Tanja Fajon in njene laži – blebetanje, ki bi ga po njenih kriterijih lahko označili za sovražni govor!

Foto: STA

V sredo je v Bruslju potekala razprava o “boju proti sovražnemu vzdušju in fizičnemu nasilju nad demokratično izvoljenimi nosilci mandata”. Po pisanju na spletni strani Tanje Fajon naj bi razpravo spodbudili primeri “fizičnega nasilja nad opozicijskimi poslanci na Madžarskem in številni verbalni napadi na nekatere poslance v Evropskem parlamentu”. Da nič od tega, kar je Fajonova izrekla v Evropskem parlamentu, ne drži, je na Twitterju opozoril evropski poslanec Milan Zver. Sicer pa ima Vaša stranka v Evropskem parlamentu dokazano koruptivno preteklost,” je še zapisal.

Tanja Fajon je v svojem govoru opozarjala na krivice, ki se godijo njenim “kolegom”, ob tem pa ni pozabila zavajati. “Predstavniki stranke Lega Nord našo italijansko kolegico Cecile Kyenge označujejo za orangutana. Primerjajo jo s sužnjo, želijo ji posilstvo in jo pošiljajo v ‘njeno državo’,” je odprla svoj govor Fajonova.

Po pisanju Guardiana se je primerjanje Cecile Kyenge z orangutanom dogajalo leta 2013. Lokalni svetnik takratne Severne lige pa je bil zaradi insinuacij o posilstvu vržen iz stranke junija 2013. Kot drugo, Lega Nord ne obstaja več, glede na priljubljenost stranke, ki jo je nasledila, pa bi bilo slutiti, da se dobršen del Italijanov strinja s sporočilom, naj se Cecile Kyenge vrne “v svojo državo”.

Nato nadaljuje z lažnimi novicami
“Na Madžarskem so se varnostniki javne televizije fizično lotili opozicijskih poslancev, Laszlo Varju je zaradi poškodb končal v bolnišnici. Za napadom stoji stranka Fidesz.” Po poročanju Reutersa sta opozicijska poslanca vdrla v zgradbo javne televizije, zaradi česar so bili varnostniki primorani ukrepati. Zanima nas, ali bi Fajonova enako silovito zagovarjala poskus poslancev opozicije v Sloveniji, ki bi želeli vdreti v studio RTV Slovenija, da bi prebrali izjavo o tem, kako državna televizija ni nepristranska?

Milijarder George Soros (Foto: Twitter)

“Nova24TV in Demokracija, slovenska medija, ki ju financira stranka SDS z denarjem iz Madžarske, me redno označujeta za zloglasno skrajno levičarko, fašistko, Sorosevo plačanko, morilko krvavih rok, izdajalko domovine ipd.” Prvi del tega stavka o financiranju s strani SDS z denarjem iz Madžarske vsebuje toliko resnice, kot trditve Dela, Mladine in portala Žurnal24, da nas ljubljanski župan Zoran Janković meče iz naših lastnih prostorov. Torej, z drugimi besedami, Fajonova širi lažne novice.

Soroseva organizacija financirala njeno predvolilno kampanjo
Kar se tiče označb, da je Fajonova skrajna levičarka, je to dejstvo, tudi sama se ponaša s svojo levo pripadnostjo. Zloglasnosti ji ne moremo odreči, saj odkrito podpira politiko, ki je pogubna tako za Slovenijo kot za Evropo. Kje je našla trditev, da smo jo označili za fašistko, ve samo Bog, da pa je Soroseva plačanka, potrjujejo dokumenti, ki so jih prvi objavili na 24kul.si in iz katerih je razvidno, da je organizacija Open Society Foundation Georga Sorosa za namene financiranja njene predvolilne kampanje namenila 9.840 ameriških dolarjev. To smo razkrili tudi v našem članku.

Morilka krvavih rok? Bodimo natančni, na njenih rokah je kri nedolžnih žrtev terorističnega napada, zato ker sama podpira uvoz islama v Evropo v imenu multikulturalizma. Za končni rezultat politike, ki jo zastopa, pa si lahko ogleda nazoren posnetek smrti dveh Skandinavk, ki so ju v Marakešu skupinsko posilili in nato brutalno umorili, ko so jima počasi odrezali glavi.

Selektiven odnos do groženj in nasilja
Groziti s požigom hiše, strelom v čelo, razčetverjenjem, posilstvom, počasnim umiranjem, hudo boleznijo in ob tem dodati še bogato kolekcijo psovk, česar sem deležna sama in verjetno še marsikdo od nas, je nekulturno, nedostojanstveno, nečloveško, nemoralno in  – neevropsko.” Lepo je vse to povedala Fajonova. A kaj, ko se radikalni islam ne ustavi pri grožnjah, temveč jih tudi uresniči. V nobenem primeru grožnje niso sprejemljive in bi morale biti kazensko preganjane. A ob tem poslušati, kaj velja za “nekulturno, nedostojanstveno, nečloveško, nemoralno in  – neevropsko”, od poslanke, ki se aktivno zavzema za smrt Evrope kot take, res ni okusno.

Posledice brutalnega poskusa atentata: Frank Magnitz, AfD (Vir: Twitter)

“Pa vendar, spoštovani kolegi, sovražni govor, nasilje, psihično ali fizično – ni in ne sme biti nekaj normalnega.” Še ena zelo lepa izjava Fajonove. A kaj, ko je zanjo sovražni govor vse, kar se ne ujema z njeno vizijo sveta. Da o nasilju sploh ne začenjamo niti o grožnjah. Spomnimo se samo steklih psov desnice in razčlovečenja, ki ga levi politični pol tako rad uporablja za upravičevanje nasilja nad političnimi nasprotniki.

“Spodbujanje kakršne koli sovražnosti, tako proti politikom, funkcionarjem kot drugim državljanom, je destruktivno in kontraproduktivno. Evropejci si tega ne zaslužimo, Evropa si tega ne zasluži,” je dodala Fajonova. Spomnimo se samo zmontiranega posnetka napada na predstavnika AfD Franka Magnitza v Bremnu ali pa bombnega napada na pisarne AfD teden dni pred tem v deželi Saški. Levica je tista, ki normalizira nasilje, ki ga upravičuje in ki ga izvaja nad svojimi političnimi nasprotniki. Zato tudi oglušujoča tišina Tanje Fajon v zvezi s protesti rumenih telovnikov, v katerih je umrlo že deset civilistov, več kot dva tisoč pa je bilo ranjenih. A o Franciji je Fajonova tiho, udarja zgolj po Madžarih in Italijanih.

Ivan Šokić

 • Boco

  Lagat se je verjetno naucila doma, saj izhaja iz stare partizansko-komunisticne-udbaske druzine.
  Bi pa bilo bolj potrebno izpostavit, da je bolj zaskrbljujioca njena pozicija do globalisticnih in imgrantskih problemov nase druzbe. Glede tega bi se lahko oznacila kot narodna izdajalka. Skrivanje narodnega izdajstva za sovraznim govorom, to bi se moralo bolj poudarjati v medijih.
  Pa malo se je poredila.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! POKVARJENO MESO SE VEDNO RAZLEZE !!! ! !!!

   • piko8

    Da nima kakšne veze s poljskim mesom??

    • Zgornji

     Ovajjjjj … Fajon ima veze sa Satanskim mesom :-P

 • Joža

  A komentarji delujejo?

  Tanča je zašla. A ni vsega sama kriva, stvar je tudi genetska. Res pa je, da njeni nastopi in način govora, četudi blagozvočni, v poslušalcu s kančkom zdrave pameti povzročajo odpor.

  Zakaj levičarji tako zelo sovražijo svoj lastni narod?

  • SIMON ROZIC

   …posebno tisti levaki sovražijo svoj lastni narod tudi v njim lastni
   domovini Sloveniji, ki so za lep in varen denar spakirani v EU Centru!

   • Artur

    Njihova pokvarjenost in podlost je že “legendarna”. Katerokoli družbo oblastno uzurpirajo tej sledi gotovi propad.

  • Zgornji

   ZATO KER SO ZLOBNI !!! ! !!! ZATO SOVRAŽIJO VSE OKROG SEBE !!! ! !!!

 • Ryuk

  Ji gre že za nohte. Ponovna izvolitev je pod vprašajem.

  • KAPIBARA

   Upam- želim si, da ni samo “pod vprašanjem” !!

  • mona lisa

   Upam da ni samo pod vprašajem ampak je dejstvo.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Levičaryi so od nekdaj sovražili lasten narod. To ni nekaj novega. Zakaj see pa tudi jaz sprašujem.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Bolj, ko sovraži svoj narod, bom jo imajo Slovenske ovčice rade.

  • SIMON ROZIC

   Ne verjamem! – Ima pa velik levističen lobi (vse leve stranke in celo
   “ata” naroda je navdušen nad levistično pravljičarko….
   Kaj le in kdaj dela v Bruslju, če je prav na vsaki levi “pasji” procesiji
   poleg, vsa nasmejana , zavita v rdečo barvo? Kdo plačuje potne
   stroške in njene nebulozne izpade? Mi, bedanci, davkoplačevalci!

 • goldhorn

  Upam, da so jo ljudje dovolj prečitali in ne dobi še enega mandata.

  • Zgornji

   ZABITOST NAŠEGA JE NARODA STRAHOTNA !!! ! !!!

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Fajonova v EU ni naredila nič za Slovneijo ona se najbolj bori za Kosovo in njihove vize in pa seveda kako čim več migrantov pripeljati v Evropo.

  • Zgornji

   IŠČE LULKOTA … !!! AMPAK SAMO KAK ZLOBEN MOHAMEDANEC BI JO MARAL !!! ! !!!

  • WISKY 1000

   je naredila in to veliko ŠKODO,NA SODIŠČE Z NJO.

 • KAPIBARA

  Da le NE pride ponovno v EU !
  Sicer jo pa verjetno čaka služba, pri tistemu modeli, ki je dal, po njej, ime lokala..

  • WISKY 1000

   še za kelnrco ni sposobna

 • mali49

  Komunistična levičarka Fajonova se zelo trudi, da bi jo Slovenci ponovno izvolili v EP. Vendar pa ni moja intimna opcija, in ne bo dobila mojega glasu.

  • mona lisa

   Ona ni opcija nobenega ki ima kaj soli v glavi.

   • Zgornji

    JA, SAMO SOLI TUDI ŽE ZMANJKUJE VSAKEMU TAKEMU NARODU KI JE POKVARJEN TAKO KOT NAŠ … !!! ! !!!

   • WISKY 1000

    njena opcija je kučko

 • Artur

  Kakšna licemerka in hinavka, ta ženska mi gre na bruhanje samo, ko je pogledam kaj šele, ko začne po levajzlsko nakladati.

 • Darth Vader

  Tanjo Fajon javno sprašujem, če razume,kaj piše v sledečem tekstu. Vkolikor vsebinsko razume, kaj piše v besedilu v nadaljevanju, ki je dodano temu uvodnemu pojasnilu, ji zastavljam javno vprašanje: Kakšna je bila Vaša vloga pri rušenju Italjanske Vlade leta 2012? Uredništvu Nove24tv pa dovolim, da uporabi moj komentatorski psevdonim in slikco v članku, ker komentarjev ITAK ne bere, zato da, če želite, lahko ustvarite novičko in poziv k javni debati v smislu “Komentator Nova24tv člankov Tanji Fajon zastavil pisno vprašanje”. Lahko uporabite celotno besedilo spodaj, če želite :) Začetek besedila :

  Primer strmoglavljenega vodja države

  V letu 2012 je bila italjanska Vlada nakolenih. Oslabljena z nepredstavljivimi dolgovi, ki jih je bilo potrebno vrniti, Italija je bila popolnoma izolirana iz mednarodnih kreditnih trgov. Dolgo stoječi, izredno priljubljen Silvio Berlusconi je bil primoran storiti to, po čemer je Italija postala dobro znana. Ne zaradi
  igranja nogometa, pitja kave ali vožnje hitrih avtomobilov, ampak po tem, da oporeka obstoječemu dolgu in devalvaciji svoje valute. Berlusconi je bil samo nekaj tednov pred tem, da potegne Italijo iz EU
  in opusti euro ter uvede nazaj Liro, ter nato re-denominiral obstoječe dolgove in Liro, ter se vrnil k temu, da so…Italija. Britanci, ki kronično trpijo zaradi poraznega vremena so že ogledovali svoje
  najljubše italjansko letovišče, ter se spraševali kako poceni bodo tokrat prišli skozi. Scenarij, ki se je odvijal takrat je bil točno po učbeniku in ker je bilo to vidno in očitno, zakaj gre, noben priseben
  investitor ni vrgel niti kosti v njihovo smer. V igro je vstopil Bruselj, ki je čutil tveganje povezano s tem, da bi tretje največje gospodarstvo v euroconi pokazalo sredinec in po hitrem postopku odstavil
  Berlusconija iz položaja ter na njegovo mesto določil tehnokrata. S to potezo so prišle v italjanski bančni sektor likvidnostne injekcije. In vse je bilo rešeno.

  Niti ne.

  Težko je opisati, kako neverjeten je bil ta manever v resnici, še bolj neverjetno pa je to, kako malo pozornosti je pritegnil v medijih. Pomislite za trenutek, da je neizvoljena skupina špičastih čeveljčkov odstranila demokratično izvoljenega vodjo države suverenega naroda, in v tem postopku ni bil sprožen niti en strel. In zavedajte se sledečega: Berlusconi ni bil noben poženščen enorogec, ki prdi metuljčke. Ne govorimo o podajanju Therese May. Edina zadeva, ki je bolj trpežna, kot Berlusconi, je ostanek koruznihkosmičev, ki je bil v šalici teden dni, ki je mimogrede najbolj rezistentna substanca, s katero se je človeštvo kadarkoli soočilo. Ampak z vso resnostjo, to je bil nedvomno NAJBOLJ nevaren dogodek v zadnjem desetletju. Zakaj? Ker je opogumil te razbojnike v Bruslju. Takrat so spoznali, da lahko nadzirajo države članice in vsiljujejo svojo voljo. Teorija se je preverila in v praksi potrila. Če je še kdo dvomil v resnične namene in diktatorno naravo zveri, ki je rasla v Bruslju do takrat, bi mu dogodki v

  Italiji v 2012 morali enkrat za vselej razbliniti kakršnekoli dvome. Namen te akcije je bil seveda poslati zelo jasno opozorilo vsem državam članicam. Ne zajebavajte se z nami, mi smo Četrti Rajh – Das Vierte Reich, in tokrat ne potrebujemo razbojnikov v črnih škornjih, da si Vas podredimo, sedaj si Vas lahko podredimo v naših oblekah, kravath in špičastih čeveljčkih. Časi se spreminjajo a človeška narava se nikoli ne spremeni. Nikoli. več: https://ambasador21.wordpress.com/2019/01/29/bail-out-drzav-clanic-evropska-disunija/

 • Artur

  Levo Blebetanje, histerija, licemerje, sprenevedanje, podlo laganje, zavajanje, slaboumnost in bolana norost eni to počnejo v Vox populi druge Fajonke in fajonarji internacionale (protinacionale) to počnejo v Bruslju.
  https://www.youtube.com/watch?v=G8OP8Rzi0r8

 • Common Sense

  Tanja F se postavlja v vlogo moralnega razsodnika. To je lepo. A svojo integriteto in pokočno držo bi dokazala v kolikor bi odreagirala tudi na neizpodbitne primere sovražnega govora, prihajajočega iz njenega pola. Naj naštejem samo dva v nebo vpijoča primera. Npr. mlečnozobi Che Guevara – Mihec Kordiš. Kot poslanec(!) si je javno privoščil groziti podjetnikom kar počez z nacionalizacijo in “teranjem z bajoneti v morje”. Slednjega je njegov predsednik Lukec Mesečnik na RTV zagovarjal v smislu “to je bila provokacija, ki pa je odprla pomembno razpravo o davkih”. Resno? Drugi je t.i. “Državljan D”, oz. neki prej povsem neznani D. Savić, “izumitelj” termina klerotalibanskih pi*k. Le-ta, paradoksalno, pridno sodeluje na raznoraznih omizjih, ki jih prireja Tanja ravno na temo sovražnega govora. Tanja je v tem primerih (bila) tiho. Primerov je seveda mnogo več, le nekaj jih je v enem članku nekoč lepo povzela tudi Nova24. #Licemerje-in-hinavščina-na-višku

  • Darth Vader

   sistemsko gledano je Fujonova produkt negativne selekcije, torej je jasno, da je najslabša možna, ker je tam, kjer je…..

   • mona lisa

    Še dobro da se ni razmnoževala.

    • Zgornji

     JA, SAJ TO !!! ! !!! VERJETNO PA RAČUNA NA NOV MIGRANTSKI VAL KI JO BO OSEMENIL … SATANISTKA HUDIČEVSKA , BEDNA , POKVARJENA , HINASVKA , LAŽNJIVA , MRTVA !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

    • WISKY 1000

     če se bi, potem bi prišli ven razni novi rdeči levuharji

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! FAJOOONNN NEKI OVAJJJJJJJ … :-P :-( :-P

 • Gr Enze

  LAŽGOŠKA ČASTILKA PODREPNIH HEROJEV , KI SO ZVILI REP MED NOGE IN VEDNO IN POVSOD HRABRO POBEGNILI . JEBO JIM PAS MATER KURBE RDEČE . ČE BI SE TAKO BORILI KOT SO SE KURBALI BI PA MOGOČE RES ZMAGALI !

  • žogica

   9. Izogibajte se psovkam, osebnim napadom in napadom na t. i. slamnate može.

 • terminalar

  Gospa Fujjon, očitno vas zanima samo in zgolj lastna rit.
  Pred možgansko kapjo ste absolutno varni.

  • Zgornji

   ;-))

 • Kataklizma

  “Kot drugo, Lega Nord ne obstaja več, glede na priljubljenost stranke, ki jo je nasledila, pa bi bilo slutiti, da se dobršen del Italijanov strinja s sporočilom, naj se Cecile Kyenge vrne “v svojo državo”.”

  Se pravi, da ko se je nemško ljudstvo strinjalo z izgonom Judov, je bilo to tudi upravičeno, tako kot opravičujete dandanašnjo italijansko homofobijo? Pomislite koliko ljudi (samo Kitajci npr.) se strinja s komunizmom … a je zato kaj bolj legtimen in primeren sistem (glede na Vaša prepričanja, da so ideje in stališča legitimna ker jih podpira dovoljšnje število oprancev). Moj Ivane Š., Jari pisunček.

  Meče vas iz Lj, po kateri tako zagrizeno kenjate … saj Vam ni všeč Ljubljana takšna kot je, zakaj bi torej ostali kjer ste, hujši ste od otroka, ki si želi 2 nasprotujoči si stvari naenkrat … Zoki Vam dela uslugo, vi pa jokcate … a ne bi bilo lepše imeti studia, redakcij in “šole domoljublja” nekje med zelenjem, v gozdu (boste manj porabili za fotografije migrantov v gozdovih- ker bodo končno res pred vašim pragom (razumevanja ;) pa še svoji zeleni domovini boste ponovno vrnili pomen in vrednost) … ali bi si mogoče želeli, da se Vas preseli v tovarno Rog, potem ko (glej ga zlomka) Janković podi tudi multikulti levake in SJW iz tega prostora (aja, pa migrant(a)e tudi … )

  Na splošno pa ja, Fađonka je glumica, dovolj je bilo plačevanja njenih uslug.

 • Montana

  Ga. Fajon je po mojem mnenju bolna, zato je ni treba preveč resno jemati.

  • Zgornji

   NE SAMO PO TVOJEM MNENJU, TEMVEČ JE DEJANSKO HUDO BOLANA DUŠA OD SVOJE SKRITE ZLOBE !!! ! !!!

   • WISKY 1000

    nima skrite zlobe,ven jo bruha kot vulkan

 • ljubinica

  Levaki si sproti izmisljujejo definicije “sovraznega govora”.
  Ko so v opoziciji, se steje za “sovrazni govor” samo napad na “ranljive skupine”: homoseksualce, invalide, stare, mladoletne, Rome …. politiki so mocni in jih je dovoljeno kritizirati, napadati, jim groziti (spomnimo se obesanja lutk, grozenj z metanjem v jame, “gotov si” … v casu Janseve vlade. Ali pa poglejmo strahotno sovrastvo ameriskih levicarjev do Trumpa ….)
  Ko so pa levicarji na oblasti, se definicija “sovraznega govora” spremeni. Kritika oblastnikov ( levih politikov in njihovih lakajev presstitutov) postane “sovrazni govor”. Fajonka “zrtev”?! Ha ha ha

 • VERZIFIKATOR

  Milan Majhenič

  DIALOG PRED PARLAMENTOM

  Milan Sanji tole je očital:
  »Kar si rekla, scela je zlagano,
  itak naokoli dobro znano,
  kaj bi te zaman z resnico pital.«

  Sanja odgovarja prizadeto:
  »Najbolj me boli, da Milan reče
  mi kaj takega, hudo me peče,
  dostojanstvo mi bilo je vzeto.«

  »Nič ne skrbi, draga moja Sanja,
  česar ni, ti ni mogoče vzeti,
  nič dodati in še manj oteti,
  se resnica temu dejstvu klanja.«

  Mar je Sanji vselej za resnico,
  teh je itak več po sodbi njeni,
  a skrbi jo to, da bratci njeni
  boj izgubljajo za predpravico.

 • xtc

  Hm?
  Samo tole Adi je bil iz njihovih vrst SOCIALIST-to pove vse o njih.

  • Zgornji

   A misliš na Hitkota ?

 • macon

  En fajon na dan odžene zdravnika stran. Pa še vse druge.

  Ps: Resno, nevrotična zmeda se mi zdi resno slaboumna.

 • žogica

  Lepa in sposobna ženska, je naša Tanja!

  • janko

   Ja, se strinjam. In na vrhu svoje ustvarjalnosti.
   To so naši ljudje socializma – vse njihovo življenje je idila v socialističnem raju….
   Ne moti jih vseskozi velik razkorak v razvoju in svobodi med “zahodnim” in njihovim svetom. 5 krat večji pisarniški kader kot v “kapitalističnem svetu” še vedno imamo in ga celo še povečujemo… Zato NI ČUDNO, da nam ne ostane nič denarja za napredek, celo vsako leto se še zadolžujemo… Kje so npr. vlaki s 700 km na uro….

   • žogica

    Očitno uživaš v gnilem izkoriščevalnem kapitalizmu in si eden izmed turbo kapitalistov, ki izkoriščajo malega človeka in bogatijo na njegov račun…. Postavila bi te na drugo stran, kjer bi delal po 12h dnevno, za minimalno plačo, bil šikaniran…….., tega je ogromno v Sloveniji.

    • Schemva Miro

     Kakšen sistem bi pa ti imel,malo nam razloži.

     • janko

      Šolniki ne poznajo življenja z žuljavimi dlanmi.

     • Nata

      Ja, Janko ? Kod pa hodite ??

     • žogica

      Tudi šolniki moramo biti, vsak poklic je vreden spoštovanja, v vsakem poklicu se moraš maksimalno potruditi za uspeh….

     • janko

      Sploh nisem, samo želim razložiti ničevost levičarstva! In to predvsem zaradi našega obstoja in dobrobiti!

    • janko

     Že 50 let delam po +12 ur dnevno. “Uživam” rezultate trdega in poštenega dela izključno svojih rok Ti rezultati bi bili na “zahodu” stokrat večji, moji sklepi pa manj znucani.
     Kapitalizem ni izkoriščanje, kot so trdili boljševiki in to ponavljajo levičarji do danes – je samo pošteno delo in pošteno plačilo – samo to! Socialna družba pa je podpiranje lenuhov ob malo dela in slabem vodenju ter brezskrbnem zapravljanju.
     Šikaniranje v Sloveniji sem izkusil samo v družbenih komy furmah ob malo dela – v privat firmah ob veliko dela pa priznanje in cenjenost.

     • žogica

      Ne vem, kje ti živiš, si pa za na Luno…. Lepo je danes našim delavcem v kapitalizmu, delajo cele dneve, so izčrpani do onemoglosti, fizično in psihično…….., za minimalno plačo, to je kapitalizem. Ti pa svetujem, da greš v penzijo, da ti še bo kak sklep ostal……., kup denarja z obrabljenimi sklepi, ti bolj malo koristi.

     • janko

      Ravno obratno, Žogica!
      Psihofizično izčrpani so SAMO PRI NAS – v postsocialističnem raju!
      Vsi, ki so zunaj (Avstrija, Nemčija itd) imajo normalni, povsem znosni in 3 krat bolj plačani šiht!
      Vprašaj jih!

     • žogica

      Pameten si, da ti kar škodi, pa sklepe si pozdravi,

     • janko

      Sploh nisem, samo želim razložiti ničevost levičarstva! In to predvsem zaradi našega obstoja in dobrobiti!

     • žogica

      Če si pošten, nam še pa razloži ničevost in pokvarjenost desničarjev!

     • janko

      Desni politični pol vidim kot zvezdico upanja, kjer ŠE ŽIVITA ZDRAVA PAMET IN KRŠČANSKE VREDNOTE, kjer še živijo lepe staroslovenske vrednote, po vseh prestalih tornadotih komunizma, balkanizma, vojn in stoletnih stiskanj naroda. Kjer

     • Zgornji

      DOBRO POVEDANO !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

 • šmentanamuha

  Pokvarjena prodana duša, Tanja Fajon. Ne vem, kaj počne, da je cela zažgana v ksiht. @žogici je očitno zelo všeč

  • Nata

   Morda pa kaj namenoma jemlje. Da jo bodo migranti raje imeli ?

   Ni dolgo, ko sem brala članek o belcih, ki bi radi bili temne polti.

   A, ga sedaj ne najdem.

   • WISKY 1000

    saj se ne razlikuje od njih.

    • Nata

     Ona že ve zakaj !! Vendar pa vemo tudi mi !

  • Zgornji

   SOLARIJ JI JE SKURIL NJENO GRDO FACO, IN ŠE TISTE GNILE MOŽGANE ZRAVEN !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!! ;-))

 • mona lisa

  Ta ženščina je naredila že ogromno škode slovenskemu narodu. Spada kamorkoli kjer ne more naredit škode samo ne v politiko.

  • Zgornji

   DA, SPADA V “GLASSHARDT” KALJENO KLETKO !!! ! !!!

  • WISKY 1000

   takoj jo odstranit in poslat v Venezuelo z violo,mihom,škobernetom in njej podobnim.

 • Miha

  Vsaka kmečka pamet je boljša kot razmišlja gospa Fajon. Zakaj ne mara Slovenije in prave Slovence, kaj smo ji naredili’ Osebno jo vprašam ali imate svojega otroka, če ga imate ali mu ne želite, da živi v urejeni in varni Sloveniji. Če pa jih nimate, kar mislim da ne , vas tudi vseeno ne razumem, zakaj nas kot narod ne ščitite pred propadom. Imam svoje otroke in vnuke, ki me močno skrbi za prihodnost prav zaradi vas in vaših enako mislečih. Prosim , gooooospa Fajon mislite na Slovenijo in dobre Slovence. Zapomnite, da
  vse se vrača vse se plača. Lahko se zamislite, če ste normalna ženska kaj počnete z državo in narodom. Največja sreča je imeti urejeno družino in otroke, vi pa verjetno tega v življenju ni ste imeli. Žalostno

  • Zgornji

   PA KAAAAAKA NORMALNA ŽENSKA NEKI !!! ?? !!! TA JE ŠE SVETLOBNA TISOČLETJA DALEČ OD NORMALNE ŽENSKE !!! ! !!! BODI RESEN, PROSIM, KER ŽALIŠ PRAVE ŽENSKE KI JIH PA JE TUDI SAMO ŠE PEŠČICA V SLOVENIJI !!! ! !!!

  • stane

   Ne,ne bos jo premaknil. Prevec je zaljunljena b invazivne negroidne,polpismene,nepismene divjake.

   • Miha

    Spoštovani!
    Se popolnoma strinjam z vašim mnenjem, Fajonova permanentno povzroča škodo Sloveniji, je zagrizena levičarka!
    Lep pozdrav,
    Miha

    V V sob., 2. feb. 2019 ob 07:34 je oseba Disqus napisala:

   • WISKY 1000

    PRIVOŠČIM JI EN DUCAT ZAPEČENIH

 • Zgornji

  HINAAAAAAAVKA ZLOBNA POKVARJENA SATANSKA HUDIČEVSKA PEKLENSKA LAŽNIVA BEDNA GNILA ČRNA ZABITA SMRDLJIVA PRODANA !!! ! !!! LE KATERI NOREC TE USPE PRENAŠATI ??? TA MORA BITI ŠE BOLJ NOR KOT SI TI !!! ! !!!

 • piko8

  Do obisti pokvarjena fajonka, lastni narod IZDAJA IN POTISKA V NAROČJE MUSLIMANSKIM KLAVCEM!!
  Upam, da kdaj v prihodnosti odgovarja za to VELEIZDAJO!!

  • janko

   To so otroci socializma – Fajonova se trudi za socialno Evropo.
   Toda kaj je to socialna družba?
   S praktičnega stališča, vsaj mojega – katastrofa!

  • stane

   Prva bo padla pod maceto,ki bo v crnih rokah. Ko jih-levuharji ne bodo vec rabili,jih bodo klali vsepovsod kjer bodo hoteli. Takrat bo ze prepozno. Tega se niti vlada ne zaveda,ceprav so cedalje bolj glasni v svojih izjavah z naznanilom kaj tukaj delajo in,da nas bo demokracija,humanost,dobrodusnost pokopala. Ni mi jasno,da SLO vlada in EUvlade ne razumejo,da so taksne migracije pogubne za EU. Pahor pravi,da so celo koristne. V cem so koristni zavojevalci? Pahor pravi,ce bo nevarnost za Slovenski narod,da bo takoj ukrepal
   Jaz se sprasujem s cim nas bo zascitil? Vojska namerno podhranjena,policija tudi.

 • WISKY 1000

  NA LEVI FOTOGRAFIJI JE IZREZAN MIHA

 • plamen100

  Tipicni primerek levega fasizma, da bolj ne more biti!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!