fbpx

Škandal! Seznam Sorosevih plačancev v Evropskem parlamentu razkriva tudi politika iz Slovenije!

George Soros (Foto: Twitter)

Lista plačancev kontroverznega milijarderja Georga Sorosa razkriva, da Evropska unija predstavlja le mehanizem, s pomočjo katerega ta promovira svoje neoliberalne politike, masovne migracije brez zaprtih meja, istospolne poroke, priključitev Ukrajine EU in vojno z Rusijo. Vse to pa mu uspeva, saj je imel v prejšnjem sklicu Evropskega parlamenta kar 226 od 751 poslancev, kar pomeni, da je imel nadzor nad več kot tretjino.

Evropska demokracija je očitno le fasada, saj Soros drži v rokah vajeti tako v Evropskem parlamentu kot tudi v drugih evropskih institucijah.

Med plačanci celo nekdanji predsednik Evropskega parlamenta
Lista Sorosevih plačancev je bila po poročanju nemškega portala News for friends objavljena nedavno. Iz dokumenta (TUKAJ) je razvidnih 226 poslancev iz vseh sektorjev politike, med njimi so se znašli nekdanji predsednik Evropskega parlamenta Martin Schulz, nekdanji belgijski premier Guy Verhofstadt, sedem podpredsednikov in več vodij odborov, koordinatorjev in kvestorjev. Glede na to, da je v Evropskem parlamentu 751 poslancev, to pomeni, da so imeli Sorosevi prijatelji več kot tretjino sedežev.

Madžarsko-ameriški investitor, ustanovitelj in lastnik nevladne organizacije Fundacije Open Society zagovarja prepričanje, da bi morala Evropska unija odrtih rok sprejeti priseljence z Bližnjega Vzhoda in iz Severne Afrike, jim letno zagotoviti subvencijo v višini 15.000 evrov ter jih preseliti v države članice EU. Soros z namenom doseganja lastnih ciljev financira razne nevladne organizacije, ki podpirajo migracije v Evropo in ZDA. To je bil tudi razlog, zakaj so Madžari zaostrili zakonodajo, ki od nevladnih organizacij zahteva večjo preglednost financiranja, kar je prisililo Sorosevo organizacijo, da je zapustila Madžarsko.

Ne manjka niti Fajonova
Evropski parlament pod vplivom Sorosevih prijateljev spodbuja Evropo k samomoru s tem, da milijone priseljencev nekontrolirano spušča v Evropsko unijo. Med prijatelji lahko opazimo tudi evroposlanko iz vrst Židanove SD Tanjo Fajon, ki je bila v tem mandatu vnovič izvoljena. Očitno prijateljstvo s Sorosem vendarle koristi, se pa človek vpraša, kakšna prihodnost čaka Evropejce?

Vir: Printscreen

Na seznamu Sorosevih plačancev je še en politik iz Slovenije, Ivo Vajgl iz stranke DeSUS. Vajgl sicer ni bil izvoljen za evropskega poslanca, saj ni niti ponovno kandidiral, ker je DeSUS na prvo mesto postavil nekdanjega evropskega poslanca Igorja Šoltesa. No, tudi ta ni bil izvoljen.

Hana Murn