“Sredinska” evropska poslanka Ljudmila Novak v EP podprla resolucijo, ki napada Poljsko in podpira promocijo LGBT med šolarji!

Ljudmila Novak, Milan Brglez in Irena Joveva (Foto: STA)

Na Poljskem je pred mesecem dni kar nekaj pozornosti vzbudil predlog zakonodaje, s katerim skuša vlada prepovedati promocijo spolne aktivnosti med mladoletniki. Ni trajalo dolgo, preden se je Bruselj ponovno spravil nad to državo, tokrat z resolucijo Evropskega parlamenta. Proti resoluciji sta glasovala evropska poslanca iz Slovenije dr. Milan Zver in Romana Tomc, podprla pa jo je Ljudmila Novak, pa čeprav naj bi se zavzemala za krščansko-demokratske vrednote. Tako vse bolj jasno postaja, kaj pomeni premik NSi v “sredino”. Iz besedila resolucije namreč jasno izhaja, da poslanci, ki so jo podprli, med drugim podpirajo promocijo LGBT-ideologije, ki se že izvaja tudi v slovenskih osnovnih šolah.

V oktobru se je poljska vlada odločila narediti konec seksualizaciji otrok z zakonodajnim predlogom, ki prepoveduje “promocijo spolne aktivnosti mladoletnikov”. Učiteljem, ki bi to počeli kljub prepovedi, bi v skladu s tem grozilo do pet let zapora. Kot so navedli pri DW, je novoizvoljeni poslanec vladne stranke Zakon in pravičnost Marcin Ociepa ob tem zatrdil, da so bojazni, da bi kateri izmed učiteljev končal za zapahi, pretirane, v zakonodaji pa ne vidi ničesar spornega: “Prepovedano bo samo spodbujanje mlajših od 15 let k spolnim odnosom in izvajanju ostalih spolnih aktivnosti.” Stranka Zakon in pravičnost je sicer v preteklosti nasprotovala poskusom širjenja spolne vzgoje na Poljskem. Nasprotovanje širjenju spolne vzgoje je vodja stranke Jaroslaw Kaczynski utemeljil s tem, da bi to povzročilo seksualizacijo otrok.

Bruselj se je nad Poljsko takoj spravil z resolucijo Evropskega parlamenta
Bruseljski aparat se je ponovno zavrtel z bliskovito hitrostjo, tako kot tudi v preteklosti, ko je bilo treba obsojati ravnanja poljske konservativne vlade, ki ni pripravljena slepo slediti bruseljskim ukazom. V četrtek so tako poslanci Evropskega parlamenta sprejeli resolucijo o kriminalizaciji spolne vzgoje na Poljskem. To se je zgodilo s 471 glasovi za, 128 glasovi proti, 57 evropskih poslancev pa je bilo vzdržanih. Iz sporočila za javnost Evropskega parlamenta med drugim izhaja, da evropski poslanci ukrepe Poljske, namenjene zaščiti otrok, razumejo kot stigmatizacijo in prepoved spolnosti v izobraževanju, resolucijo pa so med drugim podprli tudi pod pretvezo ščitenja zdravja otrok.

Jaroslaw Kaczynski, vodja stranke Pravičnost in mir (Foto: EPA)

V resoluciji jasno izražen namen promocije homoseksualnosti med otroki
Da v ozadju dejansko ni skrb za zdravje mladostnikov in njihovo izobraženost ter svobodo učiteljev, postane jasno, ko si pogledamo 6. točko resolucije, ki “poudarja pomen zdravstvene in spolne vzgoje, zlasti deklet in mladih lezbijk, gejev, biseksualcev, transseksualcev in interseksualcev, ki najbolj občutijo posledice nepravičnih norm glede spola; poudarja, da mora takšno izobraževanje vključevati poučevanje mladih o odnosih, ki temeljijo na enakosti spolov, privolitvi in medsebojnem spoštovanju kot načinu preprečevanja in boja proti spolnim stereotipom, homofobiji, transfobiji in nasilju na podlagi spola; ugotavlja, da spolna vzgoja ne pomeni zgodnejše spolne dejavnosti”. Tako je jasno, da je resničen namen resolucije promocija homoseksualnosti.

Foto: iStock

Ljudmila Novak, ki naj bi zastopala krščansko-demokratske vrednote, podprla resolucijo
Resolucijo so podprli evropski poslanci S&D, Renew Eruope, Zelenih in GUE/NGL, proti resoluciji so glasovali konservativci (ECR), v Evropski ljudski stranki pa so bila glede resolucije mnenja deljena. Proti resoluciji sta glasovala evropska poslanca Slovenske demokratske stranke dr. Milan Zver in Romana Tomc, prav tako so proti glasovali madžarski evropski poslanci iz EPP. Franc Bogovič iz Slovenske ljudske stranke se je pri glasovanju vzdržal, veliko pozornosti pa je vzbudilo glasovanje evropske poslanke iz vrst Nove Slovenije Ljudmile Novak, ki je resolucijo podprla, pa čeprav naj bi zastopala krščansko-demokratske vrednote. Vse skupaj je po vsej verjetnosti rezultat pomika NSi v “sredino”, s katerim so jasno izrazili pripravljenost na kolaboracijo s slovenskim režimom in globoko državo.

Romana Tomc in Milan Zver (Foto: STA)

Društvo Parada ponosa že promovira LGBT-ideologijo v slovenskih osnovnih šolah
Promocija LGBT-ideologije se že dogaja tudi v slovenskih državnih osnovnih šolah, eden takšnih primerov je bil na Osnovni šoli Dob, kjer je društvo Parada ponosa sodelovalo pri izvedbi ene od delavnic. V opisu delavnice je mogoče prebrati, da bo društvo izvedlo delavnico na temo naslavljanja sovražnega govora, in sicer je možno izbrati enega od dveh modulov: “Prvi modul se osredotoča na naslavljanje sovražnega govora med vrstnicami, ki posega na področje opolnomočenja mladih, da reagirajo na diskriminacijo in sovraštvo, ter omogoča pridobitev veščin in orodij za predrugačenje sovražnega govora v medvrstniški komunikaciji. Drugi modul se fokusira na naslavljanje sovražnega govora v grafitih in ulični umetnosti, kar je mladim osebam blizu, ter mladim skozi uporabo kreativnih metod omogoča učenje o različnih načinih preprečevanja in predrugačenja sovraštva.” Konec junija so za veliko zgražanja poskrbeli na Osnovni šoli Dravlje, kjer je zaključna prireditev potekala v znamenju mavričnih zastav, prepoznavnega simbola skupnosti LGBT.

Otroci mahajo z LGBT zastavo. (Foto: Twitter)

Rok Krajnc

 • Unikatna

  Poljakom dol visi za nepomembne bruseljske poslance! VS bi jim morali najaviti izhod iz EU! Pa kakšno promocijo?! Pustite otroke pri miru!

  Zakaj se invalidi ne gredo parad in promocij? So tudi drugačni in se nikomur ne vsiljujejo!

 • Andrej

  Mnenje Poljakov je: slikaj se, Bruselj. In prav imajo. Da pa Novakova tako glasuje se mi zdi pa pokvarjeno. Spominja me na Šarca, ki tudi menda berila bere, za hrbtom pa čisto drugače dela. A Novakova predstavlja Novo Slovenijo, kakršna naj bi bila? Potem bo pa zopet Janšo krivila, da se z njim ne da sodelovati.

  • lokec

   Ona pravi da je sredinska. Kot nož, ki reže zgoraj in spodaj.

 • samotoje

  “Prvi modul se osredotoča na naslavljanje sovražnega govora med vrstnicami, ki posega na področje opolnomočenja mladih, da reagirajo na diskriminacijo in sovraštvo, ter omogoča pridobitev veščin in orodij za predrugačenje sovražnega govora v medvrstniški komunikaciji. Drugi modul se fokusira na naslavljanje sovražnega govora v grafitih in ulični umetnosti, kar je mladim osebam blizu, ter mladim skozi uporabo kreativnih metod omogoča učenje o različnih načinih preprečevanja in predrugačenja sovraštva.”
  Zdaj si pa predstavljajte ravnatelja ali ravnateljico slovenske državne šole s povprečno slovensko državno izobrazbo. Zgornjega zapisa ne razume in odobri.
  Kar se pa Novakove Milke tiče: zelo verjetno ne razume resolucije. Če jo je prebrala.
  Homoseksualni lobiji zelo dobro poznajo moč semantike in intelektualno podhranjenost institucij.

  • samotoje

   Glede na število minusov sem očitno zadel žebljico na glavico. Me silno veseli, da je tako.

   • Unikatna

    Očitno berejo…jaz imam že 17 minusov :)

    • samotoje

     Kje je pravica? Enega manj imam kot ti. Že furam safr, bi rekel moj vnuk.

     • Unikatna

      Naj imajo norci svoje veselje…

 • Jan Kovalski

  “… ki temeljijo na enakosti spolov, …”
  ===============
  Enakost !? Kaj naj bi to pomenilo? A so nori?

  • macon

   Oni bi enakost rezultatov, ne enakost možnosti. Se pravi, enako plačilo za različno delo. Pa ženskam šefovske pozicije in kvote, namesto kvot v rudnikih in pri delih zunaj na prostem.

   Že danes so ženske dve tretjine zaposlenih v pisarniških službah in še več v sociali in izobraževanju pa bi še več in več. Če se ne da s sposobnostjo in delom, potem pa z dekretom. Socialisti radi pišejo dekrete in kaznujejo nepokorne.

   • Mademoiselle

    Jaz si ne bi želela ženske za šefico. Včasih so to buldožerji. Brez čustev, hladne, nesramne, vse za uspeh. Ni mi všeč tak tip ženske. Ne rečem, da so vse take, ampak redke so na mestu. Problem je, da so hitro ljubosumne in potem kar nekaj psihirajo. No, tudi z moškimi je včasih težko. ;)

    Glede enakopravnost pa… Jaz bi v rudniku težko delala. nisem fizično dost močna. Sem enkrat pomagala pri nekem zelo fizično napornem delu, pa sem bila potem bolna en teden. No, verjetno se feministke ne borijo za to ampak nadvlado nad moškimi. Isto kot geji bi radi obvladovali hetero.

  • Janez Mayer

   Živele razlike med spoloma!!!!

 • DarkLegend

  težki bolniki…

  • WISKY 1000

   takšne nekje mečejo iz desetega nadstropja

   • DarkLegend

    sej pr nas je tud že cajt da se jih začne…

 • Nata

  Za crknit, no ?? Veste, kdo si je izmislil denar ?? Lucifer ! Tukaj noben Bog na svetu ne more biti konkurenčen !
  Ko ti naši desnaki pridejo v Bruselj, pozabijo ne vse flancarije s katerimi so nas pitali, samo , da so prišli do dobre službice ??
  En veren človek nekaj takega- v taki oblikio – enostavno ne sme podpreti.

  • freedomfighter

   Jaz poznam dosti vernih ljudi ki podpirajo lgbt zadeve ravno zaradi kristusovega nauka ker pravijo da ni njihovo mesto da sodijo lhudem ki jih je bog naredil kakrsne jih pac je…ne mores si izbirati katera bozja dela bos podpiral in katera ne

   • Andrej

    O katerih vernikih ti to? Če slučajno misliš kristjane, je stvar jasna. V Mojzesovi postavi najdeš: če moški leže z moškim kakor z žensko je to gnusoba v Božjih očeh. Edina prava razmerja so: moški-ženska. To je Bog blagoslovil in tega naj človek ne loči. To je eksplicitno potrdil tudi Kristus. Ali slučajno opaziš kako razliko med nagnjenji in izvajanjem v živo?

   • Nata

    Hja, so samo ljudje. Pa bolj malo verni. Ali pa se bojijo bobu reči bob, zaradi hudih nepravilnosti v vrstah Cerkve. Žalostno.

   • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

    LGBTQP je militantna ideologija, je strup za mlade, ni slučaj da to propagando širijo v šolstvo, dobro se ve da otroke se da zmesti, medtem ko odraslih več ne morejo.

   • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

    Bog in ustvaril lgbtqp to je pač abotnost in to se vsekakor ne vsiljuje ostalim, še posebno ne otrokom in najstnikom.

    • freedomfighter

     Bog v bistvu ni ustvaril nicesar ker si je clovek zmislil boga

     • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

      Ampak veš kaj je najbolj zabavno pri tem da ni ne oprijemljivega dokaza da Bog obstaja ali da Bog ne obstaja, na koncu te čaka smrt in šele takrat boš videl ali pa pač nič več ne boš vedel če Boga ni.

      Ampak kar je pomembno da dokler živiš na tem Svetu ne moreš slepo verjeti vsakemu debilu, lažnivcu, prevarantu ki ima 5 min časa in ima visoko izborazbo, pa naj si bo to papež, znanstvenik, FDV-jevec, novinar, ali kdorkoli, ker vsak je zlahkoto sposoben lagat, manipulirat, prirejat, blefirar in biti prevarant največje sorte. Če si radoveden po naravi raziskuj sam in začni biti svobodni mislec, ampak za začetek moraš prenehati poslušati in brati “izobražene strokovnjake” ker sami vi socialisti rečete, kapital poganja vse, pa naj bodo tisti ki dajejo podkupnine kapitalisti ali socialisti, bogati so obojni, zato se zavedaj da te vse njihove ideolgije in utopije so samo past za vas naivneže.

 • freedomfighter

  A mi lahko kdo pove kaj je promocija spolnosti med mladimi? A ce se mladostnike uci o varnem seksu je to za vas negativna stvar? Jaz se dpomnim da smo imeli v 8 razredu osnovne sole na zdravniskem pregledu predavanje o spolnosti pa se ni nihce pritozeval niti nihce v tem ni videl negativne izkusnje…pohvalno nsi…vidim pa kako ste zblojeni…niti vas toliko ne moti da ucijo o varnem seksu ampak vas moti da ucijo o varnem seksu za vse spolne vsmerjenosti…logicno da vas to moti ker si zgleda spet zelite epidemije aidsa kot je bila v 80ih…spolna vzgoja je spolna vzgoja…ce ga vtikas v rit ali pi.ko so skoraj iste nevarnosti za okuzbe…edino za zanositev se ni potrebno bati

  • Nata

   No, pa saj o kakšni ” vzgoji ” v tej resoluciji ni govora,
   Sam reklama za LGBT.

   • freedomfighter

    Ma daj ne seri o reklamah…tako kot se nikoli nisem kupilcoca cole ki mi je ogabna pa mi jo od otrostva reklamirajo tako mi nihce ne more vsiliti tega da me bo privlacil moski…tisti ki vas je strah da vas bo zaradi reklam zamikalo da ga enemu vtaknete v rit je pa vas problem ce kot prbo nimate samokontrole in kot drugo si ne priznate da ste pedercine…gej je vsak ki ga privlaci isti spol ne le tisti ki imajo spolne odnose z istim spolom…skratka gej ne postanes z obnasanjem ampak s prirojenimi nagoni ali napakami kakorkoli ce hocete temu reci

    • Nata

     Joj, tebi pa je res potrebno vse dati v narekovaje ??
     Prav no. . . . . pa ” reklama “.

  • Andrej

   Najprej preberi kaj o promociji LGBT. Pri njih tudi približno ne gre o kaki promociji spolnosti med mladimi, ampak gre za promocijo LGBT. Ravno LGBT je največje leglo AIDSa. Če bi bil LGBT pošten do mladine bi propagiral odklanjanje homoseksualnosti.

   • freedomfighter

    Kaj nekomu ki je gej bos propagiral da naj laze sam sebi in umre sam ter nesrecen ker se tebi negovo spolno zivljenje zdi neokusno?

    • Andrej

     Spet mešaš jabolka in hruške. Gre za načrtno propagando na mladini, ki s tem nima nobenih problemov.

     • freedomfighter

      Kaj torej med mladimi ni gejev? To je po tvoje odlocitev v kasnejsih letih ali kako?

     • Andrej

      Najprej to ugotovimo. Potem jih zberimo in posebej izobrazimo. Zakaj mučijo tisto veliko večino, ki s tem nimajo nobenih težav?

     • freedomfighter

      Aha najprej naredimo selekcijo med normalnimi in nenormalnimi, po tem nenormalne zbasemo na kamjone in jih odpeljemo v izobrazevalne institucije ker nocemo kvariti preostalega dela druzbe…hmm…na kaj ze to spominja? Segregacija? Komunizem? Aja ne tako je zacel stric adolf…sledile so kastracije in zaplinjanje

     • Janez Mayer

      Hm. Seveda, lahko je tudi tako. Kaj pa če bo nenormalnih več in bodo zbasali na kamjone normalne?
      Vsakršno pretiravanje ni dobro. In trenutno precej bolj pretiravajo ne-hetero (bolj enostavno poimenovanje, ker je varijant preveč), kot pa hetero, no.

     • freedomfighter

      A res…in povej kdaj se je ze kaj podobnega zgodilo? Pozabil si povedati to da kaj je.normalno definira vecina tako da ce vecina ljudi podpira stvar ki he zate nenormalna to pomeni da si ti del.manjsine in si ti del.nenormalnih…to je tako.kot nekateri zagovarjajo zdruzitev vere in drzave ali pa prepoved dolocenih religij…ce prepovemo eno religijo po tem lahko vsako za to poznamo clovekove pravice ki so nad voljo ljudstva…ce nebi poznali clovekovih pravic bi demokracija predstavljala le eno vrsto tiranije

     • Janez Mayer

      Hehe, sem vedel, da se boš vtaknil v normalnost. To sploh ni pomembno, kaj je za nekoga normalno in kaj ne.
      btw, če se še ni zgodilo, še ne pomeni, da se ne more, no.

      btw, ravno včeraj sem premišljeval, zakaj nimamo tudi Deklaracije o človekovih dolžnostih. Npr, da ima samo toliko otrok, kot jih bo lahko prehranil in spravil do kruha…

     • freedomfighter

      Ja v bistvu iz podrocja druzbe je mnenje vecine zelo pomembno ker ravno to definira normalnost…dokler je vecina.ljudi vrjela biblijskim zgodbam je ploscata zemlja veljala za dejstvo in za normalno prepricanje…danes ljudje ki vrjamejo v ploscato zemljo veljajo za norce ker je to mnenje vecine…zanimivo pa da se bojis stvari ki se ni se nikoli v zgodila dosti bolj od stvari ki se v zgodovini zgodi zelo pogosto in najveckrat zelo nasilno…ti sipa najbrz zamesal kaj je normalno in kaj je naravno…ceprav homoseksualnost je v naravi kar pogosta pa vseeno v cloveski druzbi se vedno ne velja za normalno

     • Janez Mayer

      Spet predvidevaš…Veš kaj pravijo američani o besedi assume, no?

     • Luiggi

      Kaj pa otroci v prvem razredu vejo kako se fuka.Samo to,ce so kaj po noci prisluskovali,kaj se dogaja med mamo in atom!

     • freedomfighter

      In kdo pravi da se bodo v prvem razredu ucili o seksu…v prvem razredu se bodo najbrs ucili o tem da obstajajo tudi druzine z istospolnimi partnerji kar je dejstvo…a naj otrokom lazemo ali kaj je vasa ideja…dalec od oci dalec od srca ali kako ze pravijo

  • macon

   Danes je moderno razlagati, kako si spol izbereš, kako je vse družbeni dogovor in igra, vse za videz iluzije svobode, v resnici pa samo pumpanje nevrotičnosti in spodmikanje osebnega temelja. Kako družbeno pozicijo pa bo zavzemal nekdo, ki še tega ne ve, katerega spola je in kot si se ti izrazil, kam ga vtika.

   Ene stvari pač vzameš kot zdravo za gotovo in potem živiš, s tem se ne ukvarjaš. Ti nesrečniki bodo pa pol življenja hodili na seminarje in delavnice in iskali razlage in razloge, kdo sploh so.

   Vse skupaj je netema, če lgbt-jevcem nihče nič noče kot pri nas. Enim pa lep donosen vir zaslužka iz državnega proračuna, da predavajo in pridigajo kar družba sploh ne rabi.

   • freedomfighter

    Tocno tako te nesrecniki imajo v vecini ogromno psihicnih tezav in dokaj nesrecna zivljenja…in vasa resitev za njih? Naredimo jih se bolj nesrecne pa se izrinimo jih iz druzbe…meni so geji tako ogabni kot najbolj zagrizenimbna tem portalu vendar pa mi osebna svoboda pomeni veliko vec od tega…americani bi rekli liberty

    • Janez Mayer

     Ne, rekli bi Freedom, no.

     • freedomfighter

      Ne je razlika med freedom in liberty

     • Janez Mayer

      Seveda je. Ravno zato rečejo personal freedom in ne personal liberty, no.

     • freedomfighter

      Ja ampak personal freedom ne more obstajati v drzavi kjer se zatira liberty…ne mores imeti enega brez drugega…tega v evropi pac ne razumemo zato pa je tako kot je ker evropske drzave so pac mlade demokracije in ljudje ne razumejo kaj moderna demokracija sploh pomeni

     • Janez Mayer

      Pri čemer je naša med najmlajšimi. Če sploh temu lahko rečeš demokracija, no.

     • freedomfighter

      Tam kjer je potekala fizicna zelezna zavesa je v glavah ostala se danes…svetla izjema so baltske drzave

     • Janez Mayer

      Ja, neverjetni so. Enega iz Litve je skoraj kap, ko sem mu povedal, kako popularne so pri nas komunjare….

    • macon

     Meni pa gayi niso ogabni, ogaben mi je politični program v njihovem imenu za državni denar kot ga fura skrajna levica.

     Večkrat sem že sodeloval z gayi in lezbijkami in smo čisto normalno delali skupaj. Ampak nismo se ukvarjali s spolnimi identitetami, temveč z delom.

     • Andrej

      Pravi geji in lezbijke tega ne razkladajo okoli. LGBT je pa načrtna propaganda, kot si pravilno ugotovil, za tuj denar.

     • Janez Mayer

      Točno tako. Levica je ugotovila, kaj je “in” in zdaj to “podpira”. Saj ste videli fotko maćota lublanskega šerifa, ki s s stisnjenimi zobmi pozira z nekim drag queenom samo zato, ker ve, da mu bo to prineslo glasove.
      Stavim, da si je potem slikanju pol ure drgnil roke, da se ne bi okužil, no.

     • freedomfighter

      Ali pa politike desnice ki se hodijo slikati h maši…popolnoma ista propaganda med tem ko zoranu dol visi za geje politikom v cerkvah pa dol visi za boga…pravi katoliki morajo vrjeti da je papez nezmotljiv in bozji namestnik…danes velik del desnice papeza sploh ne mara kaj sele poslusa…nekateri ga oznacujejo celo za komunista in satenista…kdor je pravi katolik si tega ne sme privosciti

     • Janez Mayer

      Sam gledam na katolištvo pri nas bolj kot na tradicijo, kot pa na vero v smislu Islama, kjer te obsodijo na smrt, če samo podvomiš v nauk.
      Je pa res, da je precej manj reklame desnih s slikami pri maši kot levih z raznoraznimi LGTBitd gibanji.

     • Luiggi

      Ti si navadni vol na pa borec za svobodo!!!…Ozri se po Slovenji in opazil bos skoraj na vsakem gricu katolisko cerkev,ce pa v cerkve se pokukas,bos videl kup umetnin in tako umetnisko delo se nadaljuje dan danasnji.Kaj ste pa komunisti zapustili narodu slovenskemu,nic sami propad,razprtije in unicevanje in ti si ponosen na to,te bom raje klical bedaka,ker ne smem in ne maram zalit volov!

     • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

      Čakaj dobro se ve kaj je vloga papeža, da zagovarja nauke v bibliji, Jezusove nauke. Ti so stari dve tisočletji ali mogoče celo več, zakaj bi zdaj to lahko kar en papež spremenil kar čez noč.
      Če imaš ženo ali resno zvezo s svojo punco jo tudi spoštuješ in si ji zvest, ampak z dnem ko ona začne delovati proti tebi, te varati, ti krasti, te sabotirati…je pač prelomila svojo obljubo, zvestobo in ljubezen do tebe.

      Enako je za papežem, dobro on ve kaj je njegova dolžnost in da morala ni relativna, ampak točno določena in absolutna, zakaj zdaj en papež spreminja nekaj kar so predavali vsi papeži pred njim ? ta papež je prelomil obljubo, vero, zvestobo veri in vse relativizira.

      To je isto kot da bi jaz varal svojo partnerko pa bi me dobila pri tem, pa bi jaz rekel to ni nič in bi rekel to je relativno in da spreminjam kar zdaj v tem trenutku pravila ker se mi pač tako zahoče.

      Pol tudi lahko država čez noč spremeni da je kanibalizem ok, in bo nekdo prišel do tebe in te zaklal ter pojedel….saj verjameš v zakone ane in se ravnaš kakor so pravila države oz zakonodaje ki jo sprejema politika….no vidiš če bodo jutri poslanci sprejeli da je kanibalizem ok ? boš proti ? ali boš pa lepo bil poslušen konformist, čeprav veš da to ni prav ?

     • freedomfighter

      To da levica uporablja lgbt za propagando je vsem logicno…priblizno tako kot desnica zlorablja krscanstvo za promocijo svojih idej…pac politika je kurba kaj naj ti recem…a za to ker tebi niso vsec doloceni politiki bos pa ljudem kratil dolocene pravice in otezeval zivljenje…meni lgbt propaganda nikakor ne otezuje zivljenja

     • Andrej

      Edina, ki zlorabljata krščanstvo za svoje ideje sta Šarec in Cerar.

     • freedomfighter

      Hahah no sedaj vidim da govorim s sprancem ki ima crno belo sliko o svetu…tako kot 90 procentov ljudi

     • macon

      Meni tudi ne, ker ne vpliva name. Otežuje mi ga poraba državnega denarja za te bedarije, namesto za praktično karkoli drugega.

      Nič jim ne bi oteževal in kratil, naj se poročajo, socialno zavarujejo in dedujejo, lahko se držijo zunaj za roke in se ne bom nič zgražal, ker mi je vseeno. Skeptičen sem samo do lgbt posvajanja otrok, ker otrok pač rabi moški in ženski princip, če je le možen (ker tudi samo en starš vzgaja otroka).

     • Janez Mayer

      Moti pa tudi njihova agresivnost pri propagandiranju njihovih spolnih praks. Kot je Andrej napisal, človekova spolnost je njegova intimna zadeva in ne zadeva ulice, je zadeva domačega okolja in ne parad, takih in drugačnih.
      Kot praviš, naj živijo svoje življenje, kot ga hočejo, levica pa naj si najde kakšno drugo področje za nabiranje političnih točk, npr javna naročila v zdravstvu, no.

     • freedomfighter

      No saj tu se pa v bistvu strinjam s tabo…pri posvajanjih bom sicer rekel tako da mi je dosti vseeno ker se ne ukvarjam s tujimi otroki in se vedno sem.mnenja da je bolje imeti dva oceta ali dve mami kot pa nobenega starsa

    • Andrej

     Moja spolnost je moja stvar in se dogaja za mojimi zaprtimi vrati. Zakaj se je treba javno okvarjati s problemi spolnosti ljudi, ki niti ne vedo, kaj določa moškega in kaj žensko? Spol je biološko določen in ni stvar izbire.

     • freedomfighter

      Ja res je…tako kot je poroka osebna stvar pa si ljudje kot ti jemlete pravico da drugim govorite s katero odraslo osebo se lahko porocijo

    • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

     Ne ni res, LGBTQP to abotnost promovira kot kul in zaželjeno, celo priviligira te ljudi in otrok že v zgodnjem razvoju prikazuje “Bodi homoseksualec in transgeder in boš imel socialne privilegije ter vse boniete nad vsemi ostali”
     LGBTQP promovira to kot “zelo kul” “manjšino” biti transgender in homoseksualec plus vse ostale abotnosti od pedofilije, zoofilije nekrofilije, ter vse ostali abotnosti ki so naslednja odskočna deska.

     nič nimam proti odraslim homoseksualcem ki so se tako pač odločili, ne maram pa militantne ideologije lgbtqp

  • Unikatna

   V osmem razredu si bil ti star 15 let…

   • freedomfighter

    V osmem razredu sem bil jaz star 12 let ker sem sel prej v solo

    • šmentanamuha

     O, genij ….!

    • Unikatna

     haha…pri štirih letih si ti šel v šolo? si pa res genij…

     • freedomfighter

      Pri petih in za to ni potrebno biti noben genij

  • Luiggi

   Zate je sex varen,ko ti ga partner zarine v goflo,kapish?!!

   • freedomfighter

    Ja oralen seks drugace je eden varnejsih…sem pa slisal da je oralni seks del judovske zarote saj so si ga zmislile judovske zenske da bi zapeljale postene krscanske moske

  • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

   ne mešaj zdaj nekaj kaj je nezdružljivo, rad vse mešaša skupaj kot da bi mešal drek in hrano skupaj pol pa bi mislil da lahko vse to skupaj ješ, ne misli da si pretkan.

 • Rožle

  No, ja spet v šole naj uvedejo predmet NNNP ..
  ker bo to naša mladina še kako potrebovala …
  ne bi se ji več čudil,
  če jutri skupaj z Brglo ne bi podprla resolucije Evropskega parlamenta povojnih pobojih … 100 milijonov žrtev najbolj krvave ideologije

  • Kapodistrias

   Ko smo sedemdeseta leta v firmi izvajali NNNP, smo morali poročati, pa smo rekli obrnjeno PNNN. Ja, kaj pa je to?! Prav nič nismo naredili.

 • Stric iz ozadja

  Bogovic pa za evropsko direktivo o avtorskih pravicah, ki uvaja cenzuro, pa ste se vedno zrtvovali Sulinovo za njega.

 • Rožle

  .. Že kot deklič se je rada napravila v fantka …

  • samsara

   Pa njen nos in še kaj jo izdaja…
   Je genetsko na strani satanistov.

  • sodnikisozločinci

   Kako pa je rešila težavo z odsotnostjo lulka?

 • Slovenka

  Bogovič se je vzdržal, LudaMila pa je glasovala za. Če hočeš človeka spoznati, mu moraš oblast dati! Ni druge, kot da da položaj razčisti na slovenski politični sceni.

  • Slovenec

   Človeka spoznaš, da mu daš oblast, denar in dobro ga moraš napiti.

  • fon johan

   V poltiki je vedno mozno vse, na nasi sceni imamo sedaj mix pa tudi v prihodnje ne bo nic boljse…

 • Janez Mayer

  Po nekajurni razgreti debati, vmes je padla tudi kakšna kletvica, sva se z rubecom odločila, da toživa fotografa iStocka, ker je neavtorizirano uporabil fotografijo, na kateri sva z najinim občasnim skupnim partnerjem (na slilk na sredini). Slika je objavljena tretja zgoraj.
  Obenem vas vabiva, da se nam pridružite v čudovitem svetu mavričnih barv. Naj vam ne bo nerodno, tudi vi ste tako čudoviti kot mi trije na sliki, no.

  • tomven

   Jest sem si pa predstavljal da Rubec bolj suh….

   • Janez Mayer

    Zadnje čase nekam veliko je…ga poskušam držti nazaj, pa pravi, da je njegova pravica da je.

    • samotoje

     Naj rubec je, kolikor hoče. Če smo vsi enaki, ima pravico pojesti toliko kot Ceca Slapšak.

    • tomven

     Sam rit ma pa vsen dobro…

  • Luiggi

   Ce si buzerant,se skrij nazaj v closet,kapish?

   • Janez Mayer

    Hočeš reči, da razumeš?
    Prvi korak si storil, dragi lujđi, še malo pa bo, no.

    • freedomfighter

     Tele nasi zlahtni desnicarji si svobodo predstavljajo tako da se vsi pripadniki manjsin skrijejo in ubogajo vecino…skratka clovekove pravice za njih ne obstajajo in vrjamejo v diktaturo vecine

     • Janez Mayer

      Ja, ampak se , kljub temu, da sam nisem desničar, raje družim z njimi kot z zblojenimi levičarji, no.

 • Vallis Entinjak

  sicer sem sds podpornik, pa vendar: a je kak sds eu poslanc glasoval proti marakeski deklaraciji?

  • Slovenec

   Glasovali so proti podpisu le-te. Vendar je opozicija prešibka.

  • freedomfighter

   Vsaj en ki je spoznal hipokriticnost politike…vecina na tem portalu se ne upa vprasati tega kar si ti vprasal…pa sigurno najdejo razlog zakaj poslanci sds ne morejo narediti napake

 • Andrej

  Bruslju bi bilo potrebno organizirat predavanje o osnovah človeške biologije. Ta temelji na razliki v spolih. To je zelo preprosto biološko dejstvo. Če gumpcem to ni jasno, smo res neumni, da jih plačujemo.

  • Slovenec

   Zastonj žal, zadaj je Soros in mastni denarji.

 • Slovenec

  Potem se pa človek sprašuje, ali je res da v NSI veje gejevski lobi in jih imajo komunisti zato v šahu.

 • Rožle

  Ni naše .. južne komšije nisu od juče ..
  https://www.youtube.com/watch?v=pcL-pNwCfzk&feature=youtu.be

  • samsara

   ROFL!!!

  • samsara

   Ko si že prej povdaril ‘sredino’ ob sredinskosti ‘nore milke’, pa dodal še ta video mi je na misel prišla še tale jugoslovanska uspešnica :-)
   https://www.youtube.com/watch?v=I4aGPnZ-hf

   • Rožle

    :) samo mi neki link ne štima ..

    Videoposnetek ni na voljo

    • samsara

     Še ena varianta istega. “U razdeljak te ljubim”
     https://www.youtube.com/watch?v=liP1xKLDmZs

     • Rožle

      Ta pa dela ..

      .. pa ne vem tut meni je prej hodila ta pesem po glavi ..

      in vedno sem pomislil na pričesko …

 • tomven

  Treba je vedeti, da v Moravčah kake posebne možnosti za postranski zaslužek ni. Bebava ludamila, je zagrabila prvo priložnost ki se ji je pojavila….. drugače bi jo jaz nabcal v tisto debelo perdo, da bi se kadilo.

 • Janez Mayer

  Kot vselej pri politiki gre verjetno za dobro preračunano potezo. Verjetnos pri NSi ugotovili, da jim bo to prineslo dodatne glasove. Drugo v politiki ne šteje, no.

 • Luiggi

  Cankar pisal je romane
  cula kafra zre ljudi
  Cipa mane si jo sama

  curo svet pokonc drzi!

  Beduin zivi v puscavi
  bolha mu preganja flit
  bik cepi najrajs na kravi
  buzerant obrajta rit

  prosto po vasem najvecjem pesniku Dr,Francetu Presernu!!!

  • pajot

   Še enkrat ti bom napisal.da si boš zapomnil: Teh verzov ni napisal Prešeren,pač pa penatje pri Kolovratu. (gostilna Kolovrat v stari Ljubljani okrog leta 1930).

 • Rožle

  Kako ljubko se to sliši .. “sredina”

  • janko

   “Bodi mrzel ali vroč, če boš mlačen, te izpljunem iz svojih ust.” Od kod je že to…

   • gušto

    Razodetje 3, 16
    15 Vem za tvoja dela, da nisi ne mrzel ne vroč. O, ko bi le bil mrzel ali vroč!
    16 Ker pa nisi ne vroč ne mrzel, ampak mlačen, sem pred tem, da te izpljunem iz svojih ust.

   • Slovenec

    Sveto pismo.

  • Kapodistrias

   In to skrajna sredina!

 • Boco

  Da je ni sram. Izdajalka!
  NSI naj bi bila stranka krščcanskih vrednot.

  • freedomfighter

   Ja saj je…pravi katolik poslusa papeza.ki je bozji namestnik na zemlji…slabi katoliko pa papeza oznacujejo za komunista in satenista…zgleda tavdel.katolikov niti.ne pozna oanove svoje religije ki jih uci da je papez nezmotljiv…novakova le poslusa papeza

   • Boco

    Ja bo držalo. Wikileaks je pisal o tem: Clinton, Obama, Soros Overthrew Pope Benedict In Vatican Coup

    https://gloria.tv/post/DbyFpcQKRK7i4jp3sei1peUS8

    Pope Benedict did not actually resign on his own initiative, but was pushed out of the Vatican by a coup that the group of researchers are calling the “Catholic Spring.”
    Soros, Obama and Clinton used the United States’ diplomatic machinery, political muscle, and financial power to coerce, bribe and blackmail “regime change” in the Roman Catholic Church in order to replace the conservative Benedict with the current Pope Francis – who has since become an unlikely mouthpiece for the international left, stunning Catholics around the world.

    • freedomfighter

     Bog ze nebi.dovolil cesa podobnega…razen ce ne.obstaja…papeza franciska so izbrali kardinali zaradi vstrajnega padanja pidpiri rkc…v modernem svetu je prostor le za moderno cerkev tako pac je in kardinali niso neumni ljudje da bi zaradi prepricanj pustli propasto.organizacijo kot je rkc

     • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

      če še nisi dojel, imaš svobodno odločitev da delaš moralno ali nemoralno, prav ali ne prav……se pravi enako tudi papež kot človek se lahko odloči ali bo moralen ali ne, tako kot ti.

      Torej odloči se ali podpiraš škodljivo lgbtqp ideologijo ali ne ?

     • freedomfighter

      Ne papez ni.le navaden clovek…za vernike mislim…zameje papez le.inteligenten vodja in nic drugega za katolike pa je bozji namestnik na zemlji in tisti ki govorijo proti njemu si bodo zagotovili one way ticket to.hell…mogoce se boste pa iz te zgodbe naucili kako debilna je katoliska dogma…ce se pa sami odlicate katerim delom vere sledite po.tem ste pa tako imenovani vikend vernimi ki jim je papez lepo povedal da se veri sledi v celoti ali pa sploh ne…polovicnosti tu ni…danasnji papez se pac le.drzi kristusovega nauka ki pa je povsem.neprakticen jbg…a zato ker je neprakticen imate vikend verniki pravico spreminjati osnove religije…verniki na tem portalu bolj spominjate na katolike iz casa krizarskih vojn ki so bile v osnovi osvajalsko genocidni vojaski pohodi…recimo v jeruzalemu so nazelo krscanski nacin poklali vse muslimane jude in kristjane…skratka tocno tako kot pravikristusov nauk…radikalni kristjan vedno bolj spominjajo na ortodoksne jude saj vedno bolj vrjamejo v mascevalnega boga ki mu he ime jahve…krscanski bog he miroljuben polen ljubezni in odpuscanja…skratka nasprotje tega kar zagovarjajo viken verniki

     • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

      kako veš da je inteligenten ? haha

      sicer pa papež je človek, kar pomeni da je zmožen LAGATI, se SPRENEVEDATI in je LAHKO tudi KORUPTIVEN.
      Papež ni nadnaravno bitje ampak človek, še celo cerkev sama trdi da je VSAK človek grešnik.

      Torej zakaj bi zaupal Papežu, če pa imam možnost uporabljati svojo glavo, svoj razum, logiko, čute….in vse kar mi kot individualno sposobno razmišljajočemu bitju je na voljo.

      Zanimivo da te Cerkev tako zanima glede nato da se imaš za ateista ?

     • freedomfighter

      Jaz se nimam za ateista ampak agnostika nisem pa katolik ali pripadnik katerekoli religije ker pac ne vrjamem v zgodbice in pa predvsem ne vrjamem da ima katerakoli institucija kakrsnokoli moc komuniciranja z bogom ali pravico interpretirati boga in bozje besede…papezu pa moras ti kot ktolik zaupati ker je tako rekel kristus in pa rkc…ce ne zaupas kristusu in rkc po tem nisi dober katolik…ne mores se kar odlocati katerim delom dogme vrjames ker drugace ni nobenega reda…ali vrjames celoti ali pa se ne smes imeti za katolika…pol verniki ne obstajajo…

     • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

      kako veš da sem katolik ?
      povej kaj več o tem kot agnostik kakšen je tvoj pogled na Svet ?

      a pol pri socializmu velja enako ? ne moreš rečti, da do zdaj vsi socializmi, kateri so obstajali do zdaj ali še obstajajo niso bili “prava” verzija socializma ?
      ne moreš si zbrati vrste socializma ki bi funkcionirala….tudi socializem je religija oz dogma.

     • Kapodistrias

      Ateizem je edina religija brez Boga (neznani avtor).

     • Kapodistrias

      Blagor ubogim na umu …

    • freedomfighter

     Ti a ni zanimivo da wikileaks v svojih dokumentih nikjer nic ne pise o rusiji in kitajski ki sta dosti hujsi drzavi glede vsega…zanimivo tudi da je snowden tako hitro dobil azil v rusiji…take wikileaks bolj deluje kot neka kitajsko ruska zarota proti zahodnemu svetu

   • Janez Mayer

    Če prav razumem stvari, je Papež samo Božji predstavnik na Zemlji in, ker je samo človek, zmotljiv kot vsi ljudje.
    Trenutni Papež z umivanjem nog tujerodni invazivni vrsti pri meni ne kotira ravno visoko, no.

    • freedomfighter

     Ja ampak.ne razumes prav…vprasaj kateregakoli duhovnika pa ti bo.kepo razlozil zakaj je papez.bozji.namestnik na zemlji in zakaj je nezmotljiv…pa clovek.bozji to.ti.je.osnova katolicizma inena osnovnih razlik od protestantizma in ostalih vej krscanstva

     • macon

      Mislim, da so nezmotljivost ukinili pred par desetletji.

      Papeži so mi bili vedno ene žalostne antipatične kreature, vse o božjemu namestniku na Zemlji pa bedasto in odveč.

     • freedomfighter

      Tako kot vse ostalo povezano z religijo

     • Kapodistrias

      Bedak. Kjer ni Boga, je vse dovoljeno (Dostojevski).

     • samsara

      Dogme, pa priročno sredstvo za ohranjanje zaslepljenosti njihovih ovčic.
      Tam kjer so bili ‘prekratki’, so se in se še, enostavno poslužijo dogem.
      Mnogim to še vedno zadošča, zato pa je tako kot je.
      Pretkano izkoriščajo, zlorabljajo (omejeni) človeški ego, podvržen slepilom in iluzijam.

     • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

      očitno je zmotljiv ali pa mogoče ni božji namestnik ampak namestnik satana, glede na to da s podporo lgbtqp dela namerno in namesko škodo ljudem in mladostnikom.

     • freedomfighter

      Tvoje mnenje je nepomembno ker skozi papeza govori bog tako da kdor je proti papezu je proti bogu…to je pac dogma religije kateri sledite jbg

     • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

      tudi znanstveniki trdijo da so pametni, objektivni in pošteni, ampak tudi oni so samo ljudje in lahko hitro postanejo koruptivni in rečejo in prikažejo rezulatate takšne kakršne jim donator naroči, da jih morajo predstaviti za javnost.

    • samsara

     Zgodovina pozna kar nekaj nesporno pokvarjenih papežev, kar je dokaz o njihovi zmotljivosti, značilni za navadne ljudi. Bili so izprijeni skozi in skozi, tudi na področju t.i. verskih zadev.
     Aktualni papež bo nekoč tudi formalno med njimi. Morda tudi kot zadnji, grobar RKC, take, kot danes je.
     Torej dogmo o papeževi nezmotljivosti glede religioznih vprašanj, si lahko kar nekam vtaknejo, če jim je tako pri srcu, da ne zmorejo (nočejo) videti resnice.

  • etrusk

   Se popolnoma strinjam z vami- sram jo pa ni , ker je ta rdeča

  • samsara

   “Ljudmila Novak, ki naj bi zastopala krščansko-demokratske vrednote, podprla resolucijo”

   Zdaj tudi uradno na strani satanistov. Podlegla velikemu skušnjavcu na njegovi globalni misiji, ki zna bogato materialno nagrajevati in tako speljati tiste, ki so k materialnemu nagnjeni, materialno poveličujejo ter častijo.

   • VERZIFIKATOR

    Milko Novaček

    NA SREDINO

    Slilkali se bomo kot družina,
    takšna po družinskem zakoniku,
    ki se kaže zopet na vidiku,
    smo predhodnica mu kot skupina.

    Rekel sin je Milan in postavil
    na sredino staro mater milo,
    da se milo mami je storilo,
    ko na častno mesto jo je spravil.

    Hči Irena z leve jo objema,
    tesen stik med njimi se poraja,
    iz sredine mati srečna vzhaja,
    vzor otrokoma svetál obema.

    Na sredino mater, na sredino,
    naj se vidi, kdo nas vse podpira,
    ko ves svet okoli se podira,
    mi moderno gremo se družino.

    Pljuvamo po bratih nam sorodnih,
    spolnost ki med mladimi jih moti,
    ti slovanski bratje, ti faloti,
    vir so trenj, bojazni neugodnih.

    Tiste mi podpremo, ki svobodno
    zagovarjajo vsevprek družino,
    mater dali smo zato v sredino,
    dušo nam v pogledih vseh sorodno.

    Mati namreč je gradnik te družbe,
    tu, otroke tistim da rojeva,
    ki so do družine polni gneva,
    mati del razplodovalne službe.

    Mati je potrebna nadomestna,
    ker za zdaj drugače ni mogoče,
    fantovski če par otroka hoče,
    mati mu je porodnica vestna.

    Ko pa ta ovira se premaga,
    mater milo zlahka se odstrani,
    smo zato zdaj kot družina zbrani,
    mati da sredinska nam pomaga.

    Na sredini, kajpak na sredini
    materi smo dali mesto pravo,
    na račun njen gremo se zabavo,
    cilj je naš v primeru tem edini.

  • WISKY 1000

   lezba,fuj

   • Steiermark

    Ona ni lezbača ampak samo , prodana duša, ki se je že v preteklosti (ob arhivskem zakonu) prodajala za judežove cekine! Kolikor mi je zano, ima otroke, ki, upajmo, da bodo prvi deležni vse te, “napredne” ideologije in zlorab, ki prihajajo od tam!

  • montyamp

   – – – – – – – – IZDAJALEC ———— IZDAJALKA – – – – – – – –

   Narod lahko preživi svoje norce, celo ambiciozne. Ampak ne more pa preživeti IZDAJE od znotraj. Sovražnik na vratih je pomemben ampak je znan in nosi svoj prapor javno. Toda IZDAJALEC se prosto giblje med vrati, njegov potuhnjeni šepet šumi po vseh ulicah in slišati ga je tudi v dvoranah vlade same. IZDAJALEC ne izgleda kot IZDAJALEC , govori s tonom, ki je domač žrtvam, nosi njihov obraz in njihove argumente, pritožuje se nad podlostjo, ki jo kakor opaža. Razkraja dušo naroda in dela tajno, v noči ogrozi stebre na katerih sloni moč mesta. Okuži politično telo, da se ne more več upreti.
   Morilcev se je manj bati kot izdajalcev. (Markus Tilius CICERO leto 50 pred n.š.)
   Se pravi , bati se je treba LUDE MILE , ter temnordečih murglosrbskih IZDAJALSKIH EXEKUTORJEV IN PIROMANOV …

   • tomven

    Ja, ali pa kot vsem poznani kolaborant in prevarant ciril pucko…

  • fon johan

   Potem je vecina v eu parlamentu izdajalcev….

 • šmentanamuha

  Nekateri starejši mislijo, da so “napredni”, če se zavzemajo za LGBTQ oziroma “nimajo nič proti”. Ljudmila je Kučanova agentka na desni.

  • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

   je velika razlika da nimaš nič proti odraslim osebam katere so se odločile biti homoseksualne, transgender…..nekaj čisto drugega pa je ko nekdo vsiljuje lgbtqp ideologijo nad ostale, še posebno na najbolj ranljive otroke in najstnike.

 • Artur

  Tam pri komunajzlih kjer prevladuje oportunizem nad principom tam Nsi že vneto svoj pisker nastavlja, če bo zaradi podpore pri promociji še več sodomije v vseh družbenih porah obvezna udeležba drugorazrednih levajzlov na “ponosnih” paradah tam bodo Nsi sredinci takoj v prvih vrstah in imeli bodo vso podporo ostalih 75% levih Butalcev. Za bruhat.

 • Vera

  Mila se že od vsega začetka,ko je bila izvoljena za evroposlanko druži samo s še štirimi levaki. Desni se držijo zase v skupini,ki ji pripadajo ” evropski ljudski stranki”.

  • samsara

   ‘Gliha vkup štriha.’

  • fon johan

   V tem glasovanju za resolucijo so tudi glasovi iz vrst epp, kako pa je franci b. Glasoval…

 • Pepy

  Zello žalostno … LudaMila – a kot pravi sogovornik Slovenec –
  zadaj je Soros in mastni denarji … žal – denar je sveta vladar – in moralne ter ostale vrednote, na katerih je igrala, hitro poniknejo …. BEDNO, Bedno …

  • freedomfighter

   Proti denarju in njegovi moci govorijo le tisti ki ga nimajo veliko

 • xtc

  Definitivno se ve,da EU Poljski ne more nič,preprosto je prervelika in zelo verjetno bodo Poljaki po Britih zelo verjetno drugi ,ki bodo okorakali iz EU za njimi pa kmalu vsi Višegrajci.

  • Srbe na vrbe

   Šla bo, kljub temu, da ji EU ne more nič? Logika na vrhuncu.

   • sodnikisozločinci

    Ne bo šla, zakaj pa? Posrala se bo na odločitve Bruslja in sodišča, na sankcije bo odgovorila s proti sankcijami, pa naj jih vržejo ven, če si upajo.

    • Srbe na vrbe

     Povej to onemu nad mano, ki tega (očitno) še ni dojel.

 • janko

  Opa, NSi, tudi to je narobe1 Poljska je največji up preživetja krščanstva. In LGBT je nujno povsem prepovedati in povsem ukiniti – ker je to razvrat, hitro uničenje, povzroča jezo in kliče kazen na svet. “Moderni svet” je v zmoti, večni zakoni narave in božja postava so večni, svetovni rdečkarji jih ne morejo spremeniti, pa če se na glavo postavljajo in če še tako “modernizirajo” svoje blodnje.

 • RATATA

  Pa tako lepa je moravška dolina.
  https://www.youtube.com/watch?v=AOttI2ITy6g

 • gušto

  Ej, ejej, Milka…….spet si ga polomila.
  Če nisi razumela, bi lahko koga vprašala, al ne ? Ne žalostit tvojih volivcev !

  • Rožle

   Gušto .. kje si pa ti za toliko časa obtičal ..?

   • gušto

    Gripa me je mal položila v cunje. Tale naša Milka pa me je kar vrgla iz pojstle.
    Kaj ti napravi ženska…. a ?

    • Rožle

     NNNP .. me več ne preseneti pri taki skrajno lewi sredini ..!!!

     • gušto

      Žalostno je to.
      Ko je bila povabljena na kongres SDS pa je bila na romanju v Fatimi ….. pa razumi pol to . :(((

     • samotoje

      Hm hm, zdaj se torej strahopetnemu skrivaštvu reče romanje v Fatimo. Če pomislim, da se Kučan izogiba soočenja z Janšo kot hudič križa, je torej Kučan pogosto na romanju v Fatimo.

     • karpelec

      …dobro sklepanje.

  • Lokomotivführer

   Preberi moj zapis spodaj.

 • Artur

  Pridejo SESTRE v lekarno kupovat kondome.
  Emperatriz reče: A mi lahko daste take, ki imajo oznako Ferarrija?
  Daphne dahne: Jaz bi pa take z oznako Mercedesa .
  Marlena vzklikne: Najboljši so z oznako BMW-ja!
  Prodajalka pa hladno odvrne: A veste kaj, fantje, za v blato je najboljši
  Jeep!

  • Felikss_AH

   LOL *****

 • Van Der Waals

  NIKOLI NE VOLIM NSI!

  • RATATA

   Volil bi za Slovenske Železnice, do Pulja in Reke.

  • Rožle

   NI JA GA NE VOLIM BAŠ ..
   NIJE MOJ TIP

 • RATATA

  Malo uvoda za nevedne. Sodoma in Gomora sta bili biblijski mesti, ki ju je Bog zaradi pokvarjenosti in homoseksualnosti prebivalcev uničil z žveplenim dežjem (požgal). Veliko preudarnih izrazov imamo iz biblijskih zgodb. Sedaj beseda sodomija pomeni katero koli protinaravno spolno vedenje.
  Računajoč, da je Bog milostljiv, ga je Abraham zaprosil, da prizanese mestu Sodoma. Ta je privolil pod pogojem, da Abraham najde v mestu 50 nedolžnih oseb. Zavedajoč se, da toliko nedolžnih ljudi v Sodomi ne bo našel, mu je s pogajanjem uspelo znižati število na 10. Toda joj, tudi 10 nedolžnih ni našel. ….
  https://www.dnevnik.si/1042879170

  • Slovenec

   Saj pravijo, da so ljudje pokvarjeni že bolj kot za časa Sodome in Gomore, torej bo Bog kmalu posredoval. Takrat bo zelo hudo…

 • piko8

  Luda mila je sredinska samo takrat, ko ga dobi med noge, če!!!
  Bolj leva od leve ne gre!!

  • Rožle

   Kaj .. pa ne da ima že ta srednjo nogo ?

   • samsara

    In to nemara znotraj lobanje?

 • Skrajno Desni

  Itak so v Bruslju večina sami pedri in lezbače če bi kdo imel kaj jajc nebi bilo toliko islamistične golazni v EU, se je Ljudmila takoj spremenila lezbačo kot tisti pregovor, vsi bi bili pedri samo denarja ni v Bruslju ga je dovolj.

 • Lokomotivführer

  Ko sem pred leti sledil glasovanja naših EP v Bruslju, sem nekoč ugotovil, da je gospa Novak glasovala celo ne samo proti interesom Slovenije in v nasprotju z vsemi poslanci iz Slovenije, temveč celo proti poziciji Evropske ljudske stranke, tako da zaključek: ali se “zatipka” pri glasovanju ali pa se ne more zbrati, ker to kar je glasovala je bilo v nasprotju s tem, kar je želela. Od takrat je ne jemljem za verodostojno…

 • WISKY 1000

  ta se po vetru ravna,korito je le njen šiht.

 • macon

  Eh, krščanski socialisti, ta pašta je poznana od Kocbeka dalje.

  Ženska je verjetno osebno čisto dostojna, vendar brez vsake karizme, s šibko hrbtenico in etičnim imperativom ter ne preveč bistra, pač kima levemu režimu, ki mu prav pride za videz pluralnosti.

  Bajuk se v grobu obrača.

  • samsara

   Hkrati pa patološkim globalistom in levičarjem drago prodaja svoj glas in bogati svoj račun, kar so ji omogočile njene slovenske ovčice.

 • Rožle

  Samo vprašanje časa kdaj si bo še zavila glavo v krpe ..

 • SIMON ROZIC

  Ah, joj! Ljudmila je v meni in se niti ne zaveda, od česa jo tako “srbi”, da bi še
  onemu iz LGBT dsala, če bi lahko (on, namreč). Babi se je speljalo in za kariero
  bi še tiča zamenjala za hudiča….

 • Mirko

  Jaz si predstavljam pod kratico LGBT

  L Liquer
  G Guns
  B Bacon
  T Tits

  • Srbe na vrbe

   *Liquor

   • Mirko

    Hvala

 • PLavi-mil

  Za njo že dolgo vemo , da ni čisto gladka.

 • Lesio

  Zakaj Slovenija? Z Polski.

 • Olga101

  Ven iz cerkve, ki jo predstavljajo takšni “kristjani”, s papežem na čelu! Globok poklon poljski cerkvi in poljskemu narodu!

 • Falcone

  Polski voditelj pa kot pederski hobit

 • montyamp

  – – – – – – – – IZDAJALEC ———— IZDAJALKA – – – – – – – –

  Narod lahko preživi svoje norce, celo ambiciozne. Ampak ne more pa preživeti IZDAJE od znotraj. Sovražnik na vratih je pomemben ampak je znan in nosi svoj prapor javno. Toda IZDAJALEC se prosto giblje med vrati, njegov potuhnjeni šepet šumi po vseh ulicah in slišati ga je tudi v dvoranah vlade same. IZDAJALEC ne izgleda kot IZDAJALEC , govori s tonom, ki je domač žrtvam, nosi njihov obraz in njihove argumente, pritožuje se nad podlostjo, ki jo kakor opaža. Razkraja dušo naroda in dela tajno, v noči ogrozi stebre na katerih sloni moč mesta. Okuži politično telo, da se ne more več upreti.
  Morilcev se je manj bati kot izdajalcev. (Markus Tilius CICERO leto 50 pred n.š.)
  Se pravi , bati se je treba temnordečih murglosrbskih IZDAJALSKIH EXEKUTORJEV IN PIROMANOV .

 • Skrajno Desni

  Kako se za denar hitro prodaš, vse ostalo je en velik nateg, toliko o Slovenskih političnih prevarantih.

 • gušto

  Tudi Bogovič se nekaj pomišlja.

 • Hanzi

  Kako bo SDS sestavil vlado, če se krega z vsemi? Ima dober program, sicer je vprašanje, če je izvedljiv. Dejstvo pa je, da niso sposobni sodelovati.

 • ljubinica

  A katoliski volilci Nsi bodo tudi tole mirno pozrli?

  Zdaj pa se Cestnika za celjskega skofa.

  In je zmaga murgel popolna.

 • Oregon

  baba prtegjena do amena. Fuuuuuuj

 • Steiermark

  Gliha gliho štriha in tako je tudi s pedri in lezbijkami ter prodanimi milkami!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Mogoče se je sam zmotla? Aja, sedaj so sredina na levi. Pol se ni zmotla

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  Bravo Poljska, ne se dati tej abotnosti se je treba upirati, če iskreno želimo dobro naslednjim generacijam.

 • Black_hawk

  Težko boš našel komunista ki voli krščansko stranko, koliko kristjanov pa voli komuniste, to je sedaj vprašanje?

 • Black_hawk

  Poljska ima pravico biti konzervativna, slovenija bo večno retardirana levaška vuko*ebina.

 • cosmosjasnovidec

  Ta lezbaška kobila “ljudmila”z debelim nosem kot je kumarica niti moškega ne more dobiti tudi,če bi hotela,ker je pregrda.
  Pa “brglez”??Hahahahaha
  Pedofili,pasjejebci,lezbače,buziči se ne bodo kar tako odpovedali LGBT nagnusni sekciji.
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec………………………………………….ostalo je pa znano.

 • trumpet2018

  me ne preseneča, pred volitvami za predsednika slo je izjavila da sta njeni vzornici Angela Merkel in Hillary Clinton, tudi oblači se podobno kot Hillary, tudi klobasa enake nesmisle kot Hillary, res sramota, da nas takšna oseba zastopa v Bruslju

 • mginko

  Vrabci čivkajo, drugorazredni narod predvsem verniki, ne dojemajo, da je to podmladek stare udbomafije iz murgel zasidran v cerkveni NSi. Bog jim naj grehe odpusti, rdeča mafija pa je podmladek že nagradila.

 • JANEZ GUS

  Ko je ta rdečuharska kuzla zaprla arhive in tonin glasoval za zvišanje penzije zločincu in veleizdajalcu sem takoj izstopil iz te stranke.Bajuk se obrača v grobu.

 • fon johan

  Kako pa je glasoval bogovicccc

 • fon johan

  Vedno imate krivca za vse, v evropi je to trenutno soros, doma pa kucan.

  Ker sta oba ze krepko v letih bo potrebno najti nove …

  • JANEZ GUS

   Boš kar ti dober.

   • fon johan

    Velja, samo da boste poteseni….

 • pesjanar

  Vsa svinjarija se je začela ko je njen nekdanji pudelj tonin glasoval za dodatek k penziji veleizdajalca in uradnega vodjo novokomponirane zks oziroma sd prašičjega židana,potem so sledili njeni obiski pri veleizdajalcu in bratenje z rdečo zalego,fuj in fej…

 • slo apac

  Ce posiljamo take stranke in prodane poslance v ep kot kobmilo ki niti priblizno ne ve koliko stanejo osnovni zivilski artikli, kaj sele da kaj ve o politiki ali narodu je to dodatna voda na mlin za levake. Nsi je se en dokaz kameleonstva v tej zalostni Slo.

 • Primoz Salesin

  Mislim pa katero zavrto jokanje se tule odvija kot da smo leta 1965. Mislim res ni cudno, da nihce noce imeti opravka z SDS. Vsi toliko pametni pa vsi komentirate za psevdonimi.

  • trumpet2018

   skoraj vsi forumi so anonimni, to je zaradi varovanja zasebnosti, osebne podatke se ne daje kar tako v javnost, ker imaš lahko hitro probleme, npr. če na Švedskem ali nemčiji pišeš proti ilegalnim migrantom na facebooku, te lahko hitro obišće policija na domu

   • Primoz Salesin

    Ljudje nimajo obraza, da bi z imenom in priimkom povedali svoje mnenje. Jaz vedno povem kaj mislim na korekten in nezaljiv nacin. Vcasih se kdo cuti uzaljenega kot se mogoce v tem primeru pocutijo nekateri SDS clani in simpatizerji. Dejstvo je, da razna “mavricna” zdruzenja obstajajo pa ce nam je to vsec ali ne. Ko prebiram pa ostale komentarje pa imam obcutek kot da gre za tekmovanje z naslovom “kdo bo bolj popljuval Ljudmilo” za nagrado pa bo zlata SDS broska z JJ oblecenim v Bozicka.