Tako perverzno so na 24ur iz Jankovića, čigar sinovoma so odpisali 29-milijonski dolg, naredili žrtev: Župan najbolj oškodovan? Se hecate?!

Uroš Slak in Zoran Janković (Foto: posnetek zaslona)

Pri televizijskem programu POP TV in portalu 24ur.com se potem, ko se je v odpis dolga sinu Zorana Jankovića vmešala policija, na vse moči trudijo Jankovićeve prikazati kot žrtve dogajanja. Tako se je ljubljanski župan z veseljem odzval vabilu v oddajo 24ur Zvečer, kjer je gledalce prepričeval, kako naj bi bil sam najbolj oškodovan, prav tako pa je trdil, da so njegovi sinovi drago plačali za svoje napake. A to ni niti blizu resnici, voditelj Uroš Slak bi ga namreč s pravimi vprašanji lahko povsem sesul, pa ga ni povprašal o življenjskem slogu, ki ga na Instagramu razkazuje partnerka Damijana Jankovića, in o tem, kje ji denar za to. Med drugim je Janković v oddaji samozavestno o sebi govoril tudi v tretji osebi, prav tako pa naj se ne bi bal možnosti odpoklica župana, saj je trdno prepričan v to, da še vedno uživa močno podporo Ljubljančanov.

Celotno Slovenijo že dalj časa razburja odpis 29-milijonskega dolga Damijanu in Juretu Jankoviću, sinovoma ljubljanskega župana Zorana Jankovića. Kot eden od upnikov je pritožbo na odpis vložilo kar sodišče, zdaj pa se je v zadevo vmešala tudi policija. Dogajanje je bila tudi osrednja tema sredine večerne oddaje 24ur Zvečer na pajdaško-kapitalističnem programu POP TV, kot gost pa se je na vabilo pričakovano z veseljem odzval tudi župan Janković. “Dejstvo je, da smo imeli v Sloveniji prisilnih poravnav nekaj čez 200, da je šlo za okoli 300 milijonov evrov, vi pa ste obravnavali samo primer s priimkom Janković,” je župan Janković že uvodoma dal vedeti, da naj to ne bi bilo nič neobičajnega, poudaril pa je, da naj se niti en upnik ne bi pritoževal. No, to je debela laž, saj se je prejšnji teden tik pred rokom pritožilo Okrožno sodišče v Ljubljani, niso se pa pritožila nekatera izmed podjetij v državni lasti, ki so prav tako upniki, kot smo na Nova24TV že poročali, pa obstaja velika verjetnost, da so odpis dolgov omogočili prav fiktivni upniki.

Janković tarnal, kako drago so za napake plačali sinovi, Slak ga ni povprašal o življenjskem slogu Damijanove partnerke
V oddaji so spregovorili tudi o upniku Janu Becu, ki je po vseh indicih tesno povezan z družino Janković, kar sam Zoran Janković pa je priznal, da je Becu za 380 tisoč evrov prodal terjatev, ki bi jo, če bi njegov sin tako zahteval, prodal tudi za en evro. Po TV Slovenija, kjer so izpostavili trditev Damijana Jankovića, da naj bi tudi on klavrno končal, so tako poskusili tudi pri 24ur.com, kjer izpostavljajo trditev Zorana Jankovića, da je Jure Janković drago plačal za svoje mahinacije, zaradi katerih je izgubil hišo. A ob tem niso problematizirali življenjskega sloga njegovih sinov, ki se ga tudi ob takšni medijski pozornosti ne sramuje partnerka Damijana Jankovića Ursula Gawish, ki naroča v zlato ovite zrezke v vrednosti 300 evrov in se hvali z modnimi kosi prestižnih blagovnih znamk. Zorana Jankovića voditelj Uroš Slak ni vprašal, od kje ji denar za to, na Nova24TV pa smo poročali, kako je lansko leto dobila status samostojne podjetnice.

Na spletnem portalu 24ur.com skušajo takole bralce prepričati, da je Zoran Janković največja žrtev dogajanja (Foto: posnetek zaslona)

Janković se ne boji odpoklica z županskega mesta, hvali se z zaupanjem Ljubljančanov
Janković se je v oddaji počutil vidno nelagodno, svojo ošabnost pa je med drugim izkazoval tudi tako, da je o sebi govoril kar v tretji osebi, prav tako pa naj se po svojih besedah ne bi bal uvedbe možnosti odpoklica župana, saj naj bi mu, kot pravi, Ljubljančani zaupali. V oddaji je tako dobil priložnost, da se je lahko pohvalil s svojim delom in da je spomnil, kako je zmagal na petih volitvah že v prvem krogu. A rezultati njegovega dela so evidentni, v Ljubljani smo vsako jutro priča prometnemu kolapsu, cene stanovanj so podivjale v nebo, na račun turizma pa lahko bogatijo samo Jankovićevi prijatelji, ki gradijo hotele. Prav tako že dolga leta propada kompleks Stožice. Kot smo že poročali na Nova24TV, Jankoviću tudi po koncu županovanja najverjetneje ne bo hudo, z obiskom v Moskvi naj bi si po nekaterih špekulacijah prislužil službo predsednika uprave slovenske podružnice ruske državne Sberbank, kjer ga po vsej verjetnosti čaka vsaj 0,5 milijona evrov bruto plače letno!

Javnost je nad poročanjem POP TV in 24ur.com zgrožena!
Javnost je ob takšnem delovanju POP TV zgrožena, gre sicer za komercialno televizijo, a njeno delovanje smo prisiljeni plačevati vsi naročniki televizijskih paketov v Sloveniji, pa čeprav tako nekakovostnega propagandnega programa ne želimo gledati. V nadaljevanju prilagamo nekaj odzivov z družbenega omrežja Twitter.

Rok Krajnc

 • Olga101

  Udbomafija press!

 • Rožle

  Sem le slepo upal, da ga bo gost prekinil z .. :

  ” Gospod Slak, .. tega vprašanja pa nisem zasledil na vabilu v vaš studio !!! ” …

  • SIMON ROZIC

   …je šlo lepo po spisku, deset vprašanj, en neumen odgovor, de!

  • zokispoki

   Moj odgovor je enak prejsnjemu, de ! Dededede !

 • rubec

  Da ne omenimo tistega velikoglavca iz njihovega kao dnevnika. Če v google prevajalnik vnesete besedo teslo, dobite v prevodu besedo muhich. V kar 17 svetovnih jezikih.

 • antimur

  Prav zaradi takšnega norčevanja iz Slovencev, se je potrebno udeležiti protestnega shoda 10. oktobra ob 16:00 uri pred Prešernovim spomenikom. Potrebno je pregnati kučaniste, levofašistične medije in podobno navlako.
  P.S.: Slak, sram te je lahko v rit in glavo, izdajalec Slovencev.

  • SIMON ROZIC

   —takšen se je Slak rodil! Boljši bi bil splav, če mene vprašaš !

   • JANEZ GUS

    To rdeče govno smo hitro prepoznali.Od takrat tega smrada ne gledam.

  • jakob kovač

   Zakaj pa niso desni zavrnili tega zakona ,ampak so se samo vzdržali kar ni nič!-vsi so isti in nas imajo za molzne krave,potem nam vržejo kakšno kost da se prepiramo med sabo,oni pa lepo v miru izvajajo svoje umazane posle!

 • cosmosjasnovidec

  Spet mi je po blokadi 2.dni trenutno omogočeno komentiranje blokade pa kot izgleda dobivam tudi če samo napišem dober dan.
  Hvala,hvala,hvala Nova24Tv sem tako vesel za cenzuro na tem portalu,da od veselja sploh ne komentiram na tale članek hahahahahaha.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • Rožle

   Ja, nova metla pometa bolj intenzivno … :)
   .. mogoče boš mogu malo po edited tvojo spodnjo orodno vrstico ..

   • cosmosjasnovidec

    Že je tako ali tako preblaga in osiromašena.
    Če je razlog blokiranja spodnja vrstica potem se pa že vidi kje smo se znašli tako,da hvala lepa za take portale.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • Rožle

     no, moraš pa priznat, da so nam na Kurah zganjal večjo cenzuro ..
     .. in to še predno si sploh rekel dober dan .. :)

    • freedomfighter

     Ja zadnja vrstica je problem ker gre za nagovarjanje h nasilju…ce se tebi uriniranje po ljudeh ne zdi nasilje po tem si na stopnji psa ki ga imas na sliki…za civilizirane ljudi je to pac nasilje

  • rubec

   Ne se sekirat. Kojihjebe.

   • cosmosjasnovidec

    Saj se ne.Razvidno pa je kaj se dogaja na portalih takrat,ko se ne bliža čas volitev.Pred volitvami,ko se potrebuje volilce namreč ne obstajajo cenzure.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

   • zokispoki

    Kje se ga pa pezde upa postavljati prava vprasanja ?!?

  • milanček

   tudi mene so blokirali, ko napišem, da je nujno za Slovenijo in slovenski narod, sedaj bom še bolj direkten, zaradi namenskega uničenja slovenskega naroda, kućana ter vse njegove podanike, usmrtiti!

   • cosmosjasnovidec

    Kaj češ tako je vedno na koncu bilo in bo.
    Če boš pa pričel na veliko hvaliti “kurćane,jankoviće itd.” in,če ne boš pisal kaj proti levakom,komunistom,čefutarjem kot nekateri pa ziher ne boš dobil blokade tako kot jo bom vsak trenutek spet jaz hehehehe.
    Admin še ni na obhodu.
    Mimogrede je pa najbolj zanimivo,da sem preveril (se vse vidi in najde na email pošti preko katere sem tukaj registriran) kdo vse so podali prijave zoper mene tako,da sem očitno sedaj na črni listi.
    Ne bi si mislil ampak največ je tistih kateri se predstavljajo za desničarje ti pritisnejo plus obenem pa na okno “Prijavi komentar”.
    Hinavščina,da večje ne more biti a ni pomembno sem napisal toliko,da se za njo ve.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • antimur

     Bolje, da pišeš tako kot misliš, bo vsaj tvoja vest mirna, brez zavajanj in zahrbtnosti, ne tako kot kučanisti, NSi in podobna golazen.

     • cosmosjasnovidec

      Tako sem do sedaj vedno tudi pisal zato pa dobivam blokade z očitnim namenom preusmerjanja.
      Ni pomembno,če se bo tako nadaljevalo boli mene za takšen portal kjer se je pričela cenzura kot na ostalih levuharskih.
      Za preganjanje dolgčasa obstajajo tudi druge zadeve portali na katerih je prisotna cenzura pa res niso vredni obiskov.
      ———————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      ———————————————————————————

     • janko

      Nočem bit pameten, Cosmo, naj povem moje mišljenje. Refren mislim da ni ok. Tvoji komentarji pa so vedno the best, iskrenost in vse ok! Nekaj dni nazaj je tudi meni zbrisalo vsaj dva obična posta.

     • Tomaž Mlakar

      Tvoj podpis o levakih in tako naprej spiminja na mokre igrice pissa. Kako gej.

     • cosmosjasnovidec

      Najprej se nauči Slovenščine čefutar zabit,da ti ne bom napisal mojega mnenja o tebi pederajsar in spet dobil blokado.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

    • freedomfighter

     Desnicarji te hocejo blokirati ker jim odganjas volivce…ti svoje primitivno mnenje in obnasanje delis z morda 5 procenti drzavljanov ki jih nihce noce meti za podpornike ker odganjate ostale

  • SIMON ROZIC

   Itak!

  • Slovenka

   Zadnji dve vrstici res nista noben cvet elegantnega izražanja, tako da razumem nelagodje administratorja. Ni pa mi jasno, s čim sem se jaz zamerila, da so mi zbrisali komentar. Napisala sem nekako takole. Rusi niso Slovenci, zato naj Zoki pazi, ko ima opravka z njimi, ker z Rusi ni varno zobati češenj. ??????????

   • JANEZ GUS

    Admin ne prebere kaj zbriše.Enkrat mene,enkrat tebe, enkrat njega……..

   • Miro Jereb

    Rusi so neumni in ZLOBNI…to je tako kot so slovenci faušljivi. Karakter naroda. In naši jim kar še vedno lezejo v rit…PA ŠE DO DANES NAM NISO UKINILI VIZUMOV ZA POTOVANJE V RUSIJO. Sem hotel v St. Peterburg na ogled ermitraža v živo. Procedura za vizo da te kap. Sem rekel..ko vas jebe in šel vse pogledat na YOUTUBE.

 • milanček

  čefurji jankovići, ter njihov “oče” kućan, ravno tako čefur, morajo biti takoj odstranjeni iz naše Slovenije! odsranjeni, ja, na kakršen koli način, morilcem slovenskega naroda je jasno, kako se vse to udejani! kućan mora biti out!

 • Unikatna

  Se norčujejo iz revežev! Fej…

 • James Lammar

  V Mariboru bo ta vikend potekala akcija zbiranja premoga za obubožane Jankoviće!

 • milanček

  slak, kako si lahko tak poden, si pravi revček! ti ne boš nikoli novinar! SERONJA!

  • Rožle

   A ni on celo nek pravnik ..???

   • cosmosjasnovidec

    Z šolo za duševno prizadete??
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

   • SIMON ROZIC

    …seveda , pravnik za naravno pravo- po Brglezu!

   • JANEZ GUS

    Toliko kot jaz astronavt.

   • Milan Poljansek

    Trgovćić tako kot Han !

 • Coeus

  Jah Zoki se je dobro naucil od Janse, ki ze celo zivljenje dela same svinjarije, na koncu je pa on oskodovan, politicno preganjan,… Sicer so pa vsi desnicarji taksni. Se sreca, da so prvorazredni in da jim nastavljeno sodstvo skozi prste gleda.

  Ko pa kdo drug uporabi vase metode pa jok in stok. :D

  • Peter

   Imaš problem, vidim.
   Ne ločiš leve in desne.
   Pa ko bi bil to tvoj edini problem, no.

   • Rožle

    Je Admin tokrat na večerji ..???

    • cosmosjasnovidec

     Očitno,ker še tudi jaz do sedaj lahko komentiram.
     ———————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec
     ———————————————————————————–

   • Coeus

    Nimam problemov z levo in desno. Je pa res, ce bi bil samo to moj problem bi bilo super. Problem so idijoti, ki vodijo in zelijo voditi drzavo… to pa je potem gora problemov, no.

  • Slovenec

   Skorumpiranega in iz Slovencev norcujocega se srbskega šerifa
   primerjaš z osamosvojiteljev?
   Ali veš kaj delaš?

   • Coeus

    Kaksni osamosvojitelj neki… lopov in vojni dobickar… to pa ja.

  • macon

   Ko levim barabam vsega zmanjka, se gredo vsegliharstvo.

   Kdaj je sodstvo odpisalo Janši in komurkoli iz desnice 100.000 dolga? Zate je seveda patria politični proces z abotno obtožnico dokaz, da je Janša privilegiran, ker so ga razveljavili, potem, ko je bil skoraj leto za nič v zaporu, medtem ko Zokan niti ne prestopi praga sodne dvorane.

   • Coeus

    Tudi Zokiju so vse razveljavili, tako da je cisto isto kot pri Jansi. Prvorazredni lahko delajo kar hocejo pa jim nihce nic noce. Bogi Jansa a ne? Ti si bolj retardiran, kot bi pricakoval od SDS-ovca. :D

    • macon

     Kretenska baraba enačiš ukradene milijone in to, da je Janša bojda dobil neznano obljubo koristi za stranko na neznanem kraju ob neznanem času od neznane osebe na neznan komunikacijski način. V normalni državi se za to sploh proces ne bi začel in v normalni državi Zokanu ne bi odpisali 45 milijonov dolga.

     Ti si retardiran režimski pokvarjenec.

 • Skrajno Desni

  Le kam so Jankovići vložili vse te odpisane milijone.

  • cosmosjasnovidec

   Na Malto kamor bodo počasi poniknili brez sledu so prenesli vso premoženje.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

  • SIMON ROZIC

   Delno v Zadarsko luko!

  • Steiermark

   Ja kam neki, v svoje nenasite velikanske balkanske riti! Ali nisi opazil, kako se njihova “razširjena” žlahta baše s pečenko ovito v zlato!

 • Inkvizitor levice

  Kdor tem pravljicam o nedolžnosti verjame, je očitno prespal zadnjih 30 let. Njegova Elekta je pljačkala ljudi že v 80-ih. Malta, Bernardin hoteli….
  Gledam svoj namizni globus, pa si mislim,…centimeter,…dober centimeter je manjkalo leta 1945, da bi prišli pod angloameriški svobodni svet, pa bi vse civilizacijske, moralne, etične in vse ostale pridobitve do tedaj, ostale bolj ali manj nedotaknjene, bi preživele in se razvijale naprej in plemenitile našo domovino…….pa danes takšnih oddaj ne bi gledali. Drhal murgelska komunistična ☠ ☠ ☠

  • Andrej, Miha ali Jure

   Angloameriški svet je imperialistično zlo. Potrkajo na vrata, dober dan mi imamo demokracijo, zato predajte vse dobro kar imate, če ne dobite bombe. Uboga Slovenija.

   • samotoje

    Vidiš, zato so pa “prosovjetske napredne sile” ustanovile PIF- protiimperialistično fronto že leta 1941 in potem pobile vse tiste, ki niso čutili protiimperialističnega duha. In ostanki tega duha zdaj bivajo v ukradenih vilah, občudujejo umetniške slike, pokradene od imperialističnih škodljivcev. To zdaj počnejo njihovi otroci in vnuki. In so protiimperialistično nastrojeni. Jaz pa ne, ker sem preživel ob ameriški pomoči po vojni- mleko v prahu, sir, celo kakav. In penicilin smo dobili.

  • SIMON ROZIC

   Me kar strese srh, če samo pomislim, kako je narod nasedel tej
   komunistični drhali in da angloameriški svet ni spregledal diktature
   komunizma in Titoizma! Res je bil zmeden čas, ljudje so se komaj
   preštevali med mrtvimi in oslabljenimi, vsak, ki ti je ponudil drobtinico
   je bil dobrodošel in prve laži komunizma so se kar lepile na neumno
   ljudstvo. Star recept komunizma in diktature je: ponižati človeka, mu
   odvzeti možnosti za človeško življenje in ga na ta način popolnoma
   podjarmiti ! To znajo, saj revne množice ne vidijo izhoda in še bolj
   bredejo v nesrečo! Zakon revežev: “kupiš me za kos kruha” !

 • Inkvizitor levice

  Te prasci levičarski ščitijo svoje riti za največje svinjarije ki jih počenjajo. Eni prasičji družini so odpisali 29 milijonov dolgov a glavni merjasec pravi, da je on najbolj oškodovan??? Ma kakšna država je to, da to dopušča. Jelko Godec zaradi nekih minornih napak hočejo diskreditirat in oblatit…in to samo zato ker je stopila zdravstvenim lobijem na rep. Zakaj nismo kučanistov leta 1991 lustrirali…Zakaj gamad levičarska vas nismo razfukali… ZAKAJ ??? ☠ ☠ ☠

 • Rožle

  Če bi mu postavil prava vprašanja … bi sigurno pokaseral odgovore v Janković stylu ..
  -.. ” ODGOVOR ENAK PREJŠNJEMU !! !!!

 • Andrej, Miha ali Jure

  Slovenci smo ta bolš.

 • Inkvizitor levice

  Peter in Rožle, a bomo zmetali komunajzersko drhal v brezna? Ajd, dajmo…maščevanje za leto 1945. ☠ ☠ ☠

  • Slovenka

   Neodgovorno protislovensko združbo skipajmo na vlake v zapečatene vagone in črta Saraorci. Nikar si ne mažimo rok kot kristjani in Slovenci. Niso vredni, da bi pošteni ljudje zaradi njih stali krvavih rok pred Stvarnikom. Balkan je prava destinacija za take lopove, zakaj bi skrunili svojo prelepo Slovenijo?

   • Inkvizitor levice

    Je še prostora v breznih. Naj kurbe trpijo tako kot so nedolžni ljudje leta 45’…

    • Slovenka

     Že res, da je še prostor, vendar je škoda Slovenije. Če bodo nekega dne komunistični paraziti leteli iz Slovenije, bo to zanje velika kazen, ko se bodo morali brez znanja, pameti in integritete znajti v okolju, kjer ne bo privilegijev, stričkov in tet, ki bi zadovoljevali njihove potrebe po lagodnem življenju nad zakonom.

     • JANEZ GUS

      Smrduhi komunajzerski bodo lahko leteli samo še tam,KJER NI MUH.Sem dovolj jasen,

     • Slovenka

      In še to. Tam bodo tujci in tedaj se jim bo končno posvetilo, kakšna vrednota je slovenstvo.

     • JANEZ GUS

      Rdečuhu se posveti samo,ko ga dobro pripališ.

   • Tomaž Mlakar

    Tukaj nobenega kristjana nisem srečal. Samo sovraštvo bruhajoče ljudi. Sovraštvo, maščevanje in prepir ravno niso krčanske vrline, kajne?

  • Rožle

   Pa sej se že kar sami mečejo… in to kar v prazen bazen ..

   • Inkvizitor levice

    :)

 • Inkvizitor levice

  Srb Jankovič izsiljuje seks v zameno za zaposlitev, jemlje podkupnine za posle z mol, dolgov nikoli ni plačeval, uničil merkator, ljudje delali samomore zaradi njega… To se ne more dobro končati, ne za njega in ne za sostorilce ( leva politika in levo sodstvo). Za njim ostajajo samo dolgovi in moralno opustošenje…in kurba se ima za oškodovanca. Bandit srbski !!!

  • Slovenka

   In takega tipa je 26 ‘uglednežev’ na kolenih prosilo, naj kandidira na volitvah. Kdo je tu nor?

   • JANEZ GUS

    Teh rdečih smrduhov imajo imena in prijimke.Tam sem videl Bučarja,takrat se mi je obrnil želodec,vedel pa sem,da je ta opica bil udbovc.

  • SIMON ROZIC

   Zelo natančno opisana “Slovenska osebnost leta ” – mafijska srbska kurba!

 • Olga101

  Zato pa želijo “naši” preganjati “sovražni” govor (resnico), da jim nihče nič ne more!

 • bubamara

  Za Slaka so pijančki v vaški gostilni znanstveniki.

 • skorpijon93

  važno da je dal dovoljenje in denar za džamijo, marš golazen, nagnat vse skup ! izdajalec !

 • ehnaton

  Tole kurjenje zadeve z vidika, kako je Slak vodil oddajo je popolna neumnost pa tudi ni res, da se je pustil voditi Jankoviću. Tega še v življenju nisem videl tako neprepričjivega in stisnjenega v kot, kot ravno v včerajšnji oddaji. In, če Požar v naslovu zapisa na strani 24 ur ne vidi cinizma, vsak vidi kar hoče videti, jaz ga na primer vidim. Pri vsej zadevi je edino pomembno, kako bo sedaj ukrepala pravna država, oz. kako bo uporabila razpoložljive dokaze. Ali se bo ponovila zgodba z izsiljevanjem spolnih uslug farmacevtke (ter hkrati s tem jemanje podkupnine) ko sta tožilstvo in sodišče (Vrhovno) poskrbela, da so bili prisluhi kot dokazi izločeni, ali bo v tem primeru drugače. Sam sem glede tega v dvomu in menim, da je bolj kot vprašanje, ali bomo čez noč postali pravna država, pri celi zadevi odločilno to, ali se je vodilna politična nomenklatura in tisti, ki jo usmerjajo iz ozadja, kamor zaenkrat sodi tudi Janković in, ki se je očitno med seboj udarila na nož odločila, da se ga znebi. Vi pa, če želite brati zgodbe o neki Ursuli Gawish in zlatih zrezkih, kakor vam drago.

 • freedomfighter

  Hmm…kdor je gledal vceraj je videl da ni je jankovic sebe oznaceval za zrtev inne novinar…ne vem kje ste prisli do tega da je 24 ur delala iz jankovica zrtev

 • SIMON ROZIC

  Scena je bila popolnoma bebava; z dvema bebcema bi radi pri POP-u
  naredili populističen vtis, kot, da smo vsi sami kreteni! Hej, počasi, da s
  vam vest ne oglasi ! Slak kot kozel v raju, osladno graja “čiko” iz
  magistrata, ta pa se reži z zavitim gobcem do ušes in čez, s floskulami
  preko vsake mere okusa, o nekem spoštovanju sodstva in …sicer pa ne
  ve, zakaj se sploh gre, saj je vse po zakonu—kozlaš!
  Vmes so bile še reklame, da si je Slak utrl kapljo znoja in šel “scat”…
  mi, gledalci in poslušalci pa tudi ( če te ni pristisnilo še “srat”) !

 • JANEZ GUS

  Mislim abotno od Slaka.Saj ti tip itak ni nikdar narediv vtisa…..

 • Simon Meglič

  Hh

 • Povratnik

  Balkanci smo. Tu na Balkanu je vse to normalno. A mislite, da je bilo 10, 20, 30, 100, 200let nazaj kaj bolje.
  Itak.
  Kradli so in bojo še naprej.

  • samotoje

   Ne drži. 100 in več let nazaj Slovenija oz. slovensko ozemlje niti geografsko niti socialno ni bilo balkansko.

   • Povratnik

    Hm…
    Se motiš….
    Če si slovenc še ne pomeni da so vsi pošteni.

    • samotoje

     Prav je Slovenec. In nisi razumel mojega komentarja.

     • Povratnik

      Slovenci so kradli že več kot 200 let nazaj. Sam tega zgodovina ne uči.

     • Andrej

      Zgodovina se je v Sloveniji pričela s komunizmom. Pa kraja tudi.

  • Slovenec

   Nikakor nismo Slovenci balkanci. Smo pa zaradi jugovicev tukaj prevzeli balkanske navade, kletvice,
   lenoba, korupcija, nemorala itd. Svoje so dodali tudi komunisti, ki
   so Slovencem odvzeli vrednote.

   • Povratnik

    No če ti tako praviš bo držalo.
    Kumunisti so krivi za stanje kakršno je.
    Super. Sem že prebral na tem portalu nekaj takih prepričanj.

 • Simon Meglič

  Janković je imel moj glas, vendar sem se se po dolgoletnem utapljanju ob divjem odlagišču odpadkov ob Peruzzijevi ulici dokoncno odlocil da za njega sigurno ne bom vec glasoval tako kot moji sokrajani.

  • JANEZ GUS

   Hm

  • samotoje

   Mene grozno zanima, zakaj je imel tvoj glas.

 • Povratnik

  Zakaj Nova24 ne povabi Zorana Jankoviča v odajo Kdo vam laže?
  To bi rad slišal.

 • Slovenka

  Med pogovorom se je zanesljivo potrdilo dejstvo, da Uroš Slak ni Lojze Slak in da je med njunima svetovoma in vrednotami še večja razdalja kot med Severnim in Južnim tečajem.

  • SIMON ROZIC

   …to pa ločimo 100% !

 • Božidar Rodica

  Ja Slak U. Bogi ma so te zmanipulirali..ježš….

 • Aresnica

  OPICE tu OPICE tam – V socializmu ni nič naravnega –
  https://ambasador21.wordpress.com/2019/09/16/v-socializmu-ni-nic-naravnega/


  ______________
  Lep pozdrav

 • Slovenka

  Uroš je pokazal uboštvo duha in si s tem zagotovil nebeško kraljestvo. Vsaj nekaj.

 • skorpijon93

  kakršni volivci takšen župan , kjer ni pameti ni rešitve , zato pa je Plečnik v Pragi bistveno bolj cenjen ! zgledujte se po Češki republiki

 • Slovenka

  Uroš, Uroš. Se res ni dalo izpeljati pogovora manj slinasto?

  • Andrej

   Ni smelo in Uroš ne zna.

 • JANEZ GUS

  Ste šli že vsi spat.

  • Povratnik

   Zakaj Nova 24 ne povabi Jankoviča v odajo kdo vam laže?

   • JANEZ GUS

    Se mi zdi,da baraba ne bi prišla na to provokacijo.

    • Povratnik

     Kaj bi bilo pa drugače če bi prišel. Nič. Dva dneva komentarjov pa po starem naprej.

   • Rožle

    A je Kućan že prišel ..???

    • Povratnik

     So ga povabili?

     • Rožle

      Ja.. imaš slab spomin ..že neštetokrat ..
      .. vem samo to, da je enkrat dal končno komentar za Novo ..

     • Povratnik

      A ni v penziji Kučko?

     • Rožle

      Ja.. dela se kot da ni ….

     • Povratnik

      Kučko je trn v peti pol slovenije.
      Jaz sem mnenja da ni on tak stric iz ozadja kot ljudje govorijo.

     • JANEZ GUS

      Kdo pa je po tvojem.

     • Povratnik

      Jaz pravim, da je to politična kultura, ko prideš v ta krog rataš pokvarjenc. Drugače pa ne pašeš poleg.
      In si adijo.

     • JANEZ GUS

      Mislim,da ti in jaz ne spadava v ta peskovnik.

     • Povratnik

      Jaz nebi mogel biti med temi ljudmi. Za tebe ne vem.

     • JANEZ GUS

      Barabije se hitro naučiš,

     • Aresnica

      Kot drugi govorijo………,

      Ku… je dirigent stricev SLOmafije oziroma OMREZJA.
      Lep pozdrav

     • JANEZ GUS

      On je v penziji kdar se njemu zdi.

     • xtc

      So ga ,da se sooči z JJ a nima jajc madžarski rom.

 • JANEZ GUS

  Te podpiram in spadam v tvoj krog,

  • Povratnik

   Lepo.

 • xtc

  Samo tole,kako dolgo mislite ,da bi Opankar Srbijanović takole lagal v ZDA in se delal norce iz IRS?
  Niti minute,komplet banda Srbijanković & Co,bi bili na 600 letih.

  • Black_hawk

   V Austriji bi isto hitro uredili.

 • Black_hawk

  Možakar ima ogromno keša, z mahinacijami se očitno daleč pride.

 • Skrajno Desni

  Vlada sodstvo in vsi ki skrbijo za zakonodajo in pravni red nam narekujejo, da smo lopovi, prevaranti skratka kriminalci.

 • Miro Jereb

  Če bi to počel v Srbiji bi ga že zdavnaj “pospravili”…Firme njegovih sinov so cvetele, ko jim je ata zoki rihtal posle…Merator največ…sedaj ko ni več pri merkatorju pa so šli sinčki vodo pit in poskrili vse cekinčke in cegelčke na Malto in podobno. POP TV se je pa nemormalno sfižil in pristal v rdeči gnojnici.

 • janko

  Pokojni znanec je imel tri sinove, eden je pri 30. šel v privat in mu je posodil življenjske prihranke. Ker pa je bil fant veseljak, ni uspel v podjetništvu in je propadel, denarja ni vrnil. Oče ga je razdedinil in sin je ostal do konca na socialnem robu.

  • GverilaStyle

   janković jih nesme in nemore razdedinit, ker potem bo sam nosil svoj križ!!!!

 • GverilaStyle

  Če prispevamo, vsak po eno jušno žličko zemlje, lahko jankoviće in podobno enake barabine, zakopljemo!!!

  • SIMON ROZIC

   …zeloooooo globoko, da ne bo smrdelo !

 • jakob kovač

  Vsi naši lopovi se prikazujejo da so žrtve ne glede na barvo!

  • Andrej

   Spet en vseglihar.

   • jakob kovač

    Ja tvoji so brezgrešni res si ubogi!,zato pa lahko kradejo ko imamo take kot si ti!

    • Andrej

     Komu so že odpisali 16+29=45?

     • macon

      Vsem desnim skupaj niso v skoraj 30 letih odpisali kot samo Jankovićem ravnokar.

      Jakobu so milijoni in tisočaki eno in isto. Kaj milijoni, on enači milijarde in od režimskih medijev prikazano laganje o tisočakih.

     • Andrej

      Zato mu pa ne odgovarjam, ker nima nobenega smisla. Kdor trdi, kako smo vsi isti, je opravil.

     • jakob kovač

      Nekdo iz vlade je rekel da je to samo vrh ledene gore vseh lopovščin z blagoslovom sodišč oziroma zakonov pisanih za lopove!

   • Imperial Commando

    To je še ena izmed taktik levakov, ko jih stisnejo v kot se začnejo jokat , da so itak vsi isti. Nau šlo.

 • črnaovca

  Jankovič je žrtev tako in toliko kot Kangler, le da enga ščitijo levi drugega desni in vse se zgliha.

  • Andrej

   Teslo. Koliko že je Kangler poneveril in koliko sodnih obravnav je Zoki čez dal?
   Če hočeš bit ČRNAOVCA ne moreš blejat v komunistični rog. Črne ovce tega ne delajo.

 • Andrej

  Zoki ima v nečem prav. Ljubljančani ga volijo ne glede na vse. V Ljubljani je le malo Slovencev.

 • Slovenija od kje lepote tvoje

  Jankovicu hrbet krije kucan je pa res da jankovica sinova sta nesposobna pri kraji denarja potem ju pa fotr resuje

 • rubec

  Ne me zdaj rubec še ti zajebavat, je rekla Berni na pumpi, ko sem jo vprašal kakšen je kaj eurojack pot ta teden, medtem ko je sortirala čipse, ki jih je malo prej en razvajen pankrt pometel iz stalaže. Ene toliko, kolikor je jankovič na tazadnje spizdil je še rekla in dodala. A ti sploh veš, da si moramo uniforme sami prat?

 • Amerikanc

  Bolj butastih volivcev od Ljubljančanov, bilo ni nobenih,….

  • Slovenec

   Za svoje riti bi prodali vse mogoče in volili tudi kravo.

   • Milan Poljansek

    Kravo je zamenjal cmerač brez ročajev,zdaj smo pa na konju šarcu !

 • Andrej

  Preverzno? Nikakor. To je pri nas standard. In potem se še nekateri sprašujete, zakaj iz POPa odhajajo k Šarcu. Zato. Slak, kdaj boš pa ti šel? A čakaš, da se PS reaktivira?

 • soc

  Prvič po 2008 se je rdeča kamarila ustrašila. Prav Slak in Proplus že dva tedna tiho spremljata javno mnenje in vesta, da je marsikomu doslej neopredeljenemu ali celo Murglam naklonjenemu prekipelo. A stvari je treba utišati še pred shodom pod Prešernom, saj bi lahko ušle iz rok celo ob prislovično apatičnem, servilnem in prestrašenem Slovenclju. Janković bo imel dva tedna intenzivne pozitivne kampanje preko murgelskih medijev z Reporterjem vred.

  Ja, srbski mafijaš žrtev nepravičnega slovenskega kapitalizma… Ko to palčkovi valpti prodajo, imajo njihovi lastniki spet mir.

 • mona lisa

  To bi bilo za rubriko saj ni res. Tale lopov se dela direkt norca iz nas. Krade s svojima sinovoma kot sraka vsepovsod in na koncu ga naši idioti pokažejo kot žrtev. Saj si ti lopovi in ti ki jim dajejo potuho ne zaslužijo niti to da hodijo po naši zelji. Kako dolgo bomo še hlapci tem usranim čefurjem, lopovskim politikom, tajkunom in navsezadnje nevarnim kamelarjem. Ali smo Slovenci res postali čisto brez hrbtenice?

  • Marko Rotpoi

   Ste vi od včeraj?

 • Marko Rotpoi

  Iz vaših komentarjev veje sama pravičnost. In vaše poznavanje razmer v politiki in sodstvu je na ravni poznavalcev, katere bi z veseljem zaposlila vsaka obveščevalna služba. V bistvu pa gre pri politiki za vojno med hujskači.

  • samurai

   Kako, prosim ?

  • Andrej

   Zdaj smo pa razsvetljeni. Hvala. Ampak, še vedno je to Zokijeva lopovščina. Kljub razsvetljenju.

 • Minovak

  Več kot očitno je norčevanje iz Ljubljančanov, prav tistih, ki so ga volili. Seveda še vedno računa na debilnost le teh in zgleda, da kar upravičeno, saj je nekaj neverjetnega, da ti kar naprej volijo kriminalca. To je isto, kot bi doma zalotili vlomilca in ga za nagrado še peljali na pivo.

  • JANEZ GUS

   Al pa k babi v spalnico.

  • Slovenec

   V Ljubljani je že veliko jugovicev, ki volijo tega tipa, obenem je veliko liberalnih Slovencev, svoje dodajo še
   liberalni mediji in zaostalost ljudi in
   rezultat je tu.

 • Marko Rotpoi

  HLAPLJIVE VOJAŠKE FINANCE

  Sistem takšen kot je v večini držav, daje prebivalstvu vtis, kot da oni odločajo(vladajo). Uspavanim so nadeli VR očala, za bregom pa se vagoni denarja mečejo čez okno. V vsaki državi sveta se plačuje tisoče zaposlenih na obrambnih ministrstvih. Milijarde € pogoltnejo njihove plače, vzdrževanje vojašnic, orožja, vozil, letal, helikopterjev in goriva za vse to. Večina uniformirane vojske je v brezdelju. Vrtijo se v krogu. “Vzdržujejo” vso tehniko, ki se ne potrebuje, prevažajo se gor in dol, da motor in tehnika ne spi. In vsi tisoči ne proizvedejo nič. Zgolj enormne stroške. Obstajajo sami zase. Za državo predrag hobi. Tudi javna skrivnost je, da gre milijone € za povračilo potnih stroškov zaposlenih, ki ga nekateri zlorabljajo na ta način, da se na delo vozijo iz najetega stanovanja v bližini delovnega mesta, stalno prebivališče, ki je podlaga za izračun stroškov prevoza na delo, pa imajo krepko daleč od službe. In kakopak se km obračuna po najvišji tarifi. Skupni stroški takšnega razmetavanja denarja bi javnost v vsaki državi šokiralo. Pri nas imamo pa policijo, ki v starodobnikih lovi divjake v modernih 300Kw avtih. Za lastno varnost ni €, za varovanje nevemkoga, nevemkje, pa je poleg zgoraj naštetih stroškov Slovenske armade rezerviranih še na kupe denarja.
  Korenita sprememba sistema je enostavna in bi utelesila sanje o drugi Švici. Ali bi takšna sprememba prizadela tudi obrambne dobičkarje? Bi ostali brez honorarja? Malo verjetno. Tistim ki obvladujejo državni denar, je vseeno kam le ta teče. Ali v obrambo, ceste, infrastrukturo. Vedno dobijo svoj del. Kaj pa skoraj vsi iz obrambnega, ki bi ostali brez službe? Dovolj je profitnih državnih podjetij, ki sploh v današnjih časih potrebujejo kader. Kupi denarja namenjenega obrambi bi šlo za nov kader, pa še ostalo bi ga dovolj za gradnjo stanovanj, cest itn. In pri takšnem poslu bi tudi obrambni dobičkarj prišli na svoj račun.
  Socialnih prejemkov, razen za nekatere, ne bi bilo.
  Večina s socialnimi prejemki hodi v službo in prejema tanjši dohodek, zato jim prav pride vsak €. Kar pa se tiče postopačev in raznih pijavk, ki sicer hodijo službe, delo pa prepuščajo drugim, znajo z mojstrsko retoriko poniževat tiste “tam doli’. Vprašanje je, kaj bo tedaj, ko bodo zakoni, ki ščitijo ranljive, spremenjeni tako, da bodo pisani na kožo korporativni psihopatom. Teh in njihovih posnemovalcev je namreč vse več. Geto bi bil pravi vrtec v primerjavi s tem, kar bi ranljive takrat Doletelo. Ampak na žalost se prvi del pisanja ne bo utelesil, prej drugi del.
  Nauk te pravljice je, da poizkušajte ugotoviti kako se znebiti VR očal. Ampak to si morate želeti. Mnogi si žal ne.

 • JANEZ GUS

  Kateri so to bedaki,ki hodijo za 1 maj poslušat tega čefurja na Rožnik.So to sami čefurji v Ljubljani.Rad bi poznal prisnega Slovenca,ki gre poslušat to rdeče govno,da mu pljunem v fris.Kao,da zastopa neke delavske pravice,pa največji fašist in kapitalist.Da o njegovih smrkavih izrodkih ne govorimo.Slovenci,kje imate jajca.

 • Miki Miška

  Slak j..i se

 • Slovenec

  Ta Jugović se prav na veliko norčuje iz Slovencev in Slovenije. Mislite, da bi Slovenec lahko bil župan Beograda in
  obenem še velika baraba, ki bi se s korupcijo norčevala iz domačinov?

 • Beli Sneg

  Za JJ so se spraševali, od kje mu 1 miljon EUR, kako naj bi jih v 40 letih zaslužil. Opankarja pa ne vprašajo kako je zaslužil 60 miljonov EUR, da jih je Damjanćku lahko posodil? Kdaj in kje je ukradel, ker zaslužil ni.

  • Slovenec

   Janšo kolikor vem niso spraševali od kod mu milijon, ampak bistveno manj. Iskali so dlako v jajcu. Tega srbskega šerifa pa puščajo pri miru, ker je njihov. Sramota.

   • Beli Sneg

    Vem. V tem kontekstu je bilo vprašanje kako naj bi zaslužil okrog milijona.

 • Poštenjakar

  Kwa je owce, proti vetru ne morte uriniran, za vas sem zakon.

  • Dvojni agent

   ITAQ, + 10.

 • Vladni komik

  Vse je po zakonu.

  • Vrhovni sodnik

   Kolk si ga že zvrnu v sebe.

 • Poštenjakar

  Edino diplomo in vozniško sem kupil, vse ostalo sem pa sunil.

  • Vrhovni sodnik

   ITAQ, +++++++++++++++++++ čista + 10.

 • Kladu

  jankoviči sami težki garači…vse so zaslužili s trdim garaškim delom….

 • Poštenjakar

  Bom najbolj oškodovan, na pritisk javnosti bo FURS zbral korajžo in vprašal Beca od kje mu denar, on bo reku, da sem mu ga jaz dal, pol smo ga pa nasankal.

  • Vrhovni sodnik

   ITAQ, sodišče bo Beca proglasilo, kot slamnatega lastnika, poravnava bo razveljavljena, sodišče bo denar zaplenilo in poplačalo upnike, Fursu boš pa moral plačati 70% davka od 6,5 m, pri tebi na jugu bi rekli, ima boga.

   • Poštenjakar

    Raj jo v Rusijo potegnem.

    • Dvojni agent

     Še men kaj zrihti, mi slabo kaže.

 • Realist 5258

  Tragikomedija se nadaljuje. Bilo bi celo smešno, če ne bi dobro uigran sistem Slovence pošiljal v čedalje večjo bedo.

 • PLavi-mil

  Ko pridem spet v Ljubljanistan, moram pogledati če šerifu Slak iz riti moli, da ga ni sram, naši otroci pa do 50 leta ali celo še več plačujejo kredit za dvosobno stanovanje. Ovce močvirske ga bodo pa spet volile, “ja , je veliko naredil za Ljubljano” halo , kaj pa, center za turiste, da jih lahko lupi, izven centra pa NIČ.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!