Tajnik islamske skupnosti Porić grozil v mestnem svetu: “Zapomnili si bomo vse, ki so proti izgradnji džamije!”

Nevzet Porić (Foto: Demokracija)

Mi mu tega nikoli ne bomo pozabili. Seveda pa si bomo zapomnili vse tiste, ki so bili proti, in so glasovali in so ovirali projekt izgradnje džamije …” je na včerajšnji seji ljubljanskega mestnega sveta dejal mestni svetnik na listi Zorana Jankovića in generalni sekretar Islamske skupnosti v Sloveniji Nevzet Porić. Izjava je pretresla marsikaterega svetnika MOL.

Napoved, da bo župan Zoran Janković navkljub mnenju stroke in javnosti vsilil poimenovanje ulice po džamiji, se je uresničila. Ljubljanski mestni svetniki so na včerajšnji seji s 24 glasovi za in devetimi proti podprli predlog MOL, s katerim bo Ljubljana dobila Džamijsko ulico. Predlogu so nasprotovali predvsem v SDS in NSi, pa tudi v četrtni skupnosti Bežigrad. Poleg Džamijske ulice, ki bo vodila od Parmove ulice do garažne hiše pod islamskim versko-kulturnim centrom, bo Ljubljana bogatejša še za Plečnikovo ulico, Žabjo ulico in Park Edvarda Kocbeka. Po Plečniku bo ime dobila ulica, ki se začne pred trnovsko cerkvijo in gre vzdolž Barjanske ceste ob Osnovni šoli Trnovo, konča pa se v križišču z Ziherlovo ulico. Preseneča predvsem dejstvo, da je Ljubljana šele zdaj dobila ulico, ki se imenuje po najbolj znanem slovenskem arhitektu in je slovensko prestolnico zelo močno zaznamoval s svojim opusom.

V bližini Koseškega bajerja bodo svojo ulico dobile žabe, park ob Linhartovi cesti med križiščema z Železno cesto in Topniško ulico pa bo nosil ime po literatu in politiku Edvardu Kocbeku. Predvsem ime Žabja ulica je že povzročilo številna nasprotovanja tamkajšnjih stanovalcev, ki so že sprožili peticijo proti takšnemu poimenovanju.

“Džamijska” ulica je nasilje nad slovenskim jezikom!
Največ polemik je, podobno kot na junijski seji, ko je bil predlog še v fazi osnutka, sprožilo predlagano ime Džamijska ulica. V svetniških klubih SDS in NSi so predlagali, da se točka o preimenovanju ulic umakne z dnevnega reda. Vodja svetniškega kluba SDS Mirko Brnič Jager je predlagal, da točko prestavijo na eno od naslednjih sej, do katere bodo lahko uskladili stališča in prišli do dobrega predloga, s katerim se bodo vsi strinjali. Brnič Jager se je v razpravi zavzel za nadaljevanje javne razprave, saj obstaja veliko dobrih predlogov o imenovanju. V četrtni skupnosti Bežigrad se denimo zavzemajo za ime Bela ulica, slišati je bilo tudi za predloge Pot k mošeji ali pa Ulica verskega sožitja, vendar ti predlogi niso bili sprejeti. Mojca Škrinjar iz SDS je med drugim opozorila, da je ime Džamijska ulica zelo nerodna formulacija, ki “pači slovenski jezik”.

Vodja svetniškega kluba NSi Mojca Kucler Dolinar je medtem izpostavila, da niti predlog o Džamijski ulici niti predlog o imenovanju Žabje ulice nimata podpore lokalnega prebivalstva. Še več, kot je poudarila, četrtni skupnosti spremembi nasprotujeta.

Tajnik islamske skupnosti uporabil grozeče besede
Vodja svetniškega kluba SMC Dragan Matić je napovedal, da bodo svetniki SMC glasovali po svoji vesti, obžaluje pa nepotreben konflikt glede imenovanja. Marjan Sedmak z Liste Zorana Jankovića je izpostavil pomen integracije ljudi, takšna integracija je po njegovih besedah prejšnji teden v Ljubljano prinesla zlato medaljo. Radio Slovenija je sicer danes zjutraj poročal, da se povsem enako imenuje tudi ulica v Sarajevu, v naselju Hrasno.

No, besede, ob kateri se morajo vsakemu Slovencu naježiti lasje, pa je izrekel Nevzet Porić, sicer mestni svetnik z Liste Zorana Jankovića, ki je bolj znan kot generalni sekretar Islamske skupnosti v Sloveniji. Ocenil je, da nekatere ljudi moti objekt in ne ime ulice. Svetnike je pozval, naj ime podprejo in dokažejo, da je Ljubljana multikulturno mesto. Ob tem je zapel prave hvalnice Zoranu Jankoviću pri gradnji islamske skupnosti. Citiramo njegovo izjavo, ki jo je danes zjutraj pri poročilih predvajal tudi Radio Slovenija (izjave nismo lektorirali, op. ur.): Mi mu tega nikoli ne bomo pozabili. Seveda pa si bomo zapomnili vse tiste, ki so bili proti, in so glasovali in so ovirali projekt izgradnje džamije …” Izjave radio ni predvajal v celoti, ostali mediji pa o njej molčijo, saj je STA, katere poročilo povzemajo vsi ostali spletni mediji, ne omenja. A ob teh besedah je marsikoga zmrazilo in mnogi se sprašujejo, ali gre v tem primeru za grožnjo vsem, ki niso navdušeni nad vse bolj očitno navzočnostjo islama v “multikulturni” Ljubljani ter Sloveniji nasploh.

Naj ob tem tudi spomnimo, da je največ finančnih sredstev za izgradnjo kulturnega centra prišlo iz Katarja, torej iz države, ki se je v zadnjem času znašla v izolaciji s strani svojih sosed zaradi obtožb o domnevnem financiranju terorizma. Glede slednjega ima tudi Slovenija bogate izkušnje, vsaj glede na zadnja odkritja v zvezi s pranjem iranskega denarja preko NLB, za kar nosijo politično odgovornost predvsem tisti, ki sicer podpirajo “multikulturno Slovenijo”.

Demokracija

 • totex39

  Samo še islamska črna maska mu manjka pa je dober.

 • Anketa Študenta

  Super nagradna igra – Mercator boni: 120eur, 70eur, 50eur

  Hitra anketa – povprečno trajanje 4min 30s
  študent angronomije – privatno financiran nagradni sklad

  Možnost zadetka ca. 1:100

  Hvala Slovenci za nesebično pomoč in trud:
  http://www.mylanderpages.com/zelenjava_sadje/Super-nagradna-igra

  • karlina

   TO JE LAZ !!!!!!

   • Anketa Študenta

    Zakaj meniš, da je laž?

   • Anketa Študenta

    Ni laž, poglej anketo in njeno vsebino. Študiram agronomijo. In ustrezne anketirance je presneto težko najti. Prejšnji teden sem imel testno anketo. Če pridobim 5 respondentov na dan, sem lahko rad. Vse povsod mi nagovor izpade kot spam, bo zelo težko. Če te kaj vsebinsko zanima oz. tehnično sem ti na voljo. Lepo pozdravljena!

   • Anketa Študenta

    Zakaj misliš, da je to laž?

  • Anketa Študenta

   To ni laž, za vsa vprašnja sem vam na voljo. Sem študent agronomije in respondente za anketo je zelo težko najti, ker niti vsi ne kupujejo sadja ali zelenjave, če pridobim 5 anketirancev na dan sem zadovoljen. Za vsa morebitna vprašanja, mi prosim replicirajte. Zakup strani me stane 99 dolarjev na mesec, nagrade 240eur ter seveda vsak dan mnogo potrpežljivosti. Hvala!

 • janez zorman

  Očitno so se komentatorji ustrašili Porića; in potem vse tiho je bilo. Takole se začne. Čez nekaj let bo neobvladljiv geto, obvladal še tistih nekaj Slovencev v Lj.

 • Kučko pod pručko

  Slovenija LAST

  Pokvarjeni Nevzet Porić, točno tak, kakršni so Balkanci, ki so sprejeli gostoljubje Slovenije, v zahvalo za boljše življenje pa ne znajo drugega kot izsiljevati in groziti. Seveda vsega tega ne bi bilo, če bi imeli oblast, ki bi delala v dobro naše države, predvsem pa v dobro avtohtonih prebivalcev Slovenije.

  Ker pa vedo, da iz Murgel prihaja jasno Kučanovo sporočilo Slovenija last, se lahko obnašajo kot v tem primeru Porić.

  Samo enega poštenega slovenskega fanta naj sreča, da bo z ograje izruval kol in ga z njim pošteno namahal po buči. To je edini jezik, ki ga Balkanci razumejo!!!

 • RATATA

  Spoštovani tisti, ki boste tole morda prebrali:
  Takšni grožnji sem se začudil, ko je bil pri meni poslovni partner – stranka, bosanec, ki je v Slovenijo prišel v osemdesetih letih kot gradbeni delavec, zdaj pa ima gradbeno podjetje.
  Bil je pri meni v pisarni dobro leto nazaj (2016), ko so po radiju poročali o terorističnem napadu v eni od evropskih prestolnic, ki so ga izvedli džihadisti. Komentiral je v slovenščini z naglaskom nekako takole: ” eeee zdej se je začelo, zdej bute pa vidLLi!…”

  • Ana Job

   Musliman je musliman, vedno je potrebno imeti oči odprte, smehlja se ti, v drugi roki za hrbtom pa drži nabrušen nož!

   Tudi sama delam z njimi in jim niti pod razno ne popuščam, ker jim pokažeš prst, pa bi ti roko odtrgali. Na kratko jih je potrebno imeti.

   • FORT WORTH

    Zakaj pa sploh delas z njimi ???

    • RATATA

     Še mene to vpraši!

     • FORT WORTH

      No zakaj ??

     • RATATA

      Zato, ker je že več kot pol strank ćefurjev.
      In ko pride naročit bom kaj(?) rekel zate ne bom naredil, ker si ćefur?
      Tako kot na urgenci UKC, kot na csd, zzzs, zpiz …. kot v kafićih…
      A blagajničarka v kinu ali kelnarca v kafiću ne bo prodala karte ali kahve ćefurju?

     • FORT WORTH

      Kaj pa delas, da imas ze vec, kot pol strank cefurjev ???
      In kernarca bo prodala kavo tudi cefurju. In tu se vse konca.
      Ampak, da pa imas zaposlene mi pa res ni jasno, no.

     • RATATA

      A SI TI FUKJEN??!!!????!!!???
      Zaposenega da bi imel? Ni šans! Raj crknem.
      O strankah govorim in poslovnih partnerjih!

     • FORT WORTH

      (:-))) hehehe

     • freedomfighter

      Ja jebiga ce se pa slovenci otepajo dela…vsaj vecina samo poglej posta mora uvazati delavce ker je za slovence sluzba pod castjo

     • RATATA

      “Jebi ga” glih ni, še posebno za enga Slovenca z veliko začetnico!

   • karlina

    PODPIS ,ja sem jih tudi jaz videla na eni slovenski zurki, kje so bili povabljeni

  • tzt

   Si ga na gobec? Tega Porića čimprej zbrcat nazaj u čefurijo, đamijo pa podret.

   • RATATA

    Ne, nisem ga na gobec, sem le povzdignil glas, trebuh potegnil not, prsa pa napel. Zrasel sem in postal rdeč v obraz ter ga vprašal kako to misli, da bomo zdej pa vidli?
    Toliko pa je pameten, da je govorjenje o tem takoj zaključil in se pobral. Od tedaj ga ni več!
    Je pa zanimivo, da se je slučajno tisti dan pojavil še eden takšen!!
    Po gradbiščih in tovarnah v Sloveniji je še na tisoče takšnih, le da Slovencem o tem ne rečejo nič!!!!!

    • tzt

     Pred osamosvojitvijo je en srbijanček nabijal čez osamosvojitev. So se roke stegnile. Bežal je hitreje kot Ben Johnson. Nikoli se ni več prikazal v službo. Še po zadnjo plačo si ni upal.

    • samsara

     “Po gradbiščih in tovarnah v Sloveniji je še na tisoče takšnih, le da Slovencem o tem ne rečejo nič!!!!!”

     Ni ‘politično korektno’. Politično korektno je za veleizdajalske, promuslimanske levičarske političnjake le to, da tujerodni lahko po mili volji otresajo svoje goflje in izkazujejo negativno nastrojenost ali celo sovraštvo in grožnje napram domačemu življu.
     Si bomo tudi mi to zapomnili. Narod naš dokaze hrani…

     • RATATA

      Jaz si vse zapomnim!

     • karlina

      HVALA ENAKO

   • totex39

    Pa še Jankovića zraven pa vso to njegovo skrompirano listo, ki je v mestnem svetu.

   • KIKI

    Janković je že pobral provizijo od muslićev, Katarja in MOL za zemljišče,
    zdaj mora pa bit en čas tiho…kakšno leto..no, ulico jim bo še “zrihtu”, njedee?
    To se spodobi za tako nagrado! Ko jebe ljudstvo!.

    • karlina

     potem pa za zupana njega nastavil, verjemi

  • KIKI

   Kaj se čudiš? Bosanček je daljnoviden, tako kot naši politiki, ki vidijo vse do leta
   2050, ko jih že nikjer več ne bo in ne bo potrebno za nič odgovarjat! Sicer pa,
   začnimo kopati grobove, tako, da nas bojo po “alahovo” not posedli! Se bomo
   na onem svetu počutili tako kot ponavadi v DZ: zasedanje mrtvih!

 • Viktorh

  Želeli ste, imate.

  • Jaz nisem želela.

   • Viktorh

    Saj Ti ne živiš v Ljubljani…

  • karlina

   PODPIS

 • Vsak razmišljujoči Slovenec je to od tega človeka pričakoval.

 • Poštenje velja

  svinska bosanska glava bedaka

  • Franc Šink

   Ne ne svinjska je užitna!

 • ljubinica

  Muslimana ne moti Jankovicev kriminal.
  Predstavnik kaksne religije je Poric?
  To ni religija, to je ideologija, ki ji je edini smoter podrediti si “nevernike” in za to uporabiti vsa sredstva ….

 • učko

  Tudi tukaj so že pokazali svoj pravi obraz !!!!

 • Megatron Arrows

  kaj pa Ulica ISIS, če že take okoli stresajo: http://www.publishwall.si/aktualno/post/144533/muslimani-v-sloveniji-kako-vzpostaviti-sarijo-seriat-v-sloveniji, kar je ščuvanje k nasilni spremembi ustavne ureditve po
  359. členu (1) Kdor, zato da bi ogrozil obstoj, ustavno ureditev ali varnost Republike Slovenije, poziva ali ščuva k neposredni storitvi kaznivih dejanj iz 348. do 357. člena tega zakonika, se kaznuje z zaporom do petih let. Islamski imperializem https://www.gatestoneinstitute.org/10236/europe-islamic-imperialism je na pohodu. Vodijo pa ga taki verski voditelji https://www.gatestoneinstitute.org/10332/hesham-shashaa ki si poleg religije znajo privoščiti še veliko posvetnega. Turški minister napoveduje versko vojno v Evropi https://www.rt.com/news/380970-europe-religion-wars-turkey/, https://www.almasdarnews.com/article/turkish-minister-claims-holy-wars-will-soon-begin-europe/ tajnik islamske skupnosti v Sloveniji pa tega ne obsoja. Čeprav je 90% muslimanov iz Bosne v resnici po poreklu Srbov, ki so jih turški osvajalci pomuslimanili. In nabijanje na kol, rezanje glav ni prišlo z ISIS-om, ampak je v Bosni tradicija iz časov turške okupacije. In tu nam grozi pripadnik muslimanske veroizpovedi iz Bosne, ki je pod vodsvom Izetbegovičev, članov Muslimanske bratovščine, postala vahabitsko gnezdo v EU. Pa še nekaj, v multikulturnosti VERSTVA niso vključena, gre namreč za različen kulture narodov, ne različna verstva. In ko bo islam prizanal in bo Porič opravil prvo istospolno poroko med dvema muslimanoma, bomo lako rekli, da so multikulti.

  • KIKI

   Musliči, pa še pedri ? To pa res ne bo za vzdržat v naši mili vukojebini!

  • suljo

   Po navadi je tako, da ko ljudje neko zgradbo poimenujejo, ji ime tudi ostane. V tem primeru se bojim, da bo obveljalo ime, ki bo vsebovalo “kompostnik”, verjetno Pot do kompostnika, ali Ulica velikega kompostnika. Pa ideja ni moja, sem jo prebral, tako da si ne štejem nič…

 • učko

  To nam je zakuhala Kučanovska mafija !!! Na veliko je uvažala tujce, da se je tako obdržala na oblasti !!!! Tako imajo na svoji strani vso golazen: pedre, muslimane, čefurje, lene in podkupljive državne uslužbence, borčevske penzioniste in na koncu se tega nabere tolk, da imaj 2/3-sko večino !!!!

  • Hun

   pa kosovarske doktorirance si pudabu oment

   • pater karel jošt

    Kućan ga je dobil v ZDA

    • Hun

     boli me kurćan

    • KIKI

     Iz katere znanstvene teme ? Po moje iz: KAKO ZA VEČNO OHRANITI KOMUNIZEM ! Amerika obožuje komuniste, sploh takšne, pritlikave!
     Gotovo so do nedavnega mislili, da je Slovenija dežela pritlikavih drečih
     palčkov in da se je edino Sneguljčica Melanija uspela rešit rdeče bande!

  • Sašo

   Tujce še vedno uvažajo, dnevno, za natakarje, poštarje…ni konca..pa vsi z Juga..znanje jezika bojda ni pomembno, torej zakaj ne uvažajo Slovakov, Čehov,Poljakov ? Načrtno poseljevanje in zasedanje našega ozemlja.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ in kje med temi smo PRAVI SLOVENCI, to se vprašajte

 • ljubinica

  Tujci s tujo slovenstvu sovrazno mentaliteto zavzemajo Slovenijo ….
  Ne ozirajo se na voljo ljudi (stanovalci zadevnih ulic nasprotujejo poimenovanju z dzamijsko in zabarsko ulico …), ignorirajo slovenski jezik (v SSKJ ni besede dzamijski), posiljujejo nas z “multikulturalizmom” …

  • učko

   Zahvali se Kučanu in ostalim režimskim cepcem !!!!

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • pater karel jošt

  Še je čas, da se ta objekt poruši, tam pa se postavi spomenik žrtvam revolucije

  • sprehajalec

   Verjetno misliš na tiste, ki jih je revolucija likvidirala?

   • nevtrino

    Mogoče pa rajši opomnik vsem jugobutalskim pobezlanim žrtvam revolucije ?

 • Hun

  Slovenski kurdistan

  • KIKI

   Utihni za vedno! A te ni sram, da živiš ?

   • Hun

    želim ti slab dan

 • Franjo Trojner

  Se je že začelo, niti vselili še se niso pa že grozijo! Kaj šele bo, ko pridejo še tisti ful radikakni iz ISIS? Naj govori toti Porić kar hoče mene ni prepričal, da je islam religija miru in sožitja, prej sejanja sovraštva in razdora.

  • učko

   To je že Nostradamus napovedal, pa Baba Vanga!

   • karlina

    TOČNO

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Hun

  Porić bi vse, ki so glasoval proti, oblekel v oranžne kombinezone…

  • učko

   Jankovićevci so bli ZA. Torej bi se znesel nad tistimi, ki branijo Slovenijo pred nasilnim potujčevanjem !!!!!

 • PLavi-mil

  Proklet pizdum islamistični, s podporo mafijajankoviča je dobil krila, tako se zaćne. še malo pa nas bodo klali, ljudje pamet v glavo.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • MEFISTO

  Blagor tistim, ki si jih bodo zapomnili, kaj bo pa z nami, ki nas niti ne poznajo!?

  • KIKI

   Pri nas ostalih bo pa takole: če gre že Franček na oni svet, naj gre še Micka z njim!

 • sprehajalec

  Muslimani, crni vrani, nema Tita da vas brani, so nekoč peli Zokijevi.

  Sedaj jih pa Zokane brani.

  • nevtrino

   Ja, janičarji, v vseh variantah !

  • KIKI

   Za denar se proda tudi duša in rit, kar je pri Jankoviču strogo povezano!

   • karlina

    TOČNO-DENAR JE JANKOVIĆEV VLADAR

 • nevtrino

  Ko bi si tudi Slovenci vsaj malo zapomnili te izjave tajnika muslijev in jih tudi primerno resno vzeli ! Le vkup, le vkup, Slovenci, ne glede na barve, koliko časa bomo še kar samo potiho opazovali vse to ?

 • Anton

  nič ne bom argumetiral o tej zadevi, ker levaki itak ne razumejo moč argumentov, zgolj argument moči, toliko o njihovi superiornosti IQ-ja

  sarkazem press

 • Janez

  NO JA !
  PODPISUJTE – PETICIJO ZA ODSTAVITEV OZ. ODSTOP “ŽAL” MOL ŽUPANA Z.J. !
  Je
  VELIKO PODPISOV ŽE ZBRANIH. PODPISE NA – [email protected] L.r. J. KOMENDA

 • Domoljub

  To ulico bi morali imenovati ulica krškopoljskega prašiča slovenska avtohtona pasma prašičev.

  • karlina

   Ne zali prašičev in to SLOVENSKIH ,niso čisto nič krivi

 • Sašo

  Porić je lep primerek tipičnega našega muslimana, je brez argumentov za svoja stališča, nekulturen- skače ljudem v besedo, sila nervozen človek, z nižjim IQ – jem od povprečja , ki še nikoli ni obsodil terorizma, o sovražnem fgovoru vseh ostalih pa rad govori, tako mimogred me zanima če je obsodil versko diskriminacijo s strani Lidla ? Roka roko umije, balkanski posli pa take pa to..Pork ( svinjina )- ić ..hm nenavaden priimek za muslimana ;) .

 • PLavi-mil

  Kje je prasica Violeta, da skliče nujno sejo DZ, tako kot ob žegnanju šole.

  • karlina

   TOČNO, ampak ona je vendarle muslimanka-enaki enakim

 • MižekFiga

  Začel je z “multikulti” filozofijo in dejanji komunist predsednik Pahor, ko je iz “Guantanamo cuba prison” instaliral dva musliča na Jesenice in to zaradi “foto termina” s predsednikom ZDA.

  Pred tem ni bilo nobene nestrpnosti in nasilnosti z muslimmani. Danes je vsak dan slabše, saj komunisti načrtno uničujejo Slovenijo in zraven izmišljajo “multikulti”, ki ni nič drugega kot spolni napad “obrezanih” na krščanski EU živelj!

  Nevzet Porić lep si kot nepozabna slika. Zapomni si, da čakamo samo še na stavko gasilcev! Zakaj nespodobno groziš? Janković ni večen!

 • MEFISTO

  Vlada pospešeno sprejema ukrepe, da bi do leta 2030 Slovenci postali narodna manjšima v lastni domovini.

  Zato je pomembno, zakaj in kako si nas zapomnijo muslimani.

  Lahko je Jankoviću, ki je že po poreklu na pol poturčen.

 • Olga

  Pa kaj? Tu je Slovenija! Mi si bomo zapomnili njih in njihove podpornike in jim dali nogo! Islam je “miroljubna” religija po Poriću?! Malo morgen!

 • ljubinica

  Nasi predniki iz casov MIKLOVE ZALE se obracajo v grobu.
  Poricu bi bilo treba dati v branje izvod te knjige … da bi se poucil o slovenski zgodovini in o tem, kaj so njegovi predniki pomenili Slovencem ….

  • karlina

   VELIK, DVAKRAT PODČRTAN PODPIS !!!!!!!!

 • milanček

  za tega edino cal 9, no ja pa še čefurju jankoviću zraven!

 • centurion

  Pizda mu materina obrezana.
  MI TUDI!!!

 • andreas82

  Bosnia nuova!

 • RATATA

  Kako sem trd, da si ne znam odgovoriti na vprašanje zakaj se večinoma v občinske svete priglašujejo le pičkice, da še tiste izjeme, ki to niso ne morejo storiti ničesar.

  • Soave

   Ti si pa malo v zmoti. Saj se ne priglašujejo. Priglasijo jih.

   • RATATA

    Veš kaj, mene lahko nekam priglasi kdor hoče!
    Ker nisem nikomur nič dolžan, le sebi, mojim prednikom in mojim otrokom manipulirati z mano ne more nihče! Jajca trgam in golše ven vlečem!
    Drugi lahko priglasi le eno navadno pičkico, ki se vsa preplašena priglasiti da in je od priglasitelja večno odvisna za tiste male privilegije!

    • Soave

     Prav je, da si jezen. Premalo nas je – jeznih !!

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • beno

    Seveda, da se priglašajo in rinejo na prvo mesto. Tisti, ki je prvi, ima največ glasov in je glavni. Zakaj ne uporabite preferenčni glas ?

 • if

  Ustavna himna Zdravica, tako 6. člen ustave RS, je smernica in obveza, ki nam narekuje obrambni boj za preživetje naveze “samostojna Slovenija-slovenstvo”!

  Slovenski državljani, ki slovensko mislimo in živimo, ki ustavno mislimo in živimo, okološčine postajajo notranje in zunanje resne.

  Okupator samosotjne RS in slovenstva grobo razkriva svoje izrazne oblike, tokrat v obliki naveze Janković-Porić. Udarila je, ker se čuti močna, hkrati razkriva načrte svoje prihodnosti, ki so samostojni RS varnostna grožnja potenciala današnje Sirije!

  Politiki Pahor, Cerar … se udinjajo antislovenstvu, zato velja načelo: “Na naslednjih volitvah mora zmagati desni potencial”.

  • RATATA

   Srbi, skoraj 500 let pod muslimanskimi “Turki” so s svojim pravoslavjem čisto dobro shajali.
   Konec 19. stoletja so jih izpod “turškega jarma” pomagali osvoboditi tudi slovenski prostovoljci tako po Srbiji kot po Bosni.
   Iz starih zapisov se lahko razbere, da je narod pod “Turki” boljše živel kot pod svojimi despoti.
   Njih mentaliteta je zaznamovana za vedno in ke v popolnem nasprotju z našo SLOVENSKO!
   Ne pašemo skupaj, pa fertik maša!!! Matkurba, da je res kar pravm!

   • beno

    RATATA , da bi ti palača zrasla, no ! :)

    • RATATA

     Rad pogledam svojo lepo hišo, ki sem jo sam zgradil, pred njo posedam, kadim, pijem in si Avsenike špilam ;)

   • karlina

    TOČNO RES, SVA ZE DVA ZASAVČANA !!!!!!!! , ampak jaz nisem iz Trbovelj, pri nas pravimo-MAT KURJA

    • RATATA

     Bolj elegantni ste pri Vas, mi smo pa houdrast hehe

  • KIKI

   Preveč lepo, da bi bilo res!

  • karlina

   PODPIS

 • Soave

  Jaz bi ga kar ven nesla !! Dedec muslimanski !!

 • Anton

  http://www.delo.si/novice/slovenija/nekateri-gobarji-ne-poznajo-mere.html

  nič ne rečem potreben je red in disciplina, vendar človek pri nas v Sloveniji ne more mimo občutka (ali je to res zgolj občutek ali ne, presodite sami), da so pri nas na udaru več ali manj zgolj kurji tatovi. Inšpektorji lovijo gobarje po gozdovih, kot da bi le ti ukradli miljone, hote se pa dopušča pranje denarja (nlb, nedavno tega je prišlo do novice, da so prali tudi v nkbm, v kar nebi bil niti malo ne presenečen). Toliko o doslednosti v naši državi, in potem se sprašujejo zakaj tako nizko zaupanje v izvršilno, pravosodno in zakonodajno vejo oblasti v tej državi? Danes sem prebral o 2 tiru, zvedel nisem nič novega kar tu že sam nebi izpostavil, skratka, 2 tir nima dodelane finančne konstrukcije v celoti(nid oločena zgornja meja finačne obrmeenitve vključujoč dejavnikov tveganja, odklon napake n% gor/dol, no po historičnih informacijah oz projektih ki so se vršili pri ans je ta odklon napake možen zgolj navzgor), finančna dinamika je vprašljiva(čas gradnje projekta 225 je odvisen od sreče, da prav ste slišali datum je odvisen od tega dejavnika, nevem ali bi človek pri tem jokal od smeha ali od žalosti, skratka burleska)

  sarkazem press

 • Olga

  Porić kaže svoj pravi obraz in obraz islama! Kar dela, so grožnje in ga je treba prijaviti!

  • Franc Šink

   Pa tako je bil sladkobeseden.

   • Olga

    Boj se takih! To so ulizice! Ko jih bo dovolj, bodo pa uvedli šeriatsko pravo! Ljudje, ki jim Koran dovoljuje zlorabo otrok in mučenje živali, niso verniki in to NI vera, ampak nasilna ideologija, ki ne sodi v Evropo! Džamije so države v državi! Spomnite se, kako so se odzvali “verniki” v Angliji, ko so vstopili policisti v objekt!

    • karlina

     TOČNO

 • Cyclopean

  Nevzetu Porću bi dal požret en tak masten svinjski zrezek, potem pa bi ga nagnal južno od Kolpe.

  • KIKI

   Saj oni žerejo vse, le da je zastonj in da jih slučajno kdo ne vidi! (zaprti banketi naših tovarišev)

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Kdaj, kako se je začelo muslimansko nasilje skozi zgodovino, na Švedskem, Franciji, Angliji, Nemčiji?

  “A Muslim population below 2% is quiet and peaceful.
  Below 5% Muslims seek converts, targeting those they see as disaffected, such as criminals.
  Above 5% Muslims becoming more aggressive and push for low-scale Sharia law.
  At 10% Muslims become increasingly lawless and violent.
  At 20% there is murder, jihad militias, and destruction of non-Muslim places of worship.
  At 40% there are widespread massacres and constant terror attacks.
  Beyond 50% infidels and apostates are persecuted, genocide occurs and Sharia law is implemented. Once the nation becomes Islamic and kills or enslaves all the non-Muslims it ceases to be the Dar al-Harb (House of War) and becomes the Dar al-Islam (House of Submission). Many Western countries are accelerating at an exponential rate toward the Dar-Al Islam.”

 • MEFISTO

  Mi, ki smo živeli pod komunisti in komunizmom, se prav nič ne bojimo muslimanov.

  Komunisti so itak delovali kot džihadisti, šeriatsko pravo pa tudi ni hujše od komunistične teorije in prakse.

  Bati se moramo le levičarskih janičarjev.

  In pa nickov moža tisočerih nickov.

 • toxico

  še vseno se lahko preimenuje ulica in podre džamija

  • Olga

   Glede na izkušnje v EU in grožnje Porića, bo ti verjetno realen scenarij! Islam je nasilna ideologija!

   • beno

    To sploh ni vera. Kaj ima islam početi v Sloveniji ? Kaj so tukaj pozabili ?

    • Olga

     Mi smo pozabili, koga moramo voliti, da se Slovenijo zaščiti pred islamizacijo!

     • karlina

      VELIK PODPIS

 • Franc Šink

  Potok krvi ni daleč.

  • beno

   Ne kliči vraga, no !

 • tasilo

  Kaj reče zadnji Slovenec na smrtni postelji?

  “Eto … odoh i ja …”

  • RATATA

   OdLLazi nam raja ….

 • Janez

  UREDIMO
  V
  LJUBLJANI IN V VSEJ R. SLO – DOSELJEVANJE !
  TO
  PODROČJE JE – SE ZDI – ČISTO – IZVEN – JAVNE KONTROLE !
  Pred
  ČASOM
  SO
  NAM VZTRAJNIKOM V PARKU PRED SODIŠČEM –
  ENI
  SRBSKI KORPULENTNI DEDCI – G R O Z I L I !
  Da
  V DESET LETIH V LJUBLJANI NE BO VEČ SLIŠATI SLOVENSKE BESEDE ! L.r. Janez KOMENDA
  P.s.
  RESNO !
  LAHKO PODAM URADNO IZJAVO O TEM DOGODKU.

 • Olga

  “Miroljubni” islam s Porićem se šlepa na posiljevalcu samohranilke v stiski!

 • princeska

  Mi si bomo zapomnili vse, ki so za džamijo in jih vljudno pospremili tja, kjer imajo džamij na pretek.

 • RATATA

  Je fake al ni fake?

  UNESCO declares Islam as the most peaceful religion of the world

  https://fenixx.org/2017/07/10/unesco-declares-islam-as-the-most-peaceful-religion-of-the-world/

  • Franc Šink

   In ti to verjameš?

   • RATATA

    Unescu ne verjamem, ker je politično.
    Verjamem pa, da je islam najmanj miroljubna religija, to pa verjamem.

 • Franc Šink

  Ta Porić zgleda kot obrezani dildo.

 • MEFISTO

  Tako bomo še ljubili islam in islamiste, kot smo komunizem in komuniste.

  Gre za isto sranje in drugačno pakovanje .

  Komunisti so nekoč že pobili 5% nekdanjega prebivalstva, islamiste pa to še čaka

 • janez.pokoncni

  To je zgolj resno in povsem realno opozorilo. Spustili smo jih notri, sedaj se morajo samo še dokončno razlesti in zavladati. Nam bo to sicer padlo malo težje, kaviar socialisti pa so zelo prilagodljivi.
  Takoj po “osvoboditvi” leta 1991, so jih bile cerkve polne, danes jih tam več ni, bodo pa zelo kmalu “spoznali”, da jim je v bistvu zelo blizu islam … Kmalu bomo vsi spoznali, da se v napovedi nič ne motim!

  btw.,
  CDU/CSU – Krščanski socialisti !!! so pod vodstvom Merklce že ustanovili muslimansko sekcijo. A si predstavljate? Krščanski socialisti – muslimanska sekcija?!?! Meni to izgleda enako kot tole : moj črni konj, je bele barve …

  • Olga

   Zato so pa cerkve prazne!

   • janez.pokoncni

    V bistvu je smešno, ampak povsem resno. Ja. In zato bo kmalu 1 džamija premalo.

    Porić je ocenil, da je zdaj že čas za začetek prevzema države. Medtem, ko smo jih mi filali s socialnimi podporami se jih je nabralo toliko veliko in so tako dobro povezani in organizirani, da prihaja čas za akcijo.
    Kaviar socialistom bodo pustili, da izčrpajo kretenski narod in državo, potem pa – BUM !

    btw.,
    Nam pa bodo še malo pustili, da se kurčimo po forumih dokler nekega dne ne bo tudi javno objavljeno … da je vse to sovražni govor.

    • Olga

     Vsi na volitve! Če se bodo ljudje tudi na parlamentarnih volitvah obnašali kot na referendumu za drugi tir, si pač ne zaslužijo države! S tem tudi ogrožajo življenja svojih otrok, vnukov in pravnukov! Si želimo scen z divjega bližnjega vzhoda? Nemci so že začeli uporabljati proti divjaški politiki!

     • janez.pokoncni

      Olga nehaj s tem. :)
      Koliko volitev je bilo po letu 1991? A jih greva analizirati? A je na katerihkoli volitvah kaviar socialistična mafija izgubila??

      Imaš volitve oktobra. Sprejemam stave 10 : 1 (za 1 vložen evro, jih izplačam 10), da bo zmagal kandidat kaviar socialistične mafije!!!

     • Olga

      Potem bo to samo dokaz, da smo hlapci, da si ne zaslužimo svoje države in so vsi zavedni Slovenci skozi zgodovino zastonj darovali svoja zivljenja. Zapravili bomo zaklad, samostojno drzavo, za katerega se po svetu bori prenekateri narod.. To dejstvo bom zelo težko sprejela. Sama bom storila vse, kar je v moji moči, da to preprečim…..

     • janez.pokoncni

      To je dejstvo že več let. Mi se sedaj lahko pogovarjamo samo še o eventuelni novi osvoboditveni akciji ampak … mnogo premalo nas je! Večina je globoko v transu, sovražnik močan kot še nikoli – ne vem, optimizem v teh časih meni bolj izgleda popolni odmik od realnosti. Upamo sicer lahko, ampak upamo lahko tudi, da bomo zadeli EuroJackpot – vsak teden.

     • RATATA

      Ne bom te več bral

     • janez.pokoncni
     • RATATA

      Kaj si pa tako zamerljiv no (?)
      Seveda te ne bom blokiral, le resnico, ki jo tudi sam približno poznam in je grda nerad slišim potrjeno.
      Na koncu bo pomembno, da bomo nekateri pokončno pokončani, drugi pa lizunsko jokavi.

     • janez.pokoncni

      Mah, NISEM !!! Na hec odgovarjam s hecom.
      Saj nisem 5 let star sploh pa te poznam in vem, da sva na isti valovni dolžini!!

     • indijanka

      Aja hec je…spomnil si me na Rubca. Si ga kaj srečal po portalu? Manjkajo njegovi heci…ful.

     • pajot

      Rubec je zelo zaposlen. Tudi midva se slišiva bolj poredko.

     • indijanka

      Vse jurčke mi bo pobral smrk..smrk. No..naj mu vse uspe, kar si je zastavil. Bi zavpila živel ..pa ga nam motla.

     • pajot

      tebi bi dovolil,da ga motiš. Posebej še,če boš zavpila: ŽIVEL JANEZ JANŠA. jaz dodajam: živel Rubec.

     • indijanka

      Hmm…no. Nerodno mi je. Ga pa pogrešam tu, čeprav tudi sama prihajam domov s temo.

     • sodnikisozločinci

      Tudi komunistov je bilo malo, pa so prišli na oblast. Važna je dobra organizacija in pripravljenost na akcijo ko nastopi priložnost. Kaos in državljanske vojne po zahodni Evropi so vedno bližje in s tem priložnost za NOB.
      Jedro prvih partizanskih čet so bili španski borci, v naslednji vojni bodo to verjetno švedski borci. Pa naj kdo reče, da se iz zgodovine ne moreš nič naučiti.

     • janez.pokoncni

      ;) švedski borci!
      Nikakor ne nemogoč scenarij.

     • etrusk

      ja g. Olga , težko bo , težko bo , da se bo slovenski narod še pravočasno zbudil in naredil red, kajti Slovenci smo preveč butasti , z pranimi možgani.

     • Megatron Arrows

      Tudi če ga ne boste volili, bo zmagal kandidat kaviar socialistične mafije, ker obvladujejo volilno komisijo. Kdor šteje glasove, zmaga.

     • karlina

      Kdor šteje glasove, zmaga 1000000% res, vse volitve so zgoljufane

    • RATATA

     Žal ti moram dati prav. To tudi sam opažam.
     Sociala je z=bala sistem. Ko gradbinec 9 mesecev dela, v treh (3) mesecih, ko je na zavodu porabi več kot je vložil, ves čas pa ne plačuje nič za vrtce in šole, za zdravstvo, ker je žena brez dela in imajo vse zastonj!
     Vse plačujemo, na koncu bomo pa še z državo plačali
     in to zato, ker smo bebci in dovolimo komijem, da namenoma sprejemajo takšno zakonodajo.
     Demokracijo smo dopustili izroditi in zaradi nje bomo vse plačali.
     Kriva je demokracija, odgovorni za to smo pa sami!
     Pa ne bi bilo treba, saj nas nihče ne sili.

     • karlina

      PODPIS

    • karlina

     SE BOJIM, DA IMAŠ PRAV

  • Stajerka

   naslednja štala bo, ko bo ponovni zagon dobila ideja o manjšinah ex yugo narodov v Sloveniji……se je že nekaj pripravljajo – SMC daje kar veliko podporo, pobudniki celo njihovi poslanci…….

   • karlina

    GROZA

  • karlina

   KAAAAAAAAAAAJ

 • Franjo Trojner

  Toti govori o sovražnem govoru, sam pa do dandanes niti z besedico ni obsodil radikalnega islamizma in terorističnih napadov v EU in Svetu. Sebe naj prvo pogleda ta pav, ki še ni dojel, da znamo Slovenci pokazati tudi drugi obraz in tisti mu gotovo ne bo nič všeč.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • MEFISTO

  Vse več prikrajšanih levičark, ki so usedlina slovenskega ženstva, muči radovednost, kake užitke nudijo pri fafanju obrezani podaljški.

 • andreas82

  Gaspud župan se okušuje z muslimani hehehehe te lepe vzhodnjaške navade

  • MEFISTO

   A te razvade si se tudi nalezel na jutrovem.

   Tudi mene lahko kušneš na rit.

  • Zdenka Novak

   pa veš zakaj .zato da si za naslednje volitve pridobi glasove,on to dela samo iz koristi.

  • tomven

   Zanimivo, meni pa ves čas govorijo, da srbende sovražijo muslije.

   • RATATA

    Saj jih sovražijo, ampak le pri njih v Bosni, tukaj so pa zavezniki!
    Skupaj so proti nam Slovencem. Vem!

 • valentin

  Đamije, minareti, burke, kamele, in koran ne sodijo v EU. Jaz sem proti !

  • Celjanka

   Enako jaz ! Ne gre za omejevanje njihovih pravic , dobro so vedeli kam so prišli , ko so prišli , sprejmi način življenja kot velja ali ostani doma !

   • Olga

    Kakšno omejevanje pravic neki! Komu so do zdaj v šolah prilagodili jedilnike?

   • MEFISTO

    Nobene alternativne izbire.

    Kar doma naj ostane.

  • tomven

   Pazi Valentin, da si nevzet tega ne zapomni. Bo moral prehitro teči pred tabo…

  • Megatron Arrows

   Ne se sekirat, tudi v Carigradu je bila cerkev božje modrosti spremenjena v mošejo in ne vidim razloga, da ne bi mošeje spremenili v cerkev matere božje.

  • karlina

   VELIK, PODČRTAN PODPIS

 • Celjanka

  Se za njegovimi besedami skrivajo grožnje ? Ni zanje dovolj , da so se svetniki v glavnem mestu Republike Slovenija , odločili , da to glavno slovensko mesto dobi Džamijsko ulico , bo pisano tako ali bo mekani đ ?

  • von Rhein

   Verjetno bo djamijski bulevar.

 • Olga

  Samovoljo Mafijankovića je treba ustaviti! Ljubljančani, si res želite lopova in koruptivneža, ki se v delovnem času spravlja na matere samohranilke v stiski?! Samovoljneža, ki v Ljubljani dovoli gradnjo mošeje, ki je tujek v našem kulturnem prostoru, spreminja ime ulice proti volji stanovalcev in svetnikov in ji podeljuje tuje ime, ki v glavno mesto Slovenije uvaža tujerodne divjake z “vero”, ki odobra PEDOFILIJO in mučenje živali, ki zanjo ne velja pravo države, ampak njihovo divjaško šeriatsko pravo?

  • karlina

   No, naslednjič bo zupan-musliman, kar verjemite

 • MEFISTO

  Musliman: ajde ženo, fafaj!

  Ljubljančanka. počakaj, da si umijem usta!

 • Karlo

  Zoran Janković, na kozlanje mi gre, ko slišim ali preberem tvoje ime!

  • karlina

   sva ze dva

 • antimur

  Jankovića in Purića je potrebno prizemljiti, ali pa najmanj izgnati z njihovo golaznijo vred iz naše domovine Slovenije, da ne bodo več osmrajali okolja in svinjali naš prostor. Ta dva pritepenca se zagotovo nista asimilirana, v kolikor sta se pa integrirala, sta se po balkansko, kradi, laži, zavajaj, predvsem sta pa proti Slovencem in naši kulturi in običajem.

 • MEFISTO

  Morali bomo paziti na svoje jezike.

  Danes je v Sloveniji kakih 100.000 muslimanov.

  Čez dest let jih bo že več kot nas.

  Da o po poreklu poturčenih Srbih in domačih izdajalcih ne govorimo.

  Z lahkoto si bodo zapomnili vsakega od nas.

 • bednick

  Ugojio se Nevzet, puno se ugojio.

  • RATATA

   Pašćići redijo hahaha
   čez pa baklava in pir

 • Stajerka

  Na seji Mestnega sveta MOL včeraj je Nevzet Porić dejal, da si bo zapomnil tiste, ki so glasovali Proti Džamijski ulici.

  a zato se je LEVICA podelala……kje je Violeta, da nas poduči o ustavi in ločevanju vere od države???…….pa kaj bi to – 5 kapljic žegnane vode je večja katastrofa, kot javna grožnja najvišjega predstavnika muslićev v Sloveniji……..

  • karlina

   TOČNO

 • Stajerka

  naj se vam minarit dere noč in dan……budnica 5.00……res vam privoščim iz dna srca……

 • mojca.arh

  A tovariš Pornić nam je grozil?
  Dolg jezik, kratka kariera.
  Pričakujem, da ga bo Iman odpoklical, zaradi sejanja nestrpnosti in sovraštva med narodi in verami.

  • karlina

   PODPIS

 • Soave

  Prilagam zanimivost z Jančičevega portala.

  Nekaj ljubljanskih občin se je zbudilo. . . . . . počasi nam bo že prikapljalo na pravo mesto !! Morda pa le bo prišel čas, ko nas bo vedno več ??

  https://spletnicasopis.eu/2017/09/25/kje-so-bili-najbolj-proti-in-kje-najbolj-za/

 • tarantela

  Preden bo prišel do mene, bo že tako v letih, da bo pozabljal. Sicer mi pa đamija dol visi, naj jo imajo, če bodo srečni in bojo dali mir.

  • učko

   če če če . Tle ne bo nobenih čejev, našim zanamcem je kučan-jankovićevska mafija uničila življenje tako in drugače !!!!! Pa tudi nam, da ne bo pomote !!!

   • tarantela

    V Španiji živijo lepo skupaj brez problemov. Tudi v Tuniziji je podobno.

    • karlina

     A res, zakaj pa so potem v Španiji in Tunizu teroristični napadi, samo vprašam

  • karlina

   No, saj zato je tako, kot je, ker ti dol visi

 • Stajerka

  ..in spet 1x več, da imamo državo 2 nivojev……
  Lublančani ste največji izdajalci slovenskega naroda, ne samo, da imate Župankovića na prestolu, ne samo, da na gradu nimate slovenske zastave, ne samo, da je Zoki v prvi vrsti med ponosnimi slovenskimi košarkarji……pomembno je samo to, da vas FUTRA CELA SLOVENIJA, vi pa hvalite lopova in antipatriota slovenske države……mogoče je antipatriot premila beseda – bomo rekli kar državnega sovražnika št. 2…..kdo je no. 1, verjetno ni vprašanje……

  in KJE je provizija od OPRANE MILIJARDE, ki je prispela iz MUSLIMANSKE DRŽAVE????

  tako se pa dela s tistimi, ki nesejo poštena zlata jajca….

  Kazni za neuporabo slovenščine pri poslovanju
  Avtor Nejc Setnikar — 10.04.2015

  Pri poslovanju v Republiki Sloveniji je raba slovenščine zelo pomembna, saj je lahko podjetnik denarno sankcioniran, če slovenščine pri poslovanju ne uporablja. Globe za neuporabo slovenskega jezika določata Zakon o varstvu potrošnikov in Zakon o javni rabi slovenščine.
  Kazni za neuporabo slovenščine pri poslovanju

  Tako Zakon o varstvu potrošnikov kot tudi Zakon o javni rabi slovenščine od podjetnika zahtevata, da pri poslovanju na območju Republike Slovenije uporablja slovenski jezik. Izjema velja za območja narodnih manjšin, kjer lahko podjetnik pri sklepanju poslov s pripadniki slednjih uporablja njihov nacionalni jezik.

  Podjetje mora, po določilih Zakona o varstvu potrošnikov, s potrošniki poslovati v slovenskem jeziku, na območjih kjer avtohtono živita italijanska ali madžarska narodna skupnost pa tudi v jeziku narodne skupnosti. Pri tem mora v pisnih sporočilih uporabljati celotno ime svoje firme in sedež.

  Pri označevanju izdelkov mora potrošniku posredovati potrebne informacije glede značilnosti, prodajnih pogojev, uporabe in namembnosti izdelka. Te informacije morajo biti v jeziku, ki je potrošnikom na območju Republike Slovenije lahko razumljiv. Namesto besednega jezika lahko podjetje pri označevanju izdelkov uporablja tudi splošno razumljive simbole in slike.

  Več o prepovedi oglaševanja v tujem jeziku preberite v odgovoru strokovnjaka: Prepoved oglaševanja v tujem jeziku

  Tudi oglaševalska sporočila namenjena potrošnikom v Sloveniji morajo biti v jeziku, ki je slednjim lahko razumljiv.

  V slovenskem jeziku mora biti sestavljen tudi garancijski list, kadar je izdelek namenjen prodaji na slovenskem ozemlju. Enako velja za navodila za uporabo blaga oziroma izdelka.

  Pogodba, ki se izroča državljanu Republike Slovenije ali osebi s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, mora biti sestavljena v slovenskem jeziku. Če ima potrošnik stalno prebivališče v eni od držav članic Evropske unije ali je državljan te države, lahko zahteva, da je pogodba sestavljena v uradnem jeziku te države.

  Višina globe za neuporabo slovenskega jezika pri poslovanju s potrošniki na teritoriju Slovenije se giblje v razponu med 3.000 in 40.000 evrov za podjetja in 1.200 do 4.000 evrov za odgovorno osebo iz tega podjetja. Če garancijski list ni v celoti v slovenščini in lahko razumljiv, lahko podjetje dobi kazen v višini 1.200 evrov, odgovorna oseba pa položnico za 400 evrov.

  Inšpekcijski nadzor nad ustrezno rabo slovenščine izvajajo Tržni inšpektorat, Inšpektorat za kulturo in medije ter ostali inšpektorati za specialna področja (kot so delo, veterina, zdravila in medicinski pripomočki, šolstvo itd).

  Vir: Zakon o varstvu potrošnikov in Zakon o javni rabi slovenščine

  • Vera

   1.000 x vam dam plus za vse napisano v vašem komentarju, ker je vse to res .

  • Donat Goricar

   Poudarek je na besedici LAHKO.

 • centurion

  Minaret bi lahko spremenili v dimnik za krematorij.
  In skozenj poslali v nebo vso musligolazen.

 • lokec

  Ljublančani tako želijo pa naj bo tako.

 • Artur

  Te ki si ji boš zapomnil, ti te lahko samo odnesejo tam od koder si prišel .
  “Zapomnili si bomo vse, ki so proti izgradnji džamije!”
  Slovenceljni to mi zveni na grožnjo , kaj boste storili ?

  Eden je že izjavil med vrsticami , naredite mi to državo v roku 20 let muslimansko.

 • eksorcist

  ”Zapomnili si bomo vse, ki so proti izgradnji džamije!”

  Mi pa vse, ki so za! In to že na prvih prihodnjih volitvah!

  • janez.pokoncni

   … ki bodo čez slab mesec.
   Ob takšnem volilnem truplu jaz ne bi nikomur več “grozil” z volitvami. Če je spomin večine državljanov Slovenije boljši od spomina zlate ribice in pamet večja kot je pamet rdečega polža, bomo po tvoje čez mesec dni dobili prvega, ne kaviar socialističnega predsednika? ZA so namreč glasovali VSI razen SDSa in NSija!

  • karlina

   VELIK PODPIS

 • piko8

  Lublana je bolana zato REZALNO ŽICO OKLI LUBLANE BOLANE, DATA SE SMRAD TEH KOZJEJEBCEV NE RAZŠIRI PO ŠE ZDRAVEM OKOLJU!!!!!

 • Osti jarej

  …me zanima,kolikokrat se bo pritožil modeldolfe,ko začnejo jodlat z minareta

 • Stajerka

  komentar na mestu, iz drugega medija…….pove več kot dovolj……

  A bom jaz kot kristjan lahko vstopil v dzamijo? Ce se ze grejo multikulturo.

  V objekt lahko, vendar ne v molitveni prostor. Tisti del je samo za pravoverce, kristjani pa to niste. Poizkusite pri židih ali harekrišna.

  • Artur

   A bom jaz kot kristjan lahko vstopil v dzamijo? Ti ne priporočam lahko te zadene “partizanska narkoza”.

   • Stajerka

    ne, res je zanimivo razmišljanje……v krščansko cerkev lahko vstopi vsak…….muslimani bi naj bili pošteni, dobronamerni ljudje…..sposobni integracije……torej???

    • Artur

     No jaz sem nekoč kot turist lahko vstopil v Begovo đamijo v Sarajevu ampak sezut nakar sem si njihovo partizansko narkozo zapomnil do konca življenja.

     • Stajerka

      hahaha……ti kot moški, kaj pa ženska, ki je v zahodnem svetu enakopravna……vsaj naj bi bila……

     • Artur

      No punca je takrat šla okoli po bazarju po nakupih kot, da bi slutila , da ne sme noter je pa res , da so bili noter sami moški takrat še nisva vedela ,da imajo takšne zapovedi , ..ženska intuicija hahaha.

   • Najplemenitejši

    Partizanska narkoza je bil močan domači šnopc, le v skrajnem primeru, ko je šnopca zmanjkalo, so uporabili smrdljive štumfe.

    • Artur

     “Kupili” šnops od okoliških kmetov. Ti nam šnops mi tebe pustimo živeti, da nam ga lahko še naprej kuhaš.

  • sodnikisozločinci

   Pri Hare Krišna lahko, sem že probal, za Žide pa ne vem, nisem še bil v sinagogi. V Bosni sem že bil v džamiji, samo med molitvijo ne dovolijo, medtem ko v katoliško cerkev lahko vstopi nevernik tudi med molitvijo.

  • karlina

   a ti to resno

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Igor Furlan

  O ti pizda…. sovražni govor

 • Osti jarej
 • WatsonForus

  Tipičen muslič – če ni po njihovo , je pa vse narobe! Porić – ODJEBI !!

 • pajot

  nevzete poriću,ti si kar zapominjaj vse tiste,ki so bili proti djamijski ulici,jest sem si pa zapomnu tebe.Porućujem ti,da mi ne boš ušel,pankrt muslimanski. Ti boš grozil Slovencem,mater ti tvoju.j…m

 • garfi

  bosniĆ musliĆ zapomnil sem si vaše bosansko nasprotovanje samostojni Sloveniji
  in grožnjo s kalifatom

 • Anja Kovacic

  PREKLETI KOMUNISTI!!!!!!!!!!!!!!!

 • Najplemenitejši

  Katolibanski opranoglavci bi bili lahko vsaj malo solidarni z muslimanskimi opranoglavci in jim podarili eno cerkev, kjer bi uganjali svoje coprnije. Konec koncev ste oboji kolegi v praznoumju.

  • karlina

   BEDAK NEUMNI

 • Miha

  Večina svetnikov je bila za poimenovanje ulice in basta. Če vam kaj ni všeč lahko sprožite primenovanje.

  • RATATA

   Sprožil ti bom u tvoj komunajzrsk ksiht preimenovanje u truplo prašič zaražen!

  • zokispoki

   To niso svetniki, to so Zoklnove cote in hlapci ! Koliko je tam pravih Ljubljancanov?

  • karlina

   O, kordišev mihec se je oglasil

 • von Rhein

  Ta porić,ponesrečeni izdelek narave, postaja predrzen preko vseh normalnih meja. Obsoditi je treba tiste,ki mu dajejo zagon.

  • McBobo

   Domoljubi smo vedeli že od samega začetka, da bo kača enkrat dvignila glavo iz ponižne pozicije v pozicijo za ugriz. Samo so se nam vsi smejali, kot se režijo Orbanu, da je bedak in fobičen.

   Se bojim, da na koncu ne bo nobenemu več do smeha in ta konec se hitro bliža.

   • karlina

    ZAL RES

  • karlina

   PODPIS

 • Osti jarej

  jah,janko opanko si je zagotovil še en kup volivcev….ljubljankovićica se ga nikoli ne bo znebila

 • Osti jarej

  …človek gladkega jezika,ki je v preteklosti znal medenoglasiti levo in desno,je končno pokazal svoj pravi jaz….ne vem,če je to glih pametno

 • RATATA

  Rubec(!!!) HALLO
  DŽAMIJSKU ULLICU SU NAM NAŠTIMALL TI SPA TIH!
  Jebali te jurčki! Cena itak pada.

  • rubec

   Sem glih kar iz goše stari in klobučki so vsi na pol meseca. Tisti ki vedo kakšen ratam če me kaj zmoti pravijo da so taki ker so kokr objedeni. Recimo da jim verjamem. Recimo.

   • RATATA

    Prikrivajo.
    Špari jezo za takrat, ko bo šlo za biti ali ne prbiti! Sam da si nazaj hehe

 • Metka

  Zadnjič sem se peljala po Tivolski in jo videla. Lepa bajta ni kaj.

  • stajerc5

   Si se ze prijavila na kurs!?

  • Terminator

   Lepa za podret.

  • karlina

   A bejz, a res, si mogoče kdaj rekla, da so cerkve lepe, samo vprašam

 • Artur

  Bravo butalski kreteni pravim ste zaupali vodenje naše države kakšen kretenizem se vam še mota po glavi ?Janša in ostali “pomembni” desnakarji kdaj boste zmigali svoje strahopetne lene riti in spravili rajo v luft kaj se mora še zgoditi , ni dovolj samo goflje otresat na varnem treba je v akcijo med ljudi z ljudmi pa kašen transparent in zastavo vzet vroke pa megafon ne pozabit. Tako, kot se je nekoč zgodilo se več ne dobivajo volitve zdaj so drugi časi . Od Vilija, ki ste ga pustili na cedilu pa tudi tiste, ki smo glasovali proti v zvezi z zadnjim referendumom se lahko kaj naučite kaj je volja , vztrajnost in protestniški duh tudi proti takšnim grožnjam.

  • Božo

   Saj so probali pri zadnjem referendumu, pa raje več ne pada na njegove fore. Čas je za novega voditelja desnice.

   • Artur

    Ni prave desnice je le neki iz nekdanjih levakov nastali hibrid, da o kašnemu voditelju prave desnice z ” jajci” sploh ne govorim , do zdaj kakšnega takšnega liderja ni najti pri nas niti za vzorec .
    Krvavo potrebujemo slovenskega ” Boška Obradoviča” ker smo že globo in deep shit .
    https://www.youtube.com/watch?v=XkBHCHuhkGs&t=50s
    https://www.youtube.com/watch?v=QPhQACXLK_k

    • Lustrator

     Si v času lgbtjevskega vsiljevanja družinskega zakonika sploh poslušal kakšen govor s strani poslancev SDS-a. Z vsem spoštovanjem do Obradoviča, ni v svojih govorih povedal prav nič novega, ampak nekaterim je vse tuje boljše od domačega.

   • Lustrator

    Takega, ki ga boste lepo sami nastavili, kot ste to naredili pri SLS, Zelenih, DLGV, NSi, kajne? Najraje imam komije, ki nam “dobronamerno” želijo drugega predsednika stranke.

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Lustrator

   SDS je edina naša stranka, ki je še zvesta demokratičnim vrednotam in pravilom igre. Oni so naredili vse kar je v njihovi moči, da do tega ne pride. Kaj pa smo naredili mi, navadni državljani? Mora prav VSE v naši državi narediti Janša namesto nas? Smo res tako infantilni, da nam mora še čeveljčke zavezati, da stopimo na ulico? Vili, Primc in njuni podporniki smo eni redkih aktivnih državljanov pri nas, vsi ostali samo čakajo/te na rešitev s strani opozicijske SDS, kot da vam ni jasno, da 25% parlamenta pač ne more postaviti države na glavo. Ne kaži torej s prstom – sam začni zbirati “vojsko” v svojem okolju in že če bi vsak forumaš tule naredil podobno, bi islamisti in komunajzli z Žepanom na čelu iz Ljubljane bežali kot Turki po bitki za Dunaj.

   • Artur

    Srbi gor Srbi dol ampak …..SDS ovci z Janšo vred zgledujte se po Srbski opozicijski parlamentarni stranki Dveri in njihovim metodam osveščanjem naroda, njihov opozicijski lider rohni na ulicah in na trgih med ljudmi proti njihovemu režimu. Jaz pa še mnogi drugi od protestnikov proti migrantski invaziji in proti vsiljevanju migrantskih centrov in vsiljevanju kvot po naših mestih smo pač pokazali in povedali kar smo imeli za pokazat in povedat proti Režimskim rabotam o Janši ne duha niti sluha na nobenem od teh protestov tako pa …”Jaka muda” od liderja to pa res, pisanje noriških pravljic je v tem času, ko bi potrebovali kakšno javno osebnost , ki bi med narodom znala “udariti po mizi” , je jalovo početje.
    Jaz sem pokazal s prstom na protestih brez kakršnegakoli strankarskega zaledja.
    Ne kaži torej s prstom – sam začni zbirati “vojsko” v svojem okolju ??? Kaj pa ti počneš kje je tvoja SDS vojska z Janšo na čelu je še nisem videl na protestih.
    Kot da vam ni jasno, da 25% parlamenta pač ne more postaviti države na glavo ???!!!
    Lahko ga postavi samo zgoraj omenjena tuja opozicijska stranka naj vam bo za zgled kako se stvari streže.

    • Lustrator

     Ti še ni kapnilo, da slovenclji prav vse kar je povezano z SDS-om oziroma Janšo sistematsko zavrnejo? Pravzaprav načeloma zavračajo sploh vse kar je povezano s politiko, tako da je taktika o kateri govoriš popolnoma zgrešena. Vsako pojavljanje Janše v javnosti, kaj šele ostri govori Gorenaka, Breznika, Mahniča, Grimsa, Žibertove,… vsakič sprožijo na hektolitre izbruhanega gneva režimskih piškotkarskih medijev, ki s svojimi podlimi manipulacijami naredijo iz njih tak spin, da na koncu komiji celo profitirajo.

     Si res tako naiven, da tega nisi opazil ali le grozno pozabljiv?

     PS; Prav na vseh omembe vrednih protestih smo bili podporniki SDS-a v veliki večini, ne pripoveduj mi pravljic.

     • Artur

      V veliki večini od 500 protestnikov na vsakem protestu ???? Koliko pa vas je bilo v večini od teh 5000,50000 a ja pardon pomota 500 protestnikov ?

      Vsako pojavljanje Janše v javnosti, kaj šele ostri govori Gorenaka, Breznika, Mahniča, Grimsa, Žibertove,… vsakič sprožijo na hektolitre izbruhanega gneva režimskih piškotkarskih medijev, ki s svojimi podlimi manipulacijami naredijo iz njih tak spin, da na koncu komiji celo profitirajo.
      In vi se zaradi tega toliko sekirate pa puško v koruzo že na začetku, ker režimski mediji nakladajo zaradi tega ?! A je zaradi tega že kdo od vas dobil ošpice ? Ni ! Torej ? Seveda profitirajo, ker se jim ni za bati dokler je na protestih samo po 500 protestnikov z vašo večino !

     • Lustrator

      Preprosto ne razumeš, kajne? Vsak normalen človek se podela na vse naše takozvane mainstream “medije” in njihove presstitute, a imamo problem, ker živimo v deželi butalcev, kjer večina rulje tem režimskim aparatčikom verjame. Ergo: ljudi moramo sami prepričati v to kaj je prav in kaj je narobe, čim to naredi “Državni sovražnik”, dobimo efekt strela v koleno. Misliš, da bi Družinski zakonik tako suvereno padel, če bi ga javno podprla SDS in NSi in vodila celotno kampanjo? Zelo dvomim, da si tako naiven.

     • Artur

      Pa to retardirano butalsko ruljo je treba motivirat , če se je sploh še da motivirat v kar pa dvomim Nova24TV je svetla izjema ampak tudi to ni dovolj, medijsko prepričevanje opozicije očitno tudi ne zadostuje , da bi ti butalci končno dojeli, da je treba končno nekaj ukrenit in to na vsesplošnih protestih po celi državi . Torej opozicijski liderji morajo na ulice med rajo za zgled za motivacijo z močnimi besedami z argumenti, ki bi potegnili v živo( moja prisotnost z vsemi rekviziti zagotovljena kot vedno) ne oziraje se na Sranje režimskih medijev s pomočjo njihovih presstitutov, ki samo lajajo niso pa sposobni gristi . Zgled vleče tudi iz tujine . Takrat se je šlo za družinski zakonik in moje priznanje za uspelo kampanjo in posledično za padec dr.zakonika , danes je treba poleg kampanje še kaj več ker vrag že šalo jemlje glede na to, da nam neki visokopozicionirani muslič že javno grozi haloooo…….. poleg ostalih režimskih svinjarij.

     • Lustrator

      Se strinjam, a pobuda in temelji morajo izhajati od ljudi samih – manj kot je omenjana politika, večji bo uspeh med slovenclji, ki so zaradi totalitarne spranosti dobesedno cepljeni proti vsem nosilcem demokracije. Večini ljudem so znana stališča SDS do vseh perečih vprašanj, a z njimi se ne strinjajo zaradi vsebine, ampak zato, ker gre pač za SDS (državnega sovražnika, disidenta), zato ne bo prav nikakršnega haska če so govorci iz njihovih vrst. Govorci, razširjevalci resnice moramo biti mi, aktivni državljani. Šele preko nas, se bo razmerje sil v parlamentu spremenilo.

     • karlina

      VELIK PODPIS

     • karlina

      PODPIS in upam , da bodo jutri, oz. ze danes bi jo morali-Gorenak, Breznik, Janša, Grims, Zibertova, Godečova, sklicati IZREDNO SEJO !!!!!!

    • ljubinica

     Jansa ne bo rogovilil po cestah. Jansa verjame v demokracijo in volitve.
     Za to, kar opisujes v komentarju, rabimo drugo stranko. Bolj radikalno od SDS.

     • Artur

      Jansa ne bo rogovilil po cestah ??!! Mi smo pa lahko rogovilili v desttisočih na Roški 88 leta njemu v podporo a ne, njemu gospodinu pa ni treba kakšno močno reč med ljudmi na protestih proti temu kar se nam dogaja po zaslugi njegovih nekdanjih kameratov . Žal s takšno vašo demokracijo ne boste dobili volitev treba je imeti “jajca “.

     • ljubinica

      Roska se je dogajala v casu, ko ni bilo svobodnih demokraticnih volitev. Zdaj imamo pa menda demokracijo in volitve ….Vsako zbiranje na ulicah (ce ni organizirano od kucanistov) bodo MSM divje napadli. Prestrasili ljudi …

     • Artur

      Hrabri zmagujejo, strahopetci izgubljajo .

     • karlina

      Itak, zato je ze lani Cmerko nabavil top v vrednosti enega milijona, ne za migrante, pač pa za nas drzavljane

    • karlina

     No, če so tudi pravoslavci danes tako jezni in ogorčeni, potem se res bo nekaj premaknilo, skupaj z nami kristjani-itak je pravoslavna vera, veja krščanske in bi MORALI DRZATI SKUPAJ proti tej muslimanski drhali

   • karlina

    VELIK PODPIS

  • karlina

   VELIK PODPIS, SEM ZE NAPISALA, SDS MORA SKLICATI NA TO TEMO IZREDNO SEJO !!!!!!

   • Artur

    Ma v teh zaguljenih časih se obnašajo kot klepetave barbike ne pa kot pravi dedci, samo meljejo pa nič ne zmeljejo a vrag že šalo jemlje ko bi morali biti “bič božji” in udri proti levi drhali.

 • denacifikacija

  Imam idejo, zakaj je ne bi imenovali kar bosanska ulica, saj nimamo drugih muslimanov.

  • Lustrator

   Ti si kar misli – med tu živečimi Bosanci pravih muslimanov skorajda ni, vse več pa je orto salafistov iz bližnjega vzhoda katerih pokrite žene in otroke lahko redno srečuješ po celotni Ljubljani (v ostalih večjih mestih predvidevam da je enako), ki, verjami, ne znajo niti besedice po bosansko.

   • Lisjak

    Do sredine tega leta se je v Bosno priselilo že 43.000 Arabcev.

   • ljubinica

    Tudi na Stajerskem jih je mogoce videti. Ampak po moje so Bosanke ….

    • Lustrator

     V Ljubljani se (razen zelo zelo redkih izjem – večinoma starejših) Bosanke nikoli niso pokrivale.

   • karlina

    TOČNO

 • Norm Kinley

  Samo v vednost, ta polcivilizirani muslić se naj spomni svojih izrojenih opicjih prednikov, katere so moji dedi, predvsem krscanski, na kole natikali. In ce tej peahistoricni cefutski parazitski opici kaj ni prav, se lahko zgodi, da bomo avtohtoni Slovenci kaj kmalu prevzeli vrednote nasih pogumnih prednikov. Ali se drugace: opica muslimandka cefurska, ce nr bos tiho, se ti kaj kmalu zgodi, da bos nataknjen na kol.

  • pajot

   No ja,na kole so natikali turki,so jih pa naši predniki fino pobijali,nazadnje pri Sisku. Andrej Turjaški i njegova kompanija.

   • karlina

    Pa človek res ne more verjeti, naši predniki se obračajo v grobovih, ze pred stoletji so se jih obranili praktično goli in bosi, ker so vedeli kaj je islam, danes pa se jih ne moremo, pa to res ni res

  • denacifikacija

   Kdo bo pa kaj takega poskušal, mogoče ti in katera vojska?
   Vidiš, v tem je problem, JNA tega ne bi dovolila, naša armija pa jih je k nam nažokala, druge vojske pa nimamo več, ker prenekateri veteran teritorialne obrambe danes živi isto ali slabše kot tisti migranti.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • zokispoki

  Sicer pa bi morali takoj prijaviti in ovaditi tega islamskega ekstremista, na policiji. Kaj si falot cefurski dovoli ! Da si upa groziti in to v mestnem svetu ! Ce policija ob taksnih izpadih ne bo reagirala in nas brezpogojno zascitila, se bomo morali kmalu samoorganizirati, da bomo videli, kdo si bo koga zapomnil !

  • Novakec1

   Prepozno, vsaj ene dvajset let.

   • denacifikacija

    Tudi jaz mislil, katolibani so ista katastrofa kot muslimani, smo se že navadili živeti med norci.

    • janko

     Je pa diametralna razlika! Krščanstvo pomaga človeku živeti, pri mohamedancih pa ni človek vreden nič, vsak nemuslič pa je za ubit!

     • karlina

      PODPIS

    • karlina

     Ti boš ozmerjal katoličane in nas primerjal s muslimani-p…c

   • zokispoki

    Nikoli ni prepozno !

    • Novakec1

     Je zmeraj težje red naredit.

     • zokispoki

      Ta rdeci, ki so zakuhali ta drek, ga ne bodo ! Potrebujemo novo, nacionalno gardo, da se zascitimo pred golaznijo !

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • McBobo

    Prepozno je bilo tisti trenutek, ko so dobili Gradbeno dovoljenje za gradnjo te kozjejebne šupline.

    • Tnček

     Opankovič jim je dal gradbeno.
     Za kar je bil po vsej verjetnosti dobro nagrajen.
     Morostarji, da ne boste pozabili ga volit !!!!
     Sosedje in velika okolica ne bo več rabila radioaparatov, saj bodo imeli tuljenje v votli rog kar v bližini.

  • McBobo

   A ni bilo nobenega politika, ki bi zahteval obrazložitev teh grozilnih besed? Poklicat bi morali policijo, če so se že počutili ogrožene.

   • Tnček

    kako bodo politiki na to reagirali, če pa so njihovi plačani zavezniki !

    • karlina

     JA, RAZEN SDS

   • janko

    Taki so musliči, to je nasilna, barbarska vera, v vseh mohamedanskih državah kristjane izganjajo, ubijajo. Za tako vero moraš bit idiot!

    • karlina

     PODPIS

   • karlina

    TOČNO, TAKOJ !!!!!!!

  • janko

   Teh se ni možno znebiti. In množijo se kot muhe. zadnjič sem v mestu videl dve mamice malo čez 20let, obe z vozičkom, zraven pa so capljali trije polžeki. razveselil sem se take natalitete. Ko pa smo se srečali, sem pa videl, da so muslimankice. Vse mi je dol padlo. Sčovenci pa do 30. leta manda še ne seksamo, po enem otroku se ločimo, naslednjih 10let se kujamo, potem smo pa že proti penziji…

   • karlina

    TOČNO

  • karlina

   BRAVOOO, VELIK PODPIS, UPAM, DA BO SKLICAL GRIMS NA TO TEMO IZREDNO SEJO, KER JO JE POTREBO, ZELOOO POTREBNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Sloven”c

  Opa !….jim že grba raste !

  • RATATA

   Čak še mal, da zalaufajo tisto molilnico in laudšpreherje,
   takrat bo v vsem Bežigradu promet obstal, ko se bojo po tleha metal ko golmani!

  • zokispoki

   YESSSS !

  • karlina

   Aha, čim so zakopali prvo lopato , jim je začela rasti, kriv pa je, nihče drug, kot šerif Janković, je verjetno dobil veliko denarja na svoj račun zaradi tega

 • Novakec1

  Drugače pa v Zoki gradu je vse mogoče pod krinko demokracije. Malo v “podzemlje” poglejte in še tem malo raziščite vas čaka eno veliko surprajzis.

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Krtača 20

  Dobro pamti ali brzo zaboravlja….

 • Krtača 20

  Se prav se bojo zdaj v centru Ljubljane betmenom zdraj pridružil še eni spajdermeni….

  • ogledalo

   :)

 • von Rhein

  Fuck you porić.Če boš še dolgo sral s takimi ti bomo ob prvi maši žmešali vse čevlje,copate,sandale in oopanke pred vhodom.

 • rubec

  Niso samo nekateri proti kot bi ta Čifur Ibn Čefutar Abu Majmun rad prikazal. Predvsem je proti Rubec, on pa ni kdorkoli.

  • ogledalo

   rubec je tepec?

  • indijanka

   Lepo, da si tu. Izjemen občutek za dodeljevanje imen imaš. Pa še nasmejiš hkrati.

 • Krtača 20

  Baje tud cena kalamarom zadnje cajte čudno pada….

 • ogledalo

  SSKJ: ” džamija džámija -e ž (á) pri muslimanih stavba, namenjena za verske obrede: verniki so prihajali v džamijo k večerni molitvi; v daljavi smo opazili vitke minarete džamij”

  • MEFISTO

   A, to si ti eminentni jezikoslovec in gramatičar!

 • Lustrator

  Milijoni poklanih in v suženjstvo prodanih prednikov se obračajo v grobu. Česar ni uspelo Turkom v stoletjih obleganja, je uspelo komijem v nekaj letih – Slovenija je kapitulirala, tudi Dunaj ni daleč od tega. Bomo spet nebogljeno čakali na odrešitev iz Višegrada ali bomo sami kaj storili za ohranitev našega naroda – vere, jezika in kulture?

  Si predstavljate kaj bi se zgodilo, če bi kaj takega izjavil predstavnik kristjanov v Istanbulu ali pa vodilni musli na Madžarskem ali na Poljskem? Njegovo ime bi se pojavilo v javnosti le še naslednji dan – v osmrtnici.

  • Aron

   Zagovarjaš umor drugačemislečih torej? Se kar strinjam s Porićem, nagajanje gradnji islamskega centra je ksenofobija, isto velja za poimenovanje ulice.

   • fmg9

    Aron, kaj porečeš na ksenofobijo v šeriatskih ureditvah, kjer je krščanstvo kaznovano (tudi s smrtjo)?
    Koliko krščanskih cerkva pa so muslimani sezidali v šeriatskih državah? Morda obstaja kakšna ulica poimenovana “promenada Jezusa Kristusa”?

    • Aron

     V Islamski republiki Iran je stotine krščanskih cerkva in stotisoče kristjanov, ki živijo v miru in slogi z večinskim prebivalstvom. Recimo, da je to dobro izhodišče za ksenofobne predsodke.

     • janko

      …stotine cerkva, ki pa jih je vsako leto manj in manj…

     • Aron

      Krščanstvo je najhitreje rastoča religija v Iranu.

     • fmg9

      Kljub zatiranju in preganjanju si pozabil omeniti.

     • Aron

      https://www.youtube.com/watch?v=HDJEyyrmR4U

      Nadškof lepo pove, da je vse, kar na zahodu slišimo o preganjanju kristjanov v Iranu, laž.

     • fmg9

      Ja, tako kot kitajski nastavljeni “nadškof”, a ne?
      Veš, nekateri Iran ter njih kristjane poznamo iz prve roke.

     • Aron

      Od kje podatek, da je nastavljen? Tvoje mnenje je pa le to, mnenje.

     • fmg9

      Nisem rekel, da je bil nastavljen. Primerjal pa sem s Kitajsko. V kolikor bi povedal drugače, bi se mu zgodilo enako kot ostalim kristjanom v islamski republiki Iran.
      Moje mnenje pa ni samo moje, ampak splošno znano med “turisti” v Iranu. Nekateri Perzije pač ne poznate.

     • Aron

      Ravnokar sem se vrnil iz Irana, bilo je izvrstno, marsikaj se lahko naucimo od njih in njihove starodavne civilizacije.

     • fmg9

      Ravnokar? :)))
      Res? Od kod?
      Kaj si se pa naučil od njihove starodavne civilizacije (Perzija), ki jo je islam uničil?
      Strpnost do drugače mislečih?

     • Aron

      Iz Shiraza. Gostoljubnosti, ljubezen do zivljenja miru in politike nenasilja. Kar nam na zahodu manjka.

     • fmg9

      Politike nenasilja? :))))
      Podpiranje mednarodnega terorizma?
      Veš kaj loči turista v Iranu od poznavalca?
      Samo trije tedni bivanja tam.

     • Aron

      Trolas. Nisi bil v Iranu, pojma nimas o Perziji in Perzijcih.

     • fmg9

      Kot turist ne. Službeno večkrat.

     • fmg9

      Preživel dan tam v zaporu s kolegi. Od tega dve uri v samici, ki je bila posračkana od tal do stropa (da se nisi mogel nikamor nasloniti).
      Na koncu nas je zaslišala verska policija in izpustila po izplačilu globe.

     • karlina

      A bejz no, a res

     • fmg9

      Aron, po islamski revoluciji v Iranu, so se zadeve drastično spremenile. Kristjani so podvrženi družbenim in državnim pritiskom, ki v večini primerov vodijo v smrtno kazen.
      Ne samo, krščanstvo, tudi druge religije so v Iranu prepovedane s šarijo. To ne pomeni, da je krščanstvo tam izumrlo, ampak, da ga prakticirajo na skrivaj. Podobno kot je bilo to v komunizmu.

     • karlina

      A bejz, a bejz, to ni res-kristjane v teh drzavah na vzhodu imenujejo nevernike, jih morijo, uničujejo cerkve in vse zgodovinske spomenike, a ti mogoče ziviš na luni, da tega še nisi videl in prebral, haloooo

    • karlina

     Bog ne daj, si predstavljaš vpitje levičarjev in ZL

   • Lustrator

    Bom končno dočakal vsaj kakšnega funkcionalno pismenega provokatorja, če že ne intelektualca s katerim se bo dalo nadalje razpravljati o čemerkoli? Če pa stojiš za svojimi besedami, razkrij še svojo identiteto, da vemo od koga terjati odgovornost, ko bo nastala prva najmanjša štala s strani musličev v Ljubljani. “Tolerantnost” brez prevzema OSEBNE odgovornosti ni nič drugega kot mahanje po koprivah s tujim tičem. In prav to je definicija vseh rdečih “človekoljubnih” gibanj, ki imajo DEJANSKE ljubezni do človeka natanko toliko, da imamo v Sloveniji že 70 let po vojni nepokopane žrtve krvave revolucije, ki smo ji v zahvalo zgradili na tisoče spomenikov po vsej Sloveniji.

    • Aron

     Frustratorček, verjamem, da ti sobivanje različnih kultur ne gre v glavo, zato tudi taki izpadi. Če verjameš v demokracijo in vladavino prava, verjameš tudi v individualno odgovornost- če bo nastala štala, bo krivec točno določena oseba, ki bo za dejanje tudi odgovarjala? Kolekivna odgovornost je stvar preteklosti ter avtokratskih režimov, zgleda, da se vsaj v nečem strinjaš z njimi?

     • Lustrator

      Se absolutno strinjam: kolektivna odgovornost ne spada v demokracije, zato si preplačane železnice, avtoceste, teš6, 2.tir, izgube v državnih podjetjih, dokapitaliziranih bankah komiji v bodoče obračunavajte na LASTNIH položnicah in naj vam na kraj pameti ne pade, da bom tudi jaz odplačeval vaš kretenizem.

      Kar se tiče štale in vladavine prava: za ves kriminal, ki ga na področju EU izvršijo muslimani in migranti, ste na PRVEM MESTU odgovorni tisti, ki ste jim odprli vrata v našo domovino. Brez vaše privolitve, prikrivanja nepravilnosti in celo financiranja, jih ne bi bilo tu, torej tudi ne bi bilo kriminala z njihove strani, je to jasno? Je za ugriz ponorelega rotvajlerja brez povodca kriv pes ali tisti, ki ga je spustil z vajeti? Nauči se razlikovati med vzroki in posledicami, fant, namesto da se tule smešiš.

     • Aron

      Nevem, kaj mene mešaš zraven? Sem le delovni državljan, ki plačuje davke. Račun izstavi posamičnim odgovornim, tudi za to obstajajo PRAVNI POSTOPKI, ki pritičejo demokraciji.
      Tudi vrat nisem nikomur odpiral, to je naredila legitimna slovenska oblast, izvoljena na demokratičnih volitvah, ki predstavlja večino, pa če se na trepalnice postaviš:) Če komu ta politika ni všeč, bo imel naslednje leto možnost, da izvoli druge ljudi. Tudi Janša je pristaš kvot, zakaj se njemu ne žališ? Zakaj taka propagandna dvoličnost vedno, ko udrihaš po tipkovnici?

     • Lustrator

      Dovolj sprenevedanja! To, da plačuješ davke, te še ne odveže vseh državljanskih dolžnosti in odgovornosti, čeprav ti jih naš absurden krivosodni sistem ne postavi v vednost. Ne govori niti o nikakršni “legitimni slovenski oblasti”, ker ni ne legitimna, ne slovenska, ne oblast, še manj pa je bila izvoljena na demokratičnih volitvah, razen seveda če so ti te standarde definirali v rajnki Jugi ali v Severni Koreji. Tudi, ko bodo pri nas zadoščeni vsi OSNOVNI higienski standardi za vzpostavitev demokracije (privatizirana državna podjetja, pluralni mediji, banke ter z njimi šolstvo, sindikati, nevladne organizacije in agencije,…), se bojim, da bo ta zaradi desetletij pranja možganov, možna le ob uveljavitvi finančne kazenske odgovornosti za vse (ne) volivke in volivce. V nasprotnem primeru vedno ob iskanju krivca za nepravilnosti v državi naletimo na začaran krog kazanja s prstom z epilogom: nihče ni kriv. Je torej kriv kriminalec, ki mu je država (vlada) katero je izvolilo ljudstvo, omogočila kriminalno dejanje ali pa so krive VSE vpletene strani. Vlada bi sicer res morala nositi odgovornost za nepravilnosti v državi, a ostaja dejstvo, da se vlada ni nastavila sama, pač pa so ji mandat dali konkretni ljudje z imeni in priimki. Volitve niso neka družabna igrica brez posledic in zato bi VSAK državljan moral nositi svoj delež odgovornosti pri svojih odločitvah. Sestava vlade in njeno delovanje je namreč odvisno izključno od državljanov samih. Še enkrat: vzrok > posledica.

      Kar se tiče Janše in kvot: način reševanja migrantske krize pri nas ni bil niti približno v skladu z SDSovimi stališči in predlogi, prav tako ne s kvotami o katerih se je govorilo v EU in nato žal ne upoštevalo. Ne zavajaj, nismo vsi iz FDV-ja.

     • karlina

      VELIK PODPIS

     • karlina

      PODČRTAN PODPIS !!!!!

     • sodnikisozločinci

      Kolektivna odgovornost je bistvo demokracije. Za dejanja peščice vladajočih, odgovarjajo vsi državljani.

     • Aron

      Govora je o kolektivni kazenski odgovornosti.

     • sodnikisozločinci

      Kazenska odgovornost obstaja le, kadar obstaja pravosodje. Tega v Sloveniji nimamo odkar so sodniki in tožilci odgovorne za genocid zaščitili pred pravično kaznijo. Namesto pravosodja imamo tolpo plačanih morilcev genocidnega režima, zato v Sloveniji tudi nimamo ne kolektivne ne posameznikove odgovornosti, pri vseh sodbah gre za zločine proti človeštvu. Pravna država v genocidnem režimu pomeni le nadaljevanje pobijanja in metanja političnih nasprotnikov v brezna s pravnimi sredstvi, sem sodi tudi sodnomorilski proces Patria v katerem so pravosodni krvoloki skušali umoriti vodjo odpora proti genocidnemu režimu Janeza Janšo.

     • karlina

      VELIK PODPIS

   • sodnikisozločinci

    Jaz zagovarjam slovensko pravno državo, v skladu s katero je treba okupatorje in narodne izdajalce pobiti in pometati v brezna. Če genocid drugačemislečih, ne samo moških, tudi žensk, otrok in dojenčkov ne bi bil hvalevredno in zaželeno dejanje potem bi pravosodje njegove organizatorje in izvajalce kaznovalo, ne pa ščitilo. Če ne verjameš, vprašaj rdeče opice na https://www.dt-rs.si/sl, katere ti bodo odgovorile, da se zmagovalcem ne sodi in da je poboj dojenčkov herojska partizanska zmaga nad narodnimi izdajalci in pravična kazen za prisego okupatorju, od katerega so sprejeli celo dudke za boj proti lastnemu narodu.

   • karlina

    Opala, eden njihovih, itak

  • karlina

   TOČNO, v Istambulu ze ne bi bil več ziv, resnica

 • goldhorn

  Ali ni pri nas cerkev ločena od države? Kako je lahko ta cerkveni predstavnik mestni svetnik na listi neke politične stranke??????

  • !

   ta država ni islamska, kot je recimo turčija in ostale njihove države.

  • !

   v muslimanskih državah je islam vpet v vsako poro…….Evropa pa ni islamska!

  • MEFISTO

   Pri nas je samo pamet ločena od države.

   • _

    haha, zmagovalen komentar, bravo! :-)

    • karlina

     RES JE

  • Aron

   Ni cerkveni predstavnik, je predstavnik verske skupnosti. Tudi SDS ima krščanski forum, pa to še ne pomeni, da je to v nasprotju z načelom ločitve.

  • samotoje

   Porić ni predstavnik cerkve, ampak je predstavnik ideologije, ki je popolnoma nezdružljiva s krščanskimi vrednotami in je do teh vrednost celo nasilna. Porića so v mestni svet verjetno izvolili muslimani. Torej je stvar še mnogo hujša, kot izgleda na prvi pogled.

   • karlina

    TOČNO

  • karlina

   Opala, dobro vprašanje za Tomićko, glej , glej, to je pa za v parlament !!!!!!!!

 • MEFISTO

  Ničesar več ne razumem.

  So mar prekleti komunisti, osovraženi rdečkarji in drugi ničvredni levakarji postali ekstremno zagrizeni kristjani, da ponujajo islamistom še desno lice, potem ko so jim iznakazili že levo stran potuhnjenega obraza.

 • Slovenec 33

  Novi okupatorji že blejajo na sejah mestnega sveta ob podpori izdajalcev slovenskega naroda in poturic, ki imajo svoje temelje v topoumnih produktih usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma.

  • samotoje

   Ponavljam : islam ni religija, islam je ideologija. Vse drugo je laž.

   • Slovenec 33

    Le izbruh blebetanja topoumnega produkta usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma lahko takle kretenizem skupaj spravi.
    Preberi si vsaj priročnik za ubijanje in maltertiranje nevernikov, ki mu islamisti pravijo/te “sveta knjiga”.
    Ker je to verjetno zate nedoumljivo, je že pripravljen izvleček v nadaljevanju, da boš na kratko lahko v kratkih stavkih prebral kako in kaj.

    Ne delaj megle, vse so religije, ideologij ni, to je zamegljevanje dejstev.

    Verski blazneži v imenu katerekoli religije morijo drugače misleče.
    Islam v svoji 1300 letni zgodovini skoraj 700 mio ljudi potolkel in komunizem v skoraj 100 letih tudi 200 mio ljudi pospravil in nad 600 morišč v slovenskih deželah nas opominja o genocidu nad slovesnkim narodom..
    Za primerjavo, obe svetovni vojni sta zahtevali, prva 25 mio žrtev in druga 50 mio žrtev, na vseh vojskujočih se straneh.

    https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=9913261

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • samotoje

     Ti imaš seveda vso pravico, da razmišljaš, kakor pač razmišljaš. Linearno. Jaz pa imam, seveda, pravico, da se malce nasmehnem.

  • karlina

   VELIK, PODČRTAN DVOJNI PODPIS !!!!!!

 • Terminator

  Jebi se porić,pa spokaj se tja od koder si prišel,če rabiš pomoč jo dobiš.Odjebi muslič pofukan.

 • Viktor

  Same barabe imamo na oblast

  • MEFISTO

   Še huje!

 • AlojzZ

  Tajnik islamske skupnosti Porić grozil v mestnem svetu: “Zapomnili si bomo vse, ki so proti izgradnji džamije!”

  Da, da. Rezali se bodo vratovi.

  • Terminator

   In on bo prvi na vrsti,brez čakalne dobe.

 • tramal

  Komunajzerji z srbinom jajkovičem na čelu so popolnoma uničili in prodali ljubljano..Ko bodo začeli muslimi metat bombe po ljubljani ne bodo spraševali kdo je za njih,tako da bodo slej ko prej poleteli v zrak tudi komunajzerji.

  • hm

   Janković pa je po materi Slovenec, kot Dragić in Dončić.

   • Lustrator

    Ni problem v materi, problem je v srcu. Medtem ko sta Dragič in Dončič bolj Slovenca od cca 70% tu žiečih državljanov Slovenije, je Zoki po srcu približno toliko Slovenca kot pokojni Milošević.

    • :-)

     Dragić in Dončić imata tudi srbske dedke in babice, na svojem twitterju oba pišeta tudi v srbščini !!!!!!!!!!! Kako si ti en naiven, da ne vidiš tega!

     • Lustrator

      Še enkrat: koga briga kakšna kri se pretaka po njunih žilah, si tako globoko zagovedan rasist, da svojo nestrpnost posplošuješ na vse ostale? Pomembno je le srce, ki bije za Slovenijo ali pač ne. V nedeljo smo videli, da je 80% slovencljem tako absolutno vseeno za domovino, da si zanjo niso vzeli niti 15 minut ob referendumu, Goran in Luka pa sta po izjemno napornih sezonah 2 meseca garala in dala od sebe vse do zadnje kaplje znoja, da Slovenijo pripeljeta na vrh Evrope.

     • ,

      Dončić in Dragić RES na svojem twitterju pišeta po srbsko. Dončić in njegovo dekle anamarija pišeta en drugemu javno kar srbsko.

     • ,

      dragićevo in dončićevo srce bije najbolj za tuje klube, kjer dobita milijone!

     • Lustrator

      Ne sodi po sebi, materialist. Za garanje v reprezentanci sta dobila tak drobiž kot ga v klubu zaslužita za 3 podpisane drese. Če bi jima bilo tako vseeno za Slovenijo, se niti enkrat samkrat ne bi odzvala na povabilo selektorja, kaj šele da sta za državni grb igrala najboljšo košarko v njunem življenju. Sploh sam verjameš klamfam, ki jih pišeš?

     • karlina

      ja, in , nič hudega, povedala sta, da sta PONOSNA SLOVENCA IN ZAHVALNA SLOVENIJI ZA VSE-ČISTO DOVOLJ ZAME

      https://www.youtube.com/watch?v=WaKBp6PeEmc

    • karlina

     VELIK PODPIS

   • karlina

    Ampak jima ne seze niti do kolen, je pozabil, ali zatajil svojo mati, tako se obnaša

   • tramal

    Ona dva sta se rodila v sloveniji jajkovič pa je prišel prodajat zelenjavo na tržnico in je pritepenec.

  • karlina

   Ljubljana ze dolgo, dolgo časa ni več SLOVENSKA, ampak opankarska

 • zaton
 • McBobo

  Vsak dan sem bolj prepričan, da si bom moral nabaviti orožje in to več kosov. Vedno bolj se počutim ogroženega v lastni državi.

  • Tnček

   Pa še res je

  • karlina

   Sva ze dva

 • MEFISTO

  Pravzaprav je njega dni bilo pri nas fajn.

  Zapitega oficirja si napojil, miličnika, ki ga je tudi jabala partija, si potrepljal po rami, lakomnemu komunistu si dal pa salamo ali šunko, pa si imel pred vsemi tremi mir.

  Kakšni bodo pa novi gospodarji z jutrovega, bomo pa še videli.

  Bojim se, da jih bodo pokvarili levakarji

  • janko

   Oboje vidim kot zverine na dveh nogah, ki so podobni človeku, res!

 • Viktor

  Ljubljančani! zahvalite se opankoviču za vse kar se vam sogaja v Lj, posledično pa se dogaja po vsej Sloveniji.
  Mislim, da smo si sami krivi, saj smo dobesedno prodane duše ! Vsi nas nategujejo,
  Kako delajo musliči ? če nisi za njih, te obglavijo! čeprav niso tu doma!
  Pa začnimo še mi, toda ne tako zaostalo, temveč, kdor ne spoštuje našega načina življenja, naj dobi sendvič z PRŠUTOM, in izgine, ne samo iz Slovenije, temveč iz EU !

  • janko

   Izginili bomo počasi mi, Slovenci, pa evropska kultura in vrednote, seveda krščanska vera; sledi šeriat ….. To je nasilna, nečloveška in predpotopna vera!!

   • karlina

    Se bojim, da imaš na zalost in grozo prav

  • karlina

   VELIK, PODČRTAN PODPIS !!!!!!!!!

 • A porič nam SLOVENCEM kaj grozi?

  • Marco Hempy

   Itak da…in kaj zdej? Boste mogoče ukrepali? Ne upate ovčke z imenom slovenclni…:))))

   • Svinjska glava?

    • von Rhein

     Tak halo je bil,ko je nekdo vrgel tiste svinjske ostanke na gradbišče.Ta porić se dnevno sprehaja tam pa je vse o.k.Svinja je isto kot prasec.

    • Terminator

     Ja njegova.

   • karlina

    juznjak neumni , nesramni

 • Ne pozabit kje živš…Slovenijo lahko zapustiš kadar koli želiš. Bosna je tvoj dom.

  • Lustrator

   Le zakaj bi ŽELEL? Tu se mu godi neprimerno bolje kot doma – tu ima že vso klapo, domorodci jih imajo že raje kot sobrate po krvi, preko rdečih vlad pa imajo tudi že posredno oblast nad vso državo. Problem pa je v tem, ker si očitno Slovenci želimo, da taki ljudje bivajo med nami, sicer bi danes Zoki s svojimi volivci že naročal čarter do Beograda.

   • FORT WORTH

    Čarter ???
    Peš !

    • Lustrator

     Le s čarterjem bi lahko ušli razjarjeni množici Slovencev.

   • karlina

    VELIK PODPIS

 • Marco Hempy

  In kaj bote naredl slovenclni? Samo jokate in jamrate povsod, akcije nobene! Ni čudno da je počasi konec z Slovenijo…ovčke male ste…beeeeee

  • Lustrator

   Svojo brihtno ugotovitev raje deli s tistimi, ki ste s svojim (ne)voljenjem sploh omogočili to situacijo iz katere bo očitno šlo le še zgrda.

  • von Rhein

   Če spadaš med slovenclne povej kaj in kako v akcijo.Če si samo “slovencelj za 600sit” pa halt s Maul.

   • karlina

    saj ni

  • karlina

   Ti ni si Slovenec, glede na tvoje pisanje, fuj

 • FORT WORTH

  Evo, balkanca sta ze zdruzila zaveznistvi.
  Na balkanu se plemena koljejo in ubijajo in si hise pozigajo brat-brata-turk-turcina. Isti jezik govorijo musliji in srbini.
  V Sloveniji se zdruzujejo, druzno nastopajo in se, kot otroci kujajo proti Slovencem…

  • von Rhein

   Ko bodo uničili Slovence pa se bodo klali med seboj.

  • denacifikacija

   Po novem, tudi bogat reveža.

  • karlina

   TOČNO, vsi juznjaki drzijo skupaj, ne glede na vero

 • Osti jarej

  …nekdo je nekoč rekel:naredite mi to deželo spet nemško….in strahotno popušil

  • Lustrator

   No, dejansko smo popušili mi – najprej od Nemcev, nato pa nekajkrat bolj še od partizanov in njim sledečih Jugoslovanov. Nemčija je danes najmočnejša Evropska velesila, Slovenija pa pogumno brani njen rep.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • upornik22

  a nas bo zaklal?

  • !

   NE! Nihče nas ne bo zaklal. KER SE NE BOMO PUSTILI.

   • karlina

    TOČNOOOOOOOOOO

  • Anton

   Ja po sistemu halal…. hudiči!

  • denacifikacija

   Maščeval se bo za svinjske glave.

 • paradajz

  Miroljubni islam. Pa kaj še. Idioti z volilno pravico volijo Jankovića. Veliko glasov dobi tudi od Slovencev. Sploh tistih,ki so delali pod njim v Mercatorju. Osebno jih nekaj poznam:”dokler je bil Janković direktor smo imeli tak žur za novo leto.” Bebci. Za drobtinice,ki vam jih meče mu dovolite da vam krade milijarde. Ne samo Ljubljančanom,Slovencem.
  Porica bi pa jaz vprašala kdaj bodo multikulturnost sprejeli v muslimanskih državah.
  Kje so vsi glasni “branitelji svobode”,ki tako zagovarjajo da se z ničemer, kar diši po religiji ne posiljuje ljudi. Aja, pozabila sem da to velja samo za krščanstvo. Hudo bo še,zelo hudo,če bomo samo tiho in jih ubogali.

  • karlina

   PODPIS

 • Janez

  Pa?
  KAJ
  IMA TA NESLOVENEC – ZA. GROZITI V SLOVENIJI ?
  Naj
  KAR ODIDE – V BOSNO IZ NAŠE DOMOVINE SLOVENIJE.
  A?
  TAM V BOSNI NIMAJO RES PRAV NIČ UREJENEGA, DA NOČEJO NAZAJ? L.r. J. KOMENDA

  • Prov maš Janez.

  • denacifikacija

   Kje točno se pa sploh začne in neha bosna, a to je povsod kjer živijo zmešančki srbov in hrvatov?

 • zaton

  Mi Slovenci nismo odločni in se ne znamo postaviti zase, zato nas lahko “nateguje” vsakdo, od vlade dalje.

  • denacifikacija

   Smo odločni, naš totalitarni državni aparat pa še bolj.

  • karlina

   Ampak enkrat bo dovolj , vrč hodi toliko časa po vodo, dokler se ne razbije, v Sloveniji se vrč komaj še drzi skupaj, verjemi

 • Boco

  >Nevzet Porić, sicer mestni svetnik z Liste Zorana Jankovića
  Kdo mogoce ve koliko nas stane slovenske davkoplacevalce svetovanje g.Porića. Glede na to kako lepo je oblecen, pa se kravato non-stop nosi ziher ni poceni. Taki gospodi znajo fejst zaracunat, ker so oni cenjeni gospodi.

  • karlina

   Če je ta gospod, sem jaz papez

 • Domoljub

  Nič se ne bo zgodilo JURČEK je tudi naročil umor novinarja jasno in glasno DAJ UBIJ TEGA.
  Levičarjem je dovoljeno vse od groženj naprej.

  • denacifikacija

   Ponavadi nič ne rečejo, se da vse hinavsko in postopoma, vendar celostno in temeljito.

  • karlina

   Katerega, to mi pa ni znano, ali sem pozabila

   • KAPIBARA

    …Sin ljubljanskega župana Jure Janković naj bi na očetovi povolilni zabavi z besedami “Daj, ubij tega,” svojega znanca ščuval na novinarja Financ Jako Elikana…

 • dovolj

  če je res zagrozil, naj odgovarja pred sodiščem !!!

  • karlina

   Katerim, levim, nikoli in nikdar

 • Anton

  Ali kdo ve če pečejo kalamare iz njhovih obrezančkov?

  • garfi

   kebab

   • Anton

    Mislim da je bolj podobno kalamarom….
    Ne jejte kalamarov v Ljubljani!

 • garfi

  za musliĆi stojijo leviĆarji in komunajzli
  pred desetletjem sem prispeval podpis proti gradnji Đamije
  že takrat sem vedel kaj to pomeni, če jo zgradijo in ja nisem odgovoren za vse kar se bo še zgodilo
  to je država v državi in večna nevarnost

  • denacifikacija

   Saj država ne sme graditi nobene verske zgradbe ali spomenika, razen če mislimo narediti Disneyland, tistih 40 verskih skupnosti si pa lahko postavi kar hoče, če imajo denar, voljo do dela in potrpljenje.

   • Anton

    Si med teh 40 prištel komunizem? Kar veliko verskih objektov imajo in v 70 letih so naredili več škode kot islam v 1500 letih. Vsaj v Sloveniji je tako

    • denacifikacija

     Nedvomno, partizanski spomeniki se mi zdijo smiselni, komunistične bi bilo treba takoj zravnati z zemljo.

     • garfi

      torej vse

     • Bald Eagle

      Partizani so delovali pod pokroviteljstvom KP. Torej?

     • karlina

      Sedaj je pa itak pri nas KPS

   • garfi

    đamija je država v državi in islam je invazivna nevarna ideologija

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • garfi

    uvažajo jih že 70 let proti naši volji
    in financirano je iz terorističnega katarja

 • Kosobrin

  Če je res tako rekel, je to ena velika grda grožnja. Muslimanov, ki nam bodo na tak način grozili, pa res ne potrebujemo. Umirite se in bodite veseli, da smo Slovenci dovolili gradnjo vašega svetišča. To samo kaže, kako smo v resnici miroljubni in odprti za drugačnost! Grozili nam pa ne boste!

  • garfi

   kaže na samomorilnost
   nisi ti navijaĆ leviĆarjev-njihovih uvoznikov ?
   KOLIKOR VIDIM HINAVIŠ

  • denacifikacija

   Če živiš na cerkveni zemlji, boš moral svojo kočo dati nazaj Vatikanu.

   • Kosobrin

    Jaz živim na svoji zemlji. Vatikanu nimam kaj vračati, ker niso nikoli nič mojega imeli, sicer pa imajo vsega bogastva preveč. Spoštujem vse vere, nimam pa rad, da kdorkoli grozi. To, kar je ta človek izjavil, je zame grožnja. Pa lep večer še naprej!

  • karlina

   VELIK, PODČRTAN PODPIS, mislim, da bi se moral v tem primeru oglasiti Pahor, Cmeravi se itak ne bo,

 • Razocarana

  Mene zanima kako je možno da v sekularn državi je nekdo ki je generalni sekretar Islamske skupnosti v Sloveniji tudi mestni svetnik. Nevzet Porić bi moral biti primoran da izstopi ali iz mestnega sveta ali pa zapustiti svojo funkcijo v Islamski skupnosti, katji že to da kot svetnik lobira za islamsko skupnost kjer je generalni sekretar je navkrižje interesov, ki se ne bi smelo dogajati.

  • denacifikacija

   Zakaj, o veri in ideologiji ne sme nabijat,pa se ga sploh ne bo ločilo od ostalih bosancev pri nas. Meni se zdi podoben mlademu Kučanu.

  • Aron

   Je laik, kot vem tem ni prepovedano politicno udejstvovanje?

   • Razocarana

    Mi lahko prosim razložiš na kakšen način je laik. Na žalost podatka o njegovi zaposlitvi nisem našla, vendar če je Porič kot ajnika ozirmo kot generalni sekretar islamske skupnost iz tega naslova prejema plačo, ni laik.

    • denacifikacija

     Prej bosanski udbaš kot pa laik.

    • Aron

     Ni posvecen. To pomeni, da je nekdo laik, pa ceprav opravlja delo v verski skupnosti. Npr. katehet ali pa orglar.

     • RATATA

      Kaj ti bevskaš ščene izdajalsko komunajzrsko

     • Razocarana

      Res ni Iman, vendar pa je glede na to da se pojavlja v medijih v povezavi z islamsko skupnostjo v Sloveniji obraz muslimanske skupnosti. Tudi v primeru cerkvenega orglarja, ki bi se redno pojavljal v medijih namesto škofa in predstavljal krščansko skupnost v meri kot jo predstavlja v Sloveniji Porič, ter imel politično funkcijo ki bi jo izkoriščal za uveljavitev interesov škofije za katero dela, bi šlo za navkrižje interesov, kljub temu da je samo laik.

      Problem v Sloveniji je da je v politiki preveč ljudi ki uporabljajo politiko za uveljavitev svojih in tujih interesov ki so v nasprotju z interesi večina slovenskih davkoplačevalcev, istih ljudi od katerih prejemajo plačo ali različne dodatne prihodke.

   • RATATA

    Laično te bo zaklal kot prašiča!

 • ney

  Za zmetat Janšo, so takoj naredili vstaje…Kje so pa zdaj vstaje, da vržejo tega Pornića in Japonkarja-DEPORT v Irak…

  • denacifikacija

   Volite Pahorja, pa si ne bo nihče več upal vstat, niti iz postelje.

  • učko

   Ja, ampak Janšo in Kanglerja so vrgli ta rdeči dol. Zdej je JaJo na vrsti, da fukne dol rdečkarje !!! Usral se bo, oziroma se je že !!!!!

   • Bald Eagle

    Janša je rdeče podgane leta 91 že vrgel s prestola. In to z organizirano oboroženo akcijo.
    Ti in tebi podobni kreteni, ste jih pa postavili nazaj na tron, da lahko zopet neusmiljeno uničujejo Slovenijo. Kot kaže, pa po zopet potrebna akcija, po vzoru tiste iz leta 91, da se vendar enkrat znebimo komunajzerskih in islamskih škodljivcev, ki rovarijo v tej državi in hočejo spodkopati temelje kulture, na kateri ta družba bazira. Ti temelji pa so krščanski. Tokrat bo potrebna veliko bolj temeljita akcija od tiste leta 91. Površnosti ne sme biti več. Slovenijo je potrebno temeljito očistiti vse škodljive golazni, ki duši njen razvoj in napredek.

    • denacifikacija

     Kakšni krščanski temelji, dokler je pri nas vladala rimokatoliška cerkev, Slovenije enostavno ni bilo.

     • RATATA

      Ziher si študiran zgodovinar in filozof. Nabijem ti diplomo u tvoj komunajzrsk gobec!

     • Bald Eagle

      Še eden izmed nickov rdečega trolla. Nič novega. Uničiš njega in takoj bo mrknilo najmanj 20 nickov s tega portala.

     • denacifikacija

      Za časa avstroogarske ni bilo Slovenije, pa za časa nemčije tudi ne (glej zemljevide).

     • Si bil zraven, te vprašam ?

     • RATATA

      So bile pa slovenske Dežele (s statusi Držav!!!) Koroška, Štajerska, Krajnska, Primorska kot subjekti mednarodnega prava! Nihče jih še ni pravno ukinil.
      Toda tega ti nočeš vedet, ker si preveč usmerjeni komunajzrsko in južnoslovansko izobražen.

     • karlina

      PODPIS

     • karlina

      BUTELJ

     • karlina

      Itak, šenkana diploma, kot pri vseh naših-njihovih

     • Jana Novak

      kaj blebečeš, ravno RKC ima zasluge, da se je skozi tisočletja obdržalo Slovenstvo. Zdaj nam bodo pa komunajzli navozili čefurje in muslote, Slovenci se pa izseljujejo. Lani so nam navozili 40.000 čefurjev. Objavil MZZ.

     • denacifikacija

      Kakšno slovenstvo, države nam niso dali, obdržale so se samo posamezne slovenske pokrajine in narečja.
      Za razliko od hrvatov, smo bili slovenci za Vatikan vedno problem, preveč je bilo vse pomešano, preveč vplivov raznih narodov in verskih sekt, zato so podpirali naciste in nas razdelili med katolibanske sosede, ker so pričakovali končno rešitev slovenskega vprašanja.

     • Jana Novak

      od leta 2011 ni več popisa prebivalstva po nacionalnosti, ker bi bili šokirani, koliko čefurjev so nam navozili in kako malo nas je še ostalo Slovencev. Vse slovenska zgodovina je cerkvena, za vas rdečuhe se je seveda vse začelo šele 1945.

     • denacifikacija

      Cerkev je bila pri nas gospodar med Marijo Terezijo, ki je po možu postala tudi cesarica svetega rimskega cesarstva (germanskih narodov).
      Zgodovina je seveda le tisto, kar je zapisala katoliška cerkev, ostalo so vse skurili in porušili, šele mednarodna znanstvena skupnost nam danes pomaga odkrivati razne posredne vire in sestavljati resnično zgodovino. Vse od narodnih noš, pa do načina življenja, vse je izmišljeno, vse nam je filtriral, popačil in priredil krščanski okupator.

     • karlina

      Pa tebi se je res odpeljajo, vse je LAZ

     • karlina

      Točno, to se tudi jaz večkrat sprašujem, zakaj ne več, ker jih je strah

     • karlina

      TO JE LAZ

     • RATATA

      Ugasn se izmeček pokvarjen lažniv!

     • Bald Eagle

      Pod tem nickom komentira @avtohtoni meandertalec, ki je včasih bil veliko prisoten na tem portalu. Potem pa so ga očitno pod prisilo odpeljali na psihiatrično zdravljenje, ker se mu je totalno strgalo. Zdravljenje očitno ni pomagalo. Še bolj je postal zblojen kot v preteklosti.
      Ne vem, če si že bil prisoten na tem portalu, ko je neandertalec blodil neumnosti.

     • RATATA

      Bil sem prisoten in dobro se ga spomnim. Tudi sam sem se spomnil nanj. Še prej je včasih zanihal in se je dalo z njim tudi pogovarjati. Razočaran z dolgimi teksti, neneumen ampak psihozen. Nekaj hudega se mu je moralo pripetiti osebno. Govoril mi je o nekih krivicah v vojski. O deložacijah. Pozval sem ga tedaj, naj nam pove svojo zgodbo, ga bomo bolj razumeli (to je bilo lani v poletni vročini se spomnim). Sočasno sem se todi z Jovico ukvarjal in ga kurcal.

     • Bald Eagle

      Mogoče nam bo zdaj kaj več povedal o tem.
      Prepoznal sem ga po načinu izražanja.

     • karlina

      PODPIS

     • karlina

      Slabo, izredno slabo, oz. nič ne veš o zgodovini SLOVENCEV IN SLOVENSTVA, sedi -1 !!!!!

    • Norm Kinley

     Mulci trdijo, da je bila najvecja napaka, ket smo jih spustili domov takrat… Ce bi vse potamanili, si niti en cefur ne bi upal tukaj parazitirat nas socijalni sistem… Se pa strinjam, ce bomo to vprasanje hoteli resiti enkrt za vselej, jih bo treba vse do zadnjega… Niti eden ne sme ostat….tako pravijo 30 letni mulci, ki se koncno tudi sami zbujajo iz komunisticne politicne apaticnosti, zbuja se nasa mladina…. In to je zelo zelo vazno…

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • Norm Kinley

     Eagle, mogoce ves, se kdo ze kaj organizira? Se kaj pripravlja? Ce ves, povej….tukaj nas je dosti mladih fantov, ki mamo cefurjev, marksistov in te izdajalske dthali pocasi dovolj…

     • denacifikacija

      Ko so po vojni zavezniki spraševali nemce o grozotah koncentracijskih taborišč, jih je več kot 90% trdilo, da so to samo komunistične laži, niso hoteli verjetni niti, ko so jim pred njih stresli poln tovornjak mrtvih judov in ostalih žrtev njihove države.
      Večina je pričakovala, da jim bodo zavezniki pustili izvoliti nekoga kot je bil Hitler ua predsednika, le da z bolj človeškim, mehkim obrazom.

     • RATATA

      V čem bo razlika, ko ne vidiš smrtnega sovražnika v Sloveniji in Evropi.

     • denacifikacija

      Jaz vidim samo še enega sovražnika več.

     • RATATA

      Ne ne, to je konzorcij!
      Delujejo skupno in zato je le eden sovraźnik, le drese imajo drugačne.

     • denacifikacija

      Ne bi se čudil.

     • Bald Eagle

      Včlani se v kako domoljubno organizacijo, pa boš vse izvedel.
      Lp.

     • Norm Kinley

      Ok, hvala.

     • karlina
     • Bald Eagle

      Hmm…, jaz majorju Trohi ne zaupam. Ni iz pravega testa za kako konkretno akcijo.

     • karlina

      BRAVO, VSAKA ČAST !!!!!

    • učko

     Ko sem jaz bi na Medvedjeku, se je JaJo skrival v kleti CD-ja! Zato pa imamo spet rdečkarje na oblasti, ker z Jajotom ni n’č !!!!

     • Zakaj pa nista takrat zamenjala vlog pa bi imeli zdajle tule Indijo Koromandijo? Joj, kako si ga polomil.

     • Bald Eagle

      Imenuj mi samo en vojaški spopad v katerem je bil minister za obrambo v prvih bojnih linijah. Samo enega prosim.
      Ti sploh veš, kakšne naloge opravljajo ministri za obrambo v vojnih razmerah? Si res dopustil, da so ti rdeče podgane uničile vse možganske celice?

     • denacifikacija

      Hm, v par dnevni vojni med Hrvati in Kanado mogoče?

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Stajerka

      če ne bi bil Janša 1. strateg…..bi ti zaj Titotu v vicah moda čohal……
      in da je Janša strateg, vas hebe še danes in vas vedno bo……dobra strategija je 3/4 dobljene bitke….

    • karlina

     VELIK, PODČRTAN PODPIS, sicer pa-kdor je poslušal prejšnji teden sejo iz vrst ZL, PROTI KRŠČANSTVU, OZ. RKC, mu je bilo vse še kako zelo , zelo kristalno jasno, celo predsednica iz SMC, ki je vodila sejo, se je vidno čudila, kakšne svinjarije in grozljive stvari so prišle iz ust Tomićke in Kordeza, kakšna mrznja do nas SLOVENSKIH KRISTJANOV, to zgoraj je ze dokaz za to

  • karlina

   Zakaj ze, če pa so vsi isti in drzijo skupaj-levičarji

 • Norm Kinley

  Zacnite mladino vzgajat v militanten duhu. Kmalu bo treba somovino branit pred cefursko drhaljo.

  • denacifikacija

   Saj smo jo branili 1991, nikoli prej se še ni preselilo toliko čefurjev v Slovenijo kot takrat.

   • učko

    To je blo mal bolj pol, ko so spet stare komunjarske sile zaharale na oblasti !!! Pa so uvozile 400 kilo čefurjev !

    • denacifikacija

     Je res, hvala Bogu, da smo se vsaj znebili Srbova, najbrž se nam je splačalo.

     • Jana Novak

      lani je dobilo začasno ali stalno prebivališče 40,000 čefurjev, Anžin je v Tedniku naredil prispevek na to temo, kakšne so vrste na slovenskih ambasadah v Bihaču, Beogradu in Prištini. Gromozanske, vsi bi v Slovenijo.

     • Norm Kinley

      ZATO PA, UPOZARJAJTE, ORGANIZIRAJTE SE, ODPRITE OCI SVOJIM OTROKOM, SLOVENSKI MLADINI.konec je zajebancije…levicatsko izdajalsko drhal bo treba odszranit, ce je ne bo politika, se moramo sami organizirat!

     • karlina

      VELIK POPDIS

     • karlina

      Ja, res je, pa na srbskih tudi, grozljivo

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • garfi

  papež je obtožen krivoverstva
  in glej ga hudiča antijanšist in leviĆar cestnik ga zagovarja na radiu ognjišče
  zore je posadil drevo musliĆem

 • Bald Eagle

  Nevzet Porič, tebi pa pošiljam resno opozorilo, predno ti še enkrat stopi v tvojo muslimansko glavo ideja, da groziš Slovencem in Slovenkam, ki razmišljamo drugače in bolj civilizirano od tebe in tvoje islamske drhali. Sem nekdo, ki mi ni težko zadeti tarče na 1000 in več metrov. Sem bil dovolj jasen!?

  • FUCK COMMUNISM

   Ali drugace bi ta kozjejebski drek moral razumet, da “from a place he won’t see will come a sound he won’t hear”!!!

   • denacifikacija

    Kmeti imajo bolj smrdljiv prdec, ker se jim v črevesju razkraja več bakterij, ne slišiš ga, smrdi pa bolj kot bojni strupi.

    • Bald Eagle

     Nekateri kmetje tudi pijemo bencin, ščijemo pa napalm. Le pazi, da te ne poščijem.

     • denacifikacija

      Samo pprfft naredi, čisto na kratko, v hipu se naredi prostor.

   • karlina

    Vsega tega je kriv samo in predvsem Janković, ki javno zatira SLOVENCE IN KRISTJANE

    • RATATA

     Je le prepoznan kot pravi za ta izvršilni položaj. Zato je s strani komijev nastavljen in popolnoma varovan od vrhov policije in sodstva!

  • karlina

   VELIK PODPIS, sicer pa, ravno včeraj je bila na radiu Ognjišče neka tema in poklical je en gospod, ki je dejal, da je pozitivno srečen, ker videva po Sloveniji veliko KRISTJANOV ali pa tudi ne, ki nosijo vidno verizice krizev, kot ponos in dokaz, da smo KRISTJANI, prav zaradi tega in predvsem zaradi tega, ker so postali v Evropi muslimani tako grozno nasilni s svojimi cunjami in seveda terorizmom, duhovnik, ki je bil gost, je dejal, da je vesel in prav je tako !!!!

 • McBobo

  Še nedolgo nazaj (leto ali dve) so tile smradi obljubljali, da bo to center sožitja med različnimi verami. Zdaj pa že kažejo pravi obraz. Zelo kmalu se bodo začela dogajati posilstva nevernikov, razstrelitve na javnih mestih, privatno bodo ljudje začeli izginjati in v njihove hiše se bodo začeli naseljev verniki.

  • denacifikacija

   Na srečo, nam zaenkrat to počne le država.

   • garfi

    kje je kakšna država

    • denacifikacija

     Ponekod že v štokih in stenah.

    • karlina

     To ni drzava, to je skropucalo od drzave

     • FUCK COMMUNISM

      Se to je kompliment tej nekaksni tvorbi…

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • KIKI

   Sam si kriv, zakaj pa verjameš najbolj hinavskemu narodu na svetu!!!

 • samotoje

  Porić bi se moral zavedati, da si bomo njegovo izjavo Slovenci zelo dobro zapomnili. Z Džamijsko ulico pa ne gre hiteti, dokončno poimenovanje bo bolj pomembno.

 • Franc

  Samo to 1593 Sava-Kolpa-Sisek

  • RATATA

   Victoriae Carniolae!!!

 • Vrba

  Bog žívi vas Slovenke,
  prelepe, žlahtne rožice;
  ni take je mladenke,
  ko naše je krvi dekle;
  naj sinóv
  zarod nov
  iz vas bo strah sovražnikov!

  • denacifikacija

   Vrba akhbar

   O Vrba! srečna, draga vas domača,
   kjer hiša mojega stoji očeta;
   de b’ uka žeja me iz tvojga svéta
   speljala ne bila, goljfiva kača!

   Ne vedel bi, kako se v strup prebrača
   vse, kar srce si sladkega obeta;
   mi ne bila bi vera v sebe vzeta,
   ne bil viharjov nótranjih b’ igrača!

   Franz-pre-sheran

  • karlina

   HVALA TI, res naš Prešeren je vedel in predvideval, kaj se nam bo in se nam je ze dogajalo.

   • Vrba

    Ti si življenja moj’ga magistrale,
    glasil se ‘z njega, ko ne bo več mene,
    ran mojih bo spomin in tvoje hvale.

 • Stajerka

  to pa je SRBSKA PRAVNA DRŽAVA……..bi se Janković v rodnih krajih norca delal z avtohtoncev – malo morgen……tam takšne kot je on zapirajo al pa strelajo……

  Prišel bi na otvoritev luksuznega hotela v Ljubljano, pa ne dobi potnega lista
  T.L./STA Beograd
  26.09.2017 15:08 Posodobljeno: 15:17 / 26.9.2017

  Sodišče je Miškoviću preprečilo obisk slovesnega odprtja hotela Intercontinenta

  • Stajerka

   Specializirano sodišče v Beogradu je zavrnilo prošnjo lastnika srbskega Delta holdinga Miroslava Miškovića, da mu začasno vrne potni list, s katerim bi v sredo prišel na slovesno odprtje hotela Intercontinental v Ljubljani. Mišković je bil namreč nepravnomočno obsojen na petletno zaporno kazen, ker je sinu Marku pomagal pomagal pri utaji davkov.

  • denacifikacija

   Ne boj se, saj je obkrožen s samimi hrvati, v kamniku imajo portal.

   • sprehajalec

    Portal kot neko spominsko obeležje ali kaj imaš v mislih? pa verjetno misliš na Hrvate, ki ležijo po jamah in grabnih okoli Kamnika? Jih je bilo precej pred 70 leti….

 • FUCK COMMUNISM

  Ej Poric, pizda ti materina kozjejebska, jaz sem proti tvoji jebeni dzamiji. Zapomni si tudi, da bom v prvih vrstah, ko se jo bo rusilo!!!

  • cploger

   V prah bo šla hitreje, kot je rasla.

   • RATATA

    Garancija ne velja nič.

  • FORT WORTH

   Raje jo preuredimo in dozidamo v krscansko cerkev.
   Recimo v cast Marije.
   To jih bo se bolj razganjalo od jeze…(:-))))

 • Porić si bo zapomnil, a ne odpušča grehe, goji zamere do ljudi? Kašen župnik muslimansk pa je to, če goji zamere do nekaterih ljudi? To pa men ni lepa vrlina. Upam da se bo za te izrečenega stavka tudi opravičil.

  • Stajerka

   hahaha…..opravičilo in sekira v hrbet…….ne, hvala

   • Zgornji

    AMENNNNNNN !!! ! !!!

  • Novakec1

   Se je naučil pesmico; Kaj nam pa možete možete…..

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Novakec1

    Jo v duetu z Zokitom pojeta ob spremljavi Magnifica.

  • RATATA

   Po vseh pravilih maravnega prava ne bi smel imeti časa za opravičil.
   Lahko v pismu poslanem iz Turčije.

  • karlina

   Kar misli si, da se bo, ze nekaj mesecev nazaj sem ga poslušala, kako je negodoval, češ, da imamo
   kristjani v Sloveniji več pravic, kot muslimani, to pove vse

   • Ne nasiten je, ne bo odnehal.

    • KIKI

     Izgon iz države! Imamo pravico!

 • trobenta

  Žabja ulica je pa kar na mestu za Ljubljančane-saj so žabarji…

  • Stajerka

   naslednja bo KRETENSKA ulica……

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Zgornji

    Ja, ali pa “Idiotska” … :-(

  • domovina mili dom

   Ulica terorizma.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • sprehajalec

   Marostarji.

 • Bald Eagle

  V islamskem svetu džamije služijo tudi kot politični objekti, v katerih se kujejo peklenski načrti terorističnih skupin, kako uničiti čim večje število ljudi, katere smatrajo za nevernike. To pa smo vsi tisti, ki nismo muslimanske vere. V Sloveniji torej gradimo objekt, v katerem se bo načrtovalo teroristične akcije po vsej EU. Temu bi se morali Slovenci odločno upreti in tak objekt zravnati z zemljo.

  • karlina

   TOČNO, to se ve ze od vsega začetka, sicer pa-samo počakajmo, da bo drugo leto začela obratovati, v BIH se urijo teroristične enote in s to dzamijo, bomo Slovenci še v hujši nevarnosti. Me prav zanima, kako se bodo odzivali ljubljančani, ko bodo poslušali trikrat ali večkrat dnevno tisti njihov cigu-migu, nekaterim gre na zivce ze zvonenje cerkvenih zvonov, ampak to bo še hujše, mnogo hujše

   • denacifikacija

    Isto kot so se odzivali med invazijo hrvatov in albancev, med osamosvojitvijo.

  • KIKI

   Ja od kod bo pa ćića Janković provizijo dobil? Mu jo boš ti dal? Nimaš tega denarja!

  • denacifikacija

   Evropske džamije so čisto v redu, tu ljudje lepo živijo, na nasilje se poziva samo na od vojne uničenih in okupiranih državah, ker je vloga vsake cerkve pač taka, da bodri lasten narod in prosi Boga naj pokonča čim več njihovih sovražnikov.

   • Bald Eagle

    Spokaj se nazaj na psihiatrijo, @avtohtoni neandertalec. Že na daleč moj nos zavoha zblojence tvojega kova.

 • Bonifacij

  Kje je papež Frančišek, da mu umije noge?

  • RATATA

   Umivaj noge uscani Zofki brezposelnež primitivni!

   • Krtača 20

    Čisto sovpada z reklamo o plesnu na nogcah….

 • cploger

  Prvo dejanje okupacije – odkrita grožnja – je izvedeno.
  Kdaj bo izvedeno prvo dejanje narodne vstaje?

  • Krtača 20

   Jutri zjutraj ob petih ko bo večina vstala in šla za tekoči trak.

   • Zgornji

    Ja, Žal.

 • FUCK COMMUNISM

  Za tako izjavo bi ga blo treba pretepst najmanj do nezavesti in mu polomit nekaj kosti, med drugim obvezno celjust in licnico! Pizdun je tukaj tujec in to govno bo nekaznovano grozilo Slovencem?!?!? Ne bo!!!!

  • cosmosjasnovidec

   Na žalost v tem mestnem svetu nima nihče jajc.
   Če bi meni tole prekleti čefutarski muslič rekel bi mu zdrobil betico in ga vrgel skozi okno ven.
   To je javna đihadistična grožnja oziroma grožnja državljanom Slovenije in v vsaki drugi državi bi ga aretirali ter najmanj izgnali.
   Tukaj pa nič.

 • eksorcist

  Lepe džamije lepo gore.

  • Zgornji

   JESTE OVAJJJJ ;-))

 • Jana Novak

  Kako je že Grabus napovedal? Da bo čez 20 let večina muslimanov. A tale že dela na tem???
  http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/video-vecina-slovencev-cez-20-let-bo-muslimanov

 • eksorcist

  Če Ljubljana ne zamenja župana, mora Slovenija zamenjati glavno mesto.

  • Zgornji

   AMENNNNNNNNNN !!! ! !!!

  • janko

   Ampak katero mesto? MB ima škilavega vstajnika, (gnoj totalni); Velenje rdečega Srba… no, Šoštanj pa ima pametnega sivolasega Slovenca, mislim da je SDSov.

   • denacifikacija

    Vse ostalo je hrvaško, celje pa sploh.

 • Norm Kinley

  Srbjanc, ki so ga izvolile rdece izdajalske opice, je za “honorar” dovolil tej muslimanski parazitski drhali, DA SE NASELI V SLOVENIJI. zbud se Slovenec, ZATO DA BO EN POLCIVILIZIRAN SRBJANC DOBIL MALO DENARJA, NAS BOJO SLOVENCE POBIJALI…. SLOVENEC, SKRAJNI CAS JE…… ZARADI NAŠIH OTROK, NASIH PRIDNIH DELAVNIH MATER IN OCETOV…… SLOVENCI, ČAS JE…

  • cosmosjasnovidec

   ++++++++++++++++++++

   • sunday

    tako je potrebno razmišljati, tako je prav, če želimo preživeti!!!

  • denacifikacija

   Za koga pa ti delaš, za veliko nemčijo, klerotalibane ali ustaškega okupatorja?

 • Brutus

  Tudi mi pomnimo imena – predvsem tistih, ki ”grizejo roko ki jih hrani” in izdajalce slovenskega naroda ki nam trenutno vladajo……!

  • Zgornji

   DOBRO POVEDANO … IN, KMALU BO PRIŠEL ČAS KO SE JIH BO TREBA “SPOMNITI” , … ČEZ DOBRIH 5 LET …

   • sunday

    a, že prej, prej, mnogo prej – boš videl!!!

    • Zgornji

     Ja, upam … 8-)

    • janko

     Tudi jaz upam!

   • janko

    Upam, da res že čez dobrih 5 let. Naslednje leto še že ne bo nič, bodo spet slavili komunisti, pa Pahorček, čeprav nam je zapravil morje. Še tale referendum smo izgubili – ker nismo šli na volišča! Saj pravim, slovenska apatičnost, naivnost in neumnost je NEIZMERNA!

    • Zgornji

     AMENNN !!! ! !!! ŽAL . ŽAL SMO SE POKVARILI DO MEJE SPREJEMLJIVEGA … IN, KMALU BO TREBA ZAČETI POPRAVLJATI POKVARJENO …

 • sunday

  to je demokracija po muslimansko, kar je enako kot demokracija po levistično – no je pa razvidno sedaj lahko vsakemu kdo so!!!

 • cosmosjasnovidec

  Parazidsko svinjsko muslimansko gnido bi za tole izjavo morali aretirati,ker je to že v naprej izjavljena grožnja.Greznico katero imenujejo đamija pa podreti,ker je na samo sramoto ne samo Ljubljani ampak celotni Sloveniji.
  Prekleti čoban muslimanski porivalec ovc in koz naj odfrči v svojo zaostalo zahojeno čobansko vas od kje se je prislinil.
  Očitno pa v tem mestnem svetu ni nobenega z jajci,da bi mu odtrgal betico.

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

 • Zgornji

  No, evo : vsi povezani – vsi za Deportitat … !!! ! !!!

 • xtc

  Dejstvo je ,da bi moral zaradi groženj takoj zapustiti Slovenijo in moralo bi mu biti trajno prepovedan vstop v EU-obnaša se kot Paledtinec.
  Nadalje je zanimivo nekaj-kombinacija Srba in Muslimana,smešno je to ,da se Srbi bunijo zaradi Kosova in muslimanov tukaj pa nam Srb vsiljuje đamijo in seveda po reakciji Poriča islamiste.No naj gre Janković to početi svojim v Srbijo.

  • cosmosjasnovidec

   Copatarska gnida “janković” je kot je že bila govorica prestopil v islamsko vero,ker misli,da ga bodo tako musliči pustili na miru,ko bo pričelo pokati.
   Pozabil pa je,da si normalen folk tudi zapomni koga je zajebaval.

   • RATATA

    Opankarska gnida, opankarska!
    Opanke za po blatu in za po tepihu ima iste!
    Gusla na gusle županković mater mu cigansko ćefursko izdajalsko!

  • janko

   Janković je predvsem komunist in župan, od tod njegova naklonjenost musličem! Nas krščanarje pa sigurno ne voli!

  • ,

   NEMČIJA obožuje Turke in jih vabi gor. Turki so izgradili Nemčijo, radi delajo, se poročajo z Nemkami. To se ve

 • T-Rex

  musliči prou delajo na tem , da bi jih sovražili

  • sunday

   tudi če ne delajo na tem jih jaz sovražim, ker poznam njihov namen in način razmišljanja!!!

 • RATATA

  Če ne veste morda, v Lublanski Stolnici je shranjen montl (plašč) Hasana Paše Predojevića,
  poturčenega Srba(!!!) vojaškega poveljnika turške vojske, poražene pri Siseku!
  To je trofeja, ki ga je vzela po zmagi vojska Dežele Krajnske,
  ki je za to veličastno zmago dobila Papeževo priznanje “Carniolae Victoriae”!!!
  To hočejo šeriatarji nazaj s to njihovo sveto vojno džihadom!

  • _

   srbski narod je krščanski narod in tudi brani spodnjo evropsko mejo pred migracijo, sodeluje z Orbanom in Avstrijo! https://www.slobodnaevropa.org/a/video-vucic-i-orban-u-beogradu/27968062.html

   • RATATA

    Kaj boš zdej oporekal, da Predojevič ni bil poturčen Srb? Saj to ni nič tacga, ker vemo, da je bilo treba preživet!
    Upam pa, da boste pravoslavni res držal z nami, ne tako, kot za časa križarjev, ko niste dal niti enega voda soldatov proti osmanlijam.

    • AIRWAYS

     Enkrat riti, vedno riti. Glej. Jankovič pol Slovenec pol Srb in kaj…dovolil mošejo in džamijsko ulico… mah. Škoda razglabljat.

     • denacifikacija

      Pa dajte si že enkrat dopovedat, samo slovenci, po rodu iz hrvaške ste katoliki, skoraj nihče drug, prav vi se mi zdite pri nas še najslabši.

     • AIRWAYS

      A res? To pa je trditev “počez”. Za Jankovića pa se ve!

     • denacifikacija

      Kaj se ve, da je vojvodinec, kdo so bili pa njegovi predniki, med 2.sv?

  • denacifikacija

   Janičarji so bili in bodo največji gnoj.

   • RATATA

    O psihologiji in travmah ne bi. Slovencem so mnogo mladcev odvlekli “turki” iz Bosne.

    • janko

     Pa tudi slovenskih otrok, ki so postali janičarji.

     • denacifikacija

      Janičarji so tudi naši nemčurji, le da ne delajo za turke ampak so sužnji drugih gospodarjev, vsi janičarji izdajajo in uničujejo svoj lasten narod, zato jih rabi okupator.

     • RATATA

      Ja, to, otrok, mladcev Slovencev(!!) Odvlekli so jih tako imenovani turki, ki pa niso bili iz male Azije temveč iz Bosne!!! Trubar se je “hrvatsko” učil tudi v zaporu pod Lublanskim gradom, kjer so bili ujetniki “turške” vojske!!!
      Potomec marsikoga dela na gradbiščih po Sloveniji in je dandanes v Sloveniji ćefur.

     • denacifikacija

      Trubar je bil protestant, ne katolik, to ena druga krščanska frakcija, so pa še druge sekte, na primer jehovci in pravoslavci tudi.

     • RATATA

      A bejž no bejž. Si bral literaturo kaže al so ti strici povedali?
      Jaz sem iz frakcije starovercev in prisegam na vino z geografskim poreklom.
      Preber Prvega Trubadurja Primosha, kako so govorili zaprti “turški” vojaki, ki so jih ujeli naši! Pa zapis prič iz cerkve v Mengšu (mogoče Trzinu?), kako je zaklel “turški” vojak, ko se je pri udarcu z roko zaškalil v roko!!
      Po bosansko, pravzaprav po srbsko!!!

 • cosmosjasnovidec

  Sedaj mi je po tej fotografiji tega muslimanskega kozojebca “porića” tudi jasno zakaj ti muslimanski svinjaki ne jedo svinjskega mesa.
  Ker,če ga bi bi žrli sami sebe med seboj in bi se imenovali “Kanibali” po pomoti pa bi lahko tudi požrli njihovega “alaha”.

 • sunday

  “sigurno tukaj ne gre za sovražni govor ali kaj podobnega, da ja ne bi kdo pomislil na kaj takega – oni lahko” !!!

 • narod naj reče zadnjo besedo

  Ali lahko Porić javno pojasni kaj je mislil s tem, da si bodo oni češ zapomnili kdo je bil proti džamiji?!?!?!?!??!?!??! Glede džamijske ceste pa pač imejmo referendum!!!!!!!!!!!!

  • AIRWAYS

   Referendum?! No, jaz sem volil pri 2. tiru, ampak drugi,… Volilna udeležba, da te srat prime! Slovenci in državljani Slovenije si ne zaslužijo lastne države, ker se obnašajo neodgovorno in ne državotvorno. Že če se pogleda koliko jih izigrava CPP takšna in drugačna pravila sistema itd… Za demokracijo je potrebno biti osebnostno zrel in pošten do sebe in drugih. Ne pa, ko nihče ne gleda, kradit in izigravat pravil! Poriča prijavit in izgnat iz države! Nima kaj groziti!

   • denacifikacija

    Ti vidiš rešitev v še hujši represiji in korupciji, v glavnem. Ne deluje pri CPP in ne bo tudi pri ničemer drugem, sicer pa se ne znajdejo vsi, samo državljani prvega in pogojno drugega razreda lahko kršijo zakon, ostali so žrtve zločinskega režima.

    • AIRWAYS

     Preberi še enkrat. Nobenih “rešitev” nisem ponujal. Je pa res, da v prejšnji državi in sistemu je bil sistem močno represiven in tog, pa so se ljudje razumeli med sabo in tudi več složnosti je bilo med ljudmi… Se pravi, da človek mora biti ustrahovan in pod drobnogledom, da je človek, človeku… Komentiram, kar pač vidim.

     • denacifikacija

      Če se spomniš jugoslavije, so lahko ljudje delali bolj kot ne kar so hoteli, , zdaj je pa res tako kot praviš, kot bi živeli v koncentracijskem taborišču, je ja vsak tretji sodelavec in ovaduh fašistov, zato je tako sranje. Policijska država je isto kot mafija, namesto barab, krade pač vladajoča kasta, ki si prav zato plačuje vojsko in policijo ter vsiljujejo skrajno ostre zakone in nerazumne in nečloveške kazni, da lahko procesirajo vsakogar, ker je vedno kršeno neko pravilo.

     • AIRWAYS

      No, za tisto prvo nisem prepričan, ker sem takrat bil mlad ampak miličnike smo morali spoštovat. Malo večjo mularijo pa so mlatli… No za tisto drugo, pa opažam, da je to dejansko res. Policija, sodstvo in mediji so trije stebri vladajoče bande,ki jih “ščitijo”. Zato, je lustracija edin ozdravilo po moje. Če bo še dolgo tako, bo zakon ulice moral postat glavni. Če institucije bandi kradljivi nič ne morejo. Bo moral narod sam poskrbeti za njih. Vprašanje pa je, kdo si bo mazal roke….

     • denacifikacija

      Pahor je machiavelist, on mora zmagati in vsiljevati svojo voljo, pa če bo pol slovencev zaposleno pri vojski, policiji in družbeni samozaščiti.

      Tukaj je oaza, izven tega portala vlada nepopisen strah in kaos, narod ve, da je državni aparat totalitaren in je vse postal nevarno.

     • AIRWAYS

      No, predsedniške volitve so boj za oslovsko senco. Pahor je popolnoma razvrednotil to funkcijo.

     • denacifikacija

      Meni pa se zdi, da on že 30 let vodi komunistično operativo, ne glede na kateri položaj ga nastavijo, je ja ta mlad Kučan, predsedniška funkcija je pod njim močnejša od teh patetičnih predsednikov vlad, ki jih izvoli neka močna manjšina. Ne on in ne predsedniki vlad nimajo nobene večinske podpore ljudstva, naredili so jih za najbolj sprejemljive od vseh, da nam ne vladajo še večje budale, to je pa tudi vse. Pri nas vlada tipični fašizem, vsa oblast je v rokah post socialističnih oligarhij, ki nastavljajo in plačujejo popolnoma vse v tej gnili državi, njih pa financira nemški denar. Ugani s kakšnim namenom, naredite mi to deželo spet…

  • cosmosjasnovidec

   Saj ti pa vse pove samo kar je izjavil.
   S tem je mislil,ko bo musličev tukaj dovolj se bodo dvignili in najprej obračunali z tistimi katere so si najbolj zapomnili.
   Za tako izjavo sledi takojšnja aretacija,pripor in najmanj kar je lahko takojšen izgon tukaj se pa ne naredi nič.
   Če komu že groziš,da ga boš pretepel se kar hitro znajdeš v priporu tale muslimanski podganarski iztrebek pa grozi celotni Sloveniji z maščevanjem kar seveda pomeni poboji.

  • Artur

   Zaman razpisat referendum zahojeni retardirani Butalci bi tako kot za drugi tir glasovali za.

 • Artur

  OBJAŠNJENJE LAJLI DIZDAR ZAŠTO JE ISLAM SATANIZAM
  https://www.youtube.com/watch?v=UaNkZpij0q4&t=893s

 • janko

  Nata, zakaj si se izpisala?? Prijavi se nazaj, no!
  Čas še nažalost ni dozorel; referendum je padel, tudi drugo leto bodo verjetno spet slavili komunisti, pa Pahor, čeprav nam delajo SAMO in PREDVSEM ŠKODO in zaostajamo za svetom… oni pa kradejo naprej. Ampak nekoč bo, nekoč bo tudi tega konec!

  • AIRWAYS

   Nekoč čez 1000 let, ko pozabil nas bo svet…

   • janko

    Prej bo! Dalje kot bodo harali, globlje bomo tonili. Enkrat bo pa narodu dovolj, danes smo še v krču komunističnega strahu!!

    • AIRWAYS

     Čez par desetletij bo tujcev več, kot pa “staroselcev”. Tako, da sprememb ne bo.

     • janko

      Ja, za male narode je to VELIKA nevarnost.

     • AIRWAYS

      Ja v šali bi lahko rekli, da ne damo veliko na kvantiteto ampak na kvaliteto. :D

     • denacifikacija

      Samo kanibali uničujejo sami sebe, mi drugo itak ne znamo več.

  • janko

   A vidiš Nata, tudi drugi tako mislijo! Zato – PRIJAVI SE NAZAJ!

  • Soave

   Lepo si napisal. Nata bo vesela. Jaz pa tudi.
   Lp

   • Soave

    No, vidiš , kako dobro se razumemo istomisleči.
    Na ta lepi , oblačen dan !

 • Miro Jereb

  Ni kaj, islam je skrb in nikdar nisem imel zaupanja vanj…širi se kot epidemija…ni mi všeč.

  • denacifikacija

   Milijon ljudi je nemčija prešvercala v Evropo, od teh jih ne bo niti 10% vernih, peščica bo prestopila med krščane, ostalo bo postalo vse ateistično in se bodo iz vsake vere samo še norca delali.

 • andreas82

  Zmeraj smo branili mejo, da niso sultani stopili v Avstrijo, v zameno pa bolj malo dobili, Slovenc bil zmeraj stražar Evrope, pa saj vidimo, rdeča zvezda s polmesecem z roko v roki, kaj sploh še rabimo dokazov, eno ali drugo vse prihaajo od dol! Od Hrvaške do Sirije, vse isto!!!

 • sunday

  samo v vednost nekaterim, ki še ne vedo – kučko je čisti srba ni pol srba, zokan je njegov pravi bratranec in tudi čisti srba ne pol srba – torej posledice za slovenijo so katastrofalno jasne!!!

  • AIRWAYS

   Z dejani kažeta to ja. Njuna intimna opcija oziroma želja je velika srbija.

   • denacifikacija

    Prej bi rekel hrvaška, pravijo, da so srbi, pribežali so pa iz hrvaških delov in tudi prednike ima večina od tam, pravih srbov pri nas praktično ni več.
    Je treba razumeti kako so si balkan razdelili nacisti, samo srbi so se jim uprli, pa še to ne vse srbske pokrajine, nekateri bosanski in vojvodinski srbi so bili največji fašisti.

    • Bald Eagle

     Daj utihni avtohtoni neandertalec. Že na daleč voham zblojence tvoje sorte.
     Daj raje nam opiši, kaj se je dejanjsko zgodilo s tabo, da si bil toliko časa odsoten iz tega portala? Se ti je totalno strgalo in so te prisilno odpeljali na zdravljenje? Po prebiranju tvojih postov lahko mirne duše zaključim, da je bilo zdravljenje neuspešno.
     Še vedno kažeš enake simptome bolezni, kot pred zdravljenjem. Pojdi nazaj v psihijatrijo in jih prosi, naj nadaljujejo z zdravljenjem.

     • denacifikacija

      A ti si še vedno ameriški komandos, po rodu hrvaški slovenec, na dopustu v slovakiji?

     • Bald Eagle

      Povej nam @avtohtoni neandetalec, kaj se je dejanjsko zgodilo s tabo, da si naenkrat za toliko časa izginil iz tega portala? Resno mislim, ker me zanima tvoja zgodba.

     • denacifikacija

      Tudi mene zanima tvoja zgodba, ker čutim vplive nacional socializma in bi rad pomagal.

     • Bald Eagle

      Jaz sem še vedno prisoten na tem portalu. Svojo zgodbo sem pa že večkrat napisal na teh straneh.
      Zanima me kaj se je zgodilo s tabo, da si bil toliko časa odsoten.

     • denacifikacija

      Nisem vsega bral, ampak kar sem ujel, me spominja na Tin-Tina, z priokusom Rambota in kapetana Amerika, lol :)

     • Bald Eagle

      Ok, te pač moja zgodba spominja na like, ki si jih omenil.
      Kaj pa tvoja, nam jo zaupaš? Kaj so ti storili, da si bil toliko časa odsoten?

   • Janez

    Ah !
    MOL ŽUPAN JE ZREL ZA V PENZIJO.
    SIVI MALI EX KP, ZK JE PA 77 LET.
    A?
    Je vrednoo zgubljati besede o – po cipresah dišečih !? L.r. J. KOMENDA

    • AIRWAYS

     Ali imate kandidata za sajenje dišečih cipres?

 • ljubinica

  Poimenovanje slovenske ulice z balkansko besedo “dzamijska” je treba prepreciti.
  Slovenska beseda za muslimanski verski objekt je moseja.
  Ves Zahod uporablja besedo “moseja”, anglesko mosque.
  Beseda dzamija ni slovenska, ampak prihaja z Balkana.
  To si lahko preberete v SSKJ.
  Prepricana sem, da balkansko besedo dzamija forsirajo zanalasc.

  • AIRWAYS

   Provocirajo!

  • denacifikacija

   Kaj je nartobe pa z bosanska ulica, saj so ja skoraj vsi naši muslimani iz bosne, v glavnem iz hrvaških delov.

   • ljubinica

    V slovenskem mestu so poimenovanja ulic slovenska.

    • denacifikacija

     Ampak jezik je živ le, če lahko vse kar obstaja na svetu poslovenimo.

     • ljubinica

      Kaj hoces povedati?
      Slovenci ze od nekdaj uporabljamo besedo moseja.
      Besedo dzamija so k nam zanesli Balkanci sele pred kratkim.

     • denacifikacija

      Ok, saj tudi označuje neke bosanske muslimane, ne pa tam ene popolnoma drugačne tujce.

     • T-Rex

      ne ve kaj hoče povedati, trudi se trolati a mu ne uspeva .)

 • Janez

  ŽAL
  JE VEDNO MANJ TUDI RES DOBRIH PROFESORJEV ZGODOVINE !
  Glede
  DVEH SOVRAŽNIH SI – MOČNIH VER – NA ISTEM PROSTORU
  JE
  BIL PO DOLGIH VERSKIH VOJNAH V 16. STOLETJU
  MED
  1. KATOLIKI IN
  2. PROTESTANTI
  SO SKLENILI
  T.I.
  VERSKI MIR – DOGOVOR V AUGSBURGU – s sklepi !

  A. DVE MOČNI MED SEBOJ SOVRAŽNI SI VERI – HKRATI V ISTI DEŽELI – NE SMETA BITI !!!
  Iz
  Tega sledi !
  B. VERA VLADARJA MORA BITI TUDI – VERA NJEGOVEGA LJUDSTVA.. Ostali ljudje nevladarjeve
  vere – se lahko izzselijo.

  C. ČE VLADAR V ČASU VLADANJA ZAMENJA VERO – SE MORA – IZSELITI, ODSTOPITI KOT VLADAR.

  Do situacije OBSTOJA dveh močnih sovražnih si ver
  – v isti deželi – ne sme priti.
  PRAVOČASNO JE TREBA OMEJITI RAST TUJE VERE. L.R. J. KOMENDA
  P.s.
  AUGSBURŠKI VERSKI MIR

  https://sl.m.wikipedia.org/wiki/Augsburški_verski_mir

  • RATATA

   Vera vladarjev v Sloveniji zadnjih desetletij je K O M U N I S T I Č N A UTOPIJA, zaciklana v fundamentalni sužnjelastniški kapitalizem s priokusom kaviarja.
   Kaj pa zdaj?

  • denacifikacija

   Evropa je zgrajena koncentrično, v centru je katoliški sedež, obdan s katolibani na vzhodu, ki branijo sedež pred pravoslavjem in protestanti na severo vzhodu, ki jih branijo pred germanskim poganstvom. Na jugu imajo pa židovsko državico in krščanske sekte v severni Afriki, na zahodu angleško krščansko cerkev.

   • Janez

    A?
    TI
    SI PA ?
    ” POGANSKO KOMUNISTIČNI TALIBAN”
    NE
    SILIM TE, DA VERJAMEŠ V – BOGA ! V MATILDO ?

    – PA VERJAMEŠ? A ne ? A si 90% že ? Matildin? Tako se mi zdiš. L.r. J. KOMENDA

    • denacifikacija

     Jaz verjamem, da bomo ljudje Boga šele ustvarili, potem bo potoval nazaj v času in ustvaril vesolje, da se bo vse odvilo kot se je in bo cela zgodba imela nek smisel. Zakaj pa ne, sem proti izmišljenemu bogu, pravi Bog se mi zdi celo odlična ideja,to ja vsi enako rabimo.
     Predvsem Bog, ko ga bomo izdelali in bo ustvaril vesolje, bo lahko tudi sam evolviral v nekaj večjega in boljšega od sebe, kar si patetična bitja kot smo ljudje ne znamo niti zamisliti.

     • Janez

      Nimam komentarja. “Odklop” si. S kakšnnimi problemi se ti ubadaš. L.r. J. KOMENDA
      P.S.
      POKOPALIŠČA SO POLNA LJUDI, KI SO MISLILI, DA SE BO BREZ NJIH SVET USTAVIL.
      KMALU BOŠ MED NJIMI – TUDI – TI.
      PRAH SI IN V PRAH SE POVRNEŠ.

     • denacifikacija

      Ni nujno, z malo sreče mi bo uspelo ustvariti svojega klona, ki mu bom spremeil kromosom, da bo moja ženska verzija, s katero se bom krščansko poročil in si ustvaril družino. Moja družina bomo potem jaz, jaz in jaz, ki se bomo lahko klonirali in oplajali večno.

     • karlina

      Si ti mogoče vzel napačno, ali pa je sploh nisi vzel-tableto namreč

     • Bald Eagle

      Ta zblojenec je ex avtohtoni neandertalec, ki je včasih komentiral na tem portalu.

     • denacifikacija

      Ne, jaz sem samo del denacifikacijskega procesa.

     • denacifikacija

      A boš rekla, da to ni možno, da je neetično mogoče?

     • Bald Eagle

      Bog ti pomagaj! Ja kaj so ti pa storili na psihiatriji, da take klobasaš? Očitno nekaj experimentirajo na tebi. Experiment pa je več kot očitno propadel. Zapadel si v še hujšo duševno motnjo, kot pred zdravljenjem. Toži jih, ker so te strašno mentalno pohabili. Upravičen si do velike odškodnine.

     • karlina

      O, ljubi Jezus in Marija

     • samotoje

      Dodajam: odpustita mu, saj ne ve…

     • denacifikacija

      Kaj pa je kloniranje drugačno kot brezmadežno početje?

     • Bald Eagle

      Ti si pa očitno klon nekega avtohtonega neandertalca, ki je včasih komentiral na teh straneh, ali pa kar ena in ista oseba tega zblojenca, ki je končal v psihiatrični kliniki. Si jim ušel ven in pozabil jemati tablete, da se ti tako trga?

     • denacifikacija

      Jaz sem kvečjemu glas ulice, tako se menimo normalni ljudje vsak dan.

     • Bald Eagle

      Ti si kvečjemu glas norcev.

     • denacifikacija

      Pri vas mogoče, ampak zunaj vašega senatorija obstaja cel pravi svet.

     • Bald Eagle

      Kakšen pa je “naš” sanatorij? Ga poznaš od znotraj?

     • T-Rex

      ti si kvečjemu glas metelkove, na katero se pa poščijem :)

     • rabbit

      Ne on je proizvod Mirovnega inštituta tam take nebuloze vsak dan na tone natipkajo.

   • karlina

    IN

    • denacifikacija

     Nč in, tako se brani vsaka verska država, po Sun tzuju.

 • karlina

  https://www.youtube.com/watch?v=mSvusazIfXE LEPO PROSIM, OBVEZNO POGLEJTE, RES !!!!!!

 • ljubinica

  Ha ha
  Ravnokar prebrala, da ja visje sodisce resilo Jankovica v zadevi farmacevtka ….
  Nam ni pomoci.

  • denacifikacija

   Upam, da bo tožil in pozaprl vse tiste, ki so mu namestili lažno ovadbo, predvsem tožilce in sodnike, ki so se ga drznili obtožiti in mu soditi.

   • T-Rex

    ti si pa na res hudih drogah

  • Mojca pokraculja

   Itak da nam ni pomoči.

   • karlina

    ITAK

  • T-Rex

   je , bo treba vzeti stvari v svoje roke!

 • Sloven”c

  Bom diplomatski. V kolikor je to res je to zelo velika sramota in žaljenje pravih SLOVENCEV !….tudi tistih, ki to niso in so proti mošeji ! …..vendar g.Porić tudi nasprotni pol si bo zelo zapomnil vaše besede. Zelo dobra misel, ki naj bo v poduk arogantnim, ne etičnim in ne moralnim voditeljem ter posameznikom kateri vsiljujejo narodu, kar jim ni po volji. “Razmišljam, opazujem…naredim, ne razmišljam.” Prišla bo huda ura, ko bodo neredi in kaos, zamere pa bodo ostale. Takrat predvidevam, bo hudo.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • herman

  Črnuhi, izsilite še en referendum, da boste še enkrat popušili in skurili 3,5 mio evrov!

  • Bald Eagle

   Referendum je najvišja oblika, demokracije, kjer lahko državljani na demokratičen način odločajo o pomembnih zadevah. Kar se pa stroškov tiče, se pa zahvali tov. Brglezu, ki ni hotel, da bi bil referendum o drugem tiru na dan predsedniških volitev, kar bi bistveno zmanjšalo stroške.
   Če pa ti demokratična ureditev ne paše in se ne moreš sprijazniti z njo, pa pot pod noge in spizdi v N. Koreo.
   Tam je raj za kalibre tvojega kova.

   • denacifikacija

    Tako je, in vse vlade so še sleherno odločitev razveljavile ter naredile po svoje, če ti to kaj pove.
    V severni Koreji se vsaj norca ne delajo iz osnov demokracije.

    • Bald Eagle

     Referendum zadrži nek odlok vlade za največ leto dni.

     • denacifikacija

      Ampak to ne spremeni volje ljudstva, lahko bi kvečjemu potem čez leto organizirali nov referendum, sicer je bolj logično sklepati, da smo še vedno proti.
      Žal pri nas ni demokracije kot take, izrojen politični prostor se dela, da voljo ljudstva predstavljajo poslanci, ki si jih stranke itak same izvolijo in je njihovo število določeno s ključem količine političnih akterjev, ne more jih biti več ali manj kot jih je, ljudstvo si ne izbere ničesar in torej ti predstavniki niti slučajno ne odražajo volje volilcev, samo posredno sodelujejo v nekem kvazi demokratičnem procesu. Na pol demokracija je fašizem, upam, da je vsaj to nedvoumno jasno.

     • Bald Eagle

      To lahko reši večinski volilni sistem, za katerega si stranka SDS prizadeva že lep čas.

     • denacifikacija

      Prepozno, po mojem, ljudje bodo volili svoje gospodarje in lobije,od katerih so odvisne njihove dnevne potrebe in so jim v bistvu zrihtali vse kar imajo.
      Noben hrvat ne bo nikoli volil ničesar srbskega, pri nas ne, na hrvaškem mogoče, ker morajo najprej lobotomizirati vse hrvate, ki so po rodu srbi (katoliški janičarji).

     • Bald Eagle

      Daj, prijavi se pod svojim starim nickom. Je bilo bolj zabavno komunicirat s tabo.

     • denacifikacija

      Ti verjetno živiš v zakleti hiši, kjer se ti zjutraj v ogledalu neprestano prikazujejo duhovi in marsovci.

     • Bald Eagle

      Pustiva to, kje jaz živim. Rekel sem le to, da se prijavi s tvojim starim nickom @avtohtoni neandertalec. Bila je bolj zabavna komunikacija.

     • denacifikacija

      Meni se zdi pa čudno, da me neprestano drezaš naj se podpišem kot neandertalec. Verjetno te že usmerja CIA ali pa si sam kaj zavohal za njih zanimivega in jim boš prodal informacije.

     • Bald Eagle

      Če bi to želel, kar pišeš, te bi že zdavnaj našel in se s tabo pogovoril na štiri oči. Nikoli nihče nebi izvedel za najin pogovor.

     • denacifikacija

      Pošlji raje drona, lol :)

     • Bald Eagle

      Si si ravnokar skuhal kavico in spil šilček žganja?
      Ni mi potrben dron, da te vidim in slišim.

   • karlina

    VELIK PODPIS

   • herman

    ne vem, zakaj si tako kritičen do demokracije v N.Koreji. Tamkajšnji ljubljeni vodja je na oblasti manj časa kot vodja SDS.

    • Bald Eagle

     Ti to resno? JJ je vodil vlado pet let. Ko se boš dovolj opismenil, se bova lahko naprej pogovarjala.
     Najprej pa se poduči, da boš sposoben prepoznati razliko med vodenjem države in vodenjem ene izmed političnih strank. Bistvena razlika.
     Bo šlo?

    • Andreja Trilar

     ti si budala

   • ogledalo

    Zato je ljubljeni vodja ignoriral voljo ljudstva, da so trgovine zaprte ob nedeljah?!

    • Bald Eagle

     Referendum zadrži odlok vlade do največ enega leta. Nisi tega vedel?

 • Anketa Študenta

  http://www.mylanderpages.com/zelenjava_sadje/Super-nagradna-igra
  Super nagradna igra – Mercator boni: 120eur, 70eur, 50eur

  Hitra anketa – povprečno trajanje 4min 30s do 5min (28 kratkih vpr.)
  študent agronomije – privatno financiran nagradni sklad

  Možnost zadetka ca. 1:100 oz. 3:300

  Hvala Slovenci za nesebično pomoč in trud!

  Za vsa vprašanja in nejasnosti sem vam na voljo: [email protected] (ni gmail)

  • denacifikacija

   Merkator boni… ja, kdo vas pa financira, za smetenje na portalu in te čudne raziskave, ki bi zanimale kvečjemu kakega tujca?

   • Anketa Študenta

    Samo navaden študent sem. Nihče me ne financira. Mercator boni pa so zato, da lahko ljudje nagrado enostavno vnovčijo. Ob kakšne vikend paketu v toplicah bi to bilo težko. Ne boste verjeli to bo celo znanstveni članek, če Bog da.

    • denacifikacija

     Že v redu, a kako su ti otac i majka, a deda i baba? Noben po rudu hrvat, a? Ja, koga drugega pa sploh še sponzorirajo…
     Hrvaški znanosti jaz pravim okultna mistika in evgenika, mimogrede.

     • Anketa Študenta

      Ne jaz sem Slovenc. Si sam financiram. Je težko, kakih 5 anketirancev pridobim na dan, rabim pa 200 za izvedbo strukturnega modela. Gremo v boj.

     • denacifikacija

      Nisem te vprašal, če si slovenec, v to ne dvomim, tujec bi na ta način težko promoviral anketo med slovenci. Saj ni nič narobe, nikar se ne sramuj svojih prednikov, vsi smo slovani po rodu, opozarjam samo na odnos hrvaških lastnikov, ki so očitno še vedno v vojni z vsem kar je srbsko, razen kadar se gre za dober posel, s katerim srbi dolgoročno nič ne pridobijo oziroma kadar jim kaj namestijo.
      Pojdi še na Fructal prosit za sponzorstvo, me res zanima kaj bi ti rekli, sploh če je zraven že hrvaški Merkator.

     • Anketa Študenta

      Sem že imel komplet dispozicijo za doktorskega narejeno, na privat faksu, pa so me ti doli šikanirali, da sem se moral na kmetijsko prepisati, tak, da če kdo potem jaz.

     • denacifikacija

      Se ti vidi, ja, da si zelo izobražen in kultiviziran. Pa na kmetijsko si prešaltal,tam kjer mora država financirati največjo izgubo, saj naši kmetje ja še sebe ne morejo prehraniti, zato se pa združujejo s hrvati, za lažjo oskrbo in nastop na tujih trgih (da bi vse skupaj lažje prodali benevolentnim tujcem).
      Eh, še doktorji znanosti niso več to kar so bili, sploh ne tisti, ki doktorirajo pred 30.letom starosti.

     • Anketa Študenta

      Ne vem no. Meni ni bilo nič podarjeno. Maš dobre in slabe.

     • denacifikacija

      Ja, ampak zakaj so dobri vedno samo eni in isti, to je čudno.

      Naredi kakšno raziskavo na temo tujih asimilacijskih vplivov pri nas, recimo, to bi bilo tudi za tuje univerze zanimivo, ko se že delamo, da nacionalne razlike nam ne pomenijo popolnoma nič, pa so vsi naši pomembni družbeni in socialni odnosi ukrojeni praktično že pred rojstvom.

     • Anketa Študenta

      Si lahko misliš, da bi me FDV obtožil razisma in zanikanja holokavsta, sicer pa sem iz ekonomskih sfer.

     • denacifikacija

      To še pride, najprej je treba razširiti okultno mistiko in evgeniko, s katerimi so nadomestili znanost, ko bo ideologija naredila svoje, potem se bosta pa lahko spet začeli prava norišnica in pekel.
      Sodobni nacional socialisti zlorabljajo Hegla, za njih je bila 2.sv vojna samo še ena vojna, ki so jo delno pač izgubili, samo še ena v neskočni seriji bitk, ki jih vodijo v končno zmago, ko bodo ustvarili svojo izmišljeno raso izrojenih übermanschev in s tem uresničili tudi teofizično versko dogmo. Hegel je storil isto napako kot machiaveli, trdil je, da zgodovina ni ne dobra ali slaba ampak zgolj skupek bolj ali manj povezanih dejstev, ki sama zase lahko delujejo neodvisno od zgodovinskega ali moralnega okvirja. Hegel je ustvaril podlago modela za dober nacional socializem, za fašizem, ki deluje, skratka, zato zgleda danes Evropa podobno kot pred 1.sv. Mi dejansko poznamo svojo prihodnost, preteklosti ne razumemo več, zato se nam zdi prihodnost neznana,nedoločna in nedoumljiva, ampak na nek način blizu in logična.

      Rabimo denacifikacijo uma, ne pa nemogočo lustracijo komunistov.

 • Montana

  Ja tudi mi si bomo zapomnili PoriĆa, JankoviĆa in podobne….

 • Janez

  Tale gospa ali tov.
  Dr. M.M. B.
  ŽE GLEDA, KOGA BI – PRE- BOKSALA !
  Ne izzivajte – je. Morda je ženski M. Tyson. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  OKSARSKA
  ŠOLSKA
  MINISTRICA DR. M.M.B.

  https://www.google.si/search?q=maja+makovec+brenčič&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjK8qnt4sPWAhXCalAKHQC6DqEQ_AUIESgB&biw=1280&bih=800#imgrc=cs48oVqjk9SGGM:

 • sunday

  a veste, da se bo, po vsej verjetnosti v sloveniji ukinil konzulat usa – zakj že oz. zakaj le?!!!

  • denacifikacija

   Verjetno bo isto kot v Jugoslaviji, vse pomembne ustanove bomo imeli v Zagrebu.

   • Ashtar Sharan

    Kr Sanja NAPREJ vosel

  • šmentanamuha

   S takim premiejem je isto, kot da ne obstajamo. Našega Cerarja v tujini še za vratarja ne bi vzeli.

 • lauraas

  Kar ste izvolili, to zdaj imate! A šne veste, da južnjaki skup držijo.

  • dost imam!!

   To si pridemo Slovenci po lestvi navzgor, ko smo v tujini in spoznamo, kako so “piz..” med sabo zlizane. V Bosni so se klali med samo kot zveri, v Avstriji pa drzijo med sabo kot poslednji mohikanci. Cele firme so samo “nasih” in pazi, to firme, kjer tudi grupe po 20 dvajset ljudi v proizvodnji ne zna niti guten Tag … ampak ni problem, imajo oni svojega teamleiterja, ki za njih potem gobca v polomljeni nemscini. Pusti ti to bando juznjasko, ko bo treba, bodo potegnili skupaj ter nato magari z Italijani ali Nemci, samo da se te kot Slovenca resijo.

   Mi Slovenci pa kot p****e polizane potem prebiramo srbske in hrvaske medije, kaj si sedaj mislijo o nas kot svetovnih prvakih v kosarki. Baje, da so tako njihovi z njihovim igrali?!? Pozabijo pa, da so njihovi spizdli od njih zaradi tega, da so sploh lahko preziveli ter da oni lahko igrajo kosarko samo zato, ker jih slovenski Triglav sponzorira. Ampak nase pi***e novinarske prebirajo njihove casopise, kaj si mislij o nas!?!?! Pa mene boli k***c kaj si misljo o nas.

  • dost imam!!

   Aja se to, ko ti Srb, sicer rojen v SLO ter nosilec SLO drzavljanstva v AUT rece: ” Slovenci ste budale, da vas clovek samo isce! Jankovic, sicer nas clovek, vas bo prodal za 1€, ce bo treba, Vi pa mu nasedate vsake volitve posebaj. Res se mi smilite naivnezi in mamine maze.”

 • sloustava

  V katoliski Sloveniji imamo Allah akbar! Dobro jutro, Slovenci im Slovenke, dobro jutro! Ura je 5min do vase smrti, vi pa se sanjate! Navcek v edini cerkvi ze bije, iz minareta pa rohni Poric. To namrec alahovci obvladajo, ISIS jim je ucitelj…Kje se to dogaja? Tam, kjer se teptajo tisocletne sanje prednikov o samostojnosti in svobodi. Pride tujec v tvojo hiso in te izrine iz nje. Pomaga mu tisti tujec, ki je totalno sprevrzen in maloumen sicer iste vere kot si ti. Upam,da so matere ali je mati ponosna nanj, saj bo tudi ona kmalu letela od svojega ognjisca. Brezkompromisno!

 • delaware

  On The List…

 • bubamara

  Religija miru. Srečno Ljubljana. Potrebovali jo boste; srečo.

  • valentin

   Ko te zapusti pamet se ne zavedaš, da te je sreča že zdavnaj zapustila.

  • freedomfighter

   zanimivo da vsi tako jokate v ljubljani pa nimamo nobenih problemov ne z đamijo ne z muslimani…seveda ljubljana zmaga v življenskem standardu in praktično v vseh pozitivnih stvareh…to leti na zaostalo v slovenijo seveda na zahodu se že na volitvah vidi da so bolj normalni ljudje

   • Tnček

    pa ti si totalni opranoglavec ! tvoji musliji so neciviliziran narod! Na srečo, je tudi nekaj normalnih, kateri pa se bojijo govoriti o njhovem šefu, ker bi sicer ostali brez glave.

    • freedomfighter

     Moji muslici ?? Drgac so muslimani ena redkih skupin ljudi ki jih ne maram ker so prevec nazadnjaski za nas liberalen svet…tako kot so tudi nekateri beli evropejci prevec nazadnjaski in nocejo sprejeti da ne zivimo vec v 18 stoletju

 • Steiermark

  muslimanski kameltreiberji in turški hlapci, so nam najprej vkradli , našo državo, sedaj bi pa nas radi še, dokončno iztrebili!

 • Steiermark

  Zanimivo, da nam “duhovni vodje” najbolj teroristične in pedofilske religije, že sedaj grozi! Tukaj bi morali takoj uvesti preiskavo in ga zaslišati ter nazadnje obsoditi zaradi terorističnega delovanja, čeprav samo z grožnjo, ki je še zaenkrat ni uspel udejaniti!

  • freedomfighter

   katera je bolj pedofilska religija je še debata

   • Tnček

    a se bijiš da boš izgubil “udarjenost”

   • Ashtar Sharan

    PEDOFILI so Muselska Jezuitska in judevska samo naravo vera ni bila nikoli ker to je naša prava vera! Bila je in bo tudi NAPREJ ostala NARAVO VERA

 • kristjanka

  Ali bodo ustrezni državni organi vprašali muslimana po dodatnem pojasnilu glede svoje izjave’!!??!?!?!??!??!?!!

 • kristjanka

  Ali bodo ustrezni državni organi vprašali muslimana po dodatnem pojasnilu glede svoje izjave’!!??!?!?!??!??!?!

 • Tnček

  naj tale zgubljeni muslić organizira referendum, pa da vidimo koliko bi jih bilo za !?
  razen njegovih maškar, sigurno nihče!!!!!!

  • freedomfighter

   še en referendum…enim pa res seka a niste vidl kako ste na zadnjem zgubil…prislo je 20 procentov volilcev pa še te so večina podprli zakon

   • Tnček

    pa ti si bedak z rodovnikom

 • luckyss

  Poimenovanje ulice sploh ni sporno…
  Lahko bi se imenovala tudi npr “džihadistična ulica” ali ulica terorizma..
  Porić pa je živ primer, da džamija ne sodi v razvito Evropo..

  • Matt_von_Glanz

   Najbolj nam je všeč ime Ulica Jana Husa 13.

  • freedomfighter

   potem bi ulice na katerih stojijo cerkve lahko klicali recimo ulica sežganih žensk ali pa inkvizicijska ulica

   • traktor

    Razlika je samo v tem, da si ti falil ceuga fuka stoletij.

 • Anton

  Kako se je lahko tako zredil če ne je svinjine?
  Ne jejte halal govedne ker očitno redi k hudič!

  • Commie Disposer

   Alkohol v potokih, za zaprtimi zidovi- to je balija

  • Ashtar Sharan

   Saj je sam svinja

  • Ashtar Sharan

   Muslemi ishajajo iz svinj zamorc pa iz majmunov in to je fackt zato pa sovražjo belce ki žrejo njihove brate!

 • Commie Disposer

  Kdor je da tem baliji papirje, naj odgovarja asap

 • Matt_von_Glanz

  “Ocenil je, da nekatere ljudi moti objekt in ne ime ulice. ” — GENIJ, ni kaj

 • Joža Gabroža

  ERDOGAN JE JASNO POVEDAL MINARETI SO NAŠE SABLJE ALI MEČI ĐAMIJE SO PA NAŠE KASARNE in jaz mu 100 posto verjamem

 • Silka

  Kaj tujaj pa ni cerkev in njihivi predstavniki niso ločeni od državnih institucij? Kaj Purić ni predstavnik “mohamedov”? Samo ko je bila blagoslovljena šola je bilo tako?
  BANDA KOMUNISTIČNO ISLAMISTIČNA!

 • lokec

  Preveč Ljublančanov je, ki nima rada Slovenje predvsem pa ne slovenske kulture.

 • Tnček

  ne vem, ali ima porič istega šefa, kot tisti ki sejejo smrt po svetu ? Ubijajo nedolžne ljudi, otroke, sečejo glave in njihov veliki jih podpira oziroma jih nagrajuje z devicami ko ” junaško umrejo “. Še v kameni dobi ni bilo take svinjarije.

 • Mate

  E dragi Slovenci mislm da se bo pa zdej pokazal kak narod smo! Js bi organiziru peticijo proti izgradnji đamije in poimenovanje ulice po njej! Nej majo objekt, samo brez minareta ker ne spada v naše kulturno območje. Zanima me kolk nas je za, pa če je to izvedljivo?

 • Wikttor

  Se strinjam. Njihov bog je zlo človeštva.

 • Ashtar Sharan

  Träum nur weiter du Muslim Schwanzlutscher verpiss dich da nach Albanien du Arschficker

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!