fbpx

Strah in panika na levici: V Evropi je v nastajanju velika televizijska mreža s konservativnim predznakom po vzoru ameriške Fox News!

V Evropi se pripravlja nov medijski projekt, ki bo na evropski ravni ustvaril televizijsko mrežo s konzervativnim predznakom po vzoru ameriške Fox News in bo združevala kapital iz Italije, Velike Britanije, držav višegrajske skupine in drugih itd. Če se je kdo spraševal, čemu tolikšna panika in strah na levici, ima sedaj odgovor na dlani. Levica se namreč zelo dobro zaveda, da ne bo mogla več dolgo prodajati le svoje verzije resnice in s tem krasti volitev.

Ko je postalo znano, da bo s svojim delovanjem pričel portal Nova24TV, nato pa se je poročanju pridružila še televizija, so na levici reagirali z zasmehovanjem, češ, saj bodo propadli. Ni trajalo dolgo, ko se je spletna stran nova24tv.si zavihtela v sam vrh najbolj obiskanih novičarskih spletnih strani. Razlog se skriva v temah, ki jih medij Nova24TV ponuja, saj o teh ni mogoče slišati v nikjer drugje, kaj šele v osrednjih medijih, ki se ponavljajo kot papige.

Če se lahko na Nova24TV seznanite z negativnimi posledicami nekontroliranih migracij, posiljeno LGBT ideologijo, odkritim razkrivanjem afer, v katere so vpleteni prvorazredni, zlagani polpretekli zgodovini ter dejstvi okrog vladajočih, pa tega ni moč reči za medijski mainstream, za katere se ve, da so odkrito naklonjeni levemu političnemu polu. Ti sodelujejo v vpregi z globoko državo in si ne dovolijo kritike vladajočih, saj so postavljeni ravno s strani prvorazrednih izbrancev, ki v obliki lutkarjev vlečejo poteze. S svojim zavajajočim poročanjem in objavljanjem preurejenih anket javnega mnenja pri ljudeh oblikujejo vtis, kako naj bi leve vlade uspešno in učinkovito delovale, čeprav pravzaprav niso sprejele prav nobenega ukrepa, s katerim bi izboljšali dobrobit državljanov. Desne vlade tako veljajo za “strah in trepet”, še posebej pa prvak SDS Janez Janša, ker ta predstavlja nevarnost za konec vseh dosedanjih kriminalnih praks.

Foto: Nova24TV

Še posebej v primeru Šarčeve vlade smo lahko videli, da vlada, ki so jo mediji povzdigovali v nebo, le ni bila tako dobra, kot so trdili. Vlada je bila namreč preveč zaposlena s kadrovanjem in merjenjem moči, kot pa z delom v korist državljanom. Kakorkoli, naš portal in televizija sta po načelu prvi v službi resnice poročala o nedelu in spornih praksah, zaradi česar smo poleg tednika Demokracija postali eden najbolj kritičnih medijev v Sloveniji. Če nas nekdaj niso navajali, se je to sedaj spremenilo. Postali smo tak trn v peti, da so pričeli uslužbenci globoke države (Primož Cirman, Vesna Vuković, Tomaž Modic ter njihovi posnemovalci) pompozno napletati že večkrat slišano zgodbo o madžarskem vmešavanju v slovensko politiko in to samo zato, ker je lastništvo našega medija v rokah Madžarov. In to ravno v tem politično občutljivem času.

Medijski projekt predstavlja težavo za tranzicijsko levico
Strah na levici pa se še dodatno krepi, saj so se preko svojih virov dokopali do informacije, da se v Evropi obeta nov medijski projekt, ki bo prispeval k nastanku konservativne televizijske mreže po vzoru ameriške Fox News. Evropski mediji podprti s strani globalističnega milijarderja in zagovornika odprtih meja Georgea Sorosa bodo s tem dobili konkurenco, kar pa levici seveda ni po godu. Seveda ni naključje, da se redno spravljajo na madžarskega predsednika vlade Viktorja Orbána, trn v peti Sorosa in njegovega rovarjenja.

Foto: epa

Levica se dobro zaveda zgodbe o uspehu televizije Fox News, ki je nastala v času demokratskega predsednika Billa Clintona in kaj hitro pridobila veliko gledanost med konservativnimi volivci, kar ji je zagotovilo dolgoleten primat med podobnimi novičarskimi televizijami. Finančna sredstva iz Italije, Madžarske, Velike Britanije, skupine višegrajskih držav in drugih, bodo nedvomno pripomogla k ustvarjanju bolj uravnoteženega medijskega prostora v Evropi, kar pa se bo odražalo tudi v Sloveniji, saj Nova24TV in Demokracija del tega projekta,

Nina Žoher