Stevanović se je samo pridružil “KUL” opoziciji: Javno se je zavezal k antijanšizmu in diskriminaciji SDS

Vodja sredinih izgredov in predsednik stranke Resni.ca Zoran Stevanović gre s svojo izključevalnostjo do SDS-a po poteh Kul opozicije. (Foto: youtube, posnetek zaslona)

“Spodaj podpisani Zoran Stevanović, predsednik stranke Resni.ca, se zavezujem, da stranka Resni.ca nikoli ne bo politično sodelovala s stranko SDS in njenim predsednikom Janezom Janšo. V kolikor bi se to zgodilo, se zavezujem, da bom v istem trenutku odstopil z vseh funkcij,” je v sporočilu za javnost zapisal vodja sredinih izgredov Zoran Stevanović, s tem pa samo pridružil diskriminatorni KUL opoziciji in partijski logiki o “razrednem sovražniku”. 

Če se je nekaj časa še ugibalo, ali je prvak stranke Resni.ca Zoran Stevanović levičar ali desničar, saj ga na protivladnih protestih s svojim obiskom ni počastil zadnji partijski šef Milan Kučan, kot je to storil v primeru Tee Jarc, obenem pa je bil nekoč član stranke SNS Zmaga Jelinčiča Plemenitega, so odslej razblinjeni vsi dvomi glede njegove politične pozicioniranosti.

Javno je namreč potrdil, da je pristaš izključevalne ideologije, ki se imenuje antijanšizem, saj s stranko SDS in njenim prvakom politično ne namerava sodelovati. Spomnimo, da so to nedavno povsem javno izpovedali predstavniki Kul četverčka: Marjan Šarec, Tanja Fajon, Alenka Bratušek in Luka Mesec.

Predsednik stranke Resni.ca in neformalni vodja sredinih izgredov Zoran Stevanović, se je v duhu Kul opozicije zavezal k izključevalnosti do SDS-a. (Foto:

S tem je stranka Resni.ca povsem nedvoumno postala le še ena žaba, ki se bo drenjala, v že tako prenatrpanem ribniku in kanibalizirala preostale žabe. Že dolgo je povsem jasno, da Stevanović v politični prostor ne prinaša nobene posebne svežine, čeprav sam meni drugače, številni posamezniki pa opozarjajo, da zavaja ljudstvo in je njegov edini cilj osebno preživetje.

Ustanovil je namreč še eno “slamnato stranko” ter je povezan z osebami blizu županu Zoranu Jankoviću in družini Čeferin. Njegovo dosedanjo politično kariero pa so zaznamovali: nasilništvo, orožje, zavarovalniške goljufije, zloraba javnih sredstev za kupovanje pohištva in plačevanje odvetnika ter anticepilska propaganda.

Domen Mezeg