[Video] Jelinčič: Moški spol potrebuje urologa, ženski ginekologa, tisti ostali pa potrebujejo psihiatra

Predsednik stranke SNS Zmago Jelinčič Plemeniti (Foto: Nova24TV)

“Najslabše, kar se lahko zgodi, je, da prepoveš razmišljanje, da prepoveš govor in to, kar tebi ni po godu,” je v luči napora ministrice za kulturo Aste Vrečko, da pride do izbrisa Društva za promocijo tradicionalnih vrednot, komentiral prvak stranke SNS Zmago Jelinčič. Prepričan je, da Vrečkova škoduje demokratični usmeritvi Slovenije, kolikor smo še sploh demokratični. “To, kar se gre gospa ministrica, spominja na obdobja nacizma, ko je šlo za prepovedovanje razmišljanja, ko so sežigali knjige.”

Društvo za promocijo tradicionalnih vrednot je dobilo status nevladne organizacije v javnem interesu v mandatu ministra Vaska Simonitija. Aktiv kulturnikov se je ne le verbalno, ampak tudi fizično znesel nad ministrstvom, saj je bil ta status do takrat rezerviran izključno za društva, zavode in raziskovalne inštitute levo od skrajno leve politične provenience. Predsednik društva Urban Purgar  je odstopil, sedaj pa bi ga ministrstvo za kulturo pod vodstvom Aste Vrečko kar prepovedalo oziroma izbrisalo. Za to so se odločili zaradi krepitve izrazov nestrpnosti in hujskanja proti drugače mislečim, je v izjavi pojasnila ministrica Vrečko.

To, kar se gre gospa ministrica, spominja na obdobja nacizma
Predsednik stranke SNS Zmago Jelinčič je prepričan, da ne smemo slediti državam, ki prepovedujejo vse, kar je mogoče. “Če je kaj za prepovedati, so to določene nevladne organizacije, ki delajo državi škodo, ne pa nekdo, ki izraža svoje mnenje, svoja razmišljanja. Konec koncev potem tudi ne bi smeli brati določenih zgodovinskih knjig.” Poudarja, da je najslabše, kar se lahko zgodi, da prepoveš razmišljanje, da prepoveš govor, in to, kar tebi ni po godu. “Kot sem izvedel iz logov stranke Svoboda, tudi tam niso zadovoljni z ministrico in stalno razmišljajo, kako bi jo odstavili in jo zamenjali. Kot oni pravijo, dela škodo.” Jelinčič je prepričan, da ministrica zagotovo dela škodo demokratični usmeritvi Slovenije, “kolikor smo še sploh demokratični. Konec koncev gremo namreč v ene take čudne deviantne variante, ki nas bodo pokopale, tako kot bodo pokopale Zahodno Evropo in Ameriko”.

“To, kar se gre gospa ministrica, spominja na obdobja nacizma, ko je šlo za prepovedovanje razmišljanja, ko so sežigali knjige. Sedaj lahko samo še čakamo, da bodo za določene knjige zahtevali, da se zažgejo. Ampak ne bodo zažgali tistih knjig, kjer je noter reklama, kako naj se rit liže in kako naj se otroci medsebojno spolno zlorabljajo in tako naprej. Zažigali bodo tiste, ki bodo širile um,” je izpostavil in dodal, da se boji, da smo na tej poti.

Foto: Nova24TV

Ker naj bi bil eden od razlogov za izbris prisotnost društva na Paradi ponosa, kjer so izrazili nestrinjanje s filozofijo LGBT, je v zvezi s tem Jelinčič pojasnil, da filozofija LGBT ni nič drugega kot reklama za deviantne spolne variante. “To bi moralo biti prepovedano. Zvodništvo je prepovedano. Kaj pa je Parada ponosa LGBT drugega kot ene vrste prikrito zvodništvo?” je izpostavil in dodal, da če bo sam zbral 10 fantov in bodo šli s transparentom po cesti “Mi imamo radi ženske”, ga bodo policisti zaprli, dobil bo kazen zaradi oviranja prometa v mestu in še kaj. “Vsi se bodo zgražali.” Sam pravi, da ne razume, kako je lahko nekdo med drugim ponosen na to, ker si je odrezal prsi ali ker si je iz nožne mišice naredil penis. “Hvala lepa. Tukaj dam absolutno prav Putinu, ki je to prepovedal.”

Jelinčič meni, da “če hočemo ostati normalni ljudje v smislu, kot nas je narava naredila, potem je treba to odriniti na stran“. “Naj delajo doma, kar hočejo,” pravi. Po njegovih besedah arabske države tega ne dovoljujejo in ne bodo dovoljevale, Kitajcem na kraj pameti ne pride in tako naprej. Iranu tudi ne, Braziliji prav tako ne do določene mere. “Te države, ki so normalne, se združujejo in parirajo temu gnilemu Zahodu, ki mu ne gre za nič drugega kot polnjenje svojih žepov z denarjem. In ko denarja ne bo, kdo bo plačal?” Meni, da bo Slovenija zagotovo med tistimi. “Ne znamo pobrati denarja iz Evropske unije, dajemo pa tja. Debili, bi kdo rekel,” je pokomentiral.

Moški spol potrebuje urologa, ženski ginekologa, tisti ostali pa potrebujejo psihiatra
Zahodni svet si da veliko opraviti s spodbujanjem te filozofije LGBT. Na vprašanje, zakaj počne to tako intenzivno, je pojasnil, da je bilo že v Protokolu sionskih modrecev ob prelomu prejšnjega stoletja napisano, da je treba človeško raso zmanjšati, “spucati”, seveda po principih, kot jih bodo oni določili. To zadevo so po njegovih besedah prevzeli razni Rockefellerji, Sorosi in tako naprej, ki pa hočejo belo raso izničiti. Želijo vnesti deviantnost, da družina ne bo nič pomenila, da normalni spoli ne bodo pomembni. “Skrajni čas je, da se začnemo zavedati, da moški spol potrebuje urologa, ženski ginekologa, tisti ostali pa potrebujejo psihiatra. To je edina naravna delitev,” je prepričan Jelinčič.

Pri trenutni vladi obstaja občutek, da se otepa vsega, kar je tradicionalno, da želi izbrisati vse, kar se trudi ohraniti tradicionalno. Jelinčič se strinja s tem, da vlada počne vse v tej smeri. Videti je, kot da je Levica prevzela vodenje kompletne vlade, kajti Levica je to imela vedno v svojih propagandnih razlagah, zahtevah in programih. Ostali del vlade pa to podpira. “Kot so meni povedali, je v vladi vedno več deviantnosti in ne razmišljajo več o prihodnosti Slovenije, slovenskega naroda, ne razmišljajo o naših državljanih, dobrobiti, ampak ji po glavi hodijo samo takšne variante, kot so jih imeli tam na tako imenovanih fotografskih dogodkih, ki so se jih udeleževali tudi marsikateri politiki leve politične opcije.” Jelinčič meni, da je skrajni čas, da se temu naredi konec. “Navsezadnje, če hočemo Slovenci obstati, se ne smemo iti takih bedarij in deviantnosti. To pelje v propad. Ti ljudje, ki se to grejo, naj se to grejo doma, ampak naj mi ne hodijo po cestah in naj ne prisiljujejo otrok, da se bodo tega lotevali,” je še dodal.

Prišlo bo do streznitve, ampak ta streznitev bo hudičevo kruta
Sedaj še Svetovna zdravstvena organizacija daje takšne predloge. Jelinčič pravi, da je tako, ker Soros in določen židovski lobi zahteva uničenje bele rase. “To niso moje besede, berem razne prispevke iz zahodnega, vzhodnega sveta, tudi s Kitajske, ki govorijo o tem in ki svarijo pred tem.” Meni, da so edini, ki tega ne razumejo oziroma vidijo tukaj le denar, zahodni politiki, ki potem delajo po svoje. “Saj vidite, kdo odloča o življenju v Evropi. Komisija, ki sploh ni bila izvoljena,” je bil kritičen. “Amerika se sesuva, razni starčki, ki ne vedo, kje je leva, kje je desna, kaj je zgoraj, kaj spodaj, vodijo državo formalno, zadaj so vse te združbe, ki hočejo vse skupaj uničiti,” je izpostavil in dodal, da je šla Amerika v smeri propadanja. “Kmalu bodo južne dele Amerike prevzeli hispanosi. V New Yorku bodo kmalu prevzeli zadeve tisti, ki so drugačne barve polti, in kaj bo potem?” Demokratom, ki vse skupaj vodijo v Ameriki, se po Jelinčičevih besedah fučka za vse, razen za denar, ki priteka v žepe. “Prišlo bo do streznitve, ampak ta streznitev bo hudičevo kruta,” poudarja in dodaja, da upa, da ne bo udarilo tudi po Sloveniji.

Sara Kovač