Škandalozni in protipravni pritiski nevladnih organizacij se dogajajo tudi primorskim policistom!

Fotografija je simbolična. (Foto: epa)

V interesu javnega obveščanja smo na PU Koper naslovili podrobnejša vprašanja o ilegalnih migracijah in z njimi povezanega dogajanja, o katerem smo že poročali. Predstavnica PU Koper nam je potrdila, da se tudi njihovi policisti srečujejo z enakimi pritiski nevladnikov kot njihovi kolegi s PU Novo Mesto. Tako so na operativno-komunikacijski center PU Koper s strani neimenovanih nevladnih organizacij večkrat prejeli sezname ilegalnih migrantov, skupaj z zahtevo po njihovi obravnavi  kot prosilcev za mednarodno zaščito.

Statistika ilegalnih migracij
Po podatkih PU Koper so do 20. septembra 2018 njihovi policisti obravnavali skupaj 2.649 oseb, ki so nedovoljeno prestopile slovensko-hrvaško mejo. Za primerjavo: v enakem obdobju lani je bilo takih primerov ilegalnega prestopa meje zgolj 716. Po državljanstvu v letošnjem letu najbolj izstopajo državljani Pakistana – 622 oseb, Afganistana – 402, Sirije – 305, Irana – 260, Alžirije – 203 ter Iraka – 200.

V letošnjem letu je bilo 1.224 tujcev vrnjenih tujim varnostnim organom, od italijanskih varnostnih organov pa so na podlagi sporazuma sprejeli 230 tujcev. Od skupnega števila obravnavanih tujcev jih je bilo na območju PP Ilirska Bistrica 1.721 prijetih, na območju PP Koper 337, na območju PP Kozina 302 ter na območju PP Piran 92.

Pritisk na slovenske meje ne popušča
Medijsko poročanje o ogromnem številu ilegalnih migrantov na balkanski poti, pripravljenih na prihod v Slovenijo, priča, da migrantski val ne bo popustil niti v jeseni tega leta. Pojavljajo se celo varnostni namigi, da se ilegalni migranti oborožujejo za nasilni pohod skozi meje proti zahodu. V Sloveniji pa se policija namesto z varovanjem meje ukvarja z dopisi zdolgočasenih in državi nevarnih nevladnih organizacij. Politiki, ki bi morali zaščititi nacionalno varnost, pa so še vedno prezaposleni s kupčkanjem izkupička zadnjih predčasnih parlamentarnih volitev.

Očitno se bodo morali državljani zaradi onemogočanja uradnih vladnih organov sami zavarovati, tako sebe kot svojo lastnino, pred nasilnimi vdori tujcev v državo.

Več si lahko ogledate na portalu Primorska24

 • Dragan Krstič

  Zanimivo je to, da te nevladne satanistične organizacije plačujemo mi davkoplačevalci da nam te neoliberalistične nimfomanke, lezbijke in pedri uvažajo ilegalce

  • Franc Šink

   Dokler bo levica vladala ne bo nič drugače Je pa kuzla tik za njihovo ritjo.

  • večni srb

   Kdo financira pa Karitas in plače duhovnikov?

   (vsaka verska skupnost je nevladna organizacija, Vatikan je mestna verska država, ki se nahaja sredi italijanskega Rima)

   • Steiermark

    Srbin, če ne razumeš zadev, niti ne razpravljaj o njih! Kdo financira Karitas? Država pravgotovo ne ampak oni preusmerjajo in dajejo pomoč potrebnim, pa tudi muslijem, iz denarja, ki ga namenijo dobrodelni verniki! Isto je z našimi duhovniki, katerih preživetje in delovanje, financiramo verniki sami! Ti pač kot balkanski srbin, ki ne pozna prave zgoddovine in dejstev, ker jih noče poznati, vedno zlonamerno komentiraš, predvsem o katolikih !

    • večni srb

     Sorči, ampak to preprosto ni res, Karitas dobi enako vsoto denarja od države kot Rdeči križ, le da skrbijo za neprimerno manj revežev, lahko greva gledat uradne podatke.
     Država financira tudi druge verske skupnosti, oglasi se kdaj na vanilijeve kroglice, ki jih zastonj delijo na sedežu Gibanja za zavest Krišne.

     • Steiermark

      Zopet zavajaš in trosiš laži! Karitas pomaga veliko več revežem, kot rdeči križ, kjer se pa z denarjem okoriščajo njihovi vodilni – se ne spomniš nekega direktorja, ki se je polastil velikanskih vsot denarja, medtem ko so reveži, ki so iskali pomoč pri njih, bili odpravljeni praznih rok! Karitas poskrbi za največ revežev, ki jih ustvarjajo te rdeče jugosocialistične barabe…. tudi srbom pomaga, predvsem pa muslijem in skratka vsem, ki rabijo pomoč! Karitas ni “verska skupnost” ampak ustanova, ki po celem svetu pomaga in skrbi za reveže, zato ti priporočam, da pa mogoče ti poizkusiš “kroglice” narejene iz kameljih in kozjih iztrebkov, pri muslijih iz afrike in azije!

 • Waltter

  Naj ne bluzijo ce bi opravljali delo korektno ter vse zavrnili kakor veleva zakonodaja bi ne imeli nikakrsnega problema. Ker pa so zgolj podaljsana roka drzave s kateri kasirajo in obracunavajo z lastnimi drzavljani mi je vseeno kaj se z njimi dogaja, pa ne mi zopet zahtevat vecje place pa take oslarije.

  • šmentanamuha

   Točno tak.

 • xtc

  Vsako nevladno organizacijo prvič ko prekrši zakone prepovedast,zaseč premoženje,vodilne na sodiščer in po 20 let zaradi rušenja pravnega reda in ogrožanja državne varnosti in hitro bo konec pritiskov.

  • Gospod Kaplan

   To je vse zmenjeno. V naprej dogovorjeno. Policaji, vlada, te qurčeve kvazi nevladne org. My ass. Banda rdeča lažniva.

  • večni srb

   Ampak v Sloveniji ima oblast ljudstvo.

 • soc

  Nerad se ponavljam, toda – še enkrat: kdaj bomo normalni ljudje, kleni Slovenci, pregnali frustrirane babure in buzarante iz Mirovnega inštituta in podobnih Sorosevih podtaknjenih eksplozivnih teles v dežele, ki jih očitno tako ljubijo? Naj gredo s trebuhom za kruhom v Afriko in srednjo Azijo, kjer bodo srečni brez nas. Mi pa še veliko bolj brez njih!

 • Sadako

  She went on to say she arrived in Dubai, which she considered to be “a fairytale land,” half a year ago after the modelling agency made her an offer which “no-one could resist,” adding that it had nothing to do with being a runway model.

  Upon arrival, she resisted her potential millionaire employer’s advances for some time, but he then invited her to a sixth-floor room in a hotel-apartment complex during business hours, reportedly to talk shop.

  After she refused to touch the alcohol he offered her, he “began to harass her sexually,” “touch her knees,” prompting her to remove his hand. After he persisted in his efforts, she ran out into the corridor but was forcefully returned to the room, Ekaterina recollected, adding that the millionaire quickly flew off the handle.

  “He grabbed a knife and pushed me against the wall, clutching me by the neck, and starting to suffocate me,” the model went on to say, adding she was so scared of being raped and furthermore, killed, that she obeyed when he finally told her to undress.

  She then fought him for the knife, broke free from him and then, “high on emotions….. I just jumped out of the window,” she said.

  Ekaterina Stetsyuk survived the incident, which happened in early March, and it took three months, which she spent behind bars, to finally be deported back home, following a number of high-level Russian diplomatic representations. The man she accused of attempting to rape her was deported to Pakistan at the same time she left the Emirates, in late June.

  “Home cures. The family are shocked, but they are certainly happy I’m back,” Ekaterina shared. “There are some health issues, but I think, it’ll all turn out fine eventually,” she added.

 • Osti jarej

  ..nehajte s tem terminom…nevladni??!!…..kakšni nevladni,če pa dobivajo denar iz proračuna…bemu

  • večni srb

   Tudi jaz mislim, da bi se jim pri nas moralo reči sodelavci in ovaduhi.

 • večni srb

  Tisoč beguncev iz Hrvaške je med osamosvajanjem prestopilo mejo z vsakim polnim vlakom, to kar imajo danes tam ni nič. Hrvati so ostali, miganti šibajo naprej za obljubljeno đermani, policisti jim morajo samo usmerjati naprej oziroma je itak najbolje, če jih ignorirajo, tako kot so jih ignorirali že vsi ostali, preden so prišli do naših mej.

  Na naših mejah se izvaja represija, Slovenija se nahaja v izrednih razmerah, vojska ima ista pooblastila kot civilna policija, edino prav se mi zdi, če njihovo postopanje nadzirajo nevladne organizacije in tako zagotavljajo humanost.

  • soc

   Ne budali. Hrvatov je v SLO zanemarljivo v primerjavi z balkanskima kugama, tvojimi in Šipci.

   • večni srb

    Hočeš reči, da so srbi najprej množično bežali iz Slovenije, za sabo so puščali cela prazna stanovanjska naselja, pomanjkanje kadrov je ohromilo delovnaje strokovnih služb in medicine, medtem ko smo mi vabili k nam več 100.000 ( z besedo več sto tisoč) hrvatov, hrvaških bosancev in albancev, iz Albanije, ki so se naselili v prazna stanovanja in druge javne objekte, povsod so, pa so še vedno srbi problem?

    Tebe zgleda motijo predvsem slovenci, ki so po rodu srbi in seveda niso nikamo bežali, ravno nasprotno, ne boste srečni dokler ne bodo povsod sami ustaši.

    • soc

     Srbi v Sloveniji so Srbi tudi v tretji generaciji in ne Slovenci, vsaka čast nekaj procentom izjem, kamor zelo očitno ne sodiš kljub hvalevrednemu obvladovanju jezika domorodcev. Vaša sposobnost asimilacije je načeloma pač enaka tisti Turkov, arabcev in črncev. Čeprav grem čez dva dni v Poreč (…) na obisk k enemu najboljših prijateljev, osiješkemu Srbu natanko tvojih pogledov, to ne pomeni, da moram pri sebi doma prebavljati vašo velikosrbsko okupatorsko aroganco. Tu je Slovenija. Noben Hrvat se na treh forumih, ki jih poznam, ne napihuje in poudarja svoje zgodovinsko pomembne nacionalnosti kot vi, luzerji 1389 in 1992.

     Capisc’?

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Slovenija zavaruj meje

 • Van Der Waals

  seznam nevladnih organizacij ki podperajo migrante naj bo javen skupaj z njihovimi vodijami imeni in priimki.. povsej verjetnosti tovarna ROG ljubljana z NTOKOTOM.

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Ma to bi se moralo ugentno spremeniti zakonodajo v enem tednu! komplet od policije, vojske, azila, ilegalcev… ne pa da se vleče to že par let! Naj se da policiji, vojski, notranjemu ministrstvu zakonska orodja da ustavijo to za veke vekomaj! Pa naj stane kar če v EU.

  • Common Sense

   Na koncu izpade Orban največji car. Pa nisem njegov fan.

  • večni srb

   Proti, mi preprosto nismo tak narod, ki bi gojil tak visoko stopnjo zaupanja v lastne vojaško represivne službe, s tem bi nastalo samo še več in hujše korupcije.

 • Soave

  Ni mi jasno, kako lahko ena nevladna organizacija pritiska na Policijo ??
  Jaz že nekaj let pritiskam na lj. župana, naj že vendar izobesi na Lj. Gradu slovensko zastavo, pa nič ne pomaga.
  Včasih ” pritiskam” tudi na kakšnega prijatelja, pa tukajšnje komentatorje. . . . . . pa se nič ne zgodi. Morda pa moram ustanoviti kakšno nevladno organizacijo

  ” Za delanje megle “. . . . . .

 • šmentanamuha

  In ne mi rečt, da so se policaji usrali v gate pred nekimi nevladnicami. Kere pičke! In pol se grejo izživljat nad Slovencem, ki je bil dolžan v Hoferju 49 centov in jih je že pred njihovim prihodom poravnal. To je naša policija. Se še vedno počutite varni? Še premalo imamo Andrejev Šiškotov.

  • Common Sense

   Ja, res. “Userjejo” se pred nekimi šušami iz kao nekih nevladnikov. Ob tem, da so plačani, da branijo schengensko mejo. Jaka neka policija. Boljše, da se kdo drug ne spravi na nas, če se že par grdih bab bojijo.

 • Jože Kovač

  Sprejet vse migrante, jih poslikati, jim odvzeti prstne odtise, vzorec DNK, sliko roženice, jih čipirati, kastrirati in sterilizirati, odvzeti vse kar so nelegalno prinesli čez mejo, to je denar, komunikacijske naprave, drogo, orožje nato pa jih zapreti v taborišča, kjer ne bi imeli prostega izhoda, vse dokler nimajo urejenega statusa ekonomskega migranta ali azilanta. Statusa begunca v RS ne morejo dobiti. Ko se posamezniku uspe domoči statusa, ga je treba vsakodnevno integroirati z delom, najprej s pobiranjem smeti v naravi, potem pa z delom, ki bi ga lahko opravljal

  • šmentanamuha

   Potem bi kmalu naredili ovinek okoli Slovenije.

   • Jože Kovač

    Prav, pa naj grejo “okoli”, kjer hočejo.

  • večni srb

   Zakaj jih ne bi preprosto ignorirali in naj se sprehodijo skozi Slovenijo kot vedo in znajo.
   Ni ravno, da od nas Evropa pričakuje kaj več od tega, saj to tudi plačajo, ne razumem kaj naši komplicirajo.

 • Common Sense

  Kaj se pa čudite? Kulturni marksizem predvideva (in zahteva!) dekonstrukcijo sedanje civilizacije, rase in družine. Črni, pretežno muslimanski migrantje, so tu padli kot ata na mamo in levičarjem zaenkrat ustrezajo. Sicer bi jih bolj dosledno vračali nazaj oz. preprečevali, da sploh pridejo k nam.

  Sicer pa, kdo tu hlače nosi? A sedaj se bo vsak šuša spuščala v operativno delo Policije? Pa tega niti v tako opevanemu socializmu ni bilo (bile pa so batine, brez varuha človekovih pravic). Patetično. Minister bi moral Policiste zaščiti in jim – dokler spoštujejo zakonodajo – izrecno zagotoviti, da bodo vsi morebitni pravni postopki šli na račun države. Potem bi pa poslal v PIC ene par inšepkcij, da malo umirijo lude glave. Nadalje bi jim zmanjšal funding za 2019 za 50%. Pa da vidimo nevladne organizacije potem.

  • večni srb

   Jebeš vojaško policijsko džamaherijo, nismo zastonj obtoženi za democid in splošne kršitve človekovih pravic, sploh pa nas ljudska policija ni obvarovala najhujšega, očitno. Verjamem, da zgolj opravljajo svoje delo, ampak mogoče to delo ni ravno nekaj kar od njih pričakujemo in je moralno.

   Onega policista, za katerega nikjer nisem slišal kdaj in kako je prišel v Slovenijo, pa zgleda niso deložirali, svojih nočejo, pri ostalih pa zraven svečo držijo.

  • Igor Kavalar

   Kdo tu hlače nosi?
   Nobeden ne nosi nobenih hlač vsi so se razgalili do nagega!

 • Anonimni profesor

  Sorosevi jurisniki ne bodo odnehali. Njihovo za drzavo in drzavljane sovrazno delovanje bi bilo treba prepovedati.

 • tonite falco

  Ljudstvo mora zahtevati popolno prekinitev ilegalnega preseljevanja.
  Ker vlada s tem do sedaj krši mednarodno azilno politiko in krši ustavo republike Slovenije ter ne ščiti zunanjih mej schengena, EU in Slovenije!
  Ljudi pripravite se na črni scenarij trenutne oblasti in zaščitite sebe in svojo družino pred nasilnimi vdori migrantov, ki bi radi osvojili našo državo. Upam, da veste kam nas bo to pripeljalo, ko se za našo varnost nas in našega imetja ne stori nič.

 • Roman

  A ti nevladniki niso zaposleni?
  PM pravi da so dobili spisek od neimenovane nevladne…,potem pa,če je neimen.spisek v koš!

  • večni srb

   Občine financirajo delovna mesta na Rdečem križu in Karitasu, vsi poslovni tajniki so redno zaposleni, zavarovani in jim teče pokojninska doba.

   • Roman

    Dvomim,da so te neimenovane nevladne RKriž in Karitas.

 • totex39

  Naj se imensko napiše in razišče kdo sestavlja nevladnike, da imajo lahko v državi tako moč. Mislim, da si kar nekaj izmišljujejo in se pod tem imenom skriva popolnoma nekaj drugega.

  • večni srb

   Naj se razišče predvsem kaj niso počeli, za migrante se pa trudijo, čeprav sploh nočejo ostati pri nas.

 • antimur

  Proti vsem tem prascem iz tako imenovane civilne iniciative, kot so Helsinški monitoring, Mirovni institut, Lgbt smrdljivcem, babjimi združenji in podobnim sranjem, Levici in kučanisti, pizdunkam kot je Fajonka, stari barabi Vajglu in podobni golazni imamo vsi zavedni Slovenci vso pravico se upreti z vsemi sredstvi, tudi s fizičnimi, kajti kar ti norci počnejo je prava kolaboracija s primitivno muslimansko drhaljo, ki nas načrtno okupira. Skratka, bolje, da mi preženemo to golazen, kot da oni izbrišejo slovenski narod in našo domovino Slovenijo, to pravico nam zagotavlja Ustava RS, pa tudi vsi evropski in mednarodni zakoni.

  • večni srb

   Saj za slovenske državljane tretjega razreda se nočejo potruditi, takrat delajo pa za državo, kjer so običajno zaposleni tudi njihovi starši.

 • montyamp

  To so vladne organizacije , žvepleni in Soros imata kar nekaj podrepnikov .
  V glavnem so to sanjači , ki se gredo človekoljube za tuj denar .
  Svojega niso sposobni ustvariti ker imajo oprane glave od udbomafije in vsak po dve levi roki .

  • večni srb

   Sanjaš, to so v glavnem otroci bogatih in vplivnih staršev, ki tam kampirajo in se delajo pomembne.
   Pa kakega hlapca še vzamejo zraven, da nekdo nekaj zna in konkretnega naredi.

   • montyamp

    Saj sem napisal da so glupi in imajo dve levi roki .

    • večni srb

     Njim je fino.

     • montyamp

      Pa ne za dolgo .

     • večni srb

      Če je šlo 30 let, bo pa še do smrti zdržalo.

  • Haloški Tunek

   Čuj Bacek Jon…tudi ti si Janševa nečloveška ofca… Treba te je postriči za volno…pol pa zaklati za jagnjetino. Bojo ubogi begunčki papali :)

   • Common Sense

    Pa dobro Tunek, kaj si se spravo na Montyja? Daj mu raje svojo šmarnico ponudi, pa bo hitro fse boljše! :)

    • Haloški Tunek

     Ta gnida od mene ne dobi šmarnice…še bolj bo nor :)

     • Common Sense

      Ah daj no. Saj veš, pomagati je treba, pa to ….;)

     • mona lisa

      Požri že vso šmarnico in se že enkrat stegni in nam prizanesi z svojo zarukano pametjo.

   • večni srb

    Najprej mora videti kako se na kolinah kolje prave jagenjčke, šele potem se lahko podzavestno identificira in razvije empatijo.

   • mona lisa

    Debilni kreten.

 • Haloški Tunek

  Prosim naj se ubogim beguncem, potrebnih pomoči, pomaga. Slovenci pokažimo, da nismo Orbanovi Madžari… ali Janševe nečloveške ofce. Pokažimo, da smo Slovenci demokratičen in dober narod :)

  • večni srb

   Začni s tistim veteranom, ki so ga fašisti nagnali iz doma in spi v avtu sredi gozda. Bomo videli, če lahko rešimo vsaj enega heroja osamosvojitve, ki so ga vrgli na cesto partizani.

  • montyamp

   Koliko jih boš vzel k sebi pod tujo streho katero ti plačujemo ???
   Prekleta gnida parazitska , s tujim kurcem po koprivah , to je vaša edina vrlina , poleg mučenja psov seveda .

   • večni srb

    Največ migrantov na črno uvozijo naši propadli gradbinci in komunalni kooperanti, naselijo jih v denacionaliziranih stanovanjih in starih bajtah, povsod kjer je suho ležišče. Kakšnih 40.000 na leto, sicer spijo pri sorodnikih, ki so (že) naši državljani.

   • Haloški Tunek

    Tudi ti si Janševa nečloveška ofca… Treba te je postriči za volno…pol pa zaklati za jagnjetino. Bojo ubogi begunčki papali :)

    • mona lisa

     Kreten.

  • Common Sense

   Tunek, pokažimo jim raje, da imamo dobro šmarnico v Sloveniji. Hitri test: kdor premaga Tuneka v pitju šmarnice, dobi azil, ostali ven! :) Bomo hitro vidli keri črnec je pravi Slovenc. :)

   • mona lisa

    Dobra. Potem ne bo nobenega migranta v Sloveniji.

  • mona lisa

   Take kot si zi bi trebalo iztrebit ker so izdajalci slovenskega naroda. Za take je še šusa škoda.

 • Haloški Tunek

  POZOR POZOR POZOR

  Prosim, da pomagamo beguncem. Morda bomo tudi mi nekoč begunci…če bo Janez Janša prevzel oblast.

  • Valter BraniSlav

   Begunci bomo no nas bodo musliji izrinili is SLO.. TUDI TEBE BODO…

   • Haloški Tunek

    Čuj Valter neveden…begunec boš ko bo Janša prevzel oblast… Kapish?

    • totex39

     A veš, da je šmarnica strupena, zato pa ne znaš več razumno razmišljati.

     • Haloški Tunek

      Ni res… najnovejše raziskave pravijo drugače…

     • večni srb

      Metilni alkohol škodi, boš videl, ko boš star 100 let.

     • Haloški Tunek

      Samo 100? Jas računam na 120 :)

     • večni srb

      Pozabi, po stotetem letu ti bo začel metilni alkohol slabšati vid in ne boš več videl na koledar.

     • mona lisa

      Bog ne daj. A res misliš tako dolgo srat po naši ubogi zemlji.

     • mona lisa

      Vsi vidimo da mu škodi že zdaj. In to hudo.

     • mona lisa

      Najnovejše raziskave res ampak to je če piješ v mejah normale ne pa nekaj litrov kot očitno ti. Pol pa še malo drogice zraven pa nastane tak debilko kot si ti.

   • večni srb

    Kdaj bomo v Sloveniji dobili svinjski kebab?

    • Haloški Tunek

     Svinjski kebab ni dober. Tudi pravi hamburger mora biti iz govejega mesa.

     • večni srb

      Kaj dajo pa potem v pizza burek?

     • Haloški Tunek

      Odvisno kdo ga dela. FHalozah bi dali meso stunke…musliči pa verjetno goveji pršut :)

     • večni srb

      Ni ga tiča čez prašiča.

     • Haloški Tunek

      Tu se pa strinjam :)

     • večni srb

      Mohamed je bil pa res budala ali pa mu Alah ni povedal za kraški pršut.

     • Novakec1

      Ovčji pršut, bebo.

     • mona lisa

      Musliči si ga bodo privoščili iz Haloškega Tuneka.

  • Novakec1

   Se je za bat da bodo nekateri begunci pred temi begunci ki sedaj begunajo v slolandijo, daj še mal cvika potegn ne sam šmarnco.

  • mona lisa

   Si ti pravi Tunek. Daj zavleči se v klet in dalje zaugaj svojo šmarjolo in ne smeti po Novi.

 • večni srb

  Enkrat bi rad videl dobro kolumno, ki bo primerjala begunce iz zahodnih delov Jugoslavije in Albanije po osamosvojitvi, s fenomenom teh čudnih globalnih migracij, ki so nastale o vojnah Koalicije dobre volje, pod okriljem američanov.

  Saj balkan so tudi pomagali razbiti isti, ki so potem skrbeli za begunsko delovno silo, primerjava kar sama kliče po podrobnejši analizi, ker zgleda gre za politični vzorec, ki je postal svojevrstna praksa.

 • Valter BraniSlav

  Pogine naj Soros in njegovi placanci kot jalovka Fajon…

  • večni srb

   Falonova je častna meščanka Tirane, kjer je diplomiral tudi Janša.

   • mona lisa

    Prvo nauči se pisat pravilno.

 • Haloški Tunek

  Čujte, fčeraj sn si šmarnico pretočo…in je še dva litra spil !!!… Mater je bla Julika jezna…ni mi ftela dati.
  Pje, je pa bla šmarnica dobra:)

 • Haloški Tunek

  Družba, ki dopušča, da jo zavaja sramoten tisk ala Nroa24TV, se samo pomika proti sovraštvo in nasilju. Eni levičarji smo soočeni z napadi in obtožbami, ker ne sledimo slepo nacionalistični propagandi Janeza Janše.

  • večni srb

   Ne čujem dobro, a se lahko odkrito pogovarjamo še kje drugje v Sloveniji mogoče?
   Kaj me briga članek, to je pač osebni kakec, ki ga prispevajo novinarji, ti raje kaj povej, saj smo ja vsi dobri ljudje.

  • mginko

   Še vedno si v breznu alkohola, ni ti rešitve.

  • mona lisa

   Daj no ne bluzi. Vsi vidimo kaj delajo levaki. Raje bodi tiho. Verjetno si na trdi drogi.

 • večni srb

  V vsaki vasi imamo obnovljeno in razkošno razsvetljeno cerkev, na vsakem vogalu je postavljena nova kapelica, zakaj dovolimo cerkvi ljudi, da zaklepa duri pred tistimi božjimi otroci, ki obupano trkajo na božja zapahnjena vrata?

  Ne razumem logike, saj cerkev nima veze s politiko, njihov obstoj je smisel le, če opravljajo svoje poslanstvo, vse ostalo mora urejati država. Cerkev mora biti vedno odprta za ljudi, ki so se na sveti zemlji dolžni obnašati kot ljudje, naj me kdo popravi, če sem se slučajno kaj zmotil.

  • večni srb

   Kadar človek potrka na cerkvena vrata, potrka k Bogu, zakaj izza zaklenjenih duri ni odgovora?

   • Novakec1

    Cepo, pa ti prišleki se ne obnašajo kot ljudje, prej kot zveri.

  • stane

   Ja,pozabil si,ali pa ne ves,da je bilo vec cerkva oropanih raznih umetnin,zgodovinskega pomena.
   Zato zaklepajo.

 • Artur
 • Olga2345

  “Nevladnike” (Sorosove plačance) je treba zaradi TRGOVINE z LJUDMI in kršenja zakonov, ustave in terorizma postaviti za rešetke!

 • Maščnek

  Novodobni policisti. Vzete so jim skoraj vse pravice/dolžnosti, tudi pravica do samoobrambe. Jugo miličnik bi tako nevladno bagro spustil skozi svoje roke. Spreobrnitev bi bila trenutna, v hipu.

 • Nova mal dejstev ne škod

  Poglejte si raje obisk MADŽARSKEGA predsednika….Ja Orban ja …. pri PUTINU
  in predvsem poslušajte kaj povedo !!!
  https://www.youtube.com/watch?v=foY-jME1Q38

 • Felikss_AH

  Na tem svetu mislim da sta OREL in VELIKI BELI redka dva ki lahko existirata povsem individualno, vsak v svojem revirju… ljudje pa si tega enostavno ne moremo privoščiti… kot posamezniki smo enostavno preveč švohceni. Leta 2015 smo dnevno lahko opazovali horde primitivnih primatov iz Afrike, Bližnjega ter Srednjega Vzhoda, kako so njihovi humanoidni stampedi mimo policije vdirali čez Evropske meje kot da te ne obstajajo. Njihova divjanja po Zahodnih velemestih nihče ne zaustavlja… njihove četrti DE FACTO že imajo exteritorialni status… in vse to ker držijo skupaj.

  Zahodna Evropa skupaj s Slovenijo je prodana, izdana in praktično že obsojena na propad. Slovenistanska Levuharska Đamahirija bo pridno izvajala domače naloge naložene v Sovjetskem Brusselstanu, in me nebi presenetilo če bodo vse te vladine in NGO kuzle na primer, nekega dne celo sprejele Islam. Mogoče si bodo pustile celo izrezati klitoralije… samo da dokažejo svojo novo pravovernost.

  Edina neznanka je kolikšna doza Islamo-Negroizacije je potrebna da NEKONTAMINIRAN folk eventualno podivja in se končno loti urejanja zadeve. Brez revitalizacije PLEMENSKIH INSTINKTOV v obliki Vaških Straž in podobnega pa od tega ne bo nič. Če bi se slučajno tak čudež le zgodil… potem pa vsem v vednost – Levuhoratizacija, ali exterminacija Levih podgan bo morala imeti

 • Valter BraniSlav

  Kdaj se bosta stegnila jalovka Fajon in prasec Soros?
  Upam da kmalu.

 • mona lisa

  te butaste in škodljive nevladne organizacije delajo veliko škodo in so protiustavne ker ogrožajo Slovence.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!