Skrajnolevičarska aktivista N’toko in Flajšman popeljala ilegalne migrante po reki Kolpi – njihov cilj je padec ograje in še več uvoženih ilegalcev – volilne baze izrojene levice!

Foto: Fb

“To nedeljo so lokalni turistični delavci, kajakaši in drugi nasprotniki žice organizirali solidarnostni ‘Migrantski spust po Kolpi’,” so zapisali levičarski aktivisti, zagovorniki neomejenih ilegalnih migracij oseb sumljivega slovesa, združeni v Ambasadi Rog. 

Medtem ko državljani finančno podpiramo razkošno bivanje ilegalnih migrantov v Sloveniji, levičarski aktivisti s spornimi akcijami spodkopavajo že tako nedelujoč varnostni sistem Slovenije, da bi v državo ilegalno vstopilo še več ilegalcev – bodoče volilne baze izrojene levice.

Provokativni spust po reki Kolpi, ki so se ga udeležile osebe iz desetih držav, je potekal od kraja Dol vse do Radencev. Njegova glavna organizatorja sta bila Tilen Lindič, ki je med drugim posodil čolne in spust komentiral z besedami “vsi smo ljudje“, ter razvpita Ambasada Rog. Slednjo so levičarski aktivisti skupaj z ilegalnimi migranti ustanovili v prostorih nekdanje tovarne Rog v Ljubljani in je že postala zbirališče oseb sumljivega slovesa, ki si prizadevajo za širjenje levičarske paradigme ter neomejene migracije, četudi te višajo stopnjo kriminalitete v Sloveniji. Na svojem Facebook profilu so ob robu dogodka zapisali, da je bil spust izveden predvsem v luči nasprotovanja žici na slovensko-hrvaški meji. S tem so znova potrdili, da jim gre varovanje schengenske meje s strani slovenskih varnostnih organov, ki je po zaslugi nesposobnosti premierja Marjana Šarca in notranjega ministra Boštjana Poklukarja že tako ali tako zelo pomanjkljivo, še kako v nos, v Slovenijo pa želijo uvoziti še več nezakonitih migrantov, bodoče volilne baze izrojene levice.

Kolpa naj združuje ljudi, ne ločuje!To nedeljo so lokalni turistični delavci, kajakaši in drugi nasprotniki žice…

Gepostet von Ambasada Rog am Sonntag, 1. September 2019

Na dogodku razvpita levičarja raper N’toko in Božidar Flajšman
Iz fotografij, ki so zaokrožile po Facebooku, je razvidno, da se je spornega spusta med drugim udeležil tudi levičarski aktivist in velik podpornik sirskega brivca Ahmada Shamieha, ki bi ga slovenske oblasti že zdavnaj morale deportirati, Miha Blažič, znan kot raper N’toko. Ob tem je bil na dogodku med drugim prisoten še en levičar in podpornik neomejenih migracij, nekdanji vidni član propadle LDS Božidar Flajšman. Tudi ta je, kot je razvidno iz fotografij na Facebooku, z veseljem poziral z ilegalnimi migranti, ki so se udeležili spusta, ter drugimi prisotnimi.

Fotografija osebe Ambasada Rog.

 

Levičarski aktivisti tudi na druge načine pomagajo ilegalnim migrantom
Jasno je, da je šlo pri omenjenem dogodku, ki naj bi bil solidarnosten, predvsem za izzivanje s strani levičarskih aktivistov, saj Šarčeva vlada za ilegalne migrante že tako ali tako namenja ogromen del proračunskega denarja. Povprečen prosilec za azil nas namreč stane vsaj 1.963 evrov mesečno. Tako tudi ne čudi zgroženost nad spustom na družbenih omrežjih. Vida Kocjan je na Twitterju zapisala: “Organizatorji. Ne samo 1. migrantskega spusta (kot so to imenovali) po zgornjem delu Kolpe, ampak še česa drugega. Je @policija kaj ukrepala?” S tem je namignila na pomoč, ki so je ilegalni migranti deležni s strani levičarskih aktivistov in nevladnih organizacij tudi na drugih področjih, med drugim pri nedovoljenih prehodih meje ter zlorabah azilne zakonodaje.

Fotografija osebe Ambasada Rog.

Fotografija osebe Ambasada Rog.

Rajko Golob

 • Andrej, Miha ali Jure

  Po glavi s tistim veslom….

 • Vlado77

  Kdo to plača -seveda mi ostali davkoplačevalci. Nedopustno. Azilna zakonodaja bi se morala spremeniti. Odločitve v enem tednu. V tem času ni prostega izhoda. Če se azil zavrne -sledi izgon v državo od kjer je prišel . Dolgotrajno odločanje pa je neumnost. Ves čas ti ljudje živijo na državne stroške in mnogi niti ne čakajo končne odločitve in se odpravijo na zahod. Taki izleti , ki mnogim slovencem niso dosegljivi so pa posmeh vsem njim- sporočilo raje imemo migrante kot vas.

  • Branislav Valter

   Ne smete voliti levih strank, zlasti ne SD

   • SIMON ROZIC

    ….a druge leve pa lahko?… ti je striček Kardelj prišepnil iz groba ?
    navija za vnuka ?

    • Branislav Valter

     Trenutno nobenih levakov, pac pa.mocnega vodjo kot TRUMPA, SALVINIJA, ORBANA IN SEVEDA NESMRTNEGA MARSALA SFRJ JOSIPA BROZA TITOSLAVA

 • terminalar

  Izdajalci lastnega naroda!
  Za kozlat.

  • zokispoki

   Kriminalci !

   • Radolf Mitler

    Ambasado Rog je treba razstreliti in potem, kar ostane zravnati z bagri. Vso tisto levičarsko ušivo bando in njihove cipe ter azijatske čefurje in razne buzerante iz Sirije – pa v žvepleno kislino. N’toka pa na raženj in naj ga Šamir požre. Jebo jim pas mater (po naši S. Makaronovič)

  • me

   Torej bumbum

   • terminalar

    V mojih časih so vaški fantje takele vsiljivce naklestili, da so se zapomnili. Danes fantov ni več. So samo “pičkice” z ajfovni.

  • Branislav Valter

   Upam da koncani tako kot domobranci

 • Artur

  Do kdaj še Slovenci nas bodo protinarodni zajedalci je…li na suho s takšnimi provokacijami?

  • McBobo

   Odgovor je čisto preprost; dokler ne bo kritična masa spoznala, da je ustvarjala zastonj, da drugi uživajo njihove žulje, oni sami pa na suhem kruhu in topli vodi.

   • Artur

    Ena komunistična prasica nam je pred osamosvojitvijo obljubljala, da bomo v samostojni Sloveniji jedli travo to se bo po sili razmer za drugo tretje razredne socialno ogrožene kmalu začelo dogajati.

 • Peter

  Škoda, da ima tumpek danes prvi šolski dan.
  Drugače bi šel on veslat, da se ubogim beguncem ne bi bilo treba matrat, no.

 • Andrej, Miha ali Jure

  Kje so sestre? Matere?

  • RATATA

   Čakajo, da se ti, vojaki, ki jim pravimo migranti utaborijo, ustalijo in in zavzamejo strateške položaje. Potem pa pridejo tudi sestre, matere in po štiri žene ter ostala žlahta na spajanje familij po naših, demokratičnih predpisih…. in postali bodo večina, uveljavili svoj red razsula, kot je tam dolih pri njih!!

   • Dizzy Spellbound

    zelo pozabljamo na tisto najhujše kar bo sledilo: islamizacija stare Evrope !!!!!

    • GverilaStyle

     ja če bomo papki

   • Andrej, Miha ali Jure

    Tkoj veš da se niso pršli integrirat. Briga njih za Kolpo in Slovence….

 • Marija

  To je vzgoja 70 let komunizma.

  • Vili

   Res je. Tvoj šef bo že vedel to. Janša je bil namreč visok funkcionar Centralnega komiteja Zveze komunstov Slovenije. Redno zaposlen tam. Si vedel to?

 • KAPIBARA

  100% nimata enega delavnega dnem vpisanega v knjižico
  100% kar mislita, da jima denar pripada..
  100% na državne sesku- socialni transferji, pa to..

 • ZatonMesecnikov

  N’toko in Flajšman

  Gre za mladince z mladostno distrofijo, levičarstvom. Tako je narava naredila. Domači Ljubljenec, je prijazen, saj ima vsega dovolj, kar si zaželi. Hrane, udobja, pozornosti.

  Če takšnega ljubljenca postaviš v trop divjih psov, mu boš življenje štel v sekundah. Če pa bo preživel, bo končal na zadnjem mestu hierarhične lestvice tropa. Enako je, če boš divje pse dal v Pasjo šolo Taček, saj bodo hitro vzpostavili svoj hierarhični red, domači ljubljenci, pa bodo postali napadalni. Kolikor jih bo ostalo.

  Pribitek obilja in udobnega življenja torej rojeva levičarstvo v današnjih časih. In seveda indoktrinacija v izobraževalnem sistemu.

  • tomven

   Zelo eksplicitna analiza. Na žalost je resnična.

  • Mojca pokraculja

   Hehehe Flajšman, so vedeli da je tako tup, da ga niti za glavnega inšpektorja za šolstvo niso hoteli.

   • ZatonMesecnikov

    Pravzaprav sploh ne gre za mladince, kot sem malo poguglal. gre za poklicne levičarje. Takšni pa so najbolj nevarni.

    • Mojca pokraculja

     S videl je doma iz onega konca.

 • antimur

  Tako dolgo bo ta banda provocirala in na naš račun uvažala muslimansko smrdljivščino, da jih bomo sesuli v jesihflajš, prasice in prasce Soros-Kučanove golazni.

 • Artur

  Ali so ti ilegalni migranti novi družinski člani teh levih narodno izdajalskih provokatorjev in ali jih imajo prijavljene na svojih stalnih naslovih prebivanja na svoje stroške glede na to kako se sklicujejo na humanitarnost ? Če ne, so z njihovimi parazitskimi migrantskimi simpatijami sokrivi za stroškovno prikrajšanje slovenskih družin z otroci, ki že tako živijo na socialnem robu revščine.

 • Franc Šink

  Zanimiva banda so ti slovenski levičarski aktivisti.

  • Nata

   VSE ( naše seveda ) bi dali za svoje cilje.
   Edino življenje pa ne . . . . . .

   • Peter

    Oh bi…našega, no.

    • Nata

     Tistega pa jaz ne dam.

     • McBobo

      Saj ne bo treba, levajzl komiji bodo kanon futer.

     • Nata

      Upam! Srčno upam !

   • Artur

    Oni bi nam našega celo vzeli, če nebi bili drugi časi.

  • SIMON ROZIC

   …takšni so bili od nekdaj: DELOMRZNEŽI !

 • Dizzy Spellbound

  Nimam nič proti regularnimi migranti, ki se izkažejo z dokumenti. Sem pa proti temu navalu ilegalnih migrantov, ki prihajajo preko držav, kjer ni vojne in si iščejo pogoje za boljše življenje (po navadi brez dela). Kar pa je še hujša nevarnost, ki jo mnogi ljudje in predvsem določeni politiki namenoma ignorirajo: muslimizacija Evrope! To bo posledica tega navala. Pomagajmo tem ubogim “beguncem” , ki so povečini mladi fantje, ki bi se morali boriti za svobodo v lastni domovini, ne pa pustiti žene z otroci in starčki pri njih doma(kje pa dobijo denar za transfer v Evropo?) v njihovi domovini, saj je to edina prava pot za ohranjanje multikulturnega človeštva na tem malem planetu.

  • ZatonMesecnikov

   #Pomagajmo tem ubogim (kje pa dobijo denar za transfer v Evropo?) v
   njihovi domovini, saj je to edina prava pot za ohranjanje
   multikulturnega človeštva na tem malem planetu.#

   pomoč tem ubogim v preteklosti (UNICEF, Banka za razvoj, Donacije, We are the world), je rezultirala samo v eksponentnem povečanju njihovega števila. Za primer, da boš razumel;

   leta 1950 je imela cela Afrika 220 milijonov ljudi.
   Europa takrat 550.
   Danes ima Europa 750 milijonov ljudi.
   Afrika pa 1300 milijonov.

   Z drugimi besedami, če bi se Europejci tako plodili kot oni, bi jih bilo od leta 1950 sem, 3100 milijonov.

   Ustaviti njihovo rodnost, tako kot kitajci svojo. To je edini način pomoči.

   • terminalar

    Najbolj zaskrbljujoče je, da so ženske v EU nehale rojevat.

    • ZatonMesecnikov

     Ko ženske dobijo zaposlitvene možnosti in finančno neodvisnost, je to naraven pojav človeške vrste. Nič ni narobe s tem. Poleg tega ne nehajo rojevati, ampak si priskrbijo enega ali dva potomca. Sem kar nekaj intelektualk srečal v zrelih letih, ki so mrzlično iskale možnost za potomca. Tako je nerava naredila.

     Zdrava kombinacija zaposltve in otrok, ter sprememba načina razmišljanja. da se mora namreč populacija nenehno širiti. Neki Norveški z ogromno ozemlja nič ne manjka, pri 5 milijonoh prebivalcev. Nek bangladeš, človeško mravljišče ima pa težave s prekomernim razmnoževanjem.

  • JANEZ GUS

   Ne boj se,vsa ta golazen pride za njimi,ko se enkrat ustalijo.

  • kalavnik

   Kje dobijo denar za pot v Evropo? Z vsakim prevozenim kilometrom z avtom smo vsi mi njihovi najvecji financni podporniki.

   • šmentanamuha

    Denar prihaja iz EU, to pa menda že veš. Vso to švercarijo MI plačujemo, pol pa še brezdelno življenje, če jim rata, da se privlečejo sem kot “ubogi begunci”.

 • JANEZ GUS

  Tem dvem a iztrebkoma bi bilo treba obesit betonski kvader okrog vratu pa v kolpo.Kamelo jebce pa izgnat na Hrvaško.

 • soc

  Slej ko prej bo šus v glavo – njim ali nam. Stvari gredo kaj hitro v to smer. In tako prekleto žalosten sem, kot sem bil vesel ob odhodu zadnjega jugovojaka iz Slovenije. Zakaj je tega treba, Milan Kučan? Intimna opcija nasillje?

 • Imperial Commando

  Ambasada umsko zaostalih klošarjev. Nič več nič manj.

 • Joško

  Kaj pa slovenska policija? Je samo opazovala ali je tudi ukrepala?

  • Nata

   Pazila je. . . . .da se ne bi kdo od domorodcev spozabil in onega N`ktoko klepnil po buči.

 • tramal

  Te komunistične kurbe je treba izseliti v kongo ,k pigmejcem ,da se ne bodo več kurbale v Sloveniji Buzarante ki so zraven njih veslali pa na zdravljenje v arabijo k muslimam,da jih naučijo skakat s stolpnice v prazen šarcev bazen.

 • Artur

  Za socialno ogrožene slovenske družine z otroci makaroni, konzerve…. iz Karitasa….za zgornje žoharje na muhte(halal) potica.
  Nsi murgeljski priskledniki bi socialne transferje še bolj zreducirali.
  Lakota v Sloveniji: zakaj ne jedo potice?
  https://www.norakrava.si/lakota-v-sloveniji-zakaj-ne-jedo-potice/

 • pajot

  bi jest dal ene dve,tri po gobcu temu ntokotu,pa delat bi ga nagnal,smrkavca. Škoda, ker nisem njegov oče.

 • Dr. E.K.

  Vsaka vlada , ki deluje na kakršnem koli področju genocidno za Slovence in Slovenijo MORA pasti … deluje pa več kot očitno … To je IZDAJA …

 • GverilaStyle

  Slovenci in Slovenke, a čutite kako postajamo tujci v lastni državi?!!!

 • šmentanamuha

  Bolano. Bodo sledile kakšne sankcije za to namerno izzivanje policije in kršenje zakonodaje?

 • NoName

  To so legalni izdajalci lastnega naroda, še Tito se v grobu obrača, saj v prejšnjem sistemu tega ne bi bilo.
  In taki kolaborantje najraje pljuvajo po Domobrancih, ki so bili odločno proti komunistom in njihovim rabotam, po ljudeh, ki so jim za Slovensko domovino, katero so domoljubno branili vzeli življenja.
  Tile levičarski zarodki, komunističnih klavcev si legalno dovolijo kolaboracijo z Islamsko državo, ki nas vsakodnevno preplavljajo, kje je tukaj država, kaj počne politična elita, ki od nas prejemajo plače?
  A naša država nima zakonodajnega člena, ki določa kaj je legalni in kaj nelegalni prehod meje?

  • Nata

   Seveda ima. Pred kratkim je nekdo pripel ta zakon o prehodih meje. . . . .

   pa vendar je to sedaj brez smisla. Zakon so z Marakešem anulirali.
   Sedaj velja samo za EU domorodce !!

 • Branislav Valter

  V znak solidarnosti naj slovenski davkoplacevalci takoj zaprejo azilne domove in migrante dostavijo na privatna domovanja levicarjev.
  V znak solidarnosti jih bodo N’toko in njemu podobno na lastnem domu hranili z lastnim denarjem.

  • Common Sense

   Lastnega denarja nimajo. Oziroma to kar imajo ni bilo zasluzeno na trgu. Skratka, 100% nas neto strosek.

 • Branislav Valter

  N’toko je otrostvo prezivel v Los Angelesu. Seveda tam ni ostal ker bi moral v ZDA poprijeti sa delo, delo pa temu izrodku smrdi.

 • Branislav Valter

  …”Kolpa je nekoč združevala ljudi na obeh straneh meje in privabljala občudovalce s celega sveta”…
  TOCNO TAKO, ZA CASA NASEGA NAJVECJEGA SINU NESMRTNEGA MARSALA SFRJ JOSIPA BROZA TITOSLAVA BI VSI TI KI BI V TITOVO SFRJ VABILI ILEGALCE KONCALI NA GOLEM OTOKU.

  N’TOKO SKRAJNI CAS JE DA ODRASTES: GRES V SLUZBO IN ZACNES SKRBETI ZASE IN SVOJE OTROKE. V TITOVI SFRJ BI TE ZE ZDAVNAJ OBISKALA UDBA TER POSLALA NA PREVZGOJO.

 • NoName

  Ker nekdo v vladi in nevladnih organizacijah smatra, da so ljudem, ki se jim brani ilegalen prehod meje kršene človekove pravice, kaj se potem krši meni kot državljanu in Slovenskemu domoljubu, ki se ne strinjam, da bi me obkrožali tile vaši ljubljenčki.
  V kolikor živimo v demokraciji, potem upoštevajte tudi nas, ki si druženja z temi barvnimi ne želimo in takih nas je kot zgleda kar nekaj.
  Vse te migrante, ki nezakonito prečkajo mejo se bi enostavno moralo takoj odpeljati ne v azilni dom, temveč na najbližje letališče in jih odpeljati z denarjem njihovih podpornikov in nevladnikov tja od koder izvirajo, če nimajo doma nobenega greha se jim ne more nič zgoditi, če pa imajo pa naj sprejmejo svojo usodo, pri nas in preko našega ozemlja nimajo popolnoma kaj iskati, verjemite, če se bo naš narod 1x zaradi vsega tega narod dvignil, potem bo lahko še hujše kot je bilo v Siriji.

  • McBobo

   Tako se govori.
   +++++++++++++++++

 • Nata

  Ambasada Rog ?? Še ena inštitucija na seznamu črpanja državnega ( našega ) denarja ?? Pa saj niste normalni, no !!
  http://atrog.org/prostori/ambasada-rog
  Ker so osli kronani od vladnikov podpisalai deklaracijo, bo sedaj prav vse mogoče !!
  Kar pripravimo se !

  • Andrej

   Ambasada Rog: Delujemo izven okvirov institucij in se v prvi vrsti zanašamo na
   solidarnostno mrežo aktivistov in podpornikov, ki želijo z nami
   ustvarjati drugačno okolje.
   Na kratko: anarhija na tuj račun.

   • Peter

    Hm, jaz tudi želim ustvarjati drugačno okolje.
    Ker pa se bojim, da je moje “drugačno” drugačno od njihovega “drugačno”, vejetno ne pridem v poštev za njihovo drugačnost, no.

  • Artur

   Naše delo obsega povezovanje skupnosti, organizacijo dogodkov, kuhanje brezplačnih obrokov, izobraževanje, ter socialno in pravno pomoč. Delujemo izven okvirov institucij in se v prvi vrsti zanašamo na solidarnostno mrežo aktivistov in podpornikov, ki želijo z nami ustvarjati drugačno okolje ???!!!

   Pa ta banda se dobesedno dela norca iz nas! Ma kako brezplačno, nič ni brezplačno gre pa vse to iz žepa vseh nas davkoplačevalcev.

 • Janez Kepic-Kern

  To naj bo predmet posebne seje PARLAMENTAA naše R. Slovenije. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • totex39

  Dokler bo levičarska vlada vse to podpirala, tako dolgo se bodo črni izrodki in tako imenovani skorompirani nevladniki hapili na račun našega denarja. Takoj izgnati vse skupaj!

 • Mademoiselle Ava

  Predlagam da se omenjeni Miha Blažič zaposli v zasebnem podjetju. Za nakazilo plače, naj gospod – v imenu svojega človekoljubja – napiše transakcijski račun Ahmada Shaimeha.

 • branči

  samo eno me zanima: od česa ti osebki zagotavljajo svoj premoženjski obstoj?

 • +Slovenec

  Včeraj sem pisal na rtvslo.yu (tam imajo raje Jugoviće kot Slovence) nekaj takega: “EU je ameriški izdelek, ameriški ukaz je, da se mora uvažati migrante zato, da se bo zmanjšala moč evropskega gospodarstva, ker Arabci ne znajo delati, znajo se samo tepsti in posiljevati. Cilj je, da ameriško gospodarstvo ne bo imelo konkurence v Evropi.” To je bilo zbrisano. Ker sem prilepil izbrisano, imam sedaj tam blokirano komentiranje.
  No, hočem reči/napisati, da je uvažanje migrantov ukaz iz Bruslja, tja je prišel ukaz iz Washingtona. Zato naša oblast nima zveze s tem. Tudi če bi bil na oblasti Janša, bi se dogajalo isto z migranti.

 • McBobo

  Lejte šupčine levičarske. To državo smo ustvarjali in ustvarili delovni ljudje in za svoje potomce. Če vam kaj ni prav, spizdite s temi nigri tja, od koder so se privlekli in se tam razplajajte do nezavesti in naprej. Nas pa pustite na miru, ker v nasprotnem primeru ustvarjate idealne pogoje za vojno.

 • est

  Odločil sem se, da grem na Hrvaško po 4 osle-magarce, da bodo branili drobnico pred volkovi, in jih bom ilegalno pripeljal v Slovenijo. Ali mislite, da mi bo uspelo? Ne, ne bo !

 • Garbage man

  Pedroljoti se obešajo na velike kite, tako kot feministke.Za razparane danke bomo pa davkoplačevalci plačali

 • tomven

  Bolniki. Upam da boste prvi na vrsti, ko ga boste fasali v anus.

 • Dragan Krstič

  A Lubej pa ni prišel?

 • Dragan Krstič

  To niso izdajalci niti kriminalci ampak povzpetniški lenuhi ki si želijo izmolsti čimveč denarja iz državne blagajne.

 • babicagrenajug

  Mimogrede. V Mediteranu je že danes prek 10 ladij NGO v pripravljenosti na morebiten jutrišnji Salvinijev odhod. Le ta je danes, še na funkciji ministra, dal zapleniti nemško ladjo “Eleonore” (NGO Lifeline), ki je danes nasilno prebila blokado policije, baje so vsi migranti gor bolani in okuženi ne vem s čim, kasneje bomo vedeli, saj je Italija v popolni levičarski zmešnjavi. Vkolikor italijanski predsednik, odločen partizan in južnjak Matarella, z njegovim pajdašem, prejšnjim ita. predsednikom Napolitanom, prav tako južnjakom in zagrizenim partizanom (oba sta soavtorja potopa italijanskega gospodarstva v zadnjih letih) ponovno odobri umetno ustvarjeno levičarsko vlado, bo to naj-levičarska italijanska vlada v zgodovini, torej pričakujmo naval afriških in muslimanskih divjakov že ta teden …

 • holzer

  Kje so zdej policaji?
  V roke pendreke vzet,pa pre#ukat vse z ilegalci vred..Pol pa v arest z njimi in jim napisat visoke položnice.
  Sej menda imate dost dokazov.
  Ti levičarski pezdeti se prav norčujejo iz države,policajev in navsezadnje iz poštenih davkoplačevalcev ki plačujemo vse to sranje.
  Kar naj nekdo proba it čez mejo na Hrvaško brez osebne izkaznice.Recimo da jo je pozabil doma.
  Dobro vemo kakšen bo postopek.
  Tem ilegalcem je pa zgleda vse dovoljeno,vklučno s temi našimi nevladnimi civilnimi izdajalskimi organizacijami.

 • Kr En Boštjan

  Pa saj se norca delajo iz poštenih Slovencev, ki vsak dan garajo zato, da lahko plačajo davke in ta skorumpirana gnila rdeča oblast, potem denar namenja za takšne kozlarije. Za kozlat!!!

 • francelj3

  Blažič? Ali ni to en pederajs?

 • Anton

  ko bo kdo od teh aktivistov- delomrznežev dobil po “pički” in to pošteno, ne bodo več provocirali poštene, delovne ljudi.

  sarkazem press

  • Common Sense

   Samo vprašanje časa je, ko se pojavijo kakšni lokalni kmetje z vilami in jih naženejo stran z vilami in še prebutajo zapovrh. Samo vprašanje časa.

 • Tunka Šmarjola

  A ni to lepo, da peljemo migrante po Kolpi? Slovenci dobre volje in levičarji, pokažimo svoje odprto srce…desničarji imajo namreč zaprtega.

  • Branislav Valter

   Boli migrante qrac za tvoje odprto srce.
   Njih ne zanima tvoje srce, pac pa kaj konkretnega: tvoj dom, bancni racun, tvoja zenska.
   NAMESTO ODPIRANJA SRCA ODPRI ZA NJIH TVOJ DOM, TVOJ BANCNI RACUN, TVOJO ZENSKO…

   • Peter

    Nima. Koza jih pa ne zanima, jih imajo doma dost, no.

    • Branislav Valter

     No

 • IZBIRA

  Kaj je N’ toko, nimamm pojma. Glede na njegov življenski opus pa konstatiram lahko tako, skrajno brezvezna glasba, skrajno brezvezno življenje, skrajno brezvezne aktivnosti, N’ butl, to je vse kar je.

 • gabrijelobid

  Pokvarjenci..Najraje bi vam tiste čolne naluknal

 • Branislav Valter

  N’toko pravi da so ZDA neprijazna DRZAVA ker so kompetitivna sredina z socialnimi razlikami do onih ki niso kompetitivni.
  N’toko je otrostvo prezivel v Los Angelesu. Seveda tam ni ostal ker bi moral v ZDA poprijeti sa delo, delo pa temu izrodku smrdi.

  • IZBIRA

   N’butl iz Lublane.

 • piko8

  Vse sledi v slolandiji vodijo v murgle, k Mafijskemu Botru milanu kurčanu!!

 • Common Sense

  Jaz pa mislim, da bi bilo zelo zanimiv rezultat, če bi ena stranka začela zbirati podpise za referendum s približno naslednjim vprašanjem: “Ali ste za to, da se bistveno poostri azilna zakonodaja z namenom preprečitve izigravanja le-te ter poostrijo kazenske sankcije za tihotapstvo in pomoč pri ilegalnih prestopih meje?”

  Imam en tak občutek, da bi ta referendum uspel z rezultatom >60%, če ne še več, vsekakor pa ne v skladu s tradicionalno delitvijo levo-desno. Ljudje imajo “poln kufer” negroidnih kirurgov, ki skačejo čez našo mejo. Saj vsi vidijo, da se na debelo izigrava azilna zakonodaja in tihotapi.

  Sicer pa, zanimivo kam smo prišli. Upokojenci in zaposleni na Levičinem facebook portalu jamrajo, da jim je težko plačevat 32 eur na mesec za dodatno zdravstveno. Obenem jim ni težko ob dejstvu, da za vsakega migranta “odkintamo” 1.400 EUR mesečno, da ne govorim o stroških povečane dejavnosti policije in vojske na meji.

  Ideologija brez meja.

  • Peter

   osrednji mediji so jih prepričali, da tako mora biti.
   V čigavih rokah so osrednji mediji pa vemo, no.

 • Unikatna

  Uživajo, uživajo…jaz bi tudi, če bi imela vse zastonj in to brez dela..pri nas pa ljudje zbirajo denar za hrano, zvezke, knjige itd…

 • Branislav Valter

  N’toko pravi da so ZDA neprijazna DRZAVA ker so kompetitivna sredina s socialnimi razlikami do onih ki niso dovolj produktivni.
  N’toko je otrostvo prezivel v Los Angelesu. Seveda tam ni ostal ker bi moral v ZDA poprijeti sa delo, delo pa temu izrodku smrdi..

 • šmentanamuha

  In tako se lenuharija vozaka naokoli brez posledic, na račun slovenskih davkoplačevalcev, dela selfije in se nam roga. Bravo Šarec, bravo Cerar, bravo podpisniki marakeša, bravo ovce, le smejte se, na koncu vas čaka to, kar čaka živino v hlevu.

  • Branislav Valter

   Resil bi nas samo in edino najvecji med NAJVECJIMI neumrljivi marsal SFRJ veliki Josip Broz TITOSLAV

   • šmentanamuha

    Ma veš, sej maš prav. Verjetno bi bil v koaliciji z Orbanom in Salvinijem.

    • Branislav Valter

     In Trumpom.
     ALFA SAMCI SPOSTUJEJO DRUGE ALFA SAMCE, NE MEVZ KOT MAKARON ALI TRUDEAU
     MERKLA IN JUNCKER BI MARSALU LIZALA NOGE. JUNCKER PA BI GA NESPOSTLJIVO ZAGRABIL ZA RIT SAMO ENKRAT….POTEM BI NA LICU MESTA DOBIL LEKCIJO KI BI JO POMNIL DO SMRTI.
     Se genialni rek nasega najvecjega sinu nesmrtnega marsala SFRJ Josipa Broza TITOSLAVA:
     “V ZUNANJI POLITIKI GRE NASE PRIJATELJSTVO Z DRUGIMI DRZAVAMI LE DO TAM KJER IMAMO SKUPEN INTERES, IN NITI KORAKA DALJ.”
     Stari je zelo dobro vedel kako se svet vrti, ne pa danasnji pusikurci ala Serpentinsek in Cmero.
     Staremu se je klanjal ves svet, tema dvema pa se tujci poserjejo v usta, ona dva pa receta: hvala, se malo dreka prosim.. .
     ZA SKOZLAT.

     • šmentanamuha

      Ti verjamem na besedo, ker znaš tako iskreno zagovarjati maršala in svoje stališče.

 • Skrajno Desni

  Ste že kdaj videli Slovenske otroke socialno ogrožanih družin na raftingu.

  • Artur

   Ma kje pa, socialno ogrožane družine s slovenskimi otroki razmišljajo kaj je še ostalo za v lonec do naslednjega dne pa še položnice jim povzročajo dodaten stres medtem, ko se ta pokvarjena izrojena leva govna gredo luksuzni rafting s svojimi zapečenimi narodnimi sozajedalci. Kmetje na vaši zemlji počnejo to svinjarijo a se boste kaj zmigali ? Vile ipd niso priročne samo za seno nametat.

 • Artur

  Ali so ti ilegalni migranti novi družinski člani teh levih narodno izdajalskih provokatorjev in ali jih imajo prijavljene na svojih stalnih naslovih prebivanja na svoje stroške glede na to kako se sklicujejo na humanitarnost ? Če ne, so z njihovimi parazitskimi migrantskimi simpatijami sokrivi za posledično stroškovno prikrajšanje slovenskih družin z otroci, ki že tako živijo na socialnem robu revščine in to do nadaljnjega.
  13 (za zgornje prikazane) X 1.930 evrov mesečno X12 letno !!! …. Za stalno ? Na dnevni bazi jih leve narodno izdajalske barabe uvažajo zadnje dni že čez 100 blesavi Slovenclji pa nič !
  Vse več te nehvaležne primitivne gamadi nam leva izrojena banda fila in jim nudi luksuz na naš račun in na račun socialno ogroženih slovenskih družin z otroki pa pi…ko mat..o kdaj bodo butasti Slovenclji enkrat že to bando razturili ?
  SHOCK: EU MIGRANTS REFUSE FOOD, DEMAND CASH MONEY INSTEAD
  https://www.youtube.com/watch?v=TZiW8I0lWeo&t=5s
  Refugees: We do not want eat – we want money!
  https://www.youtube.com/watch?v=29m5C4qENxY

  Samo to si poglejte kaj ta primitivna nehvaležna gamad počne z donirano hrano medtem, ko socialno ogorožene avtohtone družine z otroci stradajo.

  Angry refugees throw away food in Greece
  https://www.youtube.com/watch?v=yLzMtWHgcYQ

  Donated food thrown away by refugees and immigrants.
  https://www.youtube.com/watch?v=wAwe8x7Z8So

  • Branislav Valter

   Ne volite levih.
   Jaz potomec klanjal Kardelj Macek volim SDS.
   ZARADI ISLAMIZACIJE.
   JE PA RES DA JAJO DELA SKODO SDS.

 • Artur

  Refugee-migrant complaints compilation
  https://www.youtube.com/watch?v=_32C1c9rWl8

 • šmentanamuha

  Tkole se vzgajajo kriminalci, ker enkrat bo zmankal šenkanga dnarja.

 • Olga101

  Kdor krši slovenske zakone in ustavo, v Sloveniji ni dobrodošel! Sodi za rešetke in ne na izlete!
  N’toko in Flajšman, zaradi podpiranja ilegalne trgovine z ljudmi, sodita pred sodnika! Kdo plačuje socialni turizem, ki se ga gresta omenjena?

  • Branislav Valter

   Olgisti

 • DIMU

  Jaz ne vidim nič slabega,tudi begunci potrebujejo malo sprostitve

  • Peter

   Ni problem, pridemo naslednji vikend s 30 komadi k tebi domov, se bomo malo sproščali, no.

 • centurion

  “Kolpa naj združuje ljudi, ne ločuje!
  To nedeljo so lokalni turistični delavci, kajakaši in drugi nasprotniki žice organizirali solidarnostni “Migrantski spust po Kolpi”. Na njihovo povabilo smo se z veseljem odzvali v ljubljanski begunski skupnosti in tako smo ljudje iz kar desetih držav skupaj zaveslali po čudoviti dolini Kolpe – tokrat ne kot preganjanci, ki v Sloveniji zaman iščejo varno zavetje, ampak kot svobodni ljudje, ki jih to okolje sprejema.”

  Naj jih Kolpa združi, vse, tam na dnu, ter po močnih nalivih izpljune v Savo, na hrvaškem.

 • Branislav Valter

  Skrajnolevičarska aktivista N’toko in Flajšman naj si odpeljeta migrante na lasten dom kjer jih naj prezivljata z lastnim denarjem.
  Vsi jima bomo ploskali.
  Podtikanje ilegalcev davkoplacevalcem pa ni “humanizem” temvec hipokrizija brez primerjave.

 • xtc

  Kot se stvari zasukavajo kmalu ne bo težav z njimi,pa tud ,če pride ledena doba bomo varni,pred njo.

 • me

  Ta raft bi bilo treba potopit…

 • Get2 Business

  takšne izrodke dobiš, če tri generacije zaporedoma živijo v ljubljanskih betonskih kockah, sprani možgani do amena

 • šmentanamuha

  Ambasada Rog: Kolpa naj združuje ljudi, ne ločuje!
  To nedeljo so lokalni turistični delavci, kajakaši in drugi nasprotniki žice organizirali solidarnostni “Migrantski spust po Kolpi”. Na njihovo povabilo smo se z veseljem odzvali v ljubljanski begunski skupnosti in tako smo ljudje iz kar desetih držav skupaj zaveslali po čudoviti dolini Kolpe – tokrat ne kot preganjanci, ki v Sloveniji zaman iščejo varno zavetje, ampak kot svobodni ljudje, ki jih to okolje sprejema.”

  Ni blema, lupčki, če se družite s celim svetom, ampak na SVOJ račun, ne da vlečete denar iz žepov davkoplačevalcev. Gamad zajedalska, še Cigani imajo več pameti in dostojanstva kot vi in se ne pretvarjajo, da niso to, kar so. Znajo se obrnt in zaslužit denar, pol pa grejo in si kupijo hišo. Vi denar samo zapravljate. Cigani bi tote vaše prjatle v rit nabincali al pa bi jim dali nalogo, da mora vsak nabrat 100 kil železa ali bakra, če hoče spat v njihovi hiši. Pr njih ni trte mrte. Zastonj ne bi nobenga redili. Vi pa ste ko žabji mrest.

 • Realist 5258

  Saj je vse OK ! Saj so veslali po Kolpi navzdol, kajne ?

 • Celcar Mojca

  Uničiti Slovenijo. To je glavni cilj!

 • trumpet2018

  duševno prizadeta levičarska golazen, ko vam bodo posilili vaše ženske in vas nabrisali v rit, boste pa jokali, samo potem bo prepozno

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!