V luči negotovosti in namigovanj mainstream medijev SDS odgovarja: Vse od petka dalje potekajo pogovori in usklajevanja vsebinskih prioritet med strankami SDS, SMC, NSi in DeSUS!

Foto: STA

Kljub temu, da so v stranki SDS sporočili, da pogovori in usklajevanja vsebinskih prioritet med strankami SDS, SMC, NSi in DeSUS za oblikovanje nove vlade potekajo v 2. krogu vse od petka dalje in se bodo nadaljevali tudi v prihodnjih dneh, tega ne želijo razumeti levi mainstream mediji. Ti namreč pišejo o tem, kako naj bi današnja pogajanja odpadla, poleg pa se sprašujejo, če to pomeni konec, še preden se je začelo?

V luči ugibanj glede nadaljevanja pogajanj so v SDS še pojasnili, da bo šele v primeru zadostne uskladitve prioritet in jasnosti glede realne glasovalne moči vsake od partneric ter večinskega seštevka stekel morebitni tretji krog pogovorov z namenom uskladitve odgovornosti v novi vladi.

V SDS so sicer po zaključku prvih pogovorov v petek napovedali, da bodo pogajanja potekala v tem tednu, kaj bolj točnega pa ne. Glede na to, da gre za zahtevne pogovore, je normalno pričakovati, da bodo pogajanja potekala daleč od medijev, ki ne zmorejo razumeti, da je za demokracijo običajno, da vlado poskuša po padcu Šarčeve vlade sestaviti relativna zmagovalka volitev.

Mediji so se razpisali z netočnimi informacijami
“Srečanja DeSUS, NSi in SMC z Janšo danes očitno ne bo,” poročajo na portalu 24ur, na RTV: “Sestanka pri Janši danes ne bo”, na Siolu pa: “Srečanje Janše s potencialnimi koalicijskimi partnerji odpade“. Ne zaostajata niti trobili tajkuna Stojana Petriča Delo in Slovenske novice. Medtem, ko nekdanje osrednje komunistično glasilo v članku z naslovom “Srečanja strank Janševe koalicije danes ne bo” med drugim navaja, da je razloge za to iskati v razkolu znotraj SMC, pa Slovenske novice poročajo: “Konec, še preden se je zares začelo? Srečanje z Janšo odpovedano”, s čimer očitno namigujejo, kako naj bi bilo malo možnosti za nastanek nove koalicije.

Foto: Printscreen

V zadnjih dneh smo lahko videli, kako si osrednji mediji okrepljeno prizadevajo za to, da bi odvrnili stranki SMC in DeSUS od povezovanja s Slovensko demokratsko stranko in predsednikom Janezom Janšo. Da so mediji v zadnjih dneh presegli mejo dobrega okusa, je opozoril prvak SDS Janša potem, ko je predsednica DeSUS Aleksandra Pivec dobila grožnjo s smrtjo na račun pripravljenosti nadaljevanja pogovorov o sodelovanju v koaliciji z SDS. Ta je namreč preko Twitterja pozval: “Zavračanje pogovora, ideološko izključevanje ob huronski podpori RTV Slovenija, 24ur.com, Siol.net in Odlazkovih medijev, medijski umori, grožnje posameznikom in družinam, grožnje s smrtjo…Resno ustavite konje.” Poraja se vprašanje, kako daleč bo vse skupaj še šlo. 

Hana Murn

 • Beli Sneg

  Presstitutki komaj čakajo, da sporočijo da pogovori JJ niso uspeli. Šivilja bo še pritiskala, da se spremeni volilni sistem, drugače jo v naslednjem DZ ne bo. Butalci pa še naprej poslušajo POP, RTV in Siol. Bog ne daj da prisluhnejo Nova24. Je Orbanov??? Ne samo Butalci…

 • Antonius

  Kaj pa sploh še ostane strankama SMC in Desus, če s poštenim namenom ne gresta v pogovor z Janšo, da sestavi vlado?!
  Če ne gresta v vlado, se jima bodo zgodile nepredvidljive volitve. Njuni poslanci vendarle niso tako neumni, da se bodo prek noči spravili ob dobro plačano službo in posledično brezposelni na sončno upravo.
  Zapeka daje levičarje tam, kjer so se pred volitvami reklamirali. Pred *wc-ji* v parlamentu stojijo in polni bojazni in dvomov stojijo v vrsti in čakajo, kaj se jim obeta in kaj se jim bo zgodilo.

  • joza joza13

   Ne samo, da njuni poslanci (Desus, SMC) niso neumni, ampak imajo tudi enkratno priložnost od blizu videti kako se vodi vlado in morebiti tudi biti del te vlade. Ha… za njih je to neponovljiva priložnost. Tokrat, ali pa nikoli več (za omenjene poslance).

   • sunday

    bolj se mi zdi – za omejene poslance!!!

 • realnost

  Uživam, ko vidim da režimski mediji nimajo informacij kaj dogaja in postajajo tretje razredna laznjiva trobila!!

  • sunday

   ++++hehehe++++

  • RATATA

   No, to so že ves čas, zdaj pa lahko to vsak opazi…. če le ni predebilozen.

 • Joc 52

  Sedaj se vidi komu je do Slovenije

  • Andrej

   Komunistom. Predvsem do slovenske blagajne.

 • Andreja Knego

  Šarec pozablja, da ga pred volitvami čakajo predvolilna soočenja, kjer bo moral marsikaj pojasnjevati! Rejtingi bodo padali, padali, padali!

  • Joc 52

   In potem bodo kriva vrata, ker so ostala odprta in krofi niso vzhajali

  • sunday

   iz tvojih ust v božja ušesa!!! ampak ne pozabi, da gre na volitvah za slovenske zlate ribice!!!

  • macon

   Levosučni novinarji ga bodo spraševali smešna vprašanja in spet bo na sporedu sovražni govor, razdvajanje, nestrpnost, vse do fašizma.

 • Andrej

  Mainstrem mediji so navdušeni, da nimamo vlade. Počakajmo samo, kako bodo obrnili ploščo, ko se bodo levaki lotili sestavljanja. Sodelovali bodo sicer natančno isti, ki so bili že zdaj, ampak, to medijev ne bo prav nič motilo. Ne sme bit Janša, pa če cela država crkne. In tudi crkuje.

 • Unikatna

  Ti mediji pišejo kot, da bi sami sodelovali pri pogovorih…fej…

 • JANEZ GUS

  Vsi ti komuno mediji so navaden bruh.Banda 571 je oživela od mrtvih.Seveda na poziv iz žveplenega štaba.

 • Stajerka

  ….mene bolj firbca sestankovanje Pivčeve z Glaserjem (F21, Perutnina Ptuj, Probanka)……če hodi po instrukcije k takšnim obadom, potem je res bolje, da gremo na volitve…….

  • sunday

   tudi sam sem za volitve, ker s temi levističnimi odpadniki naroda tako ni bočnosti !!!

  • Antonius

   Ljuba Štajerka, naj vas potolažim, da Janša ni naiven in še manj neumen. Če bo šla Pivčeva v vlado, bo morala sprejeti svoj del odgovornosti. Janša namreč eksplicitno zahteva, da predsedniki strank aktivno sodelujejo v vladi. Izdajalsko izkušnjo je že doživel s prevarantskim Virantom, ko mu je kot predsednik parlamenta sesul vlado. Ne SDS in Janša, vsi ki sodelujejo v vladi naj prevzamejo svoj del odgovornosti, kritiko in za dobro in pošteno delo pohvalo.
   Pivčeva se lahko s komerkoli pogovarja, ker je ne nazadnje, po svojem minulem *delu* in zaslužkih v marsikaj vprašljivega vpletena.
   Poglejte na poslance SMC v parlamentu malo širše. Tudi njihova prihodnost jim ni ravno rožnato zagotovljena, če se bodo še enkrat in verjetno zadnjič spustili v anti-Janša igro.
   Čistke, srečanje s poštenjem in zdravo pametjo se dogaja v obeh strankah, ki se pogovarjata z Janšo in SDS.
   Naj navržem prevarantsko Novakovo. Njej je za njeno politično prihodnost vseeno. Naprej igra naročeno umazano igro, ker se bo po končanem evropskem mandatu z dobrim dodatkom k pokojnini itak upokojila. Tonin se bo moral odločiti in postaviti na svoje noge.
   Nič več ne bo tako, kot so si Kučanovi levaki predstavljali.
   Jaz sem že pred osamosvojitvijo napovedoval, da bomo Slovenci rabili vsaj 20 let, da postanemo normalna, pravno odgovorna, demokratična država. Sicer sem se malo uštel, ampak zadeve se vendarle počasi z muko spreminjajo in uresničujejo.
   Draga *moja* Štajerka, jaz sem sicer že v letih, ampak luč na koncu predora, vendarle vsak dan bolj sveti v prihodnost za mlade.
   ——– Nekoč, leta nazaj sem dopustno pomagal prijatelju kmetovati v Senegačniku na vašem koncu. Izredno prijetne spomine na vaše Štajerce nosim v srcu še danes s seboj. Žabar sem bil, jaz, ljubljanski oné, za kozarce vina so pa poskrbeli, da mi ga v gostilni zvečer ni zmanjkalo.

   • Stajerka

    ….vse podpišem, vem da Janša ni od včeraj, da je strateg….. ampak jaz tem hijenam ne zaupam popolnoma nič…..niti v poštenost volitev, kaj šele ostalo kupčkanje po volitvah……in glede na to, da bo zdrah med poslanci vsak dan več, je vprašanje koliko bodo poslanci voljni delovat v prid morebitne nove koalicije pred ponovnimi volitvami……lahko se zgodi, da bo v takšni vladi več upornikov kot jih je bilo v dosedanji……

    • Antonius

     Odgovorno delo v dobro države in njenih volivcev je tisto, kar bo sodelujoče stranke v vladi na naslednjih volitvah nagradilo ali pa pospravilo za zmeraj v zgodovino.
     Hvala za podpis, draga Štajerka. Postavite se v vlogo članice stranke, v kateri vas in vaše mukotrpno delo v njej, vodstvo vleče za nos. Verjamem, da je v vsaki stranki vsaj toliko poštenih in aktivnih članov, ki takemu vodstvu dvignejo srednji prst. Čistke sem omenil, preračunljivcem in prodanim bo odklenkalo.
     Stranke končno zares postajajo politične stranke. Partijsko politične oligahije, vezane na koreninje veleizdajalca se čistijo.
     Naj vam zapišem še zahvalo, ker se z vašimi korektnimi in kritičnimi komentarji trudite. Vedite, da nas berejo tudi tisti, ki prek Disqusa na Novi ne sodelujejo. Doživel sem namreč odzive na komentarje, ki jih objavljam na Novi. Niso vedeli in še danes ne vedo, da sem njih avtor.
     Zelo pomemben kamenček, v mozaiku naših skupnih naporov za bolj pošten in demokratičen slovenski jutri, ste.

  • Vera

   Gaiser je Ptujčan, Pivčeva je delala na Ptuju v Bistri,sicer je rojena na Kogu pri Ormožu.On najbrž prihaja na Ptuj dajat nasvete njej,ne obratno.

 • Andrej

  Me pa vseeno zanima kako bi izgledalo sestavljanje s total razklanimi strankami, ki so prestreljene od strahu, nenačelne, lažnive, levaške…

 • SALZ

  Levakom se že keglja v glavah

  • sunday

   njim se to vedno!!!

 • Ehnaton

  Bolj, ko je silovit pritisk na potencialne kandidate za sestavo nove vlade pod vodstvom Janeza Janše, bolj je očiten strah tistih, ki so imeli največ koristi od sedanje antijanševske koalicije. Strah jih ni le za preostali dobri dve leti do konca tega mandata, nekaj rezerv za ta čas še imajo. Večji problem bo, če se do oblasti ne prikopljejo tudi po tem. Da je strah opravičen pa se bo pokazalo kaj hitro, težko bo namreč prikriti volivcem razliko med učinkovitim vodenjem vlade in med tem, kar nam je prikazala Serpentinšek&company.

 • Stajerka

  ….to je naboljša reklama za socialiste…..

  Podražitev avtomobilov
  Ljubljana, 11.02.2020, 12:40 | Posodobljeno pred eno uro
  https://www.24ur.com/novice/preverjeno/podrazitev-avtomobilov.html

  ….če bo Šarec prebral komentarje, bo preklical nove volitve :))

  • sunday

   ne bo, ne bo, ne sme, si niti ne upa, no, raja bo pa do volitev tako vse pozabila – to ni samo spomin zltae ribice to je tudi iq zlate ribice oz.slovenski iq ali slovenski spomin!!!

 • piko8

  Levo sučni, lenuhi,lažnjivci, kradljivci do sedaj so bila kosila za levičarje plačana iz davkoplačevalskega denarja!!
  Sedaj bo pa treba pljunit v roke in začet delat, to bo pa bolelo knede!!!

  • Janez

   Boljše bo pljuniti levi bandi v “fris” pa adijo za vekomaj.

 • montyamp

  Je država plod politike , ali je politika plod države .
  V glavnem se strinjam z Austrijci , ki trdijo da so Slovenci najbolj butast narod v EU in med prvimi tremi na svetu .
  Kje na tem planetu lahko takšni majmuni , ki so zafurali že tri države (SHS-YU-SLO) , še paratizirajo po oblasti ???

  • ZatonMesecnikov

   Ogledala iz tujine, se še kako bojijo…..

 • montyamp

  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

 • Liberalec

  Ta sestava vlade (če bo), za državo ne bo koristna. Zakaj Janša rine z glavo v zid, ne razumem; ego, kaj v ozadju, ……pa sem volivec SDS.

  • Peter

   Nobena vlada, v kateri bo SDS za državo ne bo koristna.Zakaj? Enostavno zato, ker bodo osrednji mediji in vsi, ki prejemajo dodatek za stalno pripravljenost, proti njej uprizorili tak pogrom, da nič, kar bo naredila, ne bo dobro. In čaka nas spet nova spontana granitna vstaja…
   Ja, demokracija je, če so levi na oblasti. Če pa levi niso na oblasti so dovoljena vsa sredstva, da se demokracija spet vzpostavi, no.

  • Minovak

   Na padi pod vpliv dominantnih medijev, ki do zdaj še niso objavili resnice, saj je njihov besednjak ena sama laž in zavajanje. Vemo, da ga levi brezmejno ser.ejo in kaj si lahko mislimo o tistih, ki jih podpirajo in želijo krajo še naprej. Dovolj je bilo in JJ je le tisti, ki bi to greznico od države – počistil, kar je že dokazal in to rabimo. Seveda prihaja mlajši in perspektiven kader, toda ta hip je on prava izbira, zato nikoli več levih!

  • Jan Kovalski

   Kdo pa pravi da rine, če se pogovarjam s sosedo še ni moja dolžnost da se poročim z njo.

 • Peter

  Tumpek, si se že štempljal?
  Tri bije v zvoniku, tebe pa še ni…ts ts ts, no.

 • Boy

  Mediji delajo vse kar znajo in zmorejo, da bi preprečili Janši sestaviti vlado. Pahor pa zopet čaka, kako se bodo zadeve obrnile. Jebiveter Pahor bi lahko vedel, da je Janša legalni zmagovalec zadnjih volitev. Že davno bi mu moral podeliti mandat, ki mu ga je prvič neupravičeno odvzel in dodelil komedijantu. Pepček Pahor je zajebal že marsikaj, naj vsaj enkrat potegne pravočasno pravilno politično potezo.

  • Jan Kovalski

   Pahor ravna pravilno.

   • Boy

    S katerega levega planeta si pa ti priletel? Ali pa te je očaral Pahorjev narcisoidni šarem? Pahor še nikoli odkar je na politični sceni ni ravnal pravilno niti odgovorno.

 • Jan Kovalski

  Tretjekategorniki učijo igrati šah velemojstre kako naj bolje igrajo proti velemojstrom.

  Res ste neki t.i. liberalci in podobni, pravi “genialci”:
  Pred volitvami ko so vsi bojkotirali SDS, da ni bili teorije po kateri bi lahko dobili desno vlado smo potem poslušali:
  # Janša se ni hotel pogovarjati
  # Janša se ni dovolj potrudil
  # Janša ni hotel sestaviti vlade
  #Janša ni bil sposoben sestaviti vlade
  # Janša si želi biti samo v opoziciji
  … sedaj ko pa se JJ pogovarja pa mu očitajo, da se pogovarja in da želi sestaviti vlado
  Če se ne bi pogovarjal bi mu očitali, da se noče pogovarjati
  Če bomo šli na predčasne volitve bomo poslušali, da je bila to napaka s strani JJ, ker bi bilo bolje da bi se pogovarjal in raje sestavil vlado namesto šel na volitve.

  in še vse mogoče variante.

  Kako bi bil JJ šele uspešen, če bi bil tako pameten kot tisti, ki ne uspejo dobiti na volitvah niti en sam procent imajo pa neverjetno veliko idej kako bi lahko Janša bolje postopal, če bi njih poslušal.

 • PFloyd

  VODUŠEK pred nekaj dnevi … namigoval…Janša bo lahko sestavil vlado, RAZEN, če bo prišlo nekaj VELIKEGA.

  • Jan Kovalski

   Te velike stvari so vedno bolj utrujene in veliki poki so vedno manjši.

   • Peter

    To pa res ni nič velikega, sem mislil, da smo že ene par F16 kupil, in neznanega dne, na neznanem kraju, na neznan komunikacijski način od neznane osebe prejeli obljubo o nagradi v neznanem znesku, no.

 • Smo-vas-in-še-vas-bomo

  psst…tako med nami, ura je 15:24…ministrica za delo Ksenija Klampfer je predsednika SMC-ja Počivalška obvestila, da odstopa kot podpredsednica SMC-ja, izstopila je tudi iz stranke. ..baje zaradi Janeza Janše!?!? Miro Cerar je tudi sporočil, da v Janševi vladi ne bo sodeloval….psst, tako med nami.

 • Peter

  Oho, malo zamude. Boš ga pa malo šefu potegnil po osmi, pa bo.
  Štempljal si se, no?

 • Smo-vas-in-še-vas-bomo

  VABILO:

  V četrtek, 13. februarja, ob 17. uri bo v atriju ZRC SAZU okrogla miza o tem, ali je lahko Slovenija še naprej brez vizije. Na pogovoru, ki ga bo vodil urednik Mladine Grega Repovž, bodo sodelovali ekonomista dr. Jože Damijan in dr. Bogomir Kovač ter ekolog dr. Dušan Plut. Uvod v razpravo pa bo imel nekdanji spoštovani predsednik republike Milan Kučan.

  Vljudno vabljeni…tudi desničarji.

 • PFloyd

  Gledam Francoze….njihove množične proteste proti vladi…ampak mi nismo Francozi.

  • Smo-vas-in-še-vas-bomo

   Res je…vsi bi morali na ulice in Janeza Janšo utišati za vekomaj. Dovolj je bilo skrajne desnice!!!

 • Smo-vas-in-še-vas-bomo

  Najnovejši slogan Slovenije: Po Titu Janša, po Janši kaos !!!

 • Peter

  Po koliko so danes žilne opornice? Bo za plačo ta mesec? Z nadurami? Al bo treba še kakšen kolk prodat, no?

 • Peter

  Vrste pred zdravniškimi ordinacijami so dokaz, da naše zdravstvo deluje, no.

 • Jan Kovalski

  Potrebno je vedeti, da levičarji že deset let pošiljajo na politično prizorišče vse najboljše kar premorejo.
  In to kar danes gledamo je najboljše kar levičarji premorejo.

  Dejan Židan
  Marjan Šarec
  Miro Cerar
  Luka Mesec

  Boljšega nimajo, to je potrebo povedati ljudem ob vsaki priliki.
  In država?
  Propadajoča vojska
  Propadajoče zdravstvo
  Propadajoča skrb za ostarele
  Vedno več ljudi na sociali
  Vedno več Balkancev
  Vedno več migrantov
  Vedno večji javni dolg https://commodity.com/debt-clock/slovenia/ (tu zraven je tudi tisto kar pri nas zanikajo, npr. dolg DARSA)

  Še vse leve vlade so državo bankrotirale: Jugoslavijo, soc. Slovenijo, in sedaj še …

 • Smo-vas-in-še-vas-bomo

  Srečanja DeSUS, NSi in SMC z Janšo danes očitno ne bo? Zakaj? Sušlja še, da Orban ni uspel priti v svojo provinco, in da vazal Janša še ni dobil navodil…no !!!

 • JANEZ GUS

  Šarko naj ne misli,da bo pred volitvami glumil zlato ribico.Zdaj bo treba kaj povedat,kaj je naredil v 15-ih mesecih in zakaj ni nič.Soočenja niso več odvisna samo od komunističnih medijev.

  • Stajerka

   …Šarec lahko na ponovno mandarstvo pozabi…..če je pri 36% podpore spodletelo Cerarju, potem lahko Šarec pri svojih 13 poslancih sanja o dosegu praga za vstop v DZ……

   • JANEZ GUS

    Zato tako živalsko sili Počivalška v združitev.

 • Jan Kovalski

  Smo-vas-in-še-vas-bomo: “:VABILO:

  V četrtek, 13. februarja, ob 17. uri bo v atriju ZRC SAZU okrogla miza o tem, ali je lahko Slovenija še naprej brez vizije. Na pogovoru, ki ga bo vodil urednik Mladine Grega Repovž, bodo sodelovali ekonomista dr. Jože Damijan in dr. Bogomir Kovač ter ekolog dr. Dušan Plut. Uvod v razpravo pa bo imel nekdanji spoštovani predsednik republike Milan Kučan.

  Vljudno vabljeni…tudi desničarji.”

  ” … ali je lahko Slovenija še naprej brez vizije.”
  =====================
  V zadnjih 75 letih so bili 69 let na oblasti, od tega jih 45 let ni nihče oviral da si ukrojijo državo po svojih željah (vizijah). Njihove vizije, me ne zanimajo. Vizij je največ prisotnih v norišnicah.

  • Peter

   Zagotovo tam ne bo nikogar, ki bi motil njihovo seanso, kot to delajo oni, no.

   • pupa

    Upam, da ne bo manjkal Avdić, če pride on pridem tudi jaz, ker te “kapacitete” pa res ne bi rada zamudila.

 • Saj je težko razumeti to trmoglavost teh naših “politikov”, ko tako jasno kažejo – sploh ne skrivajo
  več tako velike želje po oblasti, da se na trenutke človeku kar zasmilijo. Nekateri med njimi se celo deklarirajo, kot Kristjani, ampak njihova dela pa odražajo čisto nekaj drugega.
  Spomnila sem se in poiskala sporočilo Kraljice miru iz Kureščka iz časa po končani 10-dnevni vojni v Sloveniji, ki ga je sprejel oče France Špelič in piše takole:

  *Nad jugom se zbirajo grozeči oblaki.
  Sloveniji ne preti več vojna nevarnost, pač pa vanjo vdira nevarna duhovna tema.
  Ta se bo zelo zvito skušala vtihotapiti v vse pore krščanskega življenja in delovanja.
  Škodovati krščanstvu in prevzeti državno oblast – to je njen glavni cilj.
  Iz Slovenije bo tema segala daleč naokoli…“
  *

  Ali nam prav zadnji dogodki to Marijino sporočilo tako zelo prepričljivo potrjujejo. Spomnimo se !
  – Štromajerjevo “voščilo” slovenskim Kristjanom za Božič; “Vesel božič, ve umazane živali,”
  – Poslanec Levice Primož Siter pride v DZ v majici s prečrtanim križem in napisom Bad religion http://shrani.si/f/d/nU/1S9TXaXu/ephgjbkwaaeyq6q.jpg
  – Na dan slovenskega Kulturnega praznika nam Magnifiko-Robert Pešut na državni proslavi v Cankarjevem domu zapoje nekaj iz “Prešernovih” apokrifov za katerega je že sam Prešeren rekel, da ni njegovo delo, ampak mu ga je nekdo podtaknil, o čemer piše tudi njegova hčerka Ernestina Jelovškova v njeni knjigi “Spomini na Prešerna”.
  Zdaj pa smo spet priča strahotnemu boju za oblast, kjer se ne izbira sredstev……
  Dragi Slovenci ne bojmo se, Kraljica miru bedi nad nami in prosi v nebesih za nas.

  Pozdravljena, Kraljica, mati usmiljenja,
  življenje, veselje in upanje naše, pozdravljena!
  K tebi vpijemo izgnani Evini otroci,
  k tebi zdihujemo, žalostni in objokani v tej solzni dolini.
  Obrni torej, naša pomočnica, svoje milostljive oči v nas
  in pokaži nam po tem izgnanstvu Jezusa,
  blagoslovljeni sad svojega telesa.
  O milostljiva, o dobrotljiva, o sladka Devica Marija !

  • Marko Rotpoi

   Glede takoimenovanega krščanstva bi bilo treba razmisliti o letu 1945,ko so prepovedali kljukasti križ. Za 12 let terorja. Križu pa po stoletjih terorja pojejo hvalnice.

 • črnaovca

  Konec ljubezni?

 • Tini Mini

  Vsekakor bo JJ vstrajal pri postavitvi vlade, jasno, drugo leto želi predsedovati EU. To pa so res mokre sanje, njegove.

  • aatiduj

   Si pozabila, da ima v Sloveniji oblast LJUDSTVO ???
   LJUDSTVO mu je zaupalo glasove, ne on sam sebi.
   To moraš ločit !

  • Stajerka

   …spet nov nick……a zdaj že otroškim likom delate sramoto……podn – block

  • Peter

   To misliš tistega svojega tinnie minnie winnie spodaj?
   Tumpek, da si tako odkritosrčen, no.

  • centurion

   Ti imaš težko in polno plenico.
   Si hotu prdnit, pa jooj,,,,mehko…

  • Aresnica

   Edini v parlamenu je sposoben voditi EU._ …….
   ____________________
   Lep pozdrav

 • Olga101

  Levičarjem delajo živci! Milovan si mora s kolesom pomagati…

 • Leskovsek Janja

  Tezko je kadar imajo ljudje tako oprane mozgane in pisejo take bedaste komentarje.No tudi taki morajo ziveti. Sirote Jerice

 • tramal

  Komunajzerji norijo od strahu pred Janši in mislim da jih je upravičeno strah .Janša jih uničuje in na koncu jih bo tudi uničil.

 • Vrhovni sodnik

  Preden pišete neumnosti, raje logično pomislite kaj nas čaka, Korona virus je pred vrati, z emigranti smo preplavljeni in ta vlada ni sprejela nobenega ukrepa, tako da nove volitve bi situacijo samo poslabšalo.

 • Anica Bidar

  Od Janše pričakujem, da tokrat sestavi vlado in v prvo točko programa naj da STOP ilegalcem in popravek zakona o mednarodni zaščiti tujcem. V tem zakonu je sporna subsidiarna zaščita in izničenje 308.člena KZ-1. Sporno je predvsem to, da v zakonu piše”če ilegalni migrant zaprosi za azil, ni več smatran, da je storil kaznivo dejanje ilegalnega prehoda državne meje.” Da vidimo kje smo! Ali je vse na besedah ali bo na dejanjih? To sem JJ napisala pred letom in pol na twitter in me je blokiral. Pozovite ga tudi ostali, da se zapre meja!