Velika sodna zmaga Janeza Janše, pritrdilo mu je tudi višje sodišče

(Foto: Urban Cerjak)

Višje sodišče je potrdilo odločitev Okrožnega sodišča v Ljubljani, ki je decembra lani prekinilo sojenje predsedniku SDS za odvzem premoženja in zakon poslalo v ustavno presojo. Sklep je tako postal pravnomočen.

Okrožno sodišče je presodilo, da je Zakon o odvzemu premoženja nezakonitega izvora (ZOPNI) v več točkah protiustaven. Prav tako je po mnenju sodišča tožilstvo za več kot dve leti “zamudilo” rok za vložitev tožbe za odvzem premoženja predsedniku SDS, kar je sicer večina pravnikov zatrjevala od samega začetka sojenja.

 

Sodišče je prav tako menilo, da je po razveljavitvi sodb v zadevi Patria odpadel sam osnovni razlog in obvezen zakonski predpogoj za pričetek finančne preiskave. “Ker ZOPNI dopušča, da tožilci arbitrarno odločajo, zoper katere državljane bodo vodili postopke, s tem nesorazmerno posega v svobodo posameznika. Ob vložitvi sodbe obstoj kakršnegakoli razloga za sum sploh ni več potreben, tako kot v konkretnem primeru, ko so bile vse odločbe kazenskega sodišča ob vložitvi tožbe na ustavnem sodišču razveljavljene,” je zapisalo že sodišče prve stopnje, višje sodišče pa je temu pritrdilo.
Furlanovi so se pritožili in pogoreli na celi črti, saj je višje sodišče v sklepu zapisalo: “Poziv višjemu sodišču, naj zavzame stališče o ustavno spornih členih, je brez podlage v zakonu. Sodišča prve stopnje so pri uporabi prava avtonomna, o ustavni skladnosti izpostavljenih določil ZOPNI pa bo odločilo Ustavno sodišče RS.” Višje sodišče je ob tem še dodalo: “Pritožbeni razlogi niso utemeljeni in ker sodišče v pritožbenem postopku ni našlo kršitev, na katere pazi po uradni dolžnosti, je pritožbo zavrnilo in izpodbijali sklep o prekinitvi postopka potrdilo,” je še zapisano v sklepu višjega sodišča.

Besedo “zamudilo” pri vložitvi tožbe smo dali v narekovaj, saj je povsem očitno, da so tožilci Harija Furlana dve leti po končani in celo podaljšani finančni preiskavi odlašali z vložitvijo tožbe zato, da bi tudi ta zrežirana afera pokrila predvolilni čas. Če bi jo vložili takoj, bi se prazne obtožbe razčistile do volitev. A tožilci so vedeli, da so obtožbe privlečene za lase še bolj kot v zadevi Patria in da bodo na koncu na sodišču padle. Zato so kljub jasnemu zakonskemu členu dve leti odlašali z vložitvijo obtožnice in načrtovali proces ravno pred tokratnimi državnozborskimi volitvami.

Iz sodne palače so zadnje mesece curljale informacije o tem, kako se na posamezne sodnice izvajajo pritiski. Ker jih nismo mogli 100-odstotno preveriti, zaenkrat imen ne navajamo.  Je pa tudi iz priloženega sklepa vidno, da sta se kar dve sodnici skušali izločiti iz sojenja.

Ob pravkar opisanem dejstvu je jasno, zakaj je levica tako nervozna in zakaj skuša sedaj med drugim reciklirati staro afero z vrnjenim kreditom Dijane Đuđić za stranko SDS. Nikoli doslej namreč še niso uspeli zmagati na pošten način, vse od leta 2008 naprej jim to uspeva zgolj z zlorabo pravosodja in represivnih organov.

Ker jim je že leta 2015 skrbno načrtovan scenarij padel v vodo, ankete pa kažejo prepričljivo zmago SDS, so sklenili, da bodo naredili VSE, da Janša ne zmaga. O tem je nedavno nekoliko preveč iskreno spregovoril eden njihovih ključnih udarnikov, ljubljanski župan Zoran Janković. SDS bi mu lahko poslala zahvalo za pravočasno opozorilo. Hkrati pa poskrbela za varnost svojih kandidatov in predvsem svojega predsednika. Beseda VSE ne pomeni zgolj laganja in podtikanja v režimskih medijih ter zlorabo pravosodja. Nenazadnje sta Janši s smrtjo doslej že javno grozila tako policijski funkcionar Zlatko Gomilšek kot nekdanji šef Udbe Janez Zemljarič. Oba nekaznovano.

demokracija.si

 • SmashFascism

  Kje ste levi fašisti?

  • primsek

   levi fašizem so si izmislili boljševiki za socialdemokrate. da je janšari to uporabil na mitingu, na katerem si ni upal priti, ker je bilo zraven 20 000 ljudi proti njemu, je nekako tipično. pozabil je, da je bil prej boljševik in da je odkar je ukradel Pučniku stranko, socialdemokrat, vsaj po imenu. ker je tudi shizofrenik na tabletkah, se mu je potem vse pomešalo : z nekdanje pozicije boljševika je napadel samega sebe kot socialdemokrata. strel v koleno, čeprav on ima tam možgane, izpod čela mu silijo preko mehkega tiča proti podplatom, to je razsuti tovor, ki so ga razdrobili antipsihotiki

   • montyamp

    Daj križar ne bluzi .
    Pučnik je , ko je zbolel , dal stranko v vodenje Janši , ker je vedel da se bo kot kleni Slovenec z demokratičnimi orodji boril proti morilsko ovaduški udbopartijsko krivosodni murglosrbiji .
    Panika u murglama , prihaja SDS .

   • Vesuvius Vesuvius

    A si njegov osebni zdravnik, da tako dobro poznaš njegovo zdravstveno stanje. Zamisli se kaj ti je tako slabega naredil, razen velikih zaslug da smo samostojna Slovenija in da ti in jaz lahko še mirno živiva. Ne rabiš ga imeti rad. Jaz osebno se čudim, da lahko še vedno zdrži vse te pritiske in to že od leta 1983. Verjemi mi, da ni zdravil na svetu, ki bi človeku, ki je moral toliko pretrpeti kot g. Janša v tako dolgem obdobju kaj pomagala. Pokonci ga drži velika odgovornost do Slovenije in njenih prebivalcev, njegov literarni svet in njegova družina ne pa to kar ti navajaš.

   • Fosa Stefan

    nekdo je napisal in jaz se strinjam 100%

    Nasledniki komunistične partije v pravi luči: “Mi vse ukrademo na svetu, zato vse to je naša last, najlažje delavcu in kmetu, ker imamo tu pač mi oblast!”

    kdo in kako je “rešil” Slovenijo
    pred okupatorji, bi si lahko zavrteli novo Internacionalo, ki se začne s
    slikami žrtev komunistov in njihovih grobišč. “Vstanite
    v luč in blišč odeti, ki jarem vas teži zlata. Zdaj zvezda rdeča spet nam
    sveti, nas kliče spet krvava sla. Sledi pravičnosti razbijmo, do tal naj
    rop jo naš požge, do konca z davki jih odrimo, vzemimo vse, vzemimo vse!”

  • SIMON ROZIC

   Kje? Na “cekretu,”, tam kamor spadajo!

   • Franc Šink

    Še bomo scali po njih še.

 • Amerikanc

  Proti osamosvojitvena hobotnica, ki združuje udbopartijske sodnike, udbo in ostanke slovenskih Yugogeneralov ter kvazi umetnike, jih je končno dobila po prstih. Malo bojo še cvilili, da jim slučajno ne bi “porezali” extra nezasluženih penzij, a kaj dosti moči očitno nimajo več. Na jesen življenja lahko uživajo edino še v Dražgoški bitki Lare Janković.

 • Hun

  Jansa je kot don Vito Corleone..Ustavne sodnike ma v zepu

  • Fosa Stefan

   nekdo je napisal za tvoje ogledalo

   . “Že tajkuni so zbrani, v zadnji rop zdaj že hite, da z internacionalo nov plen si pribore. Prav nihče nam nič ne more.”

   “Kakšen zakon, kakšen red, vse kar vidite, je naše, nam dal je Forum nov zalet. Sami pišemo zakone in sodimo, kot se nam zdi.”

   “ropajte zdaj bratje urno, dokler se ljudstvo ne zbudi” je slika zlate železnice, ki jo “obljublja” projekt drugi tir.
   Znano pa je, da omrežje tajkunsko-gospodarskega Foruma 21 (omenjen tudi zgoraj
   v novi Internacionali), ki ga je ustanovil komunist Milan Kučan, stoji za
   pregrešno drago državno investicijo drugi tir, ki bi jo plačali
   davkoplačevalci, nekdo pa bi pri tem mastno zaslužil.

   • Hun

    ne pomaga ti demokracija, ce ni integritete.z.rezimim oz. postenim nadzorom ni nc narobe..ne krade in ne zapira nepo steno rezim al lepse nadzor ampak clovek

 • Anton

  ojoj sedaj pa čakam da bo kak levak tvitnu, češ da so naša sodišča postala janšistična.
  sarkazem press

  • Krtača 20

   Naša sodišča so postala janšistična. Zadovoljen?

   • SIMON ROZIC

    Nekaj novega v naši socialistični vukojebini!? Ali si jih preštel
    ali se ti je samo morasto sanjalo….

 • piko8

  SDS in g. Janez Jannša sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke!!!!
  Samo tako se bomo znebili in izsušili močvirje, ki ga je naredila rdeča golazen pod vodstvom krvavorokca milana kučana!!!
  VSI NA VOLITVE IN VOLIT SDS IN g. JANEZA JANŠO ZA BOLJŠI JUTRI SLOVENK IN SLOVENCEV!!!!

 • PIA PlA

  Odlično, zdaj se že sodniki bojijo, da bo Janša prišel na oblast in si ne upajo več soditi po navodilu iz Murgel.

 • Joško

  Mislim,da bo minister Klemenčič že danes uvedel notranjo revizijo na sodišču.

  • SIMON ROZIC

   Ne verjamem, ker se zapit in zadrogiran vali nekje okoli
   ženine graščine in moleduje, naj ga sprejme!…
   Nisem ga videl že kašna dva meseca (sicer ga ne pogrešam,
   ker je brez vrednosti), predvidevam pa, da si išče službo
   preko bivšega bančnega guvernerja Jazbeca , kateremu je kljub
   nesposobnosti uredil sanjsko službo, njega samega pa so v
   EU kar “odjebali” ! Že vedo zakaj!!!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Ankete?

 • xtc

  Levakom AFERE vse bolj postajajo mušji prdci,ki jih bodo povozili-njihova glavna težava je to,da so se z NLB in pralce jasno začeli zanimati ZDA -CIA in NSA tule se Kučan 6 Co lahko hitro znajdejo na 2wanted” listi CIE ali NSA,kaj to pomeni pa se ve.

  • Hun

   kaj ko ne zna noben anglesk govort u SDS kako se boste pa zmenil…Trump bo dju- Melanny They speak worse then you

   • SIMON ROZIC

    No, saj če bo zmagali levaki, potem lahko
    odpremo nove izobraževalne centre za pisanje
    in čitanje, saj ničesar od tega ne obvladajo…
    Zanje delajo napol pismeni svetovalci za velik
    denar (naš, seveda!) in potem si malo “potalajo”,
    -po sistemu: jaz tebi, ti meni !

    • Hun

     se huj je ce zmagajo desnaki pa vse pustijo tko k je …

     • SIMON ROZIC

      Rehabilitacija zafurane države bo dolgo trajala!
      Najprej se moramo rešit državnih parazitov (klovnov,
      frustratov, starih mam in ljubljenčkov F21, pa glumačev
      in odsluženih borcev in dementnih bančnikov)
      Vse ostalo se bo uredilo samo od sebe v zadovoljstvo vseh,
      tudi tebe, strašni Hun!

     • AlternativaZaSlovenijo

      Mission impossible. To lahko naredi samo narava in ta deluje 100%. Svojo nalogo bo opravila slej ko prej. Slej ko prej pride pozitivna selekcija.

  • SIMON ROZIC

   To bi edino nekaj veljalo !!!! Za “vklenjenimi forumaši”, bi naša dežela
   hitro okrevala!

 • po Titu Tit

  ne razumem, kako lahko napadajo največjega poštenjaka : tudi če je denar Đurićeve res kriminalnega izvora, ga je Ivan Janez vrnil in potem je vse v redu, vsaj za nekoga, ki ni levakarsko glup. Janša je nedolžen in spet bo treba sestaviti Odbor, Primc ima zdaj več časa in naj z Vilijem Kovačičem v mestu opankovića dela reklamo za SDS, mi vsi bomo prišli pa v avtobusih podpirati akcije v korist in podporo Janši

 • Mojca pokraculja

  Hm, samo še ubijejo ga lahko? V imenu demokracije, kakopak.

  • Franc Šink

   Tudi od tu mu grozi nevarnost. Komunistu nikoli ne smeš verjeti.

 • Krtača 20

  Torej se je spet izvlekel zaradi procesnih napak in ne zato ker bi bil nedolžen.

  • SmashFascism

   .Slabo bereš, še težje razumeš. Vidiš le tisto, kar si želiš:
   “Okrožno sodišče je presodilo, da je Zakon o odvzemu premoženja nezakonitega izvora (ZOPNI) v več točkah protiustaven.”

   • Krtača 20

    Procesne napake torej.

    • SmashFascism

     To ni napaka v postopku ampak napaka o rabi materialnega prava..

  • Zalka

   Sej ti tud nisi več nedolžen, čez tebe je šlo 20 miljonov krtač.

 • Aleksander Andolšek

  Višje sodišče zavrne sodbo nižjega sodišča, meni to izgleda, kot da bi se dva policaja ob nesreči kregala, kdo je kriv za prometni prekršek.

  • dob

   Zadel si v samo bistvo problema zakonodaje pri nas!
   Videti je, da je Zakon o obnašanju v cestnem prometu – natančneje predpisana vožnja po desni strani ceste – v Sloveniji edini zakon, ki se ga vsi enako držimo, ker velja za vse enako. In nima sto petdeset možnih interpretacij, ampak samo eno.

   Iz tega modela razmišljanja nam hitro postane jasno, kakšen “promet” se odvija v polju politike, države, gospodarstva, poslovanja, v financah…. v zdravstvu, pri izobraževanju, pri dogovarjanju s preostalim svetom, ki ta pravila razumejo drugače kot mi, in od nas pričakujejo, da bomo vozili po isti strani ceste kot oni.

  • Mojca pokraculja

   Izgleda tako, v resnici gre pa takole:
   Prvi policaj(nižje sodišče) brez dvoma ugotovi kdo je kriv oziroma kdo je nedolžen. Toda tega zavestno noče priznati in pripiše krivdo nedolžnemu. Če si nedolžen pravi “krivcu” izkoristi pravna sredstva. Drugi policaj (višje sodišče), ki vse to itak že ve zakaj in kako je bil nedolžen spoznan za krivega, mora zaradi vtisa pravne države, napako popraviti tako, da prepusti zadevo v ponovno odločanje nižjemu policaju.
   Perpetuum…

 • Peter Lončič

  Levičarji več ne vedo kako bi se znebil JJ. Ne uspeva jim več ni. Na volitvah junija bodo doživeli hladen tuš. SDS bo zmagala.

  • SIMON ROZIC

   Opazuj: edini program, ki ga levi siromaki imajo
   so bebave obljube in napadanje JJ. Pravi asi!
   Nič ne povedo, kdaj bomo dolgove vrnili iz težkih
   zadolžitev SMC vlade…

 • montyamp

  Panika u murglama , prihaja SDS .

 • montyamp

  Sodniki trgajo udbovske ketne .
  Cene hišam v Murglah padajo .

 • Caetano

  Upam, da bodo tokrat res Murgle dobile svoj lasten ”veliki pok”.

 • FORT WORTH

  LEVAKI GOTOVI STE !!
  Kdor drugemu jamo koplje SAM vanjo pade.
  Hehehe

 • Stajerka

  lewakom se fuzla……kaj je bil včeraj v Lublani alarm I. stopnje, nevarnosti atomske bombe???……ker je policija lewakom odpelala 2 volilca/migranta…..PRAVILNO dejanje policije……KJE je Ahmed bi moralo bit 1. vprašanje na VSAKEM soočenju???

  • Edi Puc

   .. prav si napisala

  • šmentanamuha

   Aja, kaj pa je bilo to, lahko malo več poveš. Nisem nikjer zasledila.

 • slosin

  levičarje je treba sfukat…

  • SmashFascism

   Še pred 3.6…..

   • slosin

    do 3.6. bomo še potrpel…potem pa milom ili silom…

  • bolimeđoko

   Kako pa jih boš – no… in s čim?

 • Cvetko Gavrič

  odlično za JANŠO zdaj še mora samo zmagat in počasi dati zapirat leve ali dolnjeleve,gornjeleve,srednjeleve BEDAKE da bo mir na slovenski politični sceni. pa naj ne pozabi Morendorferja….KI MU PODTIKA MARSIKAJ…reši se ga enkrat za vselej tak je ogaben

  • ljubinica

   Modeldorfer gre po 3. juniju v pozabo.
   Ni vreden, da ga kdo “sodno preganja”.
   Naj se vrne h kahlam ….

 • Franc Šink

  Naj mi hudiča že nekdo razloži kaj je Janša storil da mu nikakor ne dajo miru.

  • Peter Lončič

   Leta 1991 se jim je postavil po robu in jim hotel ukiniti privilegije, ki so si jih sami dodelili. Te volitve bo pa zmagal. S prevaro in lažmi pač ne moreš v nedogled vladati. Enkrat je konec. Tudi moj glas SDS ima.

   • Franc Šink

    Moj glas tudi

    • test

     pri nas ima sds zagotovljene vsaj 4 glasove!

     • Franc Šink

      Bravo!

     • Tone

      Ali boste po volitvah na Novi objavljali pofotografirane glasovnice?

   • Kučko pod pručko

    4 x za SDS in Janšo tudi iz naše družine!!!

  • von Rhein

   Izdal je Kučana,s tem pa ponižal klan.

 • Janez Lesar

  Novica bo zagotovo Top News na vseh MSM medijih. #Kos-press

 • Peter Lončič

  Saj vsi politični pregoni proti Janezu Janši so padli. Evidentno je bilo videno, da so vsi politično motivirani. Zato pa bo SDS in JJ na volitvah 3. junija zmagal. Te krive obtožbe in napadi nanj, so dobili kontra učinek. Tudi jaz bom tokrat glasoval za SDS.

  • Tone

   Normalno, da so vsi politični pregoni proti Janezu Janši padli, saj imamo popolnoma nesposobno in skorumpirano sodstvo. Od krivosodja kaj drugega tako ni bilo za pričakovati.

  • Olga2345

   Pri nas vsi!

 • WatsonForus

  Katera že po vrsti!? Levaki pa v jok in na drevo!

 • Beli Sneg

  Ko so vlagali obtožnice se je na radiu in TV obljavljalo vsaka poročila: JJ in njegovo nezakonito pridobljeno premoženje.
  Zdaj je pa rdeča presstitucija kar utihnila. Zakaj neki?
  Je pa nekaj neverjetnega, da je sodnija pred volitvami izdala sodbo, ki je v korist JJ.

  • ljubinica

   Res. Mogoce se pa casi vendarle spreminjajo.
   Vedno vec ljudi vidi, da v skorumpirani “smrdljivi luknji” ni mogoce ziveti …..

 • Janez Smodis

  Na vse načine ga želijo odkrižat in to po naročilu tistih ,ki se bojijo da bi Janša zavladal in jih upravičeno strpal na Dob

 • bolimeđoko

  Kje pa se skriva Krtačnik20 ? Že čisti poscane cekrete?

  • Krtača 20

   Kle sm. Gledam kako vam prhaja.

 • Kučko pod pručko

  Samo še dobra dva tedna do osvoboditve

  Maja bo ravnokar konec in 3. junij je pred vrati. Z vsakim dnem, ko smo bližje pravi osvoboditvi Slovenije izpod zločinskega škorjna murgelske komunistične bande, je panika v njihovih vrstah vse večja. Poniju se grejejo drati v njegovi pokvarjeni buči. Poln sovraštva do domoljubov, demokratov, predvsem pa do največje ovire, ki mu preprečuje, da bi še nemoteno kradel do konca svojih dni, študira, kako bi demokratični Sloveniji še enkrat ukradel zmago na volitvah.

  Janša, junak osamosvojitve je veleizdajalcu slovenskega naroda trn v peti. Zato moramo biti še kako previdni, kajti zloba, ki prihaja iz Murgel, je brezmejna. Ne pozna niti najmanjšega usmiljenja, ampak udari po nasprotnikih z vso silo. To je specialist za fizične likvidacije zelo jasno napovedal že leta 1994, ko je grozil svojim nasprotnikom na poslanskem večeru Boruta Pahorja v Novi Gorici. Konec koncev pa je le malo prej zaradi istih nagibov končal svoje življenje dobrotnik Ivek.

  Kučanu gori pod nogami, predvsem pa pod njegovo nenasitno ritjo. Ve, da se bo z zamenjavo oblasti naredil red v sodstvu, da bodo njegove lutke odfrčale s sodišč in da bomo iz krivosodja končno dobili pravosodje. Takrat bomo razčistili vse okrog njegove veleizdaje, zaradi katere bi ga morali že zdavnaj postaviti pred strelski vod. Tresejo se hlače tudi Farmacevtkoviću, ki bo s svojima mulcema prvi zasedel celico na Dobu. In trepeta na stotine mafiji podvrženik sodnikov, tožilcev in ostalih nasprotnikom demokracije, ki Kratkonogemu že destletja pomagajo uničevati Slovenijo!!!

 • ljubinica

  In Furlana, totalnega skorumpiranca, so pred kratkim ponovno potrdili ….

 • lado

  SLOVENCI !!!! gremo 25maja na kongr.trg ” pozdravit z priboljški ” rdećo morilsko zvezdo !!!! 3.junija pa vsi na volitve,volimo SDS IN desne stranke , ker mamo DOSTI KOMUNIZMA !!! DA NAŠI VNUKI IN NAŠI ZANAMCI ZAŽIVIJO BREZ STRAHA IN TAKO ,KOT SMO PO PLEBISCITU HOTELI !!!!! A BO ŠLO !!!???????

  • Marjan

   Zaćepi retardu jedan

   • Marjan

    Govori zase, opica sizofrena.

    @disqus_O5OfUw0KEu:disqus
    Sorry moj “levi mini me” je malo popizdijot :)

   • Stlines

    Nauči se slovensko potem pa komentiraj. Če nimaš pameti pa izvoli v svojo rodno vas!!!

  • Olga2345

   BO!

  • totex39

   Najbolje bi bilo, da se jim ta bedarija prepreči, kar bi bilo za njih še večji šok.

 • Marjan

  Admin ti mene ne moreš blokirat. Če misliš, da me lahko se motiš. Zdej bom šele začel.

  hahahahahahhahah

  • Marjan

   ne, psihopata res ne mores blokirat. lahko pa ga vgradis z mrezami ter nato analiziras kot opice v zivalskem vrtu. Torej, zelis banano?

   • Marjan

    Vem, tvoja mama ali hčerka primata mojo banano vsak dan.

    hahahahahah

    • francelj3

     Prosim za razlago, kaj pomeni “primata” (najbrž bo kaj v zvezi s primati, to se pravi opicami). In še odgovor, kakšne nacionalnosti je Marjan.

    • Marjan

     Saj razumem primatek, homosapiens bo poskrbel zate in tvoje banane, tudi ce jih bos vstavljal rektalno …. sizofrenicna opica

    • xtc

     He,he,he ,to bi se smejali ,ko bi črvička videli,verjetno bi ti rekli ,če jim ga odstopiš,da gredo z njim klene lovit.

  • Soave

   Zabavaj se. Kozel trapasti . Pa kaj pametnega napiši.
   Takele cvetke trosiš ?
   ” Zaćepi retardu jedan “

   • Peter

    Spet išče pozornost.
    Najhuje ga lahko prizadeneš s tem,da ga ignoriraš, lajavčka, no.

    Boš videla, kaj se mu bo šele zdaj utrgalo, hehe.
    Rečeš hop, pa skoči, no.

    • Soave

     Ja. . . . hm. . . . . . potem pa ne bom videla kako skače ?

     • Peter

      Že po pismenosti vidiš s kom imaš opravka. Lahko ga vgradiš z žico, pravi. Kot vgradiš železo v beton v njegovi betici, no.

     • Soave

      Pol pa res samo blokada pomaga.

  • Janez

   Te bom pa jaz,če te ne more admin

 • totex39

  Komunisti, hočejo Janšo še na vsak način uničiti in pred volitvami samo iščejo, kar bi mu lahko škodilo, čeprav dajejo v javnost same laži, jim ne bo več nič uspelo.
  Upam, da so volivci spoznali lažnivo oblast, ki nam v noben primeru ne more več vladati.

  • Marjan

   Janšisti kaki volivci? Meni se zdi kot da vi ne živite na tem planetu. Naročite se za pregled pri Dr. Janshi. On zna takim pomagati.

   • xtc

    Ja leve bo pregledfal in dal seznam Orbanu ,da vas počipira.

   • test

    Kdo je Dr. Jansha? Glede na to, da se spodaj sam s sabo menis kot kasen blaznes se mi zdi, da kvecjemu ti rabis pomoc :D

   • Marjan

    Dr. Jansha bo pomagal nama, ti moj levi idiot

   • Valentina

    Marjan na tvoje vprašanje o volivcih, izgleda ti nisi volilec, ampak si VOL od levice in si malo levičarsko premaknjen?!
    Pojdi v murgle na pregled k svojemu poglavarju murglbajsekov. On ti ne bo znal nič kaj pomagati, lahko pa te potolaži in ti namesto lizike, da kako rdečo zvezdo v obliki šiptarskega sladoleda in striženje pri Šamiju.
    Vsekakor levičarji bolj sodijo med ovce (mmmeee!!!) kot vole. Ampak zaradi mene si lahko tudi vol. Vse se ve za kaj se gre!!!!

 • Antišiptar

  Po volitvah to levuharsko bando zgonit.

  • totex39

   To je tudi pogoj, napake se ne smejo ponoviti, čeprav bo trajalo kar nekaj časa, ker so vsepovsod nagrmadeni.

   • joza joza13

    Ja, se strinjam. Hitrost normalizacije Slovenije je odvisna od št (deleža) prejetih glasov…

    Zelo sem zadovoljen, da se mandat tej vladi izteka. Ne pozabiti, da je imela levica ustavno večino – zmožni so bili še večjo štalo zakuhati…tiktak tik tak …

    • test

     Kaj se niso zakuhali dovolj velike?? Oitno ste se ze podporniki desnice pocasi zaceli kuhat v tej vreli kasi. Slovenija ne da je stala, ampak drzava, ki je v totalnem razsulu in kaosu. To opazis ocitno sele takrat, ko si distanciran iz Slovenije …Slovenija je en zivi obup na vseh ravneh zacensi z gospodarstvom. Nobene strategije, visokosolski centri, ki bi se naj ukvarjali z bazicnim in aplikativnim razvojnim delom, so prakticno nezaznavni, raziskovalci pa se zivijo v nekem tretjjem svetu medtem ko slovenska industrija ni niti na nivoju industrializacije 3.0. Razen Pipistrela, DaveSofta in se nekaj malenkosti se v drzavi ne dogaja nic. En kup liferantov polizdelkov pa samo caka na odstrel, ki se b zgodij najkasneje takrat, ko pride Tesla z modelom 3 v EU, poleg pa se Korejci in Kitajci z nizje cenovnimi e-avti. Zdravstvo je v taksni riti, da hodim raje v Grasko bolnico, kot pa v MB. Pravosodje oz. krivosodje pa je tako vrh absurdov. Celo drzavo je potrebno resitirat in bojim se, da JJ caka v naslednjem mandatu pekel!

     • joza joza13

      Klobuk dol, povsem imaš prav.
      Moja misel je itak bila, da imamo štalo. Mogoče jo je pa z nerazsodno ustavno večino še poglobiti… Še huje, kot danes, bi lahko bilo le, če v Slovenijii ne bi imeli več nobenega upanja. Trenutno ga še majčkeno imamo…

      Pekel pa bo hud! in tudi… en mandat bo premalo!
      Pred časom je bilo govora o Drugi republiki.?! Ob tej mafiji ti lahko resnično pride na misel ideja o “požgani zemlji” – tudi staro bajto se velikokrat bolj splača podreti in na novo zgraditi, kot staro obnavljati.

 • Osti jarej

  Prostozidarji ali masoni so smet človeštva, ustvarjeni, da bi mu vladali.Njim nobeno bogastvo ni dovolj, zadovoljni bodo šele, ko bodo vladali celemu svetu. Za mnoge prostozidarske hlapce ljudje sploh ne vedo, si celo niso predstavljali, da bi to lahko bili. Eden od teh izrodkov je tudi “slavni” filmski igralec, ki ima še bolj slavno filmsko igralko za soprogo, ta pa je lažno operirala dojke in še kaj, da je dobila veliko denarja za reklamo farmaciji. Brad Pitt. Da bi dobili vpogled v celotno svetovno kriminalno združbo, bo treba še malo počakati, kajti firma Ancestry je šele najavila, da bo objavila celoten seznam. Ampak za mnoge vemo, za še več njih pa bomo šokirani. Da je Angleška kraljica vemo skoraj vsi, nismo pa vedeli za Mozarta, Churchilla ali Oscarja Wildea. Tudi južni sosedje so precej šokirani, saj je na tem začetnem seznamu kar nekaj nepričakovanih oseb – Miroslav Krleža, Ivo Andrić, manjše pa je presenečenje ime pogoltni Karadžordžević. Pri nas so imena že dolgo znana, zato me čudi naivnost naroda, ki dovoli, da Janša in Kučan razdvajata narod, češ, midva zastopava različne svetovne religije. Kopiran delni seznam izgleda takole: //Prostozidarske lože med drugim upravljajo svetovno politiko.
  Med slovenskimi naj bi bili Janković, Janša, Pahor, Turk, Kučan, Kangler, Potočnik, Uran, Rupel, Drobnič, Bavčar… //. Pa veliko zabave ob njihovih lažeh!! /vir NSP, Izklop/

  http://beta.publishwall.si/bozan.zabjek/post/153965/prostozidarska-vrlina-je-zidanje-sovrastva

 • xtc

  Levi pa v jok in na palme,ter dretje na njih do onemoglosti.

 • MižekFiga

  Demokrati imamo samo eno možnost in “dolžnost” za Domovino.
  Moramo na volitve in moramo voliti t.i. “desno stranko” najbolje SDS, ker ne vomo kdo je podkupljen ali zastrašen do cilja – izginotja Slovenije.

  Nerad o tem pišem, samo pogubo nam bivši komunisti v zaledju zahrbtno pripravljajo. Türk in Ribičič ilegalno delujeta kot Kučanova politična vojščaka. Organizirata UDBO, Socialo in šolstvo (Pičkalo). Županković ima na skrbi “Srpsko legijo”. Ne vem (ali uganem) kdo je zadolžen za muslimansko proticivilno podtalno delovanje, ki ga kontrolirajo na RTV ali FDV ???

  Ne se bat, ker nsprotnikov ni veliko. Odločilen je izbor poslancev, ki bodo odločali v slovensko korist. Gremo, za Slovenijo odločamo na Volitvah.

  • večni srb

   Polarizacija je vedno večja od vsake posamezne stranke, desnica je VEDNO večja od SDS-a, isto velja za vse stranke na levi.

   Politika strank se spreminja, karakter volilcev pač ne.

 • Stajerka

  AUSTRIJANCIMA PREKIPELO: Posle najnovijeg napada migranta uvode drakonske mere i ubrzavaju deportacije
  AUSTRIJA 09.03.2018. 08:14h
  Austrijska koalicija desnice i krajnje desnice, na vlasti od decembra, izjavila je u četvrtak da ima podršku za svoju antiimigracijsku liniju, nakon što je Avganistanac priznao krivicu za napad nožem u Beču.
  https://www.kurir.rs/planeta/austrija/3009187/austrijancima-prekipelo-posle-najnovijeg-napada-migranta-uvode-drakonske-mere-i-ubrzavaju-deportacije

  • test

   Zakaj pa ne prilepis novice v nemscini?
   Kdo sploh razume to srbsko latovscino …

   • Stajerka

    e…..stric Google ti bo pomagal pri prevodu…..vseeno – al iz srbščine, nemščine ali kitajščine…..danes to res NE bi smel bit problem……prej kot jezik in prevod, je problem VSEBINA!!!

    • test

     Saj v tem je tezava, vsebina! Te namrec ne zasledim v nobenem avstrijskem mediju! Zato je drugic bolj smiselno lepit linke iz izvorne drzave, ne pa iz neke tretje, katere novinarji so kredibilni ravno toliko kot ljubljanski solatar

   • Marko K.

    Kdo pa si ti ki si polapismen in ki se pačiš nad latovščino?
    Ko te najde migrant boš hitro razumel srbsko latovščino, zraven citiral koran.
    Je pa čudno da taki kot si ti, ki je bolj podoben vsemu levičarskemu gnoju ob še tako vidnem dejstvu problemov z migranti raje obračate glavo stran in delate vse da Slovenija postane žrtev te migrantske drhali.
    Ampak pri levičarjih bi bilo iluzorno pričakovati da bi bilo kdaj kaj drugače, saj vsa levičarska ideologija ne vidi dalje od laži, sprenevedanja, ropanja, uničevanja, pa tudi pobijanja!!!!

 • Marjan

  Janšisti spet jaki in pametni preko interneta(večjih pičk on vas ni). Počasi postajate bedni.

  hahahahahahahahah

  • Asja

   Marjan ti si ena največjih levičarska pičk, ki smradi po Nova 24h. Si bednik od bednika in pravi levičarski gnoj ki se te lahko še levičarji sramujejo. Deluješ kot podrepnik ker vas je levičarske LUZERJE strah da bo nekdo v državi naredil red in vas poslal na smetišče zgodovine.
   In ti budala, marš na svoje LAŽNIVE levičarske medije in tam kot ovca kimaj svojim bedakom.
   Ta spletna stran je za ljudi ki z argumenti korektno pišejo in komentirajo.
   Ti pa kot levičarska BUDALA z svojim nizkim IQ tako in tako nisi sposoben razumeti razliko med lažjo in resnico in tvoj domet je le na živalskem nivoju ko gledaš kot bik v nova vrata in se vedno znova pretvarjaš da tudi kaj razumeš. Čisto podobno gnili umazani debilni levičarski propagandi!!!
   Strici iz ozadja se lahko zamislijo kakšne trape imajo v svojih vrstah. In vsa tvoje bednost ni vredna hahahahahah, ampak je bolj podobna FUJFEJFEJFEJFUJ. Prav za kozlat!!!

   • Marjan

    Jansha s takimi podporniki kot si ti ne rabi nasprotnikov. Sami sebi jamo kopljete.

    hahahahahahhaha

  • pupa

   Vsak dan smo močnejši. Imamo priprošnjike pri Bogu, ki molijo za slovenski narod, kot so Ivan Cankar, Rudolf Majster, Anton Martin Slomšek, Goreči škof Anton Vovk, Alojzij Šuštar, Franc Prešeren ,Franc Balantič, Alojzij Grozde, Danijel Halas, Filip Terčelj, Srečko Kosovel……… in nešteto drugih.

   • janez cepec

    uhke, de kešna zblojena ovca mol za vas (use 4 od sebe), za Prešernuga Fronca sm pa sigurn, de ne

 • Stajerka

  no……to je novica, ki jo v medijih težko najdeš…..

  https://www.youtube.com/watch?v=u023s3MOtKI

 • rrrrr

  Tudi slepa (daljinsko vodena) krivosodna kura včasih kakšeno zrno pravice najde. Ker je tako prav ali po naključju ?
  Ampak če mene vprašate, naše sodiščarice in sodiščarji nimajo nobenega ugleda, ne avtoritete in si ne zaslužijo nebenega spoštovanja več. Pa kakorkoli se že odločijo! Zapacane črne in sive halje, ki po šepetu ozadja obsojajo nedolžne (primeri, Uhernik, Jalševac, Krkovič, Crnkovič, Janša, itd., v letu 2017 še dr. M.. Novič), po drugi strani pa očitne kriminalce iz lastnih vrst izpuščajo ( primeri Kovačič, Balkanski trgovci z belo mrtjo, Jankovići&vsaj še nekaj tisoč rdečih razbojnikov, si sami prej zaslužijo galjotske veriga na svojih umazanih parkljih za kake četrt stoletja kot pa aplavz nad to odločitvijo..
  Ob sramotni seriji zlorab pravosodja v zadnjih 80 letih za potrebe znova Vstalega Broza in njegovih dednih apostolov zlodejeve rdeče religije, tudi tej, pravilni in pravični odločitvi ne morem ploskati.
  Ne verjamem, da so se sodiščarice tokrat prav odločile zato ker bi nenadoma začele spoštovati pravo, pravico in zakone. Bolj temu, da so jim poslušne in počepniške kurje ritkice vzdrhtele, ker se neizprosno približuje 3. junij…..No nekaj pameti pa le premorejo!

 • joza joza13

  Velika napaka Slo desnice v preteklosti je bila vsaj 10 let prepozna ustanovitev medija – NOVA 24 TV.
  Ne vem kaj so pričakovali, da jim bo don mali mafijozo svoje medije izpustil iz rok? Saj don mali mafijozo ni toliko neumen, kot je pokvarjen!!!

 • MižekFiga

  Praktično največja politična pizdarija je KOLEKTIVNA ODGOVORNOST.
  Kdo in zakaj se skriva za tem, Vam pripoveduje vsa bovejša politična odgovornost po letu 1991. Junaki demokratičnega časa Slovenije so isti, ki so Slovenijo pripeljali do današnjega roba preživetja. IN Vojska še metkov nima za kriminalno čistko vseh sedanjih barabonov.

 • aldin jahovic

  upam da Janši rata zmaga ko je vodu v letih 2004 do 2008 je bilo boljše zivet

  • janez cepec

   sanja svinja o koruzi

   • xtc

    Ja leve še posebej.

  • Marjan

   Zadolžil je SLO za 30 miljard, res lepo.

   hahahahahahah

  • večni srb

   Ljudje se nočejo spomniti slabih stvari. Vsekakor se je pravo zlo začelo šele po letu 2008, s Pahorjevo vlado, vendar je vse to nadaljevanje istega državnega terorja, ki traja že tam od leta 2000 naprej.

 • janez cepec

  prokleta banda sodniška komunajzarska, sami pokvarenjaki udbouci so tele sodniki. UPS, aja, sej so ljubljenmu vodji u njegovo korist dosodil. sori, poj so pa res tapravi fantje, sodjo po črki zakona, takeh se manka.

 • xtc

  Najbolj pomembno je to ,da JJ zmaga in nas potegne v blok Višegrajcev,kajti zelo nevarno je,da bodo v Nemčiji,Franciji,Belgiji v zelo kratkem času izbruhnili masovni upori muslimanov,kar bo zanetilo notranje vojne,posledično pa beg industrije in ekonomije v varne države,ki se bodo okrepile med tem ,ko bodo one regresirale.

  • janez cepec

   s kje s’ pa to prepisu, tole pa ni zrasl na tvojmu zeunku, si prenaumn

   • xtc

    Ja očitno misliš ,da smo vsi tak ko ti s stalnim naslovom v Begnah. H.

    • janez cepec

     ne, tvoj naslov je Polje-Studenc

     • xtc

      Tam je tvoj rugi allias Janez Sv

  • Krtača 20

   Teb se pa res vid da dalj od vaškega britofa nis nkol bil.

   • xtc

    Ja hodim gledat kam zakaplejo vas pos*** rdeče pleničarje,ki izginjate.

    • janez cepec

     pejd kdej u ZOO, u kletko z majmuni, boš med svoj’mi

     • xtc

      Opažam ,da na predelih kjer pokopljejo leve pos**** pleničarje,ki vse hitreje izginjate,plevel in trnje rasteta veliko hitreje kot drugot verjetno bo nekaj na plenicah,al pa vam direkt iz r**** žene.

     • Krtača 20

      To pomen da desn tud za gnoj niste dobr.

     • xtc

      Saj veš ,da plevel najbolje uspeva na d****.

     • Krtača 20

      Probite svoje vsaj z ritjo ven zakopavat, da bomo vsaj bicikle parkiral v ritn grabn. Vsaj za neki boste koristn.

     • xtc

      Sej zato so tud grobovi gošarjev tko zaraščeni.

   • janez cepec

    biu je biu, u Polju, na Studenc

    • xtc

     Vidim ,da poznaš tudi ostala letovišča kamor te dajo,ko nisi doma v Begnah.

    • Krtača 20

     Ja sam ni nč ven iz auta gledu k je bil u maric zaprt.

     • xtc

      Ti kolk verterjev pa te je vahtal v marici?

    • pupa

     Zdaj pa še to zaupaj, če sta v Polju na Studenc skupaj dolga leta tarok špilala. Še vedno je možno, da si imel drugega soigralca.

     • janez cepec

      ja sm, tvojga fotra, sam, de je biu on dol hospitaliziran, jest sm pa delu dol

     • pupa

      Tu si se pa fino zlagal moj oče obvlada samo briškolo, trešet in mogoče tudi moro, če veš kaj je to?

  • MižekFiga

   Pri naših (demokratih) ZELO velja LASTNINA proizvodnih naprav skupaj s plačevanjem zaposlenih.

   IN koliko je kvalificiranih musličev za napredno tehnološko proizvodnjo v EU (pometanje cest to ni). Tudi najbolj picajzlarske babnice se bodo naveličale “obrezanih”, HAHAHA.

   • Antišiptar

    Približno toliko, kot je polapismenih čefurjev, srbjancev , šiptarjev in bosancev. Socijalni paraziti, nesposobni, defektni paraziti.

    • večni srb

     A zato ste nam potomci hrvatov okupirali Piran,nuklearko in kraje ob meji?

 • Krtača 20

  Končno imata Janša pa Jankovič skupno točko – zastarane primere hahahahaha

  • Amerikanc

   Jankovič ima zastarano, IJJ pa še dokaj v kondiciji – lepo, mlado.

   • Krtača 20

    Ja no si pa z vedno novimi farmacevtkami pomaga. Če ni foušarije, je za vse dost. Kdo je pol na boljšem?

  • xtc

   Kaj tumbaš pleničar?
   JJ ima razsojeno. Zokun zastarano.
   Patrija je pa itaq propadla povsod po EU še v Avstriji,kjer sta bil Avstrijec ob sojen le davčne utaje,ker ni plačal davka.

  • garfi

   tudi Kangler je oproščen komunajzarskih obtožb-preko 20
   za zombi vstajnike je bil vse prej ko človek
   tako je, če je narod butast kot pravi mali murgelski prdec mk
   sedaj ko balkaniĆ-zoki v Ljubljani postavlja radarje je vse tiho in v redu

  • Marjan Srebre

   Se ne spomnem,da bi Janši tožilci strgali dokaze in jih metali v koš,kot to počnejo pri opankarju!!

 • Aron

  Pravosodje dela! Do jutri, ko bo spet krivosodje :)))

  • garfi

   tudi Kangler je oproščen komunajzarskih obtožb-preko 20
   za zombi vstajnike je bil vse prej ko človek
   tako je, če je narod butast kot pravi mali murgelski prdec mk
   sedaj ko balkaniĆ-zoki v Ljubljani postavlja radarje je vse tiho in v redu

  • sprehajalec

   Na Vrhovnem sodišču vseeno niso neki papki, kot jih najdež po okrajnih sodišč.kjer se stvari urejajo preko telefona in sodnice cvikajo lokalne badžote.

   • večni srb

    V resnici, niso nič boljši, ker jih tja pošiljajo iz nižjih sodišč in so torej isti ljudje, pravica se za Slovence začne šele na Evropskih sodiščih.

  • xtc

   Seveda ti bi kar po komunistično šeriatsko-ti kako kaj sekularni Iran?

 • garfi

  tudi Kangler je oproščen komunajzarskih obtožb-preko 20
  za zombi vstajnike je bil vse prej ko človek
  tako je, če je narod butast kot pravi mali murgelski prdec mk
  sedaj ko balkaniĆ-zoki v Ljubljani postavlja radarje je vse tiho in v redu

  • večni srb

   A obstajata samo Janša in Jankovič na tem svetu, z ostalimi se jim pa ni treba ukvarjat?

 • žogica

  Je Janez zadovoljen z našim krivosodjem?

  • garfi

   tudi Kangler je oproščen komunajzarskih obtožb-preko 20
   za zombi vstajnike je bil vse prej ko človek
   tako je, če je narod butast kot pravi mali murgelski prdec mk
   sedaj ko balkaniĆ-zoki v Ljubljani postavlja radarje je vse tiho in v redu

   • jovan jovan

    Sektaši ste zmeraj nekje zadaj. Časovna kapsula, zastala v l.1945. Radarji so v Ljubljani že nekaj mesecev.

    • stajerc5

     Cefurji so se veliko vec let kot radarji, nje, blic-blic, si ze slikan!!!

    • garfi

     udbomafijska sekta si ti pod nešteto imeni

   • žogica

    Super, samo, da ste vi zadovoljni z našim krivosodjem, do kdaj le? Radarji so čisto v redu, za take bebce, kot ste vi, so nujno potrebni…

  • slosin

   žogica, obrn ploščo, še je čas! A ne vidiš, da po 3.6 prihaja Janša….

   • Suljo

    Z komu pa misli iti v koalicijo

    • slosin

     kakšno neumno vprašanje…

    • janez cepec

     tud s hudičem, al pa udbovcem, sam, de pride na Ablast

    • tramal

     Neumneža kakeršen si ti ,noben odgovor nebi zadovoljil.

   • žogica

    Ti se pa res rad hecaš, super je to…., Janez se je prodal Madžarom…, Slovenci pa hočemo živeti v svobodni, demokratični Sloveniji, Janša nikoli več.

 • Vera

  Zlatkova mami je bila tršica članica ZKS , ki nas je po nedeljah kontrolirala ,kdo vse je bil pri ” rani sv.maši ” . Nismo se ustrašli, saj , če človek dela pošteno, se ne smeš bati nikogar ! Janša se ne boji nikogar, levaki se pa bojijo njega , ker vedo, da bo ” tošel zaprt ” za nepridiprave , ki ropajo slovenski narod .

 • večni srb

  Bravo Janša, moja največja želja je, da bi isti zakoni kot za njega veljali za vse Slovence.
  Iskreno, seveda ne bi smeli niti začeti takih postopkov, če pa so že tvegali kariero, je oprostila sodba edina pravilna odločitev sodišč, skorumpirani tožilci in sodniki bi morali pa zdaj odgovarjati pred nekim mednarodnim sodiščem. Ta del pri nas vedno izostane, zato ni čudno, da samo Janša ni nikoli nič kriv.

  • jovan jovan

   In Janković.

   • večni srb

    Jankovič je smrkavec, proti Janši so začeli vsaj desetkrat več postopkov. Naj streseta oba vse sodne papirje na mizo, pa bomo videi kdo ima večji kup dreka za pokazat. Ker to je vse navaden drek, ja vidiš, da se samo norca delajo, strici iz ozadja se pa režijo.

  • pupa

   Nekaj podobnega kot Janši se dogaja tudi Kanglerju, kot je povedal Gorenak je padlo že osemnajst od dvaindvajsetih tožb spisanih proti Kanglerju. Pisce takih konstruktov bo potrebno posebno nagraditi in mesto na Dobu in ne sme uiti za njih podla dejanja.

   • večni srb

    Če lahko to delajo Janši,potem se tudi za Kanglerja ne čudim in se sprašujem kaj delajo šele z vsemi ostalimi.

 • jovan jovan

  Zmagal? Saj je spet zastaralo! Ta je skoraj tako “enakopraven” kot romi. Da o ciganariji sodišč ne govorimo.

  • večni srb

   Prej bi rekel, da so mu sodili isti cigani.

 • Olga2345

  Vse, ki za za takšnimi političnimi procesi, je treba lustrirati in postaviti pred roko pravice!

 • vinko

  Še en veliki poraz levice. Obetajo se pozitivne spremembe na volitvah zdaj junija.

 • Marjan

  Jansha gre v arest po volitvah, zaradi pranja denarja(Snežič-Janša naveza).

  hahahahahahah

 • jovan jovan

  Zakaj sektaši nosite hozntregarje?! Da vam plenice gor držijo!

  • xtc

   Zopet eden pos*** rdeči pleničar,ki ga žulijo pos*** plenice in misli,da so vsi taki.

  • stajerc5

   Tega ti je pa sigurno “Cmrlj”, tvoj tovariski ciciban v vrtcu cisto na novo povedal, a ne, bucibucibuc!? Lepo se obrni in pridno spanckaj, drugace bo trsica huda in ne bo nic basike za papat!

  • tramal

   Zakaj srbini nosite ukrivljene čevlje spredaj .ZATO KER SE POTEM LAHKO KOT OPICE OBESITE NA VEJO Z GLAVI NAVZDOL.

 • ljubinica

  Presstitutska banda na MMC je novico objavila v rubriki Crna kronika.
  Seveda so ponovili nebuloze tozilstva … in npisali ķao da je zadeva padla samo zato, ker je bila prepozno vlozena …..
  Poslusala sem na radiu porocila ob 13h. Niti besede.
  Spomnimo se, kolikokrat in kako sovrazno so presstituti nabijali o Jansevem premozenju ….

  • večni srb

   Niso samo prepozno vložili ampak so tudi čakali, da se proti Janši dokončajo najprej eni procesi, preden so začeli druge. Kriminalizacija je včasih zelo dolgotrajen postopek, pri čemer morajo sodniki paziti na moralno opravičenost predlaganih sankcij, ki morajo delovati predvsem prevzgojno.
   Če bi mu obesili vse naenkrat, ki verjetno takoj klecnil pod težo lažnih ovadb,potem bi ga nekaj časa mučili in sicirali, nato pa bi bilo procesov tako ali drugače konec in mu ne bi mogli več nič. Zaaj, če ga lahko sfukajo tudi počasi, po koščkih, saj je smao človek, tudi če bo pravne bitke zdržal in mu ne bo prej zmanjkalo denarja, posledic na zdravje ne bo mogel nikoli sanirati, poznalo se bo še na njegovih otrokih.

  • janez cepec

   pa koji kurac je vaš ljubljeni kriminalc, de bi moral na poročilih poročat o vsaki nejgovi pizdariji, ki jo nardi. spada u črno kroniko, pa nč druzga. kot rečen, bo pa zdej povelič’vov pravosodje, k so sodil njemu u prid, drgač je pa ON ne priznaje ovaj sud, tko kot njegov vzornik Tito, če ne sodjo njemu u prid, so pa tko usi udbaši, pa komunajzarji. no ja, ON že ve, je biu tud komunajzar, u stvari še skoz je, sam ne okol govort

   • večni srb

    Janša je bil tudi predsednik Sveta Evrope, za nas so diplomatski odnosi s tujino izjemnega pomena, ker smo majhni in nam lahko škodijo že malenkosti, ko se trudimo na videz zgledat podobni razviti Evropi. Če bi si prišli gor, da je Slovenija danes samo še podalpska, ustaška ciganarija, bi vsi počasi prekinili poslovne in prijateljske odnose z nami.

    • janez cepec

     predsednik sveta EU ni neka jaka funkcija, EU tko vodjo birokrati, predsednik je biu pa načelu rotacije, k’ je bla glih SLO na vrst, če ne bi biu on, bi biu pa nekdo drug. upliva pa ni mu nobenga.

     • večni srb

      Mogoče res, ampak to je isto kot z ameriškimi predsedniki, vsake volitve štejejo kateri za povrstjo je novi, otroci pa se morajo v šolah učiti njihova imena ter od kdaj do kdaj so vladali. Tradicija pač, ki se vleče še odkar sta neprekinjene krvne verige zamenjala dva velika politična lobija. Tudi za Evropo lahko ugibamo kakšen vpliv so imele pro nemške vlade, glede na pro ruske in kako se je med tranzicijami spreminjala podoba Evrope. Zaradi vladavine potomcev nacistov, gre recimo zdaj britanija ven, pod ruskimi imperialisti, pa bomo mogoče dobili noter balkan in Turčijo.

     • janez cepec

      mau klamfaš, Janša ni biu izvolen za predsdnika EU, to je stvar rotacije in nepomembna funkcija

     • pupa

      Spet serješ klanfe. Janez Janša je bil izvoljen predsednik vlade Slovenije. Slovenija je na podlagi rotacije v Evopski politiki prapadalo mesto predsednika Sveta Evrope, ki je bilo dodeljeno takratnemu izvoljenemu predsedniku vlade Slovenije in ga je tudi uspešno opravljal s svojo celotno ekipo.

      Čestitke vsem!!!!!! Bili ste v ponos Sloveniji.!!!!!!!

    • stajerc5

     Duso dam za ustase med nami in Beooogradskim pasalukom! Tako se jih bojite, da lahko saj mirno spim. Te vase siptarsko-srbske “no go Zone” bomo pa po volitvah izbrisali bolj hitro kot ste se “ukrcavali” da spasite glavo v Kopru!

     • večni srb

      Super, potem si verjetno ponosen, ko so tvoji zemljaki zasedli že pol Pirana in Jorasu ter ostalim ukradli bajte.

      Katera pesem od Thompsona ti je najbolj všeč, povej nam vsem, da bomo vedeli kaj je zate dobro.

     • Marjan

      Sektaši mislijo, da so hrvatje njihovi bratje(mislim da je tukaj ljubezen enostranska).

      hahahahahaah

     • tramal

      Hrvati niso bratje ,so pa desetkrat bolj razgledani in pametni kot srbo šiptarji in slovenski komunajzerji.

     • Marjan

      Spet ena kukavica pametuje preko interneta, uživo pa pička. Whats new
      hahahahahha

     • stajerc5

      Cetnice, Slovenec sem, vecni Slovenec z celo svojo 250 let staro druzinsko knjigo. Vi, polturki seveda ne veste kaj je to, ampak, popolnoma preprosto: Tvoj sovraznik je moj prijatelj!
      Tiste dve zlice morja lahko pa sam popijes, samo ribe prej polovi!!!

     • Pjevač tuge

      IMA NEŠTO VRIJEDNIJE OD ZLATA. Pa si jo zavrti, sem romantik.

   • Vinko

    Koji kurac si pa ti cepec? Si res CEPEC, Janez pa kaj malo verjetno!
    Aja sem pozabu teslo in smrdeče seme poglavarja murglbajsekov.
    In se ve tudi ovca ki prisega na levičarsko enoumje sprijenega zločinca titeka in njegov veliki krvoločni trop …..

    • janez cepec

     ja tle si se pa mau zajebu, jest namreč, nism nkol prisegu na Titeka, tko kot vaš ljubljeni vodja, pravovern komunajzar, ki je njegov zvesti imitator in gojitel njegovga lika, večni predsednik, diktator u stranki, še maršal bi rad postov. boji se pa, de mu ne bi noge udrezal.
     kar se pa tiče semena, jest nimam veze z Murglami, ti pa gotov tud ne, tebe je fotr tko devu, de ga je na mizo zdrku, za ostalo so pa muhe poskrbele.

 • večni srb

  Je pa dejansko zanimiva primerjava med politikom Janšo in poslovnežem Jankovičem. Oba bolj prizadenejo procesi, usmerjeni proti dejavnosti, kjer sta šibkejša. Janši bolj škodijo poslovne transakcije, Jankoviču pa politični manevri. Iz tega bi se dalo sklepati, da sta oba solidna politika in poslovneža, vendar slaba diplomata in trgovca.

  Ne bi rad preveč primerjal jabolka in hruške, ampak dejstvo je, da se je Jnakovič bolje znašel v politiki zaradi poslovnih uspehov in Janša bolje v poslu, zaradi političnega ugleda.

 • mginko

  Ha, a v Sloveniji imamo tožilstvo. Ne – podružnico murgelske udbomafije.

 • črnaovca

  Lepo je biti vpliven, siromaku za nekaj sto EUR rubijo hišo

 • Pjevač tuge

  Glede zahvale Jankoviću pa samo tole.
  Zoki prišel bo dan ko se bomo Slovenski domoljubi res lepo in to na naš način zahvalili tebi in tvoji luštkani družinici za vse kar si storil v svoji karijeri…

  • Rožle

   .. in prišel bo dan..
   Ko bo Čelo počasi zapel o Zokanu kakšna frenda sta bla pri biznisu ..
   to bo še veselo ..

  • Rožle

   .. in prišel bo dan ..
   kako so morale farmacevtke tudi v Murglah čakati v vrsti za svoje preživetje …

 • Pjevač tuge

  Večni srb eno vprašanje zate. Prvo mesto brez judov v okupirani evropi med drugo svetovno vojno je bilo ?
  A. Zagreb
  B.Beograd
  C.Budimpešta

  • Rožle

   Po moje bi tole še najbolj obveščevalka vedela …

   • Pjevač tuge

    Ne upa pička od Golavška odgovort in zdaj pesni svoje klobase ker nima direktnega odgovora

 • tramal

  Slovensko pravosodje se boji kot komunist križa spustiti primer na evropsko sodišče ker ve da bi pogrnili na celi črti.Komunajzerji sami porazi so vas.Mešate drek ki ga potem sami dobite v rilec.

  • Pjevač tuge

   Pogoreli bi, tako kot Šivilija Alenka ko je kandidirala v Evropi.
   POLOM !

   • Rožle

    AVE NAŠI .!!!! .. pa to

    • Pjevač tuge

     Ave Rožle !!!
     Grem pod tuš, potem pa en tarock na valat.si pa počasi v službo…

     • Rožle

      Aha, tam si zdej …
      lepo

     • Pjevač tuge

      Šamaram na polno zadnji mesec tarock. 16000 nas je že gor…

     • Rožle

      .. sej veš, da jest ne gemblam ..

 • Republic Commando

  Lep dan je danes. Konec šihta, petek , sonce in nov poraz levih. :) Na pir bo treba :))

 • Pjevač tuge

  2.6. bomo zavestno kršili volilni molk in to povsod. Boli mene kurac če nas prijavijo ta rdeči !

  • Rožle

   Ti se samo podpiši kot
   Pjevač tuge
   ti bodo položmico poslal .. :)

   • Pjevač tuge

    Naš pjevač tuge nima niti za tortico. Sem zvrtal kaj je počel ko je bil animator v termah Doberna.
    SRAMOTA !

  • Krtača 20

   Ti si že zdej nezavesten.

 • Ivan Kubelj

  Zdaj se bojo šele tresle hlačke levih!!!

 • herman

  Lisjak se je spet izmazal.

  • xtc

   Nedolžen se nič ne izmaže,če je kriv ga po vseh dokazih obsodijo,če so dokazi FAKE je pač PUŠIONA,ke jih pri JJ NI razen ponaretih ste bogi,bogi.

  • if

   … je rekel herman in zginil v lisjakovem ponoru demokracije.

 • Tweety Bird

  Ma kaj mutite…to premoženja nezakonitega izvora je minornega pomena. Dejstvo je, da v času mandata Janeza Janše je bilo izpeljanih več kot 200 menedžerskih prevzemov, tudi zato, ker je voluhar leta 2004 zavrnili že pripravljeni zakon o prevzemih. Kapish?

 • Tweety Bird

  Zapomnite si eno… JJ postavlja interes svoje politične stranke in svoj lastni interes pred interes države. Zato ne sme nikoli več postati premier… Kapish?

  • pupa

   Če bi to bilo res kar pišeš, ne bi nikoli imeli slovenske države. Prav JJ in vsi ki so se mu postavili ob bok, so izpostavili svoja življenja za interes države oziroma vseh ki v tej državi živimo že skoraj trideset let. Je pa marsikaj drugače kot bi lahko bilo po zaslugi levega fašizma, ki mu samostojna Slovenija ni bila intimna opcija.

 • Tweety Bird

  Janez Janša vedno posega po polresnicah, manipulacijah, osebni diskreditaciji in propagandi. Išče notranje in zunanje sovražnike in v politiki ustvarja izredne razmere, da lažje doseže osebne in strankarske cilje. Namesto argumentov daje prednost politični lojalnosti in politični opredelitvi, ki jo je v času svojega vladanja kot vrhovno merilo povzdignil v medijih, gospodarstvu, kulturi, uradništvu, šolstvu, zdravstvu itd… Janeza NIKOLI več !!!… Kapish?

 • Antišiptar

  Nov učni program v osnovni šoli, prvi razred, prva ura, prva lekcija: dragi otroci, komunista je treba ubit. Nič ni narobe, ker komunist je morilec, lopov, hinavec, nategun, izdajalec lastnega naroda, izmeček. Komunist ni človek, je navadna pizda.

  • Tweety Bird

   Popravek:

   Nov učni program v osnovni šoli, prvi razred, prva ura, prva lekcija: dragi otroci, neodomobrance je treba ubit. Nič ni narobe, ker neodomobranec je morilec, lopov, hinavec, nategun, izdajalec lastnega naroda, izmeček. Neodomobranec ni človek, je navadna pizda.

   • Antišiptar

    Ooo lukec, spet nadure? A te rdečuhi za vrat držijo? Kaj boš pol, ko boste pušili kurac?

    • Tweety Bird

     Kurce pušite klerodesničarji. Učili ste se od vaških farjev :)

     • Antišiptar

      Lalala, mater, gusti vam podgane, da ne bodo vsi tvoji posti uzalud? Ajajaj….

  • Tone

   Pri nekem plemenu v brazilski džungli so domorodci misijonarju zagotovili, da pri njih ni več ljudožrcev, ker so včeraj zadnjega pojedli.

 • Antišiptar

  Si predstavljate fešto, ko se bo mali plavi končno stegnil?

 • Frank Novak

  Pa ne serte ga, tisto kar ima Jajo so drobtinice…
  Volil sem Jajota zato da bo zaprl meje muslimanskim migrantom.

  • Antišiptar

   Dej lukec nehi no

  • Antišiptar

   Lukec, kolk pa maš računalnikov v sobi?

 • Antišiptar

  Tako kot tisti poljski narodni heroj, ko so ga vprašali, kako se pocuti, ko ubije človeka. Pa desc čudno pogleda, nič jasno, pa pravi, jaz nisem morilec! Ubijam samo komunajzle pa levuharsko izdajalsko drhal.

 • Antišiptar

  Sam levuhar je res izrodek, majkemi. Kva so to eni low life primitivci, ne mores vrjet.

 • Antišiptar

  Pa una makarovicka, pa una bosanska kurvetina- pa sej tardec so vecinoma cefurji.

 • if

  JJ je spet povozil nedemokracijo, posledično tudi volilno telo, ki voli nedemokracijo! Zato JJ spet postaja dejstvo in simbol upora proti nedemokraciji.

  Patria nedemokracije je afera Patria, Janševa Patria je samostojna Slovenija.

  Napadan z vseh topov nedemokracije postaja junak slovenstva poudarjajoč smernice preživetja slovenskega naroda! Poudarjam slovenskega naroda, ne slovenskega državljana!

  JJ je Martin Krpan, ker lahko suvereno komunuicira z Dunajem in hkrati premaguje pritepenca Brdavsa, je Peter Klepec obrambe RS pred napadi migracij.

 • stajerc5

  Rolkam, pa rolkam, vse neka kanalizacija- blokirana! Imajo rdeci danes citalnico na Novi24 ali kaj!???
  Sele sredina meseca pa so tako zagnani, ne razumem… Se je F21 spufal ali kaj, da nimajo vec za piveka in cike in jim ne placujejo pravocasno? Eeeejjjjjj, budale rdece, ce ze nimajo za ta baksis, vam tudi nadure ne bodo placali! Mat kurja, yugovici so pa res samo za v graben dobri, saj veste, tista halbavtomatika…

 • xtc

  Kako huda je kriza pri levakih kaže tudi to,da niso sposobni spraviti nobene konkretno sodno končno instančne tožbe,sedaj je panika že taka in spisane neumnosti v odredbah mokrosanjsko želnih levakov take,da si jih že njihovi sodniki iz strahu pred tujino ne upajo več podpisati,tuji organi pa jih sploh več ne jemljejo resno ko gre za JJ.

 • Sodni dan

  Leve stranke imajo izredno slabo kampanjo letos. Plakati so obešeni samo za AB in SDS , razen na wc-jih kjer strašijo straniščniki. Cela predvolilna drama se suče samo okoli tega na kak način SDS nebo zmagala volitev. Sramota res , D nismo od Demokracije !

  • Kosobrin

   Tudi Šarec je odnehal in vrgel puško v koruzo. Kot da ne želi več v politiko.

   • Sodni dan

    Če si gledal soočenje učeraj si verjetno opazil, da vsi pogrevajo isto juho že 10 let, razen SLS in NSI. Vsi so proti SDS, Rjavc je bil smešen same njegove teme, arbitraža in pokojnine zmrznil je na celi črti! Alenka pa skos šušljala z SDjevim predstavnikom. Uglavnem komedija vse nam obljubljajo samo poraza SDS ne morejo kajti to so si sami krivi z njihovo pirovo politiko. Glas za SDS je glas za Slovenijo!

 • Kosobrin

  Naše sodišče vsem odpuša grehe. Levim in desnim. Prava slika priljubljenosti pride pa šele na dan volitev. To bo edina prava anketa!

  • Lustrator

   Res? katerim desnim pa? Doslej je samo aktivno sodelovalo prav pri vseh politično zrežiranih aferah proti opoziciji, ki so jih v fazi predno bi se znašle pred evropskim sodiščem, na hitro “ušuškali”.

 • žogica

  Glavno, da je Janez zadovoljen z našim krivosodjem, zato ne rabijo njegove ovce pred sodiščem kuriti sveč.

  • Lustrator

   Kdo pravi, da je z njim zadovoljen? Z izjemo Požarja, je SDS EDINA stranka na letošnjih volitvah, ki ima v svojem programu zapisano korenito reformo glavne rak rane slovenske družbe – pravosodja. Le to namreč ne dela napak, ki bi bile anomalija, ampak je napaka sistemski modus operandi, anomalija pa so razsodbe v katerih NI nikakršnih kršitev človekovih pravic. Moraš to občutiti tudi na lastni koži, da boš dojel?

   • žogica

    ….ima zapisano….., da je zapisano, je čisto premalo…. Sicer je pa Janezov glavni cilj maščevanje….želi se maščevati vsakemu in vsem, ker ni uspel v življenju in zato so krivi vsi drugi, samo on nič…., luzer bo večno luzer.

    • Lustrator

     To o čemer govoriš ni maščevanje, ampak uvedba pravne države. V pravni državi so vsi podporniki totalitarizma ostro kaznovani za svoja protidemokratična in protiustavna prizadevanja in stvari, ki vas ob lustraciji našega udbosodja čaka, so zelo mile proti tistemu, kar bi si za svoje 70 letno teptanje naroda po tem ko ste nad njim izvedli krvavi genocid, dejansko zaslužili že zgolj po principu zob za zob.

     • žogica

      Tako, kot sem napisala, luzer bo večno luzer in vi njegove prodane ovce… Izgleda, da hudo trpiš v svojem življenju (seveda ne verjamem), 70 let te že nekdo tepta…, torej si nesposoben sebi urediti življenje….

 • luckyss

  Spet ne govorimo o tem, da je tip nedolžen, ampak, da mu ni dokazano, so roki pretekli, ona kurvetina Đuđićeva je že skoraj diplomirana mati Terezija ipd. nebuloze..
  Normalen državljan pač ne bo volil teh idiotov…prav tako ne Jankoviča, oz tistih, ki jih ta mafijec podpira in ki je podoben model..

  • Lustrator

   To veš zato, ker si tudi sam podoben model kot Zorangutan? Za razliko od Šerifa zate sicer nimamo dokazov (da bi jih nato “pravosodje” uničilo) da si, ampak hej, to še ne pomeni da si nedolžen!

   Se zdaj zavedaš kakšno partijsko logiko tule javno razkazuješ?

  • Sodni dan

   Si pa res bogi, da voliš prvega, ki se ti pojavi nad pisoarjem v domači štariji!

   • luckyss

    Sicer ne bom volil, ker je to le za vas ovce…
    Bi bil pa vsak boljši kot “preverjeni kader….skorumpirani, naspidirani, željani izkopavanja kosti , zapriseženi mešanju dreka in megle…
    Slovenija rabi še naprej gospodarsko rast in nov veter na področju sociale, da bodo od te rasti imeli nekaj tudi delavci in upokojenci, ter ostali reveži…
    Torej Kopač Mrak v zapor ali penzijo, njeno stranko pa ven iz parlamenta..

    • xtc

     In to je povedala ovca ,ki jo dnevno striže in brije do golega pastir Milan.

     • luckyss

      Jebeš Milančka…ne vem zakaj vas je tako strah tega revčka ;))

     • xtc

      Saj vem ,da se mu mirno prepustiš ovca ,ko ovca.

     • luckyss

      Spet te nese v tiste vode…sem ti že nekajkrat povedal, da si poišči strokovno pomoč ali pa bodi vsaj “pametno” tiho..;)

     • xtc

      Saj vem ,da ti je nerodno ,da si kučanova ovčica,saj vemo levi ste otroci z posebnimi potrebami tako ,da rabite pastirja Milana.

     • luckyss

      Ja, ja..imaš prav…
      Sedaj pa spat, jutri pa v šolo..

     • xtc

      Seveda imam prav tako mora bit,da vas merka da se ne razletite ,ko ovce in izgubite,kje bo našel še kje take.

     • pupa

      Jutri ne bo treba v šolo imajo tršice prosto.

     • luckyss

      Sem mislil, da tiste s posebnimi potrebami šolajo tudi ob sobotah…

     • pupa

      Imajo tudi tvoje tršice prosto ,če si zabil.

     • luckyss

      Tam imajo verjetno varnostnike, ne tršic..

    • žogica

     Seveda boš volil, na levi je dosti izbire….

     • luckyss

      Če bi volil, bi Jelinčiča…
      Tip je inteligenten, sicer zaprisežen komunist kot JJ…..ima pa jasno stališče do števila migrantov, ki jih je dolžna sprejeti Slovenija…NOBENEGA!!!
      To vam govorim kot “levičar” in humanist..

     • žogica

      Zame je Jelinčič preveč radikalen, preveč nestrpen…., pač ni mi všeč. Glede migrantov pa verjamem, da se bo Evropa zganila, da se bo migrantska politika reševala znotraj EU, edino tak pristop bo učinkovit…..

     • luckyss

      Povej mi kje je nestrpnost v dejstvu, da ima mladec iz podsaharske Afrike v Sloveniji več ugodnosti kot naša mlada družina z otrokom ?!

     • žogica

      Pa ne, da verjameš SDSovim neblozam, ki si s tem nabirajo politične točke….

  • xtc

   Pa od kdaj si ti normalen državljan?Preberi svoje izdelke v večini normalnih držav bi bil na psihiatriji.

   • luckyss

    Če tukaj komentiram, verjetno nisem normalen ;))
    Govorim o tistih, ki bodo volili…nihče od teh ne bo volil te greznice..

 • Krtača 20

  Ampak še zdej mi desni ne znajo razložit, zakaj bi od vseh ljudi ki jih imam na izbiro volil lih bivšega arestanta? Kje je kle logika?

  • Sodni dan

   Ne rabiš noben te ne sili!

  • žogica

   Pri desnih ni logike, pri Orbanu in Janši je samo kimanje…. strinjam se ja-wol !

   • xtc

    Ne vem zakaj se ukvarjaš s tem kaj kdo počne–saj te ni prišel silit ,da moraš.

  • Lustrator

   Če veš kdo sodi, potem ti je lahko tudi jasno kdo vse je zaprt. pri nas je prav vse nasprotno – sodijo tisti, ki bi morali biti v najgloblji temnici zaradi svojega sistematičnega kršenja člvoekovih pravic in neposredne povezave z Globoko partijsko državo.

   Potrebuješ razloge? Poglej si državne statistike iz obdobja 2004-2008, reforme napovedane leta 2012 in program s katerim nastopajo na teh volitvah. Če si pismen, dodatnih razlogov ne boš potreboval.

  • xtc

   Težava je ,da je bil človek zaprt po krivem in da boš plačal mastno odškodnino tudi ti -osel.
   Preden blodite levaki, in delaz+te škodo jo dwelajte za svoj denar in svoje premoženje.

   • Krtača 20

    Ja ja. Pr vs so vsi čist po krivem obdolženi. Razlagi do đuđički k je na fafing zaslužla tri miljončke.

    • xtc

     Glej bebo,kaj JJ ali mene konkretno biriga,s čim si Đonđičeva služi denar,ki mi ga je posodila po legalno uverovljeni pogodbi?
     A je sedaj naloga kredito jemalca ukvarjati se s čim se kreditodajalec peča v svojih drugih poslih?
     Ne tumbaj osel.
     Sicer pa doklerje Đinđičeva posojala denar Kučanovim-Glaserji (PP) so hodili kar s kufrom po njega miljone pa ni bila zadeva sporna?

     • Krtača 20

      Tam je blo na faking. Ampak čist očitno se je spečal z mafijo in tak bi rad vladal? Malo morgen.

     • xtc

      A si ti mal blesav ali kaj?
      Kreditodajajemalec ni odgovoren za posle kreditodajalca,glej bebo pejt k nekemu pravniku ,da ti to razloži,sploh če so še obresti kredita v meji legalnega oz. legalnih-bančnih.
      Pri Glasserju je bilo enako-seveda ,ker je bil Glsser Kučanov tam to ni štelo tukaj pa-glej ne izpadaj osel.

     • Krtača 20

      Takole so zapisali na, PAZI! Nova24tv:
      Kako so lahko glasnik gospodarstva, če je njihov predsednik zadolžil Perutnino Ptuj do grla, in kako so lahko glasnik razvoja regije, če pa je takrat Perutnina Ptuj preživela le zaradi sumljive dokapitalizacije, medtem ko naj bi se Glaser mastno okoristil? (Katerokoli) združenje, ki ima za svojega predsednika človeka s sumljivo preteklostjo, pač ne more uživati ugleda …

      Torej, če velja za enega, velja tud za drugega. In kje je tvoj janšek boljši?

     • xtc

      In kje je v Arestu?
      Ne tumbaj no.

    • žogica

     Ko bo Dijana začela čivkat, bo šele nastala cela štala….in tile nič krivi se bodo znašli v kolesju mafije….., to je mednarodni kriminal, tu se nebo nič pometalo in barantalo….., vroče bo !

     • luckyss

      Đijana nikoli ne bo čivkala..takšna potrošna roba “pade” po stopnicah ali preko balkona–

     • pupa

      Po praksi levih fašistov.

     • luckyss

      Ja, se strinjam….kar se Janezek nauči, to Janez zna, oziroma prakticira….

     • pupa

      Misliš, da je Janez bil na obisku pri Slivniku??????

     • luckyss

      Ne želim razpredati o mafijskih poslih….Je že tole kar šteje pod politiko naporno…

     • žogica

      Mogoče, ampak kar ven stopit iz mafijskega brezna se pa ne da….., tako, da čaka Janeza vroče leto….

     • xtc

      Težka bo baje se je Črepinko trudil a ni nikogar prepričal so raje dvinnili roke.
      Pa tudi če je Đinđičeva prala denar,bo na dan prišel seznam Kučanovih,ki jim je posodila miljone-tam pa bo hudo in to kar v kufrih.

   • pupa

    Je vprašanje, če ni samo neto prejemnik iz državnega proračuna.

  • if

   Je nimate! Logike namreč!

   • Krtača 20

    Sej problem je k je vi nimate. To je lih tko k če bi volil unga morilca k je babe u peč žgal, češ sedem jih je potamanu, ampak zdej zdej pa zihr bo v redu.

    • xtc

     A ti cepc ločiš od zaprrtega brez dokazov od onega zaprtega pod težo dokazov,ki so legalni in pravilno pridobljeni in dokazani.
     Očitno ner,to vam v Polju ne morejo dopovedati,saj drugače nebi bil tam.

     • Krtača 20

      Brez janše mi živeti ni….. matr s ovca.

     • xtc

      Očitno si zes zasvojenj z nijim drugače nebi pisel idiotizmov brez repa in glave,ki so pravno nevzdržni.

  • luckyss

   Morda zato ker so butaste ovce ?!

   • xtc

    Sploh tiste Kučanove,ki jo poosebljaš.

    • luckyss

     Kučanove, oz. Jankovičeve res niso dosti boljše…so pa kar naprej pri koritu, torej vas očitno prehitevajo po inteligenci..;))

     • xtc

      Ne vem zakaj toliko blejaš oslarije,ko pa ni nič podobno si blejal v Patriji,Orožju pa vedno nič NEHAJ ovca.

     • luckyss

      Ta tvoj “NEHAJ”….Je to izraz nemoči ali le dejstvo, da te resnica boli ? ;)

     • xtc

      Nič ne boli,če imaš dokaze,kar k Milanu-patirju ali tožilstvu,miljonar boš.Samo lajaš in nič drugegakot brezzoba đukela,no v bistvu,si nekaj takega-le lajaš ali blejaš še lahko,drugega nič.

     • luckyss

      Torej lahko zaprosim za članstvo v SDS ;))

     • xtc

      Najverjetnje za nameščenje v kako zavetišče za izbljene živali.

     • luckyss

      Izgubljaš črke…”šmarnica” ?!

     • xtc

      A h,ja pride včasih a si že zaprosil za pasji azil,kot ovca boš tam težje uspel,morda če boš rekel,da si izgubljena kučanova.

     • žogica

      Vzamejo te brez zaprosila, ne postavljajo nobenih pogojev….., moral se boš pa odreči lastnemu razmišljanju….., postati boš moral ubogljiv Orbanov in Janezov hlapec…

 • domovina mili dom

  Tako je to. Enim dokaze uničujejo, enim nočejo raziskati dokazov, drugim pa podtikajo dokaze.

 • Krtača 20

  Človk ki ima odprtih taužnt tožb, ki žali vse po spisku in zato plačuje kazni, izgublja spomin, utajuje davek, šverc orožja za katerega je sedel (pa bi moral še), sori tazga se ne da volit. Al bo še naprej kradu al pa bo po sodiščih letu, ne bo mel cajt za vodenje države. Mogoče pa sam imuniteto rab, da bo spet vse zastaral.

  • pupa

   Nisi prepričljiv. Vse kar navajaš vam je zdavnaj padlo v vodo.

   • Krtača 20

    Nekak sem. Novinarkam dvakrat po šest čukcev, čičal za patrije, tožari se na taužnt koncev. Kje sem sfalil? Da pa fant laže tud že petletniki vejo.. .

   • žogica

    Ne trudi se, že to da zagovarjaš kriminalca, je nehvale vredno.

  • slosin

   krtača, spet bluziš….ponavljaš neke floskule brez repa in glave….tožbe proti Janši vlagate levuharji, pol se pa derete ‘poglejte kako se Janša tožari’….
   poznamo vas kot star dnar… ‘ko vas nezna, skupo bi vas platio’ pravijo srbijanci…

  • Senta Šetinc

   Ni kaj, tako kristalo hudobijo, kakršno redno bljuva ta anonimna (torej STRAHOPETNA!) Krtača 20, vidiš in prepoznaš tudi iz letala, celo s satelita bi bila prepoznavna. Žalostno bivanje, tako s takšno zalogo čiste zlobe okoli vratu … #vleče_v_globino

  • Hun

   se mi zdi da imuniteto- ne Janse na ablast bl Zokana skrbi…
   Sam se rad hecam to pa da je izgovor da Jankovic je vsaj postimal prestolnico pa tud kradu pa ni izgovor

 • borko

  peče a ne

 • žogica

  Kaj pa, če se Janez pritoži?

  • slosin

   žogica, nerad zapišem, ampak kar je res je res…..neumno vprašanje iz prazne glave….

   • žogica

    Res si prijazen, pametnjakovič.

    • slosin

     ja, tko pravjo, prijazen pa še pameten…

   • žogica

    Z neumnimi lahko samo neumno komuniciraš, se pač moraš spustiti na njihovo raven.

 • Marjan

  Janša je zmagal to bitko, ampak bo izgubil vojno.

  hahahahahahah

 • žogica

  Janez običajno ne dviguje pošte, “sodna zmaga” bo zastarala, tako, kot Patrija, kaj pa zdaj?

  • pupa

   Skrajni čas, da greš ajčkat si že zelo zelo utrujen pa, pa…..

   • slosin

    ravnokar so na nacionalki objavili, da SDS-su najbolje kaže….15,4, pol dolg cajta nič, nato pa glumac Šarac z 10,6…Žogica verjetno že poka kufre al je pa šla kopat luknjo, kamor se bo skrila…

    • Marjan

     Kok si neumen, verjetno tudi verjameš temu.
     hahahahahah

     • slosin

      nč hudga, tud če ni res, dejstvo pa je, da levuharje grabi panika….

     • Marjan

      Te ankete so lažne, zato da bi povečale udeležbo levih volilcev.

     • slosin

      ….tokrat ti moram pritrditi….levakarji, dejte se podvizat, pa ja ne boste dopustili, da zmaga SDS…

    • pupa

     To sem slutila že vse skozi, ker vlda zelo velika rervoza in panika pri nasprotnikih JJ.

   • žogica

    Ne morem verjet, da je kak janšistek tako prijazen, pa,pa.

    • pupa

     Vedno sem prijazna do nemočnihin, prizadetih, pa tudi zadetih.

     • žogica

      Upam, da si prijazna tudi do sebe, saj si orng zadeta.

  • Marjan

   On bo počakal, da zastara, pol bo pa tožil državo za odškodnino.
   hahahaha

   • žogica

    Verjetno ja, saj se celo življenje samo tožari….

 • Tweety Bird

  Volitve se bližajo… Janez Janša že posega po polresnicah, manipulacijah, osebni diskreditaciji in Goebbelski propagandi !!!… A 3.6. 2018 sledi VELIKI POK !!!

  • garfi

   umorite JAnšo in umrli boste

   • Marjan

    Dej ti se malo umiri in ne grozi. Vsi vemo da si pička(strahopetec)
    hahahahhahaha

    • garfi

     to ni grožnja
     to je opozorilo vam piČĆkinim okupatorjem Slovenije
     pridi plenit premoženje po vzoru iz leta 45 in odtrgal ti bom obe glavi

     • ĐĐ Style

      Ves si se popluval dokler si to napisal, govedo

 • cistajeba

  A sedaj so pa kar naenkrat naša sodišča v redu. Čudežne spremembe res!

  • Tweety Bird

   Janeza bo potrebno “čisto jebat”…in gotof bo :)

   • garfi

    umorite JAnšo in umrli boste

  • xtc

   Kdo je rekel ,da so vredu,le dreka so stumplali skupaj toliko ,da ni šlo več.

 • Marjan

  Jansha gre v zapor, zaradi pranja denarja(Snežič-Janša naveza).
  hahahahhahaha

 • Tweety Bird

  Čujte desnosučni… vaš JJ pri sprejemanju odločitev nikoli ne upošteva strokovnih predlogov ali argumentov ljudi, katerih politična opredelitev ni najpomembnejša. Vse druge vzvode v družbi podreja nadzoru politike in širi krog sovražnikov…. “Kdor ni z nami, je proti nam.”… Zato ga kar volite in si ga v rit vtaknite :)

  • pupa

   Volila bom SDS in nagovorila vsaj dvajset svojih znancev, da volijo enako kot jaz.

   • Marjan

    Kaj pol bo celo Polje glasovalo za janšo
    hahahahahahahah

    • centurion

     Sam,da niso pesojebi, tko kot ti in tvoji sledilci.
     Garažniki, a bote za SD ali Levica glas?

   • Kosobrin

    Vaši znanci imajo svojo pamet.

    • pupa

     V to sem prepričana, ker niso ovce, kot nekateri na tem spletu.

    • centurion

     Hehehe, tvoji pa je nimajo…..

   • ĐĐ Style

    Torej sedaj imate piramidni sistem, ko te 10 prijateljev prebuta nam sporoči. Medtem bomo mi pregovarjali Bosance, Srbe, Hrvate, Makedonce, Albance…. , da grejo na volitve.

  • garfi

   umorite JAnšo in umrli boste

  • macon

   Lažeš kot vedno, baraba. Tvoji levi so degradirali vso stroko, da lahko kradejo.

   • slosin

    laže, ko ptič teče…

  • komar marko

   ĐĐ je pameten. V svoj krog MESEČNIKOV ne spušča, ker ste brez pameti.KAPIŠ! Kot drugo ste lopovi, torej samo za na LUNO!

  • Sodni dan

   Boli a ne? Ansambel Victory je že potrdil Špil 3. Junija, tak da zabava bo.

   • Kosobrin

    Zabava z grenkim priokusom in nasmehom.

    • Soave

     Je pa le – zabava !

 • garfi

  socializem je neumen, leviČĆarji leta 2018 še bolj
  DOL Z BANDITI šarec-sd-smc-desus-l-bratušek-sloga-itd !!!
  3. JUNIJ NAJ BO DAN UPORA PROTI MURGELSKEMU OKUPATORJU !!!

 • Tweety Bird

  A Janšo boste volili? A ste pozabili, da je Janez Janša zaradi napačne finančne politike dovolil, da se je neto zunanji dolg Slovenije v času njegove vlade v zgolj štirih letih povečal za 10,1 milijarde evrov. Še leta 2004 nam je bila tujina dolžna več kot mi njej, v zgolj štirih letih pa smo porabili 10 milijard evrov več, kot smo jih ustvarili…. Voluhar kaplarski…kar volite ga, jedli boste travo :)

  • xtc

   Nehaj nabijat.
   Ve se katere vlade so izvrševale največje zadolževanje Drnovškove nato vlada Pahorja in AB ter sedaj še Cagavčka.

  • komar marko

   TUNKO, če dokažeš, te peljem na večerjo v restavracijo po tvoji izbiri.

   • Tweety Bird

    Čuj komarček… Janša je slovensko industrijo jekla prodal za 105 milijonov evrov, čeprav je država vanjo vložila skupaj 736 milijonov evrov. Splošno plovbo je prodal nemškemu ladjarju za ceno ladje ali dveh, za 55 milijonov evrov, samo v zadnjih treh letih pa je imela Splošna plovba več kot sto milijonov dobička…Kapish?

    PS: Jaz nisem TUNKO…pelješ pa me lahko v restavracijo Jezeršek, na Bledu :)

    • komar marko

     Oprosti, vem da si TUMPEK! Kot drugo simi dolžan večerjo po moji izbiri,ker si LAŽNJIVEC! Kdaj boš v Ljubljani?????????????

     • Tweety Bird

      Čuj komarček…vrhunec Janezovih napačnih odločitev pa je še danes očiten v največjem od slovenskih podjetij, v MERCATORJU, ki ga je voluhar plešasti prodali v svoji pisarni 12. avgusta 2005 in ki mu zaradi tega še danes gre slabo. Kapish?

      Spet sem ti dokazala, z večerjo pa ne bo nič? Ti si LAŽNIVEC !!!

     • komar marko

      škoda,da ga ni preje prodal.MERCATOR je sheblal Zoki.Od takrat se včeče puf.Pač vas LOPOV.

  • pupa

   Kot ne veliki finančni strokovnjakinji mi je poznano, da je finančno stanje Slovenije bilo najboljše v vsem času njenega obstoja prav v času 2004-2008. Vem tudi, da je prav v tem času rdeča kamarila kopala bančno jamo in na veliko nosila denar v tujino zato, da bi takratno vlado prikazala v negativni luči. Čigavi so že bili direktorji bank v katerih se je na veliko kradlo??? Na to vprašanje ti bo odgovorila Logarjeva parlamentarna komisija. Morda za kakšno dodatno pojasnilo lahko vprašaš še gospo Vero Mejak, ki je poznana strokovnjakinja na pravnem in finanćnem področju, da ne boš izgledal tak o bedni nepoznavalec.

 • komar marko

  zakaj so rdečuhi tako zabiti in lažnjivi. Zadnjičje tviteraš FITZROJ ali večni tajnik lopovskih dečkov SLovenije na TVITERJU pogorel s takimi nOROSTI. na koncu se mu je sfuzlalo in so ga prišli iskati z JOPIČEM.

 • komar marko

  TUMPEK,Prdo,Krtača, ŽOGICA so meprepričali in še vsaj 10 mojih prijateljev, da bomo volili JANŠO. Model dolfe,je bil danes žena ZAGOVORU pri Palčku SMUKU! Le zakaj!

  • ĐĐ Style

   Ti si osamljen in nimaš prijateljev To je možno razbrati iz jeze, ki se opazi v tvojem pisanju in prevelikih slavospevih. Očitno iščeš prijatelje.

   • Marjan

    hahhaahahhaha

 • xtc

  Trump je zadal nov udarec levakom-ustanovan,ki opravljajo splave je odvzel denar,tako je prav.

  • komar marko

   a splav rdečuhov je pa dovolil!!!!!

   • xtc

    Saj ti so večinoma evnuhi ali pa LGTB jevci.

  • ĐĐ Style

   Sedaj sem izgubljen, torej smo mi del USA. Kdaj so nas okupirali? Mi boš tudi danes grozil z NSA in CIA zapori?

  • žogica

   Res si butl, tako, kot Trump.

   • pupa

    Čestitam Trumpu če mu je uspelo kot “butlu” ustvariti tak kapital. Slovenija potrebuje Trumpe, ki bodo ustvarjali kapital ne rdeče mafije, ki krade Slovencem najosnovnejše za preživetje in nosi v Vaduz.

    • Tone

     Trump je podedoval kapital, ki ga je ustvaril njegov oče s sumljivimi tajkunskimi posli od prostitucije dalje. In jabolko ni padlo daleč od drevesa.

     https://www.youtube.com/watch?v=gVOZskUY36M

    • žogica

     Res si zasluži čestitke, v Ameriki otroci in mladostniki umirajo zaradi orožja, ki ga Trump zagovarja in podpira orožarsko mafijo….., še spomenik mu postavi, pupa.

   • xtc

    Levake pa j**** na puno in nič mu ne morete.

 • Rožle

  Lewaki še tko boste bežal k Viktor Junaković…
  sam mal še počakte da raja ene 3 dni prazno slamo pofruštka.
  ..kwa bote letel.. …

 • domovina mili dom

  Komunisti so v takšnem šoku, da ne morejo prebaviti resnice.

  • ĐĐ Style

   Res mi ni jasno kako bom danes spal, od veselja, samo še teden dni do Kongresnega trga

 • Get Smart

  Spomnimo:
  leta 2008 (po 4 letih Janeza Janše) je Slovenija ZNIŽALA SVOJ DOLG,
  Slovenija/torej pošteni prebivalci Slovenije,
  ki plačujemo pufe MURGL KOMI JUGE, smo bili tako dolžni le še 8 MILIJARD €,
  kar je znašalo 21 % BDP-ja.
  Od 2008 pa do danes
  so MURGL JUGOKOMUNISTIČNI LOPOVI oropali Slovenijo za preko 30 MILIJARD €
  in še ropajo –
  dnevno, vsak dan bol,
  DOLG je, kot rečeno, že preko +++ 82 % BDP-ja (POZITIVNA MURGLSRBO JUGOKOMUNAJZIJA nje).

  • Get Smart

   Vsi tako imenovani PAJDAŠKI KAPITALISTI, o katerih drkajo MURGL JUGOKOMUNISTIČNE
   mekanecurice, so
   člani FORUMA 21 = združenje, ki združuje ves od JUGOKOMUNISTIČNE sodrge v Sloveniji
   naropan kapital.
   Ustanovitelj in predsednik FORUMA 21 je tovariš MILAN KUćAN,
   ki je tudi
   PREDSEDNIK predsedstva CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE
   v Sloveniji.
   Soustanovitelji so še ostali MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI tovariši tipa Zoranće Janković,
   najbolš ritard đupljan na svet nje in kar je še MURGL JUGOKOMI sodrge, kot si ti stekli
   psi sami pravijo.

   Kar niso prepisali na svoje FEJK nabiralnike v FORUMU 21,
   pa so prenesli na FEJK nabiralnike KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v RVACKOJ
   (Mercator, Droga, Kolinska …)
   ali pa na PUTINOVE sovjetske nabiralnike (Industrija Jekla, Perutnina Ptuj …),
   pa na svoje oazne nabiralnike na BERMUDIH, Ciprih … i tako dalje do tokija nje,
   ostalo pa so uničili.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica
   vas bo osvobodila.«

 • Kosobrin

  No, zdaj pa sodišča niso pristranska in krivična …

 • Get Smart

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  — poštenost,
  — pravičnost,
  — resnicoljubnost,
  — prijateljstvo do ljudi,
  — domoljubnost,
  — rodoljubnost,
  — svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili
  svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   plemenitiSRBO-UDBA-jelinčić UDBAŠI sa TITOM na vrtu nje …
   i tako dalje do tokija …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

 • Rožle

  ░░░▒█  ░░░▒█
  ░▄░▒█  ░▄░▒█
  ▒█▄▄█  ▒█▄▄█

  • Jovo Jamnica

   LOL… Jovo Jamnica…

   • Rožle

    Ne bo šlo .. ti si Radenska …

    • Jovo Jamnica

     Hahahahaaaaaaahahahaaaaaa
     ————-
     We are unable to post your comment because you have been banned by Nova24TV. Zvedi več.
     ————-
     Eno, ko drugo, pa tretjo, če češ… je šprudlvaser

     • Rožle

      Ha .. ti imaš neskončne probleme s tem :)

     • Jovo Jamnica

      Jok. Baldi je prikloplen…

     • Rožle

      hmm…kaj ima pa on s tem???

     • Jovo Jamnica

      LOL. Jezn je na mene. Pa še enih par njegovih kolegof…

  • ĐĐ Style
   • pupa

    Zakaj lažeš? Ti bo zrasel dolgi nos kot ostržku. Povej koliko let je že imel ta niče, ko se je preimenoval v fake janeza janšo.

   • slosin

    …ma vsak pezde pa tud ne more biti Janša….

 • domovina mili dom

  Komunisti so v šoku. Zdaj rabijo psiho terapijo. Na kongresnem trgu bodo utapljali žalost zaradi izgubljene diverzije proti g. Janši.

 • Rožle

  Lewaki še tko boste bežal k Viktor Junaković…
  sam mal še počakte da raja ene 3 dni prazno slamo pofruštka.
  ..kwa bote letel.. …

  • Marjan

   hahahaha. Desnuharji kok ste zabavni. Vi boste bežali via Mađarska.
   hahahahah

   • Rožle

    Tut instant uporabniški profili vam lewaki niso tuji …

 • Rožle

  Instant murgle stranke, ki se imajo za neopredeljene stranke …
  Volilcem je treba jasno povedati resnico o teh strankah
  , da so bile do sedaj vse tovrstne stranke še kako v levo usmerjene ..
  ko bodo volilci to dojeli .. potem je zmaga SDS-a zagotovljena

 • ĐĐ Style

  Zanimivo, da dosedaj JJ nikoli ni uspel dokazat da je nedolžen. Vedno se lovi na zamujen rok, neustaven zakon, pa premajhen kaselc za pošto. Oh ti lump

  • xtc

   Tepc neumni-na sodniji TOŽILEC dokazuje krivdo,do sedaj MU JO ŠE NIKOLI NISO-NEIZPODBITNO.Torej ne tumbaj.

 • domovina mili dom

  Torej komunisteki, da se ne boste še bolj osramotili, ne dajajte brezzveznih otročjih komentarjev, če nimate argumentov.

 • Frank Novak

  Ce nocete tega spodaj, potem volite Jajota.
  https://www.youtube.com/watch?v=wu9s-18fBo8
  Tudi jaz sem volil SDS. In ce bi bila moja stricka Kardelj in Macek se ziva bi preje volila za Janso kot za Levake. Tako prismuknjena da bi k nam vabila muslimane iz BV nista bila, niti v pijanem stanju.

  • Marjan

   Janša bo bankrotiral SLO, potem pa bodo migranti navalili. Pol smo svi najebali.
   hahahaha

  • Rožle

   Branislav ..
   Ti boš spet doma ostal, ko bodo volitve?

   • Frank Novak

    Zivim v ZDA. Ze oddal glasovnico po posti.

    • Rožle

     In kaj oz. koga si obkrožil ?

     • Jovo Jamnica

      Đizus… Saj je napiso… SDS

     • Rožle

      Kdaj 2004 ?

     • Jovo Jamnica

      To pa nea vem…

     • Frank Novak

      SDS

     • Frank Novak

      SDS

 • domovina mili dom

  Kučan še sedaj ni uspel dokazati, da je nedolžen.

  • Marjan

   Tudi janšisti niso uspeli dokazati, da so normalni.
   hahahahah

   • domovina mili dom

    Če stojiš za Savo in gledaš proti jugu, so Radeče na desnem bregu. Če gledaš proti severu, so Radeče na levem bregu. Torej kdo je levičar in kdo je desničar.

    • Jovo Jamnica

     Za Savo lahko prvič stojiš edino na Veliko ratno ostrvo, Belgrad. Levi in desni breg reke pa se vedno določa glede na tok reke…

   • centurion

    Slušaj, Marjane južnjaćki.
    Težko boš tut ti dokazal, da nisi peder in pesojeb.
    No, pa poskusi.

 • Rožle

  Če ne bi bilo Janše…bi vi danes še vedno Yugi fafal…!!!

 • Rožle

  Bi radi še naprej , da vam murgle grenijo življenje…
  Zatorej levaki pamet v roke in volite SDS edina pot v demokracijo in razvoj …

  • slosin

   čak mal….pamet pa levičarji, takih jaz ne poznam…..

 • Rožle

  Cerar vas bo rešu … ccc !!!
  Pa še tele leve cvetke pred njem….:
  Tamara Vonta…Pater Vilfan…Alenka Bikar…GGM…Maša Kociper…Kavtičnik…
  Medrndorfer…pa Meršol…no Šiviljo so vam pa malo kasneje poturil…In stranke z visoko moralno etičnimi načeli..
  pa razni levi mesećniki…100 let za luno Ewo prihajajo pa že čisto sveži..na površje..
  .OPTIMISTI…..!!!
  LEVAKI BI ŠE ENKRAT …???
  Bi se radi še naprej gužvali pred KARITASOM …
  Zatorej pamet v roke in volite SDS edina pot v demokracijo in razvoj …

  • žogica

   Rožle, daj spravi se k sebi, mi ne hodimo na Karitas, mi delamo in zaslužimo in lepo živimo, ne vem zakaj, ste nam fauš?

   • xtc

    Ne ti parazitiraš,saj veš zakaj obstajajo ovratnice proti klopom in bovham pri cuckih,ki jih najbolje obvladate?

   • Rožle

    Ne razburjaj se toliko loptice …
    ti se ne tam ne gužvaš ampak enostavno kradeš tam ..

    • žogica

     Tako razmišlja samo tisti, ki sam to počne ! Ali misliš, če ti kradeš, da vsi krademo? Kot sem napisala, delamo, dobro zaslužimo in fajn se imamo !

   • centurion

    Ti si pička izgleda.
    Kako sodeluješ v garaži?
    A te natepavajo mastifi, al jih za povodec držiš,
    medtem, ko jih vaši ala Senice od zad porivajo.
    Mal se razkrij, no.
    Za vas leve je to normalno, za nas pač ne….

   • montyamp

    Česa bi vam bili pametni fauš ???
    Sramote , bankrotov , udbovske vzgoje , banditizma , garažnih orgij ,……………..
    Ne me basat .

    • žogica

     Faušarija je huda bolezen nesposobnih desničarjev, vam je pač dano, da životarite !

     • montyamp

      Ko boš vedela kaj je zavist , se vprašaj , kaj zlobne ljudi pripravi do tega da počnejo tole kot omenjeni :
      Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Anton Rop , Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu ,……..
      Najbolj zavistno znamenje kozorog .

     • Jovo Jamnica

      LOL. Sina, kaj si po horoskopi??? Devica???

     • montyamp

      Janša je devica .

     • Jovo Jamnica

      Nisn fprašo za Janšo. Sicer pa naj pokaže rojstni list, če se upa…

     • montyamp

      Ko boš mel cajt , na štiri oči , ti povem .
      Če pa delaš za udbo , ti pa povem še kaj več .

     • Jovo Jamnica

      Udbe že dugo ni več. Če bi delo za udbo, se zaj nebi bez veze nekaj štrito po interneti…

     • montyamp

      Dobro , te pa ti tudi povem tak kaj več , če ti je za poslušat .
      Čez vikend grem tam v tiste brege .

     • Jovo Jamnica

      F soboto sn zaseden, v nedeljo pa bi šlo…

     • montyamp

      Ok . bom kaj na mail napiso v nedelo

     • Jovo Jamnica

      Vredi.

     • večni srb

      Kako to misliš, ni jih več, a so jih ugrabili marsovci mogoče?

     • Jovo Jamnica

      Udba je mela adreso. Veš mogoče, kera je adresa dans???

     • žogica

      Še Janeza si pozabil, veš kako je zavisten, ker ne more vladati!

  • Jovo Jamnica

   In klup fsemu po anketah sam 15 posto za SDS??? Sam 15 posto??? Na Mađarskem bi blo 70 posto.

   • centurion

    In klup vsem hakam proti nam, levaki ne presežete nit sam 15 posto.
    U tvojoj rodnoj Srbiji može i čak 114posto, ako treba i više.

    • Jovo Jamnica

     Ne ti meni tralala. Spomni se na leto 2004.

     • centurion

      tralala verjetno 2008 misliš.

     • Jovo Jamnica

      Ne, ne. SDSS leta 1992… 3,4%, pol pa 2004 29%. Ot takrat pa še samo dol, namesto gor. Dol so pa začeli it z bresplačniki, keri so meli iste članke, ko zdaj Nova…

     • centurion

      Če imaš kaj IQ, veš kaj se dogaja v diktaturi v Sloveniji.
      Jaz vem.

     • Jovo Jamnica

      Oni, kaj bi radi furali oblast, morejo bit tega sposobni, glede na razmere…

     • večni srb

      Dol je šlo zato, ker so ljudje končno izkusili vlado odrešiteljev, nato so se raje zatekli k starim hudičem, ki so jih bili že navajeni. Pač ni nikogar, ki bi nam lahko pomagal, od takrat volilna udeležna samo še pada.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Za tajkune pa je res bla to vlada odrešitelof…

   • Rožle

    Pust ti matematiko na miru .. vidiš, da se ne marata

    • Jovo Jamnica

     Pih. Logika. Leta 2004 so meli SDS+NSi+SLS… 45 posto!!!

     • centurion

      Ja.
      Slovencev in Kitajcev je skupaj cca 1.5 milijarde.
      Logika, ni kaj reči….

     • Jovo Jamnica

      Ja. In kaj v tvoji trditvi ne drži???

   • Rožle

    1 + 1 = zmer 2, … razen po levaško balkansko, … može i sedam ako jim zatreba i to …

 • montyamp

  Še ena murglosrbska vlada , potem bo pa v kratkem ANŠLUSS nazaj k Austriji .
  Otroke že vozimo v bolnice sosedom .
  Komunisti se bodo pa zazidali in pocrkali ,

 • Rožle

  Lewaki kako ste se potem odločili ?
  Janša vam nudi dostojno življenje .. ali pa želite še naprej , da vam Murgle odžirajo milijarde …?

  • xtc

   Ne vprašaj jih drugače ali še napreje želi ,da bo zaradi Kučana ,JJ zaradi odškodnin postal miljarder,oni pa počastili.

   • Rožle

    Lewaku je treba še vse skupi narisat… ne samo prevajat ..
    ali pa 3 x zapored povedat …

    • xtc

     Pa še s kijem po buč,da se mu posvet.

  • večni srb

   Narobe razmišljate.
   Janša ni nikoli nikomur nič dal, tudi nihče od njega nič ne pričakuje, dolžnost dobrega politika je povrniti ljudem vero v pravično reševanje sporov, kar vključuje tudi odškodnine in vrnitev v prvotno stanje. Potem še njega ne bi rabili več, kaj si sploh še lahko želi dober politik več kot to.

 • montyamp

  Cene hišam v Murglah vztrajno padajo , SDS prihaja .
  Žveplenega Jazbinškova bajta , gre za odškodnino Janši , tudi tisti denar katerega je Kućan iz Elan-a nosu .

  • caci

   a ni bil peterle in njegov računovodja v elanu

   • Tone

    Pa škofija.

    • večni srb

     Kdo ima pa delnice od nuklearke?

     • Tone

      Atomik Harmonik

  • Tone

   Nasprotno, rastejo. Znano je, da je življenjski cilj še iz ZSMS časa, da bi nasledil Kučana. Vse bo naredil, da se s svojo kamarilo preseli v Murgle.

   • montyamp

    Sn gledo na Ebay

 • Rožle

  Dejstvo je, da si je Cmero politično kariero že uničil kot tudi posledično odvetniško ..
  Torej bi bilo bolje, če ne bi nikoli Murgeslskemu Škratu telefona dvignu ..
  Tako, da ŠAREC :
  ..a zdej vidiš kakšen revež boš, če boš svoj nos v politiko rinu ..
  Tut za Serpentinšeka ne boš več sposoben …kaj šele za župana …

  Vse kaže na to, da se bodo Murgle končno zrušile .. ?

  • večni srb

   Dokler jih bodo nemci zalivali z denarjem, bodo z veseljem dvigali telefone in odprirali pošto.
   Potem bo pa konec, za njihove otroke ne bo ostalo nič, bodo morali sami delati in plačati še za njihove grehe, ampak tako je za komuniste edino prav, naj se znajdejo tudi naslednje generacije, če hočejo imeti kaj od življenja.

 • xtc

  Baje je bilo na obisku levakov z Brodnjakon na čelu pri veleposlaniku ZDA v Zagrebu hudo,rusofilija in pranje denarja v NLB.
  Neuradno ni bilo o prodaji NLB rečeno nič-Cerar,ugotovitve EU glede NLB skriva pred volitvami saj naj bi bile porazne.
  Neuradno,pa naj bi bilo takole(zanikajo vse strani tudi ZDA),banka gre na prodaj,Kučan in druščina pa morata zapostiti oblast,ali pa se jim bodo posvetili CIA,NSA in tožilci iz ZDA,ki jim bodo zaprli vse raćune v tujini zaradi financiranja terorizma in zahtevali izročitevZDA.
  Tole bo zanimivo videti,živčnost levakov kaže ,da je nekaj na tem.

  • večni srb

   Počasi, najprej je treba raziskati kdo je izrod, ki skrivaj nadzira državljane in na njih preizkuša nedovoljene, nečloveške tehnologije, ki jih še ni videl za svet. Dvomim, da si rusi tako pametni, da bi iznašli nekaj tako norega in butastega, kar jih lahko edino pokoplje, koristi pa ni nikakršnih, ampak pustimo se presenetiti.

   • xtc

    ??????????????????
    Glej ne mi z pravoslavci-Rusi.

    • večni srb

     Če kaj veš, javi na Interpol, po moje, nisma smisla izgubljati časa z našimi organi.

     • xtc

      Cia in NSA ne urejata preko njih.

 • montyamp

  Slovenija bo prehitela Švico , ko bodo nesposobni komunisti , uspeli zmontirat proces ki bo Janšo obdržal v zaporu , ker takrat bodo sposobni tudi voditi državo .
  Danes vidimo da so tile na politkomisarskih orgijah spočeti rdeči fašisteki , res neuporabni .
  Udba se v demokraciji glih ne znajde , topoglavi partijski šoder še živi v času NKVD- KOMINTERNE , katere navodila so bila ustava slovenski Stalinovi glistavosti .

  • Tone

   Slovenija bo dohitela Švico, ko bo postala davčna oaza in varen sef za premoženje raznih diktatorjev, utajevalcev davkov in mafijozov.

   • montyamp

    Oblast je važna , =beš dnar .
    Pametna oblast , ne pa blesavi hlapci-banditi na oblasti , saj so pre-butasti da bi vedeli kaj vse se da z denarjem .
    Bolniki ga pa skrivajo , POKRADENEGA .
    ŠVICARJI NE KRADEJO .

    • Tone

     =beš oblast brez dnarja!

     Res je, Švicarji ne kradejo, samo zbirajo nakradeni denar.

 • Adolf Hitler

  Slo-vendske deżele so izgublene

  Ali pa tudi ne

  https://www.zedinjenaslovenija.si/volilni-program-2018/#

 • montyamp

  Udba crkuje , počasi ampak sigurno .
  ESČP bo njihovih 11 zidov .

 • Krtača 20

  A bom zdej dočaku en pameten odgovor, zakaj bi izmed vseh kandidatov ki jih imam na izbiro volu lih bivšga in bodočga arestanta? Desni, rabim poštene in z dejstvi podkrepljene odgovore.

  • montyamp

   Če bi bili UDBOVSKA DECA pravi pravniki , bi bil že v čuzi , žvepleni pritlikavec tudi .
   Kumrovški šnelkursađije ste pač sposobni samo kakega pijanca spravit ob vozniško in po naročilu zapirat nedolžne za izvršene atentate nad Krambergerji .
   Fuj te bodi .

   • večni srb

    Zakaj misliš, da moraš biti pijan ali narediti kaj narobe, da ti vzamejo vozniško?

    • montyamp

     Je pa tudi res , sej v zapori po nedužnem itak vozniške ne nucaš .

  • centurion

   Od BUZERANTOV in PESOJEBOV glasov NE RABIMO
   odnosno jih odstopamo Levici in SD.
   Odkrtači, plissss.

  • večni srb

   Ker je država gnila, pomeni lopovi vladajo in zapirajo nedolžne.

   • žogica

    Si na Dobu in si nedolžen?

    • janez cepec

     Janša je na Dob pršu nedovžn, pravjo uni, k so se tuširal z njim. poj pa ni biu več

     • WISKY 1000

      ker si cepec in cepec boš ostal.

    • večni srb

     Zakaj se tako rad iz zapornikov norca delaš, verjetno imaš kaj za bregom, samo kriminalci so prepričani, da so tam zaprte same barabe..

     • Tone

      Prav nasprotno, samo kriminalci so prepričani, da so tam po nedolžnem.

     • žogica

      Samo vprašam, če si nedolžen, kot Janez?

    • WISKY 1000

     žoga,Janez te bo zdresiral.

     • žogica

      Janez dresira tebe, se ti pozna!

    • xtc

     Dokler nisi na vseh instancah do ESČP spoznan in potrjen kot kriv-DEFINITIVNO.

 • rebula7

  Gospod Jansa vse Dobro vam in enako vasi Druzini.Iskrena Zahvala da se nikoli niste predali .Kdor povelicuje Angele je v srcu Dober clovek se spominjate teh besed.Imaste vso Podporo za vecno.Hvala vam in vse Dobro Dobrim ljudem za vecno.Enako tudi vam Dobri ljudje 24 Nova.Hvala vam za Resnico

  • Jovo Jamnica

   Tak sn jas enkrat baje halociniro, ko sn spusto po krofi dva litra rebule…

  • žogica

   Janez poveličuje angele, a res? Kaako pa to počne?

   • WISKY 1000

    čuj žoga boga,SDS z Janezom čista zmaga,pa nobenemu povedat,in tabletke si kupi,ker te bo fuulll žrlo,hi,hi,hi……

    • žogica

     Hihihihiiiiiiii, ti si pa res za hece, preveč je bilo wiskyja danes.

   • ĐĐ Style

    Sv.Janez , sektaško gibanje je zajebana stvar. Vsaka kritika je avtomatična smrtna obsodba. Ne vidim smisla, kar koli jim človek napiše najdejo izgovor. Selta, ki na sektaški način trdi da ni sekta – PARADOX

    • žogica

     Vidiš, da že halucinirajo, so že čisto omamljeni, verjetno so na belih črticah spet !

     • ĐĐ Style

      Zame so sekta in pika. Človek ne sme slepo verjeti in povzdvigovati enega človeka v božasntvo. JJ ni nič večji od mene tebe al kogarkoli. Vsi smo iz krvi in mesa, vsi smo enakovredni. eni bolj znani , eni manj znani.

  • ĐĐ Style

   Mater odprto lezeš v rit, komu je treba zrihtat šiht v javni upravi?

   • xtc

    A se ti je glava zataknila v Milanovi?

    • ĐĐ Style

     Ne vem kdo si? CIA, NSA, tajna banda iz zaklonišča na trstenjakovi????

     • xtc

      Saj ni važno,ko bo čas bom prišel,takrat boš vedel.

 • WISKY 1000

  vsi za SDS,vsi za Janeza,Janez za vse.

  • Krtača 20

   Vseh za sds vas je bore malo. Zelo premalo. Sprijazni se.

  • ĐĐ Style

   Samo kriminalce podpirate, pravnomočno obsojeni morilec Novič je tudi vaše gore list.

  • žogica

   Vi za Janeza, Janez pa zase, hihihiiiiii !

 • ĐĐ Style

  Še 7 dni in zvezda vam bo svetila

 • SDS 50+… pa da pometemo s to levasko nesnago…

  • ĐĐ Style

   Smo videli, ko je nazadnje JJ vodil vlado ,kdo je pometal s kom

 • ĐĐ Style

  Z desnico v fašizem naprej

  • xtc

   JeP!
   Z Kučanom v Titov Fašizem naprej.

   • ĐĐ Style

    S Kučanom naprej, desničarje na Goli otok nazaj

    • xtc

     Ne vi boste šli drugam ne več na goli saj poznaš waterboarding Amerosi se vam bido popolnoma posvetili v tej disciplini.

     • ĐĐ Style

      Hehe, kok me je strah, he he

     • xtc

      Bi te moralo bit.

     • ĐĐ Style

      haha

     • xtc

      Tud Kennedy se je smejal……………….

     • ĐĐ Style

      Don’t cry for me Arđentina

 • ĐĐ Style

  V vaši Trumplandiji je zopet prišlo do strelskega obračuna v šoli. Žalostno za starše, ki so izgubili otroke. Sramotno za desničarske podpornike oboroževanja.

  • xtc

   Definitivno mora biti z ustavo zagarantiranapravica z orožjem-levakom in idslamističnim pdsihopatom pa izrecno prepovedana.

   • ĐĐ Style

    Pa tebi prepovedat dostop do tipkovnice, ker tvoja neumnost je največja reklama proti desnici. Pozabil si omenit naše IP-je, NSA in CIA.

    • xtc

     Ko ti bodo potrkali na vrata,boš že vedel-nato pa……

     • ĐĐ Style

      Kot sem rekel, preneumen si

     • xtc

      Te bom vprašal,ko jih boš videl na vratih.

     • ĐĐ Style

      Ne blamiraj se, umiram od smeha

     • xtc

      Takrat bom jaz-ti pa samo………….

     • ĐĐ Style

      Bodi vesel, če ujameš ladjo za Argentino

     • xtc

      Raje te naj skrbi pri odpiranju vrat ob zvonenju

     • ĐĐ Style

      Nas čuva Kučan, brez skrbi

     • xtc

      Pa bi te moralo.

     • ĐĐ Style

      Mene je samo strah takih kot ti, psihološko nestabilnih na prostosti

 • Tweety Bird

  A Janšo boste volili? A ste pozabili, da je Janez Janša zaradi napačne finančne politike dovolil, da se je neto zunanji dolg Slovenije v času njegove vlade v zgolj štirih letih povečal za 10,1 milijarde evrov. Še leta 2004 nam je bila tujina dolžna več kot mi njej, v zgolj štirih letih pa smo porabili 10 milijard evrov več, kot smo jih ustvarili…. Voluhar kaplarski…kar volite ga, jedli boste travo :)=

  • žogica

   Za Janeza bodo volili samo čipirani volilci, Janez jih je čipiral !

  • wert

   A razen laži, ti haloški kozji natepač, ne znaš nič napisati ?

  • plavi-mil

   JA, JJ bomo volili, nobena sproducirana afera vam ne pomaga več, komiji ste bili in boste ostali lažnjivci, dobro, da vas je narod spregledaj, ja SDS bomo volili.

 • ĐĐ Style

  Desni, tudi na teh volitvah je obvezen foto-dokaz za koga ste volili. Veliki zahteva 100% zvestobo, vendar vam ne verjame. Zato obvezno fotografirajte volilni listek.

  • žogica

   Pa podpis z kazalcem na listek.

 • Božidar Rodica

  bravo Janez tako naprej

 • Tweety Bird

  Kangler bi dal družinam tri tisoč evrov, Čuš navija za zelena delovna mesta.

  Volite mene… jaz dam vsakemu 5000 evrov…plus tega 100 000 delovnih mest :)

  • ĐĐ Style

   Volite mene … Jaz dam vsakemu 5100 evrov plus 110.000 delovnih mest

 • xtc

  Nekaj veljaa opomniti ,levaki so res opravilni nesposobneži,že dvajset let se trudijo zapret jj,pa ne zmorejo niti,prravno vzdržne obtožnice spisat,kljub armadi pravnikov tipa Cerar,sodnikov ala Masleša in tožilcev Ferlinc in Fišer,vse po parih mesecih propade,kot perive pos…. rdeče plenice NOB jevcev.

  • ĐĐ Style

   Kaj ste pa vi dosegli v teh letih, samo gobec vrtite, nesposobneži

   • xtc

    Glej rdeči pos**** pleničar v 20 letih niste sposobni kljub “kupom neizpodbitnih” dokazov pravno vzdržno zapreti JJ?
    To je jasen dokaz da ste DEBILI in pos*** pleničarji popolnoma nesposobni ničesar.
    Če bi bili sposobni nebi 20 let pušili k******

    • ĐĐ Style

     Spet si se popluval dokler si to napisal, cucek

     • xtc

      Ja LOOSERJI STE JJ vas 20 let nabija na k**** vi mu pa ne morete nič razen izplačevanja odškodnin ,ki ga bodo naredili bogatega-res ste nesposobni kreteni,he,he,he.

     • ĐĐ Style

      Zato je bil na Dob, ker nas JJ že 20 let nabija na K**** . Sem ti že prej napisal, ne blamiraj se. Vsak tvoj stavek, ti zmajnšuje IQ za desetinko

     • xtc

      Ja in spuščen z razveljavljenim vašim pravno nepismenim izdelkom spiušoli ste k*** sedaj boš pa plačal mastno.

     • ĐĐ Style

      Bla bla bla bla, plačali mastno, bla bla….

     • xtc

      Bošboš nič bat.

     • ĐĐ Style

      OK šefe

     • pupa

      DOB vam je propal.Sledi odškodnina.

 • Tweety Bird

  Kandidirala bom! Vsakemu državljanu obljubim 5 jurjev! Prosim za glasove. Če jih ne bo dovolj, vas bom strašila z migranti! No, dajmo!

  • ĐĐ Style

   Imaš moj glas, samo prosim ne omenjaj več migrantov, kdaj dobim 5 jurčkov?

   • Tweety Bird

    Če zmagam dobiš 5 jurjev :)

    • ĐĐ Style

     Vsi glasujte za ptičico, tudi jaz bi rad zaslužil 5 jurjev

     • Tweety Bird

      Vsi dobite 5 jurjev…sam če zmagam :)

     • ĐĐ Style

      Sem lahko minister za Oboroževanje in mutna posla. Predlagam zakon: vsaka stranka mora v svojih vrstah imeti vsaj 75% levičarjev. Kvote se morajo spoštovati.

     • Tweety Bird

      Jaz sem celo mislila predlagat 80%…. tistih 20% pa kaznovat, zato ker so desničarji…ha ha ha ha ha ha ha …

     • ĐĐ Style

      Sezidali bomo še večji goli otok, takoj zraven blejskega

     • Tweety Bird

      Kaj ta goli otok bo za nudiste ? :)

     • ĐĐ Style

      Kamnolom, pa gumljaste macole

  • žogica

   Janez ti zrihta podpise, tako, kot jih je za referendum.

   • Tweety Bird

    Če bo Janez rihtal ne bo nič. On mi bo glasove ukradel in prodal na hrvaško :)

    • žogica

     Aja, nisi ti njegova ptičica, on obožuje Đijane.

     • Tweety Bird

      Jaz sem Tunekova ptičica :)

 • xtc

  Levaki kljub silnim možganskim pravnim trustom niso zmožni spraviti skupaj obtožnice,ki bi zdržala vse pravne instance EU-PORAZNO ni čudno ,da jim je Yuga crknala LOOSERJEM.

  • ĐĐ Style

   Saj ni problem sestaviti obtožnic in nekoga obtožit. Ko ga lahko vlečeš 20 let vsak dan po sodiščin PRICELESS

   • xtc

    Ja deklatega bogatega troli,vi pa v bankrot ,kot v looserski navadi v Yugi.

    • ĐĐ Style

     Standardne besede: troll, bankrot, blamiraš se luzer

     • xtc

      He,he obup v Yugi ste riknili finančno,kmalu boste še tu-looserji.

     • ĐĐ Style

      Ja če zmaga desnica bomo res riknili finančno

 • xtc

  Človek se le še smeji levim looserjem še enega JJ niso sposobni pravvno vzdržno po EU zakonadaji zapret ,pa bi vodili državo?
  Hja tako kot so Yugo zapravili-looserji.

 • xtc

  Zabava me to ,ko razni Masleše,Fišerji,Cerarji,Kučani ipd pravniški cvet Slovenije ni sposoben sestaviti obtožnice,ki bi zdržala vse EU pravne instance,kup pravnih levih LOOSERJEV,ni čudno ,da jih Hrčki heblajo koliko hočejo.

  • ĐĐ Style

   To mi zgleda kot izziv , pazi kaj si želiš

   • xtc

    llooserji nesposobni.

    • ĐĐ Style

     …. so desničarji

     • xtc

      No bebo,kdaj boste pod kupom vaših “stručkotov” uspekli kaj razen zapraviti že drugo državo.
      Lopserji.

     • ĐĐ Style

      Mater je teško razbrati tvojo pisavo

     • žogica

      Hodil je v šolo s posebnimi potrebami.

     • ĐĐ Style

      Ja, pa res

  • wert

   Laž je njihova du+ša.

   • xtc

    Jep!
    Ampak pravno so pa PUŠIONA.

 • žogica

  Janez je doživel “Veliko sodno zmago”, ampak on splo ne ve, ker ne dviguje pošte, hihihiiiiiiiiii.

  • ĐĐ Style

   On ne dviguje od krivosodja, samo od pravosodja

   • žogica

    Aha, ta je od pravosodja, spet spoštuje naše sodstvo.

    • ĐĐ Style

     Saj se mora spoštovati, no odvisno za kaj se gre. Saj razumeš

    • 10mile30

     itak, kadar mu je v korist je pravosodje, ku bi mougu pa sdt je pa krivosodje

     • žogica

      Se obrača po vetru, njegove ovce mu pa sledijo….

     • ĐĐ Style

      Ovce so že posrane in poscane, samo še niso opazili

  • wert

   A ti boš rekla, da si žwe kdaj dvignika kakšno pošto ?
   Matr lažeš bolj, kot pes teče.

   • žogica

    Ne, njegove pošte pa jaz ne morem dvigovati.

  • pupa

   So mu jo vročili osebno v parlamentu na delovnem mestu.

   • žogica

    Ne bo šlo, njega ni na delovnem mestu….., se ukvarja z “drugimi” posli….

 • xtc

  Porazno!
  Levi LOOSERJI v 20 setih-ponavljam 20 etih letih niso zmožni spisati obtožnice,ki je pravno vzdržna v EU instancah-ja tile so le za v gošo,drugje itaq ne prosperirajo.

  • ĐĐ Style

   Mogoče tvoji majhni možgani niso zaznal. Ponavljaš se, smo razumeli kaj is žežel povedat.

   • xtc

    No looser že 20 let pušite k*** kljub vašim dr.Cerarjem in Bavconom za posrat,crknt od smeha kaki bebci niti obtožnice niso zmožni napisat,da nebi POPUŠILI-HA;HA;HA;HA.

    • ĐĐ Style

     Si opazil, da se spet ponavljaš, vsaj ne volimo bivšega zapornika in preprodajalca oorožja. Počakajte na res pravi bum iz Bosne. Ko se pojavijo cifre in imena, kdo je komu kaj prodal.

     • xtc

      Kaj je bebo,debili v 20 tih letih niste zmožni nič in vi bi vodili državo?
      Vam še sekret školjke ni dat za spucat,bi jo razbili-Ha,ha,ha,ha.

     • ĐĐ Style

      Msilim, da si pojedel gramofon

     • xtc

      Boli nesposobneži 20 let nič od vas za posrat od smeha.

 • 10mile30

  spet bo lohk kovče izkopaval

  • žogica

   To bi naredil vsedržavno akcijo, če bi mu uspelo..

 • xtc

  Ma SLO levaki so prvovrstni LOOSERJI,20 let že zapirajo “zločinca”,proti katerem imajo vse neomajne dokumente,pa niti pravno vzdržne obtožnice niso zmožni spisat-za crknt od smeha ;Ha,ha,ha,ha.

 • Tweety Bird

  Zakaj največja opozicijska stranka SDS ni želela sodelovati v tej preiskovalni komisiji? Po mnenju njenega predsednika Janija Möderndorferja: “Bojim se, da bi srečali sami sebe!”

  …ha ha ha ha ha ha ha ha ha … pa vas je :)

  • žogica

   Hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…………………………

   • Tweety Bird

    Volilna kampanja SDS bi se torej lahko financirala z denarjem, ki izvira iz nezakonitih in kriminalnih dejanj.

    • žogica

     Aha, saj se je, samo “krivosodje” še mora to potrditi.

  • ĐĐ Style

   Niso še dojeli, bo treba narisat

   • Tweety Bird

    Kako bo človek volil SDS, če se pa njegovi člani hodijo klanjat v Knin ustsaški zastavi in z njimi plešejo ter se zabavajo, poveličujejp domobranstvo, jemljejo v ex jugi ugodne kredite, obenem pa grozijo kaj vsa bodo storili, ko pridejo na oblast…Banda desničarska !!

  • pupa

   Tako kot se je srečal moderni dolfe.

 • ĐĐ Style

  A kdo pozna kakega orožarja, na veliko

  • Republic Commando

   Milan Kućan s. p.

   • 10mile30

    un majhen je majhen napram JJi

  • xtc

   Murglje-mislim ,da pod Hrasti.

   • ĐĐ Style

    Ne, ta je baje plešast pa zatežen

    • xtc

     A on v Murgljah?
     A že ima lasuljo?

    • Tweety Bird

     A že vem. Je nekdanji komunist…Titov pionir in pohodnik v Jajce?

     • xtc

      Ki ima rad kremšnite v Zvezdi.

     • ĐĐ Style

      Ja, komisar janez iz Grosupljega

     • Tweety Bird

      Zmagala sem kviz :) Yeah baby :)))

     • ĐĐ Style

      Za nakrado dobiš, vsa knjižna dela Janeza Janše

     • Tweety Bird

      Fuj :)… Bom jih prodala na bolšjem sejmu v Mariboru :)

     • ĐĐ Style

      Kdo je pa rekel, da je nagrada. To je kazenska igra, nov sistem.

     • pupa

      Za nagrado si povabljen na kremšnito v zvezdo.

     • pupa

      A je to Fake JANEZ?

    • Hun

     zdj bl vesel k ma Ursulo..mlado frklo

    • pupa

     Če je plešast in zelo zatežen je to zagotovo KLEMO.

  • žogica

   En janez je….

   • ĐĐ Style

    Bi rabil nujno 10 kontejnerjev AK-47, via Maribor letališče. Zadnjič smo dali premajhno porvizijo pa nas je ocinkal

    • xtc

     Obrni se na Milana.

     • ĐĐ Style

      Rabim šefa direkt

    • žogica

     On dela samo 50:50, z njim ni heca.

     • ĐĐ Style

      30/70 je očitno premalo

   • Hun

    dj bl putih, no

    • žogica

     Psssst…

 • xtc

  Ma človek ne more verjet,20 let imajo levi vse dokaze o kriminalu JJ in ga ne zmorejo zapret?
  A se vam to ne zdi smešno,looserji ali lažnivci?

  • ĐĐ Style

   V tem postu si pruznal, da obstaja pri JJ-ju neko kriminalno dejanje. Vendar mu ne morejo dokazat.

   • xtc

    Ki obstaja le v glavi levih,pravno ga pa ne zmorejo arumentirat,saj vedno SPOŠIJO zaradi nizkega IQ.

    • ĐĐ Style

     Tako si napisal

 • Republic Commando

  ĐĐju se je totalno zmešalo :) Napisal več 10 komentarjev, vsi brez vsebine :)) . saj vem , da ti je hudo, sam še zmeraj si ni treba sramote delat no :)))

  • xtc

   Če ne piše nema bakšiša od pastirja-za senvič bo pa sklepal skupaj z normo.

  • ĐĐ Style

   S kom se družim na tem portalu, me je malce potegnilo na desno. Opazil sem da sem se začel poneumjat. Pa sem se spet obrnil na levo.

   • Republic Commando

    Pojdi na zrak no. Boš še na urgenci končal. :)))

    • ĐĐ Style

     Brez skrbi, z osmehom tipkam

 • xtc

  ĐĐ je lep primer leve “intiligence” ,ki piše “pavne postopke ” zoper JJ ,ki cepajo kot muhe po pipsu.

  • ĐĐ Style

   XTC trdi, da se je CIA in NSA postavila na stran Slovenske desnice in bo kmalu začela zapirati nasprotnike. Vse kar zraven dopišem je višek, toliko o inteligenci. Vsakič ko vidim njegov kometar se spominim posameznikov iz filmov, ki trdijo da so videli NLP

   • xtc

    No razloži nam Dr. prava zakaj v 20 letih nimate nič razen pušione in kmalu kupa odškodnin,a bo šlo bebo?

    • ĐĐ Style

     Ali je bil na Dobu? JA

     Ali je dokazal, da je nedolžen ? NE

     • xtc

      In padla vam je obtožnica-PUŠIONA,a ste dokazali ,f+da je kriv?
      NE-SPUŠILI STE,ker niste imeli NIČ.
      Pred počlomom v EU vas je rešilo US.
      Skratka pol pismeni pravni LOOSERJI.

     • ĐĐ Style

      Ti si res pre-pismen, sem moral 3X prebrati, da sem razumel tvojo Madžarščino. JJ ni nikoli dokazal, da je kriv. Edini njegov dokaz so premajhna vrata na poštnem nabiralniku.

     • Bald Eagle

      Ti budala ti zabita komunajzerska. Ja kje na svetu si pa še videl, da mora obtoženec dokazovati svojo nedolžnost na sodišču!?
      Tožilstvo je tisto, ki mora obdolžencu dokazati krivdo in ne obratno.
      Se vidi, da so ti partijski lažnivci totalno sprali glavo.

     • ĐĐ Style

      A res, od kje ti to. Če sam sredi kamnoloma ukradem kamen in me nihče ne vidi moram verjetno dokazati kje sem bil v tem trenutku in da nisem bil v kamnolomu.

     • Bald Eagle

      Bednik zabit, skrij se v svojo zatohlo luknjo in se ne blamiraj še bolj ,kot si se že.
      Za vsak sum prekrška ali storitve kaznivega dejanja posameznika ali skupine, so organi pregona tisti ,ki morajo osumljenemu ali večim dokazati, da je storil nekaj protizakonitega. Če ni dovolj trdnih dokazov, ki bi podkrepili sum storitve prekrška ali kaznivega dejanja, primer pade že v predkazenskem postopku.
      Sicer pa mi je jasno, da komunajzerskim zločincem in morilcem, ki ste izvensodno pobili na tisoče ljudi, osnove demokracije nikoli ne bodo jasne in za vašo vrsto golazni sprejemljive.

     • ĐĐ Style

      Zakaj mi ne odgovoriš o svojih lažeh. Ko si bil še 007. Koga si ti želel farbat s svojim expertnim znanjem o islamistih, sedaj pa pametuješ o kazenskem pravu.

     • Bald Eagle

      Kaj vse sem jaz bil, je bolje zate, da nikoli ne izveš, sicer boš od strahu krepnil. Naj tako ostane. Stvari s katerimi sem se svoj čas ukvarjal niso za javnost, še manj pa za idiote tvoje sorte.

     • ĐĐ Style

      Bil si kurac od ovce

     • Bald Eagle

      Ne sodi drugih po sebi. Če je tvoje življenje totalno zavoženo, to še zdaleč ne pomeni, da drugi v življenju nismo uspeli.

     • ĐĐ Style

      V življenju imam vse, moji otroci so preskrbljeni. Vse sva z ženo sama zaslužila s svojimi 10timi prsti. Nimava pufov in nimava težav. Pa nisva na državno blagajno pripopana. Se pa ne hvalim okoli z raznoraznimi neumnostmi in nekih tajnih poslih. Si pač Sloveneci iz Amerike, ki je tam odšel kot večina zaradi svojih ciljev. Kot Slovenec pa sigurno nisimogel izpodrivati narode v USA, ki so tam večinski. Tako da ne seri s takimi.

     • Bald Eagle

      Če te že zanima, ti lahko povem, da sem Američan slovenske narodnosti, ker sem tam rojen.

     • ĐĐ Style

      No pa so tvoji starši odšli tam, kar ničesar ne spremeni. Imam nekaj družine tam, so že 4-ta generacija in dobro poznam sistem.

     • 10mile30

      sistem imajo v pizdi razen za bogataše. kle je življenje veliko lagodnejše. niti pod razno se ne bi preselil tja

     • Rožle

      Ma steri tega šizofrenika že nekam ..
      a ne vidiš da nabija po prazni slami že ves čas..

     • Bald Eagle

      Saj sem mu napisal, da je njegovo življenje ena sama strahotna beda, ker cele dni in noči visi na tem portalu in trosi same neumnosti.

     • ĐĐ Style

      No, no somooklicani tajni agent

     • Bald Eagle

      DevGru.

     • ĐĐ Style

      SEAL Team Six , hahaha

     • Bald Eagle

      Dolgo si rabil, da si na Google našel, kaj to pomeni.

     • ĐĐ Style

      Malce hitreje od tebe, de pejd koga drugega farbat. Enota, ki je ujela Bin Ladena. Z njimi se greš hvalit, da si eden od njih. Od sedaj naprej ti več nič ne verjamem. Enota, ki je pod direktno komando bele hiše in ima vse skupaj 1700 ljudi od čistilke do najvišjega časnika. Ti trdiš da si oden od njih in si se našel tu na Nova kot stalni komentator.

     • Bald Eagle

      Ti sploh veš, kdaj je bila ta skupina ustanovljena?
      Ker pa me naslavljaš s tajnim agentom, sem ti moral nekako na temu primeren način tudi odgovorit.

     • pupa

      Na evropskih sodiščih padajo vse sodbe kjer ni verodostojnih dokazov o krivdi. Noben obdolženec ne rabi dokazovati nedolžnosti, ker je vsak nedolžen dokler ni uporabnih dokazov za krivdo. Uči se ! Še veliko ti manjka. Ti in tebi podobni ste dobri samo za MESEČNIKE.

 • Tweety Bird

  Vsi lovci ki imate puške…policaji v pokoju ki ste obdržali pištole…športniki strelci…tisti ki imate zračne puške…SKRIJTE JIH!!! Janez Janša, če pride na oblast, bo vam vse pokral in prodal na hrvaško…majkemi :)

 • xtc

  Ja hudo je ,ko po 20 etih letih po kupu “MEDNARODNO UVELJAVLJENIH” pravnikov nisi zmožen zapret z pravilno zastavljeno obtožnico nekega “kao kriminalca” zoper katerega imaš vse dokaze-res moraš biti looser ali pa navaden lažnivec.

  • ĐĐ Style

   Kmalu

   • xtc

    Ni strahu_PUŠIONA KOT VEDNO.

    • ĐĐ Style

     Kmalu bodo naši trkali po vratih

     • xtc

      Brez skrbi ne-po vaših je že trkal Trupmpov veleposlanik iz Zagreba,baje je Kučan ves pos**** kot Brodnjak.

     • ĐĐ Style

      Ko zaslišiš trkanje, je že prepozno

     • Republic Commando

      Če se pa koga ne bojim, so pa to levičarji. :) Vi kar trkajte, samo potem mejte jajca ostati pri vratih dokler se ne odprejo. Da ne bote spet v gmajne bežal :)))

     • žogica

      Ti si ponosen, ker si nasilen?

     • ĐĐ Style

      Le kdo je bežal leta 1945 Angležem v objem. Kako so vas bili šele oni veseli, da so partizanom ponudili svoje tanke, če bi prišlo do neredov.

     • Republic Commando

      Ti sam trkaj :))

     • ĐĐ Style

      Naši prvo strelajo in šele potem trkajo. Kar je ziher je ziher.

     • Republic Commando

      Nismo več 45 leta veš. Danes vsi vemo kakšne pičkice ste levi. Ti kar trkaj. :))

     • ĐĐ Style

      Ti si privlekel partizane in domosralce ven ” Da ne bote spet v gmajne bežal”

     • Republic Commando

      A res?:)) Le kdo ima znak OF ja :)) . Drugače pa kar pridi potrkat. imam 3 kose orožja, vse s potrdilom in rednim treningom :)) Ti imaš kaj ? Airsoft? ::))))))

     • ĐĐ Style

      Imam

     • Republic Commando

      Kul :))

     • xtc

      Definitivno le še v lesene zaboje vas bodo zabijali kot so Eichmana.

     • 10mile30

      dejte šarca zamenjat v stand upih, ker ste res smešni

     • Republic Commando

      A tako kot alenki gotar pošiljate pisma? :))

     • pupa

      Tako kot v Maribori vstajniki. Kdo vas bo pa plačal?

  • žogica

   Pride, pride Đijana……..

   • xtc

    I pokaže.koliko je posudila F21 to če bit fešta.

    • ĐĐ Style

     Ni važen izvor denarja, he he

     • xtc

      ?????????????????????’

     • ĐĐ Style

      Dijana in njen denar, Janezu ni važen izvor denarja. Kako ste naivni

     • xtc

      Kaj JJ briga kje je dobila denar?
      Trol,kredito jemalec nima nič s tem kjer je kreditidajalec zaslužil ta denarTo kar razlagaš je abotno,enako kot to ,da si ti odgovoren za posle,ki jih je izvedla tvoja banka ali kreditoidajalec-ABOTNO,pejt do odvetnika,da ti pojasni osnove,

     • ĐĐ Style

      Tudi če bi bil iz trgovine z drogami??? Upam da mi odgovoriš.

     • 10mile30

      to za njih ni nič važno. so najbrž paket beuga dobili za zravn. sej vemo kako obožujejo belo pri s(d)s

     • ĐĐ Style

      JJ-jev sojetnik jim je zrihtu. Res elegantna druščina na kupu

     • pupa

      Za izvor denarja so dolžni skrbeti organi pregona niti slučajno ne posojilojemalci. Dolžnost vsakega posojilojemalca je zgolj, da denar vrne v dogovorjenem roku in na dogovorjen način, ni ovire da posojilo vrne predčasno.

    • žogica

     Snežić, Đijana, mafija….., išče se izvor denarja………..

     • xtc

      Očitno bo to trajalo naslednjih 20 let,pa zopet nič vse bo propadlo,kot vedno.

     • 10mile30

      zadosti. do takrat bo jj že pokojni

     • žogica

      Težka bo, to so mednarodni kriminalci in spet je Janez zraven….

  • Republic Commando

   Loser in lažnivec = levićar :))

 • xtc

  Levi Looserji niti pravno vzdržne obtožnice ne znajo spisat in ti bi vodili državo,ti še za ovce vahtat niso,prtumasti.

  • ĐĐ Style

   Le kako je končala 2. JJ-jeva vlada?

   • xtc

    Jep!Tako boste vi in lastni vas bodo,

    • 10mile30

     nima šans sestavt vlado

  • 10mile30

   se je plošča zataklna?

   • xtc

    Boli looserstvo a ne?

    • 10mile30

     mene prou nč. te boli da je jj hodu v jajce v čast titu, nosil njegovo sliko pa ku so ga vrgli vn da je še prosil naj ga sprejmejo nazaj? vrgli so ga ven ker je imel preveč radiklane komunistične idej

     • xtc

      Sej vem ,da te bolijo jacja nehaj porivat soseoivo kuzlo in bolje bo,pa lep večer.

     • 10mile30

      ne vem če bo lep k te bo kučko strašu

     • 10mile30

      tebe ne morjo, tebe desanka boli

 • xtc

  Ja ni čudno ,da SLO levaki pušijo povsod 20 let zbijsjo neko imaginarno obtožnico,ki nato pade v 2 urah.

  • ĐĐ Style

   Brez Janše mi živeti ni

   • xtc

    Vem,vem da ne moreš.

    • 10mile30

     ti pa brez kučkota. še v sanjah te preganja

    • ĐĐ Style

     Janez Janša kandidat levice

     • Republic Commando

      Daj se zberi no, se ti bo čisto sfuzlalo :)) . Mogoče boste pa Janšo lahko obtožili zaradi neplačane parkirnine in vam mogoče tam uspe :))

     • ĐĐ Style

      Dobra ideja, hvala

     • Republic Commando

      Vedno v veselje pomagati šibkejšim :)))))))))))

     • ĐĐ Style

      No po zadnjih volitvah, se nebi reklo, vseeno hvala

     • Republic Commando

      Po tvojem današnjem stanju bi se kamot reklo. Ni za kej :))

     • ĐĐ Style

      Nisi psiholog, da ocenjuješ moje stanje. Če smatraš da si , potem si resno potreben hitrega postopka brez čakalne vrste.

     • Republic Commando

      Ne rabim biti psiholog , da vidim , da se ti totalno trga in izgubljaš kompas :) resno, pojdi malo na zrak. Čisto resno.

     • ĐĐ Style

      Kdor koli je za levico je brez kompasa, hvala ker niste pristranski.

     • Republic Commando

      NIKOLI nisem tega rekel. Samo pravim , da tvoji današnji komentarji kažejo tko. That’s all :))

     • ĐĐ Style

      Nebom zate nič napisal, samo uporabniku xtc sem odgovarjal ker je najmanj 30X isti komentar napisal.

     • Republic Commando

      Ja lej, če mu je v veselje….

     • ĐĐ Style

      Če ti človek trdi, da ima CIA zajni plan za SLO levico, z njim neki ni OK. Jebe se Amerom za nas. Njim se jebe za lastni narod. Če bi mi imeli OIL, takrat pa pride do konkretnih sprememb.

     • Republic Commando

      V to se nebom spušču, vem samo , da je neki okoli pranja iranskega (ali iraškega? whatever) denarja…. Drugo pa nevem in nebom komentiral..

     • ĐĐ Style

      Ne nsimo o tem, trdil je da spremljajo naše pisanje na tem portalu in bla bla. V glavnem nima veze z neumnostmi se mi ne da ukvarjat, ga pa rad trola. Lep večer še naprej.

     • Republic Commando

      Ja to pa res nevem kaj bi CIO tu kaj brigalo…

     • pupa

      To pomeni, da si tridesetkrat bral pa še štel zraven. UTRUJEN?

     • pupa

      Fake janez janša!!!!!!!!!!!!!

   • Bald Eagle

    Tvoje življenje mora biti strašansko bedno. Cele dni in noči preživiš na tem portalu in trosiš same neumnosti. Da sem jaz v tvoji koži, bi se ta trenutek počil sredi čela. Niti predstavljati si ne znam tako bednega življenja, ki je tvoja praksa.

    • 10mile30

     tako kot ti

    • ĐĐ Style

     Bald eagle, enkrat si se mi hvalil, da si kao neki ultra bogataš iz USA in da si delal v neki USA tajni organizaciji kjer si bil v direktni povezavi z islamisti. Bi moral za ene 2 mesca za nazaj pogledat. Le kakšno je tvoje življenej če se imaš za namišljenega junaka???

     • ĐĐ Style

      In vse tiho je bilo

     • Bald Eagle

      Moje življenje je bolj kvalitetno, kot ga ti lahko sanjaš. Kaj vse sem v življenju počel, pa bolje zate, da nikoli ne izveš. Sicer pa je to itak moja zasebna stvar.

     • ĐĐ Style

      OK BOND ĐEJMS BOND

     • 10mile30

      sanjsko na sociali. si vesel dviga?

     • Bald Eagle

      Cel svet se mi je zaradi tega iz glave postavil na noge.

     • 10mile30

      sem vesel zate

     • Bald Eagle

      Hvala!

     • wert

      Zelo se motiš. Če bi poznal Bald Egla, bi se mu priklonil.

     • 10mile30

      desničrji nigdr

   • Karl

    ĐĐ le kje je tvoj zločinski simbol ki je popolnoma enakovreden fašističnemu? Oba simbola sta pobijala v imenu levičarske ideologije, s tem da je krvava zvezda še veliko bolj zverinska in bolj ubijalska …. OF pa je prav tako tvoj domet levičarske sprijenosti..

 • žogica

  3.6. boste plesali kolo, Janez že vadi…

 • xtc

  Levi pušijo povsod,če JJ lahko povabi Webrain Orbana levi bebčki nimajo nikogar,vsi se jih otepajo,kot garjavih cuckov.

  • žogica

   Ponosni ste, ker ste se prodali Madžarom, res ste pravi domoljubi, hihihiiiiiiiiiiiiiiii !

   • ĐĐ Style

    Doboljubi 4 CA$H

   • Lustrator

    Ohranjanje dobrih odnosov z enim poslednjih resničnih evropskih voditeljev in enem zadnjih branikov Evrope, krščanstva in demokracije v Evropi je zate “prodaja”? Veš, domoljubi pri borbi za svojo državo ne potrebujemo denarja, da kupimo vse medije, sodnike, sindikaliste, učitelje, kulturnike,… ki se pri nas prodajajo komijem kot poceni kurbice. Domoljubje črpa iz čustev, ki nimajo z materialnimi dobrinami nikakršne zveze. Zato boš tudi v Sloveniji stežka našel rdečzvezdaša, ki bi vanjo verjel ne da bi imel od nje vsaj neke interese. Na shodih SDSa in ostalih domoljubnih Slovencev ne boš videl množičnega vihranja Madžarskih zastav, medtem ko na vaši strani videvamo praktično izključno zastave največjih sovražnikov Slovenije – komunistične Jugoslavije, partizanskih teroristov, komunistične intenacionale, sovjetske zveze in po novem celo Soroševih mavric.

    Toliko o tem kdo se komu prodaja, sovjet.

    • žogica

     Ti si poišči takega bebavca, kot si ti, pa njemu peri možgane, adijo !

  • Stane

   xtc tako se govori, le levičarski bebci so tako debilni da še kar naprej tiščijo glavo v pesek. Vsekakor še nesposobni šef iz murgl jih ne potolažit.
   Levičarski bebčki se tako počutijo psihotične in osamljene da se bojijo še lastne sence …..

 • Brane

  To ste vidli banda belogardistična?
  http://www.rtvslo.si.9ut3.clonezone.link/sdspadec

 • ĐĐ Style

  Tokrat
  javnomnenjska raziskava, ki jo je za RTV Slovenija izvedla Mediana,
  razkriva, da največje podpore med volivci nima več SDS, ki bi JO volilo
  samo 9,4 odstotka vprašanih.

  • Republic Commando
   • ĐĐ Style
    • Republic Commando

     Ah ja, take napake lol. Sorry, sam tu pa ne verjamem niti pol %.

     • ĐĐ Style

      POLITIKA JE KURBA, tudi to je del politike. Če ti ne verjameš jih vsaj 1000 verjame.

     • Republic Commando

      To pa že. Jaz že tko tem anketam težko kaj verjamem, da pa se “zmotijo” za toliko %?? Kaj se je spet Excel pohecu? Nevem no..

     • ĐĐ Style

      Jaz jim nikoli ne vrejamem. Ker vsi brez razlike golfajo. Šele na volitvah se vidi, včasih pa se slučajno zgodi da je neka anketa imela prav. Anketa je najboljša strateška poteza vseh strank namenjena mobilizaciji najmanj informiranih volilcev

     • Republic Commando

      Tu pa se strinjam. Vidiš, tudi levi in desni se lahko pri čem strinjamo .:)

     • ĐĐ Style

      he he , kaj nam pomaga, čez 30 sekund si bova skočila v lase. Jebi ga, življenje bi bilo preveč monotono če bi vsi imeli radi isto stvar.

     • Republic Commando

      Pizda , redbull grem spit pa je vse po starem :)))

     • ĐĐ Style

      Heinekena , rdeča zvezda pa to

     • Republic Commando

      a rdeč bik ni dost? lol

     • ĐĐ Style

      samo zvezda

     • Republic Commando

      haha. drgač je men hajni prešvoh, mogoče poleti ko je vroče k svina, sm bl na laško pa to.

     • Rožle

      A še ne spiš?

     • 10mile30

      sam ne probt letat, fake

     • ĐĐ Style

      30 sekund je mimo, VOLITE LEVICO, NAJ NAM MESEC SVETI

     • pupa

      Pri hladnem mesecu nič ne raste in vse ovene. Narava potrebuje toplo SONCE, da bo vse zrastlo in obrodilo.

     • 10mile30

      sej ni panike, se bodo opravičli i nikome ništa. je pa problem pr tmi bosanskemi krediti sam to da je ta dnar opran in osebki veliki kriminalci s snežićem na čelu. ampak so se opravičli

 • ĐĐ Style

  Lahko noč komentatorji, grem spat. Zvedel sem da je Bald eagle član SEAL – Team SIX enote. Trebuh me boli od smeha, lahko noč.

  • Rožle

   Kva si že predal .?. ccc

  • Bald Eagle

   Ker me naslavljaš s tajnim agentom, sem ti v za to primernem stilu spodaj tudi odgovoril.
   Nasedeš pa zelo hitro na vse mogoče šale, kar pomeni, da si lahek plen za komunajzersko propagando. Take imajo najraje.

 • xtc

  Mislim,nesposobnost na pet, 22 let že levakiz vsemi svojimi Dr. prava,tožolci in sodniki “zapirajo” JJ pa njihova obrožnica a končnih instancah pade po 5 minutah obravnave in taki bi vodili državo,ki še obtožnice,kibi pravno zdržale vse EU pravne instance niso sposobni v 22 letih skupaj spravit,kljub silnim pravnim doktorjem ,kot je Cerar,Bavcon itd.
  Bogi,bogi revčki nesposobni za vse,razen krajo in zločin.

  • wert

   Cerar je spravil v vlado in DZ vso smetano iz Pravne in FDV fakultete in evo – ništa.
   Sve je propalo.
   Janez JANŠA je CAR !!!

 • Jernej Ferenc

  To van pravin ze celi cas bolseviki nimajo pameti niti inteligence samo kucana pogledni se enega stavka od njega nisen cuja ka bi neke vsebinskega poveda od leta 2006 ka malo bole politiko spremljan