fbpx

Titoistična levica se poslužuje vse večjih groženj!

Mestni svetnik Janez Stariha. (Foto: Facebook)

“Tale model bo tako svinjsko odletel, da se mu bo leto 2012 zdelo kot pravljica za lahko noč,” je radikalni titoist Janez Stariha na socialnih omrežjih. Stariha je znan po ekstremnih stališčih, v katerih opravičuje in spodbuja tudi nasilje nad lastnim narodom. 

Ljubljanski mestni svetnik Janez Stariha je v preteklosti že večkrat poskrbel za zgražanje slovenske javnosti s svojimi jugonostalgičnimi ter radikalnimi zapisi. Svetnik svetniške skupine iz vrst Liste kolesarjev in pešcev pa kot vsak kaviar levičar ne pozabi na svoj luksuz. V lanskem letu smo v našem mediju poročali, da si je za davkoplačevalski denar vseh Ljubljančanov kupil trendovsko električno kolo v vrednosti 2 tisoč evrov.

Stariha je sicer znan kot pristaš skrajne Levice in zagrizen komunist, kar je razvidno tudi iz njegovih objav na socialnih omrežjih. Redno je v preteklosti obiskoval komunistične proslave in spominske slovesnosti, na katerih je celo nosil zastavo borčevske organizacije. Opravičuje pa tudi nasilje, ki ga je titoistični režim storil nad Slovenci, kar ga uvršča v skupino družbi nevarnih ljudi.

Norčeval se iz Mateja Tonina in ga primerjal s petletnim otrokom
Radikalni aktivist pa ni zamudil niti tega, da se ne bi norčeval iz aktualnega obrambnega ministra Mateja Tonina.  Tako je Mateja Tonina primerjal s petletnim otrokom, ki je izgubil svojo najljubšo igračo. “Obvestilo. Petletni Matej T. je izgubil svojo najljubšo igračo, rumen vlačilec. Kdor ga najde, naj pokliče njegovega tateka Janeza. Otrok brez te igrače ne more zaspat, hvala za pomoč in za delitev,” je nesramno zapisal Stariha na svojem FB profilu.

Foto: Facebook

Levi radikalnež globoke države žrtvam iz Hude Jame napisal, da so jih pospravili še premalo
Pri očitnem širjenju sovraštva in povzročanju razdora pa Stariha očitno še naprej vztraja. Junija lani je namreč na Twitterju objavil fotografijo številnih nedolžnih mumificiranih žrtev iz Barbara rova pri Hudi Jami ter pri tem zapisal: “Žal so jih pospravili premalo, zato je danes tako, kot je.” V normalnih državah bi organi pregona njegov zapis vzeli kot resno grožnjo, enako kot, če bi v Nemčiji opravičeval Hitlerjeve poboje Judov.

Jankovićevo ogrožanje pitne vode in projekt kanala C0 ga ne moti
Prav zaradi tega si lahko določene osebe po okusu globoke države privoščijo nepotrebno razsipništvo z javnim denarjem, kot si ga je tudi sam pri nabavi najnovejšega električnega kolesa. Radikalnež iz vrst Liste kolesarjev in peščev v ljubljanskem mestnem svetu raje svoj gnev zliva na aktualnega predsednika vlade Janeza Janše, namesto da bi opozarjal na resne probleme v Ljubljani.

Med drugim mu je tudi popolnoma vseeno za ljubljansko pitno vodo, saj se niti enkrat ni oglasil proti načrtom ljubljanskega župana Zorana Jankovića za sporni kanalovod C0, s katerim bo ogrozil pitno vodo 300 tisoč prebivalcem Ljubljane. Tudi Starihovim pešcem in kolesarjem, za katere se zavzeto zavzema v ljubljanskem mestnem svetu.

Luka Perš