Nov preobrat: So se nas usmilili in bo Slovenija znotraj “mini schengna”?

V nizozemskem vladnem kabinetu razmišljajo o ustanovitvi novega in manjšega schengenskega območja. Znotraj na novo začrtanih meja bi bile Nizozemska, Belgija, Avstrija, Nemčija in Luxemburg, poroča De Telegraaf.

Države v mini schengnu bi s skupnimi močmi kontrolirale zunanje meje EU. Na tak način bi lažje kontrolirale število migrantov in prosilcev za azil, ki bi hoteli prestopiti mejo.

Morda vas zanima tudi, kako je bil Cerar o možni izgubi schengna predhodno posvarjen: Iz diplomatskih virov: Cerar, postavite ograjo ali pa letite ven iz schengna

“Prihod (migrantov) je tako velik, da je potrebno ubrati neobičajne ukrepe,” je komentiral Halbe Zijlstra, prvak stranke VVD. Prepričan je tudi, da bo njegova stranka takšen ukrep tudi podprla.

Predhodno se je v povezavi s tem oglasil tudi Klaas Dijkhoff, ki je po pogovoru z nekaterimi uradniki EU zatrdil, da je prihod beguncev pokazal, da schengen ne deluje več.

Ali je Cerar zakockal schengen?
Cerarja so pred kratkim v Bruslju posvarili, da bo Slovenija ostala pred vrati schengna, v kolikor ne bo zavarovala zunanjih meja Evrope. Premier je nato odobril postavitev ograje, a so se takoj pojavili dvomi v učinkovitost kolutov bodeče žice, hkrati pa je izbruhnil tudi škandal s sosednjo Hrvaško, ki trdi, da je del bodeče žice na njenem ozemlju.

Daily mail je sicer objavila zemljevid, kjer so z rdečo obarvane tiste države, ki so iz schengna izpadle. To so: Španija, Italija, Grčija, Madžarska, Poljska in Slovaška. Slovenija tako očitno ostaja znotraj.

Foto: Printscreen/DailyMail

Foto: Printscreen/DailyMail

Cerar: To dejansko kaže na potrebo, da okrepimo zunanjo mejo med Grčijo in Turčijo

Premier se je na pobudo o mini schengnu odzval med obiskom v Londonu. Ta predlog je, če drži, po njegovem popolnoma nesprejemljiv za Slovenijo. Slovenija je kredibilna članica schengenskega območja in ima kljub povečanemu obsegu migracij nadzor nad schengensko mejo, poudarja premier.

Smisel schengna je ravno v tem, da notranje meje v EU niso potrebne. Ta neformalni predlog Nizozemske bi bil tudi v neskladju s pravom EU, je še poudaril Cerar. “To dejansko kaže na potrebo, da okrepimo zunanjo mejo med Grčijo in Turčijo, ki je hkrati zunanja schengenska meja, in da pri tem pomagamo obema državama,” je še dodal po poročanju STA.

Ž. K.

 

 • John

  Mokre sanje vsakega poštenega levaka: ven iz EU in nazaj na balkan.

 • Bilderberg

  Saj če smo realni, Slovenija nima kaj iskat v družbi civiliziranih držav. Državo ki so jo ugrabili javni paraziti v kolaboraciji z mafijo, si nobeno civilizirano okolje ne želi. Sloveniji prej ali slej grozi državljanska vojna in po običajih žal spadamo na Balkan. Ta pa je bil vedno greznica Evrope.

  • John

   Zdaj morajo “osrednji mediji” samo še izvesti spin, da bo vse skupaj obešeno desnici. Kar jim, glede na dolgoletne izkušnje, ne bo noben problem.

   • Bilderberg

    Internet jim malo meša štrene.

    • John

     Pre – malo.

    • valentin

     + + +

    • marta

     Hja, za veliko bolj “verodostojne” bi se lahko “imeli”, če ga ne bi bilo.
     Narod pa prepočasi odpira oči.

  • Mihilus

   Ma naj nam naredijo uslugo pa nas fuknejo ven iz EU (in NATO). Aja ne to pa ni v interesu globalistov. Še vedno ne razumem zakaj smo Slovenci šli v EU in NATO. Jao smo se pustil nategnit. To je še hujše kot Jugoslavija. Tam smo vsaj jugoviče dobival tukaj nas hočejo posilit s črnci.

   • BeeMax

    Posiljujemo se sami. Posiljujejo nas naši levaki že od leta 45.

  • Rokc5

   Ne vem če spadamo na Balkan. Zgodovinsko smo gravitirali na os Trst-Gradec-Dunaj. Zanimivo, da Hrvaška postaja vedno bolj pro zahodna in pro-anglofonska, čeprav so bili pod Ogrsko mi pa pod Avstrijo. Bekateri pravijo, da je zato Hrvaška (začasno!) zmagala pri razsodbi meje (beri: afera). Kako si to razlagaš?

   • Bilderberg

    Zgodovinsko in geografsko, smo gotovo del centralne Evrope. Vendar imamo več kot milijon priseljencev ki so sem prinesli hajduško kulturo. Verjetno smo še bolj prežeti s hajduško kulturo kot Hrvati ki se vsaj trudijo sprejet srednjeevropske vrednote. Avstroogrska je sicer bila zelo zbirokratizirana tvorba zaradi česa še danes ima Avstrija probleme s preveliko birokracijo – ki je bila dimenzionirana za celo Avstroogrsko. Slovencem nam je pa uspelo preseči jih ravno v tem parametru, kar je posledica socrealizma – ki se goji in vzdržuje ravno v javni birokraciji. Javna birokracija pa ne pozna ne domoljubja ne kulture ampak samo interese. Svoje interese. Tem interesom pa ni pogodu bit v družbi centralne Evrope saj jih lažje udejanjajo na Balkanu.

 • John

  Oh, kako bo spet luštno. V dolgih vrstah skupaj z vsemi, ki si ne zaslužijo bivanja v skupnosti, ki ni rdeča.

 • GeneralLeon

  Po brci EU-ja sledi novo osvobajanje Slovenije, in to izpod jarma slovensko-sovjetskih izdajalcev, kateri so ugrabili našo deželo v letu 45 in jo popolnoma okradli in narodnosno razbili ter Slovence med sabo skregali!

  • valentin

   GeneralLeon zberi vojsko in se izkaži

 • Bilderberg

  Glede humanosti (skrajnih) desničarjev. Ravno sem slišal na TV izjavo Porabskih Slovencev kako ima Orbanova vlada veliko več posluha zanje, kot prejšnje (levaške) vlade. A desetletja smo poslušali kaj bi se zgodilo z manjšinami, če bi zavladala (skrajna) desnica. Desnica je neprimerno bolj socialna, humana in poštena kot levaki in tako je vsepovsod na svetu. Orban je lep primer tega da domoljubje ni v konfliktu s humanostjo in da ravno desnica skrbi tudi za malega človeka.
  S tema dvema pojmoma (domoljubje in humanost) imajo probleme levaki.

  • John

   Levaki imajo probleme z vsem. Predvsem pa sami s sabo.
   Edino s čimer nimajo problema, je trpanje privatizacijskih fičenkov v svoje žepe in v žepe stricev.

   • karlina

    Itak, ampak najbolj zastrašujoče je dejstvo, da vedno vemo, kako se bo vsaka stvar končala v prid levim. Kdo sploh v Evropi nas jemlje resno,saj smo edina država, poleg Grčije, kjer je na oblasti komunistična vlada, kam je pa pripeljalo Grke, pa itak vidimo in slišimo vsak dan. Že to, da je ZL tako visoko, po priljubljenosti ljudi, to je grozljivo in še enkrat nedopustno.

  • John

   In seveda, 70 let šamponiranja in strašenja, kako da je desnica fašistična, nehumana, ne… karkoli si že zmislijo za dnevno uporabo, je pustilo globoke sledove.

  • neny

   super napisano.

  • karlina

   Točno tako, se strinjam, s tabo.

 • John
 • Bilderberg

  Še dobro da so pregnali v tujino toliko Slovencev, da bodo ti imeli tudi potne liste civiliziranih držav. Če se spet zgodi železna zavesa, ko bomo mi na temni strani zemlje, nam bodo lahko sorodniki in znanci pomagali – kot so nam nekoč gastarbajterji (z devizami, blagom, uvozom, informacijami itd).
  Evropi je verjetno dovolj tega SLO “glumatanja” in proučevanja!.

 • Slovenec 33

  Res je zadnji čas, da se preneha ta vladavina idiotov., ker Sovenijo peljejo v greznico.

  Kaj je idiot pa je spodaj razlaga, da ne bo preveč kokodakanja
  (citiranje enega komentarja iz neke druge zgodbe, ki pa idealno sodi tudi v
  tale prispevek).

  ————–

  V času nastajanja grške demokracije pred davnimi leti, so se grški
  filozofi ubadali z lastnostmi Grkov, ki so hoteli živeti v demokraciji.

  Zelo znan grški filozof je po opazovanju “demokratov” prišel do naslednjega zaključka – “demokrate” je razdelil na dva pola –

  Prvim je rekel PATRIOTI – za njega so bili patrioti tisti, ki so
  imeli radi svojo domovino, so bili ponosni na kulturo svoje domovine in
  so spoštovali svoje starše in njihove vrednote. Te je označil s PATRIOTI
  (slovenski prevod – domoljubi).

  Drugi, ki pa so kazali popolnoma drugačen pogled na demokracijo jih
  je označil z IDIOTI. Torej, prva stvar je, da je pojem IDIOT kontra
  pojmu PATRIOT. Kdo so bili ti IDIOTI? to so pa bili “demokrati” ki so
  gledali samo na svojo rit, za vrednote svojih staršev jim je bilo malo
  mar, pluvali so po svoji domovini in na splošno sovražili vse kar je
  bilo domoljubno)

  Vse to se je preneslo tudi recimo na današnji čas – ko se delimo na “leve” in “desne”.

  Torej, kdo mislite je po vaše domoljub oz. PATRIOT – Vam jaz povem – DESNIČAR.

  Kdo pa misilite je antidomoljub, deluje protinarodno, zanemarja vrednote naroda, ki mu pripada – uganili ste LEVIČAR ali IDIOT.

  Zatorej mi je skrajno abotno, da besedo IDIOT smatrate kot žaljivko,
  saj v strokovni literaturi in še iz časov grške demokracije označuje
  “levičarja” torej antidomoljuba.

  Če ste študirali na FDV, se oproščam, ker tam namensko tega NE UČIJO,
  saj bi bili kontradiktiorni svoji ideji – učijo levičarstvo in ne
  morejo takoj žaliti sebe z IDIOTOM.

  OSTRO PROTESTIRAM, da besedo IDIOT smatrate kot žaljivko, ker to ni. IDIOTI SO V RESNICI LEVIČARJI.

  Prosim ,da se na tem področju izobrazite, da ne boste po nepotrebnem
  brisali stvari, ki so samoumevne in v svetu na splošno priznane.

  IDIOT je kontra PATRIOTU in obratno.

  Da pa beseda IDIOT danes dobi neko negativno konotacijo, pa jaz nisem
  kriv…..Če označuje pripadnika naroda, ki hoče narodu škoditi, potem je
  pa res pravi IDIOT…..torej logično, da beseda IDIOT pomeni slabšalno
  akontacijo in pravilno označi levičarje, torej antidomoljube.

  ——————

 • superB

  Nič hudega. Ta Evropa brez mej je sicer v redu, a smo živeli tudi prej. Bolje da gremo iz schengena ali celo iz EU, kot da nam odrejajo, koliko muslijev moramo sprejeti. Sploh pa kdo se to spomne, Nizozemska kjer bodo musliči čez par desetletij v večini.

  • John

   Lepo, da ste zadovoljni. Spet bo lepo, ane? Inflacija 1000%, na trgu boš takoj, ko boš dobil plačo, če jo boš, zamenjal kar boš dobil v Eure, jedel boš šećerne ploće, po kavbojke boš šel vTrst, spotoma boš kupil še čigumije, prašek, kavo in banane, da si povrneš stroške poti. V trgovinah ne boš imel več problemov, kateri izdelek kupiti, ker bodo največ dveh proizvajalcev.
   Res, živelo se je.

   • jojo

    john,so bila pa vsaj službe in stanovanja,in dopust na morju,tudi za reveže,res je,da danes ni potrebno iti po kavbojke v trst,po drugi strani pa ni služb in stanovanj in veliko otrok iz ogroženih družin ne more na morje,mladi izobraženi bežijo,ker ne dobijo tukaj službe,v tistih časih niso,ker so dobili po koncu šolanja službo in stanovanje,kar je dosti bolj pomembno od nakupovalnih centrov ki jih takrat pač ni bilo,pa socialne službe danes imajo veliko več dela,pa tudi kar se tiče lopovov in tajkunov smo sedaj na boljšem.

    • John

     Vse to je res. To pravim tudi sam. Samo jaz grem malo dlje.
     Si se kdaj vprašal, zakaj je toliko slabše? Zaradi samega sistema?
     Ali zato, ker so prejšnji apartčiki postali meneđerji in izropali vse? Mar ne bi imeli vsega tega, kar opisuješ tudi sedaj, če bi v obdobju tranzicije na managerska mesta prišli sposobni ljudje, ki bi upravljali firme v korist vseh, ki bi dobičke vlagali v razvoj namesto da so firme izropali in denar poslali na svoje račune v Lihtenštajn in na Ciper???
     Kdo pa je nastavil te meneđerje?

     • superB

      Sej tja je tvoj vodja in tajkuni, ki ste jih ustvarili spravljal dinarčke.

     • John

      Bednik.

     • John

      Smiliš se mi.

     • Vera

      Imaš dokaze ? ? ?

     • superB

      Vera ovce ne potrebujejo dokazov sorry :)

     • John

      Zato jih nimaš?

     • Aurelius

      Ker si pač supreB(edak), ne zmoreš dognati, da se je dinarčke začelo na veliko spravljati iz državne blagajne na privat račune doma in širom po svetu prav v času, ko je LDS pisala svojo dvanajstletno pravljico o uspehu in ker pri nas pač policija nima finančnih forenzikov, še danes ne vemo, koliko so pokradli ti tako imenovani liberalni demokrati (beri: mafijsko organizirani bivši komunisti).

     • John

      Pri takih argumenti ne veljajo.

     • jojo

      john,se strinjam,slovenija je kot doto iz bivše države prinesla solidno razvito industrijo,šolstvo,zdravstvo in socialne vrednote,ki so jo v kratkem pokradli taki in drugačni menadžerji in podobni tiči,kdo je stal za njimi?verjetno nekdo,ki se mu ni dalo spustiti vzvodov odločanja iz rok,zgodila se je navadna kraja in opustošenje slovenskega premoženja,od foruma 21 do bavčarja,sama banda lopovov.

     • karlina

      Če bi po osamosvojitvi Slovenije, državo vodili pravi ljudje, verjemite, da bi bili danes lahko Švica, tako pa smo ena od balkanskih držav, še vedno in vedno bolj, to smo dosegli, vsaka čast, res.

     • karlina

      Točno.

   • superB

    Hja verjetno še vseeno bolje kot ti in tvoj mafijski vodja in kolovidja.

    • John

     Misliš Jankovića?

    • Aurelius

     Uh, si pa res superB(edak)! Sicer pa kakšnega pametnega komentarja od opranoglavega podpornika kaviarkomunajzarjev itak ne moremo pričakovati!

     • superB

      Kaj se pa ti zguba javljaš? A te kdo kaj vpraša haha.

     • John

      Oho, po tolmunčkih se skrivamo.
      Hm, pa ko smo že pri stvari, kdo je pa tebe kaj vprašal?

    • Gr8_1

     No daj vsaj naštej desne (Pavček, Hilda….), ne pa z Bavčarjem (LDS).

   • karlina

    Seveda se je, vsega kar si napisal se še predobro spomnim, živeli in uživali so taisti, oz njihovi stari starši in starši tistih, ki nam danes vladajo v tej državi.

 • jojo

  severnjaki bodo imeli svoj šengen,višegrajska skupina že ima svojega,slovenija navkljub temu da leze v ta zadnjo avstrijcem in nemcem,bo pristala tam,kamor spada,ponižno po kolenih nazaj k hrvatom in srbom,konec je napihovanja pred balkanom,za avstrijce smo bili slovenci vedno hlapci in konjušniki,nemci so hoteli fizično uničit slovenski narod,žal je resnica taka da je titova jugoslavija kot prva v zgodovini dala slovencem status samostojnega naroda in države na podlagi tega,se je slovenija lahko tudi osamosvojila,v času prve in druge jugoslavije je slovenija iz pretežno nerazvite avstrijske polkolonije lepo napredovala kar se tiče razvitosti,danes se spet vrača na nivo avstrijske polkolonije dobre za uvoz cenene delovne sile in lesa.

  • Bilderberg

   Prvo avtonomijo nam je dala sicer Marija Terezija.

 • zuje

  Varovati meje šengna, je razumljivo in je dolžnost vsake vlade take države, ki predstavlja zunanje meje šengna. Orban je to takoj razumel. Cerar seveda ni. Zakaj sploh imamo vlado? Zakaj se na ulicah slovenskih mest ne pojavijo demonstranti in zahtevajo odstop take NEVLADE?
  V državi, ki je nekaj posebnega se demonstranti pojavijo samo takrat, kadar je treba solidno vlado strmoglaviti.

  • John

   Ker so jih na ceste poslali “osredni mediji”. Ki v delovanju zdajšnje vlade ne vidijo nobenih problemov.

  • karlina

   Zakaj, ker je ljudi strah in raje trpijo-mo.

  • ferdoperdec

   Zato ker smo ene navadne cure bure, nobeden ne upa niti pisnit kaj v javnosti, češ kaj bodo pa drugi rekli. Na FB mam 160 frendov, same piskice se noben ne upa javno izpostavit, ko jih hebe. Js se tega ne bojim

 • alojz

  Tole bodo pa ta levi proslavljali. Končno nas bodo spet potisnili na balkan. Uspelo jim je.

 • Duhec

  Levici bo uspelo…. tud to. Ma ni ta Cerar za bv taka mevža.

 • Resnica

  Cerar mora takoj odstopiti, vse kar je dosegla Janševa vlada bo rdeča banda zakockala… katastrofa!!
  Kako lahjko dopustimo tako obnašanje! Presneti nesposobnež in lista cmera!
  A je tako težko postaviti 3m visopko betonsko ograjo in varovati meje Shengna? Če je pretežko vladati, kaj sploh dela tam!

  • karlina

   Četudi ta vlada odstopi, bo prišla druga, še slabša. Dokler bodo tej državi vladali strici iz ozadja, se ve s kom na čelu, bo naša država drvela samo v prepad in propad, to je čista resnica in dejstvo.

   • ferdoperdec

    Strici iz ozadja nimajo nobene veze z norostjo in zaslepljenosto slovenskih vrtičkarjev, Vsak namreč najraje obdeluje svoj becirk, drugemu pa želi vse najslabše in iz tega izhaja da smo v dreku iz katerega ni rešitve!

   • Torej manjka etika in postenje med politiki. Dobra moznost bi bila odpoklic poslanca s strani volilcev…
    Ali uvesti sistem kakor so ameriskibindijanci izzbralli vodjo – kdor ni imel namena vladati je moral sprejeti tto za nek doloceen cas…se pravi izbira ob izkljucitvi pohlepa, zelje po moci in oblasti….vladati za dobrobit celote…
    Odlocitev clovestva za to pot pa zshteva dvig zavesti…

 • superB

  Se nimate desne ovce kaj lepe delati, je pa res, da vas je precej tukaj. To ni janševistični site, kjer bi malikovali Bavčarja, Časarja, Lovšina ali celo Janševo hčerko, ki je očka tako fino službico zrihtal v državnem podjetju. Madona pa saj je slabši od marsikaterega levičarja.

  • John

   Sovražim vse, sovražim muslije, europu, sovražim desne..ampak ne sovražim sebe. Ker nisem sposoben videti, da je vir vsega sovraštva nezadovoljstvo s samim sabo.
   Super si. Ostani tak, majhen, zagoveden Dolinček.

   • superB

    John pojdi delati doktorat in daj mir.

    • John

     Najlepši občutek je, ko riba zagrize. Še lepše, ko jo zašneš počasi vleči na suho. No daj, Super B, da te spravim na suho.

     • John

      Se pa zgodi, da se riba, oprostite izrazu, poserje in izgine v globino. Odlika dobrega ribiča pa je potrpežljivost. Kajti riba se bo prej ali slej spet pojavila, če ne tu, pa kje drugje.

  • Vera

   @ superB : Se ne zavedaš koliko hčera je od slovenskih politikov in drugih dobilo službe ? Janševa hči ni edina !

   • John

    Ni fair, meni ga pusti.

    Ti hočeš s takimi opraviti z argumenti? Nougou.

  • von Rhein

   Vsaj B napišeš z veliko začetnico,da poveš kako si res super Butl.Ocenjene so vsebine tvojih veleumnih (butastih) provokacij.

 • John

  Še en odvod, ki ga bom dodal disertaciji. Kar pa ni branje za primitivce.

 • bojan

  Vrjetno bo letela …

  kako se naša vlada obnaša glede varovanja se ni za čudit

 • Vera

  Kaj pa , če si naši levaki srčno želijo ” novo Jugoslavijo “, ter zato niso dovolj varovali “schengenske meje ” s Hrvaško ? Vladati ne znajo, kar občutimo vsak dan bolj , zato se zanašajo na nekoga izven Slovenije .
  Žica ali prava ograja bi morala stati takoj za Madžarsko !

  • karlina

   Seveda si želijo novo Jugoslavijo, saj vidimo,da so na vseh položajih v državi sami naši-njihovi na ić.

 • superB

  Madona pa tukaj je več Janševih ovac, kot v vseh slovenskih hlevih haha. Celo ena z doktoratom. Še Bavčarja, Lovšina pa še kakega vašega se manjka pa bo :))

  • John

   Oho, tukaj si. Glej, razumem ljudi, ki jih privlačijo ovce. Spomnim se celo filma, kjer je nastopala neka Daisy. Je tvoja ovca taka?
   Ni bil otroški film, pa ga nisi razumel. Ah.

   • Kučko pod pručko

    Saj sem ti dal desetko!!!

    • John

     To je pa potem nesporazum. Vendar vrhovna avtoriteta v držabvi prevlada nad vsem, torej bom zahteval povišico, ker sem Dr. Hvala, vedno bom volil za vaše.

  • Gr8_1

   Važno je, da ti verjameš v palčke.

   • Gurt1

    tiste murgeljske…

 • karlina

  To je bilo za pričakovati,da se bo Evropa razdelila, se ve, da nas smatrajo, k Balkanu, glede na to, kakšne stvari se dogajajo v naši državi, s strani leve vlade. Le kdo sploh nas lahko še jemlje resno, nihče.

 • plamen100

  Saj prav zaradi tega pa so vpoklicali vso vojsko rezervo ki jo premore drzavca, 900 vojackov, sramota! Slovenija bo izpadla iz schengena ker ni bilanv stanju zagotoviti dovolj lastnih uniformirancev da bi zavarovali njeno juzno-schengensko mejo. Da bi neoliberalisti nagrabili cim vec kapitala so kadrovsko unicili slovensko vojsko in policijo po vrhu teha pa te sluzbe placujejo bolj mizerno kot so placani obcinski komunalni delavci, kar je edinstven primer v Evropi pa tudi na svetu. Izgleda da je cmerarju uspelo do koncno uniciti policijo in vojsko, oz dokoncati delo katerega je zacel bivsi LDS z unicevanjem drzavnotvornih ministerstev. Zaradi tega pa se danes ob drzavnih praznikih nikjer ne vidi drzavnih zastav, domoljubja , mladi generaciji se sanja ne o zgodovini slovenije. In kdor ne pozna in ne spostuje lastne godovine prihodnosti vreden ni!

  • Gurt1

   Začel je Borat leta 2008 potem se je samo še stopnjevalo, ZL pravi da ne rabimo vojske, ti najbrž mislijo, da se bomo branili s kondomi al kaj….

 • Verbena

  Se ne bi nč čudla, če nas odrežejo…pa tudi ven iz skupnosti zabrišejo…sej, kakršna se je zadnje čase kazala ta skupnost, tako ni za nikamor…dejstvo je, da je bila širitev EU mal prehitra in so se sprejemale države, ki sploh niso izpolnjevale osnovnih pogojev, čeprav v očeh Bruslja so jih..res pa je tudi, da so si eni pri nas zelo opomogli, odkar smo postali članica EU…

 • Mirkoca

  Popolnoma jasno je, da Slovenija ne spada v skupino Nizozemska, Belgija, Luksemburg, Nemčija in Avstrija. Niti ne spada k Višegrajski skupini. Za vse tiste, ki so to pokapirali šele danes, ja dobro jutro no.

  • John

   Pridite v Slovenijo! Rdeči otok sredi Evrope vabi.

 • ahmadinedzad

  Migrantski otroci. DNK analiza bi dejansko pokazala realno stanje. Veliko ukradenih. Sredstvo za dosego cilja. Nažalost. Nobene kontrole. Tudi pri nas lahko sledi naslednje. http://www.bild.de/politik/ausland/boko-haram/zahlreiche-tote-selbstmordanschlaegen-43464378.bild.html

 • Gurt1

  Mencavi mevžasti kimavec je mencal 3 mesece z ograjo, da bi se trudil za zaprtje meje v Makedoniji pa njegovi visoko etični možgani še niso dojeli….on raje liže bruseljske pete

 • Tomaž Majer

  Bedarija. Ali bodo EU meje takšne kot so, ali pa bo razpadla. Schengenski sporazum je sporazum večine EU držav, ne samo treh ali štirih.

  • John

   Jaka muda, bodo pa naredili dodatek, ga imenovali Mayerjev sporazum, vključili normalne države in čao mici.
   Pa bomo tam, kjer si ti in tvoji ves čas želite.

 • domovina mili dom

  To je bil namen levakov, da izločijo Slovenijo iz Šengna. Druga namera je izstop iz NATA. Tretja namera je izstop iz EU. Potem pa začnejo komiji harat po Slovenistanu. Zaveznike so si dobili v prebrisanih. Sedaj jim bodo pomagali borci jutrovega. Da pa to dosegajo so si v parlament namestili tujerodne poslance v sodelovanju s peto kolono. Ko enkrat infiltriraš tujerodne v JU in v parlament, si ga oplel. Začne se izguba identitete staroselcev. Nastaja brezdušna družba, brez vrednot, brez čuta za družinsko toplino, toplino družinskih praznikov. Torej sivina, megla, odpadle fasade, usnjeni plašči, maltretiranje staroselcev. To nas čaka.

 • Miha Novak

  Izstop iz NATA bi bil pravilna odločitev, iz Schengna pa nas ne morejo izločiti, ker mora za to zasedati celotna EU…. Sicer pa je za večino tega sranja z begunci kriva vlada in Cerar, ker so se pol leta obotavljali in razmišljali. Vsakemu je bilo jasno da bo to potrebno narediti, pa so se vendar sprenevedali in delali fine. Nesposobnost in neznanje naše vlade sta dejstvo! Lepo bi bili, glede na to, da so pošteni in bistri, moralni in domoljubni, da odsoooooopijo in se že nehajo sprenevedati da je vse ok. Pač ni ok in vprašanje je če še kdaj bo!

  • Verbena

   Kot največjega krivca vidim še zmeraj samo EU skupnost…vemo, da ni bilo nobenega jasnega stališča, kaj narediti v začetku še s temi begunci, ki danes bolj postajajo migrantje…manjkalo je eno skupno stališče…so se neki srečeval, a sprejel nč konkretnega…že tisti moment, ko se je začela vsaka država sama ukvarjali z begunci..je na en način konec take Evrope kot jo poznamo, oz. EU-ja..

   • John

    EU ni nikoli deloval enotno, nikoli ni imel skupne politike, ampak je bil vedno peskovnik za igranje s političnimi interesi posameznih članic. Meni se že od nekdaj zdi utopija, zato sem na referendumu bil en redkih, ki so glasovali proti. Vendar pa izstop v današnji situaciji pomeni direktno in ekspresno vrnitev na balkan. Česar si pa ne želimo, ali pač?

    • Verbena

     ..nas nihče resno ne jemlje že zaradi tega, ker noben politik ni znal postaviti naših lastnih interesov pred interesi Evrope….kolkor je dobra ta skupnost je v tem, da imajo izvozniki malo boljše pogoje, da smo v začetku prejeli večja denarna sredstva, kot smo jih mogli sami dat tja..a kaj nam je to pomagalo, če se je polovico pokradlo ali ni bilo uporabljeno za pravi namen….

   • Verbena

    ..Cerarja pa vidim kot enega mečkača, precej podobnega tej bruseljski politični sferi..a zdej ko se vidi kam v resnici pes taco moli, je postal pa nekako paničen….prej pa je tudi sam čakal, kaj bo rekla Evropa…spet politik, ki ni znal zastopat jasnega stališča..

  • John

   Iz NATA bi morali izstopiti že zdavnaj, oz vanj sploh ne vstopiti. Pa so politike spet nategnili volivce. Zdaj izstopati je pa dejanje, ki ga lahko označimo za pusi-jevsko. Ko zagusti bi mi ven, bi lahko kdo komentiral

 • Tomaž Majer

  Dejte no prosim link do tega “tujega medija”, ki poroča, da bo “Slovenija kljub ograji letela ven iz Schengna.”

  SDS je na svoji spletni strani pred časom objavil povzetek članka o Janši, ki naj bi bil po njihovih navedbah objavljen v nemškem FAZ (Frankfurter Allgemeine Zeitung) – članek, ki ga tam dokazano ni in ga nikoli ni bilo!

  A se zopet lažete? In to na portalu resnice ….

  • John

   Kaj spet tečnariš? Kdo ti je kriv, če sam jutjub ves božji dan buliš?
   http://atlanticsentinel.com/2015/11/belgians-dutch-keen-on-smaller-schengen-germany-cautious/
   Se boš zdaj opravičil za namige o laganju, ali nimaš jajc?

   • Tomaž Majer

    Kje piše “letela”? In kje so ostali “tuji mediji”? Množina!

  • John

   Dejte no prosim link do tega “tujega medija”
   Si dobil link? Kaj še hočeš? Se boš opravičil za namige o laganju ali si brezjajčni razgrajač?

   • xtc

    Zopet so pozabili zakleniti mrežnato posteljo nato pa sledi tole.

 • Tomaž Majer

  A vam je že uspelo najti link do teh “tujih medijev” (celo množina), ki poroča, da bo “Slovenija kljub ograji letela ven iz Schengna.”?

  LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA.

  • John

   Dej idiot, mal glej in ne vpij tukaj! Ko si boš pa odprl spodnji link, pa upam, da boš imel toliko jajc, da boš enkrat za vedno zginil od kle.
   Pa še to, link sem objavil pred dvema urama.

   • Tomaž Majer

    LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA.

    • John

     Brezjajčni LULček.

     • Tomaž Majer

      Kje piše “letela”? In kje so ostali “tuji mediji”? Množina!

     • John

      Kje piše letela? OMG, eni pa res ne veste, kdaj je čas ostati modro tiho in vsaj na daleč izgledati kolikor toliko pameten.
      Glej, ljubček, prav imaš, nikjer ne piše letela. Si zdaj zadovoljen?

     • Tomaž Majer

      Torej je zgornji naslov ČISTA LAŽ!

   • Tomaž Majer

    Nova24TV Mod 1 – Komentarji
    so namenjeni komentiranju, ne pa žaljenju, zmerjanju ipd.

    • John

     Od kdaj si pa ti administrator. LOL.

  • John

   Vpiješ da lažejo. Hočeš link. Ga dobiš. Vadiš se na drobnarije.
   Glej, prenaglil si se. Zamočil si. Saj ne, da si bil prej kredibilen, zdaj si pa še manj. Čau, pa piši še kaj.

   • Tomaž Majer

    Kje piše “letela”? In kje so ostali “tuji mediji”? Množina!

    LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

    • viktorh

     Srečo imaš, da smo zrušili komunizem in srečo, da nismo opravili z lustracijo, revše.

     • Tomaž Majer

      Prvi sem za lustracijo, zato da Gorenak, Zver, Janša, Pahor … enkrat za vselej izginejo iz političnega življenja!

      …. če prav razumeš kaj pomeni lustracija …

     • John

      Se še nisi dosti osramotil? Hočeš še?

     • xtc

      Da prodajaš lustre.

    • xtc

     Ti kaj je to janšizem a je to kaj za pomalicat,na kruh namazat nikjer nič ne piše o tem tvojem umskem presežku-glej pokliči sestro ,pa da pojača sedative in preveri,če je na postelji ključavnica stisnjena za vsak primer-da se ne poškoduješ,ko bo nastopila kriza.

  • viktorh

   Komunizem je največje zlo, ki si ga je izmislilo človeštvo

   • Tomaž Majer

    Ne človeštvo, ampak židje.

    • John

     Spet eni brezjajčniki iščejo krivdo za svojo impotentost v vseh drugih, samo vase ne znajo pogledati…..

    • xtc

     Ne ,da bi vedel ,da so Judje komunisti.

   • John

    Spet eni brezjajčniki iščejo krivdo za svojo impotentost v vseh drugih, samo vase ne znajo pogledati.

   • Tomaž Majer

    TAKO JE! In tvoj šef Janša je tudi komunist!

    • John

     Jao, besen kot ris se zaletava in laja, laja. Iz minute v minuto si bolj beden. Saj se boš kmalu tudi ti zavedel tega.

    • xtc

     Kolikor vem praviš ,da ste ga vrgli ven sedaj je pa komunist,A je s tabo kej narobe?

  • xtc

   Majer,majer zopet premalo tablet in elektrošokov-pol pa neumnosti.

 • Tomaž Majer

  No ja ….. če je NOVA24TV tuj medij, pol naslov drži …

  • Mirkoca

   Vsaj komentiraš lahko tukaj. Meni se ne zdi slabo.

   • Tomaž Majer

    Tudi meni se ne zdi slabo. Bom kar ostal.

    • John

     Super, bomo imeli še naprej zabavo. A ni fajn, še taki nekredibilni lajavčki lahko ostanej. S kakšenag levega portali bi te že odstranili.

     • domovina mili dom

      A je to tisti Majer, ki je s pomočjo UDBE podtaknil čivk o trenirkah desnici? Pred leti. V sodelovanju Pirčeve, zaščitnice komunistov in drugorazrednega Tureka.

     • John

      Tisto so bile trenerke. To je posebna zvrst.

     • domovina mili dom

      Trenirka je za na ohcet, ima več črt. Trenerka pa za volišča. Domnevam.

    • John

     Na portalu, ki laže? Ker v članku nisi nikjer zasledi besede fly? LOL.

     • Tomaž Majer

      Ravno zato bom ostal – še naprej bom razkrival laži na portalu resnice.

     • John

      Lepo. Rabimo take. Drugič se pa prej prepričaj, preden vpiješ o lažeh.

 • viktorh

  Po dosedanji aktivnostih sodeč je Slovenija zanemarila svojo izvirno dolžnost, pa tudi dolžnost iz pogodbe EU o varovanju skupne in svoje meje.
  Izkazali smo se kot običajno. Navajeni smo balkanskih, komunističnih navad, kjer je partiji vse dovoljeno in za nič ne odgovarja.

 • Vera

  Kaj nam pomaga ograja , če je taka kot ” švicarski sir ” ?

 • resnicaboli

  Pa saj to ni nobena ograja teh par metrov bodeče žice. Cerar je pač tako naučen od malega da misli da bo z goljufijo prišel daleč. V komunizmu se je to dalo toda v EU ne.

 • Marjeta Vrankovic

  Zdaj vemo, zakaj takšen napad na policiste in njihovo legitimno stavko.

 • Tomaž Majer

  Zahtevam takojšnjo LUSTRACIJO! Dosti so ti bivši komunisti naredili škode Sloveniji! Pahor, Zver, Janša, Gorenak in ostali … naj se TAKOJ umaknejo iz političnega življenja!

  • John

   Nekam visok glasek imaš. A nimaš jajc?

  • xtc

   A da?
   Kaj pa Kučanova Druščina-kam naj se umaknejo ti?
   Seveda je plac za njih ,ko bodoi tam tudi za te nebo več potrebe.

   • John

    Ma daj, saj vidiš, da to zdaj iz golega obupa laja, ker se je zaplezal in smo ga dobili.

    • Tomaž Majer

     Kje piše “letela”? In kje so ostali “tuji mediji”? Množina!

     LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

   • Tomaž Majer

    Kaj pa je Pahor drugega kot KUČANOVA DRUŠČINA? Moram pa reči, da sam gospod Kučan že dolgo ne zaseda nobene politične funkcije, torej se je kar sam lustriral …

    • John

     A to si v monografiji o velikem osamosvojitelju prebral? Kolikokrat si že šel skoz?

     • Tomaž Majer

      To piše v ustavi Noriškega kraljestva …

     • John

      Aha, kolikokrat si pa to prebral? LOL
      Mi daš link ali lažeš?

     • Tomaž Majer

      Vsak dan 3 X. Priporočamj tudi ostalim …

     • xtc

      A Kučanov Evangelij po Repetu?

     • John

      Če ne daš linka, si lažnivec.
      Že druga bruka v enem dnevu, pa še kar ne nehaš? LOL.

     • Tomaž Majer
     • John

      Enkrat sem ti že rekel, da pameten človek ve, kdaj je bolje nehati.

    • xtc

     A bejžno bejž nevem od kod ti da je on gospod.
     In ,če se je lustriral kaj dnevno išče po Erjavčevi?
     Je pa predsednik F21 ,ki obvladoje Slovenijo-torej se ni nič lustriral.

    • pajot

     he,he,he…zdapi si ti pameten

     • John

      Slovenci imamo za vse na razpolago pregovore. V tem primeru ustrezata:
      Tudi slepa kura zrno najde
      Ena lastovka še ne prinese pomladi

  • von Rhein

   Kdaj boš ugotovil,da si dolgočasen?Če pišeš misli zato,da jih potem bereš in si sam sebi všeč še ne pomeni,da napišeš nekaj kar bi drugim dalo misliti.Tudi polemika s teboj ni možna,si precej švicar s planin.

   • Tomaž Majer

    A ti pa nisi za lustracijo?

   • superB

    Daj spravi se pred sodišče svojega gospodarja branit, desna ovca :)

 • Poštenje velja

  Edini komunistični kalifat v osrčju EU si zasluži brco na Balkan in bedo, ki temu pripada!

 • Tomaž Majer

  Lustracija (lat. lustratio od glagola lustro = razsvetliti) je
  pojem iz starorimske religije, ki je označeval obredno čiščenje grehov,
  meditacijo in umirjanje lastne zavesti.

  V Evropi se v obdobju post-komunizma pojem uporablja za preverjanje
  in umikanje oseb, ki so bile povezane s preteklim komunističnim
  sistemom, iz javnega političnega življenja.

  …. toliko, da boste vedeli o čem teče beseda.

 • noname

  PA KAJ SE SPRENEVEDATE??? KUČAN JE JAVNO PODPRL PUTINA!!!!KER NE USTREZAMO NITI MALO ZAHTEVAM EU ( PRAVNIM,…).

  NENZADNJE JE POSLEDICA STANJA V POLICIJI TUDI VLADAVINA KRESALOVE IN LOBIJEV V OZADJU, KI SO JO POSTAVILI – TEM JE V INTERESU POSEL, KI SE MORA PRIKRIVATI IN SKRIVATI PRED ZAKONOM EU, ZATO JE ZATIRANJE POLICIJE IN ORGANOV PREGONA BILO V PRVEM PLANU!!!!! ALI SE NAM BOSTE PRIDRUŽILI, ALI PA VAS UNIČIMO! UDBA IPD
  KDO PA HOČE MORILCE V SVOJI DRUŽBI???

 • xtc

  Da je to načrt Kučana ni dvoma ne se čuditi.
  Sicer bi pa moderatorja rad opomnil ,da če opominja druge naj malce tudi pristrže peruti Majerju,ki ga daje kriza in v takem stanju nerazsonosti niža kulturo razprave -HVALA.

 • superB

  Johny pa saj tebe, da skinejo s tukaj se ti zmeša. Od jutra do večera dežuraš tle s svojo bolano desno mafijsko ideologijo haha.

  • John

   Oho, si spet spremenil nick? Glej, ti skrbi zase, jaz bom zase, pa bo. OK?

  • Tomaž Majer

   superB +++++++++++++ čista 10+!

   • John

    O, si našel somišljenika? Fino, vaju skupaj skinem.
    A ja, to se zdaj že sam s sabo pogovarjaš? Ja, če te nihče ne razume, je to še najboljša rešitev.

    • superB

     Hahaha :D

  • Nova24TV Mod 1

   Opozorilo: Komentarji so namenjeni komentiranju
   teme, ne pa zmerjanju, žaljenju, medicinskim diagnozam ipd.

   Nestrinjanje lahko izražamo tudi brez psovk
   in s tem vzpostavljamo kulturni nivo komentiranja.

 • 0049
 • superB

  Skrajni janševiki so zavzeli ta portal, s svojo zlobno mafijsko desničarsko in pro-muslimansko ideologijo. Ti norci bi nam še Primorsko zapravili med NOB. Zadnjič je ena desna ovca, mislim da je bil oni viktorh zapisal, da po slovensko ni NOB ampak NOV haha.

  • John

   Ti pa nimaš čisto podstrehe pospravljene, maš en tak tutifruti tm gor?

  • John

   Hahaha :D
   Vedno sem imel rad duhovite in zanimive odgovore.
   Upam, da mi ne zameriš, če uprabim enega tvojih boljših.

   • superB

    Johny pa kaj ti si brezposeln? Šefa vprašej če ti zrihta službo v Geoplinu :)

    • John

     Ne, sem zaposlen. Na Nova24 so me najeli, da se norca delam iz cepcov, ki vletavajo na to stran.

     • superB

      Hahaha ja sej ni ziher da ne.

     • John

      Kako, ni ziher da ne. Seveda je ziher. Pa kar nekaj vas je, mam dost dela, bom za nadure reku.

     • Tomaž Majer

      Potem bi že bil pa čas, da pričneš z delom, ne pa, da iz sebe norca delaš.

     • John

      Ti to rečeš, flaj LOL

     • xtc

      Torej?
      Kaj čakaš?
      Delo kliče.

  • Tomaž Majer

   To so tisti, ki nasprotujejo ruskemu bombardiranju teroristov v Siriji. Nevarni možje …

   • John

    Sem mislil, da razpravljamo o letenju Slovenije? Pa je treba, ko zmanjka štofa, poseči po drugih, pametnih argumentih, a ne?

    • Tomaž Majer

     Kje piše “da bo Slovenija letela iz Schengna”? In kje so ostali “tuji mediji”? Množina!

     LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

     • John

      flaj or nou flaj dis is kveščn nau, LOL.

     • xtc

      Seveda bo letela zaradi Kučanovih rabot in takih kot si ti.

    • superB

     Da nisi ti še kak muslič jebemti! Tvoj šef je že opasan.

     • John

      Reče se nevaren, ne opasan.

   • xtc

    Ja saj oni iz ustanov tudi.Sicer pa je efekt Ruske točnosti porazen ,še najbolj jim gre vodka in potniška letala to obvladajo ostalo pa je višja matemetika.

    • Tomaž Majer

     Evo ga! Še en janšist, ki je na strani teroristov ….

     • John

      Kučanisti ste tako ali tako ves čas tam.

     • xtc

      Pardon nisem na vaši strani ampak na strani ZDA ,EU in Judov.Torej?

     • Tomaž Majer

      Torej na strani teroristov …. žal še tega pač ne veš.

     • xtc

      Torej je pobijanje civilistov v Siriji napredno?
      Bravo ,bravo Majerju.
      300 ton bomb in osvojenih 400 km2(pod vprašajem) in(bojda) 33 mrtvih ISISEVcev(nepomembnih) pa par sto civilov-res presežki.

     • Tomaž Majer

      Civilisti so že zdavnaj v EU ….

     • xtc

      Nisem vedel ,da je zate Sirija EU,daj nas “Enlighted” or “iluminated”.
      Tvoj zemljepis je FUČ,

  • xtc

   Samo takole iz radovenosti torej so Angloameričani napodili iz druge polovice leta 45 iz Trsta Domobrance če prav razumem in domobranci so kričali Alah al Akhbar ali kako ne razumem?

   • superB

    Xtc navadi se slovnico, če misliš replicirati. Tega tvojega skropucala se ne da razumeti.

    • von Rhein

     Hitro si se izdal in pokazal kdo te je “navdil slovnico”.

    • xtc

     Mislim ,da tebe muči vse druga razen slovnice.

  • von Rhein

   Opla fantek.Bi se ti rad prepiral’ Energijo sicer vlagaš v to,več pa nimaš na razpolago.

  • John

   Nekaj se matra, ja, pa mu ne gre ravno od rok.

 • BondXJames

  Evropa nam je zaupala varovanje Schengenske meje, slovenska policija pa te vloge ne opravlja kot ji to nalaga zakonodaja. Naj policija jasno pove kdo je izdal nalog, da se Scengenska zakonodaja v Sloveniji ne izvaja.Tudi če ji je kdo izdal nalog, je to protizakonito in bi takšnega človeka morali ovaditi pristojnemu organu. Takšnega ukaza policija ne bi smela izvajati.

  • pajot

   Komunisti sabotirajo Schengen. Če ga ne bi,bi morala policija striktno zavračati vse begunce in migrante brez dokumentov in jih lifrat nazaj na hrvaško.

   • BondXJames

    Ma kakšni komunisti! Policija ne izvaja Schengen. To je bistvo. To je nezakonito. Če jim je kdo dal takšen ukaz , je to protizakonito saj je zakon o varovanju meje sprejel parlament in nihče nima pooblastil, da se dvigne nad zakonodajo.Še enkrat. Policija takega ukaza ne bi smela izvajati.

    • pajot

     sami od sebe tega ne počnejo. Nekdo jim je moral dati ukaz. Pa menda ne Janša?Obstaja še kdo v Sloveniji razen komunistov in Janše?

 • John

  Sou, flaj or nou flaj?

 • Tomaž Majer

  V Jugoslaviji nismo želeli ostati, Evropa nas pa tudi ne mara …… šmrc …

  • von Rhein

   Mogoče res.Ampak Evropa nas ne mara zaradi takih ,ki zagovarjajo politične odločitve katerim tudi ti zvesto slediš.

   • Tomaž Majer

    To pa ne bo držalo. Evropa mene mara, vas pa ne.

    • John

     Spet začenaš tečnart?

     • von Rhein

      Kar sprejmi,to so njegova “zdravila”.

    • macon

     Murgle niso Evropa.

     • Tomaž Majer

      Argentina še pa manj.

     • xtc

      Kako ne tam so naši bratje in prijatli,pošten Slovenec je povsod dobrodošel Levak nikjer.

    • xtc

     Jok , Studenec ni EU,je sicer v ampak ograjen iz varnostnih razlogov.

 • marone

  V tem “mini schengenu” nebi Slovenija nikoli pristala, saj so te države na popolnoma drugi ligi.

  Sicer zakaj pa zdaj države Schengena ga ne branijo skupaj? Nevem kaj pričakujejo da bo Slovenija sama storla…

 • Tomaž Majer

  Ej, kwa mora to bolet, če povsod vidiš komuniste …. še u Merklovi …

  • John

   Glih ene tok, če povsod vidš janšiste. Ampak da bi ti pomislil na kaj takega, bi bilo pa preveč.

   • Tomaž Majer

    A s se najdu u mojmu postu – LOL

    • John

     Ne, tebe sm najdu. Ti si tist, k skoz sanjaš o janšistih, ne jaz.
     Aja, to si zdej kao Impajr strajks bek, LOL?

  • xtc

   Ti podoben avatar imam na prvi pomoči v Bentleyu a s ti pri RK ali li v ustanovi k,ki nudi tako pomoč?Samo tako,radoveden sem?

 • viktorh

  Zasledil sem, da je ena šiptarka abortirala nedonošeno tele ….

 • Bilderberg

  Če NATO funkcionira tako kot EU in Frontex, potem smo nasankali. To bi nas odpisali kot kolateralno škodo, obrambo pa strnili okoli jedra najbogatejših držav srednje Evrope. Na koncu bi nam bolj koristilo prijateljstvo z Madžari (in Avstrijci?!) kot karkoli drugega. Še malo pa bomo razumeli zakaj mora biti Izrael organiziran tako kot je. Morda bi pa bila prihodnost Slovenije v nevtralnosti!? Kot tamponska cona med raznoraznimi norci?! Če bi nam to velesile priznale.

 • Jim Doe

  Vlada nas je že zdavnaj zakockala balkanu.

 • marta

  A, zdaj so nam še tole skuhali ti naši veleumni nesposobneži, da nas bodo popeljali pod nože skrajnežev ??????????????? Pa TO NE MORE BITI RES, NOOOOOOOO !!!!!!!

 • Antonius

  Če bi abotna *cerarjheva vlada, ki niti Živalske farme” ni sposobna voditi, premogla tisti presodni gram zdrave soli v glavi, bi v bran slovenske šengenske meje in dolžno policijsko in vojaško pomoč, morala evropskim političnim oligarhom ponudi opcijo z rusko varijanto na severu Jadrana.
  Evropa se do Slovenije vendar ne more obnašati kot, da je muslimanskim imigrantom Slovenija na široko odprla vrata vstopa v Nemčijo.
  Na koncu koncev je in bo, tudi Slovenija žrtev nespameti nemške kanclerke Merklove.

 • Bilderberg

  Se Cerar zaveda kaj je zakockal ker ni reagiral na pravočasne zahteve naroda?! Pomagali so mu pa levaški mediji.

 • Feriss.H

  Na POPTV posnetek Serarjeve izjave – Ne bo DOVOLIL Nizozemski da vrže Slovenijo iz Schengna – a si moreš misliti ON NE BO DOVOLIL Nizozemski. Ne vem ali Slovenija ima impeachment postopek, a tega stvora bi bilo treba odstaviti brez procedure, in takoj v preiskavo in še na psihijatrijski pregled. Nekaj hudo narobe je z tem človekom.

  • Svobodnjak

   Veto stari, veto! aja čaki…

   • Feriss.H

    Ma z vetom si lahko obrišemo zadnjico če se oni tam zmenijo da bodo izpeljali to kar se Nizozemcem mota po glavi. Samo na tale forum bi prepotentnež pogledal in slediti bi moral komentarjem. Madžari so delali po svoje in dam glavo da so im pod mizo čestitali vsi, zato je danes Orban poleg Putina slavljen kot državnik.

 • učko

  Zdaj ima EU idealno priložnost, da se očisti neo-komunističnih Balkancev=Slovencev, ki so šli v EU s figo v žepu, ker kar naprej rinejo na Balkan in se obnašajo po balkansko. Madžari so naredili čisto drugačno ograjo, kot pa so naši koluti žice, ki so brez veze in je Cerar s tem mislil vreči EU peska v oči. Pa mu ni ratalo.

 • učko

  Najbrž nas bojo naši balkanski oblastniki priključili nazaj na Balkan. V veliko srbijo, sam da je še Hrvaška in Bosna vmes. V Zloveniji so zamenjali velik odstotek naroda, tako da se je zbalkanizirala do konca.

 • Bilderberg

  Včasih sem si delal iluzije, da če bi neka močna vojska iz bližnjega vzhoda, šla osvajat centralno Evropo, bi se ji države na poti uprle. Sedaj vidim da je to iluzija. Spustili bi jih naprej, samo naj njim mir dajo. Še pomagali bi jim.

  • Duhec

   Ja…. a ni zanimivo??? Močna Evropa my ass.

  • Tomaž Majer

   Če bi poznal zgodovino bi vedel, da je Balkan vedno spuščal Turke proti centralni Evropi..

   • xtc

    Torej si Balkanc,ja bi znalo bit avatar je tak.

 • Duhec

  Cerarju popuščajo živci…. nori na policaje, nori na vse, ki sploh pomislijo, da bi Slo vrgli iz schengna…. on tega ne dovoli (za crknt od smeha)!!! Pa kdo ga bo sploh kaj vprašu??? Lohk gre Putinu jokat…. težko je ohranjat komi oazo sred EU…. in to s samimi lopovi…. EU ne reagira, ker ne more, ne sme…. interne zadeve…. ve pa.

 • Duhec

  Cerar fafa o schengnu…. zakaj niso temu dr. povedal, da je s povabilom tujih policajev priznal, da nič ne obvladuje…. še najmanj pa meje.

 • Feriss.H

  Predlog Slovenski policiji – nehajte z stavko, poiščite odgovornega tožilca da sestavi kazensko ovadbo proti Serarju in celotno vlado v preiskavo in v preiskovalni pripor.

 • Tomaž Majer

  Občudujem kulturne in pametne Francoze, ki vsi po vrsti stojijo za
  njihovo vlado v teh težkih časih. V manj razvitih državah pa kar mrgoli
  izdajalcev, ki bi begunsko krizo radi izkoristili za menjavo vlade.
  Verjetno zato, ker so tudi sami manj razviti.

  • Feriss.H

   A ni tale tvoj gravatar simbol prve pomoči. Na žalost z tako izjavo ti res ni pomoči

   • Tomaž Majer

    Ne, ni simbol prve pomoči. Mogoče za kakšnega nerazgledanega janšista, drgač pa ne …

    • Feriss.H

     Dej naredi eno pametno potezo, poišči kakšen insekticid in se pošpricaj. Izprazni celo dozo, za vsak slučaj

    • xtc

     Zagotovo pa ne tistega za kar se predstavljaš NE.

  • xtc

   Lepo ,da si povedal kaj si,sedaj pa predlagam ,da sestri pustiš ,da ti da nujno pomoč oz.sedative,saj se še boš poškodoval pol bo pa ona kriva kot za …..

 • Bilderberg

  Dalail Lama…je rekel, glede na to, da po vseh družbenih omrežjih pišejo pray for Paris… : “Don’t pray, ACT. Terorist didn’t pray, they acted”. (prevod: Ne molite, delujte. Teroristi niso molili, oni delujejo.)

  • Duhec

   Ja ok…. pol pa napiš, kaj lohk sploh nardiš??? Če ne veš… kdo je pršu, kje je… nič. A veš kolk časa rabiš, da dobiš te odg??? V skupini psihotov, ki so lojalni… časa pa ni.

   • Bilderberg

    Masivna ograja in gumijasti naboji, bojni solzivec itd.

    • Duhec

     Na tisoče jih je pršlo v Evropo…. na tisoče ekstremistov, ki so se združli z lokalnimi, blažjimi norci…. zdej pa seštej. Napisat, da so dobl krila, je diplomatsko rečeno…. kaj lohk??? Čakaš na napako al pa nekoga njihovega kupiš… lohk pa svojega pošlješ v past (že, ko kupuje je lohk past. Infiltrirat se tko ne more, ker je bel). Predolgo se je čakalo….

  • Tomaž Majer

   Še dobr, da mamo Ruse …

   • xtc

    A maš ti doma kakega levonavojnega Rusa v azilu?
    Samo tako iz radovednosti,sklepam ,da bo nekaj takega.

 • Tomaž Majer
  • xtc

   A ,ti babo tuc,tuc-ja sedaj razumem depresijo in jezo.

 • viktorh

  Spet je povrgla ena oslica…

  • Tomaž Majer

   Evo … sej vam raste volilna baza, kwa tolk jamrate.

 • Bilderberg

  Tudi če mi formalno ostanemo znotraj schengna, bo realno fizično vseeno nastal majhen schengn – brez nas.

  • Tomaž Majer

   Vedno bil in ostal …

   • xtc

    Osel ali kaj?
    Samo tako za info in radovednosti.

 • xtc

  HALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
  Portugalska je modra.MODERATOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Nova24TV Mod 1

   Hvala za opozorilo na napako. Popravljeno.

 • xtc

  Ja lahko se zgodi ,da bomo ostali ampak kmalu pod komando A in D brez Mehko Curarja in Kučmana,kot del Avstrije.

  • sunday

   takoj sn za!! samo da se rešim balkana!!

 • Duhec

  Pa naj bo Evropa tista, ki bo levici povedla in dopovedla, da so izdajalci…. žal sposobni.

 • Rokc5

  Definitivno bi levaki in komunisti situacijo radi izkoristili za uvedbo komunizma v Sloveniji pod patronatom Rusije. Mislim pa, da realno nimajo šans. Ljudje so predvsem s pomočjo interneta spregledali mislim pa tudi, da bi se borili če bi jih kdorkoli hotel vreči iz Srednje Evrope in potisniti na Balkan. Po mojem mnenju bi tudi dobili pomoč iz Zahoda medtem ko levičarji v mednarodnih krogih zaslombe nimajo. Tudi v notranji politiki nimajo operativcev ala UDBA. UDBA je imela navsezadnje zaslombo v Beogradu današnji levičarji pa te zaslombe nimajo. Kizo je na Portaluplus ob aferi Veber pokazal kako je slovenska SOVA popolnoma nesposobna in recimo ni razkrinkala notranjih ekstremistov iz krogov Iskre hkrati pa tudi ni kontrolirala že pred pol leta džihadistov, ki so bili povezani z džihadisti iz Bosne, ki so imeli link z ISISom. Poleg tega so Hrvati proti obnovi Juge zato opcija povezovanja ex-Yugo držav ni realna.
  Btw. kdaj začnemo odstranjevati Kidričeve in Kardeljeve spomenike in ulice?
  Je pa res, da ogromno Slovencev danes živi v strahu.
  Navsezadnjhe bodimo iskreni: če vam v gostilni kdo začne govorit proti DEMOSU in zagovarjati Juga in komuniste: ali ste mu pripravljeni kontrirati ali se potuhnete. Ali pa v službi v pisarni recimo – ali zatolčete razne jugonostalgike? Verjetno ne.

  • Tomaž Majer

   A ti še kr neko UDBO sanjaš? Sami indici ….. tole tvoje natolcevanje bi Ustavno sodišče zlahka zavrnilo.

   • sunday

    tvoje ustavno sodišče – pošteno ustavno sodišče ne dela po tvojem ali vašem!!

    • Tomaž Majer

     Naše Ustavno sodišče …

     • xtc

      A imaš delnice od tega vašega sodišča doo ali kako?

  • ferdoperdec

   Če emni začne nekdo bluziti proti Demosu, janši ga pošljem v …. in mu hebem vse po spisku. Imam jajca in ko grem na pir točno vedo in so raje tiho, ker jih vedno zjebem z argumenti….

 • Tomaž Majer

  “Nov preobrat: So se nas usmilili in bo Slovenija znotraj mini schengna?” …. vrhunec novinarskega poročanja … LMAO

 • razerznak

  slovenija rabi združitev z avstrijo konec pika,

  • sunday

   slovenija ne, štajerska!!

  • Tomaž Majer

   Samo Štajerska, Koroška in Gorenjska ….. Dolenjska je Balkan.

   • xtc

    Kot ,Majer.

   • macon

    Italija dobi Primorsko, ljubljanski pašaluk pa se lahko j..e.

 • Bilderberg

  Cerar! Glede na to da nisi preveč brihten niti izkušen ne, ti povem eno ljudsko iz južnega Balkana. Morda te bo rešila!
  “Kadija je spraševal svetovalce kako kaj narod. So mu rekli: “Narod se buni!”. Kadije je odgovoril: “STEŽI!” Čez čas je spet Kadija vprašal svetovalce, kako kaj narod. Odgovor je bil isto. Narod se buni. Kadija je odgovoril spet isto. STEŽI!
  Čez čas spet vpraša Kadija kako kaj narod. Svetovalci so mu povedali: “Narod je utihnil”. Kadija se zadere: “POPUŠTAJ!”
  p.s. Če nisi povsem kratke pameti malo premisli o temu ker enkrat bo heca konec in to so vedeli že veliko večji državniki od tebe!

  • sunday

   kučkin izgleda tudi še tega ne ve – še ni “skužo” (ker je kužn) hahaha!!

  • Tomaž Majer

   A ti to narod pozivaš, da nasilno zruši demokratično izvoljeno vlado?

   • Bilderberg

    To si ti počel ko je Janša vladal. Narod ni treba pozivat ko ima polno kapo. Stvari se zgodijo same.

    • Tomaž Majer

     A ti to na pamet, ali imaš kakšen moj komentar v tem smislu? Jaz namreč imam tvojega od danes naprej.

     297. člen – Javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti

     (1) Kdor javno spodbuja ali razpihuje sovraštvo, nasilje ali nestrpnost, ki temelji na narodnostni, rasni, verski ali etnični pripadnosti, spolu, barvi kože, poreklu, premoženjskem stanju, izobrazbi, družbenem položaju, političnem ali drugem prepričanju, invalidnosti, spolni usmerjenosti ali katerikoli drugi osebni okoliščini, in je dejanje storjeno na način, ki lahko ogrozi ali moti javni red in mir, ali z uporabo grožnje, zmerjanja ali žalitev, se kaznuje z zaporom do dveh let.

     • Bilderberg

      Tebi manjka vsak 100 pik na lestvici meritve IQja da bi lahko mene zašil :)

     • Tomaž Majer

      Kdo pa pravi, da te želim? A misliš, da sem janšist?

     • Bilderberg

      Ko bom jaz hotel širit sovraštvo in rušit vlade, bom tu pisal preko TORa in IP blockerja preko anonimne UMTS internetne linije.

     • Tomaž Majer

      …in še vedno boš ista oseba.

     • Bilderberg

      Ja. Duh iz interneta

     • Tomaž Majer

      Boš, ja …

 • sunday

  kot slovenec si želim biti znotraj šengena, ampak ker vem kdo z mano vse živi, kakšne gnide bi se pasle ob tem , sem pripravljen raskirati tudi sebe , samo da nas ni v družbi normalnih, naj gredo balkanci na balkan , tja tudi spadajo – med musliče itd v 3pm pa taka država, taka samostojnost to je balkanska samostojnost !! da je župan glavnega mesta slovenije neslovenec -srb so krivi neslovenci in njihovi slovenski podrepniki!!

 • Rokc5

  Btw. pazite malo na NoviTV, ker očitno so se tukaj začeli organizirati skrajno levi provokatorji. Isto kot na Financeh – čeprav tam niso nikoli bili razširjeni. Morate vedeti, da se levica boji, da bi ne-levi internet izkoristili za organizacijo. Levičarji so internet oziroma Facebook izkoristili ob podpori VLV (kombinacija skupina na Facebooku ter podpori medijev – recimo MMC Rtvslo, Dnevnik). Mislim, da je takrat Janša spoznal, da se pri nas države s klasičnimi strankami ne bo dobilo. Potrebna je grassroots organizacija. Tu je problem, ker SDS ni dopustil izgraditve ne-strankarske civilne družbe: Zbor za republiko je bil zametek tega, a si je društvo podredila SDS.

  Internet vseeno daje ne-levim silam v Sloveniji, da se organizirajo. Pluralno široko: med seboj bi se morali podpirati in ne ločevati, kot je bilo to na primeru zamer med SDS in DLGV.

  Iz tega razloga levičarji želijo alternativni (“underground”) internet oslabiti.

  Sam poznam primer portala Časnik: na njem so se pod različnimi nicki registrirali privrženci ZLja. Pogosto je celo samo ena oseba imela več upor. imen. S tem so delno uspeli ohromiti debato na tem portalu. Potem imamo primer portala iskreni.net (katoliški, družinski portal), ko so aktivisti na forumu odpirali bolj ali manj provokativne teme, nekatere sicer kar duhovite, npr:
  “VZBURJAJO ME GORE – In rad si ga drkam na gore, še dobro, da jih vidim skozi okno – vedno mi stoji” :) Na tem portalu je bilo recimo nekaj provokatorjev, ki so jih moderatorji nato odstranili.
  Sam poznam primer enega drugega katoliškega portala, ki je bil 10 let nazaj zelo aktiven in so ga isto sesuli. Iz istega razloga je bil ukinjen forum na http://www.rkc.si.

  Dejansko edini forum, ki ga tako niso sesuli so bile Finance. Finance so na tla spravili s pritiski preko sodišč in z umikom oglaševalskih dohodkov. Prisiljeni so bili zaklepat forum, ga skriti za paywall (žetoni) in veliko forumašev je odšlo. Danes so Finance še vedno anti-leve ampak z bistveno manj forumaši. Btw. forum Financ je za dobre razprave pred leti v intervjuju pohvalil Boštjan M. Zupančič.

  Kakšno je vaše mnenje?

 • Tomaž Majer

  BREAKING NEWS – Rusi so v Sirijo poslali svoje najmočnejše orožje;

  https://www.youtube.com/watch?v=pX1EBBmUwQE

  • xtc

   Baje je Putin dva dni prdel v žakelj,ki ga bodo dvrgli,hito v atomska skrivališča.

 • xtc

  LOL!
  Finance 10X LOL!

 • Tomaž Majer

  Zakaj je Putin tako močan voditelj;

  https://www.youtube.com/watch?v=fNa7tNFB7c4

  Hmmm….. morda bi pa pri Cerarju tudi delovalo….

  • xtc

   A ma tud sam pol gedore kot muslije?

  • Bond007

   Pod 18 nimaš nič.Nem sam sebe prijavil.

 • Duhec

  Mnenje…. da je levici vse dovoljeno…. zanje cilj opravičuje sredstva in temu se je potrebno prilagoditi.

 • Feriss.H

  Ja dobro si opisal situacijo na Financah. S tistim zaklepanjem so zasrali. Leta smo im mnogi predlagali nižje plačilo za digitalno verzijo, in so jo uvedli, a ne zagotavlja anonimnosti, kar se vedno lahko zlorabi. Anonimnost je pogoj za dober forum, ker samo tako ljudje povejo kar si mislijo. Bilo je veliko dobrih komentatorjev, nekatere prepoznavam tu zaradi enakih psevdonimov. Imajo pa nekaj zelo slabih novinarjev, sploh ona njihova urednica ki je v kup sklanfala nadimbecilni članek – HOČEM ČRNCA. Njej so če se ne motim v glavo udarile plenice. Nova24tv je začela dobro, upam da ne bodo šli po poti Financ. Jaz trenutno niti ne pogledam več Financ.

  • Tomaž Majer

   Anonimnost je za strahopetne riti (ali pa za kriminalce), ki si ne upajo na glas povedati kaj mislijo.

   • Bilderberg

    Ja, da jih boste lahko odpuščali v JS ali jim pošiljali davčne inšpekcije in jih spravljali ob delo?!

    • Tomaž Majer

     Desnih pa ja ni v Javni upravi ….

     • stajerc5

      Kristus, si ti butast…

   • Feriss.H

    Pa nam pol zaupaj kdo si, ti nekriminalni korajžnež. Sračkaš po tem forumu kot nevrotični petelin, in še psevdonim si splonkal. Očitno si brez vsake domišljije, enako kot so pustopašni tvoji blebetomentarji. Najdi si sorodnega brezvretenčarja in se oba odplazita nekam. Zakaj ne probaš tisti insekticid ki sem ti predlagal, rešil te bo lastne bede, forum pa tvojega nesmiselnega laprdanja.

    • Tomaž Majer

     Nova24TV Mod 1

     Prostaškost moti, saj se da konotativni pomen zajeti tudi z manj zaznamovanimi besedami.

  • Rokc5

   Feriss.H, Bilderberg – dobra komentarja.
   Mogoče bi samo nekaj dodal: anonimni komentarji so lahko ostri, resni ampak recimo ne-žaljivi. Recimo, uporabnik bilderberg piše kar odločno, tako kot ga jaz berem, ne gre pa v osebno žaljenje.

   Finance so imele v sebi en libertarno-konservativni naboj. Nekako so se tam na kupu našli katoliški desničarji, ateistični libertarci in se nekako produktivno kritizirali. Tako so recimo ateistični libertarci kritizirali katoličane, ker so le-ti velikokrat nespametno in naivno podpirali socialistične državne politike in ukrepe, hkrati pa katoličanom niso očitali tega, da le-ti želijo imeti konkurenco v šolstvu, ali pa jih želeli izriniti iz družbe. Podobno so isto katoliki libertarne ateiste včasih kritizirali, ker zaradi ideoloških razlogov podjetniško orientirani liberalci niso podpirali strank slovenske pomladi, hkrati pa niso teh ljudi označevali za komunajzerje – čeprav so bili ateisti. Torej našli smo neko skupno imenovanje: tudi glede polpretekle zgodovine in pobojev smo nekako našli neko civilizacijsko in humano pozicijo.

   Sam v pomanjkanju sporazumevanja in iskanja skupnega poslanstva vidim težavo, ker sicer kar dobro poznam desne (pretežno katoliške) in libertarne medijske poizkuse. Če lahko pojasnim: Družina je v devetdesetih napadala katoliško sorodno SLS, da so izdajalci. SDS je napadala SLS in SKD, da so oboji komunisti, ker so se povezali z Drnovškom. SKD je napadal SLS da so urzupirali zgodovinsko predvojno SLS, ki si jo je lastila SKD. NSI se je odcepil od SLS in jo obtožil izdajstva. DLGV se je oddaljil od temeljnih človeških vprašanj glede povojnih pobojev in je rekel, da zgodovine ne bo odpiral. SDS je napadla DLGV, češ da so jim ukradli program in da kradejo glasove. DLGV in SDS sta napadla SLS, da so oni agrokomunisti.
   Tega je še in še.

   Upam, da bo NovaTV to presegla. Ali ne moremo najti neke skupne osnove?
   ZAKAJ PA DLGV NE BI MOGLA BITI NASLEDNICA DEMOSA????
   ZAKAJ PA DEL DESNICE NE BI MOGEL NASLOVITI PROBLEMATIKE ZADRUŽNIŠTVA (Krek – SLS) in DELAVSTVA (NSI – delavska zveza)???
   ZAKAJ NE BI MORALI PRIZNATI UTEMELJENOST KRITIKE DLGV/libertarcev,KI ZAGOVARJAJO DAVČNO RAZBREMENITEV, TER PROBLEMATIZIRAJO KORPORATIVIZEM NA DESNICI???

   Ali nismo konservativci in liberalci zavezniki? Navsezadnje so komunisti preganjali nas oboje.

   • Bilderberg

    Če si ti iz NSi – ste marsikaj povzeli od mene iz Financ – ko sem tam še pisal na forumu – dokler nisem obljubil da več ne bom. Eurofighter ;) Ono o potrebi po ugodnem okolju za podjetnike itd…. :) ko na trdi skali ne zraste nobeno seme…. itd Saj mene so vsi prepisovali. Tudi novinarji in vsi politiki. Očitno sem sokriv za kaos :)

   • Feriss.H

    Nekaj ne štima, Konservativci in Liberalci ne gre skupaj, to je kot voda in olje. LIBERTARIJANCI in Konservativci gre, Libretardi pa ne grejo z ničemer skupaj, razen z svojimi stražnjicami, kot tale osel Tomaž Majer

    • Rokc5

     Moram obema odgovoriti: nisem NSI :) Sem desničar in niham med strankami. na predsedniških sem volil Peterleta in nato Pahorja.
     Feriss.H – se strinjam. Mislil sem izraz libertarci. Je pa treba tu nekaj poudariti: pojem liberalci se je v 20. stoletju nanašal na zgodovinske liberalce v smislu zagovornikov male skupine indstrialcev, buržoazije, obrtnikov, v manjšem delu bogatega kmetstva. Liberalci so sicer nastali kot posledica francoske revolucije 1789 in se nato tudi leta 1848 in kasneje počili predvsem s Katoliško Cerkvijo. Zadnji konflikt so imeli še okoli časa papeške okrožnice Rerum novarum, ko so takrat katoliki po mnenju meščanskih liberalcev podprli socialisze (kar seveda ni res). Po oktobrski revoluciji in po letu 1945 pa so klasični liberalc v Evropi bili uničeni. Levičarji so uzurpirali pojem in v levi tabor vnesli pojem socialnega-liberalizma: kolektivizem socialne države + svoboden sex.
     Danes imamo nove trende. V ZDA nastajajo nove struje konservativcev, ki si pravijo konservativni libertarci ali pa celo smer libertarnih konservativcev. Le-ti poizkušajo nekako skupaj spraviti neke predpostavke konservativizma (družina, tudi vera, lokalna skupnost, morala) z klasičnim liberalizmom (podjetništvo in obrtništvo, trgovina, privatna lastnina).
     V Sloveniji je problem, ker so desničarje prisilili, da (sicer pozitivno) dediščino Janeza Evangelista Kreka usmerjajo v smer komunističnega socializma – v smislu: Krek je bil tudi za Jugosocializem, samoupravljanje.
     Klasični liberalci pa so naredili napako, ker so se pustili izrabiti na osnovi svojega anti-katolištva in so jih tak levičarji izbrisali. Še danes pa recimo podjetniki in obrtniki, ki so recimo tudi premožni, ideološko ne podprejo desnice ampak socialistično levico.

     • Bilderberg

      Kaj je pa z neoliberalci?

     • Rokc5

      To je pa navaden ‘shaming izraz’ oziroma pljuvanka, s katero napadajo tako konservativce kot klasične liberalce, ki se zavzemajo za zmanjšanje davščin in socialne države. S strani levice je neoliberalizem nastal v osemdesetih s Čikaško šolo, ki sta jo nato udejanila Thatcherjeva in Reagan. To je velika bolečina levice: na faksu so nas učili, kako so neoliberalci uničili vrhunec evropske civilizacije ki je vladal v petdesetih in šestdesetih (beri: socialna država :)).
      V nasprotju z “zlobnim” neoliberalizmom je liberalizem “good guy”. Liberalizem pa je v bistvu socialni liberalizem. Kot sem že napisal: visoki davki in regulacija na drugi strani pa svoboden sex in odsotnost vsakršnih kulturnih norm.
      Ravno zaradi tega, ker je bil klasičen liberalizem izgnan je nato nastal pojem libertanizem kot nadomestek za klasični liberalizem. Je pa tu še vedno zmeda: v Sloveniji imamo primer z LIBERALNO demokracijo Slovenije in z Zares: socialno-LIBERALNI :)

     • Bilderberg

      hvala za razlago

 • Bilderberg

  Saj provokatorji večinoma samo dajo priložnost da se več pove. Večji problem pa je če želijo z množico praznih postov (spamm) preglasit vsakega pametnega. In razvrednotit vsako misel z neko težo. Tu bi moral potem ukrepat admin.

  • Feriss.H

   Trole kot je tale Tomaž Majer je za blokirati, pa naj si vsakokrat izmišlja novega. Bo vsaj prisiljen v neko kreativnost

   • Rokc5

    Tomaž Majer je verjetno trol potem?
    Mogoče iz liste ZLja?
    Btw NovaTV: v interesu vam mora biti da k vam pridejo tudi forumaši in bralci Financ. Upam, da boste zastavili širše od linije SDS.

    • stajerc5

     Pa ne da mislis na vseh osem(8), kateri se se upajo kaj napisati proti rdeci voljkulji na Financah?

     • Rokc5

      Samo osem? :)

    • Nova24TV Mod 1

     Se trudimo!

 • Bilderberg

  Glede forumov. Jaz sem bil včasih lastnik največjega v državi. Ni imelo veze s politiko. Odločil sem se za skrajno toleranco in jim dovolil vse. To so šli preko vseh meja da bi koga zablokiral in bi s tem dokazali da ne gre za demokratičen forum. Ker mi je bilo sčasoma vseeno za forum saj ni bil profitno usmerjen in mi je samo povzročal stroške, sem dovolil da so ga uničili. Je pa tako. Če nekdo ne želi da mu uničijo forum, potem anarhije in agentov diverzantov, spammerjev itd ne sme tolerirat.

 • ferdoperdec

  A se da naštimat da smetarja Majerja blokiram da ga ne vidim, ker je res preveč moteča osebnost, ne vem a mu za vsak post ki ga nakaka tu gor plačajo en evro

  • Tomaž Majer

   Dva …

   • Bond007

    Tri..

    • Tomaž Majer

     Včasih tudi štiri …

 • epson mlacni

  Več kot strinjam. Biti moderator odraslim niti ni tako zelo preprosta funkcija in je zanjo potrebna predvsem inteligenca. Kakšna grda beseda včasih prav “paše” v kak kontekst medtem, ko provociranje povzroča jezo in dejansko škodi.
  Finance imajo eno čudovito funkcijo – ignoriranje in zaradi nje kreteni kmalu pišejo komentarje sami sebi.
  Na nova24tv je moderator na začetku obnašal zelo štorasto, potem se je rahlo unesel, čeprav ima še vedno tu in tam bebav izpad, ker ga zmoti kak “kurac”.
  Če bo portal šel rakom žvižgat bo kriv izključno moderator. Dovolj bo, da se na portal priklopita še dva Tomaža Majerja pa se lahko, kar se mene tiče, z njimi v bodoče heca kar moderator sam.

  Upravljalci nove24 res se dajte malo zresniti. V kolikor si kdorkoli želi nategovanja s kaviar socialističnimi fanatiki, lahko gre na skoraj vse ostale slo portale. Če res mislite narediti desno usmerjen medij in, če res želite našo finančno pomoč, postavite za moderatorja inteligentno osebo s smislom za humor, ki bo ostro blokirala vse provokatorje.

  Btw.,
  Najslabše moderiran portal je siol, ki ima zelo solidne prispevke in katastrofalne komentarje pod njimi, za kar skrbi res kralj idiotov – moderator.

  • Feriss.H

   In njihova politika odstranjevanja kmentarjev po enem tednu. Ne povoham njihovega portala niti pod razno

   Predlagam pa Nova24tv da razmislijo o načinu financiranja za kasneje na način ki je najbolj ergonomičen, tako kot so prepayed voucherji za neplačniške telefone, ki jih kupiš v trafiki za obdobje enega ali treh mesecev

   • Rokc5

    Definitivno menim, da je potrebno zadevo resno nastaviti. Mislim, da ne deluje še čisto dobro: minusov pri komentarjih ne kaže. Meni je nekajkrat vrglo ta Disqus ven in nato se je spet nalagal in sem moral poiskati kje sem pisal komentar. Le-ta sicer ni izginil ampak je bedno, ker se zadeva sesuva.

    Kar se tiče ignore funkcije: ali jo lahko na ta IT sistem sploh damo?

    Naj Moderator ne zameri, ker malce “smetimo” po forumu ampak dejansko dejte zadevo držav pod nadzorom, ker če vam bodo forum začeli sesuvat razni trolli zadeva ne bo zdržala niti pol leta.

    Glede financiranja se strinjam z uporabnikom Feriss.H.

    Btw. upam, da se bo naredil nek širok nabor komentatorjev, da ne bomo tukaj imeli dialogov Rokc5-Feriss.H-Bilderberg. Po mojih izkušnjah je v zlatih letih Finance foruma “hardcore” populacija obsegala hm vsaj 50 komentatorjev. Na ankete je redno odgovarjalo med 800-1.500 sledilcev foruma (tudi bolj bežni). Torej zadeva ni bila zreducirana na le nekaj folka.

    Na nekaterih drugih forumih kjer sodelujem, so debate sicer dobre, ampak na nekaterih tematskih področjih se vrti samo okoli 20 folka. To pa iztroši forum.

   • Bond007

    Niso odstranjeni,skriti so.Vse ostalo je MasterCard.

  • Rokc5

   epson mlacni, Ferris.H, Bilderberg – btw. a poznate PortalPlus?

   Sicer imajo še vedno udarne članke o korupciji, ki jih večina medijev ignorira in nekaj dobrih kolumnistov.
   Ampak cilj so imeli zastaviti bolj klasično liberalno smer. In kaj so na PortalPlus naredili s komentarji: uštulili so se jim eni levičarski aktivisti, ki so začeli sesuvati debate, vse obrnili na Janša-komunist. In ostali so usekali na Kučana in potem se pod nobenim člankom ni razvila debata.

   Portal Plus ima tako še vedno dobre kolumne in nekatere članke ampak komentatorjev pa tam ni oziroma se jim je tu domet zmanjšal, ker so jim trolli sesuli argumentirano debato.

   • epson mlacni

    Vem Rokc. Poznam stvar. Spletni “aktivisti” smo verjetno prva vrsta. Medij, ki izgubi prvo vrsto do druge sploh ne more priti.

    • John

     OK, me ni bilo ponoči. Torej bo moderator zdaj, hvala bogu, končno brisal zblojenca Majerja?

  • Tomaž Majer

   Problem je v tem, da v Sloveniji noben forum ne izključuje drugače mislečih ljudi. Lahko pa, da bo tale prvi ….

   • Bond007

    Drži.Prvi in zadnji….

    • Bond007

     Svinjo voham,ne da je ne bi videl.

   • stajerc5

    Se enkrat precitaj, kaj si napisal, potem pa iz balkona skoci…

  • Nova24TV Mod 1

   1) Hvala za mnenje. Se trudimo.

   2) Prostaškost moti, saj se da konotativni pomen zajeti tudi z manj zaznamovanimi besedami.

   3) Nova24tv je odprt, pluralen medij, kjer vsakdo lahko izrazi svoje mnenje – v okviru civilizacijskih norm.

   Cilj ni enoumje, ampak odprtost, pluralnost mnenj.

   • Tomaž Majer

    Mod1 ++++++++++++++++++++++ čista 10+!!!

   • epson mlacni

    2. Eno je prostaštvo, drugo je izražanje v žaru debate, ki izpade v knjižnem jeziku velikokrat nenaravno in osladno. Seveda ima vsak stvar svoje meje.
    3. Tu sekate povsem v meglo. Recimo Tomaž Majer ne izraža mnenje ampak provocira. Vsak, ki bo prišel sem zbranim povedati kako smotani in fašistični so ne prihaja z namenom ohranjanja pluralnosti in raznolikosti.

    Vi se s tem portalom ne morete iti enoumja ampak lahko kvečemu pripomorete, da tisti, katerih mnenje se razlikuje od mnenja velike večine, izrazijo svoje mnenje.
    Lahko pa se zavijate v celofan, kot to dejansko počnete s tem postom in se trudite narediti odprt, pluralen medij, ki ga bodo radi imeli vsi … saj se hecate, mar ne? Če res verjamete to, kar ste napisali, vse skupaj ne bo dolgo trajalo.

    • Nova24TV Mod 1

     Hvala za mnenje, konstruktivni predlogi dobrodošli.

     K 2 Tudi v žaru debate – ki je več kot dobrodošla – je treba včasih malce popaziti na prečkanje meje. ;-)

     K 3 se strinjava deloma: ne z meglo, pač pa z mnenjem vs. provociranjem.
     + Se trudimo upoštevati, kar ste zapisali.

     IMHO ta portal ni prototip politične korektnosti,
     tako da teza o zavijanju v celofan ne zdrži.

     • epson mlacni

      Bil bi zelo grd, če vam ne bi “priznal” truda bojim se le, da ne boste preveč naivni. Oglašanje velike večine tistih, ki “vedo”, da je Janša satan in da je velika škoda da nismo vsi, ki se ne navdošujemo nad Titom, Jugoslavijo in kaviar socalizmom, pristali v fojbah, nima neke vezel s pluralizmom in drugačnim mnenjem. Provokatorje je potrebno ostro – brisati !
      Nekdo je omenil naročnino. Sploh ne bi bilo slabo, da bi pravico komentiranja imeli samo naročniki. Ni treba govoriti o velikih cifrah. Recimo letna naročnina 50 evrov ali mesečna 5.

      btw.,
      Nekako bi bilo dobro omogočiti tudi izmenjavo zasebnih sporočil med uporabniki.

     • John

      Se strinjam. In umikam izjave izpred kakšnega meseca, ko sem trdil, da jih ni treba blokirati. Jih je treba, ker se razrastejo kot plevel, so brez koristi in jemljejo zrak in prostor drugim.

     • Nova24TV Mod 1

      Hvala, posredovano naprej.

     • epson mlacni

      Zdravo! Ne morem te kontaktirati zasebno, zato bom v stari temi, da ne bo preveč javno. Uporabnik Macon je menda s tvoje strani blokiran. Skoraj ne morem verjeti, da ne gre za napako. Gre za zelo pametnega uporabnika, enega najvišje ocenjenih na portalu Financ (130 sledilcev). Lahko prosim preveriš v čem je problem?

     • Nova24TV Mod 1

      Pozdravljeni, preverjamo. Ni bil blokiran, moramo ugotoviti, v čem je težava.

     • Nova24TV Mod 1

      Vidim vse njegove poste, zdaj bi moralo delati.

     • epson mlacni

      Hvala.

     • Nova24TV Mod 1

      Hvala, ker ste me opomnili. Lep večer.

     • Borut Stari

      Podobno tvojemu predlogu imajo Finance okoli 19 €/mesec ali nakup žetonov.Zelo je nalo člankov, ki niso zaklenjeni, Prijavljeni imajo 7 člankov zastonj. Po izbiri.
      LP

     • epson mlacni

      Finance imajo tehnično brez konkurence daleč najboljši sistem za komentiranje (forum).

 • Bond007

  Malčki,mislite,da se ščitite sami.System,je dobrodošel.Vse pod nazorom.O.K.

 • Bilderberg

  Pred nekaj leti je bil na TV pogovor z visokimi SLO cerkvenimi predstavniki o temu od kod terorizem iz bližnjega vzhoda. Odgovor je vsaj mene presenetil. Očitno gre za nesporno mnenje cerkve. Kriva je katoliška vera, ki se je napotila v osvajanje “svetega groba” v Jeruzalemu in za to angažirala križarje. Ker so ti morali plačevat beneškim ladjarjem za prevoze, denarja pa ni bilo, so ropali po bližnjem vzhodu. Tu so korenine tega sovraštva do katoliškega sveta. Islam je južne narode poenotil v borbi proti križarjem. Uspešno!

  • Bond007

   Da do Križarjev pridemo,sem slutil.

  • macon

   Kakšne bučke. Pred prvo križarsko vojno, je bilo več stoletij džihadov. Islam je krščanstvu vzel severno Afriko, bližnji vzhod in Malo Azijo. Lahko smo hvaležno, da so Bizantinci odbili najhujše napade Omajadov, brez njih bi bil vsaj Balkan pod islamom.

 • Feriss.H

  Spoštovani forumaši, seveda tisti DESNI, TRADICIONALNI ali LIBERTARIJANCI, zagotovo ste opazili, čeprav nihče tega še ni izpostavil, vsaj naletel nisem na noben komentar na to temo, da se LEVAKI lepijo na DESNE forume kot Afriški in Muslimanski “begunci” na Evropo. Še živ dan nisem komentiral na LEVIH, Črnskih, Muslimanskih, Homoseksualnih in sploh Libretardiranih forumih.

  Tale Tomaž Majer na pr. asocira na te horuk “begunce” ali “imigrante” ki rinejo pod vsako ceno tam kjer im ni prostor. Prav komično je kako razni Levi Majerji imajo patološko obsesijo z Desnico. Patetično je tudi kako nesposobni so za dialog in z kakšno histerijo gonijo svoje primitivno-dogmatske nebuloze in “duhovičenja”.

  Spominjajo me na Homose, ki znorijo ko naletijo na forum kjer se im ne izkazuje zahtevano občudovanje. Pogosto zaključijo debato z nevrotičnimi izpadi in zmerjanjem. Nekoč sem enega Pederasta pripravil do “extaze” ko je popenil in se poslovil od nadaljnje debate z “Suffocate Masturbating”. Seveda, he made my day, kot se temu reče. Tale Majerčina me spominja na prav take pederčine. (Sorry Admin, pederčina mora biti tokrat izjemoma, zaradi rime in pravilnega vtisa)

  • Bilderberg

   Hah pa levaki se lepijo tudi na desničarski kapital. Socializem brez (darov) kapitalizma ni mogel obstat (še z njimi težko). Proti komu se bodo šli razredni boj če ne bo desničarjev!? Kaj naj počno sami s sabo na levičarskih forumih? Tekmujejo v smetenju foruma?! To je kot oni vegetarijanci ki ponoči na skrivaj jedo pršut – sicer pa tudi jajca, mleko, ribe, perutnino ….. Desnica je zanje kot neuslišana ljubezen. Gre za bolečino. Ko ne more prit do ljubice se gre Voyagerja. Jo zalezuje, nadleguje ….. ji grozi…..

  • Tomaž Majer

   Feriss.H++++++++++++++ ćista10+

  • Tomaž Majer

   Nova24TV Mod 1
   Opozorilo: Držite se teme in ne smetite.

  • Nova24TV Mod 1

   Opozorilo: Komentarji so namenjeni komentiranju teme, debatiranju, ne pa žaljenju, zmerjanju, poniževanju ipd.

   Nestrinjanje lahko izražamo tudi brez žaljivih besed oz. besed s slabšalnim pomenom in s tem vzpostavljamo kulturni nivo komentiranja.

   #homosi #pederast #pederčine

   • Feriss.H

    Dear Nova24TV Mod 1, izraz pederčina je izjemoma zlorabljen zaradi rime in umetniškega vtisa. Beseda Pederast je v Slovarju Slovenskega Knjižnega Jezika, Homos pa je samo okrajšava od Homoseksualec. Ali ste res mnenja da se besede Homos in Pederast ne smejo uporabljati. Ali je tako sterilno ozračje mogoče rezultat militantnega pritiska z strani vplivnega homoseksualnega kartela ali mafije kot jim pravijo v Ameriki?

    • Nova24TV Mod 1

     Ne, nisem mnenja, da se jih ne sme uporabljati, ampak da jih ni treba uporabljati v vrednostno slabšalnem kontekstu.
     Posebej ne v treh variantah v enem odgovoru. ;-)

     + Rimo in umetniški vtis podpiram. Zlorabe niso potrebne.

 • Tomaž Majer

  Opažam vse več nestrpnosti na tem forumu … nisem pričakoval kaj takšnega na tem demokratičnem portalu. Le kam nas pelje vsa ta nestrpnost. Prav razočaran sem.

  • Bond007
  • Vrhovnisodnik

   Šejtan ti si tipični lewaški komentator, vsi, ki komentiramo na kurah poznamo tvoj domet laganja in ponarejanja, vpraš Rožleta, ostali, ki te ne poznajo te bojo še spoznali, da te malo predstavimo, si naj ogledajo tvoj spot iz pred 25 let, mogoče se jim bo pol posvetilo zakaj nastopaš pod 274 nicki : com/watch?v=wj3IsmymQ4c

   • Tomaž Majer

    Jaz v glavnem komentiram na NOVA24TV – prvi v službi resnice.

    • Vrhovnisodnik

     Zadnje čase, še zmeraj te je videti na kurah, vidim ,da si močno razburil nekatere komentatorje, čeprav tukaj še kar solidno komentiraš in ne lepiš laži, kot si jih na kurah, osebno sem zadovoljen, da si tukaj, se te z Rožletom, Pručkom, Cankarjem in Bildijem mal prvošmo, ker smeh je pol zdravja, tabletke pa le redno jemlji 3 x na dan, če ne se ne boš nikol pozdravu.

     • Nova24TV Mod 1

      Morebitne zasebne medikamentozne terapije niso v javnem interesu tega foruma.

      Držite se teme.

     • Tomaž Majer

      Admin ++++++++++++ čista 10+

     • Vrhovnisodnik

      Šejtan, a ti admine podkopuješ, da te tko ščitijo, kot na kurah.

     • Tomaž Majer

      Ne. Samo promet jim delam. A nis opazu, da so kure crknle odkar me ni tam? Lohk grem pa spet kure en mal zalaufat, če me tu skenslajo …

     • Vrhovnisodnik

      A jim kaj zapoješ, kje je pa Rožle.

     • Tomaž Majer

      Eno mlado Rusinjo sem mu poslal, zdej ga pa ni že 4 ure …

     • Bond007
     • Bond007

      8 za ljubezen.

     • Nova24TV Mod 1

      Žal tudi admin nima meomejenega potrpljenja …

     • Vrhovnisodnik

      Sem videl, hvala, zadnji cajt je že bil, se je prav razkokodakal in še norca se je delal iz vas, ga poznamo iz kur.

     • Vrhovnisodnik

      To niso nobene terapije, ampak je hec, se poznamo, na takšne komentarje še na kurah niso problematizirali, pa so znani, da ščitijo svoje lewe komentatorje, kot je šejtan alais Tomaž Majer. Slovenci vedno hočemo biti bolj papeški od papeža, kar ni nikoli dobro.

    • Vrhovnisodnik

     Ti še dons to poješ, by de vej.

   • stajerc5

    Brez heca: Povej mi poanto na to zadevo, ker ze nekaj casa nisem v “taksnem” lajfu.? Jaz bi tudi rad vedel s cem ali s cim mu ga spuscas!

    • Vrhovnisodnik

     Povej kje si komentiru in pod katerim nickom, pol ti bom laži povedu.

     • stajerc5

      …vedno stajerc5, ops- ali stajerc54, zakaj bi menjal?, ce te brisejo ali karantena ali goli, bolac me kuri al pa svrbica me guzi…

     • Vrhovnisodnik

      Na katerih forumih.

     • stajerc5

      SN, kure, siol net, Finance sem pa samo redno cital, dokler je bil se Kovac, zdaj pogledam pa se samo borzo ali ce napise Sustersic kaksno pametno. Pojavilo se je par mladih pametnih, ampak- sad ga vidis, sad ga ne vidis, nagnali so jih ko cuceke, mislim, mama kuzla je bila prehudobna….

     • Vrhovnisodnik

      Iz kur se te spomnim, na Siolu nisem že 2 let nič napisu, tam sem bil Noki- Tomaž.

     • stajerc5

      Me veseli, da sva malo “pocvekala”, pa ce je vse po sreci se spet “cujemo”! Lahko noc…

     • John

      Zanimiva izkušnja: ko kreten dobi obraz.

      Nobena država, ki je prežeta s korupcijo ni in ne more biti gospodarsko
      uspešna. Boj proti korupcijo mora biti naša prioriteta. Potrebujemo
      poštene politike! Zato gremo pogumno naprej,skupaj z Alenko!

      Ta slogan tudi pove vse. Good riddance, Tomaž Majer.

   • Tomaž Majer

    Nova24TV Mod
    Opozorilo: Držite se teme in ne smetite.

  • baldeagle

   Boj se časov, ko bo nestrpnost udarila v tvoj bedni real life. Domnevam, da bo tudi Slovencem nekoč, ko bodo spregledali, počil film, takrat pa levičarji ne boste varni v nobeni luknji več. Ti časi pa se bližajo s svetlobno hitrostjo, kajti ljudem je vse bolj jasno, da jih je levičarska zblojena ideologija pahnila v zelo nezavidljiv položaj. In to bo zelo kmalu sodu izbilo dno. Takrat pa, verjemi mi, se vam ne bo zgodilo nič dobrega.

   • Tomaž Majer

    Dragi moj, nestrpnost ne vodi nikamor ….. obrni se na našega gospoda Jezusa Kristusa, če čutiš mržnjo v srcu …

    • Bond007

     Drži.Iisus.is

    • Bond007

     Ponastavili so nas.Čim več sreče.

     • Bond007

      Že kurimo.Brez Dimnikarja.

    • baldeagle

     Mržnja ni slovenska beseda, pač pa je ta prevedena v slovenski jezik, sovraštvo.
     In ja, sam čutim kar nekaj sovraštva do priseljencev iz južnih republik ex yuge, kateri se niso pripravljeni integrirati v našo slovensko družbo in kateri se obnašajo vzvišeno do slovenskega naroda v njegovi deželi Sloveniji.
     Sicer sem tudi sam priseljenec v tej deželi, vendar pa sem po rodu čisti Slovenec in to deželo čutim kot svojo rodno grudo in jo zelo spoštujem.

     • Bond007

      Ti si skrita ljubav.Psihoanaliza pa taka.

     • Tomaž Majer

      PRISELJENEC??!!! IN TI TEŽIŠ NAM SLOVENCEM, KI SMO GENERACIJE IN GENERACIJE USTVARJALI TO LEPO NAŠO DOMOVINO???!!! …… tole pa ni lepo od tebe …

     • Bilderberg

      Tvoje ime ni slovensko. Isto kot Jankovićevo.

     • Tomaž Majer

      Moja kri je čista, slovenska. Majerjeva pa ne ….. lohk bi pa tud namest Ivana (rusko ime) postal Janez (ki tudi ni slovensko ime).

     • Tomaž Majer

      Nova24TV Mod 1
      Mod

      Tomaž Majer

      nekaj sekund nazaj

      Opozorilo: Držite se teme in ne smetite.

     • baldeagle

      Zaradi tvoje zločinske komunisične generacije, sta morala moja starša zapustiti svojo rodno grudo. In žalostno je, da ju je tuja kapitalistična dežela sprejela z odprtimi rokami in jima dala možnost preživetja, kakršno bi lahko samo sanjala v lastni domovini.
      Zato vedno odgovorno trdim, da je komunizem največje zlo in sramota, ki se je lahko zgodilo človeštvu, komunisti in podporniki njihove ideologije, pa največji zločinci.

     • Tomaž Majer

      …. in ti si se vrnil? Zakaj že?

     • baldeagle

      Da pomagam to deželo očistiti smeti ,kakršna si ti.

     • Tomaž Majer

      A ti kot priseljenec bi rad počistil Slovence iz Slovenije? Ja, pa ja …

     • Vrhovnisodnik

      – 10.

    • Bond007

     6 11 23.Program ti bremza.

    • Nova24TV Mod 1

     Opozorilo: Držite se teme in ne smetite.

     • Tomaž Majer

      Križ je za vas smetenje? ANTIKRIST neverni …

     • stajerc5

      Nejeverni Tomazek, zdaj si pa na vrsti, pa-pa, dobro spanckaj, dudike ne pozabi….

   • Tomaž Majer

    Nova24TV Mod 1 – Komentiranje ni namenjeno tekmovanju v uporabi
    nizkih, nižjih in najnižjih poimenovanj (žaljivk) za sogovornika, ampak
    vstopanju v kulturni dialog.

    • stajerc5

     Pa kaj res ne vidis, da se trudimo uloviti tvoj nivo?

  • Nova24TV Mod 1

   Zakaj točno visite na tem forumu, če drugačemisleče pretežno zmerjate z janšisti?

   • Tomaž Majer

    Zakaj ne vprašate tiste, ki drugače misleče pretežno zmerjajo s komjunyari?

   • Vrhovnisodnik

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ čista + 10.

   • Bond007

    Odhajamo.Kovčki čakajo.Kar prihjetno je bilo.In preboleli ste.Vse dobro v naprej.

    • stajerc5

     Saj sem vedel, na povabilo si cakal, cmoook….Jacusi ze caka!

     • Bond007

      pISSISEC:

     • stajerc5

      Se nisi na poti?

     • Bond007

      Nain.

    • Bond007

     Novih stotero ,se sonca veseli.

    • Bond007

     Mi paše,če komentarji niso vidni.Da ne žalim ljudi.celi Božji dan.

   • Bond007

    Fukni me v spam.Vse skupaj že žalostno izgleda.Resno mislim.

   • viktorh

    Hvala, namesto mene ste jih vprašali.
    Ne le, da so vredni brisanja, nekaj pa bij le morali blokirati.
    Če nekdo ne napiše niti enega komentarja, ves čas pa se le norčuje in žali so komentatorje, ne sodi na te strani.

 • Tomaž Majer

  Fantje, stopimo skupaj v teh težkih časih. To velja tako za nas Slovence kakor tudi za vas priseljence. Slovenija rabi enotnost, strpnost in mir …

  • stajerc5

   Vse prav napisano, samo tisti “nas” in “vas” zamenjaj!

   • Tomaž Majer

    Jaz sem naš, zate pa ne vem …

    • Bond007

     Ti naš,jaz vaš.Ve kdo zakaj se gre.

     • stajerc5

      Zaradi taksnih, kateri ne vedo zakaj gre, imamo to- kar imamo…

     • Bond007

      Umij se,če imaš dostop do vode.

     • stajerc5

      Ooooh, vodice dovolj, samo nate in na Boy Georga se cakamo, priiidi sinko…

     • Bond007
  • Vrhovnisodnik

   Ćupevšek, ti si Kelt.

  • Bond007

   Nič nam ni.Se ne mudi.Malo opreznosti,pa človek zmeraj rabi.

 • Tomaž Majer

  TEST …… TEST ….

 • Tomaž Majer

  Ta komentar bo izbrisan.

 • bojan

  EU je raspadla …

  dejte no na Nova24TV odstranit kode ki žrejo ram in zamrzujejo brskalnik …

 • John

  Absolutno je treba provokatorje kot je Majer, SuperB odstraniti. Vsakega levega komentatorja, ki pride sem z argumenti, ki pove kaj pametnega, ki prispeva k debati, sem vesel. Ampak takih, na žalost ni.
  Blokirati, ni druge.

 • John

  Slovenija je kredibilna članica schengenskega območja in ima kljub
  povečanemu obsegu migracij nadzor nad schengensko mejo, poudarja
  premier.

  Pa koga nategujete, tovariši?

 • John

  Oh, kako je lepo, ko ni nikjer več videti tistega rdečega križa in njegovih provokacij. Si kar oči človek spočije.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!