Primer, ko bi res morale padati glave v pravosodju: Sodišče v Mariboru je polno revolucionarjev – poleg sodnika Matjaža Štoka na fotografiji slavilcev komunizma in Che Guevare opazili tudi preiskovalnega sodnika Slavka Gazvodo!

Foto: Twitter

Ustava Republike Slovenije določa, da je Slovenija demokratična, pravna in socialna država. Poleg delitve zakonodajne, izvršilne in sodne oblasti ustava določa, da so vsi pred zakonom enaki in predpisuje neodvisnost sodstva kot ključne predpostavke za obstoj demokracije. Skladno s 125. členom ustave morajo biti sodniki pri opravljanju sodniške funkcije neodvisni in morajo biti pri delu vezani na ustavo in zakon. Glede na to, da je bilo mogoče 2. maja na tradicionalnem srečanju Socialnih demokratov na Sv. Urbanu nad Mariborom srečati kar dva sodnika Okrožnega sodišča v Mariboru, Matjaža Štoka in Slavka Gazvodo, se upravičeno poraja dvom v njuno neodvisnost. Vprašanja o posledicah njunega političnega udejstvovanja smo poslali tudi na mariborsko sodišče ter sodni svet. Nemudoma bi morala reagirati tudi ministrica za pravosodje Andreja Katič, ki je, mimogrede, članica iste stranke.

Sodnika Štoka in Gazvodo je bilo mogoče prepoznati na fotografiji, ki so jo ob tradicionalnem pohodu in srečanju na Sv. Urbanu na družabnem omrežju Twitter objavili Socialni demokrati in njihovi člani. Seveda na srečanju niso manjkali vidni člani SD: evropska poslanka Tanja Fajon, prvak SD Dejan Židan, nekdanji predsednik Državnega zbora RS Milan Brglez, nekdanji mariborski župan stranke SD Boris Sovič ter kandidata SD na evropskih volitvah Neva Grašič in Aleksander Jevšek. 

Pred dnevi smo najprej na fotografiji z rednega letnega srečanja stranke SD opazili sodnika Okrožnega sodišča v Mariboru Matjaža Štoka z ženo Zoro Štok, ki naj bi bila danes upokojena novinarka Večera, danes trobila stranke SD. Odbor 2015 za človekove pravice pod vodstvom Željka Vogrina, ki je bil prvotno ustanovljen zaradi zaporednih kršitev človekovih pravic nekdanjega mariborskega župana Franca Kanglerja, ki se je znašel v več zaporednih postopkih zaradi uigranega delovanja policije in pravosodnih organov, je kot prvi na družabnem omrežju Twitter opozoril, da se je na srečanju mudil tudi mariborski preiskovalni sodnik Slavko Gazvoda. “V odboru smo prepričani, da sta na fotografiji dva sodnika, drugi v črni majici je verjetno vodja preis. sodnikov v MB Gazvoda Slavko. Ta sodnik je Francu Kanglerju večkrat kršil človekove pravice! A smo še normalni v tej državi g. Borut Pahor?”

Glede na to, da je Brglez od nekdaj veljal za zagovornika skrajno levičarskih idej, ne čudi, da je ta na srečanju nosil rdečo majico z motivom morilca, homofoba in rasista Che Guevare, je pa toliko bolj zaskrbljujoče, da je bil sodnik Štok odet v strankarske barve, na glavi pa je nosil čepico v stilu Che Guevare. Sodnik Gazvoda je za razliko od kolega oblekel majico črne barve z motivom rdeče zvezde. Naravnost neverjetno, da se sodnik v državi, ki naj bi veljala za demokratično, odene v simbol totalitarizma. Še posebej zato, ker nekateri zgodovinarji ocenjujejo, da je zaradi komunizma v 20. stoletju skupno umrlo kar 200 milijonov ljudi.

Image may contain: 1 person, text

Dnevnik si je privoščil strašansko novinarsko manipulacijo, ko je “rdeča sodnika” pripisal kar stranki SDS namesto SD.

Mimo kodeksa sodniške etike in zakona o sodniški službi
Kodeks sodniške etike je več kot jasen in pravi, da mora sodnik vzdrževati in varovati svojo neodvisnost in neodvisnost sodstva in pri tem ne sme dovoljevati nobenih posegov, ki bi lahko ogrozili opravljanje sodniške funkcije. “Kodeks povezuje sodniško etiko s konceptom sodniške neodvisnosti. S poklicnega stališča mora vsak sodnik delovati v skladu s položajem nosilca državne oblasti in na način, ki se pričakuje od najbolj odgovornih državljanov. S skrbnostjo, vestnostjo, prizadevnostjo in strokovno pozornostjo izpolnjuje svoje poklicno poslanstvo. Hkrati pa z neoporečnim obnašanjem, ki ga zagotavlja z obvladanim vedenjem, pokončnostjo in z varovanjem osebnega dostojanstva vsakogar, skrbi za spoštovanje osebnih etičnih zapovedi. Sodnikov poklicni in osebni ugled je jamstvo zaupanja javnosti v neodvisnost sodstva,” je med drugim mogoče prebrati v komentarju kodeksa sodniške etike, na katerega pa očitno sodnika Štok in Gazvoda “pozabljata”.

Foto: Printscreen

Vir: Ustava RS

81. člen zakona o sodniški službi v drugem odstavku opredeljuje dejanja, ki pomenijo kršitev sodniške dolžnosti oziroma neredno opravljanje sodniške službe, med katerimi so tudi: (14.) vedenje in ravnanje sodnika, ki je v nasprotju s sodniško neodvisnostjo ali s katerim se krši ugled sodniškega poklica, ter (15.) neprimerno, nedostojno ali žaljivo obnašanje ali izražanje do posameznikov, državnih organov ter pravnih oseb v zvezi z opravljanjem sodniške službe ali zunaj nje. Očitno pa se sodnika Štok in Gazvoda na zakon o sodniški službi požvižgata, saj drugače ne bi slavila množičnega morilca in se odela z rdečo zvezdo. Ker je več kot očitno, da gre za povsem nedopustno dejanje v 21. stoletju, smo sodni svet in Okrožno sodišče v Mariboru povprašali, kako nameravajo ukrepati proti dvojici, ki očitno pozablja, da živimo v demokratični družbi. Takoj, ko bomo odgovora prejeli, ju bomo objavili.

Človek je lahko ob obnašanju sodnikov upravičeno zaskrbljen, saj bi moral sodnik po zakonu o sodniški službi pri uresničevanju svojih pravic vselej ravnati tako, da varuje nepristranskost in neodvisnost sojenja ter ugled sodniške službe. Dejstvo je, da sodnika Štok in Gazvoda z oblačenjem v strankarske barve SD in nošenjem totalitarnih simbolov blatita ugled sodnikov in s tem upravičeno sprožata dvom v neodvisnost sojenja. Bi morali na podlagi njunega obnašanja sklepati, da sodita po revolucionarnem pravu? Državljani so zaskrbljeni.

H. M.

 • skorpijon93

  na Češkem tega ne boste videli, ker so tam izvedli lustracijo, so pameten, inteligenten narod, niso tudi ne sprejeli evra, niso podpisali marakeškega sporazuma, niso sprejeli kvot migrantov , ne uvažajo si muslimanov, zato pa je Češka daleč pred SLovenijo, prepričajte se , pojdite pogledat ! glede na to da smo Slovani, bi morali več sodelovati in se bratiti

 • realnost

  Kako nam morajo še pokazati, da so navadni levakarski skrajneži? Razpustiti navijaško bando in dati priložnost novim neobremenjenim!

 • Andrej

  Ta dva sodnika sta se popolnoma neodvisno priključila SD. Podobnost s petokrako in komunizmom je zgolj slučajna. Podobno, kot Alenka nekoč z Bandera Roso.

 • skorpijon93

  Slovenija je edina postkomunistična država v EU kjer se komunizem in socializem še vedno praznuje in slavi , iz leta v leto bolj , blamaža da je ni večje ! sram me je , rad imam Češko, Slovaško, Poljsko

 • pajot

  Ob osamosvojitvi so se potuhnili in skrili v svoje jazbine. več kot 90% teh umazancev se je balo za svojo rit. Zdaj,ko vladajo že enajst let,pa so prilezli na plano. Strah jih je minil. Bom pa rekel tako kot Nevzet v ljubljanskem občinskem svetu: zapomnili si vas bomo.

  • SIMON ROZIC

   Stara navada-železna srajca!

 • montyamp

  CENTRALNI KOMITET SAVEZA KOMUNISTIČKE PARTIJE YUGOSLOVENIJE — SD , “S”amo “D”a ni Janša , je temelj za zagotovljen propad države .
  Socializem crkne , ko zmanjka tujega denarja .

 • skorpijon93

  Marija Terezija je Slovenskemu narodu dala največ !

 • Kapodistrias

  Ojej! Rdečkarji so šli svinjat prelepi vrh svetega Urbana nad Mariborom. Rotim vas, pustite lepo naravo in zaščitnika vinarjev lepo pri miru! Pojdite raje na Graško goro, bojda goro jurišev (o katerih domačini ne vedo nič), ali pa na že zasvinjani Sabotin ali na hrib nad Branikom ali nad Dekani pa še kje po mili Sloveniji.
  Glede padanja glav v pravosodju: že že, ampak potem jih bo ostalo samo nekaj. Saj so skoraj vsi rdeči.

 • RATATA

  Zelo naglas parkrat ponovite moje ime, iz grla zaupijte, zaderite se (!!!) in v tem se vam bo razodela rešitev!!

 • janko

  Dobro ti rdečuhi vejo vso resnico – pa trmoglavijo naprej v veliki laži.

 • Janez Kepic-Kern

  Tudi tu.
  O REALNEM “OSVOBODITELJU” OZ. BOLJE – “VKP-B” STALINISTIČNEM “OKUPATORJU !
  ŠE
  TEGA
  NE VEMO, KAKO SE JE ZARES PISAL ?!Se zdi.
  ZA ODDIH OD
  AKTUALNI H- GROZOT, KI NAM GROZIJO.
  ČE
  ZNA
  KDO DOVOLJ DOBRO NEMŠKO – NAJ SE PRI POTOMCIH – BRATOV – VINKMILER
  POZANIMA,
  KJE
  JE BIL TISTI KONVIKTSV. PAVLA.
  PA
  BO HITRO VSE JASNO
  O
  REALNI IDENTITETI T.I. MARŠALA TITA !
  MAR NE?

  Kar močno podkrepljena
  info
  O NENAVADNEM ZNANSTVU T.I. MARŠALA TITA
  Z
  AVSTRIJSKIMA BRATOMA – VINKMILER !? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  ZAPIS IN KOPIJA L.R. JANEZ K.KERN KOMENDA

  CITATNO – TU – IZ HR MEDIJEV.
  HRSvijet.net
  https://www.hrsvijet.net/in

  Englez, koji je iz Lonodona doselio u Australiju, radeći zajedno, sa Hrvatom u Australiji, povjerio je da je on, na jednom mjestu u Londonu, sa naredjenjem palio hrpu knjiga. Iz znatiželje, uzeo je, jednu knjigu, sakrio, čitao i tu je knjigu donio u Australiju.

  Tu knjigu, sa naslovom, Razlog u pobuni, ( Reason in Revolt), napisao je Fred Copeman, koji je bio zapovjednik, bataljona, engleskih dragovoljaca, njih 500, u španjolskom gradjanskom ratu u sastavu internacionalne komunističke divizije u borbama protiv vojnika generala Franka. U toj knjizi, objavio je i sliku, na kojoj je Fred Copeman, zajedno, što je napisano, sa Josipom Brozom, pod nadimkom Šapajev, koji je bio zapovjednik bataljona Dimitrov, dragovoljaca sa Balkana. Ta knjiga je tiskana u Londonu, 1948.g. u 10.000 primjeraka, koji su svi završili na lomači.

  Došavši u London, 1972.g. otišao sam u knjižnicu engleskog parlamenta, potražiti tu knjigu i na iznenadjenje službenika u knjižnici, on je ustanovio, da tu knjigu nemaju. Na zadnjim stranicama te knjige, kad je prekinuo sa komunističkim neistinama, F. Copeman je napisao da je postao član organizacije u Londonu, sa imenom, ”moral rearmament,” za borbu protiv komunizma. Uz pomoć prijatelja u Londonu, od osobe u toj organizaciji, prijatelja F. Copemana, dobio sam tu knjigu, koju je on dobio od F. Copemana. Želio sam osobno razgovarati sa Fredom Copemanom ali njegov prijatelj reče, da njima nije poznato, gdje je on i da više nemaju nikakove vijesti od njega.

  Polubraća Josip Broz i Franc Ambrož

  Kad se je taj Tito pojavio u Beogradu,1945. dva brata sa prezimenom, Vinkmiler u Austriji, izjavili su u bečkim novinama Kurir, sljedeće:“ Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv.Pavao” u Kernstenu. Njegovo ime među nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rođen je u Beču…..Uživao je u ljepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje….Radi sređivanja nasljedstva od oca, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokument, zahvale braće, što su uputili, svome školskom prijatelju, Francu Ambrozu, zvanome Tito, radi njegove pomoći, za sredjivanje, nasljedstva, na sudu u Ptuju.” U toj školi, Franc Amroz, dobio je najbolju naobrazbu na Wiener-deutsch govoru i završio je i glazbenu školu sa savršenim sviranjem na glasoviru skladbe Verdia i Chopina, što je i dokazao, sa priznanjem Zinke Kunc, koja je njemu pjevala, sa njegovom pratnjom na glasoviru. Na poziv Tite, otišla je u Beograd i došavši natrag u Zagreb, na sastanku sa svojim prijateljicama, rekla je da je na Dedinju u Titinom dvorcu, Tito svirao na glasoviru, od slonove kosti, prateći njezono pjevanje. Taj glasovor je dobio na poklon od Nehrua iz Indije. To svjedočanstvo, dobio sam od prijateljice Zinke Kunc, koja je sudjelovala u razgovoru, sa Zinkom Kunc.

  U prvom svjetskom ratu, taj Franc Ambroz, otišao je u Rusiju, gdje je 1918.g. primljen u komunističku partiju, pod imenom , Josip Broz, Valter i Tito.

  Njegova majka, Marija Javeršek, selo Podsreda, Slovenija, žena Franje Broza, Kumrovec, radila je u Beču, kod trgovca, Samuela Mayera, stvarnog biološkog oca Franca Amboza, rodjenog u Beču, 7. svibnja, 1891.g. pod imenom, Josua Ambroz Mayer. Po židovskom zakonu, djete nosi nacionalnost majke i prema tome zakonu, sin Marije Javeršek , od oca Samuela Mayera, Ambroz Mayer, on je Slovenac.

  Njegov otac, Samuel Mayer, školovao je svoga sina u Beču i višoj vojnoj školi u Pečuhu.

  Marija Javeršek, rodila je u Kumrovacu, 21. travnja, 1892.g. Josipa Broza, otac, Franjo Broz i taj Josip Broz polubrat, Ambrozu Mayeru, bio je po zanatu bravar, mehaničar. Od 1907.g. do 1913.g. Josip Broz radio je u Sisku, gdje mu je stroj odrezao srednji prst, na desnoj ruci. Niko Ivšić radnik, član komunistiške partije, bio je prisutan, pored Josipa Broza, kad se je to dogodilo.

  Poslje rata, 1945.g. kad je Tito došao u Sisak, Niko Ivšić, pred prisutnim svjedocima, rukova se sa Titom i reče:” Ti nisi Josip Broz,” jer je Tito imao sve prste čitave. Poslje toga razgovora, OZN-a je Niku Ivšića mučila i na kraju ubila.

  Fred Copeman prije odlaska u Španjolsku, došao je u ured komunističke Kominterne u Parizu, od kuda su prebacivali dobrovoljce u Španjolsku. Fred Copeman, ostavio je svjedočanstvo, da je tu u uredu Kominterne upoznao, Josipa Broza -Titu i došavši u Španjolsku tu je sa dokazima u toj njegovoj knjizi, dokazao i reče, da je tu upoznao Josipa Broza, pod imenom Šapajev.?? Radi čega??

  Radi toga jer je Kominterna, radi zavaravanja, upotrebila pravoga Josipa Broza, kao dvojnika, po majci sličnoga polubrata, sa Franc Ambrozom, prozvanim Tito, od oca Samuela Majera. Pri kraju španjolskog gradjanskog rata, stvarni Josip Broz, prozvan Šapajev, komandir bataljona Dimitrov, on je u Španjolskoj ubijen, jer Kominterni više nije bio potreban.

  Film, što je snimio Ante Vrdoljak, to je film o Francu Ambrozu, prozvanom Tito.

  Tko su ti, koji su uništili i zapalili knjigu Fred Copemana i zašto i radi čega u kojoj je Fred Copeman dokazao da je bio zajedno u Španjolskoj, sa Josipom Brozom, zapovjednikom, bataljona Dimitrov i da je u uredu Kominterne u Parizu upoznao osobu, sa imenom Josip Broz, Tito, gdje je u njegovoj službenoj biografiji napisano da on nikada nije bio u Španjolskoj. Što je i istina, jer je u Španjolskoj bio njegov polubrat, Josip Broz, po zanimanju bravar, bez jednoga prsta na desnoj ruci, kojega je partija ubila, jer partiji više nije bio potreban.

  • Janez Kepic-Kern

   NAJ ČAS ŽE ODPLAKNE
   TE EX KP, ZK-JE !

   OK
   STRANKA – SDS
   NAJ
   IMA ZA VZGLED VRLE, GOSPODARSKO SPOSOBNE
   “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940.

   TAKE “HORUK# LISTE – KOT JE LMŠ
   DE ZDIJO – PRAZEN – NIČ.
   POSNEMANJA VREDEN VZGLED SO
   “ORLI” DR.. J. E. KREKA, 1908-1949,
   ZATO TEKST – PONAVLJAM.
   Še 1x opozorilo na vrle,
   gospodarsko sposobne in krepostne
   “ORLE” dr. J.E. KREKA, 1908-1940.
   POSEBNE POZORNOSTI JE VREDNA
   – NJIH ORGANIZACIJA DRUŠTEV IN
   – CENTRALNE ZVEZE DRUŠTEV “ORLI”, ki so kot človeška, množična baza
   – KADROVSKO,
   – PODPORNIŠKO IN ČLANSKO IN KOT

   – VOLILCI, MNOŽICA VOLILCEV “ORLOV”
   OPIRALI
   TEDANJO, PREDVOJNO – ” L J U D S K O STRANKO”.

   Če vprašate mene osebno – so “ORLI” dr. J.E. Kreka – idealni in realni vzgled – dobrega dela z t.i. “BAZO”, Z LJUDMI, PODPORNIKI NEKE – POLIT STRANKE.
   Običajnih ljudi ne za nima le – POLITIKA, POLITIZIRANJE-
   Zanima jih tudi
   – poučna in prijetna družabnost, telovadba, plesi, zborovsko petje itd.
   – opora pri urejanju razmer bivanja in okolja, delovnih možnosti in možnosti zaslužka v lastnem okolju
   itd. itd.
   IN VSE TO JE ZVEZA DRUŠTEV
   “ORLI” DR. J. E. KREKA – NUDILA – ČLANOM, PODPORNIKOM “ORLOV” IN
   PREDVOJNE
   “LJUDSKE STRANKE”. VZGLED, VREDEN – POSNEMANJA ! Mar ne?
   Kogar “ORLI” dr. J.E. KREKA zanimajo,
   naj se mi kar brez zadrege oglasi, na moje KONTAKTNE PODATKE na “SLOVENIANI”
   NA: sloveniana.si-
   Z resnimi interesenti – se bom resno pogovoril – jaz osebno – Janez KEPIC-KERN KOMENDA

   Jaz sam, osebno
   ta čas ustanavljam, pripravljam
   USTANOVITEV
   – DOMOZNANSKEGA, DOMAČNOSTNEGA DRUŠTVA – “SLOVENIANA”
   – KOT PRIPRAVO NA POSODOBLJENO OBLIKO
   – PRED USTANOVITVIJO POSODOBLJENIH “ORLOV” DR. J. E. KREKA.
   Resno zainteresirani – brez zadrege – se mi predstavljeno – najavite. Vesel Vas bom.

   RAČUNALNIŠKO DRUŠTVO, KLUB – “SLOVENIANA” – ŽE DELUJETA. GLEJTE::sloveniana.si.
   P.S.

   O “ORLIH” DR. J.E. KREKA – Z MOJEGA E-PORTALA “SLOVENIANA”

   BESEDILO IN NOTE
   HIMNE “ORLOV” dr. J.E. Kreka !
   Slovenski glasbeniki – toplo vabljeni
   k oživitvi in k javni dostopnosti javne izvedbe
   te povsem profesionalne in zgodovinsko pomembne,
   a nad 80 let neizvajane
   originalno slovenske – skladbe !
   “BRATOM ORLOM”

   BRATOM ORLOM !

   DVIGNITE ORLI, V JASNE VIŠINE
   KRILA PONOSNA, MLADE MOČI !
   SOVE SE SKRIVAJO V NIZKE TEMINE,
   K SONCU, K SVETLOBI OREL HITI !
   GOZDI ŠUMEČI KLANJAJO GLAVE,
   BURNI VIHARJI DIVJE BESNE !
   ZORA MLADOSTI, SILA KREPOSTI,
   V ŽILAH NAM POLJE NARODA RAST.
   V TRUDU IN ZNOJU POLNEM RADOSTI
   DOMU GRADIMO SLAVO IN ČAST !
   MATI SLOVENIJA TVOJI LJUBEZNI
   OREL JUNAŠKO KLANJA SRCE,
   NAROD SLOVENSKI, K NESMRTNI SLAVI – TVOJI !
   – SE NAŠE SILE BORE !
   OREL ZRE MIRNO V SINJE VIŠAVE,
   STRELE IN GROMI GA NE PLAŠE
   K BOŽJEMU SONCU DVIGNIMO KRILA,
   VEČNE LJUBEZNI VABI NAS ŽAR
   Z NEBA VIŠINE ORLA BO SILA !
   KRIVDO IN SUŽNOST – RAZBILA
   – VSEKDAR !

   Avtor: besedila Dr. Evgen Lampe,
   uglasbil Hugolin Sattner

   Tisti, ki vas tematika zanima: notno gradivo te in ostalih pesmi Orlov – dobite v
   Glasbenem oddelku NUK-a v Ljubljani. V tej reviji pa najdete poseben prispevek
   posvečen pozitivnim “Orlom” dr. J. E. Kreka.
   Kot mnoge pozitivne slovenske stvari je tudi “Orle” dr. J.E. Kreka “zatrlo”
   iracionalno politično nasilje nemškega nacizma in slovenskega stalinističnega
   KP; ZK “komunizma-socializma”, ki je bil politično sovražen do gospodarsko in
   kulturno samostojnih “Orlov”.
   S KP; ZK politično-državnim razlaščanjem je “baje – ljudska” ex KP, ZK
   totalitarna, nedemokratična “KP; ZK oblast” fizično uničila gospodarske
   temelje delovanja “Orlov” dr. J.E. Kreka !
   Ter jih s prepovedmi delovanja – “odrinilo” iz javnega političnega življenja !
   A v srcih nas
   – miru, dobremu delu in poštenemu življenju – privrženih,
   nas ljudi – s slovenskega podeželja izhajajočih Slovencev je in bo
   – duh
   krepostnih in gospodarsko sposobnih Orlov – živel – vedno !
   “Bog daj” !
   In z našo pomočjo – bodo od ran okrepljeni “Orli” – spet vzleteli !
   In nihče več – krepostnih “Orlov” – ne bo več pregnal s slovenskega neba !

   Zapisal Janez Kepic-Kern, odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”
   https://sloveniana.si/
   POLNI, BREZPLAČNI pdf TEKST MOJEGA PRISPEVKA V MOJI MESEČNI REVIJI “SLOVENIANA”
   na e-portalu “SLOVENIANA2
   pod tipko – mesečna revija “SLOVENIANA”
   O
   “ORLIH” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
   najdete TA TEKST TUDI
   na
   INTERNETU, V GOOGLE OKENCE
   VNESETE: Janez Kepic-Kern Oživimo ORLE dr. J.E. KREKA SLOVENIANA

 • Franc Šink

  No da, če že hočeš biti v Sloveniji elita moraš biti komunist in biti do skrajnosti pokvarjen.

  • JANEZ GUS

   Moraš se gonit po Škrabcevem kozolcu.

 • Janez Kepic-Kern

  VESELA VEST !
  ŠALA

  SPOROČAM VAM – VESELO VEST,
  DA
  JE NAŠ ZVESTI – NEBODIGATREBA – SOTRUDNIK – ZNAN KOT T.I. F. TUNEK=IZTOK PUŠNIK itd.
  dokončno
  ODNEHAL Z NJEGA EX KP, ZK PROVOKATORSKIN SOTRUDNIŠTVOM
  NA
  TEM OK E-PORTALU NOVE24 TV!
  KAKŠEN
  JE RAZLOG – SE NE VE: zdi se – depresija, nespečnost, težave z EMŠO,
  TA
  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK
  BO
  NAMREČ DRUGO LETO – STAR 60 LET.
  ZDI SE,
  DA SE BO ODLOČIL – ZA UPOKOJITEV
  ZA
  T.I. “PENZIONISTIČNI RAJ”
  V DRUŽBI NJEGA
  KOZE
  JULIKE !
  Morda se bo sploh . posvetil – KOZJEREJI !?
  KOT VEMO JE NA PODROČJU ” K O Z L A R I J” PRVI
  IN
  PRAVI MOJSTER. VSEH MOJSTROV. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  .P.S.
  KONEC ŠALE

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU.
  NAJNOVEJŠE !
  NEKOLIKO POPRAVLJAM – SPODNJO VESELO VEST !
  VEDNO
  OBSTOJI- ŠE KAKA – DODATNA MOŽNOST !
  Je
  IZTOK PUŠNIK?F.TUNEK
  ZADNJE
  VEČERE TARNAL
  – KAKO NE ZMORE VEČ NAPISATI PO 1000 PROVOKACIJ,
  MORDA

  ŠALA

  ZDAJLE – F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK – “REŠUJE – VOJAKA KARLA E.”?
  ŠE
  BOLJ
  VERJETNA PA SE ZDI – RESNICA

  TE
  ŠALE !

  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK itd.
  po
  operaciji žolčnih kamnov odpre oči,
  zagleda
  pred seboj – moški obraz – “zdravnika”
  in vpraša:
  “GOSPOD DOKTOR – ALI JE OPERACIJA – USPELA”?
  iN
  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK zasliši “strašljiv” odgovor:
  “Gospod
  TUNEK=IZTOK PUŠNIK – jaz nisem zdravnik JAZ SEM . sv. PETER – sem !
  Zastoka
  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK:
  “Ojoj,
  JEŽEŠ MARIJA
  – KAKO SO ME TISTI “KOMUNISTI” – NALAGAL” ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • Get Smart

  Ja, v državi Sloveniji smo bolj ali manj normalni vsi, torej tako ljudje SLOVENIJE kot tudi
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNE kreature MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.
  MURGL JUGOKOMUNJARE delajo za svojo ZLOČINSKO MURGL KOMI JUGO,
  medtem pa ljudje delamo za
  pošteno pravno pravično demokratično resnicoljubno svobodno Slovenijo.
  .
  Ali je MESSI nenormalen, ker zabija gole REALU?
  .
  Ali boste otročički spregledali in nehali z butastimi floskulami?
  BARBIE BORAT POHAR je član, še enkrat član, še enkrat, ČLAN, in sicer celo najmlajši ČLAN vseh časov, ČLAN PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
  .
  BORAT POHAR dela za svojo POLITEJO MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  • Get Smart

   Katero od DEJSTEV vam otročkom ni jasno in zakaj?

   • Get Smart

    Pamet v glavo.

 • Drago
 • Slovenec 33

  Ja, takole funkcionira genetika.
  Genetsko deformirani osebki delajo reklamo in zagovarjajo najbolj zločinsko religijo v zgodovini človeštva, ki je v času obstoja rdečih verskih blaznežev, to je ca 100 let potolkla skoraj 200 mio ljudi in tudi v Sloveniji so njihovi pripadniki izvedli genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji.

  • Valter BraniSlav

   200 millard, ne 200 milionov
   Vecino je podavil Josip Broz, nekaj tudi zakonca Kucan ki sta se OB tem brezsramno smejala in hihitala!!

 • Franc Šink

  Kaj hočemo. Spet dvigujejo glave.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  ŠE TU.
  NAJNOVEJŠE !
  NEKOLIKO POPRAVLJAM – SPODNJO VESELO VEST !
  VEDNO
  OBSTOJI- ŠE KAKA – DODATNA MOŽNOST !
  Je
  IZTOK PUŠNIK?F.TUNEK
  ZADNJE
  VEČERE TARNAL
  – KAKO NE ZMORE VEČ NAPISATI PO 1000 PROVOKACIJ,
  MORDA

  ŠALA

  ZDAJLE – F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK – “REŠUJE – VOJAKA KARLA E.”?
  ŠE
  BOLJ
  VERJETNA PA SE ZDI – RESNICA

  TE
  ŠALE !

  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK itd.
  po
  operaciji žolčnih kamnov odpre oči,
  zagleda
  pred seboj – moški obraz – “zdravnika”
  in vpraša:
  “GOSPOD DOKTOR – ALI JE OPERACIJA – USPELA”?
  iN
  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK zasliši “strašljiv” odgovor:
  “Gospod
  TUNEK=IZTOK PUŠNIK – jaz nisem zdravnik JAZ SEM . sv. PETER – sem !
  Zastoka
  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK:
  “Ojoj,
  JEŽEŠ MARIJA
  – KAKO SO ME TISTI “KOMUNISTI” – NALAGAL” ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

  • Valter BraniSlav

   Kdo je Iztok Pusnik?

 • Janez Kepic-Kern

  F.TUNEK
  – ZVEČER PO 22H
  JAMRA
  IN HOČE ITI SPAT – POSTARAL SE JE. Se zdi.
  ŠE VESELA VEST !
  VESELA VEST !
  ŠALA

  SPOROČAM VAM – VESELO VEST,
  DA
  JE NAŠ ZVESTI – NEBODIGATREBA – SOTRUDNIK – ZNAN KOT T.I. F. TUNEK=IZTOK PUŠNIK itd.
  dokončno
  ODNEHAL Z NJEGA EX KP, ZK PROVOKATORSKIN SOTRUDNIŠTVOM
  NA
  TEM OK E-PORTALU NOVE24 TV!
  KAKŠEN
  JE RAZLOG – SE NE VE: zdi se – depresija, nespečnost, težave z EMŠO,
  TIPKANJE PO – 22 H
  IN
  TIPKANJE – 1000 E. – POSTOV — MU JE ŽE – PRETEŽKO. JAMRA – F.TUNEK.
  TA
  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK
  BO
  NAMREČ DRUGO LETO – STAR 60 LET.
  ZDI SE,
  DA SE BO ODLOČIL – ZA UPOKOJITEV
  ZA
  T.I. “PENZIONISTIČNI RAJ”
  V DRUŽBI NJEGA
  KOZE
  JULIKE !
  Morda se bo sploh . posvetil – KOZJEREJI !?
  KOT VEMO JE NA PODROČJU ” K O Z L A R I J” PRVI
  IN
  PRAVI MOJSTER. VSEH MOJSTROV. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  .P.S.
  KONEC ŠALE

 • Valter BraniSlav

  TITO VRNI SE IN NAS ODRESI MUSLIJEV IN IZROJENE LEVICE.

 • Janez Kepic-Kern

  PRIREDIL BOM – VESELO – VESELICO !
  S PLESOM, S PETJEM NAŠIH – SLOVENSKIH PESMI ITD. !

  VREMENA – BODO SE – NAM – KRANJCEM, SLOVENCEM – SE ZJASNILA !

  ŠALA.
  Obeta se nam
  prava
  MNOŻICA – “POLITIČNIH TRUPEL”
  prava skladovnica t. i.
  MNOŻICA – “POLITIČNIH TRUPEL”
  Seznam je
  że obseżen:
  1. Karl E. – Desus,
  2. Lj. NOVAK – NSI,
  3. NEIZVOLJENE EX KP, ZK kandidatke
  za EU parlament !
  – itd. itd.
  Veselica, velika – V E S E L I C A – bo ! L. R. JANEZ K. Kern KOMENDA
  P. s.
  KONEC ŠALE

 • Janez Kepic-Kern

  GLEDE – tistih – volitev v EU – PARLAMENT !
  bo pa takole:!
  NE BODO IZVOLJENE
  POKOMUNISTIČNE – POLITIČNO – NEPRIVLAČNE – KANDIDATKE – ŽENSKE

  1. “SD” – TANJA F. – NE BO IZVOLJENA:
  zdr. težave, nezanimiv, nastop,nam Slovencem morda celo škodljiva?
  iz – SD” – STRANKA “PONOSNIH NASLEDNIKOV KOMUNISTOV , KI SO STORILI – ZLOĆIN”
  ( prost citat besed SD poslanca – Koprivca, v PARLAMENTU R:S).

  2. “LMŠ” – I. JOVEVA – NE BO IZVOLJENA:
  kako naj neka MAKEDONKA ZASTOPA NAS SLOVENCE.
  LMŠ – je brezperspektivna stranka, lista, ki bo kmalu razpadla, kot SMC.

  3. “LEVICA” VIOLETA T., – NE BO IZVOLJENA:
  gospa oz. tovarišica V.T. je sama o sebi ma TV rekla, da je iztrošena igralka, v Parlamentu je pa
  trdila, da “mi smo se borilli 1941-1945,” rojena pa je 1963.
  “LEVICA” stranka je baje “neomarxistična”, če kdo ve kaj to pomeni, razen tega, da podobno
  kot K. MARX “NIMAJO POJMA OZ: SE POŽVIŽGAJO NA EKONOMIJO” – naj kar pove.

  Tako se meni osebno vidi:

  – IZVOLJENI BOSTA – ODLIČNI GOSPE – iz SDS
  – ROMANA TOMC IN PATRICIJA ŠULIN,, ki sta doslej lepo predstavljali nas SLOVENCE v EU.
  Nikakor
  pa –
  NE BODO IZVOLJENI

  – LJ. NOVAK, KI MED VEČINO NAS KC VERNIKOV – NI PRILJUBLJENA

  – I. ŠOLTES – ŽE ZATO, KER “IZRABLJA”
  NAS UPOKOJENCE, KI GA NE PODPIRAMO
  OZ. NE
  MARAMO KARLA E. IN NJEGOVEGA – DeSUSA.
  Moj
  osebni občutek, ki me redko vara. ex OK knjižničar L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  KI NITI NI ŠALA

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  “MATILDA-KLERIKALNA IZMIŠLJOTINA in JAVNO ZDRAVSTVO”

  “ŠLAUF” – eden od bolj zajetnih SD ALI DESUS poslancex ima govor v DZ, V PARLAMENTU:
  “ KOMUNIZEM NAM JE PRINESEL JAVNO DRŻAVNO. ZDRAVSTVO
  – hitro in zanesljivo pomoč, če ima kdo teżave z zdravjem.
  Mi nasledniki KOMUNISTOV SMO ZELO PONOSNI NA NAŠ JAVNI ZDRAVSTVENI SISTEM”
  V dvorani se sliši posmehljivo hahljanje.
  V odmoru, med malici začuti poslanec
  ŠLAUF – ostre
  ZBADAJOČE BOLEČINE V TREBUHU.
  Vzame si
  poslanec ŠLAUF redoljubno IZHOD ZARADI OBISKA ZDRAVNIKA.
  Poslanec ŠLAUF
  PRIDE PRED VRATA
  NJEGOVE
  OSEBNE ZDRAVNICE – na vratih je
  NAPIS:

  dr XXXXXXXX sem dala

  ODPOVED

  delovnega razmerja
  ZARADI MOJEGA SODELOVANJA V
  POGAJANJIH Z VLADO O DELOVNH NORMATIVIH
  – v primer večjih zdr. teźav

  SE OBRNITE – na
  URGENCO !

  Poslanec ŠLAUF
  se razjezi in si reče:
  ” PA KAJ JE TO, KAJ SE. GREJO TI DOHTARJI. ZAKAJ JIH PA PLAČUJEMO.
  Ji bo treba po partijsko – disciplinirarati”
  A
  ker ga MOČNO ZBADA
  : V. TREBUHU
  gre na URGENCO:
  Tam
  je zatohlo in nabito kašljajočih in stokajočih ljudi.
  ŠLAUF
  se redoljubno vsede in čaka,
  a ker ga kar boleče zbada, gre k ZVONCU
  in začne pritiskati nanj.

  Ven pride čisto mlada
  ZDRAVNICA lepega videza

  in nejevoljno reče poslancu ŠLAUFU:
  “KAJ
  BI RADI – gospod, a ne vidite
  da imamo gnečo
  – OTROCI, NOSEČNICE IN POŠKODOVANI
  – imajo PREDNOST !
  Poslanec ŠLAUF,
  malone zajoka:
  “ AMPAK
  – v trebuhu ME MOČNO ZBADA”
  MLADA ZDRAVNICA – ODLOČMO,
  REALISTIČNO REČE”
  “GOSPOD
  – NAJBRŻ NE BO HUJŠEGA,
  VIDIM,-
  DA STE VELIK IN PREDEBEL, da imate “ŠLAUFE”
  OKROG PASU
  – najbrż ste se samo
  PRENAJEDEL, pa vas zbada.
  Pojdite v LEKARNO – napisala vam bom odvajalo
  LACTASAN”
  Poslanec ŠLAUF
  że res zaskrbljen zase malone zajoka” JA KAJ PA, ČE NE BO BOLJE,
  ČE BODO BOLEČINE ŠE MOĆNEJŠE ?”
  Nervozna mladenka,
  ZDRAVNICA poslancu ŠLAUFU reče:
  “JA ?
  PA POKLIČITE – 112
  PA PRIDEMO – NA – DOM – po vas – – GOSOPOD” “
  Bom storil tako, samo ne govorite mi GOSPOD – jaz sem TOVARIŠ”
  “SVA
  ZMENJENA, delo imam,
  GOSPOD,
  MENE VAŠE POSLANSKE AFNARIJE – NE ZANIMAJO.
  ČE BO SLABŠE POKLIČITE SNMP 112
  – zdravnica – TILI – PRIDE VEDNO HITRO, KAMORKOLI, KADARKOLI IN ZASTONJ”
  – reče posmehljivo njej zoprnemu
  poslancu
  ŠLAUFU” L. r. Janez K. Kern KOMENDA
  P. s.
  KONEC ŠALE.
  1. del,
  se bo nadaljevalo