[Video] Jeretič: Eugenija Carl, ki bi bila rada glavna urednica vsega, kar se v Sloveniji dogaja, je pred začetkom volilnega molka 2. kroga županskih volitev odigrala izjemno umazano vlogo!

Foto: STA/Facebook Eugenija Carl

Režimski mediji so polni pristranskega poročanja. Za to so med drugim odgovorni novinarji tipa Eugenija Carl iz RTV SLO, ki naj bili vsaj kanček nevtralni, glede na to, da javna televizija financirana s strani slovenskih davkoplačevalk in davkoplačevalcev in kot taka zastopa interese prav vseh državljanov. Po besedah Sebastjana Jeretiča pa je Carlova svojo “profesionalnost” dokazala v drugem krogu županskih volitev v Piranu, ko je ta le nekaj ur pred začetkom volilnega molka kandidata za župana Sebastjana Jeretiča namočila, da naj bi kupoval glasove v piranski občini. Jeretič je novinarko, ki osebne zamere prenaša na ekrane nacionalne televizije, označil kot osebo, ki bi bila rada glavna urednica vsega, kar se v državi dogaja. “Eugenija Carl je novinarka, ki je lagala. To sem zelo brutalno doživel tudi na svoji koži. Eugenija Carl je javna uslužbenka, ki zlorablja svoj položaj. Morala bi dobiti odpoved, ne pa da se ji dopušča teroriziranje javne institucije.”

Carlova je namreč v prispevku o domnevnem kupovanju glasov v piranski občini v svojem senzacionalističnem stilu aktivno posegla v predvolilno tekmo in predstavila moškega, ki naj bi ga poiskal znanec, eden od Jeretičevih ljudi, mu izročil nov telefon in ponudil zaslužek za vsakega človeka, ki bo odšel glasovat za Jeretiča. Kljub temu, da je županski kandidat Jeretič obtožbe zanikal, je Carlova zgodbo brez kakršnih koli dokazov obrnila povsem po svoje in jo meni nič tebi javno objavila.

Jeretič: Carlova odigrala izjemno umazano vlogo
Po prepričanju Jeretiča je Carlova tedaj odigrala izjemno umazano vlogo s tem prispevkom, zaradi katerega se je sam vsekakor počutil kot žrtev njenega medijskega poročanja. Zgodba je seveda zmotila številne gledalce, ki bi od javne televizijske hiše pričakovali kanček neodvisnosti, objektivnosti  in nepristranskosti ali vsaj podkrepitev tovrstnih zaključkov z oprijemljivimi dejstvi. “Dejansko ljudje na prvo žogo verjamejo tistemu, kar je objavljeno na televiziji. Ljudje so me čudno gledali in me spraševali, zakaj se grem takšne igrice in seveda so bili skeptični, ko sem jim rekel, da gre za navadno laž. Niso mogli verjeti, da lahko nacionalna televizija dan pred začetkom volilnega molka objavi takšen prispevek. Precej je bilo potrebno razlagati in malo sram me je bilo, da so me postavili v javnost v nek kontekst, ki je bil popolnoma zlagan in neresničen. Tudi doma je bilo težko razločit, da so to navadne laži,” je komentiral Jeretič.

Cilja tako na sodelavce kot na novinarje drugih medijskih hiš
Zanimivo pa je, kako Carlova nikakor ne priznava kritik na račun svoje pristranskosti. Še več! Ta je v intervjuju za režimski tednik Mladina svojim novinarskim kolegom celo očitala, da v svojem poročanju na skrivaj občinstvu prodajajo svoje politično prepričanje, ob tem pa dodala, da je takšno početje nedopustno in da o tem niti približno ne namerava več molčati. Izjava Carlove je sprožila pravi pogrom na družabnem omrežju Twitter, namreč oglasili so se številni uredniki, novinarji, politični analitiki in nekdanji politiki, ki so Carlovi očitali, da je ta glede na svojo burno preteklost zadnja, ki bi lahko nekomu solila pamet. Ta pa se ne spravlja le na novinarje drugih medijev, ampak tudi na lastne sodelavce.

Foto: Printscreen

Njeno delovanje je med drugim preseglo prag strpnosti Rosvite Pesek, ki je javno zapisala, da ima dovolj Eugenije Carl in njenih metod delovanja ter kritik drugih kolegov. Rosvita Pesek je bila namreč deležna napada Carlove, ker je za komentar odstopa predsednika vlade vprašala vodjo opozicije. Človek se upravičeno vpraša, v kateri normalni državi bi novinarka kritizirala to, da se za komentar odstopa premierja vpraša šefa opozicije? Po prepričanju Jeretiča v nobeni, saj bi povsod dobila za to brco v rit in odpoved.

Posledica: medijska blokada
Jeretič, ki velja za enega najbolj uveljavljenih političnih analitikov v državi, opozarja, da je s strani RTV SLO deležen skoraj popolne medijske blokade, saj v Sloveniji obstaja oseba, ki bi bila rada glavna urednica vsega, kar se v državi dogaja. “Nekoga, ki svoje osebne spore dviguje na raven vprašanja nacionalnega interesa in vse, ki se ji pri tem ne klanjajo in sodelujejo, zelo hitro popljuva. Ko sem pred časom srečal kolege s tega javnega servisa, so mi tiho povedali, da so tisti, ki si me upajo povabiti na televizijo, zelo hitro deležni brutalnih pritiskov Eugenije Carl. In ker se njenega vpliva na vodstvo televizije bojijo, so se mi raje opravičili in prosili za razumevanje.” Jeretič izpostavlja, da so mu nekateri kolegi z drugih medijev povedali, da se je Carlova skupaj z nekaterimi kolegicami trudila celo doseči njegovo popolno medijsko blokado. Ob tem pa je dodal, da se je njena kampanja proti njemu obrnila tako, da so mu ostali mediji še bolj odprli vrata.

Kakorkoli, dejstvo je, da javni RTV SLO novinarji tipa Eugenija Carl delajo večjo škodo kot pa korist, saj lahko ima to za posledico, da bodo ljudje nehali verjeti tudi peščici tistih, ki so pri poročanju pokončni in si ne dovolijo posegov s strani Carlove. “Le tako bomo namreč lahko govorili o obstoju pluralne družbe in bomo končno lahko zadihali sveži zrak,” je prepričan Jeretič.

H. M.

 • mginko

  Ta face vse pove o “profesionalnosti” , hm !

 • RATATA

  Da ni Jeretič iz stranke demokratične prenove preveč računal na podporo javnega hausa, pa se je zmotil, kar se lahko zgodi tudi najbolj uveljavljenim.

 • Olga2345

  Če bi bila Slovebija pravna država, bi talibanka že zdavnaj dobila nogo!

  • bi jo

   avša avšasta. pojma nimaš zakaj se gre……mislim da si osebek s penisom velikosti majhnega nepotešenega klitorisa……o joj olga, olga olgica… mokre sanje ,kaneda….

  • karlina

   TOČNO !!! Do kdaj še, bomo mi neumni drzavljani plačevali prisilno to javno hišo, do kdaj.

 • Miža

  Dokler se ne bodo začeli sprožati pravni postopki s strani prizadetih zoper takšne kot je ta Carlova, ki kršijo vsa napisana določila, ki bi se jih morala držati rtv slo pri poročanju, ne bo boljše.
  Ne moremo davkoplačevalci financirati zaposlenih na rtv slo, ki kršijo vsa pravna in etična poklicna merila in celo zavestno lažejo po mediju, ki je financiran s prisilnim prispevkom vseh državljanov Slovenije.

 • Slobodan Milošević

  Jeritić mora da je bio u partiji
  poznat mi je

  • karlina

   A po slovensko ne gre, samo vprašam.

 • Slobodan Milošević
 • ĐĐ Style

  Že drugi današnji članek o novinarkah RTV-ja. Nekdo (Veliki luzer) nekje izgublja bitko na sodišču in sedaj kot majhen otrok joka po medijih kjer ga častijo za boga.

  • Slovenec sem

   Že mora biti res pomemben, da se tvoja primitivna malenkost toliko ukvarja z njim!

   • ĐĐ Style

    Koliko so šele primitivni desni, da že cel dan napadajo novinarke?

    • slosin

     v svoji maniri spet lažeš…članek je bil objavljen ob 16.28, ne more biti cel dan…

    • tohuvabohu

     S kakšno pravico kurbam rečeš novinarka?

   • domovina mili dom

    Komiji se ga bojijo, kot hudič križa. Slaba vest, je problem.

 • milanček

  eugenija, pridem na tvojo “utopitev”, gotova si!

 • pajot

  Ta lepotica ima vse simptome ned….ane babe

 • terminalar

  Prepričan sem, da presstitutka dobi dodatek na žlehtnobo. Neobdavčen.

  • domovina mili dom

   Bo prišel čas, ko bo začela presedati tudi murglski državi.

   • karlina

    Ne vem, če res, saj je vir vsega zla v Zloveniji-sam murgeljski don corleone.

    • domovina mili dom

     Ko komunisti ugotovijo, da jim kdo iz lastnih vrst začne delati negativno reklamo izrečejo: da revolucija žre lastne otroke.

  • samsara

   Plus dodatek k dodatku, za stalno pripravljenost manifestiranja oz. udejanjanja te žlehnobe, kjerkoli se ji z vrhov hierarhije tako določi.

   • terminalar

    Škoda, ker ni pri Novi,… hehe

  • karlina

   izjava dneva !!!!!

 • Lisjak

  Pa smo spet tam!Kdo so tisti,ki toti babi dovolijo,da lahko skače iz vsakega grma?Imena in priimke prosim!

  • karlina

   Le kdo-tisi, ki so jo pred leti izglasovali za slovenko leta, namerno pišem slovenka z malo, isti ptiči skupaj letajo in isti ptiči si krijejo hrbet, vrana vrani nikoli ne izkljuje oči, še posebej ne rdeča.

 • Slovenec sem

  Kje je mašinfirer, da bi malo stisnil oba vagončka na gornji sliki?

 • radames

  Jest tej Carlovi pravim ROPOTALO.

  • Dragan Krstič

   Ropotalo je zelo blagohotna beseda. Jaz bi ji rekel zloba na 2 nogah.

  • karlina

   Jaz pa gnus

  • samotoje

   Sama mehkoba te je inu dobrota.

   • radames

    Ko govori, ropota. Njenim zlobnim izvajanjem kar težko slediš, ker TV novinarje stalno preganja čas. Čimprej morajo končati s svojim zlobnim prispevkom.
    Je pa dobro, da je dopisnica tam z Obale. Ne vem, kako bi se izteklo, če bi bila v “bajti”, jaz pa še ne v penziji.

    • samotoje

     Dopisnica? Mislil sem, da je nadgeneralna direktorica in ima Kadunca za čevlje glancati. V nasprotnem primeru bi morala že zdavnaj leteti.

 • domovina mili dom

  Ko pripadnik SD-ja , Jeretič ,prizna pristranskost-zlobo RtV novinarjev , je to že veliki alarm za ukinitev “nacianal” hiše.

  • Dragan Krstič

   Ne bi povsem trdil da je Jeretič /še/ tako zvest podpornik kot je bil pred 10 leti. Tudi odstavljeni Lukšič se je pomaknil na desno.

   • domovina mili dom

    Ta dva se nista pomaknila v desno. Oba sta ostala levičarja. Morda zmernejša.

    Drži pa rek:
    Će v mladosti nisi socialist, nimaš srca. Če si v starost še socialist, si neumen.
    Pregovor splošen.

    • bi jo

     tudi janez se je kao premaknil v desno….le zakaj…

     • tohuvabohu

      Zakaj se pa ti nikamor ne premakneš, štor?

   • Common Sense

    NI se Lukšil pomaknil v desno, niti Jeretič ne. Pač pa se SD radikalizira. Tipi ala Strohmeyer počasi plavajo proti vrhu. Še bolj se bo, sicer jo bo na naslednjih volitvah pohrustala Levica.

    • Dragan Krstič

     Spoštujem tvoje mnenje ampak se ne strinjam. Je pa res da se SD redikalizira in lahko smo ponosni da tovariš Strochmayer občasno gostuje na tem portalu in nas ozmerja z idioti, analfabeti in domobranci ter izdajalci. Sicer da smo res izdajalci saj je bil njegov stari foter komisar v štajerski partizanski kulturbund četi Siegfied. Jernej samo nadaljujejo tradicijo svojih prednikov.

     • Dragan Krstič

      Foter od našega haloškega Tumpleka po domače Antona Peinkicherja je bil pa komandant te hrabre partizanske čete. Zato ima Tumplek vso pravico da nas tudi on zmerja z domobranci.

     • joza joza13

      Njegova mati je bila strela, za fotra pa verjetno sploh ne ve, kdo je bil..

     • karlina

      Pa saj jo itak vsi komunistični predniki, ki so še , vsaj meni se zdi, hujši, kot so bili njihovi predniki.

   • hojladri

    Pa dej ga mal manj srat no!

 • Slovenec sem

  Saj ne vem, če je še mogoče verjeti režimskim medijem.

  Bral sem, da je Belco na Gorenjskem ponoči zasul plaz.

  Njen žitelj ĐĐStyle pa dežura na tem portalu kot da se ni nič zgodilo.

  Da ga niso ostali nicki, ki so bili mobilizirani v civilno zaščito in ki sojih opremili z gumijastimi škornji in krampi ter lopatami, poblastili, da jih zastopa na tem portalu, da ne bi ostal brez primitivnih prebliskov.

  • ĐĐ Style

   Zmotil si se, sem Ljubljančan

   • slosin

    ne sekiraj se zaradi tega….ni sicer greh, ampak biti prebivalec mafijskega mesta pa tud ni prijetno…..

 • Slovenec sem

  Nekdo, ne bom ga imenoval, ki je priklenjen na invalidski voziček, je dejal, ko si je ogledal podobo prestitutke, mi, ki smo hendikepirani, smo vsi hudobni.

  • RATATA

   To bi pa lahko držalo. Izkustveno. Le do tistih niso, od katerih so odvisni.
   Je za razumet.

 • VERRZIFIKATOR

  Evgen Gledalec

  ČAKAM LE

  Čakam le, kdaj znova se pojavi
  njen korak odvraten in ogaben,
  komaj kakšen kos še uporaben
  je na njej, na strupenjači pravi.

  Je od glave dol samo v nadlego,
  ni podobna ženski in ne ženi,
  saj zardevajo vsi zaposleni,
  hišo javno spravlja zgolj v zadrego.

  Reči to, da je profesionalna,
  v hiši se že sleherni sramuje,
  kaže, da se željno pričakuje,
  da konča se zgodba ta banalna.

  Ker očitno se preveč dozira,
  in škandali redno se vrstijo,
  njeni pa koraki se ti zdijo
  kakor da Matilda kje pozira.

  Da je zdavnaj odslužíla svoje,
  to pri vratih bi lahko pisalo,
  tam, kjer je morale ogledalo,
  kjer poberejo ti solde tvoje.

  Da za takšno reč se jih namenja.
  kot je ta odslužena lovača,
  se želodec vsakemu obrača,
  hiša javna z njo na daleč gabi.

  Kdaj se končno sama bo ujela,
  čakam le na vest iz hiše javne,
  ki ne bo pač spadala med glavne,
  da prevelik je odmerek vzela.

 • Vera

  Ga. Rosvita Pesek ji je dobro napela .Bravo Rosvita !

 • žogica

  SLOVENKA LETA –

  • tohuvabohu

   Tako bomo rekli, ko bo letela …

 • žogica
 • žogica
 • soc

  Pred dobro uro sem se peljal mimo mogočne trdnjave Ministrstva resnice. Še vedno se skrivajo za skromnim imenom Radiotelevizija Slovenije.

  Carlice, Šetinčke, Saviči, Vasevi – vsa ta čudovita združba razsvetljenih bebcev, doklej boste še to dopuščali?

  • Republic Commando

   pozabil si še na zafrustrirano grdo feministko Kajo Sajovic.

 • učko

  Eugenija Car(l) je res prava Carica. Vas desnuharje JaJotove jebe use po spisku !!!

  • Dragan Krstič

   Če bi blo glih mus, bi jo samo odzadi

   • to_mi_delaj

    da je ne bi gledal kako se kremži

  • Republic Commando

   Škoda, da noben nje ne jebe , potem nebi bila tako zafrustrirana in zlobna :))))

   • karlina

    Saj zato je nihče ne …….., tudi moški ne marajo takšnih p….c

  • Dragan Krstič

   Bod tih, boš še Pečanko in Potratovo na grbo dobil.

 • Nšo-či

  Boste spet brisali naše komentarje? Zakaj je tako težko razumeti, da nad novinarko, ki verjame samo svoji resnici, nismo navdušeni? Popolno nasprotje nežnosti in sočutju predstavlja. Sama ne razumem tega, da lahko mati, ki sama skrbi za otroka in dela v javni ustanovi z nepredvidljivim urnikom, ni bolj skromna ampak vsem soli pamet.

  • žogica

   Kdo te briše? Tvoji brišejo tebe, tu nekaj ne štima, se ti ne zdi?

   • Nšo-či

    Eugenijeva strahovlada ima dolge lovke.

    • žogica

     Nšo-či, pogumna in neugnana ženska si, od kje ti take neumnosti?

     • Nšo-či

      Ali nisi opazila, da so komentarji pod vsemi članki o njej brisani?
      Samo malce za vmes..pejt si ogledat film zvezda je rojena.

     • žogica

      Kdo to počne na Novi, zakaj?

     • Nšo-či

      Avto članka, zaradi goženj s tožbami. Tudi ti lahko tu skačeš, pa te nihče ne blokira. Brisanje ne bo spremenilo razmišljanj ljudi. Nihče ne ceni napuha.

      https://youtu.be/52nfjRzIaj8

     • žogica

      Ali je res treba hodit po robu? Sicer pa, če je vse res, kar piše avtor članka, čemu strah pred tožbo?

     • Nšo-či

      Resnica spreminja svojo bravo v času in prostoru. Pa ne gre zanjo. V bistvu gre za oceno njenega dela in nje same gede na to, kakšen poklic in službo si je izbrala. Če ne prenese kritike, mora drugam. Si brala o tem, da so v ZDA predesedniku prepovedali celo, da blokira svoje neprijetne kritike na socialnih omrežjih?

     • žogica

      Najlažje je kritizirati, mnogo težje je sprejemati kritiko……, odličen primer tega je Nova24. Praviš, da ne gre zanjo, pa še kako gre zanjo, to je deskreditacija na osebni ravni ( grda, navzgravžna, kača…….), kdo se ima pravico izražati na tako nizkotni ravni o nekom drugem……, le kakšen je to človek, ki z lahkoto umaže in unečasti drugega človeka…….? Naj se vsak zazre vase in se vpraša, ali želim, da nekdo počne meni take stvari……, odgovor je, kot na dlani!

     • Nšo-či

      Tu pa tvoje razmišljanje delim. Kot žensko me motijo take opazke.
      Svojemu prijatelju sem nekje pod drugim člankom zapisala slednje:

      Nekoč je moški na tem kanalu zapisal, da je vsakemu otroku mati najlepše bitje. Razmišljala sem o tem. Globine otroških src so tiste, ki barvo tega sveta vidijo v pravi svetlobi. Ženska zunanjost ni tisti del zgodbe, na katerem bi se kresala mnenja. Ali veš, da seks iz strasti prinaša globoka razočaranja, če ne zadovolji ekstremnih pričakovanj? Ego žensk ne navdihuje. Samo ljubezen predstavlja navdih in dolgoročno “lakoto” po moškem, brez skritih razmišljanj o drugih.

      Je pa res.da to ne pomeni, da Eugenije ne zaznam kot ženske s trdim srcem, ki je za svojo resnico pripravljena hoditi po ljudeh. Škoda, da sta jo adrenalin uspeha in pohep obrnila v napačno smer.

  • Republic Commando

   a ni lih ona enkrat peljala svojega froca na izlet v migrantski center???

  • samotoje

   Problem je v inteligenci.

   • Nšo-či

    Tudi v napuhu.

 • Antonius

  Če b bila Evgenija zares sposobna in poštena, bi Murgelčanom razložila, zakaj jih zmerjamo z veleizdajalcem.
  Evgenija je svojevrstna evgenika,. Partijsko poreklo so njjeni geni.

  • karlina

   VSEH LEVIČARJEV !!!!!

 • učko

  Eugenija je prava mačka ! Orenk baba, orenk za pofukat !

  • Van Der Waals

   OGABNO!

   • karlina

    DO OBISTI !!!!!

  • xtc

   Tvoj okus je nekako tak ,kot bi šel na podriskan sekret jest torto.

   • večni srb

    Saj je v redu, ga pač mlade in inteligentne ne zanimajo.

  • Dragan Krstič

   Glih tko kot Pečanka in Potratova.A se strinjaš?

  • Petrovc

   Če jo postaviš v koruzo, vrane vrnejo zrnje za zadnjih 20 let

 • Občasni Komentator

  dobro, da to nima zveze s sojenjem JJ v Celju

  • žogica

   Hihihiiiiiiiiii….

 • Van Der Waals

  KAJ JE TO SPET ENE FEMINISTKA… DRUŽI SE Z LEZBIKAMI IN PEDRI!!! BLAHH

  • hojladri

   Stari a veš da neumnost ne boli!ŠKODA!!!!

 • xtc

  Ženska je nevaren levi psiho,brez kančka pameti-tipičen ZKJ -Kučan kader,taki so furali Yugio.

  • karlina

   Itak, ampak ne morejo in ne morejo pa ti rdeči levičarji, pardon, komunistični potomci in tudi vsi komunisti, skriti svoje zlehtnobe in svoje nadute zlobe-vsem ,ampak čisto vsem se to odraza in takoj vidi na njihovih obrazih. Narava pa res zna poskrbeti in pravzaprav tudi maščevati, kar je edino pravilno. Samo primerjajte GOSPO DR. ROSVITO PESEK IN TA GNOJ, PA VAM BO VSE ŠE KAKO KRISTALNO JASNO !!!!!

 • antimur

  Ne samo Carlovo, vso bando, ki goreče hodi po poti titoističnih in kučanističnih hudob, ki delujejo predvsem proti Slovenkam in Slovencem, ima vsak pošten domoljub pravico utišati, kako, pa prepuščam posameznikom, enostavno se jih moramo, če ne drugega rešiti iz javnega življenja in jih pometati v najstrožje delovne ječe, s poudarkom na delovne, kajti do zdaj žrejo naš kruh in to brez dela, samo s kučanističnimi lažmi, spletkami, prevarami, kriminalom, celo z zločini.

  • karlina

   Vprašam te samo -KAKO ZE, čeprav se tisoč, ne milijon procentov strinjam s tabo.

 • karlina

  Packa nemarna, da ne rečem kaj hujšega, ker je tako grda, kot smrtni greh , se maščuje vsem in vsakomur s svojo nagravzno zlehtnobo, fuj, baba nesramna, fuj.

 • večni srb

  Mene čičoline ne zanimajo, Jeretič se je verjetno kaj pritožil, rad bi najprej videl odgovor glavnega in odgovornega urednika.

 • joza joza13

  Packa grda !
  Fuj baba…
  Carlova je primer onèga, ki ne premore niti zunanje, niti notranje lepote.

 • centurion

  Ampak
  GRDA JE TA ZLOBNA BABA BL KU HUDIČ.
  Res-GRDA, no.

  • joza joza13

   Ja, grdo je grdo -;).

   • centurion

    Ne morš tako grdo, kot je grda, napisat grdo.
    Bosanci bi rekl, A u pičku materinu grda …pardon RUŽNA….

    • joza joza13

     “Poklicali ste 113, Klic v sili, prosim.”
     ”Dve punci se tepeta zame!”
     ”Dobro…” po krajšem premoru”…in kje je tu problem?”
     ”Ta grda zmaguje!”

    • joza joza13

     Carlova je vprašala …
     “Dragi? A sem fejst al grda?” “Oboje.” “Kako to misliš?” “Fejst grda!”

 • samotoje

  Ker je pod člankom o sojenju Janši zaradi dveh “novinark” komentiranje blokirano, še enkrat moj komentar k delovanju “novinarke” Carl:
  kdaj se bo Evgenija Carli opravičila stanovalcem bloka v Brežicah, ki jih je ozmerjala z omejenci, ker so zavrnili naselitev ilegalnih prišlekov v njihov blok???

  • večni srb

   A so to sploh ljudje?

   • FRANC3

    Ljudje so, samo spoštujejo naj red v državi v kateri so in naj delajo.

  • to_mi_delaj

   zakaj jih ni pa ona domov vzela

   • centurion

    NJE PA TUT MIGRANT NE MARA…

  • FRANC3

   Nikoli! Komunisti in levaki se ne opravičujejo. Oni samo lažejo in napadajo.

   • samotoje

    Zato bi jo pa morali tisti ljudje tožiti.

 • večni srb

  Koliko je vreden analitik, ki se vedno zmoti?
  Isto kot pokvarjena ura, ki kaže točno dvakrat na dan.

  • FRANC3

   Jeretiča (pa nisem njegov oboževalec) imam za resnega analitika, ki veliko ve in je dokaj objektiven.

 • večni srb

  Koliko je vredna novinarka, ki poroča o kupovanju glasov, ne da bi preverila informacijo?
  Manj kot kurba na socialni podpori..

 • Duhec

  Neomajna, samozavestna, trmasta Carlova. Ja, takih ne marate.

  • Republic Commando

   Ne maramo presstitutk in ona je njihova kraljica.

  • Dragan Krstič

   Maram, maram sploh takrat ko je nevidim na TV al pa na slik.

  • centurion

   Ta “lepe” skp letite, njjeeee…..?

  • FRANC3

   Ne gre za to, če koga maram. Gre za to, da bi moral biti novinar JAVNE RTV HIŠE NEODVISEN,in NEPRISTRANSKI. Ne pa da piše kot novinar Kleinezeitung ali Il Piccolo, (pa še kup drugih), za katere se ve, da so opredeljeni.

  • Aton

   Neomajni, samozavestni se ne udinjajo oblasti. So neodvisni in vladajoči mafiji trn v peti in odkrivajo lopvščine (Magna, drugi tir, maketa, evropska sredstva..). Carlove ni zraven, je samo pucflek oblasti. Za majhen denar..

 • joza joza13

  A ima Carlova ka otrok?
  Enega?
  Dva ziher nima -;).

  Jako ružna žena nervozno ulazi u robnu kuću s dvoje djece, vičući na njih. Čovjek na ulazu je upita: 
  – “Dobro jutro gospođo, imate krasnu djecu. Jesu li blizanci?” 
  – “Naravno da nisu, stariji ima 9, mlađi 7 godina. Zašto misliš da su blizanci? I ne sliče, budalo!!”
  – “Ne, nikako, samo ne mogu vjerovati da Vas je neko je*o dva puta!”

  • centurion

   YYEEEAAAAAHHH.
   +++++++++++++++++++

 • Dragan Krstič

  Sej ni tolk važna zunanja lepota, mogoče pa Carlova izžareva notranjo lepoto?

  • centurion

   Polna lepote, kot drek vitaminov….

  • FRANC3

   Ki se imenuje zloba, sovraštvo, mržnja, …

 • FRANC3

  Glede na obrazne poteze ne bo dolgo pisala.

 • joza joza13

  Došao Mujo u policiju prijaviti, da je Eugenija C. nestala, a tamo već jedan čovjek prijavljuje nestanak svoje žene Katarine. Pita policajac kako izgleda Katarina, a čovjek odgovara: ‘Duge noge, plava, velike grudi…’
  Policajac se okrene Muji: ‘A vaša Eugenija C?’
  ‘Ma, zaboravi Eugeniju C! Idemo tražiti Katarinu!’

 • Ana Job

  Evgenija bi bila rada kraljica, je pa navadna pras**ca.

  • črnogled

   Kar napiši prasica.

   • centurion

    ..no ja…prasica je vsaj za kakšno rabo, no….kulinarika pa to….

    • Ana Job

     Prasico v kulinariki čisto malo s pivom zalijemo, da je bolj okusna. Si kdaj probal?

     • centurion

      Nazadnje jo žegnam s teranom ali refoškom.
      Tale prasica od zgoraj je pa tko ali tko prepojena s pivo…..

     • Ana Job

      Itak. Hahaha. S tako bi se še ljudožrci zastrupili in pocrkali.

     • žogica

      Bravo Ana, neverjetna si!

     • Ana Job

      Malo heca mora biti, no. Ne razburjajmo se, ker ni vzroka.

     • žogica

      Čuden je tvoj hec!

  • žogica

   Vauu, pa ti to zmoreš?

 • ĐĐ Style

  Če že desni toliko pišete o zunanjiem izgledu Evgenije, poglejte si to lepotico iz desnih novinarskih prvih bojnih črt http://demokracija.eu/media/k2/items/cache/c79015a227b446e15f181d145a9ed4a7_XL.jpg.

  Pa poglejte tega lepotca https://img.rtvslo.si/_up/upload/2015/10/06/65250794_photo_457543_20151006.jpg

  • centurion

   A si pršu s fuka z Eugenijo al qwa?
   Qwa je bulš ona ali bulmastif, druže??

   • ĐĐ Style

    Eugnija je carica in ji nič ne morete. Kaj se pa tiče kužija ali pa te lepoticehttp://demokracija.eu/media/k2/items/cache/c79015a227b446e15f181d145a9ed4a7_XL.jpg . Bi iraje izbral kužija

    • Martin Rezek

     stari tebi se je zmešalo ..to ,da bi pa raje kužija pa verjamem ,verjetno si že kakšnega ….koji retard ….

     • ĐĐ Style

      Nazadnje ko sem kuzlo nategnil je to bila tvoja mama

     • Den456

      Od vseh, ki so skakali po tvoji mami, se je očitno prijelo seme najbolj retardiranega.

     • centurion

      Sm mislu da boš dal točko jevgeniji.
      Ti pa še naprej pesojeb……

     • Martin Rezek

      kuzla te je rodila ,konj te je naredil

     • ĐĐ Style

      Dolenček spel se

     • ĐĐ Style

      majstore al ga suknil

      Prevelik footprint puščaš za seboj

   • ĐĐ Style

    Evgenija vam je zjebala sistem. Janez je ugotovil, da ne more lajat kar hoče.

  • žogica

   DESNIČARSKA LEPOTA, ki se je ustrašiš!

 • centurion

  Sam, mat kurja res se ne vem odločit:
  Al je ta baba bol zlobna k grda, al je
  bol grda kot zlobna.
  Tut hudič bi bi tu v zagati….

  • tohuvabohu

   Tu pa tudi žakelj čez glavo ne pomaga.

  • marjan podlogar

   Eni temu pravijo “obatroje”

 • Den456

  Evgenija študira, vpisala je psihiatrijo, smer pacientka.

  • tohuvabohu

   Lahko bo nadomestila dr. Radana.

   • zokispoki

    Da ne bo Hannibal Lecterja ?!

    • jovan jovan

     Bi, če bi imeli desnuhi možgane….

  • Simon Novak

   Kako pa si ti globokoumen

   • Den456

    Simon Norak, ti si pa njen sošolec.

    • Simon Novak

     Kako pa ti to veš?

 • žogica

  Ali jokaš?

  • Ana Job

   Včasih tudi, kadar sem žalostna. Včasih pa se smejim, da mi solze dol tečejo.

 • žogica
 • Tone

  A se je začel volilni molk drugega kroga lokalnih volitev?
  Ali sem kaj prespal?

 • šmentanamuha

  Jaz mislim, da bo kritična masa počasi spregledala trike levičarjev. To je vse, kar potrebujemo. Vedno pa bodo obstajali tudi nemisleči ljudje v plazilski fazi svojega evolucijskega razvoja. In do takrat bomo imeli riga raja lumpenproletarskih “mislecev” in novinarjev, ki bodo kot bullterierji raztrgali vsakega, ki bi ogrožal njegovega gospodarja.

  • jovan jovan

   12% ubogih na duhu pa res ni kritična masa. Ste pa res “kritični”…numerologija ne laže! :))))

 • tarantela

  Hm, zakaj se pa pisec tega prispevka ni podpisal s polnim imenom? Tudi precej drugih se skriva za kraticami…

  • maxbernie

   Pogumni presstituti z Nora24tv … Če uporabim njihov besednjak

  • Simon Novak

   Le zakaj?

  • dob

   Kaj imate pri udbi težave s seznami?

 • marjan podlogar

  Ta povožena kača sika in sika in zato prejema 3x previsoko “zajamčeno” plačo

 • hojladri

  O mater kva je ta baba nagravžna me kar srh stres ko jo pogledam brrr.

  • Simon Novak

   Če pa nikjer nisem videl Eve Irgl ali Suzane Lep Šimenko na fotki

 • Get Smart

  Eugenio Carli ni baba, ampak je alibabin razbojnik = babilonska vlačuga =
  iz Karlija narejena kao punčara = transić = je garažni izdelek kaviarŽIDO KOMINTERNE = za SERBUSA rojen bastard.

  Jeretič lahko pri ritardih velja za karkoli, seveda pa ni nekakšen analitik, ampak je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI anal -lizik, ki praznimi floskulicami in vsegliharskimi poturancijami farba nevedne ljudi.

  Je SD = MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčik, ki malce pojamra nad svojimi sotovariši nje.

  “Jeretič izpostavlja, da so mu nekateri kolegi z drugih medijev povedali,
  da se je Carlova skupaj z nekaterimi kolegicami trudila celo doseči
  njegovo popolno medijsko blokado.”

  Je izpostavil, da je slišal, da je en rekel, da se je en trudil …

  FAT THE FAK?

  Kaj, kje, kdo …!!!!

  Jeretić in Eugenio sta tovariša, oba sta MURGL JUGOKOMUNJARI, oba serbusa tekovina revolucije,
  le da Jeretić glumi bolesnog majmuna tipa “kao desnići”,
  Eugeio pa pa tipa “kao levići” = LUTKOVNO GLEDALIŠČE MURGLSKO =
  prosto po MOSESU MOSHI PIJADEJU,
  desanki šakić levanke JOSEPHA BROZA TITIćA:

  “njih ćemo povezati uza se pozorišnim predstavama i drugom propagandom …”

  .
  Jeretić je tako kot Eugenio Carli DEL PROBLEMA,

  del MURGL JUGOKOMUNISTIČNE PROPAGANDE,

  ne pa rešitev.

  Pamet v glavo.

  • jovan jovan

   Primitivec!

 • Get Smart

  Ko tarantele in ostali max MURGL JUGOKOMUNISTIČNI prostituti drkajo na kratice imen, pač veste, da gre za drkalčke MURGL JUGOKOMUNISTIČNE nje.

  Drkalćeti bi radi kakor spodbijali verodostojnost ljudi, in sicer s POTURJENO in po svetu razširjeno kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO drkancijo,

  češ da anonimni prispevki niso na mestu.

  Ime je lahko sopomenka za ČLOVEKA = naprimer Janez Janša in ostali ljudje,
  ki govorimo RESNICO

  in
  ime je lahko sopomenka za WATCHDOGA (eugenio, jeretić, maxi, tarantelić ….),
  torej že po imenu lahko veš, kaj bo v prispevku = psi lajajo na ljudi, blatijo, serjejo, pljuvajo, kozlajo, podtikajo lastno garažno pasjejebsko anonimnost PODPISANEMU M.H.-ju itd.

  Torej, ime nam lahko marsikaj pove, vendar pa je bistvena VSEBINA sporočila,
  ne pa ime.

  VSEBINA = ali gre za RESNICO ali pa za jeretić, carli, tarantelić maxi MURGL JUGOKOMUNISTIČNE kaviaržido kominternistične drkancije.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
    sviranje
    kurtzu = prodajanje magle=
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
    transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
    .
    Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • jovan jovan

  Menda je nek politik izjavil da so desnuhinje, tako matere kot hčere, v povprečju radodajke, grde in lažnivke?

  • mapu

   Verjetno sta tvoja mama in žena desnuhinji…

   • jovan jovan

    Tvojim ne pomagajo silikon, botox in kirurgija? Jih še vedno ne marajo v javnem sektorju? Desnuharski geni, kaj češ!

 • Get Smart

  In MURGL JUGO KOMUNJARA je prav povedal, saj kaviarŽIDO komunjare oz. tu MURGL JUKOMONUSTIČNI serbusi vedno govorijo resnico o sebi: kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE “babilonske vlačuge” bi rade dale, pa nimajo komu, kajti človek jih “… i štapom ne bi dirao …”, MURGL JUGOKOMUNISTIČNI jovanćeti, ki bi sicer “… i mrtvog četnika …”, pa se raje pederišu med sabo in predvsem nastavljajo dupe gazdi, tako da MURGL JUGOKOMUNJARKE ostajajo nepotešene oz. kot same zase in njihovi tovariši pravijo – nedojebane. Ostane jim le, da lajajo na ljudi in da lažejo, kot to počno njihovi lajajoči tovariši z razturenimim dupetom – jovanćeti.

 • METULJ

  JA, TA RDEĆA LUMPENPROLETERKA EUGENIJA CARLOVA, JE “RAZISKOVALNI TIP NOVINARKE” ALA JAVNA – JAVNA RTV SLOVENIJA!! HEH!!

  IN ONA POSTAJA PROTOTIP “RAZISKOVALNEGA NOVINARSTVA ” NA JAVNI RTV SLOVENIJA, NJEJ SLEDI ĆETA “RAZISKOVALNIH NOVINARJEV ” V PAKETU KATERI:

  SO PREDVSEM – PREDVSEM SKRIVALCI RESNIC O ZLOČINSKEN, PARAZITSKEM DELOVANJU KUĆANOVE UDBOMAFIJE NA VSEH PODROČJIH V SLOVENIJI!! IN SEVEDA PLJUVAJO PO TISTIH, KI ODKRIVAJO RDEĆO GNOJNICI, KI DUŠI SLOVENCE!! ( NLB BANDA, ETC…).

  PRIMERJAVA:

  ZATO SLOVENCI, UPAM, DA LOČITE DREK, KI NAM GA ŽE LETA PONUJA JAVNA RTV, KI ŠE ZDALEČ NI URAVNOTEŽEN MEDIJSKI PROSTOR, IN KATERI NAS VSAKODNEVNO FUTRA PREDVSEM S POLRESNICAMI IN ZAMOLČANJEM – ZAMOLČANJEM ŠKODLJIVEGA DELOVANJA RDEĆE BANDE IN KATEREGA SMO PRISILJENI PLAČEVATI VSI SLOVENCI IN DA LOČITE TO POROČANJE OD :

  NOVA 24 TV, KJER SLOVENCI KONČNO SPREJEMAMO PROGRAM, KI NE ZAMOLČUJE RESNICE, KJER NOVINARJI POROČAJO NEPOSREDNO IZ TERENA (MIGRANTI), TER NAM ODPIRA OČI! HVALA JIM!

  PA TOLE: NEDAVNO SEM PREBRAL V JAVNIH MEDIJIH, DA JE V DRŽAVI SLOVAŠKI ZAPOSLENIH 400 DELAVCEV V NJIHOVI JAVNI TV , V SLOVENIJI PA JE ZAPOSLENO NA JAVNI RTV SLOVENIJA CELO 2000 DELAVCEV! VSE ODDAJE NAŠE JAVNE TV PA MORAMOM VSI PRISILNO PLAČEVATI!! HUU! BO KONČNO KDO NAREDIL RED IN POČISTIL TA AVGIJEV HLEV, V JAVNI RTV SLOVENIJI!!

  PROGRAM NA JAVNI RTV SLOVENIJA, KI ŠČITI S SVOJIM PRISTRANSKIM POROČANJEM SLOVENSKO TAJKUNSKO PARAZITSKO UDBOMAFIJO V PRIMERU BEGUNCI, NLB, DRUGI TIR, MAGNA, SODIŠČA, ETC….SE MORA USTAVITI!!

  SLOVENCI, ČAKA NAS NAPAD – NAPAD, NA NOTRANJEGA SOVRAŽNIKA, TO JE KUČANISTIĆNA ZLOČINSKA UDBOMAFIJA S SVOJIMI PUCFLEKI LUMPENPRIOLETERI, KI TRENUTNO VODIJO SLOVENSKO DRŽAVO V RDEĆI DREKk!! STRAN, S TO MAFIJO!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!