Skupine Večer ni več, njihova več milijonov vredna nepremičnina pa v lasti drugega Haklovega in Todorovićevega podjetja!

Uroš Hakl, Sašo Todorović, Bojana Pretnar Todorović (foto: Mediaspeed)

Medtem ko se odgovorni urednik Večera Matija Stepišnik ukvarja s politiko, v današnjem Večeru je njegova izjava: “Vsekakor Večer ostaja s samostojno uredniško politiko”, je lastnik štajerskega dnevnika Uroš Hakl poskrbel za svojo nepremičnino.

Od junija je lastnica poslovne stavbe v centru Mariboru, kjer je na naslovu Ulica slovenske osamosvojitve 2 uredništvo Večera, družba 2HT invest, svetovanje in storitve, d.o.o., s sedežem v ljubljanskem predelu Polje, na naslovu Lajovčeva ulica 8, Ljubljana – Polje, razkrivajo javni registri. Iz aplikacije geodetske uprave je razbrati, da ima podjetje, v lasti katerega je mariborska poslovna zgradba, kjer je sedež Večera, sedež v krajni vrstni hiši v ljubljanski stanovanjski soseski, katere vrednost geodetska uprava ocenjuje na nekaj več kot 183 tisoč evrov. Edina lastnica hiše, ki je obtežena s stotimi tisočaki potrošniškega hipotekarnega kredita pri banki Sparkasse, je Bojana Pretnar Todorović. To je postala leta 2018. Listina, ki je podlaga za vpis, pa je, kot izhaja iz zemljiške knjige, “pogodba o priznanju lastninske pravice z dne 07. 1. 2015 NZ Pogodbe o priznanju lastninske pravice in darilne pogodbe med zakoncema opr. št.: SV 15/15”. Prej sta bila (so)lastnika še Sašo Todorović in družba Liveo.

Sprememba se je zgodila letos junija, ko je Okrožno sodišče v Mariboru sprejelo sklep, del objavljamo v nadaljevanju, da se družba Večer Skupina preimenuje v 2HT invest, naslov pa se z Ulice slovenske osamosvojitve 2 v Mariboru prenesene na Lajovčevo v Ljubljano.

Večer Skupine iz Maribora ni več, zdaj je v 2HT invest.

Lastniki 2HT investa so dva HaklaBoris in Uroš, oče in sin, ter Sašo Todorović, ki so torej lastniki poslovnih prostorov, v katerih delajo Stepišnik in njegova ekipa. Lastniške povezave 2HT investa pa najbolj pojasni mreža, pridobljena iz aplikacije Gvin, v nadaljevanju.

V aplikaciji Gvin najdemo tudi podatek, da skupna vrednost nepremičnin v Mariboru v lasti družbe 2HT invest presega 1,4 milijona evrov. Kar je ocena geodetske uprave, tržna vrednost bi bila v primeru prodaje bržkone višja. Nepremičnina je razdeljena na sedem poslovnih prostorov, shrambo in kurilnico.

Vir: Gvin

Zemljiška knjiga sicer pokaže, da so nepremičnine obtežene s 465 tisoč evri hipotekarnega kredita pri Deželni banki Slovenije. Vrnjen mora biti konec marca 2021.

Lani je mariborska predhodnica družbe 2HT invest, Večer Skupina, ustvarila 761.694 evrov čistih prihodkov. Kar je znaten padec glede na leta prej, več v spodnji tabeli.

V družbo 2HT invest oziroma Večer Skupino so se v preteklosti zlile mnoge druge. Celoten izpis iz Ajpesa si lahko ogledate na Ajpes 2HT invest, zanimivejše poslovne dogodke iz izpiska od leta 2015 pa v nadaljevanju.

Andrej Žitnik

 • Janez

  Ni še konec kraje.

  • SIMON ROZIC

   …na pogoriščih o skriti “zakladi”, mali s.p. -ji z rdečimi zvezdicami
   (zaradi preživetja, seveda)

 • xtc

  Počasi vo iz obojega skupaj nastalo pogorišče.

 • Antonius

  Cajtngi, Delo, Večer, Dnevnik?! Dokler se bodo stroškovno sami pokrivali, lastnikom več ali manj dol visijo.
  Ko bodo šla tiskana trobila po Kučanovem v zemljovzetju eden za drugim v stečaj, lastnikom nepremičnin itak ostanejo pod ceno kupljeni poslovni prostori.

  • zokispoki

   Fake news d.o.o. ! Dobra novica je, da ctivu za mentalno zaostalo populacijo, pocasi zmanjkuje kisika, ce se ne motim !

  • Basileus

   Vi to brez argumentov trobite brez plačno za partijo na kvazi desnem polu ali imate danes “zasluženo’ priviligirano pokojnino, ker ste že za časa življenske vitalnosti zvesto trobili proti kvazi levem partijskem polu?

 • dež

  Z drugimi besedami povedano, novinarji Večera (večinoma pristaši in člani F571) so od junija letos naprej pod hipoteko. Prepuščeni na milost in nemilost svojim lastnikom, v bistvu so tudi uradno postali čisto navadni prestituti.

 • RATATA

  Dobro Andrej Žitnik, nekaj si raziskal!

  Ljubezni sladke spone
  Naj vežejo vas na naš rod,
  V njim sklepajte zakone
  De nikdar več naprej od tod Hčer sinov Zarod nov
  Ne bo pajdaš sovražnikov!

 • GverilaStyle

  pokojnina na dveh nogah…..samo pravilno je treba zadevo speljat!!!!

 • antimur

  Stepišnik, nihče ni poskrbel za samostojno politiko tega levo fašističnega Večera, ampak Hakl obljublja, da bo še naprej zlagano, pokvarjeno, predvsem pa antislovensko ter anti Janša trobilo.

  • SIMON ROZIC

   Še bolj me skrbi ona Srbijanka, rdeča “tropologinja” Svetlana Slapšak!
   Mi gre kar na kozlanje, ko berem njeno sranje!

   • zokispoki

    Uff, dobr si, da lahko to kozlanje po papirju beres. Jaz nisem odprl enega od teh klozet papirjev , vsaj 15 let !

    • SIMON ROZIC

     …njene nebuloze preberem v kakšnem kafiču, kjer se
     lahko takoj tudi razkužim…sem pa radoveden, ali bo
     kdaj kakšen njen umotvor brez pljuvanja po Janezu Janši!

 • Franc Šink

  Nekateri tajkunom dobesedno ponujajo riti.

 • IZBIRA

  Fake skupina, fake lastništvo, fake novinarji, fake časopis, fake novice fake življenje…Kar je tam res je pranje denarja in osebno bogatenje. Fukc off every body.

 • sveta preproščina

  Kučan spet?!? Potem ni daleč niti Soroš … Pa LGBT, pa migranti, z apetitom po človeškem mesu. Mljask, mljask. Sej vemo, da je čas kislih kumaric, ampak vseeno. A Letos pa nič reportaž, kako si jo Tomićka lufta? Pa kak resen nepristranski medij ste vi, no?

  • Janez Korenjak

   Vagineta Luftić z “okisleljeno” plesnivo kumarico med nogami je preteklost, celo v rdečem trobilu Večer. Kar poglej “novinarje”: vsi so zrastli na Soroševem denarju, od Stepišnika, Čoklove, Selana, Lovrečeve… vse to so nekdanji “nevladniki” iz “alternativnih medijev”, ki se danes presstituirajo za plačo. Hkrati pa se jim tresejo hlače, ker vedo, da bo najmanj “antijanša” med njimi odpadel v procesu zružitve, zato pa tekmujejo v lezenju v rit mafiji. Zdaj bo šele prava predstava za javnost: kanibalizem rdečih ščurkov, ki se bodo požrli med sabo.

  • IZBIRA

   Tomička, radeča zvezda levih fanatikov je padla s prestola. Je u bolniški.

 • Janez Korenjak

  Vstajniški fanzin Večer, ki živi samo še od redkih naročnikov (dementna starejša populacija, ki je pač pozabila odjaviti naročnino) in NVO baze, propada iz dneva v dan. Hvalabogu za kapitaizem: ne glede na finančne injekcije in dogovorjen oglasni prostor ni več dovolj denarja, da bi obstal na trgu. Zato združitev in poslovna redukcija, da še za par let ohranijo vsaj nekaj. Razpadajoče truplo, ki zaudarja po razkroju, pa še naprej deluje pod urednikovanjem rdečega kmera Stepišnika kot vedno na kratki rok: saj presstitutke dobro vedo, da se bliža njihov konec. Lepo bo opazovati te rdeče ščurke, ko se bodo med seboj kanibalistično žrli za ostanke.
  Priznam: zadovoljen sem. Grenak priokus imam samo zato, ker proces poteka tako počasi – ampak vsaj zanesljivo.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Janez Korenjak: “Vagineta Luftić z “okisleljeno” plesnivo kumarico med nogami.”

  PS: Violeta Tomič, toži tega pokvarjenega kretena. Naj gnida desničarska plača !!!

  • Janez Korenjak

   Ni problema. Z veseljem ji plačam 100.000 dinarjev, da svoj mednožni smrad umakne iz javnega prostora.

   • Tunek-Haloški Hillbilly

    Tudi jaz te bom sprefukal…tako da boš kri scal. Kapish?

   • antimur

    Če umakne to smrdljivščino še iz Slovenije, še sam prispevam 100.000 dinarjev, v kolikor bi imel, bi rade volje dal še več.

  • zokispoki

   Si imel izgleda ponovno celo noc spolne orgije s tvojo kozo Juliko, kenede majmun !

 • Jovo Jamnica

  Nič od nič za komentirat. Oglaso sn se sam zato, ker sn rojen Mariborčan. Večer pa glih ni, da bi ga čito, razn če kaj o Kanglaru napišejo…

 • VERZIFIKATOR

  Mirko Hakelj

  KAJ PRIDE ZA VEČEROM

  Pod večer, ko tema se poraja,
  čas je za nečedne posle pravi,
  saj tedaj nekako se ustavi,
  mrhovinar se prebuja, vstaja.

  Mu na delo je ta čas oditi,
  plen se mu ponuja, je na dlani,
  mrhovinarji zvečer so zbrani,
  skupaj se odpravljajo loviti.

  Vsi vedo, da žal večer ni večen,
  noč se namreč naglo približuje,
  bo za mrhovinarje vse huje,
  nočni čas je zanje prav nesrečen.

  Ni ulova, hrane, ni izplena,
  se zato zvečer jim je truditi,
  čimveč si prigrabsti, naloviti,
  tega pač zaveda se hijena.

  Vsepovsod zdaj hakeljce nastavlja,
  s haklji si pri ropanju pomaga,
  ve, da pride noč in da omaga,
  brez skrbi, večer se že poslavlja.

  Še tako če ga za rep lovijo
  in držijo s silo ga nad vodo,
  vsi nemočni v boju so z usodo,
  pride čas, plačilo ko dobijo.

 • SIMON ROZIC

  Se pa res ne “znajdejo” ti tajkunčki; lahko bi vse prenesli na eno samo
  firmo z imenom HOPLA d.o.o. …

 • Olga101

  Bojkot murglske kloake!

 • montyamp

  Krdelo halbmadžarskih idiotov .
  Če bi Slovenija imela pametne na oblasti , rdeči cigani ne bi ordinirali s pokradenim denarjem , ampak bi se pasli po prekmurskih jarkih .

 • ehnaton

  Bo hec še večji, če Petrič ne dobi karavanskega predora pa vsaj izdatnega dela 2.tira. Se bo glasilo SZDL lahko preselilo kar v Murgle.

 • cosmosjasnovidec

  Mene pa zanima,če je kdo tudi tukaj že opazil pojav cenzure,ker sem osebno že pred časom nazaj tukaj opazil odstranjevanje komentarjev in vključen (verjetno avtomatsko določen sistem za določene osebe) kateri vsak moj komentar katerega napišem zgoraj na novo v trenutku vrže popolnoma na zadnje komentarje kateri se na strani nahajajo (pa seveda brisanje v večini).
  To je seveda namen,da jih nihče ne prečita,ker ne gre iskat tako daleč nazaj.
  Ni pomembno cenzura je pač že prisotna po vsej Sloveniji tako,da bo tudi komentiranje na portalih katero že tako ali tako nima smisla postalo povsem odvečno in si bomo pač za krajšanje časa nekateri poiskali nekaj drugega.
  —————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————–

 • cosmosjasnovidec

  Mene pa zanima,če je kdo tudi tukaj že opazil pojav cenzure,ker sem osebno že pred časom nazaj tukaj opazil odstranjevanje komentarjev in vključen (verjetno avtomatsko določen sistem za določene osebe) kateri vsak moj komentar katerega napišem zgoraj na novo v trenutku vrže popolnoma na zadnje komentarje kateri se na strani nahajajo (pa seveda brisanje v večini).
  To je seveda namen,da jih nihče ne prečita,ker ne gre iskat tako daleč nazaj.
  Ni pomembno cenzura je pač že prisotna po vsej Sloveniji tako,da bo tudi komentiranje na portalih katero že tako ali tako nima smisla postalo povsem odvečno in si bomo pač za krajšanje časa nekateri poiskali nekaj drugega.
  —————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  ——————————————————————————————

  • Stric iz ozadja
   • cosmosjasnovidec

    Ja vendar vedno ne vžge,ker me je verjetno nekdo vzel pod drobnogled pa naj pač bo po njegovem ni problema.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

  • Stajerka

   ….zgoraj desno, nad poljem za komentar, imaš opcijo Sort by…..

   • cosmosjasnovidec

    Že vendar se je pojavil nek admin kateremu očitno ni nič jasno.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

 • Janez Kepic-Kern

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!