fbpx

Slabo prebavljiv blog Marjana Šarca

Foto: STA

Neverjetno kaj privleče na plano človek, ki je bil nekdaj celo predsednik vlade. Slabo prebavljivi zapis Marjana Šarca je naravnost bizaren. Objavil je namreč blog o dogajanju na Kredarici in očitno je, da se vse bolj zapleta in na vsakem koraku išče pozornost, kar ni nič čudno, saj mu priljubljenost pada iz dneva v dan. Tokrat je na svojem blogu, ki naj bi ga sam napisal, pod svoje okrilje vzel Teo Jarc, ki je na Kredarici nadlegovala predsednika vlade Janeza Janšo in ministra Aleša Hojsa.

V bran je stopil Tei Jarc in protestnikom, ki so skakali po mizah, se drli; na kratko, stranka LMŠ očitno zagovarja nasilništvo kolesariata. Lotil se je tudi Janeza Janše in dejal: “Nikomur ne bi bilo treba “kaliti gorskega miru”, če bi PV zbral pogum in se s protestniki soočil v dolini, da bi mu lahko povedali svoje. Saj ga ne bi nobeden pojedel. Tako pa se skriva. Ni ga na nobeno komisijo, korajžen je samo v Lepeni in na tviterju. Lahko, da sem, po njegovem, vrgel puško v koruzo, nisem se pa nikoli skrival ne pred ljudmi, ne pred komisijami, kakršna je KNOVS, denimo.” je zapisal.

A spomnimo se, kako se je Šarec, po tem, ko je nastopil funkcijo predsednika zavaroval. Zagotovo vam je v spominu ostal visok zid, ki je na državne stroške zrasel pred njegovo hišo, pa blindirana vozila za predsednika vlade. Kdo se torej koga boji? Sicer pa mu gre poleg matematike, očitno slabo tudi zemljepis, saj Lepena in letališče Bovec ni eno in isto.

Je Šarec pozval Kordiša k odstopu?
In čudno je tudi,  da se Šarec ni oglasil ob Kodiševem sporočilu, ki se glasi, “če bi bil Janez Janša manj na twitterju in več na psihiatriji, kamor spada, bi videl v kakšni slabi kondiciji je javna zdravstvena infrastruktura.” Takrat Šarec ni dejal, da bi zaradi zmerjanja moral Kordiš odstopiti.

 

E-Maribor, Sara Kovač