Ustavite konje, kočijaž Šarec!

Foto: Demokracija

Svoj čas so ljudje potovali s konjskimi vpregami in na ta način prevažali tudi tovor. Zelo pomembno je bilo, da je konjsko vprego vodil usposobljen kočijaž, ki je znal ravnati s konji in jih usmerjati ter jim narekovati terenu primeren tempo. Iz tistega časa izvira tudi vzklik: Ustavi konje!

Šlo je za navodilo kočijažu, če je ta izgubil nadzor nad hitrostjo ali smerjo dirjanja konj in je s tem ogrozil tovor ali ljudi, ki jih je prevažal. Čeprav so konjske vprege praktično stvar zgodovine, v slovenskem pogovornem jeziku omenjeni vzklik uporabljamo še danes. Prav pride v situacijah, v katerih skušamo nekomu, ki se je nekam podal brezglavo ali se je lotil nečesa brez potrebnega premisleka, dopovedati, naj se vendarle ustavi in dobro premisli kako in kaj.

Kočija ropota in razpada!
Na žalost je danes treba ta vzklik nameniti tudi omrežjem iz ozadja in množičnim medijem na čelu s POP TV, ki so za tokratni mandat na čelo vprege, vlade, kot predsednika vlade postavili “vlečnega konja” Marjana Šarca. Čedalje bolj je jasno, da je ta vprega brez kočijaža, da ne vidi ne levo ne desno, ampak dirja v neznano, ropoče in dviguje prah, tako da si mi naokoli že zatiskamo ušesa in mencamo oči. Ob tem pa vlada očitno sploh ne razume, da je kočija, ki jo vleče, pravzaprav vsa Slovenija z vsemi državljani in drugimi prebivalci ter njihovim premoženjem. Prav tako ne razume terena, po katerem bi jo morala vleči, mednarodne skupnosti torej, zlasti EU in Nata, ki predstavljata utrjeno pot, po kateri bi morala vprega peljati.

Pa bodimo konkretni. Začnimo s kočijo, Slovenijo torej. Šarec praktično vse do danes sestavlja koalicijo in polni kadrovske vrzeli v vladi in v drugih strukturah, ki so odvisne od njenih imenovanj. Konkretnih primerov niti ni treba naštevati. Prav tako je takoj na začetku mandata razvezal proračunski mošnjiček, močno popustil javnemu sektorju, nato pa skozi državni zbor spravil potraten rebalans proračuna, ki je po finančni plati nevzdržen, po pravni pa neustaven. Kljub nezadostni oceni, ki si jo je za svojo bojno pripravljenost prislužila Slovenska vojska, je mirno sprejel odpoved dogovorjenih nabav oklepnih vozil. Za uresničitev odločbe ustavnega sodišča za področje financiranja osnovnega šolstva pa je v javno obravnavo poslal prima facie neustaven predlog zakona. Zdravstveni sistem pred očmi bolnikov razpada, demografska slika ogroža pokojninski sistem, potrebnih reformnih rešitev pa ni. No, z izjemo v javno razpravo lansirane ideje o mogoči uzakonitvi evtanazije. Po Šarcu bomo tako imeli očitno še povečan javni dolg, poglobljeno diskriminacijo v osnovnih šolah, vojsko le za mirne čase, zdravstveni sistem samo za zdrave, pokojninskega pa za mrtve upravičence.

Bezljanje po brezpotju je bližnjica do katastrofe!
Nadaljujmo s terenom, po katerem galopira Šarec in kjer je slika žal enako tragična. Vse od začetka mandata smo priča nerazumljivemu zaostrovanju s sosednjimi državami. Začelo se je s poskusi izrivanja Madžarske iz zgodbe o drugem tiru s strani ministrice Bratuškove, kar je Šarec zelo dolgo mirno toleriral. Še bolj umazana je “vojna” okrog druge cevi karavanškega predora, kjer je bila korupcijska sprega sposobna razveljaviti javni natečaj, da bi posel kljub občutno višji ceni padel v roke vnaprej izbranemu domačemu podjetju z močnim medijskim vplivom, ki bi v Karavankah v sodelovanju s kvalificiranim tujim soizvajalcem prišel do ustreznih licenc, te pa bi nato unovčil še pri drugem tiru. Zdi se, da izgubljeni čas in slaba volja Avstrijcev, ki so na drugi strani Karavanke že dodobra navrtali, v vladi nikogar ne skrbita. Samo dodatni razlog, ki potrjuje očitno pravilnost avstrijske odločitve, da pospešeno sodelujejo z Italijo pri železniškem povezovanju s Trstom, ki je bil tako ali tako nekoč že osrednje srednjeevropsko pristanišče. Tudi pri cestnem in železniškem povezovanju s Hrvaško je Slovenija v zaostanku. Na ta način Slovenija drsi v izolacijo in v perspektivi izgublja svojo geostrateško relevantnost. To so ne nazadnje zaznali celo na Kitajskem. Njihov premier je bil v začetku aprila v regiji, a ne v Sloveniji, ampak v Zagrebu, Dubrovniku in Rimu, kjer je sklenil tudi pomemben dogovor sodelovanju osrednje kitajske infrastrukturne družbe s pristaniščem v Trstu.

Tudi v EU in Natu Slovenija ne deluje verodostojno. Iz sprejetih ad hoc odločitev jasno izhaja, da vlada nima koncepta. Modernizacija Slovenske vojske in izpolnitev zavez v okviru Nata nista prioriteta. Zaradi odločitve za izstop iz EU je premier Šarec Britance označil kar za samomorilce, ki nočejo pomoči in sedaj utapljajo celotno Evropo. Medtem ko je z izgovorom na predvolilni čas zavrnil nastop pred Evropskim parlamentom, zaradi česar je odstopil njegov diplomatski svetovalec Roman Kirn, je v pogovoru z uglednim in vplivnim portalom Politico prostodušno natrosil kopico predvolilnih izjav in Slovenijo postavil v čudno luč. Predsednika Evropske komisije Junckerja je označil za pristranskega, češ da v primeru slovensko-hrvaškega mejnega spora Hrvaški ni jasno povedal, da “mora” spoštovati vladavino prava. Spotaknil se je celo ob Francijo, češ da ji komisija popušča pri finančni disciplini, medtem ko do manjših članic ostaja stroga. Nič čudnega, da ga je ugledni portal Politico primerjal z italijanskim komedijantom in vodjo Gibanja petih zvezd Beppejem Grillom ter sklenil, da bi od njega kot predsednika vlade vendarle lahko pričakovali, da bi po bruseljskem parketu stopal bolj previdno.

Kdo ima v rokah vajeti?
Tisti, ki so Šarca in njegovo vlado vpregli in pognali na brezpotje, sedaj sedijo križem rok, še naprej polnijo svoje žepe in se mirno hahljajo. Konji so pač zbezljali, množični mediji na čelu s POP TV in raziskovalci javnega mnenja nas prepričujejo, da je vse v najlepšem redu, da je kočija v odlični kondiciji in na varni vožnji. Odgovornost za težave, ki so vse bolj očitne, pa se nekritično pripisuje “težavnemu terenu”. Kako si sicer razložiti dejstvo, da domala vse sosede in druge pomembne akterje v mednarodni skupnosti skušamo prikazati kot naše sovražnike in s tem pritrditi že omenjenemu diskurzu, ki ga je ubral Šarec?

Madžarska se karikira kot nekakšen Orbánov kvazinacistični fevd, ki se neutemeljeno vmešava v medijsko svobodo v Sloveniji, čeprav madžarski diplomati v Sloveniji očitno samo skrbijo za ugled svoje države in s tem opravljajo delo, ki jim je bilo zaupano. Italija se predstavlja kot sila, ki obuja fašistične ideje in ustvarja ozračje za vnovični vzpon ozemeljskih pretenzij, ki jih je z mesta predsednika Evropskega parlamenta izgovoril Tajani. A čeprav gre za italijanskega državljana, njegovih besed hvala bogu ni mogoče pripisati Italiji, ampak kvečjemu prostodušnosti, ki je na las podobna že omenjeni Šarčevi in ki si je kot prvi izmed evropskih poslancev seveda ne bi smel privoščiti.

Potem so tu še Avstrijci, ki nas kar naprej nadlegujejo z mejnimi kontrolami, se upirajo plačevanju otroških dodatkov tam zaposlenim Slovencem, ob tem pa se v svetu nenehno postavljajo z našimi lipicanci. A tudi oni samo uresničujejo lastne interese in jim je pri tem pač malo mar, ali so v navzkrižju s slovenskimi. To je pač naš problem, ki pa ga zbezljana vprega pač ne zna obvoziti.

Naposled pridemo še do naše “najljubše” sosede Hrvaške. Ta malopridna država, kjer radi dopustujemo in kupujemo vikende, kar naprej izigrava našo dobronamernost. Istrski policisti redno kršijo v arbitražnem sporazumu določeno meddržavno mejo na morju. V vnovični prisluškovalni aferi pa se je celo izkazalo, da ne spoštujejo svobode slovenskih medijev in skušajo vplivati na to, kaj se bo pri nas o Hrvaški govorilo in pisalo. A resnici na ljubo hrvaški pristojni organi opravljajo le svoje delo. Odgovornosti slovenske politike, da so se naši medsebojni odnosi v zadnjih nekaj letih znašli v slepi ulici, žal ni mogoče ne spregledati.

Normalno, logično in prav je, da vsaka država deluje v prid svojih državljanov in uresničuje lastne interese. Nenormalno je samo to, da naša konjska vprega, vlada na čelu s Šarcem torej, tega ne razume in da se množični mediji niti ne trudijo, da bi ji to dopovedali.

Sebastjan Pečar

 • antimur

  Če je glava hin, tudi telo trpi, tako, da bi od kretena Šarca težko pričakovali, da bi se v svojih norostih in nedomoljubnih dejanjih ustavil, očitno ga bomo morali zaustaviti državljani in to na konkreten način.

 • karpelec

  Kočija je razštelana, škriplje in ječi po luknjah, ki jih kočijaž ne more več obvladovati. Prevaža samo še luknje, tu in tam katero izgubi, jo gre iskat in še sam vanjo pade. Skratka, kočija je potrebna temeljite prenove, kočijaž je pa nepopravljiv.

  • antimur

   Pa tudi neprebavljiv.

  • VERRZIFIKATOR

   Dajte, no, saj to je res blamaža,
   kdo zamenjal je nesrečno vlogi?
   Smili se mi šarec, konj ubogi,
   ki imajo ga za kočijaža.

  • Steiermark

   Šiptarski kočijaž je pač navajen upravljanja vprege z osli in mulami, ki ga pač odpeljejo po oslovsko……..in nas tako pelje na balkan…..

 • rubec

  Hahahahahaha. Če to vidi mister Bean, crkne od smeha.

  • Vera

   Moja hči včasih omeni,kot, da so nam levaki izvolili ” mistra Beana ” . :)

   • rubec

    Ti imaš fejst otroke. Nimaš kaj za jamrat tukaj gor.

    • Vera

     Ha, ha , res je :) .

     • stajerc5

      To je to! Vzgoja doma!!!

  • Rožle

   Mister Bean je vsaj štromar po stroki… tale je pa obični tišler

 • Marija

  Njemu nebi zaupala konj.

  • stajerc5

   Jaz mu se kobilo nebi…

 • Foglof Tunek

  Norčevanje iz našega predsednika vlade ni na mestu. Sram vas je lahko. Ko se pa jaz norčujem iz predsednika SDS-a…upravičeno… pa me brišete. Sram vas bodi !!!

  • Luiggi

   Tebi bi moral brisat tudi primerne komentarje.Kolikor ti svinjas po tem portalu,ne dela nihce drugi!

   • Foglof Tunek

    Tudi tebe je lahko sram, da podpiraš toto desničarsko drhal !!!… Kapish?

    • Luiggi

     Jaz ne podpiram nikogar ,le sebe in mojo najdrazjo,kapish?

     • Foglof Tunek

      Ti kar sebe podpiraj, ker si pijan od Janeza Janše…tvojo najdražjo pa meni pošlji…bom jo jaz zhrihtal…tak po haloško, brez kondoma:)

     • JANEZ GUS

      Saj je ni dobil na srečolovu.Pa še rdečuh si.

  • Rožle

   As ti res čorav ..
   Serpentinšek se dela norca sam sabo ..

 • dež

  He, he, “Šarc Express”, na redni liniji Šmarca – Fračji dol – Murgle. Na fotografiji mimo Hiše cvetja, proti Cesti 2. cesarjev.

 • rubec

  Desni konj levemu konju: Stari, vidiš unga fotografa? A misliš da bova midva tud gor?
  Levi konj desnemu konju: Upam da ne.

 • Vera

  Konji bi vse bolj razumeli ,kot Šarec . Mnogi se še spomnite kako je bilo,ko še ni bilo traktorjev in so se kmetje na njive, v gozdove , na travnike vozili s konjskimi vpregami .Večkrat se je zgodilo, da se je kateri kmet malo zadržal v gostilni, toda konji so šli sami domov, ker so poznali stalno redno pot . Šarec pa je izgubil kompas že na samem začetku samovladanja .

  • JANEZ GUS

   Za njega ima kompas žvepleni.Svojega on ne rabi.

   • Foglof Tunek

    Za vas imamo kompas levičarji. Mi vas usmerjamo. Vi pa ste kot ubogljivi cucki…sam tega se ne zavedate !!!

  • stajerc5

   Komik poklice samo na xxxxxx, in je ze v Murglah.

   • Vera

    ” Hip,hip , strašen trik ” :) .

 • JANEZ GUS

  Prisrčna fotka.Šarc prvi z leve.

 • Rožle

  Ne reče se kar tako …
  “Podarjenemu šarcu se ne gleda v pamet” .. al neki tazga

  • VERRZIFIKATOR

   Posvojenemu …

   • SIMON ROZIC

    …”v zobe”, je pravilno !, v pamet nimaš kaj gledat..NI NI…

 • Foglof Tunek

  Čuj Rožle…Kekec ti je Mojco nategno :)

  • Rožle

   A bi ti rad brez TOR-a ostal ..?

   • Foglof Tunek

    Kateri THOR…tisti iz Avengers…ki ima tisti težki hamer ?

    • Rožle

     H – dej kar stran .. tvoj .. browser

     • Foglof Tunek

      Kaj zdaj THOR ali HULK…browser :)

 • stajerc5

  Jes sem bol tak, ko ne zastop vse tak u tujih sprahih. A je tist: Slovenian PM misljen kot Slovenci u pizdo materno, al kok je to misljen?

  • Rožle

   Sej ne rabš zastopt .. sam slikco zgoraj poglej ..
   .. in ti bo vse jasno :)

   • stajerc5

    OK, slika je kar lepa, nekaj mi pa vseeno ni jasno. Kako lahko osel vodi konje!???

    • Rožle

     Ker so mu to leva goveda na silo zrihtala …

     • samotoje

      To je pa že kar nekaj mesovja na kupu.

    • Schemva Miro

     To si pa dobro vprašal,polepšal si mi dan.

 • montyamp

  Kako naj magarec ustavi konje , če pa od murglosrbske UDBOPARTIJE osedlane krave poleg obsojanja nedolžnih ljudi , celo otroke kradejo .
  Biki se pa s psi ukvarjajo .

 • skorpijon93

  Na ČEŠKEM nimajo ne šarca, ne kučana, uspešno so izvedli lustracijo , svojih izobraženih državljanov ne izganjajo v tujino kot smo temu priča v Sloveniji, kjer vlada fašizem do lastnih državljanov . v Zadnjih 7 letih smo izgubili 35.000 državljanov, največ po osamosvojitvi, to je v velikosti občine novo mesto. Češka ni sprejela evra, ne migrantov, ne marakeškega sporazuma, nič od tega, javni dolg češke znaša 32,7 % BDP, imajo najnižji delež revščine med evropskimi državami kot tudi najnižjo brezposelnost, v Pragi je brezposelnih zgolj 1,3 % prebivalcev. Čehi so izredno uspešni pri privabljanju tujih investicij, podjetij, obdržijo delovno silo, plače so solidne, ne uvažajo si muslimanov , kje pa je Slovenija, v propadu z fašistično vlado

 • skorpijon93

  Poljaki, Čehi, Slovaki in Madžari nimajo fašistične protinarodne vlade kakor v sloveniji, volivci imajo pa pri tem veliko so- odgovornosti, kdo je na vladi in kako jo sestavijo

 • skorpijon93

  javni dolg Republike Poljske je v lanskem letu znašal 48 % BDP, pa Slovenija ?????

 • Foglof Tunek

  (EKSKLUZIVNO)… POZOR POZOR POZOR… SAJ NI RES, PA JE…

  Nekdanji predsednik mariborskega SDS-a Zvone Zinrajh je izstopil iz stranke SDS !?!?

  Zinrajh: “Odločitev je zorela že dalj časa in ima korenine v mojem razumevanju Pučnikove dediščine, od katere se po mojem mnenju stranka umika. V skrbi za Maribor in njegove prebivalce ter v upanju, da lahko vendarle še kaj koristnega postorim, pa ostajam samostojni svetnik mestnega sveta Mestne občine Maribor.”

 • milanček

  kar dobra slika-prispodoba, Slovenci so vpreženi in vlečejo voz, vsa kućanova mašinerija pa uživa v vožnji na vozu! Slovenci, pa dejansko drži izjava novinarja dela, da so slovenceljni neintiligentna raja!

 • Perkele

  Šarcu ni treba bremzat, SDS je proti 3 razvojni osi, 2 tiru in podobnim zadevam. Pač nereformirani neokomunisti, ki se ne zavedajo pomena časa.

 • Stajerka

  …jaz bi rekla tako:

  “Konji, ustavite kočijaža Šarca!”

  • karpelec

   …ker vozi brez fijakerskega izpita.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU.
  TAKI SESTANKI SE DEJANSKO DOGAJAJO.
  E KAR ZANIMIVO
  O dopoldanskem
  SHODU EX KP, ZK PROVOKATORJEV
  S TEGA OK E-PORTALA – NOVE24TV
  v lokalu
  “PARLAMENT- pub” , na ŠUBIČEVI, V LJUBLJANI.

  ŠALA
  2.DEL

  VEDNO UREJENI, MLAJŠI MENTOR , V NOBEL USNJENEM PLAŠČU – ZATO IMENOVAN
  “PLAŠČEK”
  reče – EX KP, ZK PROVOKATORČKOM, ki so vsi bolj prepitega, klošarskega videza.
  “VESTE,
  NAŠI PLAČNIKI, ZAINTERESIRANI ZA VAŠE PROVOKACIJE – so zadnje dni tako
  – NERVOZNI – nekateri so naravnost
  – HISTERIČNI ALI ČISTO
  – BREZVOLJNI – eden od starih ex KP; ZK mogotcev, mi je kar naravnost rekel,
  da njemu
  – v DOBRO – VAM – NI TREBA NIČ VEČ PISATI;
  KER BO TAKOALITAKO V PAR TEDNIH – ŠKRIPNIL”

  Ampak
  “PREJLE – SE MI JE PRIKAZALA – CERKVENA
  – “MARIJA”
  – in mi rekla:
  “PLAŠČEK” – DAJ SVOJIM PLAČNIKOM, NAROČNIKOM – O D P O V E D !”
  VSI
  se zaderejo ;
  “ODPOVED – Kakšno ODPOVED?
  Kdo bo pa tebi – pa nam – potem DENAR DAJAL?”
  SE
  “PLAŠČEK” zmagoslavno zasmeje: ” NE BOMO BREZ DENARJA ”
  Bom
  PODJETJE – s.p ali d.o.o. USTANOVIL – podjetje “PROVOKACIJA” d.o.o. !
  Ne
  bom jaz več hodil in fehtal naokrog
  – ZA NAROČILA IN PLAČILA – PROVOKACIJ IN REKLAM POLITIKOV !
  Naj
  KAR ONI HODIJO K MENI – -k gospodu “PLAŠČKU” – IN MI NAROČAJO
  IN
  PLAČUJEJO – PO MOJIH ŽELJAH IN TARIFAH-
  Nič več ne bom “hlapec ex KP, ZK – jev”: naj kar oni hodijo k meni in prosjačijo !”
  “PLAŠČEK” še vpraša
  IZTOKA PUŠNIKA:” iZTOK – TI SVOJ – S.P. – ALI KAJ – TAKOINTAKO – žE IMAŠ !
  Kako ti pa gre ?”
  IZTOK PUŠNIK REČE:
  ” Jaz bolj vohljam – naokrog. je bolj – žalost.
  ŠE NAJVEČ DOBIM OD KAKiH ŽENSK. KI SE HOČEJO ZNEBIT SVOJIH BOGATIH – DEDCEV”
  Iz
  kota zajoka “LILI PILI:
  ” “PLAŠČEK” – A MI BOŠ DAL TOLK ZA PISAT, DE BOM ZASLUŽU . ZA ŠNOPS.?
  Sej ne bom več dolg – zdej sem že bl na ŠNOPSU. PIR pijem bl tko – ZA OKRAS”
  JANEZ
  CEPEC , se pokrižain se zadere: “VI STE VSI SKP – ZA U BEGNE ! PEJTE VSI – U BEGNE”
  GREM
  K
  OK – J. JANŠI IN K SDS”
  In JANEZ CEPEC – odide iz PARLAMENT puba ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE, 2. DEL

  VSAKA PODOBNOST Z REALNIMI OSEBAMI – JE NAKLJČNA.
  NIKOGAR OD NAVEDENIH OSEBNO NE POZNAM
  NITI JIH NOČEM OSEBNO POZNATI,
  LILI PILIJU se opravičujem,
  če ne pije toliko kot jaz naoišem,
  se bo nadaljevalo

 • bubamara

  Ni kočije, že dolgo ne. Samo še gobec od konja je ostal. Kmalu pa tudi tega več ne bo. Potem še štrik in rolete dol; čez 20 let recimo.

 • Den456

  En popravek. S to vlado je bolj oslovska vprega in to z dvonogimi rdečimi osli.

  • SIMON ROZIC

   Odlično opazuješ!!!!

 • SIMON ROZIC

  Cigani gredo….

  Pekete, pekete, mi kopitljamo,
  s cigansko kočijo vas popeljamo,
  pekete, pekete, kdo gre še z nami,
  cigani rdeči vas čakamo od lani ?!

 • Antonius

  Konji na sliki so ogledalo Slovencem, ker se tudi Slovenci pustijo furati politikantskemu kmetavzu Serpentinšku.

 • Olga101

  Za nameček pa levi fašisti s komunistično zvezdo kolovratijo po Trstu in na Velebitu!??? Kdo je zdaj fašisti?!!!

 • wert

  Hmmm, Franc Jožeš se je fural okoli s kočijo, ta pa z zapravljivčkom.
  Kako pomenljivo……tipično za današnje dni.

 • Ivancek

  Po zadnjih volitvah je šel Janša, k svojemu partijskemu šefu Kučanu in ga prosil, če po piškavi »zmagi« na volitvah lahko postane kočijaž te kočije.
  Kučan pa je rekel NE in Janša se je s tem takoj tudi sprijaznil. Kočijo pa je prevzel Šabac.
  Ne vem zakaj se na Nori24TV s tem ne morete sprijazniti in se norčujete z bolečino vašega ljubljenega vodje in Kučanu partijsko podrejenega politkomisarja.
  Saj čez 30 let Kučana več ne bo in bo rdečuharje morda celo prevzel vaš že danes senilni politkomisar Jajo.

  • stajerc5

   A si ti ostanek splava, pa ne tistega na Sava-Drava-Morava, picka ti je corava, makaronovicicke, ki je zacel na nasem poralu srat rdece zvezde!?
   Johann, ti si izdal fotra, ki je se v MB z desno roko kazal, do kje je treba malati!!! Sockom do grabna, nje?

   • Ivancek

    Kva pa je s teboj ?
    Si bil na SĐS pri Vinkoti na proktološki diagnostiki ?

  • Andrej

   A se še zdaj nisi zbudil?

   • Ivancek

    Ne, jaz se mu že od tedaj smejem in se samo sprašujem kako zabiti morajo biti tisti njegovi volilci ?

 • Valter BraniSlav

  DANES VSI ZAVEDNI SLOVENCI PRAZNUJEMO 127. ROJSTNI DAN NASEGA NAJVECJEGA SINU, MARSALA SFRJ TOVARISA TITA.
  VECNA SLAVA NJEGOVEMU SPOMINU..

  • Janez Kepic-Kern

   Ja?
   Kako se je pa pisal – ta tvoj “tovariš Tito”
   Saj
   si OK možakar – ampak tole
   z malikovanje mrliča – je pa “podn” !
   A TO TI ZAFRKAVAŠ
   – ZZBVNOB – TURNŠKOVE?

   – SD, LEVICA, SAB, SMC, LMŠ DESUS ITD. TITONOSTAGIKE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

   • Valter BraniSlav

    Tito je ziv.
    Zivi v nas postenih ljudeh.

 • Janez Kepic-Kern

  še tukaj !
  Glede mene lahko rečem,
  da imam občasno –
  precej dobro t.i. EMPATIJO Empatija je čut za to,kako se počutijo – drugi !
  S katerimi niti nisem – nič neposredno povezan !
  Iz
  take “EMPATIJE” – jaz pišem – MOJE – !ŠALE”
  MOJO
  ŠALO – O “MOLITVI LMŠ Marjana Š.”
  -imate spodaj !
  NASTOPI LMŠ
  PREMIERJA Marjana Š-
  v PARLAMENTU R. Slovenije – so “tarnajoči” Se zdijo – taki. Jamranje.!?
  MORDA PA ON – MOLI – TAKO ?”

  ŠALA.

  “LMŠ Marjan Š.” – moli:
  “LUBI BOG
  – JEST BOM ZNORU. DEJ MI POVEJ – KWA NEJ NARDIM ?!”
  “”VSI SAM
  DNAR HOĆJO OD MENE – JEST PA DNARJA – NIMAM”
  “ŠE
  HUJŠ JE –
  ENIM
  DNAR HOČEM. DAT
  – ZA TISTO CESTO NA KOROŠKO,
  PA
  – ZA TIST MIGRANTSKi CENTER PR JELŠANAH –
  – PA
  – LDJE OD TAM – MOJGA DNARJA – NOČJO,
  NOČJO,
  DE B JEST TISTO CESTO.NA KOROŠKO – PA TISTO REČ PR JELŠANAH
  DELOV
  TKO K BI JEST RD
  -SO
  PA LDJE – KR – PROTI MEN !”

  Men se bo še zmešal !
  LUBI BOH – POVEJ MI – KWA NEJ NARDIM ?”
  “Jest
  bom kar obupov, bom kr scirov”. L. r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • Ava

  Pozabili ste poudariti, da gospod Šarec drugam kot za na kočijo ni. Slovenija se pod njegovim okriljem namreč vrača v čase pred leseno žlico.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA.

  MISLIM, DA JE ZDA IGRALEC
  Dustin HOFFMAN
  v enem od svojih filmov rekel:

  ” PRAVZAPRAV NE VEM – KAJ TOČNO – IGRALSTVO – JE,
  TOČNO
  PA VEM – KAJ JE
  — N E Z A P O S L E N O S T,
  KER VEM, KAJ JE
  NEZAPOSLENOST – ZATO – PA IGRAM.
  DA BI NE BIL
  – NEZAPOSLEN”
  Najbrž je to rek zelo iskrenega Dustina H. , veljaven za – marsikoga ?
  Delam, sem v npr. politiki zato – da bi ne bil – nedelovev, brezposeln?!”
  Sliši se to – dokaj – normalno – le nekam podobno:
  “KUJEM, KAJ BO RATALO – NE VEM. ČE BO
  – ŠPIČASTO – BOJO – VILE, ĆE BO
  – PLOŠČATO – BO PA – LOPATA !
  Ali to velja tudi za “LMŠ”: ” SMO DRUGAČNI, KAKO TOČNO DRUGAČNI – NE VEM TOČNO.!
  NOČEMO NADVLADE – ENEGA – NAD DRUGIMI ITD”
  Zelo sporočilno, mar ne? In čisto neuporabno.
  Saj je očitno, da “LEVICA” LMŠ – NADVLADUJE?”
  ZDI SE,
  DA “LMŠ – VSI NADVLADUJEJO !? Celo mi tu. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  p.s.
  KONEC ŠALE

  • Janez Kepic-Kern

   SITUACIJO SO SPRAVILI
   V
   T.I. “KOZJI ROG”
   DOBRO !
   NA POLIT RAZMERE JE VEDNO DOBRO – GLEDATI – REALNO.
   Nas “pomladnike” in t.i. “vztrajnike Odbora 2014”
   poskušajo – ovirati – vsi, ki nismo – mi ! Ki niso – zavedni SLOVENCI – kot smo mi !
   Po Ljubljani in drugod obstojijo razna gnezda proti nam Slovencem – nastrojenih
   politikantov vseh vrst – od penzioniranih ex KP, ZK -t.i. sistemčkov in še mnogih !
   A o teh
   – drugič !
   DANES SE POSVETIMO DOPOLDANSKMU SESTANKU – ŽAL NAŠIH EX KP, ZK PROVOKATORČKOV
   NA
   TE OK E-PORTALU – NOVE24TV !
   O
   PRVEM MAJ 2019
   SHODU EX KP, ZK PROVOKATORJEV
   S TEGA OK E-PORTALA – NOVE24TV
   v lokalu
   “PARLAMENT- pub” , na ŠUBIČEVI, V LJUBLJANI..
   Navzoči EX KP, ZK PROVOKATORČKI – : LILI PILI, IZTOK PUŠNIK=F.TUNEK, “ŠOBCA-DELU ČAST IN OBLAST”, rDDEČI BALON”, JANEZ CEPEC ITD.

   2.DEL – POT NAŠIH EX KP, ZK PROVOKATORČKOV – V “KOZJI ROG ”

   VEDNO UREJENI, MLAJŠI MENTOR , V NOBEL USNJENEM PLAŠČU – ZATO IMENOVAN
   “PLAŠČEK”
   reče – EX KP, ZK PROVOKATORČKOM, ki so vsi bolj prepitega, klošarskega videza.
   “VESTE,
   NAŠI PLAČNIKI, ZAINTERESIRANI ZA VAŠE PROVOKACIJE – so zadnje dni tako

   – NERVOZNI -: NERVOZNI SO V VSEH STRANKAH,
   VSI BI RADI, DA “NAVIJAMO” ZANJE – dali nam pa ne bi – NIČ !
   Nekateri so naravnost

   – HISTERIČNI
   – HISTERIČNI SO ZLASTI – KANDIDATI ZA – EU VOLITVE IZ EX KP, ZK STRANK,
   ALI ČISTO
   – BREZVOLJNI

   – taki so pa prestareli ex KP, ZK T.I. SISTEMČIKI: nekateri so že tako postarani, da so
   – NEHALI BRATI ALI ODNAROČILI – “DELO”, “MLADINO” IN OSTALE “RDEČE” ČASOPISE
   – NAJSTAREJŠI EX KP, ZK T.I. SISTEMČIKI – pa so celo TELEVIZIJO NEHALI GLEDATI,: zaradi starosti je niso več zmožni gledati, ne razumejo več – o čem je govor
   – oz. jih TV S SLOVENSKO POLITIKO – NE ZANIMA VEČ:raje spijo,
   – gledajo risanke, gredo sedet na sonce, na zrak itd.

   SKRATKA: razmere GLEDE POTREB po polit reklamiranju in provociranju – SE ZELO SPREMINJAJO !”

   IZTOK PUŠNIK
   reče: “ja – to tud jaz opažam,. ZA MOJE PISANJE
   – BI MI NAJRAJE “OLDBOYSI” – SPLOH NIČ NE PLAČEVALI,
   – LE ŠE ZA DIREKTNE VOHLJAŠKE INFO O RAZNIH
   – DRUŽINSKIH SPORIH – PRI SDSOVCIH OZ. JANŠISTIH
   BI MI ŠE KAJ PLAČALI.. pa za info o
   – ljubicah, ljubčkih, prešuštvih,
   – o pufih in bankrotih sdsovce,
   – pa o NOTRANJE strankarskih prepirih, izstopih – take stvari – BI MI ŠE PLAČEVALI !
   Kaj naj naredim ?
   “PLAŠČEK” a imaš kakšno idejo?”
   Vmeša
   se
   “LILI PILI : ” MENE TOLE NČ NE BRIGA, JEST NOČEM NČ MISLT. ?
   Jest hočem zaslužt tolk EVROV,
   DE BOM MU ZA – ŠNOPS: za liter, dva litra ŠNOPSA na dan, pa za kakđen PIR”
   Se
   pokriža “PLAŠČEK”
   in reče : ” NE SKRBI – LILI PILI – TI BOM DAL TOČNA NAVODILA IN VZOREC,
   KAKŠNE PROVOKATIVNE
   – E-POSTE PIŠI – NA PORTAL – NOVE24 TV. Vsak dan moraš napisati točo 100 kratkih
   provokacij – PA TI DAM ZA DVA LITRA ŠNOPSA – NA DAN, PA ZA 5 FLAŠ PIVA”
   Reče zadovoljno
   “LILI PILI” : ” ZMENJENO – tipkam še lahko,
   100 provokacij na dan. BO ŠLO” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE
   2.DEL

   ŠALA JE LITERARNA, NOBENE OD
   NASTOPAJOČIH OSEB NE POZNAM, NITI BI JIH ŽELEL POZNATI.
   “LILI PILIJU “- SE OPRAVIČUJEM ČE PIJE MANJ,KOT – NAPIŠEM JAZ, J.K.K.
   se bo nadaljevalo

 • tohuvabohu

  Daj da i ja malo vozim … Slika lepo simbolizira Serpentinškovo vladanje.
  Ta umska sirota res verjame, da vodi državo.

 • stajerc5

  Si se kar dezurni?

 • stajerc5

  Eeeee, neki si zamustro… Pa to se ti je ze veckrat zgodilo. Neki ne stima…

 • stajerc5

  Jes sem inzenjer, doktorje mors na Kolpi lovit!

 • stajerc5

  Za glavo zamejat rabis dohterje in ne inzinjerje, torej, lepo na Kolpo i baci udicu, mozda ima srece…

 • cosmosjasnovidec

  Tega drkonja tovariša “šaraca” pa res ne more več nikoli srečati pamet.
  Na to kar se temu zabitemu bedaku zdi smešno se vsi drugi zgražajo.Baje mu ne more več pomagati niti en psihiater,ker takšen ne obstaja.
  Posnetek je z šiptarije,ko je v šiptarskem časopisu bilo objavljeno,da po ulicah drvijo trije pobegli konji brez nadzora eden je pa povrh vsemu še zelo čuden.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • stajerc5

  Vidi ga, nije zaboravio. Mozemo i u tvom jeziku. Nemoj da se sramujes!

 • stajerc5
 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU !
  Pa?
  Kaj fantazirate – tu spodaj?
  LMŠ je navadna
  “lista” povsem
  – navadnih ljudi, z običajnimi skromnimi poklici in delovnimi mesti,
  – visoko izobraženih ali priznanih strokovnjakov – je v LMP – koliko)
  – koliko jh je skupaj – smo videli na LMŠ #KONGRESU” v Trbovljah.
  Bodimo no – resni.
  Kakšno je realistično IME,
  katera beseda
  je primerna ZA REALNO POIMENOVANJE tega, kar LMŠ – dejansko ZARES – JE ?!
  Danes nimam volje
  – sploh pisati o tej “ZELO REVNI” – “listici” LMŠ. – “LE Marjan ŠE” — je . In še par ljudi.
  Ta
  LMŠ – ni nikakršen MOČAN POLIT dejavnik v naši R. Sloveniji.
  Kot
  SMC – se lahko zelo hitro – RAZBLINI – v prazen – NIČ.
  Je
  SMC – danes – “SAMO MIRO CERAR”
  V
  par mesecih bo, zna biti – LMŠ – le še ” LE MARJAN ŠE”= je oz. BO – v par mesecih – LMŠ.
  Tako
  se meni zdi. In zelo verjetno tako tudi – BO: L.r. Janez K. Kern KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  RAZVESELJIVA VEST !
  VESELA VEST !
  ŠALA

  SPOROČAM VAM – VESELO VEST,
  DA
  JE NAŠ ZVESTI – NEBODIGATREBA – SOTRUDNIK – ZNAN KOT T.I. F. TUNEK=IZTOK PUŠNIK itd.
  dokončno
  ODNEHAL Z NJEGA EX KP, ZK PROVOKATORSKIN SOTRUDNIŠTVOM
  NA
  TEM OK E-PORTALU NOVE24 TV!
  KAKŠEN
  JE RAZLOG – SE NE VE: zdi se – depresija, nespečnost, težave z EMŠO,
  TA
  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK
  BO
  NAMREČ DRUGO LETO – STAR 60 LET.
  ZDI SE,
  DA SE BO ODLOČIL – ZA UPOKOJITEV
  ZA
  T.I. “PENZIONISTIČNI RAJ”
  V DRUŽBI NJEGA
  KOZE
  JULIKE !
  Morda se bo sploh . posvetil – KOZJEREJI !?
  KOT VEMO JE NA PODROČJU ” K O Z L A R I J” PRVI
  IN
  PRAVI MOJSTER. VSEH MOJSTROV. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  .P.S.
  KONEC ŠALE

 • Get Smart

  »Normalno, logično in prav je, da vsaka država deluje v prid svojih
  državljanov in uresničuje lastne interese.«
  Ja,
  Sebastjan, to je normalno, čeprav seveda česarkoli NE DELA neka država,
  ampak PREDSTAVNIKI LJUDI, če gre za državo ljudi, kot je SLOVENIJA,
  ali pa
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske LUTKE, aparatčiki, če gre za OKUPATORSKO MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
  Nenormalno pa, da
  za
  MURGL JUGOKOMUNISTIČKOG ŠARCA praviš, da je v vaši vpregi. ŠARCA je
  vpregla MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA in je seveda v MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNI vpregi, ne pa v bla bla »vaši«.
  Pa a si boste izbili iz glavic to FEJK in PODTAKNJENO vam KOLEKTIVNO KRIVDO.
  Povzemimo, normalno je, da SLOVENSKA POLITIKA (SDS—Janša) dela ZA SLOVENSKO POLITEJO = SLOVENIJO,
  in
  normalno je, da MURGL JUGOKOMUNISTIČNA POLITIKA dela za SVOJO POLITEJO = MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  • Get Smart

   Normalno je, da MESSI zabija gole REALU,
   nenormalno bi bilo, če bi MESSI kar naekrat začel zabijati gole v svojo (BARCELONINO) mrežo
   in
   če bi MURGL JUGOKOMUNISTIČNI ŠARAC delal proti svoji MURGL KOMUNISTIČNI JUGOSLAVIJI,
   ki ga je za srbo-šipći JUGOKOMI serbusa rodila, vzgojila, naredila.

   • Get Smart

    Pamet v glavo.

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO. POLITIK
  je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO (državo). POLITIKE
  najprej RAZLIKUJEMO glede na (1.) PRIPADNOST POLITEJAM, torej ZA katero
  DRŽAVO DELAJO, za svobodno pravno Slovenijo, kot dela edina ČLOVEŠKA
  stranka v Državnem zboru Republike Slovenije, torej SLOVENSKA
  Demokratska Stranka, ali delajo ZA ZLOČINSKO MURGL KOMUNISTIČNO
  JUGOSLAVIJO = Lm_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak … in (2.) na
  KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO: poštena občečloveška dela ali izvajajo
  ZLOČINE PROTI ČLOVEŠTVU kot MURGLkomiji.
  Kaj PODTIKA
  kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA PROPAGANDA in otroci neumno ponavljajo: “vsi
  nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”, “nogomet je grd”,
  “nogomet je kurba”, “nogomet krade” … in kar je še bulšitizmov in LAŽI,
  ki jih je KOMINTERNISTIČNI (v lasti +90 % medijev na svetu) oz. MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNI propagandni stroj (v lasti 99 % medijev v OKUPIRANI
  POLITEJI Sloveniji) naselil v oprane glavice OKUPIRANIH ljudi. Vzemimo
  primer »vsegliharstva«: nogometaš (napadalec) MESSI »je isti« kot
  nogometaš (golman) OBLAK? Ne. MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela
  (NA NAČIN) kot napadalec – zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO
  ARGENTINO, ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla
  nogomet … ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO. Medtem pa OBLAK DELA ZA
  POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO, ni isti kot MESSI,
  ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo … in DELA
  drugače kot MESSI, in sicer NA NAČIN, da BRANI GOL za POLITEJO
  SLOVENIJO.

  • Get Smart

   MESSI ni španski, je argentinski V ŠPANIJI, RONALDO ni italijanski, je
   PORTUGALSKI v Italiji. “Vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto
   državo=POLITEJO” … so LAŽNA VSEGLIHARJENJA. Ali pa: “nogomet je kurba”,
   “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica”, kar OPRANI otroci radi
   ponavljajo. Ni prav, če poštenim kurbicam PODTIKATE NEPOŠTENOST: ti
   pošteno plačaš, one ti nudijo storitve. Za razliko od MURGL
   JUGOKOMUNISTIČNIH zločinskih PEDERćINA in KURBETIN –
   Lm_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak – ki vam ROPAJO MILIJARDE,
   uničujejo VAŠO DRŽAVO/POLITEJO, kulturo … v zameno pa vam nudijo
   storitev »jebanja na suvo u zdrav mozak nje«. NISO »vsi isti« – so pa
   vsi MURGL JUGOKOMIJI »isti« oz. igrajo za isto državo/politejo – MURGL
   KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    ŠARAC ni slovenski premier, je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI FEJKpremier v
    Sloveniji, je nastopljena pi-ar lutka, ki pred kamerami svira kurtzu,
    prodaja maglu … LAŽE, kot pes teče. Vsi KOMINTERNOVCI in njihovi
    SERBUSI=hlapci so:
    –MURGL-srbo-rvacko-šipći…JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
    –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
    –MUSLIć KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
    –pravoslavni KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
    –gezoslavski
    KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji … s starimi imeni:
    babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški …=
    kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI.

 • Get Smart

  Razumete? Ne? Kdaj pa boste?
  ŠARAC ne dirja v neznano, jebalo vas neznano!
  ŠARAC
  dirja v MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO, ves naropan denar se steka v
  MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO, uvaža znane LUMPENPROLETERSKE trenerke,
  uvaža ZNANE muslićkultije,
  prepisuje nekoč skupna podjetja na FORUM
  21 in na svoje kaviaržidoKOMINTERN gospodarje (merkator merkur iskra
  gorenje pivo, voda, mlečna industrija…mesna=PP=KOMINTERNA, AVE=FORUM 21…
  vse to so projekti iz ZNANE agende kaviarŽIDOKOMINTERNE in tu seveda njene MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  Otročki pa nabijajo o kočijažih, ki da bla bla bla

  • Get Smart

   Če ne boste odprli učk, se pač ne bomo osvobodili in boste jutri ali v
   jamo zaklani padali ali pa riti dvigovali in jih nastavljali gazdi.

   • Get Smart

    Pamet v glavo, otroci, pamet v glavo.
    ŠARAC je bil leta 2012 nastopljen za PREDSEDNIKA
    POZITIVNE-SRBIJE Kamnik.
    POZITIVNOsrbijo
    je USTANOVIL Milan Kućan za Volitve 2011 za ZORANA JANKOVIćA, potem so se rajši odločili za tovarišico BRATUŠAK, torej za
    MEDVLOGO za IZHLAPEVANJE denarja iz POROZNE OKUPIRANE blagajne Slovenije v MURGL JUGOKOMI OAZE, ker se je sereorsko govno zdelo preveč ritardirano celo
    svojim tovarišem nje.

 • Janez Kepic-Kern

  NAJNOVEJŠE !
  NAJNOVEJŠE !
  NEKOLIKO POPRAVLJAM – SPODNJO VESELO VEST !
  VEDNO
  OBSTOJI- ŠE KAKA – DODATNA MOŽNOST !
  Je
  IZTOK PUŠNIK?F.TUNEK
  ZADNJE
  VEČERE TARNAL
  – KAKO NE ZMORE VEČ NAPISATI PO 1000 PROVOKACIJ,
  MORDA

  ŠALA

  ZDAJLE – F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK – “REŠUJE – VOJAKA KARLA E.”?
  ŠE
  BOLJ
  VERJETNA PA SE ZDI – RESNICA

  TE
  ŠALE !

  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK itd.
  po
  operaciji žolčnih kamnov odpre oči,
  zagleda
  pred seboj – moški obraz – “zdravnika”
  in vpraša:
  “GOSPOD DOKTOR – ALI JE OPERACIJA – USPELA”?
  iN
  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK zasliši “strašljiv” odgovor:
  “Gospod
  TUNEK=IZTOK PUŠNIK – jaz nisem zdravnik JAZ SEM . sv. PETER – sem !
  Zastoka
  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK:
  “Ojoj,
  JEŽEŠ MARIJA
  – KAKO SO ME TISTI “KOMUNISTI” – NALAGAL” ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • Janez Kepic-Kern

  POPRAVLJAM
  F.TUNEK
  – ZVEČER PO 22H
  JAMRA
  IN HOČE ITI SPAT – POSTARAL SE JE. Se zdi.
  ŠE VESELA VEST !
  VESELA VEST !
  ŠALA

  SPOROČAM VAM – VESELO VEST,
  DA
  JE NAŠ ZVESTI – NEBODIGATREBA – SOTRUDNIK – ZNAN KOT T.I. F. TUNEK=IZTOK PUŠNIK itd.
  dokončno
  ODNEHAL Z NJEGA EX KP, ZK PROVOKATORSKIN SOTRUDNIŠTVOM
  NA
  TEM OK E-PORTALU NOVE24 TV!
  KAKŠEN
  JE RAZLOG – SE NE VE: zdi se – depresija, nespečnost, težave z EMŠO,
  TIPKANJE PO – 22 H
  IN
  TIPKANJE – 1000 E. – POSTOV — MU JE ŽE – PRETEŽKO. JAMRA – F.TUNEK.
  TA
  F.TUNEK=IZTOK PUŠNIK
  BO
  NAMREČ DRUGO LETO – STAR 60 LET.
  ZDI SE,
  DA SE BO ODLOČIL – ZA UPOKOJITEV
  ZA
  T.I. “PENZIONISTIČNI RAJ”
  V DRUŽBI NJEGA
  KOZE
  JULIKE !
  Morda se bo sploh . posvetil – KOZJEREJI !?
  KOT VEMO JE NA PODROČJU ” K O Z L A R I J” PRVI
  IN
  PRAVI MOJSTER. VSEH MOJSTROV. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  .P.S.
  KONEC ŠALE

 • Janez Kepic-Kern

  PRIREDIL BOM – VESELO – VESELICO !
  S PLESOM, S PETJEM NAŠIH – SLOVENSKIH PESMI ITD. !

  VREMENA – BODO SE – NAM – KRANJCEM, SLOVENCEM – SE ZJASNILA !

  ŠALA.
  Obeta se nam
  prava
  MNOŻICA – “POLITIČNIH TRUPEL”
  prava skladovnica t. i.
  MNOŻICA – “POLITIČNIH TRUPEL”
  Seznam je
  że obseżen:
  1. Karl E. – Desus,
  2. Lj. NOVAK – NSI,
  3. NEIZVOLJENE EX KP, ZK kandidatke
  za EU parlament !
  – itd. itd.
  Veselica, velika – V E S E L I C A – bo ! L. R. JANEZ K. Kern KOMENDA
  P. s.
  KONEC ŠALE

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!