Škandal! Šarčeva državna sekretarka kot direktorica več let ni izplačevala regresa?!? Nekateri so morali na svoje stroške celo kupovati delovne uniforme!?

Foto: STA

Marjan Šarec je res mojster kadrovanja. Darij Krajčič in afera sendvič, zapravljivi generalni sekretar Vlade RS Stojan Tramte, davčna neplačnika Peter Vilfan in Katja Damij, sicer kandidatka za evroposlanko, so le nekatera imena, ki dokazujejo, da se Šarec ne znajde pri kadrovanju. Šopku pa je očitno potrebno dodati še državno sekretarko v Uradu vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu Olgo Belec, ki je večini sicer nepoznana, je pa toliko bolj poznana delavcem Hotel Diana v Murski Soboti, saj jim menda kot direktorica več let ni izplačevala regresa, delavci pa naj bi si morali ob minimalnih plačah celo kupovati delovne uniforme na svoje stroške.

Čeprav je na uradni spletni strani urada vlade za Slovence v zamejstvu in po svetu mogoče prebrati, da je bila Olga Belec, sicer članica Stranke Alenke Bratušek, zadnja leta uspešna menedžerka na področjih turizma, hotelirstva in gostinstva, pa poročanje Vestnika kaže povsem drugo plat državne sekretarke. Namreč, odkar je Belčeva leta 2013 odkupila Hotel Diana, naj bi nezadovoljstvo med zaposlenimi v hotelu samo naraščalo, in sicer zaradi neizplačevanja regresa za leta 2015, 2016 in 2017.

Po končani Srednji zdravstveni šoli v Murski Soboti je Belčeva diplomirala na Fakulteti za upravo Univerze v Ljubljani. Svojo poklicno pot je pričela v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana, nato pa jo nadaljevala v Hotelu Diana, kjer je v letih 1993-2005 opravljala delo receptorke, animatorke, turistične vodičke, vodje recepcije, vodje prodaje, predstavnice za odnose z javnostmi in vodje hotela. V tem obdobju je prav tako delala kot napovedovalka na dveh komercialnih televizijah. Zaupano ji je bilo tudi vodenje vnovič odprtega gostinskega lokala Lovenjakov dvor v Polani, sodelovala pa je tudi pri odprtju Hotela Štrk, ki velja za butični hotel. Leta 2010 se je nato vrnila v Hotel Diana, kjer je zasedla mesto direktorice podjetja, ki ga je tri leta pozneje tudi odkupila.

Kljub dogovoru do doslednega izplačevanja ni prišlo
Zaradi neizplačevanja regresa za leta 2015, 2016 in 2017 so leta 2017 sklenili dogovor med zaposlenimi in vodstvom družbe, da se jim dolgovani denar za regres izplača po delih. Nekateri zaposleni so za Vestnik povedali, da se vodstvo družbe sklenjenega dogovora ni držalo, družba pa je bila deležna tudi kazni s strani delovne inšpekcije. V lanskem letu so se v hotelu oglasili tudi predstavniki Sindikata gostinstva in turizma, ki so z Belčevo sklenili dogovor glede načrta, na podlagi katerega se bo delavcem izplačal neizplačani denar. Sindikat je potrdil, da se približno 40 zaposlenih sooča z nizkimi, celo minimalnimi plačami, nekateri pa so si kljub temu morali sami kupiti še delovno uniformo. Ker je imela družba Hotel Diana konec predlanskega leta bilančno izgubo v višini milijon evrov, so si dlje časa prizadevali, da bi našli strateškega partnerja.

Vir: Printscreen

Ob tem je potrebno omeniti, da je Šarčeva vlada v četrtek sprejela sklep, da se postopek izdaje akta za rabo termalne vode iz vrtine pri hotelu ne začne. Družbi Hotel Diana se je s tem sporočilo, da se postopek izdaje koncesije za rabo termalne vode iz vrtine Sob-2/88 za ogrevanje ne bo pričel, ker družba ne izpolnjuje pogojev za rabo termalne vode. Za izvajanje koncesije je namreč nujno, da je ta lastnica nepremičnin in ima pravice, ki so nujne za izvajanje koncesije. Po poročanju Večera je sklep sodišča o izselitvi postal pravnomočen 30. oktobra, Belčeve pa očitno to ni zmotilo, saj je podjetje prodala kasneje. Nič čudnega ni, da je prišlo do takšne odločitve glede koncesije, saj je ministrstvo za okolje in prostor izvedelo, da je s strani družbe Heta prišlo do pričetka postopka izvršbe izpraznitve prostorov istoimenskega hotela, potem ko je konec oktobra postal pravnomočen sklep sodišča.

Glede koncesije za rabo termalne vode je potrebno omeniti, da je družba Radenska Zvezda – Diana vlogo za pridobitev koncesije prodala leta 2004, po njenem stečaju so nepremičnine prišle v last finančne družbe Hypo Leasing, ki se danes imenuje Heta.

Foto: STA

Svoj delež prodala po pravnomočnosti sklepa
Datum pravnomočnosti sodnega sklepa o izpraznitvi hotela, ki ga je Večer objavil, kaže na to, da je Belečeva, ki trenutno zaseda mesto državne sekretarke v Uradu vlade za Slovence v zamejstvu in po svetu, svoj 90-odstotni delež v družbi prodala po tem, ko je sklep o izselitvi postal pravnomočen. Kupila sta ga Velenjčanka Jasna Klepec in Željko Jovanović iz Traversetola v sosednji Italiji. Klepčeva, ki je bila včasih zaposlena na mestu direktorice Savinjsko-šaleške razvojne agencije, je povedala, da se je ob nakupu zavedala, da se je pričel postopek izvršbe, je pa priznala, da si ni mislila, da se bodo na takšen način razvijale zadeve. Heta, ki ima v lasti prostore, si želi, da bi se objekt izpraznilo v čim krajšem možnem času, saj si želi iztržiti 1,8 milijona evrov. Po neuradnih podatkih Večera naj bi bila stavba predvidoma izpraznjena v naslednjem mesecu, saj naj bi bili v pogovorih z zelo verjetnim kupcem.

Zelo težko je razumeti, na podlagi kakšnega ključa je Šarec mesto državne sekretarke v uradu vlade za Slovence v zamejstvu in po svetu prepustil Olgi Belec. Glede na številne kikse, ki so za Šarcem, je mogoče sklepati, da mu več kot očitno primanjkuje kvalificiranih kadrov, ki bi na profesionalen način opravljali zadane naloge.

H. M.

 • Jan Kovalski

  Šarčevino naplavlja na površje.

  • SIMON ROZIC

   In kdaj bomo imeli mi, Slovenski volivci “popravca” ? Smo že 4x cepnili
   ( Pahor, Janković, Cerar, Bratovšca, Šarec)….Veliko je zamujenega!Škoda!

 • montyamp

  SMRT KOMUNIST -ŠARCIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

 • hladnik

  Čudne stvari se gode, da bi komaj veroval človek…..

 • SIMON ROZIC

  Šarec takoj spregleda “napakice”, ko vidi seksi ritko….no, mogoče
  se mu splača ; samo razmišljam ….

 • Beli Sneg

  Tako “sposobne” kadre, ki podjetje spravijo na boben, Serpentinšek spravi v svoj kabinet. Saj revica mora od nečesa živeti. V Uradu za Slovence v zamejstvu zna srečati kakšnega bogatega zamejca, ki ji bo pomagal podjetniško rešiti zagato.

 • VERRZIFIKATOR

  Napačna oznaka

  KDO JE MOJSTER?

  Kdo je vendar mojster kadrovanja?
  Mar vratar, ki goste zgolj sprejema,
  kot lakaj direktorja posnema,
  kot posebnež vaški ki se klanja?

  Dajte no o mojstru govoriti
  to v primeru tem je odiozno,
  se vratar našemil je pompozno,
  ga pred javnostjo bo treba skriti.

  Mojster kadrovanja, saj ste smešni.
  Ah, seveda, vse bilo je šala,
  le da se ceneno je prodala,
  niste žal v humorju prav uspešni.

  Res je, stvar še malo ni humorna,
  ko se na vratarju ljudstvo ujame,
  je prepozno, vrag vso šalo vzame,
  zgodba je naravnost duhamorna.

  Bo humorna šele, ko nesreča,
  ki se šemi v mojstra kadrovanja,
  bo izginil kakor kafra, stanja
  bolnega bo konec, smeha vreča!

 • sloustava

  Kot ugotavlja Sunciceva/Reporter, da Sarec nima jajc, je dokaz in odraz njegovega (ne)dela, neznanja, nespostovanja. Dokazuje aksiom, da s 6 popravci sicer sedis na Gregorcicevi, a si samopomilovanja vredna karikatura. Ne zavedati se posledic dejanj, besed in obnasanja je bil do zdaj privilegij Ultrasa Golobica, a si ga ti, Sarec, uspesno lesarsko zamenjal. In ti, uboga para, si upas vtakniti svoj umazani jezik v Drzavnika Janso? Tudi ce bi zivel tisoc let, njegovega intelekta in ljubezni so Slovenije ne bi dosegel in segel niti do gleznjev. In se, Golobic se dela norca iz tebe…

 • bisabre

  Racman Jaka ima čisto taprave kadre, lepljivo prste, lažnive in seveda levosučne. Takšne kot se za levosučne vlade spodobi.

 • Franc Šink

  Šarec se panično boji pametnejših od sebe Zato takšno kadrovanje.

  • Aresnica

   Je pa precej brihten tale Šiptar(mišljeno Šarčev posvojenček) – na lesni šoli je imel šest (6) popravcev.Če greš vprašat vse tišlarje v SLOveniji- ne verjamem, da je imel kdo dva(2) popravca.
   __________________
   Lep pozdrav

 • Antonius
  • Luiggi

   Please Antonius,ne zali nas rokomauhov!

 • Janez Kranjski

  Ona je sex turistka pri ŠARCU.

 • Vlado77

  Vsak bumbar je lahko sekretar v tej vladi.

  • Aresnica

   Sam res.
   __________________
   Lep pozdrav

 • WISKY 1000

  PRAVA RDEČA ZVEZDA

 • Nej vsi vedo

  Prava Slovenka, ne da.

  • Slovenka

   Kakšna Slovenka. Gnus od človeka.

 • Peter

  Rasist pa ni, ima v vladi črnčeca in belčevo, no.

 • Janez Kepic-Kern

  “JAZ KUJEM,
  KAJ BO RATALO – NE VEM.
  ČE BO ŠPIČASTO – BOJO – VILE, ČE BO PLOŠČATO – PA – LOPATA”
  Avtor
  teh besed seveda ni – LMŠ M: Šarec.
  On
  se zdi, da se samo — ravna – po teh besedah. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  Pa?
  Tisti hotel DIANA – v MURSKI SOBOTI – JE BOLJ – “NEKAKŠEN BIFE”
  Tja pridejo lokalni penzionisti
  NA PARTIJO KART, NA ČENČE IN DEBATE O LOKALNIH AKTUALNOSTIH IN LJUDEH.
  OD
  TISTIH – PENZIONISTOV
  IMA
  TA “HOTEL DIANA” verjetno – še največ prometa.. KAVA, PIVO ITD.
  Sem bil cca leto dni tam. Na kavi,.
  Lokalni lopovčki v klapicah tam oprezajo – kaj bi “sunili” .
  Osebje verjetno bolj praznega hotela – je pa prijazno. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  “HOTEL – DIANA” V MURSKI SOBOTI.
  https://www.google.com/search?q=hotel+diana+murska+sobota&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjdqZLTqJjhAhWI3KQKHalDCGUQ_AUIDigB&biw=1920&bih=937#imgrc=NwiTANITz-649M:

 • Slovenka

  Kader, da te kap. Marjan, Marjan, kje jih pobiraš?

  • Novakec1

   To vse strici iz ozadja dirigirajo.

 • Skrajno Desni

  Lopovi skup letijo.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA,
  BREZ POVEZAVE
  Z GO. O. BELEC

  “STARI MOJ – KJE SI – PA NJO POBRAL?”
  Šaljiva pesmica od “OKTETA 9” : devet ćisto mladih fantov — poje. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  OKTET – 9
  “STARI MOJ, KJE SI PA NJO POBRAL”
  https://www.youtube.com/watch?v=hYj4ehnYV2w

  KONEC ŠALE,
  KI JE BREZ POVEZAVE Z GO O. BELEC

 • Slovenka

  Ne morjem verjeti, kakšni tipi in tipinje se lepijo na Šarca.

 • freedomfighter

  Razlika med sarcem in njegovimi predhodniki je ta da on zamenja podrejene v aferah drugi so jih pa branili

 • Get Smart

  Razlika med šarcem jankovićem bratuško in BARBIE POHARKO je ta, da je ŠARAC kao znan srbo-šipac, da je ZORANKA kao srbski bastard, čeptav čale nije poznat nje, daj je čefurka iste pasme in da je BORAT nepoznatog čaleta.
  To so razlike med temi MURGL JUGOKOMUNISTIČNIMI pi-ar lutkami, sicer pa vse pred kamerami in mikrofoni drkajo na isto brošurico.
  Micene razlikce so še, da BARBIE rada drka na tujke (krucefix, so what …) in da dvoživka ŠARAC rada drka na predšolske kao štoseve (Baba je žaba).
  In tu se razlike med lutkami oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNIMI psi zares končajo.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNEM agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka
  demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega rojaka (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ
   (Ujedinjeni savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a, imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
   t. i. “Združeno levico” itd. lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
   MURGLSKA KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

   • Get Smart

    T. i. “Levica” = uradno = IDS + TRS + radnici violete tomić.
    IDS je “nov obraz”, ki ga je v hotelu UNION ustanovil MILAN KUćAN,
    TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot Hanžeka nje, violeta pa je odcepek od DeSUS-a, DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD = Socialni demokrati, ti pa so “star–obraz” oz.
    le preimenovanje
    KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
    –––––––
    IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = ZDRUŽENA LEVICA =
    = LEVICA =
    =
    ta “nov obraz” je ustanovila KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
    = FORUM 21 = na zasedanju FORUMA 21 v hotelu UNION leta 2013 =
    IDS oz. danes imenovano “Levico” ustanovi sam tovariš MILAN KUćAN;
    prvo nastopljeni predsednik = Luka Mesec

    • Get Smart

     Uradni začetek Lučkine zvezde oziroma pol-meseca je oznanil sam tovariš
     MILAN KUćAN,
     predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
     in sicer leta 2013 v hotelu Union:

     “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
     tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
     uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
     komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
     formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
     in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
     predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
     INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.”

     —–
     * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

     TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in delavsko stranko štabnih
     babilonskih delavk Violete TOMIć,
     nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”,
     nato pa v “LEVICO”.

 • Get Smart

  Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
  = globalno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

  in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
  SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem
  = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

  = kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

  = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

  (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
  pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
  gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
  i tako dalje do tokija …)

  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
  =
  “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

  1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
  2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
  psi čuvaji tekovina revolucije
  3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
  oz.
  z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

  Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
  seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
  .
  Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
  so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU
  ljudi.
  .
  .
  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Get Smart

   Država ne ukinja … država ne dela, država samo je,
   je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMI JUGA = združenje zločinskih kastratov =
   transićev nje = pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi.
   Država obstaja kot formalni okvir, je družben dogovor ljudi
   (ali pa kaviaržido kominternističnih
   in tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kreatur = transićev) o
   skupnih poslih.

   Če pa že (pogojno), če prav morate, želite uporabljati pojem država,
   MORATE povedati, katera!

   =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
   =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
   =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

   MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo državo MURGL KOMI JUGO =
   VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem =
   MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido
   KOMINTERNISTIČNIH transićev in njihovih serbusov=hlapcev= psov čuvajev=watchdogov. VSI.

   ČLOVEK pa dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno,
   resnicoljubno …
   .
   Torej, tega in onega ne dela neka država (država to, država ono, država je grda … VSE TO
   JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGL
   JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – “vojaki revolucije”, kot jim pravi tovariš MILAN KUćAN,ki je
   predsednik predsedstva Centralnega komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
   sami pa si med drugim pravijo še “WATCHDOGI” = “psi čuvaji” tekovina revolucije.

   • Get Smart

    MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI,
    RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji.
    Magarac u Lipicama ni LIPICANAC nje. Boste otročički odprli učke in vklopili možgančke?

    Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
    ampak je
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
    vse kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
    so lahko in so:

    –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
    –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
    –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
    –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji*
    –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
    –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
    –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji

    i tako dalje do tokija.

    * = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
    = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

    Pamet v glavo.

    • Get Smart

     Samo v primeru v STOŽIC nje je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku
     IZROPALA = BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila
     220 MILIJONOV € za projekt,
     ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
     40 milijonov €

     in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov =
     = najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* đupljan nje NI PLAČAL
     ampak jih
     je nagnal domov BREZ PLAČILA.
     ———
     * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
     ki je pokazal socialno ozaveščenost«
     ———
     Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
     Kaj odmeva v Stoščah?

     – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
     – ZA koga? Za PARTIJU?
     – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
     – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
     – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
     – “Evviva communismo!”
     – “Bandiera rossa la triumfera!”

     Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
     osvobodila.

 • Get Smart

  POLITIKA pomeni DELO za/SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.
  .
  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   =
   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
   hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM =KOMUNIZEM =
    = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije = t. i. POPULISTIČNE floskule,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =
    =SUŽNJELASTNIŠTVO =
    =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik pa je MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Onaniranje o “ekstremističnih levicah” je bulšitizem.
     extrem = skrajonst; ekstremna = skrajna = JE S KRAJA = WTF???
     .
     LEVIČIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = kaviaržido KOMINTERNIZEM =
     = SUŽNJELASTNIŠTVO = parazitiranje na človeku = izkoriščanje človeka.
     .
     Kakšna je razlika med kao SKRAJNO in NESKRAJNO?
     .
     NESKRAJNA MURGL JUGOKOMUNISTIČNA “levica”
     (SD DeSUS ŠARAC bratušak sholtes LDS zares SMC … = vse to so le PREIMENOVANJA in “novi obrazi” ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE),
     kot vemo, UBIJA otroke, laže, krade, ropa, mori, uničuje Slovenijo, uničuje vse, kar delo pridnih človeških rok, parazitira na tvojih žuljih …
     .
     Kaj pa dela “kao” SKRAJNA MURGL JUGOKOMUNISTIČNA levićija?
     .
     A razumete otroci? A zmorete razumeti in nehati onanirati kretenizme?

     Pamet v glavo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!