Udbovec Zemljarič vršil pritiske, ko se je na UKC Ljubljana znašel njegov vnuk: Naš bralec je skoraj ostal brez helikopterskega prevoza – želeli so ga izkrcati in peljati Zemljaričevega vnuka!

Janez Zemljarič velja za vplivnega igralca iz ozadja glede dobave medicinske opreme v slovenskem zdravstvu. (Foto: STA)

Janez Zemljarič velja za vplivnega igralca iz ozadja glede dobave medicinske opreme v slovenskem zdravstvu. (Foto: STA)

Nekdanji šef Udbe Janez Zemljarič upravičeno velja za strica iz ozadja. Njegov vpliv na UKC Ljubljana se je izrazito pokazal javnosti potem, ko je v prvi polovici leta prišlo na dan, da je s telefonskim klicem želel vplivati na vodstvo UKC Ljubljana pri razpisu za vzdrževalca informacijske opreme v UKC Ljubljana. Očitno pa izvaja tudi posebne pritiske, ko je v igri življenje njegovega sorodnika. Na naše uredništvo se je namreč obrnil naš bralec, ki je imel prometno nesrečo na isti dan in na podobni lokaciji kot vnuk Zemljariča. Bralec je opazil, kako se pritiska na zdravnike, da naj naredijo vse, kar je mogoče, za oskrbo Zemljaričevega vnuka, čeprav ta še zdaleč ni bil edini, ki je potreboval vso njihovo pozornost. Skoraj pa se je tudi zgodilo, da bi naš bralec ostal tudi brez prevoza s policijskim helikopterjem, če bi ugodili zahtevi, da se namesto njega odpelje vnuka Zemljariča. 

Po besedah bralca so se v zvezi s ponesrečenim vnukom Zemljariča nad zdravniki izvajali veliki pritiski. “Bil sem na intenzivni in se spoznal s samim delovanjem in vplivom Zemljariča. Njegov vnuk se je tako kot jaz ponesrečil z motorjem. Bil sem še pri zavesti, ko so me dali v helikopter. Hoteli so me dati že ven, ker so se pojavile težave pri zapiranju vrat.” Tedaj je prišlo obvestilo o še eni nesreči, zato je prišlo do poziva, da naj se odpelje tega ponesrečenca, a se je policist v helikopterju vseeno odločil, da odpeljejo našega bralca. “Drugače verjetno ne bi niti preživel.” 

Vidni so bili pritiski
Po besedah našega bralca so se v zvezi s ponesrečenim vnukom Zemljariča na intenzivni negi izvajali veliki pritiski, da morajo nekaj narediti. “On je imel bolj poškodbe glave, jaz pa druge vrste poškodb. Izvajali so se pritiski v smislu, naj naredijo, kar hočejo, ampak da nekaj morajo narediti. To je neverjetno. Ko majhen človek vidi, kako to deluje. Čudne zadeve. Na travmi je sicer vse potekalo brez problema. Čez zdravnike nimam kaj reči, saj so naredili vse, kar so mogli, za tega fanta in zame.” Pri tem je izpostavil, da se ob takih pritiskih človek začne zavedati, kako naj bi bil bil en človek več vreden od drugega. “Res je, da je bil deset let mlajši od mene, ampak tudi jaz sem bil v dobrih štiridesetih. Take stvari sem tam videl in ugotovil. Nedvomno je viden velik vpliv Zemljariča v UKC Ljubljana.” 

7. julija 2016, na dan, ko je naš bralec doživel prometno nesrečo, so se zgodile 3 nesreče. “Vnuk Zemljariča je bil udeležen v nesreči blizu Škofje Loke. Čez par dni, ko sem prišel k sebi, sem videl vidno zaskrbljene zdravnike in medicinske sestre, ki niso vedeli, kaj še narediti, saj so naredili, kar so lahko.” Pustite vse drugo in se osredotočite samo nanj, so zdravniki dobili navodila. “Kasneje, ko so pričele prihajati na površje afere v zvezi z Zemljaričem, sem pričel povezovati zadeve in ugotovil, da gre za čuden lobi. Vsi zdravniki so korektni in dajo vse od sebe. Nato pa pride nek tak primer in podre vse skupaj. Nekateri želijo delovati kot nadljudje.”

Foto: STA

Želeli so ga izkrcati iz helikopterja in namesto njega peljati Zemljaričevega vnuka
Zdravniki in svojci so mu povedali, da gre za vnuka Zemljariča. “Samo mene so peljali s helikopterjem. Slišal sem zahtevo, da naj me izkrcajo iz helikopterja in raje peljejo z rešilcem. Policist je odvrnil: Ga že imamo in najprej bomo odpeljali njega, nato pa drugega. Človek se zave, da bi bilo očitno čisto vseeno, če bi umrl takrat, kar tudi verjetno bi, če bi me odpeljali po cesti. Nesreča se je namreč zgodila v zakotnih krajih od Železnikov proti Podbrdu. Ampak, da ima nekdo prednost?” Naš bralec je hvaležen policistom, da so ukrepali tako, kot so. “Veliko sreče je bilo. Precej je bilo na robu, ali bom preživel ali ne. Ko sem se zbudil iz kome, sem spremljal, kaj se dogaja, in to povezal z dogajanjem na intenzivni. Ne moreš verjeti, kakšni pritiski so se vršili s strani tedanjega direktorja kliničnega, zaradi pritiskov Zemljariča. Direktor je pritiskal na zdravnike, naj naredijo nemogoče.”

Janez Zemljarič (Foto: Arhiv Nova24TV)

V zvezi z dogajanjem 7. julija 2016 smo na Policijsko postajo Škofja Loka naslovili novinarsko vprašanje glede poročila o nesrečah. Za nas so potrdili, da se je ena prometna nesreča zgodila okoli 19.30 izven naselja Zali Log, v smeri Sorice, v kateri sta bila udeležena voznika tovornega vozila in motornega kolesa. Istega dne so na Postaji prometne policije Kranj obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika motornega kolesa v naselju Žiri, ki se je zgodila ob 19.35.

Še vedno aktiven lobist in nekdanji šef Udbe Zemljarič več kot očitno ne miruje. Zadnja afera v povezavi z UKC Ljubljana, kjer je poskušal vplivati na izbor dobavitelja – da cenejši ponudnik ni primeren za UKC Ljubljana, pri tem pa je hvalil konkurenčno (dražje) podjetje -, je naravnost nedopustna in neokusna, saj je v igri davkoplačevalski denar. To, da pa se s pritiski da vedeti, da naj bi bilo življenje nekoga vredno več kot življenje nekoga druga, pa je naravnost nezaslišano. V skladu s 14. členom Ustave Republike Slovenije smo enaki pred zakonom, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, individualnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino, in prav bi bilo, da to velja tudi v praksi.

Hana Murn

 • šmentanamuha

  Kir je zdaj taglavn: Zemljarič ali Kučanovič ali keri noname, ki mu še imena ne poznamo?

 • Beli Sneg

  Zdaj Zemljarič, potem njegov sin/hči, potem njegov vnuk, potem njegov pravnuk….. v Sloveniji ne bo nikoli konec teh rdečih prvorazrednih riti.

  • tonite falco

   Konec bo, ko pride do revolucije naroda nad krvniki slovenstva !!!

   • milanček

    tako je, popolnoma se strinjam , to bi morali narediti že leta 91 in pospraviti vse “zemljariće ali kućane” Zapomnite si , dlje bomo odlašali , bo slovenski narod pred katastrofo!

    • Steiermark

     Mislim, da nam je to bilo 1991 preprečeno in da je sedaj prepozno, kajti ta rdeča zločinska svojat, s svojimi zločinskimi potomci je že zdavnaj prevzela oblast in nas veselo in z izbuljenimi očmi bebastih zombijev, vodi , vsak dan bolj v katastrofo. Kako si pa lahko pomagamo, tisti, ki verjamemo v resnico in pravico ter se borimo proti tej svojati, kot npr. 10.10., ko nas je pa samo za eno peščico takšnih, ki imamo resne namene, da Slovenijo in Slovence potegnemo iz rdečega jugodreka, sodeč po udeležbi na protestu! Potem pa takšni, ki niti volijo ne pravilno in proti tej rdeči jugodrhali, kajšele, da bi se udeležili protestov in jasno in glasno pokazali, da imamo vsega dovolj , samo še jamrajo, kako male penzije imajo, kako se zvestim ovcam jugokomunistične drhali godi dobro, ko dobivajo višjo socialno podporo od njihovih penzij, za katere so garali , tudi po 40 let.

     • milanček

      se strinjam, ampak, jaz sem še vedno optimist, kaj optimist, moramo intentivno delati, da se pospravi ta golazen! GREMO V POPOLNO OSVOBODITEV SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! GRE ZA NAS IN NAŠE BODOČE RODOVE!

     • Steiermark

      Se strinjam s tabo in s tvojim optimizmom, čeprav je mene že zdavnaj zapustil, glede na razmere, ki jih imamo že veliko časa in ko opažam, da je tudi “bodočim rodovom” skoraj vseeno ali bodo živeli pod jugobanditsko drhaljo, (ko vse relativizirajo….), kot da se to, predvsem njih, sploh ne tiče.

     • etrusk

      Tega bi se morali zavedati vsi Slovenci

  • Andre Frass

   Saj tudi Ludvik Toplak sodi v ta krog.

  • milanček

   vsi razni “zemljarići ” se sploh ne bi smeli razmnoževati! to golazen je treba odstraniti!

   • Steiermark

    Deratizacija obvezna, predvsem za podgane z rdeče krvavo zvezddo….

  • Slovenec

   Bo, kmalu bo udaril bič Boga.

 • karpelec

  Prej se je izvajala prvorazrednost bolj prikrito, dandanes pa tako, da jo vidijo tudi slepi.

 • AlojzZ

  Gospa Hana, da so nekateri bolj enakopravni od ustave, to je pa že dolgo znano. Naj bo tisti človek srečen, da je Zemljaričev vpliv očitno že malo manjši.

 • Silka

  Matilda zamuja, čas bi že bil tudi za nekdanjega šefa udbe.

  • janko

   Stari ljudje so vedno pravili za takšne dolgožive barabe, da Bog čaka, da se spreobrnejo. Nisem vraževeren, ampak temu mišljenju pa dam precejšnjo težo.

   • mona lisa

    Če Bog čaka da se Zemljarič in Kučan pa še kdo spreobrnejo potem tega ziher ne bo dočakal.

   • Oliva

    Stari ljudje pravijo tudi tako, da se baraba ne spreobrne prej kot takrat, ko se v grob zvrne.

   • Slovenec

    Bog res daje še in še priložnosti. Nekateri je ne izkoristijo.

    • janko

     Podpis.

   • Nata

    Hm. . . . . . neverjeten si.

    In zakaj pravijo, da se pijanec spreobrne , ko se v jamo zvrne ???

  • VERRZIFIKATOR

   Janez Zemljak

   ZEMLJA NOČE

   Zemljo smo prosili, že rotili,
   da upila bi ostanke bedne,
   ni imela jih za v zemljo vredne,
   lastna prst se namreč zemlji smili.

   So odpadki v zemlji se rodili,
   zemljo družno smo prepričevali,
   so po njej celo ime jim dali,
   naj se vendar teh smeti usmili.

   Za odpadke, vrste te izmečke
   zemlja pač bila ni narejena,
   ker do sebe zemlja je poštena,
   predlog dala je: s smetmi kar v vrečke.

   Zdaj pa niti vrečk odpadnih noče,
   pušča jih zato na površini,
   ve, da enkrat bodo v nje globini,
   iz globin nad tem vnaprej se joče.

 • tomven

  Ko pride Matilda, bo krjavelj pešačil ob njej, takrat mu noben helikopter ne bo pomagal!

  • Steiermark

   Morda oni helikopter, ki prevaža mrtvece……da mu bo pomagal, prej pristati pri svojem črnem gospodarju…..

 • Amerikanc

  Verjamem, da se je to zgodilo.

 • tasilo

  Tudi Zemljarič bo enkrat Podzemljarič … nč bat …

  • SIMON ROZIC

   ..samo, da te maziljene svinje živijo 100 let, ker se napajajo kot vampirji
   s krvjo revežev!

  • Steiermark

   ….ima pa svoje potomce – naslednike, ki bodo prevzeli njegovo vlogo…..

  • milanček

   kdaj bi moral že biti, če ne po naravni poti, pa ccal9!

  • Oliva

   Kadarkoli bo že to, bo prepozno.

 • Andrej

  Ustava lahko govori kar hoče, ampak preživetje ni odvisno od nje, ampak od tega, kdo je močnejši, hitrejši, sposobnejši… Ker so komunisti pri nas na oblasti že desetletja so očitno sposobnejši. Na volitvah nas vprašajo in mi to potrdimo. Tako preprosto je to.

  • Lustrator

   No ja, “sposobnejši”… Bolj zverinski, neusmiljeni, brezkompromisni in zahrbtni pri doseganju svojih ciljev bodo bolj prave oznake. V poštenem boju gladko izgubijo tako na področju gospodarstva, filozofije, diplomatske politike, medijev in tudi politike. Glede na to, da imajo vse omenjeno v svojih rokah, je praktično vsak odstotek glasov, ki jih dobi opozicija zanje objektivni neuspeh in odraz nesposobnosti. če bi si demokrati na tako absoluten način ugrabili državo kot komunistična partija, bi rezultati volitev izgledali nekako takole: SDS 70%, Nsi 5%, SLS 5%, SD 5%, Levica 5%, LMŠ, SAB, Desus, SMC pod 2%.

   • Andrej

    V vsem imaš prav. A kljub temu jih ljudje podpirajo tako, kot so prešteli na volitvah. So sposobnejši v laganju in prodajanju megle. Če narod vse to kupi potem je logično, da ima tako vlado, kot si jo zasluži.

    • Lustrator

     Ne, še vedno se ne morem strinjati – komunisti pred 75 leti niso prišli na oblast po demokratični poti (zadnje volitve v kraljevini so jih izpljunile pred prag parlamenta), da bi vladali so morali najprej pobiti skoraj 1/10 prebivalstva, še 1/10 je zbežala, ostalih 80% pa so 3 zaporedne generacije ustrahovali in jim prali možgane. To niso naredili ker bi bili sposobni, ampak zato ker so preko množičnih zločinov prišli do absolutne oblasti in z njo nadzirali vse državne podstati. Vse to je praktično nespremenjeno (razen embalaže) ostalo do danes in zato na medijih, ki jih sami absolutno ne obvladujejo, ne uspejo prodati megle in nalagati praktično nikogar. Če bi pred volitvami za 3 mesece ugasnili vse mainstream medije, dovolili pa le alternativne, bi bil volilni izid najbrž ravno obraten od trenutnega. Torej v okoliščinah, kjer enaka pravila veljajo za vse, pogorijo kot v bencin namočene vžigalice.

     • Steiermark

      Bravo! Vendar, žal, je veliko ljudi, ki še vedno niso spregledali ter gredo kot “pridne ovce” tako na “volišča”, kot v “komunistične klavnice”, kjer jih po dolgotrajnem mučenju, tudi zakoljejo!

     • Andrej

      Tvoj predlog okoliščin je virtualen. Komunisti zares poskrbijo, da je okolje tako, kot njim ustreza. Pred 75 leti so temeljito prestrašili narod in ta strah lepo vzdržujejo. Imajo patronat nad izobraževanjem, torej so poskrbeli, da je mladina ustrezno preparirana. Tudi to redno vzdržujejo. Imajo patronat nad vsem, kar nese denar in to redno vzdržujejo. Ne samo vzdržujejo, celo utrjujejo. Vlada, SOVA, Ustavno sodišče, redna sodišča, vojska, policija – kamorkoli pogledaš. Osvojili so Gebbelsovo propagando in jo še nadgradili.
      Ljudem ne bi bilo treba nič drugega, kot na volitvah reči: NE HVALA, ampak tega ne naredijo. Zakaj? Ker se prepoznajo v Serpentinšku, Cerarju, Pahorju, Kučanu. Vsi ti govorijo ljudem tako, kot radi slišijo. Kakorkoli obračam, sposobnejši so. Cilj jim je oblast in to dosežejo. Cilj jim posvečuje sredstva. Vse to je grozljivo, ampak, narod tega ne razume. Ko narod enkrat pristane na: samodaniJanša je fertik. Vedno bo nekdo, ki: samodani. Vedno ga bodo našli. Ne pozabi, da so komunisti izredni strokovnjaki v iskanju sovražnikov. Če jih ni, jih znajo narediti. Realnost to dokazuje že 75 let.

     • Lustrator

      “Ljudem ne bi bilo treba nič drugega, kot na volitvah reči: NE HVALA,
      ampak tega ne naredijo. Zakaj? Ker se prepoznajo v Serpentinšku,
      Cerarju, Pahorju, Kučanu. Vsi ti govorijo ljudem tako, kot radi slišijo.
      Kakorkoli obračam, sposobnejši so.”

      Še enkrat: NE. Celo med največjimi komunajzarji zlepa ne najdeš ljudi, ki se poistovetijo s Čmarcem, Cmerom, Zorangutanom, Drnovškom, Pahorjem, Ropom in ostalimi srpokladivarskimi nastavljenci – le kako neki se bodo, saj vendar ne izražajo nikakršnih stališč, nikakršnih čustev, nikakršnega intelekta, široke izobrazbe ali vsaj ozke strokovnosti. Vsi omenjeni so posledično izjemno šibki tako v soočenjih z nerežimnskimi mediji kakor poslanci nasprotnega političnega pola in so poleg tega neverjetno nekarizmatični (kot da bi jih prav po tem atributu iskali). Ne, ljudje se ne prepoznajo v teh likih, niti se ne morejo prepoznati v njihovih programih (ki jih ni), ampak volijo preprosto po “instinktu”, ki v resnici ni nič drugega kot produkt skoraj stoletje izpopolnjujočega se družbenega inženiringa (pričelo se je z Leninom pred 100 leti). Dokazov o tem kar ti pišem imaš malo morje in jih lahko preveriš ob vsaki priložnosti – volivci SMC, LMŠ, LDS, ti ne bodo znali našteti niti 3 temeljnih točk strankarskih programov (antijanša pač ni program), niti 5 njihovih poslancev ali pomembnejših članov, velika večina od njih ti bo že nekaj mesecev po volitvah ob izbruhu prvih afer subtilno tajila, da so sami volili te stranke, še večja večina pa bo na naslednjih volitvah volila nekaj popolnoma tretjega – seveda izključno tisto kar jim bo sugerirano preko medijev. Tako Cmerarja kakor šarca in Zorangutana so mediji v nekaj tednih zgradili iz luzerjev v zmagovalce in v trenutku ko so jih nehali postavljati v ospredje, so klavrno zbledeli. A ne zbledeli kot npr. upad za 10 – 20% lastne volilne baze, ampak tudi od 100-500%. Toliko se ljudje “prepoznajo” v teh likih.

     • Slovenec

      Odlično in resnično.

 • yoni 269

  Se pravi da je imel od Zemljariča bolj resne poškodbe in ga niso najprej odpelljali? A to so povezave ?

 • Boy

  Kaksen cirkus, te stvari se v vendar Sloveniji dogajajo vsakodnevno.
  Ce ni Zemljaric in njegov Vnuk, je pa mali kratkonogi mozic in njegov necak, ali celo sam drugorazredni.

 • JANEZ GUS

  Zdaj pa se matilda že resno zajebava z nami.

 • sloustava

  Dovolj je dovolj, ti prekleti komunistki!

 • jakob kovač

  Prijavite ga,ne pa tu pisariti rekla videla!

  • mona lisa

   Tudi če prijaviš nič ne pomaga ampak lahko samo n…..š.

 • Ph4nt0m

  Nič novega, že videl preskakovanje vrste oz. “posebno oskrbo” Štefke Kučan.

 • to_mi_delaj

  Zemljarić že diši po zemlji.

 • SIMON ROZIC

  Zemljarič- Slovensko zlo!

 • ZatonMesecnikov

  Slovenija deluje po principu iskanja bližnjic ter neformalnih odločevalcih. Ker je formalna odločevalska veriga smotana in nesposobna, pa še ves čas se menja, se vzpostavijo vzporedne linije odločanja. Sčasoma že samo omemba imena tega neformalnega odločevalca sproži potek dogodkov, ki bi drugače formalno potekali drugače.

  Ti neformalni odločevalci so podedovani iz prejšnjega režima, v novi režim so prišli z bogatim socialnim omrežjem vez in povezav. Veriga ljudi v njihovem socialnem omrežju deluje v pričakovanju nagrade ali pa iz strahu, čeprav morda namišljenim. Ali pa upravičenim, predvsem za službe na Javnem in Državnem. Zato že omemba priimka Zemljarič sili ljudi v akcijo, saj upravičeno domnevajo, da njegove lovke segajo v sam vrh njihovih služb.

  Slovenija se nikoli ni otresla teh vzporednih linij odločanja in “svetovalcev” na vrhu linije. Nek partijski hierarhični sistem, ki še vedno deluje, čeprav morda formalno brez partije.

  • Lustrator

   Podpis.

 • Ros

  To je korupcija v najslabši obliki. Ko so zaradi sebičnega “prestiža” in občutka ničvredne pomembnosti pripravljeni žrtvovati človeško življenje. V praski se kaže kot preobremenjeni in premalo plačani zdravstveni delavci, ki delajo v zastarelih starih razpadajočih stavbah z zastarelo opremo. Že na daleč naš zdravstven sistem izgleda ogabno. Skoraj tako ogabno kot te stari zločinci in javni podproniki pedofilije in zlorabljanja otrok z Zemljaričem na čelu. Vse skupaj pa plačujemo davkoplačevalci z astronomskimi davki. Tako je ko nam v resnici nad vsakim zakonom vlada zlo in izrojenost satanistične komunistične “elite”. Zato so delavci, ki dejansko dobro delajo za minimalne plače obdavčeni kot bi prejemali 5.000 ali celo 10.000 € na mesec.
  Te ljudje so prav neverjetni. S pomočjo hudiča in svojih premetenih narkomanskih in pedofilskih nagnjen, z denarnimi tokovi, z miliardami od njihovih zločinskih udbaških poslov so zanetili vojne ob razpadu Jugoslavije. Vse to, le da se pokažejo, češ brez nas ne gre. A prav oni, z Zemljaričem, Miloševičem ipd. na čelu so načrtno spodbujali nacionalizem. To so vse zanesljivi partijski hudičevi agenti, ki so resnično odgovorni za največje izdajstva na tem prostoru. Za smrt več kot 100.000 ljudi ob razpadu Jugoslavije. Za več kot milijon razseljenih ljudi, nasilno izgnanih iz njihovih domov. Za ukradene milijarde evrov. Za bedo, revščino in bolezni milijonov ljudi na našem prostoru. Za mučenje in umore neštetih inetelektualcev, vernikov, župnikov, muslimanov. To so grozljivi vojni zločinci. Niti ne trdim, da je bilo v socializmu vse zanič. Največji problem je bil, da so na oblast prišli nasilneži in kriminalci, satanisti, ki sonačrtno uničevali vse kar je bilo dobrega na anšem prostoru. Kdor jih podpira bo doživel težko sodbo. Kdor jih ne preganja je sokriv za vse te zločine. In mu ne bo prizanešeno na sodni dan.
  Slovenci smo družba dobrih in srčnih ljudi. Ne razumem, kako lahko dovolimo tem ljudem, da nas uničujejo od znotraj. Tako kot so vsi narodi bivše Jugoslavije, srčni, skromni in pokončni ljudje. Ne razumem, kako so se lahko speljali tej kaši strupenjači. Te narodi bi morali dvigniti pesti in orožje in za vedno pregnati to zlo iz našega ozemlja.
  Pa kdo bo gledal tega pederasta Zemljariča in njegov priviligiran zarod, ko seje zlo po naših ljudeh. Nihče, ki ima srce in dušo. Nihče.

 • milanček

  ZAVEDNI DOMOLJUBI, SLOVENCI, V SLOVENIJI JE CCA 5000 ZEMLJARIĆEV-KUĆANOV, POLEG TE SVINJARIJE MORILSKE, SO PA ŠE JUGOMAFIJCI S ČEFURJEM JANKOVIĆEM!

 • Celcar Mojca

  Se ve.. smo vendarle #drugorazredni ane?

 • Mesetar

  zanimivo bi bilo izvedeti podatek o znesku (beri stroških!), za njegovo zdravstvene storitve za zadnjih 25 let, ki smo jih plačali vsi rezidenti RSlo

 • IZBIRA

  Zemljarič iz UDBE je sedaj kot strič iz ozadja priročno njemu naglušen hahahaha. Je navajen da on zaslišuje druge. Njegove metode zasliševanja so bile take, da zaslišanim niti ni bilo treba slišati vparšanj, tudi gluhi so prizanli, ker je UDBA od njih hotela.

 • Čivko

  Jah, zakaj pa mislite, da levuharji tako zagovarjajo “državno zdravstvo”? Zato, ker vsi vplačujemo vanj, kvalitetne zdravstvene storitve pa koristijo samo režimske svinje in njihovi sorodniki, znanci in prijatelji. Ostali pa visimo v čakalnih vrstah.

 • lena

  Aha, se ze dogaja karma! Pride kazen za vse take strice, tudi za one iz Murgel!

 • Slovenec

  To je nedopustno, zato je treba narediti red in čistko v naši Sloveniji.