fbpx

Šokantno! Golobovi politikanti za potrebe referenduma zlorabili celo humanitarno akcijo UNICEF

Koaliciji očitno gre pri treh referendumskih vprašanjih močno za nohte. Z zakonom o RTV bi radi podredili še zadnji medij, ki ni povsem pod njihovo kontrolo. Z zakonom o dolgotrajni oskrbi bi radi naredili upokojence še revnejše in še bolj odvisne od socialnih transferjev, s tem pa seveda bolj socialistične. Z zakonom o vladi si želijo denar, ki ga bodo “prihranili” na bridkih usodah upokojencev, “investirati” v to, da bodo imeli odpadniki SAB in LMŠ svoja hobi ministrstva za preganjanje dolgčasa.

V kakšni stiski so in kako nujno jim je, da so njihovi škodljivi zakoni na referendumu podprti, priča komaj verjetna zgodba o tem, da so zlorabili celo UNICEF-ovo dobrodelno razstavo punčk iz cunj.

Gre za dobrodelno akcijo, kjer lahko “posvojite” punčko ali fantka iz cunj – torej lahko kupite lutko, narejeno iz cunj, kupnina pa gre v dobrodelne namene iz UNICEF-ovega programa. Razstava se začne danes in traja do petka.

Foto: Twitter

Levi politikanti zlorabili celo lutko iz cunj

Vse lepo in prav, a očitno so tudi ta sicer plemenit namen zlorabili slovenski skrajno levi politiki. Na eni punčki se je namreč znašel transparent, ki agitira za podporo vladnim zakonom, ki so se znašli na referendumu. Fantku iz cunj modrih oči, z modro jopico in zelenim šalom, na katerem piše Slovenija, so levi agitpropovci prilepili nalepko “3 X ZA Gremo na referendum!” z logom reformiranih komunistov SD, Golobovih oligarhov Gibanja Svoboda in skrajno leve nacionalizatorske Levice. Gre za politično zlorabo, ki ji v zgodovini slovenstva ni para.

Fantek iz cunj, ki so ga zlorabili skrajno levi agitatorji. (Foto: Twitter)

Le upamo lahko, da se bo slovenski UNICEF izrekel proti takim zlorabam. Otroci, ki jim skušajo s sredstvi pomagati, si ne zaslužijo, da jih brezsramni, nesramno bogati politikanti izkoriščajo za svoje politične igrice.

Tudi zaradi takih nesramnih agitacij je pomembno, da gremo na referendum

Še en dokaz, da gredo vlada in njeni priskledniki na nož, saj so v igri ogromni vložki – gre za odločitev naše generacije. Ali se bodo mediji vrnili v stanje pred 1991 (kot je rekla ministrica Dominika Švarc Pipan – “delajo na tem!”) ali pa bomo ohranili pravo svobodo, ki smo si jo takrat izvolili. Ali bodo naši starostniki životarili in prodali hišo, ko bodo obnemogli, ali pa bodo živeli dostojno življenje. Ali bomo vladi dopustili, da v državi z 2 milijonoma prebivalci in rekordnimi davki na plače zapravlja za nova ministrstva, ali pa jih prisilimo v fiskalno racionalizacijo. 27. novembra imamo možnost, da spremenimo tok zgodovine.

Andrej Žitnik