[Video] Laži z državnega vrha: Od Šarca do Pikala, Poklukarja in Erjavca

Predsednik vlade Marjan Šarec in minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar. Foto: sta

V oddaji Kdo vam laže? je voditelj Boris Tomašič tokrat gostil Aleša Hojsa in Jožeta Biščaka, govorili pa so o lažeh s strani državnega vrha. Lažejo nam namreč predsednik vlade, minister za šolstvo, minister za notranje zadeve, minister za obrambo, praktično celotna vlada nam laže.

Uvodoma je bilo v prispevku prikazano dogajanje na deveti redni seji Državnega zbora. Predsednik vlade Marjan Šarec je najprej odgovarjal na vprašanje poslanske skupine NSi glede vladnega neizvrševanja Ustavnega sodišča o enakovrednem financiranju javnoveljavnih programov osnovnih šol. V NSi opozarjajo, da vladna novela zakona ustvarja celo novo neustavnost, na kar je Šarec odgovoril: “Predlog zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja je zdaj v parlamentarnem postopku in seveda boste opravili tudi splošno razpravo. Vedno so možni tudi amandmaji in zdajšnja različica besedila najbrž ni čisto dokončna. Minister pa zagotavlja, da ta predlog zakona sledi ustavni odločbi.” V poslanski skupini SDS so izpostavili javni pritisk predsednika vlade na SDH glede prodaje Abanke in na drugi strani nedelovanje vlade za pregon bančnega kriminala, poslanec dr. Anže Logar je opozoril na koalicijsko pogodbo, ki pravi, da bo vlada z namenom pregona gospodarskega kriminala in korupcije analizirala dosedanje delo specializiranih oddelkov sodišč in oddelkov. Prav tako sta pri dodeljevanju državne pomoči imela veliko vlogo Alenka Bratušek in Karl Erjavec, ki sta danes, kot je še opozoril Logar, oba ministra v Šarčevi vladi, na kar se je slednji odzval z napadi na opozicijsko stranko in njenega predsednika, nato pa vse skupaj zbanaliziral na višino ograje okrog svoje hiše.

Tako nizko z nobenim predsednikom vlade še nismo prišli
“Tak način nastopanja, tak način odgovarjanja, to je dno od dna,” je po ogledu prispevka uvodoma opozoril voditelj Boris Tomašič, Aleš Hojs pa je komentiral, da kdor ni spremljal Nova24TV v zadnjih dneh, ni mogel biti priča temu, kar se je dogajalo v Državnem zboru: “Po teh škandaloznih izjavah, ki si jih je dovolil predsednik vlade in fenomenalnih vprašanjih, ki jih je postavljal Anže Logar, je prišlo na javni televiziji in na komercialni televiziji, torej na TV Slovenija 1 in na POP TV, do popolne cenzure, ker tako nizko s predsednikom vlade še nismo prišli.” Spomnil je tudi na izjavo Boruta Pahorja, da s 3 tisoč evri plače ne more preživeti, Šarec pa se je spustil na nivo, da je dejal, da pri 3 tisoč evrih ne bo odločal, naj odločajo na SDH, kjer imajo 11 tisoč evrov plače.

Jože Biščak, Aleš Hojs in Boris Tomašič (Foto: posnetek zaslona)

Po ogledu oddaje Brezno Šarec s svojim tvitom zbil vrednost Abanke
Voditelj Tomašič je prav tako spomnil na sporočilo na Twitterju, s katerim je Šarec pritisnil na SDH, naj ne proda Abanke, kasneje pa se je v parlamentu sprenevedal, pri čemer velja poudariti, da je sporočilo napisal neposredno po ogledu sramotne propagandne oddaje Brezno na TV Slovenija. Jože Biščak je o tem povedal, da je že s samim sporočilom Šarec neposredno povzročil škodo vrednosti Abanke in nadaljeval: “Šarca po eni strani ni bilo zraven, ko je nastajala 5-milijardna bančna luknja, po drugi strani pa trdi, da je bila bančna luknja previsoko ocenjena.” Tudi Biščak je opozoril na skrajno manipulativnost oddaje Brezno, v njej so med drugim zamolčali ključen podatek, da sanacija treh največjih bank sploh ne bi bila potrebna v takšnem obsegu ali pa sploh ne bi bila potrebna, če bi Pahorjeva vlada upoštevala zahtevo Banke Slovenije po dokapitalizaciji bank, ki bi jo država morala izvesti kot lastnik, in sicer v višini 0,9 milijarde evrov.

Aleš Hojs (Foto: posnetek zaslona)

Takšnega cinizma, kot smo mu priča s strani ministra Pikala, še nismo videli
V oddaji so spregovorili tudi o vladnem načrtu financiranja petih osnovnih šol, pri čemer bodo financirali le izobraževalni program, ne pa razširjenega programa, pa čeprav je tudi slednji obvezen za delovanje osnovne šole, in to iz povsem ideoloških razlogov. Biščak je v zvezi s tem spomnil na izjavo ministra Jerneja Pikala, ki je dejal, da izpolnjevanje odločb ustavnega sodišča ni prioriteta, Hojs pa je o tem povedal, da smo bili kritični že do ministra Igorja Lukšiča, a takšnemu cinizmu, kot smo mu priča s strani Jerneja Pikala, še nismo bili priča.

Jože Biščak (Foto: posnetek zaslona)

Erjavec laže v primeru odstavitve Mihe Škerbinca in glede arbitraže
Minister za obrambo Karl Erjavec je zlorabil položaj in vojaško obveščevalno službo, ko je naročil vohunjenje za razrešitev poveljnika poveljstva sil SV Mihe Škerbinca, pri tem spornem dejanju pa mu je pomagal direktor varnostno obveščevalne službe SV Matijevič. Začelo se je, ko so se v medijih pojavile govorice, da naj bi bila načelnica generalštaba SV Alenka Ermenc hospitalizirana zaradi psihičnih težav. V tem času so v vojski verižno krožila SMS sporočila, da je njeno zdravstveno stanje komentiral Škerbinc, najprej na kolegiju, nato pa še na postroju na Vrhniki. Zaradi govoric in nočnih streljanj na Počku je bil Škerbinc nato odstavljen. “Če minister tako laže vsem nam, Karl Erjavec ne sme biti več minister. Danes laže o tem, jutri o arbitraži, pojutrišnjem o čem drugem,” je zadevo komentiral poslanec Žan Mahnič. Dva dokumenta namreč dokazujeta, da je Erjavec vedel, da bo potekalo nočno streljanje tujih vojska in slovenske vojske, kakor tudi streljanje s težkimi kalibri. Hojs je spomnil na primer Vebra, ki je moral oditi zaradi podobnega primera, Erjavec pa je po njegovih besedah “največji škodljivec, ki je ministroval v zadnjih dvajsetih letih.” Tudi minister Poklukar laže glede stanja varnosti v državi, s terena namreč prihajajo popolnoma drugačne informacije, kot nam jih predstavlja vlada, varnost ob meji pa je iz dneva v dan slabša.

J. Ž.

 • AlojzZ

  Laži! Ste kaj drugega pričakovali od učencev “tardečih”, ki so imeli geslo: “Cilj posvečuje sredstva!” Če ste, ste problem vi in ne Šarec, Pikalo, Poklukar, Erjavec …

  • Mitja Mazini

   A SDS tik pred razpadom ? Padalec odprl zlato padalo?

 • antimur

  Ves gnoj, ki prihaja iz kučanistične greznice je enako hudoben, spletkarski, lažniv, zahrbten, predvsem pa antidomoljuben, povsem takšen kot zločinec Kučan, njihov satanski oče, ki je izdal Slovenijo, Slovence ter počel najhujše hudobije proti naši domovini Sloveniji.

  • Estrim Rolls

   imaš prav po eni strani. ampak kaj pa tvoji antidomoljubni izdajalski predniki? ki so skupaj z okupatorjem delali na tem da germanizirajo slovenijo da kot taki nebi več obstajali? pa tudi ne razumem kako je kučan izdal domovino če je bilo pa glih obratno? kolikor se jaz spomnim so kučan in slovenska komunistična partija, na yugoslovanski seji rekli da se več ne gredo tega da se bomo osamosvojili, takrat so vstali in šli in skoraj vsi so ploskali. kako je izdal slovenijo če pa je bil eden od akterjev da smo se osamosvojili? glede na to kaj so tvoji predniki počeli, se mi zdi tvoja izjava mal čudna

   • Vera

    Nič ni čudna . Se spomnim odhoda slovenske delegacije iz visokega hrama ZKJ , ker se je tovarišica Sonja Lokar jokala,ker je vedela ,da tako visoko kot je bila takrat,ne bo nikoli več. Milošević in drugi so nas naganjali iz juge eni v Graz, drugi v Philadelphijo. Odšli smo , ker smo se 23.12 1990 tako odločili na plebiscitu . Kučanu odcepitev ni bila ” intimna opcija “, kar mu še danes ni .Takrat ob vojni za Slovenijo se je nekaj časa obnašal drugače, saj je dal ” zamrznit” partijsko knjižico, danes po tolikih letih jo ima spet očitno odmrznjeno , ker si drugače njegovega obnašanja ni mogoče razlagati. Čudno je tudi , da vse niti še danes vodi , čeprav bi kot upokojenec moral mirovati in uživati v pokoju ob ženki . Kaj takega si premijeri vlad ne bi smeli dovoljevati že od Pahorja naprej .Šarec je pa itak lutka, ki jo premikaš kot figure na šahovnici .

    • Estrim Rolls

     kako kučanu odcepitev ni bila intimna opcija? vsi ti od kučana, mesića, janšata, tuđmana, drnovška, izabegovića itd. vsem njim je bilo v interesu da se vsi osamosvojimo. zato da bodo oni voditelji novih držav in da se bodo na ta račun še bolj obogateli. koliko firem je imela slovenija ko smo se osamosvojili. koliko jih je sedaj? kdo vse se je obogatel na ta račun?

     • Vera

      Preden meni repliciraš se poduči .Pravilno pisati tudi ne znaš! Kaj bi si Kučan,Drnovšek in Janša Slovenijo delili po tvoje ? Imena se pišejo z veliko začetnico .

     • Estrim Rolls

      ti paraziti si ne zaslužijo da se njihova imena pišejo z veliko začetnico. zakaj bi moral na portalu kjer se zbirajo zlobni, neumni in škodljivi ljudje pisati slovnično? če bom dobil kako zaposlitev v pisarni, takrat bom slovnično pisal. ne pa tukaj

     • Janez

      Če pišeš “šlampasto” tu,boš pisal “šlampasto” tudi tam.Človek se težko tega odvadi.

     • Estrim Rolls

      zato ker se mi ne da za vsako figo stisniti caps lock in dodati vecico in piko. zaradi tega misliš da bi v pisarni šlampasto pisal? v pisarni si ponavadi dobro plačan. za dober denar se človek na hitro na marsi kaj navadi ali odvadi

     • Patricija Mihelic

      Glejte Slovenijo so v tako stanje pripeljali tisti ki se zdaj spravljajo na Šareca torej SDS……

     • Miro Jereb

      Imena se pišejo RES z veliko začetnico a si tega naši vodilni NE zaslužijo.

     • maksimalno

      Pa še to poglej kdo je vse te slo. firme zjebal in na koncu kar ni že v času direktorjevanja kapitalsko transferiral v davčne oaze lastninil. Brez partijske izkaznice pa v času pred osamosvojitve ni bilo možno biti direktor niti stranišča na štrbunk. Stane Dolanc je že leta 1974 rekel da direktorji tako kradejo , da dolgo ne bo možno da bi firme preživele. Amen

     • Estrim Rolls

      tudi v JJ-vem mandatu je nastalo veliko tajkunov. eni so se samo slekli in razdelili na dva pola

     • maksimalno

      Bi se skoraj upal verjeti ,da bi ti omenjeno materino verjetno res moral nekdo prebrat , seveda obvezno zelo pozorno in počasi in obvezno z vmesnimi komentarji in pojasnili. Res ni nujno da vse razumeš in tudi ni nujno ,da imaš o vsem svoje mnenje. Takoj ko nastopiš z osebnim mnenjem s tem samo hraniš svoj ego. Amen

     • Patricija Mihelic

      Tocno

     • tomven

      Res je, vsi so hoteli obogateti še bolj… Janša je hotel kupit mlajši letnik Volva, pa so ga zaj…ane? Pravilno vprašanje z vaše strani bi bilo, koliko teh firn je na prostem trgu preživelo s svojim znanjem in denarjem, ne s politično pomočjo, beri državno pomočjo.

     • Estrim Rolls

      sam sebi si napisal odgovor. zato so pa razsekali yugoslavijo in si jo razdelili. sedaj je že skoraj vse razprodano in pravitizirano, države pa v pufih. kje je denar? noben točno ne ve. ti bi sedaj želel braniti janšata? hehehe

     • tomven

      Kje je razvidno, da ga hočem braniti? Njega sem omenil, ker vsakič ko je govora o kraji levaki potegnete to zgodbo na plan. Seveda pri tem pozabite na svoje “poslovneže”, ki so brez partijskih knjižic NULE! To povem iz lastnih izkušenj, ker sem imek opravka s takimi direktorji več kot prevečkrat. Včasih bi betonski zid prej sjapiral point. Jasno jim je bilo samo kadar je bilo govora o “oddolžitvi” za kak posel itd… Tega sem se preposlusal toliko, da….

     • Estrim Rolls

      sem kje napisal da podpiram levo politiko?

     • tomven

      Se opravičujem če sem narobe ocenil.

    • Miro Jereb

     Figura na šahovnici ima nek smisel…šarec ga nima.

   • maksimalno

    Dej si še enkrat preberi pravljico o steklem polžu in o jari kači.

    • Estrim Rolls

     je to tista knjiga ki jo je JJ napisal? to čakam da mi ti prebereš to pravljico za lahko noč

  • Novakec1

   Malo se poinformiri kdo je po osamosvojitvi začel spreminjat ustavo in pisat tako zakonodajo ki je pripeljala slolandijo do takega sranja kot ga imamo sedaj. Levi, desni, jugo pritepenci, marginalci iz vseh koncev pa še Marsovci so pomagal.

  • Povprečen Državljan

   Tudi tebe sem naročil na pregled.Jutri ob 09.30 na Poljanskem nasipu.Pa trezen moraš bit

 • piko8

  Vladajo nam PORAŽENI RECIKLIRANI LAŽNIVCI s šarcem na čelu!!

  • WISKY 1000

   ki niso izvoljeni od poštenih desnih državljanov SLOVENIJE

 • Vera

  In nekateri od teh lažnjivcev so pri maši za domovino , prejeli sveto obhajilo . Ne verjamem,da so bili pri spovedi, kar je prvi pogoj, da lahko sprejmeš hostijo .Sinoči je bila prikazana ta sveta maša na TV od Ognjišča .

  • SIMON ROZIC

   Spoved za take satanske osebke ne pomaga, pomaga le eksorcizem, izganjanje
   hudiča !

  • Hamid Begic

   Vi ste pa res “bogomolji”……….. TV Ognjišče…… Ste vi normalni?! :)

   PS: Hahahahahah. :)

 • Povprečen Državljan

  Pravoverni nikoli ne lažejo,nikoli ne zavajajo,nimajo tajkunov v svojih vrstah,nimajo udbomafijske kučanistične rdeče preteklosti,zavzemajo se za pravičnost in malega človeka.In nihče jih ne jemlje resno.Še ko zmagajo so luzerji.

  • xtc

   In kateri jeta “desni” tajkun?
   Ah ja Šrot iz SD in Bavčar iz LDS-ja prava “desničarja”.

   • Vojvoda Šarec.

    Kdaj je bil Pučnik desnicar?

    • xtc

     Od kdaj pa je bil Janez Pučnik tajkun?

     • Vojvoda Šarec.

      Od kdaj je SDS desna stranka?

     • WISKY 1000

      na katerih substancah si?

     • Vojvoda Šarec.

      Trenutno na slovenskih jagodah.

     • xtc

      Iz kemiskega Inštituta-ja vemo.

     • Vojvoda Šarec.

      Ne lokalne njive.

     • xtc

      Od vedno,ko jo je Pučnik naredil ni hotel komunistične izpostave.

     • Vojvoda Šarec.

      Vseeno socialno, izobraževalno in delavsko, ne komunistične ne klerikalne izpostave.

 • Franc Šink

  Napišite že enkrat za vselej: vsa slovenska levičarska politika je ena sama laž in sprenevedanje.

  • Hamid Begic

   Enako kot “ta desni”. :)

   PS: Pametni boste razumeli. :)

   • xtc

    Od kdaj pa si ti pameten?

   • WISKY 1000

    vozi kuči mujo

 • Luckyss

  Jasno da politiki lažejo, tisti na vladi in tisti v opoziciji…. Naši seveda manj kot vaši, pa ni važno ali so naši rdeči, beli ali črni…ovce.

 • Kučko pod pručko

  Edina Šarčeva resnica !?!

  Edino, kar se Serpentinškov butelj do sedaj ni zlagal, je to, da je imel sedem popravcev. Pa še to bo potrebno preveriti, če jih ni bilo osem ali pa še več!!!

 • Antonius

  Gospa Lorena Bobbitt je na današnji dan pred 26 leti, možu Johnu Waynu odrezala penis.
  Kako je s penisi v Šarplaninškovi koaliciji in v parlamentu, smo imeli priliko videti par dni nazaj ob Karleonejevi *interspelaciji*. Vladni in parlamentarni koalicijski prevaranti in lažnivci so se vzajemno čvrsto držali za *tiče*, ko so podprli Karleonejevega.
  S pomočjo Butalcev in pod dirigentskim vodstvom veleizdajalca, nas orkester koalicijskih in pevski zbor parlamentarnih kar dobro v zdravo pamet in v glavo.

  • Prle

   Tebi pa je tvoj partner izsesal male možgane. po tem sodeč kakšne nebuloze pišeš.

   • xtc

    Torej ti pumpaš Rdeči Balonček?

    • Prle

     Jaz pumpam marsikaj……

     • xtc

      Ja,vemo tud cucke.

     • Prle

      Ti pa otroke,spet je en župnik premeščen,ker se je spravil na otroka,jebi ga desničarska posla.

     • Nšo-či

      Se poznata?

     • xtc

      Oblečen v župnika nadleguje otroke.

     • Prle

      S kom?Župnikom? Bolje da ne.

     • Vojvoda Šarec.

      Jaz bi se s teboj spoznal, skvo. Vidim, da ti je na trenutke dolgčas.

     • xtc

      To so vse vas specialnosti iz LGTBQ -leve agende slednje bi radi sedaj še legalizirali.

     • centurion

      TI PA TA LEVI SEVEDA BULMASTIFE, NJEEE?

     • WISKY 1000

      krtino

     • Prle

      Ne sodi po sebi.

   • Antonius

    Ne trudite se, ker vemo, da ste Butalec, ki voli in podpira veleizdajalčeve penise.

    • Prle

     Nisem se zmotil,ker veliko razmišljaš o penisih,partnerja poprosi,da ti ga vstavi,ha,ha,ha.

   • WISKY 1000

    kaj si spet doziral danes,vročine ni nobene,da bi ti zakuhalo v zeljniku??

    • Prle

     tebi se vsak dan zakuha.

  • xtc

   Glej cirkus se bo vrtel ,dokler bo kaj za izposodit,kot v SFRJ,ko tega ne bo več in to bo kmalu bo pa crk.

  • Miro Jereb

   Ši tistemu so ga takrat NAZAJ prišili in je potem CELO nastopal v porničih. Šmarec in cmerar in ostali tega ne bi zmogli. Je bil pa primer svetovno odmeven …se spominjam.

 • xtc

  Komunisti pod poveljstvom CK ZKS sekretarja so lažnivci iz SFRJ vred in kot je končala SFRJ bo tudi SLO,zelo verjetno iz varnostnih razlogov razdeljena med Avstrijo,Italijo in madžarsko-po bankrotu nove SFRJ kljub Kučanovim naporom NIKOLI VEČ NE BO in tako je prav,
  Seveda komunisti lažejo,kaj pa naj,kot so že lagali v SFRJ,da nas hoče nekdo karnapreje napasti-v resnici nas nihče ni maral,preje otepal,da so komunisti naredili industrijo v SFRJ-kar je nova žaž večina je bila iz podržavljenega ostalo pa iz licenc,ki so bile že zastarele,lagali so kako ,da ni nafte,med tem pa se je svet kopal v njej,lagali so,da smo ekonomsko vzdržni(kar so ovrgli trije bankroti),danes komunisti kažejo napreje,da so SFRJ razbili od od zunaj,realnost je bolj kruta,ko zahodd ni hotel več nič posoditi,se je komunistični multikulti arest zrušil sam od sebe kot se bo SLO pod ,Titekovimi nasledniki,komunisti danes lažejo da niso pokradli bank ,čeprav so vsi tajkuni v 98% iz njihovega gnezda,lažejo o tem kako smo uspešni in lažejo narodu,kako bodo uspeli z arbitražo tožbam proti HR in lažejo ,da se ne da nič storiti in da je kriva opozicija.
  Vse te laži bodo takoj prozorne,ko bo pritisnila kriza in ko ne bo denarja takrat se bo SLO sesedla na isti način kot gnila titekova SFRJ le ,da SLO pod poveljstvom Titerkovega CK ZKS vajenca z njega sindromom.
  SLO je iz zgodbe o uspehu po nastopu Drnovškove vlade začela postajati zgodba o reprizi SFRJ na manjšem območju in tudi konec bo enak z plačilom računov ,ki so ostali odprti od 45 in 91.Skratka SLo bo pod Komunisti dočakala isti konec kot titekova SFRJ.

  • Povprečen Državljan

   V katerem letu ti živiš????

   • xtc

    A boli realnost a ne-takole ste lagali že v SFRJ in lažete še danes no enak konec vas čaka sedaj kot v SFRJ.

    • Povprečen Državljan

     Saj sem vedel.Živiš v letu 45.Verjamem,da ti je hudo.Vrni se nazaj v prihodnost.V leto 2019.Boš videl,kako je lepo.

     • xtc

      Kdo se vrača v preteklost,karnapreje in KRULI O NOB in KOMUNIZMU ,SFRJter maha z zločinskimi simboli in poveličuje zločin in zločince?

     • Povprečen Državljan

      Ti in ostali pravoverni sledilci Velike vodje.Edino vi to počnete.

     • xtc

      Kdo zbira dementne pleničarje z rdečimi hackenkreutzi in pijančke z orožjem na lažgošah,Osankarici,Poteh Ljubljane,Rožniku-SDS?
      Vaš veliki vodja v murgljah s Titek sindromom kratkih nog vaz dobr striže ovbe-BEEEEEEEE

     • Povprečen Državljan

      Ovca si ti in pravoverni sledilci luzerja Velike vodje,ki se je zjokal v prošnji,da ga ne vržejo iz partije,zagretega vojaka partije.

     • xtc

      Kaj mešaš JJ v golo resni co kdo kruli ob zastonj,piru,golažu,plenicah in avtobusnih prevozigh v Lažgošah,Rožniku,Poteh Ljubljane ,Osankarici in ostalih “večnih” NOB pasjih drekcih po SLO-SDS in JJ
      Kučan z armado dementnih pleničarjev in vaških pijančkov in delomrznežev ter JS koritarji,pa še teh je vsak danj manj saj matilda dobro opravlja delo,mladih pa kruljenje za pol krajnske in zastonj pir in avtobus ne zanima.

     • Povprečen Državljan

      A pa si ti trezen,al si mal prbit?

     • xtc

      Vem ,da si prbt ,a ti to malo nuca cv realnosti.

 • Vojvoda Šarec.

  Za privilegij demokratičnih pravic se je potrebno boriti. Raja, ktera se opredeljuje za desničarje, si laže, da jim pravico kratijo levo oz sredinsko opredeljeni politiki.

 • WISKY 1000

  rdeči levaki večni lažnivci

  • xtc

   Zato jim vsaka država propade.

  • Prle

   Beli dešnjaki še večji lažnivci.

   • centurion

    Balkanci-RETARDI.

   • xtc

    Zato so imeli pred vojno premoženja komunisti pa kradli in ropali,a?

    • Prle

     Kako pa so pred vojno prišli do premoženja je pa spet druga zgodba.

     • xtc

      Z delom,kar komunistom ni šlo ,saj so bili družbeno dno tatovi,lenuhi,kriminalci,posiljevalci in nezašolana -falirana bagra zanič za delo.

     • Prle

      Da slučajno ne pozabimo,koliko fabrik,cest itd, so po vojni zgradili ti isti komunisti. Zanimivo,kajne.

     • Black_hawk

      Prle koliko?

     • Prle

      Toliko.da so novodobni kapitalisti obogateli s prodajo le teh.

     • Black_hawk

      Kapitalizma ni od 1945 dalje..

     • Prle

      Tudi komunizma ni že dolgo.

     • Black_hawk

      Komunizma imaš na pretek

     • Prle

      Kapitalizma prav tako,ha,ha,ha.

     • Black_hawk

      Kje vidiš v SLO kapitalizem?

     • Prle

      Ozri se naokoli pa boš videl,koliko podjetij imajo v lasti tujci,tudi po zaslugi Ivana Janeza. Ti tujci izkoriščajo delavce z minimalno plačo,da ne govorim o štiri izmenskem delu. Seveda ti si penzioner in o tem ne veš nič,saj ti je Yuga dala penzijo.

     • Black_hawk

      Haha slovenska najboljša podjetja so v tuji lasti, delavci so dobro plačani, pustimo izjeme. A to vas moti?

     • Prle

      Ha,ha,ha,kje pa ti živiš?

     • Black_hawk

      Kje vi živite? Še tisto malo tujega kapitala vas moti???

     • Black_hawk

      V jugi je bilo vse domače a? En tuji lastnik naredi iz slovenskega državnega podjetja čudeže, pa imate raje da vodijo domači skorumpiranci.

     • Black_hawk

      Npr železnice pošta to dvoje bi cvetelo, pa imate domače igralce.

     • Black_hawk

      Prle kakšen servis nudijo državljanom ti dvoje podjetji, da jih tako držite v domačih rokah?

     • Prle

      Malo,po moje gre kar za velik odstotek,takole na oko. Ni problem v tujem kapitalu,problem je v mizernem plačilu.

     • xtc

      Tako kot imatš storilnost, tako dobiš plačilo,kaj tu ni jasno lenuh?

     • Black_hawk

      Še enkrat podjetja v tuji lasti povrečno izplačujejo višje plače, če bi bilo okolje boljše bi lahko bile še višje.

     • Black_hawk

      Ne gre za velik odstotek, no ja pa tudi če je, je to samo plus za Slovenijo.

     • xtc

      Vse skozi nas osrečuje.

     • Prle

      Potem si ti srečen človek,kar pa iz tvojih komentarjev ni razvidno.

     • xtc

      Tudi v Yugo lagru nas je “osrečeval” z 10000% inflacij,boni,par-ne paro,vrstami za cukr,moko,pralni prašek in seveda prezapufanostjo.

     • Prle

      Na bonitete si pa pozabil a ne. Verjetno si živel v kakšni zarukani vasici,da si čakal na moko. Ne nakladaj, Danes si naložil že cel šlepar.

     • xtc

      Kake pa so bile bonitete?Sremska mitrovica,Goli,Lepoglava itd,a ne?

     • Black_hawk

      Predvsem me zanima koliko fabrik in po čigavi zaslugi so propadle?

     • centurion

      Kurba, kapitalisti v Nemčiji niso uspeli nić.
      Prou nićć.
      Sami kolovozi, nić fabrik, sama beda, Prle.
      Si zaposlil v svoji fabrik kakega prebeglega Germana, Italijana,
      kapitalista Avstrijca???

     • xtc

      S čim pa so jih zgradili?
      Z nemškimi zaporniki,nato političnimi zaporniki,nato z vojnimi reparacijami,ki bi jih morali dati oškodiovancem vojne,nato z ukradenim denarjem,za nemške mobilizirance,nato z nepovratnimi krediti,nato z pomočmi in nazadne z pufi,ki jih odplačujemo še danes-torej NAREDILI NISO NIČ IZ SVOJIM DENARJEM EN SAM PUF CELA ZGODOVINA SFRJ.
      Btw-samo povej katere so naredili komunisti brez nacionalizacije?.
      Ah ja Feni,Genex,Primex,Safti,KB1909 ipd.

     • Aresnica

      Nič jih niso, če pa ti misliš, da so jih mi pa naštej katere?
      _________
      Lep pozdrav

  • Mitja Mazini

   Janez je padalec?

 • Black_hawk

  Kljukci da ni večjih. Levak kot levak nikjer še ni naredil dobre države. Avstrija je trajala 1000 let, z malo truda bi jo ohranili do danes. Jugoslavija je propadla v 50 letih, razpadla je brez zunanjega sovražnika!

  • xtc

   Ja kako si pa mislil ,da bo prezapufan komunistični lager obstal z tropom lenuhov in bleferjev?

   • Black_hawk

    Saj mi je jasno.

 • me

  ??

 • me

  Slovenistan je gotov.
  Bz

 • Povprečen Državljan

  Pravoverni ste še vedno v letu 45.Ej…zbudite se..Smo v letu 2019…V svobodni,neodvisni in demokratični Sloveniji.

  • Prle

   ne oni soše kar v letu ’45,tako jim nalaga vodja sekte sam presvetli Ivan Janez.

 • WISKY 1000

  poklukar sploh vidi šarenega?

  • centurion

   Jst sem skozi mislu, da je to Žalostna sova iz
   stripa Komandant Mark….

   • Prle

    Sem vedel,da tvoja otroka fantazija nima meja. Kaj pa risanke,kaj gledaš?

    • centurion

     Ja.
     Dost bolje, kot Serpentinškove nastope na gasilskih veselicah.
     Pa burke klovna v parlamentu.
     Pa ti?
     Ko to tamo peva, a njeeee?

 • Vojvoda Šarec.

  Poklukar gleda Valjevo, vidi Kraljevo.

 • Antonius

  Nehajte nasedati provokatorskemu Prletu, ker z zapletanjem z njim in njemu podobnim, ponižujete in na njihov pritlehni nivo spravljate svojo pamet.

  • Prle

   Jezen? Seveda si,ker sem te pogruntal, pa lepo pozdravi partnerja.

   • centurion

    So te vsi na paradi, ali še kdo?

    • Prle

     Če bi me videl,bi me tudi ti,ha,ha,ha.

  • rrrrr

   Včeraj je s kretenizmi tu razsajal udbovič Dada, danes od idiotizmov poka dežurni jugović Prle.
   Odgovarjati obema pa pomeni pohoditi lasten ugled – tega se omejenca skromnih sposobnosti ob še bolj skromnem plačilu njunih šefov, najbolj veselita.
   Sicer pa slovenski pregovor: bolj ko v drek drezaš, bolj smrdi, še kako drži.

   • Antonius

    Žal, mnogi sokomentatorji še niso spoznali, da je sporočilna vrednost vsebinskih, včasih satiričnih, a največkrat resnih komentarjev skoraj toliko vredna, kot sam naslovni prispevek.
    Z nepotrebno čvekarijo in zmerjanjem s provokatorji niti pomislijo ne, da uničujejo edini portal, kjer lahko brez grožnje brisanja, sproščeno komentiramo.
    Žal se ne zavedajo, da naše komentarje berejo ljudje, ki ne sodelujejo na disqusu. Sodimo namreč v rubriko, *kaj pa ljudstvo misli o objavljenem prispevku*.
    Pogovor z bralcem naših komentarjev me je prepričal, da smo neimenovani bralni javnosti zelo zanimivi. Sogovornik in neznana gospa nista vedela, da bereta tudi moje komentarje.

 • Povprečen Državljan

  Pravoverni,zakaj zanikate besede J.Pučnika:Jugoslavije ni več,zdaj gre za Slovenijo.

  • xtc

   ?????????’

 • Janez Novak

  Kje je zdaj članek o pozivu vernikov, da se Šarec ne sme udeleževati verskih obredov? Je nekoga srečala pamet??

  • Nata

   Danes sem ga videla na FB. . . .pa je izginil.

   • centurion

    ??kdo Šarec??….
    Izginil…poginil…alqwa?

    • Nata

     Ko bi vsaj !!!! Izginil !!
     Žal se ne spomnim natančno. Neka skupina Katolikov ( katolikov ??? ) , je predlagala, da bi Šarcu prepovedali – – -jojmene, ne me za besedo držat – – – – hoditi k maši, zaradi njegovega ravnanja pri onem zakonu o zasebni šolah.

 • Anton

  za aktualno vodenje, kot smo jo priča s strani aktualne vlade in njenih nebodigatreba kreatur, ki so na oblast prišli , če ne vsaj na nelegitimen, pa vsekakor na zelo izrazito neetično sporen način, ni zadosten pogoj zaničevalno izražen odnos do sodržavljanov temveč vsekakor tudi pomanjkljivo bizarno izražene induktivne in deduktivne sposobnosti.

  Z eno besedo tako bebave in “pokvarjene” vlade nismo ime še nikoli

  sarkazem press

 • montyamp

  PSIHOPATOLOGIJA UDBOVSKE DECE JE RAK RANA SLOVENIJE .

  • Vera

   Prosim te, da se ne dereš ,( kar pomenijo velike črke ). Vse se vidi tudi z malimi črkami .

   • montyamp

    Potlačena agresija je vir bolezni .
    VSE ZA ZDRAVJE .
    Saj že veš , kozorogi se ne derete , veš pa tudi kdo vodi državo .
    Kriticizem treniraj na komu drugem ,rajši na žveplenem , al ti je v žlahti ???

    • Vojvoda Šarec.

     Lepo je vidit ko se usekane ovce med sabo grizete.

     • montyamp

      Usekane se ti bo v grlu zataknilo , verjemi mi .

     • Vojvoda Šarec.

      Dober tek. Psihopat

    • Vera

     Nisem levačka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • centurion

    …če se ne dereš, ta rdeči ne vidijo, niti slišijo….

  • Vojvoda Šarec.

   To se jasno vidi pri Dežmanu, Jelinčicu, Gorenjaku…..

   • montyamp

    Kristalno jasno pa v udbosodju , zdravstvu , policiji , šolstvu in seveda zutraj na mejne prehodu v Šentilju .
    Nisi vreden patrona , rjavi šraufnciger + tetanus .

    • Vojvoda Šarec.

     Zakaj braniš tvoje oportuniste, ko so prav taku komunistični podmladek?
     Patron si porini v anus. Izvijač v čelo.

     • montyamp

      Koga branim ???
      Nobenega .
      Za vsako stvar pride račun , v takšni ali drugačni obliki .
      To so politiki , zaenkrat seveda po bojkotu volitev še pač navadni kriminalci .
      Kaj si pa ti naredil proti murglosrbski mafiji ???
      Aja , ti si njihov podrepnik .
      Ni glih higiensko , je pa toplo .

     • Vojvoda Šarec.

      Braniš tvoje komuniste.
      Jaz branim svojo familijo. Nič drugega me ne zanima.

 • montyamp

  GORJE NARODU , KO PRIDEJO UDBOVSKI MLADIČI NA OBLAST .
  Rafalni bankroti in atentati zagotovljeni .

 • Nata

  Veste, Nova . . . . ne bom komentirala članka. Se mi ne da !
  Saj bo ta naša državica kmalu primerna samo še za v muzej !!
  To mi je prišlo na misel, ko sem prebrala tole
  https://www.primorske.si/primorska/istra/ladje-splosne-plovbe-so-doma-v-muzeju

 • Nšo-či

  Demokracija naj bi prinašala neko “zdravo” tekmovanje med političnimi opcijami, ki bi koristilo ljudem. Pri nas pa ni tako. Minister Pikalo ni samo cinik. Popolnoma brez srca je, zato je neprimeren, da bi vodil resor, ki ščiti najdragocenejši del te družbe. Podaljšano varstvo je torej luksuz. Danes je Pikalo, ta luksuz odrekel otrokom zasebnih šol, jutri ga bo pa še preostalim. Ali vladi s takimi vrednotami kaj preprečuje, da bo uvedla plačljivo podaljšano varstvo za vse otroke? Še čestitala si bo, ker bo pravice otrok izenačila. Majhni otroci pa bodo s pretežkimi torbami korakali domov in pred televizijo starše čakali do večera. Obdobje, ko so lahko na pomoč priskočili dedki in babice je zaključeno. Kmalu bom babica. Ampak, prava babica bom vnukinji ali vnuku lahko šele, ko bo stopil v gimanazijo. Do takrat bom pa lahko le teta iz Amerike, ki iz službe prihaja v večernih urah, je v stiski s časom in prinaša le darila. Tale moj zapis ni neka zanstvena fantastika. Jutranje varstvo je v naši javni šoli namreč že plačljivo, Zato bi pred parlamentom morali stati vsi starši, dedki, babice. Ministru bi morali povedati, ne samo, da je varstvo nuja. Kvalitetno varstvo prepredeno z aktivnostmi in ljubeznivostjo, ki brez strahu širijo obzorja otrok, kot so ga nekoč širili dedki in babici, je nuja današnjega dne.

  • Vojvoda Šarec.

   Luksuz je že zasebna šola. Luksuz se plača. Komunisti pač ne morete iz svoje kože prav tako ne klerikalci, ki niso nič boljši od komunistov. Lahko gre malomešcan v velemesto, malomeščanskost pa ne more iz malomeščana.

   • xtc

    A bi ti butl sploh veš ,da je večina šol v vam tako ljubi Skandinaviji zasebna in financirana od države.
    Verjetno ne,prenizek IQ.

    • Vojvoda Šarec.

     Ja vendar večina Fincev ni večina Slovencev. Tam je integriteta ključna.

   • Nšo-či

    Vse šole bi morale biti zasebne in finacirane s strani države..
    Ne razumem staršev, da popolnoma mirno plačujejo drage nštrukcije in družinski proračun uravnajo tako, da mladostniku odtegnejo šolsko kosilo.

    • Vojvoda Šarec.

     Bravo vse šole bi morale biti zasebne! Osnovni program pa financiran 100% s strani države, tudi dopolnilni, dodatni pouk in varstvo. Vse ostalo srednja šola, vušja oz Univerze se financira iz šolnin, podjetij in bogatih filantropov.

  • Vojvoda Šarec.

   Pa za volkove in ostale gozdne zveri, se skvo ne bori. Se je potuhnila ali se motim.

   • Nšo-či

    Indijanci živali ne obožujejo pravljično ampak jih spoštujejo in občudujejo zaradi njihove moči. Sem proti športnemu odstrelu in ne verjamem, da je ravnovesje v gozd porušil porast ene same živalske vrste. Verjamem tudi to, da morajo Moški zavarovati svoje družine in nehati jamrati v kamere.

    • Vojvoda Šarec.

     Tu se gre samo za pridobivanje volivcev. Vsak si nabira svoje na svoj način. Preko otrok, invalidov, nemočnih, živali-zveri… smrdljivo-nizkotno politicno, egoisticno početje.
     Vse ostalo je filozofiranje v prazno.

 • centurion

  KATERI PORTAL JE NAJBOLJŠI???
  NOVA24TV.

  • Vera

   + + + + + + + + ++ + + + ++ + + ++ ++ + ++ + + + + ++ + !

 • xtc

  Kdo se vsak dan dere o NOB,Titu in SFRJ?

  • Povprečen Državljan

   Ti in pravoverni komentatorji na Nova24. Nihče drug,kot samo vi vsi.

   • xtc

    Kdo se zbira v Lažgošah in NOB pasjih drekcih širom SLO-SDS?
    ODTAVAJ BEBO.

    • Povprečen Državljan

     Tam se zbirajo pravi domoljubi in zavedni slovenci.

     • xtc

      Ne tam se zbira nasledniki komunistične bagre,ki je zakuhala prvo državljansko vojno in zločinsko revolucijo,nato naredila komunističen gulag pomanjkanja vsega in prezapufanosti,nato pa naredila še eno drćžavljansko vojno ob razpadu komunističnega Titek-kučanovega gulaga.
      Ob teh pasjih drekcih se zbira komu,srbofilsko rusko hlapčevska izdajalska druščina,ki je SLO zapravila arbitražo,Istro,Koroško,Trst,Benečijo,Rezijo,del A štajerske in nazadnje še mednarodni ugled in kredibilnost.

     • Imperial Commando

      In od njih prakticno nihce ne vihra zastave samostojne SLO. Bravo, povprecni debilko.

     • Povprečen Državljan

      Si že bil kdaj tam?Vabim te na Dražgoše drugo leto.Boš videl kaj je domoljublje in ljubezen do domovine.

     • Imperial Commando

      Ne hvala, se vidi na slikah vse kako in kaj. Ps, klanjate se drzavi, ki je ni ze 28 let.

     • Povprečen Državljan

      To je poklon borcem proti okupatorju in narodnim izdajalcem.Poklon zmagovalcem WW2. In poklon svobodni in neodvisni Sloveniji.

     • Imperial Commando

      Potem pa nosite simbole svobodne in neodvisne SLO ane, ne pa simbole represivnega retardiranega rezima.

 • tohuvabohu

  A temu podnu rečete državni vrh?

  • xtc

   Ja ciganske države kot sta SLO in bila SFRJ.

 • Nata

  Tudi jaz. Še nekaj sem čivkala . Ko bi vedela , da ga na Novi ni, bi ga takrat pripela.
  Take neumnosti nas bodo dokončno pokopale.

 • Anton

  dost mam teh bebavih levičarjev, čas je za musko, čas je za Marjana Kralja

  https://www.youtube.com/watch?v=6ILVS4KMhYA

  sarkazem press

 • zamaškar

  Z lažjo in zločinom,ali z zločinom in lažjo so prišli na oblast.Nikjer niso prišli na oblast po demokratični poti.Kakšne katastrofalne posledice pusti rdeči virus prinešen iz Sibireje na našem volilnem telesu pa se vidi na vsakokratnih volitvah,ko nam maestram mediji s pomočjo Murgl nastavijo odrešenika za štiriletno dobo uporabe.

 • centurion

  Posluš, kp dreka zamejskega.
  Kot drek si nadpovprečen.
  Kot IQ podpovprečen.
  Povprečno-povprečen.
  Lp.

 • Nata

  Le napiši ! Če nekaterim dovolijo nemogoče komentarje. . . . . .

 • Hamid Begic

  Med “ta desnimi” in “ta levimi” ni razlike…. Komunist do komunista…. Samo, da so eni to priznali……Nekateri pa ne.. :)

  PS: Kako ste lahko tako slepi?!. :)

 • Nata
 • Nata

  Dobro bi bilo, ko bi jih upošteval !!

 • Nata

  Včasih prav neumno ravnajo. Meni je sicer všeč, da pustijo tudi drugim pisati.
  Le mere naj imajo enake !

 • Viktorh

  To vlado sestavljajo profi lažnivci.

 • Imperial Commando

  Svoboda pa komunizem? A lah nehate levaki ze enkrat vice pokat.

  Ps, svobodna pa samostojna? Z parlamentom in glavno besedo v Beogradu? Debil.

  • Povprečen Državljan

   Kje živiš ti,ne vem.Jaz v svobodni in neodvisni Sloveniji.Samo desničarji živite v preteklosti,pa še ta ni bila komunistična,ampak socialistična.

 • centurion

  Sam drek ne.
  Zamejski fašistični ali heimadinst….

  • Povprečen Državljan

   Sem te naročil na pregled.Jutri ob 09.30 na Poljanskem nasipu.Pa trezen moraš bit.

 • centurion

  domet za izmet v politiki pa-MAXIMALEN…

 • Big Bird-Veliki Tič

  A vi na NoriTV resno?… “Laži z državnega vrha: Od Šarca do Pikala, Poklukarja in Erjavca.”???

  Se spomnite pred nekaj leti, ko je Slavko Bobovnik v Odmevih gostil Janeza Janšo na temo ponarejanja dokumentov, s katerimi so v stranki SDS želeli podtakniti Danilu Turku dokaze, da je vedel, oz. bil obveščen o dogodkih v Velikovcu. In kot je bilo pričakovano, Janez Janša ni priznal ponarejanja, ki je bilo dokazano – saj je Arhiv Slovenije pokazal originalne dokumente in ne te, katere so skupaj zložili pri SDS, Janez Janša pa je to komentiral, seveda po znani Grimsovi logiki – s papirji v roki, katere za trenutek pokaže proti kameri in komentira:

  “V arhivu so dokumente poiskali strokovni sodelavci, nato so jih skenirali in dali na spletno stran. Morda je bil vrstni red takrat nekoliko drugačen. Jaz nimam nič proti temu, da se zadeve raziščejo.”

  In potem se je začelo z obračanjem besed in izmikanjem – to so dokumenti, ki smo jih našli pred enim letom…bla bla bla… Ustaljena praksa, ki smo jo navajeni iz prejšnjih primerov in s katero v SDS-u operirajo proti vsakomur, ki jim ni po godu. In ko se zgodba odvija, ko novinarji ugotovijo, da ne držijo njihovi dokumenti, da dejansko lažejo, da so stvari izmišljene, se začne z drugačno taktiko… Danilo Turk je lagal, ker je dejal, da je o teh dogodkih izvedel samo o medijih. Nič več ni govora o dokazih iz arhiva, ampak laž je laž in laž je laž…če bodo to ponovili vsaj 100krat, potem bodo ljudje temu tudi verjeli in bo držalo, da se je predsednik Turk lagal. Banda klerofašistična !!!

  • Big Bird-Veliki Tič

   Kljub temu da vedno klerofašisti grosupeljski brcajo v temo in da so njihovi dokumenti sestavljeni in ne prikazujejo ničesar, mi je zanimivo brati komentarje pod članki, ki se postavljajo na stran Janeza Janše – Princa Teme !!!

   • montyamp

    Ajde Viktore , očeš preko reda ???
    Lupaj još malo .

  • macon

   Baraba, vsi dokumenti so bili originalni in datirani, samo različni so bili vloženi v skupni spis.

   To nima zveze s ponarejanjem. Usrani nori lažnivec si.

  • Common Sense

   Ti nas vrli FDV-jevec. A si opustil halosko narecje, kaj? ;)

 • montyamp

  PSIHOPATOLOGIJA UDBOVSKE DECE JE RAK RANA SLOVENIJE

  • montyamp

   Spodaj imate konkretno deformiranega retarda , ki trdi , da je slovenska mafija odelenje banditov in zagovornikov titoizma , naša svetla prihodnost v bankrotih , krvi in atentatih na poštene Slovence .
   K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K-K*O*K-……………..

 • montyamp

  Če bi ti politiki imeli jajca , se ne bi klanjali za par fičnikov murglosrbski mafiji .
  To so navadne izdajalske 314zde .

 • učko

  Jah, desnuharji, treba bo na volitvah zmagat, če hočte kej met, kar bi radi ! Ne pa jih tako ležerno na volitve, jih popušit, se lepo lagodno valat v senci opozicije in češljat muda !!!!!!

 • Morala

  Mnoge bi morali poučiti kakšna je vloga in moč opozicije…očitno jim oblast vse to odvzema…

 • freedomfighter

  Tako nizko se z nobenim predcednikom vlade nismo prisli…zdaj pa naj nekdo rece da znajo novinarji oblikovati stavke

 • Miro Jereb

  Pogledal sem v slovar slovenskega jezika…in nisem našel toliko grdih besed, da bi lahko opisal ljudi, ki jih članek omenja. To je sabotaža in izdajstvo in vemo kako se to kaznuje.

 • xtc

  Kot dobro ugotavljata tako Požar,Pertinač in Jančič je ta vlada vlada političnih zombi trupel brez prihodnosti,temeleča le na izključevanju in nasilnemu vtdrževanju na oblasti z vsemi sredstvi tudi preko ustave in zakonov ,če je treba.
  Seveda vsi ,čedalje bolj opozarjajo,da bo vlada sleje kot preje razpadlla in jo skupaj drži leše iz ozadja Kučan,ki bi rad nov LDS,da bi zacementiral levo nadvlado tudi tako ,da izigrava US.
  Seveda,pa iz novega LDS ne bo nič,sej so vse stranke od SAB,Desus,SMC+ LMŠ bolj ali manj že trupla in je zlivanje v nek nov LDS nuja a se zatika pri tem,da večina teh ljudi nebo več videla parlamenta ,prav tako pa s Šarcem kučan na volitve ne more več saj je izgubil še vse volitve,prerivanja znotraj političnih trupel pa velika zato projekt Nove LDS ne gre tako gladko in se zamika,seveda pa lahko Šarca kot opozarjajo drugi odnesejo notranji spori ali zahteve,ki prihajajo in bodo prišle iz tujine,med temi so zahteve EU po za leve nepriljubljenih ukrepih in reformah in kriza,ki prihaja,država pa praktično brez maneverskega prostora,seveda pa so še v igri težave z spori ,ki jih imamo z Brusljem,ki se lahko hitro sprevržejo v pokop.

 • VERZIFIKATOR

  Lazy Levičar

  PO VIDEZU

  Po videzu težko sem otipljiva,
  o meni se predvsem pripoveduje,
  veliko sproti vedno dopolnjuje,
  v besedah sem poskočna in igriva.

  Hitro namreč grem ljudem v ušesa,
  logična se zdim, čeprav je znano,
  pomagáti da ni moč si z mano,
  lahka sem, še lažja od peresa.

  Otipati je malo, kot rečeno,
  z očmi požreti da se me v trenutku,
  ravnati kajpak moraš po občutku,
  da vse obljubljeno je že storjeno.

  O meni za nazaj se ne sprašuje,
  tisto vse pribita je resnica,
  jo ponavljam kakor tropska ptica,
  naučena, da ponavlja tuje.

  Kadar pravim, pot da vodi v levo,
  kamor koli smerokaz postavim,
  ga na poti tisočkrat prestavim,
  na svoj mlin da speljem si zadevo.

  Za sedanjost jaz sem referenca,
  vsem prerokovalka za prihodnost,
  prva stvar mi lastna je ugodnost,
  za vse drugo poskrbi demenca.

  Da pozabijo se vse prognoze,
  ki na videz so bile napačne,
  zgolj nasitila besed sem lačne,
  potešila bolne njih nervoze.

  V pravem hipu k takim sem poslana,
  ker tako sem vendar ustrojena,
  zlahka vsakič sem izgovorjena,
  saj sem levosučna laž zlagana.

 • Common Sense

  Vedno znova sem navdusen nad tvojim nickom. Ne bi ga mogel bolje izbrati;) Kljub temu vsebuje slovnicno napako. Kar pa je pravzaprav odlicna prispodoba za povrecnega drzavljana. Skratka, cista 5-ka za izbor nicka:) Way to go!

 • Slovenec

  Potem pa naj Šarec kot komedijant dela za 500 EUR.

 • Big Bird-Veliki Tič

  Čujte, falanga pedofilsa klerofašistična. A vi na NoriTV resno?… “Laži z državnega vrha: Od Šarca do Pikala, Poklukarja in Erjavca.”???

  Se spomnite pred nekaj leti, ko je Slavko Bobovnik v Odmevih gostil Janeza Janšo na temo ponarejanja dokumentov, s katerimi so v stranki SDS želeli podtakniti Danilu Turku dokaze, da je vedel, oz. bil obveščen o dogodkih v Velikovcu. In kot je bilo pričakovano, Janez Janša ni priznal ponarejanja, ki je bilo dokazano – saj je Arhiv Slovenije pokazal originalne dokumente in ne te, katere so skupaj zložili pri SDS, Janez Janša pa je to komentiral, seveda po znani Grimsovi logiki – s papirji v roki, katere za trenutek pokaže proti kameri in komentira:

  “V arhivu so dokumente poiskali strokovni sodelavci, nato so jih skenirali in dali na spletno stran. Morda je bil vrstni red takrat nekoliko drugačen. Jaz nimam nič proti temu, da se zadeve raziščejo.”

  In potem se je začelo z obračanjem besed in izmikanjem – to so dokumenti, ki smo jih našli pred enim letom…bla bla bla… Ustaljena praksa, ki smo jo navajeni iz prejšnjih primerov in s katero v SDS-u operirajo proti vsakomur, ki jim ni po godu. In ko se zgodba odvija, ko novinarji ugotovijo, da ne držijo njihovi dokumenti, da dejansko lažejo, da so stvari izmišljene, se začne z drugačno taktiko… Danilo Turk je lagal, ker je dejal, da je o teh dogodkih izvedel samo o medijih. Nič več ni govora o dokazih iz arhiva, ampak laž je laž in laž je laž…če bodo to ponovili vsaj 100krat, potem bodo ljudje temu tudi verjeli in bo držalo, da se je predsednik Turk lagal. Banda klerofašistična !!!

  • macon

   Baraba, vsi dokumenti so bili originalni in datirani, samo različni so bili vloženi v skupni spis.

   To nima zveze s ponarejanjem. Usran nor lažnivec si.

 • piki

  …mafijastanska država,mafijastanska politika…..kako je že?…samo še romunija nas ni prešišala

 • Olga101

  In tej nesposobni marionetni vladi bi NSI držala štango kot nadkoakicijska stranka namesto ZL???!

 • Tedo Medo

  Težko je najti tistega, ki ne laže v politiki.

  • Sonce

   Malo jih je malo jih je..

 • Patricija Mihelic

  Vi lažete!!!! Nehajte zavajat ljudi….. saj se vidi da sta ta dva placanca Janše….. gre vam v nos ker je Šarec 1000% boljsi od vas lažnivcon

 • xtc

  Kot Squperia iz Kamnika?

 • xtc

  Ja saj vem onih,za Barbarin rov,Pećevnik,Rog itd resje smešno-bebo zahojen.