[Video] “Evropa bo še naprej kontinent migracij,” je dejala Angelika Mlinar in v “nacionalnem interesu” dobila slovensko državljanstvo

Angelika Mlinar in Milan Kučan (Foto: Twitter)

Angelika Mlinar in Milan Kučan (Foto: Twitter)

Evropa bo še naprej kontinent migracij,” je nekdanja avstrijska evropska poslanka in kandidatka za ministrico za kohezijo Angelika Mlinar izjavila v enem izmed predvolilnih oglasov. Kot kaže, je to dovolj in v “nacionalnem interesu” tranzicijske levice, za podelitev slovenskega državljanstva.

“Mi iz NEOSA ne želimo nobene trdnjave v Evropi. Obstajajo ljudje, ki so primorani, zaradi pomanjkanja in obupa zapustiti lastno domovino. Evropa se tukaj lahko in mora odzvati s pomočjo. Ampak ne smemo si dovoliti, da bo ta pomoč izvedena le s  strani določenih držav. Zato potrebujemo skupno Evropsko Azilno politiko in skupni Evropski azilni sistem. Mislim, da bo tako Evropa še naprej kontinent migracij,” se je Angelika Mlinar hvalila v volilnem oglasu za evropske volitve leta 2014. V dobrem letu je sledil masivni migrantski val na Evropo, na katerega se EU ni odzvala, nato je sledil popolni kolaps v posameznih državah Evrope, kot so Nemčija, Francija, Belgija in Švedska. Vlada Marjana Šarca pa je očitno zlorabila zakonodajo, da je lahko pomagala novi članici svojega omrežja.

Kandidatka za kohezijsko ministrico Mlinarjeva bo tako že v ponedeljek prevzela odločbo ministrstva za notranje zadeve in z zaprisego postala državljanka Republike Slovenije. Tudi odločitev avstrijske vlade je bila po navedbah stranke SAB pozitivna in bo Mlinarjeva državljanka obeh držav.

Mlinarjeva ne izpolnjuje zakonskih pogojev za podelitev državljanstva, je pa v nacionalnem interesu tranzicijske levice
Precej nenavadna je odločitev vlade Marjana Šarca, da je podelitev slovenskega državljanstva Angeliki Mlinar v slovenskem nacionalnem interesu. Brez slabe vesti bi lahko rekli, da je Šarčeva vlada zakonsko določbo grdo zlorabila. V njej izrecno piše sledeče: “Ne uporablja se kot instrument reševanja pomanjkanja ustreznih strokovnjakov na posameznih področjih.” Tudi, če bi bila torej Mlinarjeva strokovnjakinja, nepogrešljiva za Slovenijo, po zakonu ne bi obstajali razlogi za podelitev državljanstva.

https://twitter.com/jocarules/status/1205420642335707136?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Da je Angelika Mlinar, sicer avstrijska propadla liberalka, pravoveren kader tranzicijske levice, potrjuje tudi podatek, da jo je v okviru Foruma 21 gostil Milan Kučan. Prav tako smo na Nova24TV razkrili njene povezave s krogom bivše notranje ministrice Katarine Kresal in zloglasnega odvetnika Mire Senice. Med drugim je bila neuspešna pri podjetniški karieri, ko se je opekla s peko “angelskih” keksov. A takrat, ko ne gre na trgu, gre z lahkoto v slovenski politiki, če imaš prave povezave. Mlinarjeva bi namreč z vsako povprečno službo zaslužila plačo slovenskega ministra, če bi bila perspektivna še nekajkrat več.

Dve ljubiteljici liberalne migrantske politike. (Foto: Facebook)

Luka Perš

 • Antonius

  Kakšna kadrovska beda je v stranki Bratuškove se vidi po tem, da si je dala bodočo ministrico uvoziti iz Avstrije.
  Na naslednjih volitvah bosta iz parlamenta vrženi, svoje usluge lahko ponujali med garažniki.

  • Steiermark

   Saj jih že sedaj, sicer pa kdo drugi bi dal en glas takšnim pohabljenim stvorom.

  • FORT WORTH

   Ce se hoce Angelika Mlinar obdrzati v slo politiki mora v SAB prevzeti vodenje stranke.
   V nasprotnem primeru nima vec kam.
   V Avstrijski politiki ji je s prevzemom slo drzavljanstva odklenkalo za vedno.

   • Jernej

    Tocno tako. Itak je javno kritizirala Avstrijo zaradi nadzora na meji s SLovenijo. Katera stranka jo bo hotela v Avstriji? Nobena

    • Matjaz Mraz

     Izdajalce obešajo vsepovsod in tudi tisti ki jim izdajajo se jih z lahkoto odrecejo, ker vedo da bi izdali na koncu tudi njih.

   • Janez Karantanski

    Zakaj pa misliš, da se tako sili pri nas? Gre za odsluženo in izvrženo avstrijsko gos.

   • milanček

    če so Slovenci vsaj min zavedni državljani, mora ta stranka SAB iti v tri krasne-adijo za večne čase!

   • samotoje

    V avstrijski politiki ni imela nobene opazne vloge in ji je ves čas klenkalo.

  • joza joza13

   AB je pasé.
   Tu bi se pa resnično lahko reklo, da je “gotof”.
   …ne pa Kangler, ki je veliki đek.

  • Jernej

   Tocno tako. A naj ne pozabijo na Cerarja in Erjavca. Vsi naj grejo ven iz parlamenta. Mlinarjeva pa naj se ne vraca v Avstrijo. Tam velja za veleizdajalko. Lp

 • Spartan

  Avtobus ima cca. 50 sedežev. Najame se ga za en teden. Nato se zbere 50 takšnih vzvišenih, arogantnih, svileno nežnih, salonskih ritkic kot so: Mlinarjeva, Fajonova, Bratuškova, Kociprova, Švarc-Pipanova, Heferletova…in ostalih 44 kom. ritk s podobnimi socialno čutečimi in svetovnonazorskimi pogledi. Ko je avtobus do zadnjega sedeža zapolnjem z zgoraj omenjenimi svilnatimi ritkami, se jih odpelje na enotedensko spoznavno ekskurzijo v Vučjak!

  In to je to! Punce imajo teorijo v mezinčkih! Krvavo pa jim primanjkuje prakse!!!

  • joza joza13

   Ja, super…, sem za to pod pogojem, da jih z Vučjaka domov peljem jaz! Le pogoj bi postavil, da ima ta avtobus vrata za voznika (levo spredaj). Bi bila veselica – ti zagotavljam…

 • Black_hawk

  Baba nima treh pik. Evropska civilizacija bo propadla če nas bodo vodile take ženske, moški pa doma pomivajo posodo. Narobe svet!

 • janko

  Anglija odhaja zaradi Merklove ljubezni do muslićev!
  Eksponentno se Evropa pomusićuje, hitro bo tu šeriat. Naši rdečuhi bodo leteli s stolpnic, drugi hodili brez roke. Saj gre vse po napovedi Nostradamusa. Evropski rdečuhi so uničili Evropo bolj kot Hitlerjevi nacisti.

  • Steiermark

   Janko , kje pa živiš, da takšne ven mečeš? Če bi Hitler bil tako uničevalski, predvsem do svojega naroda, kot so in so bili rdeči do svojih, potem bi Evropska celi samevala, s par posamezniki, sedaj potomi teh rdečih genocidarskih svinj, ki nam pripravjajo in izvajajo iztrebljanje nas, avtohtonih in naselitvijo trikrat alahovih zapečencev!

   • sloven

    Ha ha avtohtona ti ze nisi mars v nemcijo dusa prodana

    • Steiermark

     nisi vreden mojega odgovora!

     • sloven

      Resnica boli ane

    • Jernej

     in ti prodana dusa komunistov,. Mars h Kucanu in naj ti da novo nalogo, kako delovati proti slovenskemu narodu. Mars

     • sloven

      Ti si bucman kje si opazil moje simpatije do komunistov ali kucana.kaj imam jaz z njimi

 • janko

  Romanje v Murgle? Dober temelj si je postavila punca. Ampak kratkoročno.
  Rad grem na romanje, se obrestuje. Ampak ne na rdeče shode. Za kako priprošnjo, ali samo zahvalo ali samo v počastitev. Vedno smo bogato obdarjeni, samo da se mi potrudimo in pridemo, poprosimo.

 • est

  Angelika, in kakšno Evropo želite zapustiti našim vnukom? Dobili ste jo v upravljanje od naših dedov, ki vam zagotovo niso dali take popotnice, kot sedaj veselo razlagate slovenski javnosti. Tudi praznik sv. Miklavža mora ostati, če tudi bomo to dosegli z brezovimi metlami.

  • AlojzZ

   Pa sploh ima vnuke? Če jih nima, potem je to pisanje brez učinka.

  • samotoje

   Ker verjetno nima svojih otrok ( je delala oh in ah kariero) niti vnukov ne more imeti. Za naše vnuke se pa oh in ah kariera pač ne bo trudila. Tako kot se Fajon in cela falanga podobnega AFŽ šodra tudi ne bo.

 • SIMON ROZIC

  V Avstriji pa bojo baje priredili bogat Božični banket veselja ob odhodu Mlinarce, saj se bojo
  iz dežele in plačilne liste otresli ene bebaste, predrago plačane ksantipe!¨

  • joza joza13

   …ja, kr oddojke bodo sukali – po vsej Avstriji in si peli “Pozimi pa rožice ne cveto…”

   • SIMON ROZIC

    …karkoli, samo da se rešijo režeče trape!

  • Jernej

   Itak. Slavje je zajelo celo Avstrijo. Se h meni v Svico se ga cuti.

  • Janez Karantanski

   Tudi mene je presenetila expeditna privolitev v dvojno državljanstvo, ali so komaj čakali, da se je znebijo, ali so jo pa poslali k nam z agendo…

   • SIMON ROZIC

    Nekoristnih se moraš takoj znebit (v Avstriji, seveda),
    pri nas jih uvažamo, kot da lastnih debilov nimamo dovolj!

 • Silos

  To je začetek prevzemanja oblasti Avstrijcev od Slovenije saj vidijo,da so naši komunisti
  nesposobni za vodenje države!

 • Skrajno Desni

  Ljudje z nami je nekaj zelo narobe, da dopuščamo vsakovrstni sodrgi privlečeni iz greznic da nam kroji usodo in krade bodočnost.

 • Samorodni Križanec

  Dve ljubiteljici liberalne migrantske politike…Angelika in Tanja. Ufff so dobre za zgornji fotografiji…jaz bi se šel menage a trois z njima…picek se mi je vstal :)

 • Samorodni Križanec

  Migranti so bili in migranti bodo. Desnosučni posranci, sprijaznite se že enkrat. Kapish?

  • JANEZ GUS

   Predlagam ti,da popoldne si izbereš nick rdeče govno.Tega še nisi imel izmed tisočerih.

  • Mirko

   To je res, da migranti so bili, so in bodo. Ampak definicije migranta so pa naslednje:

   migrant = človek, ki se legalno premika iz kraja v kraj (države v državo) z urejenimi dokumenti za delo in bivanje in dovolj sredstev, da si plača pot in preživljanje

   Ostalo so ljudje, ki svojo državo zapuščajo iz drugih vzrokov in jih lahko sortiramo takole:

   begunec = človek, ki brez dokumentov beži iz države v vojni v prvo naslednjo državo v kateri NI vojne. Od tam dalje si mora preskrbeti dokumente, ki jih izda urad UNHCR ali ustrezen lokalni urad za begunce, ki je priznan s strani OZN. Begunec pa lahko postane migrant, tako, kot je opisano v definiciji migrant

   azilant = človek, ki je preganjan zaradi političnih ali verskih neskladij s svojo domovino in legalno prispe v katerokoli državo, ki mu je pripravljena dati azil. Prošnjo mora vložiti takoj, ko prispe v prvo varno državo in če mu oni ne dajo azila, mora na predstavništvo ciljne države. In potem v njo z letalom, ne pa plavat.

   prebežnik = po SSKJ tudi dezerter, če beži iz države v vojni, torej dajanje azila prebežniku je tudi namerno zmanjšanje obrambne moči države v vojni

   To, da pa imenujete migrante tudi kriminalce, ki prečkajo meje izven mejnih prehodov in brez dokumentov, je pa zloraba prava, zato je treba uvesti nazaj vojake graničarje za varovanje države pred kriminalnim ali vojaškim naskokom.

  • mici

   Vendar bi morali spoštovati našo kulturo. V večini se migranti težko vključijo , so nezaposleni in koristijo socialo.Govorim o teh za katere navijaš. Obljubljali so nam val migracij, kjer bo v večini izobražen kader, pa je realnost čisto drugačna. Vidim, da si sočuten, javi se in jih čim več sprejmi v svoj dom. Ko je v Bosni divjala vojna smo v Sloveniji odprtih rok sprejeli veliko otrok in žena. Moški pa so se borili za svojo domovino. Večina slovencev je dobra in socialna. Nihče pa nima pravice, da nam vsiljuje svojo kulturo in vero. KAPICH ? verjetno ne.

 • rubec

  Mlinarka ima srečo, da ni mlinar. Ko je začel iz neke lažne solidarnosti do migrantov mleti samo črno moko, smo ga vaščani privezali na mlinski kamen in ga blokirali v trenutku, ko je bil mlinar pod vodo. Ko je protestiral, sem mu zagrozil, da bomo vodo speljali iz ljubljane, če ne bo takoj tiho. Zdaj je že nekaj časa tiho.

  • RATATA

   Angelika je mlinar Jevsin.

 • JANEZ GUS

  Moralo bi pisat trije izrodki ,ko propagirajo wilcomen migrantsko politiko.

 • VERZIFIKATOR

  Tepanjska ponarodela

  MLIN, PEKARNA IN AZIL

  Svojčas je bilo Tepanjcem bolje,
  pa čeprav na alpski strani senčni,
  pred Butalci, v vsem njim konkurenčni
  so bili, jim teklo je kot olje.

  Kar obrnejo se, glej, razmere,
  se pooblačijo Karavanke,
  tostran delo iščejo Tepanjke,
  zanje ni v Butalah več ovire.

  Eno takih jemljejo na delo
  zdaj Butalci, meja je odprta
  in strokovno vsa je stvar podprta,
  vzamejo Tepanjko si veselo.

  Je v Tepanjah dolgo mlin imela,
  šla se še pekarno na debelo,
  pekla kekse angelske za jelo,
  pa slovo poslovnost ta je vzela.

  Mlin ostal brez dela je in jela,
  se zaprla naglo je pekarna,
  keksov angelskih z njo šla tovarna,
  ni v Tepanjah več te vrste dela.

  Naglo mlinarica preusmeri,
  nje dejavnost zdaj bo dobro javno,
  vsem azil ponuja, to bo glavno,
  vse pogoje v hipu zanj preveri.

  Azilantska je dejavnost tista,
  ki lahko ji daje zaposlitev,
  toda brž je tu ugotovitev,
  da vsa stvar je polomija čista.

  Ko na ves glas vabi azilante,
  ji pokažejo v Tepanjah figo,
  v tretjo preusmerijo jo ligo,
  tam naj širi nebuloze, kvante.

  Ni Tepanjčan tak, da bi nasedel
  vsaki obrtnici, ki propade,
  pamet, ta ima v Butalah mlade,
  tja jo bo usmeril, tja odvedel.

  Kdor kot obrtnik pri nas skrahira,
  rekli so v Tepanjah, tjakaj spada,
  sprejme ga butalska srenja rada,
  tam priložnost krasna se odpira.

  Kdor v Tepanjah izgubi tržišče,
  zdavnaj kdor ostal je tu dela,
  občina butalska ga bo vzela,
  takšen onstran si azil poišče.

 • Samorodni Križanec

  Dejstva ki jih Nora24TV-v službi laži, prikriva.

  Begunci naj bi bili krivi predvsem za vlome v objekte in avtomobile in tudi za kraje avtomobilov. Kaj pravijo uradni podatki? Po podatkih novomeških policistov je bilo teh v zadnjih petih letih največ leta 2013, in to 210, sicer pa na leto okoli 100, lani 97, letos pa povprečje najverjetneje ne bo doseženo. Potem so tu še vlomi v stanovanjske hiše. Tudi teh je bilo največ pred petimi leti (462), odtlej je viden očiten trend zmanjševanja. Lani je bilo teh vlomov 245, letos v prvi polovici leta le 105.

  PS: Zadeva je napihnjena. Seveda se zaradi povečanega števila ljudi zgodi kak vlom v avto ali kaj podobnega in to pri lokalnem prebivalstvu sproža nelagodne občutke. A ne gre za težavo večjega obsega, ne gre za to, da si ne bi več upal v gozd ali da si ne bi upal tja pustiti otrok. Ni nobenega primera, da bi se komu kaj zgodilo.

  • AlojzZ

   Šokantno priznanje državnih organov! Ilegalni migrant umoril slovenskega policista z mačeto!
   https://nova24tv.si/slovenija/video-sokantno-priznanje-ilegalec-umoril-slovenskega-policista-z-maceto/

   • Samorodni Križanec

    To je bil fake news…

  • Mirko

   Število vlomov po policijskih upravah
   l. 2015l. 2016l. 2017
   PU Celje 296 308 226
   PU Koper 200 208 273
   PU Kranj 301 284 252
   PU Ljubljana 1,158 1,210 1,018
   PU Maribor 318 247 240
   PU Murska Sobota 61 46 52
   PU Nova Gorica 52 97 86
   PU Novo mesto 274 210 279
   skupaj 2,660 2,610 2,426
   Source: Vir: Policija

   Podatki policije kažejo malo drugačno stanje.

  • mici

   v večini primerov ne gre za Slovence, v Novem mestu imajo kar veliko težav z vlomi, krajami. Kdo pa take lumparije zganjajo, ne boš verjel v večini so to romi. Svojih otrok ne bi upala pustiti samih v takem okolju. Operiraš s podatki kar tja v en dan.

 • Van Der Waals

  ZA TAKE IZJAVE BI JI MORALI ODVZETI ŠE AVSTRISKO DRŽAVLJANSTVO!!! SRAMOTA ZA OBE DRŽAVI!!!

 • marker

  Mene pa zanima, kakšno dodatno vrednost bo prinesla ta težko pričakovana koroška Slovenka. Včasih smo Slovenci hodili na delo v Avstrijo, danes pa je tudi obratno. Mogoče zato, ker doma ne dobi službe?

  • Samorodni Križanec

   Prinesla bo več kot vsak desničar…več kot tudi tisti najbolj napredni desničar. Kapish?

 • Black_hawk

  Ženski je postlano z rožicami. Če be dobi službe v avstriji jo zagotovo lahko dobi v sloveniji. In obratno..

 • Novakec1

  U ta kurnk mora prit en orengi petelin, like balaševič petao, da naredi red med temi zblojenimi kurami.
  Mednarodni razpis prosim.

 • Silvester Alič

  In v nacionalnem interesu je da zapremo mejo proti Hrvaški. Z žico ter policisti in vojaki

 • Nata

  Kakšen kontinent migracij vendar ??

  Ti, ki prihajajo imajo svoj kontinent ! Naj skrbijo zanj. Ne pa da zapravljajo svoje življenje v brezdelju !

 • pater dr. Rinaldo

  Žalostno, da v Slovenijo uvažajo samo skartirano robo, material, ki se ga v svobodnih demokracijah branijo kot hudič križa, skorumpirane in skrajno neokusne kvazi političarke, ki bi za en da slave, šle v kompanijo s hudičem… Prostitutke in mafijske botre ala Bratušek, Mlinar, Kresal… Odprite svoje domove in povabite svoje musliče ter jih hranite in dojite na svoj račun, na svojih prsih, ne pa na račun davkoplačevalcev!!! Vaše teroriste, si leve mafijke in tajkunke zataknite za svoje nedri in ji dosmrtno dojite, če vam to paše… Vašo hudičevo levo agendo vsiljuje te in posiljujete Evropo, delomrzneže, roparje, teroriste naj po vaši agendo vzdržujemo davkoplačevalci???Pokvarjena in skartirana kvazipolitična srenja, ki ne dela nič, pač pa samo ropa kot termiti. Dovolj nam je!!! Čas je, da nas osvobodite vaših laznivih in umazanih frisov…Le vkup, le vkup, uboga gmajna, vrzimo z oblasti to mafijsko drhal!!!

 • sodnikisozločinci

  Avstrija ji je dovolila dvojno državljanstvo, čeprav je to pri njih izjema, zato ker vejo, da bo delovala v škodo slovenskega naroda in v korist Avstrije ter EU, tako kot deluje ta oblast, ki je zato deležna tihe podpore EU. Tihe podpore pa zato, da bi desni volivci v Sloveniji ohranili zaupanje v EU in se ne bi skupaj z levico obrnili proti njej.

  • Jernej

   tocno tako. Da se Mlinarjeve znrebijo. Ko ta Vlada pade bo itak spet prodajala kekse. Skupaj s Alenko

 • sodnikisozločinci

  Največjo škodo lahko temu režimu in EU naredimo s tem, da svojo potrošnjo zmanjšamo na eksistenčni minimum. Proti takemu uporu se režim ne more braniti z vodnimi topovi in specialnimi enotami.

 • xtc

  EU je že pričela razpadati,sedaj čakamo le še na začetek vojne ki so jo Evropi zrihtali socialisti in anarholiberali in multikultarji.

 • WISKY 1000

  kučkotu je šla na inštrukcije,pravega si je izbrala kateremu ni Slovenija intimna opcija

 • Branko Jadran

  In, da je zmanjkalo levicarskih politicnih estradnikov v nasi maticni dezelici, verjetno so ljudje postudirali, da so to igre na kratek rok, katere ne prinesejo slave, uporaba formule po uporabi zavrzi

 • Steiermark

  Neki sloven, me sprašuje, ali resnica boli. Sedaj pa močno dvomim, da je kdajkoli spoznal “resnico”, ker bi sicer moral biti vedno zadet zaradi hudih bolečin.