Totalno norčevanje iz pravne države: Vlada nagradila Harija Furlana z mestom vrhovnega državnega tožilca, ker naj bi bil uspešen pri pregonu korupcije in organiziranega kriminala?!

Harij Furlan (Foto: STA)

Vlada je na današnji seji vodjo Specializiranega državnega tožilstva (SDT) Harija Furlana imenovala za vrhovnega državnega tožilca na vrhovnem državnem tožilstvu. SDT bo do imenovanja novega vodje vodila njegova dosedanja namestnica Darja Šlibar, so pojasnili na vrhovnem državnem tožilstvu. Furlan je svojo kariero začel pri Službi državne varnosti, njegov brat Aleš Furlan pa je povezan s korupcijo v zdravstvu. Specializirano državno tožilstvo, ki ga je vodil Harij Furlan, začuda nikoli ni prejelo kazenske ovadbe zoper bratovo podjetje Primsell.

Vlada je Harija Furlana za vrhovnega državnega tožilca imenovala na predlog ministrice za pravosodje Andreje Katič, ki je sledila mnenju Državnotožilskega sveta.

Sedaj pa pozor, kaj so o Furlanu zapisali na ministrstvu za pravosodje: “Furlan je z dosedanjim uspešnim delom na področju kaznivih dejanj, gospodarske, korupcijske in organizirane kriminalitete ter terorizma, s ciljno usmerjenim izobraževanjem, s številnimi predavanji in s strokovnim udejstvovanjem pridobil izjemen obseg strokovnega znanja in praktičnih izkušenj, potrebnih za uspešno in kakovostno opravljanje funkcije vrhovnega državnega tožilca.

S pohvalami ni skoparil niti Državnotožilski svet, saj je Furlan po njihovem prepričal s svojo predstavitvijo, ne le z rezultati dosedanjega dela. “S svojo angažiranostjo in predanostjo delu bo po oceni Državnotožilskega sveta, upoštevaje izjemno strokovno znanje in delovne izkušnje, lahko uspešno opravljal funkcijo vrhovnega državnega tožilca na vrhovnem državnem tožilstvu,” so še zapisali.

Furlan je sicer lani nastopil svoj drugi mandat na čelu SDT in se bo od njegovega vodenja poslovil predčasno. Kdaj natančno se bo preselil na vrhovno tožilstvo, še ni znano, saj lahko po današnjem poročanju Dnevnika kandidati, ki v postopku niso bili izbrani, sprožijo še upravni spor. Kot so za STA pojasnili na ministrstvu za pravosodje, bo Furlan funkcijo nastopil 30 dni po pravnomočnosti odločbe o imenovanju.

Del družine, ki ima močne povezave s korupcijo v zdravstvu
Spomnimo, da so mediji že v letih 2016 in 2017 dodobra razkrili poslovanje razširjene družine Harija Furlana, predvsem udbovsko zgodovino njihovega podjetja in oderuške dobave kolkov šempetrski bolnišnici. Harij Furlan je ob tem razkritju trdil, da na tožilstvu dela nepristransko in v skladu s spoštovanjem zakonov in ustave, o bratovih poslih pa naj ne bi bil obveščen, ker zoper brata Aleša Furlana in njegovo podjetje Primsell “tožilstvo ni prejelo kazenske ovadbe”. Da gre za navadno izmikanje, je večkrat razkril in izpostavil tudi ekonomist in član preiskovalne komisije, ki je preiskovala razsežnosti bančne luknje, Rado Pezdir.

Podobno je spletni portal SiolNET novembra 2016 problematiziral mesto Harija Furlana na čelu Specializiranega državnega tožilstva: “Medtem ko podjetje Aleša Furlana Primsell šempetrski bolnišnici drago prodaja umetne kolke – zanje plačajo 71 odstotkov več kot v jeseniški bolnišnici –, je Harij Furlan vodja tožilstva, katerega prioriteta je preiskava že več let problematiziranih odnosov med javnimi bolnišnicami in njihovimi dobavitelji.”

Harij Furlan je svojo kariero začel pri Službi državne varnosti – SDV, po domače Udbi. Ta se je prek svojih podjetij tudi po osamosvojitvi vrinila v slovensko ekonomijo kot dobavitelj medicinske opreme in tehničnih pripomočkov, primer Mark Medicala in Auremiane. Vzorec gospodarskega delovanja Udbe je dodobra razkrit, po tem modelu je več kot desetletje poslovalo tudi podjetje Primsell družine Furlan.

H. M.

 • VERZIFIKATOR

  Margaretha G. Zelle

  HARI MATA HARI

  Hari, Hari, Mata Hari,
  znano nam zveni, balkansko,
  pa je vendarle furlansko,
  ko pravilno se poudari.

  Hari, Hari, Mata Hari
  pesmico nam to prepeva,
  da težko denar prešteva,
  ki se ga opere v bari.

  Mata Hari prav vohunsko
  te zadeve se loteva,
  zraven pevec ne zardeva,
  se obvlada tič vrhunsko.

  Mata Hari je sposoben,
  da tako zadeve spere
  in te isti hip odere,
  sebi nisi več podoben.

  Zraven Hari pa pozablja,
  da v vohunskih takih zgodbah
  ob potvorjenih pogodbah
  ves sistem se ugonablja.

  Ko pravilno se zažene,
  Mati so bo dogodilo,
  kar se Hari je zgodilo,
  milosti ne bo nobene.

  Niso ženske izpustili
  Mate Hari tiste slavne,
  so za grehe vse naglavne
  pač na smrt jo obsodili.

 • rubec

  Ma nej me oštja udari, če ni ta tole harij jemu petku u slovensken jeziki. Se mi zdi, da prou na Harvardi.

 • SIMON ROZIC

  Lepo delovno mesto za kriminalca!!!

 • antimur

  Šarec in ostala vladna banda, pojdite v tri PM, zdaj ste pa že povsem ponoreli. Ali delujete izključno tako kot želi zločinec Kučan in njegova banda. Furlan na čelu državnega tožilstva je enako, kot da bi tja postavili čefurskega kriminalca Jankovića.

 • učko

  Jebat ga, vlada to lahko počne, ker je “na oblasti”. JaJotovi luzerji pa se lahko sam pizdijo.

  • antimur

   Ja, kaj pa ti počneš, ali ploskaš takšnim norostim levovašistične gansterske vlade.

   • Imperial Commando

    Jaz mislim, da kar masturbira.

 • Skrajno Desni

  Kakšna je razlika med Harijem Furlanom in Venezuelskim Maikelom Moreno, še po ksihtu sta enaka sami prida niči slabo se nam piše.

 • Janko Gedlicka

  No, če že tožilstvo “ni samo nič izvedelo” o kriminalnih poslih na račun zdravstvenega denarja, zlasti tudi ne o Furlanovega podjetja, bi lahko ovadbo poslal priporočeno po pošti da se ne bi “slučajno izgubila” katerikoli državljan. Morda pa obstoji precejšnja verjetnotnost, da bi nato nrtev pafel z lojtre, balkona, da bo nanj padla smreka, da bi ga ustrelil pijani lovec, ali dr. Novič …

  • Den456

   Popolnoma prav imaš. V tej naši od UDBE in Kučkoteroristov-komunistov ukradeni deželi, tisti ki razkrivajo njihove umazane rabote ponavadi naredijo samomor iz zasede.

 • šrauf

  Banksterji odpirajo šampanjec…..

 • karpelec

  V Butalah se odpira globoka , globoka jama, ki nas bo pojedla.

 • Novakec1

  Butalski polcaji se grejo z migranti pa; Hop Cefizelj, pa te mam, vse ostalo je pa v kontekstu tega. Naj mi avtohtoni Butalci oprostijo.

 • večni srb

  Sicer lepo, da poročate o tej farsi, ampak po vsej tej neverjetni korupciji, nepotizmu, represiji in celo democidih kogar koli nagraditi za uspešnega, je enostavno nezadlišana sramota in sprenevedanje državnih teroristov.
  Sami sebe nagrajujejo in si pišejo neko svojo slavno zgodovino, zatrt narod sploh noče več slišati ničesar o njih, ker se nam lahko resno zmeša.

 • Olga101

  Skupno ime za tako vlado in takega vrhovnega tožilca je UDBOMAFIJA!

 • večni srb

  Ko že financirajo in podpirajo vse skupaj, nekaj počitični direktorji in udbaši vendar lahko rečejo, itak pridejo vse,nagrade od mjih, zakaj bi nas motilo, če vsake toliko izpostavijo in zveličajo še koga od svojih.

  • Gilbert Beko

   Sigurno!Niso vsi filmi za male!

 • Big Bird-Veliki Tič

  Vi banditi na NovaTv pa spet nabijate komuniste, LGBT in partizane!!!… Jebem vam pas mater domobransko in belogardistično. Gamad gnila…v brezna vas je potrebno spet zmetati. Ološ posrana…klerikalna!!!…Bobu bob!!!

  • šrauf

   Si že prišel k sebi po proslavljanju volilnega uspeha….še ena taka runda pa boste na tiču…

   • Den456

    On je tam že dolgo. Svoj nick je poimenoval po svojem multikulti arabskem ljubimcu.

 • šrauf

  Na hanzi TV presstutka maja polira banksterje, češ za vse so krivi pohlepni tujci, pa seveda janša….

 • cosmosjasnovidec

  In kje je kakšen primer v Sloveniji,da ni norčevanja iz pravne države??
  Saj pa Slovenija ni pravna država in ji do pravnosti manjka ogromna nedosegljiva kilometrina.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • Big Bird-Veliki Tič

   Čuj smrduh pasji.. banditi na NovaTv spet nabijate komuniste, LGBT in partizane!!!… Jebem vam pas mater domobransko in belogardistično. Gamad gnila…v brezna vas je potrebno spet zmetati. Ološ posrana…klerikalna!!!…Bobu bob!!!

   • cosmosjasnovidec

    Kaj se še ti strašilo kozojebsko nisi stegnil ali kaj kokodakaš tukaj grinta levuharska oziroma driska komunajzerska.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • Big Bird-Veliki Tič

     Naj te garfi pofuka…v pasjo rit. Ali pa kakšen pedofilski far. Kapish posranec pasji?

     • cosmosjasnovidec

      Očitno niti ne opaziš,da si z tvojega buzerantskega LGBT portala zašel na portal normalnih ljudi grižavec kozojebski.
      Sedaj pa odjebi klošar komunajzerski,ker nimam časa ukvarjanja z bedaki kot si ti jeba ti pas mater v rit iz katere si priletel na plano.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

     • Big Bird-Veliki Tič

      Marš na ketno in v uto…hov hov…

 • Big Bird-Veliki Tič

  Kaj pa prištinski pretepenec… on se totalno norčuje iz pravne države. Kurba grbasta je nakral na milijone ojrof orožja…patrijo…gotovina neznanega izvora…sumljivi in nezakoniti krediti. Ni kaj ni… Kapish?

  • Aresnica

   To misliš na čistokrvnega Šiptarja – ki so ga Šarčevi posvojili – Marjana- Šarčev posvojenček je na lesarski šoli imel 11 cvekov in šest popravcev – danes pa vlada … oziroma ovčkam podobnim tebi.—Vse te levičarske pravljice se bodo počasi končale.
   ______________
   Lep pozdrav

   • Big Bird-Veliki Tič

    Čuj, svinjarije albanskega pretepenca pa itak rešujejo ustavni sodniki… Kapish?

  • ZatonMesecnikov

   Painkiher, doma v halozah furaš kmečki turizem, denarja kot pečka. Ljubljanske bedake obiraš na “domače”. S solato iz Hrvaške.

   Vse kar se lahko Ivanu janezu očita, je star Volvo, nepojasnjenega izvora.

   je tebe kdaj kdo vpraša za izvor te kmetije? In solate?

   • Big Bird-Veliki Tič

    Ti pusti moj kmečki turizem pri miru… Kapish?

    • ZatonMesecnikov

     Tudi Puklasti Miha se ga je šel med vojno na Pohorju, ko je “preventivno” likvidiral vsakogar, ki se je pojavil tam. Takšni ste Levičarji.

     • Big Bird-Veliki Tič

      Izdajalske domobrance smo morali kaznovati. Druge poti ni bilo…kapish?

     • ZatonMesecnikov

      Kot komunista te popolnoma razumem….

     • Big Bird-Veliki Tič

      A ti bi pa domobrance nagradil? Kot skrajnega desničarja te popolnoma razumem.

     • ZatonMesecnikov

      raje obrniva na Partijski jezik, da bo bolj razumljivo;

      A ti bi pa Antikomuniste nagradil? Kot skrajnega desničarja te popolnoma razumem.

    • Den456

     Ups nekdo je dregnil v osje gnezdo. KPK bo s časom pregledala tudi poslovanje tvojega LGBT turizma.

   • Aresnica

    SLOmafija oziroma OMREŽJE svoje očke ne kaznuje.
    ____________
    Lep pozdrav

 • dob

  Napisano na forumu Financ,
  21.01.2014

  Jaz sem bil pa prepričan, da bodo komunisti kaznovali svoje.

  Verjel sem, da bo komunistični tožilec prijel komunistične kriminalce za vrat in da jih bo komunistično sodišče obsodilo na visoke kazni in zaplembo vsega imetja.

  Še vedno verjamem, da se bo to zgodilo.

  Če pa že ne, pa verjamem, da bosta Pirjevec in Repe kasneje našla kontekstualne in zgodovinske razloge, zakaj se nič ne zgodi po mojem pričakovanju.
  Potrebujemo več časa, da bi razumeli (we need more time), stvar se mora prej mal usest, kenede!

  ****

  Zdaj je leto 2019
  A se je že kej usedl?!?

 • Big Bird-Veliki Tič

  Čujte, Furlan je z dosedanjim uspešnim delom na področju kaznivih dejanj, gospodarske, korupcijske in organizirane kriminalitete ter terorizma, s ciljno usmerjenim izobraževanjem, s številnimi predavanji in s strokovnim udejstvovanjem pridobil izjemen obseg strokovnega znanja in praktičnih izkušenj, potrebnih za uspešno in kakovostno opravljanje funkcije vrhovnega državnega tožilca…Takšnih sposobnostih in kvalitet nima noben posrani desničar!!!

  • ZatonMesecnikov

   Največji uspeh Harija Furlana v boju proti korupcije je avtomehanik, obsojen na 3 leta zaradi jemanja 100 Eur podkupnin na tehničnih pregledih…

   • Big Bird-Veliki Tič

    To je laž…

    • ZatonMesecnikov

     kaj še tega uspeha ni dosegel? naštej potem ti kakšnega?

     Morda kakšnega v stilu Grčije, da je pravočasno hodil na šiht?

     • Big Bird-Veliki Tič

      Hari bo kot strelovod za vas SDS bluzače… da vidimo kake zgodbe si boste omislili in igra se prične…kdo dalj pljune. Hari, daj svojim tožilcem moč in orodja saj dela je dovolj v toti desničarski štali…od bank do drog in sumljivih kreditov…pot denarja in korupcije.

     • ZatonMesecnikov

      daj painkihler, naštej en uspeh Harija Furlana razen avtomehanika?

      Kaj iz dilerstva s stendi? pa z drugimi pripomočki? kakšna ovadba padla in še več,, dobila epilog?

     • macon

      Smrdljivo govno, vedi, da te čaka kazen za laganje, karmo si si že nepovratno zasral. V spodnjem svetu boš s tifusarji skakal v hladno Neretvo in to kar naprej in naprej.

     • Big Bird-Veliki Tič

      Bog in hudič ne obstajata. Mater si zabit !!!

     • macon

      Seveda obstajata, samo ne povsem po cerkveni varianti. Ti nisi samo zabit, ti si zaostal v razvoju, ti si nerazvit.

     • Armagedon

      Pimpek, zate res ne obstajata oba. Od njih zate obstaja samo eden, hudič. Ta te bo odpeljal v svoje loge, ko se nabere dovolj grehov…

     • ehnaton

      Kljub tvojim primitivnim in žaljivim komentarjem, ti želim, da se tvoje želje uresničijo. Da se v resnici znajdejo za zapahi storilci vseh kriminalnih rabot, ki jih naštevaš. Bomo vsi zadovoljni.

     • Den456

      Očitno si tako na nizkem z IQjem, da ne ločiš niti leve in desne. Leftard si, za take ni zdravila niti pomoči. Mogoče bi ti pomagal oleandrov čaj, kasneje nadgrajen s korenino ciprese.

     • Armagedon

      Pimpek, kdaj si se nazadnje polulal v hlače?

     • AlternativaZaSlovenijo

      No viš, da ni naštel niti enega uspeha.

  • Armagedon

   Pimpek, so ti že vzeli bris, tvoj izcedek nekam čudno zaudarja?

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM.
  Kako – nas Slovence – NEZASTOPAJOČE – LJUDI
  IN
  SLABO RAZGLEDANE, MALO INFORMIRANE LJUDI
  IMAMO – NAŽALOST – MI SLOVENCI
  MED
  SLOVENSKIMI PRAVNIKI, ZGODOVINARJI
  IN PODOBNIMI LJUDMI, KI NAJ BI BILI – SAMOSTOJNI INTELEKTUALCI,
  A
  SE ZDIJO, RAZEN NEKAJ ČASTNIH IZJEM – VSI –
  ŠE VEDNO – “NA SMRT PPRESTRAŠENI – VERJETNO
  ZARADI DOLGOLETNEGA EX KP, ZK POLIT TERORJA – MONOPOLNE – “PARTIJE!?!
  IN
  “PONOSNE NASLEDNIKE EX KP POLIT ZLOČINSKIH STALINISTOV”
  NPR.

  – KOT JE OZ. SE ZDI – TA SD D. ŽIDAN
  — “ŽAL”
  IMAMO V VRHU NAŠE POLITIKE IN DRŽAVE r. SLOVENIJE?!
  POPRAVIMO TO.
  VSI POLNOLETNI IN
  OPRAVILNO SPOSOBNI SLOVENCI , DRŽAVLJANI NAŠE r. SLOVENIJ
  IMAMO POPOLNOMA ENAKE
  POLITIČNE PRAVICE – KOT TA EX KP, ZK SD ŽIDAN ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  GLEDE
  TEGA SPORNEGA – SD D. ŽIDANA,
  TISTEE SPORNE NOVINARKE E.C. Z OBALE,
  S SEDANJE SLOVENSKE OBALE,
  KI
  JE BILA PO LETU 1945
  NASELJENA – PO EX KP TITOISTISTIČNIH – POLIT DEKRETIH
  TUDI
  S TEDANJIMI – KP SLOVENSKIMI – KOMUNISTI-STALINISTI
  O
  TEJ – VPRAŠLJIVI – NOVINARKI Z OBALE
  BODO
  PRAVO “RESNICO” POVEDALI – DRUGI.

  IN
  ŠE O MNOGIH DRUGIH JAVNO DELUJOČIH – NPR. O KARLU E. IZ T.I. DESUSA.

  SEJANJE DEZINFORMACIJ – NAOKROG – NI LEPA OZ. JE PRAV GRDA STVAR,
  KI
  JE TUDI V NASPROTJU Z
  ZELO ZNANO ZAPOVEDJO IZ – T.I. SVETEGA PISMA – BIBLIJE:

  “NE PRIČAJ PO KRIVEM” !
  KAJ
  JE – “RESNICA” S TEM SPORNIM KARLOM ERJAVCEN IN OKROG NJEGA
  BODO
  ŽE UGOTOVILI – NAŠI PARLAMENTARCI
  IN
  BJIHOVE T.I. PARLAMENRARNE KOMISIJE.
  Jaz
  osebno, Janez Kepic_Kern – si zelo prizadevam
  z
  mojo mesečno revijo in z mojim e-portalom “SLOVENIANA”
  ZA
  PRAVO, IDEOLOŠKO NEPOTVORJENO – RESNICO
  O
  ŠRETEKLIH IN POLPRETEKLIH TER O
  AKTUALNIH
  DOGAJANJIH TER O JAVNIH OSEBAH,
  KI SO POZITIVNO
  ALI BEGATIVNO – VPLIVALA NA ŽIVLJENJA
  NAŠIH SLOVENSKIH PREDNIKOV
  ALI,
  KI VPLIVAJO NA ŽIVLJENJA NAS
  SEDANJIH SLOVENCEV ! L.R EX OK knjižničar L.r. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

  P.S.
  V TEM LINKU
  https://sloveniana.si/ident

  Z
  MOJEGA E- PORTALA “SLOVENIANA”
  VAM DAJEM INFORMACIJE O – “DEZINFORMACIJAH” IN “ZBRKAH”
  OKROG
  ROJSTVA, STARŠEV, IDEDENTITETE OSEBE T.I. EX KP, ZK “MARŠALA TITA”
  Spodnje
  je tekst iz TEGA LINKA

  Skrivnostni dokument, skrivnostnega rojstva Mariji Broz – otroka Franza Broza, leta 1892 na Dunaju.

  Citat vira: Momčilo JOKIĆ, TAJNI DOSIJE, Josip Broz” – Prva izdaja; Kragujevac, Nova svijetlost 1992, str.: 145

  Pojasnilo: Kopija izpisa iz knjige rojstev leta 1892 na Dunaju, se nahaja na 145. strani, citirane knjige.

  CITATNO vam vsem beročim iz knjige: “TAJNI DOSIJE, Josip Broz” – Prva izdaja; Kragujevac, Nova svijetlost 1992, kosovskega Srba, intelektualca in raziskovalca, gospoda Momčila JOKIĆA, podajam kopijo nenavadnega izpiska iz knjige rojenih na Dunaju, leta 1892.

  Na kopiji tega izpiska piše, da je 1892 leta na Dunaju Marija Broz rodila otroka z imenom Franz Broz.

  Iz raznih drugih virov je znano, da je Marija Broz – Javeršek po uradni verziji biografije Maršala J. B. TITA – Maršalova mati, hodila na Dunaj delati, kot delavka/služkinja k znanim delodajalcem. Ob pregledovanju kopije iz knjige rojenih na Dunaju se nam seveda poraja vprašanje “logistične” narave: KAKO JE MOGLA MARIJA BROZ JAVERŠEK POLEG TEGA, DA JE 1892. LETA NA DUNAJU RODILA OTROKA FRANZA BROZA – V KUMROVCU, MAJA 1892 (V ISTEM LETU) RODITI ŠE T.I. MARŠALA – JOSIPA BROZA?!

  Vprašanje ni šaljivo,

  ker je bil t.i. MARŠAL JOSIP BROZ TITO pomembna javna oseba trajnega pomena naj bo zgoraj navedena “zagonetka” – predlagam/o, da to zagonetko strokovno in verodostojno razrešijo kar uradne službe, države R. Slovenije pooblaščene za ugotavljanje identiteto oseb.

  L.R. Janez Kepic-Kern, odgovorni urednik in lastnik “SLOVENIANA” edicij.
  ŽIV
  LINK NA “SLOVENIANO”

  https://sloveniana.si/ident

  • Big Bird-Veliki Tič

   Ti budala stara neinteligentna pa samo smetiš po portalu…

   • Armagedon

    Pimpek, za poscanca imaš kar bogat besedni zaklad.

 • montyamp

  Hoče li majmun bananu ???

 • milanček

  zavedni Slovenci, a ni že čas, da “granitna kocka” naredi konec tej mafijski golazni!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Slabi politiki postavljajo slabe tožilce, ker dobri in pošteni tožilci (pa tudi sodniki) so nevarnost za trenutno vejo oblasti. Torej vse logično in tako kot mora biti v gnili vukojebini.

 • Gilbert Beko

  Pridemo pofukamo odidemo!Ni zgodbice za lahko noč!

  • Gilbert Beko

   Moja stara je še mlada!Ha,ha!

  • Armagedon

   Ti verjetno lahko samo še ližeš….

   • Gilbert Beko

    Ližem najraši!Ne morem cele krave na enkrat spit!

 • Gilbert Beko

  Hari in sto Ciganov deželo peljejo!130 let staremo človeku sem dal da je 27 minut Svet vodil!7 miljard ljudi je upravljal natančno 27 minut!Svetovni rekord!

 • Gilbert Beko

  Če nisi Komunist nikoli ne boš!Ker komunist se ne postane ampak rodi!

  • Gilbert Beko

   Nič hudega!Samo hitrost je res velika!

 • Gilbert Beko

  Ženka moja res je zlata ona rep gor drži!

  • Armagedon

   A dela nočni šiht, medtem ko ti drkaš po tipkovnici?

   Halo….tu vroča linija…kako si danes, mucek…ooooooohhhh….

   • Gilbert Beko

    Drago kot svinja!

    • Armagedon

     Moje sožalje….

     • Gilbert Beko

      Ni prvi ki je odšel!In zadnji tudi ne!

 • Gilbert Beko

  Da te ne bo ribič na vejico ujel,ne na mrežo!

  • Gilbert Beko
  • Armagedon

   Pimpek, vsakih 15 minut nov nick, a?

   A tudi toliko nimate več, da bi ti kupili tri telefone in tri naročnine, da lahko obračaš tri nicke naenkrat?

   • Gilbert Beko

    Za tebe ki od zadaj naprej čitaš je vse novo!

    • Armagedon

     Aha…tudi jasnoviden?

     • Gilbert Beko

      Mali ko boš ti svet vodil se ti bo voh povečal!

 • Antonius

  Krivosodje in pravna država imata toliko skupnega, kot gripa in zdravje.
  Hari Furlan je zaupanja vreden človek. Kučanovih kriminalcev ne bo pustil nikoli na cedilu.

  • Gilbert Beko

   Tako to gre mali!V obratni smeri ni možno!

 • plamen100

  “Furlan je z dosedanjim uspešnim delom na področju kaznivih dejanj, gospodarske, korupcijske in organizirane kriminalitete ter terorizma, s ciljno usmerjenim izobraževanjem, s številnimi predavanji in s strokovnim udejstvovanjem pridobil izjemen obseg strokovnega znanja in praktičnih izkušenj, potrebnih za uspešno in kakovostno opravljanje funkcije vrhovnega državnega tožilca”.
  To kar so napisali je navadna floskula, ki jo imajo v naprej pripravljeno in v njej spremenijo zgolj podatke “prijemnika”. Ja kaj pa je bil uspesen na podrocju preiskave korupcijske kriminalitete v zdravstvu? Se tisto prijavo v obliki porocila parlamentarne preiskovalne skupine glede zlorab pri nakupih zilnih opornic niso realizirali, kje so se raziskava odgovornosti direktorjev bolnisnic, ki so prvi odgovorni za poslovanje in vodenje bolnisnic?? Na tem podrocju ni bilo popolnoma nic narejeno, kje so potem raziskave nakupa ostale medicinske opreme? Je mar tako tesko primerjati cene nakupov ostele opreme kot so kolki, razni sklepi, kolena in se in se??? Zakaj cisto nic ni raziskano??? Bi se preveckrat srecala bratova firma???? In kako naj bo taksen clovek s taksnim pedigrejem glavni drzavi tozilec, ko pa je za njim ostalo en kup neresenih vprasanj??

 • SIMON ROZIC

  Tale Furlan še v svoji družini ne zmore narediti reda, ker ne ve, kaj mu brat pred nosom
  počne že dolga, dolga leta…? in tak bo oglušel in oslepel namenoma tudi pri drugih, domačih
  zapriseženih mafijozih in prevarantih….

 • Gilbert Beko

  Ko enkrat skozi prideš,se ne vračaj!To je edino,kaj te v življenju prosim!

 • Gilbert Beko

  S ciglom po glavi je fuknil Mater in zaključil film!

  • Gilbert Beko

   Res lepo!Jače od fuka!

 • Gilbert Beko

  Da ne bo jebašićov Anton korenin pognal!

 • Gilbert Beko

  Tri pićke je videl moj stari!Jaz pa tri milijarde!

  • Gilbert Beko

   Nad tem se je potrebno zamisliti!

 • Gilbert Beko

  Pol Indije je 160 letnikov!Tu ste pa prestrašeni kot male svinje!

  • Gilbert Beko

   Kupi si špehovko in pazi da si ne boš kožice vtrgal!

 • Gilbert Beko

  Bi rad kateri videl Vesolje iz Vesolja!

 • večni srb

  Za tiste, ki dejansko upravljajo z vojaško policijsko džamaherijo, je res dober.

  • Gilbert Beko

   Neki presežek tudi ni!

   • Gilbert Beko

    Je pa dost vredu!

    • večni srb

     Saj to rečemo za vsakega, ki druge pošilja v žerjavico po kostanj. On sam se ni še nikoli opekel in tudi ne smrdi po dimu, kostanj je pa še vedno zrihtal.

     • Gilbert Beko

      Čista umetnost!Čista!

 • Gilbert Beko
  • Gilbert Beko

   Če keri spizdi je Heroj!

   • večni srb

    Pobegneš lahko edino, če ocenijo, da ti pa že ne boš bežal.

    • Gilbert Beko

     Ali pa če pot poznaš,tudi gre!

     • večni srb

      Kdor nosi mir v duši in se mu nikamor ne mudi, zvozi ovinke tudi z zavezanimi očmi.

     • Gilbert Beko

      Vedno bistvo zadeneš!Svobodna volja prosta pot!

     • Gilbert Beko

      Tako blizu so prišli,skozi pa niso mogli!In v tem je lepota Sveta!

 • Ryuk

  Potrjeno. serpentinškova vlada ne dela za ljudi, ampak dela za mafijo in njihove pajdaše.

 • von Rhein

  V nekem smislu me celo zabava,ko vidim KDO ga je predlagal (seveda po izdanem nalogu).Oseba,ki je dosegla stopnjo ministrice za pravosodje.Še nedavno uradnica na občini,ki je bila med sodelavkami enkrat tedensko na vrsti,da kuha kavo.

 • Montana

  Še en nož v hrbet pravne države. Sramota!

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM.
  Kako – nas Slovence – NEZASTOPAJOČE – LJUDI
  IN
  SLABO RAZGLEDANE, MALO INFORMIRANE LJUDI
  IMAMO – NAŽALOST – MI SLOVENCI
  MED
  SLOVENSKIMI PRAVNIKI, ZGODOVINARJI
  IN PODOBNIMI LJUDMI, KI NAJ BI BILI – SAMOSTOJNI INTELEKTUALCI,
  A
  SE ZDIJO, RAZEN NEKAJ ČASTNIH IZJEM – VSI –
  ŠE VEDNO – “NA SMRT PPRESTRAŠENI – VERJETNO
  ZARADI DOLGOLETNEGA EX KP, ZK POLIT TERORJA – MONOPOLNE – “PARTIJE!?!
  IN
  “PONOSNE NASLEDNIKE EX KP POLIT ZLOČINSKIH STALINISTOV”
  NPR.

  – KOT JE OZ. SE ZDI – TA SD D. ŽIDAN
  — “ŽAL”
  IMAMO V VRHU NAŠE POLITIKE IN DRŽAVE r. SLOVENIJE?!
  POPRAVIMO TO.
  VSI POLNOLETNI IN
  OPRAVILNO SPOSOBNI SLOVENCI , DRŽAVLJANI NAŠE r. SLOVENIJ
  IMAMO POPOLNOMA ENAKE
  POLITIČNE PRAVICE – KOT TA EX KP, ZK SD ŽIDAN ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  GLEDE
  TEGA SPORNEGA – SD D. ŽIDANA,
  TISTEE SPORNE NOVINARKE E.C. Z OBALE,
  S SEDANJE SLOVENSKE OBALE,
  KI
  JE BILA PO LETU 1945
  NASELJENA – PO EX KP TITOISTISTIČNIH – POLIT DEKRETIH
  TUDI
  S TEDANJIMI – KP SLOVENSKIMI – KOMUNISTI-STALINISTI
  O
  TEJ – VPRAŠLJIVI – NOVINARKI Z OBALE
  BODO
  PRAVO “RESNICO” POVEDALI – DRUGI.

  IN
  ŠE O MNOGIH DRUGIH JAVNO DELUJOČIH – NPR. O KARLU E. IZ T.I. DESUSA.

  SEJANJE DEZINFORMACIJ – NAOKROG – NI LEPA OZ. JE PRAV GRDA STVAR,
  KI
  JE TUDI V NASPROTJU Z
  ZELO ZNANO ZAPOVEDJO IZ – T.I. SVETEGA PISMA – BIBLIJE:

  “NE PRIČAJ PO KRIVEM” !
  KAJ
  JE – “RESNICA” S TEM SPORNIM KARLOM ERJAVCEN IN OKROG NJEGA
  BODO
  ŽE UGOTOVILI – NAŠI PARLAMENTARCI
  IN
  BJIHOVE T.I. PARLAMENRARNE KOMISIJE.
  Jaz
  osebno, Janez Kepic_Kern – si zelo prizadevam
  z
  mojo mesečno revijo in z mojim e-portalom “SLOVENIANA”
  ZA
  PRAVO, IDEOLOŠKO NEPOTVORJENO – RESNICO
  O
  ŠRETEKLIH IN POLPRETEKLIH TER O
  AKTUALNIH
  DOGAJANJIH TER O JAVNIH OSEBAH,
  KI SO POZITIVNO
  ALI BEGATIVNO – VPLIVALA NA ŽIVLJENJA
  NAŠIH SLOVENSKIH PREDNIKOV
  ALI,
  KI VPLIVAJO NA ŽIVLJENJA NAS
  SEDANJIH SLOVENCEV ! L.R EX OK knjižničar L.r. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

  P.S.
  V TEM LINKU
  https://sloveniana.si/ident

  Z
  MOJEGA E- PORTALA “SLOVENIANA”
  VAM DAJEM INFORMACIJE O – “DEZINFORMACIJAH” IN “ZBRKAH”
  OKROG
  ROJSTVA, STARŠEV, IDEDENTITETE OSEBE T.I. EX KP, ZK “MARŠALA TITA”
  Spodnje
  je tekst iz TEGA LINKA

  Skrivnostni dokument, skrivnostnega rojstva Mariji Broz – otroka Franza Broza, leta 1892 na Dunaju.

  Citat vira: Momčilo JOKIĆ, TAJNI DOSIJE, Josip Broz” – Prva izdaja; Kragujevac, Nova svijetlost 1992, str.: 145

  Pojasnilo: Kopija izpisa iz knjige rojstev leta 1892 na Dunaju, se nahaja na 145. strani, citirane knjige.

  CITATNO vam vsem beročim iz knjige: “TAJNI DOSIJE, Josip Broz” – Prva izdaja; Kragujevac, Nova svijetlost 1992, kosovskega Srba, intelektualca in raziskovalca, gospoda Momčila JOKIĆA, podajam kopijo nenavadnega izpiska iz knjige rojenih na Dunaju, leta 1892.

  Na kopiji tega izpiska piše, da je 1892 leta na Dunaju Marija Broz rodila otroka z imenom Franz Broz.

  Iz raznih drugih virov je znano, da je Marija Broz – Javeršek po uradni verziji biografije Maršala J. B. TITA – Maršalova mati, hodila na Dunaj delati, kot delavka/služkinja k znanim delodajalcem. Ob pregledovanju kopije iz knjige rojenih na Dunaju se nam seveda poraja vprašanje “logistične” narave: KAKO JE MOGLA MARIJA BROZ JAVERŠEK POLEG TEGA, DA JE 1892. LETA NA DUNAJU RODILA OTROKA FRANZA BROZA – V KUMROVCU, MAJA 1892 (V ISTEM LETU) RODITI ŠE T.I. MARŠALA – JOSIPA BROZA?!

  Vprašanje ni šaljivo,

  ker je bil t.i. MARŠAL JOSIP BROZ TITO pomembna javna oseba trajnega pomena naj bo zgoraj navedena “zagonetka” – predlagam/o, da to zagonetko strokovno in verodostojno razrešijo kar uradne službe, države R. Slovenije pooblaščene za ugotavljanje identiteto oseb.

  L.R. Janez Kepic-Kern, odgovorni urednik in lastnik “SLOVENIANA” edicij.
  ŽIV
  LINK NA “SLOVENIANO”

  https://sloveniana.si/ident

 • Janez Kepic-Kern

  Brez povezave . s primerom – H.F.
  Še tukaj !
  Eno zanimivo in tudi pomembno
  vprašanje !
  Dober dan vsem skupaj ! Za gospoda DETEKTIVA – P. iz okoliša Ptuj
  imam
  eno nič kočljivo, a pomembno vprašanje,
  ki
  zna pripeljati
  do tega, da UGOTOVIMO,
  KDO
  ZARES JE BIL T.I. MARŠAL TITO !
  Ali torej – g. DETEKTIV – P.
  , ki ste
  po prednikih nemškega rodu – morda
  poznate
  ali vam zveni znano priimek WANKMUELLER !
  Ti
  WANKMUELLERJI – SO BILI NAMREČ MED VOJNAMA ZELO POMEMBNA DRUŽINA
  V OKOLIŠU – PtUJ.
  EDEN
  OD WANKMUELLERJEV – pa je bil celo glavni ZDRAVNIK – MED VOJNAMA
  V
  OKOLIŠU OZ. V MESTU – MARIBOR !
  Brata
  wankmueller sta bila namreč sošolca – domnevno pravega MARŠALA TITA !
  Resno vprašanje
  za vas je tole.TA DVA BRATA W. sta bila iz okoliša PTUJ ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Beli Sneg

  Kako naj tisti, ki brez kritične presoje o svoji sposobnosti kandidira za predsenika vlade, in potem slovenski folk takega človeka kot primernega na volitvah podpre, potem obsoja in prekine negativno kadrovsko selekcijo. V Sloveniji že dolgo usodo krojijo nedoralsi, neizobraženi, zafurstriranci, uradnički, ki se komolčijo, ki so na oblast pripravali s pomočjo takih in podobnih nesposobnežev. In krog norcev se vrti dalje. In en drugemu držijo štango. Potem ko je Brglez ugotovil da Alenkin plagiat ni plagiat je kao ena najbolj sposobnih političark. Tudi Bog nam več ne more pomagati. Do nedavnega sem imel še upanje da se bodo vremena Kranjcem zjasnila, zdaj pa sem prišel do tega da v spregi z južnkoviči in slovenskim butastim folkom, kaj boljšega ne gre pričakovati.

 • Nata

  + + + + + + Hja ? Ni da ni !! Ima na glavi vse , kar mora ta pravi imeti, no ?
  https://www.portalplus.si/2611/stari-novi-harij-furlan

 • baubau

  žal je res

 • Jožefa Benko

  smo mar res črvi Slovenci,da nas lahko izvoljena oblast tako pomendra,
  ta država je beznica

 • Janez Kepic-Kern

  V DRŽAVI R. SRBIJI
  – SO NAS
  NA PODROČJU PRAVA, SODIŠČ ITD. – PREHITELI.
  CITATNO Z INTERNETA
  navajam – poznavalca t.i. GEOPOLITIKE iz Srbije – DEJANA LUČIĆA !

  V državi SRBIJI
  je
  odnos do polpreteklega “TITOIZMA”
  in
  do same osebe ex KP; ZK ex KP, ZK diktatorja t.i. MARŠALA TITA
  čisto –
  DRUGAČEN KOT V NAŠI R: SLOVENIJI !
  Vodilni
  srbski vladni svetovale za GEOPOLITIKO in TV komementator _ Dejan LUČIĆ
  na
  srbskih TV kanalih
  s takole OSTRIMI IZRAZI IN ODKLONILNO govori – ex t.i. MAEŠALU TITU !
  “Ljudje v Sreriji,
  ki imate še pozitiven odnos do Ex MARŠALA TITA
  – NEHAJTE GA POVELIČEVATI !
  NE,
  NE POZNATE DOVOLJ DOBRO VSEGA, KAR JE NEGATIVNEGA STORIL . T.I. MARŠAL TITO !
  NI RAZLOGOV,
  ZA POVELIČENJE – EX T.I. MARŠALA TITA ! ON JE BIL – “Z L O T V O R E C”
  Osebno
  je ukazal NESODNO KOMUNISTIČNOPOLITIČNO LIKVIDIRATI
  VEČ
  STO TISOČ – SRBOV, HRVATOV IN SLOVENCEV !
  Tudi
  povojni koncentracijski
  logor
  GULAG – GOLI OTOK – ZA “PREVZGOJO” V “TITOIZEM”
  TISTIH,
  KI JIH JE ON INDOKTRINIRAL v “OBOŽEVANJE” – J,V. STALINA !”
  Geopolitik
  z močno oporo – v Srbiji – javno na TV
  reče prebivalcem Srbije:
  “NE POVELIČUJTE VEČ – MARŠALA TITA” ” ON je bil ” ZLOTVOR” ”
  Oglejte
  si sami: še mene je presenetilo zelo odklonilno,
  NEGATIVNO
  GOVORJENJE POMEMBNEGA – D. LUČIĆA O EX “TITU” ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  CITATNO
  DEJAN LUČIĆ: “TITO JE BIO ZLOTVOR”

 • karpelec

  Vojaška Micka nadaljuje svojo zgodbo kot sodna micka.Kaj mi pa morete?

 • zaton

  V Sloveniji vlada mafija, ki je hujša od sicilijanske.

 • Viljamus

  To mesto je Harij dobil za nagrado, za “dobra dela” udbo mafiji oz. globoki državi in za prvorazredne tovariše.

 • Viljamus

  Kot je rekel pokojni France Bučar na vprašanje o lustraciji: “...samo preko mene mratvega“, in tako naredil uslugo UDBOMAFIJI kot je tovariš na gornji sliki.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE VEDNO MI NI JASNO,
  KAKO JE LAHKO
  – TISTA DOMNEVNA “TITOVA” MAMA – MARIJA BROZ !
  ZMOGLA

  1. NAJPREJ RODITI – LETA 1892 – NA DUNAJU – FRANZA BROZA !
  NATO PA ŠE
  ISTEGA LETA 1892

  2. MAJA 1892. LETA – ŠE – JOSIPA BROZA T.I “MARŠALA TITA !?
  RES
  ČUDNO: poglejte na moj e-portal “SLOVENIANA” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  P.S.
  Skrivnostni dokument, skrivnostnega rojstva Mariji Broz – otroka Franza Broza, leta 1892 na Dunaju.

  Citat vira: Momčilo JOKIĆ, TAJNI DOSIJE, Josip Broz” – Prva izdaja; Kragujevac, Nova svijetlost 1992, str.: 145

  Pojasnilo: Kopija izpisa iz knjige rojstev leta 1892 na Dunaju, se nahaja na 145. strani, citirane knjige.

  CITATNO vam vsem beročim iz knjige: “TAJNI DOSIJE, Josip Broz” – Prva izdaja; Kragujevac, Nova svijetlost 1992, kosovskega Srba, intelektualca in raziskovalca, gospoda Momčila JOKIĆA, podajam kopijo nenavadnega izpiska iz knjige rojenih na Dunaju, leta 1892.

  Na kopiji tega izpiska piše, da je 1892 leta na Dunaju Marija Broz rodila otroka z imenom Franz Broz.

  Iz raznih drugih virov je znano, da je Marija Broz – Javeršek po uradni verziji biografije Maršala J. B. TITA – Maršalova mati, hodila na Dunaj delati, kot delavka/služkinja k znanim delodajalcem. Ob pregledovanju kopije iz knjige rojenih na Dunaju se nam seveda poraja vprašanje “logistične” narave: KAKO JE MOGLA MARIJA BROZ JAVERŠEK POLEG TEGA, DA JE 1892. LETA NA DUNAJU RODILA OTROKA FRANZA BROZA – V KUMROVCU, MAJA 1892 (V ISTEM LETU) RODITI ŠE T.I. MARŠALA – JOSIPA BROZA?!

  Vprašanje ni šaljivo,

  ker je bil t.i. MARŠAL JOSIP BROZ TITO pomembna javna oseba trajnega pomena naj bo zgoraj navedena “zagonetka” – predlagam/o, da to zagonetko strokovno in verodostojno razrešijo kar uradne službe, države R. Slovenije pooblaščene za ugotavljanje identiteto oseb.

  L.R. Janez Kepic-Kern, odgovorni urednik in lastnik “SLOVENIANA” edicij.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!