[Video] Marjan Šarec je prazen in nima kaj povedati, z obnašanjem deluje bolj po gasilsko!

Ta teden se je izkazalo, da je medenih tednov te vlade konec, predsednik vlade Marjan Šarec namreč izgublja živce. Kar precejšnje presenečenje je bil njegov nastop v Državnem zboru RS, ko je nastopal arogantno, šaljivo, celo ni želel odgovarjati na vprašanja. Nekako je na plano prišla maska Serpentinška, ki ga je tudi naredila popularnega.  O tem, o spremembi v javnomnenjskih anketah ter o stanju v koaliciji in državi sta v tokratni oddaji Kdo vam laže? z voditeljem Borisom Tomašičem spregovorila nekdanji minister za notranje zadeve in poslanec Vinko Gorenak in dolgoletni novinar Miro Petek. 

Gorenak je glede padanja mask izpostavil, da je Šarec poklicni igralec in da dokler je igral vloge, ki so mu pisane ne kožo, in dokler je v vlogi predsednika vlade govoril o temah, ki so dobre z vidika državljanov, mu je to šlo. “Sedaj je prišel v vlogo, ko mora igrati vlogo, ki je ne zna in ji ni dorasel. Tako udari na plano vse tisto, kar smo lahko videli v parlamentu.” Ob tem je dodal, da se ne spomni, da bi katerikoli predsednik vlade dejal, da ne bo odgovoril in da bo odgovor poslan pisno, kot je Šarec to storil v primeru Mihe Kordiša.

Tudi Šarčev odnos do Ljudmile Novak in odgovor njej pokažeta preprosto to, da on odgovora nima, zato prične s floskulami in obračunavanji, je prepričan Gorenak. “V vladi 2004-2008 in vladi 2013 smo vedno imeli priprave na poslanska vprašanja, na katera je nato predsednik vlade odgovarjal.” Spomnil se je enega izmed provokativnih poslanskih vprašanj, ki ga je konec leta 2007 postavil Cvikl in z njim napadel in povsem užalil tedanjega predsednika vlade Janeza Janšo, ki je reagiral povsem mirno in mu odgovoril, da se je Slovenija znašla pred predsedovanjem in nekdo mora predsedovati. “Če mislite, da ne bomo mi, sestavite vlado vi in predsedujte.” Gorenak je izpostavil, da smo pri Šarcu videli žalost ali pa resnico.

Petek: Predsednik vlade je prazen in nima kaj povedati
Če odštejemo tistih 100 dni, ko naj bi imela vlada nek mir pred mediji in opozicijo, potem je Šarec ministre menjaval skoraj vsak mesec, je bil jasen Miro Petek. Ob tem je Petek poudaril tudi pomen instituta poslanskega vprašanja, saj je ta eden najpomembnejših institutov demokracije  za opozicijo. “Imamo pisno in ustno poslansko vprašanje. V svetu so ustna poslanska vprašanja atrakcija za javnost in tudi to, kar se v slovenskem parlamentu dogaja z Marjanom Šarcem, je en velik cirkus.” Petek je tako kot Gorenak prepričan, da je povsem nezaslišano, da nekdo reče, da ne bo odgovarjal na ustno poslansko vprašanje. “V razvitih demokracijah bi to naletelo na velikanski odmev. To na eni strani pokaže Šarčevo ignoranco, na drugi strani pa na težave, s katerimi se on srečuje. Vse bolj spoznavamo, da je ta predsednik vlade prazen, da nima kaj povedati in da obrača nekaj floskul. Vidi se, da je ta instant vlada resnično bolj kratkega veka.”

Gorenak: Šarec z obnašanjem deluje bolj po gasilsko
Vsi resni ekonomisti, fiskalni svet, Evropska unija opozarjajo, da se moramo pripravljati na prihajajočo krizo. “No, saj tudi ni nobene garancije, da bomo jutri živeli,” je na tako resno vprašanje v stilu Serpentinška odgovoril Šarec. Po prepričanju Gorenaka je povsem nedopustno, da tako odgovori predsednik vlade. “Če govorimo o vsebini tega zlatega fiskalnega pravila in proračunu, je situacija tudi jasna. Mi smo postavili neodvisen državni organ, fiskalni svet, predsednik Davorin Kračun pa izpostavlja tisto, kar pokaže matematika, in sicer, da zapravljamo preveč. Ta gospod (Šarec) pa se sedaj popolnoma nič ne sekira. Še več, ko desnica opozarja na možnost ustavne presoje te zadeve, pa desnico obtožujejo, zakaj se ta ne ukvarja raje z reševanjem aktualnih problemov države. Saj to je normalno, če smo v Ustavo RS zapisali, da se ne sme zapravljati več, kot se ustvari, pod določenimi pogoji. To je potrebno spoštovati.” Gorenak je prepričan, da je Cerar v vlogi predsednika vlade deloval vsaj bolj intelektualno, medtem ko Šarec z obnašanjem deluje bolj po gasilsko. “Ne vem, če Šarec ve, da je v parlamentu in da ga snemajo.”

Foto: Printscreen

Ta teden se je začel odkrit spopad med Mirom Cerarjem in Šarcem, namreč, če je Cerar dalj časa prenašal Šarčevo poniževanje, mu je sedaj pričel vračati in ta spor je postal jasen. “To kaže na resne razpoke znotraj koalicije,” je prepričan Petek. “Alenka Bratušek in Cerar morata biti zelo ponižna in pohlevna do predsednika vlade, namreč v primeru padca vlade sta onadva na cesti, nista bila izvoljena za poslanca, saj sta prejela le nekaj sto glasov. Nekdanja predsednika vlade takšnega odnosa verjetno ne bosta prenašala v nedogled,” je prepričan Petek. “Šarec je na tem posnetku ponovno pokazal, da je v vlogi vaškega zabavljača. Ti nastopi ‘kvajdej poj, babe zoprne!’ pod senikom so nekaj povsem drugega, saj so se ljudje takrat smejali. Takšni odgovori v funkciji predsednika vlade pa so izrazito zaskrbljujoči in kaže se, da je to neko votlo drevo, ki lahko Slovenijo ponese kar krepko nazaj v preteklost.”

Ob tem pa je Gorenak pripomnil, da je šele pred dvema tednoma v levih medijih pričel opažati kritične prispevke na račun Šarca. “Gre za širši proces, to je šele prva faza. Levo politično podzemlje je po mojem mnenju prižgalo ali rdečo luč Šarcu ali zeleno luč novinarjem, da Šarec ni več nedotakljiv. Očitno ga mediji pričenjajo opozarjati, sledilo pa bo točno tisto, kar sem leta 2015 že dejal Cerarjevim, danes vas je 36, potem vas bo za dobrega fička. Enako se bo zgodilo tudi tukaj. Vidim to kot širši proces.” Petek je spomnil na obisk Milana Kučana pri prvaku SD Dejanu Židanu in ob tem dejal, da Kučan predstavlja glavnega urednika levih mainstream medijev. Ko se začne brati kritične prispevke v medijih in na družabnih omrežjih, se ve, da se na levi strani nekaj dogaja. Ali je to prvo opozorilo, da se med sabo sestavijo, ali pa je opozorilo kot v času vlade Alenke Bratušek, ko začneta vlada in koalicija razpadati, kar pa pomeni, da se v ozadju skriva nek nov junak. Gorenak je glede drugega tira in makete dejal, da gre za predvidljive znake. “Zakaj je ta afera počila prejšnji mesec? Saj je Nova24TV o tem na enak način poročala pred enim letom, pa ni nič počilo. Nekdo je dal sedaj znak, da mora to počiti. Res je zelo predvidljivo.”

Če odmislimo komedijantske nastope Šarca, je potrebno poudariti, da se Slovenija nahaja v precej nezavidljivi situaciji. Imamo zdravstveni sistem, ki dejansko razpada, vrste se podaljšujejo, zdravniki dajejo odpovedi. Gorenak je prepričan, da lahko situacijo reši le močna desna vlada. “Kako priti do močne desne vlade, pa nimam pravega recepta. Dejstvo je, da ta vlada ne bo naredila nobene reforme. Posledica bo stopicanje na mestu in gledanje proti Poljski, Češki, Slovaški, ki vozijo mimo nas z močnejšim avtom in se oddaljujejo, mi pa v fičku.” Po besedah Petka dogajanje samo dodatno dokazuje, da levi samo trošijo, ne pa ustvarjajo. “Novi minister za zdravstvo je podaljšek prejšnje ministrice za zdravstvo. Sam priznava, da o zdravstvu ne ve kaj veliko, saj je pred tem prodajal semena, sedaj bo pa vodil kar celo zdravstvo.” Ob tem je bilo slišati, da je Fakin odstopil v povezavi z zahtevami Levice, ki se nadeja ukinitve dodatnega zdravstvenega zavarovanja, Fakin pa je bil izrazito proti v primeru, da se prej ne najde nove rešitve. “Upor v SD, obisk Kučana, nato SD čez nekaj ur podpiše in je zgodba končana. Glede na to, da je bil isto uro, ko je minister Fakin odstopil, napovedan že novi minister Šabeder, to jasno kaže na dogovor. Šarec ga je menda obiskal na domu,” je povedal Gorenak.

Kadrovska ponudba Šarca je porazna
Petek je komentiral tudi dolžino obiska nekdanje novinarke POP TV Joveve pri predsedniku vlade in dodal, da njen izbor kaže na to, da LMŠ v svojih vrstah nima pretirane kadrovske izbire. “Njen prvi nastop v vlogi kandidatke za evropsko poslanko na nacionalni televiziji je bil izrazito beden. Na vse je odgovarjala podobno kot Marjan Šarec, v enih ali dveh skromnih povedih. Kdo kadruje v ozadju, je pa drugo vprašanje. Verjetno ne samo Marjan Šarec,” izpostavlja Petek. “To, da je na vrhu vlade komedijant, se očitno odraža tudi v ministrski ekipi. Znajo zaposlovati le v javni upravi, v kabinetu dela kar gostinec iz Kamnika. Da pa pošiljajo nekvalificirane ljudi v Evropski parlament, je pa višek,” poudarja Petek. “Tam se gleda na težo posameznika.”

Foto: Printscreen

Nedavna raziskava Mediane je pokazala, da je Šarčevi LMŠ kar za petino padla podpora. Podpora pa je padla tudi Šarčevi vladi, podporo ji namreč namenja 52,4 odstotka vprašanih, medtem ko ji dobra tretjina nasprotuje (36,5 odstotka), 11 odstotkov pa je neopredeljenih. Videti je, da ji podpora pada tako hitro, kot ji je prej tudi naraščala. Po besedah Gorenaka je sicer v navadi, da podpora predsedniku vlade in vladi prve mesece najprej naraste, nato pa je različno. “Šarec je pri delu volilnega telesa povišal plače in je tudi to naredilo svoje, svoje pa je naredilo tudi lepo poročanje. Volivci bi morali biti kritični opazovalci političnega dogajanja, ne pa da kar tako verjamejo javnomnenjskim anketam.”

Foto: Printscreen

Potem ko je Šarec je “odpikal” Bratuškovo in Cerarja, je očitno sledila kazen: njemu je padla podpora. Po prepričanju Petka je pričakovati, da bo prišlo do predčasnih volitev, a je le vprašanje, kdaj. Ali bo to v roku enega leta, preden bo v veljavo stopila odločba ustavnega sodišča, da je potrebno spremeniti volilni sistem? “Povsem možno je, da bodo poskušali po starem načinu izpeljati volitve.” Po besedah Gorenaka naj bi bilo slišati, da si Cerar išče službo zunaj,  zanj je namreč popolnoma jasno, da ne more biti izvoljen, niti kdo iz njegove stranke. “Če bi pričela Bratuškova in Cerar prehajati k SD, potem bi to pomenilo, da nekdo gradi SD, če bi prehajali v Levico, potem bi to pomenilo, da nekdo gradi okrog Levice. Razšlo pa se bo tako kot pri LDS.” Glede evropskih volitev je Gorenak prepričan, da se glede na kandidate na levici ne bo zgodilo, kar se je zgodilo pred dvema mesecema, da bo LMŠ dobil od 2 do 4 evroposlance, SD 2 poslanca. “Mislim, da se na desni strani zna zgoditi, da se bo ohranilo stanje. Potencialne možnosti, da se ohrani, so, je pa vse odvisno od kampanje,” poudarja Gorenak. Lahko se zgodi, da NSi in SLS dobita dober rezultat, pa ne bosta imeli poslanca, zato ne čudi pobuda SLS, da bi se vse tri desne stranke povezale in imele enotno listo. Ker je NSi objavila svojo listo, ta pobuda očitno ne bo realizirana. Oba kandidata sta za konec napovedala, da si želita, da bi bilo razmerje desnice proti levici 5:3.

H. M.

 • Antonius

  Če bi bil Šarec Rodinu model, bi kip misleca ustvaril brez glave.

 • VERRZIFIKATOR

  Antoniusu

  Tale tvojih je najbojših ena,
  a lahko bilo bi še obratno,
  Šarec upodobil da bi vzvratno
  kip brez glave, brade, brez Rodina.

 • VERRZIFIKATOR

  Micka Babnik Klančinšek

  IGROKAZ NA VELIKI SCENI

  Ko prišel je k nam na vaški oder,
  so dejali, dobra je prismoda,
  vreden fant prestolnice bo, toda
  moral biti bo zadosti moder.

  Moder je, dejale so sosede,
  ta igral že večkrat je gasilca,
  oponašal v skeču zvok rešilca
  in igral neveste kmečke blede.

  Je posebne treba tu modrosti,
  vsak ne zmore več vlog odigrati,
  vsak hip v drugo urno se podati,
  z violino tolči, flavto gosti.

  Dajmo s pod velike ga planine
  na veliki oder na predstavo,
  komično igral bo za zabavo,
  čas gledalcem da v veselju mine.

  Šel je, Hamleta dobil je vlogo,
  ob vprašanju biti in ne biti,
  vsem pokazal je, kako je v riti,
  v Julijo našemil se ubogo.

  Ko hoteli so potem Othella,
  resda se z globinom je namazal,
  a občinstvu jadrno pokazal,
  da mu trema jezik je odvzela.

  Pevko plešasto naj oponaša,
  šepnil mu je mali šepetalec,
  saj je vendar s pod planin igralec,
  na modrost se hribovsko zanaša.

  Plešo še nekako namaskiral
  mu masker nekje je sredi glave,
  ko pa arije naj pel bi prave,
  kot Othello revež je umiral.

  V dvoboj ko ga Hamlet je pozival,
  zaigral je Julije partíjo,
  šepnil je z balkona svoj »Adijo«,
  pevko plešasto naprej porival.

  Je zavpil iz luknje šepetalec,
  da bi morali se zasmejati,
  pa začeli so ljudje jokati,
  kajti vzel bo konec naš igralec.

  Res da šepetalec ga opomni,
  mu prišepne vsakič, kaj igrati
  moral bi, a treba je kaj znati,
  ta pa si ničesar ne zapomni.

  In če že, tragedijo zameša
  v lastne brž komedije scenarij,
  saj njegov je tak imaginarij,
  da pod težo vloge fant opeša.

  Trpko obsedela je soseda,
  ko sva znašli zdaj se v gledališču,
  kakor kip bila je na sedišču,
  dolgo časa tiho, čisto bleda.

  Dregnila potem me je soseda,
  tista moja z vaškega še odra,
  je prišla iz nje beseda modra:
  »Babe, to pa je duhovna beda!«

 • Vojteh Dovč

  je že dovolj , da sta polna sama sebe

 • Amerikanc

  Če bi v angleškem domu Mayeva rekla, da ne bo odgovarjala na poslanska vprašanja, bi jo isti trenutek vrgli iz Downing streeta.

  • Peter

   Ne moreš serpentinška primerjati z Mayevo. Kvečjemu s kraljico, no.

   • karpelec

    O, Bog.

   • SIMON ROZIC

    ….ali z Bogom ali s Titom – “nema ugovora!”

  • rabbit

   Direkt v Temzo.

  • Common Sense

   Res da Mayeva ni neka raketa od političarke, a Serpentinšek se pa vseeno le ne more primerjati z njo. Po nobenem kriteriju.

 • Slovenka

  Mislim, da ima Gorenak prav. Globoka država išče naslednjega junaka za predsednika vlade. Ko ga bo našla in ustrezno pripravila, bodo sledile volitve.

  • SIMON ROZIC

   Nekje iz daljine slišim glas,
   sračji, čuden, prav grleni;
   ko golobček hodi spet v vas….
   na vseh omizjih vidim lik prsteni….

   • karpelec

    …ki zavzeto čaka z odprtimi usti, da bi ujel pajka v kotu–MB

  • karpelec

   …je že v pripravljalnici.

 • montyamp

  Hoče li majmun bananu ???

  • mona lisa

   Hoče.

 • Franjo Trojner

  Šarec je samo začasen, nepomemben v naprej žrtvovan člen! Torej igra vlogo, ki je nihče drug od velikih kalibrov na politični levici ni hotel sprejeti.
  Menda ja nihče s trohico razuma v glavi ni pričakoval, da bi neznan podpovorečen komedijant in mizar brez izkušenj, lahko bil dober predsednik vlade????
  Šarec ja velik narcis in mali absolut, brez vsakega uporabnega znanja za vodenje vlade, ki bo po odigrani vlogi predsednika vlade zaposljiv samo še, kot gospodinjec in vrtni zabavljač, pa še to samo pri sebi doma!
  Obujanje že propadle stranke LDS ni bilo uspešno in ravno sedež za novega predsednika združene LMŠ, SMC, ZAB v novo LDS je zasedal Šarec, ki je s strani stricev in tet iz ozadja že itak v naprej načrtovano žrtvovan, saj tudi po združitvi na čelu nove LDS on Šarec sedel gotovo ne bi! V bistvu mi je Šarca na nek način žal, saj se revež ne zaveda, da so si ga tako malce sposodili strici in tete iz ozadja, ki ga bodo zavrgli takoj, ko stranka ZL in stranka SD malce bolj strneta vrste. Po padcu iz oblakov na trda tla, Šarca ne čaka nič dobrega, zavržen, pozabljen zasmehovan od svojih političnih botrov, ter širše javnosti bo hudo prizadet, trpel njegov velik ego!

  • Andrej

   Imel bo pa le Šarko svojih 5 minut. Uokviril se bo in v dnevni sobi na častno mesto dal. Sicer pa še vedno velja, da spiš tako, kot si postelješ.
   Šarko me spominja na pravljico o princu in beraču.

 • Lea Pralines

  Dva pljuvača,ki jih je janša zaposlil,če ne bi bila na cesti že pred leti….nezanimiva in neduhovita,človek že naprej ve kaj bosta izpljuvala,če ne ne bo denarčka,jima bo janša obrnil hrbet..ha ha ha ha bivši komunist in pandur ter prebutani pisunček se skrivata pod kiklo janše…hja ha ha ha

  • Andrej

   Bolj kisel je tale tvoj krohot.

   • Lea Pralines

    jebe se mi za vse vas tri

  • janezxy

   Kaj si s tem napisal.Kako si trapast.Kako te boli,ko se sesuva hišica iz kart.

  • komar marko

   in kaj v zapisu ni res?

  • tohuvabohu

   Duhovit si kot sekret na štrbunk.

   • Lea Pralines

    ..si pa res zo kar si na sliki… ha ha ha

 • Amerikanc

  Angelika Mlinar mu bo vso filozofijo podrla. Sedaj bo šele raztogoten. Na vprašanja bo odgovarjal, po novem, šele po evro volitvah.

  • komar marko

   v SLObo pogorela. Kje so naši LJUDJE? A smo res tako BUTASTI. Imeli ste razne koruptivne Vajgle, Thalarje.Kaj boste še privlekli na dan!

   • janezxy

    Slovenija je gojišče takih modelov.Murgelska greznica ga že ima,samo tapravi trenutek čakajo.Blesavi narod ga bo pa izvolil,seveda s pomočjo rdečih trobil in bande 571.Tej bandi pa pripada tudi sam Srpentinšek.Št.118.Samo z Janšo ne,ker je pošten.Če pride on na oblast smo gotovi ane žvepleni.Verjemi,da tudi ti ne boš več v miru ninanana.

    • komar marko

     žal je za SLO prepozno. Povsod so umestili svoje, ki skrbijo da preživijo in pobirajo. SLO lahko da za mašo zadušnico.

     • janezxy

      Rdečo HANZIgreznico je treba spraznit in očistit družbeno političnih delavcev vojakov revolucije.Samo poglejte,kdo je varuh pravic gledalcev,kdo pa je bil prej.Sin zločinca.Zato ne more bit nič,ker je kričač še vedno v rokah tekovin revolucije.

 • Anton

  bolj se Marjanček trudi biti intelektualec, bolj kmečki izpade.

  inteligenten človek se lahko dela bedaka, bedak se ne more delati intelektualca!

  sarkazem press

 • sloustava

  Dobro jutro, Slovenija! Upam, da ne tudi Lahko noc, Slovenija! To se lahko zgodi zaradi Serpentinska, Kucana, Golobica, Zemljarica, Jamnika, kupljenih presstitutk in presstitutov! Pazi se, Slovenec, za tvojo prihodnost gre! Bratuskova in Cerar: ce bi bila pametna, bi danes ne bila popljuvana in zasramovana…od Serpentinska. Sta gledala, vidva ubogi pari, vcerajsnji Faktor? Sta slisala, kaj je rekel dr. Sustarsic o znanju in vedenju obeh kljukcev, Serpentinska in financ ministra, o zlatem fiskalnem pravilu? Zapisanem v Ustavi moje domovine,!! In vidva, ubogi pari, se zaletavata v Drzavnika Janso?! Ojoj! In ja, zelo vama privoscim, da bosta postala klosarja in prodajala svoj: z Janso pa ne v koalicijo…zasramovana ne bi bila, in to vesta sama, to pa daaalec najbolj boli!

  • tohuvabohu

   Šušteršič je dobro povedal. Šarec in financminister sta težka šelebajzarja. Šarec itak nima pojma o ničemer, Bertoncelj pa tudi nima jasnih pojmov o financah in davkih. Recimo, majhne davčne spremembe imenuje “davčna optimizacija”. Ko nam je razodel, da je vlada oprostila regres vseh dajatev, je moral še razložiti, da je to darilo vlade in bodo zato delavci prejeli v žep celoten regres. Kot da tega sicer ne bi razumeli. Tega pa capin ne pove, da regres ne šteje v osnovo za zdravstveno in pokojninsko zavarovanje.

 • učko

  Šaro je nehau gobezdat po načelu kdor molči dvem milijonom butcev odgovori, ali pa govoriti je srebro, molčati je zlato, ali pa najbolj pameten je tisti, ki molči itd. Jah, kaj čem še rečt ?!

  • janezxy

   Ti to ne vpoštevaš.

  • komar marko

   kdor molči je lahko tudi IDIOT z vakuumom na podstrehi. Glede besedičenja, to samo potrjuje.

 • janezxy

  Zanima me,kako ti modeli z opranimi ne možgani razmišljajo zdaj,ki so volili tega klovna.

  • Imperial Commando

   Za razmišljati potrebuješ možgane in tisti, ki so tega imbecila volili, jih zagotovo nimajo.

 • mona lisa

  Kvazi komendijantu je vse skupaj stopilo v ne preveč intelegentno betico.

 • karpelec

  Votel, prazen in grd pogled, ki z njim straši ,še tako lepe ptice, ki ob pogledu nanj onemijo.

 • Andrej

  Šarko ni prazen. Poln je samega sebe.

  • komar marko

   v stilu kaj je baba tečna zoprna. Kanede.

  • Joško

   “Poln samega sebe, kot drek vitamina”!

   • Andrej

    Drek je dober, ker omogoča ponovno rast. Nisem pa še ugotovil za kaj bi bil Šarko dober.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Ne morete primerjat gasilcev in Šarca.
  Gasilci nas vlečejo iz težav, Šarec pa nas tlači v težave.

  • tohuvabohu

   To so “male tajne velikih majstora”.

 • Joško

  Čedalje bolj prestrašen izgleda tale naš komedijant.

  • janezxy

   Se mi zdi,da je komedija prešla v tragi komedijo.Tega se zavedajo tudi igralci.Še malo,pa bodo začeli med predstavo zapuščati oder.

  • janezxy

   Spominja na odmaknjen pogled Adija v zadnjih tednih vojne.

 • janezxy

  Zdi se mi,da vse bolj ta akter spoznava,da je stopil v prevelike škornje.To mu že predstavlja nočno moro .Kaj je meni tega treba bilo.Razmišlja pa tudi,kako bi skočil z drvečega voza po hribu nizdol z najmanj poškodb.

 • branči

  tako prazen, kot tisti, ki so ga volili! me je groza, koliko takih ljudi se prosto sprehaja po sloveniji, še bolj groza pa, da ti idioti zasedajo pomembne položaje in nam krojijo (slabšajo) življenje!

  • Common Sense

   Poglej si njegov Facebook profil, pa izlive podpore in navdušenja. Vprašaš se, a ta folk živi tu?

   • rabbit

    Pa kje se ponoči skrivajo, da jih ne ukradejo, taka kapaciteta pameti.

 • realnost

  Ne zalit gasilcev, ki vejo kaj delajo.. Serpentinšek mi deluje kot francek piromancek, za njim bo pogorišče.

  • tohuvabohu

   Med gasilci so tudi piromani.
   Pred kakimi štiridesetimi leti so posneli kratek film o gasilcih. V zadnji sliki mlad gasilec reče: “Želim si čim več požarov, da bom lahko veliko dobrega naredil”.

 • Rant je peder

  Nova ma pa vedno zanimive goste.

  • janezxy

   Ti si pa nov ali si se prelevil iz rdečuha v rdečuha.

 • Tratovc

  Kje si sedaj Kučan da bi ga malo potolažil saj se vidi da potrebuje tvoj objem

  • realnost

   Sedaj se bosta bolj poredko objemala saj delovni ljudje nočejo več financirati njihovih pasjih shodov….

 • Iva

  Šarec: “Baba je kot alkohol, najprej te opije, nato ti gre na jetra.”

  Če parafraziramo Šarca: “Šarec je kot alkohol, najprej te opije (ob pomoči mainstream medijev), nato ….” Ostane le še vprašanje časa in “pomoč” falange F571!

  • tohuvabohu

   V klubu 571 je Šarplaninšek pod zaporedno 118.

 • Anton

  štelo se je leto 1994, finančni minsiter je bil mag. Mitja Gaspari, prvi minister pa Janez Drnovšek, ko so ukinili SDK(beri: službo državnega knjigovodstva), z namenomčimbolj zreducirati transparentnost denarnih tokov. Prepričan sem, kot sem bil še/še bolj tedaj, da so to storili naklepno, z namenom, in po nareku stricev iz ozadja, stem so lažje speljeli, denar mimo oči javnosti preko takoimenovanih slamnatih podjetij na svoje privat račune. S tem denarjem, so kupili tudi sedanje volitve, vsaj zadnje tri instant stranke od Alenčice, Cerarja in pravgotovo tudi sedanje.

  sarkazem press

  • Vera

   Meni se pa zdi , da je SDK ukinil Rop ?

   • Antonius

    SDK in z njo Logarjevo je ukinil Drnovšek.
    Logarjeva je insistirala na transparentnosti, pa se je Drnovšek odločil, da finančni kriminal ne sme biti transparenten.

 • Marakeški Šarec

  Baba je žaba

 • Serpentinšek

  Žaba pa čwouk ni!

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Minil je marec in z njim bo padu tudi Šarec.

  • tohuvabohu

   Ko bo padel komik Šarec,
   ga bom zvrnil en kozarec.

  • lokec

   Prišel bo april in bomo novega dobil.

 • Marakeški Šarec

  kvajdej poj, babe zoprne

 • Common Sense

  Ko si Cmerar zrihta novo službo in ko isto stori še šiivlja Lenčica, razpade ta koalicija. Niti Padalec, ni Lukec ali Mihec je ne bosta zmogla več skup’ držati in potem bo Serpentinšek šel nazaj v staro-staro službo, in pokal poceni šale na vaških veselicah: “Kvajdej poj, babe zoprne?”

  • janezxy

   Lahko se zgodi tudi kobalizem in zaton neumnosti.

  • Ava

   Če se to res zgodi ;) bo najprej 5 let tišine, potem bo pa spet gost na radiu, televiziji, na “Slovenskem pozdravu.” :D Sicer ne vem, kako razmišlja povprečni slovenski upokojenec, ampak upam, da nima spomina na nivoju zlate ribice. In da bodo oddaje kjer se bo pojavil bojkotirali.

 • Ava

  Ker se v slovenskem medijskem prostoru redno omenja nek ameriški predsednik, ga lahko tudi jaz vzamem za začetek tega mojega zapiska. Lahko povem, da mi je ta ameriški predsednik osebno zelo nesimpatičen, zvečer bi me verjetno ves čas bolela glava, ampak ok. :) Šalo na stran. TA PREDSEDNIK je na začetku svoje poti podedoval milijon dolarjev. Mamljivo, kajne? Lahko bi na vrat na nos v Vegas in vse stavil na rdečo 13. Pa ni. Lahko bi vse zapravil za nočno življenje, droge in alkohol (baje je abstinent), pa ni. Vse svoje prihranke je vložil v hotele. No in kaj se lahko Slovenci kot narod in kot posamezniki iz njegove zgodbe naučimo?
  Prvič, da Šarcu manjka KARIZMA, ki je hrbtenica neke osebnosti. V to se zelo rada vtikam. :) In ker mu manjka karizma, mu manjka tudi EKIPA. Doma so me sicer učili “da kdor druge ponižuje, prazno glavo oznanjuje,” ampak za Kordiša npr. jaz resno dvomim, da si vsako dan obleče sveže gate. Kaj boš s tako ekipo?
  In tretje, Šarcu manjka DENAR. Lahko bi uspel kot lesar. Zakaj ne? To je danes iskan in lahko tudi zelo donosen poklic. Če si nadarjen. Če si dober. In če bi bil gospod Šarec zares sposoben, bi odprl svoje podjetje (pogoj je, da bi delal pošteno) in lahko bi rekli evo to je “Slovenian story.” Tudi šolske lapsuse bi mu “malo spregledali,” če bi le imel neko osnovo, da ima kaj pojma gospodarstvu! Ampak žal on ni naredil nič od tega. Prisesal se je h koritu, to je vse. Veselo troši denar, ki ga ni SAM ZASLUŽIL.

  Kdor še česa ne razume, naj si še enkrat prebere prvi odstavek, ki govori o Trumpu. Njegov primer kaže na to, da moraš SAM dati nekaj od sebe in igrati predvsem premišljeno. Ne samo v politiki, v življenju nasploh. V slednje se sicer ne bi spuščala, ker mi je – kot sem že omenila – kot oseba odbijajoč. V Sloveniji pa je problem, ker imajo ljudje na vodilnih položajih preveč lepljive prste in srce in glavo v MEGLI – tudi gospod Šarec.

  • Vesuvius Vesuvius

   Odlično,
   čestitam tako komentira tisti, ki ima razkošje v glavi.

   • Ava

    Hvala za kompliment in lep dan vam želim.

  • janezxy

   Kdo pri nas pljuva po Trumpu.Komi medijska scena z ono amebo Žitnikom na čelu.Ne vem,kako da ne konča v kanti za smeti.To je isto kot z Orbanomali z JJ.Ko pa gledaš tuje medije,je povsem druga slika in misliš,da smo mi na marsu.

  • Get Smart

   NIČ = ampak zares nič ni tam, kar bi se Slovenci lahko (na novo) naučili. Slovenci se nimamo česarkoli učiti od Trumpov ali kogarkoli, ker smo

   SLOVENCI svetu PODARILI KULTURO ŽIVLJENJA,
   SLOVENCI smo PODARILI USTAVO ZDA Amerom, ne obratno.
   .
   ŠARAC je za serbusa rojen serbus, je MURGL JUGOKOMI garažni spaček,

   je ritardiran pes, vzgajan v WATCHDOGA za očuvanje tekovina revolucije.
   TO SO DEJTVA, otroci, PIŠITE SI JIH za UHO.
   .
   Tist okol karizme in ostalih šnelkurs psihologizmov so bulšit tračarije iz lejdi revij, saj je NEUMNO pričakovati, da bi pes imel bla bla karizmo nje in predvsem, POZORNO POSLUŠMO nje:

   kharizma pomeni BOŽJO DANOST LJUBEZNI in USMILJENOSTI.
   Sledimo?
   Je star grški pojem, ki ima že določen pomen in ne pomeni sljadoljed nje.

   Karizma ne pomeni nekoga pretentati s čimerkoli, ker mu je tata kupijo ferrari in dragoo obleko in ima kao fensi frizuro itd.
   .
   Tega spačka so, kot 99 % serbusov, za serbuse rojenih, naredijli v orgiji po MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH garažah; en kao starš je lahko bil zraven, lahko pa tudi ne; velik del teh SERBUSOV je kao posvojenih po dolgem in počez, nakar jih vzgajajo v SATANISTIČNE SERBUSE = kreature že od malih nog učijo

   SOVRAŠTVA do BOGA, SOVRAŠTVA do LJUDI,

   ko pa pes odraste, je to, kar lahko vsakdan opazujete po tv itd. = SMRTNI NEPRIJATELJ LJUDI.

   • Get Smart

    Pomni, kaj so ti položili v zibko:

    SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
    seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
    vrednotami.
    Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
    ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
    = poštenost,
    = pravičnost,
    = resnicoljubnost,
    = prijateljstvo do ljudi,
    = domoljubnost,
    = rodoljubnost,
    = svobodoljubnost
    in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
    Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

    • Get Smart

     Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

     KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oz. tu
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
     = BABILON PERZIJA EGIPT BIZANC RIM JUGOSLAVIJA … =
     = detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
     = TRANSIćIZEM = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke oziroma natančneje prisvojene KUPLJENE OTROKE kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
     in ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
     sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
     poznate PODTIKANJA o fovšiji = FEJK ženske = TRANSIćI = KASTRIRANI fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov,
     FEJK moški = TRANSIćIRANE deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških” =
     = in to KAO MOŠKO POŽENSŠČENOST vam potem PODTIKAJO LJUDEM = modus operandi =
     = PEDRIZEM / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
     kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
     kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” = za SERBUSE ROJENI =
     ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
     ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI;
     potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
     ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
     kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
     samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke
     in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
     = enako velja za ostale -izme =
     = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
     KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … = tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in
     njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM … = vsi -izmi so “novi obrazi” kaviaržidoKOMINTERNE, vsi, kot so vsi “novi obrazi” MURGL KOMI JUGE le KOMUNISTIČNA PARTIJA JU
     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …) = vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     = “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =
     = 1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde = odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi
     = 2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     = 3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

     • Get Smart

      MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI,
      RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji.
      “Vsi nogometaši so isti” “vsi igrajo za isti klub” “vsi igrajo za isto državo”
      “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica” = to OPRANI OTROCI najraje ponavljajo, rajcajo jih prostitutke nje = kar je seveda v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST =
      sledite, OPRANI OTROCI???? = poštene KURBICE so POŠTENE DELAVKE = ti pošteno plačaš, one pa ti nudijo spolne storitve,
      za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH ZLOČINSKIH PEDERČINA in KURBETIN,
      ki vam ROPAJO MILIJARDE
      v zameno pa vam nudijo storitev “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”
      Magarac u Lipicama ni LIPICANAC nje. Boste otročički odprli učke in vklopili možgančke?
      Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
      ampak je
      MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
      vse kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
      so lahko in so:

      –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
      –MURGLSRBO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
      –MURGLRVACKO JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
      –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvor v Sloveniji*
      –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
      –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji
      –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvor v Sloveniji

      i tako dalje do tokija.

      * = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
      = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

      Pamet v glavo.

     • Ava

      Tebe pa dobro pere…Na čem si, zelišča ali kaj močnejšega?

 • Vera

  Gasilci se obnašajo bolj dostojno,kot Šarec .

 • Skrajno Desni

  Saj bi tega Šarca primerjal z Mister Binom, pa je ta Šarec žal še bolj zabit.

  • tohuvabohu

   Gledamo film Šarec in rdeče morje.

 • Miro Jereb

  z obnašanjem deluje bolj po gasilsko!

  Smatram, da je to žalitev za gasilce, ki so nam bolj potrebni kot ŠAREC z 6. popravci. Halooooo.

  • Get Smart

   Ja, gre za žalitev gasilcev.

   GASILCI so ljudje, v večini SLOVENCI,
   ki delajo ZA LJUDI, ZA SLOVENIJO,

   medtem ko je

   ŠARAC MURGL JUGOKOMUNISTIČNA kreatura, pes, watchdogi si sami pravijo, je zločinska kreatura, ki dela samo in le po nalogu CENTRALNOG KOMITETA KOMUNSITIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE.
   .
   Otročički pač ponavljajo poturjene jim drkancije o kekcih, gasilcih …
   in kar je še poturjenih onaninij.
   .
   ŠARAC ni kekec, ni gasilec, ampak je micena mekanocurna MURGL JUGOKOMUNISTIČNA pussika, ki je, dela in bo vedno delala za svojega gospodarja = MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA.

 • Olga101

  Ironično pa je, da k(o)ristjan Šarec, s svojimi talibani, zmanjšuje financiranje občin, kar se najbolj odraža ravno pri poklicnih GASILCIH!

  • Get Smart

   Pravzaprav ni in ne more biti ironično, če nismo NATANČNI, kajti ŠARAC ni nek vseobči gasilec tega sveta (gasilec pomaga VSEM LJUDEM v stiski, ŠARAC pa gasi samo za MURGL KOMI JUGO). Ironično je lahko le na podlagi krive oz. fejk vere, ki jo širi agitprop, češ da je ŠARAC gasilec nje. Ker za kaj takega ni stvarnega dokaza, in so vsi dokazi tega sveta, ki dokazujejo, da je ŠARAC watchdog MURGL KOMI JUGE,

   je PODŽIGALEC, je MURGL JUGOKOMI PIROMANćE,
   pač ne moremo (in ne smemo nje) trditi, da ŠARAC dela “po gasilsko”, “da je kao gasilec” … ker pač ni.
   Če bi bil, a bi kot tak delal proti gasilstvu, potem bi lahko govorili o “eironeji” (kar je drugače, kot se kaže navzven), ironiji nje, sicer pa ne.

   Lahko pa rečemo, da je

   »»MURGL JUGOKOMUNISTIČNI gasilec,««

   če že ljudje želijo uporabljati pojem gasilec, saj gasi za MURGL KOMI JUGO,
   tako kot MESSI ne gasi za Španojo, ampak za ARGENTINO,
   RONALDO gasi za PORTUGALSKO ne za Španijo …

 • Get Smart

  @nova

  ODVADITI se morate drkancij o kekcih, gasilcih in kar je še ŠKODLJIVIH in po tvitijih poturjenih vam MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH poturancij, ki BLATIJO LJUDI.
  .
  Marjanka ŠARAC NI gasilka, je POŽIGALKA SLOVENSKIH DOMOV,
  je POŽIGALKA SLOVENIJE, je uničevalka Slovenije,
  je
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNI parazit, zajedavec, LAŽNIVEC, lopov, svirač kurtzu, prodavač magle, nastavljač dupeta MURGL JUGOKOMI gazdi,
  ne pa kao gasilec.

  A vas bo otročike srečala pamet, boste odprli učke,
  da se MURGL JUGOKOMUNISTIČNE okupacije
  končno lahko ZAČNEMO OSVOBAJATI?

  Pamet v glavo.

 • abc

  In kaj je narobe z gasilci, tovariš Gorenak? Vseeno boljše, po gasilsko, kot miličniško ( kot je nekoč deloval tovariš miličnik Gorenak )

  • tohuvabohu

   A niste rdečkarji zahtevali, da pustimo zgodovino in gledamo naprej?

   • abc

    In kaj ima zgodovina z nesramno, če že ne žaljivo izjavo Gorenaka.

    • tohuvabohu

     Ti omenjaš 30 let stare zgodbe, ki nimajo tu pomena. To je prvovrstna nesramnost.

 • Get Smart

  Z gasilci seveda ni karkoli narobe,

  narobe je, ko Gorenak, ki je bil res miličnik (urejal je promet)
  ni tepihovao in sfukovao ljude, kot MURGL JUGOKOMI UDBAŠI, torej tovariši drkalčka abc-jića nje,

  torej narobe je, ko Gorenak namesto BOBU BOB drka na gasilce, za kar pa so mu seveda dali podlago gasilci sami, ker so se pustili pretentati in neke od svojih veselic sprejeli MURGL JUGOKOMUNISTIČNO KAČO=serpenta,
  “temu pravijo tudi “””NEVEDNO hraniti kačo NA PRSIH””””

  torej MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA WATCHDOGA,
  ki seveda ni gasilec, ampak je lahko MURGL JUGOKOMI gasilec,

  kar pa zadeva ljudi, pa je dokazano piroman, palikuča nje.
  .
  Strnimo, Gorenak je ČLOVEK z velik Č, dokazan poštenjak, borec za človekove pravice, borec za SVOBODNO SLOVENIJO,
  medtem ko je

  ŠARAC MURGL JUGOKOMI pussić, sa velikim Ć nje,
  je MURGL JUGOKOMI lažniva lopovska pudlica = WATCHDOG.

 • bubamara

  Šarko je dober za predstavo v parlamentu. SLO3 postaja resničnostni šov. Samo čakam, da bo enega dne v stilu Šterna rekel: ma mal sem vam potegnu. In Kek izza vogala.

 • Franc Šink

  Dajte že nehat. Kdaj je pa že imel neumen človek kaj pametnega povedati.

 • GverilaStyle

  prsti pod nosom…..prej se je pa po riti praskal

 • garfi

  šarc je odurni kolerik, ki niti zabavati ne zna
  folk se bo moral slej ko prej strezniti in nogirati kućanove podtaknjence
  najbolje do majskih evropskih volitev
  Banditska rtv radikalno leve imenuje sredina
  in sredino SDS lahko potem zmerjajo z desno

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM
  ŠALO
  O
  NAM VSEM DOBRO ZNANEM – “JANEZU CEPCU”
  “ŠOBASTI” PROVOKATOR PA NI IZMIŠLJEN,
  TO JE VSEM DOBRO ZNANI EX KP, ZK PROVOKATOR,
  KI JE PRED VRH. SODIŠČE NOSIL, V ČASU “PATRIE”
  NAPIS:”DELU ČAST IN OBLAST”

  ŠALA
  3. del šale o “JANEZU CEPCU” visečem za šankom
  “PARLAMENT-puba” NA ŠUBIČEVI V LJ.

  JANEZ CEPEC bulji v svoj mobi, bere in se zadere:
  “PA SAJ TO NI – RES
  – 90 LET STARI EX KP, ZK LJUDJE ŠE VEDNO MIGAJO IN
  SLUŽIJO MILJONE EVROV
  , IMAJO PO VEČ TAUŽENT EVROV PENZIJE.
  Men,
  k jim že več deset let služm – pa komej za PIR – dajo.
  Kakšn
  CEPEC sem jest – JANEZ CEPEC !

  Zdej
  čist OK J: JANŠA RAB VEČ – PODPORNIKOV, ČLANOV – grem kar k SDS in k OK J: JANŠI.
  V lokal
  PARLAMENT pub
  vstopi šobast, trebušast večji hecen možakar in pozdravi J. CEPCA.
  “DELU ČAST IN OBLAST”
  JANEZ CEPEC
  se kolega provokatorja – nič ne razveseli. In se zadere nanj:
  DEJ NEHEJ
  S TEMI BUDALOSTMI O DELU, OBLASTI – JEST RABM DNAR. Še za PIR nimam dost”
  “pa kwa
  TI govoriš o DELU? Sej t TI nis – NIKOL DELOV . Pejt ti mau u “BEGNE”.
  Šobasti
  kolega provokator – REČE: ” DONS SI PA RES NE PRIJAZEN -JANEZ CEPEC.
  KAJ TE PA MATRA?
  SEVEDA NISEM NIKOL DELAL
  – KO JE BIL PA MOJ FOTR DESNA ROKA OD MARŠALA TITA,
  A BOŠ ŠE EN PIR – TE JES ČASTM – JANEZ CEPEC”
  JANEZ CEPEC
  – SKRAJNO SLABE VOLJE, SE ZADERE:
  “.Nehej mi govort JANEZ CEPEC
  – jest nism noben CEPEC. Dost vas mam TITO privilegirancev
  -ODHAJAM
  – K _ OK SDS IN h OK J: JANŠI. On je vsaj normal dedec,
  vi ste pa ene navadne cote.
  Pejte vsi skp – mau u “BEGNE”.
  Šobasti
  ex KP;ZK provokator reče:
  “JA, ČE ODHAJAŠ K – SDSJU, ki nam hoče vzet ex KP; ZK privilegije
  in
  k J. JANŠI – potem TI PA NE PLAČAM – PIVA, PIRA” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC 3. DELA – ŠALE
  O JANEZU CEPCU,
  SE NADALJUJE

 • Somnium

  Deluje gasilsko? Vas je sram gasilcev?

 • Stanislav Juznic
 • Gabrijel Obid

  Ne mi žalit gasilcev.

 • Get Smart

  @nova
  ODVADITI
  se morate drkancij o kekcih, gasilcih in kar je še ŠKODLJIVIH in po
  tvitijih poturjenih vam MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH poturancij, ki BLATIJO
  LJUDI.
  .
  Marjanka ŠARAC NI gasilka, je POŽIGALKA SLOVENSKIH DOMOV,
  je POŽIGALKA SLOVENIJE, je uničevalka Slovenije,
  ŠARAC je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI parazit, zajedavec, LAŽNIVEC, lopov, svirač kurtzu,
  prodavač magle, nastavljač dupeta MURGL JUGOKOMI gazdi,
  ne pa kao gasilec.
  A vas bo otročičke srečala pamet, boste odprli učke,
  da se MURGL JUGOKOMUNISTIČNE okupacije
  končno lahko ZAČNEMO OSVOBAJATI?

  Pamet v glavo.