Uničevanje Slovenije jima je v krvi: Edvard Kardelj zapravil Trst, Gorico in Istro, vnuk Igor Šoltes pa nam zapravlja Piranski zaliv!

Razkrivamo, kako – tako kot dedek Edvard Kardelj – tudi vnuk Igor Šoltes škoduje Sloveniji in zapravlja slovensko ozemlje. Z nedavnim pismom Evropski komisiji, pod katerega so se podpisali še evropski poslanci Tanja Fajon, Ivo Vajgl in Franc Bogovič, še dodatno škodijo strateškim interesom Slovenije. Velik del slovenskega ozemlja je Slovencem za vedno zapravil drugi človek komunistične Jugoslavije Edvard Kardelj, ko je po drugi svetovni vojni pripomogel k izgubi cone B Svobodnega tržaškega ozemlja, znotraj Jugoslavije pa je republiške meje postavil na Dragonji, namesto na Mirni.

Po tem, ko smo zaradi komunistov po 2. svetovni vojni izgubili celotno cono B Svobodnega tržaškega ozemlja s Trstom in Gorico, se je zapravljanje slovenskega ozemlja nadaljevalo. Mnogi zgodovinarji tako Edvardu Kardelju osebno pripisujejo, da je kriv za izgubo večjega dela slovenske Istre, od sredine struge reke Mirna severno. Ta naj bi se s svojim hrvaškim kolegom Vladimirjem Bakarićem dogovoril drugače. Dogovorila sta se za mejo, ki naj bi veljala v času trajanja NOB, in sicer po sredini struge reke Dragonja.

Šoltes izdaja temeljne slovenske interese
Zdaj pa vnuk Edvarda Kardelja, ekosocialistični poslanec Igor Šoltes ponosno nadaljuje delo svojega dedka, zapraviti nam želi še Piranski zaliv. Skupaj s kolegi Tanjo Fajon, Ivom Vajglom in Francem Bogovičem so namreč spisali pismo, namenjeno predsedniku Evropske komisije Jean-Claudu Junckerju, v katerem ga prosijo, naj od Hrvaške zahteva spoštovanje arbitraže, poleg tega pa se v pismu jezijo nanj, ker se je odločil, da ne upošteva pravnega mnenja Evropske komisije. Zakaj tako pritiskajo na Evropsko komisijo, da pospeši implementacijo razsodbe arbitražnega sodišča, zdrav razum ne bo nikoli dojel, saj je ta zelo negativna za Slovenijo, z njo pa bi izgubili status pomorske države in dostopa do mednarodnih voda. Hkrati pa s pritiskanjem na Hrvaško še dodatno zaostrujejo medsosedske odnose, kar ne gre v prid medsebojnemu reševanju mejnih zadev.

Po drugi strani preostali del evropskih poslancev opozarja, da so izbrali napačnega naslovnika, saj je v Evropski komisiji za to področje zadolžen prvi podpredsednik Evropske komisije, socialist Frans Timmermans. Prav tako bi lahko k ukrepanju prej pozvali tudi evropsko komisarko za transport, ki prihaja iz Slovenije, Violeto Bulc. Zato se evropski poslanci iz vrst SDS Patricija Šulin, Romana Tomc in Milan Zver niso odločili za podpis tega pisma. Ob tem so spomnili, da so poslanci stranke SDS, ki so člani poslanske skupine EPP, že ob referendumu leta 2008, ko sta bili Slovenija in Hrvaška že zelo blizu dogovora, nasprotovali predaji reševanja tega spora arbitražnemu sodišču. Podpisu tega pisma se ni pridružil niti evropski poslanec Lojze Peterle, član NSi in EPP.

V upanju na ponovno izvolitev v EP se povezuje celo s skrajno Levico
Nedavno je bilo razkrito, da se Igor Šoltes, ki v Evropskem parlamentu sedi v skupini Zelenih, z mislimi na evropske volitve v naslednjem letu že pogovarja s skrajno Levico. Kljub svojim levičarskim prepričanjem pa uživa, kot smo poročali, v razkošnem stanovanju, velikem kar sto kvadratnih metrih. Posojilo zanj je odplačal v petih letih, gotovo pa mu ni bil problem primakniti prihrankov. V času, ko je bil predsednik računskega sodišča in je prejemal eno najvišjih možnih funkcionarskih plač, je namreč živel v socialnem stanovanju, velikem 80 kvadratnih metrov, za katerega je plačeval 400 evrov najemnine. Tam je živel od leta 1993. Sicer pa ima tudi nepremičnino v Piranu. Ne vemo pa, ali je od svojih stališč prešel tudi k dejanjem in je v katero od nepremičnin namestil migrante, ki so strošek vseh nas davkoplačevalcev. Tako bi vsaj malo povrnil davkoplačevalcem strošek, ki smo ga imeli z njegovim bivanjem v socialnem stanovanju.

 (Foto: Twitter)

Šoltes je kot lubenica – zunaj zelen, znotraj rdeč
Odkar je v Evropskem parlamentu, sicer o njem ne slišimo veliko, ko pa, pa izključno v negativnem smislu. Leta 2014, ob političnem zaprtju Janeza Janše, je bil tiho, le tri leta pozneje pa se je javno zavzemal za zaprte levičarske kolege, nesojene katalonske osamosvojitelje. Prav tako je podprl obremenilno poročilo zoper madžarskega premierja Viktorja Orbána. S tem poročilom mu evropski levičarji želijo škodovati, saj je nasprotnik prevladujoče globalistične politike, s katero se v EU vabi migrante, dodaten razlog pa sta gotovo Orbánova suverena drža in vztrajanje pri tem, da se ne bo podrejal navodilom iz Bruslja, ki bi utegnila biti škodljiva za njegovo državo. Sicer pa Šoltes po Instagramu pogosto svoje volivce straši tudi pred uporabo plastike.

J. Ž.

 • pajot

  Zame bo ostal za vedno Igor Kardelj. Vnuk rablja slovenskega naroda.

  • Beličič

   Bevc legenda.Stara šola.

  • Mojca pokraculja

   Ne pozabit, v krvi imajo samomor.

   • Steiermark

    Samomore izvršujejo, v strahu pred roko pravice, ko so postavljeni pred novo realnost, kjer jim pa tito nemore več pomagati….

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!! Ampak, ko bodo narodi to spoznali, bo že Pooozno, … za Mnoge celo Prepozno. žal. Lp do tedaj.

  • zokispoki

   Sem ze veckrat ponovil, naj se enkrat povem, komunisticnim capinom ! Si lahko predstavljate, da bi sedel v EU parlamentu vnuk od Goebbelsa ? Povsem nepredstavljivo !

 • B.V.

  Šoltes in Fajonka sta na Soroševa uslužbenca.

  • zokispoki

   Hlapca !

 • Jan Kovalski

  Lubeničar Šoltes. Verjamem!

 • Stric iz ozadja

  In koliko bi ga radi? Celega, tako da skocis iz Savudrije v slovensko morje?

  • Zgornji

   SAMO TOLIKO KOT JE BILO SLOVENSKEGA OD ZAČETKA !!! ! !!!

   • Steiermark

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, to rdečim bedakom, z zaščitnim znakom srpa in kladiva (njihovega morilskega orodja), ne gre v glavo! Oni še vedno razmišljajo po srbsko: sve je naše…..

   • Stric iz ozadja

    In to je?

    • Zgornji

     Še dobro da nisi vprašal : ” I ovo jeste ? ” . Ako nisi znao do sada, onda i posle sada nečeš znati.

 • Domoljub

  “Sicer pa Šoltes po Instagramu pogosto svoje volivce straši tudi pred uporabo plastike.” Kako to zgleda? Ne uporabljaj plastike, sicer te bo Kucan pojedel BUUU?

 • Zgornji

  KEEER PSIHO … !!! ! !!! ŠKODA DA ŽE TAKRAT NISMO VEDELI , DA JE VSAK TAK BEDAK , KI IMA BRKE , TUDI V GLAVI RAZDEJAN !!! ! !!! ŽE HITLER JE BIL EN TAK PRIMER !!! ! !!! PA JIH TAKRAT NI NIČ IZUČILO !!! ! !!!
  TALE MLAD ZELENEC ZLOBEN JE PA OČITNO RES V ŽLAHTI Z ONIM STARIM ZLOBNEŽEM KRDELSKIM !!! ! !!!

 • Krtača 20

  Vidm da ste desni v čisti domobranski mentalni pizdi…..

  • učko

   Ti si očitno tud neki COZMOPASJOPIZDOVIDEC, LOL !!!!

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Zaradi budal tipa ti smo v popolni pizdi.

 • Frank Novak

  S cim naj bi moj stric Edvard Kardelj zapravil mejo Trst in Gorico?

  • učko

   Z neumnostjo, nesposobnostjo in boječnostjo !

   • Frank Novak

    Nisi odgovoril na vprasanje. Trst in Gorica sta pripadala Italiji ze po koncu 1 svetovne vojne ko je bil stricek Edo 4 leta star. Kaj ima to z mojim stricem Edvardom?

  • MižekFiga

   Ni nosil kavbojk in uporabljal je samo pralni prašek “PereSam” !!!

 • Fosa Stefan

  kakšno plačo ima šoltes in fajanka 5000 € ali več slovenčki pa 500 € ali manj
  zelo pošteno, saj v socializmu imamo vsi enake žeelodce
  kordiš pravi, da med 5000 € in 500 € ni tako velika razlika, samo dobrih 4000 €, o malenkostih se pa res ne bomo pogovarjali
  bravo slovenčki

  • Tetka iz ozadija

   Kakšno plačo pa imajo poslanci SDS, ki niso hoteli podpisat pisma, naj se Hrvaška drži arbitraže, verjetno imajo še dodatek iz Hrvaške, tako kot belčki, ki so prejemali plačilo od okupatorske vojske

   • Steiermark

    Saj ste dovolj slabega storili že vi, ki ste slovenska ozemlja dali na boben oz. prepustili, da “arbitraža” o njih odloča! Pa saj srbi nemorete dojeti realnosti civiliziranega sveta, kjer vlada vladavina prava in dogovori oz. pogovori ter se na koncu , brez tujih arbitrov, najde logična in najboljša rešitev za vse! Ali pa bi morda vi radi, po poklanjanju slovenskih ozemelj in morja, rada še zanetila vojno! Sicer pa, vam divjakom je klanje Slovencev zelo pri srcu!

 • Korl

  Desnjaki podpirate vsakega sovražnika slovencev samo da bi škodovali lastni državi. Kako lahko podpirate ustaške hrvate izdajalci?

  • Steiermark

   Edini in največji sovražnik Slovencev in svobodne Slovenije, ste komunajzlarji, ki ste slovenijo , že v preteklosti šenkovali in ko pri vas, tako kot danes, pripadnost rasi – narodnost, ni bila zaželjene, bila je celo preganjana, vse do 1991, danes se pa gonja, z vaše strani, proti Slovencem, nadaljuje!

  • MižekFiga

   A poltem si se pa zbudu?

 • Tetka iz ozadija

  Kakšno plačo pa imajo poslanci SDS, ki niso hoteli podpisat pisma, naj
  se Hrvaška drži arbitraže, verjetno imajo še dodatek iz Hrvaške, tako
  kot belčki, ki so prejemali plačilo od okupatorske vojske?

  • rrrrr

   ,,Ni je še tako velike neumnosti, ki si jo izmislimo, da jo tepčki ne bi posvojili in ponavljali do onemoglosti..” M. Kučan, dr. slovenske lobotomije

 • bubamara

  Pozabili ste napisati, da je Janša bil član vlade, ki dovolila ustašem leta 91 postaviti kontejnerje na dragonji namesto na vrhu hriba pri kamnolomu. Dostop do odprtega morja pa od leta 91 tudi nimamo. Janša bi se še pogovarjal in podaril ustašem cel zaliv.

  • Mojca pokraculja

   Pozabljas kdo je bil vrhovni poveljnik! Ta je dajal komando, ne pa clan vlade. Ugani kdo je to bil?!

   • bubamara

    Danes se predsednik pogovarja o meji ali vlada? Predsednik nima z mejo nič in tudi takrat ni imel nič. Mejne zadeve so bile in so še danes pod okriljem policije, vojske in zunanjega ministrstva. Bavčar, Janša, Rupel.

    • Steiermark

     In kdo upravlja s poveljevanjem vojski, kdo daje ukaze – si pozabila, da je to bil še iz vsrane jugovine, naprej, kučan?

     • bubamara

      Se ne spomnim kakšnega spopada vojske z NDH. O čem ti to?

     • dež

      Med osamosvojitveno vojno je Janša kot obrambni minister prosil Predsedstvo države, kot vrhovnega poveljnika, za dovoljenje, da zasedejo savudrijski rt, ki ga je pred tem izpraznila JLA. A je bil s strani Kučana zavrnjen.

     • Štajerc

      A imaš pri roki magnetogram 74. seje predsedstva, 7. oktobra 1991, na kateri so razpravljali o umiku JA iz Slovenije??? Če ja, potlej te prosim, da citiraš to Kučanovo zavrnitev Janševe prošnje.

     • dež

      Dvomim, da so o tem razpravljali na seji, ker Oman, kot član predsedstva, sploh ni vedel za to Janšino prošnjo.

     • Štajerc

      Torej, imaš potlej vsebino magnetograma Omana s te seje, ali katere druge, kjer pove, da za to prošnjo ni vedel?

     • Štajerc

      Šele zdaj se mi je pojavil link, ki si mi ga serviral. Na žalost, v njem ni navedeno, kakšno je bilo stališče Kučana. Piše samo, da je prošnjo zavrnil kolektivni organ.

    • Mojca pokraculja

     Bubica bluziš malo ili zavaravaš ? Leta 91 , kontejnerji, vojno stanje, slovenija brez priznanja in ti meni o predsedniku, kao on ni imel nič s tem. Še enkrat, kučan je bil predsednik in vrhovni poveljnik. Zdaj pa dokaži, da ni imel nič s tem ! Dajmo argumente in dokumente na mizo !

     • bubamara

      Jaz ti pišem kako država funkcionira, ti meni o vsemogočnem bogu Kučanu. Leta 91 Kučan ni imel takšne moči, ker je SLO takrat obvladoval DEMOS. Malce obnove spomina prosim. Ko je DEMOS razpadel je počasi rasel vpliv starih komunistov. Malce realne ocene glede reševanja mejnega vprašanja ne bi škodilo.

     • Mojca pokraculja

      Ne ni res, začela si s kontejnerjem na Dragonji , leta 1991 in je bilo to točno takrat, ko je bil poveljnik kučan. Tako je država takrat funkcionirala ja. Demos je stranka ne državna institucija kot je predsednik, poveljnik… Ne moreš tega spremeniti, pa če je stokrat tvoj bog. jugoslovenarji imate svojega boga kučana, brez njega vas ne bi bilo tu in vašega oficirskega jugo sranja. Ne podtikajte ga nam, ker ne potrebujemo boga. Nobenega.

     • bubamara

      Kučan je zate bog, ker praviš da je on postavil kontejnerje na mejo. Bo šlo?

     • Mojca pokraculja

      OMG, kaj imajo veze kontejnerji ? Po tej logiki je tudi Krambergerja likvidiral, ker je bil pač predsednik !?
      Sem ti že rekla, da ne rabimo boga. Ti in tvoja jugo oficirska bagra, ste pa vedno rabili boga, Tita, zatem pa vsakokratnega predsednika CK ZKJ in CK ZKS.
      Pejt k miloševiču na groblje, da se boš potolažla.

   • Steiermark

    bubamara je preveč zabubljena v svoje srbsko komunajzarske korenine in tako “nerazumije dobro”, resnice , ki je boleča za vse te rdeče podganje pripadnike, ki so nam zapravili Slovenijo, nas poselili s svojimi jugoidioti in nas hočejo obvladovati še naprej in ko ne vedo več, kako in kaj, s čim nas “disciplinirati”, nam začnejo uvožati, sebi podobne, islamske krvoločne in posiljevalske zveri….. Vendar se mottijo, tile šerijatarji bodo opravili tudi in predvsem z njimi, ker, čeprav so sami pedri, drugih pedrov, predvsem vernikov s srpom in kladivom, ne marajo – so jim preveč velika konkurenca!

    • Mojca pokraculja

     ej motiš se, preklemansko dobro ve. samo se izogiba, ker ji ni vkorist. jugoslovenarjem je treba vsak dan govorit, da tukaj ne bodo delali revolucije. A mi hodimo v Srbijo in na njihove portale j…at jim m..ko ?

  • MižekFiga

   Bolj ti paše “Buba Sera” zaradi pokvečenih poimenovanj krajev in dogodkov!

 • montyamp

  Nadaljevanje samozapravnega socializma v reciklirani UDBI .
  Kri ni voda .
  Takratni OZNOvec Zdenko Zavadlav v svoji knjigi Matjaževa vojska na Slovenskem med drugim piše o omenjenih dogodkih naslednje: »Cirkus je bil tudi v Štrigovi. Ti kraji naseljeni večinoma s Slovenci, so v preteklosti stalno spreminjali svojo pripadnost, tako v Avstro-ogrski, v Dravski banovini in v NDH pod okupacijo. Enkrat so bili na slovenski, drugič na hrvaški strani. Po medvojni OF pripadnosti so bili na slovenski strani in so tako hoteli tudi ostati. Organizirali so svoje narodne odbore, šole in izobesili slovenske zastave. Račun brez krčmarja, tudi dveh krčmarjev! Le-ta sta bila Kardelj in Bakarić! Štrigova z okoliškimi vasmi je hrvaška, saj v »internacionalistični« Jugoslaviji meja itak ni važna! Izgleda da za Slovence, za Hrvate pa je. Naši mariborski oznovci in knojevci so morali s krvavečim srcem po posebnem naročilu Kardelja in Mačka »delati red«. Ta red pa je bila pripojitev Štrigove Hrvaški in ustoličenje hrvaške ljudske oblasti. Seveda pa odstranitev slovenskih zastav in napisov na krajevnih odborih in šolah ter pregon slovenskih odborov in šolnikov. Naj živi«bratstvo in edinstvo«! Naj živi internacionalistična KP!«.
  http://www.hervardi.com/hrvaska_okupacija_primer_strigova.php

 • VERRZIFIKATOR

  Edo V. Vnuk

  NE VERJAMEM

  NE VERJAMEM, bratci, v stranko takšno,
  in da kdo z madžarskim je priimkom
  ustanóvil jo kar za ovinkom,
  zopet za natego tu gre kakšno.

  NE VERJAMEM, da bi jo popihal,
  v Bruslju da odprl bi pisarno,
  mi deluje vse preveč bizarno,
  da bi po Evropi se potikal.

  NE VERJAMEM, tole je računsko,
  matematično sploh nemogoče,
  da popiha jo, ko mu je vroče,
  pa saj to je gangstrsko, vrhunsko.

  NE VERJAMEM, da se v slabih zgledih
  vrgel je možak po nas, Madžarih,
  ta se zgledoval je po barbarih
  in zgodilo se je pri sosedih.

 • montyamp

  Celotno Medmurje (modre barve) vključno s Čakovcem sodi v Mariborsko oblast

  Po uvedbi diktature in vojaške vladavine, je bila ukinjena država Kraljevina SHS, nastala pa je Kraljevina Jugoslavija! Do imena Jugoslavija smo torej prišli po uvedbi diktature! Ena izmed politično najbolj angažiranih žena na Slovenskem v 20. stoletju, dokler ji je to bilo omogočeno, Angela Vode, v svoji knjigi Skriti spomin, opisuje uvedbo šestojanuarske diktature sledeče: » S to ustavo je hotel kralj Aleksander na mah zadušiti še tisti ostanek narodnih svoboščin pri Slovencih in Hrvatih, ki smo jih s težavo ohranjali. Ta ustava je vsebovala izrazito fašistične elemente: vse kulturno življenje, kolikor je bilo dovoljenega, je bilo usklajeno (po fašističnem vzorcu), beseda slovenski je morala izginiti iz šolskih knjig, in iz časopisov, iz naslovov društev, medtem ko so Srbi lahko ohranili oznako svoje narodnosti. Kolo slovenskih sester je moralo postati Kolo jugoslovanskih sester, a Kolo srbskih sestara je ohranilo svoje ime. Pri imenu Društvo slovenskih učiteljic je morala odpasti beseda »slovenskih«, prav tako so morala tudi druga društva opustiti svoj slovenski naziv. Seveda je morala izginiti tudi slovenska zastava.«. Oktobra 1929 so bile ukinjene dotedanje »oblasti«, upravna razdelitev države pa je bila spremenjena in uvedene so bile banovine. Mariborska in Ljubljanska oblast sta bili združeni v Dravsko banovino. Južno od nje, na današnjem Hrvaškem pa je nastala Savska banovina.
  http://www.hervardi.com/hrvaska_okupacija_primer_strigova.php

  • Steiermark

   In kdo je k temu največ pripomogel – “slovenski” politiki, izdajalci, kot je bil maister, kasneje korošec , ki so naravnost prosili in moledovali srbskega kralja, naj nas “obdrži”, ko se nas je hotel “rešiti”! In kolo zgodovine se ponavlja, potem ko je po 45 letu izdajalec kardel odvzemal pravice Slovencem, poklanjal slovenska ozemlja naokrog (ko se je z bakaričem sestal na reki Dragonji, namesto Mirni in Dragonjo določil za mejo med Hrvaško in Slovenijo, tito pa modroval, kako je itak vseeno, kam spada kaj, ker smo vsi jugoslavija! Njegov vnuk pa nadaljuje tradicijo izdajalskega in zločinskega kardelja!

 • VERRZIFIKATOR

  Uganka

  Mu genom je idealen skrajno,
  oče Jud iz Vojvodine ravne,
  mati iz družine protipravne,
  ded dolenjski Rom po krvi trajno.

  • Beličič

   Uganka

   Pride po pošti,
   izgleda kakor položnica.
   Poštar pravi:”Gospod položnica!”
   Pa še ena in še ena.

   a:Položnica b:Vabilo na Romski izlet c:Pismo očeta Juda iz Vojvodine

   • VERRZIFIKATOR

    č) Vabilo na tečaj opismenjevanja za analfabete..

    • Beličič

     Že prišlo?Hitrost dela še mene preseneča.

 • tarantela

  Če bi zmagali domobranci, pa še Slovenije ne bi bilo!!! So si jo okupatorji Nemci, Italijani in Madžari razdelili med drugo vojno. Ste pa tud trumplni!

  • Mojca pokraculja

   Hehehe, ovca koncno si povedala, NOB je bila vojna med komunisti in domobranci. Partizani so se borili proti okupatorju. Kje si bla pa ti?

   • Steiermark

    verjetno v goši s skrivai nob, kjer je čakala, da bo lahko “opravila” svojo dolžnost, kot štrozakarca (tako je jovanka imenovala “partizanke”, ki so služile, izključno za zadovoljevanje spolnega nagona partizanov…..)

 • Djuro Sumar

  Desničarji so očitno prestopili na hrvaško stran. Šoltes se bori za pravo stran, Kardelj pa je rešil, kar se je rešiti dalo, saj vsi vemo, da o stvareh odločajo velesile.

 • Franc Bizjak

  Še en droben prrispevek Šoltesa k spoznanju, da so komunisti pravzaprav edini problem Slovenije in Slovencev.

  • črnaovca

   Predvsem bivši v vodstvih strank

  • RATATA

   So vir zla.
   Vir
   Zla
   So
   !!!

 • ĐĐ Style

  Sem se zjutraj prestrašil, da bom janez24 in SDS.si našel na novi domeni .HR. Ker je SDS pokazala pravi obraz in se zalaga za drugo državo smo mi levi volilci imeli ves čas prav. Podobno so se zalagali za Hune kot se sedaj za Hrvate. Kerj je sam princ teme trdil , da rad posluša Thompsona in sedaj se postavil na HR stran smo našli notranjega sovražnika. Izdajalsko-Domobranska kri s podporo fake-newsa je zelo nevarna.

  • sloustava

   Spet en domen, butast in zagrenjen osebek, ki trpi zaradi pokoncnosti kristjana in slovenskega cloveka! Pojdi h Kucanu na cajcka…

  • Mojca pokraculja

   Zalaga? Pisi kao govoris jugoslovenar, kaj se matras s slovenscino.?

  • Cmerko

   Kruhobotski morilci.
   A si pripravil gajbico za parking pred blok.
   Ves sneg bo in tam ste sami postenjaki in garaci.

 • Haloški Tunek

  Čujte, šiptarski posvojenec nam pa zapravlja celotno Slovenijo !!!

  • Anton

   ejej, spet preveč šmarnice popite? bo treba čimprej na zdravljenje!

   sarkazem press

  • Mojca pokraculja

   Tone Pajnkiher tud Haloze pa Ankaran bo zapravu, hvala bogu.

  • Steiermark

   Moraš pa biti zelo blizu tej “eliti” na oblasti, da so ti zaupali, to kar mi že dolgo vemo, da je serpentinšek šiptarski posvojenec – sicer pa z obnašanjem sam potrjuje, da je tako!

  • Anton

   Šarec pa ni šiptar!

 • Black_hawk

  Šoltes naj prevzame vlado, tanov je čist zgubljen hehe

 • sloustava

  Tudi njega se caka katarza. Kaj hujsega za komunista, revolucionarja in kreatorja, ter vzpodbujevalca (kar je dedek nedvoumno bil) povojnih in medvojnih pobojev, kot to, da prosi za maziljenje, Sveto olje krscanstva!

 • antimur

  Da kri ni voda, dokazujejo tudi pritepenski čefurji, katerih potomci so še slabši od originalov, tako se je tudi pri Šoltesu pokazal ta pregovor za resničnega.

  • Steiermark

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • črnaovca

  Seveda saj samo potomci ta belih in kolaborantov so dovolj pametni in vedo da je najbolje hrvatom pustiti piranski zaliv in prestaviti mejo do Postojne. Bedaki. EU nas je grdo pritisnila ko nismo zakoj dali zelene luči za vstop Hrvaške, seveda so vedeli da Pahor nima hrbtenice in da mu odreka podporo ves desni blok intako so dosegli svoje mi smo privolili v arbitražo in neumno pristali na vse misleč da se bo druga stran držala dogovorov. No sedaj se vodi kako državotvorni so v stranki katere vodja ima vedno polna usta taslug za osamosvojitev in on je vedno tam kjer je denar. Kaj so mu obljubili Hrvati, zopet trguje za papirčke imenovane računi za orožje ali gr ez akaj drugega. Čas bo pokazal svoje

  • montyamp

   Kdo ni dal zelene luči ???
   Še pomnite tovariši ???

 • Haloški Tunek

  A Šoltes nam zapravlja Piranski zalif???…Čujte budale, zakaj se prasci SDS-ovi postavljate na stran ustaške Hrvačke namesto na stran Slovenije??? Izdajalci ste bli in izdajalci bote ostali…domobranska gamad !!!

  • Cmerko

   Zivel tovaris.
   Se ena pattizanska zmaga pa bomo brez ozemlja.
   Kriv pa bo Jansa.

   • Steiermark

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, sicer pa to haloško psihopatsko tele, napolnjeno s šmarnico, ki povzroča nepopravljive posledice uživalcem le te, že kaže jasne in zelo izražen propad možganov, ki mu jih požira!

   • Slovenec

    Tako je. Nekateri so res potrebni posebne terapije, da spregledajo.

 • Franc Šink

  Zakaj ni dedek dal vnuku nekaj idej kako se lahko pozdravi krava.

 • Gr Enze

  TI RDEČI ZABITEŽI NISO VREDNI , DA JIH PES POŠČIJE , KAR DRUGI NAREDIJO TE BARABE PODREJO NI POMOČI ŽAL JIH BO TREBA KAR POSTRELJATI DO KONCA IN NAPREJ ZI HEIL !

 • Slovenec 33

  Dedi je bil vodilni rdeči verski blaznež, ki je s svojimi pomagači izvajal genocid nad slovenskimi rodoljubi , ki še vedno leže po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji. Na koncu vojne je z največjo veleizdajo slovenskega naroda omogočil nadaljevanje okupacije slovenskih dežel, ker so po njihovi zaslugi po slovenski zemlji hodili oboroženi tuji vojaki in še s pisavo so nas posiljevali.

  Vnuk pa je s pomočjo naslednikov dedija prišel na pozicijo, kjer lahko pobira provizije od Soroša in nadaljuje s krajo ter ropanjem slovenskega naroda.

 • Haloški Tunek

  POP TV: “Zakaj se evropski poslanci SDS zavzemajo za dvostranske pogovore s Hrvati, čeprav je arbitražna razsodba jasna? Zakaj so se bolj kot na slovensko postavili na stran hrvaške vlade? Trije Janševi evroposlanci iz vrst SDS namreč pravijo, da je obmejni spor možno rešiti le z dialogom. Gre zgolj za nabiranje lastnih političnih točk za evropske volitve?”

  Tudi najbolj gledan medij fSloveniji se sprašuje zakaj ste SDS-ofci gnoj od gnoja !!! A vas nič ni sram?

  • komar marko

   TUMPKO.Gnoj je koristen. Rastlinice so vesele in lepo rastejo.Problem ste vi,ker tam kjer se pojavite ničesar več ne uspeva, vse se razruši,vse se pobije.Skratka ste svetovni izločki,katerih se celi svet IZOGIBA! Lepo so v parlamentu vam povedali da ste SMRKAVI lažnjivci!

   • Haloški Tunek

    Banditi desničarski pokvarjeni !!! Ni čudno, da smo vas metali v brezna leta 45’…izdajalci ste bli in izdajalci bote ostali. Kapish gamad?

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Tud tebe bomo v eno jamo vrgl s pokvarjenim Tunnekom vret.

     • Haloški Tunek

      Jas mam svojo jamo…jas mam klet polno šmarnice. Kapish?

  • montyamp

   K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K
   Družine se vam komunistom zahvaljujejo da ste poklali njihove bližnje .
   Boljše da so v nebesih kot med tole udbomafijsko golaznijo , ki krivo sodi , prazni banke in posiljuje pse .

   • Haloški Tunek

    Čuj bandit desničarski pokvarjeni !!! Ni čudno, da smo vas metali v brezna leta 45’…izdajalci ste bli in izdajalci bote ostali. Vi in vaši farji pa posiljujete otroke…dečke in deklice. Fuj kler smrdljivi pokvarjen !!!

    • montyamp

     Hehehe , komunisti ste vse na dveh nogah rajši poklali , zaj v krizi pa ste prešaltali na štiri noge .

 • montyamp

  “Po ravnanju Tita proti koncu vojne, ko je prelomil vse svečane obljube, je Churchillu postalo jasno, da je Josip Broz pravzaprav Stalinov lakaj. Zato je hotel britanski premier na vsak način preprečiti boljševizacijo strateškega pristanišča Trst in bližnje okolice.”

 • komar marko

  in naši idioti še vedno farbajo narod.KARL je zahebal arbitražo sedaj je dobil
  nagrado. Pačrazumavanje prava je zelo zapletena zadeva. NIHČE ne more HRČKE v nekja prisiliti!.

 • Jaka Sraka

  Očitno preveč pije…

 • šmentanamuha

  Za naš obstoj je nujno, da prekinemo s kardeljansko zapuščino. Dokler imamo našo glavno univerzo še vedno poimenovano po Edvardu Kardelju, toliko časa sprememb ne bo na vidiku. Šoltes samo odlično obvlada mimikrijo in tako mu je uspelo priti v EU parlament. Ampak zdaj so prišle njegove prave barve na dan.

  • montyamp

   Nemške univerze se izogibajo kumrovškim akademikom .
   Nemci se z UDBOVSKO morilskim smradom ne ukvarjajo .
   Atentat demokracija se germanom ne dopade .

 • montyamp

  Banditi so že med zelenimi , zato je polno rdečih polžev in ambrozije .

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Lewičarske budale na kup so popoln obup.

 • Haloški Tunek

  SDS se bo sama sesula… Plenkovič tudi. Tante Gela je pa tudi na spisku! Nekaj z desnico ne štima. Gnide pokvarjene !!!

 • Haloški Tunek

  Nič ni katastrofa če bi se spoštovala arbitražna razsodba! Katastrofa je bila tisto ko so eni bifši komunisteki, pohodniki v Jajce, Hrvatom prepustili slovensko ozemlje in se zatekli v klet CD…medtem ko sta Kučan in Drnofšek reševala Slovenijo !!!

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Ma kje si bil ti, kot ta Kurtschan in Drnovschek reševala Slovenijo??????

   • Haloški Tunek

    Na Gruškovju v jarku. Jas sn se boril za Slovenijo…sam ne za Janševo Slovenijo… Kapish?

    • montyamp

     Janša ti je za ekranom ,buuuuuuuuuu………….

     • Haloški Tunek

      Ti pa maš Janšo v riti…oz. njegof ud !!!

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Kje je bila pa tvoja Tweety Bird?? A se je lewuharka tud v jarku borila???!

     • Haloški Tunek

      Moja Tweetika oz. Julika je gnes doma. Kuha. Kasneje bom jo nategno :)

     • Dostmamrecesijeinpičkarije

      Torej boš samega/samo sebe nategnil/a.

  • montyamp

   Kje se je med osamosvojitveno vojno skrival murglosrbsko halbmadžarski prekmurec žvepleni pritlikavec ???
   A veste kje se je skrival med osamosvojitvijo, ko je bil Janša na poziciji?
   V Konjšici nad Zagorjem na vikendu Štefkine sestrične, ki se piše Dolanc in je neposredna sorodnica Staneta Dolanca.

   • Haloški Tunek

    Čujt, si vido fčeraj pokvarjeno “gospo” Tomčevo? To je politik, “veličina,” prvo je Juncker, potem SDS, za tema dvema je Hrvačka… Slovenija pa še naj malo počaka! Res je lepo o nas govorila. Prekprokleta izdajalka !!!

    • montyamp

     Izdajalci vedno domoljube zmerjajo z izdajalci .
     Ka si zaj že ti ???????????????

  • Mojca pokraculja

   Tone Pjnkiher pa saj veš da govoriš ravno obratno kot je bilo. Nehaj že ista finta vsak post.

 • montyamp

  Intenzivna kolaboracija slovenskih partizanov z okupatorjem nedvomno potrjuje, da je mit o narodno–osvobodilnem partizanskem boju največja slovenska zgodovinska prevara.

 • Haloški Tunek

  Svečkarji zabiti ne nakladajte.Tudžman nam bi za zastonj orožje dal še Savudrijo pa še marsikaj. Sam je JJ raje prodajal za svoj žep, zato ga sedaj držijo v šahu in hočejo še več. Nehajte svečkarji lagati in že spreglejte. Vi ste krivi !!!

  • xtc

   Kučan je zapravil Sloveniji ogrpmno in še bo.

 • montyamp

  UDBOVSKI DECI , komunistom in levici ne preostane drugega, kot da lažejo in sovražijo.
  Sovraštvo ni znak sedanjega zla, temveč je posledica medvojnega in povojnega velikega zločina.

  • Steiermark

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Vsi lewuhi milijarde ste zapravli in z davki bi danes nas zadavli.

 • montyamp

  Komunisti so pravi uničevalci dostojnega življenja .
  Še morje bi napadli če bi ga imeli , zato smozapravni vnuk Šoltes skrbi da Slovenija izgubi stik s slednjim .
  Ja kaj pa če morje napade komuniste , kdo bo potem kradel , saj bo Slovenijo zadela kap od dobrega !?!?!?

 • Vera

  Bakarić in Kardelj sta mejo določila ob šanku , zato pa smo tam kjer smo . Njegov vnuk ni nič boljši, saj se vmešava tam, kjer se ne bi bilo treba !

  • Steiermark

   Vedno nam v škodo!

 • RATATA

  Spet nabijate o nekih republiških mejah znotraj sfrj, ki nimajo nobene zveze z meddržavnimi.
  O za vedno zapravljenih ozemljih govoriti na pamet in se imeti za državotvornega…
  J.Ž. nedorasel temi. Mnogo drugih razlogov je za šimfat.

 • Kosobrin

  “SLOVENIJA PRVA”, ste vpili, sedaj pa se postavite na hrvaško stran. Kako se že takim reče?

  • xtc

   Domoljubi,komunisti bi še enkrat radi zapravili kar je ostalo samo ,da bi vam z kučanom vred uspelo prilezti v Novo SFRJ,ki je Hrčki nočejo , in izkoriščajo vašo neumnost za državo,ki je NIKOLI VEČ NE BO.

  • david23

   Zgoraj omenjeni EU poslanci iz Slovenije še niso dojeli, da – očitno – predsednik Komisije EU ni vezan na mnenje svoje pravne službe in lahko odloči tudi drugače in to je slednji pač storil, ker ima očitno to pravico po veljavnem pravnem redu EU, in sicer četudi se poslanci parlamenta EU vržejo na trepalnice! Ostalo si pa še enkrat preberi v članku. Arbitraža in arbitražni sporazum pa nista najbolje izražala interesov Slovenije že od vsega začetka! O “gostilniških debatah” Edvarda Kardelja z Vladimirjem Bakaričem, ki so rezultirale v izgubi ozemlja po II. svetovni vojni je pa tudi tako vse znano.

   • Štajerc

    Kaj je znano iz “gostilniških debat”. Od kdaj pa je bil Edvard Kardely strokovnjak za mejna vprašanja. Koliko je bil Bakarić, pa ne vem. Mejna vprašanja so zanimala predvsem Franca Rozmana – Staneta. Na žalost, je pred določanjem medrepubliških administrativnih meja smrt storil.

    • domovina mili dom

     Isti režiserji kot pri Krambergerju.

     • Štajerc

      Ja. Bojda je bila krivda v minometu in mini britanske izdelave. Kakšno zvezo pa so imeli Britanci s Krambergerom, pa mi ni znano.

     • domovina mili dom

      Ker ti ni znano, malo pomisli. Pa ti bo jasno, da Britanci niso imeli prste vmes.

    • david23

     In ti misliš, da meje določajo vedno le strokovnjaki? Joj, joj, potem boš pa moral še kakšno knjigo iz mednarodnega javnega prava prebrati in nekaj sodb na podlagi prej omenjenega prava, da boš ugotovil, kdo vse je zarisal meje in na kakšne vse tudi “nenavadne” načine: Ja, naj bi Bakarič in Kardelj enkrat skupaj pila in hkrati postavljala mejo v Istri. Kolikor je meni iz dostopnih podatkov znano Franc Rozman Stane ni bil nikakršen strokovnjak za mejna vprašanja in še manj za mednarodno javno pravo.

     • Štajerc

      Ne pametuj, ker sem veliko prebral o tej tematiki, s katero se ukvarja gospod Andrej Lenarčič. Kar se pa Franca Rozmana tiče, pa sem prepričan, da se s takšno obravnavo meja Slovenije, kot so si jo zamišljali “pisarniški revolucionarji”, ne bi strinjal. On ni bil kdorkoli.

      Istraživanja pokazuju da su Slovenci puno prije i sami odredili Dragonju kao rijeku razgraničenja. Na kartografskom prikazu podjele slovenske Istre na terenske i rajonske odbore Osvobodilne fronte iz svibnja 1943. godine vidljivo je da je južna granica IV. rajona postavljena na prirodnom toku rijeke Dragonje, što postavlja pitanje dobronamjernosti prijedloga komandanta Glavnog štaba Slovenije Franca Rožmana iznesenog četiri mjeseca poslije, 25. rujna 1943. godine, koji je hrvatskom operativnom štabu predlagao da granica bude rijeka Mirna.

  • žogica

   Izdajalci! Nekoč izdajalci, vedno izdajalci!

 • xtc

  Socialisti izdajALCI SLO interesov.

 • SIMON ROZIC

  Šoltesu &

  Vi ste urce zamudili,
  ker ste se tovar’ši skrili,
  ko bi še kaj lahko storili,
  ste le za lastne riti se borili….

 • domovina mili dom

  Bakarić in kardelj sta na jagi postavljala mejo. Sojager je povedal: “bakarić je “scal” za drevesom, pa ga kardelj o kurza, po slovenski zemlji pa ne boš pišal. Tu bo meja, pa pišaj po svoji.”

 • Štajerc

  Ta članek sem si prekopiral in si vsebino prevedel s pomočjo google translate app v hrvaški jezik.

 • žogica
 • Štajerc

  Berem, da se favorizira Marijana Podobnika na čelo SLS. To ni dobra ideja, saj se Podobnik gotovo ozira tudi preko meja, kjer vedri stranka HSS. Skupaj bodo proti Slovencem močnejši.
  Komunisti so leta 1943 vabili v svoje vrste, pristaše takratne HSS s parolo:

  „Borba za povratak svih od tuđina otetih hrvatskih pokrajina i njihovo
  priključenje matici zemlji, i to: Istre, Zadra, Rijeke, svih jadranskih
  otoka, anektiranog dijela Dalmacije, Hrvatskog primorja i Gorskog
  Kotara, te Međimurja“ (Fikreta Jelić-Butić, 1983).

 • xtc

  Vsi vemo zakaj Kučanovo predsedstvo ni dovolilo akcije SLO vojske,ki bi zasedla mejo na Mirni,a kučanovi niso želeli-Hrčki takrat nebi mogli nič in bi pristali na ves.
  Seveda to NI bila kučanova intimna želja ,saj je računal da bo HNA zlomila hrvate nato pa bo z SLO Beograjskimi kolaborantskimi konjušari SLO popeljal nazaj v roke Beograda in se okronal za novega Titeka,po raznih spletkah s katerimi bi odstranil konkurenco-no zadeva mu je klavrno propadla.

  • Štajerc

   Kakšna meja pa je potekala na Mirni? Meni je znana le meja na reki Rečini. Rečina se izliva v Adrijansko morje sredi mesta Reka, ki je danes neupravičeno na ozemlju umetne državne tvorbe, Hrvaške.

   • xtc

    Pozabi čas AO in ko je bilo v Reki 30000 Slovencev+ in meja na Trsatu.

   • MižekFiga

    Mirna je mogoč kompromis!

    • Štajerc

     Se bo Zver s Hrvati dogovarjal??

     • MižekFiga

      Küćan bi se moral !!! Hahahahaha, kot največji osamosvojitelj ???!!!

     • Štajerc

      S kakšnimi osamosvojiteljskimi “zaslugami” pa nam postreže FDV Zver???

     • Steiermark

      in kot “oče naroda”, za katerega ga oklicuje celo Roman Vodeb!

   • Ivan

    Sanja gujdek kukuruz.

   • KP

    Bizgec Srbijanski opankar.

 • dob

  Herlock Šoltes

 • MižekFiga

  Tita sem enkrat videl, Kardelja nikoli! Kardelja so se vsi bali, pa ne vem zakaj? Vem, da je UDBA delovala prikrito, ampak “najbolj vrhovno sodišče v EU SLO jim je že dalo pečat”. Kaj sedaj ??? Če nič drugega, bo nujno skrajšat procedure do EU sodišč !!!

  • Štajerc

   Jas pa sn enkrat vido Dušana Dragosafca…

 • Štajerc

  Veseli me, da je hrvatoljubcev na tem portalu, med bralci in komentatorji vse manj. Veliko se jih ne upa niti oglasit s kakšnim kratkim mnenjem, ker čutijo, da nas je še kar nekaj Slovencev na okopih.

  • KP

   Ti Slovenec?

 • RATATA

  Osmanović bosanski zahteva zaustavitev gradnje mostu tam na Pelješcu.
  Prosim, za koga naj navijamo n24tv?

 • dob
  • janko

   Seveda je arbitraža polom. Polom in veleizdaja!
   In to po hotenju starih komunistov, ki so to vodili!
   Kakor vodijo tudi VSE, POPOLNOMA VSE V SLOVENIJI!

 • Slovenec

  Niso zastonj govorili: V Sloveniji so bili najprej komunisti, potem šele Slovenci,
  na Hrvaškem pa obratno. Slovenija je
  zato vedno izgubljala in tako bo naprej.

 • Sloven”c

  prasca

 • Olga2345

  Človeku se ob takih osebkih, saj si ne zaslužijo naziva človek, obrača želodec!

 • KP

  Banda rdeča. Zapret jih čim prej.

 • Hribouc

  Prasci.
  In potem , Oni proslavljajo po Primorski! JEBEMTI, KAJ PROSLAVLJAJO RDEĆI PO PRIMORSKI?

  Pojejo , v transu, jokcajo, ko odpuljeni “Vstala Primorska”
  Himna slavne protifašistične Primorske – komunisti so jo ukradli TIGRU!

  Italijanom, kurbam Laškim so izdali komandanta TIGRA, D. Zelena, da so se ga znebili, ga Itakluijani ubijejo 13.JUNIJA 1941 !

  Prvi uradni izdajalec na slovenskih tleh v drugi vojni & revoluciji je Slovenec Komunist in Partizan-komandant Ribniške čete!
  SLIŠIŠ, LJUDSTVO ?

  PORKA MALORA, SLIŠIŠ LJUDSTVO?
  KDO JE UBIL DANILA ZELENA, KOMANDANTA PROTIFAŠISTIČNEGA TIGRA ?
  Odgovor: ITALIJANSKI FAŠISTI
  KDO JE IZDAL DANILA ZELENA ?
  Odgovor: SLOVENEC GA JE IZDAL. KOMUNIST, PARTIZAN!

  Se derejo:”Smrt Fašizmu, svoboda narodu!”
  Ta rek so komunisti ravnotako ukradli TIGRU !

  Proslavljajo ! Proslavljajo poraz in pomor 3500 (tri tisoč petsto) neukih Primorcev, mobiliziranih v Partizane kmalu po kapitulaciji Italije, ko Partizani mobilizirajo netrenirane in nevajene vojevanja vse po vrsti in jih pošljejo v odprto fronto proti Švabom, ki jih kosijo kot zajce! Nihče ni odgovarjal za pokol konec leta 1943 ! Niti en komunistični prasec ni šel pred sodišče zaradi masakra nad Primorci!

  KDO JE UBIL , ZAHRBTNO UBIL V HRBET, NAJVEČJEGA PRIMORCA JANKA PREMRLA VOJKA IN GA 7 DNI VLAČIL MIMO BOLNIC DOKLER NI V MUKAH UMRL?

  Odgovor : JANKA PREMRLA VOJKA SO UBILI KOMUNISTI PARTIZANI !
  ——————————————————————————————————————————

  Še enkrat : Kaj proslavljajo Rdeči komunisti z Rdečimi Zvezdami Partizani po Primorski ?

 • Hribouc

  In R. Vodeb je sinoči na TV3 ali kaj že pred Boštjanom Turkom in pred kamerami epohalno zinil, da je NOB svetinja slovenskemu ljudstvu!

  Kdaj bo našel to ljudstvo, ki mu je svetinja genocid nad popolnoma nedolžnimi skoraj 2000 slovenci, ki jih goloroke, obeh spolov, vseh starosti, od dojenčkov naprej, kompletne komunisti pobijejo pred kapitulacijo Italije, ko isti komunisti pobijejo komaj nekaj deset kurčevih kurjih tatov, laških črno fašistov ?

  KJE BO VODEB NAŠEL TO PONOSNO SLOVENSKO LJUDSTVO, KI JE PONOSNO NSAED GENOCIDOM NAD DRUGAČEMISLEČIMI IN NAD KRISTJANI SLOVENCI ?

  KJE VODEB BOŠ NAŠEL TO LJUDSTVO?

  Povej, pridemo gledat!

 • svatne

  Tadva sta še kar prijazna mucka. Zagonila sta nekaj krajev. Eni drugi so pa desettisoče potolkli, in stotisoče pregnali. Pa so se še sposobnejši od njih našli: Namesto da bi osamosvojili, kar je po umazani zaroti šlo v Jugo, so odcepili od zavožene farse najslabše – rešilni čoln s Titanika – in nanj vkrcali vso boljševistično sodrgo.

 • FRANC3

  Pollitični vrh Slovenije in Tito so krivi, da smo izgubili Slo Istro, Trst in Celovec. Kardelj ni ločil med Mirno in Dragonjo, Iz Trsta in Julijske krajine so se morali partizani umakniti, ker ZDA in Angleži niso dovolili, da bi bili Rusi v Trstu (pomembno pristanišče za SSSR ladjevje-predvsem vojaško), Koroško pa je Tito dal v zameno za vračanje ”žive sile”.
  To je bilanca ”uspešne” partijske garniture po WW2. Lahko smo jim ”hvaležni”!!!!

 • Gr Enze

  TEH LJUDI SE ŠE HUDIČ BOJI !

 • Slovenec sem

  Ta Kardelj je bil pa res pravi dvoličnež.

  Po eni strani nas je učil: Reka, Trst, Gorica, naša je pravica, po drugi strani pa je vse to podaril sosedom.

 • Dado

  Avtor članka je bebo, BEBO. T, G nam je vzel zahod. Jugoslavija se je z vojsko vkopala, da bi z orožjem branila ozemlje, a je bil zahod premočan. Moj oče je bil tudi v tistih jarkih v Istri, med služenjem roka v JLA. Drugo za pravilno stvar se borijo poslanci, za uveljavitev arbitraže, meja je določena s sodiščem…. Ne kot JANŠA, ki se je (slučajno sta ob bila obsojena)n s hrvaškim pred. vlade dogovarjal po telefonu, nič pa se ni uredilo…… DESNICA ZNA PLJUVAT, nič pa urejat. Zato je Janša izbral opozicijo, da bo lahko pljuval, juhuhu desnica…..

 • Kataklizma

  V naslednjem članku, ki bo kur*al TITA, bo isto napisano … tito zapravil Trst, Istro …
  Kaj ste vi pomembnega in pozitivnega naredili za SLO??!

 • Get Smart

  Saj drži po svoje oboje: oba, torej EDWARD KARDALY in JOSEPH BROZ TITO sta bila člana

  CENTRALNOG KOMITETA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE,
  ki je de iure in de facto
  UKRADLA SLOVENIJI zemljo in morje in jih prepisala na Rvacku izpostavu
  KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE (btw, Rvacku je ustanovila KOMINTERNA).
  .
  Razumete, otročički?
  Trditev, da JOSEPH BROZ TITO podaril slovensko zemljo ITALIJI in RVACKOJ,
  ni kurcanje, ampak je izpostavljanje DEJSTEV = RESNICA;
  enako velja za omenjanje KARDALYJA v tem primeru.
  .
  Drkarija v članku je, ko omenjajo neimenovane kao zgodovinarje, ki nekaj kao pripisujejo KARDALYJU in KUPFERSTEINU (na srpsko-rvacki BAKARIćU nje),
  da sta kao nekaj kao sama delala bla bla bla.
  Vse samo in le po naređenju CENTRALNOG KOMITETA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE,
  ki je samo in le podružnica KOMUNISTIČKE INTERNACIONALE,
  ki je samo in le en od obrazov satanističnega babilonsko perzijskega kaviaržido SUŽNJELASTNIŠTVA.

  .
  CILJ KOMINTERNE (tu zanjo MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA) je

  “IZBRISATI SLOVENSKI NAROD z ZGODOVINSKE pozornice”****
  in oni to delajo nje.
  —–
  ***** Tako vam je dobesedno razkril načrte KOMINTERNE tovariš EDWARD KARDALY (kaviaržidomadžarski KOMINTERNISTIČNI bastard, Šoltesov deda nje).

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
    =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje
    kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
    =
    transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
    kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
    hormoni nasprotnega spola,
    ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
    poznate PODTIKANJA o fovšiji =
    fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
    ženskih bolečin in užitkov,
    fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in
    do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

    pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
    potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke

    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    =
    enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
    osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM =KOMUNIZEM =
     =KAPITALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO =
     =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

     • Get Smart

      Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
      = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

      in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
      SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem
      = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

      kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

      = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

      (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
      pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
      gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
      i tako dalje do tokija …)

      vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
      delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
      =
      “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

      1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
      2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
      psi čuvaji tekovina revolucije
      3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
      oz.
      z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

      Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
      seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
      .
      Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
      so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU
      ljudi.
      .
      .
      Jezus Kristus:
      »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas
      boosvobodila.«
      .
      »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!