Svoboda govora bi pod vlado SD dobila nagobčnik: Njihov podmladek bi ponovno uvedel verbalni delikt ter ustanovil spletno policijo, ki bi kaznovala tiste, ki so drugačnega mnenja!

Foto: spletna stran Mladega foruma

Podmladek Socialnih demokratov Mladi forum ima za prihodnost Slovenije natančen načrt: mladi totalitaristi bi v maniri svoje predhodnice Komunistične partije Slovenije Vladi RS predlagali ustanovitev spletne policije, ki bi zatirala “sovražni” govor v stilu nekdanjega 133. člena jugoslovanskega kazenskega zakonika, ki je uveljavljal verbalni delikt v Jugoslaviji. Sanjajo o udbaškem preganjanju drugače mislečih, ki bi jih na podlagi IP računalniškega naslova uporabnika primerno kaznovali. Pobudo uvedbe spletne policije so začeli na podlagi tvitov tistih, ki nasprotujejo množičnim prihodom migrantov na slovensko mejo in islamizaciji v Sloveniji, in jih označili za sovražni govor.

Podmladek Židanovih Socialnih demokratov postaja vse bolj radikalen in totalitaren. Po pozivih, da je samo revolucija rešitev za nastale težave, in nedopustnem obešanju portreta nekdanjega komunističnega diktatorja Josipa Broza Tita, odgovornega za smrt stotisočev nedolžnih ljudi, Mladi forum poziva še k uvedbi verbalnega delikta, s katerim bi kaznovali vse, kar spada pod njihovo teorijo “sovražnega govora”. V ta namen bodo naslednji vladi predlagali ustanovitev spletne policije, ki bo “intenzivno zatirala sovražni govor in anonimneže primerno kaznovala”, so zapisali na svojem Twitter profilu.

Njihov predsednik je na zadnjem kongresu postal Andrej Omerzel, v vodstvu pa je tudi sin nekdanjega generalnega direktorja slovenske policije Janka GorškaLuka Goršek. Mediji so prav v zadnjem času razkrili, da je iransko pranje denarja v NLB končalo svojo pot ravno na policiji – v mandatu Janka Gorška -, kjer so ustavili vse preiskave in zadevo pometli pod preprogo.

Foto: Twitter

SD nas hoče popeljati v diktaturo in policijsko državo
Na spletu se je zaradi njihove objave sprožil val ogorčenja, saj ljudje ne morejo verjeti, da bi Mladi forum Socialnih demokratov izvajal cenzuro nasprotujočih mnenj na podlagi svoje politike sprejemanja migrantov. Vprašanje pa je, kdo bi po njihovem določal mejo med “sovražnim govorom” in svobodo govora?

Namesto da bi se ukvarjali z vprašanji pregona gospodarskih kriminalcev, ki jih imajo v lastnih vrstah kar nekaj, na primer, kar tri komisije so ugotovile odgovornost nekdanjega ministra Križaniča za aferi Teš 6 in pranje denarja v NLB ter bančno luknjo, ta pa vseeno kandidira za poslanca SD, se oni ukvarjajo s cenzuro tistih, ki se ne strinjajo z njimi v zvezi z migranti. V svobodni družbi imajo ljudje pravico do svobode izražanja, pa če je to njim všeč ali ne.

Spletna policija Socialnih demokratov “že opravlja svoje delo”
Na Twitterju se je po najavi Mladega foruma na bizarne zahteve takoj pojavila parodija “Spletna policija Social demokratov”, ki že poziva državljane, naj prijavijo kakršno koli obrekovanje vlade, napačno naslavljanje transseksualcev ali migrantov, ali če si kdo drzne ne voliti stranke SD. Takoj bodo s takšnimi ljudmi “opravili”. Seveda gre za parodijo na objavo Mladega foruma, ki so poleg tega, da se mnogi zgražajo nad njihovimi “ukrepi”, deležni posmeha.

https://twitter.com/TanjaPorcnik/status/998271169802440705

A. G.

 

 • Soave

  Neverjetni so, ti mladci s polnimi trebuhi in pravovernimi starši in strici !
  Sedaj, ko so se ljudje malo zbudili, bi jim pa radi zaprli usta ? Barabini. Negodni mladiči svojih rdečkarjev !
  Seveda. Kar spomnimo se silnih žalitev, pluvanj in laži na račun desne opcije !
  Sedaj, ko so Narod zastrupili in jih pripravili s svojimi pisarijami, da dvomijo. . . . . sedaj bi pa radi prepovedovali ? Seveda – preventiva ?
  In oni špicparkeljc je seveda tudi zraven. Verjetno so mulci kar tekmovali, kateri bo bolj strupen ! Vse za Partijo !

 • dob

  Nabijem jih na kurac!
  (se morm hitro izrazit dokler se lahko)

  • slosin

   …ko bo spet zaživel 133 člen KZ SFRJ, boš mogoče lahko napisal ‘nabijem jih na penis’……

   • dob

    Sem nekje prebral, da so našli en star zapisnik s sestanka zbora staršev na eni šoli v Starem Rimu. Pergament je bil precej scufan, ampak se ga je dalo prebrat, ker so takrat imeli lepo pisavo.

    Torej, učiteljica je sklicala učiteljski zbor, ker je en ta mali na tablo v razredu napisal VAGINA! Z velikimi črkami, lepo prosim. Že tukaj je videti zle namere po rušenju ene stare kulture, ki je tako stara, da se imenuje Stari Rim.

    No, in je učiteljica poklicala ravnatelja, pa sta ta dva poklicala še druge tršice, in je bila cela pizdarija. Češ, kva je za narest.
    Da je treba mulca kaznovati, je jasno, o tem so se vsi strinjali. V šolo so poklicali starše, in jim povedali, da se je zgodilo nekaj nezaslišanega! Mulc je na tablo napisal V****A!

    Da pa vsi vemo, da se v takšnem primeru napiše PIZDA, s tujko seveda, ker je to bolj kulturno, a ne. Sam poglejte Slovane, kako oni to lepo delajo, oni lepo rečejo pizda.
    Mali jih je fasal čez rit.

    To se je zgodilo ene tri dni preden je propadel Stari Rim.

    • slosin

     aha, izobraženi rdečkarji poznajo te vzroke za propad Rima in se bojijo, da bi šla tudi slo na isto vižo v fálos….

   • KAPIBARA

    Rek: jeb- ti- ma-.. se bo glasil: mimico ti na sprehod peljem v koruzo
    Id- v – pi- se bo glasil: pojdi v ženski spodilni organ (žaljivo)

    • dob

     hehehehe….
     Pozdravljam debato, KAPIBARA, in nadaljujem!

     Slovenski človek je na splošno precej aseksualno bitje, ki ne loči med državo in sabo, zato pa je jalov v svojem razmišljanju. Jalov je v upravljanju s svojo državo, jalov je v načinu, kako načrtuje gospodarstvo in lastno življenje. Jalov je v tem, kako o vsem tem sploh razmišlja.

     Država ne razmišlja o tem, da bi kaj ustvarila, temveč, kako bi si kaj sposodila od tistih, ki znajo sami ustvariti denar. Slovenija si ga sposoja, ker ga sama ne zna pridelati, potem pa ga ne zna niti vrniti, ko ji poteče rok za odplačilo dolga.
     Noče ga vrniti, hoče si še sposojati. Hoče biti vzdrževana, ampak hkrati ponosna. Skratka, nedorasla, otročja, aseksualna, brez namena odrasti – in samostojna!
     Torej, Slovenija bi kradla, da bi lahko živela in v tem ne vidi nič slabega.

     Lezbijke in geji pa ne razmišljajo o tem, da bi kot ljudje vzpostavili odnose z nasprotnim spolom in bi iz tega odnosa nekaj nastajalo. Karkoli ustvarjalnega, plodnega, obetavnega, človeškega. Razmišljajo o tem, da bi si sposojali otroke in jih nikoli več vrnili svetu. Tako kot to naredi država s krediti! Torej, oni bi jih svetu ukradli. Potem bi jih pa porabili.

     In zato zdaj nastaja takšna zakonodaja, zanjo gre. Da imajo pravico to delati in jim nihče nič ne more. Oni, geji in lezbijke in feministke in trans, so na eni strani, država, komunisti, na drugi strani – vsi na isti strani!
     Na drugi, smo pa mi, ki smo zanje rasisti, fašisti, nacisti, fojbofobi. Le kdo bi se bal fojb! Za takšne je jasno, da niso normalni.

     Pri psihološkem testu drugje vprašajo izprašanca, če je kozarec na pol poln ali na pol prazen, po tem ugotovijo ali je nekdo optimist ali pesimist. Pri nas pa te vprašajo, če misliš, da so fojbe napol polne ali napol prazne.
     Po tem vidijo kam spadaš! Če prav odgovoriš, lahko priplezaš do položaja tožilca ali predsednika vrhovnega sodišča.

     V resnici ti imbecili, ki nas zdaj imajo vse v svojih rokah, omejujejo svet, da bi nastajal po svoji Volji in se tako tudi razvijal.
     Tile nam ga kreirajo po svoji volji, KI JE NIMAJO!

     Trdim, da so brez lastne Volje, ker je nimajo kje vzeti. zato pa nam vsiljujejo predpise, ki jih sami sproti pišejo. Po potrebi pa spreminjajo. In teh ni nikdar dovolj!
     Ker so brez lastne Volje, so usodno odvisni samo od zakonodaje. Zakoni namreč nadomeščajo pomanjkanje lastne Volje, to je njihova vloga, ta je njihov namen: Ubijanje lastne volje v ljudeh!
     Če jo kje vidijo, jo preganjajo, če pa to ne pomaga, jo ubijejo.
     In to se jim sploh ne zdi dvomljivo početje, niti ne nevarno.

     Imeti lastno Voljo in ji slediti – bo v prihodnje kaznivo!

     Imamo predpise, katerih glavna značilnost je, da več kot jih je, jih je vse bolj in bolj premalo!
     In jih je zato treba še dodajati, da jih bo še bolj premalo in jih bomo zaradi tega morali še dodajati. Jih bomo pa dodali, da jih bo spet premalo.
     Pa kva pol! Jih bomo pa še dodali.

     V bistvu se moramo zahvaliti dvojemu, da smo o tem sploh začeli razmišljati in govoriti.
     Eno je seksualnost in njen namen. Dokler te debate niso sprožili geji in feministke oz. lezbijke, se o tem sploh nismo pogovarjali. Cerkev je še kar naprej furala svojo politiko aseksualnosti in nikoli spregovorila tistega, kar v angleško govorečem okolju rečejo “F” Word.

     Zdaj pa mora Štuhec sedeti na okrogli mizi zraven Vodeba, ki nima dlake na jeziku, in poslušati, kako mu psihoanalitik zagovarja njegovo (cerkveno!) idejo o tem, kaj je prav in kaj ne. In je tiho, ker ve, da ima Vodeb prav. Le da si Štuhec tega sam ne upa povedati, ker pol besed, ki jih izgovori Vodeb, Štuhec ne sme izgovoriti.
     Ampak posluša jih pa, ker jih mora poslušati. Drugega mu ne preostane, ker je Cerkvi zmanjkalo “F” words, da sama sploh lahko opiše svoj problem.

     Kako pa mehanik, ko popravlja avtomobil, govori z vajencem o popravilu, če ne sme uporabiti besede vijak, matica, zašraufati? Pelješ denimo avto k vulkanizerju, ker je šla guma in moraš sneti kolo, če hočeš zamenjati zračnico – kako boš pa to rekel?!
     A mu morda reče: hej ti, dej mi gun sej veš kva, pa pol ti prvij tist, sej veš kva, na tist, sej veš kva, pa fejst prtegn, sej veš kva, da bo držal en cajt!
     Ta bo zihr izpit naredu, ko bo iz vajenca hotel postati mojster. Bogve, kako bo zagovarjal diplomo.

     Drugo je pa muslimanska invazija na Evropo.
     Dokler nas tile niso zasedli, sploh nismo vedeli, kam rinemo. Krivi smo pa sami, da smo izgubili vse lastne vizije. Teh nam niso muslimani vzeli, izgubili smo jih že davno pred njimi, pred njihovim pojavljanjem. Zato so pa prišli, ker so vedeli, kje smo ranljivi, ker so vedeli kje smo mehki in dvomimo vase. Prišli so kot virus, ki ve, da je imunski sistem propadel in je bitje nebranjeno.

     Brez njih bi še vedno mislili, da živimo v normalni družbi in da smo različni od Islama.
     Z našim komunizmom-kučanizmom, da smo različni od Islama?? Ja, pa kaj še.
     Bi se kdo bil pripravljen boriti proti Islamu zato, da bo še naprej lahko imel kučana na oblasti???? HAHAHAHAHA……

     ****
     Čestitam, Cerkev! Medtem, ko se vi obnašate kot tisti mehanik in kot Rimsko cesarstvo, vam gejevski aktivisti in lezbijke pišejo šolske programe za otroke. In jim, zato ker še ne znajo brati, rišejo risbice o tem, kam in komu naj ga vtaknejo in kam ga bodo fasali.

     Po moje bi si ga vi zaslužili, “sej veš kva – sej veš kam…”

    • RATATA

     Makedonc me je v vojski na to tematiko naučil po njegovo:
     “nemoj da ti nateram majkata, da bi gola pod mene legla!”
     ni tako grdo po mojem mnenju.

     • KAPIBARA

      Ja, ampak ta je u stranom-tujem jeziku :-)

     • RATATA

      Saj sta si France Bučar in Boštjan M. Zupančič tudi v latinščini dopisovala, da jih udba neb zastopla.

     • KAPIBARA

      Dl časa živiš- več zveš
      – nekaj novega, za mnoge

  • Steiermark

   En zaveden Slovenec se ne izraža po balkansko! Pri njih, balkancih, v njihovem jeziku je takšno izražanje čisto normalno, ter zaradi tega tudi nebi mogli biti kaznovani….ker je pač to izražanje del njihov “kulture”…..

 • Marjan

  Tako SD. Moramo zatreti sovražni govor v Sloveniji.

  #zmaga

  • slosin

   zatret je treba te mlade fašiste, kakšen sovražen govor..

 • montyamp

  Mladi totalitaristi bi v maniri svoje prednice Komunistične partije Slovenije vladi RS predlagali ustanovitev spletne policije, ki bi zatirala RESNICO .
  KOMUNIST FAŠISTEKI PRAVIJO RESNICI , SOVRAŽNI GOVOR .

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • montyamp

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v —-SD—-, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
  V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v murglskosrbskem jugokomunističnem agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe
  o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku: SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije – Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  • Soave

   + + + + + + + + + + ni kaj dodati !!

  • pesjanar

   SD je samo psevdonim za resnično obstoječo stranko in to je ZKS,lepše se sliši SD oziroma po novem straniščni demokrati,saj se tudi kurba,prostitutka imenujeta spolni delavki pa naj bo še SD.

 • Ana Job

  Pravica do svobode izražanja po 39. členu Ustave RS zagotavlja svobodo izražanja misli, govora in javnega nastopanja, tiska in drugih oblik javnega obveščanja in izražanja. Vsakdo lahko svobodno zbira, sprejema in širi vesti in mnenja. Vsakdo ima pravico dobiti informacijo javnega značaja, za katero ima v zakonu utemeljen pravni interes, razen v primerih, ki jih določa zakon, če S*D fa*šistom, kaj ne paše naj izginejo v Kongo ali severno Korejo , tam bo za njih rajsko!

  • totex39

   Veš ta mladi socialistični udbovci bodo kar po hitrem postopku spremenili 39. člen Ustave RS in prikrojili tako kot bo njim pasalo, nič novega v naši politiki, tudi Cmero je Ustavo prirejal tako kot je njemu bilo prav, oziroma jo sploh ni upošteval.

   • Ana Job

    Res je, prav imaš. Vedno naredijo vse v lastno korist in nalašč puščajo zakonske luknje, da se jih lahko poslužujejo, kadar imamo interes.

   • Steiermark

    Seveda, saj on je “ustavni pravnik”, ki je, po njegovo, edini merodajen kar je prav in kar ni prav oz. da deli družbo na 1. in 2. razredne!

  • Blade Runner

   Nastavite si ogledalo. Sovražno se največkrat vedejo ravno predstavniki SDS-a, kar je zelo dobro vidno na tem kanalu kako sovražni so. Slepe ovce, ki ploskajo svojemu vodji, ki jih vleče za nos, v resnici gre za dogovor med levico in desnico. Odprite že enkrat oči!

 • Dilinger

  Paranoja je hudič.
  .

 • Peter

  Vrhovna policistka pa bov Tov Murgelj, strokovnakinja za določanje sovražnega govora, no.

 • Jakob Kovač

  Levi desni vsi ste isti-vsi hočete oblast in lagodno življenje ostalo pa so samo obljube ki niso nikoli izpolnjene!

  • KAPIBARA

   Kako da ne ?
   Po vojni so ta levi rdeči vse obljubili

 • PIA PlA

  Ne pozabite na zlorabljen “nacionalni interes”. V imenu nacionalnega interesa sodišča mirne duše opravljajo cenzuro in prepovejo svobodo govora. Eno od takih sodnih sklepov lahko najdete na tej povezavi http://monitel.si/wp-content/uploads/2016/12/Zacasna-odredba.pdf

  Že Cerar je mirno poteptal ustavo, njim in njegovim slovenska ustava ne pomeni nič. In dokler imajo sodišča pod svojo komando, bodo lahko delali kar bodo hoteli in kaznovali kadar in kogar bodo hoteli.

  Sploh pa moramo nujno sprejeti novo ustavo v kateri bo pisalo, da se komunizem izenači z drugimi totalitarnimi režimi in prepovejo.

 • učko

  Ta rdeči fašistični zločinci so čedalje bolj nesramni in predrzni, pa tudi zopet zločinski kot nekoč !

 • Ana Job

  V Sloveniji imamo stvari komplicirane, ustava ti dovoli da govoriš in pišeš kar ti srce poželi, zakon ti pa to hoče omejevati… ker je to pač Slovenija, država kjer je vse pobrkljano… Po pravilih naj bi bila ustava nad zakonom, pri nas pa ni in se lahko zgodi da po ustavni strani v konceptu svobode govora rečes nekomu, da je bu*sanc ali pa ci*gan, pa se to smatra kot sovražni govor, pa te nekdo prijavi da ga izvajaš in posledično lahko plačaš kazen, ker je ta zakon očitno nad ustavo…

  V glavnem svoboda govora ti dovoli govoriti svobodno, zakon o sovražnem govoru ti pa to prepoveduje, ker lahko plačas kazen. Res bedno prirejeno v korist komunistov seveda. Uredili so si zakonsko luknjo s katero se lahko okoristijo, kadar si to zaželijo.

  • Hun

   svobodo govora “vnovcic” ko se boris za lastne pravice…zmerjanje in ponizevanje drugih z tocno dolocenim namenom je primitivizm tistih, ki niso zreli za demokracijo in jo po hitrem postopku lahko zapravijo, ker v vojnem stanju ni moc ohrant demokraticnosti..moj pogled na ta problem

   • Ana Job

    Tipične primere takih imamo tudi na tem portalu. In ti ljudje se med drugim, nekatere ženske deklarirajo celo za desne, ena butasta avša mi je iz ljubosumja celo grozila z razkritjem moje identitete, da levičarskih provokatorjev, ki napadajo niti ne omenjam.

  • Tone

   Treba bi bilo navesti kako demokratično državo, kjer je svoboda govora neomejena. ZDA so to nekoč bile, pa tudi tam ni več tako kot je bilo.

   • Ana Job

    Ne vem, kako je kaj na Švedskem.

    • Tone

     Švedska je bila med prvimi, ki je sankcionirala sovražni govor.

     • Ana Job

      Ni potrebe za sovražni govor, saj z moje strani ne. Sem bila pa že večkrat tarča le tega iz strani dveh “samozvanih desnih” komentatork.

   • MižekFiga

    SLOVENIJA. OK!!!

    • Tone

     Ni OK, ker so že bile izrečene kazni za sovražni govor.

 • Marjan

  Upam, da bo nova leva vlada, kazensko ovadila NOVA24TV za spodbujanje sovražnega govora kot tudi njene komentarorje, kateri kršijo KZ-1/297 člen.

  • rubec

   puši kurac teslo

  • slosin

   ko bodo rdečkarji dvignili kulturo vladanja na nivo zahodnoevropskih demokracij, se bo tudi zmerjanje prenehalo…akcija povzroči primerno reakcijo…

 • macon

  Ti ljudje so bodisi tako zaslepljeni bodisi tako bedasti, da se ne zavedejo, da so njihove miselne predpostavke zgrešene. Kot vsi ideološki zaslepljenci imajo predstavo, da imajo ABSOLUTNO prav, kdor pa je proti njim ni njihov nasprotnik temveč SOVRAŽNIK. Kako se dela s sovražniki pa so že pokazali njihovi “junaški” komunistični vzori iz druge svetovne in po njej in o tem radi vsem odkrito govorijo.

  Ker imajo prav, so seveda kompetentni in poklicani, da DOLOČAJO, kaj je sovražni govor in kaj ni in ko sodišče, ki pretežno sodi njim v prid, dosodi kaj proti njihovim predstavam, je to potem takoj “Janševo” sodišče in janšizem.

  Vse pa izhaja iz vulgarne samopašne oblastnosti, iz pokvarjenosti razvajenega pamža, da mu sistem streže in so mu državna sredstva na voljo za vsako figo. Povprečni in podpovprečni omreženi levosučneži so namreč navajeni, da jim pripadajo donosne sistemske pozicije in podpirane kariere. Problem je, da jim nihče ni povedal, da so zajebali že Jugoslavijo in jih potem odmontiral iz njihovih foteljev, v katerih so se jim riti razlezle v obliko sedežev. Problem je, da so vladajoči levičarji tisti, ki so res fašistoidni, nestrpni, nesposobni, pokvarjeni in neumni, ostali pa naj bi jih po njihovo vseskozi prenašali in jim odpuščali ves kriminal in škodo.

 • šmentanamuha

  Prekleta gamad levičarska komunajzarska. Tolk mladi pa tolk neumni. Res ne vem, kdo pri zdravi pameti bi temle dal svoj glas. Zapomnite si nekaj, katero koli levo stranko volite, volite Kučana. To je dejansko vse samo ena stranka, ki se je razpršila, v vseh pa kadruje Kučan in starokomunisti. Ta taktika jim je do zdaj uspevala zaradi uspavanih volivcev. Se boste končno zbudili?

 • Olga2345

  Oni sami so sovražni, agresivni in širijo sovražni govor! So pravi anarhisti! To za demokratično družbo ni sprejemljivo! Čudim se, da je sin predsednika države del teh divjakov!
  Nemci in Francozi so že pokazali, kaj mislijo o Antifa teroristih!

 • Tone

  Najbolj smešen ja Žiga Turk, ki ga skrbi uspeh SD na volitvah.

  • Jani Steiner

   Tale tone je pa za vrtec : “tone balone ma v hlačah patrone, dvigne klobuk pa dela puk, puk”. A me boš prijavu, že sedaj, na zalogo.

   • Tone

    Ne bom te prijavil, otrokom nič ne zamerim.

  • Blade Runner

   Tone Rački, raje se ti zamisli nad porazom tvoje (rdeče) politične opcije na prihajajočih volitvah, gnida rdeča.
   Ko zmaga SDS, ti bo izpodmaknila državno korito iz katerega sesaš davkoplačevalski denar. Na prostem trgu te pa itak čaka beraška palica, glista nesposobna rdeča.

   • Tone

    Žiga Turk bo pa nesrečen zaradi tega.

   • RATATA

    Kaj praviš, da je to tisti Tone Rački, ki je nekdaj v Mladini objavljal prispevke o domobrancih?

    • Tone

     Tone Rački ni v Mladini objavil nobenega prispevka o domobrancih, sem pa verjetno kdaj komentiral kak članek na to temo, pa ne samo v Mladini.

     • RATATA

      Ločim forumsko od osebne polemike! Stritno!

     • Ana Job

      Nikomer se niste dolžni zagovarjati, za takšne stvari, ki si jih nekateri tukaj dovolijo. Za to se lahko, da prijava. Tudi sama imam velike probleme z nasilno komentatorko Pio, ki mi grozi že dalj časa z razkritjem imena in priimka. Čakam, da to naredi potem jo bom tožila, tako mi je svetoval sorodnik odvetnik.

     • Tone

      Hvala za razumevanje in podporo. Mene to ne moti preveč, naj imajo primitivci svoje veselje. Na nekaterih drugih forumih komentiram s polnim imenom, Tukaj se mi je to ime pripopalo kar samo, niti ne vem kako. Tudi pri uporabi računalnika sem bolj levi.

     • Ana Job

      Očitno je nekdo vdrl v vaš mejl. Treba je zamenjati mejl ali narediti še enega za komentiranje. Ista oseba, ki se je spravila na vas, se je tudi name. Gre za zlorabo in prav je, da bi takšne nasilne ljudi nekdo zakonsko preganjal.

   • Tone

    Na prostem trgu s svojim znanjem in delom lahko zaslužim kolikor hočem. A me denar ne zanima in zaslužim samo toliko kolikor rabim in to že vse življenje.

 • MižekFiga

  Slovenija je v EU. Slovenija je v NATO.
  Slovenija se je plebiscitarnoi odločila, da ni več balkansko jugoslovanska.
  Kdor se tej odločitvi upira in jo negira je veleizdajalec.

  Ne pristajamo, da nam nekdanji vplivni komunistični voditelji vsiljujejo Srbijo, Balkan in Rusijo.ta FUJ bomo končno razvozlali na VOLITVAH. GREMO in naredimo še enkrat končno to.

 • Roman

  Zanimivo,ne zanima jih odhod vrstnikov iz domovine,ne zanimajo jih kraje in goljufije in zanimivo,pošteno placano delo jim pa ne pride na misel!

 • tasilo

  Sovražim nasprotnike svobode govora.

  Khm … ali je to sovražni govor?

  • Peter

   Načeloma je.
   Seveda pa je zadeva drugačna, če so ti nasprotniki svobode govora, ki jih sovražiš, zagovorniki desne politične opcije, no.

 • Steiermark

  Levaški cucki – sledilci zločinske politike stalina in tita, bi pač uvedli verbalni delikt in kaznovali ljudi, ki bi se svobodno izražali in povedali kar mislijo – kar pa njim ni v prid oz. po godu. Seveda te zmaličene socialistične podgane spadajo v koalicijo samo še s kakšnimi iranskimi islamskimi tirani!

  • PIA PlA

   Žal so tudi na Nova24TV na delu zelo aktivni cenzorji,
   meni so pod tem člankom v imenu Ane Job zopet dvakrat brisali komentar.

   • Pičkin Polda

    Itaq, to ti delajo zato ker je vsem užitek, ko te vidjo jamrat. Vse se vrača, vse se plača! Ti delaš drugim, drugi delajo tebi. Pa najbolš še pride :)

 • Clemen J.

  Napis “smrt fašizmu” je tudi sovražni govor, in ta napis lahko spremljamo na vsakih protestih, shodih, in podobno. Sami sebi hočejo skopat jamo, tako da naj se kar vnaprej prijavijo!

 • Artur

  Zdaj pa ne vem ali to, da te zblojene slinave komunajzle označim za psiho patološke osebke po njihovo pomeni sovražni govor ali zdravorazumsko diagnozo ?

 • if

  Podmladek SD je idejno že v totalitarizmu!
  Zdaj poskuša idejo materialiuirati. To se bo zgodilo, če bodo prišli na oblast.

  Delajo po korakih, po zgledu Hitlerja v zgodnji fazah izvajanja holokavsta. Tedaj je komunstični kolaborant Jude na družbeni lestvivi korakoma potiskal proti statusu podgane.
  V tej fazi je javnost postopoma zgubljala.človečnost in na koncu postala del nacsitčne nečlovečnosti Potem je Stalinov kolaborant povzel svojega vzornika in tudi on začel industrijski holokavst.
  Na slovenskem je industrijski holokavst izvajal know-how, v katem sidra kompletna SD vključno s podmladkom.

  • večni srb

   Odlična prispodoba.
   Zgoraj sem posebej izpostavil, zakaj se je Hitler spravljal edino na največje reveže,zakaj so evgenični znanstveniki prav njih uporabili za svoje nečloveške eksperimente, če ti slučajno veš.

   • večni srb

    Pardon, mislil se napisati evgenični izrod, ker evgenika z znanostjo nima nobene zveze.

 • Ryuk

  To je pa tako fašistična ideja, da jo lahko pričakuješ samo od “antifašistov”.

 • šmentanamuha

  Virus socializma je preskočil na mlajšo generacijo.

  • sprehajalec

   Gre za mladiče komunistov, osvežene z znanjem zahodnih ultralevičarjev. Neko nadaljevanje ZSMS porednih mladincev, ki so hoteli reformirati Partijo nekoč, vendar ne v neko normalno europsko družbo. temveč v ultralevičarsko družbo. Ki je pa na zahodu marginalna ali pa po zaporih. Pri nas pa je to filozofija vladajočega razreda v navezi s prokomunističnimi lobiji in skupinami preteklosti.

 • Goran Hvala

  eni se zdej ne locijo svobodnega izrazanja in svojega mnenja od zaljenja….

  • RATATA

   Najboljš, da napišeš učbenike in priročnike o tem in se podaš na turnejo predavanj po Sloveniji.

   • Goran Hvala

    a nimamo zato nove in njenih fanaticnih navijacev… :-)

  • sprehajalec

   To loči le levičar. če levičar česa ne razume ali mu ne ustreza, gre seveda za sovražni govor. Že videno.

   • Goran Hvala

    ja a ni razlika ce nekomu recem da se z njim ne strinjam al pa da mu ne verjamem kot da mu recem naj si zlomi vrat al pa naj se utopi… to zgleda res pa desnakom nekak ni videt razlike… ze videno… :-)

    • sprehajalec

     Pri katerih desnakih si pa to že videl? Angleških Torijih? Ker se kar nekaj spoznam na zgodovino, pa ne prepoznam te prakse pri desnakih.

     • Goran Hvala

      a te je udarla komunajzerska bolezen… kar nic ne ves.. :-)… ahh nic ne de… sej je na novi se vse v arhivih… lahko vsaj kaksen clanek o lindsey vonn preberes pa bos med zeljami desnakov(pardon jansevikov) zasledil prav to… :-).. edino ce ima pri jansevikih izjava naj se nekdo ubije drug pomen… neki vzeto iz konteksta pa take fore.. :-).. pol sm se pa usteu…

  • večni srb

   Razumem, ko si ti užaljen, je to sovražni govor, čeprav te čez par mesecev spusti in vidiš, da ni bilo nič takega, red mora vseeno bit.

   • Goran Hvala

    najprej mi razloz ka naj bi bil uzaljen ob izjavi nekoga ki mi je tolk pomemben kot lanski sneg.. :-)… nismo vsi tolk narcisoidni da bi me brigalo mnenje drugega… sploh v smislu nekega zaljenja.. ce nim clovk kej za povedat zacne pa z socnimi besedami… pr enih to vzge…pri nekaterih papac ne… se ti sam smejim tolk casa da bos znoru… enim ni jasno to kako sam tak je…tak da dej me zdej mal uzal prosim..da bom cel dan sitn zarad tebe.. :-)

 • šmentanamuha

  Mladi totalitarci, ki so si na javni RTV dovoli nositi transparent z napisom SMRT JANŠI, hočejo uvesti internetno policijo, da bi preganjala tiste, ki se ne strinjajo z njimi. Pa vi ste res sam še za v kanalizacijo.

  • Tone

   Laž je nesmrtna lastnost desničarjev.

   • RATATA

    A je to javno mnenje v Sloveniji?

   • sprehajalec

    Praviš angleški Toriji so lažnivci ali kaj?

    • Tone

     Zakaj ravno Toriji ne bi bili lažnivci?
     Sicer sem pa samo obrnil slogan, ki se na tem portalu pogosto pojavlja, zato da malo podkurim šmentani muhi, ki se je zlagala,

   • šmentanamuha

    Zakaj laž, slika, ki so jo objavili na MMC, je imela točno takšen zapis. Fotograf se je zelo potrudil.

    • Tone

     Ni se potrudil fotograf, potrudil se je tisti, ki je prvi “videl” napisano SMRT JANŠI, čeprav očitno piše SMRT JANŠIZMU in iz tega naredil afero. Pa samo na forumih, ker bi drugje bilo preneumno.

 • Ali

  Ob idejah SD se čedalje bolj krisfalizira kar večina že od nekdaj govori nacizem=komunizem, cilj in uporabljena sredstva so enaki! Samo da so oni na oblasti [ za materilne dobrine gre a’ne tovariši].

  • sprehajalec

   Gre za filozofijo, da je njim pač vse dovoljeno, uporaba vseh sredstev. Moralnih in nemoralnih, resnice in laži, ker za njih končni cilj opravičuje uporabljena sredstva.

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!! Žaaal.

   • večni srb

    Državo pa le imamo!

    • sprehajalec

     Pa ne zaradi levičarjev. Tudi Slovaki jo imajo, pa nič ne pripisujejo zato zaslug levičarjem.

 • šmentanamuha

  Nič, ni druge, SDS mora dobiti 46%, vsaj.

  • Tone

   Zakaj si tako skromna, 51 % bi bilo veliko bolje.

   • šmentanamuha

    O.k. naj bo, hotela sem pustiti še nekaj procentov za kakšno drugo desno stranko, ampak najmanj 46 potrebujejo, da lahko vladajo.

    • ĐĐ Style

     46 poslanskih mest in 46% je ogromna razlika. Levica jih bo imela več kot 50, tako , da ste spušnili

    • Tone

     46 poslancev potrebujejo, če prav razumem.

 • PIA PlA

  Cerar je tudi mirne duše v korist arbitraže spregledal 4. člen ustave, ki pravi

  Slovenija je ozemeljsko enotna in nedeljiva država.

  • antimur

   Cerar je mirne duše kršil ne samo 4. člen Ustave RS, ta prasec je zmasakriral slovensko ustavo.

 • PIA PlA

  Svoboda govora na Nova24TV!

  Svoboda govora bi pod vlado SD dobila nagobčnik: Njihov podmladek bi ponovno uvedel verbalni delikt ter ustanovitil spletno policijo, ki bi kaz…

  PIA PlA

  PIA PlA 27 minutes ago

  Detected as spam Thanks, we’ll work on getting this corrected.

  PIA PlA 32 minutes ago

 • šmentanamuha

  Levičarski voluharji bi imeli internetno policijo v stilu Udbe. Kučan ni brez veze njihov častni član.

  • Zgornji

   JA, TAKO KOT JO IMAJO SPET KITAJCI NEKE PODOBNE POKVARJENE VRSTE !!! ! !!!

 • sprehajalec

  Il fascismo degli antifascisti non mi fa meno paura di quello dei fascisti. Italijanski pregovor.

  Fašizem antifašistov mi ne vzbuja nič manj strahu, kot tisti od fašistov. S tem da so Italijani izumitelji obojega, fašizma in antifašizma. In si velja to modrost zapomniti.

 • antimur

  Da razmišljajo razpadajoči norci kot so Kučan, Stanovnik, Zemljarič in podobna golazen kot zombiji, me niti ne preseneča, da pa ta mlajši zarod teh levih fašistov ni nič pametnejši, me pa preseneča. Sicer pa majhna kača vedno odraste v veliko.

  • sprehajalec

   Gre za mladostno distrofijo, kot posledica indoktrinacije v obstoječem šolskem sistemu. levo je dobro, desno je slabo. 20 let tumbanja v glavo.

   • ivan šantl

    Gre za gensko spremembo možganov.

  • Zgornji

   HJA, KAKO PA BODO SLABI STARŠI VZGAJALI KAJ BOLJE, ČE PA SO ŽE SAMI VZGOJENI ŠE SLABŠE KOT NJIHOVI STARŠI ??? !!! ???
   ČE BI BILI “KOPIJA OD ORIGINALA” , BI TO ŠE ŠLO, .. TAKO PA IMAMO “KOPIJE OD KOPIJE” , IN SLEJ KO PREJ PRIDE DO TOTALNE POKVARJENOSTI !!! ! !!!
   Žaaalll .

  • Schemva Miro

   Če jo prej ne potolčeš.

 • sprehajalec

  levičarji ti bodo še za pijačo dali marđesić. ost cenzure je usmerjena samo proti nekaterim skupinam. Že komunisti so enako počeli.

 • Zgornji

  AAAJAAA ??? !!! ??? A TAKO ??? !!! ??? TAKOLE SE GREDO POKVARJENCI ZATIRANJA SVOBODE IZRAŽANJA !!! ??? !!! NO, RES , LEPE HUDIČKE STE NAM VZGOJILI NESPAMETNI STRAŠI , RES !!! ! !!! IN SEDAJ VAS BODO VAŠI LASTNI POKVARJENI OTROCI – HUDIČI TAKOLE ZATIRALI NA STARA LETA !!! ! !!! RES , DOBRO STE NAM ZAVOZILI POT PRIHODNOSTI – V PEKEL !!! ! !!! NI KEJ REČI , RES, DOBRI STE !!! ! !!! KMALU PA BSOTE SPOZNALI REZULTATE VAŠE NESPAMETNE VZGOJ-NEVZGOJE VAŠIH OTROK !!! ! !!! ŽE ZMAGO JELINČEKOV SI JE ZAFURAL SINA DA JE PEDER !!! ! !!! IN IMA SE ZA TAKO PAMETNEGA !!! ! !!! NO, ŽAL JE Z VEČINO ZELO PODOBNO !!! ! !!! POKVARJEN NAROD POKVARJENCEV SMO POSTALI, … PA ČE SI TO PRIZNAMO ALI PA NE !!! ! !!! PROBLEM JE LE, DA BO POT NAZAJ ZELO TEŽKA , … !!! ! !!!

 • Zgornji

  Hja, nebi me motilo, če bi tI le Resnico govoril . TAKO PA GOVORIŠ LAŽ ZA LAŽJO IZ LAŽI, IN TO JE DOBRO SAMO ZA SMRT, NIKOLI PA ZA ŽIVLJENJE !!! ! !!! ŽAL SI POTEMTAKEM SOVRAŽNIK ŽIVLJENJA !!! ! !!! ZATO PA SI LAHKO SVOJO POKVARJENO LJUBEZEN VZAMEŠ KAR SAM K SEBI, SKUPAJ Z SMRTJO VRED !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

 • Marjan

  1.točka – kazensko ovaditi NOVA24TV zaradi širjenja sovraštva.

  #SDdoZmage

 • piko8

  Stranka poscancev; ravno nad pisuar spadajo.!!
  Prvo ga pščiješ pol mu pa še v uč pluneš, d’best!!

 • VERRZIFIKATOR

  Pimpi Levičnik

  TOP SEKRÉT
  (banalna skrivnost)

  Stroga ni skrivnost, se vsem razglaša,
  kar povedati imam vam davi,
  kraju se stranišče javno pravi,
  tja izločke redno se prinaša.

  Meni je curljalo kot za stavo,
  se pohvalil sosed je na levi,
  ko na zidu videl sem podnevi
  v mraku zakopano punco pravo.

  Ponavadi s tem imam težavo,
  próstata že nekaj let me muči,
  tukaj pa ob mraku in pri luči
  sem počutil čilo se in zdravo.

  Drugi prinašalec je potožil,
  da pri njem bilo je žal obratno,
  saj potrebo je opravil vzvratno
  in potem na mokrem se še zložil.

  Sredi dela namreč je ugledal
  tik nad pisoarjem glavo svinjsko
  in nad drugim srako še tatinsko,
  ves zgrožén pri vratih je povedal.

  Tretjemu se tok je zaustavil,
  ko pa se navzgor je mož ozrl,
  zopet se kot slap mu je odprl,
  to veselo zunaj nam je pravil.

  Da gre za privide patološke,
  sprva so se nekateri zbali,
  a potem si zlahka duška dali,
  šlo je za potrebe fiziološke.

  Zadnje čase namreč je stranišče
  s slikami banalno okrašeno,
  za občutke s tem je poskrbljeno,
  da izločki gredo na smetišče.

  • večni srb

   Jaz si takih novic ne znam predstavljati brez poezije.

 • Božobožo

  Če jim to uspe, greznica imenovana NoraTV propade v enem tednu.

  • večni srb

   In kaj bi za njo ostalo?

  • Schemva Miro

   Kaj pa potem delaš v tej greznici,poberi se gnida.

 • večni srb

  Judi so bili že pred nacistično nemčijo pičkin dim.

  A mi lahko potem nekdo razloži, zakaj so se Hitler in njegov ogromno evgenični stroj spravii prav na naječje luzerje in najmanj nevarne košarje, kakšna je bila od tega korist in zakaj prav na največje reveže?

  • Frank Novak

   Judje so imeli denar. Namesto da bi reagiral tako kot Slovenci in se 24 ur na dan cmeril zaradi krivic, so 24 ur na dan razmisljali kako do denarja. To jim je tudi uspelo in na koncu jih je zaradi tega Hitler 2/3 pokuril.
   LIFE IS A BITCH….
   BUT IN MIAMI, LIFE IS A BEACH…

 • večni srb

  Kar se zatiranja sovražnega govora tiče, zakaj je pa Janša tožil tistega
  klošarja, ki je bil nekaj jezen po internetu, a se je splačalo na tako
  nepomembnega reveža naščuvati cel vojaško policijski aparat, a mu ni
  nihče dejansko naredil nič veliko hujšega?

 • večni srb

  SPodaj sem prepisal Zakon o sovražnem govoru iz SFRJ, zdaj bi rad priložil pa še Kučanov govor ob osamosvojitvi, ki je bil očitno sovražni govor,na podlagi katerega smo se ločili od SFRJ.

  “Z včerajšnjo razglasitvijo suverene Slovenije se celo daljnosežno zavezujemo tudi sami sebi. V dobrem in hudem! Čakajo nas trde preizkušnje v vztrajnosti, doslednosti, demokratizmu, ustvarjalnosti,
  iznajdljivosti in zvestobi ciljem, ki smo jim zavezani. Demokracija, svoboda, spoštovanje človekovega dostojanstva in njegove pravice, spoštovanje manjšin in doseljencev, odprtost in sodelovanje z drugimi, tem vrednotam ostajamo zavezani za vselej. Njim so bili zavezani rodovi Slovencev pred nami, ker so enake stremljenjem vseh svobodnih demokratičnih ljudi in narodov tega sveta. Ta pravična in moralna misel naj nas krepi v modrosti, odločnosti in dejanjih. Ravna naj nam pot v prihodnost. Da ne bomo klecali na vsakem koraku. Temeljna resnica je bila in ostaja, da sta svoboda in dostojanstvo posameznika neločljivi in nedeljivi od suverenosti naroda. Kdor odreka eno, žrtvuje tudi drugo.

  Danes je naš veliki praznik. Želeli smo radost deliti z vsemi, tudi tistimi, ki so si tak dan že zdavnaj zapisali v svojo zgodovino. Zdaj vstopamo v družino svobodnih samostojnih narodov. Ne moremo razumeti, kako bi moglo to koga motit , ko velja vsem naše odprto srce in v pozdrav iztegnjena
  dlan. Skaljeno je naše veselje. Z neutemeljenimi prigovori drugih in z grožnjo represije jugoslovanskih oblasti se naše dobre namere zavračajo.
  Je mogoče tako izbrisati iz spomina vse, kar je Slovenija v dobrem in slabem delila z drugimi, s katerimi smo živeli v skupni državi? Ne ogrožamo nikogar. Zato ni treba letal nad naša mesta, ne tankov na naše ulice. Silo kaže tisti, ki mu manjka argumentov in trezne presoje.

  Nerazumevanje v nekaterih delih Jugoslavije in nasprotovanje uradne tujine nam nalaga
  docela trezno spoprijemanje s sprejeto odločitvijo.

  Hvala vam za to, dragi rojaki. Nocoj so dovoljene sanje. Jutri je nov dan.”

  Milan Kučan, 26.junij 1991

 • tomven

  Danes se peljem po mestu, pri semaforju ustavil in zagledam plakat za “socialistično partijo Slovenije”. Berem parole napisane na njem, ven iz EU, Nata itd.. in na koncu stavek, da je glas za njih glas za vrednote jb tita… mene je skoraj kap, da se v tem času najdejo taki bolniki, ki hočejo nekaj takega.
  Bog jim daj zdravja, ker jim ga psihijater žal ne more…

  • stajerc5

   Tu tudi Bog vzdigne roke, ker jim ne more pomagati! Tu pomaga se samo korobac in plavanje cez Kolpo ali po morju proti obljubljeni yugi.

  • Tone

   Ne razumem, v čem je problem.
   Na tem portalu je veliko govora o svobodi govora in demokraciji. Ta plakat je tako želena svoboda govora in demokracija. Radujte se!

 • stajerc5

  Glede na to, da ti je med pisanjem sigurno prislo, si si verjetno dobro polizal roko, nje!?

 • plavi-mil

  Bi morali prvo pri sebi pomesti, ne da neki njihpv luzer že vnaprej grozi z demonstracijami, če ne bodo levi fašisti zmagali.

 • večni srb

  Naša država ni normalna.
  TO je vse del paketa Pahorjevih brutalnih reform, vse je obljubil že na začetku, čeprav že dolgo nima več mandata za nobenega od teh škodljivih, nerazumnih in za demokracijo zelo nevarnih ukrepov. Ampak parlament to vseeno sprejama, eno brutalno reformo za drugo, kar mediji zgolj občasno omenijo in tiho potihne. Verjetno zato, ker je opozicija zraven, saj imajo tudi oni eltino kasto, ki hoče imeti popolno kontrolo nad državljni, nad sabo pa nobene.

  Pomembno se je zavedati, da smo vojaško policijska džamaherija, kjer se vse te norosti najprej preverijo na nekih realističnih modelih, totalitarna oblast žrtvuje določeno število revežev, nad katerimi potem testirajo sodno prakso, tehnologije nadzora, prisluškovalne metode ter nenazadnje sodno prakso, po kateri bodo potem procesirane mase.
  Drugače povedano, vse to se že dogaja v praksi, ker pa je beverjetno hudobno in zelo narobe,želijo represijo stiščati pod nek zakon, da bi lobirali tuje humaniste in evropske inštitute, dokler se britance ne spokajo ven in nas pustijo spet same.

 • Miža

  Pa prav oni širijo najhujši možni sovražni govor, govor povampirjenega zločina nad sodržavljani, ki bi jim radi odvzeli svobodo misliti kot mislijo in čutiti kot čutijo. Saj to niso ljudje, to so zli demoni, vrsta vampirjev.

 • Marko Markov

  To je reklama za njihovo verzijo demokracije in svobode govora! Se vidi, da so nasledniki povojnih klavcev, zlocincev!

 • Marko Markov

  Ti pa si psihopat!

 • stajerc5

  Neverjetno, kaksen prestraseni posranec moras biti, da se se ovc tako noro bojis.
  No ja, imas pac genetski defekt, ki ti pravi: Na juris v rikverc!!!

 • Dajmo že na volitve množično in pometimo že to nesnago, da je ne gledamo več…

 • Napaka, ker nismo pometli s to golaznijo, ko je bil še čas, zdaj bo pa potrebno volitve dobiti z veliko večino, če želimo ohraniti tisto malo demokracije, ki je je še ostalo…

  • večni srb

   Ko bo volilna udeležba padla pod 30%, je to znak, da nam je osamosvojitvena revolucija propadla in se nam bo zaredil fašizem.

   • Frank Novak

    Fasizem si vabite sami ker odpirate vrata islamu.

 • Vera

  Nismo ” ovce ” , temveč ljudje , ki poznamo vse strankarske veljake , zato se odločamo samo za tiste, ki bodo nam in našim potomcem omogočili lepšo in pravičnejšo prihodnost . V stranki SD je ne vidim !

 • Vera

  Ti mladi smrkolini od stranke SD , se naj prvo nekaj naučijo delati s svojimi rokami , ter nekje v proizvodnji pridobijo ” delovne izkušnje ” .Lenuhov je že preveč prišlo v Slovenijo .

  • večni srb

   Saj delajo, marsikdo tudi za droge, vsi pa proti tebi.

  • tohuvabohu

   Najprej naj spravijo v red svojega Štromajerja, ki je eden največjih srboritežev.

  • Tone

   Delanje s svojimi rokami prihaja počasi iz mode. To prepuščamo robotom, sodobni človek bo proizvajal ideje. Tega se ti mladi smrkolini že zavedajo – mi smo za njih fosili.

 • večni srb

  Do tega trenutka, smo na tej strani vsi skupaj napisali za skupaj vsaj 100 let pogojnih zapornih kazni, če ne več. Uredništvo bi šlo pa itak v zapor, če bi obveljala predlagana brutalna Pahorjeva reforma.

 • večni srb

  Hej, zakaj ste mi izbrisali citat 133. člena socialističnega Kazenskega zakonika, o sovražni propagandi, a se ne sme vedeti ali kaj?
  Kučana ste pa pustili, pol komentarja enostavno nima smisla, mora biti zakon zraven, da se vidi kako ga je zavestno kršil in ščuval zraven cel narod.

  • Igor Kavalar

   Če preveč popravljaš besedilo ti gre zelo hitro med spam.

 • Igor Kavalar

  Hm.. in že ko misliš, da te SD ne more še bolj negativno presenetiti, se vrnejo na pota stare slave KPJ.
  A kdo še dvomi, da obstaja velika razlika med SD in Hitlerjevo NSDAP?

  • večni srb

   Nope.

 • totex39

  Sramota, da so ta stari komunisti popolnoma zastrupili ta mlade z svojo krvavo ideologijo.

  • Artur

   To ni zastrupitev ta mentalna devijacija je že genetsko pogojena , tudi jaz sem imel v bližnji žlahti
   trdovratne komunjare ki so mi vsiljevale svojo ideološko zblojenost pa sem jih že v mladosti odj.bal
   zdaj vem da je bilo to zavoljo mojega moralnega zadoščenja edino pravilno.

  • Tone

   Če bi ti vsaj malo poznal današnjo mladino, bi vedel, da pišeš neumnosti. Vsaj s kakšnim učiteljem ali profesorjem se pogovori, da ti razloži, kako dovzetna je današnja mladina za ideologijo starcev.

 • Tweety Bird

  Nova24tv: Svoboda govora bi pod vlado SD dobila nagobčnik: Njihov podmladek bi ponovno uvedel verbalni delikt ter ustanovil spletno policijo, ki bi kaznovala tiste, ki so drugačnega mnenja!

  Foglof Tunek: Čujte, ne gre za drugačno mnenje ampak za fake news oz.laži ki jih fake news širi. Ja ja…prvi boste na udaru Nova24tv in vam podobni portali.

  • Soave

   Ja, kam boš papotem odšla čivkat, ptičica ?

   • xtc

    V ajmovc ali pasjo konzervo.

    • Soave

     Ne zsluži si ajmohta!! Kar v konzervo s tistimi koščicami!

  • tohuvabohu

   Nova24 lahko odgovarja le za to, da ne blokira rdečih pujsov, ki svinjajo po portalu.

 • Krtača 20

  Pravilno. Desni ste svobodo govora zamenjal z zmerjanjem, poniževanjem, preklinjanjem, grožnjami, lažmi. Nekak vas je treba prizemljit in sankcionirat. Čim prej, tem bolje. Če bi se znal normalno obnašat, to ne bi bilo potrebno, a ste sami sebi in drugim dokazal da niste dovolj mentalno zreli.

  • sprehajalec

   Levičarji niso samo grozili, kot vemo iz zgodovine, so tudi množično pobijali….

  • macon

   Malo si pobrkljal vzroke in posledice, potem pa še molčiš o govorjenju in početju vas levih. Na tem forumu si kot Zokan, ki na Rožniku za prvi maj govoriči o delavskih pravicah.

   Smešen si.

  • xtc

   Če samo vas v Dražgošah in govore pogledam tam vas je pol za v areste pol pa psihiatrijo,ker ste nevarni okolici.

  • Frank Novak

   Pa saj ste levi popolnoma isti !!!

  • šmentanamuha

   Koliko ste levi mentalno zreli, dokazujete vsakega 25. maja.

 • in svobodo govora so “eni” zamenjal z zmerjanjem, poniževanjem, preklinjanjem, grožnjami, lažmi.

  Hate speech.. ..

  • Soave

   Ja, drži ! Vemo kateri !! Si takrat tudi protestiral ?

  • sprehajalec

   Stane Dolanc:

   Tovariši, mora biti jasno, da smo v tej deželi na oblasti mi, komunisti. Če ne bi bili mi, bi bil kdo drug, toda temu ni tako in tudi nikoli ne bo.

   • Tone

    In kaj je narobe s to izjavo, razen tega, da je bil slab prognostik?

    • sprehajalec

     Da ni bil slab prognostik, bi se moral glasiti stavek. CK ZKS je še kako na sceni in grožnja je še danes aktualna.

     • Tone

      CK ZKS že zdavnaj nikjer več ni, še bivših članov ni več med oblastniki. Strah ima velike oči.

     • sprehajalec

      V Sloveniji se vedno oblikuje vzporedna odločevalska linija. Zato si ljudje “rihtajo” stvari in ne čakajo formalne poti. Član CK ZKS kot je naprimer Giovani di Terra je pravi naslov za mnogo stvari. Od zdravstvenih, do infrastrukturnih. S svojo bogato socialno pajčevino….

     • Tone

      Povsod se vzpostavljajo vzporedne odločevalske linije, proti svetovnim so naši amaterji.

      Desnica bi morala formirati svoj pogled na družbo bolj stvarno. Če se nekaj zdi logično, še ne pomeni, da je res. Že tvoje imenovanje Zemljariča Giovani di Terra kaže na beg pred stvarnostjo.

     • sprehajalec

      #Desnica bi morala formirati svoj pogled na družbo bolj stvarno.#

      Pod to “stvarno” imaš seveda v mislih NOB. Nič drugega.

      To je bilo spločno razširjeno ime za Zemljariča nekoč.

  • Marko Markov

   Eni, verjetno mislis na rdece, pravilno mislis

  • xtc

   Ki,najbolj teži vas leve,obljubljate jame,šahte itd.

 • Soave

  Torej, veste kaj Nova?
  Včasih človek res ne ve, kam naj kakšen važen članek z drugih portalov pripne !! Bom pa kar tukaj . Na Radiu Ognjišče je bilo ob priliki preteklega referenduma objavljeno dobro razmišljanje dr. Štuheca.

  http://radio.ognjisce.si/sl/202/komentarji/27147/
  En komentator se je sijajno odzval in pripel že sicer staro , a zelo aktualno vprašanje, namenjeno slovenski Cerkvi. Ta prispevek je bil že pred časom objavljen na portalu Kavarni Hayek, ki ne obstaja več

  https://kavarnahayek.wordpress.com/2015/09/18/odprto-pismo-nadskofu-stanislavu-zoretu/#comments

  Pa še nekaj me žuli . . . . . . Vsaj kakšno besedico bi lahko namenili 10 – letnici revije Reporter, čeprav vam je trn v peti. Se zelo dobro spominjam tistega časa, .Leta 2008, ko so ukinili revijo MAG !!
  Jaz osebno od vas ne pričakujem kritiko, ampak en splošen info o reviji, ki je tudi prešla kar trnjevo pot. Zato vas res prosim samo za eno pošteno informacijo.
  V današnji, jubilejni številki je kar nekaj dobrih intervjujev.

  https://reporter.si/tiskana

  • rabbit

   Nova se obnaša tržno reklama je reklama. In ta se plača.Moram pa povedati, da od kar ni gospoda Jožeta Biščka na Reporteju je le ta tako slab , da ga ne kupujem več.

   • Soave

    Jaz ga še vedno berem! Se mi zdi škoda vsakega kolikor toliko desnega medija!

  • Frank Novak

   UZIVAJ…. lepa glasba, lepa izvajalka:
   https://youtu.be/Yya-rNwuxnc?t=2179

   • Soave

    Krasen koncert! A zame je Argerich najboljša

    • Frank Novak

     Martha je skoraj umrla za melanomom. Zdravili so jo nekje v Texasu… zdravljenje uspelo….

     • Soave

      Tega pa nisem vedela. Samo, da je premagala to zahrbtno bolezen. Jaz jo zelo cenim. Je še vedno sijajna umetnica.

     • Frank Novak

      Rak dojke je pokoncal Nado Vidmar in Vero Lacic.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Martha_Argerich#Health

     • Soave

      Res je. Bolj imam v spominu Vero, ki je pravzarav mlada umrla. Še na vrhuncu svoje pevske poti. Bila je simpatična ženska.

     • Frank Novak

      IN lepa, imela je lepe oci.
      V Traviati je bolje pela kadence od Zeni Zivkove. To sem ji povedal in mi je narocila naj to povem direktorju.
      V operi sem bil 3 krat na teden…. Zato imam o SFRJ tako dobro mnenje. Sedanji glas a SDS pa je glas za kulturo in proti islamizaciji in nasim levakom…

     • Frank Novak

      Enkrat v zgodnjih 70 letih sem v Portoroskem Avditoriju , pod milim potetnim nebom, poslusal Tomsicevo ki je iralal Beethovnov tretji koncert… Mislim da ga Say igra bolje.

     • Soave

      Ne. Tomšičeva je boljša. Beethoven ne potrebuje prav nobenega cirkusa. Je čista, sijajna klasika.

     • Frank Novak

      stvar okusa

     • Soave

      Ne ! Splošna pravila klasike.Vse ja tako sijajno napisano, da ne potrebujemo nobenega dodatnega ” muziciranja “.

    • Frank Novak

     Tukaj imas pianista iz Muslimanske Turcije ki je za tretji klavirski koncert Beethovna napisal svojo kadenco:
     https://youtu.be/6jlYp8DtMA4?t=748
     Kasneje sem ugotovil da je bil v rodni Turciji obsojen zaradi blasfemije ker naj bi rekel da je islam sranje… Vsec mi je ta clovek….
     http://www.hurriyetdailynews.com/turkish-pianist-fazil-say-acquitted-of-blasphemy-charges-after-four-year-legal-battle-103664

     • Soave

      Si mi že pripel.Pa mi ni všeč. Je preveč divja.
      Drugače pa seveda mu dam prav. Islam je res nemogoča religija.

 • Hribouc

  Idioti in Levuharji rdečuharski.

  “FakYU Serpentinšek PRESS”
  Adijo komunajzarsko boljševistična ubijalska pamet bratovščine krvavih rok! Maliki genocidnih morilcev!

 • Schemva Miro

  To si ti do popolnosti sebe opisal.

 • xtc

  Tile mladi komunistično morilski psihoti,ljudem kažejo katere stranke je definitivno treba v prihodnosti prepovedati zaradi totalitarnosti in pozivom k genocidu nad njim ne enako mislečimi.

 • Frank Novak

  POSERJEM SE NA MUSLIMANSKE MIGRANTE IN NA LEVICARJI KI JIH VABIJO…
  MOJ IP JE V MIAMIJU… OBTOZITE ME…. POSCIJEM SE V VASA USTA, GNOJ LEVICARJSKI. Nas najvecji sin bi ves ta gnoj skidal tja kamor spada: NA GOLI OTOK.

 • macon

  Naredil je veliko več kot vaši levi ovčarji skupaj. Ovce ste vi, ki letite za novimi obrazi brez rezultatov, ko vam to zapove udbomafija.

 • Tweety Bird

  Danes sem se dala cepiti proti janšitisu…malo me še rokica boli. Mladi starši, kar dajte svoje dojenčke cepit. Naj bodo zdravi in močni ko odrastejo :)

  • Frank Novak

   Bolj efektivno bi bilo CE BI LEVI NEHALI VABITI MUSLIMANE V SLOVENIJO…

   • branči

    tele ptičje. za janšitis se ge treba cepiti v glavo, ne v krilo! da ma cepivo lahko nasprotni učinek, se pa vidi, kako deluje pri tebi

    • WISKY 1000

     zate brankec ni cepiva,kar je noro ostane noro

     • branči

      tud ti ne rabiš cepiva, ker si skoz pod gasom

  • xtc

   Debili.

   • WISKY 1000

    vozi na rdečo 24 kur

  • Clemen J.

   Zdravilo Sarin, probajte, baje učinkuje v trenutku!

   • WISKY 1000

    to kuro rdečo ti ni potrebno vikat

  • Joško

   Zato si tako rdeča, ker si se cepila.

  • WISKY 1000

   ti si bolana total rdeča murgelska kura

 • Miža

  Za kakšen poskus političnega zločina nad ljudmi gre v primeru teh predlogov podmladka SD, ker za politiko gre, vse ostalo, kar ni politika je tako urejeno v obstoječem KZ, navajam primer, ko se je moj oče moral še leta 1986 zagovarjati, ker kot odgovorni urednik ene publikacije ni črtal s seznama rojenih na našem območju pisatelja: http://www.slovenska-biografija.si/oseba/sbi1012840/ – ukazali so mu, da ga mora pred izidom črtati. Pomislite, še leta 1986! Nekaj neverjetnega! Koliko vsega je šele bilo prej vsa leta.
  Ali se sploh zavedate, kakšna svoboda je zasijala, kakšno olajšanje po letu 1991, ko ni bilo več treba trepetati zaradi vsake izrečene besede, ko so ljudje končno smeli svobodno spregovorit brez neprestanega strahu, da jih bodo preganjali, zapirali, onemogočali, kaznovali.

 • Clemen J.

  Bil je enkrat v 27 letih, se pravi 4 leta, vse ostalo pa levičarji, se pravi se vidi kdo sranje dela, sedaj pa bedak še voli levičarje.

 • Peter

  tumpek, cepljenje ima smisel, preden te bolezen napade, ti pa si od janše že dolgo bolan.

  Rokica pa boli, ker preveč tukaj onaniraš, sem ti že zdavnaj rekel, da nehaj, no.

  • WISKY 1000

   vozi na tvojo rdečo 24 kur.

 • totex39

  Se vidi, da nimajo pojma kaj se je dogajalo v času Titovega režima. Vso umazano propagando pa jim vcepljajo še živeči partijci.

 • AlojzZ

  “V svobodni družbi imajo ljudje pravico do svobode izražanja, pa če je to njim všeč ali ne.”

  Njim to ne predstavlja problem. Bodo pač ukinili svobodno družbo … če je še niso.

 • Peter

  Ne bo šlo to tako. Po dobri STASijevski navadi te bomo morali prijaviti sosedje, člani družine…vladavina ljudstva, kot si jo predstavljajo levi. Baje je tujka za to demokracija, ampak levi vedno vse zamešajo in zabluzijo, no.

 • Pjevač tuge

  Emigranti ne bodo preplavili Slovenije, ker jim to mi ne bomo dovolili. Ljubljana ne bo postala KALIFAT ker je to MOJE MESTO in ne Jankovićevo.
  Dobro se ve kaj si želijo komunisti pri nas, umetno ustvariti nove državljane in tako dobivati vse volitve.

 • WISKY 1000

  Zato vsi volimo SDS,druga varijanta ne obstaja.

 • Peter

  Baje je bila včerajšnja novica o novi predvolilni koaliciji luzerjev fejk njuz.
  Možno. Kar pomeni lahko:
  – da so končno tudi na desni začeli uporabljati staro in dobro preskušeno metodo levih, laganje v medijih
  – da so se ob prehitrem razkritju namere akterji razbežali.

 • Joško

  Mladi forum SD; a je med vami tudi tisti 22 letni, ki prejema borčevsko penzijo?

  • komar marko

   lažgoše so večne. Tudi letos so tam padale spomenice!

 • Peter

  Btw, je kdo opazil, kaj piše zgoraj na stebrih?
  SVOBODA; BRATSTVO; jedinstvo pa je na tretjem stebru, rajtam, no.

 • komar marko

  vrag je to,ko FAŠISTI diktirajo svobodo govora! Pobratimi iz TRBOVelj!

 • Tweety Bird

  Dajte se vsi cepiti proti janšitisu…se boste bolje počutili :)

  • komar marko

   težava je v tem,ker to bolezen imate RDEČUHI. Zdravijo jo v bolnici v AVSTRALIJI samo zadeva je neozdravljiva. Uspešno zdravijo le cipresine korenine. KAPIŠ!

   • Tweety Bird

    Sem se cepila. Prav fletno se počutim :)

    • komar marko

     jap a si bila pri ISISU? mislim na cepljenju! Kapiš!

     • Tweety Bird

      Ne…mene Tunek “cepi” vsak večer. Lepo mi je :)

     • komar marko

      pol si ti KOZA JULIKA! Kapiš! On jo je vsak večer cepil! Kapiš drugič!

     • Tweety Bird

      Jaz sem Julijana Tič…po domače Foglova Julika…žena Tuneka!!!… Kaj ti ni jasno?

     • komar marko

      on trdi, da vsak večer kresne KOZO JULIKO.Torej si ti tista koza. Kapiš!

 • komar marko

  Foglov TUNKO je zadovoljen z ISIS borcem,ki so ga spremenili v BARBIKO, Si že mane rokice, za povečanje KVOT!

 • Tweety Bird

  HALOZE EXPRESS

  Čujte, prijeli so Ljubljančana, ki je z lažno prodajo vinjet ogljufal 3.500 ljudi. Baje je bil desničar… Baje!!!

  Odgovorni urednik: Foglof Tunek

  • komar marko

   Tunko, ti dobro veš, da ste lopovi samo RDEČUHI. saj veš koliko dobiš od sviranja frulic!Kapiš!

   • Tweety Bird

    Komarček, jaz samo mojemu Tuneku “sviram” frulicu. Kapish? :)

    • komar marko

     ¨ISIS borka pa to! Kapiš!

    • sprehajalec

     Nimaš kaj svirati, ker tam ni ničesar…..

     • Tweety Bird

      Ojoj…moj Tunek ima kar lepega luleka. Nonstop mu stoji :)

     • sprehajalec

      Tistega črvička morda vidiš, ko greš scat. O “erekciji” so pa samo pobožne sanje. Levičar ima raje marxov manifest, kot pa erekcijo….

     • komar marko

      jap PIKAVCI! Kaj pa KOZA ve za kaj se gre!

 • Peter

  Ujeli so ga pa samo zato, ker je ljudem svetoval, naj vinjeto nalevijo na levo stran šipe, no.

 • komar marko

  in TUNKO je odhlačal v hlev . Spet KOZA JULIKA.

  • Tweety Bird

   Moj Tunek je ta trenutek v gorici…občuduje bubike svoje šmarnice. Ko pride gor, se bova ljubila…strastno :)

   • komar marko

    pravkar opazujem,kako je v hlevu ves prestrašen. TOREJ?????????????

   • branči

    se bosta, ko bo opravil kozo julko,če bo pri moči še za rdečo kuro

 • Tweety Bird

  Tanja Starič: “Že zadnjih 10 let SDS v anketah močno vodi, potem pa izgubi.”

  …ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

 • Peter

  1. kritično moramo pregledati sedanje stanje našega političnega
  sistema in sprejeti ukrepe za njeno uskladitev s spremembami v
  družbenoekonomski in samoupravni strukturi družbe in splošnimi
  perspektivami, ki jih te spremembe odpirajo razvoju naše socialistične
  družbe;

  2. z ustreznimi ukrepi moramo razširiti in utrditi demokratične
  odnose demokratično prakso samoupravnega in družbenega odločanja v
  celoti;

  3. v takšnem sistemu samoupravne demokracije moramo jasneje in
  bolj konkretno opredeliti položaj, vloge in način delovanja
  subjektivnega faktorja socialistične družbe, zlasti pa način in sredstva
  uresničevanje vodilne idejne in politične vloge ustvarjalnih sil
  socialistične družbene zavesti nasploh in Zveze komunistov Jugoslavije
  še posebej.

 • Krtača 20

  Ehehe spodaj Pederčku sporočam, da upam da ni preveč pretresen ko mora kdaj pa kdaj kaj plačat s francoskimi evro kovanci za en in dva evra. Zakaj? Zato ker na njih piše: egalite, fraternite, liberte.

 • Peter

  Z ustreznimi ukrepi bomo morali razširiti in utrditi demokratične odnose demokratično prakso samoupravnega in družbenega odločanja v celoti; pa i šire.

  Luka Mesec, volite levico, no.

 • Tweety Bird

  Kot vidim Petra spet piga…copy-paste-a in se sam seboj pogovarja. Polje, kdo (Peter) bo tebe ljubil :)

 • Tweety Bird

  Klerofašisti, ne vi meni kokošjega dreka prodajat kot konjski humus…Težko je voditi diskusijo z vami, ki imate odgovore že napisane. Narekoval vam je kaplar :)

 • Peter

  tumpek, raje se pogovarjam sam s sabo kot pa s tabo.
  Imam pač določen nivo.
  Lahko pa komentiraš misli vašega levega genija, še celo rad bi videl, da kakšno rečeš o njih in o tem, kako jih boste uveljavili, ko boste zmagali, no.

 • Peter

  V takšnem sistemu samoupravne demokracije bomo morali jasneje in bolj konkretno opredeliti položaj, vloge in način delovanja subjektivnega faktorja socialistične družbe, zlasti pa način in sredstva uresničevanje vodilne idejne in politične vloge ustvarjalnih sil socialistične družbene zavesti nasploh in Zveze komunistov Jugoslavije še posebej.

  https://www.youtube.com/watch?v=LOMaTX9EvSw&t=78s

 • Tweety Bird

  Samo za Petra:

  Psihiatrična klinika Ljubljana

  Naslov: Studenec 48, 1260 Ljubljana – Polje
  Telefon: (01) 587 21 00

  Klic v duševni stiski: (01) 520 99 00 (med 19. in 7. uro zjutraj)

 • Tweety Bird

  SMC:
  Magna
  Yaskava
  Lonstroff

  SDS:
  blokiranje 2. tira
  blokiranje Magne
  klicanje s trojko
  ZUJF
  pokojninska reforma- padec pokojnin na 57%.

  SMC: razvoj in delovna mesta

  SDS: strašenje, blokiranje, lastni žep

  • macon

   SMC: laganje, nesposobnost in nedelo
   odkrita kraja najmanj pol milijarde EUR pri preplačanem 2. tiru
   baraba Kalimiro bi moral biti zaradi profesorskih dodatkov pred sodniki, še več članov
   njegove nevlade pa zaradi drugih razlogov.
   pufanje in enakost v revščini

   SDS: nižanje davkov
   bančne in druge lopove v zapore
   za ZUJF, ki so ga potem prevzeli vsi levi, se lepo zahvalite SDS, ki je takrat znižala javne
   odhodke

   ps: Ti pokvarjena lažniva baraba ti, podoba vseh komunajzarjev.

  • Aton

   Razdajanje najboljšega kmetijskega zemljišča, zaščitenega z vodooskrbnimi zakoni, ko imaš zapuščeno zemljo par km stran. Hud projekt.
   In miljardni tir za rekordnih 60 vlakov dnevno, ki se bo priključil direktno na austroogrske železnice. Dobro si naložil svoji 500€.

 • žogica

  Govorijo o sovražnem govoru in prav imajo ! Samo poglejte si štalo na Novi24, to ni podobno ničemer več. Ne spreobračajte in ne zavajajte…..sramota !

  • macon

   Sramota so vsi tvoji zapisi, sirota levosučna.

   • žogica

    Ti si največja sramota sam sebi !

    • Peter

     Žogica, si ti še v vrtcu?
     Tak odgovor si privoščijo “komentatorji”, ki so včeraj ugotovili, da se njihove pametne besede pojavijo na ekranu kmalu zatem, ko jih vpišejo v mobi.
     Žogica, no?

   • žogica

    Ne, sramota si ti s svojimi komentarji, sram te je lahko !

  • Peter

   O, si se skozlala?

   • žogica

    Ti tudi?

    • Peter

     Ne, jaz ti hočem samo dobro, saj veš, pa me zanima, če si v redu.
     Kaj naj ti rečem, jaz osebno pač ne hodim brat kozlanja na Hanzi, kaj šele na kure. Priporočam tudi tebi, ne hodi sem, je dobro za tvoje živce, no.

  • sprehajalec

   Pomanjkanje inteligence za pronicljiv dialog Žogica, še ne moreš imenovati “sovražni govor”, hihihihihihi

  • Aton

   Saj bomo Krtačo 20 prijavili mlademu forumu SD. Tam že vejo, kako s sovražnim govorom! Žal pa so nam sosedi pobrali vse otoke!

   • žogica

    A si ti v glavi moten?

    • Aton

     > Ne, sramota si ti s svojimi komentarji, sram te je lahko !

     • žogica

      Aton, le poglejte se, kaj počnete že 25 let, sovražnost, nestrpnost…………, to so vaše vrline, res ste duhovno moteni !

 • Tweety Bird

  Moja svoboda govora:

  Pa povejte, kako je lahko gospodarski program od SDS tako dober, če pa nisem slišala niti ene konkretne besede o tem. Verjetno je itak spet samo nakladanje.

  “Obramboslovec” bo rešil Slovenijo???? WTF!!!

  Najbolj zanimivo pa je da, so v tej stranki takšni, ki niso sposobni zaključiti raznih “FDV-jev”.

 • Tweety Bird

  Gledajte POPTV…predvolilno soočenje !!! Začelo se je :)

 • Tweety Bird

  UREDNIŠTVO POP TV SPOROČA

  Začelo se je prvo veliko soočenje na POP TV. Iz oči v oči se bodo soočili voditelji sedmih najmočnejših strank. Čakajo jih konkretna in neposredna vprašanja.

  • Tweety Bird

   PRENOS V ŽIVO: Ne volite proti, volite ZA. Za državo, kot si jo želite. ZA LEVICO !!!

 • Tweety Bird

  SDS je na konju….na Janši !!! :)

  • Den456

   Levi pa pod malo manjšo živaljo, pod oslom. Živali se vam maščujejo za bulmastife. Pripravite vaše zadnjice.

 • Tweety Bird

  Zanima me tudi, kako bodo volili pazniki na Dobu :)

  • xtc

   Za Kučana v zaporu.

 • Peter

  tumpek je navalil.
  Ko tumpeku rečeš hop, skoči.
  Tumpek, hop!

 • Peter

  Tumpek, hop !!!!!

  • rubec

   hehe

   • Peter

    Oj, rubec…tumpek šari okoli. Si ga malo privoščiva, kot se spodobi, no?

    • rubec

     Kapo dol da se ukvarjaš z njim. Če bi imel tudi ti tako kot jaz staro mati ki rada brez nogavic taca po štali in ji moram vsak večer pucat nohte, ti zagotavljam da se ne bi več.

     • Peter

      Hehe…Še pri Joži se ne dobiva več na encijanu..Pa dej ji kup ene gumjaste škorne, no.

 • Peter

  tumpek, spet ne ubogaš…hop!!!

 • Krtača 20

  Nikol ne bomo vedl če je Janša utajil davek ali ne, ker je primer padel zaradi zastaranja. In spet smo v dvomih. In ker smo v dvomih, ga pač ne bomo volili.

 • Peter

  Hehe, ko tumpek ne ve, kaj naj naredi, aktivira krtačo.
  Kdo pride naslednji, tumpek, no?

 • Krtača 20

  Desni imate vedno en in edini problem in to so dokazi. Ko človek vpraša po njih, dobimo retuše, lepljenke, dodane nule, izmišljene zgodovinske ponaredke….

  • Tweety Bird

   Krtača, lepo te prosim, nehaj že za božjo voljo blatiti lik in delo spoštovanega konvertita tovariša ĐĐ-ja :)

   • Krtača 20

    Jaz sem đđ, morš peterčka vprašat.

    • Tweety Bird

     Mi vsi smo JJ…vsi bomo zmagali :)

     • Krtača 20

      Definitivno. Peterček bo edini zvisel.

     • Tweety Bird

      On se bo obesil…uzela ga magla :)

     • Krtača 20

      Magla odmaglila u maglu.

 • Tweety Bird

  Pogrešam Tita na soočenju :)

  • sprehajalec

   Voditeljica soočenja bi ga preglasila. Garant. razen če se ne bi ustrašila za svoje življenje….

 • Krtača 20

  Edin razlog da janša kandidira je to, da rabi imuniteto. Pol se bi pa spet po prsih tolkel da so primeri na sodiščih padli ker so zastarali. Ne dajte mu je!

  • Tweety Bird

   Krtača, lepo te prosim, nehaj že za božjo voljo blatiti lik in delo spoštovanega konvertita tovariša ĐĐ-ja :) …he he… Peter popizdeva :)

  • sprehajalec

   Ko bo Zoki sedel, se pa lahko naprej pogovarjamo. najprej poskrbi za to….

 • Peter

  Kako lepo se zmenita, mi je kar milo pri srcu, ko vidim dva dolinčka, ki se ne kregata in sta kot eden, hehehe, no.
  Đouker, še fuzbal ste zgubl, no.

  • Krtača 20

   Vse za janšo. Se strinjaš?

  • Tweety Bird

   Smo vas in še vas bomo :)

   • Krtača 20

    Z vazelinom?

    • Tweety Bird

     Ne brez…tako je Peterčku všeč…na hard :)

     • Krtača 20

      Ampak ta prva dva bosta Vazelini in Lezarini?

     • Den456

      Ti pa ta dva očitno dobro poznaš. Verjetno si zadaj fi 100, zbrušeno na visoki sijaj. A vam je kužkov zmanjkalo levaki, pa se med sabo obdelujete?

 • Krtača 20

  Peterček kako že gre? Egalite, liberte…. .prosim dopolni.

  • sprehajalec

   Tale verzija ti bo bolj všeč;

   Свобода, равенство, братство

   iz pravih koncev….

 • Tweety Bird

  Po volitvah bo treba takoj zgradit še en zapor, in pa še eno psihiatrično kliniko za zdravljenje desne shizofrenije. Na tem portalu jih je že za dva oddelka :)

  • sprehajalec

   nek novi Goli otok?

   To je plan združene slovenske levice po volitvah?

   • Tweety Bird

    Lahko tudi :)

    • sprehajalec

     Blejski?

     pa verjetno ne tistega, ki ga imajo preprosti Slovenci v mislih, za “une zgoraj”

     Levičarski Goli otoki so za drugače misleče….

 • Krtača 20

  Ne vem zakaj je janša kljub prepričanju v zmago tako kislega nasmeha? Mu je Urška kaj prišepnila no.

  • Tweety Bird

   Kot da mu Erjavec tišči prst v rit :)

 • Peter

  Glejte, zdaj, priključil se je rubec, pa se bova menila kot tumpek in krtača

  peter: a že veste, da je janša kupu volvota?
  rubec: ne a bejž, iz dnarja od partije?
  peter: ne butl, od patrije, partija plačuje sam še svojim…

  hahahahahaha, vot a đouk, no.

  • Krtača 20

   Zdaj vemo zakaj mu je za akumulator zmanjkal.

   • RATATA

    Zakaj si šel v Sibirijo iskat Sibirsko cedro, ko bi jo lahko na domač naslov naročil in bi ti jo poslali?

    • Krtača 20

     Janša si bo kmal lohk prvošču sam še sibirski vc. To sta sam dve palci. Ko bo šel kakat, bo na eno obesil reklc ko bo čepel v gmajni. S ta drugo bo pa volkove odganjal hahahahaha

     • RATATA

      Janez Janša hodi kakat küćanu na nerabljeno tipkovnco vsako jutro!
      Štefka pa puca in küćana qrca.

  • sprehajalec

   nek dialog iz vrtca….

   • Peter

    Ja, kot krtača in tumpek in ostali, no.
    Če hočeš, da bodo razumeli, moraš pistai na njihovem nivoju, no.

 • Krtača 20

  Res me zanima kako bo letos izgledalo na kolu žalosti. Urška se bo verjetn v vsa možna vrata zaletavala božca.

  • sprehajalec

   Samo da ne bo tako, kot z družino Hudnik…,

   pri levičarjih nikoli ne veš….

 • Peter

  peter: ti rubec, a si slišu, da sta se ehjavc pa janković združla z eno točko programa, samdanijanša.
  rubec: bi si pa lahko kej nouga zmislna, na to foro je že bratuškova nla predesnica vlade, no….

 • Peter

  no, tumpek pa krtača, čakamo “vajine” domislice, no….

 • Tweety Bird

  A gledate soočenje? Luka Mesec uničuje Janeza Janšo… TOOOOOOO mi deli !!!! :)

  • sprehajalec

   če to levičar reče, nas je zgodovina naučila, da je v resnici ravno obratno….

   • Tweety Bird

    Klovnizacija s strani celotne desnice oz. JJ. Nikoli več JJ in SDS-a, ker laže, natolcuje, podtika.

    • sprehajalec

     Nikoli več Mitja Ribičič in Ivan Maček matija ter Zoran janković. Nikoli več levice.

    • xtc

     JJ povečuje vodstvo levici upadsa podpora-panika.

   • xtc

    Levaka zgodovina naučila?
    To bi bil čudez nebi povsod propadli.

    • sprehajalec

     “nas” je zgodovina naučila…..

  • xtc

   Ta še dve besedi ne zna skupaj spravit.Seveda ti dela norost.

  • garfi

   rezultat napada pa DALEČ NAJVEČ PODPORE V GLASOVANJU IMA PREPRIČLJIVA SDS !!!

   • ĐĐ Style

    Od kdaj pa vi priznavate ankete POPTV-ja. Nazadnje ste lajali da so prirejene

    • garfi

     vaš medij vaš bumerang

 • Tweety Bird

  Soočenje je vroče… VROČEEEEEEEEE !!!!

  • xtc

   Niti ne,z debilm SD itaq lahko debatiraš o levih prascih na Polaničevi farmi.

  • garfi

   ja kako je z glasovi BANDIT

 • Krtača 20

  Dragi desni, ste že prebrali peti psalm iz noriškega kraljestva? Tisti z bolj počasno lajtngo lahko pogledajo tud janševo partijsko knjižico. Ampak branje je obvezno…

  • sprehajalec

   Levičar neumni, dela se norca iz Noriškega Kraljestva in s tem podpira okupacijo Rimskega cesarstva teh okolij. In zasužnjenje Noričana, prednika današnjih prebivalcev Slovenije…

   je pač tako glup….

   .

 • garfi

  PiČĆke leviČĆarske so pravkar dobile po gobcu celo na poptv
  RADIKALNI “voditeljica”, cmerar mesec in židan so se spravili na JAneza JAnšo kot stekli psi
  DALEČ NAJVEČ PODPORE V GLASOVANJU IMA SDS !!!

 • Krtača 20

  Kam boste šli desni po volitvah ko popušite? Ne pozabite da Orban ne jemlje migrantov.

  • garfi

   PiČĆke leviČĆarske ste pravkar dobile po gobcu celo na poptv
   RADIKALNI “voditeljica”, cmerar mesec in židan so se spravili na JAneza JAnšo kot stekli psi
   DALEČ NAJVEČ PODPORE V GLASOVANJU IMA SDS !!!

   • Krtača 20

    Hahaha

    • garfi

     hahaha

 • xtc

  Vse več ljudi postaja zaradi leve vsiljive anti JJ skeptičnih,že par je zastavilo logično vprašanj”Ja pa dobr v 22 letih pa so ja našli nekaj zoper JJ karr je vzdržno tud na ESČP,če to niso so debili”
  Skratka ljudje vse bolj dvomijo v noro propagando,bolj ko je nasilna,bolj dvomijo.

 • Krtača 20

  V raznih tv šovih igralci uporabijo kvizkota pa imuniteto itd. Janša pa uporabi poslanski mandat in je varen pred sodišči. Gledalci glasujte, če menite da janša rabi imuniteto ali ne.

  • sprehajalec

   Ko bo Zoki, Lider slovenske Levice sedel, se pa lahko pogovarjamo o Ivanu janezu….

   • Krtača 20

    Janša first!

    • xtc

     Čefurji so v prednosti-povsod.

    • sprehajalec

     To sem slišal leta 2014, Ivan janez, sedaj pa Zoki.

     Zoki ni videl sodišča, je kar po telefonu uredil zadevo. Tako vi pojmujete fair play, levičarji.

     Oziroma nimate nikakršnega vpliva na vaše Liderje…

  • xtc

   Sej ste mu jo troli lvi tupi odvzeli in še spušili po vrhu-debili na 5.

 • Krtača 20

  Janša ima odprtih sto stvari na sodiščih. Omogočimo mu, da jih čim hitreje zaključi. Kot poslanec jih ne bo mogel. Poleg tega, kako bo vodil državo, če bo stalno skrbel samo zato kako se izmikat poštarjem in sodiščem. Bodite uvidevni.

  • xtc

   JJ ZMAGOVALEC,TI pos***,ki ga bo naredil miljonarja.
   Opica je pač opica.

  • garfi

   rezultat napada pa DALEČ NAJVEČ PODPORE V GLASOVANJU IMA PREPRIČLJIVA SDS !!!

 • Krtača 20

  Janša si lohk sam še uno zažvižga: Should I stay or should I go… .

  • sprehajalec

   Si jo je že leta 1988 zažvižgal….

  • garfi

   rezultat napada pa DALEČ NAJVEČ PODPORE V GLASOVANJU IMA PREPRIČLJIVA SDS !!!

  • xtc

   Ja Should I fuck ,communist or ,Should I passivisated them.

  • garfi

   rezultat napada pa DALEČ NAJVEČ PODPORE V GLASOVANJU IMA PREPRIČLJIVA SDS !!!

 • Krtača 20

  Desni malo vas je. Zelo malo. Prešteli smo vas. Slabo slabo. .

  • sprehajalec

   Ankete kažejo drugače. Tudi trije janezi janše vam ne pomagajo.

   Ljudje si mislijo, so pa res bedaki ti na levici, da se gredo te stvari….

   • xtc

    Kdo pa želi nasilne leve Queers za hrbtom-si ogrožen.

  • garfi

   rezultat napada pa DALEČ NAJVEČ PODPORE V GLASOVANJU IMA PREPRIČLJIVA SDS !!!

 • xtc

  Ja levi se tolažijo -pušijo,baje skrivajo NLB naprodaj-to bo veselica.

 • Peter

  Mi je pa všeč, da mladi v svojo družbo povabijo upokojenca, ki bi drugače, ker se s politiko že dolgo ne ukvarja več, sam ždel v Zvezdi in žvečil tortico, no.

  • xtc

   JA SAM CRKUJE TO GA HEBLA TUD TITEK SINDROM GA NE REŠI-RIKA POČAS -A ZANESLJIVO.

  • Krtača 20

   To je pa lepo no. Vi ste mu v znak spoštovanja zažgal knjigo. Pa še za to niste bli sposobn. Pa še Štefka vam je čaj skuhala. Luzerčki no.

 • Krtača 20

  Desni pa kako vam to rata no? Izmed taužnt pizd zmer kurca ups janšo ven potegnete hahahahaha

  • garfi

   rezultat napada pa DALEČ NAJVEČ PODPORE V GLASOVANJU IMA PREPRIČLJIVA SDS !!!

 • Krtača 20

  Nič ne se naučite desni. In kaj boste nardil po volitvah? Naslednjih sto let boste dromljali eno in isto nerganje. Luzerji.

  • garfi

   rezultat napada pa DALEČ NAJVEČ PODPORE V GLASOVANJU IMA PREPRIČLJIVA SDS !!!

   • Krtača 20

    Of kors.

    • garfi

     ja iztirili ste

  • slosin

   ….a zdej pa plonkaš že Walterja…razumem, svojih idej paradajzarji niste nikoli imel…

   • Krtača 20

    Jaz sem walter. A ne veš?

    • ĐĐ Style

     Jaz sem Walter, vsi smo Walter

     • xtc

      Ne vsi ste oni “levi Švabac borexc IISA,ki so ga vsi pedenali” taki ste vi.

     • ĐĐ Style

      Sehen Sie diese Stadt? Das ist Walter

     • xtc

      Spet leva pravljica za strašenje otrok?

     • ĐĐ Style

      Bolj unikatna, kot vaše kanibalske

     • xtc

      Baje se otroci bojijo vašh rdečih vampirjev strašijo jih.

     • ĐĐ Style

      Otroci se bojijo samo pedofilov, kar je v vaši klero pristojnosti

     • xtc

      Ja in Titek je bil to prvo ,ki jo je obrihtal je imela 12 let oženil pa s 13 najstimi-rabiš še boljši dokaz?

     • ĐĐ Style

      Mi lahko kak dokaz iz cerkvenih krogov pripopaš, ali naj sam iščem .

      Google “Church sexual abuse” 1.860.000 rezultatov

     • slosin

      …slabo vam kaže, grizete se med sabo…

     • ĐĐ Style

      Taktika,, Tonin pa samo v tla gleda

 • xtc

  Pride babnica lvaka domov in mu reče”Dragi imam veselo novico zate.”
  “ja kaj pa je?” vpraša levak.
  “Očka boš.” Odgovori ženska.
  Levak panično:”Pa ja menda ni sosedov bulmastif noseč”?”

  • Krtača 20

   Pride janezova urška od ginekologa, vsa žalostna ker ji je ta rekel da ma veliko ko barbara rov. Se usede na tla, noge narazen, češpljo ven pa špegu na tla, da se prepriča če je to res. Takrat pride janez domov, zagleda prizor in zakriči: bejž baba stran da ne boš u lukno padla!!!!! Ahahahaha

   • xtc

    Nič se ne sprenevedaj “Oražmova je zakon za vas levo progressivne”.

 • Grenze

  MARŠ BARABE KOMUNISTIČNE GNOJ SMRDLJIV DELAT BI VAS NAGNAL NE PA GOBEC OTRESAT IMATE VSEGA POLNO RIT NAREDILI PA NISTE ŠE NIČ EDINO IZ KRUHA DREK KURBE SKURBANE ZABITE .

 • Peter

  Letos bo pa pok iz danke? Ups, Danske, no.

 • Krtača 20

  Ja ja, desna kultura je zelo sofisticirana. Ko Štefka skuha čajček in piškotke, desni v znak spoštovanja zažgete knjigo. Pa še to naspol. …

  • garfi

   rezultat napada pa DALEČ NAJVEČ PODPORE V GLASOVANJU IMA PREPRIČLJIVA SDS !!!

 • xtc

  SLO levaki pač radi prakticirajo živalski sex zelo progressivno in zelo in-ZA ABOTNE.

 • Krtača 20

  Desna kultura je zelo razvita. V znak spoštovanja mrtve živali in spomenikov, razstavite odsekano svinjsko glavo na spomeniku. In potem pričakujete odobravanje širše javnosti…. Ma nimate šans.

  • ĐĐ Style

   Domobranska vzgoja, golazen ostane golazen

   • Krtača 20

    Itak. In potem bo spet jok če bo kontra.

   • xtc

    Samo leva je zmožna še tri štenge nižje.

  • xtc

   Definitivno je glava,ki odgovarja originalu-a lahko dokažeš da ni res?
   Tisti,ki nateg** cucke,koze,ovce in pobijajo so te glavedobesedni nih TM(r)

  • garfi

   rezultat napada pa DALEČ NAJVEČ PODPORE V GLASOVANJU IMA PREPRIČLJIVA SDS !!!

  • slosin

   …bumbar, ankete kažejo na 15+…daleč največ podpore…

  • Aton

   Zamudil si priložnost. Če bi to uspelo tebi, bi dobil prešernovo nagrado.

 • Krtača 20

  Desni na džamiji montirate klime v vrednosti miljon evrov, ponoči pa tja odmetavate svinjske glave. Res vam je za verjet ja.

  • ĐĐ Style

   Doboljupi za denar

   • Krtača 20

    Muslimanski.

    • ĐĐ Style

     Dnar je dnar

     • Krtača 20

      In si sposojajo pri balkanski mafiji.

     • ĐĐ Style

      beseda posojilo je sam olepšana beseda za pranje denarja

     • Krtača 20

      In mafiji posoja Vuk, Janšev kolega, ki mu je janša kot vladnik rihtal posel pri teš6. Muca jeziček papala….

     • ĐĐ Style
     • xtc

      Sploh za leve,ki kradejo iz zdravstva.

     • ĐĐ Style

      Jebi ga, v zdravstvu nimajo pušk, da bi jih prodajali, kot naš prvi obrambni minister

     • xtc

      Misliš Predsednik Milan,ki je po levo imel kar pooblastilo DZ za šverc orožja v Bosno,samo nikoli tega ni predložil javnosti.

     • ĐĐ Style

      Na ministra sem mislil, ki je imel direkten dostop

     • xtc

      Tisti ,ki je šmuglal v Bosno sliši na ime MK pomagač pa SK-SDV ne vem kje t tukaj tvoj “minister”.

     • ĐĐ Style

      MK+JJ=$$

     • slosin

      …zadnjič smo tukaj videli dokumente, iz katerih je razvidno,kdo je kšeftal z Bosanci…btw: kdo je že vrhovni poveljnik vojske….

     • ĐĐ Style

      Nikoli nisem branil kučkota, verjetn osta delila 50/50

     • slosin

      …pljuvaš pa vedno po Janši, nikoli po Kučkotu

     • ĐĐ Style

      Kučko je isti Janša, si sedaj zadovoljen. Naj nam MESEC sveti

     • Den456

      Ja, dober je edino za svečnik ali luster. V glavi ima natanko toliko kot žarnica. Eno žičko, ki mu drži skupaj ušesa, da mu ne odpadejo z glave.

  • xtc

   A so pe đžamiji Kučanovo glavo našli?
   Kdaj povej-dam za pir?Sam d okaze daj.

  • slosin

   a pol priznaš, da desni delajo, vi levičarski lenuhi pa samo nakladate in kradete…

  • garfi

   rezultat napada pa DALEČ NAJVEČ PODPORE V GLASOVANJU IMA PREPRIČLJIVA SDS !!!

 • Olga2345

  Cmerotovo predvolilno geslo “BOLJE ZA VSE” bi dopolnila: bolje za vse, da SMC izgine iz politike in z njim vsi parazitski in tatinski levičarji!
  Človeku gre na bruhanje, ko posluša murglsko kloako s Svetlano Slapsakovo, ki na temo poroke v angleški kraljevi družini, na radiu citira izjavo nekega levičarskega anarhista, da “bo na svetu bolje, ko obesijo zadnjega kralja na čreva zadnjega škofa” in to murglska kloaka mirno prenaša brez vsakega komentarja! Kaj je to drugega kot spodbujanje sovraštva,nasilja in terorizma!

 • garfi

  pravkar presstutka na poptv pripravlja nov napad na JAneza JAnšo preko balkanskega kriminalca jankoviĆa
  radikalno je to, da balkaniĆ ni v zaporu

  • Peter

   Aja, bo nov pok?

 • Peter

  Pridružite se razpravi…
  S kom? Krtačo, đđjem in tumpekom, hehe, grem raje na pir k Joži, ona vsaj ve, kdo je dec ne pa komunjare, k že 70 let oblublajo, da bo…no.

  • ĐĐ Style

   Ne pozabi kondome

   • garfi

    vaši so luknjasti

    • ĐĐ Style

     Sem opazil, kako sem te lahko tako neumnega naredil

   • slosin

    …kondome rabite levi fosili, da ženska ne dobi salmonele od vaših starih jajc…

    • ĐĐ Style

     Moja so letnik 79

     • Den456

      Letnik 79, pa že gnila? Nič čudnega, se jih je prijela komunistična gniloba. z

     • ĐĐ Style

      A si jih imel v ustih, da si diagnoziral gnilobo

     • Den456

      Ne, tebi ni treba priti blizu. Od tebe že na daleč smrdi.

     • ĐĐ Style

      Zakaj si potem dajal v usta???

   • xtc

    A to rabiš za bulmastife?
    Da se nebi rodili lajajoči štirinožni levaki?

  • Krtača 20

   Zate ve da ti to nis. Zmer k pride do tebe, se začneš h frendu stiskat.

 • Krtača 20

  Janša ma tolk masla na glavi, da mogoče bi ga pa lahko s posebnimi dovoljenji odložil med odpadke v Krško.

  • garfi

   rezultat napada pa DALEČ NAJVEČ PODPORE V GLASOVANJU IMA PREPRIČLJIVA SDS !!!

   • Krtača 20

    Ofkors

    • garfi

     ja

  • xtc

   No vidiš samo dokaze na dan in Milan bo naredil miljonarja iz tebe.

 • garfi

  minkica91
  21.05.2018, 21:14:06
  sedanja vlada se res ne sme ponoviti. Levica dela ves čas samo zase in za svoje prijatelje, beri njim plačuje svetovalne pogodbe, prav tako prijatelji dobijo kredite, ki jih moramo kriti mi, pošten državljan pa ne more dobiti kredita na banki oz. mora imeti zato goro nepotrebnih papirjev in premoženje za 4 kratno vrednost kredita.

 • xtc

  Levi v depresiji nič več ne zaleže,JJ raste.

  • herman

   Tudi na našem vrtu raste plevel. Ga bo treba oplet.

 • garfi

  buahaha
  glasovanje 5000 glasov na poptv
  DALEČ PRED VSEMI SDS 38% PODPORE
  JAnez JAnša IZKLJUČEVANJE PREPUŠČAMO DRUGIM !!!

  • herman

   Volivci SDS, nima smisla, da greste na volitve, saj je že vse jasno!

   • garfi

    buahaha IZKLJUČEVANJE SlovenskihDomoljubnihStrank

   • garfi

    bumerang

  • ĐĐ Style

   Tudi, če bi toliko dobili na volitvah ni nikogar s kom bi lahko ustvarili koalicijo

 • Peter

  Ja, glejte, vi, će ste bli na gradu, men je srce igralo, ko sem vidu partizana iz leta 1945, de..

 • garfi

  fogloff krastača kakšno je bilo glasovanje na poptv
  korl erjavc ne zmor opravičiti 1000€ pokojnine , ki jih ni nikjer
  JAnez JAnša vsega ni kriv desus tako da kar pokličite v ponedeljek 4. junija
  židan zaključne besede in cmerar in mesečnik ZMERJANJE SDS z radikalnostjo
  VSI RDEČĆKOTI V STUDIU IZKLUČUJEJO “desne”

 • xtc

  Levim tepčkom se le še smejim,bol se napenjajo in derejo bol rase podpora JJ.

  • ĐĐ Style

   Doživeli boste hladen tuš,kot vedno

   • xtc

    Ali pa obratno.
    Boli?

   • garfi

    JAnez JAnša: IZKLJUČEVANJE PREPUŠČAMO DRUGIM !!!
    rdeČĆkoti gobcate 90% časa in poveste 10%

 • rebula7

  POZNAMO POLICIJO BREZ SKRBI NI JIM LAHKO KAKSNA RDECA ARMADA ZLA JIM VLADA ZE 27 LET.ZATO VSI NA VOLITVE IN VOLITE KONCNO DOBRE LJUDI SDS.VSA PODPORA G.JANSI ENAKO KOT LETA 1990.DOVOLJ JE ZLA 27 LET.PRELEP POZDRAV PRELEPA DEZELA SLOVENIJA POSTENIH IN DOBRIH LJUDI

 • Peter

  Glejte, zakaj pa SDS podmladek nikoli ne povabi prijaznega strička iz Zvezde, zagotovo bi rad prišel in jim povedal kakšno zgodbo iz NOB, no?

 • Olga2345

  Šarec, cvekar, ki je imel šest popravcev v lesarski šoli, je “sveža” sila, ki bo “rešila” Slovenijo….Hahaha…

  • Peter

   Ja, mogoče je pa bil pri pouku, ko so jemali preganjanje lubadarjev, no.

   • Olga2345

    Samo kapiral ni nič…

 • garfi

  JAnez JAnša: IZKLJUČEVANJE PREPUŠČAMO DRUGIM !!!
  rdeČĆkoti gobcajo 90% časa in povejo 10%

 • xtc

  Skratka realno;Če bi levi bili nek možganski trust ,bi po 22 letih “zapiranja JJ” končno lahko ,kljub silnim “Dr prava” spisali obtožnico,ki bi vzdržala vse EU instance, nadalje,če so tako dobri nebi propadli z Yugo in če so tako dobri zakaj ne najdejo nikogar iz EU,ki bi jih podprl-razen morda kakih Madurov,Castrov, morda še Putinov(pa še ta se looserjev ogne) ni nikogar.

 • Marjan

  Erjavec: Janša se že trese

  hahahahahahahahhahahaha

 • rebula7

  VSAK CLOVEK UMRE PREJ KOT SLEJ DRAGI LJUDJE NIC NI VECNO .BOJ PROTI RDECI ARMADI ZLA POTEKA ZE 27 LET NE VOLITE VEC ERJAVCA NASTAVLJENEGA VOHUNA ALI DESUSA ALI KOGAR KOLI VEC TO SO ZLAGANI VODITELJI ZLA 27 LET.SAMI VIDITE KAM SO VAS PAHNILI V BEDO IN REVCINO .VSI LJUDJE SLOVENIJE PAMET V ROKE .VOLITE DOBRE IZOBRAZENE IN POSTENE LJUDI STRANKO SDS KI STOJIJO ZA SVOJIMI DEJANJI IN BESEDAMI IN VAM HOCEJO LE DOBRO.DOVOLJ JE RDECE ARMADE ZLA 27 LET KORUPCIJE LAZI LOPOVCIN ITD .HVALA VAM

 • Olga2345

  Židan je po lastnih besedah seveda, “našel Slovenijo 2008 v krizi in nepripravljeno”….in “oni so uspeli Slovenijo ….” zapufati do fundamentov, oprati teroristični denar in vse pokrasti…Hahaha!

  • xtc

   Ah,ja Židan prašičjerejec,ki je skoraj spufal Polaniča.

 • garfi

  VOLITVE 3. JUNIJ
  NOČEMO “levice”, KI JE RADIKALNA IN IZKLJUČUJE !!!
  TO SO KLIKA šarec-smc-sd-desus-l-bratušek-sloga-itd !!!

  • Marjan

   Radikalni ste vi desnuharji(pedofili).

   hahahahahahhahaha

 • Olga2345

  Levajzli imajo “program”: antifašizem (s teroristicno Antifa) in boj proti Janezu Janši……Se pri čebelah so reveži srečali Janšo….

 • Marjan

  LEVICA do zmage. Janša na đubrište istorije SLO!

  HAHAHAHAHAHA

  • Aton

   Pozdravljen in dobrodošel, migrant.

 • xtc

  Ah,Židan.
  Dete s posebnimi potrebami,povsem primeren za prašičjo farmo.

 • xtc

  Levaki jasno kažejo Slovencem,kdo med njimi že od med vojne dela razdor in dela Slovence nesložne-edino tako lahko ti izdajalci prilezejo na oblast.

 • garfi

  kam je izginila krastača

  • xtc

   Ne boj se še kup nickov ima na zalogi.

 • Sodni dan

  Je pokazal židan svoj potencial danes ! Definitivno najslabši na soočenju poleg Karla, ki je tako rekoč politično mrtev.Mislim pa da Janez in Serpentinšek držita figo v žepu kajti vesta da sta gladko čez 50 na volitvah z NSi .

  • xtc

   Pa kaj pričakuješ od hlevarja prašičje štale?
   IQ?
   Ja rabiš najmanj 5 l Ant ifreeza,da ga pri 25 stopinjah očuvaš pred zmrznitvijo.

   • Sodni dan

    Nažalost nima voditeljskih instinktov razen v hlevu ,kjer je v koaliciji še z 200 svinjami!

    • xtc

     Sej ni važn,po prascu,prasec malo man ali malo bolj kosmat ,a vendar prasec
     Jeb ga.

 • Peter

  Na stebre so napisali BRATSTVO, SVOBODA…na enakost so pa pozabili, no.

 • Sodni dan

  Več kot očitno je, da se komercialne televizije bojijo novega gospodarja! Pop TV priznal da je program SDS najboljša izbira!

  • xtc

   Glej navijanje me moti,za odloćitev ima glavo vsak sam,,a kaj je logična odločitev,ko se vsi derejo NE JJ,a sami ne predložijo nič konkretnega razen dviga davkov.
   A bo tako norost normalen človek volil

   • Sodni dan

    Drug teden bo napeto ko pridejo šlosarji na obisk! Mesec in druščina bi najraje vzeli plavega, če jih nebi to stalo rezultata na volitvah!

 • Olga2345

  Na Hanzi sprašuje Bobovnik gosta, če je možna sprava v Slovenskem narodu….Mar pozablja, da je ravno Hanzi tistta, ki propagira zlocindki komunisticni rezim in siri sovraštvo in laži! Kakšno sprenevedanje!

 • Olga2345

  Židan pa klobasa in ima rešitve za vse, kar ni naredil…Pravi, da je Slovenija “davnča oaza”…davkov ne bodo znižali, jih bodo pa zvišali….. Tudi za zdravstvo jim manjka “samo” 0,5% bruto domačega proizvoda…Hahaha…Židan je bolan ali pa pijan! Vsekakor dezorientiran…

  • xtc

   Niti ne on je hlapec naprašičji farmi kamor tudi mentalno sodi.

 • Olga2345

  Podmladek SD jeo Židanu “neodvisen”….anarhičen…Skupaj z SD so SKRAJNA LEVICA in teroristi!

 • Sodni dan

  Nevem, na koga ciljajo tile falirani študentje “mladi forum” . Saj sami veste kdo blati po portalih, sami vaši privrženci!

  • xtc

   Koga?
   Vsaj malo razumen,intiligentn,pošten,podjeten in realen bi jih poslal na psihiatrijo.,ali na svinjsko farmo šrale pucat.

 • xtc

  Ma z levimi nima smisla,njih domet je domet hlapca z prašičje štale.

 • Slovenka

  Kobilice, ki bodo oglodale slovenski narod do kosti, če ne bo vzel pamet v glavo, usodo v svoje roke in pot pod noge, da bo 3. 6. na najbližjem volišču glasoval za osvoboditev slovenskega naroda izpod mongolsko-balkanskega jarma.

 • Krtača 20

  Še ene par dni vam pustimo onanirat desni, pol pa kolo žalosti. Muzko bo pa jankovič zrihtal za vašga janšota. Verjetn danijelo no.

  • Sodni dan

   Si slišal za nov moto SDS: Izključevanje prepuščamo drugim! Bravo svaka čast iz pete ga je potegnil Janez!

   • Krtača 20

    Tolk merodajen ko latoya ko pove da je nedolžna.

    • Sodni dan

     Pripravite se drug teden šlosarji pridejo, tam sociala in davki odpadejo s programa!

    • xtc

     Očitno si to preverjal Šiptarko-na ja svoji k svojim.

  • xtc

   Mokre sanje?
   Javažno ,da živijo,kot one o državni NLB.

 • Slovenec 33

  To je podmladek verskih blaznežev, ki so genetsko deformirani, kar se vidi iz prebliskov .
  Njihovi predniki so izvajali genocid nad slovenskimi rodoljubi in napolnili z njimi več kot 600 morišč po slovesnki zemlji. Na koncu vojne pa so izvedli skupaj s partizani veleizdajo slovesnkega naroda, ker so omogočili nadaljevanje okupacije slovenskih dežel.

  Kar so izvedli ni bila osvoboditev ampak nova okupacija slovenskih dežel, ker so po slovenski zemlji hodili oboroženi tuji vojaki in še s pisavo so nas posiljevali.
  Ta okupacija še ni končana in bo še veliko za opraviti, da jo bomo eliminirali.

  • Krtača 20

   Domobrančki, belčki, črnorokci so bili seveda dobri možje kot miklavžki bi se reklo. Prav imaš ja, prav. Definitivno prav.

   • Slovenec 33

    Kako to, spet nimaš prav in te bom poučil.
    To so bili zaščitniki in branilci slovenskega naroda, nad katerim so izvajali genocid verski blazneži, ki so napolnili nad 600 morišč rodoljubov po slovenski zemlji. Tudi Hudniki so bili med temi žrtvami.
    Če bi jih primerjal(a) z Robin Hoodom bi bil(a) bližje poanti.
    Se vidi vpliv topoumne produkcije iz usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma ali pa genetska deformacija verske blaznosti.
    Pojma patriotizem ne doumeš.

 • Olga2345

  Levičarji označujejo SDS za”radikalno desnico”!?? Zato, ker se SDS bori za pravno, socialno, gospodarsko uspešno in varno državo??!! Zato, ker se bori za slovenske državljane in njihovo blaginjo, ker lastnim državljanom daje prednost pred tujci?!!!

  • Peter

   Kaj pa jim drugega ostane? Dve državi so zafurali, naj se hvalijo s tem, no?

  • xtc

   Radikaln desnica?
   Kaj je to?
   Nacional socializem=socializem?
   Jaz ga v SLO ne vidim.

   • Olga2345

    Tudi jaz ne! Jo pa “vidi” Židan…verjetno skozi Kučanova očala…Kučan želi namreč “žlahtno” desnico, kar pa SDS ni in nikoli ne bo…

 • Peter

  krtača, imaš tudi ti občutek, da biješ izgubljeno bitko?
  tudi če zmagate na volitvah ste luzerji, kar dokazujete s svojimi obupnimi in obupanimi javljanji na novo.

 • xtc

  Bebcem vseh strank v poduk;iz Slovenije ne beži le študiran kader(ta je le 40%) problema,beži poklicno usposoblen kader,ki ga je po vsaj 20 letih težko vzgojiti-to je problem.
  Če diplomiranca še naštancaš,človeka z deset ali več letnimi izkušnjami težko.
  Nadalje,inžinirji strojništva izkani v tujini,a, orodijar finišrr,z max zahtevnostjo,prekaša plačo tega zajca x2 ali več.
  Ne poniževat-Slovenci imao težavo,da nam beži sposoben(nešolan kader-to je težava) ta je bistveno težje nadomestljiv in podobma zgodba je bila videnaže vSFRJ.

 • ĐĐ Style

  Radikalni desnici se je nocoj strgalo, bravo Židan ker si jim povedal resnico. Bravo Erjavec ker si Jajotu gledal ves čas v oči in opazil, da se trese, medtem je jajo panično zavijal z očmi. Bravo Mesec, ki kljub svoji mladosti upaš povedati svoje in ne kot Tonin, ki ves čas obrača odgovore, da nebi užalil šefa.

  • xtc

   He,he,he hjlapec s svinjske farme ,ki jo je skoraj uničil povedal resnico?
   Daj zresni se tepček.

   • ĐĐ Style

    Tiho radikal

    • xtc

     Ah ja hlapci s rašičje farme sodijo pač nanjo in to v ruralne predel,kamor tudi deca s posebnimi potrebami sodijo.

     • ĐĐ Style

      Desni ste bolj znani kot ljubitelji otrok, zato jih nonstop omenjate. Pedofilski predniko so vam že pokazali

     • xtc

      Glej komunisti so vedno bili samo upravljalci štal ipd objektov,v SFRJ jim je uspel veliki met,ki pa je pokazal,da niso nič drugega kot sposobni kidati štale?
      Se ne strinjaš?
      Dokaz bankrot in vojna v Yugi.

 • xtc

  No ja,Slovenija je res prišla nizko,sedaj bi že hkapci iz prašičje farme bili mandataarji-ni čudno ,da na Financah pišejo ,danas že Romuni šijejo.

 • ĐĐ Style

  Nocoj je jajota vzvišenost ogromno koštala. Židan je veliko prdobil, ampak šele na koncu in s tem izničil dogovorjeno glasovanje SDS-a, ki je takoj v štartu organizirano posllal 200 glasov, preden je Furer začel.

 • Peter

  Radikalno desnico imamo v dolini? In to je SDS?
  Res? Se vam pa res že malo trga, no.

  • xtc

   Definitivno komunisti in nacional socialistiso isto,samo v DLo komuniste z njihovo kramo vidim onih drugih pa ni-torej eni in isti?

   • Peter

    Ja, čudni časi so. Levičarji grejo na ceste, če ne zmagajo na demokratičnih volitvah in vpijejo, da hočejo demokracijo, no.

    • xtc

     Kot bratje iz SA in NDASP.

 • ĐĐ Style

  “Želimo v vlado s strankami, ki podpirajo svobodomiselno Slovenijo.
  Vsaka radikalnost, ki zagovarja nevarne populizme, straši ljudi, ni
  primerna za nas. Ni dovolj le program, treba je pogledati, kaj se v
  resnici dogaja,” je poudaril Cerar

  • xtc

   Točno,komunizem in socializem sta nevarna populizma skupaj z brati socialisti Nacionalnimi so zanetili 2 go vono-ZATO SE JE TREBA BORITI PROTI NJIM.

   • ĐĐ Style

    200€ penzije in 500€ place, to vam obljublja JJ s svojim šefom Orbanom

    • xtc

     Jep!
     Vaš Kahl jo je obljubljal1000,pa gredo vse bolj proti 100.

     • ĐĐ Style

      Do 1000 še vedno lahko pridemo, vendar Madžarski vzor nas vozi v rikverc proti 200

     • xtc

      Tako kot ste v Ygi do 50 dem-25 EUR v Nemčiji pa 1200.

     • ĐĐ Style

      Koliko je t obilo v Argentini? Koliko je stala kila kruhav nemčiji in koliko v YU. Koliko stane danes na Madžarskem in koliko pri nas.

     • xtc

      Ne trudi se bebo.
      Yugo plača 150-200 dem-Lewis 101 na ponterosi 101,50 dem-torej?
      Ne izpadaj debil-DOŽIVELI,VIDELI IN NE ŽELIMO NAZAJ.

     • ĐĐ Style

      Kruh in ne levis, elektrika, ogrevnanje, mleko, zdravila. Ne mešaj luksuza z osnovnimi dobrinami. Kaj ko bi ti rekel, da je v Dubiju Bugatti cenješi za 300.000 kot pri nas, ispadel bi neumen tako kot si it z Leviskami.

     • xtc

      Lewis luxus-a si ti prbit al kaj?
      Veš kaj je Luxus?
      Armanni,Boss,Lacoste,Dior itd.
      Se vidi ,da si hribovclevi-ko so nisoil trenerke za po 400 dem še za burek nisi imel,danes pa isto.

     • ĐĐ Style

      Ja luxuz, primerjal sem ti kruh, mleko, zdravila. So pa obstajale hlače , ki niso bile markirane za 20DEM. Tako da proti njim lewis je luxuz. Danes imam veliko, trenerke za 400 dem nisem rabil in jo še danes ne rabim.

     • xtc

      Cigani tega ne rabite,za kaj vam bo za svinsko farmo je bandura dovolj,domet pa tud tam.

     • ĐĐ Style

      Če me misliš razjezit s radikalnimi kometarji, se motiš. Meni so vedno govorili s izdajalci lastnega naroda in pedofili brez milosti in ne oziraj se na njihovo bolezen. Razumem tvojo bolečino, vendar uživam v njej.

     • xtc

      Glej revček,ko se boš oblekel v srajco za 100 eur,hlače za 200,pasza100,suknjič za400 in kravato za 150 ter čevlje za vsaj 250 pa bova podebatirala resno -dotlej uživaj na svinski farmi kamor sodiš miselno inndrugače in sveda vse to brez centa kredita kjer koli.

     • ĐĐ Style

      HAHA ne bom ti pisal revček, ker obstajajo ljudje ki imajo manj od nas, ne želim nekoga užaliti in poniževati. Hvaljenje ti je vrlina, vendar če človek preveč gleda proti nebu ga vrat zaboli. Jaz imam dosti, dobra plača, par nepremičnin, vsi priskrbljeni, 0 pufa, dober vato. Vendar ne rabim kravate za 150. Dam pa res na kolo vsaj 1000 in na dobre tekaške copate ene 200. Pa klub temu nikogar ne oslavljam s revček. Obstajajo finančni reveži , ki se bodo mogoče kdaj opomogli in obstajajo reveži v glavo (kot ti), ki jim to trajno ostane.

     • Peter

      Ni problema, zdaj še šel v španovijo z lopovom. Vse prenesemo, mi levi španovijo z lopovi, samo da vladamo, no.

   • Peter

    A, đđ je spet tukaj. In te še ni minilo pogovarjati se s “komentatorjem” brez dodane vrednosti, no?

 • Peter

  Zakaj bi se levičarji toliko ukvarjali z neko minorno tv postajo neke minorne stranke, če jim ne bi bila nevarna, no?

 • xtc

  No Židan je kronski dokaz ,da so levi najbolj usposobljeni za hlapce na svinjskih farmah in če JJ zmaga,mora to upoštevati-to je tudi njih skrajni domet.

  • ĐĐ Style

   Se vid radikalizem v tvojem pisanu. Židan je imel prav.

  • Peter

   Ah ne, naj bo židani direktor Ihana, TOZD moralno politična vzgoja pujčekov, no.

   • xtc

    V KaliflerijiZalog.

    • ĐĐ Style

     3.6. po 19h boš pisal zelo žaljive komentarje. Večkrat se bo ponovil stavek “ukradene volitve”, ” ne priznam teh volitev” . Lahko noč radikali

     • xtc

      Baje vam je bil tudi referendum,ki ste ga puhnili ukraden.

     • ĐĐ Style

      Vilija vprašaj, on je vaš. Non-stop išče teorije zarote. Pa še enkrat lahko noč radikali, delovni ljudje moramo v službo, ti pa uživaj na sociali.

     • xtc

      Jaz ne ti pa,puhnili a ste in to vas boli,ker kaže na volitve-tam kvoruma ni.

     • ĐĐ Style

      Kvoruma ni in vse se vrne na isto kot je bilo. S to razliko , da imamo 3.6 mio manj zaradi Vilija.

     • xtc

      In verjetno miljardo več po njegovi pritožbi.

 • xtc

  Levi me na vsak način prepričujejo ,da so nsjbolj usposobljeni za hlapce na svinjskih farmah.
  No s tem se strinjam in JJ bi moralto vzeti v obzir-več prašičjih štal in v njih levake z JS. in napredek bo.

  • Peter

   Baje so nosili, tisti najhujši frajeri Levi’s. Pa jim je bilo malo nerodno, ker so jih morali kupiti v Trstu, v levem raju jih v trgovinah ni bilo, no.

   • RATATA

    Baje je Varteks Varaždin izvažal kavbojke v junajtid stejts. Bodo počas v fdvjevske učbenike napisal.

    • Peter

     Ja, se spomnim, da so eno serijo Wranglerc, ki je bila preslaba za zahod, prodajali v Ona On, no.

    • ĐĐ Style

     Niko te nikad voljeti nece
     ko sto te volim ja
     Dijana, Dijana
     ljepoto moga sna

     • RATATA

      A zdej boš pa še fušu preklet zmešanc na roke delan!
      Ne znaš ne besedila, niti melodije usekanc prve klase!

     • Peter

      Meni je ful zanimivo, ko iz odgovorov blokirančkom skušam razumeti, kaj so napletli zgoraj nad vašimi odgovori.
      Ampak tokrat pa ne uganem, no.
      Je hotel naš GGštil zapeti ameriško himno. no?

     • RATATA

      Pel je v bistvu dva besedila v dveh intonacijah, kar me je zmotilo, kot me moti to pro magnifikatju, predikaki, zlatku, makarovićki in podobnih levuhofušarjskih nastavljancih.

     • Peter

      Ja, še ni slišu za dvojino, tm dol jo nimajo, no.

     • RATATA

      Zanje je dvojina, ko se dva v ednini pogovarjata. Takva jim je sudbina.

     • Peter

      Al pa će su tri, de.

     • RATATA

      Ja, če su se tri odvojile…

     • Tone

      Arabci imajo dvojino, se bodo pri nas počutili kot doma.

     • Peter

      Sicer pa, RATATA, zakaj se ne bi midva malo med sabo pogovarjala?
      Naši levi prijateljčki to radi delajo in ful se jim fajn zdi, ker se tako dobro štekajo, no?

     • RATATA

      Lahko se pogovarjava. Tem je ogromno, še posebno zdaj, ko bo Janez severno triglavsko steno povišal na 2866m, kar ni uspelo kumunajzrjem celih 73 let.

     • Peter

      Ja, so pa zato skopal globoko lukno v banke.
      Ne morš kr vse, a veš, no.

     • RATATA

      Le prasci v banke lukno koplejo, antilevi jih le v zemljo, da posadijo slovenske lipe, trte, sadno drevje ali pa temelje za hiše in podobne dobre reči. Zato se je treba levih ßkodljivcev znebit!

   • ĐĐ Style

    Napreduješ, več se ne hvališ, kako boš pometel z nami “levimi” komentatorji. Ker si parkrat nasedel na suhem, pohvalno.

    • RATATA

     Nasedla je tvoja črnogorska podmornica v Pivki zmešanc fukjen!

     • Peter

      Glej, te svinjarije se ne da več pometat, to je treba spelat lublanco skoz lublano, da to odplakne, no.

     • ĐĐ Style

      ČE nisi opazil sem pisal Petru in si odšel daleč od konteksta pogovora

     • RATATA

      A ti kretino misliš, da si že kdaj kaj povedal?

     • ĐĐ Style

      Tvoji ženi sem nekaj povedal

     • RATATA

      Mi je povedala ja, da ji je en impotentni komunajzr nekaj težil. A maš se rdečico od klofute na levem licu?

     • Peter

      Še dobr, da jo je fasal po levem predstavlaj si blamažo med kamerati, če bi jo fasal po desnem, no.

     • RATATA

      Ja če je pa desničarka.

     • Peter

      A, včasih mam mal problemov s tem, ampak zapomnu sem si to, da so na levi taglupi, saj to, no.

     • RATATA

      Taglupi, taglupi! Tolk glupi, da ne dojamejo razsežnost svoje gluposti.

     • Peter

      Nivo đđja je nivo, na katerega se dragi RATATA ne želiš spuščati, kolikor te poznam…
      Pusti ga, naj laja, no.

     • ĐĐ Style

      Pozdravljen Peter

    • tohuvabohu

     Pometa se z metlo, ne s komentatorji, idiot.

 • Peter

  Baje so se končno zbudili tudi desni mediji in so začeli objavljati fejk njuz.
  Škoda samo, da imajo levi mediji 70 let fore, no.

 • Peter

  Meni se zdi čudno, da levi, kolikor jih vidim spodaj, sploh ne komentirajo pobude za uveljavitev novega člena 133 ampak jim grejo po glavi vse druge neumnosti.

  Funkcionalna nepismenost, ali pa mislijo, da bo le-ta veljal samo za desne, no?

 • Peter

  Specijalno za našeg simpatićnog gosta u levom ćošku…

  https://www.youtube.com/watch?v=MKvnQYFhGCc

 • Peter

  Na Hanzi so spet obudli Dijano Đuđič. Finci jih ne jebejo več..
  Jim gre pa res za nohte, no.

  • radames

   Ta obuditev Diane je start novega predvolilnega “Velikega poka”. Tako sem napisal na MMC in so mi objavili. Čez nekaj časa sem nov post razširil še tako, da sem napisal, da se je začela valiti kepa, ki bo do volitev vsak dan naraščala. In do volilnega dne bo Janša povsem diskreditiran.

   Tega pa mi niso več objavili, kar pomeni, da sem zadel in imam prav. “Veliki pok” se že vali kot plaz!

   Fantje, zadeve postajajo zelo resne. Tako, kot leta 1942, ko je začelo naraščati partizansko nasilje.

   • Peter

    A to bo potem letos veliki pok?
    Od pokov do prdecev, od zunaj pomoči ni več, Finci in vsi ostali so jih skužili naše tovariše…Bosanci pa so itak tiha peta kolona, no.

 • Darth Vader

  tko kot se palevičarji leta 2018 sramotijo na volitvah, oziroma z intelektualno siromašnostjo vpredvolilnih soočenjih, se niso pa še nikoli v vsej svoji zgodovini v Sloveniji…..je možno, da po vzoru Poljske dobimo samo desne stranke v parlamentu?

 • david23

  Jabolko, očitno, res na pade daleč od drevesa, ne?

 • janko

  Najboljša obramba je napad, zato čimprej sprejeti zakon, ki absolutno prepoveduje kakršnoli obnašanje v smeri totalitarizma!! Mlade je lahko naplahtati, zavesti! TO DELAJO STARI KOMUNISTI – ČIMPREJ sprejeti ustrezne zakone in jih ZAPRETI, za hujskanje (“od vas mladih pričakujemo revolucionarnost”) in zlorabo mladine za svoje večne sanje in privilegije !!!

 • kralj matjaž

  Katastrofa.
  Danes bi morali vsi mediji, vsi novinarji ponoret in s težkimi vprašanji soočit SD in leve stranke, preprečit razmah totalitarnih idej. Tako pa vidimo, da se zadeva ignorira.

 • šmentanamuha

  Levičarstvo je možganski hendikep.

  • Tone

   Z eno možgansko vijugo, pa še ta hendikepirana!?
   Kakšna mora bite šele vsebina desnih lobanj, če niti s takimi hendikeporanci ne morete opraviti.

 • Peter

  Slovenska Twitter Agencija za Sovražno Izražanje ali STASI, dobra, no.

 • Striker

  Mladi forum SD – V okviru veljavne zakonodaj je potrebno kadrovsko okrepiti oddelke policije, ki so zadolženi za kršitve KZ-1 preko meje, po členu 308, kenede !!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!