fbpx

Šokantno: Radikalni protestniki s seboj pripeljali tudi otroke in ogrozili zdravje celotne družbe! Nekatere celo izkoriščali v propagandne namene!

Foto: YouTube

Pritlehno, podlo in škodljivo. Radikalneži v svojih ciljih ne izbirajo več sredstev. Te dni, ko radikalna levica izraža upor proti omejevalnim ukrepom vlade, je v njihovi družbi moč videti tudi njihove otroke. Tako so se na spletu pojavili fotografije otroka, ki v rokah drži transparent “Proti diktaturi, proti neenakosti! Janez Janša, Fuck Off!” v družbi dveh odraslih oseb. Padli smo resnično nizko, ko sicer redki posamezniki lastne otroke izkoriščajo za politični obračun, ob tem pa še zaradi nevarnosti širjenja bolezni izpostavljajo celotno družbo dodatnim nevarnostim. Kot smo že poročali so otroci manj izpostavljeni nevarnostim okužbe s koronavirusom, toda še vedno so nevarni prenašalci bolezni in lahko resno ogrozijo starejše.

Na dan dneva boja proti okupatorju so nekateri radikalni državljani izkoristili svoje ne strinjanje s ukrepi vlade. Poleg tega, da so kršili pravne ukrepe vlade, so predvsem ogrožali svoje in zdravje drugih državljanov. Prav zaradi takšnih množičnih druženj je v sosednji Italiji eksplodirala epidemija. Po drugi strani, je tudi na levici in v medijskem kartelu priljubljeni strokovnjak dr. Andrej Trampuž povedal, da nas je v resnici desetkrat več okuženih kot kažejo realni rezultati. Če ne verjamete vladnim oblastem, vsaj verjemite Trampužu. Zato se morajo ukrepi rahljati postopoma in moramo držati vladnih ukrepov. Žal to ne velja za peščico, ki bi ukrepe krojili po svoje, ne meneč se na preostali del družbe in še vedno vseprisotno ogroženost s koronavirusom.

Zato je toliko bolj čudno, da posamezni prebivalci Slovenije igrajo trendovske protestnike. Vlogo namišljenega upornika igrajo, ker sovražijo Janeza Janšo iz dna srca. Ob tem resnično dvomimo, če bi  “pogumna” Šarčeva vlada obdržala oblast in speljala podobne ukrepe, da bi se dogajanje pred hramom slovenske demokracije spremenilo v podoben politični cirkus – saj protestov drugače ni mogoče razumeti. A Marjan Šarec je raje pobegnil v Celovec, kot je že nekajkrat bilo povedano v oddaji Kdo vam laže. Če pa ne verjamete slovenskim oblastem, svetujemo medijskemu kartelu, radikalnim članom nevladnih organizacij in opozicijskim strankam, da si na svetovnem spletu ogledajo, kaj se dogaja na Japonskem. Vedno previdna Japonska je prehitro popustila z ukrepi in se sooča z drugim valom okuženih. Tudi vaša sanjska dežela Švedska je ugotovila, da je z eksperimentom prekuževanja konec.

Izkoriščanje otrok je podlo, nizkotno v boju za oblast
Nekaj otrok je bilo na protestu pred Državnim zborom v lanskem letu, ko je nekaj staršev protestiralo proti Šarčevi vladi zaradi neizpolnjene odločbe Ustavnega sodišča. Vendar so otroci imeli v rokah jasna sporočila, predvsem pa so bili oni tisti, ki so bili poleg njihovih staršev na slabšem – bili so torej žrtve neke škodljive odločitve. Na tej sliki se jasno vidi, da je otrok žrtev političnih prepričanj dveh odraslih, ki jima dela družbo. Na drugem transparentu se isti otrok pojavi z napisom “Jelko, se vidiva na Krku.” Ob tem se lahko vprašamo, ali oba odrasla nista bila toliko pogumna in bi se sama slikala s svojim obrazom. Po sliki sodeč, je bila vsebina na prenosnem računalniku Apple veliko bolj zanimiva.

Otroci kolesarili pred državnim zborom skupaj z odraslimi – tvegano in nevarno početje!
Po sobotnem kolesarskem “maratonu” okoli državnega zbora in RTV so prišli v javnost posnetki, kako se je skupina kolesarjev na neprimerni varnostni razdalji vozila s kolesi po Ljubljani in z nevarno vožnjo brez primerne distance ogrožala zdravje vseh. Tam je bilo opaziti nekaj otrok, ki so kolesarili poleg njih ali pa celo z njimi v sedežu za malčke. Kako nevarno in neodgovorno je ravnanje njihovih staršev ni potrebno posebej poudariti, saj so zavestno kršili odlok, ki prepoveduje zbiranje več kot pet ljudi in jih izpostavili tveganju z okužbo. “Politični aktivisti na kolesih, ki jih moti preveč učinkovita Vlada RS in predobri rezultati Slovenije v boju s koronavirusom, bi se lahko naslednjič o odpeljali do najbližjega doma za starejše. Nujno rabijo pomoč. Ali pa na kakšno kmetijo, kjer iščejo pridne roke za na njivo in za v hlev,” se je na provokativno akcijo protestnikov odzvala evropska poslanka Romana Tomc.

Foto: Posnetek zaslona/Youtube

Pred dnevi izkoristili izjavo enajstletnega Valterja, ki je delil svojo tragično vest o smrti dedka
V našem mediju smo že poročali o pogovoru v radijski oddaji Toplovod, kjer sta se v zanimiv pogovor zapletla voditelj oddaje Miha Šalehar in enajstletni Valter. Kljub kritičnosti Valterja do sedanje situacije je odmevala izjava dečka, ki je povedal, da je njegov dedek umrl za rakom, rekli pa so mu, da je umrl zaradi koronavirusa. To je izkoristilo nekaj korona bedaških nezadovoljnežev z Janševo vlado in po Ljubljani delilo obskurne protestniške pamflete.

Poenostavljeno povedano določi neposredni vzrok smrti (bolezen ali stanje, ki je neposredno povzročila smrt) in osnovni vzrok smrti. Predvidevamo, da je v primeru, ki ga opisujete, rak osnovni vzrok smrti, COVID-19 pa neposredni, so nam odgovorili iz Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Luka Perš