Urednik Večera Matija Stepišnik in njegove pobožne želje: Za župana Maribora si želi do vratu zadolženega Arsenoviča, do županskega stolčka pa naj bi mu pomagal kar s prirejenimi anketami?!

Matija Stepišnik (Foto: STA)

Matija Stepišnik se je očitno odločil, da bo s svojim levičarskim trobilom Večer poskrbel, da omogoči zloglasnemu Saši Arsenoviču, da zajaha županski stolček v Mariboru. Tako bi tudi v štajerski prestolnici na čelu mesta dobili svojega južnjaka. A kaj to pomeni, je dobro razvidno že iz Ljubljane, kjer je (pre)dolgo vladal Zoran Janković. Medtem ko mu je bila prioriteta zgraditi nogometni stadion Stožice, je avtobusna postaja v Ljubljani še vedno takšna, kot je bila ob ustanovitvi leta 1961. Boste Štajerci lahko prenesli še en tak udarec, kot ga je mestu zadal Andrej Fištravec?

Levičarsko trobilo Večer je izvedlo javnomnenjsko anketo, v kateri ugotavlja, da Andreju Fištravcu grozi izbris s političnega prizorišča. Medtem ko bo, kot vse kaže, Fištravec odpeketal s političnega parketa, pa bo nanj prišel zloglasni podjetnik Saša Arsenovič, vsaj po željah (in mokrih sanjah) urednika Večera Matije Stepišnika. Večerova javnomnenjska anketa namreč razkriva, da bi Fištravec pristal šele na petem mestu med vsemi županskimi kandidati. “Če se bodo izidi raziskave preslikali v dan volitev, bo to pomenilo popoln izbris z mariborskega političnega prizorišča,” mu napovedujejo črne oblake. Medtem pa so Arsenoviču izmerili drugo mesto, takoj za Kanglerjem. Tako naj bi za Franca Kanglerja glasovalo 28,4 odstotka vprašanih, za Arsenoviča pa le 7,7 odstotne točke manj, torej 20,7 odstotka.

Arsenović dolguje kar 8,5 milijona evrov
Večerov članek je nemudoma povzela tudi Slovenska tiskovna agencija, kjer so dodali, da je Arsenovič “kandidat šele 10 dni, zato mu prva merjenja kažejo visok potencial, sploh med tistimi, ki v njem vidijo odrešitev v sprva ‘grozeči’ (ne)izbiri med Fištravcem in Kanglerjem. Njegov predznak je levosredinski, a kot doslej nepolitik lahko računa na volivce, ki manj odločajo po ideoloških vatlih, želijo svežino in nočejo vračanja v preteklost. Njegova stava, a hkrati ključna past so njegovi posli. Nadvse prepričljivo bo moral pojasniti, kako bi ločil zasebne in občinske posle lastnika Arsenoviča in župana Arsenoviča”. Medtem pa se Štajerci zgražajo, kako jim Večer poskuša podtakniti Arsenoviča kot novega župana, saj je večini jasno, da nekdo, ki ni ravno vzoren podjetnik, verjetno ne more dobro voditi niti občine. Dovolj zgovoren podatek, kako uspešen podjetnik je Arsenovič, njegov posel temelji na gostinstvu, je namreč že ta, da so podjetja in nepremičnine v njegovi lasti visoko zadolžene, kar bi lahko potrdilo govorice, da se Arsenovič odpravlja v politiko zato, da bi lažje servisiral financiranje svojih kreditov preko javnih naročil.

Po javno dostopnih podatkih Arsenović trenutno dolguje 8,5 milijona evrov. Večina njegovih načrtovanih projektov pa je na takšen ali drugače način povezana z mestno občino ali državnimi organi. Samo od Nove KBM si je izposodil pet milijonov evrov! Kako jih bo kot župan vrnil in kako bo, če na volitvah zmaga, hkrati vodil občino in svoje do vratu zadolženo podjetje, doslej ni povedal.

Saša Arsenović (Foto: STA)

V tem pogledu tudi njegova napoved, da bo zadržal lastništvo nad svojimi podjetji, operativo pa “prepustil sodelavcem”, ne pije vode, če govorimo o obstoječi zakonodaji o integriteti in preprečevanju korupcije. Ravno tako pa je na Mestni občini Maribor zaposlena Arsenovičeva nekdanja partnerica, Nina Kirbiš, ki jo je zaposlila sedanja županska ekipa Andreja Fištravca.

Kandidat SMC za mariborskega župana, podjetnik Aleksander Saša Arsenovič pravi, da je njegov vzornik Zoran Janković. Naklonjenost med Jankovićem in Arsenovičem je obojestranska, saj naj bi se tudi Janković v ožjih družbah rad pohvalil, da je Saša Arsenovič “njegov človek”. Dejstvo je, da tudi Arsenovičeva prva izbira menda ni bila SMC, a se ga je SDS uspešno ognila, ravno tako pa ga niso želeli podpreti v SD.

Zaradi vsega naštetega so številni prepričani, da Stepišnikov Večer vsiljuje Arsenoviča kot idealnega bodočega župana Maribora, v ozadju naj bi bili močni interesi posameznikov, predvsem kroga okrog SMC, ki danes velja za najbolj skorumpirano stranko v državi, ter okrog Jankovića. Njuna simpatija ni več nobeno presenečenje.

J. G.

 • šmentanamuha

  Arsenoviča so začeli bildati na polno. Pri nas v službi je sodelavec kar preko elektronske pošte pozval, naj volimo zanj. Nisem mogla verjet.

  • Štajerc

   Logika je enostavna. Ker Fištri slabo kaže, se Mariborčani bojijo, da ne bode župan spet Kangla. Če pride Arsenovič v drugi krog, bo s Kanglo pometel. Računati je tudi na volivce SDS v Mariboru, ki so bili močno na strani Zinrajha, a jih je “centrala” 10. oktobra disciplinirala v prid Kangle. Zato tudi tako visok trenutni odstotek podpore Kangli. Volivci SDS iz Maribora bodo v prvem krogu podprli Kanglo bolj, kakor v hipotetično drugem krogu. Takšen občutek imam.

   • montyamp

    A boš volu Kanglera ???

    • Štajerc

     Čudak. Naš župan v Dupleku je Horvat in spet ga bom volo.

   • FORT WORTH

    “Ce pride Arsenovic v drugi krog bo s Kanglo pometel”
    Ti pa si za vice…
    Take izjave pa ze dolgo ne.

  • Simon Novak

   Bejži, no

 • Slovenka

  Kangler naj bo do skrajnosti previden in naj ničesar ne prepusti naključju.
  Globoka država hoče Maribor obdržati v svojih krempljih in ko so uvideli, da s Fištravcem ne bo šlo, so potegnili iz rokava rezervno osebo. Jaz bi se na Kanglerjevem mestu borila do zadnjega diha in ne bi spremljala anket, ki so zavajajoče. Ali pokažejo lažni slab rezultat, da demoralizirajo kandidata in njegove volivce, ali pa si namislijo imeniten rezultat, da nezaželenega tekmeca uspavajo, potem pa navalijo z vsemi topovi.

  Previdnost je mati modrosti.

  • Simon Novak

   Kangla se naj spomni, kdaj in kako je moral oditi z županskega stolčka

   • SIMON ROZIC

    A ni tudi Janković postavil merilce hitrosti na “x” pozicijah, pa
    ni noben semafor zagorel, čeprav je Zoran dal za “stebre resnice”
    3x vrednost kot Maribor, ….eeee, pa “nikomu ništa!”
    To je vsa resnica, poleg velikih lukenj v Ljubljani in v
    Jankovićevi glavi….Denar sveta vladar !

    • traktor

     To smo Slovenci. Svojega nočemo, tujega ne damo.

    • Simon Novak

     Nimaš pojma, zahojenec

 • Slovenka

  Maribor mora ostati slovenski. Če Slovencem spodleti v Mariboru, bodo slovenska mesta kot zastavo padala v neslovenske roke in tedaj, zbogom slovenska neodvisnost in se lahko Slovenci zatečemo v Peco h kralju Matjažu.

  • Štajerc

   S svojo, čisto novo, srečno zgodbo je prišel tudi Saša Arsenovič,
   poslovnež, ki morda najbolj opazno iz leta v leto mesto spreminja na
   bolje. Veselje je te dni pri znani mariborski družini, saj sta Saša
   Arsenovič in njegova Katja Jaušovec v ponedeljek postala starša malemu Aleksandru, ki je, po dveh hčerkah, Arsenovičev prvi sin.

   06. december 2017

   • Franc Šink

    Za zjokat!

   • SIMON ROZIC

    Rodil se je novi “srbski kralj” v Mariboru ; mu bo ime Damjan ali Jurček ?

   • Ana Job

    Hvala Jovo. Dojenčki me vedno ganejo.

    • Štajerc

     Za Arsenoviča sem se zavzel zato, ker ga osebno poznam. Seveda se mi pa ne sanja, kakšen bi bil, kot župan Maribora. Mislim… če mu je ameriški miljarder Leon Black iz Wall Streeta odobril visok kredit (NKBM), potlej verjetno ni mešetar.

     • Ana Job

      Ne vem, kaj naj rečem, če je sploh res tako, kot pravi.

     • Štajerc

      Kaj pa je dandanes sploh res?? Ime banke sem zasledil v medijih.

     • Ana Job

      Ne vemo, kar naprej smo v dvomih. Ampak levica ga res svira. To je res! In zdaj, ko prihajajo še davki na nepremičnine…. Vse gre še naprej po agendi Moše Pijade, ustvariti bezkučnike. In res jih bodo ustvarili.

     • Ana Job

      Da je tolk zapufan ni dobro. 8 milijonov. Slabo je to.

   • Slovenka

    Domnevam, da ta hvalnica prihaja iz Večera.

    • Štajerc

     In kakšno vsebinsko zvezo ima objavljeno dejstvo s publikacijo, v kateri je objavljeno?

     • Slovenka

      Kaj misliš?

     • Štajerc

      Ne vem. Tebe sprašujem.

     • Slovenka

      Si prepričan, da Večer ni trobilo skupine, ki na vsak način hoče odriniti Kanglerja na lokalnih volitvah?

     • Štajerc

      Datum zapisa je december 2017. Kolikor vem, je Arsenovič najavil kandidaturo skoraj leto dni pozneje.

     • Slovenka

      Si prepričan, da je ta kandidatura sad sedanjosti in da mu ni Večer začel tlakovati poti na županski položaj že pred kakšnim letom ali več? Bodi prepričan, da globoka država ničesar ne prepušča naključju.

     • Štajerc

      Ne morem verjet, da tega vsaj Požar ne bi izvohal. Saj sta stara “kamerada”.

  • VERRZIFIKATOR

   Štef Pišnik

   VEČERNI STEPALNIK

   Pod večer, ko Drava tone v mraku,
   oglasi nedaleč se od brega,
   ropota, kot da je konjska vprega,
   dviga prah in silen smrad po zraku.

   To stepalnik je proslule hiše,
   pod večer, ko fse se že polega,
   on brni, čez dva se sliši brega,
   stepa in večernice nam piše.

   Je stepalnik, plačan je za delo,
   jasno to v anketah je razbrati,
   ki ni moč nikomur jih prodati,
   on pa stepa vedno bolj debelo.

   Tolste nebuloze zgolj večerne,
   stepel kremo zdaj bi za župana,
   vzor menda mu sama je Ljubljana,
   on pa misli, štepa da izvirne.

   Stepa v fikciji in pa dejansko,
   pod večer raznese se novica,
   v kremo da nek čuden zvarek šprica,
   krema da za torto bo župansko.

   Je arzenik tokrat v kremo vtepel,
   steklast prah, strupen, zelo nevaren,
   naš stepalnik z njim je ves udaren,
   na vso silo maso rad bi stepel.

   Maso, ki bi slepo le sledila,
   kar stepalnik zmeša v evforiji,
   kar natepe v bolni domišljiji,
   ko posluša šefov navodila.

   Navodil drži se naš stepalnik,
   vsak večer z arzenikom nabija,
   vso verodostojnost s tem ubija,
   vemo, česa redni je mešalnik.

   • Slovenka

    Ha, ha, hvala ti za tole. Mariborčanom in tudi ostalim, ki spremljajo zadeve v Mariboru, je vse jasno.

  • Simon Novak

   MB in LJ sta za vas, đesnjake, padla

 • Beličič

  Ja saj ni neke izbire.Kanglerja so radarji zaznali že pred leti,ta župan sedanji pa tako na škrge diha in čaka odvezo.

 • Štajerc

  Staro mestno jedro štajerske prestolnice, v katero je vtkan večstoletni tok nenehnega spreminjanja, domačine in obiskovalce od spomladi razveseljuje z markantno prenovljenima stavbama, ki kakor dami, odeti v bež in rdeč žamet, zapeljivo vabita, da se jima približamo in se ozremo v njuno očarljivo notranjost.

  Za hotele in gostinske lokale velja, da je najbolje iti tja, kjer je gneča doma. Nedavno prenovljeni stavbi na Glavnem trgu 8 (z južne strani Koroška cesta 2 in 4) v Mariboru s svojo urejeno podobo in ugodno pozicijo kakor magnet privabljata ljudi od blizu in daleč. A še nedavno ni bilo tako. Videz stavb je bil zadnja desetletja vse prej kot navdušujoč. Pročelje so kazile razpoke in vlažne zaplate, fasada se je luščila in odpadala, za nameček so se na njej pojavili grafiti, fasadni podstavek pa se je razlomil na več kosov. Zaprte lesene naoknice zapuščene vogalne stavbe so se le še za silo držale od zoba časa in črvov naglodanih oken. Ta so se z ulice zdela kakor zaprte oči ranjene ženske, ki se je pogreznila v globok spanec, čakajoč, da jo vitez s toplim poljubom prebudi iz morastih
  sanj.

  https://static.vecer.com/images/slike/2017/06/20/Untitled2_copy.jpg

  https://static.vecer.com/images/slike/2017/06/20/HOTEL_MARIBOR_ZUNANJOST_copy.jpg

  • Franc Šink

   Papagaj!

  • SIMON ROZIC

   Z EU sredstvi in bajnimi krediti se da ; samo moraš bit v pravi
   liniji in črpat iz dna bančne greznice !

 • Simon Novak

  Franca nima za burek proti Arsenoviču, Mariborčani se dobro spomnimo, zakaj je Kangla moral oditi in na kakšen način je odšel

  • Anton

   aja?, zakaj potlej ni bilo “vse slovenskih spontanih” vstaj zoper “Zorangutovića”?, že zaradi samih Stožic,bi moral oditi, pa ne zgolj na cesto, temveč na Dob. Kanglerjevi semoforji naprem Stožicam so pljunek v morje, aja sej res, “Zorangutović” je tesen prijatelj “ata štrumfa”, le zakaj se tega nisem takoj spomnil?
   sarkazem press

   • Simon Novak

    V Ljubljani si vi porihtajte po vaše, mi v Mariboru pa si bomo po svoje

  • Franci Kos

   Ne govori v množini, bebo!

   • Simon Novak

    Bebo ti je ata, ki te je naredi tako zahojenega, zahojenec

 • mona lisa

  Ja je enega takega treba za župana da si finančno opomore in nagrabi našega denarja.

  • Simon Novak

   Če pa ne bo Franca zmagal, nič bat

   • SIMON ROZIC

    …a boš organiziral puč proti Francu? Raje ga vnaprej
    organiziraj proti dolgoprstemu Arsenoviću !

    • Simon Novak

     Franca že ve, kaj ga čaka

 • totex39

  Vse bi bilo drugače, če na volivce ne bi vplivali hujskači, ki na vsak način hočejo svojega aduta pa ne glede, da je lopov, to jih nič ne moti. Samo, da ne bo Kangler, ki ni njihova politična opcija.

  • Simon Novak

   Ja, Kangler je vaša politična opcija, od kdaj že??? 3 ali 4 tedne, zahojenec=?

 • dk

  Mimogrede, o Arsenovičevi listi za župana bo odločalo sodišče tako da še sploh ni rečeno, da bo lahko kandidiral. Drugače pa še vedno ne razumem ljudi, ki so tako proti slovensko naravnani. Pa bi naj bili Slovenci. Vseeno jim je ali je lopov, ali želi postati župan zato, da bo lažje vračal osebne dolgov. Za njih je važno samo to, da ni Slovenec. Ti so gnide!

  • Simon Novak

   Ha ha ha, vaš Požar se lahko pod nosom obriše in si lahko z njegovima pritožbama obriše zahojeno rit, zahojenec

 • antimur

  Stepišnika in podobne pressistute bi za vsako laž in prirejeno anketo morali kaznovati kot izdajalce slovenskega naroda, oziroma jih bomo tako kaznovali. So nekaj takšnega kot antislovenec in zločinec Kučan, ki je v času osamosvajanja klicaril italijanskega predsednika države, da naj Italija ne prizna samostojne Slovenije. Takšen izdajalec ni bil niti Musolini, pa je bil vseeno obešen za tace.

  • dk

   Stepišnika je Bog dovolj kaznoval. Če za Kučana govorimo, da je kratkonožec, potem lahko isto trdimo to za Stepišnika. In ne samo to, noge ima na X, zgornji del telesa nalahno deformiran in je verjetno zaradi tega jezen in zagrenjen na vse kateri izgledajo normalno. Bog je že ob njegovem rojstvo vedel kakšen bo in ga je temu primerno kaznoval. Ne pravi zastonj stari pregovor; Bog ima šibo za vsako rit.

  • Simon Novak

   Bejži, no, zahojenec

 • Anton

  le kako naj nekdo opravlja z drugim največjim mestom v državi, z financi davkoplačevalcev, če še svojih osebnih financ ne zna kontrolirati? Samo to naj se volilci vprašajo!

  sarkazem press

  • Cucurbita Pepo

   Kangler primanjkljaj napolni s prodajo sena..

   • pajot

    Ti pa s svojo ženo.

  • Simon Novak

   Zna, zna, Tonček

 • Antonius

  Mariborčani, ne kupujte več Večera in njihovih laži, pa boste novinarskim barabam na najboljši možni način dali vedeti, kaj si mislite o njihovem zapufanem kandidatu, po srbskem kralju poimenovanem, Aleksandru ArsenoviĆu.
  Curanković je ljubljanska zgodba, ki se ne sme nič več ponoviti, ArsenoviĆ je pa mariborska zgodba, do katere ne sme niti priti. Ne dovolite si, da vam ukrade za svoje pufe.

  • pajot

   Curanković,super.

  • Simon Novak

   Do obeh zgodb bo prišlo 18. 11., vi pa spet v jok, zahojeni luzerji, pa boste naslednji dan spet Kalimerkoti

 • SIMON ROZIC

  Arsenović je brezkompromisno orangutansko truplo, ki je pozabilo
  rast na “mozak” ! Njegove potrebe se lepo usklajujejo z Jankovićevimi,
  ki mu Ljubljana pridno briše “pufe” in namerno izgublja kriminalne obtožnice ….
  Sašo bi imel iste vatle kot Zorane, če bi postal župan Maribora, de?
  Kje ste zdaj levi kreteni, da poveste svoje velecenjeno mnenje?

  • Simon Novak

   Saša in Zoki

 • david23

  Kakšno novinarsko kredibilnost pa ima g. Stepišnik, da lahko promovira človeka z 8,5 milijona EUR dolgov?

  • Simon Novak

   Nima dolgov, zahojenec

 • totex39

  Arsenović pa po faci sodeč izgleda neka ne slovenska mešanica.

  • FORT WORTH

   Mongoloid ??

   • totex39

    Spominja me bolj na Egibčana pa ne vem zakaj.

   • Simon Novak

    Ne govori tako grdo o JJ

  • Simon Novak

   Ja, vsak ne more zgledati kot puklasti diplomant prištinske fakultete

 • Andrej

  Tale tip bo kar taprav.
  Zadolžen. Take potrebujemo. To je v duhu komunajzarjev.
  Saša . Moški ali ženska? Čisto v stilu LGBT.

  Javnomnenjske raziskave njemu v prid. To pa že poznamo. Pri volih – volilcih to vedno deluje.

  • SIMON ROZIC

   Samo razmisli, koliko tale orangutan dnevno požre ?….tudi Mariborčane bo!

  • Vera

   Vodi Kangler , Srb je drugi po anketah .

   • Andrej

    Srbin bi moral biti v zaporu, če ne more vračati dolga. Kanglerju so težili za en 35 let star traktor, ki ga je plačal. Voli – volilci tega ne bodo znali upoštevati.

  • Simon Novak

   Ni zadolžen, Andrejček

 • FORT WORTH

  Ta Arsenovic je tudi sposoben yugo manager 8,5 mio € dolgov.
  Na osnovi cesa so mu te milijone sploh odobrili ??
  Aja v Sloveniji se sposobnost meri v visini dolgov.
  Kako bo reseval zadolzeni MB, ce se svojih dolgov ne zna zmanjsati ??

  • Vera

   Prav zato očitno kandidira, da bo dolgove poravnaval iz občinskega proračuna . Tujcem pri nas vse dovolijo.:(

  • jefferson 55

   Ti pač nabijaj svoje sračke dalje. Na osnovi česa so mu kredit odobrili? Če ne bi bil sposoben vračat, mu ga verjetno ne bi dali, kajne? Če ga ne bi redno vračal, bi mu tudi kaj zaplenili, kajne?Zgleda, da je to zate višja matematika …

   Mimogrede pa ti povej, kaj si v mestu ustvaril ti (s kreditom ali brez)? Si obnovil kako bajto, restavracijo, gledališče, stadion? Verjetno ne, ker je lepše sračkat, kot kaj narest.

   • FORT WORTH

    Zgleda, da si tudi ti marjoneta iz srbskega kluba – lutkovnega gledalisca…
    Aja, milijone bote pa ti in tvoji otroci vracal.
    Mogoce ti bo pa le kapnilo v prazni lonec…
    Hehehe

    • Simon Novak

     Še en đesni zahojenec, ki pač nabija svoje, nič novega

  • Simon Novak

   Nima dolgov, zahojenec

 • totex39

  Sigurno, da na takih položajih rabimo Slovence.
  Čuj, zakaj pa tako navijaš za skorompirance?

 • Vera

  Mariborčani pamet v glavo, ter ne voliti Srba Arsenovića , ki bo isti ,kot je bil 2 mandata Janković v Ljubljani . Slovenci naj vodijo občine in državo !

  • jefferson 55

   Mariborčani pamet v glavo. Ne volit Slovenca Kanglerja in Slovenca Fištravca, ki sta dokazano zafurala mesto zadnjih 12 let (kdor ne verjame, naj preprosto gre v mesto). Raje volite Slovenca Arsenoviča, ki je v Mariboru že nekaj ustvaril. In to s svojim denarjem.

   • Ivan Friderik Novak

    Ko sem prvič videl Kanglerja na TV, sem mislil, da je varnostnik.

    • Simon Novak

     Prej natakar, za varnostnika bi moral Franca še izpit narediti

 • totex39

  Saj ni Mariborčan po starših sodeč že ne.

  • Simon Novak

   In?

 • Cucurbita Pepo

  Dementni novinarji Nove24 ste pozabili na množične proteste, ki so odnesli Kanglerja iz položaja !?

  • Simon Novak

   Namenoma so jih pozabili, Mariborčani jih nismo

 • Romero Juliana

  Za zanesljivo in brez tveganja posojilo([email protected])

  DA BI PREKINIL MRTVE TOCKE REVŠCINE ALI REŠITI SVOJE TEŽAVE IN SKRBI, POMEMBNO JE DENAR AMPAK NI VAŽNO KAJ.

  JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV.
  Pridruži se mi po pošti: [email protected]
  WhatsApp: + 33789770894

 • Ivan Friderik Novak

  V glavnem nikjer nočejo “janšefcef”.

  • marjan podlogar

   Za crknt, pa še en novak ?

 • stajerc5

  Kje si je kaj Maticeksezeni kupil tako mocno luftpumpo, da ima na ramah taksno piksno kot Dragic zogo!?

 • Simon Novak

  POBOŽNE želje imate samo zahojeni đesnjaki, in sedaj pač vsi navijate za Kanglo, ker ga je podprl vaš veliki ljubljeni neomadeževani vodja, a ne bo vam uspelo, ne v MB, ne v LJ…Saša in Zoki bosta pregazila vaša favorita

 • Simon Novak

  Arsenovič ne dolguje nič, đesnjaki stalno nabijate nekaj, kot da sploh ne poznate osnov ekonomije in gospodarstva…pa bi morali vsaj osnove poznati, če se že tako vehementno zavzemate za podjetnike

  • xtc

   Torej bančni pufi niso nič?
   Čudno grčija je lep rimer kam pride država pod levo sodrgo.

  • marjan podlogar

   Se ti res pišeš NOVAK, al si mogoče le Janez Novak ?

   • Simon Novak

    ???

 • Simon Novak

  Ti verjetno zase že si, samo še vedno tukaj nekaj nabijaš na pamet, zahojenec

  • FORT WORTH

   Dej smet talibanska zahojena komunisticna, pejt nabijat bulmastife v garazo.
   Hehehe

   • Simon Novak

    Mater, si originalen, zahojenec, tipična miselnost đesnjaka…pa to je že zadnja stopnja, ko se svojim komentarjem smejiš

 • xtc

  Baje je kangla favorit 50% pred vsemi levimi invalidi to e bo smeha.

  • FORT WORTH

   Levi invalidi si ze grizejo nohte.
   Panika in groznje o izstopu iz NATO.
   Hehehe

 • Get Smart

  Stepišnik je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI SERBUS – za SERBUSA rojen bastard, biča vaje in željan.
  Je samoimenovani WATCHDOG – pes čuvaj. Pes/volk dlako menja, nravi pač ne.
  Pes ostane vedno pes in to ščene je in vedno bo mahalo gazdi z repkom in gazdi nastavljalo dupe in bo vedno lajalo na ljudi.
  Večer je v lasti dveh nabiralnik MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE:
  40 % todorović
  60 % hakla. Hakla sta dva, vsak je kao lastnik polovice od teh 60 %.
  So pa ti MURGL JUGOKOMI tajkunćeti FEJK tajkunčeti, saj so dejansko le slamnati nabiralniki, lastnik tega sekret papirja pa je dejansko MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
   lista socialnih demokratov.
   2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor
   združili s “Semulićevo SZDL”,*
   ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
   par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM
   agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
   DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
   * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
   ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
   SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
   3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
   Socialdemokratska prenova Slovenije.
   4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične
   prenove.
   5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
   Slovenije-Stranka demokratične prenove.
   6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
   JUGOSLAVIJE
   https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
   7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

   Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
   rojaka
   (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
   nje),
   ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

   • Get Smart

    PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

    LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS SMC …) je formalnopravna naslednica
    SKOJ-a – Savez komunističke omladine Jugoslavije). SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez
    komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni savez antifašističke
    omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni se USAOJ preimenuje v
    NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar jugokomunisti, ki so se kakor
    razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar se NOJ preimenuje v SSOJ
    (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še traja. SSOJ ima seveda
    podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza socialistične mladine
    srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih) volitvah v
    Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS, na naslednjih (1992),
    pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije v Sloveniji)
    preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska stranka LDS, pa
    Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a, imenovanj,
    preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v t. i.
    “Združeno levico” itd. lahko še vedno opazujete: LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS, ZaAB,
    TRS, IDS, Verjamem sholtesu, SMC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ = KOMUNISTIČNA PARTIJA
    JUGOSLAVIJE.

 • janko

  Dela že 10 let nočem več kupit, zaradi svinjanja njegovih komy novinarjev. Odslej tudi Večera ne bom več.

 • Ivan Friderik Novak

  Budale desnosučne, po vaši kretenoidni logiki je nekdo slab zato, ker ima kredit za 5M.
  Pomembno je, kako ga vrača banki, zahojenci.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!