V senci povezave SDS s SLS gre SAB z Mlinarjevo, Preac pa s tožbo nad Jelinčiča

Foto: STA/Printscreen

Ko sta SDS Janeza Janše in SLS Marjana Podobnika potrjevala skupno listo pred evropskimi volitvah, na katere se podaja kot favorit, smo novostim priča tudi pri manjših strankah, pri katerih bi bilo veliko presenečenje, če jim uspe dobiti evropskega poslanca. SAB Alenke Bratušek je za nosilko liste določila avstrijsko državljanko, ki pa ima bivališče v Sloveniji, Angeliko Mlinar.

Mlinarjeva je že evroposlanka, pred petimi leti je bila izvoljena v Avstriji, kjer je bila tudi že poslanka v deželnem in državnem parlamentu. Koroška Slovenka doslej še nikoli ni bila nosilka liste slovenske stranke. Širina pa ni posebnost pri tokratnih kandidaturah. Glavna kandidatka Levice Violeta Tomić ima korenine ob Sloveniji še v BiH, glavna kandidatka LMŠ Irena Joveva pa v Makedoniji. Drugačnim zapletom pa smo bili priča pri nacionalni stranki Zmaga Jelinčiča (SNS). Jelinčič je napovedoval, da bo vrh liste po vzgledu SD s Tanjo Fajon, LMŠ Ireno Jovevo in Levica z Violeto Tomićevo uvrstil medijsko osebnost: novinarja in popotnika Gregorja Preaca. A se je zalomilo. Jelinčič se je, ne ravno prvič, na koncu odločil, da bo na vrhu EU liste kar sam. Po konfliktih, ki so bila posledica košarice Preacu, je ta zdaj napovedal, da bo predsednika SNS celo tožil, ker ga je v pogovoru, ki ga je objavil Vladimir Vodušek, menda označil za govedo.

Bo Preac še tožil?
Napoved tožbe predstavljam v celoti kot jo je Preac poslal vsem medijem:

“TOŽBA ZARADI RAZŽALITVE G. JELINČIČA

Gospod Jelinčič, ki je v predkazenskem postopku zaradi suma uradno pregonljivega kaznivega dejanja na moje trditve, da je za mojo morebitno izvolitev za evropskega poslanca na listi SNS na bližnjih evropskih volitvah zahteval od mesečne plače 500 evrov za stranko SNS in tisoč evrov sebi na roke, me je potem za POP TV in druge medije žalil, da lažem, pa da sem osebnostno zmeden, četudi se je predtem rad slikal z menoj v javnosti, bil zelo zadovoljen, ko sem pred leti naredil z njim intervju o starem slovenskem denarju, se sestajal z menoj za kandidaturo v svoji poslanski pisarni, objavil mojo kandidaturo za nosilca liste SNS za evropske volitve v medijih, tri mesece koristil moje politično znanje in se zanj v elektronski pošti zahvaljeval. 
To samo pomeni, da je to za medije izrekel le z namenom žaliti in diskreditirati, ko so mediji, javnost, kriminalisti, Urad za preprečevanje korupcije pri njem zaznali visok sum kaznivega dejanja. A gospod Jelinčič se s tem ni ustavil, temveč je v maniri svoje dokazane kriminalne preteklosti nadaljeval z žaljenjem.Topnews.si in novinar Vlado Vodušek sta posnela izjavo g. Jelinčiča, kjer pravi: 
‘Na vprašanje, koliko resnice je na tem, da mora Preac njemu osebno dati 1000 evrov, pa stranki 500 evrov, Jelinčič pravi: “Ne, jaz sem rekel, da enega jurja lahko od plače obdrži, vse ostalo bo dal pa nam, ne. He, he in saj smo se smejali, ne. Samo, on ta štos ne razume ali pa laže, ne, verjetno je pa oboje, ne. Ampak, hec je v tem, da smo se mi potem še tam odspodaj v pisarni še nekaj cajta smejali, kako govedo je to, da štosa ne zastopi. Pa da je kar samo debelo gledal, pa ja, ja, ja govoril. To se pravi niti dojel ni, kaj sem mu rekel.”’
Ne bom se ukvarjal s slabo slovenščino prvaka Slovenske nacionalne stranke ne z vsebino, ki ne drži oziroma je gospod Jelinčič resnico ponovno prirejal. A v javnosti me je torej imenoval ‘govedo’, in to kar sredi Slovenskega parlamenta. Že to je sramotno, da državni poslanec uporablja tak jezik v javnosti, pa za medije, pa sredi parlamenta. Pa da izrabi in zlorabi Slovenski parlament za obračunavanje z državljani. 
Nobena od političnih strank, poslanskih skupin, nihče od poslancev doslej še ni obsodil teh besed, te nemoralnosti g. Jelinčiča in te zlorabe Slovenskega parlamenta. Kaže, da Slovenski parlament kot ustanova nima nobenih pravil, kako naj se v njem vedejo poslanci. Kot da poslanci ne bi bili državljani, temveč nekaj več, nad državljani, ne pa izvoljeni predstavniki ljudstva, torej da jim je dovoljeno prav vse, predvsem pa uporabljati Slovenski parlament za svoj nemoralni PR, žaljenje in blatenje državljanov. 
Zato razmišljam, da bi gospoda Jelinčiča tožil za razžalitev. Nenazadnje nekoga, ki toliko razmišlja o denarju, najbolj zaboli, če ga mora dati, in še to za pravične namene.Torej, razmišljam, da v tožbi za razžalitev od gospoda Jelinčiča zahtevam vsoto 6000 evrov, ki bi jo moral g. Jelinčič nakazati Društvu Sonček Maribor, ki je del Zveze društev za cerebralno paralizo Slovenije. 
Prav tako bom od Slovenskega parlamenta zahteval, da nameni vsoto 3000 evrov za Društvo Sonček Maribor kot moralno kompenzacijo, ker ne preprečuje in kaznuje izpadov svojih poslancev, ki žalijo v prostorih parlamenta svoje volilce in državljane. Prav tako bom od Slovenskega parlamenta oziroma predsednika Židana zahteval, da ustrezna komisija pokrene ustrezni postopek proti g. Jelinčiču in ga za nemoralno vedenje in nemoralno uporabo Slovenskega parlamenta ustrezno kaznuje. 
Tu se mi seveda postavlja vprašanje, koliko so ostali slovenski politiki in poslanci podobni g. Jelinčiču in zakaj njegovih nemoralnih besed in dejanj javno ne obsodijo?!”

Peter Jančič / Spletnicasopis.eu

 • stajerc5

  Plemeniti pa na vrt rozice okoli sloserja saditi in jokati: Zakaj te ni vec? Kako je bilo vcasih lepo, ko smo se lahko delali kar smo hoteli!

  • Janez Kepic-Kern

   +++++++++ SE STRINJAM.
   JAVNO “ČAŠČENJE” EX KP, ZK NESODNEGA POLIT MORILCA, J.B. TITA
   KI JE IMEL TUDI “GULAG” GOLI OTOK
   – je milo rečeno – nevredno odraslega človeka.
   Sploh pa nekoga, aktivnega v politiki. L.r. JANEZ K.K. KOMENDA

  • lili pili

   Pa jajotove cevapcice pogresa….

   • stajerc5

    Kaj je voluhar? Komaj cakas na Bovec, da bos spet lahko malo zastonj papcal in v Murglah porocal, nje, de-de!???

    • lili pili

     Mam rajs golaz ali pasulj, cevapcici so iz odpisanega mesa, za stare, ki nimajo zob… hooo

    • lili pili

     Si umil protezo…

     • stajerc5

      Saj nisem pri Palcku v Murglah zaposlen.

     • lili pili

      Palcek je ze marsikaterega pelo scat, najveckrat pa jajota..

  • Hunjađi

   Zmago ni nič drugačen kot ti. Gleda na svojo guzico in se mu jebe za druge.

  • samotoje

   Bi bilo pretresljivo, če bi oni prizor iz Labodjega jezera, ko labod umira, odplesal. Zatrepeta z nožicami in- morto.

 • tomnidari

  Zmago se je s Preacem v koleno ustrelil, tako da se za EU poslanca lahko pod nosom obriše. Škoda da se je Preac Zmagotu pustil na limanice speljat, ker bi kje drugje bil bolj pošteno obravnavan.

  • stajerc5

   Ce gledas njegove Twite na Reporterju, he, ne vem- ne vem, ce ni tudi on svojega(ali nasega) denarja vreden. Enkrat tako, drugic pa taaako…

   • tomnidari

    Tweeterja ne sledim, sledim pa njegove kolumne v Reporterju in kjer pač še naletim na njih.

  • šmentanamuha

   Dobro, da se je Jelinčič kar sam izločil iz igre.

 • Lea Pralines

  ta 71 letni pokvarjeni starček se ne bo nikoli naučil bontona,zabrišite ga ven iz parlamenta ,tak res ne more biti v njem,z njegovo kriminalno preteklostjo smo že vsi seznanjeni in tak se ne bo nikoli spremenil,po moje že ne ve već kaj dela,je že senilen 100%,človek za posmeh….ha ha ha ha ha ha in on naj b9i bil evropski poslanec,kateremu so prepovedali vstop v evro parlament zaradi mutnih poslov z denarjem….bruka da to ne moreš verjeti….

 • Hunjađi

  Samo ovce loh spravijo AB in ZJ v parlament.

 • Frank Novak

  Bolj ko se boste jebali med seboj, lazje delo bodo imeli muslimani z prevzemom oblasti v Sloveniji.

  • Janez Kepic-Kern

   KAKO
   FRANKIE-BOY?
   IMAŠ PRAV.
   Ampak.
   A si bil zraven, ko je korajžna
   MELANIJA TRUMP
   na tvoji Floridi – BRALA LORD*S PRAYER=OČENAŠ.l.R. JANEZ K.K. KOMENDA
   P.S.
   MELANIA TRUMPA BERE
   OČENAŠ=LORD*S PRAYER NA FLORIDI
   OB INAVGURACIJI D. TRUMPA
   https://www.google.com/search?q=melania+trump+lords+prayer&oq=melania+trump+lords+prayer&aqs=chrome..69i57j0l5.19367j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

   • stajerc5

    Pa menda ja ne verjames revezu, da je res v USA!??? Ta bimbo se za avtobus karto do Brnikov nima!

    • Janez Kepic-Kern

     Seveda mu ne verjamem. Malo heca – pač ! L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Get Smart

  Ja, MURGL JUGOKOMI mekanecurice se po garažah tudi med seboj, ko jim gazda da voljno nje:

  »Ko će koga, ako neće svoj svoga,« prosto po srbo-rvacko-plemenito.
  .
  MUSLIćKULTIJI so podjemniki kaviiaržidoKOMINTERNE, tako kot MURGL KOMI JUGA in torej že imajo TOTALNO OBLAST nad OKUPIRANO SLOVENIJO, ne pa da jo bodo šele prevzeli, kot drka mekanocurni MURGL JUGOKOMI pussić Frenk Novak.
  Vzemimo recimo ljublajo, kjer skupaj harajo MURGL JUGOKOMI MUSLIćKULTIJI porići in in PRAVOSLAVNI zoranćeti jankovići nje.

 • Get Smart

  Sicer pa je to drugorazredna tema, danes smo tu zaradi prvorazredne teme = MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE Slovenije.

  • Get Smart

   Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = »kultura smrti« =
   = globalno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
   SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =
   = kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
   = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
   (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavije … = ein folk, ein firer nje)
   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz. z njihovimi besedami,
   “… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI,
    RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji.
    “Vsi nogometaši so isti” “vsi igrajo za isti klub” “vsi igrajo za isto državo”
    “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica” = to OPRANI OTROCI najraje ponavljajo, rajcajo jih prostitutke nje = kar je seveda v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST =
    sledite, OPRANI OTROCI???? = poštene KURBICE so POŠTENE DELAVKE = ti pošteno plačaš, one pa ti nudijo spolne storitve,
    za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH ZLOČINSKIH PEDERČINA in KURBETIN,
    ki vam ROPAJO MILIJARDE
    v zameno pa vam nudijo storitev “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”.
    Magarac u Lipicama ni LIPICANAC nje. Boste otročički odprli učke in vklopili možgančke?
    Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
    ampak je
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
    = je pi-ar lutka, je nastopljen mekanocurni pussić, ki pred kamerami in mikrofoni svira kurtzu, prodaja maglu … in pa seveda LAŽE, kot pes teče.
    VSE kaviaržido KOMINTERNISTIČNE kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
    so lahko in so:

    –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
    –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
    –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
    –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji*
    –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
    –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
    –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji

    i tako dalje do tokija.

    * = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
    = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

    Pamet v glavo.

    • Get Smart

     SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM =
     = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM =
     = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
     so vse po vrsti onanije, drkancije = t. i. POPULISTIČNE floskule,
     ki so vse po vrsti IZUMI=TVORBE kaviaržido KOMINTERNE =
     =SUŽNJELASTNIŠTVO =
     =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21 =
     = FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik pa je MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji= ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • totex39

  Mene pa zanima kako bo Mlinarjeva zagovarjala slovenske interese, mogoče bolje kot Šarčeva Makedonka, ampak ona nam je le neznana oseba in političarka.

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.
  POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO = DRŽAVO.
  POLITIKI se razlikujejo po tem, ZA KATERO DRŽAVO DELAJO in na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO, ne pa kot vam v glavice PODTIKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA in lokalno MURGL JUGOKOMUNISTIČNA AGITPROPAGANDA in kar otročički neumno ponavljajo:
  “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”,
  “nogomet je grd”, “nogomet je kurba”, “nogometaš je nedolžen kot prostitutka”
  in kar je še POTURJENIH BULŠITIZMOV,
  ki jih je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandni aparat (v lasti imajo preko 90 % medijev tega sveta, MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA pa celo 99 % medijev v OKUPIRANI POLITEJI Sloveniji),
  naselil v OPRANE glaviće OKUPIRANIH-zasužnjenih ljudi,
  kot so top šop »vseglihastva«
  nogometaš (napadalec) MESSI je isti kot nogometaš (golman) OBLAK, kajne, otroci?
  Sledimo?
  NOGOMETAŠI se prav tako kot POLITIKI razlikujejo po tem, za KATERO POLITEJO delajo
  in na kakšen način.
  MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela kot napadalec = zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO ARGENTINO,
  ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla bla, ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO,
  medtem ko recimo OBLAK DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO,
  ni isti kot MESSI (ker naj bi bili »vsi isti« nje, kot nabija KOMI propaganda),
  ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo, ne za VSE ISTE,
  in DELA drugače kot MESSI, saj BRANI GOL za POLITEJO SLOVENIJO.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Država VAS NE ROPA … država NE DELA, država samo je,
   je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMI JUGA = združenje zločinskih kastratov =
   transićev nje = pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi.
   DRŽAVA OBSTAJA kot formalni okvir, je družben dogovor ljudi
   (ali pa kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH
   in tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kreatur = transićev) o
   skupnih poslih.

   Če pa že (pogojno), če prav morate, želite uporabljati pojem država,
   MORATE povedati, katera!

   =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
   =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
   =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

   MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo državo MURGL KOMI JUGO =
   VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem =
   MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido
   KOMINTERNISTIČNIH transićev in njihovih serbusov=hlapcev= psov čuvajev=watchdogov. VSI.

   ČLOVEK pa dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno,
   resnicoljubno …
   .
   Torej, tega in onega NE DELA NEKA DRŽAVA (država to, država ono, država je grda … VSE TO JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – “vojaki revolucije”, kot jim pravi tovariš MILAN KUćAN, ki je predsednik predsedstva Centralnega komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji, sami pa si mekanocurni pussići med drugim pravijo še “WATCHDOGI” = “psi čuvaji” tekovina MURGL JUGOKOMUNISTIČNE revolucije.

   • Get Smart

    Samo v primeru v STOŽIC nje je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku
    IZROPALA = BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila
    220 MILIJONOV € za projekt,
    ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
    40 milijonov €
    in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov =
    = najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* đupljan nje NI PLAČAL
    ampak jih
    je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost«
    ———
    Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
    Kaj odmeva v Stoščah?

    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”

    Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
    osvobodila.

    • Get Smart

     In izbijte si iz glavičev FLOSKULE tipa
     “leva politična opcija” in “desna politična opcija”,
     saj česa takega na tem svetu ni. Na svetu ni DRŽAVE, ki bi se imenovala ali bila leva/desna.
     Na svetu sta 2 RAZLIČICI (“opciji” nje) DRŽAVOTVORNOSTI in DRŽAVNOSTI (POLITIKA=državnost, državotvornost … = SKRB ZA POLITEJO = DELO ZA POLITEJO):

     __ I. __ –kaviaržido KOMINTERNISTIČNA država = KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = NACIONAL SOCIALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = kozojebizem = vukojebizem = transićizem = satanistično SUŽNJELASTNIŠTVO =
     red razredov =
     1. prvorazredne gazde = krvosesi
     2. drugorazredni psi čuvaji = WATCHDOGOVI
     3. brezpravni sužnji = LJUDJE
     = skratka »KULTURA SMRTI«
     in pa
     __ II. __ – DRŽAVA / POLIS / POLITEJA LJUDI,
     kjer vlada RESNICA, PRAVICA, PRAVO, DOBRI ČLOVEŠKI ODNOSI, DOMOLJUBJE, RODOLJUBJE … skratka
     »KULTURA ŽIVLJENJA«,
     ki smo jo
     Slovenci podarili ljudem tega sveta.

     Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oz. tu
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = BABILON PERZIJA EGIPT BIZANC RIM JUGOSLAVIJA … =
   = detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   = TRANSIćIZEM = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke oziroma natančneje prisvojene KUPLJENE OTROKE kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   in ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji = FEJK ženske = TRANSIćI = KASTRIRANI fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov,
   FEJK moški = TRANSIćIRANE deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških” =
   = in to KAO MOŠKO POŽENSŠČENOST vam potem PODTIKAJO LJUDEM = modus operandi =
   = PEDRIZEM / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” = za SERBUSE ROJENI =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI;
   potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke
   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   = enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … = tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in
   njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM … = vsi -izmi so “novi obrazi” kaviaržidoKOMINTERNE, vsi, kot so vsi “novi obrazi” MURGL KOMI JUGE le KOMUNISTIČNA PARTIJA JU
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …) = vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   = “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
   = 1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde = odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi
   = 2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   = 3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Frank Novak

   Častno pionirsko zapriseči ni mačji kašelj, saj je Titov pionir:
   P = pošten
   I = iskren
   O = olikan
   N = neustrašen
   I = iznajdljiv
   R = radodaren

  • kokobily

   Kje ti rata najti takšnega ???

 • Hunjađi

  Volk menja dlako, nrave nikol.
  Preac je ovca, ki se ostrižena sama odplahne iz sekreta krokodilov.

  • Rant je peder

   Se strinjam.

 • Antonius

  Artritis ali kuglo v koleno, se sprašujejo Šarec, Židan, Bratuškova, Tonin in za povrh še Jelinčič in Preac.

  • Hunjađi

   Starec se ima za demokrata v parlamentu bi pa najraje videl samo eno partijo SDS z neskončnim mandatom.

   • Janez Kepic-Kern

    AH, DAJ !
    Gre le za to, da te
    iz ex KP, ZK izvirajoče stranke LEVICA, SD, SMC, DESUS, SAB, ? LMŠ
    odidejo iz Parlamenta.
    IN DA SE IZOBLIKUJEJO REALNE
    – SOCIALNE
    IN
    DESNE, DRŽAVOTVORNE STRANKE.
    LEVE IZ EX KP, ZK STRANKE – SPLOH NE MOREJO BITI – DRŽAVOTVORNE: za vzgled imajo samo TOTALITARNI
    – STALINIZEM
    ALI
    – TITOIZEM – kar je isto.
    EX KP, ZK STRANKE NIKOLI NE MOREJO – UREDITI
    – PRAVA – ker so ideološke. Spomnim se, da se je morala soseda, ki je v 1960. letih študirala PRAVO – učiti t.i. RESOLUCIJE S KP, ZK PARTIJSKIH KONGRESOV,
    – EKONOMIJE – ker ex KP, ZK pač sploh nimajo delujočega ekonomskega modela – ZATO
    JE KOMUNIZEM V EX YU – PROPADEL. Mar ne ?L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

    • Hunjađi

     Sj bo bol, ko se bos sprijaznjl, da na mladih Svet stoji, ne samo na mladih Slovencih iz vrst SDS.

   • wert

    Še eden je tule, ki za denar zelo rad pleše, kakor mu drugi svirajo.
    Si pa res že star, ko takele kvasiš.

 • Rant je peder

  V senci je SDS s svojo Zverino.

 • Tratovc

  Ta jelenčič je prava politična podlasica za norca nas ima Slovence samo za svoje interese se mu gre

  • RATATA

   že desetletja.

 • RATATA

  Slovenci bomo v EU parlament navlačil vse živo, od makedonk do busanskih srbijank…

  • Frank Novak

   Kaj drugega pricakovati od naroda hlapcev?
   Zakaj Slovencem ki zive v Sloveniji tako radi ukazujejo in pamet solijo tujci (Jojeva, Popovic, Jankovic, Pašić Bišić in tako naprej)
   ZATO KER SE JIM VI TAKO NAIVNO PUSTITE JEBAT V GLAVO… Celo sami jih vzpodbujate da vas jebejo. Ce tujci se ne vedo da so na Slovenskem oni gospodar jim to poveste vi. Zato da si ne bi mislili da niste “dobri” ljudje.
   Pamet Slovencev ki zive v Sloveniji je napacno programirana, namesto da bi se pocutili gospodarje se pocutite hlapce. Ponizne hlapcice ki se trudijo da bi jih imeli drugi radi. In kot ponizni hlapcici tudi – zato da bi tujcu zlezli v rit – znate udariti po drugih Slovencih.
   SKRATKA, SAMI STE SI KRIVI DA STE NAJMANJ VREDNI PRAV V SLOVENIJI.

   • RATATA

    Jaz se počutim večvrednega, ko si mi tako lepo in dolgo besedilo namenil in njegova bistva odebelil, ter jih podčrtal.

    • Frank Novak

     Lepo… me veseli da se pocutis vecvrednega.
     Tako kot vecina Amerov, pa ceprav so lahko bedaki.

   • Janez Kepic-Kern

    FRANK,
    DAJ NO – NE BLEBETAJ.
    MOJI PREDNIKI SO BILI
    – SAMOSTOJNI GOSPODARJI – ŽE PRED MARIJO TEREZIJO, 1717-1780.
    VELIKO
    JE BILO
    SLOVENCEV – PROFESORJEV, GRAŠČAKOV, PODJETNIKOV,
    INDUSTRIALCEV.
    Če si ti potomec nekih Kardeljev – ŠOLSKIH SLUG
    – JE TO – TVOJ PROBLEM. A ne?
    Ne blebetaj, le sebe smešiš
    – kot en “HLAPČEK” SE ZDIŠ,
    ki je po čudežu – prišel – DO DENARJA. L.R, JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

    • Frank Novak

     Moj čudež je bila zastojn izobrazba v Titovi SFRJ.
     Edvard Kardelj je bil solski sluga na Poljanski gimnaziji, njegov sin pa Torquemada revolucije na Slovenskem.

     • Luiggi

      Kdo je kriv za razpad Yuge in totalno unicene ekonomije,ekonomisti,kot si ti bedak,poscijem se na vso Yugo ekonmsko izobrazbo,kar poglej,ekonomijo Yuge tik pred razpadom!

     • Frank Novak

      Za razpad Juge je bil kriv Komunizem, ne ekonomisti.
      Sicer pa mene v Sloveniji ni ze od leta 1977… tako da nisem nic kriv ce je Jugo vzel hudic.

   • Luiggi

    Ceprav si ena zahojena pizda,sem ti dal plus!

   • Janez Pavel Kanc

    Mlinarjevo si pozabil, ali ne?

  • Hunjađi

   Všeč ti je pa prva dama ZDA, slovenka, ceprav ni nit rojena tam.

   • lokec

    Slovenka se piše z veliko. Je Slovenka

    • Hunjađi

     Kaj pa melania, se piše brez -j?

     • RATATA

      S T.

     • Hunjađi

      Se dobr, da se ne z -žnj.

     • lokec

      Z J se piše kot Janša

     • Hunjađi

      Kot Janko.

   • RATATA

    Ne boš verjel, da mi ni. Toda kaj bi ti govoril…

    • lokec

     ..bodi srečen da si živ. lala

    • Hunjađi

     Povej, da bos za navlako hrvata Brsčiča volil?

     • RATATA

      Istran je, je reku.

     • Hunjađi

      Priseljen v Istro za casa Yuge?

     • RATATA

      Ne vem med katerimi počitnicami se je priselil darovalec semena zanj, res ne.

     • Hunjađi

      Bl svoh seme je bil.

     • RATATA

      Saj je res grintav, ima pa naštudirane zadeve.

     • Hunjađi

      Taki so židje, mjhni in grdi, pamet so pa nabildal, bolj kot vsi na Zemlji.
      Naštudirano lapanje, res ste bedaki, da takim plačujete vi pa gurate za male pare. Aja vazno je, da bo Slovenija rasno čista.

   • Luiggi

    Ne zali prve moje dame,rojena sva oba v enem spitalu,samo desetletja narazen!

    • Hunjađi

     Ko ti uspe nehat žalit druge.

 • Franc Šink

  Goveda so pač goveda tudi govorijo in se ponašajo kot goveda.

  • Luiggi

   Ne zali krav,please!?

 • Aron

  Predsednik SDS je pa šiptar… who cares…

  • Janez Kepic-Kern

   TI SI PA – SLOVENEC.
   In pisec – nemarnosti – WHO CARES? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • lokec

   Pozanimaj se malo v župnjišču v Grosuplju. Si pa en slab človek.

   • RATATA

    človek da je(?), kako pa to, da taco dviguje ko ščije po vogalih?

  • ZatonMesecnikov

   Padaš na udbovska podtikajna Aron.

   Pa četudi bi bil, se je v življenju asimiliral in prilagodil Slovencem in postal zastopnik in vodja zatiranih in drugorazrednih Slovencev.

   Tvoji palestinci pa naprimer namakajo rit v begunskih šotorih že 60 let, brez kakršnekoli želje prilagoditi se narodu, ki je prinesel civilizacijo na tiste prostoru in mu ti prostori zgodovinsko pripadajo…

   • Hunjađi

    S kje so se palestinci tam znašl. Padl z Marsa?

  • Luiggi

   Ti pa zidek al pa se bolje,cigan!

  • tomnidari

   A ni več sin domobranca?

 • Janez Kepic-Kern

  EX KP, ZK “FAKE” “LEVICA=TOVARIŠI”
  BODO
  NA TEH EU volitvah – upajmo – POGORELI !

  SD – Fajon,
  – LMŠ – Joveva,
  – LEVICA – V. TOMIĆ – BODO ODBILE VOLILCE.
  Vsakomur bo očitno,
  DA GRE Z NIČIMER OSEBNO UVELJAVLJENE OSEBE
  S
  PROZORNIM NAMENOM: lahek, visok zaslužek, preko “POLITIKE”
  NO?
  NE – HVALA ” Nočemo,
  ne bomo volili teh do nas Slovencev VNEMARNIH “OSEB” . L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  O
  FRANKU NOVAKU

  FRANKSEDI ZA RAČUNALNIKOM
  IN
  začne klicati :: “ŽENA, ŽENA – PRIDI SEM, prid sem – K MENI ”

  Frankova žena pride in mu reče : ” TUKAJ SEM; KAJ BI RAD2
  FRANK
  pa ženi reče: ” TI, A NAJDEŠ MOJO ŽENO?”
  Skratka,
  ubogi, ubogi Frank. NOVAK, baje s FLORIDE L.R. JANEZ K. Kern KOMENDA

 • xtc

  Takole realno SAB nima možnosti vse manj tudi Desus,SNS pa itaq ne utegnejo pa bit EU volitve razočaranje tudi za Šarca in SMC.

  • tomnidari

   A misliš da lahko v tako kratkem času tako drastično upade število butalcev?

 • ZatonMesecnikov

  Peac, teraj Plemenitega na sodišče. Čeprav intimno dvomim, da boš kaj dosegel tam. Udbovc je udbovc. Takšne sodišča instiktivno ščitijo.

  prišparaj denar Pejac.

 • Luiggi

  Treba je poslusat sejo drzavnega sveta,ne pa visit tle ceu dan!

 • FORT WORTH

  Po prvem pogovoru s Plemenitim ze pred leti se mi je potrdilo domneva, da je prodan, nenacelen, nezanesljiv in zmeden clovek.
  Narod je zanj, ( kot za komunista ) toliko pomemben, kot lanski sneg…

 • Andrej

  Levi komunisti so pred volitvami prisegali na: “samo da ni Janša” in so sami med seboj še sedaj razcepljeni, družita jih le dva strahova: Janša in Murgle.
  Prednost pa ima edino združevanje. In to je glavni razlog, da nam ne gre. Desnica se ne more združit. Vedno se najde en špilferderber.

 • Get Smart

  Ker kokobilić ponižno sprašuje, čeprav je imel odgovor pred noskom, mu pač povejmo še enkrat več:

  SLOVENSKO KULTURO ŽIVLJENJA SLOVENCI dobimo že v ZIBKI.

  V ZIBKI, kokobilić, V ZIBKI.
  Zdaj, jasno je, da v garažah ne uporabljajo zibke, saj kužije začnejo takoj učiti palice, vendar pa imaš dostop do spleta, kot lahko vidimo
  in namesto da tu drkaš
  in braniš SVOJO MLADINO (ki da jo je napadla neka mađarka nje),
  za ljudi povejmo, da je MLADINA v LASTI MURGL JUGOKOMUNISTIČNE UDBE, seveda kot podjemnega nabiralnika, dejansko pa so uradni lastniki seveda MURGL JUGOKOMUNISTIČNE gazde, torej kaviaržidoKOMINTERNA,
  ampak kokoti-bilići seveda ne morejo priti do teh podatkov,
  ker morajo drkati po spletu, kajne, kokić.
  Ajd, kokiću bre, dobil si svojih pet minut nje, kot si milo prosil.

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oz. tu
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = BABILON PERZIJA EGIPT BIZANC RIM JUGOSLAVIJA … =
    = detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
    = TRANSIćIZEM = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke oziroma natančneje prisvojene KUPLJENE OTROKE kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
    in ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
    poznate PODTIKANJA o fovšiji = FEJK ženske = TRANSIćI = KASTRIRANI fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov,
    FEJK moški = TRANSIćIRANE deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških” =
    = in to KAO MOŠKO POŽENSŠČENOST vam potem PODTIKAJO LJUDEM = modus operandi =
    = PEDRIZEM / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” = za SERBUSE ROJENI =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI;
    potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke
    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    = enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … = tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in
    njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM … = vsi -izmi so “novi obrazi” kaviaržidoKOMINTERNE, vsi, kot so vsi “novi obrazi” MURGL KOMI JUGE le KOMUNISTIČNA PARTIJA JU
    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …) = vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    = “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
    = 1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde = odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi
    = 2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    = 3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM =
     = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM =
     = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
     so vse po vrsti onanije, drkancije = t. i. POPULISTIČNE floskule,
     ki so vse po vrsti IZUMI=TVORBE kaviaržido KOMINTERNE =
     =SUŽNJELASTNIŠTVO =
     =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21 =
     = FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik pa je MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji= ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!