fbpx

[Video] Kaj Sloveniji prinaša Združena desnica?

Foto: Nova24tv

Slovenija je pred parlamentarnimi volitvami bogatejša za Združeno desnico, ki nastaja iz demokratičnih desnosredinskih strank in gibanj. Predstavljata jo Franc Kangler in Aleš Primc.

Aleš Primc pravi, da predstavlja Združena desnica v političnem prostoru čisto nasprotje (združene) Levice. Levica z odkritim agitiranjem za propadli socializem v javnosti ustvarja vtis zmernosti in sredinskosti njenih političnih somišljenic SMC, SD, DeSUS, ki so se s serijo zunanje- in notranjepolitičnih potez izkazale za ravno tako nevarne in skrajne. V Sloveniji oblast vse bolj prevzema globoka država, ki tehnično in ideološko obvladuje parlament in druge državne institucije ter predstavlja resen problem sodobne Slovenije.

Kaj se zadnja leta dogaja v Sloveniji?
Moč izrojene levice smo spoznali ob zadnjih zgoljufanih parlamentarnih volitvah, še bolj se je razkrila v času proti-družinskega referenduma v decembru 2015, ko je v navezi s homoseksualnim lobijem po Soroševem naročilu želela ljudem izbrisati spol, uvesti posvojitve otrok lezbijkam, homoseksualcem, transseksualcem in queerseksualcem, kar zaradi odličnega dela Koalicije Za otroke gre! in opozicijskih SDS in NSi ni uspelo, dodobra pa so zasedli  akademski prostor in večino državnih struktur.

Pred nami so volitve, ki bodo odločile o prihodnosti Slovenije. Združena desnica želi dati usodne glasove za demokratično desno vlado.

Parlamentarne volitve v juniju 2018 bodo zato čas, podoben referendumu o osamosvojitvi Slovenije izpod komunistične Jugoslavije. Tokrat se bo potrebno rešiti ideoloških okupatorjev, ki uničujejo narodovo jedro z ustvarjanjem nekakšne nove socialistične multi-kulti Jugoslavije, spodbujajo splavljanje slovenskih otrok in uvažanje ekonomskih migrantov. Vojsko so spravili na kolena, slovenski vojaki prezebajo, za oskrbo ekonomskega migranta pa ni problem dati 2.500 evrov mesečno, medtem ko upokojenci umirajo v čakalnih vrstah v zdravstvu in na minimalnih penzijah. Tako več ne bo šlo. Kratko bomo potegnili Slovenke in Slovenci, zato je izrojeno levico in homoseksualni lobi, ki ju izdatno podpirajo SMC, Z(L), DeSUS in SD, nujno potrebno ustaviti.

Družine in otroci po novem naložba, nič več strošek!
Kakšno vlogo v bitki za normalno Slovenijo bo odigrala Združena desnica, sta pojasnila gosta, Franc Kangler in Aleš Primc, ki sta povedala, da dobiva narod z Združeno desnico nov način razumevanja politike, z naložbami v družine pa nekakšen New deal družinske politike. Povedala sta, da bodo družine in mladi za otroke po novem nagrajeni, prva leta pa bodo imeli tudi izdatno državno pomoč pri najemnini.

Posnetek oddaje si lahko pogledate tukaj:

Franci Donko