Tako škandalozno RTV z našim denarjem propagira migracije: “Strokovnjakinja” za integracijo Marina Lukšič Hacin bi zaradi staranja prebivalstva spodbujala priseljevanje migrantov! Več denarja bi namenila tudi Uradu vlade za oskrbo in integracijo migrantov!?

Foto: Printscreen

Vsakomur z nekaj zdrave kmečke pameti je jasno, da nezakonite migracije v luči porasta kaznivih dejanj in terorističnih napadov predstavljajo resno varnostno vprašanje, še posebej pa zato, ker se te po podatkih Slovenske policije iz meseca v mesec povečujejo, namesto, da bi se zmanjševale. V oddaji NaGlas na RTV Slovenija je v okviru aktualne problematike nastopila predstojnica Inštituta za slovensko izseljenstvo in migracije ZRC-ja SAZU-ja Marina Lukšič Hacin, ki je odkrito propagirala migracije in sicer da v spodbujanju priseljevanja vidi pravo pot, ob tem pa kritično okrcala državo in poudarila, da za oskrbo in integracijo migrantov niso primerni varnostni strokovnjaki, ampak strokovnjaki za integracijo in to čeprav nezakoniti migranti sploh niso zainteresirani za integracijo v družbo. “Fundamentalno je to v nasprotju z duhom nastanka slovenske ustave,” je izjave Lukšič-Hacinove komentiral varnostni strokovnjak dr. Anton Olaj.

Uvodoma je Lukšič Hacinova izpostavila, da je sicer dobro, da je vlada prispevala k vzpostavitvi Urada za oskrbo in integracijo migrantov, a je po njeno ta preozko usmerjen za vse tiste, ki prosijo za azil. Zatrdila je, da bi morali vzpostaviti medvladni urad zunaj Ministrstva za notranje zadeve, kjer bi namesto strokovnjakov za varnost delovali strokovnjaki za integracijo. Zagovarja namreč stališče, da mora biti vključevanje kulturno, ne pa varnostno obarvano.

Varnostni strokovnjaki po njeno niso primerni
Zelo težko je razumeti izjave Lukšič Hacinove, ki očitno meni, da nezakonite migracije niso varnostno vprašanje. Primeri iz sosednjih evropskih držav in pa tudi Slovenije (naprimer primer ugrabitve Belokranjca), namreč  kažejo, da se je varnostna situacija od migrantske krize dalje poslabšala. Kako torej, da pri vključevanju migrantov, ne bi potrebovali strokovnjakov za varnost? Kako bi po njeno strokovnjaki za integracijo olajšali integracijo migrantov, ki pa se sploh ne želijo integrirati v slovensko družbo, ki temelji na krščanskih temeljih? Naravnost utopično je razmišljanje, da bi lahko ravno slovenski “strokovnjaki za integracijo” poskrbeli za integracijo, medtem ko drugim tovrstnim strokovnjakom po Evropi to ni uspelo. Migranti namreč veliko raje živijo v skladu s svojimi nazadnjaškimi kulturnimi vzorci in v skladu z muslimansko vero, kot pa v skladu s kulturnimi vzorci države gostiteljice.

V intervjuju je strokovnjakinja za migracije pohvalila Šarčevo vlado, da je ta julija sprejela prvo strategijo na področju migracij, ki na račun staranja prebivalstva spodbuja priseljevanje delovne sile. “Osebno mislim, da je pot spodbujanja priseljevanja zaradi staranja slovenske družbe, pa tudi gospodarskega stanja pravilna. Sicer pa je strategija znotraj samostojne Slovenije korak naprej, pa vendar še ne zadosten.” Po prepričanju Lukšič Hacinove bi bilo potrebno temu nameniti še ogromno pozornosti, če želimo vzpostaviti pogoje za spoštljiv način življenja ljudi. Praksa več kot jasno kaže, da so tovrstne izjave povsem zgrešene, namreč nezakoniti migranti, ki so prišli v Evropo, niso prišli delati, ampak uživati v nedelu na račun socialnih transferjev, za financiranje katerih pa skrbi delovna populacija države gostiteljice.

Foto: Printscreen

Sicer je res, da se prebivalstvo Evrope stara, ampak potrebno je razumevanje, da uvažanje migrantov, na drugi strani pa izvažanje mlade kvalificirane sile, ki je razočarana zaradi slabih pogojev za delo, predstavlja korak nazaj in nikakor ne naprej. Najnovejši podatki iz Nemčije namreč kažejo, da se muslimanskemu delu prebivalstva v Nemčiji ne ljubi delati, kar tudi razkrivajo statistični podatki in sicer, da se 40-odstotni delež socialne pomoči Nemčija namenja muslimanskim migrantom. Nemške davkoplačevalce muslimanski migrantski luksuz stane štiri milijarde evrov, ki so namenjene za njihovo hrano, izobrazbo in medicinske storitve. Si mar želimo enakega stanja v Sloveniji?

Uradu vlade za oskrbo in integracijo migrantov še več pristojnosti in veliko več finančne podpore
Lukšič Hacinova je v nadaljevanju še izpostavila, da bi morali za vključevanje delavcev in njihovih družin poskrbeti tako družbeni, politični in ekonomski aketji na vseh ravneh. Kako naj bi to funkcioniralo v praksi glede na to, da nezakoniti migranti sploh ne želijo biti integrirani, je seveda druga pesem. Prav tako je težko razumeti njeno prepričanje, da bi Urad vlade za oskrbo in integracijo migrantov potreboval še več pristojnosti in veliko več finančne podpore, glede na to, da nas oskrba nezakonitih migrantov že tako ali tako preveč stane. Zanimivo pa je, da se ta v intervjuju z odobravanjem dotika tudi vključevanja migrantov na Švedskem, kjer so upoštevali predpostavke: spoštljivost, pravico do izbire, enakost in partnerstvo. Vsakdo, ki vsaj od časa do časa spremlja medije, lahko vidi, kako se je na Švedskem končala integracija in sicer z no-go conami, kjer kraljujejo nasilni migranti in pa porastom kaznivih dejanj. Če bi to naj bil vzor za Slovenijo, potem se moramo vprašati, če strokovnjaki za integracijo sploh razumejo pomen termina integracija?

Nezakonitih migracij v Sloveniji je vedno več, namreč po rekordu v juliju, ko so slovenski policisti ujeli 1771 migrantov, je avgusta število naraslo na kar 2352 migrantov, kar pa je več kot dvakrat toliko, kot so jih ujeli v istem času leto prej. Ker pa finančno breme za slovenske davkoplačevalce zaradi vlaganja prošenj za azil in vzdrževanja nezakonitih migrantov, ki sploh ne želijo biti integrirani narašča, je naravnost neokusno, da na RTV Slovenija, ki jo finacirajo slovenska gospodinjstva, predvajajo takšne debuloze. Nič čudnega ni, da se je po predvanju zvrstilo kup kritik. Vsak, ki mu Slovenija iskreno nekaj pomeni, bo ob tem branju rabil vrečko za bruhanje. Vsa odvratna protislovenska levičarska multikultu politika na enem mestu. Preberite in vam bo jasno, kdo in kako uničuje Slovenijo. Ter nikdar več ne volite levičarjev!,” je v odzivu na Twitterju zapisal poslanec mag. Branko Grims. Upokojeni direktor Policijske uprave Novo mesto dr. Anton Olaj pa kritično izpostavil, da s tem raznarodovalnim pristopom, ki ga je v intervjuju podala Lukšič Hacinova močno ne strinja! “Gre za spregled zgodovinskega prizadevanja Slovencev za narodno samobitnost. Fundamentalno je to v nasprotju z duhom nastanka slovenske ustave.”

Hana Murn

 • ZatonMesecnikov

  #Več denarja bi namenila tudi Uradu vlade za oskrbo in integracijo migrantov!?#

  Višjo plačo bi Marina…..

 • Imperial Commando

  Vsi levaki bi to, bi ono, bi vec denarja, noben, ampak res NOBEN jih pa nebi sprejel k sebi domov in jim pomagal iz svojega zepa, samo drugim bi jih vsiljevali. Preprekleti levaki bolni tja v glavo.

 • rubec

  Halo kadrovska. Vem da ste danes po žurih ampak jutri je delovni dan. Tej pizdi takoj ob začetku vaše službe, se pravi ob dvanajstih, delovska knjižica v roke in cipela v dupe. Po moje, zelo mila kazen.

  • Felikss_AH

   Ja je premila… normalna vzgojna bi bila stlačit jo v en “begunski” center da im tam pokaže kako rada ih ima… pa naj se integrira z njimi… ali oni v njo… ali karkoli že… samo da bo kuzla enkrat dojela…

   • KAPIBARA

    Res je, da pa na bo od dela švicala, pa zadostuje, da jim bode v centrih, za animatorko..

  • zokispoki

   morda se je integrirala s kaksnim kafrom, in je zato tako vehementna !

 • Darko

  Svetujem pa IZVOZ IZ SLOVENIJE oseb, ki ne skrbijo za nataliteto..LGBT osebe, feministke, Eko aktivisti, vegani,..itd…lol.

  • janko

   Predvsem pa VSO rdeče možgansko kugo!!

 • Artur

  Za temi njenimi nebulozami se skriva prikrito sovraštvo do naroda in njegove identitete. Do narodnih izdajalcev pa se ve kako je treba postopati, vse poznamo in vsi imajo svoje naslove .

 • Mirko

  Marino Lukšič Hacin je treba TAKOJ poslati na delo v Kočevje, da integrira že obstoječe migrante, to je cigane, ki povzročajo škodo in preplah med domačini. Pa še nekaj, ali ima ta urad zaposlenega muftija, da se lahko migranti NEMUDOMA odpovejo islamski veroizpovedi in se integrirajo s prestopom v katoliško vero. To je začetek integracije, potem pa takoj na pouk slovenskega jezika od 18:00 do 21:00 vsak dan, ostali urnik je takle 7:00 do 08;00 zajtrk, 8:00 do 13:00 obvezno delo čiščenja oklice, v kamnolomu, na smetiščih, kjer pač rabijo tako izobraženo delovno silo, 13:00 do 14:00 kosilo 14:00 do 17:30 nadaljevanje dela, 17:30 do 18:00 prevoz v izobraževalni center, 21:00 večerja in spanje do 07:00. In tako šest dni na teden, v nedeljo pa so razen izobraževanje prosti za športne aktivnosti in higieno.

 • totex39

  Ta baba je sigurno podkupljena z denarjem, drugače ne bi čvekala takih neresničnih bedarij.

  • SIMON ROZIC

   Mohamedi imajo izredno radi plavolaske srednjih let in se bojo najprej z njim
   malo poigrali …Želim ji lepe in seksi trenutke in 2x pečene otroke!

   • KAPIBARA

    A ma ta kako detece malo, za sabo… pa naj jim bode za vzgled, kako je z dobroto, do tujerodnih plemen

  • Felikss_AH

   O ne… take so tudi naravno usekane

 • Waltter

  Problem je samo da je neumna in hoče biti IN. Ker ima v osnovi nizko samopodobo se pac izpostavlja na takšne načine da pridobi svojih 5 min slave. Če bi bila še dobro ohranjena in v primernih letih pa bi se napol naga slikala po FB in ostalih socialnih omrežjih.
  Žal je takih poosebljenih tepcev čedalje več, najhujši med njimi so tisti ki sebe okrancajo z človekoljubi in so paraziti prisesani na državni proračun. To sranje bo troflo tudi njo samo ona se tega še ne zaveda.

 • Dragan Krstič

  Takšnim “intelektualcem” kot je ta ženščina je očka po maturi svetol naj se vpiše na FDV lali filozofsko fakulteto saj je vedel da je hčerka bolj kratke pameti bila pa je ob 12 urnem učenju na gimnaziji in štrebanju do onemoglosti verjetno še odlična učenka. Pa svetoval ji je še naj bo pripadnica tistih strank ki so vladne saj bo le na ta način dobila odlična delovna mesta z nič dela in visoko plačo. Samo tuliti mora tisto kar ji narekujejo nadrejeni. Slovenska Greta Thunvberg na kratko povedano.

  • Anton

   12 ur sem jaz porabil za en letnik

   sarkazem press

   • samotoje

    He he, ti si moje sorte.

 • Schemva Miro

  Vse te pizdule je treba zapreti med migrante,pa naj se integrirajo,pa še rodnost bodo povečale.

 • VERZIFIKATOR

  Darina Luknjič

  DARININ VROČI STOL

  Sedla je na vroči stol Darina,
  so čakali, kaj bo punca rekla,
  je beseda dokaj hitro tekla,
  drugo je ostalo površina.

  Barva, veste, ta je bolj pomembna,
  naj simbolika bo vidna jasno
  vse od ustnic do pasu se glasno
  rdeča kaže, barva ta namembna.

  Se z rdečo vedno več privablja
  tistih, ki v naš kvart bi se vselili,
  res poante nismo tu zgrešili,
  se za pritegnitev uporablja.

  Kvart na glasu kajpak je na sumljivem,
  socialne pomoči potreben,
  rdeč po barvi, torej bolj poseben,
  vonj oddaja kvart po zadušljivem.

  Sedla je na vroči stol Darina,
  rekla, da odprtih rok sprejela
  vsakega bi, naj tako se dela,
  rdeč nasmeh kazala vsem deklina.

  Dobre komentarje je čakala
  v potrditev svojega početja,
  vedla se kot šefinja podjetja,
  za promocijo ki vse bi dala.

  Ko so komentarji oglasili
  se in to po vrsti negativni,
  je izginil njen nasmešek skrivni,
  kot bi z rdečico jo oblili.

  Sedla je na vroči stol Darina
  in nesmislov toliko izrekla,
  da si vso je zadnjo plat opekla,
  rdeča jo skeli tam opeklina.

 • IZBIRA

  predstojnica Inštituta za slovensko izseljenstvo in migracije ZRC-ja SAZU-ja Marina Lukšič Hacin. Prvič videl to znanstvenico, kje je do zdaj čakala in nas prikrajšala za akademske modrosti, ki smo jih komaj čakali. Sem mislil da je Šarec prvi idiot, na pa ni. Bogve kje v javni sgferi se še nahajaj zgube, ki snujejo pogubo za Slovensko nacijo.
  Naj ji dam še namig za še večji prispevek k znanosti, da ji malo pomaga pri nadaljnem snovanju naše bodočnosti.
  Naj se celotna država organizira kot en sam vrtec v katerem bo vsak državljan dolžniapposvojiti in skrbeti za vsakega prišleka, kot za lastnega otroka. Kdor pa ob nastopu polnoletnosti še ne bo imel otrok ali ob koncu izobraževanja pa za 2 migranta. Ti migranti bodo potem prevzeli priimek negovalca, državljanjsvo in dedovali kot enakopravni družinski člani. Čez 50 let nas bo 10 MIO. Mogoče bomo mal bolj temni in verni in molili 5x na dan.

 • Andrej, Miha ali Jure

  Strpni moramo bit, se zapret v stanovanja, ulice prepustit bandam in počakat, da minejo norosti.

  • macon

   Bande bodo najprej prevzele ulice, potem pa šle tudi po domovih kot recimo v Mehiki.

   • Andrej, Miha ali Jure

    Sej obstajajo tudi bande ki so naše.

    • Steiermark

     “Naše”, po poreklu ali “naše” zaradi tega ker so nam jih uvozili, z balkana in ciganije?

 • Unikatna

  Pa dajte no…teh traparij je dovolj… neumna ženska in RTV. ..koliko jih ima doma?

  Treba doma red narediti, da bodo mladi doma in ne v tujini…rodnost itd.

  • opazovalec

   Ja in kaj si naredila glede rodnosti, imaš vsaj troje pamžev? (če imaš mogoče kakšne težave se opravičujem). Sam imam mirno vest glede gornjega vprašanja. In vendar se strinjam, da je edina rešitev za preprečitev depopulacije “uvoz” primernih migrantov. ker se balkan še bolj učinkovito prazni, in ker ljuidje gredo iz slabšega na boljše, se je pač potrebno sprijazniti s situacijo.

 • Ivan Ivanovič

  Evropska in slovenska vladajoča politika vodita (ne)prikrito politiko odprave evropskih narodov, za kar politika ni nikoli dobila soglasja evropskih narodov. Načrten etnocid je zločin. Ljudem, ki propagirajo zločin nad slovenskim narodom bi bilo treba soditi za veleizdajo.

 • mona lisa

  Baba izdajalka. Ta je res bolna v glavo. Je strokovnjakinja za uničenje Evrope. Take je treba nagnat z migranti vred iz Evrope.

  • WISKY 1000

   TAKOJ BABO ZAPRET,UNIČEVALKA SLO.

 • mona lisa

  O kretensko izdajalsko TV mi prisilno plačujemo.

 • IZBIRA

  Dr. Anton Olaj: “S tem raznarodovalnim pristopom se pa močno ne strinjam! Gre za spregled zgodovinskega prizadevanja Slovencev za narodno samobitnost. Fundamentalno je to v nasprotju z duhom nastanka slovenske ustave”. @BorutPahor @vladaRS https://www.rtvslo.si/zunanje-vsebine/naglas/marina-luksic-hacin-spodbujanje-priseljevanja-je-pravilna-pot/500681https://www.rtvslo.si

  Čestitam na izjavi. Hvala bogu je tudi pamet v Sloveniji.
  Tisto precednico pa v Lublana Polje, ob bok kakemu Štefanu (se opravičujem Štefanom, samo za kontekst uporabljam to ime),ki misli, da je npr. Napoleon. Tam bodo psihiatri njene izdelka pravilno ovrednotili.

 • Artur

  To je iz njihovega najnovejšega “koncila” povzeto iz njihove “posodobljene biblije” z njo vred se jo morajo držati vsi levi proti narodni župani.
  Slovensko javnost objektivno informirati o stanju in na ta način prispevali k odpravljanju strahov in predsodkov;
  Organizatorji ugotavljajo, da se slovenski javnosti vprašanje migracij v glavnem prikazuje kot vprašanje, ki ogroža varnost Slovenije, zato želijo to spremeniti;
  Prispevati želijo k oblikovanju prihodnjega sistema integracije migrantov v slovensko družbo ???!!!
  Odziv levih Slovencljev nad temi “mojstrovinami”
  “Ja res sploh nimam predsodkov do teh dobrohotnih intelektualcev, doktorjev znanosti bodočih integriranih davkoplačevalcev”
  “Ma ne ti simpatični dečki sploh ne ogrožajo varnost Slovenije to so idealna pridobitev za našo družbo gospod Mirko Moravec povabljen na ugrabitev je preživel prav prijetne trenutke v njihovi družbi”.
  “Integracija teh eminentnežev kakor jih prikazujejo spodnji prispevki bo 120% to je gotovo.”
  “Belokranjci in vsi ostali Slovenclji pripravite svoje vikende za sprejem te pridobitve prav prijetno boste presenečeni česa še so ti bodoči integriranci sposobni.”

  PS. A bodo Slovenclji kdaj končno ugotovil, da jih imajo ti rdeči samopašneži dobesedno za norce ?
  Illegal immigrants Demand Their Money
  https://www.youtube.com/watch?v=iVlhufDEnz0
  https://www.youtube.com/watch?v=Ik-FYqHHlWw
  https://www.youtube.com/watch?v=nL11e7OtcAQ
  https://www.youtube.com/watch?v=Fd3KzKvPHOE

 • Nata

  Ona naj raje skrbi za slovensko izseljenstvo !!
  Kaj pa je to – kulturno vključevanje ??

  • samotoje

   Če pek vmesi rozine v kruh, je to rozinovo vključevanje. Nekaj tacega.

  • Mojca pokraculja

   Ona skrbi za to, da tisti Slovenci, ki so šli ven, ne pridejo več nazaj. Hkrati skrbi, da čimveč neslovencev pride k nam.
   Kulturno vključevanje je to, da ustanoviš Zvezo Srbov Slovenije. Predseduje ji Marko Sladojevič, odvetnik, ki je branil Radovana Karađića. Odvetniška združba v kateri se je kalila Dominika Švarc.
   Ja črno se nam piše !

   https://www.rtvslo.si/slovenija/srbi-zdruzeni-v-novi-krovni-organizaciji-zvezi-srbov-slovenije/492679
   http://www.nsss.si/slo/

   • Nata

    Pravzaprav je neverjetno, koliko si te bivše Jugo republike dovolijo, oz., jim dovolijo !!
    Malo, prav malo manjka do manjšin, ki jih želijo. Potem pa smo res tam, kjer ni muh ??

    • Mojca pokraculja

     Ne bodo potrebovali manjšin, ker bomo mi Slovenci, ki smo to po rodu in duhu, postali manjšina.
     Srbi so v parlamentu, na mnogih ključnih položajih v državni upravi, so med odvetniki, najbrž tudi sodniki, skratka povsod. Naravni zavezniki Srbov so Rusi in krog je sklenjen.

   • KAPIBARA

    Podobno:- KOMENTAR OČITNO POZNAVALCA SEGESE-ja : – Točno to, sem, jaz že napisal v parih postih,že leto ali dve nazaj, pa so me režimci obtožili, da sovražim Rusijo, kar absolutno ni res, nenazadnje je moja žena Rusinja. – Drug problem Rusov v Sloveniji je, da se naseljujejo v Sloveniji in takoj, ko pridobijo status začasnega prebivališča, zaprosijo za socialno pomoč in otroške dodatke, ker si mož preko svojega podjetja plačuje minimalno plačo, kar je premalo za normalno življenje. – Tu ostanejo, da brezpačno izšolajo svoje otroke, ker šola je v Rusiji plačljiva, podobno kot v ZDA. – S tem dobijo evropsko spričevalo in se vrnejo v Rusijo. V bistvu samo izkoristijo naš socialni sistem. – Anja Kopač Mrak iz stranke SD, je dobila putinovo priznanje, ker so na ministrstvu za delo in socialne zadeve spremenili zakonodajo, da je to izigravanje sploh možno. – Pred tem so organi preverjali, če je tujec res v Sloveniji ali je status bivališča samo fiktiven, ker se dogajajo prakse, da je tujec v Sloveniji prijavljen, dobiva vse socialne dodatke, živi pa v matični državi….. – P. S. – Za vse te probleme z tujci vedo na uptavnih enotah, že 3 leta prosijo, da se spremeni zakonodaja na tem področju, toda zgodi se absoutno nič. – V cetarjevi vladi, je notranja minisyrica poskušala spremeniti zakonodajo, pa so jo poslanci znotraj koalicije preglasovali. – Najbolj glasni so bili v SD in DeSUS..

    • Mojca pokraculja

     Vse je v skladu z načrtom raznorodovanja.

     • KAPIBARA

      Žal je res ! To so že delali z mešanjem oficirjev +polcajev iz jugo reopublik, in druženje s ženskimi šolami- tršice- medicinske sestre.. itd. Delajo pa vse to, s pomočjo slovanaćkih poturica..

 • est

  Pa kje se jemljejo te “strokovnjakinje” ? Najhujše pa je , da so prisesane na proračun, ki je denar nas vseh. Vlada pa nič, čeprav je skrbnik tega denarja.

 • Peter

  Koliko teh strokovnjakov in znanstvenikov, ki so se prišli vključevat, pa že dela?
  Ima tov. kakšno številko na razpolago, no?

  • Mirko

   Ker strokovnjakov in znanstvenikov NI med njimi, ne dela nihče. In ostali, ki vidijo, da strokovnjaki in znanstveniki ne delajo, tudi oni ne delajo. Cuzajo socialo, pa babnice v burke silijo, saj jim Sa in ostali islamistični radikalci plačajo da se tako oblačijo.

  • KAPIBARA

   Za primerjavo, sposojen komentar: – Nemcev okoli 80.000.000 / Musličev okoli 3.000.000
   Na nemški sociali 40% tujcev (musličev) od vseh prebivalcev, to je od okoli 83.000.000
   Torej, skoraj VSI musliči so na sociali.
   Musličem je ta integracija kapnila takoj, Nemci so potrebovali ene tri leta, da so to ugotovili.
   Slovencem ne bo kapnilo nikoli.

 • marker

  Raje naj poskrbi, da naša mladina ne bo zapuščala svoje domovine. Če se prebivalstvo stara nič ne de. Nas bo pač manj. Ali nas je 2 milijona ali pa 1,5, je pač vseeno. Priseljencev pa je že zdaj veliko preveč.Potrebujemo take, ki bodo delali in ne take ki bi koristili samo socialne transferje. Ravno te ponuja.
  Sicer pa v njeno strokovnost precej dvomim. Samo ena piškotarka več.

 • IZBIRA

  Gostujoči “strokovnjaki na RTV dajejo take nezaslišane izjave kot da se jim zmeša, ko prestopijo prag te javne hiše. Zdaj pa se vprašam, ali so vsi norci ali pa ima jo na RTV kakšno diabolično skrivnost. Hipnotizirajo goste ali jim dajo v pijačo mkakšno komunistično tabletko, ali jih izsiljujejo s čim in dobijo naovinarji odgovore kot jih narekuje Partija? Ker to kar se tam grejo je pa že veleizdaja!

  • samotoje

   RTV ima “jagodni” izbor gostov. Bolj plesnive jagode, ampak povedo pa tisto, kar se od njih pričakuje.

 • macon

  V vseh državah so dobrodošli tisti, ki pridejo delat. Ampak ti se ponoči ne rabijo plaziti po gozdovih čez mejo.

  Levi bolniki namerno ne vidijo enega cm pred nosom, ker so tako zabiti, pokvarjeni in omejeni. Ponavljajo, da bodo ti ljudje prišli in se vključili, praksa je pa, da zajedajo socialo, ustvarjajo vzporedne družbe in povečujejo kriminal. Ti ljudje so iz zaostalih patriarhalnih družb, brez izobrazbe in niso vzgojeni kot mi, ki se od 12 do 20 let šolamo, da bomo potem prevzeli aktivno produktivno vlogo v družbi. Staroselci se ponoči ne upajo hoditi po celem domačem mestu kjer je mnogo afriških in islamskih prišlekov, podnevi pa po določenih predelih, kjer vladajo priseljenske tolpe.

  To so nam namenili levi vladalci poleg še bolj brutalnega obdavčenja tudi za pritepence.

 • janko

  Zaradi staranja prebivalstva….

  JE POTREBNO UVESTI MOČNO NATALITETNO POLITIKO!!

  Po madžarskem vzoru!

  To babo rdečo pa temaljito zdemantira! To kar ona čebuli, je izdaja naroda!

 • Steiermark

  Ta tovarišica, je najbrž potomka (po priimku in njenih izjavah sodeč) onih, koji nisu došli u Sloveniju da rade, nego da zarade in tako še danes uživajo socialo, na naš račun ter nas še danes sovražijo, nas avtohtone ter nas obtožujejo, kako smo mi krivi za njihovo “nesrečo”. Domov pa nihče ne spoka, še nadalje si lastijo pravico, da nam takšni potomci ćifurjev – lenuhov, vladajo in nam od ust trgajo ter kolikor sebi v žepe ne stlačijo, ponujajo svojim ižn še hujšim od njih – kameltreiberjem s katerimi nas ponovno izganjajo iz naše domovine! Sramota, da moramo takšno zblojeno golazen sploh prenašati, zato ni nič čudnega, da naši, večina, upokojencev, životari, s prisluženimi penzijami nemorejo ne živeti, ne umreti, medtem ko se golazen, ki “z nami upravlja in nas siromaši” nažira s pečenkami ovitimi v zlato folijo, uživa v izobilju z nam pokradenim denarjem, medtem ko se pred kamerami cmizdri, kako so prizadeti in nesrečni, ker jim oblast šenkuje še 29 milionov, nam pokradenega denarja!

 • Aton

  Marina je demagoška lažnivka. Staranje prebivalstva je poslovna priložnost za nove tehnologije, ki ne temeljijo na ročnem delu. Seveda je za to potrebno imeti znanje, ki ga nakladači njenega tipa nimajo.

 • Peter

  Staranje prebivalstva?
  Čudno, plače so take, da dva komaj preživita družino, vrtci so dragi, šola je draga, služb ni, denarja vse manj, prihodnost je vse prj kot rožnata.
  Ljudje pa nočejo imeti otrok. Čudno, res, no.

  btw, imajo pa otroke tam, kjer jih da nekdo in jih bo že nekdo živel, briga njih. Jih pač izvozijo. In take tovarišice, kot je zgornja, so nad tem navdušene, to se jim zdi rešitev. NI rešitev v zvišanju plač, nižjih stroških življenja…

  • Steiermark

   Saj ni čudno, da pri nas primanjkuje otrok, Slovencev, če je pa ta rdeča genocidna drhal vseskozi, leta in leta tulila, kako nesmemo rojevati otrok, da je Zemlja že prenaseljena, zato so istočasno podpirali ćefurske socialne turiste pri nas in še jih, ki so pa , predvsem šiptarji “proizvajali” tudi po 10 in več otrok in v tej smeri gre sedaj še naseljevanje z divjaki iz dalnjih dežel! Medtem, ko naši ljudje zaslužijo mizerne plače za garanje, pa seveda ne pozabijo na “zadovoljevanjem potreb divjakov”, ki nas mesečno stane 2.000 evrov – vse pa iz naših žepov! Preklete naj bojo te rdeče antievropejske barabe!

  • Peter

   Pa seveda, cene stanovanj sem pozabil….

 • svatne

  Prebrati velja konvencijo o genocidu – definicje genocida. Vse naštete točke so se zgodile Slovencem – in se še dogajajo, dokler operacija (ki jo je definiral Kocbek s 4. točko v programu OF) ne bo dokončana.
  S slovensko nacionalno identiteto je itak že opravljeno!

 • Ero

  Pa to ženšče je bolano taj v glavo pejd na Švedsko v kako no go cono pa tam prvo kakega divjaka sciviliziraj in integriraj in če se privlečeš nazaj neposiljena in brez bušk ti bom verjel da se oni lahko scivilizirajo

 • Slovenec

  Noro, doktorica znanosti take klesti. Ne vem kaj je v takih glavah, da ne vidijo tudi
  za ped pred seboj kam plove slovenska barka s tem ko se Slovenci odseljujejo in
  priseljujejo jugovici in migranti.

 • lokec

  los-t

  Kopiran komentar:

  Švedsko ste dal za primer?!? Vi to resno? Še najbolj multikulti država na
  svetu, USA, postavlja ograje in ima vize za tričetrt sveta, eni pa še
  kar modrujejo kako je priseljevanje v redu. Pa kaj če se staramo, a nas
  morajo zato nadomestiti drugi narodi? Nas bo pač manj ljudi v Sloveniji,
  Slovenci pa ne bodo izumrli, ne se bat. Lahko pa nas preplavijo in na
  lastnem spravijo v manjšino. Dost je tujcev pri nas, čez 10% ne bi smelo
  iti!

  • samotoje

   5 % je kritična meja, ne pozabimo.

 • JANEZ GUS

  Pa je to ta pr<asica od Kukšiča baba…..

 • RATATA

  Nimamo niti strelskega voda niti zidu v tej osamosvojeni socialistični Republiki Sloveniji.

  • JANEZ GUS

   Imamo pa voljo.

  • JANEZ GUS

   Strelski vod pride iz borčevskih proslav,zid je pa itak v najlepšem mestu na svetu-.

  • Artur

   Imamo drevesa pa štrika je tudi dovolj.

 • terminalar

  Čista Stasi Merkelca!

 • JANEZ GUS

  10.10 vsi na PREŠIRCA za zmago resnice.Srpentinšek . ,ubij se.

 • Antonius

  Zaradi staranja slovenskega prebivalstva nam v Slovenijo vlačijo neizobražene šerijatarje.
  Kaj tako neumnega v zagovor svojega početja lahko skupaj spravijo samo preimenovani lažnivci, komunisti.
  Z nezaželenimi in integracije v tujem okolju povsem nesposobnimi šerijatarji, na račun socialnega denarja pomlajujejo prebivalstvo Slovenije in se po drugi strani na vse kriplje trudijo, da navkljub staranju prebivalstva, zdravniki odpravljajo, abortirajo nezaželene otroke. Nezaželene otroke bi v najzgodnejši dobi lahko zlahka dali v posvojitev nesrečnim poročenim zakoncem, ki ne morejo imeti svojih otrok.
  V marsikateri slovenski družini bi imeli z veseljem več otrok, če bi bili deležni slovenske sociale, ki jo *izvoljeni* lažnivi komunisti zapravljajo za šerijatarje.
  K šerijatarski sociali moramo prišteti še zapravljeni denar, za cel kup, šefov služb, varnostnikov in prevajalcev, ter ostalih administrativnih služb.
  Ne šerijatarjem, slovenskim družinam bi morali socialno pomagati, da bi si lahko privoščili več, srčno zaželenih otrok.

 • samotoje

  Ime sem že slišal, nič pa ne vem o njenih javnih prizadevanjih za tiste, zaradi katerih ima ženšče službo- za slovenske izseljence. Kar je “iznesla” v intervjuju, je lahko njeno osebno mnenje, mnenje kvazi Slovenke. Ne more pa takih bedarij klatiti kot javna uslužbenka. SAZU se je v zadnjem času izkazala z nekaj podobnimi izpadi (slika sirskega goljufa na fasadi!!, Lutharjevi antislovenski “performansi”). Čas je, da direktor ukrepa.

 • Black_hawk

  Kje je bila ta gospa leta 91, se je borila za Slovenijo? To je temeljno vprašanje.

  • Artur

   “Bila je aktivistka pete kolone”.

  • WISKY 1000

   a ta je zate gospa?

 • Jan Kovalski

  Če sprašuje Banjanac odgovarja pa Lukšić ne more biti drugače kot propaganda za priseljevanje tujcev. Zloraba Inštituta za slovenske izseljence.

 • Black_hawk

  Določen odstotek prislejencev ni problem, še zaželjno je, ko pa enkrat postanejo oni večina pa to je PROBLEM.

 • Jan Kovalski

  Po 40.000 priseljencev letno je za tako majhno državo kot je Slovenija resen problem raznorodnavanja,
  ki je izgleda načrtno povezano z izkoriščanjem socialnih prispevkov zaradi levičarske zakonodaje.
  Ne gre za normalno imigracijo pač pa za invazijo.

 • Artur

  Narod lahko preživi svoje norce, celo ambiciozne. Ampak ne more pa preživeti IZDAJE od znotraj. Sovražnik na vratih je pomemben ampak je znan in nosi svoj prapor javno. Toda IZDAJALEC se prosto giblje med vrati, njegov potuhnjeni šepet šumi po vseh ulicah in slišati ga je tudi v dvoranah vlade same. IZDAJALEC ne izgleda kot IZDAJALEC , govori s tonom, ki je domač žrtvam, nosi njihov obraz in njihove argumente, pritožuje se nad podlostjo, ki jo kakor opaža. Razkraja dušo naroda in dela tajno, v noči ogrozi stebre na katerih sloni moč mesta. Okuži politično telo, da se ne more več upreti.
  Morilcev se je manj bati kot izdajalcev. (Markus Tilius CICERO leto 50 pred n.š.)

 • Mirko

  Dokler samo cuzajo proračun me ne brriga, saj ko ne bo več denarja za Slovence, bo aktualna vlada letela ups. pa ne z Falconom ampak kot to delajo prihajajoči, kar s strehe. In dobro, da se objavljajo take slike in imena migrantoljubcev, ne morejo pobegniti, če se komi kaj zgodi.

 • rubec

  Če so v sloveniji take ženske na izbiro ni čudno, da imamo pri nas toliko pedrov.

  • RATATA

   To je res, kot vse kar si kdajkoli povedal!
   Imel sem štiri prijatelje. Trije so postali pedri, eden je odšel pa med kretene matr! In zdaj se jaz sekiram, ko sem tako madrfakrsko sexy . . Pa se ne bom več sekiral…

   • traktor

    Bab, pa njenem pofuklnu je treba vzet mobitel. Naj probata enkrat namočt v živo.

 • rubec

  Una ta desna pizda na sliki, na videz jako zaskrbljena pizda, vidim da zelo pozorno posluša. Da ja ne bi pizda prezrla kako pametno misel. Ke pizda glupa.

  • Mojca pokraculja

   Hvala da si me opozoru, skor bi me zavedla da je migrantologinja, zdaj vsaj vem da je pizdologinja.
   Kva bi mi brez tebe rubec !

   • rubec

    Hvala mojca pokraculja. Kaj bi brez mene sem zadnjič slušal od soseda, ko sem z eno roko zvlekel njegovega šest tonskega junca iz štale. Veterinar si ni upal noter, češ da je v štali preveč temno. Mislim, da se je malce bal, čeprav se je hvalil, da je veterinar že dva meseca.

 • Artur

  “Lepe mošeje lepo gorijo”!
  3rd mosque attacked in Sweden in a week, violence rises vs Muslims
  https://www.youtube.com/watch?v=y8simnEbAxE

 • Artur

  10.10.2019 se bo pokazalo ali bo “iz slona nastala muha ali pa bo iz muhe nastal slon pa še kakšen lev ali dva ali še več, da to komunajzlsko narodno izdajalsko bando skupaj s to kroto pospravijo za malo malico”.

 • Novakec1

  Več seksat pa več otrok imet.

  • KAPIBARA

   Ja ! Ne pa dolge nohte, da ne more guze brista, botoks in dotoks, pa nova moda

 • učko

  Sam doktorice marksistično govnarističnih budalaštin, bljak !

 • stane skufca

  A je že kakšnega vzela k sebi v posteljo, če ne naj zapre mavel.

 • Artur

  Narod se bo moral odločit ali bodo tem narodnim izdajalcem po volji naroda sodila narodna sodišča ali pa režimska, ko bo narodu enkrat dvignilo pokrovko upam, da tudi večinskem slovenceljskem, če se bo vendarle prebudil iz komunistične narkoze.

 • skorpijon93

  ZGLEDUJTE SE PO ČEŠKI,SLOVAŠKI, KJER NE ŠKODUJEJO SAMI SEBI, NE SPREJEMAJO MUSLIMANOV ,ČE JE PA BABI ŠVEDSKA TAKO PRI SRCU PA NAJ GRE TJA , SAJ IMAJO ODPRTA VRATA

 • totex39

  Pošljejo jo, naj na Švedsko, da bo komentirala kako divjaški migranti bogatijo evropsko populacijo.

 • Artur

  Več denarja bi namenila tudi Uradu vlade za oskrbo in integracijo migrantov!?
  Namesto LEPO JE BITI MILIJONAR ko se jih bo dovolj po marakeško nateplo, lahko pričakujemo najnovejšo levajzlsko LEPO JE BITI VDOVA…….. v imenu islama.
  http://shrani.najdi.si/?19/8l/3Hr3MLMa/marina-luksic-hacin.png
  https://www.youtube.com/watch?v=wMKK44vNZf4
  https://www.youtube.com/watch?v=sjmysDF41HU

 • plavi-mil

  Želim, da bi srečala enega musliča, kateri bi ji pokazal , kako se dela v islamu z ženskami, pa ne bi več trosila neumnosti.

 • tramal

  Za to izjavo bi jo morali v petih minutah peljati v umobolnico in to v muslimansko državno umobolnico.

 • Olga101

  Tovarisica klobasa neumnosti, za katere je krepko plačana! Kako se integrirajo levičarske kulturne “obogatitve”, lepo vidimo po Romih, ki se nikakor ne integrirajo v družbo!
  Najbolje je, da “človekoljubnim”l organizacijam in ostalim levicarskim priviligirancem, od raznih borcev, pando Kučana, damo takšne penzije kit kih imajo ostali slovenski upokojenci, ta denar pa pošljemo tistim, ki se tovarišico tako smilijo!

 • JANEZ GUS

  Dajmo ti tov. napolnit bajto z migranti.Začnimo danes..

 • totex39

  Tovarišica še ne ve, da je integracija divjaških migrantov nemogoča, kar že dokazujejo v vseh evropskih državah kamor so prišli.

 • JANEZ GUS

  Alahiči,zdaj veste za destinacijo.

 • KAPIBARA

  A ma ta ženska glava, kaki dan delavne dobe ?

  ali ima samo službeno dobo ?

  • JANEZ GUS

   Kakšen prijimek je to lukšič.Je to sorodnica od onega komunajzla lukšiča.

  • Artur

   Verjetno ima nekaj let delovne dobe ob praznjenju davkoplačevalskega korita a brez dodane vrednosti.

 • Artur

  Vse več državljanov ne mara te leve narodno izdajalske gamadi in njene narodno izdajalske rabote a oni nam še naprej nesramno vsiljujejo svojo protinarodno agendo. Podle govnačine brez sramu in brez morale.
  https://www.rtvslo.si/zunanje-vsebine/naglas/marina-luksic-hacin-spodbujanje-priseljevanja-je-pravilna-pot/500681

 • KAPIBARA

  100% nima 51% Slovenske krvi !!

 • xtc

  Omenjeno zmešanko je treba napodit tja od koder je prilezla njens familija pa naj jim tam vlači negrose in muslimane neasociativne na kop.

  Realno takole;prebivalstvo EU se res stara a veliko se da odpravit z Hi techom,saj po drugi strani pravijo,da bo robotizacija in modernizacija povzročila več miljonov brezposelnih-torej ne vem zakaj potem uvoz neuporabnih opic,ki se vesijo na blagajne,ki jih polni vse nanj delovno aktivnih Evropejcev in jih potapljati še hitreje.
  Skratka nobeden argument levakinje ne drži,take urade za pomoč ilegalnim pritepencem ukinit,vse ilegalce izgnat ne glede nna posledice za njih,vse asocialne izgnat v domovino prednikov in uvažati le tiste,ki sozmožni plavati v EU načinu življenja in ga poplnoma posvojiti ostali morajo ven.

 • Artur

  Poleg tega, da so levajzli podli v dno duše tudi nimajo stika z realnostjo prav zato so poguba za narod katerega tlačijo pod seboj.

 • soc

  Prvo kot prvo, zgroženo sem zjutraj ugotovil, da imam 24-urno prepoved pisanja na ta forum. Seveda bom o tem zanimivem koraku v duhu Javne hiše tudi pisno obvestil odgovorno osebo Nove24 in ga prosil za pojasnilo. Očitno se duh pravoreka širi tudi na doslej odprte inštitucije, domnevam da s prihodom ustreznega moderatorja. Fuj!

  Drugo kot drugo, predstojnica inštituta SAZU za slovensko izseljenstvo podpira uničenje slovenstva na slovenskih tleh? Kdo jo je nastavil na to mesto (razlog je očiten)?

 • WISKY 1000

  TOTI KOMUNAJZARCI PA SPRIVOŠČIM DUCAT ZELHANIH

 • Miro Jereb

  Naj se sleče in gre na mejo privabljat mlade afganistance, sirijce itd…bo prišla na svoj račun. Upam da bo orgazmično. Za kozlat. Temi JAZ pravim sovražni govor…proti DOMOVINI.

 • Artur

  Kateri so sovražno nastrojeni do naroda? Prav tisti, ki so jih polne goflje borbe proti “sovražnem govoru”.

 • centurion

  Te ne bi pofukal niti bulmastif.
  Se nadeja muslimigranta z IQ podsaharske opice,
  in s kurcem od slona???
  Nesrečnica.
  Game is over.

 • gabrijelobid

  Baba zagamana.

 • janko

  Kje je naše domoljubje?
  https://sloveniana.si/korzika/

 • Peter

  Mene pa zanima, koliko dobrodošlih novih sosedov je tovarišica do sedaj že integrirala. Saj je strokovnakinja, de?

 • Andrej

  Slovenci smo sami sebi največji sovražniki.

 • Kapodistrias

  Pa se to babše sploh zaveda, kaj gobezda?

 • Kapodistrias

  Da smo na tem portalu skoraj vsi proti rešitvam, ki jih zagovarja ta neuravnovešena ženska, je razumljivo. Toda pozor, tudi na levičarskem MMC so (skoraj) vsi komentatorji proti! Spodbudno!

 • mare

  Zakaj nas vsi posiljujejo s temi migranti, meni ni jasno

 • gabrijelobid

  Ta je šolana je pa prazne glave.Taki nam bodo uničili domovino.Če so taki ljubitelji islamistov bi vsem naredili uslugo,če bi šli v njihove države in tam ostali.

 • Svoboda

  Izgleda da nobenga fukaca ne dobi

 • Marija

  Res mi gre na bruhanje.