Tuji mediji se delajo norca iz Šarca: Edini jezik, ki ga govori, je dialekt mesta Kamnik!

Marjan Šarec (Foto: STA)

Tisti, ki redno spremljajo tuje medije, so lahko opazili, da se ti posmehujejo na račun predsednika stranke LMŠ Marjana Šarca, ki je v petek zaprisegel kot deveti predsednik vlade Republike Slovenije. Pri tem se najbolj obregajo ob njegove kompetence in ob njegovo domnevno nepoznavanje tujih jezikov, pri čemer izpostavljajo, da je Šarec vešč zgolj dialekta mesta Kamnik, kjer je županoval, dokler se ni zavihtel na položaj premierja. 

Hrvaški portal 7dnevno je izpostavil, da Šarec nikdar ni imel kakršne koli odgovornosti, ni napisal niti enega članka, kaj šele knjige, ni ustanovil niti enega samega podjetja; nikoli ni potoval v tujino, in sicer preprosto zato, ker je edini jezik, ki ga govori, dialekt mesta Kamnik. “No, on pa je le storil eno pomembno, zunajserijsko zadevo: imel je šest popravnih izpitov na srednji lesarski šoli.” 

Negativna selekcija eden od temeljnih kriterijev
Nadalje pišejo, da Šarec s svojimi referencami nikdar ne bi bil sprejet na razpis za odgovorno delovno mesto v domačem ali tujem podjetju. Ob tem pa so se vprašali, kako je vendar mogoče, da takšna oseba, ki je bila ljudem poznana po liku Serpentinška, postane premier. “To je mogoče samo zato, ker Slovenija izvaja popolno retitoizacijo družbe, kjer je negativna selekcija eden od temeljnih kriterijev, ki omogoča, da posameznik napreduje v takem okolju,” so zapisali in dodali, da se razlika med Slovenijo in večino Evropske unije nahaja v tem, da je negativna selekcija tista, ki omogoča politično in celovito družbeno promocijo za posameznike.

Po pisanju hrvaškega medija Šarec predstavlja najhujšo perspektivo za prihodnost države 28 let po prvih demokratičnih volitvah leta 1990. Pri tem so izpostavili primer Karla Erjavca, čigar intelektualni doseg je bil na nivoju šefa občinske uprave ene izmed slovenskih občin, nato pa je v času postkomunizma v Sloveniji kar štiri mandate opravljal najpomembnejše politične funkcije v državi. Bil je član vseh strank, ki so v Sloveniji obstajale od leta 1990 do leta 2018, bil je član vseh vlad. Ob tem so se v pisanju obregnili ob Alenko Bratušek, ki predstavlja partnerico v Šarčevi vladi, pri čemer so izpostavili, da si je ta zaradi nepoznavanja tujih jezikov naredila veliko sramoto, ko je leta 2014 kandidirala za mesto evropske komisarke.

“Slovenija je žrtev negativne, postkomunistične selekcije, v kateri nov razred vlada naprej, ne glede na posledice,” izpostavljajo v zaključku in hrvaške bralce opozarjajo, da na srečo Hrvaške in zaščite njenih vitalnih interesov nihče ne more narediti toliko škode Sloveniji kot pa njena lastna vlada. Glede na to, da so tuji mediji ob imenovanju Šarca napačno zapisovali njegov priimek in poleg pripisovali: pretvarjaj se, dokler ti ne uspe, se človek vpraša, kako globoko lahko mednarodni ugled Slovenije še potone?

Foto: Printscreen

 

H. M.

 • xtc

  Baje gre za Kamniško bosanskosrbščino..
  Sicer pa realno moraš bit popoln debil ,dsa narediš koaliciji z levimi fašisti nekako tako kot z Benittom ali Adijem,ob tem pa obožuješ Adolfove socialistične poteze.
  Adijo pames Slovenceljska.

  • Svele

   Hhajajjaja srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha stisnila je prst in odšla hahhahha slovenski dojenčki umirajo hahhahhahha.slovencem zbiranje zamaškov ne gre hahhahhaha.izumrtje neizogibno hlapci z tradicijo pedofilnega incesta slovenceljni izumirajo plitek genetski bazen hajhahha Slovenija nova Švica bogata dežela zamaškov jajjajja

 • sunday

  do sedaj nam je vladal serar, od sedaj naprej pa bo serec – o moja slovenija niti Bog ti ne more več pomagati!!!

  • stane

   Ja setonja–serator

 • Stric iz ozadja

  Ful ste zgodni, clanek na 7dnevno na katerem bazira vecina clanka je bil objavljen 6. 7. 2018, http://www.7dnevno.hr/kolumnisti/tko-je-zapravo-marjan-sarec-potencijalni-novi-slovenski-premijer/ napisal pa ga je Boštjan M. Turk kot kolumno, tako da ne vem ce on steje za tuji medij, ki se dela norca iz Sarca. Razen ce zivi na Hrvaskem.

 • VERRZIFIKATOR

  Darjan Kamnikar

  UBOGI ŠARPLANINEC IN GOSPODAR

  So spravili sosedje se nad cucka,
  šarplaninca zmerjali neskončno,
  češ da zanj v dežju je vreme sončno,
  da ne laja, ampak vedno jucka.

  Šarplaninca so za tarčo vzeli,
  ker vso ulico je onečastil,
  neženirano po njej lomastil,
  bi za konjederca ga ujeli.

  Pes da tumast je in zanemarjen,
  bevska da le dialekt lokalni,
  v svoji pasji drži pa oralni
  kot odklon od pasme je poudarjen.

  Ubogi šarplaninec se zasmilil
  je še meni, psov ki res ne maram,
  in zato sosede zdaj pobaram,
  kdo je šarplaninca v to prisilil.

  Kje ima ta cucek gospodarja,
  da takole revež se obnaša,
  naj po tem se vsa soseska vpraša
  in pa koliko je stal denarja.

  Gospodar da je njegov pritlehen,
  so v en glas planili zdaj sosedje,
  torej, pravim, znano je sosledje,
  kje rešitev za problem nenehen.

 • Djuro Sumar

  Piše, da se tuji mediji norčujejo iz Šarca, potem pa navaja le ene rumene hrvaške cajtunge.

  • mona lisa

   Kdo pa se še ne dela norca pa se še bo ko bo ta butalec začel potovat in streljat kozle tudi izven naše države.

   • Janez

    Nikakršnega potovanja ne bo.Tudi ata Kučan si ni upal nikamor potovati,Pravzaprav,ga nihče ni k sebi povabil,razen Balkancev in Rusa.Za te pa ni treba znat tujih jezikov.

   • Djuro Sumar

    Vidim, da si tudi vedeževalka. Vse veš že vnaprej. Ker veš kaj se bo dogajalo, mi povej, kdaj bo Janez Janša ponovno predsednik vlade.

 • APMMB

  Da tujina spremlja politično sceno v Sloveniji je pretirana izjava. Slovenija je zkotna nepomembna državica sredi Balkana, ki ni zanimiva prav za nikogar v Evropi.
  Zavedati se moramo, da smo si sami izvolili Šarca, da mu bomo dovolili vadati naslednja štiri leta in sami bomo ugotovili kaj zmore in kaj ne. Najverjetneje bo še slabši, kot predhodnik.Če ne zna angleščine ali kakšnega drugega jezika pa je to velika prednost, Vsaj neumnosti po svetu ne bo stresal. Mar ni to prednost, ki se je lahko le veselimo.

  • tiovv

   Ne ni to nikakršna prednost pač pa dodaten strošek, ker mu bo treba še prevajalca plačevat.

  • mona lisa

   Nismo volili Šarca. Ni bil nikoli in ne bo zmagovalec volitev. Zmagal je Janša a lopovi so ga zminirali.

   • Zvone Cernac

    Če pa ni privabil nobene stranke. Slab politik je Ivan.

    • macon

     Ne gre za politiko, temveč za totalno oblast levega režima, da krade milijarde. Vam levim so demokratične oblike samo za fasado, drugače ste navdušeni nad totalitarno diktaturo in represijo in kriminalom, ki ju spremljata.

 • Franjo Trojner

  Hrvati so se norčevali tudi iz Cerarja in norčujejo se iz Šarca, ves čas pa so nategovali Rjavca.
  Bog nas Slovencev gotovo nima rad, saj nam v kjučnih trenutkih skoraj vedno nameni najslabše možne voditelje naroda.
  Strici in tete, ki furajo globoko državo nam vedno znova nastavljajo bebave podtaknjence v sam državni vrh in to samo iz enega razloga, da se sami nato lahko brezskrbno, brezsramno in nenasitno prenažirajo iz našega skupnega državnega korita.
  Šarec, Židan, Cerar, Rjavec, Katičeva, Mrakova, Počivalšek, Leban itd bodo rešili Slovenijo??? Ne me jebat no! Toti bodo zajebali še tudi tisto kar se zajebati skoro ne da! Ma kaj ste volilci mislili na volitvah, da ste volili za tako zelo nespodobne in nesposobne kadre??? Vsem, ki ste s svojo bebavo odločitvijo na volitvah omogočili, da nam vladajo idioti bi bilo potrebno takoj za dobo 12 let odvzeti volilno pravico, vsem tistim, ki pa na volitve niso odšli pa za 20% dvignit vse davke. Tokrat ste res zajebali volilci, samo upamo lahko vsi skupaj, da on Šarec v vlogi premiera do bližnjih predčasnih volitvah ne naredi preveč škode.

 • resnicaboli

  Kam bo pa šel kakšen tuji jezik saj v njegovi glavi je komaj prostora za tistih šest popravnih.

 • von Rhein

  Hrvatje so pozabili (ali spregledali),da odlično obvlada jugoslovanščino,ki mu zagotavlja komunikacijo na nivoju po Balkanu.Dokaz:vic o mujotu in opici,ki ga je pripovedoval na vaških veselicah. Seveda šele potem,ko so starši poslali otroke spat.

 • Tjaša

  A to je še en od medijev sekte SDS?

  • mona lisa

   Taki debili kot si ti so nas spravili v ta drek.

 • Miha

  Ta članek je napisal Turk za obskurni ustaški portal. Boli kita hrvate za naše politike, majo s svojimi kreteni dovolj težav.

 • antimur

  Takšen teleban in pokvarjenecc kot je to teslo kučnanistično Šarec, pa ne najdeš. Temu norcu se je uspelo v parih dneh razkrinkati kako misli voditi vlado, seveda diametralno kot je obljubljal, novi obrazi pa to. Vse kar ima samo malo smradu po Kučanu, je pokvarjeno, antislovensko in zelo zlobno.

  • Lea Pralines

   in prav ta Šarec vam jebe mater domobransko,pa še levo stranko bomo pojačali …skrij se v luknjo domobranček kamor spadaš!!

   • antimur

    Svetoval bi ti, da prilezeš iz hoste in tistih krvavi dni, pa ne obkladaj z domobranci slovenskega domoljuba, kajti zna se zgoditi, da v teh časih takšno gobcanje ni najbolj zdravo.

    • Svele

     Snema se film biografski o vaških domosralcih naslov A si ti tud not padu hahahhahhaha živela huda jama Barbarin hostel hahhahahah javni WC bo zgrajen nad hudo jamo .poanta drek gre h dreku hajjajja

   • Svele

    Domosralsko dojenčki umirajo hahhajahha zbiram zamaške za slovenske dojenčke hajhahha.civilizacija hajjaujajankoliki za otroke gre hahhahah stisnila je prst in odšla za vedno hajhahhahah

 • if

  Ne glede na vir vsebine članka je dejstvo, da članek v polnosti zajema realnost politike v RS.
  Tega dejstva ni mogoče izpodbiti!
  Čas in stanje ga bosta potrdila!

 • Lea Pralines

  Pa kdo jemlje hrvate za neke spoštovane …pri sebi naj naredijo red,kar jim itak ne bo uspelo..karakterno so pa podn glede na opdnose s slovenijo in za take kikirijije si bi člobvek belil glavo….Vsem vam gre v nos kako je poipušil janša in sds…ves ta ppropad si je janša gradil leta in leta s svojimi ritolizniki,no sedaj pa lahko samo gleda kako bo moral delati pod taktirko Šarca.In prav je tako..

  • slosin

   a da bo JJ moral delati pod taktirko Šarca….ne mi rečt, a ga je komedijant vzel v vlado? Nč ne vem o tem….jest sem skoz mislu, da bo v opoziciji…A tud to noč ni blo nč seksa?

  • Janez

   Počakajte še malo ,vlada še ni sestavljena,in gospod Janez Janša ni “popušil”(ne vem ,če je ta beseda Slovenska).Na Čefurščino pa se ne spoznam.Počakajmo,”hruške še niso zrele”.

   • Svele

    Hahhahhahahahj upam da tudi tebi se srce para da ti umrejo otroci vnuki nedonošenčki hahhahah stisnila je prst in odšla hahhahha slovenska golazen umira v porodnišnicah hahhahahah popusila je hahhahhaha Irak zamaške za slovenske golazni ki umirajo v porodnišnicah hahhahahah

 • Novakec1

  Kje lahko dobim barvno sliko- vsaj 1x1m- novoizvoljenega premiera, uno s klobukom.

 • AlojzZ

  Avtor besedila je dr. Boštjan Marko Turk, spletna povezava pa je http://www.7dnevno.hr/kolumnisti/tko-je-zapravo-marjan-sarec-potencijalni-novi-slovenski-premijer/.

  Kdo je dr. Boštjan Marko Turk? Doktorand pariške Sorbone, ki predava francosko književnost na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Zanimivo o njem je, da ga je Zbor za republiko hotel izključiti zaradi “njegovega grobega blatenja, lažnivega obtoževanja in osebnih diskreditiranj članov Zbora in oseb iz slovenskega javnega življenja “.

  Zbor za republiko je široka iniciativa oseb, ki so zavezane demokraciji in Sloveniji, zato je samoumevno, da morajo člani upoštevati osnovne etične postulate medsebojnega komuniciranja.

 • opazovalec

  In vendar je ta “Serec” peljal scat najboljšega slovenskega politika zadnjih 70 let, ki je celo zmagal na volitvah, pa zaradi zamer vseh v Sloveniji ni bil sposoben pridobiti podpore kakšne resnejše stranke. Tudi to nekaj po ve o objektivnosti poročanja OrbanoveTV24, medija v službi resnice (beri plačano propagando).

  • Janez

   Šarec je”peljal scat” sam sebe in vzročno tudi nas poštene Slovence,ki bomo morali iz žepov pokrivati “pizdarije”,ki nam jih ta “nedonošena” vlada pripravlja.

   • Svele

    Srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha ni nedonošenčki hahhahah stisnila je prst in odšla hahhahha peljala je scat starše hahhajahha zbiramo zamaške za črta

 • tarantela

  Znati je treba, to pa Janš ni uspelo. Pa Junker? Na najvišjem položaju!

 • mona lisa

  To kar se je zgodilo v Sloveniji je kriminal največjih razsežnosti. Kučan in lopovi so napisali scenarij ki so ga z skupnimi močmi uspeli realizirat. Za izid volitev jim je bilo vseeno. Odločili so se zminirat zmagovalca. Na volitve so spretno dali svojega dvornega norca. In ta dvorni norec je na koncu postal vladar samo za javnost. V resnici pa vlada stara lopovska kloaka ki dela nezamisljivo škodo državi in državljanom in krade in črpa kar je v tej Sloveniji še ostalo. Država in ljudje so pa že tako ožeti in izčrpani. Mladi ki imajo možniost bežijo iz države v državo pa se sprejema migrantski drek ki nas tudi črpa in ogroža. Vprašujem se kakšen narod smo Slovenci da vse to stoično prenašamo in ne stopimo na prste tej lopovski bandi in je zdaj že tako samozavestna in pogumna da krade že takorekoč pri belem dnevu in vsej javnosti na očeh.

  • tarantela

   Odločila je večina volivcev.

   • if

    Večina volivcev, večina DEMOSa, je določila SDS. Toliko matematike premorete?

    Vladavino DEMOSa je, naklepno, povozil nedmokratični del države!

    • Zvone Cernac

     Najboljša Demosova stranka je bila na volitvah 1990 šele tretja. Prvi so bili komunisti s prek 17 % glasov, druga pa socialistična mladina s 14,5 %.

     Janševik pohlevni.

     • if

      Pohabljenost demokratičnega dela intelekta povprečnega volivca je s tem dokazana.

  • Svele

   Zaradi kraje zamaškov z strani politikov je umrla slovenska dojencica hahjhahHa stisnila je prst in odšla hahhahha

 • sloustava

  Vsem norim volivcem Slovenije privoscim titoizem! Ko boste zrli travo, bo prislo do katarze, sodisc in Doba. Kdo se bo gnetel na tej metli? Kucan, Golobic, cistokrvni mesanec, mudzahedinke in sedanja “Vlada “!

 • tarantela

  Na tržnici imajo dobre pomirjevalne čajčke, bojda bodo odprli čajnice, kjer bodo desni dobili prvo pomoč, vrste pri psihiatrih bojo namreč dolge, ljudje pa obupani….

  • slosin

   uf, že na vse zgodaj si jezna, kaj bo šele popoldan … Ne vem, če si opazila, tako piše hrvaški portal 7dnevno ….Ja, možno pa je, da so tak članek naročili naši ta desni, verjetno sam Janša….

  • tohuvabohu

   Spomni se, frčafela, kako ste cvilili pod Janševo vlado.

 • Zvone Cernac

  Boljši naglas kot grosupeljščina.

  Janševik pohlevni.

 • Janez Novak

  Serpentinšek, pardon, Šarec, je produkt Kučanovih medijev. Človek po njegovem okusu. Politični in vsestranski nevednež, ki bo za vodenje države hočeš-nočeš potreboval prišepetovalce iz ozadja. Idealen predsednik vlade za strice iz ozadja in njihovo parazitsko klientelo, ki pleni državo in državljane. Ampak velika prednost Šarca je, da ni Janša. Janša ima namreč svojo klientelo.

 • Zvone Cernac

  Aha, šele zdaj vidim, da je ta “medij” ena obskurna hrvaška zadeva, za katero je članek napisal Boštjan. Težko bi temu rekli odziv tujega medija.

  Janševik pohlevni.

 • Soave

  Resni medij v tujini in pri nas se ne bi smel na ta način norčevati iz človeka, ki je pač premier naše države..
  Pa je prav vseeno na kakšen način je prišel tako visoko.
  Jaz po eni strani obsojam levake in desnake, ki take nesramnosti trosijo v intervjujih za tuje medije. Saj je dovolj za povedati. Normalnih, a važnih stvari, ki jih ta človek ne zmore in ne zna.

  Morali bi se zavedati, da so ga ljudje volili. Torej se norčujemo iz nas samih. Tistih, ki so ga volili in nas, ki nismo prav nič naredili, da mu ne bi uspelo.

  • Zvone Cernac

   Janševiki smo naredili ogromno za to, da je Šarec sedaj vladar.

   Janševik pohlevni.

   • Soave

    S tem se pa delno strinjam.
    Glavarji desnih strank se niso znali zmeniti in sedaj imamo. . . . . . Šarca.

    • Zvone Cernac

     Katere pa sploh so desne stranke? SDS, kjer je več kot polovica kadrov bivših komunistov ali NSI, kjer podpirajo Kučana in njegove privilegije?

     Janševik pohlevni.

     • čopkovseved

      Sem pripadnik desnice in prav je, da je leva opcija prevzela oblast, kajti le s popolnim propadom države , bodo ljudje začeli razmišljati in noben levi medij jim ne bo uspel oprati možganov! Žalostno, ampak tako ste tisti Slovenci,ki iščete koristi na vsakem koraku želeli!!!!!! Pohlep nekaterih sega do oblakov. Me pa še vedno zanima poreklo tega Šarca!

     • bednick

      Šarc je iz epruvete.

     • žogica

      Pa tudi, če bi bil, kaj bi bilo narobe?

     • bednick

      Mišljena je politična epruveta stricev iz ozadja.
      Kar se pa tiče otrok iz epruvete, sva pa že pri biznisu, kapisch?

      p.s.:
      če boš skušala slučajno kej moralizirat okol otrok iz epruvet , greš v blocked group.
      Zame to ni naravno in dolgoročno škodljivo .
      No mercy.

     • žogica

      Vrni se v 18.stol. in blokiraj, srečno!

     • Svele

      Umrla dojencica je na vsakem koraku iskala korist ni je najdla stisnila je prst in odšla hahhahha srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha.slovenceljni umirajo v porodnišnicah hahhahahah zbiramo zamaške za slovenske dojenčke hajhahha

     • Soave

      Dej. . . . dej, no ?

     • Zvone Cernac

      Hm?

      Janševik pohlevni.

   • bednick

    A si ti mal moten?

   • if

    Avtor izjave “Janševiki smo naredili ogromno za to, da je Šarec sedaj vladar” s, z rabo prve osebe množine, štejete za janševika pohlevnega.
    Definirajte se v tej vlogi!

    Glede na vaša stališča ste volilec, ki mu je komunizem okvaril demokratični del intelekta.

    • Zvone Cernac

     Zmagovalec volitev ni na pogovore pridobil prav nobene stranke, celo zavrnil je mandat, ki mu ga je hotel dati predsednik. Ta poteza je neposredno vplivala na to, da sedaj vlada Šarec.

     Janševik pohlevni.

     • if

      Zmagovalec volitev na pogovorih ni srečal leve stranke, NSi je bila na pogovrih, ker so levičarji že predvolinlno sklenili pakt izključevanja in povolilno nedemokratično izključili 220 000 volilcev, ki so na prvo mesto postavili SDS.
      Torej, odziv JJ je poteza funkcionalnega intelekta, vaše stališče je posledica okvare demokratičnega delča intelekta.

     • Zvone Cernac

      Torej “levičarska” koalicija je nedemokratična, DEMOS-ova koalicija, ki je vnaprej izključila komuniste in socialistično mladino, čeprav sta to bili prvo in drugouvrščena stranka, pa je bila demokratična?

      Janševik pohlevni.

     • macon

      Bedak, socializem je takrat ekonomsko propadel, komunisti so imeli na grbi ogromno še svežih zločinov in južneje so se že napovedovale vojne. Normalna družba bi komuniste prepovedala, jim zaplenila premoženje in kriminalno vodstvo zaprla.

      Tvoje laganje o demokraciji je predstava Goeringa na Nurnberških procesih, ki se mu je zdelo demokratično, da bo kandidiral na demokratičnih volitvah in ob vsej zakulisni udbaški (gestapovski) mreži in fondih seveda gladko zmagal.

      Fašisti in komunisti ste pač isti in to vseskozi izražate.

     • tohuvabohu

      Cepec betežni. Da koga povabiš, je dejanje dobre volje. Ne gre za nobeno PRIDOBIVANJE. Se pač niso hoteli pogovarjati in sedaj imajo problem, ker jih ljudstvo za to ne bo nagradilo.

   • Igor Karlić

    Tako mlad pa že na idiot block listi.

  • Pesjan

   Če nekdo pove resnico da je naš predsednik vlade navaden kreten nastavljen iz strani komunistov da bo omogočal levim kriminalcem iz foruma 21 nadaljevanje plenjenja to ni norčevanje ampak resnica,koliko ljudi pa je to bedo od človeka volilo se tudi ve,volili so ga tisti ki mislijo da je Serpentinšek še vedno v svoji vlogi klovna,samo da je sedaj pozabil na svoje občinstvo in se klanja samo tistim kateri so ga delegirali na položaj uničevalca slovenske dostojanstvenosti,če rečeš ženski ki se goni ko psica kurba je nisi užalil ampak povedal resnico,enako je z tem kučanovim izprdkom amen.

   • Soave

    Imaš prav.
    Vendar ima vsak zakaj, svoj zato.
    Le škoda, da si dal ono zadnjo pripombo.
    Da se ženska kurba, potrebuje – po navadi , no – kurbirja.
    Oprosti.

   • Svele

    Vencelji zarukani zaradi političnega salabajzerizma hahhahhahha srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha stisnila je prst in odšla hahhahha

  • tohuvabohu

   Nekaj takega je tudi Šarec povedal: ko prideš na določeno točko, te nihče ne vpraša, kako si prišel do tam.

 • bednick

  Tuji mediji?
  Nova24, spet iz muhe delate slona!

 • Vera

  Bolj kot tole norčevanje iz Šarca nas mora skrbeti koga in kam daje mogoče ministre .Niti iz svoje stranke še baje nima nobenega , ker jih išče v ” strokovnih krogih ” .Vse lepo in prav, če bodo res dober kader . Še to : Katićeva nikakor ne bi smela prevzeti pravosodnega ministrstva , saj se je že na obrambnem zelo , zelo slabo izkazala.”Šaleški lobi ” ne bi smel imeti nobene premoči, nad državnimi ustanovami !

  • Svele

   Slovenija samostojna brez zamaškov.hahhahhahahastisnila je prst in odšla hahhahha

 • centurion

  “…: Edini jezik, ki ga govori, je dialekt mesta Kamnik!…”
  A niti materinega biološkega(šiptarskega) ne?
  Shit.

  • KAPIBARA

   Počas se bo zvedlo, od kot detece malo, biološko, izvira..

   • Svele

    Hahhahhaha zbiramo zamaške za slovenske dojenčke hajhahha srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha stisnila je prst in odšla hahhahha

    • KAPIBARA

     Pa ti še lohk dihaš, od vsega tega smejanja..?? al si upam, že na aparatih.. ??

     • Svele

      hahhahhhA premalo zamaskov imam hahhajajjaslovenija Nova Švica bogata dežela zamaškov hahhahha srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha stisnila je prst in odšla hahhahha zaradi političnega salabajzerizma hahhahhahha

  • Svele

   Srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha stisnila je prst in odšla hahhahha ni ji všeč kampanja princa teme za otroke gre hahhaha

 • Duhec

  Brihtn ni, mogoče bo pošten.

  • macon

   Ja, sigurno, glede na zaledje, ki ga je nastavilo. Tudi, če bo samo pohlevno kimal zakulisnim rabotam, bo sokriv.

 • južnificirana_si

  kako lahko nekdo, ki je končal vsaj srednjo šolo ne zna angleščine?

  • Zvone Cernac

   Podobno, kot Ivan ali Alenka.

   Janševik pohlevni.

   • južnificirana_si

    kraja tuje identitete, je kaznivo dejanje

    • Zvone Cernac

     Ne kradem nobene identitete.

     Janševik pohlevni.

  • Janez

   Potemtakem tudi prismojeni Šarec ni končal “lesarske šole”

 • Krtača 20

  Desni, v Vatikanu so zmolil en očenaš za vas. Ampak zdaj pa konc sočustvovanja, red je red. Predklon! Vazelina ni, cerkev špara. Bo bolj na suh….

  • tohuvabohu

   Indijančki so gotovo ponosni nate, ki tako lepo skrbiš za njihov ugled, izkazujoč strpnost, ljubezen do drugačnih in podporo človekovih pravic ter socialne države. Bumbar.

   • Svele

    Slovenija nova Švica .zbiramo zamaške za umrle dojenčice hahhahhahha

 • if

  Pravkar oblikovana vlada RS je v sosednji Avstriji kotirana na borzo pometačev ceste!

 • bubamara

  Politiki so zrcalo ljudstva. Bo kar taprav.

  • Svele

   Civilizacija zbiranja zamaskov hahahhahhaha srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha.stisnila je prst in odsla.hahhahaha smo premalo zamaškov zbrali hahhajahha otroke gre hahhahhaha

   • slosin

    a jest pokličem 112, al znaš sam..?

    • Svele

     Premalo zamaškov imam hahhahhaha Bavčar pokradel vse zamaške hahhahhahha stisnila je prst in odšla hahhahha bavci vrni nam zamaške jajjahjajJ

    • Svele

     Zbiranje zamaškov vam ne gre hahhahhaha Slovenija nova Švica hajjajjaj srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha stisnila je prst in odšla hahhahha zaradi političnega salabajzerizma hahhahhahha

 • Zvone Cernac
 • opazovalec

  Tuji mediji se delajo norca iz Šarca: Edini jezik, ki ga govori, je dialekt mesta Kamnik!”

  Boljši naslov bi bil, Kako se delajo norca iz Šarca propadli slovenski politiki (alias dr. B.M. Turk) v tujih (obskurnih) medijih.

  In to tale tulivizija v službi neresnice objavlja kot udarno zgodbo. Poden od podna!

  • tohuvabohu

   Ne joči, peterček.

 • župnik cefizelj

  kaj pa je ivan janša!? propadla komunjara, posrane osamosvojitvenih manevrov in večni luzer! angleščina našega ivana se pa sliđši kot kruljenje prašičev med klanjem!

  • tohuvabohu

   A ti tekmuješ s krtačo, hehehe, kakšen izmeček.

   • Svele

    Srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha dojenčki vam umirajo za otroke gre hahhahhaha ko je ovde lud hahhahhaha civilizacija zbiranja zamaskov

 • Sredina

  Koliko jezikov pa vaš poliglot Ivan obvlada? Sovražni govor ni jezik mimogrede

  • trumpet2018

   lej, tukaj imaš svobodo govora, na 24 kur je nimaš, sicer pa tu ni govora o Janši, vedno privlečete JJ-ja, ker nimate nobenih argumentov. Jaz na primer Janše nikoli ne omenjam.

   • žogica

    Če je zate svoboda govora podtikanje laži, poniževanje, zasmehovanje………., potem si na slabi poti. Ali novinarski kodeks to dopušča, kje je profesionalnost pisuna H.M., ki se še s polnim imenom podpisati ne upa….. Tudi svoboda govora ima svoje meje!!!!!!!!!

    • macon

     Tip s šestimi popravci na lesarski se zasmehuje kar sam, ni potrebno nobene dodatne podpore za to. Žal za take navijate samo njim podobni veleumi. Taki kalibri nimajo kaj delati na visokih izvršnih pozicijah, ker lahko vse samo zaj.bejo.

     • žogica

      On ima diplomo, ti pa lahko samo sanjaš. Kot vidiš, je sposoben sestaviti vlado, ti pa jajo se lahko skrijeta….

     • macon

      Žogica, imam dve diplomi in na nivoju osnovne in srednje šole nisem bil niti blizu popravcev, na nivoju uspeha raznih kurcev palcev šarcev pa nisem, ker se ne plazim kot črv pred “družbeno nadgradnjo”.

      Šarec je še en žalosten dokaz vladavine negativne selekcije pri nas.

    • tohuvabohu

     Povej to svojemu prijatelju sveletu.

     • Svele

      Hahhahhaha zbiranje zamaškov vam ne gre hahhahhahha srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha stisnila je prst in odšla hahhahha

     • Svele

      Primc teme za otroke gre hhajajjaja Slovenija nova Švica bogata dežela zamaškov hahhahha stisnila je prst in odšla zaradi političnega salabajzerizma hahhahhahha

    • slosin

     ….neumnost levičarjev pa nima mej….

   • Sredina

    Razen trikrat v zadnjem komentarju haha

  • Black_Raven

   jebote janez te jebo…

   • Svele

    Lebac ti jebem da ti jebem lebac hajhahha dobar si gavran

  • tohuvabohu

   Spet trolaš, siromak mentalni?

   • Svele

    Retard familija Janša je poginila hahahhahhaha

   • Svele

    Hahhahha srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha a ti je otrok umrl hahhahhahahahj političnega salabajzerizma hahhahhahha

   • Sredina

    Torej nobenga

  • Svele

   Jezik razcepljen.lazi zarote intrige hujšanje manipuliranje uzurpator.janez Janša aje poliglot

 • žogica

  A še kar norčevanje, poniževanje……., še znate kaj drugega, kot poniževat in zasmehovat ljudi, ki niso vaši (Janezovi)? Tudi, če bi bilo vse to res, pa ni, nimate nobene pravice, tako degradirati človeka…. Šarec je premier, vi tega ne boste preprečili, kažete pa, do kam seže vaš profesionalni nivo pisanje. Tak medij nima bodočnosti, jaz samo upam, da bo tudi Orban to čimprej spoznal!

 • Franci Kociper

  Nekdanji Ameriski predsednik Regan je igral v 60 westernih torej je bil tudi profi igralec pa se nihce ni spotaknil. .. se vec zelo uspesen je bil. Popravni izpit v soli?? In kaj potem? Poglejte nasi politiki ze 20 let delajo popravne izpite in vsakic je slabse ker jim hlapci pustimo. Pa dajmo se Sarcu priloznost on uporablja kmecko logiko kar jo ostali ne. Samo murgelskega palcka in njegove prisklednike je potrabno odstaviti.

  • joza joza13

   No Franci, pa jih odstavi.
   In ne ti nam, da gre tudi brez kompetenc. Ja, gre, gre… vragu v rit gre!
   Zdrava kmečka pamet pa ne sreča vsakega, ki si jo zgolj želi.

  • zokispoki

   Ja pajade ! Ali mislis, da je to
   peskovnik za igranje, ali kaj ?
   Dajmo mu priloznost, ali res ?
   Ja koliko nekompetentnim tretjerazrednim luzerjem pa se, moram dati priloznost, koliko let dragocenega casa in izgubljenih priloznosti naj se zabijemo ?
   To ti povem vnaprej, to je banda luzerjev, ki ne more dokazati nicesar, razen tega, da
   bo slo vse po starem. NEDAMO MI TEKOVINA NASE REVOLUCIJE, kenede drugovi i drugarice !

  • macon

   Popravni izpiti (6!) v zelo lahki šoli pomenijo, da je neumen. Taki nimajo kaj dobivati priložnosti kot predsedniki vlade, ker to daleč daleč presega njegove sposobnosti razsojanja, vodenja procesov, matematične logike, če je verjeti njegovemu bivšemu šefu občinske uprave ne premore niti socialnih sposobnosti.

   Glumač nima za sabo nobenih omembe vrednih vlog razen najbolj vulgarnega spakovanja. Njegove vloge so daleč za Reganovimi westerni.

  • Duhec

   Res je, da upanje umira zadnje. Ampak poglej ljudi, ki jih nastavljajo, ki bojo vladali. Tko da, niti upanja več ni. Slovenija ne bo propadla, bojo pa ljudje, ki so jo prisiljeni financirat.

 • Capi

  Me zanima katero državo bo najprej obiskal Serpentina………tu se bo videlo kam pes taco moli

  • Vojteh Dovč

   sam ne ameriko

   • KAPIBARA

    A, ve se, Vatikan..

   • Capi

    Za obisk ZDA sploh nima šans, Trump ga še za vajenca v svojih šovih nebi vzel, hahaha……

    • Josip Broz Tito(UDBA)

     Trump, kateremu grozi “impeachment”. Vsi v njegovih krogih obsojeni “kriminalci”. :)

     PS: Sem podpornik Trumpa. :)

     • Capi

      Čuj ti diktator, v ZDA levaki, “kvazi demokrati” ustvarjajo podobne stvari kot tukaj z Janšo in SDS

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Janša je obsojeni kriminalec, kateri je že bil v zaporu. :)

      PS: Trump nikoli ni bil v zaporu, niti je bil obsojen. :)

 • Duhec

  Ko bomo lačni, se bomo zbudili. Prej pač ne.

 • tohuvabohu

  Hehehe, za Avstrijce je Kamnikaze “Anti-Establishment-Politiker”. In kot tak je najbolj primeren za vodenje beton-levakarske vlade. Kmalu bomo spet v dobrem starem socializmu
  https://www.kleinezeitung.at/service/newsticker/5481403/AntiEstablishmentPolitiker-Sarec-neu.er-Premier-Sloweniens

  • KAPIBARA

   Moja generacija je navajena , “po pomoč”, čez mejo hodt
   – boga današnja mladina, ki pa sam gsm obvlada..

   • Svele

    Hahhahhaha zbiranje zamaškov vam ne gre hahhahhahha srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha stisnila prst in odšla hahhahha

 • Vojteh Dovč

  povejte mi en tuji medi ki se razume v slovenske dialekte–kre–ni…še svojega ne razumejo.
  kakšen dialekt pa govorijo v kamniku.

  • Duhec

   Naj govori kakor mu paše, ostaja pa dejstvo, da je bedak. In tak, to ne bi smelo bit pred vlade, ne bi smel vladat. V bistvu pa on bo samo kimal, torej bo še slabše, apetiti lopovov bojo še večji.

  • KAPIBARA

   serpentinšek naj ti kaj pove..

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  In s takimi članki, vi mislite osvojiti Slovenijo, da ljudje glasujejo za SDS. :)

  PS: Vi sovražnikov, ne rabite. Sami se boste uničili. :)

  • slosin

   jok, sovražnike potrebujejo komunjare, brez njih ne funkcionirajo..

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Če vodstvo SDS-a javno izjavi, da ne bodo sprejeli oz. izničili EU direktivo o orožju in sprejeli, zakon kateri bo omogočal nošenje orožja za samoobrambo, bo dobil moj glas. :) #RightToBearArms

  PS: In skupaj še glasove 40.000 ljudi. :)

  • slosin

   a pol SDS sprejema evropske direktive o orožju…sam vprašam….

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Po moje tako evropsko-usmerjana stranka podpira vse, kar se EU spomni. :(

    PS: Upam, da se motim. :)

    • slosin

     Še huje je, da vse evropske bedarije potrdi vlada, ki ni pro
     evropsko usmerjena…

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Najbolj me čudi, da nobena stranka ni igrala na to karto. Edino SNS je povedala besedo ali dve o tej temi. :)

      PS: Miljon svetovalcev, pomočnikov,… Očitno ne vedo, kaj delajo. :)

 • Olga2345

  Dober dan REVSCINA! Dober dan VENEZUELA!

  • žogica

   Tebi ni pomoči, ti boš vedno revna, ker tako hočeš!

  • Svele

   Dober dan za umrlo dojenčico stisnila je prst in odšla.hahhahajha Slovenija nova Švica bogata dežela zamaškov hahhahhahha.

  • Ales

   Slovenija ima največ jo gospodarsko rast v Evropi po zaslugi leve vlade. Če bi bila sds na oblasti pa bi se res približali Venezueli. Piz..de fašisti ne…

   • Olga2345

    Vic stoletja!

   • Black_Raven

    čimprej zamenej dilerja…

   • tramal

    Če nas Nemčija nebi vlekla naprej ,bi bili še sedaj v kameni dobi.Razumljivo je da ker smo v recesiji daleč najbolj padli ,da se nam mora rast dvigniti ,da dohitimo albanijo.

   • if

    Primorski človek avtorja take izjave pospremi z besedami “nejhej, kej nvejš, de si mona”

 • Olga2345

  “Vi dont nid mani, vi nid tajm” (po mojškri), da vse pokrademo za Milana in partijo!

  • Svele

   Zbiramo zamaške za tvoje otroke vnuke itd hahhahhahha srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha stisnila je prst in odšla hahhahha

   • zokispoki

    Cefur, kus. Ali znas se kaksen drugi stavek, rahlo si dolgocasen !

    • Olga2345

     Saj bi prišel k sebi…revolucije žre lastne otroke!

    • Svele

     Srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha stisnila je prst in odšla hahhahha zaradi političnega salabajzerizma hahhahhahha

   • Steiermark

    Drugo kot, da si psihopat in brez srčne kulture ter duševno zaostal, se zate nemore reči!

    • Svele

     Ja in vi ste altruisti hahhahhaha hlapcem pedofilom vzgojeni v tradicionalnem incestu ne gre lih zbiranje zamaškov hahhahhaha srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha stisnila je prdec in odšla hahhahha zaradi političnega salabajzerizma hahhahhahha

     • Steiermark

      Mene, vi pedofili, z rdečo zvezdo, po vzoru pedofila tita, nikoli niste dobili v kremplje! Je pa po komunističnih šolah bilo na tisoče komunističnih učitelje, pedofilov, ki so imeli pravico, ne da bi bili za to kaznovani, kot tito, pedofilirati majhne otroke, 9. letne dečke in deklice (kot njihov velik vzornik tito), pa vse do 12. 13. letnic….. nikomur ni bilo nikoli sojeno, danes pa prav zato dvigujete svoje jugokomunistične pedofilske glave in obsojate vse druge, za zločine, ki ste jih zagrešili!

 • Olga2345

  Prva skrajno leva fašistična vlada v Evropi po drugi svetovni vojni!

 • Duhec

  In kako bo debeluh, ki se spozna na kravje riti pred DZ?!

  • Josip Broz Tito(UDBA)

   Kaj? :)

   PS. O komu govorite?. :)

   • Duhec

    Morš priznat, da je Židan navadno zaostalo tele.

 • Duhec

  In kako bo igralec, mizar pred vlade, če nima stika z realnostjo?! Se skoz spakuje. Življenje pa ni igra.

 • Duhec

  Kako bo Katičeva min za pravosodje, če v življenju še ni nič nardila, razen lizala anuse, da je kam prilezla?!

  • Josip Broz Tito(UDBA)

   Če je “lizala anuse”, da je prišla tako daleč, je verjetno zelo dobra v tem “poslu”. :)

   PS: Imate njen kontakt? :)

   • Duhec

    Lol.

  • učko

   Ah, če znaš samo eno stvar, pa tisto zelo dobro, je več vredno kot za znaš 1000 stvari povprečno. Ona ga zna potegnt, brez dvoma !!!!

 • Duhec

  Skratka, normalnih nikjer ni in jih ne bo. In toooo se plačuje. Zakaj sploh imamo parlament, da se zbirajo največji lenuhi in bedaki?!

 • Tomira Breluga

  Pišete o tujih medijih, navajate enega samega, pa še to hrvaškega provladnega..
  Si predstavljate kaj bi šele pisali, če bi premier postal bivši komunist Janez?

  • zokispoki

   Hrvati so lahko upraviceno zadovoljni. Po arbitrazi, teranu,
   klobasi, bomo izgubili se kaj drugega. Dokler bodo rdeci Kekci na krmilu, se ni za bati, da bi dobili en spor, ali resili
   kakaterikoli problem ! Podn od podna, zares !

  • tramal

   Razlika med hrvaško in slovenijo je v tem ,da na hrvaško hodijo miljarderji svetovno znane osebnosti na dopust ,v slovenijo pa samo begunci da živijo na naš račun.

 • Duhec

  Kaj je s protesti pred sodiščem??? Pa ne da je tud to padlo v vodo.

  • učko

   Jah, tle bi pa moral začet s protesti pred psihiatričnimi ustanovami, ker ne sprejmejo pod nujno take primerke kot je Šarko in njegove podpornike !

  • žogica

   Nimajo denarja za sveče.

 • Duhec

  Zakaj so skoraj vsi policaji in tožilci skrajno nesposobni?! Ja, še malo so pokradli, še več bojo.

  • Josip Broz Tito(UDBA)

   Iz prakse vam povem, da niso problem policisti in tožilci. Problem so politično izbrani sodniki pri katerih, vsaka sodba pade v vodo. :)

   PS: Samo v Slovenistanu. :)

  • učko

   Zato, ker morajo biti nesposobni, drugače jih kučanovi kadroviki vržejo iz službe.

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Mislim, da je Šarec dober človek in da bi bil dober politik, ampak mislim, da bo hitro, če ni že, podlegel pritiskom stricem iz ozadja. :(

  PS: Na žalost. :(

  • RATATA

   Pa ti si res debilna!

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Spet “inteligenca” Janšista. :)

    PS: Vas ni nič sram? :)

    • žogica

     Pri janšistih ni inteligence, imajo deformiran možganski del, za inteligenco!

    • RATATA

     Dva plusa na en svoj komentar si ne moreš dati?

  • učko

   On je od njih nastavljen, pofukan, zdej bo meu še tiste hudičeve mlade, pol pa adijo !!!!!

  • Anton

   jaz sem prepričan, da so Šarca v to zgodbo porinili prav “strici iz ozadja”, kateri so mu omogočili kariero. Zavrniti jih pa bi bilo apriori karierni samomor za Šarca,morda še kaj hujšega toliko neumen pa ni. Skratka naj povzamem, revež se je znašel v kotu, v katerega ga je potisnila mafija oz če želite “strici iz ozadja oz “globoka država” itditd , ko si pa v mafiji te pa ta ne izpusti iz svojega obroča.Je pa res krivda je v prvi vrsti na njegovb stranki ker je preambiciozen glede na svoj IQ, mafija pa to takoj zavoha.

   sarkazem press

 • RATATA

  Se delati norca iz šarca pomeni, se delati norca iz slovenskih medijev in nerazsodnih slovenskih volivcev.

  • žogica

   Norca se delate iz samih sebe!!!!!!!!!!!!!! NE DELAJ DRUGEMU TEGA, KAR NE ŽELIŠ, DA DRUGI DELAJO TEBI! Bo to pretežko razumeti?

 • učko

  Šaro je ipak govoreči đukac, kar je fenomen. Đukci drugač sam lajajo.

  • žogica

   Kaj pa Đijana, tudi zna lajati?

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Slovenska politika je komedija. Se še spomnite Gorana Klemenčiča, ko je pijan prišel v državni zbor in zabaval ostale klovne. :)

  LINK: https://www.youtube.com/watch?v=LXxf2MY0Oq8

  PS: Njegove slavne besede “Glave bodo letele”. Koliko glav je odletelo? :)

 • žogica

  Dejstvo je, da vas je “zmagovalec” jajo pustil na cedilu in zdaj usmerjate bes na Šarca, ki je že pokazal sposobnost sestaviti vlado!

  • slosin

   dej ne bluzi spet….Janša ni nor, da bi prevzel greznico, ki so jo levakarji do vrha napolnil s svojim drekom…in mu dam prov..

   • žogica

    Janša je že v taki greznici, da se ven ne vidi….

   • Zvone Cernac

    Zakaj pa potem bevskate, kako so mu preprečili prevzeti greznico, če zdaj pravite, da je tako noče prevzeti.

    Janševik pohlevni.

   • lokec

    enkrat bi moral začeti drgač bo še bolj shite fullll level critical..

  • Olga2345

   Šarec pa sposobnost? Hahahahahahahahaha

   • lokec

    mogoče bo pa dobr za nas poprečne. Naj dvigne nam in vzame tajkunom pa čeprav ima menda rad tajcuns.

  • Olga2345

   Nas zmagovalec JE se vedno zmagovalec!

   • žogica

    Koga ali česa?

   • Zvone Cernac

    Zmagovalec česa? Nesposobnosti? hahaha

    Janševik pokorni.

    • Olga2345

     Zato ne upate na volitve in si izborite večinsko levo “sredinsko” vlado, ne pa tega skropucala? Hahahahahahahahaha

   • črnaovca

    Ma ja tam nekje na kupu gnoja

    • Olga2345

     Šarec?

  • tohuvabohu

   Prismoda! Šarec je sestavil eno figo. Vse so mu sestavili strici. In to ravno tisti, ki jih je prej kritiziral kot nesposobne, koruptivne in odslužene. To je komedija njegovega življenja. Ima pa tudi srečo. Kramberger je ni imel.

   • lokec

    Joj kako bi bil vesel da bi Šarec sestavil Rubikovo kocko v 1 minuti in 54 sekund

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Komedija v slovenski politiki. Vredno ogleda. :)

  PS: LINK: https://www.youtube.com/watch?v=lHvHnrVvSxI

  • Amerikanc

   Rupel mu je dobro povedal, režimskemu Vajglu !

 • Osti jarej
  • Svele

   Mitja Kunstelj hahhah94mi razkazoval hvalilse z bug hajjajjajaevolucija hahhahhahha zaza Janso delal čedne posle hahhahha Darko njavro smrad

 • Osti jarej

  Evropa, dala sem ti vse in zdaj sem nič. Evropa, dvesto šestdeset evrov in šestinsedemdeset centov, januar 2018. Ne prenašam se. Evropa, kdaj se boš nehala bojevati proti človečnosti? Pojdi k vragu s svojim Jezusovim kompleksom. Ne počutim se dobro, ne moti me. Pesmi ne bom napisala, dokler ne bom razpoložena. Evropa, kdaj se boš upokojila? Kdaj se boš slekla? Kdaj se boš opazovala skozi grob? Kdaj boš postala vredna svojih milijonov gastarbajterjev? Evropa, zakaj so tvoje knjižnice polne solz?

  Poletje je dolgo in suša se širi. V vseh trgovinah je zmanjkalo ventilatorjev. Kmalu ne boš imela ne podnebja za življenje ne blaginje. Fantaziram o zidovih, na katere boš naletela, ko pride katastrofa. Evropa, ponovi za mano: Nogometaši so lahko Francozi, ki so Afričani, ki so Francozi. Ni zapleteno. Vsi razumejo posledice kolonializma, razen tebe, ki si vzrok. Evropa, ti si avokado, ki zgnije, preden dozori. Ti si zaklonišče, ki ima prostor samo za stanodajalca. Ti imaš samopodobo iz teflona, nič se te ne prime. Ti si predimenzionirani madež sramote na zemljevidu.

  Evropa, triinšestdeset let pred Lampeduso je Césaire napisal, da te ni mogoče ubraniti. Koliko mrtvih v Sredozemskem morju ta teden? Vsak begunec, ki pritiska na tvoje meje, je vojna napoved. Vsi nesrečniki te Zemlje hočejo blaginjo, ki so jo ustvarili. Evropa, kdaj boš izvedla Brexit od same sebe? Ti si prepoved nošenja burk v Franciji, prepoved minaretov v Švici, zakon o zasegu vrednih predmetov na Danskem. Ti si italijanski notranji minister, ki citira Mussolinija. Ti si prosilec za azil na verigi na Madžarskem. Najhujša od vseh je kljub vsemu Danska. Danska so odprta vrata, ki so jih premalo zbrcali. Nekega dne bom Dansko zaprla v sobo z grenlandskimi prestradanimi polarnimi medvedi. Nekega dne bom iz danskih garaž ukradla avtomobile. Nekega dne bom iz Larsa Løkkeja Rasmussena naredila načrt za geto. Nekega dne bom zahtevala maščevanje za vse požgane centre za begunce. Nekega dne boš ti prosjačila Rome za odpuščanje. Nekega dne bodo čuvaji sinagog presežni. Nekega dne bo Dublin samo ime enega tvojih glavnih mest.

  https://www.portalplus.si/2858/pismo-evropi-michael-krueger/

 • tramal

  Klovn z šestimi popravnimi je tako dost dober da zna vsaj spakedrano slovenščino.Za komunajzerje je vse dobro kar je v njihovi greznici.

  • črnaovca

   A o vašem Toninu ki bi dvignil plače poslancem pa nič. Banda požrešna

   • lokec

    Pustite Tonina še vsaj 1 + 1/19 meseca

   • Morala

    Poslance na minimalce!

   • tramal

    Če bi ga poslušal bi vedel ,da se najmanjšim se pravi opoziciji zviša ,največjim zaslužkarjem pa zniža.

    • črnaovca

     Aha sebi bi zvišal ker bo v opoziciji. Dobro sem ga poslušal saj je zraven predlagal tudi dvig plač snažilkam da bi se lepše slišalo čeprav bi tisti dvig bil verjento samo kak EUR

 • črnaovca

  Ja vidite kakšni buteljni so v tujini da niti slovensko ne znajo.

  • lokec

   he

  • Olga2345

   Vaši bratje?

   • večni srb

    Pametni telefon lahko krmilimo tudi samo z očmi, obstajajo tudi adapterji za nadzor z mislijo.

  • večni srb

   Google skoraj ne loči med Toporišičevo slovenščino in njegovo matično hrvaščino, celo več zadetkov pokaže na hrvaške strani kot na naše domače.

 • dk

  Zadnjič sem bil priča, ko se je Šarceva žena pritoževala svoji prijateljici kakšnega bebca ima za moža in da se bo cel svet še bolj norčeval iz njiju.
  Dobesedno je rekla prijateljici, da je njen Marjan v kopalnici objemal tuš, in mu govoril naj neha jokat.
  No… in o tem si naj vsak sam ustvari svoje mnenje.

  • Duhec

   Še en peder.

  • Krtača 20

   Sej tud pipa je revca, vsakič k jo primem za vrat začne bruhat vodo…..

  • Slovenka

   Šarec ni moj priljubljen politik, to sem omenila vsaj stokrat, mu pa ne privoščim godlje, v kateri se je znašel, čeprav v veliki meri po svoji krivdi, o ženi in hčerkah pa raje ne razmišljam. Te ženske ne bodo imele lepega življenja, ker bodo strahotno izpostavljene.

 • Morala

  Upam, da je samega Šarca sram, ker se tuji mediji delajo norca iz njega!? Premier bi moral biti izobražen, kulturen in imeti osnovno znanje vsaj treh tujih jezikov…”Kolikor jezikov znaš, toliko veljaš”

 • Osti jarej

  ….tip je tako pretkan,da je fletno izkoristil vse,ki so mu na pot prišli….to,da je fizično prevzel vlado cecvača cmerarja ,je kolateralna škoda…..za narod….ne….narod je kolateralna škoda…….vse politike in politikantov…..skozi tri desetletja

 • Olga2345

  Murglski Miro je po pisanju “naših” že izgubil 6% podpore! Za ostale ne upajo niti napisati! Ko se pogovarjam z ljudmi, vsi vpijejo, kako jih je nategnil Šarec, zato podpora komunističnim talibanom zagotovo drastično pada! Vsi pravijo, da bodo volili SDS in to Z JANŠO!
  SDS ” naši” priznajo 24% podpore!?? Hudo! Pomeni, da ima SDS že vsaj 40% podpore!

  • Duhec

   Ja ja, še kr sanjaš.

  • Krtača 20

   A teb prhaja al odhaja na jajota?

 • lokec

  Kako bi bil vesel, da bi Tonin bil še predsednik ene par dni.

 • večni srb

  Hrvati se motijo, Šarec je zmagal zato, ker je pri nas pač taka splošna politična klima in so bili ostali še slabši. Drugače povedano, boljšega kandidata bi verjetno podprlo več volilcev, pa ga zgleda ni bilo oziroma je politična kombinatorikapač njega izvrgla kot končni rezultat vseh možnosti.
  Če bi meni vladala kolinda, se ne bi preveč smejal drugim.

  • Republic Commando

   Saj je nekoga podprlo več volilcev, še enkrat več glasov je dobil, a zaradi glupega sistema, prirejenega nesposobnežem ne more vladati.

   • večni srb

    Seveda ne more, če mu pa aktivni državljani ne pustijo. Ne marajo ga, ker je izpostavljen, izoliran in demoniziran, njegove ideje pa so predstavljene za raven šankovskih debat, čeprav res še vedno nekoliko višje kot Jelinčičeve, za take je pa preveč kompliciran.

    • tiovv

     ” Ne marajo ga…. ker so se naši LEVI MEDJI 27 let TRUDILI, da so ga fake news prikazovali NARODU.
     TO, da je Janša izoliran (če sploh dejansko je ?), ga izolirala naša “NEPRISTRANSKA SEKTA 571 “

     • večni srb

      Najbolj se mu je zameril tisti brezdomec, ki ga je kelvetal po javnih portalih, ne vem za noben drug primer, ko je koga tožil in vztrajal do obsodbe, v imenu ljudstva.

  • rabbit

   Šarec ni nič zmagal najprej ga je nabrisala Barbika potem pa še Janša, na koncu ga bo pa še narod, ker bo lačen.

   • večni srb

    Ne verjamem, da se mu lahko godi slabše kot ostalim, itak bo vse dejavnosti države še vedno opravljala ista udbaška javna uprava, posli kot običajno torej.

   • WISKY 1000

    tako je

  • tiovv

   Šarec je “zmagal”, ker so se organizirano združili najslabši politiki in izključili ZMAGOVALCA VOLITEV – nepremagljivega in najsposobnejšega doslej Janeza JANŠO.
   Naša naslednja vlada bo VLADA IZKLJUČUJOČIH LEVIH STRANK, čigar dva predsednika strank, niti IZVOLJENA NISTA BILA na DZ VOLITVAH.
   Res lahko smo ponosni na
   ZDRUŽENO VLADO IZKLJUČUJOČIH, LEVIH, EGOISTIČNIH VODITELJEV.

   • večni srb

    Janša meni drugače, on je enostavno odstopil od poskusa sestavljanja večinske koalicije. Verjetno meni, da bi s sposkusom več izgubil kot pridobil z udinjanjem politiki, s katero se ne morejo več poenotiti.
    Sčasoma postanejo politiki vse bolj natančni in nepopustljivi pri svojih vizijah, za Šarca velja ravno obratno, on o nacionalni politiki ne ve skoraj nič in se mu zdijo vsi v redu.

 • večni srb

  Največ škode naj bi nam naredila lastna vlada, v Sloveniji ima oblast ljudstvo, torej smo samomorilci?
  Ne bi rekel, bolj semi zdi, da so nas okupirali fašisti in si sami nič ne moremo pomagati, najbolj pomemben podatek letošnjih volitev je bila zelo visoka neudeležba.

 • Republic Commando

  Sami novi obrazi v Šarčevi vladi. Kaj levuharjem ni jasno, da jih je nategnil na suho in to z kaktusom.

  • večni srb

   Vidiš kje kakšnega desničarja ali katolibana? Ne? No, potem pa ni tako slaba vlada.

   • Republic Commando

    Če je to za tebe merilo, potem ni čudno, da smo kjer smo. In kaj je katoliban??

 • Osti jarej

  NJEMAČKI MINISTAR VANJSKIH POSLOVA BACIO ‘BOMBU’: Europa treba bankarski sustav koji neće biti ovisan o Americi

  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/08/22/njemacki-ministar-vanjskih-poslova-bacio-bombu-europa/

  • večni srb

   Lahko se oglasijo v obližnjo Švico, ki jo je postavil na noge nacistični izplen.

   • Osti jarej

    …jp…predvsem tja….ampak so ljudje,ki upajo javno govoriti,kar mislijo,da je prav

   • stajerc5

    So ze odprli sloserjev sejf!?

 • Osti jarej

  Bivši šef FBI-ja i zviždač Ted Gunderson razotkrio je sotonizam u CIA-i, Iluminate i pedofilske prstenove i još puno više, prije njegove smrti 2011. godine
  Postoje neki koji vjeruju da ga je elita ubila da ga ušutkaju.

  Nakon odlaska iz FBI-a, Gunderson je održao prezentacije širom zemlje, upozorivši javnost na terorističke napade pod “lažnim zastavama”, sotonističke rituale zlostavljanja, MK kontrole uma i Chemtrailse …

  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/08/22/bivsi-sef-fbi-a-razotkrio-iluminate-sotonizam-i-pedofilske-prstenove-video/

  • Silos

   Piši SLOvensko ali pa se spelji !!!!!!!

   • Osti jarej

    …le zakaj…saj vsi razumete hrvaško in srbsko……

    • Silos

     Zato,ker si v Sloveniji,ko boš v Srbiji ali na Hrvaškem pa kar “navali”!!!!

     • Osti jarej

      …a zato ti vsako leto v hrvatiji dopustuješ…da se lahko sprostiš…..buhtelj

   • Osti jarej

    …odhodkaj in zapri mavel

  • WISKY 1000

   TI PA TAKOJ KUČI MUJO.

   • Osti jarej

    ……odjebi

  • večni srb

   Odkar je manj dobrih ljudi, se jih čedalje več zateka k Satanu, saj so spoznali, da jim on najlažje zrihta, službe, stanovanja, ženo in nekaterim celo otroke.

  • bednick

   R.I.P.

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej

  …ajde…dže,bre,vam je šetalo?!

 • Darth Vader

  tuji mediji :)….. “Podrobnosti vezi komunistke Ocasio-Cortez in George Sorosa razgaljene

  Nove podrobnosti so prišle na dan, ki dokazujejo povezavo med komunistko Alexandrio Ocasio-Cortez in bogatim elitistom, George Sorosom. Sorošova medijska mreža je pomagala zagotoviti zmago socialistke na primarnih volitah v ZDA.

  Povzeto po Daily Callerju, pri poizkusu spraviti 400 Bernie Sanders-ish politikov v Kongres, je George Soros napihnil politično kariero sedaj zloglasne komunistke, Alexandria Ocasio-Cortez. Ocasio-Cortezova je bila najprej organizatorka kampanije Bernie Sandersa.

  New York Times je napisal, da je bila komunistka zmožna premagati tekmeca, kljub temu da je v kampanijo tekmec vložil bistveno več denarja, zaradi svoje online prezence. V intervjuju z “progresivnim” in h komunizmu nagnjenim outletom digitalnega medija The Young Turks, ki je del mreže, ki jo financira Sorošov skrajno-levi založnik The Media Consortium, je Ocasio-Cortezova prav tako priznala, da je njeno pokrivanje pomagalo doseči zmago.

  Člani povezani z digitalnimi mediji, ki jih financira Soroš, so vprašali Ocasio-Cortezovo, bivšo organizatorko predsedniške kampanije Bernie Sandersa, da se poteguje za javno službo – kar ji je zagotavljalo preferenčno poročanje s strani medijske mreže, ki doseže skoraj 300 milijonov ljudi mesečno. -The Daily Caller več v tem blogu: https://ambasador21.wordpress.com/2018/08/23/podrobnosti-vezi-komunistke-ocasio-cortez-in-george-sorosa-razgaljene/

 • Osti jarej
 • WISKY 1000

  GLAVNO ,DA SO OPRANI RDEČI LEVAKARJI ZADOVOLJNI,PA ČEPRAV BODO SAMO NA PAŠTETI.

  • Slovenec

   Kmalu bodo na drobtinah in tudi zadovoljni ne bodo več…

 • Dillinger

  Alenka B:du ju spik ingliš?
  Šarec M:načurali……….z listka

  • večni srb

   Hja, bolj smešno je bilo kaj je tam predstavljala, kot pa kaj in kako je tisto rekla. Prišla je pokazat, da smo še vedno neka balkanska vojaško policijska džamaherija, ki redno sodeluje z Evropskimi inštitucijami in se bo ščasoma stabilizirala,
   Američani so jo verjetno povabili prav zato, da bi pokazali javnosti zakaj si Obama ni vzel niti 5 minut za Pahorja.

 • WISKY 1000

  še žal mu bo,da ni pri hribarju ostal

  • večni srb

   Ja, ampak to mu race govorijo že deset let, odkar mu gre odlično.
   Tudi ti se boš nekoč pokesal, za vse, do takrat pa seveda na polno uživaj.

  • bednick

   Žal bo prej tebi .

 • Osti jarej
 • garfi

  učenci pridno delajte popravne izpite
  kdor jih ima največ postane precednik vlade

  • Zvone Cernac

   Sploh tak, ki dokonča akademijo.

   Janševik pohlevni.

   • garfi

    Boljševik odurni.

   • Den456

    Akademijo, ki je le za odtenek boljša od kumrovške. Na AGRFT so sprejemali samo preverjene kadre, glavni pogoj pa je bil pravi priimek

    • večni srb

     FDV jezagotovo najboljši, če pa tam doktorirajo pred 30.letom starosti.

     • Den456

      Če narediš FDV, si v Sloveniji lahko karkol, od letalskega inženirja do nevrokirurga. FDVjevci so ja najbolj sposoben kader.

     • večni srb

      Le kdo ne bi zaposlil doktorja znanosti, na vsako mesto, mogoče je boljši edino Pahor, ker predsednika države se splača najeti že samo zato, da ga vidiš v delavskem kombinezonu in v gumijastih škornjih.

     • Zvone Cernac

      Lahko si tudi samooklicani vodja slovenske opozicije.

      Janševik pokorni.

     • večni srb

      Ne more biti vsakdo Kramberger, ki bi mu radi bili vsi čim bolj podobni.

     • Slovenec

      So, za črpati in porabljati proračunski denar in prodajati meglo so res najbolj sposobni.

   • macon

    Tista akademija je zelo specifična zadeva, ki zahteva kreativni, igralski talent. Ni mi pa jasno, zakaj je s to kvalifikacijo igral samo vaške bebčke?

    A je to potem dober igralec? Tudi akademije naredijo pretežno s šestkami ali pa pretežno z desetkami, v normalnem svetu se tudi to primerja in vrednoti.

  • večni srb

   Popravce je imel zato, ker ni hotel lagati ampak je vedel, da mora obstajati za tistimi vprašanji bolj komplicirana, poglobljena logika, zato je raje rekel, da ne ve. Ocenili so ga pa kot, da se je motil, kar ni isto, lahko bi si kaj izmišljeval, pa si ni.

 • Roman Benedik

  7 dnevno je hrvaška različica Nova 24.Janševiki,največji zgubaši v EU ste.Janša ;že 25 let v opoziciji

  • večni srb

   Upajmo, da jih ne bodo vse skupaj demonetarizirali, tako kot so skrili Alex Jonesa.

 • Osti jarej
 • Osti jarej

  Za uvod kolumne si bom sposodil besede Antona Tomažiča, enega zadnjih pravih pomladnikov, iz njegove knjige V objemu slovenske pomladi. Takole je zapisal: »Najbolj zaslužen za to, da je zacvetela slovenska pomlad in da je odigrala tako uspešno vlogo v slovenski zgodovini, je bil Janez Janša! Najbolj zaslužen za to, da je slovenska pomlad tako prekmalu ugasnila, pa je tudi in predvsem Janez Janša!«/reporter/

  • večni srb

   Ante Tomo že ve, še en velik slovenec, po rodu iz Hrvaške.

 • Gavnar

  Res je. Za razliko od Avnojske pešhodke, ki odlično govori še YugoSrbski dialekt,
  Šabac kredita v republiki srbski NE bi dobil. Janez ga je brez težav.

  https://www.youtube.com/watch?v=pQqj1QXdYmQ&t=1264s
  .

  • večni srb

   Vsak kredit je zavarovan vsaj s tretjino vrednosti premoženja, zato banka oziroma posojilo dajalec nikakor ne more izgubiti vložka.

   Kdor nima nič, ne more imeti nobenih kreditov.

   • Gavnar

    Večina kreditov, ki so jih tajkuni in cerkev dobili za čase vladavine avnojske pešhodke,
    So bili zavarovani ?
    S čem ?

    • večni srb

     Točno tako. Meni je bil butler vedno najbolj sumljiv.

 • macon

  Šarec je še en dokaz popolne iztirjenosti slovenske levice. Forumski in medijski komunajzarji se vsi redno norčujejo iz Trumpa in tudi tega, kako zabit je, hkrati pa pozivajo k dajanju možnosti glumaču.

  Levosučneži, vi zaničujete Trumpa in spoštujete Šarca, kaj že je naredil in dosegel en ali drug pred predsedniško funkcijo?!?!?!? Vam res ne more več nihče pomagati, tako ste nori, pokvarjeni in predvsem zabiti.

  • večni srb

   Jaz spoštujem oba, ker sta žleht, nista pa hudobna.

   • Steiermark

    No, ja, ti lahko ocenjuješ le svojega rodžaka, tujerodnea povzpetnika s prav takšno “kulturo”, ki v svetu ne sodi drugam, kot za med štiri zidove, dobro zastražene psihiatrične ustanove (kot so vsi oz. večina teh levošalabajerskih primerkov, ki imajo “visoko kulturo” in izobrazbo – med drugimi tudi šivilja, tako tudi serec – danes….) , nisi pa sposoben ločiti žita od plevela in tako primerjaš Trumpa, ki je v nekaj mesecih naredil za Američane to, da se jim že pozna višji življenski nivo, več dela in samospoštovanja, kar pa levaki in balkanski šalabajzerji nikoli nebodo uspeli, ker enostavno nimajo samospoštovanja, imajo pa psihopatski nagon, klanja in uničevanja ljudi, katerim želijo vladati…..

 • Claudio Moro

  A JE KAMNIK MESTO?????? ✔✔✔✔✔✔✔✔

  • večni srb

   Kmet je bil od nekdaj gospodar slovenske zemlje, ne pa nujno tudi slovenec.

   • stajerc5

    Ja-ja, vcasih je bila Slavonija tudi slovenska…

    • domovina mili dom

     Zgodovina bi bila drugačna, če bi Celjski vladali.

     • stajerc5

      O ja, ampak vidis, ista tema kot danes za nas Slovence, ce ni naslednikov…

     • domovina mili dom

      Nas bodo obglavili enega za drugim. Komunisti bodo rekli: “danes Slovenec in nikdar več”.

     • stajerc5

      Malo te bom popravil: Danas slovenac i nikad vise…

     • domovina mili dom

      Maki še marava imeti optimizma, no.

 • Slovenec

  Hudo je, zelo hudo, ko se tuji mediji norcujejo iz naših nedrzavotvornih in nesposobnih politikov. Nova blamaža
  za Slovenijo.

 • domovina mili dom

  Škoda, res hudo škoda, da dovolimo vladati rdečim puhloglavcem slovenskemu narodu.

 • ZatonMesecnikov

  Čitam zgrožene Levičarje, ko spremljajo in komentirajo, katere nove obraze je pripeljal Šarec. Jani vstopa nazaj na sceno, pa Jankovićeva Maša Kociper, oni pa cvilijo, Šarec, kaj nam počneš? Smo se zato borili?

  Zapomnite si, tole kar se sedaj dogaja je nadaljevanje plenjenja in dno neke negativne selkcije, tako značilne za Slovenijo.

  če danes tukaj piše 36,538 milijard (dva petka nazaj 35,5, izgleda je dopust izpraznil tošlje)

  https://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/slovenia

  Bo ob polnem delovanju Šarčeve vlade tukaj pisalo čez 3-4 leta 57 milijard Eurov dolga. In točka, ko bo Slovenija morala najemati pufe, da bo plačevala obresti.

  Vmes pa lahko pričakujemo nekaj cviljenja o bansterjih, pa da so že dovolj dobili, nekaj kar nam je že znano zadnjih 70 let….

  • merim

   To se je pa z janezom zacelo 2004. Puf na puf

   • ZatonMesecnikov

    Do osem milijard od tri. Potem so pa levuičarji dodali 57-8 = 49 milijonov v desetih letigh.

 • Marjan Šarac

  Pa smo vas spet nategnili, ovce.

  • Aton

   Nategnili ste sebe. vam bodo pokradli, ne pa tistim, ki znamo delat.

 • Osti jarej
 • garfi

  seksizem in politična korektnost
  stric Milan Kučan. Novinarko, ki ga je prosila za odziv na aktualno politično dogajanje, je vprašal, ali je poročena, in ji nato dejal, da naj raje dela na tem.

  nečak Marjan Šarec: Baba je žaba, žaba pa ni človk!

 • Tweety Bird

  Tuji mediji se delajo norca iz Šarca??? Kateri tuji mediji? Hrvati? Ustaški mediji?…Ne me jebat, gamad desničarska!!!

  • garfi

   stric Milan Kučan. Novinarko, ki ga je prosila za odziv na aktualno politično dogajanje, je vprašal, ali je poročena, in ji nato dejal, da naj raje dela na tem.

   nečak Marjan ŠarecBaba je žaba, žaba pa ni človk!

   • merim

    A si mal za casom?

    • macon

     Glede na to, da je za vas leva tesla vedno aktualna Janševa avnojska brigada izpred 40 let, ni nič za časom. :)

 • Hribouc

  Rdeči kupleraj!
  Drek.
  Merda.
  Scheize.
  Shit.
  Govno.
  Skit.
  ————————————
  Račun bo strahotno dno Udbokučanizma rdečega in kriminalnega Slovenistana.
  Odličnega pogrebnika so našli, kurbe!

  • merim

   Rumenoplavi kupleraj!
   Drek.
   Merda.
   Scheize.
   Shit.
   Govno.
   Skit.

   • Hribouc

    Inteligenčna ploskoglavost copy-paste razumništva boljševiškega central režnja.

    Se ne da strukturno ugovarjati, edino teža in učinkovitost je še ostala.

    100 kg – Rdeči kupleraj : 1 kg Rumeni kupleraj v ustanavljanju

    Po stečaju smo ugotovili, da mora biti rdeč in smo ga šenkali v dobrodelne namene.
    Samo rdeč funkcionira. Od nekdaj.

    Nobena kurba neče delat v rumenomodrem, Janša ne dovol korupcije, propad vnaprej.

 • Tweety Bird

  EKSKLUZIVNO…Dejan Židan z 49 glasov za in 8 proti postal novi predsednik DZ !!!

  Tako, pa smo še zjebali Tonina… DESNICA JE NA KOLENIH !!! GOTOVI SO !!!… Gamad desničarska še komaj diha na škrge :)

  • bednick

   Od kdaj pa je Tonin desnica?
   Aja, od takrat ko je Kučanu zrihtal penzijo.

  • merim

   Pa sj je pa tonin resnico govril ko je reku da je 2 mescih nardil vec ko prej u 4 letih. Seb pa poslancem je dvignu place.

   • Tweety Bird

    On je voluhar smrdljivi klerikalni… IZDAJALEC !!!

    • bednick

     Ne bo držalo.
     Celoten NSi je lev ( ozek e).

  • garfi

   Tonin Kučanov sin

   • Tweety Bird

    garfi pasji sin :)

    • garfi

     zakaj si puliš perje

   • merim

    Vsi so kucanovi sam janez je ostal osamljen kot gorska rozica. Janez osamljeni

    • bednick

     LONELY ARE THE BRAVE.

     • merim

      Ne zgled glih tk ejga

     • bednick

      Očala dej gor.

     • merim

      Da jih ne rabis ti? Pogumni janez zmagal volitve in se skril v alpe

     • bednick

      Ja kwa pa on more, če ga ne marate.
      A naj se ustreli?

     • merim

      Naj se popravi da ga bo kdo maral?

     • bednick

      Ja, če se bo popravil , boste pa rekl, da blefira in da to pa ni lepo.

     • merim

      Pol se pa naj se naprej skriva v alpah.

     • bednick

      Če bi se skrival, ti ne bi vedu kje je.

     • merim

      Ne vem in me ne zanima. Vecno drugi.

     • bednick

      Si napisal v Alpah.

     • merim

      On je rojen da zgubi. To je njegovo bozje poslanstvo.

     • bednick

      Mogoče.
      Ne verjamem v boga.

 • lokec

  Zakaj ni več Tonin predsednik pa tud hudič.

  • merim

   Hudic ga je uzel

 • garfi

  “Kaj je zdaj, babe zoprne. Baba je samo zato na svetu, da te žre. Z babo so samo problemi. Baba je kot avto. Strošek, ampak mora bit’. In ko jo ti iz cerkve pripelješ, je že takoj pol manj vredna. Že cena pade. Najhuje pa je to, da se je še znebiti ne moreš.”
  http://nova24tv.si/slovenija/politika/lkaj-je-zdaj-babe-zoprne-me-boste-volile-ali-ne/

  • merim

   Ful dobr. A serpentinsek kje nastopa zdj na kaki vaski veselici?

   • garfi

    leWiČĆarji ne komentirate seksizma Šarca

 • Tweety Bird

  V šolah ne bo duhovnikov, nikoli. Ker vemo relacijo duhovnik-otrok. In za to sem vesela, da NSi in izdajalec Tonin ni v koaliciji in nikoli ne bo. Otrok je največja vrednota…in ko ti ga razdeviči far????? Jebem vsem skupaj klerikalno mater…Gamad pokvarjena katoliška !!!

 • garfi

  Šarec, ki je kot član Pozitivne Slovenije podpiral Zorana Jankovića, ki je tudi znan po “izjemnem spoštovanju” žensk.

  • merim

   Zoki car.

   • garfi

    prideš na srbski miting resnice ?

    • merim

     Zoki je pa car.

   • macon

    Bolj je levi lopov beden, večji car je za vas leve bednike. :)

    • bednick

     Je nekdo nehote omenil mene?

     • macon

      Odvisno, če si lev. :)

  • Tweety Bird

   Iz dobro obveščenih virov vem, da je farmacevtka želela seksati z Zokijem. Volk sit, koza cela :)

   • garfi

    Koza te mika

   • xtc

    A sedaj so pa koze in ovce že farmacevtke-vsi vemo da čobani radi malo on na vseh štirih,ki pace ali laja.

   • macon

    Lahko sta želela seksati, ampak žepan je ponudil koruptivno korist iz visoke državne službe.
    V vseh državah EU bi takoj letel s položaja župana, v večini pa se poleg tega še usedel za par let.

    Ampak kaj to razlagam komunajzarskemu debilu kot si ti, nje? Po mojem zato, ker ste tako pokvarjen otroški vrtec. :)

 • Tweety Bird

  Tonin se poslavlja od funkcije, kot bi bil že 3 mandate predsednik. Tvojih 5 min je mimo, sedaj pa spet nazaj k tistemu opravilu, ki ga najbolje opravljaš…mešanje megle in ritolizništvo.

  • garfi

   leWiČĆarji ne komentirate seksizma Šarca

 • garfi

  leWiČĆarji ne komentirajo seksizma Šarca

  • merim

   Kdaj serpentinsek nastopa na kaki vaski veselici?

   • garfi

    leWiČĆarji ne komentirate seksizma Šarca

    • merim

     Komentiram, nism levicar. Kdaj serpentinsek nastopa na kaki vaski veselici da gremo na ogled?

     • garfi

      leWiČĆarji ne komentirate seksizma Šarca

     • bednick

      Tukaj dam pa Šarcu prav.
      Sexizem so si zmislne levičarke- feministke.
      Škoda, da je šel v politiko.

     • garfi

      blondnik

     • bednick

      Feminstke je treba jebat, če ne, bo po nas!
      Šarec nam je dal smernice za naslednjih 5 let.
      p.s.:
      dol s feministkam,
      gor s sexizmom!
      Vse ženske so neumne, poleg tistih, ki niso pametne.

     • garfi

      blond-nick

     • bednick

      A si v dilemi, ker moraš zagovarjat levičarske fore?

 • garfi

  pripravlja se srbski miting resnice 2018
  murgelski val202 temu v čast
  sploh ne prevaja več izjav nogometnih trenerjev-srbov
  ostao sam samo ja press

 • garfi

  leWiČĆarji in feministke ne komentirajo seksizma Šarca
  njegov stric seksist kućan ne dovoli
  ker je njim dovoljen bom pa še sam seksist

  Zakaj moški padamo na blondinke?
  Ali veš zakaj moški padamo na blondinke?
  Kot otroke so nas cepili proti črnim kozam…

 • garfi

  Zakaj blondinkam ne smeš sneti slušalk, ko poslušajo walkmana?
  Ker je na kaseti naslednji govor: “Vdihni, izdihni, vdihni, izdihni…”
  http://nova24tv.si/slovenija/politika/lkaj-je-zdaj-babe-zoprne-me-boste-volile-ali-ne/

 • garfi

  Zakaj blondinka pleše pred semaforjem?
  Ker misli, da je v disku!
  http://nova24tv.si/slovenija/politika/lkaj-je-zdaj-babe-zoprne-me-boste-volile-ali-ne/

 • xtc

  Baje bo usradni jezik Srpentinček landa sprpentinščina ,ki bo tudi njegov uradni jeziv v naszopanju pred mednarodnimi diplomati,to je mešanica ljubljanščiner,čefurščine aidganistanščine. in to bozahteval ,da se naučijo tudi tuji diplomati,sicer jih bo nagovoril na govornici njegovega idola Adija v njegovi uniformi in z rdečimi zvezdami na njej.

  • bednick

   Povečaj tipkovnico!

   • KP

    ahaha,končno ena pamerna…

 • garfi

  Blondinko vprašajo :
  “Kaj je najbolj pomembno za varen seks?”
  “Točno vedeti, kdaj se domov vrne mož.”
  http://nova24tv.si/slovenija/politika/lkaj-je-zdaj-babe-zoprne-me-boste-volile-ali-ne/

 • garfi

  Ali veš zakaj moški padamo na blondinke?
  Kot otroke so nas cepili proti črnim kozam…
  http://nova24tv.si/slovenija/politika/lkaj-je-zdaj-babe-zoprne-me-boste-volile-ali-ne/

 • bednick

  Zakaj garfi piše vice o blondinkah?
  Ker drugih ne razume!

  hahahahahahahahaha

  • garfi

   Zakaj blondnik bere vice o blondinkah?
   Ker je blond!

   hahahahahahahahaha

   • bednick

    Mal počak, da se spomnim.

 • garfi

  Šarc si barva lase in nosi klobuk
  da blondinke ne opazijo, da je blond

  • merim

   Sam ti pa vsako komentiranje zamoris.

   • bednick

    hahahahahahahaha

   • garfi

    ti si tud barvaš lase

   • Republic Commando

    Proti tebi so vsi amaterji.

 • xtc

  Pri produkcijski hiši ,kjer snemajo “The Kardashian show” so v paniki ,saj baje RTV SLO napoveduje začetek snemanja serije “The Serpentichkars reallity live show” baje bo gledanost prek miljarde,pocelem svetu,baje redko kje vidiš take idiote ob katerih so še kardashiani amaterji.

  • merim

   A s kolk bo dnarja prslo zravn v slovenijo. Pokrili bomo vse pufe iz 2004-2008 pa se ostal bo za razliko pr patrijah

   • KP

    In kdo razume tvojo počefurjeno latovščino,pizdek čefutarski?

   • xtc

    Nič se vam bo pa idiotom Serpentičkarjem režal cel svet-saj ste radi v središču pozornosti,pa četudi kot Venezuela.

  • bednick

   Zdaj je ok.

  • žogica

   So te povabili za statista?

   • KP

    Ti pa ga boš cuzal šarkeljnu,pederček čefutarski!

 • bednick

  Tri blondinke grejo po cesti.
  Srečajo enga debila.
  Pa pravi najsatrejša, in ne tako lepa:

  Glej garfija!
  Pišuka.

  • tohuvabohu

   Tega pa preživijo samo policaji.

  • if

   bednick, bila je blondinka. Ste spregledali opravilno nesposobnost?

 • Vrhovni sodnik

  IHAN se poslavlja od svojega manekena, kot predsednik DZ, te funkcije ne bo mogel več opravljati.

  • učko

   Pujseki so pa še vedno zadovoljni.

 • učko

  No, Šaro je uspeh za kučanistično mafijo in sramota za Janševce !!!! Kako jih lahko na volitvah premaga en Šaro, ki opravlja politično zastopstvo za največje lopove v državi ?!!!!!

  • Republic Commando

   on ni nikogar premagal, imamo pač tak sistem , ki take kozlarije dopušča.

  • KP

   Uspeh? Ne blebetaj brez veze…

 • CIA

  Ja kaj pa naj, znan je po svoji dejavnosti, to je po igranju tam nekega “habana”. Po ničemer drugem! Norčevati bi se morali iz volivcev, katerih rezultat je omenjeni. Pa ravno tujci so imeli največ koristi zaradi vztrajne slovenske zaplankanosti in negativne selekcije. Norčujejo se tudi ne iz Židana, pač pa mu bodo rekli “hvala, oče hrvaškega terana”. Ker nam ni pomoči, se lahko nad takimi produkti negativne selekcije kvečjemu iz obupa norčujemo sami.Seveda nas pikrost hitro mine, ko vidimo, da smo zaradi omenjenih in njihovih predhodnikov izgubili Trst, Goriško, Koroško, pri Razkrižju, …, še prej Istro,… Sicer bo oče hrvaškega terana svoje člane prepričal, da so dobili tri imenovanja za samo enega člana SD, to je predsedstvo parlamenta in hkrati dvojni naziv Lolek&Bolek.

 • Tweety Bird
  • KP

   Kje si seronja. Se ne moreš več umirit? Ne primejo več?

  • Mojca pokraculja

   jugoslovenar ti prhaja

 • KP

  Zategnjen fris ma že dovolj,butast pa še bolj,da nam bo ” glumil ” Drnovšeka še naprej…

 • Tweety Bird

  Janez Janša dobi po “pizdi” :

  https://www.youtube.com/watch?v=4N19wxoie_w

  • Olga2345

   Janez Janša je zmagal! Sam je dobil več glasov kot vas petercek!

  • Olga2345

   Kucangoebbels?

  • Mojca pokraculja

   Živel janez janša !

 • Tweety Bird
  • Olga2345

   Levičarji? Pasji samooplojevalci!

   • žogica

    Si res tako obupana?

  • komar marko

   TUMPKO, zopet so v parlamentu danes dokazali da ste LAŽNJIVCI. Kdor laže pa tudi ………A vas ni sram in mediji povzemajo LAŽI po vas, nihče pa nič ne zanika.

   • Tweety Bird

    Smo vas in še vas bomo…GOTOVI STE :)

    • Olga2345

     A bit ste gotovi? To že vemo…Zdavnaj!

    • komar marko

     pridi, te čaka špičak št. 48 in pa remel. Preverjeno bo uspeh. samo anjavi se! KAPIŠ!

    • Mojca pokraculja

     Že zdavnaj !

  • Mojca pokraculja

   Hvala bogu !

 • Gospod Kaplan

  Tamal pezde bi tudi povoženo žabo postavu za premieja sam, da je rdeče barve.

 • komar marko

  A ni sram, da je predsednik parlamenta osumljen v preiskovalni komisiji. kako bi rdeči kmeri tulili z mediji in CMERKOTOM. A ni sram ŠARCA, da podpira lopove!!!!!!!!!!!!!!!

  • Tweety Bird

   Komarček gotovi ste…sprijazni se že enkrat…lažje ti bo :)

   • Olga2345

    Gotovi ste vi! Hahahahahahahahaha

   • komar marko

    ne bo težav, sprijazni se, spomladi začnem za vas graditi areste, kakih stokrat bo povečana kapaciteta.

    • Prle

     Začni kupovati lego kocke,ha,ha,ha.

     • komar marko

      n v teh aresih jih ne boste imeli, boste pa dobili kramp in lopato. KAPIŠ! in zraven bo mal poprčka v zrnjih!

     • Nšo-či

      Maš veze na Novi?

     • Nšo-či

      A maš ti na Novi zveze?

    • Tweety Bird

     …in svizec zavije čokolado…

     • komar marko

      jap jo že zvija , KOKO, a boste štrajkali???????? LENUHI???????????????

     • Mojca pokraculja

      in ti jo požreš…

 • Olga2345

  Se naši vojaki imajo probleme zaradi levičarske ministrice in vlade! Ne marajo jih niti Italjani, niti Srbi!

  • Tweety Bird

   Olgica gotovi ste…sprijazni se že enkrat…lažje ti bo :)

   • Olga2345

    Mislite vaši? Se na volitve ne upajo, krpajo “vlado” z vseh vetrov! Se faliranega Fakina fehtajo, da jim rešuje zdravstvo…. Čakam še samo, da ustoličijo Šamija za zunanjega ministra…

   • Mojca pokraculja

    Seveda, vsi smo sprijaznjeni.

 • Tweety Bird

  VELIKI POK JE USPEL !!!… Desnica je na kolenih.

  • komar marko

   ha, ha, ha. danes so že igrali in ste plesali po nareku DESNICE. Joj kako ste ubogi! samo še LAŽ je vam v oporo katero povzamejo LAŽNJIVI mediji kot so kure in HANZI!

  • Olga2345

   Šarca štejete za desnico? Hahahahahahahahaha

  • komar marko

   a je vam VAKUUM razneslo! še je upanje!

  • Mojca pokraculja

   Ti pa pod koleni !

 • Olga2345

  Židan se bo “trudil”….Da bo naprej izključeval in širil sovraštvo? “Druže Kučan, mi ti se kunemo, da …” Da boste lahko kradli naprej!

  • komar marko

   jap KOALICIJA SOVRAŠTVA. In KOMEDIJANT trdi nove obraze, potem pa vabi CMERKOTOVE ministre. LAŽNJIVCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • komar marko

  koalicija LAŽNJIVCEV in osumljenih v preiskovalnih komisijah. Moralni CMERKO pa nič. No ja pač koalicija poslovanja v skladu z navadami in običaji!

 • Tweety Bird

  V Sloveniji in Evropi danes zaznamujemo evropski dan spomina na žrtve vseh totalitarnih in avtoritarnih režimov….od nacizma, fašizma, skrajnega komunizma do janšizma.

  • Olga2345

   Moti vas demokrat Janša..demokrat Orban…Seveda, saj ste levi fašisti!

  • komar marko

   jap in HOLOKAVSTVA nad CIGANI. A vas ni sram,

   • Tweety Bird

    Izkazujemo čast in žalujemo za vsemi Slovenci, ki so trpeli pod fašizmom in nacizmom; izkazujemo čast in žalujemo za vsemi Slovenci, ki so trpeli pod komunizmom; izkazujemo čast in žalujemo za vsemi Slovenci, ki danes trpijo pod janšizmom.

    • komar marko

     ne laži, vam je za marmeljado in oblast. hebe se vam za LJUDI. danes ste spet v parlamentu dokazali da imate LAŽ
     v genih!

    • Mojca pokraculja

     Lažeš ! Hinavec ! Morilci!

    • RATATA

     Ves dan komijevska rtvSlo poroča, da se je komi pahorjat zapeljal na judovsko pokopališča v Lendavo poklinit se žrtvam nacifašizma. Tu je pika.

  • xtc

   Kj pa Kučanizem in Srpentičkarstvo?

  • učko

   ka pa kučanizem ?

  • Mojca pokraculja

   Kaj bi rad povedal twitko ? Da ste jih premalo ? da ste jih upravičeno? da ste zmagovalci in vam je bilo dovoljeno ? da ne boste preštevali kosti, ki ste jih pustili za sabo ? da boste še ? da ne mislite nehat ?
   Utihni kot grob na ta dan !

 • Olga2345

  V Sloveniji je stopil na oblast levi fašizem! Sosedje bodo zaprli meje! Nebo nam že tako čuva Salvini…

  • žogica

   So že zaprte, a ne veš, te je strah?

   • Olga2345

    Mene ne, verjetno bolj vas!

    • žogica

     Tebe, tebe je lahko strah, klerofašistom je odzvonilo, je povedal Šarec!

  • Gavnar

   Olga vse je sprejemljivo samo, da je končno odzvonilo klerofašizmu in ultradesnemu fašizmu.
   VSE.

   • Olga2345

    Saj ne bo dolgo….

    • Gavnar

     To poslušamo že 60 let ?

     • Olga2345

      Se niso šli čez mejo…

   • macon

    Gavnar, bebček, ko bo tukaj ultradesni fašizem, boste taki kot ti za gnojilo trajnicam.

    Reci hvala, ker smo desni strpni, civilizirani in demokratični. Tudi na tem forumu prenašamo vašo miselno diarejo in izcedke. Svoboda besede in vi levi fašisti ne gresta skupaj. :)

 • Cicada 3301

  SDS-ovska beseda dneva:

  “retitoizacija”

  • komar marko

   Jap pravilno TUMPKO ali as sladka ptička. Res ste z LAŽJO si lepo postlali in lopovi imajonajvišja mesta v državi. LOPOVI!

  • Olga2345

   Retitoizacija=kucanizacija=stalinizacija!

  • Republic Commando

   In kaj te moti spet?

   • Cicada 3301

    @republiccommando:disqus kateri kurac je tebe karkoli vprašal, govno SDS-ovsko?
    Odjebi pizda defektna domobranska.

    • Republic Commando

     In potem ti ljudi prijavljaš lol.

 • Olga2345

  Šarca bo na prvo pot v tujino spremljal Ahmad Šami kot zunanji minister…

  • Gavnar

   Lahko bi ga vaša avnojska pešhodka, pa ni sposoben sestaviti niti ene usrane vlade ?

   • Olga2345

    Mislite z levimi fašisti? Malo morgen!

    • Gavnar

     Ne, s pravimi zmagovalci volitev !

     • Olga2345

      Zmagovalca volitev sta SDS in Janez Janša! Ker jima priljubljenost se raste, ne upate ponovno na volitve! Ljudje se množično pritožujejo zaradi zlorabe njihovega glasu s straniŠarcain SMC in bodo dali na naslednjih volitvah svoj glas SDS!

 • komar marko

  in za POLICAJ ministra ŠARKo vabi ŠEFICA. Pa ta bedak tudi kadra nima,pa je obljubljal nove obraze, pa CMERKOTA fehta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • komar marko

  danes v parlamentu skrajna LEVICA, sicer zbrani IDIOTI je uporabila dokazane LAŽI, ki so jih z dejstvi takoj OVRGLI. le kako ni sram takih posrancev idiotov levice

  • Tweety Bird

   Spet lažeš !!!

   • komar marko

    no dokaži!!!!!!!!!!!!!!

 • komar marko

  Ljudje, poskrijte vse, rdečuhi so na oblasti!

 • Tweety Bird

  Totalitarizem so tudi totalni desničarski bedaki. Tega je čedalje več, torej smo v demokratičnem-totalitarizmu… a ne?

  • komar marko

   jap mogoče tu pa tam kašen., Samo prolem je v rdečih IDIOTIH, kamor spadajo skrajni MESEČNIKI, torej smo v skrajnem IDIOTIZMU!

  • RATATA

   Ti znaš iz angleščine v slovenščino prevesti besedo comunism(?) Blanka Doberšek je takrat ko je bil Clinton pri nas ni znala ali ni zmogla zaradi sline ali cmoka v grlu….uspela je prevesti samo nacizem in fašizem.

  • Mojca pokraculja

   DOKAŽI !

 • Tweety Bird

  Odhajajoči predsednik parlamenta, Tonin, je v dveh mesecih dni naredil več kot prejšnji v 4 letih… za poslanske privilegije!!!… Baraba klerikalna pokvarjena !!!

  • komar marko

   lažeš.DOKAŽI!

 • Silos

  Predsednik parlamenta je spregovoril -sščtrpttttt???? Rabimo prevajalca !

 • komar marko

  no rdeči LENUHI hočejo kot vodje parlamentarnih delovnih teles kjer je dela za 14 UR v 4 letih, enako plačilo, kot dela tisti 400 ur v enemletu. LENUHI hočejo živeti na drug račun!

 • Tweety Bird

  Tonin: “Hvaležen sem vsem poslancem, ki so 22. junija glasovali zame. Nekateri nam priznavajo, da smo z ekipo v teh dveh mesecih, ko sem na funkciji, naredili več kot so prej v 4 letih mandata. DZ je zaradi moje izvolitve normalno deloval in to je najpomembnejše.”

  Prekprokleta budala klerikalna, samovšečna in izdajalska !!!

  • Mojca pokraculja

   Zakaj ?

  • xtc

   Tonin je delal vi pa zabušavate in to je sedaj foušija,a ne Tunnek?.

  • Olga2345

   Hudo! Tonina je podprlo preko 80 poslancev, levega fašista Židana pa le 49!

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Ne morem si misliti, kako se Janša počuti. Njega, okorelega kriminalci in nekdanjega pripadnika Udbe, je premagal komik Šarec. :)

  PS: Prozac all day long. :)

 • stajerc5

  Andrej Sifrer je bil ze pred x leti boljsi kot tista ciganka Baba kvrga ali nekaj taksnega! Poglejte si, kaj nam je zapel ze pred mnogimi leti: Umrla je drzava!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=XIw09hposq4

  • žogica

   Bebci, ki svoje države ne spoštujejo, si je tudi ne zaslužijo!

   • Olga2345

    Govorite o sebi?

 • xtc

  Baje se v EU že smejejo Srpentinčkiu baje pravijo,da ga lahko med kakim obiskom tam hitro lahko namestijo za hlapca na kaki farmi za kidanje gnoja,seveda pa ostaje še ena verzija glede na njegov poklic,da bo hoblal late v kaki firmi. tam.
  Baje bo “serpentinčarstvo hit in pojem za idiotizem v EU”
  Verjetno bo EU obiskoval v “delovni obleki Srepentinčka” na to se najbolje spozna.

  • žogica

   Baje se posmehujejo “zmagovalcu”, ki mu je sam Orban pomagal do zmage, potem pa megla, črna tema…

   • xtc

    Niti ne on ima mednarodni ugled kot nobeden SLO politik,Seršpentinček mu do podplatov ni,še najbližje mu je bil Drnovšek.
    Saj veš kako je bush zaloputnil vraza Kučanu,ki je goreče želel v WH-,da boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

    • Olga2345

     Pa Kohl tudi!

    • žogica

     Mednarodni ugled v klerofašističnem janšizmu!

 • xtc

  Če so Slovencem do sedaj zaradi butalskosti poEU pravili Kekci=sedaj baje hujša veržija Serpentinčki= totalni levi idiotii.

 • Tweety Bird

  Da ste desničarji pravi predstavniki slovenskega naroda? Ne me jebat. Hinavščina, izdaja in hlapčevanje. To vas je skozi vso našo zgodovino definiralo. Tudi tokrat se niste izneverili. Kako pa ogledalo? Se radi pogledate vanj? Kaj vidite? Ni mi treba odgovarjat, saj se poznamo.

  • xtc

   Seveda se poznamo,kdo je kriv za nastanek vaških straž in domobrancev?
   Kdo je kriv za 600+ grobišč pobitih civilov in vojnih ujetnikov?
   Kdo je kriv za propad Yuge?

   • Tweety Bird

    Ma pusti ti izdajalske domobrance. Tvoj Janša je uspešno uničil desnico, o tem ni nobenega dvoma in pika. GOTOVI STE !!!

  • Olga2345

   To govori komunist internacionalist, ki mu narod ne pomeni nič in uvaža divjake? Evropa je obsodila komunizem in ga izenačila z nacizmom in fašizmom! Poglejte se v ogledalo! Mogoče boste v njem videli Hitlerja, Stalina ali Musolinija!

   • xtc

    Pa kučana in Tita.

  • macon

   Lopovska pokvarjena smet nam pridiga o ogledalu. A si ravnokar ven iz umobolnice, ubožček?

   Hlapci lopovske komunajzarske bande, brez hinavščine in izdaje vas sploh ni. Ti si navaden smrad.

  • ZatonMesecnikov
   • Matt von Glanz

    vzor tudi sicer

  • centurion
 • šmentanamuha

  Na žalost je vse, kar so zapisali Hrvati, zastrašujoče resnično. Triumfirajo samo negativno selekcionirani levičarji, ki jih je kar precej tudi na teh straneh. Začnemo lahko kar s Tweetyjem in potem lepo po vrsti žogica, UDBA, Cicada …in tako dalje.

  Spodaj je CIA pravilno ugotovila, da se moramo še najbolj norčevati iz njegovih volivcev in volivcev levice na splošno. To, da je nekdo bebast, je eno, da pa ga kljub temu ali celo prav zato nekdo voli in postavi na najvišjo funkcijo v državi, pa je nekaj čisto drugega. Telebajsek Tweety sploh do zraka ne pride, tako je naumoren v obrambi levih bebčkov. Očitno se je v Sloveniji zgodil somrak pameti. Lahko noč. Slovenija.

 • Olga2345

  Cmero nažene Fakina, Šarec Fakina na kolenih prosi, da mu reši zdravstvo….Haha Hahahahahahaha

 • Olga2345

  Šarec in Kučan imata skupne značilnosti: imata pručko in ne znata Angleško, oba imata rada Ahmada in rdečo zvezdo.

 • Mirko Zidenjsek

  Vsak,ki ima 5 min casa je premjer ali minister ali poslanec.Ne mores verjet,sami telebajski v politiki.Se cudno,da Slovenija se sploh obstaja.Na zalost je cez 20 let ne bo vec.Kako si tak sploh upa kandidirat.Pogreb s fanfarami

 • xtc

  Posvojenega Srpentinčka v EU ne samo ,da se iz njega norčujejo gledajo vse bolj postrani, v EU so prišle informacije,da ima Srpentinček pogodbo z ultralevo stranko o sodelovanju in,da ta stranka zahteva nacionalizacijo zasebnega in druge neumnosti in ,da ta vlada soploh ni srediinska ampak leva in da Trpentinarja čaka vse večji kup neprijetnih vprašanj iz katerih bo bo hitro na čistini z levaki in brco v rit v Bruslju.

 • šmentanamuha

  Lahko bi rekli, da smo prišli s konja z ročaji na konja brez podkev, iz dežja pod kap.

  • xtc

   Neprišli smo na psa,pa še tega bo pedenal Miro.

   • šmentanamuha

    To je bila besedna igra.

    • Matt von Glanz

     LOL od dežja do možganske kapi

     • šmentanamuha

      :)

 • šmentanamuha

  Všeč mi je, da celo Hrvati sočustvujejo z nami, čeprav na po tihem privoščijo.

  • Aresnica

   Približno tako.
   _________
   Lep pozdrav

 • Aresnica

  …………..imel je šest popravnih izpitov na srednji lesarski šoli.” .
  _-_
  Mislim ,da to kar je res vse pove-res mora bit zabit, da dela šest popravnih izpitov. Ne verjamem, da obstaja kakšen kaliber, ki bi na lesarski šoli delal tri popravne izpite.

  _______________
  Lep pozdrav

  • Goran Hvala

   lohk da jih je meu se vec.. . glavno je da je peljal scat hardcore politika…bvahahaha….en kekec ga je premagal… :-)

 • šmentanamuha

  Cerar in Šarec = Butec in Butec

  • samotoje

   1 butec in 1 butec= 2 butca. Popolnoma pravilen račun. Uf!

 • šmentanamuha

  Cerar in Šarec in Erjavec = Butec in Butec in Butec

 • šmentanamuha

  Cerar in Šarec in Erjavec in Židan = Butec in Butec in Butec in Butec

 • šmentanamuha

  Cerar in Šarec in Erjavec in Židan in Mesec = Butec in Butec in Butec in Butec in Butec

  • Goran Hvala

   pa jansa zraven. bivsa komunjara in cist neuporaben tip da kljub zmagi ni sposoben vlade sestavt….no to je ze lolek ne sam butec…
   neki tazga kot jankovic. :-) .

   • šmentanamuha

    Saj pravim, niso problem bedaki, problem ste tisti, ki jih volite. S tem komentarjem si samo potrdil, kar sem rekla in kar pravijo hrvaški mediji. Hvala, Gorane, prislužil si si mesto z ramo ob rami poleg zgoraj naštetih.

    • Goran Hvala

     jst nism nec potrdil. jest ne volim. . ne volim komujar in ne volim bivsih komujar. in seveda za vas sem komunjara ane.
     :-)…in na racun tega mi kar srce igra. :-). gorane dela pa fajn zvi.. ne furam sociale v sloveniji pa jokcam zraven. :-) .. tako je muhjat.

     • šmentanamuha

      Kaj je potem point teh tvojih pisarij?

     • Goran Hvala

      zabava…ce clovk dela ceu dan se more zvecer mal zabavat. …

     • šmentanamuha

      Oooooo, si pa revež, če se moraš zabavat na takšen način. S tabo je še hujše,kot sem mislila.

     • Goran Hvala

      dej pol trpet se namest mene. . ker jaz ne… zvim cist super…v letu 2018…leto 1945 je ze dalec nazaj.

 • Aresnica

  Ho,ho ,ho – vendar ti Butci oziroma bedaki nas imajo za ….. res pa je,da so Butci pod kontrolo SLOmafijskotajkunskega OMREŽJA._ovčke pa jih veselo podpirajo.
  ___________
  Lep pozdrav

 • šmentanamuha

  Alenka je med temi Butci svetla izjema, čeprav je zajebala pri oni komisarski polomiji, vendar je bila dostojna predsednica in tudi zdaj bi v zdravstvu ali v Banki Slovenije naredila več, kot ta čreda bedakov, ki so jih levi volivci požegnali s svojimi glasovi. Žal je tudi ona ujetnica omrežij. Tako, to je bil moj glas za ženske. O katički in oni blesavi pravnici, ki kljub svojim imenitnim nazivom ne šteka niti tega, da jo bodo uporabili za WC papir, pa raje ne bi.

  • luckyss

   Ja, Alenka…
   Aj dont nit mani aj nit tajm…
   Ovce bedaste..

   • šmentanamuha

    To, ovca bedasta, seveda misliš, da je njena angleščina bistvo vsega. Morala bi imeti prevajalca, to je edino, kar ji očitam. Tako kot Putin, ki si kljub temu, da razume angleško, vseeno dovoli imeti prevajalca, zato ker se v maternem jeziku lažje izrazi.

    • Goran Hvala

     ja a ni za vas jansevike prav njena anglescina bistvo.? glede na vase pisarije. sej to stalno ponavljate… :-)…a ja zdej pa kar naenkrat ni vec bistvo ker tebi ne pase. . :-)

     • šmentanamuha

      To je bistvo za vas levuharijo tvoje sorte. Konec koncev jo je zminiral vladni trojček Cerar_Židan_Erjavec, Židan in Erjavec pa sta jo pred vstopom v to sveto trojico Butec in Butec in Butec celo podprla, dokler je bila predsednica vlade. To lahko naredijo samo gnide. Tudi Janša jo je miniral, ampak on je bil v opoziciji, kar pa je po logiki stvari povsem normalno. Jaz sem ji dala svoj glas na prejšnjih volitvah.

  • macon

   Absolutna Bankrotšek je vulgarna butasta baba, ki je ponaredila magisterij, delavce iz Brda zastonj uporabljala pri svoji hiši in z dolarskim pufanjem in višjimi obrestmi zagonila stotine milijonov Eurov, da je pokrila svoje rdeče bratstvo.

   Povsod po EU bi bila politična crkovina, marsikje pa bi sedela pred sodniki.

   • šmentanamuha

    No no, vulgarna in butasta? Kr neki. Njen magisterij je ponarejen približno toliko kot tri četrtine družboslovnih magisterijev v socializmu in še vsaj dvajset let po tem. Kakor koli, umirila je gospodarsko-finančne turbulence v roku enega leta in nato proti vsem pričakovankjem dvignila gospodarsko rast na skoraj 3 procente (oz. 2 in nekaj) in zato požela simpatije svetovne elite. Mislim, da do zdaj še nikomur niso dobesedno ponujali visoke politične funkcije v EU razen Alenki Bratušek. In če bi bili pametni, bi sedaj imeli visoko komisarko v EU in politični ugled (torej, upoštevali bi nas). Tako pa so rekli, bedaki, ki zminirajo SVOJO kandidatko za tako visoko funkcijo samo zaradi foušije, ne štejejo nič. Zato tudi z arbitražo nikamor ne pridemo, Cerarju se posmehujejo za hrbtom, Židana so s Teranom itak odjebali, kako budalo bodo napravili iz Šarca si niti pomisliti ne upam.

    • macon

     Ona ni nič umirila, dviguje pa kvečjemu komu oneta. Gledal sem njen nastop za EU komisarko in je potrdila, da je vulgarna in butasta. Vzela je drage dolarske pufe, namesto trojkinih cenejših, ker bi potem trojka preverjala poslovanje leve bande. Posledično je Slovenija plačala več sto milijonov dodatnih obresti, vse na račun slabših uslug in višjih davkov za slehernike.

 • Matt von Glanz

  ne Serec, Sralec, Marjan Sralec.

 • Goran Hvala

  najleps pa najbel smesn je pa dejstvo da je peljal scat velikega vodjo janeza janso. . janezek pa dolg nos sedaj mulo kuha in se neki posmehuje drugim… bvahahahaha. desnaki neuporabni. ..:-) . temu se tuji mediji dosti bolj smejijo….sarca se poznajo ne. :-) .

  • šmentanamuha

   Seveda se smejijo, tebi in ostalim levim bedakom. Res si revček.

   • Goran Hvala

    uff kolk boli… :-) .. mene res boli ker ni jansa na oblasti…:-)…no ja kakor komentiras vsak bedak kot ti pravis vidi da tebe jezi in napenja..
    men se smeje…:-)

    • šmentanamuha

     Glej, nehi se napenjat, ker si dolgočasen.

     • Goran Hvala

      sm mogu prov print screen upizdit in mal poserat. to napenjanje. …:-)…se res vidi kolk mene napenja. . ker mi dol visi za slovenistan. :-)

     • šmentanamuha

      Ja sej, in pol razloži, zakaj redno visiš na tem portalu in komentiraš? Kdo bi razumel bedaka?!

     • Goran Hvala

      ja se morm naslajat nad trpljenjem lenuharskih jansevikov…vsak ma svoje veselje pravijo..zelet slabo nekomu je pa tud demokraticno po vase.. a ni to dost dobra razlaga?

     • šmentanamuha

      Pa naravnost odlična je tale razlaga. Se men ni treba trudit s pojasnjevanjem, zakaj si bebec.

     • Goran Hvala

      nimas kaj….tud bebci smo. . :-) . pa ves kolk fajn zvim. :-)

  • KP

   On lahko pelje scat samo Kurčanovega in svojega luleka. Budalo čefursko.

   • Goran Hvala

    :-). . kje se janez kuja?

  • garfi

   tik tak tik tak….

   • Goran Hvala

    tik tak…janez se zdej ni vlade sestavu….tip je buzara. . :-)

 • šmentanamuha

  Evo, pravkar je 16 letni pianist Ivan Vesonov ali Besonov zmagal v Edinburgu na Evroviziji mladih glasbenikov. Mali je špilal ko šus.

 • montyamp

  Se pravi , da se pod novo vlado , eksekucije udbomafijskih sodnih krokarjev lahko nemoteno nadaljujejo :

  internetnega pedofila” A. Magajno – brez dokazov, ,,morilko lastne hčerke” D. Jalševec – brez dokazov, ,,roparja lastnega 35 let starega traktorja” F. Kanglerja – brez dokazov, ,,morilca onemoglih starčkov” dr. I. Radana – brez dokazov, ,,eksekutorja nedolžnega ” (s!)lovenca – izdajalca -pilota v helikopterju JLA – brez dokazov, ,,opravljivca fašista-komunista Pierazzija” Boštjana M. Turka – brez dokazov, dr. Milka Novič-a domnevnega morilca Jamnika – brez dokazov , ……………………..

  A Balkanski bojevniki in njihovi tranzicijski botri mirno in na prostosti pijejo vsako dopoldne svoj zasluženi kapučin na Tromostovju, med tem ko trgovina z mamili na debelo cveti in se razvija – z vsemi dokazi!

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Kwa je babe ?

  • šmentanamuha

   Kmal boš vidu Serpentinškove babežabe, pa pol komentiri.

   • Goran Hvala

    verjetn da ne bo tolk trpel kot ti. :-).

    • šmentanamuha

     O, dobro jutro. Vidim, da tudi dan začenjaš z Novo24. Lepo. Želim ti lep dan v naši družbi.

 • luckyss

  Blatenje Slovenije v tujini s strani SDS se očitno nadaljuje….
  Sicer pa še nisem slišal da ne bi diplomiran igralec in novinar aktivno obvladal vsaj enega tujega jezika..
  Na tem področju je prav “stara garda” (Rjavc , Janša, Alenka,Židan in podobni bumbarji) bolj uboga…ker albanščina in srbohrvaščina nista ravno “tuj jezik”..

  • Republic Commando

   Dokaži to blatenje s strani SDS.

  • xtc

   Resnica ni blatenje,če poveš ,da bi bili adi komunisti opozicija in pozicija kot v Yu ni blatenje,kot tudi to ne ,da ima Posvojenček v koaliciji leviofašistične teroriste,ki bi nacionalizirali-kaj trabunjaš bebo-sami str tako postavili.

   • luckyss

    Daj prevedi to blebetanje..

    • xtc

     Vem ,da boli in je hudo tako pač je in doletelo vas je komuniste-realnost.
     He,he.

     • Goran Hvala

      res se razbere koga boli. :-)…zakaj bi mene bolelo. a nismo levaki tisti ki nismo janseviki? pa ves da smo pri koritu. in tip najavi da nas boli. :-) . kaj ze? polna denarnica. :-)

  • Dragan Krstič

   Očitno ti ne obvladaš angleščine, ker Janša govori angleško vsaj na ravni angleščine predsednika Pahorja. Ti rdeči mentalni bohpomagaj lahko ocenjuješ znanje tujih jezikov samo za šankom v bifeju Rdeča zvezda.

   • luckyss

    No, Pahorja si našel za primerjavo…zakaj ne Alenke…Aj nid tajm not moni..
    Idioti polpismeni..

  • KP

   Slovenijo blatite edino vi v komunajzersko čefutarsko kameltrajberski navezi. Šarkeljček pa se blati sam,in to kar z levuharskim drekom!

   • luckyss

    Lepo se vidi kakšne vrste “ljudje” ste…Blatite na polno nekoga, ki niti “poslovati” še ni začel…
    Ni čudno, da so vaše prednike po hitrem postopku počistili..očitno ste genetsko obremenjeni..;)
    Nekakšna lesena peč ;))

    • xtc

     Glej odprte greznice pač ne moreš oblatiti,ker vsi vedo kaj je v njej-razen levakov,ki prepričujejete,da prihaja ven dedaj channel No 5,ampak ne deluje-smrdite po d********

     • luckyss

      No, tam vi vedno priplavate na vrh in potem jamrate in jokcate..;)

     • xtc

      Samo tole vaša Yugo greznica je smrdela povsem enako,zanimivo,a ne?

     • luckyss

      Res je..greznica vedno smrdi, sploh, če vas vodi najbolj skrajen komunist po Titu – Twito…

     • xtc

      Kučan alias SDV,Plavi-Strinjam se,PRAVILNO!

    • šmentanamuha

     Pravkar si zelo dobro utemeljil, da si navaden kreten z s slamo v glavi. Pazi, da te ne odpihne, približujejo se dnevi grmenja.

     • Goran Hvala

      sej ves kak je blo. zgodovina pa se ponavlja. :-) jest se ne bi prevec veselil dnevov grmenja….de ne boste spet v kakih jamah koncal pa spet jokal nadaljnih 100let…:-)

  • garfi

   lažnivec obseden si z JAnšo

 • garfi

  Ivan Serpetinšek-šarec- Zenska resnica – Zenska resnica
  https://www.youtube.com/watch?v=As_vFA5f9sk

 • garfi

  RdeČĆi Lubadar-židan hoče da ga gledamo v oči
  ko nam bo lagal in kradel

  • luckyss

   Židan je pač idiot in nujno zlo…tudi JJ bi mu dal funkcijo, če bi imel možnost sestavljati vlado…pa je nima..
   Ne zdej jamrat pa noret naokrog ;)

   • Goran Hvala

    janez se smili sam sebi. . pa 20.000 jamseviskim zealotom. :-)

  • šmentanamuha

   Rdeči lubadar :)) Dobra.

 • xtc

  Baje je Juncker že dal delati v Bruseljskem ZOO kletko z napisom Homo Serpentinikus,kamor bodo strpali Serpentinčka na ogled EU javnosti ,kot unikum nižjega primata.

  • luckyss

   Če bi malo pogledal v faco svojega liderja, potem ne bi pisal takšnih bedarij okrog primatov, neandertalcev. ipd…

   • xtc

    Če že madžarskega roma pogledam dobim drisko,kaj šele ob tebi in Srpentinčku-podobno veliko treznih.

    • luckyss

     Daj povej koliko bi trenutno napihal …3,7 ?!
     Drugače si tvojih “stavkov” ne znam razlagati…

     • xtc

      Ja treba bo po antifreez IQ ti zmrzuje pri 30 stopinjah.+ sa.

     • luckyss

      Za te strani ga imam dovolj, če ga aktiviram desetino…

     • xtc

      Ja ampak očitno je še ta zelo razredčen tako ,da si hudo v DEFAULTU-ZMRZUJEŠ.

     • luckyss

      ;)

     • xtc

      Tepček levi,kje imate Kučanovo intimno opcijo SFRJ,večina mormalnih jo ne najde več na zemljevidu sveta-torej sp***** looser brezdržave.

     • Goran Hvala

      vecina ne najde slovenije….tiste osamosvojene ki naj bi bla ze od leta 91….:-)…jugo pa hoces noces poznajo vsi…:-)…

  • Goran Hvala

   avtohtoni evropski janez je pa neadertalec….ce pravte da ste tukaj ze od nekdaj. . potem ni dvoma s katere veje ste se zlegl….

 • Slovenka

  Gledamo novejšo verzijo Kmetije, najbolj naturalistično do zdaj. Težava je, da serija ne bo trajala eno sezono, ampak kar nekaj let, v najhujšem primeru do 2022.

  • luckyss

   Pa ne bi morda vladi pustili, da začne delati, preden se smešite s svojimi nebulozami ?!
   Se sploh zavedate, kako bedasto delujete s tem jamranjem in s tem svoji stranki za vedno preprečujete resno vlogo v slovenski politiki..?!

   • Republic Commando

    Kako boš ti in tebi podobni izpadli bedasto, ko se bo izkazalo , da smo imeli prav :))

   • xtc

    Kaj bi komunisti delali?
    OZ,kaj ste delali?
    Po vojni goljufali na volitvah in pobijali,v Yugi bankrotirali in propadli in sedaj še kar tumbate večni loseji.

    • luckyss

     Lahko noč..očitno prehajaš v delirij..

     • xtc

      Hje,boleče resnice,kje pa imate “megauspešno Yugo”?Ni je komunisti tipa Kučan požrli,he,he,he,večni looserji ni kaj.

    • Andrej

     XTC , vlada odpira firmo mednarodnih razsežnosti : “MONEY LAUNDRY” šticenga100% & comp. – lastniki z večletnimi izkušnjami /dve desetletji/ cca ! Od predsednika firme se pričakuje dober nastop v avditoriju na šubertovi ul. in quality forest -trade” ! Objava je zgolj formalna , delovna mesta so
     že razdeljena po že utečenem postopku !

   • šmentanamuha

    Si lahko še malo bolj bedast?

   • Darth Vader

    glede na to, da ti igraš poklicnega gasilca za neko drugo stranko, je nam še kako jasno, kako resno vlogo ima SDS v slovenski politiki :) in tvoje smetenje na nova24tv in blatenje SDS in Janše, je dokaz, da ima bistveno večjo moč, kot si sploh upate priznati in to je dokaz, da če hočeš zabiti kajlo slovenski eliti in slovenskim politikom…..na volitvah obkrožiš SDS in Janšo :)

   • mona lisa

    Kaj da bo začela delat-UNIČEVAT IN KRAST.

  • xtc

   Težava je ,da bo Cigansko madžarsko,bosansko kamniško navezo zopet ustavila gospodarska kriza,kot že dvakrat doslej-v tretje gre rado.

   • Slovenka

    Kakorkoli, pred Slovenijo so težka leta.

    • xtc

     Preje bi rekel tedni,hitreje se bo zaskočilo kot kučan & Co misli,sploh ob krizi jeseni.

     • Slovenka

      Hm. Mislim, da podcenjuješ revolucionarno vnemo Levice in trdoživost globoke države.

  • mona lisa

   plačali bomo pa jo krvavo mi.

 • xtc

  Zakaj taka popadljivost levakov?
  Logično,pred EU in ZDA postajajo vse bolj nagi ultraleva večinska vladaki bi nacionalitirala,obdavlevala in preganjala zasebnike in s tem mislijo iti pered EU-IQ bebilov.

 • xtc

  Takole realno,vsakemu normalnemu človeku se zastavi logično vprašanje,ko nek posvojenček,ki poklicne šole za hoblanje lat ni zmožen narediti redno usoe postati diplomiran univerzitetni izobrasženec.
  ????????????????????????????
  Skratka butel,ki je nesposoben za vse dobi akademsko izobrazbo?
  Ja =SFRJ
  Realno tazga butla v nobeni realni državi niti do KS nebi spustl,v SLO pa madatar,kar veliko pove o IQ njega volilcev.

  • Darth Vader

   njegova LMŠ je lista tovarišijskih kapitalistov in to onih najslabšega tipa…..pajdaško-dogovornih-državnih kapitalistov in so večinoma povezani direktno z NLB……na osnovi kruhoborstva pa teh zadev…..

 • Slovenka

  Hrvati lahko imajo usta do ušes, ko gledajo z veliko mero škodoželjnosti slovensko verzijo mrtvaškega plesa. Samo primer. Sami imajo izvrstne filozofske fakultete, spremljam zadeve po internetu in vem, kaj objavljajo na področju, ki me najbolj zanima. Klobuk dol! Kaj pa Filozofska fakulteta v Ljubljani? Omislili so si, da bodo za moške in ženske uporabljali samo ženski spol. Po tej logiki gre to nekako takole: prof. dr. Kajetan Gantar (naj mi gospod oprosti, ker sem navedla ravno njega) je objavila to in to, imela uspešno akademsko kariero, se upokojila, nato pa še napisala odlične spomine. Je mogoče biti še bolj bedast ali nas čaka za vogalom še kakšno presenečenje? In Hrvati? Oni demonstrirajo proti teoriji spola.
  O hrvaških politikih, ki se brigajo za Hrvaško, in o njihovi hrvaški diplomaciji pa raje ne bi, ker moram ob tem pomisliti na bebavega Karleka, ki bo, čeprav je dobil od Slovencev na volitvah brco v rit, sedaj minister za obrambo.
  Ne morem verjeti, kakšna gnusoba se vali po Sloveniji.

  • šmentanamuha

   Resnica je kruta.

 • cosmosjasnovidec

  Kaj se hočejo delati norca iz tega bimbota saj se pa lahko režijo že,ko vidijo njegovo fotografijo katera jim vse pove.
  Mislim,da tudi njegov pastir tovariš “milan kurčan” ne ve razen še prekmurskega jezika nobenega drugega,da bi lahko svojemu hlapcu “šarac majmunu” katerega ima pod nadzorom in katerega je z goljufijo namestil v parlament bil njegov prevajalec.Tako bi bil še večji razlog tujih medijev za norčevanje.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Korl

  A Jajotu ste že povedali da je Šarec že premier al je še na pomirjevalih?

  • Olga2345

   Murglskemu brezjajotu? Štefka kuha čajček…

  • mona lisa

   Ti pa šre boš na marsičem drugem ko boš videl kako bo Šarec in kompanija zrušili v Sloveniji kar je še malega ostalo.

 • Olga2345

  Glede na to, kako je delal Šarec na občini v Kamniku in se izmikal odgovornosti, bi si lahko omislil nnadomestbega premierja, takega, ki je normalno končal šilo in zna angleško….

 • šmentanamuha

  Alenka >Bratušek razmišlja o odstopu, ker nočejo upoštevati njenih izkušenj in predlogov pri reševanju zdravstvene in finančne problematike.

  • Gavtroža

   Bratušek je preneumna , da bi to res storila

 • jaz mene

  Šarc je tolk slep, da zna še BRAILLE pisavo govorit.

 • Rafaeluss

  Jaz pa razumem zakaj so vse stranke hotele komika za predsednika, da bodo delale kar bodo hotele. Odgovarjal pa Serpetinšek, s tem da se on tega ne zaveda in zivi v PRAVLJICI. !!!Ko bo pknilo pa mu tudi branje cerkvenih knjigg ne bo POMAGALO.Samo še vprašanje časa, kdaj se bo kakemu postenemu SSlovencu odtrgalo in si nabavil GVIR. !!!

 • Lea Pralines

  Ne tuji mediji janševa nova 24 ves nčas nabija in pljuva po Šarcu.Kake prozorne riti ste,popušili ste na volitvah sedaj pa pljuvate po Šarcu,ki vas je vse skupaj peljal scat.Nimate tudi toliko možganov kot jih ima majmun.Povedati moram da sploh niste duhoviti..kr neki od murgl pa globoka država pa od glupega grimsa ultra leevica pa še pa še…ampak škarje in platno pa ima Šarec,ki je diplomiral na igralski akademiji in vas bo naučil plesati,čeprav ste zabiti ko t janša.Zato je najbolje da utihnite in vprašate predsednika vlade za kakšen nasvet….malinovci

  • branči

   za domovino s titom naprej! bo v redu?

  • lajnaa

   Lepo je v naši domovini biti komunist… dokler podjetniki delamo za vas, neproduktivne ušive hipije. Verjemi, v kratkem vam to, da ste v večini ne bo več pomagalo.

 • Štalmajster

  Tuji mediji ?? Hrvaški ?? ;-)))))
  “hrvaške bralce opozarjajo, da na srečo Hrvaške in zaščite njenih vitalnih interesov nihče ne more narediti toliko škode Sloveniji kot pa njena lastna vlada” ;-))))) Popolnoma isto velja za Hrvate, …. žal ;-

  https://www.youtube.com/watch?v=jtBVJ55iTMM

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!