Sodnica Dunja Franken vrgla novo poleno v Logarjevo komisijo – Če ta ne dobi podatkov, ne bomo nikoli izvedeli imen oseb, ki so okradle največjo slovensko banko!

dr. Anže Logar (Foto: STA)

“Sodnica Dunja Franken ne popušča – kdo od ministrov/lobistov/tajkunov je obiskoval upravo NLB, je očitno pregrob poseg v zasebnost … Ključni argument? Ker ji ne priskrbimo EMŠO ter podrobne argumentacije za vsakega od 300 zahtevanih oseb, ona ne more/noče odločiti …,” je danes sporočil predsednik preiskovalne komisije o ugotavljanju zlorab v slovenskem bančnem sistemu Anže Logar, da jim je okrožna preiskovalna sodnica Dunja Franken že drugič zavrnila vlogo za zaseg dokumentacije o obiskih določenih oseb v zadnjih 18 letih, kot so politiki, tajkuni in drugi funkcionarji pri upravi naše največje sistemske banke NLB.

Predsednik preiskovalne komisije o ugotavljanju zlorab v slovenskem bančnem sistemu dr. Anže Logar je prek Twitterja sporočil, da je okrožna preiskovalna sodnica Dunja Franken že drugič zavrnila pridobitev pomembnih podatkov, ki bi preiskovalni komisiji pomagali pri ugotavljanju odgovornosti bančne luknje NLB, ki smo jo davkoplačevalci pri zadnji sanaciji dokapitalizirali z več kot milijardo in pol evri.

Sodnica Dunja Franken bi imela EMŠO 300 obiskovalcev NLB
Če je Franknova v prvi obrazložitvi zapisala, da zahteva ni bila dovolj utemeljena in jo bodo morali dopolniti za utemeljitev okoliščin, ki bodo sodišču omogočale presojo, ali je pridobitev podatkov o obiskih oseb v skladu s predmetom preiskave, njenim namenom in obsegom, pa je tokrat izjavila, da “osebe iz zahteve niso konkretno določene z enoznačnimi osebnimi podatki in z navedbo in časovno opredelitvijo njihovih konkretnih položajev ter ravnanj oziroma drugih okoliščin.” Sodišče po njenem nima dovolj razumnih in prepričljivih podatkov, na podlagi katerih bi bilo mogoče oceniti, da se zahtevana dokumentacija banke nanaša na konkretno parlamentarno preiskavo, da je ta dokumentacija nujno potrebna za izvedbo preiskave in da je zahtevani ukrep sorazmeren.

Predsednik preiskovalne komisije Anže Logar je v odzivu na Twitterju začuden zapisal: “Sodnica Dunja Franken ne popušča – kdo od ministrov/lobistov/tajkunov je obiskoval upravo NLB, je očitno pregrob poseg v zasebnost… Ključni argument? Ker ji ne priskrbimo EMŠO ter podrobne argumentacije za vsakega od 300 zahtevanih oseb, ona ne more/noče odločiti…”

Za delo komisije je vse manj časa, njen mandat se konča čez štiri mesece
“Za delo preiskovalne komisije je ostalo še štiri mesece, torej vsak dan šteje. Od spremembe ZBan-2 22. julija tega leta, ko je, kot veleva zakon, preiskovalna komisija dobila možnost neposrednega zasega bančnih dokumentov, se pri delu preiskovalne komisije ni kaj bistveno spremenilo. Banke kot da še niso osvojile tega dodatka pri dotičnemu členu ZBan-2, posebej pa izstopa NLB, ki redno zavrača vse naše zahtevke po dokumentaciji,”
 je na novinarski konferenci dejal Anže Logar pred tednom dni in dodal, da je komisija prav zato primorana uporabiti stari instrument, to je zaseg prek sodišča.

“Sodna praksa načeloma v večini primerov dobro deluje, vzame nekaj več časa, kot če bi do teh dokumentov prišli neposredno, pojavi pa se neznanka, ko trčita skupaj dvojica NLB in sodnica Dunja Franken,” je povzel dr. Logar. Dodal je, da bo “to že drugi primer, ko sodnice v primeru NLB nismo uspeli prepričati, ali pa se vsaj nakazuje, da je tudi v tem primeru ne bomo uspeli prepričati, da komisija potrebuje izpiske oziroma seznam obiskov pri upravi banke, taksativno naštetega seznama politikov in ostalih javnih funkcionarjev, kreditojemalcev, bolj ali manj javnih oseb.” Dr. Logar je pojasnil, da omenjena sodnica od komisije zahteva dodatne obrazložitve in da je iz načina njenega zapisa mogoče zaključiti, da bo komisijo zavrnila v njeni zahtevi po seznamu obiskov vseh predstavnikov vlad od leta 1997 do nastopa dela preiskovalne komisije na NLB.

Ne nazadnje je bila komisija ustanovljena prav z namenom, da do zaključka mandata ugotovi, kdo so bile osebe, ki so izčrpale slovenske banke. Če bo sodnica zavrnila zaseg in bo njihova zahteva pristala na višjem sodišču, in če bo tudi to našo zahtevo zavrnilo, potem preiskovalni komisiji ne bo ostalo nobeno pravno sredstvo, prek katerega bi lahko prišli do teh podatkov.

Peter Truden

 • Olga_10

  Volitve! Lustracija! Politkomisarko na cesto, pa naj gre pometati!

  • Borut Stari

   Kaj pometati, na zavod za brezposelne naj gre, Glede na njeno minulo delo pa kar med brezdomce, na cesto.

  • antimur

   Si pa res nežna, takšno kučanistično pra..sico mora doleteti hujša kazen kot pometanje.

   • RATATA

    Saj ni tako težko prasico poimenovati prasica.
    Poskusi enkrat, najprej po zlogih pra si ca,
    potem pa še skupaj prasica.
    No zdaj lahko še na glas PRASICA!
    In formiramo stavek: Sodnica Dunja Franken je huda komunajzrska prasica.

    • antimur

     Imaš prav, sem se že streniral, sodnica Dunja Franken je velika kučanistična prasica.

    • Janko Gedlička

     Hrabrosti ti ne manjka.

  • Severno_Od_Raja

   Ti si pa precej nežno bitje. Kakšna cesta! Tole skrapucalo in sramoto od ženske, lahko vsak dan pometa svojo celico – 4×4 metre!

 • Ana Job

  Frankensteinovka je udbaško orodje, smisel vsega je vendar prikrivati vse, kar je v zvezi z N*LB!

 • Aton

  Dunja bo nagrajena za vestno izpolnjevanje nalog!

 • Franjo Trojner

  Torej je danes popolnoma jasno, da banksterji ne bodo nikoli obsojeni, ker jih sama oblast ščiti. CERAR, nič, čisto nič od še tisto malega, kaj si pred volitvami obljubljal nisi uresničil! Čisto nič ni od tvojih oblubljenih visokih standardih v politiki, nič od obljubljene pravne države in nič od nič od vse obljubljene etičnosti in moralnosti. Le kaj nam je še tebe v teh že taki težkih časih za vse Slovenke, Slovence in našo SLOVENSKO državo treba bilo? Ej, zavozili smo na polno! Le kaj vse slabega nas še čaka? Kdo ve?

 • totex39

  Preveč čefurjev imamo zaposlenih na sodiščih, ki delajo pod okriljem komunistov, zato pa imamo tako svinjarijo. Potrebno bo spremeniti zakon o sodnikih, da se lahko takoj odstavijo.

  • Borut Stari

   V redu, in kdo naj bi jih odstavljal? Tisti, ki jih je postavil? Nekaj tu pri tvojem predlogu ne štima.

  • učko

   Preveč imamo trapcev in cagavcev v opoziciji.. !

   • antiučko

    Ti si res ta pravi v tem o vsem kar si zgoraj napisal – trap, cagav in še kaj. Tvoji rdeči tako in tako ne znajo drugega kot se sprenevedat, zraven pa ste še vse to kar nosiš v svojih razmišljanjih in komentarjih ….

 • učko

  Jest sem pa mislu, da je Logar že vse ta glavne podatke dobil, vsaj tako se je obnašal, domišljavo, oholo, ohoho! Zdej bo pa Dunja kriva za totalen debakl!

 • Krtača 20

  Da bi radi spisek vseh od čistilke do Abdulaha je dokaz da komisija vse do zdaj nima pojma koga lovi. In kaj pol če je bil kdo na obisku? Bo avtomatsko kriv?

  • pravapot

   Ne budali Krastača 20, ko gre na več kot milijardo opranega denarja. Očitno se tudi ti počutiš krivega ko objavljaš takšen komentar. Kam spadaš se pa tako in tako tudi vidi iz vseh tvojih neumnih komentarjev, itd …

  • tohuvabohu

   Kriv za kaj?
   Pozabil si, fantiček, da je na seznamu 300 oseb in na njem najbrž ni snažilk, morda kakšna krtača.

 • zokispoki

  Komunajzarske prasice so naredile tihi drzavni udar, ze nekaj casa je od tega. Perfidno, pritlehno, brutalno, tako kot so navajeni ze preko 70 let. Kaksna demokracija neki ! Milance in kriminalna banda imajo vse v rokah, in nas bodo unicili, v kolikor bomo se ne bomo odlocno uprli in razfukali to pokvarjeno golazen !
  Prihaja cas za vaske in mestne straze !

 • učko

  Logar na tak način ne bo nikdar nič naredu, to je jasno vsem, tud’ njemu! Banko lahko revidira samo inštitucija, ki ima vsa potrebna dovoljenja in je za to usposobljena, kompetentna. Ne pa en Logar, ne ga srat !

  • Jan Kovalski

   Je že do sedaj naredil več kot vse policije, kriminalisti, tožilci in sodišča skupaj.

   • učko

    Jah, sej oni niso naredil nič, tisočkrat nič pa je še vedno nič!

   • tohuvabohu

    Pa tudi veliko več kot regulator (BS), ki je v času velikega ropa mižal in si zatiskal ušesa.

  • kontaučko

   Ti učko, poglej sebe in svojo kulturo. Očitno ti manjka velikooo inteligence in tvoj komentar vse govori o tebi in tvojih namenih. Očitno se počutiš super lenuha, nič nisi ustvaril, zadaj pa pljuvaš po drugih … Sram te bodi in vsaj malo se zamisli nad svojimi lažnivimi komentarji …

   • učko

    Pa nisem jest iz državne malhe dobro plačan pozer, ki bi se hvalil z nečim, kar nisem naredil. To je pač Logar.

    • kontaučko

     Tebi učko ni nič jasno. Pa saj se vidi da si kratke pameti. Od kdaj pa je pozerstvo ko neka komisije preiskuje več kot milijardo opranega in ukradenega denarja. Od kdaj pa so po tvojem neumnem prepričanju pozerji tisti ki hočejo do resnice. Očitno ti je več do kriminalcev in prevarantov. Čudno da nisi Klemenčiča in Praprotnika označil za pozerja. Vedno znova sta se obnašala več kot pozerja in sluge ozadja. Da ni bilo iz trte zvito, se lahko pogleda kako sta bila bogato nagrajena. Uf, učko, učko, vsaj malo pameti v glavo. Ali pa nočeš marsikaj očitnega videti, ker je možno da imaš tudi kakšno korist od tega. Ti si to kar si Slovenska država nikoli ne zasluži. Si brez spoštovanja, pravičnosti in vesti!

  • antimur

   Ti si pa res brez vsake pameti in inteligence, komisija DZ ima vse pristojnosti, ki ji je dalo ljudstvo, ne pa nekakšne kučanistične pizdarije, mimogrede, Kučan je veleizdajalec, gre se nekakšnega vodjo države brez pooblastil ljudstva.

 • Darth Vader

  bolano…..narod naj bi bil lastnik države, ki za narod upravlja državno premoženje….in potem lastnik – narod ne sme izvedeti, kdo je šaril po njegovi največji banki…..

 • Hun

  a na novi24 pa ni nobene decembrske dobrodelne akcije, da bi dobrosrcni desnakarji zbral kj dinarckov?!

  • antihun

   Ne, ne Hun, samo čakamo na tebe in tvoje privržence ki jih tako skrivate da bodo vrnili Sloveniji pokradeni denar ….

   • Hun

    sj bo vas ljubljeni diktator izvoljen vm bo on povrnu vse peneze..on je za vas vsemogocni

    • Steiermark

     Denar naj vrne komunajzarsko udbovsko balkanska drhal, tisti, ki so si ga, našega, nabasali, na račune po fiskalnih oazah!

  • Karmen

   To delamo na tiho, Bog ne daj, da bi vi levaki zvedeli za dobrodelne akcije. ŠE TO POKRADETE.

   • Hun

    ti ze ne delas po tihem…ce se hvalisas z repliko

   • Hun

    kdo bo pa teb kj pokradu…sj nis sposobna zasluzt da ti kdo lah kj ukrade

  • stajerc5

   Dinarcke zbirate samo rdece kuhani. Mi zbiramo Evro, CHFranke in Dolarje!!!

   • Hun

    ti sam gobcas

  • Franc Vidrih

   Dinarje, levaki, lahko zbirate samo v Srbiji. 1E 200 din.

   • stajerc5

    Butalci imajo se kar yugoMilijonske papirnate Dinarje v stumfu, upajo na “dobre” stare yugo case!!!

 • piko8

  Bando komunistično in njenega kolovodjo milana kuçana na KANDALABRE obesit!!

 • Rotar Jakob

  kurćanovo krivosodje je kokainski diler preko lgtb posrednikov!

 • antimur

  Bomo morali tej kučanistični pra…sici mi pokazati, da je ona v službi ljudstva, ne ljudstvo v njeni. Zdaj pa gre že vse skupaj preko vseh mej vzdržljivega, za piko na i se pa največji slovenski kriminalec Janković svobodno sprehaja in še nešteto drugih in to samo zato, ker so podporniki največjega slovenskega barabina in izdajalca Kučana.

  • Steiermark

   Narobe si zapisal, da sta to dva “slovenska kriminalca in barabina ter izdajalca”, ker to nikoli nista bila ampak sta še vedno in samo, prav do smrti, samo balkanska!

 • komitent

  Saj pa ni uprava v službi prvenstveno in sploh za sprejemanje osebnih obiskov. Za mastno plačilo naj dela službene stvari, vse ostalo je motnja poslovanja in je ni potrebno ščititi. Tudi privat iskanje vez za kredit pa najmanj.

 • samo

  Privat obisk nima kaj delati pri preplačani upravi, slednja nima časa zanj!

 • samotoje

  Nad Franknovo je samo nebo ali kako?

 • janez zorman

  Še ena obrazlaga sodnice v “imenu ljudstva” …..prvorazrednega, seveda !

  • totex39

   Sodniška banda ne bi smela uporabljati izjave kot je “v imenu ljudstva”, kajti to je laž.

 • Janez

  Ah ?
  Gospa Franken !
  Saj
  SMO NE LASTNE OČI VIDELI
  NEKATERE EX KP, ZK, SD LJUDI IN MINISTRE ITD. V BLIŽINI CENTRALE NLB. L.R. J. KOMENDA

 • VERRZIFIKATOR

  Franka Dunjšek

  FRANKENSTEIN V ŽENSKI IZVEDBI

  Ko že misliš, da je v pravosodju
  Frankenstein le eden, prispodoba,
  se pokaže hitro zmota groba,
  vzrok je ta pomota nelagodju.

  Da je frankenštajnka tudi ženska,
  poduči razsodbe te vsebina,
  plitkost jo krasi in ne globina,
  je vsebina jasna, vsa namenska.

  Frankenštajnka tu je, da prikriva
  vse zločine znane te srhljivke,
  strašne bančnoroparske grozljivke,
  da gledalce redno v stran odriva.

  Stran da gledaš, ko se stvor sprehaja
  med trezorji in ko ropa vidno,
  frankenštajnka brani ga perfidno,
  žakelj mu drži in vanj podaja.

  Kdaj bo konec trilerja nastopil,
  se gledalec vedno bolj sprašuje
  in samo še eno pričakuje,
  te nestvore da bo kdo izklopil.

 • domovina mili dom

  Samo EU obveščat, ni druge rešitve. V tuje medijske hiše prispevke pošiljati. Naj evropski prebivalci zvedo, da se sredi Evrope ustvarja komunistični režim. Morda prisluhnejo tudi Poljski in Madžarski pri normalizaciji demokracije.

  • komar marko

   režim se samo nadaljuje. Podlago imajo v LAŽGOŠAH.

   • domovina mili dom

    Ni hudirja, da bo enkrat EU prekipelo, kaj se v Slo počne. Vztrajat in vztrajat.

    • samotoje

     Nam bi moralo prekipeti. Nam.

  • dob

   Boli jih kurac za EU. Treba jih je zjebat doma.

  • DJURO SUMAR

   Mislim, da imaš prav. Treba je obveščati EU in moliti, saj za kaj drugega niste sposobni.

 • montyamp

  Koliko paradajzarskih preveč plačanih quazi pravnikov je sestavljalo mesece ta odgovor ???
  Morilskih ovaduhov otroci so vedno in povsod mentalno podhranjeni .
  Seveda so lahko sodniki , po udbopartijski liniji .

 • soc

  Dvotretjinsko večino bodo izkoristili do konca pred volitvami, čeprav le-te z moje cinično-resignirane pozicije izgledajo za rdeče barone dobljene. Človek nikoli ne ve. Sodna in zakonodajna veja pa sta danes zlizani v enojajčnega dvojčka.

  Če se slučajno slovenska ofca zbudi in gre volit, utegne priti do resnih posegov v pravosodje. S tem pa pade jez, ki skriva morje gnojnice pred očmi te ofce. Zato se bo v to gnojnico z vlaki zlivalo tone parfuma, dokler je čas zagotovljen.

  • učko

   Ja, na eni strani vsi, na drugi pa sami JaJotovci ! Kdo bo spet zmagal na volitvah?

   • soc

    Glej, sam sem razmišljujoč izobraženec, ne vodljiva ovca. Žal nas je takih procentualno v populaciji 3-4 krat manj kot v Avstriji ali Italiji. Meni podobni in mlajši pač tja tudi odhajajo, jaz ostajam pri koreninah. In žal stranka, ki bi bil njen res prepričan volilec, na Slovenskem po razpadu SDZ ne obstaja.

    Zato bom pač kot krščan liberalnega nazora in eden prvih članov te edine stranke, ki sem ji kdaj pripadal (in njen kandidat na prvih “demokratičnih” volitvah) do nadaljnjega brez trohice dvoma volil SDS. Janšo. Za opice, ki dobijo po direktivi Murgel drisko ob imenu Janša, se pa ne zanimam pretirano.

    Posledično sem glede na javnomnenjske raziskave pesimist, kot sem uvodoma zapisal.

    • učko

     Sej to je problem, ker JaJo računa na take kot si ti. Njegov cilj ni zmaga, ampak priti v parlament skupaj s svojimi zvestimi cepci in cukat proračunski denar, ki pripada politični opoziciji. To enostavno ni fer do volivcev in za to predlagam, da enostavno ne greš na volitve in čim več takih. Potem se bo opozicija in Janša mogoče spametoval in se zopet boril za zmago. Luzerjev jaz ne maram !!!! Za to pa je tako, kot je, ker so se eni že vdali in sedaj samo lagodno živijo od parlamentarske plače !!!!!

     • Steiermark

      Za zapis česa podobnega, kot je priletelo ven iz tebe, pa moraš biti res vredi čohjen oz . čisti debil ali balkanc! Zato ti pa prikimava samo debilni balkanc!

 • stajerc5

  Pri Franken dobim asociacijo na Frankolovo… Ravno sedaj za Bozic bi lahko tam okrasila kaksno drevo…

 • montyamp

  Kandelabri čakajo .

 • Miro Jereb

  Kako pa so Noviča lahko obsodili na 25 let. ??? Sram me je da živim v takšni državi. Frankolovo ima premalo dreves. Kdaj bo konec tega gnojnega kupa. Slišim rožljanje.

  • DJURO SUMAR

   Parkeljni prihajajo po tebe.

 • karpelec

  Kako praznovat prihajajoče praznike ob takih novicah, ki ti jemljejo dih svobodo in upanje, veselje. Ostaja nam krivica, pravica na papirju, ki je ne moreš ne prebavit in ne sprejet. Slovenija se obrača na glavo in vse njene veje oblasti so prepletene tesno skupaj, tako, da se še same ne morejo odplest, ker ne veš na katerem koncu bi jih začel odpletat. In , kaj se nam obeta naslednje leto ni nič obetajoče. Sindikati bodo začeli kuhati golaž iz različnih vrst mesa, tako, da še tista ofčka , ki se osvesti pred volitvami, lahko spremeni barvo ali golaž po svoje odišavi.
  Na vsakem koraku nam ugašajo luč in sonce, pa vendar vam ob prihajajočih praznikih vsem skupaj vzklikam: ” Živeti pomeni, ustaviti se tam, kjer sije sonce”.

  • baubau

   No,ni za obupat:sam Bog se je rodil okupiranemu ljudstvu-ni ga zapustil in ni zapustil nas.

  • DJURO SUMAR

   Bo treba več moliti, morda vam pomaga Bog. Zaenkrat je očitno na strani levičarjev.

   • macon

    Na vaši strani je spodnji svet.

 • if

  Tak izraz sodstva je v službi kriminala delujočega v najvišjih vrhovih države!
  To je logičen sklep, iki ga je mogoče nedvoumno izluščiti iz celotnega stanja!

 • Radolf Mitler

  Ko bo prišel čas bomo to sodnico razčetverili, družbo pa ji bo delala sodnica, ki je po nedolžnem obsodilo Noviča – PA ŠE KDO SE BO NAŠEL.

  • DJURO SUMAR

   Ko bo popustil alkohol, se boš zbudil.

 • RATATA

  Dobr je dr. Anže Logar.
  Jaz ne bi zdržal take zajebancije in jebanja smrduharskih kp zks “sodnic” prasic nagrautlžnih.

  • Prle

   Za takšen denar kot ga on zasluži, bo pa že potrpel revček. Prav smili se mi.

 • DJURO SUMAR

  Toliko opevali Anže Logar je zopet popušio, tako kot vsi nesposobneži na desnici. In vi bi radi zmagali na volitvah.

  • nevtrino

   In kaj je to “popušio” ?

 • Goran Hvala

  Kosti za glodat ste spet dobil…;-)..kdo od elite je ze kdaj za kaj odgovarjal…se nobeden nikoli nikjer…ce si med tistimi pri koritu pac ne odgovarjas…brezveze metat denar za razne sodnije…raje bi dal ene 5000e pa bi modela sam v jarku nasli naslednji dan…problem resen…

 • Vrhovni sodnik

  Zelo velika verjetnost je, da bi se sama znašla na tem spisku.

 • tasilo

  “Sodnica Dunja Franken vrgla novo poleno v Logarjevo komisijo”
  “Sodnica Dunja Franken ne popušča …”
  “okrožna preiskovalna sodnica Dunja Franken že drugič zavrnila pridobitev pomembnih podatkov”

  Khm … Don’t forget to pay the lady.

  • RATATA

   Poslabšali so se, ker se ne oglašaš.

   • tasilo

    Ma ti rečem, da se kar dobro počutim, ko že en cajt energijo usmerjam v stvari, ki obrodijo. Semle se pridem pa le še kašne pametne znebit, ko mi zmanjka drugih idej. :)

    • RATATA

     Ma, ti rečem, da nimam navade koga v kaj silit, le kadar imam res dobro kapljico za okušat.

     • tasilo

      Možak po mojem “okusu”.

    • DJURO SUMAR

     In kdaj boš napisal kaj pametnega?

 • Kučko pod pručko

  Še enkrat bo treba v Bruselj

  Z našimi sodnimi kreteni se ne splača več pogovarjati. Janša in Logar, lansirajta našo bančno svinjarijo še enkrat v Bruselj pa še v Strassbourg. Pri tej rdeči sodni mafiji res nikoli ne prideš do konca. Naše probleme trenutno lahko reši le Evropa, na daljši rok pa sami, če bo dovolj ljudi spoznalo, kakšni kriminalci in lopovi so Kučanovi banditi. Dolgoročno so le volitve in izvolitev SDS zo vodenje države garancija, da bomo krenili na bolje!!!

  • Janez

   +++++++++++ !
   Se strinjam-o ! Absolutno. Internacionalizacija. Take sodbe? So “poden” ! L.r J. KOMENDA

  • DJURO SUMAR

   Imate problem. Mnogo, mnogo premalo vas je. Večina Slovencev je levičarjev, socialno usmerjenih, poštenih ljudi, ki so proti kapitalističnemu in farškemu izkoriščanju.

 • Janko Gedlička

  Odločanja naših sodišč v zadevah NLB in Novič jasno izkazujeta, da tudi njih v popolnosti obvladuje NOVI RAZRED po Đilasovo. Po pravici povedano ne upam si več zapisati bolj neposrednega, jasnega in nedvoumnega izraza za ta družbeni sloj.

 • Franc Šink

  Podobno umivanju rok Poncija Pilata.

 • Grenze

  KURBA KURBA KURBA STOMILJONKRAT KURBA IN ŠE KAR KURBA NIĆ DRUZEGA NE MORE BITI KOT KURBA ALI PA CIPA ČE HOČETE.

 • Roman Lovšin

  Ne ni kurba, ona samo izpolnjuje tisto kar ji rečejo. Kdo pa je ta oseba pa itak že vrabci čivkajo. Prej je bil Dolanc, danes je pa………………………………..

 • METULJ

  PA KAJ NAM DELATE SLOVENCEM TO SVINJARIJO? OKRADENI SMO,VODSTVO NLB PA ŠČITI DAJALCE NAM UKRADENEGA DENARJA IN PREJEMNIKE, RDEČE LOPOVE SLOVENSKE,KI SO NAM UKRADLI DENAR.

  OPOZICIJSKI POSLANCI, ZAHTEVAJTE IZREDNO SEJO V PARLAMENTU S SAMO ENO TOČKO IN SICER:
  ZAHTEVAMO DA NLB, DRŽAVNA BANKA TAKOJ POSREUJE PREISKOVALNI KOMISIJI VSE ŽELJENE PODATKE, DA DOKONČA SVOJE POROČILO! (TUDI S POMOČJO POLICIJE).

  POSLANCI, DAJTE ŽE TO SEJO PREDLAGAT, NO!!

  V NASPROTNEM PRIMERU. ČE NE BO USTREZNEGA ODGOVORA, TAKOJ OBVESTITE PREK SVOJIH EURO POSLANCEV, KAKŠNO ZLOČINSKO NLB BANKO IMAMO,. KI KRADE NAM SLOVENCEM NEKAZNOVANO DENAR.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!