fbpx

Skrajnolevičarska aktivista N’toko in Flajšman popeljala ilegalne migrante po reki Kolpi – njihov cilj je padec ograje in še več uvoženih ilegalcev – volilne baze izrojene levice!

Foto: Fb

“To nedeljo so lokalni turistični delavci, kajakaši in drugi nasprotniki žice organizirali solidarnostni ‘Migrantski spust po Kolpi’,” so zapisali levičarski aktivisti, zagovorniki neomejenih ilegalnih migracij oseb sumljivega slovesa, združeni v Ambasadi Rog. 

Medtem ko državljani finančno podpiramo razkošno bivanje ilegalnih migrantov v Sloveniji, levičarski aktivisti s spornimi akcijami spodkopavajo že tako nedelujoč varnostni sistem Slovenije, da bi v državo ilegalno vstopilo še več ilegalcev – bodoče volilne baze izrojene levice.

Provokativni spust po reki Kolpi, ki so se ga udeležile osebe iz desetih držav, je potekal od kraja Dol vse do Radencev. Njegova glavna organizatorja sta bila Tilen Lindič, ki je med drugim posodil čolne in spust komentiral z besedami “vsi smo ljudje“, ter razvpita Ambasada Rog. Slednjo so levičarski aktivisti skupaj z ilegalnimi migranti ustanovili v prostorih nekdanje tovarne Rog v Ljubljani in je že postala zbirališče oseb sumljivega slovesa, ki si prizadevajo za širjenje levičarske paradigme ter neomejene migracije, četudi te višajo stopnjo kriminalitete v Sloveniji. Na svojem Facebook profilu so ob robu dogodka zapisali, da je bil spust izveden predvsem v luči nasprotovanja žici na slovensko-hrvaški meji. S tem so znova potrdili, da jim gre varovanje schengenske meje s strani slovenskih varnostnih organov, ki je po zaslugi nesposobnosti premierja Marjana Šarca in notranjega ministra Boštjana Poklukarja že tako ali tako zelo pomanjkljivo, še kako v nos, v Slovenijo pa želijo uvoziti še več nezakonitih migrantov, bodoče volilne baze izrojene levice.

Kolpa naj združuje ljudi, ne ločuje!To nedeljo so lokalni turistični delavci, kajakaši in drugi nasprotniki žice…

Gepostet von Ambasada Rog am Sonntag, 1. September 2019

Na dogodku razvpita levičarja raper N’toko in Božidar Flajšman
Iz fotografij, ki so zaokrožile po Facebooku, je razvidno, da se je spornega spusta med drugim udeležil tudi levičarski aktivist in velik podpornik sirskega brivca Ahmada Shamieha, ki bi ga slovenske oblasti že zdavnaj morale deportirati, Miha Blažič, znan kot raper N’toko. Ob tem je bil na dogodku med drugim prisoten še en levičar in podpornik neomejenih migracij, nekdanji vidni član propadle LDS Božidar Flajšman. Tudi ta je, kot je razvidno iz fotografij na Facebooku, z veseljem poziral z ilegalnimi migranti, ki so se udeležili spusta, ter drugimi prisotnimi.

Fotografija osebe Ambasada Rog.

 

Levičarski aktivisti tudi na druge načine pomagajo ilegalnim migrantom
Jasno je, da je šlo pri omenjenem dogodku, ki naj bi bil solidarnosten, predvsem za izzivanje s strani levičarskih aktivistov, saj Šarčeva vlada za ilegalne migrante že tako ali tako namenja ogromen del proračunskega denarja. Povprečen prosilec za azil nas namreč stane vsaj 1.963 evrov mesečno. Tako tudi ne čudi zgroženost nad spustom na družbenih omrežjih. Vida Kocjan je na Twitterju zapisala: “Organizatorji. Ne samo 1. migrantskega spusta (kot so to imenovali) po zgornjem delu Kolpe, ampak še česa drugega. Je @policija kaj ukrepala?” S tem je namignila na pomoč, ki so je ilegalni migranti deležni s strani levičarskih aktivistov in nevladnih organizacij tudi na drugih področjih, med drugim pri nedovoljenih prehodih meje ter zlorabah azilne zakonodaje.

Fotografija osebe Ambasada Rog.

Fotografija osebe Ambasada Rog.

Rajko Golob