fbpx

[Video] Je to primeren odnos mandatarja za sestavo vlado? Novinarju je na pomembno vprašanje odgovoril: “Ugibajte”

Foto: printscreen

Marjan Šarec je popolnoma neprimeren predsednik vlade, kar potrjuje kar sam iz dneva v dan! Ne le, da otroci umirajo, ker na otroški srčni kirurgiji vlada, milo rečeno, kaos, Šarec pa ob tem molči in še huje – ne ukrepa, sedaj se dela norca kar iz vseh državljanov in na novinarska vprašanja odgovarja z: “Ugibajte.”

Marjan Šarec je sprva veljal za komedijanta, ki se mu je uspelo zavihteti na premierski stolček, in s tem je predvolilna tragikomedija po volitvah ostala samo še tragedija. Kako bizaren zna biti Šarec, ki nima nobenih političnih izkušenj, pa kaže spodnji prispevek, v katerem Šarec novinarju na resno novinarsko vprašanje odgovori: “Ugibajte.” Šarec je s tem ponovno dokazal ne le, da nima pojma o politiki, temveč da tudi njegovo besedišče zajema le tiste besede, ki jih je na odru obračal kot Serpentinšek. Si predstavljate, kako bi izgledalo srečanje Šarca in katerega izmed vodilnih evropskih politikov? Recimo obraz Angele Merkel, ko bi ji kaj butastega odvrnil nazaj? Ali pa pogovor z Antoniem Tajanijem? Verjetno bi se še najbolje ujela z Junckerjem, ki bi ob šarcizmih zvračal kozarček za kozarčkom. Prav tja, za šank namreč, sodijo Šarčevi odgovori.

Novinar Pop Tv je Šarca vprašal: “Za vodenje finančnega ministrstva pa ste se pogovarjali tudi s sedanjo ministrico Matejo Vraničar Erman. Zakaj je zavrnila vašo ponudbo?” Šarec je na to odgovoril: “No, mogoče sem se pa jaz odločil, da bi rad, da naša stranka ponudi kadre, ki še niso bili v sedanji vladi.” Novinar ga je nato povprašal: “Ali mogoče ali je to dejstvo? Je zavrnila ona ali ste vi poiskali drugega kandidata?” Na kar je Šarec bleknil: “Ugibajte.”

Njegov posmehljiv odgovor poglejte tukaj:

M. S.