Škandalozno: Topolko po zaslugi Bratuškove ostaja v vrhu Direkcije Republike Slovenije za infrastrukturo!

Alenka Bratušek in Damir Topolko (Foto: STA)

Damir Topolko ostaja v samem vrhu Direkcije Republike Slovenije za infrastrukturo. Po novem je namreč namestnik vršilke dolžnosti direktorice Monike Pintar Mesarič, prav tako znane po svoji dobrotljivosti do gradbene mafije. 

Že ob izbruhu odmevne afere o maketi 2. tira, ko se je od svojega položaja moral posloviti minister za okolje in prostor Jure Leben, ki je bil v času vlade Mira Cerarja državni sekretar na ministrstvu za infrastrukturo, se je veliko omenjalo tudi enega najbolj spornih uradnikov pri nas, direktorja Direkcije Republike Slovenije za infrastrukturo (DRSI) Damirja Topolka. Ta naj namreč ne bi bil odgovoren le za nerazumno trošenje denarja davkoplačevalcev v primeru sporne makete, ampak tudi za številne druge sporne poteze.

Topolko se je med drugim znašel že tudi pod drobnogledom Nacionalnega preiskovalnega urada. Šlo naj bi za kriminalistično preiskavo zaradi projekta glede digitalnega radijskega komunikacijskega sistema, ki je prišel v roke konzorcija slovenskih podjetij GH Holdinga in Iskratela ter avstrijskega Kapscha. Ob tem je znan tudi primer svetlolase svetovalke za odnose z javnostmi, ki naj bi na DRSI sprva delala le nekajkrat tedensko, potem ko naj bi s Topolkom skupaj predčasno zapustila novoletno zabavo, pa naj bi začela delati že kar vsak dan. To pa še ni bilo vse. Urno postavko za strokovno delo so ji namreč pri tem povišali na 30 evrov, za administrativno delo pa na 25 evrov.

Damir Topolko (Foto: STA)

Topolko obdržal visok položaj v DRSI
Kljub vsemu pa Topolko zaradi svoje dobrotljivosti do gradbene mafije očitno še naprej uživa brezmejno podporo globoke države. Njegov odhod z vrha DRSI je namreč infrastrukturna ministrica Alenka Bratušek napovedala že februarja letos, ne glede na to pa ga je izvedla šele pred kratkim, pa še to le navidezno. Na čelu DRSI je s 1. septembrom prišla nekdanja generalna direktorica direktorata za javno premoženje na ministrstvu za finance Monika Pintar Mesarič, ki je postala vršilka dolžnosti direktorice za največ šest mesecev, pri tem pa je njen namestnik nihče drug kot prav Topolko, ki je tako kljub odgovornosti za afero o maketi 2. tira ohranil svoj velik vpliv.

Damir Topolko je na spletni strani Direkcije RS za infrastrukturo zapisan kot namestnik vršilke dolžnosti direktorice.

Vrh DRSI povsem po željah gradbene mafije
Sporno je sicer tudi imenovanje Pintar Mesaričeve, ki naj bi bila najboljša opcija gradbene mafije. Ob tem je po poročanju Požareporta sumljiva njena povezanost z ministrico za infrastrukturo prek JGZ Brdo, kjer je bila Bratuškova nekaj časa predsednica sveta, na temo Brda pa je pred leti napisala tudi svojo “znamenito” magistrsko nalogo. Pintar Mesaričeva je bila v času Cerarjeve vlade tudi članica vladne kadrovske komisije za izbor članov Slovenskega državnega holdinga, zraven pa je bila celo pri nakupu Stožic, kjer sta bila povezana poslovnež Izet Rastoder in ljubljanski župan Zoran Janković. Očitno bo torej gradbena mafija tudi v prihodnje izčrpavala davkoplačevalce, saj v vrhu DRSI po novem ni več le ena razvpita, njej naklonjena oseba, ampak kar dve.

Izet Rastoder in Zoran Janković (Foto: STA)

Rajko Golob

 • GverilaStyle

  lopovluk u velegradu

 • rubec

  Eh, jak položaj, kjer moraš sam držat marelo.

  • Peter

   Ampak jo drži s stilom. Naša Joži jo drži, k bi držala…ah, ne bom o tem, no.

  • Franc Šink

   Nekdo pa njima luč!

 • Nata

  + + + + + eh, dragi moji ?? Seveda ostaja. Takile tički so zlata vredni !
  Bom pa malo zlobna. . . . . . povsod se najde nepravilnosti, a ne ??
  iN ČUDNE POVEZAVE. . . . . .

  https://www.mladina.si/184961/planiski-veseljak/

  • Peter

   Nata, maladine pa ne odprem, pa če je tisoč evrov not, no.
   Sori.

   • Nata

    Pa le odpri. . . . . . .marsikaj se ” skriva tam ” veš !!
    Kar velja tista – brez ognja , ni dima !!

    • RATATA

     Saj jo odpre in prebere, le dokazati mu ne moremo tega, kot on nam ne more dokazati, da je ne.

     • Peter

      Res je. Vendar je treba dokazati krivdo, ne nedolžnost. Zaenkrat še, no.

     • RATATA

      Pri davkariji, katere inšpektorji delujejo na “zavistni pogon” velja obrnjeno dokazno breme…., pa pri medijih tudi…, če želijo z očrnitvami in fejknjuzi povzročiti, da koga obsodi folk.

      No, Peter, saj ni tako grdo, če bereš Mladino, pomembno je, da ne plačaš za izvod. Sovraga je treba poznat v drobovino njegove lobanje.

 • Peter

  Ali je ministrica Alenka Bratušek posegla v razpis za direktorja družbe SODO?
  Bogomir Kovač: Gre za izjemen politični intervencionizem
  Po navedbah Planet TV-ja naj bi ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek posegla v razpis za direktorja družbe SODO

 • antimur

  Prasico, ki neupravičeno, prav po razbojniško zaseda mesto ministrice, je potrebno s krepko brco zaladati v tolsto riit in jo zajebati iz vlade.
  P.S.:Za vse levake, ki opevate njeno postavo, ja ima takšno zadnjico kot siromak peč.Frisa pa itak ne morete več hvaliti, je že preveč očitna grdoba.

 • RATATA

  Cvirntrajbarska kobila bratušca je že tolikim usluge naredila, da se enostavno lahko poraja sum, da je uslug bila prej deležna tudi sama in jih le vrača.

 • rubec

  Danes je zgleda dan živali. Po sliki kobile z dežnikom še novica, da je svet zapustil 95 let star orangutan.

  • radames

   Preveril. Imaš prav. Ona 95 let stara komunistična črna opica iz Zimbabveja je odšla v večna lovišča.
   Sem pa pred mnogimi leti zares skočil v luft od zadovoljstva, da je v tista lovišča odšel albanski magarac Enver Hoxa. Enako sem bil vesel, ko je škripnil Brežnjev.
   Spomnim se tudi Stalinove smrti, ko sem kot otrok slišal teto, ki je zaskrbljeno vprašala mojo mamo, če je že slišala, da je krepnil Stalin.

 • iustinian

  Škandalozno? Pa kaj še. Predvidljivo. Tako funkcionira ta oblast. Tudi Kralj bo ostal. Oktroirana vlada ni bila izvoljena od ljudstva in tudi ne odgovarja ljudstvu. Postavljena je bila s strani globoke države in samo njej odgovarja. Ustava, zakoni, ustavno sodišče, to je za globoko državo kulisa, za katero in mimo katere operira globoka država izključno v imenu zadovoljevanja svojih potreb in nizkih nagonov. Njeni inštrumenti so oktroirana vlada, sodstvo, državno šolstvo, državno gospodarstvo, neustavni organi in mafijske finančne opreracije. Kot je nekdo napisal: vsaka država ima svojo mafijo, pri nas ima mafija državo. S tem je vse povedano.

 • antimur

  Pravkar sem na Svet24ur prebral, da naj bi bila morebitna predstavnica za Evrovizijo verjetno “Slovenka” Senidah-Senida Hajderpašić, to je že povsem noro. Slovenci, preženimo končno kučaniste s to prekleto pritepensko svojatjo. Ta balkanka ima pa še izraziti čefurski in muslimanski fris, ki ga želi zakamuflirati z pomanjkljivo garderobo, kot da Slovenci uživamo ob pogledu na te muslimanske kuzletine. Ne morejo in ne sme nas zastopati takšna čefurska golazen.
  P.S.: Sicer pa, če je za Prešernovo nagrado dobra prasica, ki doji psa in ona, ki cefra našo, slovensko zastavo, ter se norčuje iz še nerojenega, nič krivega bitja, pa naj bo še Hajderpašićka, ane govnač izdajalski in zločinski Kučan ter zmešani in neuravnovešeni pizdun Šarec.

  • JANEZ GUS

   Zato komunistično golazen je vse dobro,samo da ni domoljub,Slovenec.Ker za ta komunistična govna pritepena so domoljubi nacionalisti,homofobo,klerofašisti,nacisti,domobranci,sovražno govorniki…..Tako daleč so nas privedli kučanisti.Mislim,da vemo vsi DOMOLJUBI,KAJ NAM JE NAREDIT.

 • Vera

  Bratuškova ni dobra za poslanko,toda kot ministrica si žal dovoli več kot vsi drugi ministri skupaj.To je Slovenija,po Šarćevo in Meščevo.

 • Franc Šink

  DRSI. Kam drsi v PM ?

 • JANEZ GUS

  Samo v komunistični vukojebini pod Alpami je nekdo lahko minister,ki še izvoljen ni bil.A to so komunistična pravila.Pa ko mi šta može de

 • Beli Sneg

  Kar se zdaj dogaja je pa ven pameti. Danes poslušam, kako na Darsu namesto 5 članov v upravi predlagajo kar 9 članov. Folk a se zavedate koliko to stane, dobesedno še enkrat več kot do sedaj. Odgovarja pa itak nobeden. Torej namesto pet krat po deset tisoč plač na mesec jih bo zdaj devet krat po deset (verjetno pa še več). Zato da si bodo rdečkarji potalal stolčke. Potem pa tudi če pride nova oblast, bodo odšli z velikimi odpravninami, ki gredo v 100.000 tisoče EUR. In kdo bo to plačal. Mi z vedno večjimi obdavčitvami. Zato pa v gospodarstvo plače ne grejo gor, pokojnine ostajajo na nivoju Romunije. Kdaj bo dovolj da bo folku dvignilo pokrov.

  • JANEZ GUS

   Samo to bebavim narodu ne da misliti.Voli Šarca,da se nam že cela Evropa smeji,mi pa v dobi robotizacije prenašamo RANJENCE PO KMINSKIH GRIČIH.

   • radames

    Za naslednje volitve bodo nekomu od ugrabiteljev države ustanovili “stranko” in že daleč pred volitvami po medijih ugrabljene države agresivno oglašali, kako je ta in ta dober in primeren za predsednika vlade. Bebavi folk bo že spet nasedel in volil narančno tega.
    Sicer pa je že Kučan izpovedal čisto resnico, ko je rekel, da je folk butast. Tako butast, da ga je treba za rokce voditi, koga naj izvoli.

    Ja, zaradi prenašnaja ranjencev po kminskkih gričih, so tudi Zalo odprli dva dneva pred rokom. Petrič je vendar član Foruma 21.

 • Olga101

  Zakaj pa mislite, da je bila mojškra nastavljena? Narod ji je dal nogo, za njene “zasluge” jo je s položajem nagradil Kučan!

 • Zombi Gartner

  Nova 24. Imate kako sliko Bratuškove v bikinkah?

  • xtc

   A bi ti rad prestrašil bralce portala na smrt?
   Sicer pa natakni sosedovi kobili bikinike,pa boš videl kako to izgleda.

   • radames

    No, no, ne tako odklonilno. Za pogledat je v redu baba!
    Pa tudi janković je za pogledat v redu dec, čeprav je ena najhujših barab, povezanih s srbsko mafijo.

    • Zombi Gartner

     Bratuškova.
     More bit hudič v pojstelji, da vse te službene strese, da iz sebe.

    • xtc

     Glej v zasebna merila posameznikov se nikakor ne vtikujem,kot prvo baba je isti letnik,paralela iste šole na drugem oddelku,ko ti večina učitljev tam zatrdi ,da tazga debila prenapetga z podhranjenim IQ še videli noso,ti mora bit marsikaj jasno.
     Še bolj jasno pa ti mora bit to,da se “objekta” ni uzel v ogled in “uporabo” nobeden normaen domačin oz. Slovenec,kar pove veliko.
     Da pojasnim zadevo iz SFRJ-ko nobeden Slovenec ni želel vež za “uporabo” zvožene “leve intelektualke z kilometrino za odpis” so to pobrali bratje iz Balkana.

  • Peter

   Nimamo. Imamo pa Svetlano Slabšak. Bo OK?

  • Janez Kepic-Kern

   “ZOMBI GARTNER = verjetni F. TUNEK.

   NADALJEVANJE IN KONEC

   ŠALA

   včerajšnjega jutranjega SHODA – orisni, humorni prikaz pestrega dogajanja.

   SHOD- jutranji – verjetno ex KP, ZK PROVOKATORČKOV – s tega OK e portala NOVE24 TV.
   PRISOTNI:
   FOGLOF TUNEK- po novem TUNEK ŠMARJOLA,
   LILI PILI, NEVRALINK, JANEZ CEPEC,
   Valter Branislav,
   “ŠOBCA-DELU ČAST IN OBLAST”, BELIČIČ ITD.
   in
   “PLAŠČEK”
   – droban, mlajši,
   vedno zelo urejen koordinator med vodilnimi ex KP, ZK ljudmi, vedno v nobel USNJE – plašču:

   “ŠOBCA- DELU ČAST IN OBLAST”,
   večji, precej smešen, šobast , trebušast možakar, baje iz “TITO, DOLANC KLIKE” reče
   PLAŠČKU:
   “Ti PLAŠČEK”
   – a bi “JANEZ CEPEC” – lahko – ŠE MENE – ODPELJAL V – “BEGNE”.
   Čisto sam sem doma,
   tovarišica, ki mi je čistila – MI JE DALA – ODPOVED,
   KER JI NISEM – NIČ PLAČEVAL.
   Jaz pa napis – “DELU ČAST IN OBLAST” – rad nosim, zares
   DELATI
   tudi – POSPRAVLJATI – PA NE ZNAM. Ali se mi ZARES DELATI – pač – ne ljubi.
   Tudi nobene družbe nimam več,
   NIHČE NOČE VEČ POSLUŠAT MOJIH ZELO POMEMBNIH ZGODB, MOJIH PRIČEVANJ
   O
   “DELIH IN NEDELIH” naših slavnih in zaslužnih revolucionarjev – o – – TITU,
   o “STANČITU DOLANČITU,”,
   ki
   sem ju imel čast osebno poznati – V LJUBLJANI NOČE NIHČE VEČ NIČ SLIŠATI O NJIJU
   ampak
   v “BEGNAH” bo pa morda – le kaj “TAKO NORIH”,
   DA BOJO MOJE RESNIĆNE ZGODBE — O TITU IN O “STANČITU DOLANČITU” – poslušali ?
   Vskoči
   VALTER BRANISLAV in reče : ” tudi jaz – BI ŠEL RAD – V – “BEGNE”.
   V psiho-azlih v LJUBLJANI – mi je nerodno biti,
   ko sem pa iz tako slavne familije mojih – STRIČKOV”
   – Edvarda KARDELJA in Ivana Groznega MAČKA.
   Tudi me na FLORIDI – nihče ne bo pogrešal, saj le to čakajo KDAJ SE BOM STEGNIL,
   da
   POVERBAJO MOJ Z VELIKO PRILIZOVANJA – PRISLUŽENI – DENAR.

   “PLAŠČEK” reče: ” ja seveda- VALTER,,
   KAR – “JANEZ CEPEC” NAJ TE – ODPELJE – V “BEGNE”
   Tu v Ljubljani – so takointako vsi mnenja – DA SI – ti – Valter – NOR, zdaj –
   a si res nor, bodo pa že v “BEGNAH” ugotovili.
   Mene “PLAŠČKA”
   – TO PRAVZAPRAV – NE ZANIMA. Imam bolj pomembne skrbi.

   “JANEZ CEPEC”
   si pomane roke in se zareži:
   “U FAJN – TRI POTNIKE ZA ODVOZ – U “BEGNE” – ŽE MAM,
   “PLAŠČEK – sej mi boš plačal prevoz, a ne?” “PLAŠČEK” – prikima.
   SE
   “JANEZ CEPEC” – veseli:
   “U – FAJN – SEM ŽE POGRUNTOV – MOJ -BIZNIS”
   TAXIST BOM – TE POKOMUNISTOČNE “ZMRŠANCE” BOM ODVAŽAL U – “BEGNE”,
   pa u Vojnik, pa u Idrijo, pa u Hrastovc – kamr bo treba
   DELA PA ZASLUŽKA BO ZMEREJ – DOST. Ker je tud teh “pokom zmešancov . DOST, RES VELIK”

   BELIČIČ zapoje:
   “BEGNE” – PRELEPA GORENJSKA – prihajam- NA DEŽELO JE LEPO,
   KRAVICE TAM – MUKAJO,
   PUJSKI LEPO KRULIJO – I JA, I JA, JO !” I JA, IJA – JO ! Gremo”.
   In
   JANEZ CEPEC – kot taxist,
   , ubošček BELIČIČ, VALTER BRANISLAV, ter “ŠOBCA” – se odpeljejo – “u BEGNE”

   “NEVRALINK” reče:
   “Ti PLAŠČEK” – jaz bom kar v Ljubljani – ostal. Saj najboljši terapevti za nas “KEMIJA TIPE” so v LJ.
   Saj jaz dobro – pišem – s ne”?
   PLAŠČEK reče:
   “JA, ŠE KAR DOBR PIŠEŠ. Samo, če se ti od kemije preveč meša – pol – pač – ne piši.
   Tekstov brez repa in glave i brez smisla – ti ne bom plačeval”
   Še
   LILI PILI – reče: ” a vidiš PLAŠČEK – da brez mene – ne moreš.
   TUD – ŽENSKE
   – NE MORJO BREZ MENE –
   TISTE ŽENSKE NE MORJO – BIT BREZ MENE – , K KT JEST – PIJEJO – ŠNOPS ”

   “PLAŠČEK”: se pokriža in reče:
   “s kakšnimi ljudmi moram jaz delat. JEZUS, MARIJA – REŠITA ME”

   Zarentači še

   .FOGL TUNEK=po novem TUNKA ŠMARJOLA:
   “No
   PLAŠČEK – A VIDIŠ – BREZ MENE – BI BIl TI – MRZEL

   ” PROKLETI VOLUHARJI – ste vsi skup.

   – JAZ EDINI TU GARAM ŽE LETA, DNEVE IN NOČI
   – GLAVO NOSIM NAPRODAJ,
   NAPOL ZASTONJ,
   VI PA SAMO
   – AFNE GUNCATE. Vse vas – poslat – na GOLI OTOK” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   konec včerajšnjega shoda.
   KONEC ŠALE
   se bo nadaljevalo

   • Zombi Gartner

    Janez Kepic-Kern
    Lepo si se potrudil.
    Ampak ti Janez, ki toliko veš, imaš kako sliko Od Bratuškove lahko tudi v kratkem krilu ni mus, da je v bikinkah.

 • xtc

  Samo ,da kriza stisne čim preje in zmanjka denarja.

 • franc podkriznik

  Nikoli konec levih lopovščin ……,kraj,…. klientelizma,….ropanja Slovenije…..,razprodaje ozemlja,…. laži, sprenevedanja, podtikanj, diskreditacij s strani leve kamarile….ja to je Slovenija, evropska Rdeča packa, sredi urejenih držav in razvite Evrope.

 • franc podkriznik

  Velika napaka DEMOS-a je bila ;da ni sprovedel lustracije….znebil bi se vsaj 75% leve rdeče kominterne ,….privilegirane kaste, ki se ima za nad državljane Slovenije.

  • JANEZ GUS

   Udbovc in zločinec Bučar je že vedel zakaj je bil proti.Vedel je ,da tudi njega čaka palica.Na koncu pa to potuhnjeno podlasico dobimo v izmečkih klečeplazcev na magistratu.

 • JANEZ GUS

  Zanimivo,ko gre vse narobe komunist bevska kako gre vse dobro.Takrat kradejo z veliko žlico.

 • franc podkriznik

  tole bo Šarec red naredu….hahahahahahah

 • radames

  Topulko, človek, ki težko pogleda sogovorniku v oči. Tako je videti na TV. Človek, ki ni vreden zaupanja, razen za mafijce.
  Padamo! Vedno bolj!

 • Peter

  Jaz sem se od srca nasmejal, verjetno se boste tudi vi:

  “Režemo lovke in verjamem, da to boli. A več polen kot mi boste metali
  pod noge, bolj bom grizla in sekala lovke,” se je ministrica Alenka
  Bratušek odzvala na očitke o kadrovanju v družbi SODO.

  Čudi me samo, da tokrat, za spremembo ni omenjala janševe vlade, no.

 • Peter

  Bolj ko mi mečejo polena pod noge, bolj grizem in sekam lovke.
  Vau, legendarno, no.
  Včasih se vprašam, ali so res tako zavedeni, da verjamejo v to, kar nakladajo? Ali so samo malo nori?
  Ali pa
  https://www.youtube.com/watch?v=KWmD_HcOcfU

 • Peter

  Jasno, da ti bi.
  Svetlana al pa nič, no.

  • Zombi Gartner

   Pa saj ne moreš slike prilepit. Ma daj da vidmo to grdobo.

   • Peter

    Hehe…tudi ta je ušla iz arhiva.

    • Zombi Gartner

     To bi moral merkat kot zenico svog oka.
     Bi Tito reke.

 • Rožle

  “Naredila sem vse kar je bilo v moji moči in sem prepričana ,da verjamem…
  ,Hvala Bruselj za vprašanja”…”Alenka Bratušek”..

 • Rožle

  LENKA
  Lenka se šeta –
  metla pometa;
  Lenka počiva –
  igla ji šiva,
  Lenka pred duri –
  peč se zakuri,
  a kokotiček
  skoči v lončiček,
  leže v ponvico,
  dvigne glavico:
  “Lenčica, Lenka,
  kikiriki!
  sem že pečenka,
  jest se mudi!” …

  .. PA KOKODAJS !! .. OZ .. DOBER TEK
  VAŠA BRATKUROVŠKOVA !!!

 • Peter

  Alenka Bratušek: Energetika ne bo peskovnik, kjer bodo fantje tekmovali v potičkah

  Seveda ne, energetika je v rokah Golobića, če ne bi bila, bi bila v rokah koga drugega, kar pa nikoli ne bo, no.

 • Rožle

  Slike za spremembo ni simbolična .. danes res pade dež ..

  • Peter

   ja, konec poletja….

   • Rožle

    .. itaq .. in bo končno sonce :)

    • Peter

     Nehi, se bo bogi greti utrgal, no.

 • Rožle

  Italijanski mafijski skesanec:

  Prestiere pravi, da v Sloveniji ni protimafijske kulture,
  zato se lahko mafijci po državi gibajo neovirano.
  “V Sloveniji smo bili povsem varni, zato smo uporabljali svoja prava imena,” je dejal Prestieri..

  – ” Nima Slovenija mafije, temveč ima mafija Slovenijo “

 • Peter

  Komentar s hanzi TV. Se še čudite, da smo tam, kjer smo, no?

  Bravo Alenčica!
  Upam in verjamem, da bo Alenka poskusila razbiti mafijo v Sloveniji, če le-ti ne bodo nje, kot so to storili naši voljeni poslanci v Bruslju. Tam so se zelo potrudili, da so jo očrnili pred evropskimi poslanci. Še našim dobrim sosedom Hrvatom niso pozabili povedat, da je prepevala partizanske pesm z rdečo zvezdo, da so potem ti lahko udrihali po njej v evropskem parlamentu. Človek res ne more verjeti, da so Slovenci zmožni česa takega. Le na Čeferina si niso upali, mu poiskati kakih grehov, da ne bi bil izvoljen za predsednika UEFE. Čeferinov pa se vseeno bojijo.
  Navijam zanjo, da ji uspe tudi pri drugem tiru obračunati z lobiji.

  • radames

   Ta tip pa pojma nima, za kaj gre!

 • Janez Kepic-Kern

  FANTAZIJSKA
  ŠALA

  NAPOVEDNIK SHODOV – , formalnih in neformalnih
  in
  kratka fantazijska poročila o – izboru v prikaz vzetih – SHODOV.

  SHODI
  v neformalnem elitnem, tradicionalnem, baje ex KP; ZK društvecu ž, baje s sdežem nekje pri NAMI, LJ.
  “MAČEK V ŽAKLJU”
  domnevno obstoječem, domnevno “usodno” vplivnem društvecu oz. klubčku, ker vanj nihče, ki obsoja ex VKP/b STALINIZEM, TITOIZEM, KARDELJANSTVO, SD – pokomunizem – VANJ – NIMA VSTOPA
  , V “MAČKU V ŽAKLJU”
  – SHODI – DOMNEVNO – potekajo NON-STOP.
  Vodja
  “MAČKOV V ŽAKLJU” – je “LEPOFRIZURNI” ex še baje KP, ZK, SZDL “kadrovski kuhar”, ex poslanec itd.
  – nadzorniki
  so domnevno ex KP, ZK “OLD BOYSI”,zdaj pač le še “REALNO- pač – STARCI”
  Ker je
  “LEPOFRIZURNI” tudi že nad 70 let star – ima – BAJE -precej NAMESTNIKOV IN OPERATIVNIH SEKRETARJEV, običajnih OPERATIVCEV – za posamezne zadeve, področja itd.
  S
  kadri – elitni klubček “MAČKI V ŽAKLJU” – nima nobenih težav,
  saj je PENZIONIRANIH EX KP, ZK T.I. “SISTEMČIKOV” kot vsi vemo
  v aši R. SLOVENIJI – “žal” – še ma tisoče.
  In vsi upokojeni ex KP, ZK EX “SISTEMČIKI” – SI ŽELIJO BITI ČLANI TEGA
  “baje elitnega,, baje ex KP, ZK , baje
  “usodno” vplivnega neformalnega društveca, klubčka “MAČKI V ŽAKLJU”

  DANES

  je baje bil v klubčku “MAČKI V ŽAKLJU” – neformalni SHODEK
  baje
  med – šefom “LEPOFRIZURNIM
  in že poznani nam – mlajši, drobni operativCEM za stike med baje ex KP, ZK ljudmi
  “PLAŠČKOM”, ki reče:
  “gospod oz. tovariš “LEPOFRIZURNI”, nesivo “LEPOFRIZURNI”
  slabe,
  res slabe novice – imam:
  Ostal sem BREZ SPOSOBNIH PISNIH SPLETNIH
  BRANILCEV
  ex KP, ZK SISTEMA, SEDANJEGA POKOM SISTEMA, SPOSOBNIH KOMENTATORSKIH
  BRANILCEV –
  EX T. I. KP STALINISTIČNIH T.I. PARTIZANOV – pa tudi – sploh ni več”

  “LEPOFRIZURNI” reče: ” NO SAJ LE ŠE PAR PRAVIH T.I. KP STALLIN PARTIZANOV”
  sploh še zmore govoriti, hoditi.
  Vsi so čez 90.
  Ostali pa nemočno, večinoma brez zavesti ležijo po elitnih domovih – ZA STARE.
  TU SE NE DA NIČ STORITI. Oni berejo ne več, tako da jih kako kritično pisanje – NE MOTI”

  PLAŠČEK – še reče: ” TUDI Z EX KP, ZK “BRAMBOVSKIMI” KOMENTATORJ
  JE
  TES – K R I Z A: ostalo mi je le še par KOMENTATORSKIH
  PIJANCEV IN DROGERAŠEV,
  pa
  tisti vsem znani – FOGLOV TUNEK. Kaj naj naredim? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  FANTAZIJSKE ŠALE
  se bo nadaljevalo

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!