fbpx

To je osmoljenka predvolilnega soočenja

Alenka Bratušek (Foto: STA)

Predvolilna oddaja Slovenija izbira na Nova24TV in Planet TV z voditeljema Valentino Plaskan Jordan in Lukom Svetino je postregla zanimivimi gosti. V studiu so bili: Anže Logar, Tanja Fajon, Matej Tonin, Alojz Kovšca ter Alenka Bratušek.

“Ni res, da so se vojne končale za skupno mizo, kot je rekla Alenka Bratušek, končale so se, ko se je ena stran vdala in bila pripravljena podpisat mirovni sporazum. To je tista ločnica, za kakšen svet se bomo odločili: Ali bomo branili demokratične vrednote ali se bomo pokorili tistemu, ki je najmočnejši v svojem gaženju človekovih pravic. Mislim, da mora na tej točki slovenska politika postati in ostati enotna,” je v prvi vrsti povedal Alenki Bratušek, kar ji gre Anže  Logar.

Prav nepoznavanje tematike, zapletanje v temo, hvaljenje sebe itd. Izgledalo je, kot, da je Alenka Bratušek četrto kategorna političarka, ki ni imela odgovora na nobeno vprašanje in je tematska politična vprašanja skušala speljati na domač politični parket, njen edini cilj, pa je bilo nabijanje trenutnega predsednika vlade. V resnici drugega ni znala povedati je dejal komentator soočenja dr. Peter Gregorčič.

Presenečen sem, nad tako čudnem obnašanje Alenke Bratušek, pa je dejal tudi Miran Videtič, ker gre vendarle za bivšo predsednico vlade, informacije pa bi lahko predstavila na bolj konstruktiven način. Govori le o svoji vladi, trojki, o reševanju, o gospodu Orbanu, povezavah Janše itd. Pričakoval se, da se bo predstavljala kot socialno-liberalna stranka.

E-maribor