fbpx

V SD ne znajo ali nočejo brzdati svojih razgretih članov?

Foto: FB profil/STA

Očitno Tanja Fajon svojih somišljenikov po Sloveniji ne zna prav dobro brzdati. Neumnosti, grožnje, laži in levičarske pravljice, ki jih pišejo vidni predstavniki SD, stranke ne kažejo ravno v lepi luči.

Vročekrvni Postonjčan Kevin Sertić Šabac je na Twiterju presegel meje dobrega okusa z nenehnim zbadanjem, provociranjem, lažmi, pisanjem nesmislov in še bi lahko naštevali. Leta 2020 je postal celo predsednik mladega foruma v Postojni in zbral osem mladcev, ki v Postojni pihajo v njegov rdeči rog. Sicer pa se je na Twitterju kar naenkrat poniknil, prej pa se je predstavljal kot tajnik stranke SD v Postojni.

Nekaj nedostojnih in žaljivih tvitov nekulturnega tajnika SD Postojna Kevina si lahko ogledate spodaj:

Glede na to, da člani in somišljeniki stranke SD, posebej predsednica Tanja Fajon, radi poudarjajo, kako pomemben naj bi bil spoštljiv dialog, bi bilo na mestu, da bi se najprej zazrli v svoje vrste. Označevanje nekoga z besedo luzer je namreč povsem neprimerno, četudi ti pogledi te osebe niso blizu. Glede na to, da Kevin v Postojni ni bil uvrščen niti na listo kandidata za poslanca, je mogoče sklepati, da ga vendarle ne vidijo kot nekoga, ki sodi v prve vrste. Sicer pa se niti Patrik Bole, ki je kandidiral v Postojni in Ilirski Bistrici, ni najbolje izkazal, saj je dosegel le 5 odstotkov glasov. Glede na to, da je Janšo podprlo skoraj 7700 ljudi, ni treba posebej izgubljati besed o neprimernosti rabe besede luzer. Posebej, če upoštevamo, da je stranka SDS povečala število sedežev.

Ministrica Tanja Fajon, a bi vi lahko malo pošlihtali tajnika podružnice stranke SD Postojna Kevina Sertića Šabeca (to je mladec v črnih patikah desno od vas), ker tako obnašanje na tvitu res ni primerno. Hvala,” je zapisala Sofija Pika Simič in s tem opozorila na neprimerno izražanje. Kot kaže, je zaleglo. Nekulturni Postojnčan je namreč izbrisal svoj profil na Twiterju.

E-Maribor