fbpx

Stranka Levica in poslanec Kordiš v vsem svojem sijaju! Pred proslavo pozira s plakatom z vulgarno vsebino. Snežič mu odgovarja!

Foto: FB

“Ddr. Rok Snežič sprašuje, kaj od navedenega je poslanec Levice Miha Kordiš: Biseksualec ali svinger, da ga poziva skupaj s punco da jih “po***”, se je Rok Snežič prek avtorja besedila odzval na plakat poslanca Levice Mihe Kordiša na Twitterju. Ta je v rokah pred “antiproslavo” držal transparent “Pof*** me kot državni proračun”, zraven pa je naslikan davčni strokovnjak ddr. Rok Snežič. V nadaljevanju se Snežič sprašuje, ali je Kordiš gej ali pa psihični bolnik in vse kaže, da ne more živeti brez njega.

Poslanec Levice Miha Kordiš je s svojimi izjavami in dejanji poskrbel za razburjenje dela slovenske javnosti. Vnet zagovornik “družbenega ekosocializma” misli, da so ideje Karla Marxa in Friedricha Engelsa prihodnost za slovensko družbo. Tega Kordiš nikoli ni skrival, saj je odločni podpornik idej, da mora biti vse javno in državno.

Nikoli ni skrival prezira do uspešnih slovenskih podjetnikov. Spomnite se, s kakšnimi besedami je v preteklosti označeval Iva Boscarola, Igorja Akrapoviča in druge. Pred kratkim se je po besedah Levice pojavil lažni manifest, ki govori o nacionalizaciji podjetnikov. Kljub temu, da so zanikali, so imeli v svojem resničnem programu zapisano, da se bodo zavzemali za postopno nacionalizacijo nekaterih podjetij in jih združevali v zadruge. Kordiš pa se je leta 2019 navduševal nad referendumom v Berlinu, kjer so prebivalci Berlina odločali, koliko stanovanj ima lahko v lasti posameznik. “Stanovanja za vse: Razlastimo kapitaliste. #Nationalize,” je še zapisal Kordiš.

Dr. Rok Snežič, strokovnjak za slovensko in tuje davčno pravo, je dobil čudno ljubezensko vabilo poslanca Levice Mihe Kordiša. Odgovarja, ali je Kordiš gej ali pa psihični bolnik. (Foto: Nova24TV)

Miha Kordiš s transparentom z neprimerno vsebino. Davčni strokovnjak mu odgovarja, ali je poslanec Levice gej ali psihični bolnik
Poslanec Levice je že večkrat verbalno in na hud žaljiv način žalil trenutno največjo parlamentarno stranko SDS. V hramu demokracije jih je večkrat označil za kriminalno združbo. Poleg tega pa je Kordiš postal strokovnjak za raziskovanje preteklosti davčnega strokovnjaka ddr. Roka Snežiča. Neverjetno, dolgoletni poslanec Levice, kot kaže, ne more brez Snežiča. Tako je poziral s svojo izbranko s plakatom z neprimerno vsebino. Poleg besedila pa je viden Snežič. Kaj je hotel povedati s tem Kordiš, ve očitno le on sam.

Poklicali smo tudi Roka Snežiča, kaj si misli o plakatu. Ta se je prek avtorja besedila že sarkastično odzval na Kordišev plakat prek Twitterja. Snežič pa je dodal nekaj besed o poslancu Levice. “Gospod Kordiš je več kot očitno obseden z menoj, saj vedno, ko dobi besedo v parlamentu, govori o meni. Saj ve, če ne bi omenjal mene, ga noben ne bi poslušal. Prav tako mislim, da je gospod Kordiš gej, saj če moški s transparentom hodi po Ljubljani in prosi, da ga pof**, je lahko samo gej ali psihični bolnik,” se je na “ljubezensko” povabilo poslanca Levice odzval Snežič.

Zanimivo, katero besedno zvezo je uporabil Kordiš. Morda pa je mislil tudi sebe, saj že od leta 2014  živi na račun slovenskih davkoplačevalcev.  Ti se tudi večkrat počutijo “pof*** ” na njegov račun. Ni pa to edina Kordiševa provokacija. Pred kratkim smo poročali, da smo v uredništvo dobili fotografijo bralca, na kateri se Kordiš odziva na komentar uporabnika enega izmed družbenih omrežij. Uporabnik ga je spraševal o prevozniškem podjetju, s katerim se prevaža Kordiš. Ta je odgovoril, da bo omenjeno podjetje ta pravo, ko se ga bo nacionaliziralo.

Miha Kordiš. (Foto: Bralec Nova24tv)

Luka Perš