[VIDEO] Dr. Boštjan M. Zupančič o notredamski katedrali in prizadeti populaciji: “Jasno je, da je prišlo do požiga. Gre za agresivnost zoper nekoga, ki ti je naredil dobro. To ni duševno zdravo.”

Foto: epa/Nova24TV

Ko je v torek zgorela notredamska katedrala v Parizu, so bili mnogi šokirani in pretreseni. Katoliki po vsem svetu žalujejo zaradi uničenja simbola krščanstva v Franciji. Zgolj naiven človek bi lahko verjel, da je požar kot po naključju izbruhnil zaradi obnovitvenih del na začetku velikega tedna, ki je uvod v veliko noč, največji krščanski praznik. Ne gre tudi spregledati dejstva, da je v zadnjih dveh letih v Franciji in Belgiji prišlo do porasta napadov na katoliške cerkve. Dolgoletni sodnik na Evropskem sodišču za človekove pravice in nekdanji ustavni sodnik dr. Boštjan M. Zupančič zagovarja prepričanje, da je v resnici prišlo do požiga.

Boštjan M. Zupančič je v oddaji Tema dneva z voditeljico Marjanco Scheicher glede požara izpostavil, da se je ogenj v katedrali pojavil hkrati na dveh koncih. “Na vsem tem ostrešju ni bilo nobene električne napeljave, videli pa smo lahko tudi gospoda, ki se sprehaja gor in dol po enem od stolpov. Skratka, jasno je, da je prišlo do požiga. Kot lahko vidimo, gre za peti ali šesti zaporedni požigalni napad na cerkev, med katerimi je bila med zadnjimi cerkev Saint-Sulpice v 6. okrožju v Parizu.”

Neokusne izjave, ki so jih nekateri izrekli ob tem, ko so ognjeni zublji požirali dele notredamske katedrale, so po besedah Zupančiča podobne izjavam, ki so bile v New Yorku izrečene v času terorističnih napadov na WTC 11. septembra 2001. “Na nasprotni strani New Yorka je New Jersey in tudi tam so snemali Arabce, kako so se ob napadu veselili in skakali. Če hoče kdo psihološko razumeti, kaj se dogaja, naj si od Vladimirja Bartola prebere roman Alamut.” Ob tem je Zupančič izpostavil, da zagovarja teorijo, da imamo tukaj opraviti s populacijo, ki je bila 14 stoletij v incestu.

Akumulirajo se recesivni geni
“Arabci se morajo po Mohamedu poročati s svojimi sestričnami oziroma bratranci, in to je incest. Tukaj se akumulirajo recesivni geni, tudi Izrael je na enem izmed svojih blogov objavil, da imate populacijo, ki je od tega čisto prizadeta. Če ste vi z avtom na cesti, potem se zavedate, da je vaša ogroženost na cesti manjša, ker se vsakdo boji, da bi se tudi njemu kaj zgodilo. Če pa imate vi nekega mladega Arabca ali Arabko, ki se opasa z dinamitom in sebe požene v zrak zaradi neke ‘ideje’ ali vere, potem je to situacija, ki je abnormalna. Instinkt za življenje je namreč najbolj temeljni človekov instinkt.” Po prepričanju Zupančiča imamo opravka s populacijo, ki je globoko prizadeta. “Osebno poznam zdravnike v Strasbourgu, ki so delali na raznih oddelkih, kjer je teh deformiranih otrok, ki se rodijo v teh incestoidnih zvezah, ogromno. Ampak o tem se ne govori, ker je to tabu.”

Vse je bilo načrtovano zaradi maksimalnega medijskega učinka
Zupančič je prepričan, da ni nikakršno naključje, da je zagorelo tik pred veliko nočjo, in da je bilo vse planirano. “V bližini katedrale so pred leti našli celo avtomobil z bombami, ob tem pa so govorili, da je šlo le za neko predigro in eksperiment. Nikakor ne gre za naključje, saj so s to izbiro časovnega okvira poskrbeli za maksimalni medijski učinek. Če je jasno, da je bil požar podtaknjen na dveh koncih, potem je jasno, da je bil požar podtaknjen. Za razumevanje tega tako ni potreben niti posnetek človeka, ki se je med gašenjem sprehajal po enem izmed stolpov.” Po prepričanju Zupančiča francoski mediji od prvega do zadnjega s poročanjem o tem, da je do požara prišlo zaradi obnovitvenih del, zadevo relativizirajo in jo minimalizirajo. Vse zavoljo neke podkupljene politične korektnosti. “Enostavno ne govorijo po resnici in pravici. in to se pojavlja že ves čas. Moj komentar na ta požig je bil, da v tej situaciji postaja vse bolj očitno, da nekateri ljudje govorijo resnico in iščejo resnico, drugi pa potvarjajo, manipulirajo, falsificirajo itd. 99 odstotkov francoskih medijev, ki so propagirali Emmanuela Macrona, je v tej drugi skupini,” je prepričan Zupančič.

Foto: Nova24TV

Prebivalstvo iz nekdanjih kolonij predstavlja težavo
Po besedah Zupančiča ima Francija probleme zaradi prebivalstva iz nekdanjih kolonij (Alžirija, Maroko), saj se velika večina nikoli ne asimilira. “Nekateri asimilacije niso zmožni, kot sem že prej omenil, nekateri pa so fanatično religiozno nastrojeni. Namesto da bi bili hvaležni Franciji, reagirajo izrazito nehvaležno. Gre za agresivnost zoper nekoga, ki ti je naredil dobro. To ni duševno zdravo.” 

Katedrala je preživela 80 kraljev, 2 cesarja, 5 republik, pred našimi očmi pa izginja 850 let kulture. Slovenija je po besedah Zupančiča daleč od Francije, namreč, v Franciji je 8 milijonov muslimanov, neintegriranih pa verjetno še več. En tak incident, ki se je zgodil na fasadi Svete Ane nad Podpečjo, je glasno opozorilo, kar se bo dogajalo tudi tukaj, če bodo prevladale globalistične sile, katerih očiten namen je raznorodovanje, z drugo besedo eksplozija evropske nacionalne istovetnosti (francoske, slovenske, nemške, švedske, angleške itd.). To je nekomu v interesu. Več o oskrunitvi omenjene slovenske cerkvice preberite TUKAJ.

H. M.

 • MižekFiga

  Odstranite ali onemogočite tovariša ddr. Kučana.
  Za EU Slovenijo gre ali pa ostanemo srpska provinca v USSSSSR.

  Volitve in velika udeležba so “naš” izbor. GREMO !!!

  • Andrej

   Verjemi, da se je Kučana veliko lažje znebiti kot muslimanov, pa nismo niti poskusili. In sedaj imamo oboje.
   Gotofi smo.

   • lili pili

    Tudi jajo se ne da in jebe od zadaj..

    • Andrej

     Ti res ne boš nikoli nič razumel. Brezupen primer. Škoda, da ni več revije Pavliha. Za tja si.

     • lili pili

      Poglej z druge strani pa se bo tudi tebi odprloo

  • lili pili

   Glede na stevilo muslimanov bi morali prej v kateri drugi drzsvi koga odstraniti…

 • Anton

  kdaj so pa bili komunisti duševno zdravi?Kdo ap je lahko duševno zdrav, če sodeluje pri masakru svojega naroda, po poboju nemočnih ostarelih ljudi, nosečnic,otročičev, invalidev?

  Če mene vprašate med temi nebodigatreba islamisti in komunisti ni kaj dost razlike!

  sarkazem press

  • Fosa Stefan

   ja kdaj so bili komunisti dusevno zdravo, kumrovski general DOLNICAR je ustrelil svojega brata, ker ni bil za komuniste, komunist kucan pa je tega MORILCA SVOJEGA BRATA odlikoval, …………to pa je dosezek njegovo ime bo nesmrtno, kakor od hitlerja ali stalina

  • lili pili

   Pa na naciste in njihova taborisca in plinske celice ne pozabit..

   • Anton

    Ernst Nolte je naciste izenačil s komunisti, kar gledano na zgodovinska dejstva drži,zato jaz trdim, že skozi, da pravi izdajalci 2 sv vojne so bili komunajre, ki so ljudi ki so šli v partizane ss vojimi parolami okrog prenesli, to so dejstva, dejstvo je tudi v tem, da kdor je spoznal zmote, pokvarjenost teh komunajr ni dočakal dne konca 2 sv. vojne oz bil po vojni tako ali drugače preganjan.

    sarkazem press

    • lili pili

     Tona porka …..

 • totex39

  Nikakršno naključje ni bilo, na delu je bil resnično požigalec. Francozi naj končno priznajo, da so bili na delu teroristi.

  • me

   ne upajo ……. imajo musličev in opic 70% Pariza.

   • totex39

    Saj ravno to je tisto, da ravno zaradi tega prekrivajo resnico. Še vedno pa to golazen uvažajo v Evropo.

    • lili pili

     In kaj bos ti storil, imamo mosejo v ljubljani, akcija ce te je kaj v hlacah ali si hud samo na jeziku…..

     • Marija

      Ja Slovenija država islama,menda vam je to jasno,ce malo poznate islam.

     • lili pili

      Ja kaj no povej, si se usrala…samo pisali in risala bi…pa kokodakala…

   • pavle podhribski

    SAj so si jih sami želeli—sedaj naj nosijo posledice !!!

    • FRANC3

     Žalostno je, da se bo delež muslimanov tudi v Sloveniji povečeval. Trenutno so še strpni, ko pa bodlo presegli kritično maso, se bo dogajalo podobno kot v Z. Evropi.

   • lili pili

    Pogresajo te, imeli bodo zabavo

  • xtc

   A si nor,ravno tega se multiku,ltarji in socialisti ter anarho liberali najbolj bojijo,da se Evropejci ovedo in vzamejo orožje v roke in uiredijo kar je trenutno narobe-ve pa se kaj.

  • lili pili

   Tako je ce zupauncic tsko pravi drzi kot ….. samo jajo se makrona poklice pa bodo zaceli pusat in prepevat…

 • Perkele

  Francozi so poleg Čehov najbj sekularen narod v Evropi, cerkve jim služijo le še za ožemanje turistov ali kot disko klubi z dobro akustiko.

  • Andrej

   Precej je na tem.

 • Amerikanc

  Gospod M. Zupančič, bivši sodnik evropskega ESČP – ja včeraj nalil čistega vina tako francoskim režimskim medijem kot našim. Zanimivo, da v režimskih medijih po Sloveniji, ne boste zasledili niti besedice o njegovem intervjuju. Še enkrat se lepo vidi, kako nas režimci prinašajo naokoli.

  • Darth Vader

   sej ti režimski novinarji imajo imena, priimke, stalna prebivališča, otroke v vrtcih, hodijo na oddih….niso duhovi, še manj pa nedotakljivi…..da se razume…..tisti novinar, ki piše in poroča resnico v intelektualnem duhu (to se pokaže zelo kmalu) bo vedno spoštovan v družbi…..tisti, ki pa v imenu nekih ozkih interesov potvarjajo resnico, da služi njihovim ozkim zasebnim interesom….tisti novinarji bodo pa po sloveniji imeli vedno več težav

   • Tone

    Ali je to grožnja?
    Spadaš med organizatorje teh “težav”?

    • Amerikanc

     Ne ga lomit, ubogim pisunom grozijo lastniki režimskih medijev. To so politični plačanci oz. lastniki, ki so iz tujih skladov prinesli denar nazaj v Slovenijo – pokraden v bankah in v paradržavnih podjetjih.

   • lili pili

    Ja zakaj pa o tem nic ne pisejo francoski novinarji, kot pravi cenjeni gospod…

    • Kapodistrias

     Cenjeni gospod je to lepo pojasnil.

     • lili pili

      Cenjeni gospod naj to pove v franciji, tam bo tudi kandidiral za eu pos….

  • Ivo

   Te Murgle so pa res prava pošast. Dosegle so, da v vseh (resnih) svetovnih medijih ne pišejo o tem, da so muslimani zažgali Notre Dame. To muslimansko zaroto odkrivajo samo pošteni mediji kot Demokracija in Nova 24 TV. Vse ostale kontrolira mali mož iz Murgel.

   • Amerikanc

    Nisi razumel. v resnih medijih pišejo o tem. Lahko najdeš na več mestih. O tem – o požigu, ne o muslimanih, ne pišejo v režimskih medijih, ki se udinjajo ali politikom ali lastnikom.

  • FRANC3

   Levičarji in komunisti se bojijo resnice.

   • lili pili

    A so v franciji na oblasti komunisti, da o tem nic ne pisejoo

    • Kapodistrias

     Ne, globalisti makronskega tipa. Učinek je isti.

     • lili pili

      Torej makron in komunisi in junker….. isti..

  • lili pili

   Tale gospod je kot kaksen klovn ….

  • Dada

   Tak intervju ni vreden počenega groša. Ker je govoril o vzroku požara, pa niti komisija še ni začela z pregledom požarišča.

   To vino pijejo samo v stranki SDS….Ker “Primic”, emigranti so morilci, posiljevalci, terorist”, in ker tega v Sloveniji ni , RAZEN ugrabitev avtobusa v Ljubljani, si je treba pomagati z izmišljevanjem.
   V PRIMERU, DA KOMISIJA UGOTOVI VZROK POŽIG IN DA JE MUSLIMAN, potem bi si dovolil, kaj takega reči…..

   EDINO, bi delno verjela, če bi imel kakšne dokaze o tem kar govori. Vse je rekla kazala , trla baba lan… Za enega sodnika povsem sramotno, saj je profesionalec, OZIROMA, naj bi bil.

 • Observer

  “Katedrala je preživela 80 kraljev, 2 cesarja, 5 republik, pred našimi očmi pa izginja 850 let kulture.”

  Ni pa preživela levičarsko multi-kulti organiziranega Islamskega vpada v 20. in 21. stoletju, vsaj streha ne.
  Sicer pa, ko pišete o 850 let kulture. Ta katedrala je nedvomno bila tudi del Inkvizicijskih preganjanj Francoskih Hugenotov (500.000 pomorjenih, 500.000 izgnanih v Južno Afriko, Ameriko, itd.), masakra nad Francoskimi Kalvinisti (Kalvinisti = Hugenoti) na dan kakor sv. Bartolomeja 1572, tako da o 850 let stari kulturi je tukaj težko pisati, ker nekaj teh stoletij je bilo precej nekulturnih, če se lepo izrazim. Ta zgodovina je od večine pozabljena. Samo Bog je ni pozabil. Sedaj pa prihaja njegov izstavljen račun. Nekoč Goti, Huni, itd. v modernejših časih pa komunisti, fašisti, nacisti in seveda muslimani. Vse to je bič Božji. Če mislite, da bo Bog kar spregledal vso to krvavo zgodovino, razvrat, sodomijo, pedofilijo in ogromno korupcijo znotraj ustanove, ki povrh vsega pravi sebi še krščanska cerkev in bi torej morala biti moralno neoporečna, se globoko motite. Tudi vse ostale lažne religije vključno s satanističnim Islamom bo Bog sodil. Tako sedaj pa brišite. Prerokov, ki govorijo resnico nobeden ne mara.

  Razodetje 18
  5 Zakaj njeni grehi so se nagrmadili do neba in Bog se je spomnil njenih krivic.
  6 Izplačajte jo, kakor je sama izplačevala, in povrnite ji dvojno po njenih delih.
  Dvojno ji nalijte v čašo, v katero je sama nalivala.
  7 Kolikor si je privoščila sijaja in naslad, toliko muk in bridkosti ji prizadenite.
  Zakaj v svojem srcu pravi: ›Sedim kakor kraljica, nisem vdova in ne bom okusila bridkosti.‹
  8 Zaradi tega bodo v enem samem dnevu prišle nadnjo nadloge: smrt, žalost in lakota, in bo sežgana v ognju. Zakaj mogočen Gospod je Bog, ki jo sodi.«

  • francelj3

   Jaz predvsem ne maram ljudi, ki sami sebi pravijo preroki. Malo več skromnosti ne bi škodovalo.

   • Observer

    Preroki v smislu, da govorijo preroško besedo Svetega pisma, torej kar je zapisano na vekov veke in ne da so sami preroki in si izmišljujejo nekaj kar v Svetem pismu ne piše. Glede na citiranje Svetega pisma, sem mislil, da bodo bralci to razumeli.

    • Friderik Peršič

     Zakaj misliš , da je Francelj dojel kaj mu hočeš povedati …?

 • garfi

  teroristi gLobaListi in naši leviWiČĆarji so del te satanistične Zalege

 • Zanima me

  Kako veste, da je bil vahabit in ne bivši ministrant? Lahko je bil zmešan komunist ali satanist.

 • Zanima me

  Turki v Nemčiji med obnovo ne uničijo cerkve.

 • pajot

  Islam zadaja Evropi nož v njeno srce. Ni pomembno ali si vernik ali ateist. Notre dame je del naše kulture. In ta umazana,bosopetna,raztrgana drhal hoče to uničiti. Evropa,pravzaprav ne Evropa,pač pa evropski moški,zbudite se. Postanite spet to,kar so bili vaši predniki pred 300 ali 400 leti. Zgledujte se po Janu Sobieskem,ki je porazil Turke pred Dunajem,zgledujte se Slovenci po vitezu Turjaškem,ki jih je premagal pred Siskom. Kajti ta vojska zdaj ne prihaja z meči,pač pa s prošnjami za azil. Meči(orožje) jih čaka tu,pri nas. In ko se bo začelo,bo krvavo. In če pravočasno ne reagiramo,bo žrtev ogromno. V milijone bo šla številka.
  Jaz sem pripravljen,kaj pa vi?

  • Marija

   To sem govorila že od 2015 pa sem bila fašist.Sedaj se to udejanja.In kdo jih je povabil?In kdo na veliko govori kako jih moramo sprejemati.Kaj danes pravi Frančišek,ko poljublja noge, za hrbtom pa pozivajo nas simbol.Ali je s poljubljanjem dal znak pozabite Notredam,da je čas za to.K ot Juda i skarijot ko je poljubil Jezusa,da so ga križali.Francisek po!Ljubljana muslimane,ampak se večje ponižanje kristjanov on jim poljublja noge.In on bo nagovarjal vernike na Markovem trgu za Veliko noč.Saj ne morem verjeti.

 • Dragan Krstič

  Gospodična Scheicher, če že nekaj komentzirate naj vas prej nekdo pouči kako se imenuje ta znamenita katedrala. Vsekaqkor ni noterdamska ampak notredamska. A vam gre samo noterdam po glavi? Podobno nebulozo je izgovorila na Planetu TV še ena inteketualka voditeljica Sanja Hrgota. Pisatelja Hugoja je izgtovorila kar fonetično tako kot se ta priimek zapiše. Za obe sramota.

  • lili pili

   Ona bi samo noter, ven tak vsak sam pade…

 • Boco

  Muslimansko-arabska mentaliteta je zavladati in podjarmiti. Tudi s prevaro in lažjo.
  Muslimana ne smeš nikoli spustiti blizu. Te prevara, ker hoče nadvlado.
  Muslimana kristjan ne more razumeti, ker gre v jedru za drug odnos do sveta.
  Muslimam razume le moč in meč. No, kalašnikov tudi gre skozi.
  Dobrota je zanj znak slabosti.

  • učko

   Tole slednje, kar si zapisal, še zlasti drži !!!

 • Marija

  Prav tako.Prebrala sem knjigo Alamut,Ararat in se mnoge o muslimanih,kot tudi vse Papeze in knjige o krščanstvu.Kar pravi g.Zupancic je res v Veliki nevarnosti je svet,da ga pahnejo v 14. Stoletje.In kaj storiti,ker vemo,da se ti ljudje ne integrirajo.Ali nas ta oligarhija zavestno vodi v pogubo in zakaj?

 • Andrej

  Ne v 14., v 7. stoletje se bomo vrnili. K Mohamedu. K Islamskim koreninam.

  • Dragan Krstič

   Če bereš komentarje levakov na portalu 24kur ni Slovenija niti v 7. stoletju.

 • Aton

  Sprenevedanje in zakrivanje problemov v EU ne prinaša nič dobrega. Tako so se v tridesetih letih prejšnega stoletja tolažili, da nacizem in komunizem nista nevarna. A zgodovina se ponavlja!

 • Sarkoplaninec

  BMZ genijalni, iguana sistemsko prilagodljivi oportunist.

 • France Smolej

  Izkušeni pravnik in sodnik B. M. Zupančič je na osnovi logičnega razmisleka in po videnju posnetka človeka, ki ni gasilec, zaključil, da je šlo za načrtovano teroristično akcijo. Slovenski mediji se pridružujejo 99% francoskih, ki držijo štango teroristom.

  • lokec

   Ni res on je zaklučil daje šlo za namerni požig!

   ZAGORELO JE NA DVEH MESTIH HKRATI !I!!!

 • xtc

  Vsi vemo kaj je edini izhod iz tega in da bo mir,sicer lahko odlagamo,sleje kot preje pa bo prišlo žal samo.

 • Artur

  ” Po prepričanju Zupančiča francoski mediji od prvega do zadnjega s poročanjem o tem, da je do požara prišlo zaradi obnovitvenih del, zadevo relativizirajo in jo minimalizirajo. Vse zavoljo neke podkupljene politične korektnosti. “Enostavno ne govorijo po resnici in pravici. in to se pojavlja že ves čas.???!!!

  Ampak ljudje božji saj je že vsakemu ozaveščenemu jasno, da so tudi francoske oblasti vpete v EU satanistično nomenklaturo ne bodo menda satanisti priznali, da so tudi oni namerni sokrivci te pritlehne zažigalne agende krščanskih verskih objektov ampak bodo seveda naivne fopali da je do požara prišlo zaradi obnovitvenih del.

  Satanic European Union
  https://www.youtube.com/watch?v=6u3Qrio_fbU

  European Elites Conduct a Six Hour Satanic Ritual in Plain Sight
  https://www.youtube.com/watch?v=N1hMNqQYhJc
  https://www.youtube.com/watch?v=zIEUcz7Etng

 • Andrej

  Francoski mediji poročajo povsem korektno, samo razumeti jih je potrebno.
  Zagorelo je zaradi prenovitvenih del in Evropa je v fazi prenovitve v ISLAM. Torej bo še gorelo.

  • lili pili

   Pri nas ze gori, sosed kuri smeti, pa se muslic je….

   • Andrej

    Ti ne boš nikoli nič razumel. Brezupen primer. Škoda, da ni več revije Pavliha. Za tja si.

    • lili pili

     A te moti kurjenje v naravi, si pa res bebav..

 • Common Sense

  Bomo videli kdaj bo Galcem prekipelo. Če pa se kdo samo sprehodi po mestni četrti St. Denise v Parizu, mu postane jasno, da dr. Zupančič ne govori na pamet. Francozi imajo ogromne težave z arabskimi, pretežno muslimanskimi priseljenci. Ogromne. Enako Beglijci. Podobno Britanci in po novem še Švedi. Ne bi bilo prav, da bi “pravičniški” levičarji še naprej podpihovali nekontroliran uvoz teh ljudi, ker bodo oni prvi goreli. Dobesedno. Tako kot katedrala.

  • Ivo

   Uvoz ljudi v Francijo niso omogočili levičarji. Omogočil je kapital. Francozi so potrebovali delovno silo. Nemčija je polna Turkov, Italjianov z juga, Jugovičev in mnogih drugih.

 • Tjaša Picek

  In vi temu teoretiku vrjamete? Preiskava požara je že bila, vnelo se je na podstrešju katedrale, ki je bila iz 850 let starega hrasta. Noben niti ne govori o terorizmu, niti ne namiguje na terorizem. Požar ni bil podtaknjen – dejstvo. Nehite zavajat ljudi!

  • Common Sense

   Tako kot ni kršeno fiskalno pravilo, kajneda? Daj Tjaša, umiri se.

  • Olga101

   Verjetno se je vžgala slama v glavi kakega levičarja, pa je prišlo do požiga!??

   • Tjaša Picek

    Tudi to ni bilo, ne ugibaj, dejstva so znana …

    • Olga101

     UDBA.net?

  • Anton

   Tjaška koliko si stara, si že ven iz plenic?

   sarkazem press

   • Tjaša Picek

    To se raje ti vprašaj, če se pustiš nategnit vsakemu, ki ima pet minut časa ;).

    • rabbit

     Tjaša zakaj misliš je Salvini v Italiji tako popularen?

   • rabbit

    TJAŠA PICKO No nov nadimek našega GUESTA spet je letel ven bo treba novega Duhica ali kaj si že.

  • Beli Sneg

   Kakšna dejstva? Dejstvo je da nam okrog migrantov še nikoli niso nalili čistega vina. Kako bomo verjeli, da je bila nesreča, ko pa ne poročajo o posilstvih migrantov v Nemčiji, Švedski, Danski…, Kdaj so nazadnje poročali o protestih rumenih jopičev, čeprav se nadaljujejo? Nenehno prikrivanje dejstev je pripeljalo do tega, da jim tudi če bi bilo res, večina več ne verjame. Ali so kaj razjasnil kaj je delal musliman na balkonu med požarom?

   Zupančič kar dobro pozna francosko sceno in mu vejamem bolj kot vsem levo-usmerjenim medijem. Da ne govorim o slovenskih družbeno-političnih delavcih, ki producirajo laži v sodstvu, novinarstvu, zdravstvu….. laž na laž, vključno z lažnjivcem serpentinškom.

   • Tjaša Picek

    Če se o nečem ne poroča, ne pomeni da se prekriva. Malo pobrskaj po spletu pa boš videl kdo se je res včeraj sprehajal po katedrali, ko je gorela.

    Pa ne razumi me narobe. Če je terorizem. če mi znaš to dokazat, ti bom vrjela. Ne bom pa vrjela, stvari ki jo nekdo blekne brez dokaza. Tako kot ne bom vrjela da sta prva dva zemljana bila Adam in Eva, medtem, ko je evolucija že vrsto let dokazana. Razumeš kaj želim povedati? Kakšen pa bi svet bil .. če bi vrjeli vsemu, kaotičen, tak kot je ta forum, kot je večina komentarjev.

    • pajot

     Picek,picek. Napiše se verjela, ne pa štirikrat vrjela. Levičarska izobrazba?

     • Tjaša Picek

      Bogi si.

     • lokec

      Da bog- i . Ti si pa uboga.

     • pajot

      O tem,kdo je bogi,bi se dalo debatirat. Vrjamš?

  • Andrej

   Konju dajo plašnice, da ne vidi ne levo ne desno, ampak samo naravnost. Tebi so pa dali fernke, da ne vidiš nič.

  • lokec

   Tjaša ti nisi inteligentna oseba. Nima ti smisla razlagati o požaru v Parizu ker ne boš razumela itd.

   100 0000000 E vredno zgradbo so pustili brez požarne straže po koncu delavnega dne?

   ZAGORELO JE NA DVEH MESTIH HKRAT !I!!!

   • Tjaša Picek

    No, teorije o terorizmu, medtem ko je jasno kot beli dan da se je pač vnel stari let, res ne bom razumela.

    • pajot

     kako veš,da je jasno kot beli dan,da se je vnel stari les? Od kod ti ta podatek?

     • Tjaša Picek

      Ja ne, železo se je vnelo. Živimo v informacijski dobi, uporabi google, imaš 100.000 različnih virov z isto informacijo – vnel se je les na podstrešju katedrale.

     • rabbit

      Zakaj so delali v aparati, ki povzročajo iskrenje, katedrala pa je bila narejena pred 850 leti, ko tega postopka za delo sploh niso poznali vsi restavratorji vedo, da takega postopka na taki stavbi se ne sme uporabljati?

     • Tjaša Picek

      To boš pa moral pa njih vprašati. Pa sporoči še meni.

     • rabbit

      Podjetje, ki naj bi prenavljalo pravijo, da sploh z deli še niso začeli a ni to čudno.

     • Tjaša Picek

      Zakaj čudno? Nekaj časa traja tudi priprava na obnovo ..

     • pajot

      ja,okej,vnel se je les. Bistveno pa je,kdo ga je zakuril. Kar sam od sebe se ni. Jebi ga.

    • lokec

     Ti sigurno nisi tehnične stroke. Osebno sem strojne smeri in tudi prostovoljni gasilec. To ni bila neka kajža. Vsak dan nekaj oskrunjen cerkva v Franciji s strani Muslimanov in drugih? Zgradba je vredna 1 Miljardo !. Seveda ne trdim, da so to storili muslimani. Vendar požar je bil namerno dejanje. Preizkava požara traja več tednov. Makron pa že od daleč vidi, da je bila nesreča., Le redko se zmotim. Verjami mi.

  • macon

   V času politične korektnosti in levičarskega sistemskega laganja težko sprejemam poročila preiskave, počakajmo še nekaj časa, da bo jasno več.

   Poleg tega je bilo v zadnjem času v Franciji kar nekaj požigov cerkva, torej je mera skepse edino razumna drža.

   Zupančič je pač izrazil svoje mnenje in ima vso pravico do tega.

   • Tjaša Picek

    Pa pustimo malo to desničarsko in levičarsko usmerjenost, sploh me ne zanima kaj si kdo si, sama nimam nikakršne politične usmerjenosti, ne sledim. Pogovarjamo se o predaji napačnih, lažnih, ne potrjenih informacijah.

    Napad na cerkev v multi kultu državi je nekaj običajnega. Tudi pri nas so bile svinjske glave zmetane pred djamijo. Ne bi smeli vsega metati v isti koš, le to. Kazati na nekoga, brez dokaza, je stupid. Zato se je razvil pravni sistem. Pa počakajmo na epilog.

 • Ivo

  Bolj, ko je star Boštjančič, bolj je zmeden. Tu naklada cel kup pol resnic in insinuacij. Recimo, da so se nekateri veselili, ko sta gorela dvojčka. Nekateri so se veselili tudi, ko je Breivik pobil skoraj 100 mladostnikov, nekateri so se veselili tudi, ko je bil izvršen pokol v Novi Zelandiji, nekateri so se veselili tudi, ko so nacisti pobijali Jude, nekateri so se veselili tudi, ko so gorele mošeje ob bombardiranjih ZDA, Po njegovem, bi se vsi morali asimilirati, ko pridejo na kakšno tuje ozemlje. Naj pojasni, kako so se asimilirali Evropejci, ko so osvajali Amerike. Mu jaz povem, z ognjem in mečem, so se asimilirali. V Franciji je mnogo več Alžircev in Maročanov, ki pošteno in legalno opravljajo svoje delo, kot tistih, ki ne. Izredna pogruntavščina je, da so muslimani incestioidni narod. Naj se Zupančič sprehodi po naših manjših krajih. Običajno na pokopališčih vidite 2 ali 3 priimke. Smo tudi Slovenci incestoidni narod g. Župančič. Bil sem na jugu italije. Na nekem pokopališču sem zasledil tako rekoč samo en priimek. Zakaj g. Zupančič ne pove, kako so Evropejci 500 let pobijali in morili vse, ki niso hoteli v prisilno asimilacijo. Na Grenadi je cela domorodska populacija naredila skupinski samomor (skočili so iz visoke pečina) zato, ker se niso hoteli odpovedati svojim običajem in veri. Še najhujša je insinuacija, da so videli kako se nekdo sprehaja. Videli so nekoga, ko je Notre Dame že močno gorel. A Zupančič misli, da je tisti hotel zgoreti kot mučenik? Ali pa glupa ugotovitev, da ni bilo električnih napeljav. Kaj pa odvržen čik? Ali pa kakšen baterijski stroj? Sicer pa, če se dela, je danes vedno tja napeljana elektrika, da se lahko uporabljajo razni električni stroji in aparati. Očitno Zupančič ni nikoli delal s kakšnim električnim orodjem. Kajti, če bi zavrtal samo eno luknjo v zid, bi moral vedeti, da vrtalnik rabi elektriko. Zakaj je Francija (skupaj z ostalim Zahodom) zrušila Gadafija? Zdaj imamo iz tega naslova potencialno 1M beguncev. Oziroma skorajda vsi begunci in migranti so produkt agresivne, kolonialne politike Zahoda. To naj komentira Zupančič. Ali pa naj komentira pravne akte, ker je pravnik. A je Zupančič samo enkrat obsodil evropsko komisijo in komisarje, ko niso zagovarjali pravni red v EU in trdno dejali, da je arbitraža dokončna? Ne, on raje naklada. Stari nakladač in hujskač.

  • macon

   Ja, v redu si zapisal. Samo tega z begunci kot produktom kolonialne politike ne sprejemam, dosti časa so imeli urediti svoje odnose in razmere in koliko časa bodo še žrtve? Gadafi ni bil kak biser, njegova urejena država so bile potemkinovske planke za svet, ker je uredil infrastrukturo svoji plemenski skupini, druge pa zatiral s policijo, vojsko in zapori. Drugače se mu ne bi tako množično uprli.

   Večina zadnjega vala je prišla skozi Turčijo in Grčijo iz Iraka in vzhodneje:Irana, Afganistana in Pakistana. Mediteranskih popotnikov iz juga je precej manj.

  • RATATA

   Ivo je verjetno le tvoj nick name, v resnici – po papirjih ali brez njih si dokončen butl brez arbitriranja!

   • rabbit

    IVO je naš GUEST ali človek z nešteto nadimki no spet ga je administrator ven vrgel. Hvala

  • Observer

   Bluziš.Levičarji ste dokazano tako primitivni kot tisti, ki jih zagovarjate. Če bi bili namreč visoko inteligentni, bi tudi sami odkrili to kar odkrije vsak, ki ima v glavi nekaj več sivih celic kot povprečen levičar:

   Gaza: Born as Hermaphrodites because of Muslim Inbreeding
   https://www.youtube.com/watch?v=3NZS270kr-8

   Experts Discover That 50% Of Muslims Have One Sickening Thing In Common
   https://madworldnews.com/muslims-one-thing-in-common/

   Minister: Muslim ‘inbreeding’ in Britain is causing massive surge in birth defects
   https://www.dailymail.co.uk/news/article-513388/Minister-Muslim-inbreeding-Britain-causing-massive-surge-birth-defects.html

   Inbreeding, Incest and Cousin Marriage in Islam
   https://crombouke.blogspot.com/2010/01/inbreeding-incest-and-cousin-marriage.html

   Half of world’s Muslims are inbred due to generations of incest
   https://www.dcclothesline.com/2019/04/11/half-of-worlds-muslims-are-inbred-due-to-generations-of-incest-2/

   MUSLIM INBREEDING: The horrific results you never see
   https://barenakedislam.com/2013/08/16/muslim-inbreeding-the-horrific-results-you-never-see/

  • MSGA

   Nakladaš ti, informbirojevec.

  • pajot

   “Oziroma skorajda vsi begunci in migranti so produkt agresivne, kolonialne politike Zahoda.”
   Neznanstveno. Butasto.
   Begunci in migranti so produkt Sorosa,interneta in lagodnega življenja na račun sociale evropejcev.

   • Ivo

    Opišem ti resničen dogodek. Bil sem v Speaker’s Corner-ju (upam, da veš kje je to, ker si tako pameten). Tam sem poslušal enega črnca. Rekel je: ”Bil sem doma v moji kolibi (nekje v Afriki) pa sta prišla mimo dva Angleža. Vprašil sem jih, kaj delata tu. Odgovorila sta, da sta mi prišla pomagat in mi bosta omogočila boljše pogoje za življenje. Sta me zaposlila. Garal sem 10 x več kot prej in nisem imel od tega nič. Pa sem sklenil, da jim grem jaz pomagat v njihovo deželo. In zdaj sem tu.”

    • pajot

     ha,ha,ha…butelj…he,he,he, kretino….pejd nazaj v Idrijo,he,he,he…

   • šmentanamuha

    Kero budalo je to napisal?

    • pajot

     ne vem,nisem si ga zapomnil. Zdaj je že pokojni.

  • Observer

   Pa še nekaj bi ti odgovoril. Sprašuješ, smo tudi Slovenci incestoiden narod? Tisti, ki se držijo Svetega pisma, nikakor ne morejo biti incestoidni, ker Sveto pismo prepoveduje incest (in to 1500 let pred Kristusom stara zapoved, ko moderne znanosti ni bilo še nikjer). Bolj ko se ljudje oddaljujejo od Svetega pisma večje deviantnosti se pojavljajo v družbi. Razvrat, sodomija, pedofilija, incest, bestialnost, anything goes. Torej incest se pojavlja tam kjer ni vere v Jezusa Kristusa in posledično neupoštevanje njegove besede. In glede na to, da smo v Sloveniji imeli komunistično revolucijo, ki krščanskih zapovedi glede seksualnih omejitev ne mara, potem ja, tudi pri nas se lahko pojavi incest.

   • Ivo

    To enako velja za muslimane.

   • freedomfighter

    S kom lahko seksamp urejajo drzavni zakoni ne vera…razen v islamskem svetu ki se ga tako bojis

    • Schemva Miro

     BEDAK NA KVADRAT.

     • freedomfighter

      Dober argument

   • Perkele

    A ni incest tradicionalna vrednota, to so prakticirali plemiči in po vaseh tja do začetka 20. stoletja. Še danes imajo nekatere družine po več hiš v vasi.

   • Friderik Peršič

    Poroke med bratranci v Sloveniji ne obstajajo …? Posilstva v družini …? In temu so krivi komunisti , kaj pa cerkvena pedofilija …?

 • Olga101

  Marksisti, torej levičarji so satanisti, zato jih moti krščanstvo s svojimi desetimi zapovedmi! V zločinu so se našli skupaj z Islamisti!

  • MSGA

   Če kdo ne verjame v to, kar je napisala Olga, naj si ogleda naslednjih 5 video epizod o izvoru, kreatorjih, ciljih in posledicah Levičarskih ideologij imenovanih Socializem in Komunizem:

   Why Communism is the Deep State’s Mind Control Cult [Ep 1]
   http://youtu.be/Q3exFTTQHFY

   The Secret Societies Behind Communism [Ep 2]
   http://youtu.be/YitTdmzFF90

   Socialism: An Inconvenient Truth [Eps 3]
   http://youtu.be/uglrjNA4DGE

   Russian Revolutions: Deep State Communism Hidden Origins [Eps 4]
   http://youtu.be/fY6nhEU0uXM

   Chinese Communism: Deep State Evil Incarnate [Ep5]
   http://youtu.be/Led0Un9uiIcm

   • Ivo
    • Observer

     Glej to:
     https://steemitimages.com/DQmNq6fv48LL9epC1X2kL9b7DznpgpabWNRXQ6CtMm6kiLs/chic%20flat%20earth.jpg

     Ta sliko je posnel Joshua Nowicki na Michiganskem jezeru in je ujel Chicago na drugi strani jezera. Postala je tako slavna, da je prišla celo v Ameriška poročila, kjer so vodniki novic seveda dobili navodila, da jo diskreditirajo. In veš kaj je rekel novinar v njihovih večernih poročilih. Da je to mirage oz. po naše fatamorgana/privid, ki se zgodi zaradi refrakcije svetlobe.

     Povprečen nizkointeligenten človek kot si verjetno sam bi sprejel njihovo pranje možganov in šel nazaj spat. Višje inteligenten človek pa ve, da to nikakor ne more biti fatamorgana, ker fatamorgana oz. privid ima nejasne robove, je migetajoč in obrnjen na glavo. Torej, če bi zgornja slika bila fatamorgana bi moralo mesto biti obrnjeno na glavo, migetajoče in z nejasnimi in nerazločljivimi robovi stavb.

     Torej, ti zgornja slika izgleda kot fatamorgana in če ne kakšen dokaz je potem zgornja slika? Si že slišal za pravilo Occam’s razor?

     Razno razni zamegljevalci pa potem ustvarjajo neumne videje kot si jih sam pripopal v katerem se samo norčujejo, medtem ko ignorirajo preprost dokaz kot je slika zgoraj, ker ga ne morejo ovreči. Sicer si pa preveč opran in programiran, da bi dojel kaj sem napisal, pa tudi, če bi dojel, ne bi maral resnice.

    • Artur

     Glej in uživaj kako se tvoji-vaši Nasholesi sprdavajo z vami :
     https://www.youtube.com/watch?v=bpRD7xDylKc
     https://www.youtube.com/watch?v=n0-QObC0xdI

  • lili pili

   Pa da je v franciji toliko komunistov….

 • učko

  No, vseeno, tale: “gre za agresivnost zoper nekoga, ki ti je naredil dobro”, jaz razumem samo tako, kot da je musliman naredil škodo tistemu, ki mu je pomagal. Al je to mišljeno kako drugače ? Sam prašam .

 • učko

  Najbolj mi je blo smešno, ko je na Hanziju požig komentiral Seko Konde.

 • Observer

  Levičarsko-liberalni ateisti po netu pogosto v svojih debatah kristjane obtožujejo incesta, nesnovano seveda in iz čiste jeze, ker nimajo argumentov. Tukaj pa je dokazano neka religijska populacija, Islam, še posebej Pakistanci, Afganistanci, itd. incestoidna, pa si levičarji ne bodo upali niti i od incesta črhniti proti njim.

  Gaza: Born as Hermaphrodites because of Muslim Inbreeding
  https://www.youtube.com/watch?v=3NZS270kr-8

  Experts Discover That 50% Of Muslims Have One Sickening Thing In Common
  https://madworldnews.com/muslims-one-thing-in-common/

  Minister: Muslim ‘inbreeding’ in Britain is causing massive surge in birth defects
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-513388/Minister-Muslim-inbreeding-Britain-causing-massive-surge-birth-defects.html

  Inbreeding, Incest and Cousin Marriage in Islam
  https://crombouke.blogspot.com/2010/01/inbreeding-incest-and-cousin-marriage.html

 • Morala

  Dejstva so takšna, da ne moreš verjeti, da se je vžgalo zaradi obnovitvenih del. Dobro so vedeli, kako morajo zaščititi katedralo, da ne pride do vžiga.

 • RATATA

  Zdaj lahko vsaj mirne duše dvomimo o nenamernem požigu katedrale.

 • pavle podhribski

  Francija je v svojih kolonijah delala bistveno večja kazniva dejanja,kot se ji sedaj vrača. Za kaj bi jim morali biti hvaležni. ???

  • Perkele

   Kaj pa, zgradila jim je ceste, železnice, glavna mesta, vzpostavila državni aparat, da “države” danes lahko sedijo v UN, čeprav vidimo, da ne morejo stabilno samostojno funkcionirat. Še vedno jim pomagamo z valutami, ki so vezane na Evro, drugače sploh ne bi bile sposobne imeti svoje monetarne politike in bi se spremenile v Zimbabve.

  • MSGA

   Lahko se javiš za prostovoljno žrtev, ko bodo spet natikali na kole.

  • alojz

   Tudi mi smo bili pod avstrijci. Ceste, šole, železnica….. vse še danes stoji. Nekateri so jim bili tako hvaležni, da so se odcepili in raje ostali tam. Drugi pa hodijo tja delat ker doma ni služb. Bombe je tam nastavljala samo udba.

 • Tone

  Gospod BMZ (človek za vse režime) se je očitno odločil, da se bo z vsakim javnim nastopom pogreznil globje v greznico.

  • von Rhein

   Kaj se je gospod BMZ odločil me ne zanima.Sem pa proti temu,da ti in kompanija določate kaj je greznica.Od primera do primera po tvoji presoji.

 • Observer

  Mimogrede: Incest.

  Bog ga je prepovedal v zakonu, ki ga je dal Mojzesu (Levitik 18, če koga zanima). Znanost je v našem času to potrdila. Torej še ena potrditev Svetega pisma in dokaz, da bi brez Svetega pisma in posledične krščanske kulture, ki smo jo razvili na zahodu, mi bili v istem stanju kot muslimani oz. kot vsi ljudje brez Sveto pisemskih modrosti in vodil v življenju. Potem pa nastopi Mohamed in pravi, da je incest dovoljen, da ne omenjam sedanjega časa in pripopam sem linkov kako “liberalni” post-kšrčanski zahod sedaj po vseh državah dovoljuje incest (lahko najdete linke kako sinovi sexajo v Britaniji s svojimi mamami in odprto govorijo, da se bodo poročili, ker se pač imajo radi, itd.) in vse živo. Pa naj vsak sam zaključi kaj je resnica in kaj ne. Ljudje brez Svetega pisma postanejo barbari.

  • Olga101

   Ja, 10 božjih zapovedi je temeljni kamen civilizacije!

   • Tone

    Temeljni kamen današnje civilizacije so stare civilizacije, ki 10 božjih zapovedi niso poznale: egipčanska, grška, rimska, babilonska, indijska, kitajska…

    • Olga101

     A da ne? A so te civilizacije dovolile uboj, krajo, …? A da niso? A so te civilizacije govorile o spoštovanju, o čaščenju? A da ne? 10 božjih zapovedi (mogoče brez prvih nekaj) je temelj. Povsod in za vse! Amen!

  • MSGA

   Some traditional hadith sources state that Aisha was betrothed to Muhammad at the age of 6 or 7; other sources say she was 9 when she had a small marriage ceremony; some sources put the date in her teens; but both the date and her age at marriage and later consummation with Muhammad in Medina are sources of controversy and discussion amongst scholars.

   Wir: Wikipedia

  • Tone

   Incestu se izogibajo celo rastline, da o živalih ne govorimo. Incest je “prepovedala” evolucija, ker je škodljiv in kontraproduktiven. Bog oziroma Mojzes sta bila nekaj milijonov let v zamudi s svojo prepovedjo.

   • rabbit

    Prva ameriška muslimanka v ameriškem parlamentu Ilmar Omar se je poročila s svojim bratom.

   • Observer

    Ne bluzi in ne preusmerjaj pozornosti. Evolucija ne obstaja. Če bi dobro poznal temo, bi videl, da so jo znanstveniki že potiho ovrgli, navadna butasta raja kateri pripadaš sam, pa tega še ne ve ali pa noče sprejeti neovrgljivih dejstev. Bolj ko znanost napreduje, bolj namreč dokazuje, da evolucija ni mogoča. Ti pa lahko spet dokažem z dokazi, ki jih ne boš mogel ovreči, samo bom začel računat, ker iskanje linkov traja kar dobršen del časa, ki bi ga moral porabiti za druge stvari.

    Govorim o ljudeh. Ljudem pa se po glavi motajo zelo pokvarjene stvari. Zelo zelo pokvarjene. Enim bolj pokvarjene kot drugim. Eni fantazirajo recimo o svojih sosedah, drugi pa o dosti hujših stvareh. Si že pozabil kaj se je zgodilo pri nas (Baričevič in njegova bestialnost)? Da vseh ostalih deviantnosti ne omenjam.

    Miljoni let ne obstajajo. So samo pravljica za ateiste, ki se prepričujejo, da Bog ne obstaja.

 • freedomfighter

  Se eden teh ki zagovarja prepricanje pred preiskavo in brez dokazov…v sloveniji je pa res komunizem pustil hud pecat…najbrz je tudi on eden teh ki se je ze odlocil da gre za pozig in nic ne bo spremenilo njegovega mnenja…postopek kot leta 45. Ni vazno kaj lahko dokazes vazno je da je v skladu z naso.ideologijo

 • MSGA

  Reichstag fire

  The Reichstag fire (German: Reichstagsbrand) was an arson attack on the Reichstag building, home of the German parliament in Berlin, on Monday 27 February 1933, precisely four weeks after Adolf Hitler was sworn in as Chancellor of Germany.

  Delo, včeraj:

  In vendar lahko pripomnimo, da je do katastrofe prišlo prav v trenutku, ko bi moral predsednik Emmanuel Macron pred kamerami razgrniti ukrepe kot odgovor na socialno vznemirjenje rumenih jopičev.«

  V zraku je bil večerni politični nagovor, »od katerega pa nasprotniki, in v Franciji jih je veliko, niso pričakovali ničesar. Da je bil nastop potem odpovedan, razumemo vsi. Zavedam se, da je moja pripomba lahko slišati neprijetna in neumestna, toda ‘dogodek je padel v pravem trenutku’. Predsedniku republike namreč zagotavlja pozorno simpatijo vsega sveta in tudi vlogo povezovalca naroda.

 • Get Smart

  .SOCIALIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM … vsi ti »-izmi« so t. i. POPULISTIČNE floskule, vse po vrsti so tvorbe kaviaržido KOMINTERNE = SUŽNJELASTNIŠTVO = kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.
  Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
  = FORUM 21 = FORUM 21 je MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA, ki ga je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVILA naropala v Sloveniji, predsednik pa je tovariš Milan KUćAN, ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
  in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije, ki so ga uradno preimenovali v LDS.
  DeSUS Levica SABratuške SD ŠARAC … in Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški LDS i tako dalje do tokija, so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur (KPJ + SKOJ), ki je dejansko ENA = KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Drugi steber PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zazanamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in njihovi otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno … LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«
  Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature (krvosesi) in njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske in otroke. Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviarKOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov tisočletja isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
  1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
  2. DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN,
  3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
   »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
   Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA
   (ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.
   Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi za pranje možganov.

   • Get Smart

    En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si same pravijo in z DELI DOKAZUJEJO na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ. Poznate PODTIKANJA o fovšiji (zavist – želja)? Fovšijo – zavist ločimo po NAČINU IZPOLNITVE želje:
    – USTVARJALNA fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji Svet, zato se je lotila treninga, poštenega dela in VZORNICO Matejo presegla);
    – UNIČEVALNA fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija KOMUNISTIČNIH kreatur – človeku so fovš vsega, zato človeka zakoljejo in si prisvojijo njegovo imetje.
    FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI – KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM. Znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA. Tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi«.

 • Franc Šink

  V požig ne verjamejo samo še najbolj naivni. To je bil POŽIG. Tu ni nobene teorije zarote.

 • Franjo Trojner

  Ne verjamem v samovžig, vsi indici kažejo na nameren požig, trenutek je skrbno izbran, ker sovpada z bližnjim praznovanjem VELIKE NOČI, ki je najpomembnejši krščanski praznik. Kristjani na ta dan praznujemo Jezusovo vstajenje.
  Zato velja požigalcem, pa kdorkoli že so latinski rek: ” Hodie mihi, cras tibi”, ( kar je danes meni, bo jutri tebi) Pozabimo vam tega vandalizma gotovo nikoli!
  Macronova leva vlada in levi mediji bodo resnico o požigu in požigalcih domači in tuji javnosti v skladu z levičarsko agendo gotovo prikrili.

  • MSGA

   Delo, včeraj:

   In vendar lahko pripomnimo, da je do katastrofe prišlo prav v trenutku, ko bi moral predsednik Emmanuel Macron pred kamerami razgrniti ukrepe kot odgovor na socialno vznemirjenje rumenih jopičev.«

   • MSGA

    V zraku je bil večerni politični nagovor, »od katerega pa nasprotniki, in v Franciji jih je veliko, niso pričakovali ničesar. Da je bil nastop potem odpovedan, razumemo vsi. Zavedam se, da je moja pripomba lahko slišati neprijetna in neumestna, toda ‘dogodek je padel v pravem trenutku’. Predsedniku republike namreč zagotavlja pozorno simpatijo vsega sveta in tudi vlogo povezovalca naroda.

    • MSGA

     Coprnica Kilari Hlinton in AskeNazi Đžoko Sorow s šibicami…

 • garfi

  sumljivo je vse okrog “požara”
  bliskovito so zbrali 800 milijončkov namesto, da bi poiskali pravi vzrok in odgovorne
  prikrili bodo vse tako kot pri napadu na WTC zgradbe

 • garfi

  kućanovi rtv presstituti razkrivajo “obnovo” načrtno požgane katedrale
  razmišljo o spremembah z mednarodnim razpisom za njihove moderne gLobaListične potrebe

 • Imperial Commando

  Koliko je spodaj izbrisanih komentarjev, se je Duhec za par minut opogumil in nato spet usral??

 • francelj3

  Bravo, Boštjan, končno je nekdo povedal resnico. Tvoj sošolec iz A paralelke.

 • Anton

  glede okvare 4 nukleotidov kot gradbeni element dnk… ta pojav je znano dokazan tudi pri komunistih, pri družinah monarhov po Evropi, kjer so se te monarhije med seboj plodile in ta pojav je navsezadnje zaznan tudi pri potomcih Mohameda. Kake so posledice, je jasno vsem

  sarkazem press

 • dob

  Macron je izjavil, da bodo zgradili novo Notre.Dame, in to – vsi skupaj!
  Predvidevam, da skupaj pomeni, da bo pol križev v cerkvi umaknjenih, namesto njih bodo muslimanski polmeseci, da ne bi koga užalili.

  • Imperial Commando

   Ta makaron bo dal še mirhab v cerkev, vse , da se muslimani zadovoljijo. PFUJ

  • rubec

   Macron je rekel, da bo potem še lepša. Zakaj jo potem že prej niso zažgali hudiča.

   • dob

    Je deževalo.

    • rubec

     hehehehehe

     • dob

      Macronova žena je tudi ene 850 let stara.

 • šmentanamuha

  Po prepričanju Zupančiča imamo opravka s populacijo, ki je globoko prizadeta. “Osebno poznam zdravnike v Strasbourgu, ki so delali na raznih oddelkih, kjer je teh deformiranih otrok, ki se rodijo v teh incestoidnih zvezah, ogromno. Ampak o tem se ne govori, ker je to tabu.”

  To bo tudi naša rešitev.

  • komar marko

   oh tako populacijo imamo mi doma. Samo poglej izšolane politkomisarje, Samo poglej modeldolfeta in podobne revčke. Ti imajo vedno vse prav in vse vedo.

   • šmentanamuha

    Govorim za Evropo, drugače pa imamo Slovenci nadpoprečno število sposobnih in inteligentnih ljudi, ki jih levičarji z metlo podijo drugam, zato se pri nas kopiči negativna selekcija. Rezultat pravkar vidimo v aktualni Šarčevi vladi in njenih predhodnicah.

 • šmentanamuha

  Gasilci so se odzvali šele na tretji alarm, je povedal Boštjan M. Turk.
  Vprašanje je, zakaj tako pomembna krščanska kulturna relikvija ni bila bolj varnostno zaščitena. Tukaj mora imeti prste zraven tudi razkuhani Makaron.

  • komar marko

   Jah. Varnostno zaščitena. Bili so požarni javljalniki. V takih prostorih ne moreš izsesati zraka ali pa montirati ŠPLINKLER sistema. To so težko rešljivi objekti, problem je LES in starost in PAJČEVINE s prahom. Toje kot SMODNIK!

   • šmentanamuha

    Požar je bil podtaknjen, zagorelo je hkrat na dveh koncih, cerkev pa nezaščitena, gasilci pa so odreagirali šele na tretji alarm približno 30-45 minut kasneje. Kaj tu ni jasno?
    Kaj sploh hočeš povedati?

 • koza

  Kaj se je še zgodilo na ta dan:

  4/151865: Death of President Lincoln
  4/15/1941: Belfast Blitz
  4/15/2013: Boston Bombing
  4/15, every year: Taxes due in US.
  4/15/1912: Titanic Sinks
  4/15/2019: Notre Dame burns.

  Pa 13/14.5. je zgorela Arizona v BiH, malo so pohiteli, hec

  • Valter BraniSlav

   4/15/1990 umrli sta bozanska Greta Garbo in ne-bozanska Pepca Kardelj.
   15 April je tudi zadnji dan do katerega moramo v ZDA placati davke.

   • koza

    ja toti davki, me je kar strah koliko jih bodo plačali rumeni jopiči, uf 10-20 let

 • Janka Kranjka

  Kristalno je jasno, da gre za požig in ne dvomim da iz strani muslimanov. Zbudite se evropski možje! Drugače nam bodo zanamci za dan mrtvih hodili samo pljuvat in hcat po naših grobovih, ker drhali tako zlahka prepuščamo to ozemlje, kulturo…

 • Valter BraniSlav

  Tudi Bostjan M Zupancic je bil nekoc clan.zveze komunistov.
  Prav tako kot Vasle, Grims, Zver in seveda “avnojec” Jansa.

  • šmentanamuha

   Pa bili so skoraj vsi, ki so hoteli dobiti službo in se izogniti sitnostim. Mladega človeka pa se vedno da nategnit. Poglej Meseca in Kordiša, pa ni več socializma in komunizma, vsaj uradno ne.

   • Valter BraniSlav

    Jaz nikoli bil clan ZK, se v ZSMS nisem bil.
    Nikomur se klanjal, nikomur udinjal.
    Koncal studij ekonomije in pri 23. odsel v ZDA…
    CE BI STUDIRAL FDV, ali FILOFAKS bi seveda bilo drugace. Humanisticni “intelektualci” namrec v ZDA vozijo uber ali delajo kot kelnerji…

 • xtc

  He,he,he,če je kaj zanimivo je to,da je bolj kot ne levo agendni Zupančič javno nalil čistega vina SLO levakom kot tudi EU levakom in anarholiberalom in multikutarjem.
  ,no kar je najhujše je to ,da je opozoril,daje parjenje znotraj islamskih rođakov kot levakov naravnost destruktivno saj raste kolićina bebcev z kvadratom in to molčijo vsi,čeprav stroka bije plat zvona.
  Ravno zato je islam in levičarstvo regresivno.
  No javna skrivnos je tudi,da naj bi se nekatr Judovski klani kot Rotschildi znotraj družine posluževali enakih metod zato je prišlo do kupa degenerikov.
  Skratka naravnih zakonov se pač ne da povoziti pa naj te ali one skupine počno kar hočejo nakoncu se vedno degenerirjo in izginejo.
  Ali po domače,parjenje znotraj familije pelje v čredo debilov,bebcev in kriplov.
  Hvala bogu ,da je narava naredila tako.

 • McBobo

  Namesto da bi bili hvaležni Franciji, reagirajo izrazito nehvaležno.
  Gre za agresivnost zoper nekoga, ki ti je naredil dobro. To ni duševno
  zdravo.

  Pri nas imamo zdravilo za take; za začetek jih fajn namazat z gorenjskim šnopčkom in fajn zmasirat.

 • McBobo

  Očitno bo moralo priti do Evropskega genocida; očiščenja narodov. Samo vprašanje je sedaj, kdo se bo koga rešil.

 • karpelec

  Vsled takim intervjujem in kljub zaščiti pravih vzrokov, je duh ušel iz steklenice in tudi najbolj trdovratne drugačne trditve, ne bodo spremenile drugačne trditve in prav je tako.

 • lili pili

  Kako so lahko francoski mediji, ki naj bi bili vzor tako prekleto pokvarjeni.

  Ti ti francozli, ocitno jih imata udba in kucan v sahu, ne morem verjet….

 • pajac debeli

  Seveda je bil pozig. To, da ni dovoljeno namigovati da je pozig, in da so se fejk mediji in marcow odlocli da je nesreca se preden so se plameni ustavili brez da bi kaksen preiskovalec stopil noter jasno kaze, da gre za prikrivanje resnice. V zadnjem letu je bilo v Evrop 1100 napadov na cerkve. 800 od tega v Franciji. Muslici mohamedarski se derejo alah akbar po Evropskih mestih ko v hordah norijo okrog z molotovkam in zazigajo vse okoli sebe. Tako ne gre vec. Krscanstvo je najbolj preganjana religija na svetu. Ce si kristjan in v tem trenutku ne gres volit nacijonalistov, da ustavijo to golazen, po tem si bedak, izdajalec in si zasluzis vse kar te caka. Caka te pa da ti muslici zakoljejo tebe in tvojo druzino kot nevernika in zazgejo tvoj dom.

 • Perkele

  Zakaj nam sedaj mediji ne postrežejo z informacijami o požigih ali napadih na 2-3 francoske cerkve dnevno, da bi videli, kaj se v Franciji v resnici dogaja?

  Nova24, nič ekskluzivnih novic napadov na cerkve?

 • Dada

  Me zanima, če se bo sodnik v jezik ugriznil, ČE, to ne bo res, kar je povedal. Zaenkrat vlada histerija, jaz pa bom počakala, izsledki preiskave bodo povedali, vzrok.

 • Dada

  1. gospod je “zelo udaril mimo”. CELO NAJBOLJ BUTASTI POLICAJ ne bi napisal in javno povedaL, Kaj
  je bil vzrok požara, KER komisija še ni začela z ogledom kraja požara. NORA24 TV PRESS
  2. . Sodnik si očitno dela kariero v SDS, primeroma kot , odvetnica Ušaj, ki je imela posebne “diverzantsko politično” akcijo. Šele po odstopu iz SDS je povedala naslednje
  “Janša laže, imam posnete pogovore.” Glede protestov pred sodiščem v LJ, pa, da jo je Janša nagovoril, da je pripeljala ljudi protestirat, “TAKO BO izgledalo, da so protesti spontani”, ki je naročil Janša”.

  3. Kakšno mesto si obeta sodnik v stranki SDS, mogoće mesto ministra pravosodja ?

  Osebno menim, da je primeren, POD POGOJEM, DA IZVEDE LUSTRACIJO. sicer je brez veze

 • Dada

  Tak intervju ni vreden počenega groša. Ker je govoril o vzroku požara, pa niti komisija še ni začela z pregledom požarišča.
  To vino pijejo samo v stranki SDS….Ker “Primic”, emigranti so morilci, posiljevalci, terorist”, in ker tega v Sloveniji ni , RAZEN ugrabitev avtobusa v Ljubljani, si je treba pomagati z izmišljevanjem.
  V PRIMERU, DA KOMISIJA UGOTOVI VZROK POŽIG IN DA JE MUSLIMAN, potem bi si dovolil, kaj takega reči…..
  EDINO, bi delno verjela, če bi imel kakšne dokaze o tem kar govori. Vse je rekla kazala , trla baba lan… Za enega sodnika povsem sramotno, saj je profesionalec,

 • Get Smart

  SOCIALIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM … vsi ti »-izmi« so t. i. POPULISTIČNE floskule, vse po vrsti so tvorbe kaviaržido KOMINTERNE = SUŽNJELASTNIŠTVO = kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.
  Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
  = FORUM 21 = FORUM 21 je MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA, ki ga je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVILA naropala v Sloveniji, predsednik pa je tovariš Milan KUćAN, ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
  in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije, ki so ga uradno preimenovali v LDS.
  DeSUS Levica SABratuške SD ŠARAC … in Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški LDS i tako dalje do tokija, so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur (KPJ + SKOJ), ki je dejansko ENA = KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.
  POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO (državo).
  POLITIKE najprej RAZLIKUJEMO glede na PRIPADNOST POLITEJAM, torej ZA katero DRŽAVO DELAJO in na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO (državo), ne kot PODTIKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA PROPAGANDA in otroci neumno ponavljajo: “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”, “nogomet je grd”, “nogomet je kurba”, “nogometaš je nedolžen kot prostitutka”, “nogomet krade” … in kar je še bulšitizmov in LAŽI, ki jih je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI (v lasti +90 % medijev na svetu) oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandni stroj (v lasti 99 % medijev v OKUPIRANI POLITEJI Sloveniji) naselil v oprane glavice OKUPIRANIH-zasužnjenih ljudi. Vzemimo primer »vsegliharstva«: nogometaš (napadalec) MESSI »je isti« (ker »vsi so isti«, nje«) kot nogometaš (golman) OBLAK? Ne. MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela (NA NAČIN) kot napadalec – zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO ARGENTINO, ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla nogomet … ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO. Medtem pa OBLAK DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO, ni isti kot MESSI, ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo … in DELA drugače kot MESSI, in sicer NA NAČIN, da BRANI GOL za POLITEJO SLOVENIJO.

  • Get Smart

   MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI, RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji. “Vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isti klub”, “vsi igrajo za isto državo” … so LAŽNA VSEGLIHARJENJA, ali pa “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica”, kar OPRANI otroci radi ponavljajo, rajcajo jih kurbice, kar je v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST. Poštene kurbice so POŠTENE DELAVKE: ti pošteno plačaš, one ti nudijo spolne storitve. Za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zločinskih PEDERČINA in KURBETIN, ki vam ROPAJO MILIJARDE, uničujejo vašo kulturo, v zameno pa vam nudijo storitev: “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”, skratka NISO VSI ISTI – osel v Lipici NI LIPIŠKI KONJ, ni LIPICANAC nje.
   ŠARAC ni slovenski premier, je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI FEJKpremier v Sloveniji, je nastopljena pi-ar mekanocurna lutka, ki pred kamerami svira kurtzu, prodaja maglu … LAŽE, kot pes teče. Vsi KOMINTERNOVCI in njihovi SERBUSI=hlapci so:
   –MURGL-srborvackoJUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji … oz. s starimi imeni: babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

   • Get Smart

    Samo v primeru NEDOKONČANIH »Stožic« je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku IZROPALA, beri BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila 220 MILIJONOV € za projekt, ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo 40 milijonov €, in pozor, BOSANCOV, ki so gradili STOŠCE nje, MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov, najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* lopovski in lažnivi đupljan nje NI PLAČAL ampak jih je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost.«
    ———
    Za koga dela »socialno ozaveščeno« MURGL JUGOKOMI govno? Kaj odmeva v Stošcah?
    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.«

 • Marija

  Saj kakor smo jih sprejeli mi lahko tudi odpovemo gostoljubje,ce kršijo dogovore.Ne razumem zakaj to ni mogoče?Če jim ni v Evropo dobro naj se vrnejo v svojo Ljubo deželo.Zakaj vse te zločince ne deportirajo?

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  S tem ‘ppžarom cerkvi NOTRE DAME
  ima
  – se zdi KAR PRECEJ – EDEN OD NAŠIH EX KP, ZK PROVOKATPRČKOV !?
  Bolj excentrićna
  – “RDEČI BALON” in “IZTOK PUŠNIK” – – sta morda v tisti NOTRE DAME – ISKALA – PAČ – “MARIJO”
  Toliko
  sta SLIŠALA O TEJ BREZMADEŽNI in “V NEBO VZETI ŽENSKI ! – ” M A R I J I”
  da
  bi jo rada – sw zdi – ŽIVO SREČALA.Sliši se, fa je tudi “LILI PILI
  S
  SVEČO V ROKI – BČODIL – po cerkvo “NOTRE DAME !? A LILI PILI” – je
  bake – ISKAL
  sobo v kateri kr ŽIVEL – Z V O N A R – iz NOTRE DAME.
  In baje
  “LILI PILI” je iskal tudi – KAKO REALNO sliiko, PODOBO — baje ZRLO GRDEGA – ZVONARJA
  Saj
  ŽENSKE – se tdi – – “LILI PIČIJA” – NE ZANIMAJO – VEČ- vseeno pa
  se zdi – da bi rad – dokazal,
  DA NEKAJ
  – LEPŠI –
  OD ” NOTREDAMSKEGA ZVONARJA – pa on – ” LILI PILI” – le – JE !
  Zakaj
  ša sta ” RDEČI Blob” in “IZROK PUŠNIH”
  S
  SVEČO V ROKI IN Z VŽIGALICAMI – PO katedrali – MOTRE DAME – iskala ” MARIJO ”
  PA
  NAJ POVESTA – KAR – SAMA.
  Zdi se, da je
  v “RDEČEM BALONU” in
  v “IZTOKU PUŠNIKU” – še nekaj – “vere” v res dobre ženske?
  Naj