fbpx

V Mladem forumu SD so se obrnili od Židana, navdušujejo se nad krščansko demokratko!

Foto: Škandal24/Printscreen

Potem, ko je v ponedeljek predsednik vlade Marjan Šarec najavil odstop z mesta predsednika vlade, so se v politiki pričeli dogajati tektonski premiki. Podmladek Židanovih Socialnih demokratov Mladi forum se je očitno pričel navduševati nad krščansko demokracijo, kar je mogoče sklepati po všečku evropski poslanki NSi Ljudmili Novak k objavi na omrežju Twitter, v katero je zapisala, da je za štajerski dnevnik povedala to, kar naj bi iskreno čutila.

In ne samo to, med včerajšnjim brskanjem, kdaj je Mladi forum nazadnje všečkal katero od objav predsednika SD Dejana Židana v zadnjih dneh, do take objave sploh ni prišlo. Zaman smo njihov všeček iskali pod dopoldansko objavo stranke SD, ki je objavila pismo svojega predsednika Židana, h kateremu so pripisali, da “je v pismu članstvu zapisal, da ga odstop predsednika vlade jezi, ker bo vrsta projektov v dobro ljudi in države ostala nedokončanih. Vabljeni k branju!”, so zapisali v Škandalu24.

Foto: Škandal24

Foto: Škandal24

Foto: Škandal24

Všeček Novakovi nato umaknili
Objavo Novakove so med drugim všečkali nekdanji poslanec Marko Ferluga, Nataša Pirc Musar in ekosocialist in migrantoljubec Jure Poglajen. Očitno je, da je všeček Mladega foruma izjemno zmotil vodstvo stranke SD, namreč sedaj o njem ni več ne sluha ne duha. Prav tako pa so očitno poskrbeli, da je podmladek všekal objavo predsednika Židana, da ne bi ljudje slučajno pomislili, da prihaja do razhajanj znotraj stranke.

Foto: Screenshot

Hana Murn