Strah in panika na levici: V Evropi je v nastajanju velika televizijska mreža s konservativnim predznakom po vzoru ameriške Fox News!

V Evropi se pripravlja nov medijski projekt, ki bo na evropski ravni ustvaril televizijsko mrežo s konzervativnim predznakom po vzoru ameriške Fox News in bo združevala kapital iz Italije, Velike Britanije, držav višegrajske skupine in drugih itd. Če se je kdo spraševal, čemu tolikšna panika in strah na levici, ima sedaj odgovor na dlani. Levica se namreč zelo dobro zaveda, da ne bo mogla več dolgo prodajati le svoje verzije resnice in s tem krasti volitev.

Ko je postalo znano, da bo s svojim delovanjem pričel portal Nova24TV, nato pa se je poročanju pridružila še televizija, so na levici reagirali z zasmehovanjem, češ, saj bodo propadli. Ni trajalo dolgo, ko se je spletna stran nova24tv.si zavihtela v sam vrh najbolj obiskanih novičarskih spletnih strani. Razlog se skriva v temah, ki jih medij Nova24TV ponuja, saj o teh ni mogoče slišati v nikjer drugje, kaj šele v osrednjih medijih, ki se ponavljajo kot papige.

Če se lahko na Nova24TV seznanite z negativnimi posledicami nekontroliranih migracij, posiljeno LGBT ideologijo, odkritim razkrivanjem afer, v katere so vpleteni prvorazredni, zlagani polpretekli zgodovini ter dejstvi okrog vladajočih, pa tega ni moč reči za medijski mainstream, za katere se ve, da so odkrito naklonjeni levemu političnemu polu. Ti sodelujejo v vpregi z globoko državo in si ne dovolijo kritike vladajočih, saj so postavljeni ravno s strani prvorazrednih izbrancev, ki v obliki lutkarjev vlečejo poteze. S svojim zavajajočim poročanjem in objavljanjem preurejenih anket javnega mnenja pri ljudeh oblikujejo vtis, kako naj bi leve vlade uspešno in učinkovito delovale, čeprav pravzaprav niso sprejele prav nobenega ukrepa, s katerim bi izboljšali dobrobit državljanov. Desne vlade tako veljajo za “strah in trepet”, še posebej pa prvak SDS Janez Janša, ker ta predstavlja nevarnost za konec vseh dosedanjih kriminalnih praks.

Foto: Nova24TV

Še posebej v primeru Šarčeve vlade smo lahko videli, da vlada, ki so jo mediji povzdigovali v nebo, le ni bila tako dobra, kot so trdili. Vlada je bila namreč preveč zaposlena s kadrovanjem in merjenjem moči, kot pa z delom v korist državljanom. Kakorkoli, naš portal in televizija sta po načelu prvi v službi resnice poročala o nedelu in spornih praksah, zaradi česar smo poleg tednika Demokracija postali eden najbolj kritičnih medijev v Sloveniji. Če nas nekdaj niso navajali, se je to sedaj spremenilo. Postali smo tak trn v peti, da so pričeli uslužbenci globoke države (Primož Cirman, Vesna Vuković, Tomaž Modic ter njihovi posnemovalci) pompozno napletati že večkrat slišano zgodbo o madžarskem vmešavanju v slovensko politiko in to samo zato, ker je lastništvo našega medija v rokah Madžarov. In to ravno v tem politično občutljivem času.

Medijski projekt predstavlja težavo za tranzicijsko levico
Strah na levici pa se še dodatno krepi, saj so se preko svojih virov dokopali do informacije, da se v Evropi obeta nov medijski projekt, ki bo prispeval k nastanku konservativne televizijske mreže po vzoru ameriške Fox News. Evropski mediji podprti s strani globalističnega milijarderja in zagovornika odprtih meja Georgea Sorosa bodo s tem dobili konkurenco, kar pa levici seveda ni po godu. Seveda ni naključje, da se redno spravljajo na madžarskega predsednika vlade Viktorja Orbána, trn v peti Sorosa in njegovega rovarjenja.

Foto: epa

Levica se dobro zaveda zgodbe o uspehu televizije Fox News, ki je nastala v času demokratskega predsednika Billa Clintona in kaj hitro pridobila veliko gledanost med konservativnimi volivci, kar ji je zagotovilo dolgoleten primat med podobnimi novičarskimi televizijami. Finančna sredstva iz Italije, Madžarske, Velike Britanije, skupine višegrajskih držav in drugih, bodo nedvomno pripomogla k ustvarjanju bolj uravnoteženega medijskega prostora v Evropi, kar pa se bo odražalo tudi v Sloveniji, saj Nova24TV in Demokracija del tega projekta,

Hana Murn

 • Antonius

  Matrna jim! Evropski konzervativni Fox News, Moderni dorfer pa za zmeraj odhaja iz parlamenta, da bi raziskal, če so vložena sredstva zakonita.

 • karpelec

  Čisto nova slika parlamenta se na obeta , tudi nori ksihti bodo gledali drugače, bolj prijazno, ker ne bodo imeli peskovnika v ozadju.

 • JANEZ GUS

  Že kdaj sem napisal,da je treba rdečo javno greznico RTVS razgnat do zadnjega družbeno političnega delavca in postavit na popolnoma nove demokratične temelje z tretino moštva.Ostala banda iz FDV-ja si naj išče delo na cesti.Prvo delo Janševe vlade,če res hoče demokracijo,drugo, pa je Bavconovo sodstvo.Prav tako razterat v nulo.Obdržat samo sodnike,ki nico kršili človekovih pravic,tako tudi tožilce.Potem se bomo šele začeli pogovarjat o pravni državi.

  • Ivan Ivanovič

   Kako misliš to narediti? Za kaj takega rabiš trdno vlado z Orbanovo večino, ki je v Sloveniji utopija. Zaenkrat ni bilo še niti enega protesta pred javno RTV, ki deluje kot zasebno trobilo slovenskih zakulisnih oligarhov.

 • Hribouc

  Viv le Fox news !
  Malu k’snu, pa vendar.

  • KAPIBARA

   Za izboljšave ni nikoli prepozno..

 • Andrej

  Panika levakov je upravičena.

 • Ivan Ivanovič

  Človek se vpraša, koliko časa kot država/nacija rabiš, da ugotoviš, da ti nekdo spretno pripravlja odhod na smetišče zgodovine? Britanci so prvi pogruntali, da je EU povampirila in da postaja zavestni terminator evropskih narodov s spodbujanjem ekscesnih ilegalnih migracij v cilju oblikovanja evropske anacionalne superdržave, Združenih držav Evrope, kjer bodo sedanje nacionalne države le še lokalne administrativne enote brez suverenosti. Koliko časa rabiš, da se temu zavestno in aktivno upreš? Koliko časa rabiš, da ljudi, ki zavestno sodelujejo v projektu zamenjave evropskega in slovenskega prebivalstva, prepoznaš za izdajalce Evrope/Slovenije? Koliko časa rabiš, da je na delu novo fašistično gibanje, globalizem, ki se gre socialno-inženirske projekte s celimi narodi in njihovimi državami, podobno kot so se to šli nacifašisti? Koliko časa rabiš, da te fašiglobalisti počasi, a zanesljivo vodijo v nepotrebne napetosti, konflikte in morda celo v novo vojno?

  • Joc 52

   volilno telo rabi dolgo, predolgo, da spozna namen globalistov / udbomafije

   • sodnikisozločinci

    Kar pomeni, da demokracija ni rešitev. To so vedeli komunisti leta 1941, mi pa čakamo…

  • pajot

   Dokler ne vdrejo skozi tvoja vrata,ti pokradejo kar imaš in posilijo ženo in hčerko.
   Ampak takrat bo prepozno.

 • Tine Marinšek

  Fašisti vseh dežel, združite se!

  • Peter

   Komunisti ste pa že združeni, no.

   btw, lepo pašeš pod sliko množičnega morilca….
   btw, vidim po tvojih dosedanjih prispevkih, da si pravi presežek levičarske pameti. Nedelski govori iz tebe.

  • Joc 52

   desnico imenuje le levica; pravzaprav ste le skorumpirani, kradljivi, morilski,….komunajzarji in vsi mi drugi ostali…pošteni, delovni, željni demokracije

 • xtc

  Končno,čas je ,da se medijski prostor uravnoteži tudi po EU.

 • Freiherr

  Rezimski mediji ustvarjajo javno podobo politike z denarjem iz drzavnih podjetij preko oglasevalskega kolaca in podkupovanja posameznikov v obliki taksnih in drugacnih pogodb. V trenutku, ko bo venecuelski tip lastnistva podjetij presahnil, torej edino in samo s privatizacijo drzavnih podjetij, kjer drzava nima kot solastnik kaj poceti, sele in sele potem se bodo fake news obrnile v normalo in posledicno spremembo druzbe in nje delovanja. Stalno medijsko pumpanje mozganov pri vecini Slo zivlja pusca posledice, ki se kazejo na volitvah. Tako kot v Islamu,ki potrebuje samo eno spremembo in zadeva bi se radikalno obrnila.
  Ukinitev smrtne kazni (fatve) za tiste, ki se odlocijo za prostovoljen izstop iz islama.

  Naredi medije verodostojne in ljudje bodo sledili, tudi terminalno zabiti ali celo tisti neskoncno in iracionalno indoktrinirani…

  • rubec

   Hehe, sem vedel da si ti.
   Lp

   • Freiherr

    Maestro rubec. Po benu mi niso pustili uporabljati mojega starega nika zato mi je na pomoc priskocil Franclnov Joza.
    Evo pa gasa…

    lp
    kalavnik

    • rubec

     Boljšega ne bi mogel izbrati. Bil je luciden in vizionarski možakar. Spomnim se, ko smo ob večerih v salonu pri steklenici španske Madeire in kozarcu avstrijskega Courvoiserja vrgli partijo ali dve taroka. Pogosto je omenil, da so mu naši kraji izredno všeč, ljudje prijazni, gamsov za streljat ravno prav, da navdušenja o naših pečenicah z zeljem niti ne omenjam. Seveda si nisem nikdar drznil zmagati partije, zato je z menoj pogosto delil svoja intimna razmišljanja. Dostikrat je omenil, da bi za nas slovence bilo najbolje, da se od avstroogrske še za časa njegovega predsedovanja avstroogrske unije priključimo ogrski in da nam bo to čez čas še kako prišlo prav. Zato zanj pravim, da je bil vizionarski tip Franclna.

     • Freiherr

      Najboljsa resitev, tebe za kanclerja, samana pa za tvojega svetovalca…

     • rubec

      *******

  • Peter

   Jaz grem že sam sebi na živce, ko ves čas trobim, dokler bodo mediji v rokah levice ni niti najmanjšega upanja na spremembe, no.

 • rubec

  Idealna služba za gospo Vilmo Kremenček alias Darjo Zgonc. Tam imajo v studiu stole z fiksiranim naslonjalom kot jih vidimo vojaških letalih. Varnost je na Foxu prioriteta.

  • Peter

   Samo na vojaških letalih imajo sedeži tudi katapulte….enega močenga bi rabili za tov Zvonc, no.

   • sodnikisozločinci

    A hočeš povedati, da gospa ne more shujšat? Mala malca. Hujšanje za levičarje po metodi Janeza Janše. Pred vsakim obrokom 5 minut gledajte njegovo sliko, rezultat je zagotovljen. … in trebuhu gospe Zvonc bo odzvonilo.

 • Peter

  Tine Marinšek se pa ne oglasi več?
  Škoda, sem pričakoval spet enega entelegentnega sogovornika, ki piša take entelegentne kometarje:

  Mislim, pa pri vsaki zadevi najdete ali pa naredite slabo. In vi in vaša klerofašistična klika bi radi vodili našo državo? Saj verjetno boste kdaj zopet dobili priložnost (upam, da ne, ampak pri naših ruralnih zavrtežih se nikoli ne ve, kaj bo na volitvah) in boste takrat pokazali svojo superiornost in inteligenco; upam, da ne podobno kot do zdaj, ko ste v tistih nekaj mesecih na oblasti razsuli Slovenijo in svoje podrepnike vsilili v vse pore družbe, tako, da nas že leta to tepe…

  Tine javi se.

  btw, kaj vse lahko človeku v glavo vbijejo mediji, ne moreš verjet, no.

  • sodnikisozločinci

   Imel sem stike tako z diplomanti FDV, kot s kmeti oziroma ruralci in moram priznati, da ruralci z logičnim sklepanjem in zdravim razumom prekašajo diplomirance družboslovja, moja nona bi bila proti kaki Jovevi pravi genij, imela je samo 4 razrede osnovne šole, pisala pa je pisma dolga več strani, boljše kvalitete kot zdaj diplomirani novinarji.

 • milanček

  oba svinjakarja na sliki, tik-tak, urca se približuje, crknila bosta!

 • Unikatna

  To potrebujemo!

 • Peter

  Vletel si sem, poln pluvanja po drugače mislečih z žaljivkami , nevrednimi razmišljujpčega človeka, in si pričakoval, da boš sprejet z rožicami, kruhom in soljo, roko prijateljstva, ki je ti nisi ponudil.
  Ne gre to tako, sorry, no.

 • Peter

  Tudi jaz ne razumem medijev, ki nikoli ne vidijo nobenih napak na levi ampak samo na desni, Nova24, ki je ti ne razumeš, je nastala kot odgovor enoumnim abotnim medijem, ki zavajajo, lažejo, potvarjajo.
  Svojo sovražno nastrojenost proti vsem drugače mislečim seveda lepo zavijajo v vato, ves čas pa sami hujskajo in delujo narod.
  Sorry, tako je, no.
  Pa srečno hodi.

  • sunday

   ni vredno – pusti budalo, ni pomoči, ni iq, ni ničesar – samo črna tma!!!

 • novaknovak

  le kaj bo na to rekel državljan d?! a se bo res kar odstranil.. ;-)

 • sunday

  menim, da bo v sloveniji najmanj nedosegljiv, če že ne kar prepovedan!!!