fbpx

[Video] Blamaža pred Jenullom in Mukijem; Musarjeva večkrat izžvižgana

Foto: YouTube/TOP TV

Ko je predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar Izjavila, da Rusija z agresijo nad Ukrajino eklatantno krši mednarodno pravo, so se iz publike zaslišali vzkliki nasprotovanja. Povezovalec Jaša Jenull je moral posredovati, jih pomiriti ter opozoriti na strpnost.

Današnje soočenje predsedniških kandidatov na Trgu republike v organizaciji levičarskega “Glasa ljudstva” se je znova izkazalo za ogleda vredno manifestacijo norosti, ki so jih sposobni skupaj izvesti Jaša Jenull, Filip Dobranić – Muki in Tea Jarc. K sreči se blamaže pred peščico tistih, ki se imajo za ljudstvo, niso udeležili trije predsedniški kandidati, so se pa odzvali Milan Brglez, Vladimir Prebilič, Miha Kordiš in Nataša Pirc Musar.

Toda, če so nekateri kandidati mislili, da se bodo dobrikali levi politični bazi, so se zmotili. Znova se je izkazalo, da revolucija žre svoje otroke. Vprašanja so bila pričakovano tipično taka, ki sodijo v okvir leve agende: zastopanost verskih skupnosti (ki ni katoliška) v programskem svetu RTV, pravice pripadnikov narodov nekdanje Jugoslavije, podnebna politika, uživanje marihuane in podobno.

Radikalni levičarski aktivist Filip Dobranić – Muki.

Pirc Musarjeva dvakrat izžvižgana
Omeniti velja dva dogodka, ki bi jih lahko imenovali incidenta. Prvi je bil “napad” publike na Natašo Pirc Musar, ko je obsodila agresijo Rusije nad Ukrajino in je moral drhal miriti sam Jaša Jenull, drugič pa je bila izžvižgana, ko je omenila petkove proteste v obdobju prejšnje vlade.

Nataša Pirc Musar je doživela gnev publike.

Brglez naredil reklamo Nova24TV in Demokraciji
Drugi škandalozen moment je sprožilo vprašanje Mukija Brglezu o medijih – in sicer – za kateri medij bi zavrnil izjavo. Brglez je odgovoril, da bi to bila Nova24TV in Demokracija, češ da gre za strankarske izpostave. Tokrat je skrajni socialist izstrelil po pričakovanjih publike in je požel aplavz.

Publika je med drugim ploskala še Kordišu, ker ta podpira zločinca Tita.

Celotno burlesko si lahko ogledate na posnetku TOP TV.

Sara Kovač