fbpx

Udeležba Ivana Galeta na nasilnem protestu dokazuje vpletenost petkovih kolesarjev, s tem pa tudi odgovornost za nasilje!

Photo: Twitter

Revolucije se dela na dva načina: s praznim leporečjem in nasiljem. Jasno je, da opozicija in njeni “ljudski pooblaščenci”, Ivan Gale in petkov “kolesarjat”, ne želijo delati revolucije z nasiljem, ker tega niti ne znajo. Zanje to lahko opravljajo drugi in del te igre je, da skušajo prepričati, da so distancirani od nasilja. Da nimajo z njim nobene zveze. Pojavile so se fotografije Ivana Galeta na protestih, s tem pa zasejale dvom v trditev, da petkovi kolesarji nimajo nič z včerajšnjimi protesti in z nasiljem.

Navkljub temu, da se opozicija in njeni “ljudski” ali boljše rečeno “ulični pooblaščenci”, petkov “kolesarjat” in Ivan Gale, trudijo dajati vtis, da nimajo z nasilnimi protesti ničesar, so fotografije Galeta s protestov v to trditev zasejale močan dvom.

Tako imenovani žvižgač Gale je sicer že na svojem Facebook profilu promoviral proteste 5. novembra in se na njih naposled tudi pojavil, kar je razkril Bojan Požar na svojem Twitterju:

Naposled smo dobili tudi dokaz, da Gale podpira tudi omenjene nasilne proteste, potem ko so se pojavile fotografije Galeta s samega prizorišča:

Ne dvomimo, da se bo sprenevedanje s strani opozicije in “kolesarjata” nadaljevalo le do trenutka, ko bo (če bo) za vabo zagrabilo ljudstvo. Takrat se bodo, podobno kot na petkovih kolesarskih mitingih, skupaj v javnosti pojavili huligani, Tanja Fajon, Ivan Gale in Jaša Jenull. S skupnim premazom “ljudstva”. In razlago, da je proti nasilni vladi včasih potrebno odgovoriti z nasiljem. Ali so morda pripravljeni priseči, da do tega nikoli ne bo prišlo?

Aleš Ernecl