Skrajna levica je največja nevarnost za Slovenijo in demokracijo: Po porazu v Državnem zboru poziva na ulice, vlado bi kar zaklali!

Foto: Socialna omrežja, STA

Za skrajno levico ali boljše rečeno kar Levico, z ozirom na to, da je stranka skrajne levice v državnem zboru in vsekakor najbolj glasna, če že ne najbolj vplivna – je demokracija le, ko je po njihovo. Ko so na oblasti, ko to želijo – ali ko sredinsko vlado vržejo z oblasti. Poslanec državnega zbora, Miha Kordiš, na svojem Facebook profilu zaradi padca nezaupnice poziva k stavkam in zastraševanju policije, kar seveda daje še večjo legitimacijo anonimnim skrajnežem.

Ne, da tega od njih nismo pričakovali. Smo. Toda kljub vsemu je še vedno težko verjeti, da skrajno levi politiki, ob podpori osrednjih medijev in tudi t.i. leve sredine, prebivajo v državnem zboru. Miha Kordiš, poslanec državnega zbora, na svojem Facebook profilu – če odmislimo njegovo barbarsko vedenje v državnem zboru – poziva dobesedno k ustrahovanju vlade in policije.

Če ne verjamete nam, berite sami:

Kordiš na Facebooku (Vir: Socialna omrežja)

Pustimo ob strani, da je Kordiš že vse življenje poslanec in najbrž želi to ostati do zadnjega diha. Kar pomeni, da se zanaša na obračanje kapitala, ki ga ne proizvaja – istega kapitala, na katerega se zanaša vlada. ustimo ob strani, da je Kordiš del oblasti, saj oblast sestavljata tako vlada kot opozicija. Iz tega vidika je njegov zapis neumnost. Toda bodite pozorni, da on hujska zoper vlado, kakor bi vlada bila oblast brez opozicije – in da hujska zoper policijo. Ne abstraktno, konkretno, ljudi poziva k nasilju, češ, demokracija je folklora.

In potem seveda ne čudi, da si mnogi podobni skrajneži kot je Kordiš v zavetju anonimnosti upajo še več:

Anonimni levi skrajneži 1 (Vir: Socialna omrežja)

Primerjava vlade s Hitlerjem (Vir: Socialna omrežja)

Konkretna grožnja vladi (Vir: Socialna omrežja)

Skrajna levica je največja nevarnost, ki preti Sloveniji
Brez kakršnegakoli dvoma obstaja korelacija, obstaja naklonjenost anonimcev Kordišu, najverjetneje pa tudi povezava med Kordišem in anonimci, da ne rečemo usklajenost. Vsakdo ima pravico verjeti v slamnate može neonacizma, s katerimi nas vsake toliko hranijo osrednji mediji. Realnost je pa nekaj drugega. Boljševizem je največja nevarnost v Sloveniji.

Aleš Ernecl