Slovenski veleposlanik v ZDA Vidovič je poslanko Murglovo v Washingtonu usmeril kar k javnemu prevozu

Foto: STA

Glede na to, da ima Slovenija vse bolj hladne odnose z ZDA, bi človek pričakoval, da bo Slovenija bolj pozorna pri izbiri slovenskega veleposlanika v Washingtonu. Očitno so bolj pomembni odnosi z Rusijo, saj so za mesto veleposlanika predlagali Stanislava Vidoviča, o katerem smo že ob imenovanju poročali, da je slaba izbira za slovensko diplomacijo, omenja pa se ga tudi kot sodelavca Službe državne varnosti, kar je škandalozno, še posebej za tako prestižno diplomatsko mesto, kot je mesto veleposlanika v Washingtonu. V primeru nedavnega obiska slovenske poslanke Jasne Murgel v Washingtonu je Vidovič očitno pokazal tolikšno neprofesionalnost, da se mu je odločila poslati uradno pismo, s katerim je izrazila nezadovoljstvo z njegovim odnosom do slovenskih parlamentarcev. Slovenskemu veleposlaniku se več kot očitno ni zdelo vredno, da bi se sestal z njo in si izmenjal stališča ter mnenja. Poslanec največje opozicijske stranke SDS Žan Mahnič je prek družbenega omrežja Twitter komentiral, da je Vidovič s tem dokazal, da je Vlada RS za veleposlanika v ZDA imenovala osebo, ki to sploh ne bi smela postati. “Če ima Stanislav Vidovič tudi do ostalih takšen odnos, ni čudno, da so odnosi z ZDA vse slabši,” je še pripomnil. 

Poslanka SMC Jasna Murgel se je od 11. do 13. decembra 2017 v Washingtonu udeležila Čezatlantskega parlamentarnega foruma Parlamentarne skupščine NATO, o čemer je obvestila tudi Veleposlaništvo Republike Slovenije v Washingtonu. Glede na to, da je bila udeležba zakonodajalcev iz držav članic NATO številčna, sestanki s predstavniki administracije, Kongresa, Senata in think-tankov izredno zanimivi, saj so ponudili marsikateri pogled na odnose med partnerji v Atlantskem zavezništvu, je Murglovo presenetilo, da se veleposlaništvu ni zdelo vredno, da bi se na kratko sestali in si pri tem izmenjali svoja stališča in mnenja.

Foto: Twitter

Svetovali so ji uporabo javnih prevoznih sredstev
Murglova je sicer pri tem pripomnila, da je res, da v dopisu niso posebej zaprosili za srečanje z veleposlanikom ali drugim diplomatskim osebjem, in dodala, da se jim je zdelo povsem samoumevno, da bodo na veleposlaništvu ocenili, da gre za vljudno in primerno gesto. Dejstvo je namreč, da je lahko izmenjava informacij le v obojestransko korist in nikakor ne obratno, zato je težko razumeti, čemu so se na veleposlaništvu odločili za takšno potezo. Poleg tega je v pismu veleposlaniku poudarila, da sicer lahko razume, da v nedeljo, ko se je tam mudila, na veleposlaništvu niso imeli na voljo vozila, in nadaljevala, da je posebej začudena, kako lahko ostale kolege parlamentarce iz drugih držav pričakajo iz veleposlaništva, ob enem pa se zahvalila, da so ji svetovali uporabo javnih prevoznih sredstev. S pismom veleposlanika je med drugim seznanila tudi ministrstvo za zunanje zadeve, člane delegacije PS NATO in predsednika Odbora za zunanjo politiko Jožefa Horvata.

Pripisovali so mu tudi domnevno sodelovanje z nekdanjo Službo državne varnosti
Požareport je poročal, da naj bi bil Vidovič sodelavec SDV, kar pa je slednji kasneje zanikal. Požar je na svojem portalu še zapisal, da so nekateri drugi mediji prav tako objavili “podrobnejše informacije o (domnevnem) Vidovičevem sodelovanju z nekdanjo Službo državne varnosti, česar pa Vidovič ni zanikal.” Je pa o tem, da naj bi bil Vidovič dejansko v SDV, medvrstično potrdil tudi nekdanji minister za zunanje zadeve Dimitrij Rupel, ki je v svoji kolumni na Portal plusu zapisal: “O Vidoviču sem razmišljal tudi jaz, vendar je imel predsednik vlade pomisleke, češ da gre za nekdanjega sodelavca Službe državne varnosti.” Za ta objavljeni zapis je sicer Vidovič zahteval objavo popravka, v katerem je zapisal, da ni bil nikoli sodelavec SDV.

Foto: STA

Kakorkoli, več kot očitno je, da se ohlajenih odnosov med Slovenijo in ZDA ne zavedajo niti na našem ministrstvu za zunanje zadeve, saj menijo, da so odnosi med državama zelo dobri, konstruktivni in brez odprtih vprašanj, zato se tudi ne moremo čuditi nad vladno izbiro veleposlanika, ki ima že do vodje slovenske delegacije slab odnos, zato se poraja vprašanje, kakšen je do drugih. Hkrati je to pokazatelj vedno slabših odnosov. Bomo končno spoznali, da Rusija ni tista, h kateri se moramo približevati?

N. Ž.

 • Vrhovni sodnik

  Srbi pravjo, ko če koga nek svoj svoga, sta iz iste opcije, je vsaj mal na svoji koži čutila, kako sama dela z drugimi, sicer ma pa dolge noge in naj bi peš šla.

  • FORT WORTH

   Iz istega gnezda. Hehehe
   Murglova bi bila pa ponizana, ce bi se odpeljala z javnim prevozom ??
   Aja, zanjo bi bilo potrebno najeti 8 metersko limuzino.

   • Janez

    V takšni limuzini se tudi nebi znašla,volovske vprega,ali kamel pa nimajo Ameri

  • Nickname

   Drži iz istega legla, ampak iskreno mi za ta srbsko-hrvaški spor znotraj SMC-a dol visi.

   • zokispoki

    Ali je Murgelska Jasna komunajzarska muslimanka? Podobno kot sin telovadca, ki je
    komunajzarski kristjan?? Bi bilo dobro vedeti, kdaj bodo Poricevi prevzeli , da se lahko pripravimo .

 • marker

  Poslanka je pravično dobila tisto, kar sama rada deli v parlamentu.

  • Nickname

   Pri nas so včasih temu rekli : po pički !

 • Shadow

  Že obrazne poteze enega in drugega na prvih dveh slikah govorijo same zase. Takšne zaznamuje že mati narava.

 • Miro Jereb

  Berem naslov na njenem pismu…Nj. exelenca…..pa to je en navaden kmet…

 • cosmosjasnovidec

  Kaj pametnega se pa lahko pričakuje od zahojencev kateri imajo končnico “IĆ”.
  Komunajzarska in čefutarska golazen katera se je in se še vedno vsiljuje na vse vodilne položaje seveda pa zaslugi nesposobne skorumpirano podkupljive SMC.Levaki bi za denar prodali in izdali svoje lastne starše,družino ter sorodnike kot je tudi povsem jasen dokaz,da jih izpostavljajo kamelotrajbarskim musličem ter jih življensko ogrožajo z njihovo navleko.Torej so izdali tudi svoje lastne otroke ter vse porinili v smrt katere so pobili teroristični musliči.Na drugo stran se pa pozneje nesnage levuharske cmerijo,da so jim musliči pobili družine nekateri se pa celo strinjajo,da je to pač normalno pri musličih tako kot tisti prismuknjeni švaba v parlamentu kateremu je muslič posilil in ubil hčerko ter jo vrgel v reko.
  Tako so delovali za časa 1,2 ter osamosvojitvene vojne.
  Izdajalci ostanejo izdajalci,ker so tako tudi rojeni izmečki katerim prehaja iz roda v rod in je bila in bo njihova stalnica.

  • luckyss

   “Kaj pametnega se pa lahko pričakuje od zahojencev kateri imajo končnico “IĆ”.

   Se strinjam..kar poglejte Mahniča ;))

 • Darth Vader

  da ne bo pomote, ne zagovarjam tega senilnega in debilnega aparatćika SDV…….ampak z jasno murgel jaz osebno nebi naredil nič drugače…….mogoče bi ji edinole kupil enosmerno vozovnico za v nevado, tam kjer so svoje čase testiral jedrske bombe

  • zokispoki

   Ne vem, kaj ima Murgelska Jasna za iskat v Vashingtonu . Metlo bi vzela s sabo, in ne bi bilo problema s transportom !

   • Darth Vader

    veš da taka bosanska opica, kot je ona, ne pride do amerike drugače, kot pa na stroške slovenskih davkoplačevalcev…..

   • Capi

    Dvojni vohun………….itak mora z javnim prevozom, da ne vzbudi pozornosti……….sam ona še ne ve tega….hahaha

 • janez zorman

  Mene prav zanima, kdo je Udbovc sploh bil, če sedaj vsi zanikajo sodelovanje. Še “Zemljo” se ne spomni, da bi dal kakšen udbovski ukaz podrejenim. Očitno smo imeli Ruse najete, da so “red delali”.
  Kar pa se tiče Vidovičeve reakcije glede logistike “naše” Jasne, ni prav nič narobe. Dvomim, če ima NY slabšo prometno logistiko od rojstne Vukojebine dotične “brezsramnice”.

 • Božobožo

  A ni ta bajsa sama podpirala pravico do počitka v nedeljo. Zdaj je fasala isto kar je sama podpirala. Tudi veleposlanik ima družino. Sploh kaj je pa hotela limuzino, koza neumna.

 • Franjo Trojner

  Opa, SMC Murgelca si je na stroške moje domovine/države ogledala ZDA in to iza šajb javnega prevoza, kot vsi ostali navadni turisti. Lepo se ji je Cerar še zadnjič pred razpadom stranke SMC za njeno brezmejno zvestobo oddolžil, a glej ga zlomka samovšečna prepotentna poslanka ni bila zadovoljna z javnim prevozom. Kaj je te mislila, da jo bo sam veleposlanik ali njegov šofer na oglede in v šoping okrog vozo? Sicer pa ni čudno, da v ZDA kljub prvi dami, ki prihaja iz Koroške za prorusko Slovensko Cerarjevo vlado nočejo niti slišati, čudno, da nem še veleposlanika z kufri vred že zdavnaj niso domu poslali. Je pa pohvalno, da zdaj tudi Murgelca končno ve na kakšen način se v ZDA kuha srbski pasulj in v kako odličnem stanju so tam sredstva javnega prevoza.

  • dare326

   …da v ZDA kljub prvi dami, ki prihaja iz Koroške… Sevnica ni Koroška!

 • Franc Šink

  Ne izgleda preveč dobrohotno ta možic zgoraj.

  • luckyss

   Kar ustreza oni “Pehti” na desni..

 • RATATA

  Gnus babji nagrauźn bi rad kaj?

  • RATATA

   Je pa treba tud tistga udbovkega vidovića pošimfat in preklet vse tiste, ki so ga pustil tam na mzz!
   Ta in takšni niso naši predstavniki!!!

 • luckyss

  Me prav zanimajo kakšno mnenje bi imeli v isti zadevi, če bi bil veleposlanik član SDS…ovce bedaste..
  Sicer pa ne vem kaj bi ta Murglova sploh rada…rdečo preprogo ?!

 • von Rhein

  “Spričo vsebine njene pritožbe”samo to.Le kaj ima ona početi na takih srečanjih? Turizem lahko počne na svoje stroške.In tokrat je (kdorkoli že) pokazal kako je treba ravnati s temi priskledniki.

 • VERRZIFIKATOR

  Še pomnnite burko iz oktobra 2015 v nekem parlamentu?

  Murgi Jasnič

  BURKA IZ MURGLISTANA

  Sosed Dinko, ki prav rad se šali,
  zadnjič je zagodel burko tako,
  šel mendá čez mero spet je vsako,
  kmalu Dinka bi na pranger dali.

  V Murglistanu, kjer po šeriatsko
  rdeče pravo islamistov vlada,
  neka ženska biva, ne več mlada,
  sodi pa v elito avtokratsko.

  V tisto hišo ženska ta zahaja,
  ki že dolgo je ob dober glas,
  v njej preganja v prazno ljubi čas,
  z druščino nečedno tam se shaja.

  Kje deklina se bo zaposlila,
  vprašal se je Dinko zadnjič glasno,
  saj nikakor ni bilo mu jasno,
  kam bo šla, ko tam bo odslužila.

  Ko se s hišo je zaznamovala,
  v prejšnji svoj poklic nazaj ne sodi,
  tam lahko nemalo svetu škodi,
  kam se torej bo potem podala?

  V ženski, glej, očitno je zavrelo,
  lice najbrž je bilo rdeče,
  usta je odpirala preteče,
  kakor v burki vse je v njej kipelo.

  Dinku siknila je v lice glásno,
  na sodišču da ga bo čakala,
  tja kar sama ga bo odpeljala,
  in da to mu mora biti jasno.

  V šeriatskem pravu Murglistana
  v teh besedah jasen je pomen,
  nedvoumen njih je ostri zven,
  maščevalna je beseda dana.

  »Vidiva se na sodišču kmalu,«
  to razlage res ne potrebuje,
  Dinka zagotovo se kaznuje,
  glava je pripravljena na tnalu.

  Dinko pa, ki vse za dobro vzame,
  saj poznate našega soseda,
  niti malo se ne spreneveda,
  pravi ji, naj krinko z lica sname.

  Da ji videl jasno bo obraz,
  sicer ga bo videla le ona,
  to pa da kršitev je zakona,
  reda šeriatskega poraz.

  Tu v poštev ne pride njena krinka,
  šeriatsko pravo ne pomaga,
  v tem primeru zlahka Dinko zmaga,
  vsak trenutek jasno jo razkrinka.

  To ni burka več in ne burleska,
  ko grozi z rdečim pravom ženska,
  to je rapsodija sakramenska,
  najbolj jasna Murglistan-groteska.

 • von Rhein

  Odlična ugotovitev v enem izmed komentarjev na dogodek,ki namiguje,da je v zvezi s prevozom kriva sama,ker je doma pozabila metlo.

  • Mojca pokraculja

   Ne zanima kdo jo doma vozi? Brez skrbi vse si privoščijo, soferja, najbolj pa jim pašejo rdeče preproge in banketi. Parlamentarci??!!! Haha ja!

   • von Rhein

    Parlamentarci v plagiatu cirkusa Monty Python.
    lp.

  • samsara

   “Kdor nima v glavi, ima v petah”, pravi star rek.

 • Grenze

  TA SPODN PA TASPODNA Z UDBOVSKIMA DR. PA NE VEM KAJ ŠE BALKANSKA ĆOBANSKA KULTURA .GOTOV JE MISLILA DA JI BO ZAPEL ĆUVAM OVCE TRANZISTOR MI SVIRA DOĐI MILA DIGLA SE MI ŽILAAAA.

 • učko

  Murgelca očitno ni vajena hod’t po svet’, Vidovič ji pa tud’ ni pomagal, čeprav sta z iste politične opcije, torej levuharske. Če ne bo na levuharski strani ene močne povezovalne sile, beri: angažma Kučana, se bojo rdeče svinje pred volitvami, ne samo skregale na smrt, ampak, kot bi rekel Drnovšek, pobile med sabo !

 • centurion

  Kaj se baba murgla buni, saj je skozi za JAVNO zdravstvo,
  JAVNO šolstvo, pa naj se vozi še z JAVNIM prometom!
  Lahko bi s seboj vzela PRIVATNI skiro…

  • FORT WORTH

   Pa odplavati bi morala iz KP in cez Atlantik. (:-))

  • Dragan

   Javna prevozna sredstva so za drugorazredne. Murglova Jasnica je ja prvorazredna.

   • centurion

    Prvorazredni gnus bosanski.

 • črnaovca

  Mahnič naj se nauči bontona, protokola in oblačenja predno komentira. Tile poslanci na naše stroške letajo po svetu, v šoping naj gre z javnim prevozom je kar prav.

  • montyamp

   Hahaha , bandite naj JAVNE službe rihtajo .

 • montyamp

  Saj pa že tričetrt sveta ve da je 90 % slovenskih sodnikov politično obarvanih banditov , ki visijo izpod repa murglosrbske mafije .

 • althar

  Ne vidim razloga, zakaj bi se eden glavnih udbomafijskih hončotov moral ukvarjati z neko nepomembno udbomafijsko služabnico.

  Našo politično sliko je treba le spraviti v pravi kontekst, pa takoj postane vse jasno press

 • resnicaboli

  Ni se znašla bosanka v Ameriki je vse zasebno veze in zveze ne delujejo kot v Sloveniji.

 • totex39

  Dva levosučna sta se za javnost malo vsekala, malo pač zrežirano tako kot jim je v navadi.

 • Jefferson Vendski

  Bravo Vidovič. Kaj drugega pa naj človek reče taki kruli. Kaj pa ona misli da je, da jo bodo hodili s častmi iskat, a je na glavo padla.

 • Dragan

  Zelo, zelo verjetno gospa doktorica Murgel slabo obvlada angleščino zato je razumljivo da se ne zna prevažati z javnimi prevoznimi sredstvi v Washingtonu. Sicer pa ima Vidovič prav. Murglova bo poslanka še pol leta potem pa nikdar več. Kaj pa če je za zaroto proti njej kriv JJ?

 • rrrrr

  Udbovec Vidovič pošilja udbovko Murglovo na avtobus? Hja, tudi udba ni več tista, kot je bila včasih.

 • PLavi-mil

  Zakaj pa ji ni priporočil pešačenje, ta baba ni vredna, da se jo vozi.

 • Lisjak

  Zdaj naj še pošljejo v ZDA tistega Arabca iz našega parlamenta in nas bo Trump dal na schit listo,če nas že ni dal!

 • Za Slovenijo

  UŽALJENA ČEFURKA. Jaz ji še avtobusa nebi ponudil!

  • RATATA

   Ma še pločnika ne!

 • Rožle

  Ciganija se enstavno med sabo ne mara ….
  to je že dolgo znano ..

 • Viktorh

  Žal, napake se vrstijo. Cerarju ustanovijo stranko, določijo kdo jo bo zastopal v DZ. Napaka, da Jasna postane poslanka. Izberejo nekompetentnega mandatarja, ki za veleposlanika izbere najslabšega. Vlada z Erjavcem na čelu se ponuja Rusom, zanemarja odnose z ZDA, NATOm in EU.
  Potem pa se čudimo, da gre vse narobe.

 • sprehajalec

  Za Murglovo pa za njen parlamentarni turizem mi je povsem vseeno, oziroma bi bilo za Slovenijo veliko bolje, če ga ne bi bilo. Slovenija od njenega obiska nima nobene dodane vrednosti.

  Si pa z diplomatsko službo Slovenije, bogato razpredeno po svetu, v pravem duhu neuvrščenosti, običajen človek ne more pomagati nič. O kakšnih odgovorih na maile iz veleposlaništev nisem nikoli slišal, Na čisto konkretne prošnje glede stikov na ekonomskem področju v državah, kjer so. Vem samo za nek primer, da je oseba res dobila veleposlanika na večerjo, ki pa jo je potem morala ona za oba plačati.

  Gre za tipičen odnos Slovenca do drugega Slovenca (čeprav Murglova to ni) “na položaju pri tujcih”. Takšnega se je zasledilo tudi v JNA, ko je bil Slovenec na položaju, korporal, oficir. Češ kaj pa si ti meni?

 • Antonius

  Če zanemarim udbovskega veleposlanika priznam, da bi Murglovi tudi jaz priporočil javni prevoz.
  Poslanka, bivša sodnica, ki v parlamentu JAVNO pove, da bodo v Ustavno sodišče nastavili svoje, politično ustrezne sodnike, si ne zasluži NOBENEGA spoštovanja. Niti kot osebnost, niti kot poslanka in najmanj kot bivša sodnica.
  Jaz tej pokvarjenki ne bi povedal niti tega, kje je najbližja avtobusna postaja.

  • if

   Murglova in Vidovič sta produkt istega in hkrati nedemokratične nazora.
   Z vidika ciljne zdrave države sta vredna NIČ, prav toliko tudi tisti, ki ju umeščajo na funkcije in vzdržujejo na teh funkcijah., .

  • von Rhein

   Za zadnji stavek plus s plusom:-)

 • BananaNjam

  Vsak zaposleni v javnem sektorju, ki mora kdaj na službeno pot v ZDA, mora v mestih po DEFAULTU! uporabljati javni prevoz in to brez taksija! Štejejo samo avtobus, tramvaj, vlak in podzemna. Pa še potem mora zbirati račune in jih oddajati v računovodstvu, ko se vrne v domovino! Če bognedaj vzameš taksi, si potem primoran pisati poročila z dokazi, zakaj si ga vzel! Torej, če je ta baba tako zelo fina, da se ji ne ljubi it peš po Washingtonu, naj raje ostane kar doma! Pa ne je več volit, ker se ji gre samo za njeno debelo RIT in LUKSUZ!!!

 • Burek Burecki

  Boga je, ker je ni pricakala na letaliscu limuzina…

 • centurion

  Naj prestopi k Mesecu in Kordišu v Levico.
  Jo bo skupaj s so-bosanko Tomićććko privat
  letalo naokrog vozilo.
  Samo ne v ZDA.
  Venezuela je za levake raj….

 • Sadako

  Mislim, da je imel v primeru Muglove Vidovič kar prav. Samo ne vem pa, kdo ga je s takšno preteklostjo postavil, na to delovno mesto?
  Ker jaz osebno mislim, da bi morali na to delovno mesto postaviti Janšo ali Tonina, ker samo tako bi se NSi in SDS nehali kregati.

 • Rožle

  Za avtobusom bi mogla še laufat …zaradi njenega strupenega jezika ..

  • RATATA

   Ma kaki laufat, ona je za potiskat avtobus, vklenjena in z gobcem na auspuhu!!

 • RATATA

  Murglca v delegaciji, ki naj bi zastopala Slovenijo nima kaj iskat.
  Slovenija in Slovenci niso njena intimna opcija. Ona ne mara ne Slovenije in ne Slovencev.
  Ona je jezna na ves svet, je žleht in iz oči in govorjenja je veje hudobija. Ona je tujerodna invazivna, Sloveniji in Slovencem škodljiva vrsta.

  • viRus

   V kerem laboratoriju ste to ugotovil ? :)

   • RATATA

    Hehe, temu se ne reče laboratorij, temveč čisto navadno opazovanje njenih izjav, dejanj in njenega hujskaškega delovanja nasploh.
    To, da jo privatno življenje tepe nima nikakršne teže v tem pogledu, sploh pa ni olajševalna okoliščina!

   • von Rhein

    Po moje v laboratoriju na Šubičevi kjer je zaposlena že več kot tri leta.

  • Steiermark

   ….poleg vsega tega, je pa najbolj zavržno dejanje teh jugoljubcev, da kvakajo v neki kvazi slovenščini in se nam posmehujejo…..naj gredo raje nazaj, od koder so prišli, past ovce oz. kandidirajo v svoji jugvini na delovno mesto, direktorja ovčje ali prašičje farme – očitno se boljše spoznajo na tovrstno “delo”, vsaj pri glodanju kosti prašičev in ovac…..Uboge živali!

 • Rožle

  Jest sm biu prepričan na začetku, da je tale Murglova kakšna pod predsednica romske skupnosti …

  • Viktorh

   …očitno je, skupnosti iz Bosne…

  • viRus

   Ej, slabo ti slediš aktualnim dogodkom.

   • Rožle

    Pa sej pravim, da je bilo tole na začetku ….
    zdej vsaj vem, da je pripadnica neke bosanske skupnosti … :

 • Božo

  Ta baba je sposobna samo vleči plug po polju. Angleško itak ne zna, kdo jo sploh pošilja v tujino. Mogoče v Bosno drugam pa itak da ni.

 • domovina mili dom

  Prva napaka je na Ameriki, ki potrdi komunistični osebek.
  Druga napaka je poslati na sestanek komunistično anti natovsko “persono”. Torej kratko rečeno:
  svet in EU bo moral začeti lustrirati te lažne socialiste.

 • antimur

  Ker sta tako Vidovič kot Murglova iz kučanistične greznice, nimam nič proti, če se med seboj =bejo. To je tudi za pričakovati v tem času, ko kučanizem razpada po dolgem in počes. Strah me je samo, da se bodo med seboj tako zravsali, da nam ne bo ostalo veliko za dokončati.

 • janez cepec

  Žan Mali pizdek- pigface, član dvojca A JE TO in Lolek in Bolek, nej bo tih, kar se Amerike tiče, sta z Bolekom naredla lepo blamažo na večerji, ko sta za predvideno obleko “black tie”, pršla u pogrebno črnih kravatah. kva češ, lmet je kmet, pa se pardoniram taprvim kmetom. će pa zdej Vidovič traparije deva, kr nej jih, sej je tardeč, pravjo Janšisti

  • Olga_10

   Haha! “Lolek in Bolek” ima vstop do Trumpa…Vaši udbaši pa se do vratarja ne… Hudo!

   • janez cepec

    ma kašn Trump, na večerjo jih je, kao, Melanija vabila, poj pa še nje ni blo tam. s tem, de bi biu pr Trumpu, se pa jes ne bi kej dost hvlalu, čeprou, usi trije so tapravi kmeje. pardoniram se……..kmetom

    • Olga_10

     Lisica in grozdje? Lep dan!

     • janez cepec

      niti ne, sm velek metr sto, če ne, pa lojtrci gor

    • Viktorh

     oh in ah, usrane.

  • mginko

   Iz tvojega teksta je razvidno, da so se ti možgani spremenili v jogurt. No tudi tako prizadeti lahko bluzijo tukaj na forumu, da jim saj delno popusti pritisk jogurta.

   • janez cepec

    jest očitn možgane imam, iz tvojga teksta j’ pa razvidn, de se teb ne morjo možgani spreminat, ke jih nimaš. Bunksl

    • Viktorh

     Če vsebini v tvoji lobanji ti rečeš možgani, se ne gre čuditi, ker si pač omejen.

    • mginko

     Kot cepec potrjuješ, da imaš prav ….

  • Viktorh

   “Žan Mali pizdek- pigface,”

   He, he, zate je le malo prase, ker si ti navajen v mlakuži za hišo, namakanja s pravimi, plemenskimi prasci pasme Mihač.

   • janez cepec

    hehe, ti se kr smej, pizda udbovska, tavelek prasec si ti, zdele je taprav čas za koline, tok de veš, kr prštimi se.

  • mefisto

   Cepec, očitno gledaš le še otroške oddaje.

   • Viktorh

    Na psihiatriji v Begunjah imajo prilagojen program…

    • mefisto

     Tega zna že na pamet.

     janez cepec je zahvaljujoč zvestobi tej ustanovi in svoji brihtni brihtni glavi v tej norišnici že sobni starešina.

 • Olga_10

  Če ima Slovenija v ZDA za veleposlanika Udbaša, slovenska vojska pa je, kot članica Nata, gola, bosa, brez orožja in opreme, lahko hodi Murglova tudi peš, saj je kot članica vladajoče stranke odgovorna za stanje!

 • von Rhein

  2014– poslanka v Državnem zboru

  2014– docentka za mednarodno javno pravo na Doba Fakulteti za uporabne poslovne in družbene študije Maribor

  2010–2014 sodnica na Okrožnem sodišču v Mariboru

  2005–2014 docentka za mednarodno javno pravo na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru

  2005–2010 vodja izvršilnega oddelka na Okrajnem sodišču v Mariboru

  2004–2010 sodnica na Okrajnem sodišču v Mariboru

  2002–2004 asistentka za mednarodno javno pravo na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru

  2000–2002 mlada raziskovalka za doktorski študij na Evropskem centru za regionalne, etnične in sociološke študije Univerze v Mariboru (ECERS)

  1998–2000 strokovna sodelavka na Okrajnem sodišču v Mariboru

  1997–1998 sodniška pripravnica na Višjem sodišču v Mariboru

  1994–1997 mlada raziskovalka za magistrski študij na Evropskem centru za regionalne, etnične in sociološke študije Univerze v Mariboru (ECERS)
  ——————————
  Primer kako lahko nekdo z lahkoto prileze do politične kariere,če je država v katero pride z neke gimnazije v rangu slovenske osemletke (do 6.razreda),gim.Mahmuta Bušatlija v Tuzli,ne samo usmiljena,tudi radodarna.Ta kvaliteta kadra v Sarajevu del po arhivih in kot zapisnikarice.

  • Viktorh

   In takšnih je veliko, preveč.Tudi oni kozjejebec je takšen, le hujši od nje

  • Mojca pokraculja

   Hehehe, Maribor potrebuje univerzo a? Ta štajerska vas je itak neko univerzitetno mesto samo zato, da si štajerci zdravijo svoje kompekse manjvrednosti in za to, da takile šalabajzarji ala murgelca nardijo faks.Aja pa sedež Pošte Slovenije imajo.

  • mefisto

   Zgoraj se kar dvakrat omenja, da je bila inkriminirana oseba “mlada raziskovalka”.

   Kdo na tem božjem svetu lahko reče, da je bila ta bosanka sploh kdaj mlada.

  • samsara

   Enkrat je pisalo (vir, DZ), da je iz Bugojna, kjer naj bi tudi obiskovala gimnazijo Mahmuta Bušatlije.
   Bosanka, kakorkoli obrneš.
   Vse kar ima in kar je (kariera in status), ji je dala Slovenija oz. Slovenci. Ona pa to hvaležno vrača s svojim maličenjem in pačenjem slovenščine, s tem ko vehementno propmovira neko verzijo jugoslovenšćine, podobno kot prenekateri njen zemljak in zemljakonja (so pa tudi svetle izjeme).
   In vso to navedeno pot je prešla z njeno zanikrni jugoslovenšćino. Sodniki (pa še marsikdo) naj bi obvladali Slovenščino odlično, tako govorno kot pisno. To seveda pomeni, da jo morajo táko tudi oporabljati
   Da ne omenjam posebej njenega delovanja, ki je v prid vsemu in vsakomur, le Slovencem ne.

 • tzt

  Udbovski konto čez mejo je bankrotiral. 2TDK še ni dobil sredstev, da jih prekanalizira na črne fonde. Zemo pizdi, ker ni dnarja. Sicer pa, roko na srce, kdo pa bi tako bosansko spako vzel v avto? Nism nor.

  Zgleda, da so tile “parlamentarci” samo eni zarukani levaki. Meni je veleposlaništvo z drugega konca sveta poleg Božične voščilnice poslalo še vabilo za obisk.

 • piko8

  Jaz ji bi zrihtu OSLA (magarca) in to neosedlanga, saj zato pokvarjeno rit tudi sedla škoda!
  Kot otrok je biv magarac v Tuzli odkoder je prišla skoraj edino prevozno prenosno sredstvo!!

 • Vlado77

  Ne glede nato, d Murglova ni glih ljubiteljica ZDA in NATO je obnašanje tega udbovca nizkotno. namreč ne gre za neko osebo, je bila vodja delegacije članica parlamenta . Da je ta tip veleposlanik je kriv Karel ,ki je eden najslabših ministrov nasploh. Kjerkoli je delal kot minister je bila katastrofa. Res pa je , da ni želel ministrstva kjer bi lahko vplival na penzije – če je to njegova najpomembnejša tema. Minister je ,ker je pač DESUS dobil toliko volivcev in so del koalicije. Lahko se postavi v vrsto ministrov kot je Kolar,Klemenčič in sam šef Miro Cerar. Ko bo desna vlada bi zamenjal tudi tega kljukca v Washigtonu . Verjetno ni edini veleposlanik takega kalibra ,ki nam dela sramoto v svetu.

 • montyamp

  Poklical bi ji taxi z voznikom kozojebačem .

 • Interkom

  Mogoče pa veleposlanik ni razumel pisma iz DZ, ker je bilo npisano v slovenščini?

 • Stajerka

  tota Murglova je glih ta prava za Murgle…….

 • učko

  Kwa majo tako bosanko za pustit v Ameriko, k’ pa zaluta na 100 m.

 • xtc

  Dejstvo je tako oba bi morali zabit v paletbox in po FedEx u ali DHL poslat v Srbijo-pardon Rusijo.

 • plamen100

  Ampak ta Murglica sa naglasak itak kaj drugega ni vredna in sigurno je arugantno komunicirala z veleposlanikom pa jo je nabil na cevelj. Sicer ona pa nato, halo se jim je cisto skisalo???? Res smo nicvredna banana drzava ali se slabsi, da nas taksni zastopajo, to da neslovenec in povrhu se zapresezen levicar zastopa slovenijo v natu je absurd! In sedaj se prav ti z Erjavcem na celu prizadevajo priznati Palestino?? Da se bo Slovenija ja zamerila Ameriki in Izraelu?? Vse to levifasizem pocne naklepno z enim samim ciljem, da se cimbolj otezi delo novi vladi saj se zavedajo da jih bodo nove volitve pokopale in tu je iskati razlog taksnih nelogicnih odlocitev te vlade. In sem siguren da to se ni zadnja slamastika ki jo je naredila ta vlada in enako udbasi se 100% nekaj pripravljajo zoper desnico in Janso, ker dva mandata so napumpavali zadeve okoli patrije, bog ve na kaj se priprav,jajo sedaj?

 • samotoje

  Zakaj pa ni rekla? Bi ji sosedov Tone posodil svoj moped. Tak ta prav- Tomosov.

 • marker

  Naša država bi se lahko v ZN vzdržala glasovanja, pa se ni. Lahko bi se obnašali bolj diplomatsko. Smo majhna in nepomembna država, kjer naši glasovi ne štejejo nič, lahko pa nam zelo škodijo ob nepremišljenemu glasovanju. Vse države višegrajske skupine so se vzdržale in tudi Hrvaška. ZDA si bodo dobro zapomnile, kdo je glasoval proti njej. Pljunili smo v lastno skledo.

 • mefisto

  Kako se lahko zgodi tak škandal, da bosanka zastopa Slovenijo na Čezatlantskem parlamentarnem forumu Parlamentarne skupščine NATO?

 • južnificirana_si

  ne bi se čudil, če bo drugič Slovenija poslala kar Milorada Dodika, da zastopa našo državo pri Nato

  • nevtrino

   Kaj je to “svašta” ?