[VIDEO] Janez Janša o odstopu predsednika Vlade RS in “Cerarjevi kaplji čez rob”

(Foto: Twitter/@StrankaSDS)

Predsednik največje opozicijske stranke SDS Janez Janša je glede odstopa premierja Mira Cerarja dejal, da ta predstavlja posledico razkritij na komisiji za nadzor proračuna, da sosednja Hrvaška rubi premoženje NLB in da je tudi posledica strahu pred obravnavo poročil preiskovalnih komisij državnega zbora glede žilnih opornic, Teš 6 in bančne luknje.

Po prepričanju Janše razveljavitev referenduma o drugem tiru naj ne bi bil tista, ki bi predstavljala zadnjo kapljo čez rob, saj naj bi se o odločitvi vrhovnega sodišča že nekaj dni prej govorilo na hodnikih sodnih palač. “Glede na to, da smo to izvedeli v opoziciji, dvomim, da tega ne bi vedeli v vladi, saj je bil premier še nekaj let nazaj predsednik Sodnega sveta, ki je kadroval večino sodnikov, ki so odločali o referendumu,” je uvodoma dejal predsednik stranke, ki je ob tem dopustil možnost, da premier Cerar tej informaciji ni verjel.

“Ne verjamem, da je bil to tisti motiv za ta odstop, ki je, če pogledamo z vidika koledarja, nekoliko nenavaden. Do roka volitev, ki je bil v veliki meri dogovorjen na posvetovanjih s predsednikom republike, je 87 dni, odštevanje se je začelo in odstop v tem času pomeni, da zasleduješ neko drugo agendo ali pa bežiš pred neko drugačno odgovornostjo, kot je pa to, da je vlada financirala referendum na podlagi zakona, ki je bil razveljavljen kasneje, kot pa se je  to dogajalo,” je ocenil Janša. Ob tem je dodal, da z vidika pravnosti tistega dejanja ni tako težko braniti, “je pa težko braniti celotno zadevo, zaradi katere smo šli takrat na referendum, to je ustanavljanje posebnega podjetja za izvedbo neke investicije znotraj slovenskih železnic, ki že ima podjetje za takšno dejavnost.” A ker bodo o tem vprašanju še enkrat odločale volivke in volivci, o tej temi Janez Janša ni izgubljal preveč besed.

“Mislimo namreč, da to ni bila tista kaplja čez rob, temveč da sta to bili dve drugi kaplji in ena od teh so zagotovo odkritja na komisiji za nadzor javnih financ prejšnji teden,” je dejal Janez Janša. Ob tem je spomnil, da je bil doslej na vseh večstrankarskih volitvah od leta 1990 naprej izvoljen v slovenski parlament, in večkrat je bil član omenjene komisije, “a se ne spomnim seje, ki bi pripeljala do tako šokantnih odkritij.”

Odgovornost in dolžnost vsake vlade je, da najprej zaščiti lastne državljane
“En teden smo čakali na vlado, da bo ona predlagala izredno sejo za zaščito slovenskega premoženja, ker neki signali v to smer so bili, a se to pač ni zgodilo. Ta izredna seja, ko bo do nje prišlo, se ne bo mogla izogniti dogajanju v zadnjih treh letih in praktično popolni kapitulaciji  slovenske vlade,” je dejal Janša in dodal, da je odgovornost in dolžnost vsake vlade, da najprej zaščiti lastne državljane, gospodarske in ostale subjekte in še posebej, če gre za  premoženje teh subjektov, ter premoženje subjektov, ki so v državni lasti.

“Ne samo da se tu ni nič zgodilo. Tu se ni nič zgodilo kljub zahtevam s strani prizadetega subjekta, to je NLB, kljub dolgemu čakanju, kljub temu, da je minilo polno časa, in to v neki situaciji, ko je ta vlada sosednjo državo razglasila za malodane sovražnika zaradi neizpolnjevanja arbitražne odločbe, hkrati pa je tej isti državi najprej neprostovoljno, potem pa prostovoljno omogočala, da ji je banka v državni lasti plačevala nezakonito dosojene odškodnine v milijonskih zneskih in z ustvarjanjem precedensov, na podlagi katerih sedaj tej banki grozi za 430 milijonov evrov odškodnin, čeprav ta banka po ustavnem zakonu iz leta 1994 ni odgovorna,” je povzel Janša. Ob tem je izrazil močan sum, da je “eden glavnih motivov za nenavadno odločitev gospoda Cerarja beg pred odgovornostjo v tej zadevi, ki je bistveno težja od očitanih grehov s strani vrhovnega sodišča v zadevi referendum.”

Vlada strah pred obravnavo poročil preiskovalnih komisij 
Druga kaplja čez rob oziroma drugi motiv za poskus skrajšanja tega mandata in argumentiranih razprav do volitev pa je po besedah predsednika SDS strah pred obravnavo poročil preiskovalnih komisij, ki so praktično na mizi. “Gre za preiskovalno komisijo o žilnih opornicah, preiskovalno komisijo za ugotavljanje politične odgovornosti za luknjo v slovenskem bančnem sistemu in verjetno tudi za preiskovalno komisijo o TEŠ-u, kjer naj bi se poročilo tudi že obravnavalo na prihodnji seji,” je ocenil Janša in dodal, da je po vsem, kar smo lahko javno izvedeli iz dela teh komisij, jasno, da nekaterim v vladnih strukturah, še bolj pa tistim, ki stojijo za temi vladnimi strukturami, ne ustreza, da bi se ta poročila obravnavala in da bi jih državni zbor sprejel, “kajti to bi prisililo tudi Trnuljčice v policiji, tožilstvu in sodstvu, da nekaj naredijo s temi ugotovitvami, saj doslej niso naredili nič.” Če pa se skrajša mandat, pa je obravnava poročil na rednih sejah vprašljiva.

“Stališče SDS, ki ga bomo zastopali do konca, je, da bomo naredili vse, da se zaščiti slovensko premoženje, torej da gre naš predlog ustavnega zakona naprej, da je sprejet in podprt,” je dejal Janša in izrazil tudi veselje nad tem, da so tudi nekateri dodatni poslanci, ne le poslanci NSI in SDS, podpisali zahtevo za izredno sejo. “Pričakujemo dvotretjinsko podporo, pričakujemo resno obravnavo tega predloga, odprti smo za morebitne dopolnitve, nismo pa odprti za zavlačevanje, še posebej ne za tisto v smislu: pustimo to temo prihodnjemu mandatu ali vladi, saj so v tem času lahko Slovenija oziroma njeni davkoplačevalci dodatno oškodovani.”

Foto: Twitter

Naredili bomo vse, da poročila pridejo na dnevni red
“Naredili bomo vse, da poročila preiskovalnih komisij še v tem mandatu pridejo na dnevni red. Procedura je namreč takšna, da če poročila niso obravnavana v tem mandatu, pade tudi tisto, kar je bilo narejeno,« je dejal Janša in dodal, da smo že doživeli, da se je skušalo s predčasnimi volitvami in skrajšanjem mandata vplivati na učinke dela preiskovalnih komisij. »Sedaj torej vidimo podobno, a v bistveno večjem zamahu,” je ocenil predsednik stranke.

Ne drži, da referenduma ni možno izvesti hkrati z volitvami
Včeraj se je pojavilo tudi vprašanje datuma ponovljenega referenduma. “Ne drži, da referenduma ni možno iz razlogov racionalizacije in večje udeležbe izvesti hkrati z volitvami. To je možno, a je za to treba dvotretjinska večina državnega zbora,” je komentiral Janša, ki obenem meni, da bo DVK verjetno predlagala izvedbo v rokih, kakršni so na voljo komisiji. “Državni zbor ima možnost, da se z dvotretjinsko večino referendum razpiše na dan državnozborskih ali lokalnih volitev. Z vidika zaščite žepov slovenskih davkoplačevalcev bi bilo bolj umestno, da se referendum razpiše hkrati z državnozborskimi volitvami, to pa zato, ker dnevno poslušamo, kako je by-pass 2TDK podjetje, ustanovljeno za izvedbo II. tira,  sprejelo nove zadolžitve, podpisalo nove pogodbe, zapravilo nove denarje, da ne omenjamo te nesrečne makete. Tu ne gre za tisoče evrov, ampak za milijone, zato je treba to dilemo čim prej odpraviti in če bomo čakali do jeseni, bo to za davkoplačevalce verjetno zelo drago,” je povedal Janez Janša.

“Najbrž se vsak, ki racionalno razmišlja, strinja z mano, da bi bil velik absurd v enem mesecu imeti referendum in volitve in dodatno zapraviti 4 milijone evrov, glede na to, da je to z vidika velikosti našega proračuna precej veliko. Demokracija sicer stane, a kjer je mogoče racionalizirati, in s tem ne zmanjšujete demokratičnega učinka, ampak ga povečujete, ker bo več ljudi odločalo, če bosta obe glasovanji združeni, je ta racionalnost potrebna stvar,” je dejal Janša.

Stare sile računajo na to, da se bo na teh volitvah razprava vrtela okrog manj pomembnih zadev
Ta, po svoje nesmiseln odstop predsednika vlade manj kot 3 mesece pred dogovorjenim rokom rednih volitev po besedah Janeza  Janše ne sme vplivati na to, da bomo tudi na te volitve, potem ko se je to zgodilo že v letih 2011 in 2014, šli v vzdušju nekega izrednega stanja, iskanja in razprave o takšnih in drugačnih rokih, v ozadju pa bo ostala razprava o temeljnih problemih, ki so v tem trenutku pred slovensko državo. “Ne smemo ostati brez razprave o realnih alternativah in zagotavljanja možnosti ljudem, da se odločajo na podlagi resnega premisleka,” je dejal Janša. Ob tem je poudaril, da  tisti, ki v ozadju vplivajo na slovensko politiko, Miro Cerar je uporabil izraz stare sile, nekoliko računajo na to, da se bo razprava vrtela okrog manj pomembnih zadev, ne bo pa prišlo do realne ocene izgubljenega mandata Mira Cerarja. “Računajo tudi na to, da ne bo prišlo do realne ocene dejstva, da stranke, ki nastanejo nekaj mesecev pred volitvami, niso sposobne prevzeti resne odgovornosti za upravljanje z državo, da ne bo prišlo do resne primerjave rezultatov posamičnih mandatov in programov, ki jih stranke ali liste ponujajo za prihodnost. Zato bomo mi naredili vse, da zaradi tega – z racionalnega vidika nerazumnega in nelogičnega – dejanja predsednika vlade ta razprava ne bo bistveno okrnjena.”

Sprejem ustavnega zakona je ključnega pomena
“Naredili bomo tudi vse, da ta dogajanja ne bodo preprečila sprejetja zaščitnega ustavnega zakona, kjer gre za velik denar, ne gre zgolj za teh 430 milijonov potencialnih obveznosti, če bi Slovenija klecnila pred nezakonitimi sodbami, ampak takšna ravnanja tudi bistveno zmanjšujejo vrednost NLB, ki jo mora slovenska vlada na podlagi obljub Evropski komisiji v času, ko je bila ta banka deležna državne pomoči, privatizirati,” je dejal Janša in dodal, da je cena banke, če nad njo visi več kot 400 milijonov evrov potencialnih dodatnih obveznosti, bistveno manjša, kot če te nevarnosti  ni. “Sprejem ustavnega zakona je ključnega pomena in računamo, da bo državni zbor preko ustavne komisije o tem odločal čim prej,” je zaključil Janez Janša.

Na novinarsko vprašanje, ali bo Slovenija na izgubi zaradi tega, ker naj bi vlada opravljala zgolj tekoče posle, je predsednik Janez Janša ocenil, da “bomo srečni, če bo vlada opravljala vsaj tekoče posle, saj doslej jih ni. Primer, ki sem ga razložil, je tipičen – tri leta se dogaja kršenje mednarodnih sporazumov, rubeži slovenskega državnega premoženja, pa vlada ni naredila nič. Niti neke zelene luči ni dala banki ali gospodarskim subjektom, naj zaščitijo svoje premoženje. Torej ni opravila niti tekočih poslov. Vsaka vlada je najprej postavljena zato, da ščiti interese slovenskih državljanov. Če bo v tem času do volitev vlada v odstopu opravila tekoče posle, bo delala več, kot je delala doslej.”

N. Ž.

 • TOML

  Socialisti bežijo, največja katastrofa pa se pokaže po padcu socialistov.

  • Slovenka

   Upam, da bodo nekega dne tako bežali iz Slovenije, da se bo kadilo za njimi.

 • Željko Ražnatović Arkan

  Mirko ima hčerko, zato noče umakniti bodeče žice, da bi odsluženi IS iz Sirije prišli v šengen. Bodo pa postavili Šarca, ki mu to ne bo problem, potem bom prišel pa jaz na vrsto. Ker rešitev bo samo nož, žica, Srebrenica.

  • bubamara

   Kozjejebci imajo raje otroke. In Šarac je tu na slabšem.

 • tramal

  Slovenija je pristala na dnu,komunistične podgane zapuščajo ladjo.

 • Edi Puc

  .. so kakšne šanse da SDS predlaga novega mandatarja, s tem pridobi/dobi neki časa (recimo tehnično vlado)?
  Za veliko poslancev leve koalicije pa je jasno da nebodo več videli parlamenta, torej so za trajanje madnata do zadnje možne minute.

  • Olga_10

   Raje opravite z zločincem Kučanom!

   • janez cepec

    Olga, šporget pejd pucat, pust politko, ne zstopeš

    • komar marko

     jap Janez,Janez CEPEWC!

     • janez cepec

      Marko, Marko KRETENKO

 • althar

  Zasrali so vse, kar se je dalo zasrat, potem pa “odstopili”. Zdaj bosta hijeni Židan in Erjavec s pomočjo režimskih medijev poskušali vse zvalili na Cerarja in iz te greznice izplavati čisti, murgle pa zad medtem mrzlično hitijo gradit Serpentinška namesto Cerarja. Slovenec, če še enkrat nasedeš na te oslovske štose, ti ni več pomoči. Namazali te bodo na kruh in pojedli. Še z dobro vlado bo šlo zelo na tenko…

  • Pjevač tuge

   Kučan bo zaščitil Sd in Desus saj imata te dve stranki trdno bazo volilcev za razliko od Smc ja. Glasove Smc ja bodo probali pretočit k Šarcu…

 • Pjevač tuge

  Še marsikateri okostnjak bo do volitev padel iz omare te leve vlade. A še marsikatero afero bodo levaki šli podtikat Janši, samo da ostanejo na oblasti. Ljudstvo mora enkrat za spremembo oditi na volišča ter brcniti v rit Kučanovo sodrgo.

  • Slovenka

   Le kaj bodo našli? Da je Janša povozil kenguruja na poti v Urškino kliniko, da je v Jajcu, ko se je tam zadrževal pred davnimi leti, plesal kolo in igral na gosli, da je 450 000 nesojenega posojila nameraval porabiti za ustanovitev svoje osebne vojske, da domnevno nepokritih 400 000 evrov premoženja izvira iz nezakonite prodaje arheoloških artefaktov iz Noriškega kraljestva, ali da je morda našel ključ, ki vodi do zakladov Zlatorogovega kraljestva, da šverca mamila, le kaj si bodo izmislili dva dni pred volitvami? Morda bodo našli kakšnega nezakonskega otroka, tako kot pri Melanijinem očetu?

 • janez cepec

  ljubljeni vodja j’ naklobasov spet en kup njegovih umotvorou, k nimajo nobene konkretne vrednosti. neki fantazira o kaosi un paniki, stvar je pa taka, de kaos ustvarja on sam, panični so pa tko usi desnakarji, k se zavedajo, de bojo tud na predčasnih volitvah popušil. Again and again, luzerji

  • komar marko

   uf,janez, janez CEPEC!

  • Pjevač tuge

   Cepec ali je Janša zrušil Pahorjevo, Bratuškovo in sedaj Cerarjevo vlado. To je storil Kučan in to tudi uradno priznal ko je padla Pahorjeva vlada leta 2011

   • komar marko

    ne pozabi,on je Janez,janez CEPEC!

    • janez cepec

     ti maš pač to srečo, de ti je iz mojga nicka use jasn, saj tko misleš, koko pa nej bo men iz tvojga nicka jasn, de si kreten?

   • janez cepec

    pa kva ma veze kdo je ruši te vlade, če bi biu samozvani disident za kej, če bi mu kešn program, jih bi rušu on. sam kot rečen, njemu paše vedrit u opozicij, koko pa zna vladat, smo mel pa prilko videt. isti kurac

 • komar marko

  no STRICI soposkrbeli da je preverjeni kader Lopovskih Dečkov Slovenije na varni stranipri novemOBRAZU.Lepo sosi postlali, da bodo SLO državljanom dokončno popili vso kri, rdečuhi pa doživljajo orgazme.-CEPEC že vriska.

 • komar marko

  no maketa je lepo pokazali kako nameravajo graditi drugi tir.POLA POLA! Ja strici sokar slinasti zadaj, tako se jimcedi po naših denarčkih!

 • xtc

  Delno bi znal imeti JJ tule prav.

 • Stajerka

  nekaj me vseeno bega…..ZAKAJ referendum??…..vlada je padla, zakon o II. tiru ne velja oz. naj DZ z večino sprejme sklep o UMIKU ZAKONA, potem se vse aktivnosti ustavijo in 2TDK nima osnov za poslovanje, zato se ukine, Dragonja vrne vse plače – odgovorni pa stroške v zvezi s poslovanjem podjetja…….pozicija ostaja takšna kot je, do konstituiranja nove vlade……pa še prišparali bi na več frontah, pa to ne drobiž, ampak milijone……

  • komar marko

   zato, da so delitev POLA POLA UZAKONILI. Preprosto.Zakona o gradnji se ne rabi. pač BUTCI ki se ukvarjajo sami s sabo!

   • Stajerka

    dejansko NISO uzakonili, referendum NE velja, prav tako NE velja zakon……naj ga UMAKNEJO iz procedure in konec debate……in UKINEJO vse kar je vezano na ta zakon, vključno s firmo za lopovščino……

 • komar marko

  ampak vlada je lepo shevbala SVIZCA oziroma FOGLOVEGA TUNEKA ali as TVITY BIRD in še nekaj NICKOV.

  • garfi

   je na sestanku u murglama

   • komar marko

    jap glavna tema so Lopovski Dečki Sloveniji in MODELDOLFE, ki piše prošnjo za sprejemh komedijantu. Izbira kje bo kandidiral! Baje si jepravkar zamenjal GATE!

   • žogica

    Janez?????

    • garfi

     posluš šefa in ne špegaj na Slovenski portal
     potem povej peklenski načrt

     • žogica

      Državna skrivnost, ne skrbite, vse bo OK.

     • garfi

      K.O.

 • Olga_10

  Kučana je treba spraviti pred roko pravice in za rešetke! Komunizem je zlocinska ideologija! Udbaš in komunist Kučan je zločinec!

  • žogica

   Olgica, danes imaš minico ali kratke hlače, si ful vroč-a !

   • janez cepec

    sam predpizdnk (fertah) ma na seb, pa spodaj brez, de se mau prelufta

    • žogica

     Še sem pihlja…

     • janez cepec

      ja usta bi morala zapret, de ne bi blo prepiha

     • žogica

      Ne,ne, čez tvoja brezzoba usta piha, a ne veš?

     • janez cepec

      čak, grem po protezo

 • garfi

  pravkar leviČĆarski poden predava v studiu ob 17h na murgelskem prvem radiu
  podgane sd desus in smc se koljejo
  pričakovano, oni so vsi enaki in isti
  kovaČĆ spet pametuje: Janša ima nespodobne tvite
  enako so leWaki napadali Trumpa

 • komar marko

  MODELDOLFE si bo danes spet zamenjal GATE!

 • komar marko

  no poskrbeti morajo še za nekaj let, zastaralni rok je 10 let, da se lopovščine zabriše. !0 LET in so zmagali!

 • garfi

  OPOZORILO
  šarec-Serpentinšek bo novi Cmerar

  • antimur

   Ne bo, mater mu kučanistično!!!!!

   • žogica

    Kaj se razburjaš, Šarec bo novi mandatar.

    • garfi

     Serpentinšek

  • učko

   Ustrel ga, kwa čakaš? Z enim šusom boš spremenu tok zgodovine. Torej, z enim šusom lahko postaneš zgodovinska osebnost !!!!

   • garfi

    vas streljam že 25 let pa se podgane hitro množite z našimi miljardami

    • učko

     Ti do milijarde še štet ne znaš, usrane !

     • garfi

      znam do 100
      toliko ste jih ukradli v 25 letih
      milijard

    • janez cepec

     ma strelaš ti s slepimi naboji, bunksl naumn, še vas bojo tardeči jebal, še

     • garfi

      jebi se tardeči

     • janez cepec

      tardeči vas jebejo že 73 let, al ste tok fukneni, al pa pedri, to bo ja, toplovodarji ste, k jim držite že tok cajta

     • garfi

      mene samo 48 let
      25 let vas jebem jaz in še vas bom

     • janez cepec

      zgolj u vednost in ravnanje. če g na roko mečeš, še ne pomen, de fukaš

   • sumljivislon

    ..res je – dej ga – začni…čakamo odmev .. ;)

  • Olga_10

   V Srbiji?

   • garfi

    podalpski

 • učko

  Ja s kom se bo pa zdej Štrukelj pogajal o plačah? Najbrž bojo zdej usi štrajkal in vlada v odstopu in ceu jauni sektor. Pol pa nej pride ena resna vlada, pa raztala usem tem bukslom platnice pa pošle domou !!!!!!

  • sumljivislon

   s Kučanom..

 • Olga_10

  Za vsemi lopovluki v Sloveniji, tudi pranjem terorističnega denarja, je globoka država z zločincem Kučanom!

 • Rožle

  Če bi volili SDS…..,
  do takih neljubih dogodkov kot so “kaplja čez rob” zagotovo ne bi nikoli prihajalo….!!!

  • janez cepec

   ČE bi baba mela muda, če bi ljubljenga vodje ne blo, poj bi pa mrbit še zmagal, tko pa, luzerji 4 ever

   • garfi

    ja odstranite ga in imate vse in še svet
    JB

   • Rožle

    Če bi ti meu babo..mogoče ne bi biu tak cepec ..

 • garfi

  jugoviĆ v studiu ob 17h že enači “desnico” z “levico”
  kovaČĆ: volitve in referendum ne smejo biti skupaj, ker bi to še zmanjšalo udeležbo
  levaki so Bedaki press

 • Sredina

  Če bi SDSS v tem trenutku zamenjala Janšo z Romano Tomc, in bi Janša ravnal v skladu s tistim kar je napovedal že davno nazaj, potem bi imela SDSS realne možnosti, da dobi dovolj glasov tudi za vlado, na žalost pa vsi, razen njih, vidimo, da jim Janša samo odganja volivce k drugim strankam

  Tudi Logar je boljša izbira kot Janša

  • garfi

   ja odstranite ga in imate vse in še svet
   JB

  • Olga_10

   Ali se kdaj desnica ukvarja z zamenjavo predsednikov levih strank?
   V demokraciji so stranke! Vsaka stranka sama izbira predsednika! To ni niti Kučanova niti vaša naloga! Vemo od kod veter piha!

   • janez cepec

    pa kva se utikaš, k se glih tok spoznaš na politko, ket Marica na kriv kurac

   • Sredina

    To je bil nasvet, ne ukaz ali kaj podobnega, samo očitno se vam ne gre za oblast, rajše lajate iz opozicije, kjer ne nosite nobene odgovornosti, te besede ne poznate ravno najbolš

    • Olga_10

     Ne skrbite za nas! Mi bomo zmagali!

     • Sredina

      In kaj boste z zmago?

  • janez cepec

   to so sam sanje, ljubljeni vodja ne bo predau svojga dosmrtnga mandata, tak je kot njegov vzornik Tito, paše mu vedrit u opozicij, deva pizdarije, u stvari nč ne deva, sej ne hod na šiht, usake tok časa se da zapret, de se babe losa, pa kva mu fali. njega bojo s zvrha SDS spravl samo z nogam naprej, u trugi

  • Edi Puc

   .. jas jih potem nebi volil več, bi rajši požarja..

  • antimur

   Kaj se toliko obremejujete z Janšo, on je izvoljen demokratično, nasprotno od zločinca Kučana, ki se nelegalno in nedemokratično vmešava v vse pore življenja Slovencev, Janša deluje v korist Slovencev, ta navzgravžna pizda pa za balkance, muslimane, pedre, lezbijke, kradljivce otrok, roparje, kradljivce, zločince in ostalo levaško golazen.

  • alojz

   Prav si ugotovil. SDS ima dober kader. Za razliko od levih strank.

   • Sredina

    Nisem nikol reku da ga nima

 • garfi

  leviČĆarji: odstranite Janšo in smo rešeni
  udbomafijci seveda

 • Olga_10

  Levaki se “hvatajo” za zadnjo bilko…konec je neizbežen…sedaj bi kar predsednika SDS zamenjali….Haha

  • domovina mili dom

   Bi lahko rekli, ko bodo zamrznili kučana ima demokracija malo upanja.

 • domovina mili dom

  Komunistom je g. Janša edina ovira do realizacije S. Koreje ali še slabše, male Jugovine sredi civilizacije.

 • bednick

  Mussomeli:
  “Nerad navedem drugi razlog, ampak mislim, da je problem to, da ste DOBILI SVOJO DRŽAVO PRELAHKO. Če bi trpeli v Valley Forgeu ali Gettysburgu, bi bolj cenili svojo državo. Ampak tako je vsakič, če dobiš kako stvar preveč zlahka, človeško je, da ne znaš dovolj ceniti tega. In vsi Slovenci bi morali biti res bolj hvaležni za državo, ki jo imate.”

 • Sredina

  Ko desnica dobronanemerni nasvet vzame kot napad in začne brant svojga Velikega vodjo, kot da se dogaja ne vem kaj, ti to pove vse…

  • Kontra

   Ti in tvoji sredina, pa potem ko vašo lutko cmerarja strici iz ozadja ocenijo da jim ne koristi skinete in ga vržete na smetišče zgodovine. Ali nas imate vse za tako butaste kot ste sami, to ti res pove vse? Ti in ostali levičarji ste že z svojo gnilo strategijo že davno prečitani, potem ko ne znate drugega kot uničevati in izkoriščati Slovenijo za svojo oblast in privilegije!

 • Franjo Trojner

  Naduti cmerar Cerar znova joče, zaušnico mu je prisolilo vrhovno sodišče in maja na izrednih volitvah mu bomo zaušnico prisolili še volilci.

  Niti toliko deda ni, da bi se odkrito pokesal in priznal svoje napake, kakor tudi nepoznavanje ustavnega prava in popolno odsotnost načel, etike in morale.
  Kot razvajen nedorasel fantič za svoje neuspehe znova krivi druge, kar je značilnost šibkih lahko vodljivih ljudi.
  Cerar , bi kot predsednik vlade, že zdavnaj moral odstopiti, če bi spoštoval vladavino prava in bil moralen, etičen, samo 100 let nazaj so pravi džentlemeni storili samomor, če je bila zaradi njihovih slabih odločitev okrnjena njihova čast, ugled ali so zakrivili dejanja, ki so usodno prizadela druge ljudi. Danes v moderni dobi veliki načelni, odgovorni, moralni in etični ljudje zaradi objektivne odgovornosti sami sestopijo iz položajev in s tem dejanjem sprejmejo svojo odgovornost in pri tem ne jamrajo, kot Kalimeroti in kažejo z prstom na druge, kot je to storil Cerar.
  Morda pa je dobro, da so parlamentarne volitve čim prej!
  Zavedati se moramo dejstva, da je leva vlada, koalicija Mira Cerarja s svojim diletanskim vladanjem in neumnimi odločitvami in porazno zunanjo politiko Sloveniji in vsem državljanom povzročila več milijardno finančno škodo in zapravila ugled Slovenije v EU in svetu.
  Mislim, da je ta trenutek poleg datuma izrednih volitev, zelo pomebno, kako zelo usodno bodo tokrat novinarji, mediji vpivali na volilno kampanijo in ali bodo postavljali vitalna za Slovenijo in vse državljane pomebna aktualna vprašanja in terjali odgovore nanje? Ta trenutek je novinarjem levih dominatnih medijev čisto zamrla, zakrnela raziskovalna žilica, prav nič jih ne zanima zakaj njihov favorit Šarec molči, važno je samo, da mu ankete baje dobro kažejo.
  Teh naših levosučnih raziskovalnih novinarjev očitno ne zanima kako misli Šarec odgovoriti na izive, ki čakajo novo vlado:
  – kako to državo znova narediti demokratično, pravno, moralno in etično?
  – kaj je z decentralizacijo in z ustavo predpisano regionalno ureditvijo?
  – kako umiriti, razrešiti konflikt z Štrukljevimi vedno na boj pripravljenimi sindikati?
  – kaj storiti z dano zavezo vlade A.B. komisiji EU o prodaji NLB?
  – kaj storiti z pol milijarde € velikimi tožbami, ki iz Hrvaške pretijo NLB?
  – kako razrešiti novonastalo situacijo z zakonom o izgradnji drugega tira, ki je sedaj po razsodbi VS čisto izven zakonitega?
  – kaj z pregrešno drago 133560€ vredno maketo drugega tira in akterji, ki so afero zakuhali?
  – kaj storiti glede ponovnega pritiska ilegalnih migrantov na naše meje?
  – kaj z nezakonitim postopkom oviranja in preprečevanja organom pregona pri zakonitem pistopku izvršitve deportacije migranta Šamija iz naše države?
  – kaj z žico na meji, jo še okrepiti ali umakniti?
  – kako z zaščitno zakonodajo onemogočiti ilegalne migrante iz celega sveta, da se nezakonito priseljujejo v našo državo?
  – kaj z populističnim in politično motiviranim predlaganim zakonom ZL, ki Albancem, Bošnjakom, Črnogorcem, Makedoncem, Hrvatom in Srbom živečim v Sloveniji podeljuje status manjšine?
  – kaj z populističnim in politično motiviranim zakonom, ki ga je v obravnavo v DZ vložil poslanec stranke SMC Drago Matić, ki predvideva ustanovitev urada za narodne skupnosti pripadnikov nekdanje SFRJ in bi naj urejal predvsem financiranje?
  – kaj storiti glede implementacije razsodbe tribunala o naši meji na kopnem in morju?
  – kaj storiti z lomastenjem stranke ZL v luki Koper?
  – kako bo z kadrovanjem v SDH?
  – kako bo z kadrovanjem v DUTB?
  – kako bo z kadrovanjem v UKC LJ?
  – kako bo z kadrovanjem v NLB in drugih podjetjih v državni lasti?
  – kako pospešiti preiskovanje več milijardne bančne luknje in kaznovanje banksterjev?
  – kako stopiti na prste akterjem ene milijarde opranega denarja v NLB?
  – kako SV ponovno narediti moderno in obrambno sposobno ?
  – kako zagotoviti samooskrbo?
  – kako zaščititi naše gozdove pred propadanjem in pognati lesno predelovalno industrijo?
  – z katerimi ukrepi izboljšati kondicijo našega gospodarstva, da bo zaposlovalo?
  – kako preprečiti razloge za beg možganov v tujino?
  – kako narediti državo bolj privlačno za tuje vlagatelje?
  – za koliko znižati davčne obremenitve?
  – kako državno upravo narediti bolj vitko in uporabnikom bolj servilno?
  – katere administrativne ovire, ki dušijo gospodarstvo, tuje vlagatelje in naše državljane ukiniti?
  – kako zaščititi interese tradicionalne družine?
  – kako preprečiti vsiljevanje nove teorije spola?
  – kako preprečiti financiranje raznoraznih levih civilnih gibanj, ki delujejo proti interesom države Slovenije?
  – za koliko povečati penzije?
  – za koliko povečati minimalne plače?
  – kaj storiti z socialnimi transferji?
  – kaj z nujno potrebnimi reformami ( zdravstvo, sodstvo, bančništvo, pokojninska reforma, trga dela itd) ?
  – kakšna bo v bodoče naša zunanja politika?
  – kako zaščiti našo naravo, okolje in ga narediti bolj zdravega?
  – katere nove čistejše vire energije bomo v bodoče razvijali?
  itd…………………………………………………, ma dajte Šarca in vse ostale, ki bodo nastopili na bližnjih volitvah maja vprašati kako kaj mislijo voditi Slovenijo in kaj vse nam pripravljajo, da prevarani volilci ponovno ne bodo volili mačka v žaklju.

 • domovina mili dom

  Reskiramo g. Janšo, če se iz Slovenije spucajo vsi odtenki od infra do ultra rdeče barve. Demokrati komunistom plačamo prostovoljne prispevke za enosmerno karto v S. Korejo.

  • MEFISTO

   Jaz sem pripravljen plačati nekaj vlakovnih kompozicij Balkan ekspresa.

   • domovina mili dom

    Da jih umaknemo čim dlje, bo treba za eroplan dati.

    • Slovenka

     Trajekte bo treba najeti, vlakovne kompozicije bodo premalo.

     • domovina mili dom

      Bolj varno preko oceana. Saj veš, ko komunista naženeš, se vrne skozi okno.

 • MEFISTO

  Janša pa, kot vedno, seriozen, natančen, analitičen in poveden.

  • Miro

   hahaha in sexy zate…. poglej kako ozke hlače ima…

   • MEFISTO

    Ne maraš ga, spolno bi ga pa zlorabil!?

    • Miro

     se bode že v familiji zmenili

   • centurion

    Ti gledaš pasje danke.
    Pa naskočiš tut.
    A mater si tut danes odpozadi?
    Rec ji, da se stušira, ker smrdiš skoz ekran…

    • Miro

     hahaha… prispevek primeren intelektu avtorja

 • Stajerka

  NOVA……ZAKAJ ne poveste, da ste na današnje soočenje povabili tudi Šarca, ki vam je udeležbo ODKLONIL…..

  BojanPožar
  @BojanPozar
  Pravkar so mi sporočili in @Nova24TV: @sarecmarjan spet odpovedal soočenje.
  No, kaj sem tvitnil pred nekaj urami o Golobiču in @Fitzroy1985. Pravilna diagnoza.

  • žogica

   Le zakaj bi Šarec hodil na Novo? Ko se boste znali kulturno obnašati, ko boste osvojili bonton komunikacije…………………., ko boste postali medij z kvalitetnimi prispevki……, še ogromno dela je pred vami !!!!!!!!! Vaš Janez si sploh ne upa na druge medije, edino, ko je Rosvita dežurna v Odmevih pride.

   • Miro

    pa še takrat ji vsa vprašanja napiše…

   • totex39

    Šarec se ne upa predstaviti volivcem, ker nima pojma kako bi odgovarjal na pametna vprašanja o državni politiki.

    • Miro

     in ta ,ki nima pojma, bo pometel z Janšo

    • žogica

     Ti misliš, da je tak, kot Janez? Sem danes poslušala Janeza, že 20 let bluzi eno in isto, cajt ga je povozil, nima teoretičnih možnosti za mandatarja !

  • Slovenka

   Vsak tepec ve, zakaj je Šarec odklonil udeležbo na Novi.

 • Miro

  kaj je Janša? spet cviliš in že v naprej iščeš krivce,ki bodo krivi za tvoj poraz na volitvah…

  • MEFISTO

   A ti res moram še enkrat povedati, da si res hudo trčen!?

   Medtem ko mi objokujemo tragičen padec Cerarja in njegove vlade, se ti nepietetno do Cerarja ukvarjaš z Janšo.

   • Miro

    kaj si pa v pieteto zapel, idiot…

    • MEFISTO

     Nespodobnež!

     • Miro

      k spovedi pejdi

  • centurion

   A ti je pes crknu?
   Pejt, pa drugega najdi za ga jebat.

   • Miro

    veselim se ker vidim kako je Janša ves prestrašen , ker že ve kaj bopo volitvah

 • MEFISTO

  Zadnja novica!

  Znameniti dr. Trček, poslanec nepotrebne in škodljive skrajne Levice, ki je vedno oblečen izbrano in po zadnji modi, se je pojavil na seji Moederndorferjeve komisije v – brigadirski uniformi.

  Še ena tragična posledica padca Cerarjeve vlade.

 • Rožle

  Himna lewakov …
  ” to še uničimo pa gremo ..gremo !!! “,

 • Tweety Bird

  Ma kakšna panika…desničarji boste spet dobili po piz***. Levičarji bomo spet sestavili novo vlado :)

 • Tweety Bird

  (EKSKLUZIVNO) Cerar dan po odstopu že napovedal odločno bitko za nov mandat !!!

  “Le naša skupna odločnost lahko zdaj pokaže državljanom in državljankam, da ima potrpežljivost svoje meje.”

  He he…Ivan Janez bo spet popušil :)

  • MEFISTO

   Cerar je že tako in tako tragično popušil, ti se pa še norčuješ na njegov račun.

   Kje je vaša komunistična solidarnost?

   • Miro

    cerar je z velemojstrsko potezo rešil naslednje volitve…. sam ti si prebutast da bi to razumel

    • Tweety Bird

     Točno tako. Yeah baby !!! :)

 • Tweety Bird

  Čujte, predsednik Pahor ocenjuje, da bo zaradi odstopa predsednika vlade prišlo do predčasnih volitev, predvidoma v drugi polovici maja… Takrat boste desnosučni spoznali, da bo spet zmagala levica :)

 • Prle

  Oh, kako dolgočasno, Ivan Janez še enkrat več jamra, na levici pa nič novega,spet bodo dobili volitve,Ivan Janez pa v jok in na drevo. Najlažje je lajati v senci.

  • Tweety Bird

   Saj biti predsednik vlade v senci ni tako slab položaj. Nonstop gobec vrtiš, odgovornosti pa nobene:)

   • Miro

    pa saj Janša je sam sebi opozicija tud kadar je v vladi

    • Tweety Bird

     Janša je tudi opozicija svoji Urški :)

 • Tweety Bird

  Odkar je ustavno sodišče spustilo obsojenca v parlament mi je slabo, ko jih slišim.

 • Tweety Bird

  Janša je skrajno desničarski populist s karizmo pisarniškega fikusa, ki je sposoben v štirih letih bankrotirati mnogo bogatejše države od Slovenije, tako da me prav nič ne čudi, da ga podpirate desničarske oprode.

 • ĐĐ Style

  Čelavi je opazil, da je zanka okoli vratu preozka

 • Rožle

  Čist kratek bom….
  Janša bo dal levakom še vetra..!

  • ĐĐ Style

   On lahko prevetri samo še lastne gate, pod pogojem da se je prej nažru pasulja

  • žogica

   Prihaja burja !!!!!!!!!!!!!!

  • Prle

   Od kdaj pa je Ivan Janez CHUCK NORRIS, le kje bo dobil veter?

 • Slovenka

  Leto 2014: Janša v zaporu, SDS edina resna sila na desnici, toda osamljena v slovenskem prostoru, glasila večinoma v levih rokah, Nove še ni bilo, Demokracije se ni dovolj slišalo, Reporter – kontrolirana opozicija, nekaj ‘desnih’ portalčkov, ki so trobili, da mora Janša oditi, NSl je že tedaj nakazovala, da jo mika tradicija Kocbekovih krščanskih socialistov, kandidat za mandatarja anemični mamin sinko, toda dobro izobražen in pobožen, kar vleče sredinske in desne volivce, RAZMERE ZA ZMAGO LEVICE – IDEALNE. SDS si lahko čestita, da je tedaj dobila 21 glasov in bila kljub vsej gonji druga.

  Leto 2018: še januarja je bila SDS izrazito osamljena na desnici, tako zelo, da je bila zmaga levice v očeh večine slovenske javnosti trdno dejstvo. NSl in SDS sprti, SLS zmedena kot kura, Kanglerjev Franček s svojo stranko še tudi ni bil kaj dosti na sceni, razen tega je imel tedaj kopico opravkov na sodišču, kjer jih je zanimal zlasti njegov približno štirideset let star traktor, Primic in njegovi so si lizali rane po debaklu z Angelco, SDS pa je doživela še kar precej hrupa v zvezi s posojilom iz Bosne, skratka, Srbi bi rekli jad i beda, strici in Šarec pa so si meli roke.

  Toda v februarju in marcu so se začele stvari premikati: Ljudmilo je lastna stranka umaknila, namesto nje so nastavili Tonina, ki bo Janšo poskušal bolj spretno minirati kot njegova predhodnica, vendar se bo vsaj navidezno pridružil desni koaliciji, Primc in Kangler sta se povezala, na sceno je stopil Požar, svoj lonček spet pristavlja Zmago Plemeniti, nastala pa je tudi stranka jeznih davkoplačevalcev. Razen tega prihaja na dan vedno več cvetk: razvajeni sinovi vplivnih oseb, ki lahko brez škode uganjajo nasilje po svojih šolah, odpis dolgov Zokiju, NLB, propadla arbitraža in novi in novi kupi okostnjakov, ki padajo iz omar.

  Levici se zato mudi, okostnjaki padajo iz omare, na desni strani pa se stranke združujejo v dovolj vodotesno zvezo, ki bo preprečila odtekanje glasov in bo omogočila tako politično pestrost, da na desni ne bo več izgovorov za ostajanje doma na dan volitev.
  Razen tega tudi Šarec ne vleče tako, kot je bilo predvideno, in z vsakim dnem postaja bolj očitna njegova votlost. Nič čudnega, da se tip ogiba soočenj s Požarjem, Janšo, Kanglerjem, Primcem in drugimi, kaj šele bo, ko bo moral predstaviti svoje sodelavce, sam Golobičev, Cmerarjev in Zokijev kader.

  Skratka, levica je sklenila pohiteti, da prepreči uveljavitev novih strank na desnici in da spravi volitve pred streho, še preden pride do najhujše aferaške ujme. Toda to še ni vse. Volitve se bodo vrtele okoli minornosti, bosansko posojilo bo spet udarilo na plan z vso silo in SDS bo morala spet plačati lepo vsoto cekinov za kazen. Le kakšne druge afere bodo še spravili na dan nekaj dni pred volitvami: Urškina klinika je mimo, Trenta, Patrija, spornih Janševih 400 000 evrov premoženja, izčrpano, LE KAJ BO SLEDILO?

  ZANESLJIVO SE NEKAJ KUHA, SAMO KAJ? SDS, si pripravljena na udarce pod pas, ki lahko pridejo od levice, žal pa tudi kakšnega ljubosumnega tekmeca na desnici? Zavedaj se, da bodo vse oči uprte vate. Stojiš pred zgodovinsko nalogo.

  • ĐĐ Style

   Mater je napeta zgodba, čisti SCI-FI

   • Slovenka

    Levica se razume na pisanje scenarijev. Prakse ima dovolj.

  • totex39

   Imaš prav, šele sedaj se bo začela levičarska agonija proti stranki SDS in Janšu, na vse načine bodo iskali izmišljene stvari, da bi jih onemogočili in uveljavili svojo znano umazano igro.

   • ĐĐ Style

    No prva izmišljena stvar. Janša je bil pravnomočno obsojen.

    • Mojca pokraculja

     Ni res !

    • Mojca pokraculja

     Dokaži !

 • Rožle

  Lewaki še tko boste bežal k Viktor Junaković…
  sam mal še počakte da raja ene 3 dni prazno slamo pofruštka…kwa bote letel.. …

 • ĐĐ Style

  Po končani anketi zbora za republiko ima SDS 107% vseh preštetih anketnih lističev in ta portal ima 700 milijonov podpornikov.

  • janez cepec

   ja, pa še jim ne bo uspel zmagat. pa tud če bi zmagal, bi spet tardeči zmagal, sej je njih večni lider
   komunajzar.

  • MEFISTO

   Zaupaj mi, je Twety Bird med tvojimi nicki najbolj pameten ali najbolj butast, da si ga kot svežo silo poslal v vnaprej izgubljeni boj?

   • ĐĐ Style

    MEFISTO spet se ponavljaš. Tečen si kot driska. Na naslednjem partiskem sestanku v Murglah te bom predlagal za službo v udbi, ker si rojen za agenta s svojimi sposobnostmi opažanja.

 • Rožle

  Dejstvo je, da si je Cmero politično kariero že uničil kot tudi posledično odvetniško ..
  Torej bi bilo bolje, če ne bi nikoli Murgeslskemu Škratu telefona dvignu ..
  Tako, da ŠAREC :
  ..a zdej vidiš kakšen revež boš, če boš svoj nos v politiko rinu ..
  Tut za Serpentinšeka ne boš več sposoben …kaj šele za župana …

 • ĐĐ Style

  Zakaj ima princ teme tako žalosten izraz na obrazu???

  • žogica

   Strah ga je !

   • ĐĐ Style

    Ne razumem, saj je že navajen na opozicijo in senčenja, saj se ne bo nič spremenilo za njega.

    • žogica

     Saj tega ga je strah, ker bo spet ostal v seenčki.

 • komar marko

  no sporočajo iz bolnice v AVSTRALIJI, da so pri RDEČKOTIH zaznali smrten virus PANDEMIJE ki se imenuje DOB!

  • ĐĐ Style

   HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
   HAHAHAHA, AHAHAHA, AHAHAHAHA. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
   HAHAHAHAHAHA. HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
   HA HA, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. HAHAH. HAHAHAHAHA!!.

   HAHAHAHAHAHAHA, HAHAHA
   HAHA HAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHA. HAHAHAHAHAH? HAHAHAHAHA.
   HAHAHAHAHAHA HAHA HAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHA
   HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. HAHAHAHAHAHA.
   HAHAHAHAHAHA? HAHAHAHAHAH!!!!
   hahahahahahahhaahahahaha]]]

   • komar marko

    jap,simptomi sovpadajo. z diagnozo. GROZA še en pacient, MILOJKA pa v AUTU!

   • Rožle

    Takole se pa ti ne boš nikol pozdravu … ccc

 • komar marko

  Prav tako PEPI centrala sporoča, sda je Palček Smuk naložol SUDIJAM da se takoj vodji opozicije odvzame premoženje. Sudije so že prišle na šiht!

 • ĐĐ Style

  Na avtocesti je zastoj – kolona je dolga par kilometrov. Nihče ne ve,
  kaj se je pravzaprav zgodilo in nervozen voznik končno le zagleda
  nekoga, ki se mu približuje s kanto za bencin.

  Ja, kaj se je pa zgodilo?

  Skupina teroristov je ugrabila Janeza Janšo in zdaj zahtevajo odkupnino 10 milijonov evrov.

  Če ne bomo zbrali denarja, ga bodo polili z bencinom in zažgali.

  In koliko ste uspeli zbrati doslej?

  10 evrov, 500 litrov bencina in 30 vžigalnikov.

 • ĐĐ Style

  Se pogovarjata Tina Maze in Janez Janša.

  Pa pravi Tina: “Janez, ti bi moral smučat.”

  Janez: “Zakaj pa to?”

  Tina: “Zato, ker nikoli, v nobenem primeru ne bi odstopil!” Bil bi nepremagljiv!

  • tohuvabohu

   Cmero je šele pravi športnik. Odstopi, potem pa smuča naprej …

 • ĐĐ Style

  Janez je obiskal svinjsko farmo v okolici Ljubljane.

  Medtem ko se je sprehajal med svinjami v ogradi ga je eden izmed
  novinarjev seveda fotografiral, kar je Janez tudi opazil in opozoril
  novinarja.

  “Da ne boš jutri v časopis pod sliko napisal kaj neumnega, Janez in
  prasci na primer. Napiši raje, da bom poskrbel za kmetijstvo.”

  Drugi dan seveda izide časopis in v njem tudi omenjena slika z Janšo med
  svinjami kjer piše: »Janez (tretji z leve) bo poskrbel za kmetijstvo.«

 • Rožle

  Cerarjeva prva laž je bila že takoj na začetku njegovega vladanja …
  ” MORALNA ETIČNA NAČELA “

  • ĐĐ Style

   Janez laže samo takrat kadar odpira usta, drugače je v redu.

   • Rožle

    Lewak se zlaže še predno usta odpre …

    • ĐĐ Style

     Desnak pa preden ga oplodijo

     • Rožle

      V bistvu …levak že tolk laže, da že kar sam seb verjame ..

     • ĐĐ Style

      To imaš prav, Janez je včasih bil levak pa mu je to ostao do danes

     • komar marko

      ah siromak, VAKUUM imaš med ušesi,betonsko železo pa povezuje oslovska uhlja. Tipičen rdečko, nikoli nič, vedno na naši plečih!

     • ĐĐ Style

      Ja seveda na tvojih plečih

     • komar marko

      tudi. Brez nas KREPNEŠ od nesposobnosti.

     • ĐĐ Style

      Vaše reference na oblasti dokazujejo vašo sposobnost. Koliko mandatov je imel vaš princ teme?????

     • komar marko

      jaz ne hodim na volitve bedak.če me pa že vprašaš je JJ napram rdečuhom prava PERLA.Namreč morate imeti 10 let, da stvari zastarajo.Še nikoli se ni tako odkrito kradlo s strani ki jo ti zagovarjaš!!

     • ĐĐ Style

      In Ivan je pošten zato ker je on to sam rekel.

     • Sale

      Kaj bosta črt in Jakob ko odrasteta hlapca ali pedofila v hozentregerjih ziher amen

 • komar marko

  TVITY BIRD ali as FOGEL TUNEK bo ostalbrez dodatnih denarcev. Svizec pa v jok!

 • VERRZIFIKATOR

  Mirko Kapljač Rob

  ČIGAV JE SINEK?

  Le čigav je ta nesrečni sinek,
  ki se zjokal je glasnó sinoči,
  tulil dolgo še potem po toči,
  kar naravnost je zavil v ovinek?

  Ah, mar fanta res ne prepoznate,
  nov obraz že dolgo ni več dete,
  nove le nadel si je manšete,
  koliko še nanj lahko sploh date?

  Da ne jamra, ampak pridno dela,
  v solzah je sinoči nam povedal,
  bi nemara še naprej razpredal,
  pa bi vse bilo le laž debela.

  Laž, ki le še on ji kdaj nasede,
  ki tako slabo so ga vzgojili,
  da so laž mu v prazno glavo vbili,
  ga prepričali, da sin ni bede.

  Le čigav je ta nesrečni sinek,
  ki tako je kokodakal včeraj,
  preden se poslóvil je za zmeraj?
  To je vendar Zdenko Kokošinek.

 • ĐĐ Style

  Nekaj za vas domobrančki https://youtu.be/6J7ri91oVcM

  • komar marko

   res si siromak.Partizančki domobrančki. A si v Lažgošah na maškaradi prejel spomenico?

   • ĐĐ Style

    Angleže, Američane ali pa švabe vprašaj kdo so bili partizani in kdo domobrančki.

    • komar marko

     LUCKASTI, spelji se, si že stečen s spreminjanjem NICKOV!

     • ĐĐ Style

      Ne bom!

     • Korenjak

      Za revolucijo do konca, mar ne? Kar se mene tiče lahko, samo prosim, ne na tuj račun…

   • Sale

    Domosralci imate domotožje pogrešane bližnje vabljeni na ogled tudi razstava ekskurzija bleiburg v Barbarin hostel na skupinski samomor amen crknte Janševiki odtrajniki pobijeBog amen

 • Rožle

  STOP KUĆANIZEM !!! …

  • ĐĐ Style

   Vrnite sladkor nazaj v orbit

   • Rožle

    Koka ni čigumi kar ti žvečiš …

    • ĐĐ Style

     Nisem jst iz pomladka SĐS, si spet mal strani zamešu.

     • Korenjak

      Seveda nisi. Ti si le čefur brez poznavanja slovenske abecede.

     • ĐĐ Style

      Mater iz kje vlečeš tako originalne odgvore.

 • Slovenka

  Levici se obeta pobeg v slogu Plavega dirkača.

  • janez cepec

   tok glej, de se ne bo zgodobina ponovila, za usak slučaj pa gojzarje obuj, pasuš u rukzak, pa pravac Karavanke, tko kot ste letel, njega dni, pa upam, de vas Jodlarji ne bojo spet nazaj lifral

   • ĐĐ Style

    Imajo srečo, da na Karavankah ni Angležov, jih bo pa Kurc poslal v kurc

    • janez cepec

     ma ne mormo se losat teh domobrančkov

     • ĐĐ Style

      To bi jst vse po hitrem postopku poslal v disneyland

     • janez cepec

      kera lukna pa se tko imenuje?

     • ĐĐ Style

      Bomo na prvo napisali

     • janez cepec

      ja sej jih je dost, glih na nov ne kaže začet kopat

     • Rožle

      Gresta s tovarišem cepcom na randi ..

     • ĐĐ Style

      S tvojo mamo

    • Sale

     Ekskurzija bleiburg v Barbarin hostel na skupinski samomor

 • stajerc5

  Hrvati porocajo, da so iz Sotle potegnili enega Sirca, ki je bezal iz Slovenije na Hrvasko!!!
  Pravi, da je brivec in frizer, Ahmad po imenu in da isce politicno zascito pred Slovenijo…

 • Morala

  Hrvaška rubi NLB?! Naj plačajo njihovi davkoplačevalci, ker so itak hrvaški gospodarstveniki zapravili ta denar…Je bela cesta, vse bodo zapravili..

 • Roy Bee

  koga naj volim na volitvah? koga naj sovražim?

 • Rožle

  Ste vidli kaj naredijo ene Murgle iz človeka … !!!

  Kdo bo sedaj iskal takega nesposobnega pravnika … ???

 • žogica

  Janez je zbral korajžo in pride zvečer na POPtv, dooolgo ga ni bilo. Malo samozavesti mu je pa ulil Cerarjev odstop. Bomo videli, kako see bo pa nocoj lagal !

  • ĐĐ Style

   Baje po volitvah nastopa na Pink TV https://youtu.be/DpiSbWQ_bZk

   • žogica

    Tole kolo mu pa gre, ne vem, če zna valček ali polko plesat?

  • MEFISTO

   Ti pokličemo rešilca?

   Tvoja kriza že predolgo traja!

   • žogica

    Nimam krize, pa ti, rabiš umetno dihanje?

  • sprehajalec

   Hihihihihi Žogica, če gledam nastop Ivana Janeza je daleč nad vsemi. Resno začenjam verjeti, da je razlika med desničarjem in levičarjem, vsaj v naših razmerah v intelektualni ravni. Levičarji so pod to ravnijo, vključno s teboj…

 • totex39

  Nora novica; Cerar izjavlja, da se bo potegoval za nov mandat!

  • Slovenka

   Potem se je pa zbudil, ko je s svojo stranko ostal pred vrati DZ.

 • domovina mili dom

  Dolgo so rabili neki komentatorji, jih je kučan spustil malo prej. Vsi so izmozgani pri pisanju programa šarcu.

 • Rožle

  Karel Erjavec: “Boli me džoko, Cerar je zgodba za eno leto …
  jest pa za par let več “…
  pa dobr no sam par let je kiksnu …

 • Franjo Trojner

  Ej Rjavec je kahlonosec iz SMC že prestopil v tvojo stranko?

 • Slovenka

  Upam, da SMC ne bo več v DZ.

  • sprehajalec

   Ne bo, to je bilo od začetka jasno.

  • Zgornji

   Jaz pa upam da sploh nebo v Evropi !!! ! !!!

 • Rožle

  Tudi Hrvati so bili seznanjeni s tem, da našega predsednika vlade kliče vsa Slovenjia Cmero …
  in se ga nimajo kaj bati …

  • žogica

   Od kdaj si pa ti tako pameten?

   • Rožle

    Ti še pokažem kje ima ” loptica ” ventilček …

    • žogica

     Lahko, da se spoznaš na loptice, očitno se pa ne na žogice !

     • Rožle

      … in boš znala še živižgat …

     • cosmosjasnovidec

      Pri tebi se res ne more spoznati saj se ne ve katerega spola si v resnici.
      Levuharji ste vsi istospolneži 90% vas je tranzvestitov tako,da sam bog ne ve kaj je kateri od vas.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • Sale

      Kaj bosta črt in Jakob ko odrasteta geya hlapca ali pedofila v hozentregerjih

  • Krtača 20

   Desni ste znan po tem ja da navijate za śvabe al rvate, za ene ustaśe že.

 • sodnikisozločinci

  Zdenka sir… Fuj!

 • Zgornji

  Ena GOOOOOOORA Bluzatorjev Nesposobnih Pokvarjenih Zlobnih Gnilih Zabitih Slepih Zblojenih Brezdelnih Parazitskih !!! ! !!!

 • Rožle

  Zdej, ko bo ostal brez šihta bo pa njega baba na cesto zabrisala ….

  • žogica

   Mojca je zelo prijazna in čutna ženska, tega vi SDSovci ne poznate !

   • Rožle

    ..Pol bo pa on jo, ker ima že prakso …

   • cosmosjasnovidec

    Ja,če je istospolno usmerjena kot ti bo že držalo.
    Taki ste vsi istospolneži čutni in prijazni,ko se slinite kateri osebi istega spola,če bi jo morebiti lahko pridobili za vaše gnusne frustracije.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Sale

     Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot sipecjanez vem to mi je že retardiran brat Jakob povedal

 • cosmosjasnovidec

  Ena levuharska LGBT gnida je že odfrčala,ker ji drugo ni preostalo.Me pa samo zanima ali bo pasjejebec odgovarjal za vsaj del tistega kar je zavozil.
  No ja samo vprašam,ker odgovor,da ne že poznam.Preden so na novo volitve te levuharske komunajzerske gnide tako ali tako vedno odstopijo toliko,da je folk zadovoljen in se pometejo pod prag vse njihove smeti od kraje državljanom,izdajalstva skratka vse lopovščine kar so naredili se počasi pozabijo.
  Krota “bratuškovica,kresalka itd.”nikoli ni nihče za nič odgovarjal ampak se lopovi še naprej slinijo v parlamentu ter vlečejo ogromne plače na račun davkoplačevalcev.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • DUŠAN ZALAR

   Včerajšna TARČA je pokazala vso pokvarjenost vseh KOMUNISTOV – SOCIALISTOV- LEVIČARJEV -LGBT !! Un mulo (ahilova peta ) pa itak neve za kaj živi , je glih tak kot
   klošar iz Metelkove!!

  • Sale

   Ti nam v usta mi pa serjemo nad Hudo jamo drek gre h dreku

 • Novakec1

  Pohvalna izjava da naj nehajo pljuvat po Cmararju (imajo vsi veliko usranega masla na glavi) in se naj zazrejo v prihodnost. +5 za Jajota.

 • hribovc

  u keri evidenci je zdej mirko, ko je odstopu, med zaposlenimi al’ med nezaposlenimi ??