Tožilstvo nadaljuje vojno Levice: Zaradi teh sovražnih izjav tožilca Kozine proti gospodarstvu bi morala “leteti glava”!

Jože Kozina (Foto: STA)

“Po svoje sem zelo zadovoljen, da je Levica prišla v parlament oziroma ta opcija. Kapitalu odvzeti moč. Če kdo to zmore, so to državni zbor, vlada in podobne institucije. To bo potrebno korenito obrniti, odvzeti jim moč, jih obdavčiti, ne pa poslušati to jokanje, da bodo šli v tujino. Naj grejo, naj grejo …”, so škandalozne besede tožilca Jožeta Kozine na seji parlamentarnega odbora za pravosodje, kjer so se poslanci seznanili z delom tožilstva. S tem vojno proti najbolj ustvarjalnemu delu družbe, poleg radikalnih političnih strank in medijev, nadaljuje še tožilstvo. V vsaki demokratični državi bi tožilec, ki bi javno izkazoval tolikšno politično naklonjenost določeni politični opciji in pozival k izgonu podjetnikov v tujino, moral zapustiti tožilsko službo. “V Italiji bi v sekundi odletel iz službe, saj se je politično opredelil za določeno opcijo na javnem nastopu, kar je v neskladju s funkcijo tožilca,” je v odzivu zapisal odvetnik iz zamejstva Damijan Terpin. Z Vrhovnega državnega tožilstva so sporočili, da je generalni tožilec Drago Šketa zadevo odstopil Komisiji za etiko in integriteto pri Državnotožilskem svetu.

Vrhovni državni tožilec Jože Kozina je na nedavni seji parlamentarnega odbora za pravosodje, na kateri so se seznanili z delom tožilstva in poročilom specializiranega državnega tožilstva, postregel s skrajno nedopustnimi izjavami, hkrati pa je javno razkril svoje politične barve in v stilu povojnih tožilcev – inkvizitorjev – in pa marksistov prevzel njihove skrajno zavržne besede o odvzemu moči kapitalu ter izgonu le-tega.

Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da bi moral vrhovni državni tožilec delovati nepolitično in izključno strokovno, medtem ko si je tožilec Kozina že večkrat privoščil, da je javno in brez posledic izražal politična stališča, ki pa, mimogrede, v normalnem svetu veljajo za skrajna in nedemokratična. Tovrstne izjave namreč negativno vplivajo na zaupanje v delo in ugled pravne države, ki je že tako ali tako resno načeto. V demokratičnih in pravnih državah bi mediji tožilca Kozino preprosto raztrgali, tožilstvo pa bi mu pokazalo vrata, saj meče slabo luč na pomembno institucijo za pregon najtežjih kaznivih dejanj.

Vprašanja o ukrepih državnega tožilstva zoper tožilca Kozino smo poslali tudi generalnemu državnemu tožilcu Dragu Šketi in ministrici za pravosodje Andreji Katič. Z Vrhovnega državnega tožilstva so sporočili, da je generalni tožilec Drago Šketa zadevo odstopil Komisiji za etiko in integriteto pri Državnotožilskem svetu. Na odgovore z ministrstva še čakamo.

C. Š.

 • šmentanamuha

  To pa je šokantna izjava nekega državnega tožilca. Ne vem, če naš imunski sistem (pravna država) deluje dovolj dobro, da ga bo izvrgla. Pravi socialistični dinozaver.

 • althar

  Tisto, ko se javno razgali nagravžni obraz slovenskega udbosodja…

 • TOML

  Kozinc je komunistično govedo.
  Dokler bomo imeli take idiote na funkcijah Sloveniji ni pomoči.

  • VERRZIFIKATOR

   Kozlu res z družino so grozili,
   da se kot rešeto je podelal,
   raje njega bi kak tip obdelal,
   ga že bodo enkrat v pest dobili.

 • Miha

  Mi smo v buli.

 • macon

  Zahojeni levi idioti se delajo, da smo leta 1960 izolirani za zidovi carin, ne pa v EU in z Eurom. Škodo bodo naredili slehernikom in osiromašili družbo, ker bo manj služb in vlaganj, računajo pa, da bodo potem laže naprej vladali revežem. Ekonomsko uspešna družba jih bo namreč nujno odstavila na stranski tir, ker večino zanima lastni ekonomski napredek, ne pa prazna in zla ideologija.

  Levi ves čas škodijo Sloveniji, ker se jim gre za obstoj levega režima (korupcija, kriminal, oblast).

 • TOML

  Rdeče pezde Kozinc ni vreden, da mu prdne kobila v glavo.
  Zasluži si pljunek v fris od vsakega Slovenca.
  Slovenca sem rekel, v to niso všteta rdeča komunistična goveda.

  • šmentanamuha

   Da človek leta 2018 kaj takega skupaj spravi, je res neverjetno. Za ene se je čas ustavil pred pol stoletja.

   • TOML

    Pezde Kozinc ima skurjene možgane, tega idiota je treba fuknit iz sodišča na pločnik.

   • VERRZIFIKATOR

    Brat iskal uteho v alkoholu,
    žal prekril ga grob je že prerani,
    ta pa s tožbami se revež brani
    in smrdi na daleč po lizolu.

    Se dezinficirati je nujno,
    saj ko izvrši tip opravilo,
    zlahka bi se vsakič mu zgodilo,
    klica da se razbohoti bujno.

  • Zgornji

   Lahko bi jaz še dodal, da je še pljunka škoda za tak kup dreka … :-)

  • sodnikisozločinci

   No, no ne tako nespoštljivo do uglednega slovenskega sodiščarja. Seveda je vreden, da mu kobila prdne v glavo, pa ne samo on vsi sodiščarji iz Slovenije si to zaslužijo.

 • FORT WORTH

  Koga se pa ta tozilec boji, da govori te idiotizme ??
  Se boji demokracije in njene ucinkovitosti glede razvrscanja na sposobne in nesposobne ??
  Zgleda, da se Kucan sooca s sibkostjo njegovih nesposobnih kadrov.
  Tile se lahko obdrzijo na oblasti samo z drzavnim udarom in Venezuelskim nacinom vladanja in razmisljanja.
  Venezuela je v nas prostor ze vstopila…

  • zokispoki

   Svoj visoki IQ, in predvsem zvrhano mero sprevrzenosti je tovariš ze dokazal, v zreziranem, sramotnem politicnem procesu Patria, ki se mu je končal s popolno blamažo.
   Bi človek upal, da mu bo to bolano, patološko blatenje v poduk ; žal temu ni tako, in ocitno partei soldat se kar veselo trosi nebuloze, in nabija ! To pa je sovrazni govor ! Očitno se je komunjaram popolnoma odpeljalo ! Nezaslišano !

   • FORT WORTH

    Ni se jim odpeljalo.
    Vedo kaj delajo in to delajo zavestno. Ne podcenjujmo jih, ker 1. revolucijo in bratomorno vojno so izpeljali ze leta 1945.
    Drugo bratomorno vojno so zakuhali leta 1991 – 1996.

   • pajot

    Kozinc se sicer rima na Ferlinc. Morda te je to zavedlo. Tožilec v procesu Patria je bil Ferlinc.

   • Nocoment20.04

    “veselo trosi nebuloze, in nabija”

    lepo si se opisal, ko niti sam ne ves kdo je sestavil obtozni predlog v primeru patria in kater tozilec je prevzel primer po odstopu prvega tozilca.
    IQ mas pa izredno visok le OŠ nepismenost, pri postavlanju vejc ti dela mal tezav

 • dob
 • karpelec

  Očitno imajo na tožilstvu premalo dela, da se lahko ukvarjajo še z dnevno politiko in delijo ljudstvu svoje ozko usmerjene poglede in se opredeljujejo po njihovih dnevnih merilih. Bravo naši neopredeljeni tožilci!!!

 • Antonius

  Podjetje, ki državnemu tožilcu Kozini zagotavlja plačo je državni proračun.K njegovi plači pa največ prispevajo vsi tisi, ki jim podtika jokanje in jih podi v tujino.
  Naj se Kozina poda v tujino, če verjame, da njegova strokovna vrhunskost koga zanima.
  Ker s svojim oglašanjem obuva politične čevlje, me ne bi presenetilo, če ga bo v bližnji prihodnosti doletela kakšna politikantska usluga. Napredovanje na kakšno bolje plačano delovno mesto.

  • BARBARA RAKUN

   Bravo, Antonius, iz njegovih ust je to zame sovražni govor.

   • Zgornji

    Amennn !!! ! !!!

  • VERRZIFIKATOR

   Saj ta kozel vendar nima glave,
   kam potem lahko bi odletela?
   Revček, ki zaribal se je scela,
   nor dovolj, da rast posluša trave.

 • učko

  Komunistični režim s svojo davčno politiko, skorumpiranim sodstvom in tožilstvom namerno sesuva “NE-režimske” gospodarske subjekte in jih hoče oslabiti. Odziv na tako režimsko politiko pa bi moral biti tak, da bi se formirala politična opcija, ki bi zastopala vse delovne ljudi in celotno gospodarstvo in v njem zaposlene. Hkrati pa bi morala ostro zapretiti režimskim svinjam, ki si na neracionalen in kriminalen način prisvajajo davkoplačevalski denar. Če so za davčne utajevalce zagrožene visoke kazni, naj bojo za režimske kradljivce KAZNI SEKANJA ROK IN GLAV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • večni srb

   Bravo stari, jaz predlagam celo, da se za najvišje organe pravosodja uvede izredna smrtna kazen, ker totalitarna zakonodaja ni nobena šala.
   Lepo te prosim, nedolžne obsodijo na dosmrtno kazen, do smrti jih jebejo brez veze, samo uničujejo, pritiskajo in zatirajo, razčisti se pa popolnoma nič, niti en problem se ne da rešiti, pa če so ljudje še tako očitno oškodovani in krivično procesirani, kot bi nam vladala prava mafija. Ne mene poslušat, Evropska sodišča povejo vse, vsaka baraba na pravosodju je uničila stotine, če ne tisoče dobrih ljudi, za take stvari se zaključi.

 • učko

  Kapital, ki ga ne nadzoruje komunistično-balkanistični-kučanistični režim je pač trn v peti vladajočemu režimu oziroma Kučanu, jasno. Zdaj režim zbira argumente za napad na privatni in nerežimski kapital, da bo imel alibi pri svojih kretenskih in fašistično-komunističnih potezah !!!!!! A me vi razumete kaj jaz tukaj pišem ???!!!!!!!

  • večni srb

   Razumem, če bi ti imel tako moč in kapital, bi verjetno najprej plačal sodišča, vojsko in policijo, Hitler je razmišljal popolnoma isto in je imel dolgo mir, pravzaprav vse dokler se ni počil kar sam.

  • Zgornji

   Ja, ampak to bo potem njihov strel v svoje koleno, a ne ?

 • učko

  Kozinc je režimsko ščene, ki napada neodvisne podjetnike, režimskih prascev pa se še pogledati ne upa, le s skonjeno glavo si upa biti obrnjen proti njim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • učko

  Ta rdeči fašisti s svojo propagando zvaljujejo odgovornost za pokradene milijarde na gospodarstvo tako, da odvrnejo pozornost od tega kar oni delajo. Torej KRADEJO MILIJARDE !

 • učko

  Podjetniki, politično se organizirajte, drugače vas bojo komunisti odrli, pokradli in zaprli !!!!!

 • učko

  Glavni LOPOVSKI PRASCI v tej državi so KOMUNISTIČNE LEVUHARSKE SVINJE, ne pa podjetniki !!!! SVINJE KUČANISTIČNE kradejo milijarde in preko svojih medijev obtožujejo podjetnike in delavce v gospodarstvu !!!!

  • večni srb

   Delajo kot črna živina, no ja, dovolj delajo, na koncu leta pa čedalje večje izgube. In kar je najlepše, nihče se ne sekira, si pač sposodimo še par milijard in poflikamo njihove plače.
   Kmetom moramo pa plačati za hrano, ki je še zase ne pridelajo dovolj, če hočemo, da nekdo gnije v zahojenih rovtah in se vozi po makedamu z avdiji ter BMW-ji, si moramo pač sposojati denar.
   Medtem tožilstvo skrbi za interese največjih kmetov in upravljalcev družbenega premoženja ali drugače povedano, državo pa le imamo. Pazite, da se ne zamerite komu takemu, saj lahko vidimo, da še Janša ni varen pred njimi, kaj šele vsi ostali državljani.

 • učko

  KUČANISTIČNE SVINJE ne delajo nič drugega kot kradejo milijarde davkoplačevalskega denarja !!!!! SMRT FAŠISTOM, še zlasti tistim najhujšim, TA RDEČIM FAŠISTOM !!!!!

  • jajo absolutni luzer

   orbanovske in janšistične svinje ne delajo nič drugega kot da kradejo milijarde davkoplačevalskega denarja!Q!”! smrt fašistom, še zlasti tisim najhujšim, orbanovskim in janšistočnim, ki imajo šupke vnete od tega, ker jim ga vtika glanzkopf kaplar šiptar iz grosuplja!

   • pajot

    Si upaš srečat z mano,na štiri oči,gnoj komunistični?

    • jajo absolutni luzer

     pičkica domobranska janšistična, povej kraj in uro, bomo vsaj vedeli, iz katere grosupeljske vukojebine in materjebine si prilezel,gnoj orbanovski črnofašistični

     • pajot

      Zdaj pa Igor natančno preberi kaj ti bom napisal: Vse te besede,ki si jih izrekel ti bom zabil v tvoj goltanec,eno za drugo. Jutri točno opoldne na Tromostovju. Bodi točen.

   • Zgornji
 • Naše SODSTVO je zapustila celo ZDRAVA KMEČKA PAMET. :(((

 • večni srb

  Treba jih je kastrirat.

  • Amerikanc

   Se bojim, da so že kastrirani – od Milana !

   • večni srb

    Jaz to kar tako rečem, taka navodila so imeli pod Pahorjem in Janšo, pravzaprav je do danes isto, zdaj nam je pa padla nataliteta in je stanje brezupno.
    Fašizem nam je vsem v pogubo, kaj češ.
    Nekdo bi moral enkrat še njih malo kastrirat, pa poglejmo kako deluje njihovo zdravilo na največjih ubogih revežih.

    • sodnikisozločinci

     Fuk je Slovencem v kratek čas.

  • sodnikisozločinci

   Barabe kužne je treba pasterizirat.

 • totex39

  Ne bo nič, kajti udbovska sodišča se vedno bolj razcvetajo.

  • večni srb

   Zakaj pa ne, važno je, da nihče od odvetnikov ni pizda in kaj izda tujini.

 • Duhec

  In zato SDSovci uspešno protestirajo pred sodiščem.

 • Andrej

  Tako je, če imaš trajen mandat, pa ni ti treba odgovarjat, pa nikogar se ni treba bat, pa nihče ti nič ne more…

  • večni srb

   O ja, lahko, nekateri ljudje imajo ogromno denarja, ugani kam so ga naložili, za čigave plače in motivacijo gre. Zdaj tudi njim nič ne moremo.

 • Amerikanc

  Užaljeni Kozinc dela vse, samo da je proti Janši …točno tako kot je rekel Luka Mesec; ” to vlado smo podprli, čeprav vemo da je zanič in v škodo državljanov, ampak je proti Janši”.
  Hudič je, ko se moraš na stara leta komunistekom prodajati za malo boljšo penzijo in za kakšno nagrado, katere se sramujejo in se bojo sramovali njegovi potomci.

 • FORT WORTH

  Je mogoce Kozinc pomislil, da bi bilo verjetno najboljse za vse, ko bi se on in njemu podobni odpravili v tujino ??
  Vsi tisti, ki so v Sloveniji postavili na noge svoja lastna podjetja so se morali odrekati vsem moznim stvarem, da so preziveli in obstali na trgu, kljub katastrofalni financni nedisciplini.
  Je, kaj od tega okusila javna uprava in Kozinc, ki vsi hocejo nemske place, njihova storilnost je pa talibanska.
  In zdaj bo pijavka Kozinc govoril o Slovenskem kapitalu, ki naj se odseli v tujino ???

  • večni srb

   Damjan je lepo hrvaško ime, odpravil se je naprej v tujino in zdaj lahko po cele dneve trpi, ko kritizira svojo drugo domovino. V Italiji se vse zmenijo med sabo, država nima skoraj nobenega dela, naj se raje ukvarja z javnim dolgom.
   Naše pravosodje je tako kvalitetno kot so učinkovite sankcije proti skorumpiranim tožilcem, sodnikom in odvetnikom. A razumeš to logiko? Če ti nihče ne more kritizirati in omejevati, ne moreš biti slab, pa če se postaviš na glavo.

   Kar se kapitala tiče, verjetno za vsa podjetja pri nas velja isto, kdor pridela izgubo, naj gre, kdor pa ne, itak.

   • pupa

    Kaj pa, če se je ta Damjan rodil v Trstu slovenskim staršem? Ti zaupam če še ne veš, da že tisoč let v Trstu živijo Slovenci menda v nekem času celo kot večinski staroselci.

 • totex39

  Žalostno je, da bodo naši zanamci še vedno živeli v komunističnem dreku, ker jih tako tudi pripravljajo za nadaljnje življenje.

  • večni srb

   Kakšni zanamci, a tebi so se pustili razmnoževati, si še zdrav in cel? Srečen bodi, verjetno ti še vozniško niso vzeli, ne veš kaj vse delajo z drugimi podobnimi.

   • totex39

    Ne tako, kot bi si normalni človek lahko želel, a preživet si pač moral, če si hotel.

 • Primorec 81

  Katastrofa pa kaj se vrhovni tožilec meša v podjetnike in jih pošilja v tujino…..

  • Zgornji

   ZATO KER JE VRHOVNI BEDAK BEDEN , ŠE SLABŠI KOT TOŽIBABA … Žaaal pa take idiote imamo v slovenistanu !!! ! !!!

  • lokec

   Je res. Kaj mu pa kdo mora.

 • Primorec 81

  Najboljse bi bilo, da bi Batagelj, Boscarol, Akrapovič in ostali uspešni podjetniki ustanovili stranko in se 4 leta zrtvovali za Slovenijo in da bi jo počistili vseh teh političnih prevatantov….ziher bi na volitvah dobili 75% podpore in bi se končno rešili vseh teh levih in desnih, pol bi pa res lahko bili druga Svica. …

  • Janez Novak

   To je ravno nočna mora Kučanovega klana: da bi se od njih neodvisni podjetniki, ki uspevajo na tujem in domačem konkurenčnem trgu, politično organizirali in postali tudi politično relevantna sila. Kučanovim ljudem, ki so pretežno parazitski kvazipodjetniki, prisesani na javne jasli, je uspelo tranzicijo speljati absolutno sebi v prid, kar pomeni da so politično in tudi velik del gospodarske moči obdržali v rokah, zlasti prek državnih bank in državnih podjetij ter seveda prek obvladovanja javne uprave in javnih naročil, to je prek korupcije in klientelizma. Za njih so neodvisni podjetniki zgolj molzne krave, ki nimajo iz naslova prispevka, ki ga dajo družbi, nobene moči. Vsa politična moč pri nas je skoncentrirana v rokah starih političnih sil, to je nekdanje partijske nomenklature s pomladkom. To so strici iz ozadja, globoka država, udbomafija – kakor komu drago. Živimo v Kučanzueli, ne v svobodni Sloveniji. Okupirani smo dvakrat: od udbomafije in bruseljske globalistične klike. Obe delata z roko v roki. Cilj Bruslja je odprava evropskih narodov in vzpostavitev anacionalnih Združenih držav Evrope prek ekscesnih migracij, cilj udbomafije pa je oblast in denar tudi za ceno izdaje domovine. Zato Kučanov klan odpira vrata za ilegalne migrantske vdore in daje prišlekom finančne privilegije, o katerih domačini lahko samo sanjamo. To so bodoči volivci levice, ki bodo globoki državi omogočili nadalnje ropanje države in državljanov.

   • pajot

    To bando se da onemogočit. Vem za recept,pa ne povem.

    • sodnikisozločinci

     Ni treba, sem na liniji. Onemogočit se jih da na poštenih volitvah. Častna Titova. Poglej še moj avatar, če ne verjameš.

     • pajot

      Ne verjamem. Poštene volitve so v Sloveniji nemogoče.

   • von Rhein

    Plus za ves tekst, ne samo Kučanozuelo.

 • antimur

  Vsi zavedni Slovenci moramo narediti vse, da tega ultrafašističnega pizduna zbrcamo iz tožilstva, oziroma iz vseh javnih funkcij ter ga kazensko preganjati zaradi vsega njegovega delovanja proti domovini Sloveniji.

  • Zgornji

   … misliš vaginarja , pa to … JA, ZLOBNEŽI TAKEGA TIPA ITAK DRUGEGA NE ZNAJO KOT UNIČEVATI VSE OKROG SEBE IN ODGANJATI VSE LJUDI STRAN OD SEBE, TAKO DA NA KONCU UMREJO OSAMLJENI IN ZAPUŠČENI OD VSEH !!! ! !!!

  • pajot

   Ko bo prišel čas,bo treba imeti sezname.

 • Nšo-či

  Se v tej državi z uspešnimi podjetniki, ki svoje poslovanje opravljajo skladno z zakonodajo ukvarja skupina specializiranih tožilcev? A zato ni dosežkov na njihovem področju? Mogoče bi jih morala voditi Mesec in Kordiš. No, ja. Očitno še v državah z vojaško diktaturo obstaja višja podjetniška svoboda.

  • VERRZIFIKATOR

   Jožef Kozinc

   KOZEL LISEC PO RIBENŠKU

   Kozla Lisca najbrž vsi poznamo,
   iz kozlovske sodbe dobro znane
   v Višnji Gori zdavnaj izpeljane,
   ga za kozla grešnega imamo.

   Tudi bližnja Ribenška dolina
   po šegavosti je vsa sloveča,
   njena pa grešeča je nesreča
   kozel, ki se pravi mu kozina.

   To je namreč ribenška oznaka,
   prepoznaven dialektalizem
   za grešeče kozle lokalizem,
   označuje grešnega junaka.

   Ta zamenjal rad bi grešno vlogo,
   ko priznanj dovolj mu niso dali,
   slednjič kozlu vendar so priznali,
   da lahko izpeljal bi nalogo.

   Specialno kajpak, kot pritiče
   takšnim kozlom pač ustrahovanim,
   za kozlovsko službico prodanim,
   tak kozina po nesreči kliče.

   Tak bi tožil in še sam razsojal,
   da kot Lisec kožo si odkupi,
   takega prav zlahka se olupi,
   tak bo v strahu vsem ime posojal.

   Tak se tudi brž ujame v vozel,
   karseda za vlogo je primeren,
   gospodar pa z njim bo brezobziren,
   slednjič on bo glavni grešni kozel.

   • Nšo-či

    :) drži.

    • VERRZIFIKATOR

     Kdor greši, se ne otepa greha
     in je za povrh še kozel zraven,
     ta poduk dobil bo pač brezpraven,
     nanj pozabi milost in uteha.

 • Krtača 20

  Ostane nam samo še čakanje kdaj se bo Postojnska jama preselila na Kajmanske otoke….upam da nam revčki pustijo vsaj vlakec….

  • Amerikanc

   Imate Vi komunisteki, v zakupu Barbara rov. Tja pojdite, da si ogledate dela svojih prednikov.

 • plavi-mil

  Škoda, ker je Ribnčan, to so ja podjetni ljudje in ne marajo komunistov, ta se je izrodil.

  • Zgornji

   Ja, zgrešil je planet … Žaaal.

 • centurion

  TALE PA NI RAVNO DIHT.
  Je tale ponavljal razrede na šoli s prilagojenim programom al qwa?
  Bi rekla Vera Mejak:
  Sam butasto gleda….

  • dež

   Problem je, da se mu takšno stanje vleče že nekaj časa. Še večji pa, da ni edini, v pravosodju je takšnih vsaj polovica.

  • pupa

   Takšno razmišljanje so posledice uživanja KOKE ali česa podobnega, ki omrači UM, če so sploh kdaj bili UMNI.

 • if

  Biti odvisen od zmogljivosti kapitala, hkrati kapitalu napovedati vojno, je dejanje norca, oziroma je norost družbe.

  Definicja norca/družbe norcev!

  Norec je človek, ki žaga vejo na kateri sedi in hkrati preklinja vejo, ki ga nosi!

 • Zgornji

  PA KJEEE SLOVENIJA BEDNA NAJDE TAAAKE PARAZITSKE ZLOBNEŽE KI ŠE VEDNO NE VEDO DA DENAR NE RASTE NA BANKOMATU KOT KAKA SOLATA NA VRTU ??? !!! ???

 • von Rhein

  Dvojnik tipa,ki je z družino potoval na jug…GO TRABI GO..sicer pa daleč od kvalitetnega igralca Wolfganga Stumpha. Kozina je primitivni pridelek boljševizma.

 • pajot

  Na kratko povedano: boljševik,ki misli,da denar raste na hruški,včasih ga dobiš tudi v bankomatu. Kreten,uboga mati,ki ga je rodila.

 • Ryuk

  kozica

 • Franc Šink

  To je retorika ki lahko resno ogrozi stabilnost in suverenost države

 • Morala

  Za vse ostale osebke bi razumela, da izjavljajo nespametne ampak, da pa tožilec izjavlja takšne, je pa res žalost…davki, prispevki, globe…samo to še znajo…
  ….
  Nebuloza od države, no…zakomplicirajo, zbirokratizirajo čisto vsak zakon in dodatno gulijo narod…danes sem slišala, da če katera hiša ne bo imela fasade, ne bo lastnik dobil uporabnega dovoljenja za bivanje tako dolgo, dokler ne bo fasade…po enem letu bo v prekršku in sledi globa…res ne morem verjeti….

 • bubamara

  Ne moreš verjet. Noro.

 • Silos

  Seveda pravi odvzeti jim moč ja načrtno,da bi potem lahko ali čim lažje uveljavljali svojo
  komunistično moč lažje bi nadzirali in ljudi poneumljali z komunizmom.Naj gredo ti
  umetniki v Rusijo in naj tam uživajo v rdeči barvi !

 • Franc Šink

  Le od česa bi ta bitanga živela če bi vsa dobičkonosna podjetja končala v tujini?

  • lokec

   Prodajali bi vse kar je državnega, nacionalizacija nato pa, star je že smrt.

 • traktor

  V naših krajih so pri Kozini sloveli po dobrih kremšnitah. Tale vrhovni bimbo bi bil naravnost idealen za peko kremšnit. Le kdo ga je dal za tožilca?

 • Boco

  To je lep dokaz kako socialisticno-komunisticno deformiran je slovenski um.
  Plesen komunizma razjeda slovenske mozgane. In kot izgleda je ni moc ustaviti. Napada tudi mlajse generacije, lep primer je Luka Mesec.

 • lokec

  Levica je res nepremagljiva. Kaj storiti?

  • traktor

   Pantakan?

 • Franc Ložar

  No Debil ! Kdo te futra? Kučanovi ritolizniki?

 • sodnikisozločinci

  Slika povprečnega slovenskega tožilca https://www.zurnal24.si/media/img/56/d3/fe40bae11fbe1719264a.jpeg

  A ne da spominja na Kozino?

 • lokec

  Spet ne bo nič. Podjetniki bodo nazadje pohlevno plačevali davke mi pa ne bomo imeli nič dobrega od tega. Predvidevam. Podjetniki ali ne vidite, da se vsi verbalno delajo norca iz vas. Sledi tiha nacionalizacija.

  • Aron

   Good. Vsak naj plačuje davke, kar je sinonim za domoljubje.

  • Franc Šink

   prvo kriminalizirati potem likvidirati.Kdo je to že rekel?

 • if

  Tožilec Kozina napada gospodarstvo in socialne temelje države.

  Okrožni državni tožilec svetnik Marko Godec z napadom na Tadeja Strehovca, kristjana in duhovnika katoliške cerkve, napada življenje nerojenega otroka, temelje svobode govora, kristjane …
  Iz vsebine neodvisnega pravnega mnenja, napisal jo je Boštjan. M. Zupančič, je očitno, da gre za naklepen proces z namenom “v družbo instalirati strah in posledično autocenzuro”.
  http://24kul.si/media/datoteke/20180908%20Memorandum%20FINAL%20v%20Zadevi%20RS%20v_%20Tadej%20Strehovec%2008%2018%20(210)%20format%20Gothic.pdf

  Oba napada sta protiustavni dejanji istega know-howa, komunističnega, naseljenega v neokomunistično levico z vrhom v Levici. Ta know-how zlorablja parlament, vlado RS, tožilstvo …

 • Vladimir

  budala stara,kdo ti bo pa dal za nezasluženo plačo

  • lokec

   Ti in jaz pa vsi ki MORAMO plačevati davke. Tudi Baskarol in Akrapovič bosta plačevala zelo verjetno.

 • xtc

  Dejstvo je ,da tole komunistično govedo nima kaj iskati v tej službi ,nenazdnje mo ravno podjetni in delavni zagotavljajo plačo.
  Dejstvo je,da ljudje njegovega kova nimajo mesta v takih službah,saj je jasno izjavil kot tožilec,ki je v službi prava in red,da je treba zakonodajo,četudi zlorabiti,da se dosže tisto ,kar je njemu blizu-skratka,neprofesionalno,neetično in še kako in upam ,da bo posnetek tega rdečega kretena kmalu romal v EU in EU institucije ter EU sodišča,da bo svet in stroka končno videla ,kake kretene premore SLO JS.

 • lokec

  Če smo iskreni: Nič mu ne moremo. Samo besede,Samo besede,Samo besede,Samo besede,Samo besede,Samo besede,Samo besede itd………… ! Že 100 let pa še n ….let . Kozina se zaveda, da mu oblast nič ne more in tudi ne želi slabega.

  • pajot

   Moremo,moremo. Lahko bi se našel kdo,ki bi mu brke obril.

   • Simon Novak

    Mogoče pa boš to ti?

   • samotoje

    Tamle imam krasno kosilnico na nitko.

 • Olga2345

  Kozina je svojo pripadnost partiji pokazal s šetanjem po Mariboru s Cekuto…
  Lahko si lopov, samo da si “naš”, a ne Kozina? Denar na roko ni kaznivo dejanje! Kaznivo dejanje je trdo delo in pošten zaslužek, saj taki podjetniki nisi podkupljivi in ne podpirajo levičarskih lopovov! Kdor ni z “nami”, je proti “nam”?!
  Lustracija!

  • pajot

   Jebela,s Cekuto se je šetal Ferlinc. Tožilec v primeru Patria je bil Ferlinc. Zakaj ga zamenjujete s Kozino?

   • Olga2345

    Res je! Sicer sta si omenjena popolnoma enaka po pritlehnosti, skorumpiranosti in svetovnem nazoru!

 • pupa

  Za vprašat Kozino in vse njegove kolege na tožillstvu koliko tistih, ki so ropali po bankah in spravili bančni kapital v tujino je on in njegovi spavil na Dob in jim zaplenil naropano? Ni imel/ niso imeli interesa, ker so dobili provizijo za KOKO.

 • Mimoidoči

  “Kapitalu odvzeti moč” hahahaha, medtem pa utajajo davke prav komunisti, ki so najbolj glasni na vsakoletnih proslavah in se kažejo v prvih vrstah, njihovo nakradeno premoženje pa v davčnih oazah, milijonske dolgove se jim odpisuje, itd.

  Hvala Bučarju in ostalim, ki so ’91 leta hinavsko preprečili lustracijo.

  • BARBARA RAKUN

   Žalostno ampak tako resnično!

  • učko

   Komunisti bolj kot utajujejo davke, kradejo davkoplačevalski denar. Ta nekdo plačuje davke mora najprej zaslužiti na trgu, česar pa komunjari niso sposobni. Torej, KOMUNJARI NE PLAČUJEJO DAVKOV, AMPAK KRADEJO DAVKOPLAČEVALSKI DENAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • SIMON ROZIC

  Bog ne daj, da se ta prepotentni Kozina spravi name!;
  do smrti ne pridem iz kehe !

 • Dragan Krstič

  Prepričan sem da je ta gospod Kozina v revščini gor rastel zato je tudi tem ljudem, ki so premožni in so obogateli na osnovi svojega znanja izredno nevoščljiv. Takšni sodniki, tožilci pa tudi advokati znajo zaradi tega biti zelo pristranski in škodoželjni. Sam sem imel tako odvetnico Nevenko Š, do obisti pokvarjeno bitje.

 • radames

  Kaj nakazujejo take izjave? Da se bližamo avtoritarni državi, cenzuri, kaznovanju po “133. členu”. Kmalu bo svoboda ukinjena (po jugoslovanskem modelu), praznoglavci ala janković, Kozina, Cerar, Šarec pa bodo odločali o človekovi usodi.
  Vse to samo zaradi tega, ker nismo izpeljali lustracije. Na vrsti smo, da nas bodo politični kriminalci in kriminalci vseh vrst – lustrirali.

 • ana janez

  In temu pravite da je Slovenija pravna država

  • učko

   Jah, pa kao demokratična in ne vem kaj še. JaJo se ima pa najbolj zaslužnega za to in bi si kar spominske ploščice pripenjal na razne zidove, kasneje pa najbrž še kipe postaulau.

 • Aron

  Hvalabogu se vsaj nekdo postavi po robu tajkunom in ostalim pozresnim kriminalcem, glede na debakl z ZOPNI, ki j bil tudi povod za to izrezano izjavo. Seveda bo SDS s sateliti scitila tajkune.

  • pupa

   Katere tajkune ščiti SDS? Ali so zate podjetniki kot so Batagelj, Akrapovič in Boscarol tajkuni? Obelodani podatke koliko kreditov so dobili od bank , ki smo jih sanirali davkoplačevalci v kakšni višini in jih niso vrnili?

   • Aron

    Vecina slabih kreditov se je potalala pod Janso, te kriminalce mislim. Jih ti zagovarjas?

    • pupa

     Čigavi kadri so bili v vodstvih bank, ki so odobravale tajkunske kredite? A ti morda veš kako so bili politično opredeljeni prejemniki tajkunskih kreditov. Oglej si malo raziskave Logarjeve parlamentarne komisije potem mi boš naštel koliko tajkunskih kreditov je bilo podeljenih podjetjem ketera vodstva podpirajo pomladne stranke.

     • Aron

      V času, ko je kraljeval Janša, je imel pod nadzorom uprave državnih bank. Zakaj ni ukrepal, če so se dogajale lumparije? Je gledal stran? Je tako nesposoben? Je bil pač zraven?

     • pupa

      Banke bi morale biti privatne tako kot je koprska in se bankirji sami odločajo kako bodo poslovali. Iz koprske banke je evidentno, da kot privatna banka ni potrebovala nobene sanacije, kjer imajo razpredene lovke mafijci globoke države, pa sam veš kaj se je dogajalo in tudi posledice so ti dobro poznane tako tebi kot meni. Janez Janša ni nikoli kraljeval temveč je predsednikoval kot predsednik demokratično izvoljene vlade, ki je pravilno, da se ni mešal v delo bančnikov NLB tako kot se ni mešal v poslovanje koprske banke. Le komu je bil roparski interes, da NLB ni bila pravočasno prodana, ko je imela še z vrednostjo sorazmerno dobro ceno. Če bi bila NLB prodana tako kot je bila prodana koprska ne bi bila potrebna več milijardna sanacija v škodo davkoplačevalcev, pa tudi tam se nikoli nebi zaposlili rdeči voluharji ( da ne uporabim še hujšeha imena) kot je Praprotnik, Kos in drugi tema podobni. Obstajal je skriti dogovor globoke države ali vzporedne ekonomije zakaj je potrebno zaradi “NACIONALNEGA INTERESA” spraznit banko za hrbtom takratne včade.

    • macon

     Janši pripisuješ krivdo za vse za kar ni imel najmanjše pristojnosti, medtem ko ti levi niso krivi niti za rabote, ki so jih direktno izvedli.

     • Aron

      Kako da ne, bil je šef države, pa ni znal ali mogel ali hotel popucati?

  • xtc

   Ne seri opica leva-čigav je že Rigelnik,Šrot,Petan,petrič,Šešok itd?

 • ana janez

  Sami bedniki vodijo to državo od neke namišljene zrežirane osamosvojitve dalje sramota da taki ljudje tlačijo to zemljo.

  • Olga2345

   Če bi ne bilo partizana iz Teharij Bučarja in pokvarjenega Peterleta, bi bila opravljena lustracija in bi bila Slovenija del demokratičnega sveta! Osamosvojitev je bila izborjena s strani poštenih in zavednih Slovencev! Levičarji so s figo v žepu sedeli vsi posrani v avstrijskih hotelih! Kučan bi moral kot veleizdajalec in komunistični zločinec sedeti v zaporu do smrti!

 • janez.pokoncni

  Kaj si ta komunistična mafijska bagra privošči je pa že res noro.

 • RATATA

  A ni Ribniški konec bolj za domobrance? Kdo ga je pa ustrahoval reveža matr?

 • domovina mili dom

  Poglejte, ko bo gospodarstvo “komandiralo” politiko in ne obratno, takrat bo svoboda in blagostanje.

 • učko

  Jože Kozina se je sprdnu k svina !

 • Loju

  Kozina bravo prav si povedal. Naši takkuni nam prodajajo svojo robo po isti ceni kot tujci, svoje delavce pa plačajo vsaj 1x manj kot tujci. Denar pa seveda poberejo sami.

  • učko

   Jau se jim, da bi jim ti pobiral denar, da se naujo matral !

  • moon

   Seveda in prvi na listi teh so njegovi levaki. Zacnemo lahko s Skrabcem, velikim mecenom in ljubiteljem zlahtne desne stranke.. Zanimivo je, kako se tile “desni” ribnicani prodajajo samo za fotoshooting z njim.

 • Nocoment20.04

  Klasicni duhovniki, drzàvni uradniki-sodniki, tozilci, politiki nokdar niso bli in nikol ne bodo ustvarjalni del druzbe.

 • Mitja Mazini

  Izrazil je strokovno mnenje in za to ima vso pravico oz. Celo dolžnost. Kakršnokoli omejevanje te njegove pravice je protiustavno, kdor mu to omejuje je zrel za juznoameriške diktature.

 • sloustava

  Ti, Kozina, si dokazal, da te je spostovana ga. Mejak odlicno okarakterizirala! Res si uboga para! In Bog pravi:blagor ubogim na duhu “. Se pridruzujem in te pomilujem! Ustavi konje, naredil si ze slovenstvu, narodu, dovolj in prevec skode. Raje se vrni v solske klopi, da se naucis osnov, tako prava, kot obnasanja, spostovanja in komuniciranja! Ves, Mesec ni “the sharpest tool in the shed “! Res pa je, da iste sorte tici letijo skupaj….

 • Lea Pralines

  Le glejte belčki kako se vlada……ha ha ha,ste pozabili da ste zaradi janše popušili??

 • plavi-mil

  Madona, to je izrodek Ribniški, saj družina je normalna, Ribničani so ja podjetni ljudje in ne marajo levakov.

 • piko8

  Ta izroedek državnega tožilca kozina v normalni državi nebi dobiv zaposlitve niti v javnem WC !!

 • hribovc

  leteti bi morala kozinova glava… dobesedno !!!

 • Zora

  Hvala bogu da je Kozina dovolj star, da se ničesar več ne boji in pove to kar je res. Kapital se je s pomočjo pohlepnih ljudi osamosvojil in je nad ljudmi. Pomembni so samo dobički. Jaz nisem pristala na takšna pravila igre, ki jo vsiljuje pohlepni kapital. Ljudje, ki pišejo svoje komentarje na tem gnilem portalu so po večini mentalni in čusrveni invalidi in po večini primitivci. Takšne je res najlažje zmanipulirati saj ne premorejo resnega premisleka o tem kaj se dogaja v kompleksnem svetu, kaj so vzroki in kaj posledice.