To morate videti: Kako je poslanec Logar na laž postavil Šarca glede ocen o bančni luknji, imenovanja spornega Furlana in prodaje Abanke! Ta se je branil z nenavadnimi izpadi!

Foto: STA

Sporni tviti o neprodaji Abanke, imenovanje Harija Furlana – osebe, ki je najbolj odgovorna, da se v Sloveniji pri pregonu bančne kriminalitete ni zgodilo nič – in izjave o previsoko ocenjeni bančni luknji so poslanca SDS Anžeta Logarja pripravile do tega, da je premierju Marjanu Šarcu zastavil poslansko vprašanje. Ta se ni odločil, da bi podal odgovore, temveč se je raje za sprenevedavo igro v stilu lika Serpentinška. Poglejte, kako je Logar ocenil premierjev nenavaden diskurz.

Poslanec SDS Anže Logar je premierja Marjana Šarca v vprašanju izzval s pripombo, da se je ta po neki oddaji na RTV Slovenija, ki je bila čisto slučajno obelodanjena dva tedna pred odločanjem o prodaji Abanke, oglasil s svojim edinim bančno-gospodarskim sporočilom na svojem Twitter profilu. Zapisal je: “Glede na včeraj videno v oddaji o sanaciji bank bi moral SDH krepko razmisliti o nadaljevanju prodaje Abanke, zlasti ne vprašljivim skladom.” Sosledje je po mnenju Logarja res prozorno, zato ga je pri tem zanimalo: “Ali je bil poleg tega javnega pritiska na nadzorni svet SDH izveden tudi kakšen ne javni, tajni? Berem, da so v vaši vladi modni pritiski raznih mož v črnem, kakšne Sove pa kakšne obveščevalno-varnostne službe. In želim zelo konkreten odgovor.

Posebej poudarjate, da Abanke zlasti ne bi smeli prodajati vprašljivim skladom. Za Abanko se potegujeta dva, madžarska OTP in sklad Apollo. To je tisti sklad, ki mu je Cerarjeva vlada prodala NKBM, torej le en sklad. Ali trdite, spoštovani predsednik vlade, da je sklad Apollo vprašljiv sklad? In, ali torej nadzornikom SDH s tem posredno nalagate, da enega od ponudnikov izloči iz prodajnega postopka? In tudi tu želim zelo konkreten odgovor,” je želel izvedeti poslanec Logar.

Je bilo imenovanje Furlana nagrada za nedelo pri preiskovanju bančnega kriminala?
Nato je nadaljeval, zakaj to sprašuje. Šarec je namreč javni pritisk na SDH napovedal pod pretvezo nekih domnevno novih dejstev iz oddaje Brezno, ki pa v svojem bistvu izkrivlja resnico o bančni luknji. V mandatu te vlade pa po mnenju Logarja ni niti s prstom mignili, da bi pospešili pregon bančne kriminalitete ali da bi izboljšali pogoje za odkrivanje bančne kriminalitete. “Poglejte, na strani 25 vaše koalicijske pogodbe pod naslovom ‘Boj proti gospodarskemu kriminalu in korupciji’ piše, citiram: ‘Za večjo učinkovitost pri pregonu gospodarskega in bančnega kriminala ter korupcije bomo analizirali dosedanje delo specializiranih oddelkov sodišč in tožilstev ter sprejeli ustrezne prilagoditve.’ Bum. Potem pa na mesto vrhovnega državnega tožilca imenujete Harija Furlana. Osebo, ki je praktično najbolj odgovorna, da se v tej državi pri pregonu bančne kriminalitete ni zgodilo praktično nič.

Nato je Logar vprašal: “Je bilo imenovanja Furlana na vladi mišljeno kot nagrada za delo oziroma nedelo v sklopu teh vaših skupnih naporov za revizijo resnice o bančni luknji, češ bančne luknje sploh ni bilo, to so nam vsilili iz Bruslja za napačnimi izračuni, ali pa ste dosledno izpolnili zavezo iz prej omenjene koalicijske pogodbe, analizirali dosedanje delo SDT in ugotovili, da je Harij Furlan največja ovira za učinkovitejši pregon bančne kriminalitete in ste ga umaknili tako, da ste ga povišali navzgor?”

Šarčev odgovor je bil napad na sogovornika
Šarec je odgovoril, da ne pritiska na nikogar. “Če sem dal tvit, je to vse prej kot tajno, ne uporabljam praks, kot je bilo to v času vaše vlade, ko vam je direktor Kovačič NKBM, oziroma vašemu predsedniku, na strankarski e-mail točno poročal, kako to poteka, pa razne kravje kupčije z Mercatorjem in take zadeve, mislim, da je bilo tam mnogo bolj tajno vse skupaj; kar se tiče raznoraznih skladov, imam tukaj v mislih predvsem splošno prasko, ko se je prodajalo skladom, recimo, Adria Airways se je prodala skladu, pa vidimo, kje smo.

Nato je nadaljeval: “Potem, tudi kar se tiče pritiskov z moje strani, jih zagotovo ni, SDH je avtonomen organ, ne nazadnje imajo v SDH vsi ne vem kolikokrat večjo plačo od mene. Če imam jaz 3.300 neto, dobim ven, zagotovo dobijo oni, ne vem, 11 bruto, mislim da je, pa preračunajte. Tako da verjamem, da so za to plačo sposobni sami sprejeti kakšno odločitev v tej državi, ne da je za vse na koncu odgovoren kdo drug. Tako da, kar se pa tiče raznoraznih – ne vem, pričakujete, da bom osebno preganjal kriminalce in ne vem kaj, ali tako imenovane banksterje, kot ste pisali tudi na vašem profilu? Tudi v vaših mandatih oziroma vašem mandatu plus enoletno vodenje te vlade se je marsikaj dogajalo, ko ste hoteli na hitro nadoknaditi tisto, kar vam prej ni uspelo toliko let. Naša stranka je zdaj eno leto skoraj v tej državni politiki, tako da mene ni treba spraševati po tem. Lahko se pa vprašate sami, saj tudi, če bi bili v vladi z vami, ne bi bilo nič drugače, tudi vi ste stara stranka in tako naprej, ne nazadnje pa imate edini predsednika stranke, ki je bil neposredno v zvezi komunistov. Nobena druga stranka, celo SD, tega nima več, tako da veste, mene obtoževati nekih starih praks – ni treba.

Foto: STA

Nato je nadaljeval: “Ste imeli tudi preiskovalno komisijo v bankah. Rekli ste, da ste tam vse, ne vem kaj, ugotovili, pa je bilo tisto bolj politično zaslišanje kot kaj drugega. Ja, tudi jaz bi rad, da se to razčisti. Pri tem bančnem slovenskem sistemu je bilo mnogo, mnogo babic, ki so potem na svet spravile to kilavo dete in te probleme, ki jih imamo danes. Začelo se je že zdavnaj prej, začelo se je tudi pod dvanajstletno vladavino stranke LDS, zagotovo, tudi takrat so se začeli že dogajati prevzemi, res da bolj uspešni kot leta 2008, ko so z dragimi krediti kupovali delnice, potem pa čez noč niso bile nič vredne, tudi nekateri prijatelji vašega predsednika, soborci in tako naprej. Skratka, ne uperjate prave osti v pravo smer. Sam bom najbolj vesel, če se bo vse razčistilo, kaj se je dogajalo v preteklosti. Imamo tudi eno preiskovalno komisijo o DUTB. Z veseljem čakam te izsledke.

Kar se pa Abanke tiče, imam pa vso pravico izraziti kakšen pomislek, verjetno, ne nazadnje gre za neko veliko zgodbo in tudi ovadba je zame novo dejstvo, saj je prej nisem videl. In o ovadbi pač določene stvari pišejo in čisto vse ni moglo biti čisto v redu. Jaz ne pravim, da ni bilo nobene bančne luknje, je pa vprašanje, če je bila pravilno ocenjena. To je pa veliko vprašanje. Seveda pa je danes situacija, kakršna je, in danes jaz težko za nazaj govorim, ker me ni bilo niti pri eni stvari. Ustanovljena je pa bila slaba banka, saj v dokumentarcu je bila tudi vaša stranka omenjena in vaši ljudje. Skratka, vsi ste bili zraven na tak ali pa drugačen način. Mene edinega tam ni bilo zraven. In veste, da bom pa jaz osebno zdaj lovil tako imenovane banksterje; jaz pričakujem, da bodo ustrezni organi opravili svoje. Imam pričakovanje od tega in upam, da bo res tako.

Na podlagi česa je Šarec dobil podatke o previsoki oceni bančne luknje?
Nato je znova besedo dobil poslanec Logar, ki je Šarcu očital, da ga sploh ni poslušal in ni odgovoril na njegovo vprašanje, njegov odgovor pa je bilo razumeti v stilu, “da on ne pritiska tajno, on pritiska samo javno“. Verjetno je tudi zato SDH današnjo sejo nadzornega sveta prestavil s 14. ure na dve naprej, ker se ti javni pritiski nadaljujejo, je dodal Logar in Šarcu predočil, da ima o bančni luknji zelo decidirano stališče. “Na novinarski konferenci pred desetimi dnevni ste dejali natanko takole, citiram: ‘Saj za to bančno luknjo že nekaj časa vemo, da je bila ocenjena za previsok znesek.’ To ni izjava v pogojniku. To je zelo decidirana izjava, ki ne pušča dvomov. Glede na to, da jo je izdal predsednik vlade, ki ima dostop do raznih virov, tudi tajnih virov podatkov, je torej nujna obrazložitev. Zato sprašujem, na podlagi česa trdite, da je bila bančna luknja ocenjena previsoko? Hočem zelo konkreten odgovor. Tudi to, od kdaj vi to že veste, ne sumite, od kdaj vi to že veste? Pa ne iščite izgovorov v neki famozni Boletovi študiji. Saj veste, dokler ima nekdo dobro plačano pogodbo z Banko Slovenije, tuli v isti rog z guvernerjem Kranjcem, pa potem, ko naslednji guverner prekine to pogodbo, je vse narobe pri Banki Slovenije.

Logar je od Šarca želel izvedeti, kateri dokazani ali pravnomočni dokument mu daje moč za tako eksplicitno decidirano izjavo in temeljni izračun bančne luknje? Kot vemo, je izjavila oziroma pripravila vlada Alenke Bratušek, memorandum za državno pomoč sta podpisala bodisi Alenka Bratušek bodisi Karl Erjavec kot zunanji minister. Kolegica Alenka Bratušek je na zaslišanju pred preiskovalno komisijo rekla, da se pač ne spomni, zimzelen odgovor. “Pa vas bom takole vprašal: Kako imate lahko v vladi dva ministra, ki sta po vašem decidirano jasno sprejela take pogoje, da je bila bančna luknja previsoko ocenjena? Ste z njima vsaj opravili pogovor?

Bo Šarec iz svojega žepa kril škodo za neprodajo Abanke?
Šarec se je nato znova izogibal konkretnemu odgovoru in je začel z diskreditacijo SDS in s prastaro zgodbo o nedokazanem izvoru premoženja predsednika SDS. Kar se tiče dela policije, ta po Šarčevo prioritetno izvaja ukrepe glede bančnega kriminala in v tem času je policija na državna tožilstva podala 172 kazenskih ovadb in v tem trenutku še vedno obravnava 16 zadev s področja bančne kriminalitete. “Kar se pa tiče tega, da je luknja bila ocenjena za preveliko vsoto, vidimo tudi iz same ovadbe, da je bila metodologija napačna. Res pa je, da je to metodologijo pokrila tedanja vlada. To je pa res. Ampak zagotovo pa so takšni in drugačni indici, da ni bilo vse čisto tako, kot bi moralo biti. In to, da vi mene sprašujete, od kje vem, to je danes jasno že vsakemu državljanu po mojem, da ni bilo čisto vse, zlasti po vsem, kar smo videli. Tako da, ta vaša vprašanja zdaj niso čisto na mestu.” Kar se pa tiče Harija Furlana, je Šarec dejal, da ga ne pozna, niti ni govoril z njim.

Poslanec Logar, ki je več let preučeval globino bančne luknje, se je ob odgovoru premierja počutil užaloščenega, saj je predsednik vlade 5-milijardno bančno luknjo primerjal z zidaki v svojem zidu. “Poglejte, kako žalostno je to. To, kar smo mi vsi plačali iz svojega računa, zbanalizira na višino svoje ograje. Oprostite, to ne spada k diskurzu v razpravi v državnem zboru, sploh pa ne v času razprave poslanskih vprašanj predsedniku vlade.” Hkrati mu je očital nizkoten nivo razprave, saj je Logar citiral izključno njegove izjave. “Izjave predsednika vlade imajo svojo moč. Lahko zamajejo trge, lahko vplivajo na rejting države, lahko vplivajo na prodajo ali neprodajo državnega podjetja. Vi ste s svojimi izjavami to naredili. Vi ste s svojimi izjavami tudi rekli, da je bila bančna luknja previsoko ocenjena,” je bil do Šarca kritičen Logar. Pri tem mu je svetoval, da še enkrat prebere ustavno odločbo ustavnega sodišča v zvezi s kvalificiranimi vrednostnimi papirji. V točki 24, 124, namreč točno piše, da bo v upravnem sporu sodišče odločalo o tem, ali je bila bančna luknja pravilno ocenjena ali ne. In to bo po stališču Logarja edini pravnomočni dokaz. “Vi pa že danes, 5 let preden se bo to šele zgodilo ali 10 let preden se bo to zgodilo, že javno zavajate slovenske davkoplačevalce, da je tako bilo, zato da potem izpeljete drug sklop, ne bomo prodali Abanke. Na koncu jo bomo, ker bo Evropska komisija to zahtevala, ampak škoda se bo merila še v dodatne pol milijarde, to vam pa sedajle zagotavljam, tako kot je krivda Cerarjeve vlade, ki je zaustavila prodajo Nove kreditne banke Maribor,” je še dodal poslanec in zahteval, da o poslanskem vprašanju glasujejo in opravijo razpravo v državnem zboru.

C. Š.

 • Desnoklik

  99% vas ne bo prebralo vsega, samo kako je Šarec napadel Logarja.

  • Vera

   Vse sem prebrala, je mi pa zelo žal, da nisem tega gledala po TV . Škoda .

   • Desnoklik

    Jz sem gledal, po tv seveda, je Šarec odbrusil da je Janša še edini član komunistov tule med nami (med njimi-poslanci). Meni je to bilo LOL za znoret. Kako pridejo takšni kot Šarec al pa Cerar, al pa Jankovič na oblast? A to jih nekdo direkt nagovori – čuj bi ti bil predsednik vlade? Kdo je ta nekdo?

  • Peter

   Hočeš povedati, da je bilo ostalo še bolj na nivoju vaškega tišlerja?

 • AlojzZ

  Težka bo, težka. Šarec ima na svoji strani glasovalni stroj v parlamentu, sodišča in tožilstva … pa še kaj bi se našlo.

  • Novakec1

   Polcijo in vojsko tudi. K sreči so bolj taborniki.

  • WISKY 1000

   serpetinška krvavo rabijo levaki,da bodo lahko kradli še naprej.

  • zokispoki

   Kljub temu bo tepca pokopala njegova bebavost !

 • mginko

  Mizar – nisi dorasel za politične čevlje. Za uzde, ki te cukajo iz murgel dobro izvršuješ ukaze.

 • VERZIFIKATOR

  Janže Lokar

  SOSEDOV ŠARO IN ŽIVČKI

  Običajno čisto nič ne dela,
  žveči kost, se oblizuje Šaro,
  raje še privošči si obaro,
  veseli se vsak dan sproti jela.

  To je Šaro iz soseske naše,
  ki pasivnost mu kar najbolj godi,
  ki na vrvici se vdano vodi,
  ker na svetu drugo mu ne paše.

  Zadnje čase popadljiv postaja,
  poživinil čisto je na suho,
  ker da sosed vzel ga je na muho,
  Šaru vedno bolj in bolj uhaja.

  Sosed mu Anže zdaj kost je vrgel,
  češ da luknje so povsod velike,
  uporabil standardne je trike,
  da se Šaro je z verige trgal.

  Bevskal in zaganjal se v Anžeta
  je nemočno, vezan na verigo,
  če bi znal, pokazal bi mu figo,
  kajti čast bila je prizadeta.

  Šaro ve, da vse je le predstava,
  sam da vse soseske je pokora,
  hkrati ve, da lajati se mora,
  sicer več iz luknje ne izplava.

  Toda lajež in vse to besnenje
  bolj in bolj postaja nenavadno,
  Šaro ponori zdaj že nenadno,
  kot da mu za lastno gre življenje.

  Ah, seveda, na vse kriplje dela,
  da ga ne spustijo kdaj z verige,
  težke varovančkove so brige,
  ve, da enkrat pride do odstrela.

  • zokispoki

   Anze je Martin Krpan, Serpentinsek pa Brdavs ! No, kdo bo zmagal ?

 • Vera

  Bravo dr. Anže Logar, ne daj se mizarju s 6timi popravci.

  • dob

   Plus tega ima vse prste.
   Jebela, še nikoli nism vidu dobrega mizarja z vsemi prsti.

 • macon

  Omejenci zmeraj nastopajo z aroganco in iz pozicije moči, nič novega pod soncem. Glumač je tam zato, da se milijardnim bančnim kriminalcem ne bo zgodilo nič, ker so med njimi točno tisti strici globoke države, ki so lutko namontirali na položaj, ki mu niti za trenutek ni bil dorasel.

  Čakam slovensko predsedovanje EU, ko se bo bedak blamiral pred celo EU. levi fanatiki pa bodo cvilili, da izdajamo Slovenijo, ko bomo bedaku očitali, da je bedak

  • zokispoki

   Torej, kaj si ta vaski posebnez privosci, je pa visek nekompetence in primitivizma ! Podn od podna ! Globoko sram me je, da je ta zguba moj PM .
   Prav zares ! Zlovenistan, quo vadis ???

   • Radolf Mitler

    Jebo mu pas mater. Ovaj kako da kažem: po Svetlani M.!

    • if

     Prvi del vaše izjave je po Svetlani, dugi del je poTitu, oba koreninita v krvi rdeče zvezde. Pesjana!

 • tohuvabohu

  Ograjenšek nima ograje le okoli svoje podrtije, ima jih zlasti v betici.

  • tomven

   +++++++ *100na n

 • Peter

  Danes sem po radiu slišal (v avtu mi je crknil CD plejer…), da razpravljajo o tem, kam odvažati materil od predorov, ki jih bodo zvrtali za drugi tir.
  Torej, buldožer imenovan drugi tir neustvljivo rine dalje.
  Koliko časa po izgradnji TEŠ 6 se je začelo investicijo kritizirati tudi v “osrednjih” medijih?

  • Novakec1

   Na Kolpo naj odvažajo, že ko so karavankentunel vrtal bi moral tja vozit.

 • Peter

  Baje je imel serpentinšek danes v VVZ Ljubljana, Oddelek Šubičeva 4, nastop, ki bi ga lahko uporabili mantifajtonovci za enega svojih najbolj norih skečev, če bi še obstajali, no.

 • ehnaton

  Počasi prihajajo trenutki resnice tudi za to vlado. Naredila ne bo nič, kot že prejšnja. Šarec je prezabit, da bi to spoznal, poleg tega pa slepo verjame, da bodo botri, ki so ga spravili na svet in ga proglasili za Dončiča politike vse uredili. Od zdaj naprej bo vse bolj podobno mrcvarjenju iz katerega pa za nas ne more biti dobrega izhoda. Kar je še preostalo državnega premoženja, ga kupuje denar mafijskega izvora balkanskega porekla, pri tem pa nas makroekonomisti podučujejo, da gre za povsem normalno konsolidacijo v dejavnosti. Abanka se prodaja po natanko enakem scenariju, kot NLB, ceno pa je prvi začel zbijati Šarec s svojimi idiotskimi twiti. Za drugi tir so pogruntali nov model oddaje posla, ki bo omogočil domačim tajkunom, da poberejo svoj vnaprej dogovorjeni delež. V zdravstvu nemoteno poteka nabava materialov na star preverjen način. Če je bil Cerar katastrofa, bo Šarec apokalipsa, bedak pa je tisti, ki pričakuje od njega en sam pameten odgovor.

 • rubec

  Serpentinšek, ko je janša že jebal komuniste v glavo, si se ti še igral s svečkami za traktor.

  • Peter

   Ko so ga pa vprašal, kam jih je dau, je pa reku, da jih je nazaj u mašino našraufu.
   Pa po pet dek kompresije so ga u štacuno poslal, pa je prnesu kvift za vaservago.
   Takle mamo, no.

   • wert

    Ko so mu rekli, naj priključi štrom pa je reku, da ne ve, kje to raste, he, he

   • slosin

    jest sem pa slišu, da je prnesu iz trgovine 5 kil augenmasa…

    • WISKY 1000

     auspuh lager

  • Miro

   ja očitno da je dobro sjebal samega sebe… največjega slovenskega komunajzerja

   • rubec

    S takimi otroškimi komentarji samo sam sebe smešiš. Tega očitno niti ne opaziš, kar pove vse o tvoji inteligenci.

  • Povprečen Državljan

   Janša ni nikoli jebal komunistov v glavo.On je to bil.

   • Janez

    Kje pa si zdaj našel gospoda Janeza Janšo.Besede ni bilo ves čas o njem.Ti pa kar v njega.Bedni bedak.

    • Povprečen Državljan

     Tele..To je bil moj odgovor pravovernemu Rubecu.

 • Povprečen Državljan

  Če bi bila vsa ta leta na oblasti desna opcija,ne bi bili nobene bančne luknje,niti enega stečaja,pa tudi državnega premoženja ne,ker bi vse sprivatizirali tujci.Nito euro ne bi bil ukraden,vse bi bilo 100% transpatentno.Pojma dokapitalizacija sploh ne bi poznali. V zaporih bi bilo vseh 75% slovencev,ki niso na liniji pravovernih. Vsem borcem NBO bi vzeli pokojnine in jim sodili za upor proti okupatorju. 20.april bi bil državni praznik prisege,dan OF,prvi maj,pohod ob žici,maraton Franja….vse to bi prepovedali. Vstala primorska bi se pela samo v ilegali,splavi bi se opravljali na črno, istospolne bi pozaprli in kastrirali.Na meji bi bila mitraljezka gnezda z mrtvo stražo.Veliki vodja bi bil dosmrtni predsednik,Anže Logar pa njegov lakaj.SDS bi na volitvah redno dobivala 104,35% glasov. In Branko bi bil prvi branik pred ledeno dobo.

  • ehnaton

   Kako si lahko vse tako natančno ugotovil.

   • Miro

    to pa ja ni težko ugotovit če vemo da je SDS leglo najbolj gorečih Komunjar …..

  • macon

   Istospolni ne bi dobivali posebnih apanaž in podpor, prav tako ne razni družboslovni paraziti. Mrtve straže ne rabimo, ker se ne bojimo in ne sovražimo sosedov. To prepuščamo vam skrajnim levičarjem, ki brez namišljenih sovražnikov ne obstajate. Par starčkov SS-ovcev oziroma oznovcev bi šlo pred sodnike tako za zgled, da klanje ne zastara in da je zavržno. kučan bi ravno prišel iz zapora (veleizdaja, združevanje v hudodelsko združbo, korupcija in kriminal), prihvatizatorjev nikoli ne bi bilo oziroma samo lokalni.

   Povprečni državljani bi vedeli, da je vaše, da delate in držite gobec zaprt. Plačo bi imel vsaj 30% višjo, še posebej za delo v gospodarstvu. Zdravstvo bi delovalo, šolstvo bi naučilo več znanja in proizvedlo manj certifikatov. Vaši jebeni OF-i in ostalo laganje bi bili tema vicev oziroma vere parih v času in prostoru izgubljenih starčkov.

   Migranti bi šli lahko v p!3do materino, skupaj z vami skrajnimi levičarji ali levimi fašisti. Razni revolucionarji bi skupaj z oboževalci Adolfa sedeli v zaporu in igrali tarok.

   • Miro

    kolk “spolni” pa so pastirji iz RKC?

    • macon

     Bebček, puši k.rac.

     • Miro

      v RKC ti bodo to naredili strokovno… no ja če se tistemu privesku ki ga imaš za lulanje, tako reče…

     • macon

      Sp.zdi, kretenčina.

     • wert

      Ta nima vse pošlihtano pod kapo.

  • Common Sense

   Wow. Kaksen krasen prikaz opranih glav povprecnih drzavljanov! Neprecenljivo!

 • piko8

  Bravo dr. Anže Logar dr. Znanosti proti FALIRANEMU mizarju s 6 popravci!!
  Zgleda, da tišlarju serpentinšeku manjka par koles v buči (glavki)!!

  • wert

   Najbrž misli, da je pri Hribarju.

   • WISKY 1000

    še heibar ga nebo vzel nazaj na šiht

    • Zgornji

     Saj, zato se pa tolk trudi … ;-)

 • M x

  Logar bo še mandatar zapomnite si to.On sam proti vladni ekipi z izjemo kakšnega zmaga.

 • M x

  Poklon mož z hrbtenico in vrhunskim znanjem.Bravo Logar.

 • Novakec1

  Nič ne pomaga še tako razkrivanje svinjarij, luparij, kaznivih dejanj, je že prvič Lgar popušil, Kaj nam pa morete morete, če smo vesel….

 • Peter

  Zanč sm Joži razlagu, d bi pa res enkat rd vidu, d bse serpentinšek pa logar pojavla na teve pa da b se mau zmenva med sabo.
  Je rekla, Joži, da serpentinšek ne igra u tej ligi.
  eh, sm reku, dej mi še en encijan, no.

  • Miro

   dej Mirnčan s svojimi nebulozami….. zdej si pa že dost star

   • rubec

    Pa ti napiši kako podobno nebulozo, ki bo večini tukaj všeč. Ajde da te vidim.

    • Miro

     glede na tvoj IQ, se bojim da ne bi razumel, pa bi si še kaj naredil…. pol bi te pa imel na vesti

    • Peter

     Miro, ko te usred noći diro da si sviro?

 • Miro

  a je to tisti Logar, ki je kandidiral za ljubljanskega župana in potem zmago “taktično” prepustil Jankoviču???

  • wert

   Neeee, tisti si bil ti. Si že pozabil ?

   • Miro

    no, od nekod mi je znan…..

    • rubec

     Humor imaš pa svetoven. Ste imeli v šoli prav poseben predmet za humor?

  • slosin

   a to tvojo terminologija o ‘taktično’ imaš še iz cajtov nob….taktično bežali, taktično prepustili…. taktično umaknili….

 • Peter

  A danes si pa Miro?
  Tudi prav, no.

  • Miro

   dobili si moj +

   • macon

    A to si ti, bulmastifski Miro? Tebe so psi dobro pof.kali pa se ti pozna, ker si prizadet do konca tlačenja zemlje.

    • Miro

     čestitam bebček, res si pameten

     • macon

      Ko hodiš zunaj sprašuj ljudi, če so Macon, predstavi se kot Miro in ti bom potem razbil gobec in te strpal v odtočni jašek.

     • rubec

      Hehehe. Genialna. Jo je zanj skoraj škoda.

 • Miro

  evo SDS spet slavi “zmago” …. doktor sjebal mitzarja…. so pa njihove zmage vse enake…. zmaga na državnozborskih volitvah. za nagrado sov opoziciji. verjetno tsaktično
  druga zmaga na volitvah za evropske poslance! namesto treh poslancev ima SDS samo dva poslanca…. same zmage!!!

 • Oregon

  na lesarski bi s takimi odgovori imel 9 popravnih, ne 6.

  • rubec

   Hehe

  • Joško

   Ampak nobenega popravca nebi popravil!

 • Miro

  pa lep večer še naprej…..in da boste veliko tople vode izumili

  • slosin

   a se taktično umikaš?

   • rubec

    Ne. Ob 20 uri se v begunjah zapirajo glavna vrata.

  • ZatonMesecnikov

   Kam greš ZZB Miro, ki so ga komunisti navlekli na Primorsko, po pregonu “Primorcev” v Italijo leta 1954?

 • Peter

  Škoda, da se moji sokomentatorji ukvarjajo z osebkom, ki danes sliši na ime Miro.
  Sam se z gnojem ukvarjam samo v štali, no.

  • ehnaton

   Pravilna ugotovitev. Dejstvo je, da je bil Šarčev nastop v DZ pravi debakl, vendar nepričakovan le za površne opazovalce politike.Takih debaklov bo v prihodnje še več, v premem sorazmerju z neučinkovitostjo njegove vlade. Dežurnim komentatorjem bo vedno težje zaslužiti plačo in ohraniti lik in dela Dončiča v politiki, potrebno jih je razumeti, za preživetje gre. To se lepo kaže v njihovi nekontroliranih in besnih izpadih na tem portalu, kaj šele bo.

   • Peter

    Ne vem, kaj je tako magičnega v številki 2008.
    Z Joži sva preštudirala vse astrološke koledarje, pa nisva ugotovila nič.
    Očitno seprentinšek ve več, no.

    • ehnaton

     Ja, si pa kar malo pozabljiv. 2008 je zmagala SD, ki je skupaj z ZARES, DESUS in LDS dokončno zapeljala voz v greznico. Kako si mogel pozabiti na Križaniča, Erjavca, Golobiča in princeso ljudskih src Kresalko, da o Pahorju ne govorim, to pa res ni lepo.

     • Peter

      Zakaj pa potem serpentinšek omenja to magično številko, ki je, očitno, kriva za vse, kar je narobe v dolino, no?

     • ehnaton

      Počasi boste morali razumeti, da mu znese le, ko se svoje vloge nauči vnaprej in na pamet. To mu je zlahka uspevalo na zabavljaških odrih in nekaj časa za silo in ob silni podpori medijev na premierskem stolu ( zame in tiste, ki so znali ločiti zrna od plevel niti takrat ne). Scena pa postaja vedno bolj nepredvidljiva in za priprave klovnu ostaja vedno manj časa. Ko pa ga bodo zapustili še mediji, kar se bo zgodili tisti hip, ko bo boter ugotovil, da ni več dobre volje, bo pa polom. Žal bomo zapitek plačevali vedno isti. Pa še to, ne omenjaj Joži, da sem te karal zaradi pozabljivosti. Se ji ne bi rad zameril.

     • Peter

      Jaz to že hitro razumem. Ko bo to doumel tudi povprečni državljan, pa bo premier že Fredi Miler…
      Ali pa še takrat ne, no.

     • ehnaton

      Si bil prehiter zame. V zgornji komentar sem še nekaj pripisal. Saj veš, Joži. Povprečni državljan se bo moral boriti za svoj ljubi kruhek tudi za Fredija Milerja. To pa je tudi tisto, kar te lopove najbolj boli. Vedo namreč, da nas večina, ki gostujemo na tem portalu za svoj kruh pošteno dela in se nam ni potrebno prodajati, zato se tudi tako trudijo, da bi nam zaprli gobec. Še nizkoten napad na sodnico jim prav pride.

   • Peter

    Tudi če postaviš tele v parlament, še ne pomeni, da bo znalo povedati kaj pametnega, no.

 • mapu

  Debilnost premierja je neizmerna…

  • samotoje

   Za vesolje se pa ne ve.

 • Gilbert Beko
  • Gilbert Beko

   Še danes!

 • Peter

  Nš najbolši premje se drži znanga izreka.
  Če ne veš kva bi povedu, povej kej čez tadesne, pa bo vse kul.

  • Black_hawk

   Ja samo da si proti Janši, te imajo ljudje takoj radi.

   • Peter

    Povprečen državljan, ki bere nedelskega in razmišlja s svojo glavo, je tako zdresiran.

 • rubec

  Bom moral res enkrat popravit svoje zobe. Ko bo janša začel zapirat tole bagro, bo mojega privoščljivega smeha za popizdit.

 • Black_hawk

  Diletanta na vladi se lahko veselijo samo diletanti. Država medtem poka po šivih.

  • Povprečen Državljan

   Res je,poka po šivih,ampak od dobrega, ne od slabega.Tišlerju ne sežete do kolen.

   • WISKY 1000

    ti si isti lolek

   • Black_hawk

    Od dobrega :)

 • Peter

  Ste že kdaj gledali prenos iz britanskega parlamenta?
  To je, veste, tam, kjer opozicija (ki ji nihče ne očita metanja polen pod noge odlićni vladi), postavlja premieru/ki vprašanja, ki se nanašajo na delo vlade.

  In Preimer/ka na ta vprašanja odgovarja tako, da imaš občutek, da ta oseba ve, o čem govori.
  Je pa res, da tam premier/ka ponavadi ni nek jeftin komik, no.

  • Stric iz ozadja

   Odlicni vladi. Zelo odlicni. Sploh ker so ministri in drzavni sekretarji bezali iz nje. In na koncu se Premierka za njimi https://ichef.bbci.co.uk/news/624/cpsprodpb/15CE5/production/_107071398_resignations.png

   • Peter

    Ja, ko bodo naši bežali iz nje, se pa javi spet.
    Mogoče malo po tem, ko bodo osrednji mediji začeli poročati o miljardah zafuranih v drugi tir?

    • Stric iz ozadja

     Majo prevec koristi zaenkrat. Dvomim da bo to tako kmalu.

     • Peter

      Zamenjaj nick.

 • macon

  Mizar s šestimi popravci je na vladi lahko samo v zjebanih državah, recimo Miha Marinko ni imel osnovne šole in je bil predsednik vlade po Kidriču. Razni generalski diktatorji so tudi po pravilu polpismeni pastirji in podobno. Posledice so zmeraj enake: klika zlorablja državo, vodilni bebec pa nima pojma o prioritetah in procesih. Vsa prioriteta mu je lastna rit.

  Kako povprečen si dokazuješ s tem, da ti je naš glumač tudi zaradi intelektualne inferiornosti nekak zanimiv lik, drugačen, “upornik proti sistemu”. Češ, tak je kot jaz, tudi jaz imam torej možnosti.

  Resnica je pa obratna: ko so taki liki na vrhu, večina nima nobene možnosti. Sistem skozi njega kaže svoj primitivizem in se roga slehernikom in napredku. Kaj nam pa morete, na Slovenskem smo mi gospodar. Lahko inštaliramo nagačeno opico in volili jo boste.

  • Peter

   Razpravljati s povprečnim državljanom, ki bere dnevnik in nedelski in razmišlja s svojo glavo, je nekoliko brezplodno početje.
   Pojdi raje gledat, če je še kje kaj regrata, bo bolj koristno, no.
   PS, dobro si mu povedal, vendar…človek pač razmišlja s svojo glavo, no.

   • macon

    Vem, pišem najprej zase, potem pa za kogarkoli drugega. Zanj še najmanj.

    • Peter

     Ja, ampak on je vesel, da mu nekdo odgovarja na njegove blodnje.
     misli, da je dober, ker jebe tadesne, po domače povedano, no.

     • macon

      Vidiš, kako povprečen je. Vse mu gre na prvo žogo. Videz, dobesednost itd.

     • Peter

      Največji problem je v tem, da si je za svoje komentarje tukaj izbral 100% taprav nick. Je tipičen povprečen državljan, nafilan s strani osrednjih medijev, prepričan v svoj prav in v svojo superiornost i poklicanje, da soli pamet vsem.
      Ker povprečni državljan bere dnevnik delo in nedelskega, gleda poop in hanzi in ve vse.

  • Povprečen Državljan

   Vaša logika je še dosti hujša.Starosta slovenske državnosti vam je dal napotek,ki se ga še danes držite.Ni važno kdo je in kaj je.Samo da je naš.

   • macon

    Drnovšek me nekoč sploh ni motil kot figura. Imel sem ga za razumnega. Niti Rop ne. kučan se mi je zdel potuhnjen primitiven p!3dek, ampak v devetdesetih so stvari nekako napredovale in rasle. Sam sem se bolj ukvarjal z eksistenco, zdramili so me bulmastifi in vsa podla svinjarija okoli njih.

    Ti samo drekaš, ker nisi sposoben niti dojeti, kaj sem napisal. Slediš napotkom in čredi, ne jaz. Vaš režim meče ogromno dima in moramo razmišljati za kaj gre. Vam ni treba, kot papagaji ponavljate totalne neumnosti, ki niso vredne odraslih ljudi. Ampak vi samo izgledate taki.

    • Aresnica

     Odlično si razložil drekaču, če je dojel je ?

     ________
     Lep pozdrav

  • traktor

   No ja, že res, da Miha Marinko ni imel osnovne šole. A to ni bila ovira, da ne bi po Dobovcu kradel kur.

 • karpelec

  Bravo Anže, kar večkrat takole zatresi šarkotu gate, morda pa le kaj pade iz njih.

 • Peter

  Predvidevam, da bo naslednji novi obraz levice Fredi Miler, no.

  • JANEZ GUS

   Če ga ne bo prej infarkt.Upam, da bo prej krepal kučan.

 • WISKY 1000

  levi komunajzar te ni nič sram kakšnega precednika imate?

  • macon

   Ne, v večini so taki kot on. Vsi skrajneži, ki se naglas navdušujejo nad klanjem in represijo, so navadni primitivci.

 • Common Sense

  Sarec je vaski komedijant in bivsi zabavljac Radia Ga-Ga, ki je prilezel do funkcije predsednika vlade. Cisto prevec pricakujete od njega.

 • antimur

  Ob gledanju, sploh pa poslušanju tega butastega, spletkarskega kučanističnega idiota Šarca me prime, da bi mu primazal na njegov ostudni gobec takšno, da mu ne bi nikdar več prišlo na kraj pameti, da bi se iz državljanov delal norce. Prekleti bedak, naj izgine iz premierskega mesta in pusti to mestu komu, ki je dorasel temu. Logar je po znanju in inteligenci vesoljsko oddaljenost nad tem kretenom. Sram me je in tudi strah, da takšno govedo vodi državo.

 • ehnaton

  Žal je nalil postano scalnico.

  • Povprečen Državljan

   Res? Sem mislil da je vino. No, saj drugega ,kot scalnico,si niti ne zaslužite.

   • JANEZ GUS

    Se vidi,da si ti zrasel ob scalnici in partizanski vzgoji.

 • Capi

  Zbijajo ceno, jaz pa vam že zdaj povem, da jo bo kupil sklad apollo po diskontni ceni!!
  Lastniki so na papirju kao američani……..Kdo stoji za skladom oziroma odkod denar v tem skladu?
  Tukaj zraven je tudi teh 70+ milijard, iz vzporedne ekonomije udbovcev.
  A je zgolj naključje, da je bil ta sklad ustanovljen leta 1990??
  Zakaj imajo interes pokupiti vse naše banke? Zakaj se vse “zgolj naključno” ujema!?

 • Aresnica

  Pozabil si napisat, da je imel Šiptar tudi 11 cvekov.- tebe ima ze pod kontrolo.
  ……………….
  Lep pozdrav

 • Antonius

  Šarplaninšek je moral imeti pa že v
  osemletki hude probleme s popravci.
  Slovenija bo prek glave potopljena v greznico evropskega posmehovanja, ko bo Šarplaninšek igral resno komedijo evropskemu predsedovanju.
  Kje je slovenski mednarodni ugled, mi je povedal prijatelj, ki je v Švici potreboval neomejeno delovno vizo.
  Na vprašanje od kje, se je predstavil kot Laibacher in dodal aus Karnten.
  Zamolčal je Slovenijo, ker bi kot slovenski jugos dobil samo začasno delovno vizo.
  Slovenska deviza? Klošarji smo za Evropo.

  • Janez Kepic-Kern

   ++++++++++, ja, se strinja.
   Popolnoma brezvsebinski je.
   Jaz bom poleti v LJ. Kar pokliče se me. . L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Joško

  Zelo slabi, da ne rečem osnovnošolski so bili odgovori komedijanta na poslanska vprašanja. Se mu vidi, da o ekonomiji nima pojma.

 • joza joza13

  Tale mali pizdek misli, da je še vedno v teatru… ma kakšnem teatru? On misli, da je še vedno na gasilski veselici!

  Jojojoj…, on je ja naš ministrski precednik – premije!

  Hudoooo!

  • JANEZ GUS

   Včasih na ga-ga je šel 3 mesece na dopust.

  • Peter

   Veš kako je, ko brezvezno lutko postaviš na položaj in mu za uspeh svoje misije preko “osrednjih” medijev pumpaš ego, da ta marioneta pomisli, da je najbolj pameten in nenadomestljiv?
   Ja, tako nekako je to, no.
   Ne pa bil rad v njegovi koži, ko ga strici ne bodo več rabili. Padec bo boleč.
   Psihiatrija mu ne uide, no.

  • Common Sense

   No, Sarec ni nikoli igral v resnem teatru. Ampak na vaskih veselicah in na radiju Ga-Ga.

 • JANEZ GUS

  60 procentna podpora vladi ,ki jo nobeden ne pozna in ki do danes ni naredila nič.Pa kje smo mi teleta,da to mirno prenašamo.Bedaki ,a vidite Honk KONG, NE VIDITE pa kdo temu pedru stiska pluse.Isti peder Sašo Krajnc.

  • Peter

   Pričakujem, da bo naslednji mesec, ko bodo parlamentarne počitnice, podpora poskočila na najmanj 99,9 %, no.

   • Janez Kepic-Kern

    HA, HA, dobro.

 • Janez Kepic-Kern

  Malo – ODDIHA !

  ŠALA,
  KI JE TUDI – RESNO VPRAŠANJE !

  SLIŠI SE SMEŠNO: ampak – jaz, Janez Kepic_Kern – resmo – še vedno ne vem,
  katera
  ŽENSKA – ZA VRAGA – JE ZARES RODILA T.I. MARŠALA – TITA !
  Ali
  kdo od vas beročih – to ve?
  rojstna matična knjiga z – dunaja – jasno pove,
  da
  je – Marija BROZ-JAVERŠEK – leta 1892,
  na Dunaju
  rodilla fantka z imenom FRANZ BROZ !
  Torej?
  Istega – 1892. leta – v maju 1892 – NI MOGLA RODITI
  – niti
  Josipa BROZA – KOVINARJA, KI JE HODIL V VAJENIŠKO ŠOLOV SISKU,
  – NITI
  T.I. MARŠALA TITA, ki nikoli ni trdil, da bi bil rojen na Dunaju – kot – FRANZ BROZ !
  Čudno,
  ZELO ČUDNO – MAR NE ?
  Z
  MOJEGA E- PORTALA “SLOVENIANA” L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  “SLOVENIANA”

  Skrivnostni dokument, skrivnostnega rojstva Mariji Broz – otroka Franza Broza, leta 1892 na Dunaju.

  Citat vira: Momčilo JOKIĆ, TAJNI DOSIJE, Josip Broz” – Prva izdaja; Kragujevac, Nova svijetlost 1992, str.: 145

  Pojasnilo: Kopija izpisa iz knjige rojstev leta 1892 na Dunaju, se nahaja na 145. strani, citirane knjige.

  CITATNO vam vsem beročim iz knjige: “TAJNI DOSIJE, Josip Broz” – Prva izdaja; Kragujevac, Nova svijetlost 1992, kosovskega Srba, intelektualca in raziskovalca, gospoda Momčila JOKIĆA, podajam kopijo nenavadnega izpiska iz knjige rojenih na Dunaju, leta 1892.

  Na kopiji tega izpiska piše, da je 1892 leta na Dunaju Marija Broz rodila otroka z imenom Franz Broz.

  Iz raznih drugih virov je znano, da je Marija Broz – Javeršek po uradni verziji biografije Maršala J. B. TITA – Maršalova mati, hodila na Dunaj delati, kot delavka/služkinja k znanim delodajalcem. Ob pregledovanju kopije iz knjige rojenih na Dunaju se nam seveda poraja vprašanje “logistične” narave: KAKO JE MOGLA MARIJA BROZ JAVERŠEK POLEG TEGA, DA JE 1892. LETA NA DUNAJU RODILA OTROKA FRANZA BROZA – V KUMROVCU, MAJA 1892 (V ISTEM LETU) RODITI ŠE T.I. MARŠALA – JOSIPA BROZA?!

  Vprašanje ni šaljivo,

  ker je bil t.i. MARŠAL JOSIP BROZ TITO pomembna javna oseba trajnega pomena naj bo zgoraj navedena “zagonetka” – predlagam/o, da to zagonetko strokovno in verodostojno razrešijo kar uradne službe, države R. Slovenije pooblaščene za ugotavljanje identiteto oseb.

  L.R. Janez Kepic-Kern, odgovorni urednik in lastnik “SLOVENIANA” edicij.

  P.S.
  KONEC ŠALE,
  KI JE V OSNOVI – RESNO VPRAŠANJE.

  • Gilbert Beko

   Mamo Jugoslavijo pa verjetno poznaš!Če Tita raziskuješ!

 • Gilbert Beko
 • Aresnica

  Gospod Anže Logar je profesor za Tovariša oziroma Lutko SLOmafijskotajkunskega OMREŽJA.
  ______________
  Lep pozdrav

  • Gilbert Beko

   On je naš!

   • Gilbert Beko

    Vaš se reče!

 • Peter

  Zdajle sem na hanzi portalu pogledal, kaj je danes klobasal serpentinšek v vvz Ljubljana, Oddelek Šubičeva 4.
  Tam so vse opisali tako, da izgleda dokaj normalno.
  Povprečen državljan pa verjame hanzi, no.

  • Gilbert Beko

   Ne morejo ti na Elektru televizije podarit!

   • Gilbert Beko

    Lahko ti podarijo Kino!

 • tomven

  Ej šarće, spet si izpadel kot največji bedak. Samo lažnjivci in bedaki na vprašanje odgovorijo z napadom. Šmarski kekec pač ne more iz svoje kože, tako so mu pač dejali pritlikavi milanće…. Siromak!

  • Gilbert Beko

   Brez nafte smo vsi reveži!

  • Peter

   Na žalost napad na desnico, pa če je še tako butast, še vedno prinaša politične točke v dolini.
   Dokler bomo imeli povprečne državljane, ki razmišljajo s svojo glavo, bo tako. Žal, no.

 • xtc

  Pa kej bo ena posvojena Squperia imela pojma o poslih NLB?
  Ko so Kučan& Co najbolj kradli je bil pos** zapakan v ovčje kože,sedaj pa je bančni poznavalec.
  Dajte nehat z bebcem iz Balkana z popravci njegov IQ je enak onim,ki divjajo po farmah belcev v JAR,besednjak ist iin kultura tudi.
  Če se vprašate zakaj nas Hrčki považajo-si samo vzemite v roke slike Kučana,AB,Serarja,Pahorja in Posvojenčka-in vam bo jasno v sekundi.

  • Gilbert Beko

   Z žvećenjem tobaka si lahko močen kot Mati!Poizkusiti ni greh!

 • Gilbert Beko
  • Gilbert Beko

   Može11!

  • Gilbert Beko

   D je za doktore!

 • Gilbert Beko

  Če kateri slućajno spizdi ga na Ladijo vzamemo in gre z nami domov!

 • xtc

  Spet kup postov bebčka iz balkana na block.

  • Gilbert Beko

   Ne spat bodi z nami!

  • Peter

   Ja, če admin ne opravlja svojega dela, imamo pač na razpolago blokado.

  • Peter

   Pa si že zasledil kakšno konstruktivno debato, kakšen konstruktiven prispevek koga, ki je levičar?
   Ne gre jim, razen debilnih enostavčnih kreteznimov ne spravijo skupaj čisto nič. Cvet dolinske inteligence, no.

   • Gilbert Beko

    Če smo levi,no!

 • Radolf Mitler

  Glede SDH: To so paraziti na prsih slovenskega naroda. Za kurčevo zdravje si delijo visoke plače. Pa še ta odstavljena baba bo še eno leto prejemala po 10.000 Eu na mesec. Vse te je treba nagnati v Venezuelo skupaj z Mesecem in Tomičko ali pa jih postaviti pred naglo sodišče in namakati v Ljubljanici. Za poživitev pa zraven še ljubljanskega šerifa.. Banda!

  • Beli Sneg

   Včeraj so na POP lapali o tem da je Šmarcu in ostali politični sodrgi, potrebno plače povišati na nivo, kot jih imajo SDH in ostala državna podjetja. Šmarec ni skromen. Neglede na to da nič ne dela, plačo pa bi višjo.

   • Nata

    Ja, nadvse zanimivo. Mi pa vemo , da so ravno zaradi ” nivoja ” na SDH zamenjali upravo !!!

  • wert

   Najprej morajo pokazati rezultate svojega dela, potem pa dvigniti plače za toliko, kolikor so si z delom zaslužili.
   Ne pozabimo OBLAST IMA LJUDSTVO.
   LJUDSTVO jim bo določilo plače, glede na njihove dosežene REZULTATE.

 • Gilbert Beko

  Oni ki je mater fuko je še vedno živ!

  • Gilbert Beko

   Hot doge žere!

 • Viktorh

  No, dr. Logar je tega prostaškega nastopača ustavil v prvi minuti, ga blokiral in osmešil do maksimuma tako kot si zasluži.

 • Gilbert Beko

  Ne rabite copatov!Samo toliko dobri bodite,da filma ne pokvarite!

 • Gilbert Beko

  Bi jih na glavo metali celi teden!Se nam da!

 • Gilbert Beko

  Logar župan je fajn dečko!

 • Darth Vader

  do kdaj nam bo šiptar glumil predsednika vlade?

  • tohuvabohu

   Ne boj se. Dosedaj se je najedel še čisto vsega, kar je počel.

 • janko

  DANES BI LAHKO BILI DRUGA ŠVICA, KMALU BI LAHKO BILI ENAKI ŠVICI ALI ŠE BOLJŠI – če bi izvedli lustracijo, če bi lahko levuharski retardi samo delali in ne bi imeli več pravice lapati!
  Izvedimo lustracijo!
  Vsi na volitve vedno, vsakokrat!

  • Andrej

   Popolnoma prav imaš. Ampak, KAKO ljudi prepričati, da začnejo misliti s svojo glavo?

   • stajerc5

    Vse na strik in bikovca v roke!!!

 • Hanzi

  Občasno preberem forum in se vsakič sprašujem, kdo je nor. Jaz, ker to sploh berem ali pa vendarle pisci komentarjev polnih sovraštva in sprevrženega domoljubja.

  • Peter

   Ti.

  • stajerc5

   A si ti od HanziTV!?

  • wert

   Aaaa, ti si Hanzek, oni sused od Dudeka pa Regice, ja ?

 • wert

  V Sloveniji ima OBLAST LJUDSTVO .

 • Mitja Mazini

  Potem pa pride “mizar” in “glumac” pa na volitvah premaga Janeza in sestavi vlado. Janez je volitve izgubil, ker ni sestavil vlade. Potem pa neki Anže pametuje o bančnih poslih. Naj rajši Janeza vpraša kako politika bankam navodila daje?

  • xtc

   On in nikogar premagal-vsake volitve do sleje je še izgubil.
   Seveda Logar lahko pametuje o bančnih poslih saj je videl precej papirjev,Posvojenčkov IQ pa teh dokumentov itaq NE more prebavit.
   Obnašanje Šarca pove vse o njegovem IQ in intelektu nivoja rođakov za mešalcempri fasaderjih,ko ne zmore več odgovora začne zmerjati nadirati in se obnašati,kot ,da nikomur ni dolžan odgovarjati .
   SEveda ,je delno krivda za tako aroganco tudi na nasprotnem bregu,kjer mu dopuščajo nadiranje in zmerjanje,ko bo prvi poslanec Balkanca resno opozoril,da če še bo napreje nadaljeval z nadiranjem in žaljenjem in nespoštovanjem dolžnosti,da ga bo počil po zobeh bo hitro deloval drugače,ker ga nihče ne postavi na tla realnosti se vede kot se navadno vedejo njega rođaki.
   Ve pa se ,da je predsednik vlade dolžan odgovarjati na vprašanja in se obnašati primerno,kar pa je za faliranega tišlerja očitno pre hud zalogaj.

  • stajerc5

   Primitivo, na Volvo, novo baterijo in premajhen postni nabiralnik si pozabil. Cuj stari, te ze demenca mece!??

  • tohuvabohu

   Ja, Ograjenšek je res sam “sestavil” vlado. LOL.
   Takim se strokovno reče koristni idiot. Takim, kot si ti, pa nekoristni idiot.

 • xtc

  Klopotanja Posvojenčka so naravnost sramota,kaj uspe v Sloveniji,Slovencem Kučan spraviti na oblast z svojo mafijo.Seveda Xachi ,klopota točno to,kar mu naročijo Murgeljski gospodarji,kdor je bral kolumno Šušteršiča je jasno za kajse gre.
  Seveda pa dokler bodo SLO bebčki požirali natege,da je pomembno ,da je Telekom SLo ostane Slovenski,da je Mercator slovenski,pa NLB ,pa A banka itd,gre za navadne natege-vse mora dobiti tujega renomiranega lastnika vključno z bolnišnicami in kraje hipoma nebo več pa tudi sanacij bank ne več,ker bodo morali to narediti lastniki.

 • sloustava

  Se dobro, da sem si to brutalno nesposobnost tov. Sarca ogledala v zivo. Napisanemu ne bi mogla verjeti. Tako nizko, kot je ta, ampak res, Serpentinsek, padel, tako zalo pametno in posteno ga je spraseval in nadvladal dr. Logar. Noro! Tov. Sarec: videlo se je iz aviona, da je veeeelika, nepremostljiva ovira za vas in kucaniste, golobiciste in presstitucijo: dr.:tipu s 6 popravci na Srednji lesarski soli!

 • SIMON ROZIC

  Ah, Šarčina pa kar po domače, kar se “babi snilo, to se babi zbilo”…res je siromaček,
  vse je potegnil “ven” iz svoje kratke pameti, pomešal kot mineštro, če paše ali ne paše
  skupaj s temo “dneva”….res je revež! Pred Logarjem se pa lahko tako vsa velecenjena
  profesorska in akademska srenja skrije v tiste luknje, od koder je prišla.!

 • Olga101

  Kako lahko ljudje pri maši sedijo s Šarcem, lažnivcem, izključevalcem, skorumpirancem, ki zavestno drži paravan, da Kučan in njegovi banditi iz ozadja uničujejo Slovenijo?!!!

  • Janez Kepic-Kern

   +++++++++,
   jaz vedno upam – da bo bolje !
   NE BO JIM USPELO – NAM VZETI – USTAVNIH PRAVIC
   – SVOBODE MISLI,
   SVOBODE GOVORA ITD.
   SAJ JE
   – TAKOJ ČEZ KARAVANKE – OK DRŽAVA – R. AVSTRIJA,
   KJER
   IMAJO TAKE STVARI – OK UREJENE.
   Oh
   – saj jih bo morda
   – “uboge revčke”
   v “TITO IN V PO-TITO” ŠOLAH”, KI ŠE TRAJAJO
   KOT “DR. PIKALO – ŠOLSTVO
   – čisto ” zavedene” itd.
   in
   jim bo – bo pa morda – tudi – IZTOK PUŠNIK,
   KI JE
   PO PREDNIKIH – NEMŠKEGA RODU – POVEDAL – IN JIH POTOLAŽIL
   ka je to
   “LEHRNEN IN HANDEL”
   in pa
   PRIVAT HAUSUNTERRICHT BILDUNG-S,
   OZ.
   KAJ JE TO

   WAS IST DAS – “H A U S U N T E R R I C H T” ?

   To je nekaj,
   česar verjetno nihče od nas – ni bil deležen – namreč !

   Tista nemška beseda pomeni – ŠOLANJE – NA DOMU
   S
   PLAČANIMI – UČITE LJI, PROFESORJI !
   V Avstriji je tak način šolanja otrok – možen in tradicionalen in ga imajo – še danes.
   Preprosto mu rečejo
   PRIVATISTIČNI, EXTERNISTIČNI NAČIN ŠOLANJA OTROK – NA DOMU OTROK.
   Starši
   tak način šolanja njih otrok – PRIJAVIJO ŠOLSKEMU SVETU,
   KI
   TAK NAČIN – PONAVADI – ODOBRI,če so starši dovolj bogati in izbrani učitelji na domu – dobri.
   Otrok ob rokih polaga izpite, ima preverjanje znanj itd.
   Skratka – TO JE AVSTRIJA !
   Vse
   več dokazov je,
   da je bil takega – “PRIVILEGIRANEGA” NAČINA – ŠOLSKEGA UČENJA NA DOMU
   VSAJ
   DO
   NJEGA 18.LETA DELEŽEN T.I. MARŠAL TITO.
   VEČ
   O TEM – MORDA JUTRI !
   ZAENKRAT PA PONOVIM – SPODNJE.

   Morda
   nam bo pa Ptujčan
   IZTOK PUŠNIK
   – KAJ – PRIPOMOGEL – PRi RAZKRIVANJU
   ČUDNIH
   STARIH ZBRK – NPR. OKROG OTROK – Marije JAVERŠEK-BROZ !?
   STARA
   NEMŠKA – PTUJČANA – brata Walter in Alfonz WANKMUELLER
   sta
   veliko povedala s tem, da sta javno v medijih –
   povedala,
   dda je bil – t.i. MARŠAL TITO – njun SOŠOLEC V KONVIKTU ST. PAUL V AVSTRIJI ”
   OSZALO
   NAM BO MORDA POVEDAL PTUJČAN – IZTOK PUŠNIK ?
   Morda ?
   Patudi, če nič od tega ne ve in ne izve – bodo pa – drugi !?
   MALO ODDIHA – OD TEŽKE TEME
   S
   ŠE TEŽJO TEMO.

   Malo – ODDIHA !

   ŠALA,
   KI JE TUDI – RESNO VPRAŠANJE !

   SLIŠI SE SMEŠNO: ampak – jaz, Janez Kepic_Kern – resmo – še vedno ne vem,
   katera
   ŽENSKA – ZA VRAGA – JE ZARES RODILA T.I. MARŠALA – TITA !
   Ali
   kdo od vas beročih – to ve?
   rojstna matična knjiga z – dunaja – jasno pove,
   da
   je – Marija BROZ-JAVERŠEK – leta 1892,
   na Dunaju
   rodilla fantka z imenom FRANZ BROZ !
   Torej?
   Istega – 1892. leta – v maju 1892 – NI MOGLA RODITI
   – niti
   Josipa BROZA – KOVINARJA, KI JE HODIL V VAJENIŠKO ŠOLOV SISKU,
   – NITI
   T.I. MARŠALA TITA, ki nikoli ni trdil, da bi bil rojen na Dunaju – kot – FRANZ BROZ !
   Čudno,
   ZELO ČUDNO – MAR NE ?
   Z
   MOJEGA E- PORTALA “SLOVENIANA” L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
   P.S.
   “SLOVENIANA”

   https://sloveniana.si/ident
   Skrivnostni dokument, skrivnostnega rojstva Mariji Broz – otroka Franza Broza, leta 1892 na Dunaju.

   Citat vira: Momčilo JOKIĆ, TAJNI DOSIJE, Josip Broz” – Prva izdaja; Kragujevac, Nova svijetlost 1992, str.: 145

   Pojasnilo: Kopija izpisa iz knjige rojstev leta 1892 na Dunaju, se nahaja na 145. strani, citirane knjige.

   CITATNO vam vsem beročim iz knjige: “TAJNI DOSIJE, Josip Broz” – Prva izdaja; Kragujevac, Nova svijetlost 1992, kosovskega Srba, intelektualca in raziskovalca, gospoda Momčila JOKIĆA, podajam kopijo nenavadnega izpiska iz knjige rojenih na Dunaju, leta 1892.

   Na kopiji tega izpiska piše, da je 1892 leta na Dunaju Marija Broz rodila otroka z imenom Franz Broz.

   Iz raznih drugih virov je znano, da je Marija Broz – Javeršek po uradni verziji biografije Maršala J. B. TITA – Maršalova mati, hodila na Dunaj delati, kot delavka/služkinja k znanim delodajalcem. Ob pregledovanju kopije iz knjige rojenih na Dunaju se nam seveda poraja vprašanje “logistične” narave: KAKO JE MOGLA MARIJA BROZ JAVERŠEK POLEG TEGA, DA JE 1892. LETA NA DUNAJU RODILA OTROKA FRANZA BROZA – V KUMROVCU, MAJA 1892 (V ISTEM LETU) RODITI ŠE T.I. MARŠALA – JOSIPA BROZA?!

   Vprašanje ni šaljivo,

   ker je bil t.i. MARŠAL JOSIP BROZ TITO pomembna javna oseba trajnega pomena naj bo zgoraj navedena “zagonetka” – predlagam/o, da to zagonetko strokovno in verodostojno razrešijo kar uradne službe, države R. Slovenije pooblaščene za ugotavljanje identiteto oseb.

   L.R. Janez Kepic-Kern, odgovorni urednik in lastnik “SLOVENIANA” edicij.

   P.S.
   KONEC ŠALE,
   KI JE V OSNOVI – RESNO VPRAŠANJE.
   VIR,
   https://sloveniana.si/ident

 • rabbit

  Dragi poslanci SDS naslednjič , ko boste predsedniku vlade Marjanu Šarcu postavili vprašanje in , če naj ne bo odgovoril in imel take izpade mu preberite to pravljico.
  Nekoč je živel Marjan iz Šmarce pri Kamniku po komaj končani lesarski šoli s 6 popravci, se je šel učiti za komika. Ko se je izučil je gasilskih veselicah za črni fond delal neumnosti iz sebe in vseh, ki so mu ploskali še posebno rad se je norčeval iz bab.
  Potem pa ga je sam Murgelski škrat določil za predsednika vlade. In Marjan je poprijel za delo, hodi je od ene do druge partizanske procesije, v Bruselj pa ni hotel, ker ni vedel kako naj te spravi v smeh. Če ni vedel odgovora na zastavljeno vprašanje je kot papiga ponavljal: Kriv je Janez Janša. Tudi zvečer, ko ga je bleščeča limuzina pripeljala domov za veliko kamnito ograjo, je ženi razlagal kaj vse je naredil tisti zlobni Janez Janša. Pa so štiri leta minila, kot bi mignil in bližal se je čas, ko Marjan ne bo več predsednik vlade. Marjan se vrne domov hiša v temi vse prazno na polički pa slavno belo pismo z vsebino; Dragi Marjan zapuščam te in grem iskati Janeza Janšo očitno on nekaj ima ti pač ne, ker on bo še vedno v parlamentu ti pa si zgodovina

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!