“Strpni” Domen Savič po obračunavanju z Nova24TV z grobimi besedami nad Žigo Turka!

Domen Savič (vir: STA)

Preko družabnih omrežij se je vnovič oglasil skrajni levičar Domen Savič, ki je nekdaj zasedal mesto programskega svetnika RTV Slovenija. Očitno pa njegovih misli ne zaposluje le obsedenost z Nova24TV, saj se je ta tokrat obregnil ob ponedeljkovo konferenco stranke SD z naslovom Dvig kulture dialoga, konkretneje ob enega izmed gostov. Seveda ga niso zmotili poslanec Milan Brglez, Tanja Fajon, Andreja Katič, Nina Peršak in Jernej Pikalo, ampak Žiga Turk, ki je bil v času druge Janševe vlade minister za izobraževanje, znanost, kulturo in šport.

Na Facebooku je Savič poleg objavljene novice o konferenci v svojem slogu zapisal: “Dragi Socialni demokrati, z vsem dolžnim spoštovanjem – pejte v kur** z dajanjem javne besede človeku, ki reče, da ‘besede ne ubijajo’ in da ‘kar ne ubije, jača’. Res. PEJTE. V. KUR**.”

https://twitter.com/ZigaTurk/status/1072244804719923201

Saviča so zmotile besede Žige Turka, ki je izpostavil, da “besede ne ubijajo, in kar te ne ubije, te naredi močnejšega. Če te nekdo z izjavo užali, to še ni razlog za omejevanje svobode govora”. Turk namreč zagovarja stališče, da omejevanje svobode govore in spletna policija nista rešitev. Po njegovem prepričanju omejevanje svoboda govora prav ne bi smelo biti domače stranki SD, saj je bila ta praksa značilna za totalitarne režime.

Savič takšnih besed očitno ne razume, kar pa ni čudno, glede na to, da sam že od začetka septembra redno poziva državno podjetje Telekom Slovenije k prenehanju oglaševanja na Nova24TV. Na našem portalu smo že pisali o pritiskanju Saviča na uredniško politiko medijev, ki so naklonjeni opoziciji, oziroma poskusu finančnega pritiskanja na medije, ki se je sprevrglo v pravo obsedenost, saj je Savič vse od začetka večkrat dnevno prek Twitterja nadlegoval Telekom, v posameznih obdobjih tudi vsakih nekaj sekund!

Foto: STA

Ne skriva nestrpnosti do katoličanov
Dobro znano je dejstvo, da ima Savič skrajno levičarske ideje, namreč, preko družabnega omrežja Twitter s profila Državljan D izraža svoje nestrinjanje z drugače mislečimi. Medtem ko je velik zagovornik idej kulturnega marksizma, istospolno usmerjenih in naseljevanja nezakonitih migrantov, pa je močno sovražen do katoličanov, saj ostro nasprotuje  prenosu svetih maš prek nacionalne televizije ter radia, katoliške vernike pa naziva kar z žaljivko “klerofašisti”.

Ob vsem tem pa je zanimivo: kako je mogoče, da so Saviča kljub nestrpnemu obnašanju povabili na Fakulteto za družbene vede v Ljubljani, kjer je imel predavanje o medijskem aktivizmu, odgovornosti in vlogi posameznika? H gostovanju pri predmetu študentov drugega letnika novinarstva Novinarsko sporočanje I. ga je namreč povabil predavatelj Blaž Petkovič. Glede na to, da je Petkoviču nadrejen Marko Milosavljević, je očitno tudi ta naklonjen Saviču, ni pa zanemarljiv podatek, da tako Petkovič kot tudi Milosavljević delata pri režimskem Večeru, ki je v lasti tajkuna Hakla. Daleč od tega pa je razmišljanje, da sta Saviču na FDV naklonjena le omenjena predavatelja, naklonjena mu je tudi  znana predavateljica in sodelavka Mirovnega inštituta Barbara Rajgelj.

Domen Savič – Državljan D (Foto: FB)

Glede na izrazoslovje Saviča se človek vpraša, kako je mogoče, da so na državni fakulteti gostili takšnega skrajneža? Očitno je namreč, da Saviča svoboda govora ne moti do mere, ko je izraženo njemu blizu, ko pa se z nekom ne strinja, je zgodba povsem drugačna, saj je nasprotnik deležen pogroma in najrazličnejših opazk. Zanimivo pa je, da tako imenovanega “poznavalca medijev” ni zmotilo, da so bili gosti na okrogli mizi v večini iz vrst stranke SD. Ne bi bilo strokovno, če bi bili med gosti tudi strokovnjaki z nasprotne strani, da bi bila konferenca bolj uravnotežena, kar bi posledično omogočilo oblikovanje bolj celostne slike o zadevni tematiki.

H. M.

 • Slehernik

  Mogoče pa srečam kdaj tega soyboya na ulici…..

  • goldhorn

   Direk v faco dobi pljunek…..

 • sanguis sacrum

  ma pustite tega idiota pri miru, le kdo pa ga še resno jemlje, razen par degenov…

 • totex39

  Prišel bo čas tudi za take hujskače, ljudje ne pozabljamo.

 • VERZIFIKATOR

  Dominika Sovič

  SVETI SAVA IN TURČIN

  Sveti Sava spet se je oglasil,
  besno brani svojo domovino,
  je v domeni že za zgodovino,
  a ponovno je »svetniške« kvasil.

  Sveti Sava, dom en sam priznava,
  to nikogaršnja je domovina,
  psovk kjer vlada vekov večna plima,
  je oseba tečna, godrnjava.

  Sveti Sava spet se nam oglaša,
  preko Telekoma oglašuje
  in spodbija vse, kar mu je tuje,
  zdaj mu je v napoto turški paša.

  »Turku dali, bratje ste besedo,
  huje skoraj kot katoličanu,
  malo bolje kakor talibanu,
  pokazali vsem ste lastno bedo.«

  Turek neki ga je silno zmotil,
  rekel je, beseda ne ubija,
  sveti Sava se od besa zvija,
  Turka bi s pestmi se v hipu lotil.

  Pa se spomni ta naš sveti Sava,
  tepež da v njegovi ni domeni,
  kaj če kak nasprotnik kdaj popeni
  in bo Save zadnjica vsa plava.

  In ko Savo brez težav obvlada,
  par udarčkov, vsi po vrsti skromni,
  se nemara spotoma še spomni,
  v drugo da državo Sava spada.

 • to_mi_delaj

  Če je človek, bolan je pač bolan. Za take ni več pomoči.

 • SIMON ROZIC

  Temu že na “faci” piše: PREPOTENTNI PRIMITIVEC

  • Common Sense

   Pa prav akutno nedo*eban. Ker sicer pri zdravi pameti ne moreš biti tako usekan.

 • soc

  Domen Savič je del jedra problema vedno bolj ostrega sovražnega govora v slovenskem prostoru, perfidno pa spušča prek murgelskih medijev fake news, da je pravzaprav rešitev. Bolno.

 • Amerikanc

  Domenček bo vedno ostal “nepotešeni” Domenček. Rad bi bil na nivoju dr. Turka, a kaj ko mu ne seže niti do Ahilove pete !

 • Občasni Komentator

  pa kdo je ta Domen Savič…SD in SDS sta edini resni stranki na slovenskem ozemlju, z jasno infrastrukturo na terenu…volitve bi morale biti med tema dvema strankama in to je to. Kot republikanci vs. demokrati, ne pa 21 kandidatov za župana MB???!!!! Pol se čudimo, da ni kakovostnega kadra.

  • ZatonMesecnikov

   Tako je in dva, ki sta Liderja obeh strank. Zoki, kot lider levice in SD ter sil kontinuitete in progresa, ter Ivan janez. Mussomeli, z logiko zunanjega opazovalca, jih je hotel posesti za mizo, da se naredi morda korak k narodni spravi in prebije politično ohromljenost Slovenije, pa so ga “pravoverne” sile nagnale iz Slovenije.

   https://beta3.finance.si//pics//cache_fo/fotka-pirjevec-be.1367229470.jpg

   Tako pa ostaja odprt prostor za takšne ultra radikalce kot Savić, ki se pasejo na javno državnem….

   • Nata

    Ja. . . . .G.Mussomeli ! Takih se manjka.
    Priponka je pa dobra !!

 • Amerikanc

  Zadnje čase skrajni levičarji resnično pretiravajo s svojimi JAVNIMI izjavami. Človek se sprašuje, kako bi se v primeru nove državljanske vojne, obnašale razne poturice in domači izdajalci; če se samo spomnimo izjav Godnića, Svetlane, Savića, Tuerka, Mesca in Kordiša,…v njih očitno tli sovraštvo do katoliške Evrope in do pridnih, normalnih, delovnih Slovencev.

  • Tomi

   Takšni ljudje so zmožni tudi klati, prav tako, kot njihovi očetje, matere, …

 • Common Sense

  Ta bedak D. Savić ni vreden nikakšrne pozornosti. Njegovo izrazoslovje pove vse. Tudi za njegovo rit se bo našla pal’ca. Je premlad, da bi ji ušel.

 • goldhorn

  Zakaj se tega Državljana D ne spravi na sodišče zaradi sovražnega govora?

  • radames

   Ker je enakopravnejši. Kot, recimo, janković.

  • Franc Šink

   Zato ker se bojijo sami sebe.

 • radames

  Skrajni levičarji so tudi nemški nacionalSOCIALISTI. V Nemčiji so nacionalSOCIALISTI prepovedani!!! Pri nas pa skrajne levičarje ujčkamo.
  Pri nas vsi skrajni levičarji izhajajo iz boljševiške komunistične partije. Kaj so počenjali pri nas in v Sovjetski zvezi pa dobro vemo. Za sabo so pustili na desetine milijonov mrtvih. In tale Savić se že tako obnaša. Agresivno! Kot pravi boljševik!

 • Nata

  + + + + + + + + k temu

  ” kako je mogoče, da so Saviča kljub nestrpnemu obnašanju povabili na
  Fakulteto za družbene vede v Ljubljani, kjer je imel predavanje o
  medijskem aktivizmu, odgovornosti in vlogi posameznika? ”
  ni kaj dodati !!!!!! Pa še tole preberite. Je dobro napisano .
  http://radio.ognjisce.si/sl/209/utrip/28710/

 • Lea Pralines

  DOMEN NE DAJ SE BELČKOM!!!

  • RATATA

   Se bo dal črnčkom.

  • Andrej

   Boš mogu zamenjat ploščo. Kučan ima belo srajco. Tako, za vsak slučaj. Dobro poglej zgornje slike. Vsak ima vsaj nekaj malega belega. Ma, nikol ne veš.

   • Lea Pralines

    inteligenten odgovor………ha ha ha

  • tohuvabohu

   Ta kreten prav išče …

   • Lea Pralines

    ..tebe

   • Lea Pralines

    SALAM MULEJKUM…nadaljuj…

  • Common Sense

   Lea Pralines, spet ti je sladkor v krvi padel. Pojej no eno pralinco. Tiskane črke te izdajajo.

 • RATATA

  Vsaka edinica je imela političnega komisarja.
  Slovenija je ostala vse do danes neka vena velika edinica z ogromnim številom politkomisarjev in agitacijskih propagandistov!
  http://www.geocities.ws/siorli/krimska_jama_materiali.htm

  • Nata

   + + + + + vzrok in posledica.

 • Franc Šink

  Če je to orodje in izdelek FDV, kot je Savić, se nam slabo piše.

  • WISKY 1000

   takšno sodrgo je potrebno v kali zatret

 • Stajerka

  hahaha……lewakom se je odpelalo do konca, še malo pa se jim bo Savič povzpel na glave, potem ga bo težko ustavit……bumerang dobiva zagon!!

  pa še nekaj – lewaki so prepotentni, da je groza……ta predstavitev na twitter računu je lahko dvoumna, mogoče celo grozeča…..in to od SEKRETARKE NA MINISTRSTVU ZA ŠOLSTVO??

  Martina Vuk
  @MartinaVuk
  Državna sekretarka na MIZŠ. Predsednica Ženskega foruma SD. Sem, kakršna sem! Drugih je že tako preveč!

 • šmentanamuha

  Gospod Nihče, ki je sebe poimenoval državljan D, je našel svojo tržno nišo, saj do zdaj sploh nismo vedeli zanj. Pravzaprav še zdaj ne vemo, kdo ali kaj on sploh je.

  • anzek

   Vemo!! ON je nevzgojeno izprijeno niče!!

   Neverjetno je, koliko je lahko v eni sami osebi skoncentriranega toliko sovraštva.

   • Nata

    Smrkavec, kateremu še smrkavi nos brišejo, ker si ga sam ne sme.
    Da ga slučajno ne bi upognil na desno.

  • WISKY 1000

   to je neki rdeči stvor

 • Franjo Trojner

  “Cankar: Če bi bil Rus, bi bil pravoslaven, če
  bi bil Prus, bi bil protestant; ker sem Slovenec, sem katoličan.” …
  Sam sem ponosen, da sem Slovenec in s tem katoličan!
  Levičarski aktivis Domen Savič nas katoličane zmerja z klerofašisti, kar je tudi po zdajšni zakonodaji kaznivo in bi organi pregona že po uradni dolžnosti morali začeti z pregonom sovražnega govora uperjenega zoper vse katolučane!
  Sicer pa sam Domnu Saviču odpuščam grobo žalitev, dečko pač ne ve kaj govori. Njemu podobnih ateistov sem se v živlenju že dodobra nagledal, ko mislijo, da jim gre v živlenju vse, kot po maslu so glasni, v svojih sodbah ostri in pogosto tudi žaljivi, ko pa pride prva prava življenska preizkušnja, pa vsi brez izjeme Boga prosijo za pomoč.

  • zokispoki

   Ko nam bo prekipelo, bodo dobili to, kar si zasluzijo !

  • Common Sense

   Dečko ima veliko težav. Ateizem kot tak sploh ni problematičen oz. je mikroskopsko majhna težava v primerjavi z drugimi, ki jih ima. Ne bo se jih zlahka rešil. To izdajajo njegove manične oči.

 • Andrej

  Domen Savič mora imeti neke hude notranje težave. Žal jih ne rešuje na pravi način. Vedno se izkaže, da se prava pot reševanja težav prične pri sebi. Kadar je vedno nekdo drug kriv, se iz takšnega pristopa nič dobrega ne izcimi.

  • FRANC3

   Se strinjam. Tipičen profil komunista. Če kaj rata, je za to zaslužen komunist, če ne rata, so krivi drugi.
   Že videno vse od Marxa naprej.

 • hribovc

  domen, zgleda da si s sedmimi mes’ci rojen, zato pejt še za dva mes’ca v p.m., pa prid’ normal’n vn !!!

  • pajot

   Ha,ha,ha…..Odlično!

  • zokispoki

   Mentalni nedonosencek, vsekakor! Zakaj ne gre raje v otadzbino, v p.m. zgago delat ?!

   • FRANC3

    Si ne upa. Tam bi mu dali vetra. Bi hitro utihnil.

  • WISKY 1000

   ha,ha……..

 • Artur

  Pa dobro a se bo našel kdo in tega parazitskega šmokljana zblojenega vzgojno enih parkrat okoli kepe ali ne ?

  • FRANC3

   Zasluži si, a mi si ne mažemo rok s takimi tipčki.

   • WISKY 1000

    BO POTREBNO Z DRUGIMI PRIJEMI

  • zvone gabrijan

   Samo to kapirajo takšni bebci.

 • tomnidari

  Debata o kulturi dialoga po komunistično strahopetno 5:1.

 • if

  Domen Savić, fake news avtor!
  https://video.arnes.si/portal/asset.zul?id=xNYSZFUKWRJdaQcdS8r63WoE

  Domen Savić (4:45 do 5:15): “Več ljudi, ki nima verodostojnih informacij, slabše so odločitve na nivoju celotne družbe, slabše živimo kot družba.”

  Domen, govorite o sebi!

 • PLavi-mil

  Pa, da se morajo ravno v Sloveniji roditi take levičarske gnide .

  • jjajo največji ljuzer

   pa, da se morajo ravno v Sloveniji roditi takšne konvertitske levičarske gnide, ki ukradejo Pučniku stranko in imamo to sramoto, da imamo komunjaro na čelu stranke,

 • FRANC3

  NOR JE, KDOR SE S sAVIČEM UKVARJA.
  SAVIČ JE OBSEDEN S SOCIALIZMOM IN KOMUNIZMOM TIPA S. KOREJA, KUBA ALI VENEZUELA. VSE KAR JE ZAHODNO (BERI KAPITALISTIČNO) ZAVRAČA in zaničuje..
  Zanimiva je slika, kjer Savič v roki drži mobitel znamke SAMSUNG. A je do morda izdelek S. Koreje???
  Domen verjetno nosi rdeče gate, na katerih sta narisana srp in kladivo (po vzoru Helhe iz ALO-ALO).

  • Common Sense

   Pa akutno nedo*eban je. Samo nedo*ebani ljudje so lahko tako polni strupa.

 • WISKY 1000

  TE IZDAJALCE SLOVENIJE,POD NUJNO V SAMICE.

 • Kataklizma

  Lolek, saj ni kriv, da nima pojma, kaj govori in kako v protislovju s svojo ideologijo je … še en zanemarjen pankrt, ki ga doma niso jemali resno, zdaj pa laje in kruli … res, nekatere njegove izjave so bolj ogabne od ogabnosti same.

 • Miha

  Savič je totalno zafurstriran, s prikritim manjvrednostnim kompleksom, zato ima tako nore,zblojene izpade. Tip s tem, da ponižuje in ustrahuje druge ljudi, zdravi svoje komplekse.
  Pacient.

 • bisabre

  Opičnjaku so na TWT ukinili račun, sedaj besni in zliva svoj žolč po vsakem, ki ga sreča. Ja Domenček, tako se godi levim primatom, če se v šoli niso pridno učili strpnosti ter bontona in so bananine olupke metali sem ter tja.

 • Imperial Commando

  Važn ,da ma križ direktno na betici :)))

 • Nesporni luzer 2018

  Savic vam.samo nastavlja ogledalo. Na prostaske zapise brscica, naci lucy in jajotovo tvitanje, vam na enak prostaski nacin vraca nazaj. Svoboda govora!

  • zvone gabrijan

   Ja, samo v ogledalu vidi sebe, pa zadaj se še tebe malo vidi.

 • Garbage man

  To pezde je zafiksano 24/7 in ga bo potrebno pozdraviti asap

 • Sloven”c

  Kako je lahko tako primitiven…..

 • luka globus

  tipičen kaviar pederajs

 • Janez

  JUŽNA SRBIJA VABI,
  BAJE JE ŽE ČISTO NEPOSELJENA.
  Baje se Srbi od tam izseljujejo.
  Sem slišal nekje v medijih.. Kako to? L.r. Jnez Kepic-Komenda

  • janko

   Vse naše levičarje izgnati tja!!

 • Get Smart

  Savić je MURGL JUGOKOMUISTIČNI bastard = je lažnivi pes = sam si pravi WATCHDOG = ono internacionalno nje, kar na srpski nje, pomeni PAS, vuk = vukojebci nje, vukojebina nje.
  Je DOKAZAN aparatčik MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE = je vojak revolucije =
  SERBUS=hlapec kaviaržido KOMINTERNE oz. tui njene MURGL KOMI JUGE,
  je torej samoimenovani PES ČUVAJ tekovina MURGL KOMUNISTIČKE REVOLUCIJE =
  MURGL KOMUNISTIČNA REVOLUCIJA pa je pokol otrok in ROPANJE preživelih =
  PARAZITIRANJE na ljudeh.

  Če bi radi uporabljali prispodobice nje, pač uporabljajte stare dobre prispodobe, ki pijejo vodo:
  – so zemeljska kuga
  – rak rana
  – so paraziti

  – so krvosesi – poznate prispodobe o vampirjih?

  PIJEJO VAM kri in vam jo bodo do konca svojih dni, če jih ne spravite dol s hrbta in stran z vratne žile.
  DO KONCA VAS bodo izsesali, ker to vseskozi počno =
  vse to je staro kot svet = le OČI MORATE ODPRETI in se OVEDETI DEJSTEV.

  • Get Smart

   Razen redkih izjem in novih članov, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

   VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

   Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
   kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
   .
   Prosto po Pavelu:

   “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM=MURGL-JUGOKOMUNIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
    =FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO = kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

     • Get Smart

      Samo v primeru v STOŽIC nje, kamor je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku IZROPALA
      220 MILIJONOV € za projekt,
      ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
      40 milijonov €

      in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
      MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov = najboljš đupljan nje NI PLAČAL
      ampak jih
      je nagnal domov BREZ PLAČILA.

      Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
      Kaj odmeva v Stoščah?

      – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
      – ZA koga? Za PARTIJU?
      – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
      – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
      – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
      – “Evviva communismo!”
      – “Bandiera rossa la triumfera!”

      Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.

 • Olga2345

  Tovaris Savić, “pejte v *****”, skupaj z Makarovičko in vso levičarsko svojatjo (po Trčku)! “J*** *** *** mater” (po Makarovički)!

  • jjajo največji ljuzer

   janšari iz piške materine sploh ni prilezel, zato je posut s poporodnim sluzom, popiti porodni vodi primerno bebav in zato govori takšne bedarije. retardirani obsojenec na retardirano volilno bazo

 • xtc

  Komu-fašisteki so najprimitivnejša sodrga na svetu,primerljiva z islamisti.

 • Darth Vader

  1000eur nagrade tistemu homoseksualcu, ki se posname in objavi posnetek, kako mu Savić nežno fafa penis…..ampak mora biti na kolenih in fafat.. :)

 • Darth Vader

  zadnja dva stavka v članku “Zanimivo pa je, da tako imenovanega “poznavalca medijev” ni zmotilo, da
  so bili gosti na okrogli mizi v večini iz vrst stranke SD. Ne bi bilo
  strokovno, če bi bili med gosti tudi strokovnjaki z nasprotne strani, da
  bi bila konferenca bolj uravnotežena, kar bi posledično omogočilo
  oblikovanje bolj celostne slike o zadevni tematiki.”……sicer Žiga Turk ni ravno najbolj brihtne narave, ampak krivulja učenja pri njem je fenomenalna……in če bi pripeljali še nekoga iz desnega pola, brščiča, bi bila debata porušena v korist desne strani, saj je že en Žiga Turk bil prevelik zalogaj za vse SDjovce na odru…..pa zna samo osnovno poštevanko tega, o čemer govori……ampak kot rečeno…..krivulja učenja je kar strma pri njem :)

 • Zgornji

  OOOVAJJJJ SAVIČIČ … :-P

 • Franc Šink

  Domobranstvo se vrača.

 • oto

  Svoboda govora ni sovražni govor in obratno. Pa kaj vam tu ni jasno?!

  • tohuvabohu

   To imaš pa prav, človeček. Svoboda govora je človekova pravica, sovražni govor je pa levičarska pogruntavščina.

 • maxbernie

  Branje postov katolibanov so resno opozorilo, kakšne posledice ima parjenje v družini.
  Res ste zatohli, retardirani, glupi ko kurac (prosto po Prešernu) in res vam ni lahko.
  Gamad klerofašistična.

  • DEATH TO COMMUNISM

   Nekje si debil slisal floskulo o katolibanih, klerofasistih in jebo ti pas materah, zdaj pa kvakas kot en kreten eno in isto tako kot vse komunajzarske ovce. Crkn ze enkrat! Slovenci sploh ne rabimo zunanjih sovraznikov, ce imamo take izlocke med sabo, kot si ti in tebi podobni. Bo dost “dela” ze z vami! Spizdi, gnoj pokvarjen!!!!!!!!

 • Šobar Davorin

  Ja ono reklo o ojačanju je že tako prežvečeno, de bi si omenjeni gospod lahko omislil kakšen novejši izraz. Ali bi pa molčal.Kar bi bilo najbolj modro. Nje. Ne pa koprolaliti kozlarije.